karate.gr: 15 - Αθλητικά Θέματα  

Πρώτη δημοσίευση 22/8/2014.

  Αρχική      Επικαιρότητα       Αθλητικά Θέματα   .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr , σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!




Ο νέος υπουργός Πολιτισμού
κ. Κων/νος Τασούλας


Ο υφυπουργός Αθλητισμού
κ. Γιάννης Ανδριανός


Η γενική γραμματέας Αθλητισμού
κα Κυριακή Γιαννακίδου

ΓΓΑ  = Ο Οίκος

της Μεγάλης

ΑΝΟΧΗΣ:


Special αφιέρωση σε όσους έπαιξαν ρόλο στη μη αναγνώριση της ΠΟΠΚ!

#################

1-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

2-Realnews

3-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

4-karate.gr

5-gazzetta

6-ΑΥΓΗ

7-zougla.gr

8-Δίκη/ΣΚΑΙ

9-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

10-Δίκη/ΣΚΑΙ

11-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

12-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

13-Δίκη/ΣΚΑΙ

14-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

15-ΑΠΟΨΗ

16-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

17-ΝΤΟΚ/ΝΤΑ

18-ΕΘΝΟΣ

19-Δίκη/ΣΚΑΙ

20-Δίκη/ΣΚΑΙ

21-ΝΤΟΚ/ΝΤΑ

22-karate.gr:
Πόρισμα Ρακιντζή

23-ΚουτίΠανδώρα

24-karate.gr:
Πόρισμα
Περσίδη

25-Πλακά-Αδριανό

 Εικοσαετές Όργιο Πολιτικών, Αθλητικών και

 Οικονομικών Εγκλημάτων!  Από όλες τις μεριές καταγγέλλεται η διαφθορά και η διαπλοκή στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού!!!

 

Υπάλληλοι με πολιτική ηγεσία, πολιτική ηγεσία με ομοσπονδιάρχες, υπάλληλοι με ομοσπονδιάρχες!!! Η Αυτοκρατορία της Διαφθοράς και της Διαπλοκής! Μια ανέλεγκτη, τεράστια τρύπα διαρροής του δημόσιου χρήματος προς κάθε ημέτερο !!!

Θεοδωροβία Πλακά εναντίον Γιάννη Ανδριανού!

 Θα μας ... σώσει???

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

 Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε,

την οποία τελείως παράνομα δεν έχουν αναγνωρίσει τα λαμόγια της ΓΓΑ!

 


Η αποστολή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού δίνεται κατωτέρω, όπως αναρτάται στον ιστότοπό της:

 

Αντί, όμως, των ανωτέρω εμείς στο χώρο του αθλητισμού βλέπουμε:

Βία, αλητεία, τραμπουκισμό, αναβολικά, κομματικά παιχνίδια, διασπάθιση δημόσιου χρήματος, γκαγκστεριλίκι, παρατυπίες, παρανομίες, ασχετοσύνη, αδιαφορία, απάθεια, διαφθορά, διαπλοκή, καρεκλοκένταυρους διαπλεκόμενους ομοσπονδιάρχες και άλλα, ενώ ο Γερόλυμπος έχει πάρει τρεις ομοσπονδίες στο ... σπίτι του! Λαδώνει ή δεν λαδώνει τα γρανάζια???


 Στον Ιορδάνη ποταμό του 30 μ. Χ.

Στον Ιορδάνη ποταμό του 30 μ. Χ. με τα ορμητικά τότε νερά είχαν γίνει πολλά θαύματα και γι’ αυτό θεωρείτο πλήρης χαρίτων, αγιασμένος και για αυτό ο Χριστός πήγε εκεί να βαπτισθεί.

Ένα θαύμα είναι όταν διήλθε από αυτόν ο Ιησούς του Ναυή με την Κιβωτό την οποία την κρατούσαν οι δώδεκα ιερείς και με εντολή του Ιησού του Ναυή μπήκαν οι ιερείς με την κιβωτό στον ποταμό. Τότε έγινε θαύμα παράδοξο: Ο Ιορδάνης εστράφη εις τα οπίσω και απέμεινε τόσο νερό, όσο ήταν αρκετό για να βραχούν οι ιερείς μόνο μέχρι τον αστράγαλο. Και έτσι έμειναν τα νερά έως ότου πέρασαν όλοι οι Εβραίοι!!!

