karate.gr: 15 - Αθλητικά Θέματα  

Πρώτη δημοσίευση 12/5/2015.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Αθλητικά Θέματα   .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


 (Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!)

 Φτάνει πια η διαφθορά και η διαπλοκή στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού!!!


 Εξιχνίαση του αθλητικού εγκλήματος και εντοπισμός των αθλητικών εγκληματιών στην ΕΛΟΚ και στη ΓΓΑ!!!

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

 Διευθυντής της Πρώτης Σχολής Προπονητών των ΕΛΟΚ/ΓΓΑ!!!

Στην υπηρεσία της εξάρθρωσης του ειδεχθούς και οργανωμένου

αθλητικού και οικονομικού εγκλήματος!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ!!!


 Αγκαλιά με τη διαφθορά και τη διαπλοκή στον αθλητισμό τα παιδάκια παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις

του πρωθυπουργού τους και ενώ η χώρα οδηγείται στα βράχια με μαθηματική ακρίβεια!

 

 

Ο πρωθυπουργός

της "Κυβέρνησης των Βράχων"

Αλέξης Τσίπρας

 

 

Ο Υπουργός Πολιτισμού & Παιδείας της "Κυβέρνησης των Βράχων" Αριστείδης Μπαλτάς

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού της "Κυβέρνησης των Βράχων"

Σταύρος Κοντονής


Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού της  "Κυβέρνησης των Βράχων"

Ιούλιος Συναδινός

"Το χρέος που περπατάει" αποτελεί

την αιχμή του ... δόρατος της χώρας μας!!!

ΓΓΑ  = Ο Οίκος

της Μεγάλης

ΑΝΟΧΗΣ:


Special αφιέρωση σε όσους έπαιξαν ρόλο στη μη αναγνώριση της ΠΟΠΚ!

##############

1-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

2-Realnews

3-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

4-karate.gr

5-gazzetta

6-ΑΥΓΗ

7-zougla.gr

8-Δίκη/ΣΚΑΙ

9-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

10-Δίκη/ΣΚΑΙ

11-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

12-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

13-Δίκη/ΣΚΑΙ

14-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

15-ΑΠΟΨΗ

16-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

17-ΝΤΟΚ/ΝΤΑ

18-ΕΘΝΟΣ

19-Δίκη/ΣΚΑΙ

20-Δίκη/ΣΚΑΙ

21-ΝΤΟΚ/ΝΤΑ

22-karate.gr:
Πόρισμα Ρακιντζή

23-ΚουτίΠανδώρα

24-karate.gr:
Πόρισμα
Περσίδη

25-Πλακά-Αδριανό

26-Hot Doc vs ΓΓΑ

 

(συνέχεια εδώ)

"Επίορκοι" δεν είναι μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι, που συνελήφθησαν "κλέπτοντες οπώρας", αλλά και οι εξ αυτών καραμπινάτα διαπλεκόμενοι με ιδιώτες, με ομοσπονδίες ή ακόμα και με τους πολιτικούς προϊσταμένους τους προς ανταλλαγή εξυπηρετήσεων προς αυτούς έναντι εικονικών υπερωριών από αυτούς!!!

Με το άρθρο μου "30/4/2014 - Καταγγελία του ΔΣ/ΕΛΟΚ στη ΓΓΑ με αίτημα έκπτωσής του!!!" αποδεικνύεται ότι έστελνα στη διοίκηση της ΓΓΑ ένα-ένα όλα τα άρθρα μου τα σχετικά με τη διαφθορά και τη διαπλοκή που κυριαρχεί στην ΕΛΟΚ. Συνεπώς η ΓΓΑ ευθύνεται στο ακέραιο για το όργιο διαφθοράς και διαπλοκής στην ΕΛΟΚ!!!

 Η  Βασική Καραμπινάτη Παρανομία  είναι το ότι τη Σχολή Προπονητών Καράτε της ΕΛΟΚ υπό την αιγίδα της ΓΓΑ την “τρέχει” ένα παράνομο διοικητικό συμβούλιο πάντα υπό την αιγίδα της ΓΓΑ!!!