Ένα άλλο θαύμα είναι όταν ο Προφήτης Ηλίας πέρασε τον Ιορδάνη με τον Ελισαίο, πάλι σαν σε στεριά, όταν ο Προφήτης Ηλίας «χτύπησε» με την μηλωτή του τον ποταμό και άνοιξε στο μέσον του δρόμος ώστε πέρασαν και οι δύο χωρίς να βραχούν. Τότε ο Ηλίας ανελήφθη στους ουρανούς (ανέβηκε με άμαξα πύρινη και με τέσσερα άλογα πύρινα, ως εις τον ουρανόν), και άφησε την μηλωτή του στον Ελισαίο. Προσπάθησε λοιπόν με την σειρά του κατόπιν ο Ελισσαίος να «χτυπήσει» τα νερά για να περάσει πάλι πίσω και δεν έγινε τίποτα. Τότε επικαλέστηκε τον Θεό του Ηλία και αμέσως επαναλήφθηκε το θαυμαστό αυτό γεγονός!!!

Άλλο πάλι είναι όταν ένας στρατηγός του Βασιλιά της Συρίας ο Νεεμάν είχε λέπρα και πήγε στον Προφήτη Ελισαίο να τον θεραπεύσει. Εκείνος όμως καθόλου δεν τον συνάντησε, αλλά του διεμήνυσε να πάει να λουστεί στον Ιορδάνη ποταμό και θα γίνει καλά. Αυτός θύμωσε αρχικά, για την αντιμετώπισή του από τον Προφήτη, αλλά στο τέλος έδειξε υπακοή και έγινε πράγματι εντελώς καλά!!!

Κάποτε πήγαν ξυλοκόποι στην όχθη του Ιορδάνου, για να κόψουν ξύλα, μεταξύ αυτών ήταν και ο Προφήτης Ελισαίος. Εκεί, καθώς έκοβαν τα ξύλα ξεκόλλησε ο διπλοπέλεκυς από την λαβή και έπεσε το σιδερένιο μέρος του τσεκουριού στο ποτάμι μέσα. Τότε ο Προφήτης πήρε την ξύλινη λαβή και την ακούμπησε στο χείλος του ποταμού και είπε: «Δείξε θαύμα Θεέ μου». Και αμέσως ξεπήδησε το σιδερένιο μέρος από το ποτάμι και μπήκε στο μέσο της λαβής και έγινε ως Σταυρός. Σε ένα τροπάριο του κοσμά του Μελωδού αναφέρεται αυτό το θαύμα που ήταν η προτύπωση του Αγίου Βαπτίσματος αλλά και του Τιμίου Σταυρού: «Ο βυθώ κολπωσάμενος, τέμνουσαν ανέδωκεν Ιορδάνης ξύλω, τω Σταυρώ και το Βαπτίσματι, την τομήν της πλάνης τεκμαιρόμενος». Δηλαδή, ο Ιορδάνης που δέχτηκε μέσα του το σίδερο που κόβει, πάλι το έδωσε πίσω στο ξύλο του, και όπως με το τσεκούρι κόβονται τα ξύλα έτσι με τη Δύναμη του Σταυρού και του Αγίου Βαπτίσματος κόπηκε η πλάνη και η αμαρτία!!!

Και άλλα πολλά ακόμα θαύματα έγιναν, όπως ο Γεδεών ο Κριτής που τον πέρασε, ο Ιακώβ ο υιός του Ισαάκ, ο αδελφός του Ησαύ, που και αυτός τον πέρασε με μία ράβδο, όπως λέει ο ίδιος «Εν γαρ τη ράβδω μου ταύτη διέβην τον Ιορδάνην»...


 Θρησκευτικό θρίλερ εξορκισμού θα αποτελούσε ο εξαγνισμός της ΓΓΑ:

Αν υποθέσουμε, λοιπόν, ότι μπορούμε να κάνουμε τη μέγιστη θεϊκή αλλαγή, δηλαδή ότι γυρνάμε τον χρόνο πίσω και ... βαπτίζουμε την Αμαρτωλή ΓΓΑ στα νερά του Ιορδάνη ποταμού! Θα έχουμε άραγε το ποθητό αποτέλεσμα να την ... εξαγνίσουμε από τις αμαρτωλές της σκέψεις και πράξεις, που διασπαθίζουν το δημόσιο χρήμα και προκαλούν το κοινό αίσθημα???

Ασφαλώς ΟΧΙ, διότι θα έχουμε αφήσει ... αβάπτιστες τις εκ πεποιθήσεως αμαρτωλές αθλητικές ομοσπονδίες, στενούς συνεργάτες της ΓΓΑ, αλλά και τους εξ ορισμού αμαρτωλούς πολιτικούς της προϊσταμένους όλων των κομμάτων!!! Η συγκεκριμένη Αμαρτωλή Τριάδα αναγεννιέται από τις στάχτες της!

Αν δε επιχειρήσουμε να ... βαπτίσουμε και όλους τους τελευταίους, τότε προφανώς ΔΕΝ μας φθάνουν τα νερά του ... Ιορδάνη!!! Θα θέλαμε τα νερά των ... Επτά Θαλασσών και βάλε!

Συνεπώς, ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ, γιατί τα γρανάζια της ... τραβάνε πολύ λάδι για να δουλέψουν!!!


 Στη ΔΙΚΗ του ΣΚΑΙ με τον Κυριάκο Θωμαΐδη και στις καταγγελίες της υπαλλήλου της ΓΓΑ κας Θεοδωροβίας Πλακά σχετικά με τη διασπάθιση του δημόσιου χρήματος σε παράνομες αμοιβές των υπαλλήλων της ΓΓΑ από τους υπαλλήλους της ΓΓΑ, όπως αποδείχθηκε και με το Πόρισμα Ρακιντζή, και την επακόλουθη τιμωρία της με παύση από την υπηρεσία και με διακοπή του μισθού της, εμφανίστηκε η Γενική Γραμματέας Αθλητισμού κα Γιαννακίδου για να διευκρινίσει ότι η ανωτέρω υπάλληλος παύθηκε για άλλους λόγους άσχετους με τις καταγγελίες της. Για την ταμπακιέρα της διασπάθισης του δημόσιου χρήματος από τους υπαλλήλους της ΓΓΑ και τον επί τέσσερα χρόνια μη οριστικό καταλογισμό της επιστροφής των χρημάτων στο ελληνικό δημόσιο η κα Γιαννακίδου έκανε το ... παγώνι!!!

Έσπευσε, όμως, ο κος Ανδριανός να αναρτήσει το επόμενο διευκρινιστικό Δελτίο Τύπου στο site της ΓΓΑ:


 Απάντηση Γ.Γ.Α. σε δημοσίευμα

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 1 Αυγούστου 2014


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 2

 

Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού – Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σχετικά με δημοσίευμα ιστοσελίδας, ανακοινώνεται το εξής:

Η ποινή που επεβλήθη στην κ. Θεοδωροβία Πλακά από το Πειθαρχικό Συμβούλιο – το οποίο επισημαίνεται πως είναι πλήρως ανεξάρτητο από την διοίκηση, καθώς απαρτίζεται από εν ενεργεία δικαστικούς – καμία απολύτως σχέση δεν έχει με την διαδικασία του καταλογισμού αχρεωστήτως καταβληθέντων σε υπαλλήλους της ΓΓΑ, η οποία διαδικασία ξεκίνησε και προχωρά κανονικά με εντολή του Υφυπουργού κ. Γιάννη Ανδριανού. Αντιθέτως, η ποινή που επεβλήθη στην κ. Πλακά από το Πειθαρχικό Συμβούλιο αφορά διαρκές παράπτωμα η φύση του οποίου δεν μπορεί να κοινοποιηθεί λόγω των διατάξεων του νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