Επομένως, η … Λέιντι ΓΓΑ-ΓΓΑ (δεξιά) είναι μια κορυφαία και μακροχρόνια διεφθαρμένη και διαπλεκόμενη δημόσια υπηρεσία, η οποία παράγει καθημερινά τεράστια ηθική και οικονομική ζημία στον Ελληνικό Λαό, και όταν πολλές φορές την αναφέρω ως “Ο Οίκος της Μεγάλης Ανοχής” τρέμει το φυλλοκάρδι μου μήπως και με μηνύσουν οι απλοί … Οίκοι Ανοχής επειδή τους προσβάλω!!!

Τα αντικειμενικά άρθρα εφημερίδων και τηλεοπτικών σταθμών της δεξιάς στήλης σχετικά με τα 30 εκατ. ευρώ, που έχουν πάρει οι υπάλληλοι της ΑΓΓΑ (Αμαρτωλής Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού) χωρίς να τα δικαιούνται, αποδεικνύουν τη Διαφθορά και τη Διαπλοκή των υπαλλήλων της ΑΓΓΑ με τους κατά καιρούς πολιτικούς τους προϊσταμένους, οι οποίοι ενέκριναν τις αποφάσεις πληρωμής τους, και τους ομοσπονδιάρχες ως αντικείμενο της εύνοιας και των δύο ανωτέρω!!! Υπόλογα και υπεύθυνα της "ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΜΙΜΗΣ" Διαφθοράς και Διαπλοκής στη ΑΓΓΑ είναι και τα πέντε σημερινά κόμματα: η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, διότι αυτά τοποθετούσαν τους πολιτικούς προϊσταμένους στη ΑΓΓΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ διότι τα 3/4 του ΠΑΣΟΚ πήγαν σε αυτόν, οι ΑΝΕΛ διότι αποτελούνται από βουλευτές της ΝΔ, και το ΚΚΕ διότι υπόγεια συνεργάζεται με τη ΝΔ ως "τραβάτε με κι ας κλαίω"!

 


Σχετικά άρθρα


10/5/15 - Η Πορεία της Ελλάδας προς την Καταστροφή με Οδηγό μια Ανίκανη Κυβέρνηση!

 Μάιος 2015! 2ο Δεκαήμερο.

 Μάιος 2015! 1ο Δεκαήμερο.

 Απρίλιος 2015!

 Μάρτιος 2015!!!

 Φεβρουάριος 2015!

 

 Η ΓΓΑ και η Πολιτική Ηγεσία της υποθάλπουν συστηματικά και με πλήρη συνείδηση τα αθλητικά εγκλήματα του Γιώργου Γερόλυμπου στην ΕΛΟ Καράτε και στις ομοσπονδίες που κατά καιρούς αρπάζει με συλλόγους καράτε!!! Με βάση όλα τα κατωτέρω περιμένουμε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή και από το Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό να εφαρμόσουν επιτέλους τον Αθλητικό Νόμο και να πάψουν να κάνουν τον ... Ντόναλντ Ντακ (κοινώς ... την πάπια Πεκίνου)!!! Σε κάθε άλλη περίπτωση αποδεικνύονται αμφότεροι παράνομοι, επίορκοι και πολιτικά λαμόγια!!!


Ακόμα να δούμε την οποιαδήποτε επέμβαση της ΓΓΑ στην ξέφρενα παράνομη πορεία της ΕΛΟΚ!

Υπενθυμίζω και πάλι τα άρθρα του karate.gr:

14/4/2015 - Julius Συναδινέ: είσαι υποχρεωμένος από το νόμο εντός 15 ημερών από την καταγγελία να κηρύξεις έκπτωτο το καραμπινάτα παράνομο ΔΣ/ΕΛΟΚ!!!

27/4/2015 - "Εις το διηνεκές" το αθλητικό έγκλημα στον Οίκο της Μεγάλης Ανοχής!!!

.... αλλά και όλα τα προηγούμενα, που αναφέρονται στην παράνομη λειτουργία της ΕΛΟΚ και στην παράνομη ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε!