Παραθέτουμε εκ νέου και το προηγούμενο σχετικό δελτίο τύπου που εκδόθηκε στις 18 Ιουνίου 2014:
«Η υπάλληλος της ΓΓΑ κ. Θεοδωροβία Πλακά δεν απολύθηκε, αλλά τέθηκε σε αυτοδίκαιη αργία κατ’ υποχρεωτική εφαρμογή των ισχυουσών διατάξεων του άρθρου 103 του Ν. 3528/2007 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα μετά από παραπομπή της στο Πειθαρχικό Συμβούλιο (και μέχρι την έκδοση της σχετικής απόφασής του) για διαρκές παράπτωμα η φύση του οποίου δεν μπορεί να κοινοποιηθεί λόγω των διατάξεων του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, το οποίο πάντως ουδεμία σχέση έχει με τυχόν καταγγελίες τής υπαλλήλου προς θεσμικά όργανα και τηλεοπτικές εκπομπές, πολύ δε περισσότερο καμία σχέση δεν έχει με την διαδικασία του καταλογισμού αχρεωστήτως καταβληθέντων σε υπαλλήλους της ΓΓΑ.  

Επισημαίνεται ότι η διαδικασία καταλογισμού ξεκίνησε από τον Υφυπουργό κ. Γιάννη Ανδριανό και με έγγραφες εντολές του οποίου προς τις αρμόδιες υπηρεσίες θα προχωρήσει μέχρι τέλους, στο πλαίσιο της κατοχύρωσης της πλήρους διαφάνειας, λογοδοσίας και χρηστότητας της διοίκησης».


ΣΧΟΛΙΟ:  Η απάντηση στο ανωτέρω Δελτίο Τύπου δίνεται από την πραγματικότητα κατά την οποία το πόρισμα των αχρεωστήτως καταβληθέντων χρημάτων έχει βγει από το 2010 και σήμερα έχουμε Αύγουστο του 2014 χωρίς να έχει γίνει τίποτα ακόμα! Πάνε να μας φάνε τα λεφτά, τα λαμόγια!!!

Παράλληλα, η κα Θεοδωροβία Πλακά, λόγω των καταγγελιών της κατά των συναδέλφων της είχε αναγκαστεί να εργάζεται στο γραφείο της υπό την προστασία ... αστυνομικού! Σε κάθε περίπτωση το δίκαιο στη διαφορά τους θα το βρει το δικαστήριο! Τα λεφτά, όμως, που ανήκουν στον ελληνικό λαό πρέπει να τα φέρουν πίσω τα λαμόγια οι υπάλληλοι της ΓΓΑ, διότι πάνε να πείσουν τους πολιτικούς τους προστάτες και συνενόχους να τους τα χαρίσουν με νομοθετική ρύθμιση!!!


 

 

Και ιδού η απάντηση της Θεοδωροβίας Πλακά προς τον Γιάννη Ανδριανό, όπως αναρτήθηκε στο Κουτί της Πανδώρας: http://www.koutipandoras.gr/article/120441/varies-kataggelies-gia-sygkalypsi-ypallilon-me-plasta-ptyhia-sti-gg-athlitismoy

 

 

 18 Αυγούστου,  2014, 12:44

 

Διαβάστε την ανοιχτή επιστολή της παυθείσας υπαλλήλου της Γ.Γ. Αθλητισμού Θεοδωροβίας Πλακά η οποία επανειλημμένως έχει προχωρήσει σε καταγγελίες για τα όσα συμβαίνουν στην Υπηρεσία που υπηρετεί επί 24 χρόνια.

 

"Η στάση απέναντι στην εξουσία πρέπει να είναι ίδια με την στάση απέναντι στην φωτιά. Να μην στέκεσαι ούτε πολύ κοντά για να μην καείς, ούτε πολύ μακριά για να μην ξεπαγιάσεις".  (Διογένης, φιλόσοφος).

 

Κύριε Ανδριανέ,  Υπουργέ Αθλητισμού, μπορείτε να ενημερώσετε την κοινή γνώμη, γιατί δεν βγάλατε ανακοίνωση με τα ονόματα των υπαλλήλων του Υπουργείου που ηγείστε, οι οποίοι εξαπατούσαν το δημόσιο επί σειρά ετών με πλαστά απολυτήρια λυκείου;

Οι περισσότεροι εξ αυτών μήπως ανήκουν στην Νέα Δημοκρατία; Και μάλιστα η μία εξ αυτών υπήρξε συνδικαλίστρια της ΔΑΚΕ  Γ.Γ. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ με όλα τα προνόμια;

Να τους χαίρεστε! Αυτούς συντηρείτε!

Εσάς όμως σας ενδιέφερε μόνον η Θεοδωροβία Πλακά! Γι' αυτό με κατασκευάσατε Επίορκο, με εντολές από τους προκατόχους σας, με σκοπό να με εξοντώσετε που τόλμησα να κατηγορήσω φίλους σας Υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας  για διαφθορά εκατομμυρίων ευρώ και διακίνησης "μαύρου χρήματος" υπαλλήλων, που αν αποκαλυφθούν, το μέγεθος και τα ονόματα,  θα ταρακουνηθείτε.

Μπορείτε να πείτε στην κοινή γνώμη και σε έναν λαό που έχετε καταταλαιπωρήσει να πληρώνει τα σπασμένα, γιατί δεν έχετε ανακοινώσει τα ονόματα αυτών των "κολλητών σας υπαλλήλων" που δεν τηρούσαν τον νόμο περί μισθοδοσίας των δημοσίων υπαλλήλων;

Μπορείτε να μας πείτε εσείς κύριε Ανδριανέ, και οι προκάτοχοί σας, γιατί δεν ανακοινώνετε τα ονόματα των 22 οικονομικών υπολόγων της υπηρεσίας που ηγείστε, οι οποίοι διαχειρίζονταν εκατομμύρια ευρώ "μαύρα"  για διοργανώσεις που δεν έγιναν ή που έγιναν και  πλούτισαν πολλοί παράνομα; Και κυκλοφορούν στο υπουργείο με θέσεις και αξιώματα ανενόχλητοι;

Μπορείτε να δώσετε στη δημοσιότητα  τα ονόματα των 22 οικονομικών υπολόγων που τους ζητήθηκαν οικονομικά στοιχεία από τους ελεγκτές δημόσιας διοίκησης και δεν τα παρείχαν με την θρασύτατη αιτιολογία ότι έχασαν τους φακέλους; Και τους καλύψατε  και πειθαρχικά;

Ξέρετε πώς ονομάζονται όλα αυτά που έχετε καλύψει και συγκαλύψει κύριε Υπουργέ; ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ! Συνεχίστε να συγκαλύπτετε και να υποστηρίζετε απατεώνες,  παράνομους , πολλαπλώς πειθαρχικά διωκόμενους,  πλουτήσαντες παράνομα και "μαύρα" και κάθε μέρα να τους έχετε δίπλα σας!

Συγχαρητήρια για την υπηρεσιακή πολιτική σας!

Συγχαρητήρια για την ηθική σας και τον αυτοσεβασμό σας!

Τριάντα χρόνια υπηρέτησα στο πεζοδρόμιο το κόμμα της Παλαιάς Νέας Δημοκρατίας με περηφάνια και αξιοπρέπεια και το καταντήσατε λυπηρό "απόκομμα"!

Δεν σας άρεσε η δοξασμένη "Ρηγίλλης"! Θέλατε χλιδή στην Συγγρού, με απλήρωτα ενοίκια και απλήρωτη ΔΕΗ και τον λαό σας πεινασμένο, προδομένο, κρεμασμένο!

Εγώ ντρέπομαι για λογαριασμό σας, ντρέπομαι για τους χιλιάδες ψηφοφόρους που έφυγαν κυνηγημένοι, εξαιτίας της επικίνδυνης πολιτικής σας, της αισχρής κοροϊδίας, των ατελείωτων και καθημερινών ψευδών δηλώσεών σας, υποτιμώντας την νοημοσύνη και του τελευταίου Έλληνα πολίτη!

Κρίμα γιατί οι υπουργοί πολιτισμού των τελευταίων χρόνων είχαν να ασχοληθούν με Ζαχόπουλο και Τσέκου, και με το πως θα αποκτούσαν πλαστές πινακίδες να κυκλοφορούν ανενόχλητοι στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και το πως θα συγκαλύψουν διαφθορά 1.000.000 ευρώ από υπαλλήλους της Γ.Γ. Αθλητισμού που πλούτισαν παράνομα και πλείστα άλλα αδικήματα, παράβασης καθήκοντος, απιστίας στο έθνος και στην υπηρεσία, παθητική και ενεργητική δωροδοκία, που η φυλακή ακούγεται πολύ λίγη για τιμωρία!