Το τελευταίο κατόρθωμα της ΕΛΟΚ είναι η διοργάνωση Κυπέλλου Σίτο-ρύου 9-10/5/2015 και Κυπέλλου Σότοκαν 16-17/5/2015 με τις ακόλουθες ανακοινώσεις:

 

Παρατηρούμε τις επόμενες καραμπινάτες παρανομίες:

 1 - Η ΕΛΟΚ λειτουργεί με παράνομο ΔΣ εν γνώσει της ΓΓΑ!

2 - Η ΕΛΟΚ διοργανώνει αγώνες για στυλ καράτε, στα οποία δεν έχει δικαιοδοσία!

3 - Η ΕΛΟΚ εισπράττει παράνομα χρήματα για συμμετοχές σε αυτούς τους αγώνες, για τα οποία δεν αποδίδει σε κανέναν λογαριασμό!

4 - Στις μπροσούρες των αγώνων εμφανίζεται μια "ISSO"! Τι είναι αυτή? Είναι ομοσπονδία, είναι επιχείρηση? Είναι νόμιμη? Είναι παράνομη? Είναι του Γερόλυμπου? Είναι ... δική μου? Ποιανού είναι???

5 - Η "εποπτεύουσα τις ομοσπονδίες αρχή" το "παίζει" εποπτεύουσα ή απλώς το "παίζει"???

 6 - Και τα λεφτά πιο κάτω:

Πού πάνε τα λεφτά? Στην ΕΛΟΚ ή στην ISSO και τι ρόλο παίζει η τελευταία???

Στις απαιτήσεις αριστερά, κάθε υπογραφή και κάθε ανανέωση είναι και λεφτά για τον αθλητή! Πού πάνε?

Κόβονται αποδείξεις και αποδίδονται στο Ταμείο της ΕΛΟΚ τα εισπραττόμενα "παράβολα", τα οποία όπως ορίζεται κατωτέρω αποδίδονται από τον υπεύθυνο του συλλόγου μετρητά επί τόπου, και σε ποιόν αποδίδονται???

Οι συμμετοχές ηλεκτρονικά,

αλλά τα "παράβολα" μετρητοίς και επί τόπου!

Κόβονται αποδείξεις και αποδίδονται στο Ταμείο της ΕΛΟΚ τα εισπραττόμενα "παράβολα", τα οποία όπως ορίζεται κατωτέρω αποδίδονται από τον υπεύθυνο του συλλόγου μετρητά επί τόπου, και σε ποιόν αποδίδονται???

Οι συμμετοχές ηλεκτρονικά,

αλλά τα "παράβολα" μετρητοίς και επί τόπου!

 Στα ανωτέρω αθλητικά και οικονομικά εγκλήματα οι Σταύρος Κοντονής και Ιούλιος Συναδινός είναι ανύπαρκτοι!!!

 "Χαβάη" έχει κάνει την ΕΛΟΚ ο Γερόλυμπος ... !!!

 

 ... ενώ οι Κοντονής και Συναδινός αδιαφορούν στις καταγγελίες και κοιμούνται με τα τσαρούχια μετατρέποντας σε ... "Χαβάη" τον αθλητισμό!!!

 Σταύρο είσαι σπίτιιι?

 Γιατί σε παίρνω και μιλάει!

 Άσε την ΕΠΟ και τη FIΙFA,

 κι έλα να πάμε στη Χαβάηη!

 

 Σταύρο είσαι σπίτι?

 Σε κοροϊδεύει για να φάει!

 Απ' το καράτε κι όλα τ' άαλλα,

 απ' όπου αρμέγει και μασάει!

 

 ΑΝ είσαι σπίτι???

 Ξύπνα και πάμε για Χαβάηηη!

 Εσύ κοιμάσαι του ... δικαίουου!

 κι αυτός μασάει και ... Χαβάηηη!

 

 


 Με βάση όλα τα ανωτέρω περιμένουμε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή και από το Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό να εφαρμόσουν, όπως οφείλουν, τον Αθλητικό Νόμο και να πάψουν να κάνουν  ... την πάπια Πεκίνου!!! Σε κάθε άλλη περίπτωση αποδεικνύονται αμφότεροι παράνομοι, επίορκοι και πολιτικά λαμόγια!!!


 Η ΕΛΟΚ και η Σχολή Προπονητών Καράτε κολυμπάνε στις παρανομίες!!!


Όσον αφορά στον Αρχι-Καραλαμογιόκοτα (!!!) δικτάτορα της ΕΛΟΚ, θυμίζουμε πάντα το:

 Καρατόμηση του διεθνή παράγοντα του Καράτε Γιώργου Γερόλυμπου

 από την Παγκόσμια Ομοσπονδία του Καράτε!!!

English

Version


 Η λειτουργία της ΕΛΟΚ είναι απλή: Διοργανώνουν, Αρμέγουν τη διοργάνωση και Σβήνουν τα ίχνη της!!!

 ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ!!!

  Πρόκειται για την ομοσπονδία της Αρπαχτής και της Αρμεχτής!!!

(Ορολογία: "Αρπαχτή" σημαίνει μπαίνεις μέσα αρπάζεις, φεύγεις και χάνεσαι!

"Αρμεχτή" σημαίνει μπαίνεις μέσα, αράζεις, αρμέγεις τον πρώτο μήνα, αρμέγεις το δεύτερο μήνα, αρμέγεις τον τρίτο μήνα, κ.ο.κ.)

Βρέμη 4-11-2014:... Πίσσα και Πούπουλα επιφύλαξαν 102 εθνικές ομοσπονδίες καράτε 102 χωρών στην Ελληνική υποψηφιότητα του Γιώργου Γερόλυμπου για μια θέση στο ΔΣ της Παγκόσμιας του Καράτε! Τον χαρακτήρισαν "Persona non Grata"!!! Πήγε για... μαλλί και βγήκε όχι κουρεμένος, αλλά με κομμένο το... σκαλπ του!!!

Αιτία η μακροχρόνια υβριστική και συκοφαντική συμπεριφορά του απέναντι στην Παγκόσμια και τους αξιωματούχους της, αλλά και η επί μακρόν άρνησή του να αποδώσει οικονομικό λογαριασμό για τη Βαλκανική Ομοσπονδία Καράτε κατά το υπέρ-δεκαπενταετές διάστημα που ήταν πρόεδρος!!! Κοινώς: άρπαξε το Ταμείο κι έφυγε!!!

Με δυο λόγια ο Γερόλυμπος και τα κάτωθι μέλη-λαμόγια του "ΔΣ/ΕΛΟΚ και Συνεργάτες" κόλλησαν στο Ελληνικό Καράτε και στον Ελληνικό Λαό και για τα μάτια του Παγκόσμιου Καράτε και του Αθλητισμού τη ρετσινιά ότι ήμαστε "κοινοί κλέφτες"!

0-Γερόλυμπος

ΑΦΑΝΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ

1-Μπουλούμπασης

Παράνομος Πρόεδρος διότι προπονητής!

2-Γερολύμπου

Αναπλ. Πρόεδρος

Υπό έλεγχο!

3-Δημητριάδης

Παράνομος Γεν. Γραμ. διότι προπονητής!

5-Βόβλας

Παράνομος Ταμίας διότι προπονητής!

6-Ράλλης Ειδικός

Γραμματέας


7-Γκουβούσης

Παράνομος Έφορος Υλικού, διότι προπονητής!

8-Καρβούνης

Παράνομος Εφ. Εθν. Ομάδων, διότι προπονητής!


9-Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής, διότι προπονητής!

10-Πάσης

Νόμιμη ... Σουπιά! Παράνομος, διότι προπονητής!

12-Γκάζι, Διευθυντής αθλήματος, νόμιμος προπονητής, παράνομα ψηφίζει!!!


13-Σκοπελίτης

Ιδιοκτήτης

"Sportdata", εξωτερικός συνεργάτης!!!


14-Χριστοδούλου

"Η ElpidaTours!"

εξωτερικός συνεργάτης!!!

 


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

  Αρχική      Επικαιρότητα      Αθλητικά Θέματα   .