Οι ψηφοφόροι σας στην Αργολίδα κύριε Ανδριανέ, πρέπει να είναι πολύ περήφανοι για το "καλό" παιδί τους, που κάνει τα στραβά μάτια σε όλη αυτή την κατάντια και ξευτίλα του Υπουργείου του!

Η ποινή του πειθαρχικού της Θεοδωροβίας Πλακά, δηλ. εμού, που είναι η δικαιολογημένη απουσία για εμένα και αδικαιολόγητη απουσία για εσάς, γιατί έτσι σας αρέσει, και είχατε αποφασίσει,  κύριε Ανδριανέ εσείς ,και οι προκάτοχοί σας, είναι Τιμή μου!

Τιμή μου να βγάζετε ανακοινώσεις για μένα και όχι για τους παράνομους και απατεώνες! Σας ευχαριστώ που με διαφημίζετε, προσπαθώντας δολίως να με δυσφημίσετε!

Να ξέρατε τί δύναμη μου δίνετε!

Τις δικές σας ποινικές ευθύνες τις έχετε αναλογιστεί κύριε Ανδριανέ; Ποιό άρθρο 86 και ποιά ασυλία μπορεί να σας σώσει από τόσες εγκληματικές ενέργειες;

Απέναντί σας  έχετε μαχόμενη ελληνίδα πολίτη και δημόσιο υπάλληλο που το λέει η ψυχή της και θα φθάσει μέχρι το κόκκαλο, γιατί τότε μόνο θα πονέσετε όλοι εσείς που αδικείτε και έτσι θα λάμψει η αλήθεια και εγώ θα δικαιωθώ και θα ησυχάσω! Είστε επικίνδυνος πολιτικός γιατί είχατε το θράσος να μου κόψετε ανήθικα τον μισθό μου την ώρα που οι κυρίες με τα πλαστά απολυτήρια  πληρωνόντουσαν! Να έχετε υπ' όψιν σας Υπουργέ" μου" ότι το δίκιο μου θα το βρω όσες παρεμβάσεις κι αν κάνετε.

Με γιγαντώσατε! Γιατί σε αυτόν τον σάπιο χώρο που κινείστε, υπάρχουν ακόμα κρατικοί λειτουργοί που κάνουν το καθήκον τους, αλλά και δημοσιογράφοι που δεν λυγίζουν σε χρυσά συμβόλαια, χρήμα ζεστό και προνόμια! Τους εχθρούς μου τους γνωρίζω, τους "φίλους" που με πρόδωσαν επίσης! Γνωρίζω όμως και τα ύπουλα φίδια που κρύβονται και έχετε αρκετά στον κόρφο σας που σας έχουν περικυκλώσει και δεν το πήρατε είδηση.

 

"Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία, είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας"! (Αϊνστάιν)

 

Θεοδωροβία Πλακά         
Υπάλληλος Γ.Γ. Αθλητισμού.


 Σχόλιο karate.gr:

 Φέρτε πίσω τα κλεμμένα!!!

 Οι Εφορίες, οι Πολεοδομίες, οι Δήμοι, τα Υπουργεία, ελέγχονται για διεφθαρμένους υπαλλήλους,

 ενώ η ΓΓΑ αποτελεί από την ίδρυσή της και δια της λειτουργίας της

 μια εξ ορισμού ΝΟΜΙΜΗ καταβόθρα του δημόσιου χρήματος!!!

 Ενώ ο Ελληνικός Λαός:

ΓΓΑ = Ο Οίκος

της Μεγάλης

ΑΝΟΧΗΣ:

#################

1-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

2-Realnews

3-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

4-karate.gr

5-gazzetta

6-zougla.gr

7-Δίκη/ΣΚΑΙ

8-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

9-Δίκη/ΣΚΑΙ

10-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

11-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

12-Δίκη/ΣΚΑΙ

13-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

14-ΑΠΟΨΗ

15-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

16-ΝΤΟΚ/ΝΤΑ

17-ΕΘΝΟΣ

18-Δίκη/ΣΚΑΙ

19-Δίκη/ΣΚΑΙ

21-karate.gr:
Πόρισμα Ρακιντζή

22-karate.gr:
Πόρισμα
Περσίδη

23-Πλακά-Αδριανός




Ο νέος υπουργός Πολιτισμού
κ. Κων/νος Τασούλας


Ο υφυπουργός Αθλητισμού
κ. Γιάννης Ανδριανός


Η γενική γραμματέας Αθλητισμού
κα Κυριακή Γιαννακίδου

ΓΓΑ = Ο Οίκος

της Μεγάλης

ΑΝΟΧΗΣ:

#################

1-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

2-Realnews

3-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

4-karate.gr

5-gazzetta

6-ΑΥΓΗ

7-zougla.gr

8-Δίκη/ΣΚΑΙ

9-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

10-Δίκη/ΣΚΑΙ

11-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

12-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

13-Δίκη/ΣΚΑΙ

14-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

15-ΑΠΟΨΗ

16-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

17-ΝΤΟΚ/ΝΤΑ

18-ΕΘΝΟΣ

19-Δίκη/ΣΚΑΙ

20-Δίκη/ΣΚΑΙ

21-ΝΤΟΚ/ΝΤΑ

22-karate.gr:
Πόρισμα Ρακιντζή

23-ΚουτίΠανδώρα

24-karate.gr:
Πόρισμα
Περσίδη

25-Πλακά-Αδριανό

 Εικοσαετές Όργιο Πολιτικών, Αθλητικών και

 Οικονομικών Εγκλημάτων!  Από όλες τις μεριές καταγγέλλεται η διαφθορά και η διαπλοκή στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού!!!

Υπάλληλοι με πολιτική ηγεσία, πολιτική ηγεσία με ομοσπονδιάρχες, υπάλληλοι με ομοσπονδιάρχες!!! Η Αυτοκρατορία της Διαφθοράς και της Διαπλοκής! Μια ανέλεγκτη, τεράστια τρύπα διαρροής του δημόσιου χρήματος προς κάθε ημέτερο !!!


Μεταξύ των εμπλεκομένων στο τεράστιο αθλητικό και οικονομικό σκάνδαλο, δηλαδή μεταξύ των πολιτικών προϊσταμένων της ΓΓΑ και των κομμάτων τους, των υπαλλήλων της ΓΓΑ και των αθλητικών ομοσπονδιών, έχει πλέον αποκατασταθεί ένα τέλμα απόλυτης συνενοχής, αλληλεξάρτησης και αλληλο-εκβιασμού με αποτέλεσμα η Διαφθορά και η Διαπλοκή να διαιωνίζονται αυτόματα! Δηλαδή, ο καθένας από τους τρεις και μόνο με την παρουσία του εξαναγκάζει και τους άλλους δύο να παρανομούν ακριβώς όπως παρανομούσαν πάντα! Ο ρόλος πλέον της ΓΓΑ έχει καθοριστεί στο να συγκαλύπτει αυτό το τεράστιο αθλητικό και οικονομικό έγκλημα!

Μιλάμε για ογκώδες καρκίνωμα στην πολιτική, οικονομική και κοινωνική ζωή της χώρας με ανεξέλεγκτες μεταστάσεις!!! Μια κατάσταση που μόνο με έναν τρόπο διορθώνεται: Να κλείσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και να μεταταχθούν οι υπάλληλοί της σε άλλες υπηρεσίες!!!  Οι αθλητικές ομοσπονδίες πρέπει να αυτοσυντηρούνται οικονομικά, ειδάλλως να κλείσουν!!! Δεν μπορούμε να πληρώνουμε με ανθρώπινες ζωές ανθρώπων, που δεν έχουν να φάνε ή δεν έχουν να πάρουν φάρμακα, την καΐλα του κάθε μαλάκα να γυμνάζεται!!!  

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Η επιτυχής κατάληξη των δικαστικών υποθέσεων του Θύμιου Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονταν τότε στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτετο το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

www.karate.gr    

  Αρχική      Επικαιρότητα      Αθλητικά Θέματα .