karate.gr: 15 - Αθλητικά Θέματα  

Πρώτη δημοσίευση 20/10/2013.

   Αρχική      Επικαιρότητα      Αθλητικά Θέματα .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr , σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!


 Προσθήκη Νέων Προσώπων: 20/5/2014


Ο υπουργός Πολιτισμού κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος


Ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός


Η γενική γραμματέας Αθλητισμού κα Κυριακή Γιαννακίδου

Η ΓΓΑ δεν ακούει, δεν βλέπει, δεν μιλάει!

Τότε τι κάνει???

Η απάντηση είναι πολύ απλή!!!

Αν ένας περιπτεράς προσλάμβανε ένα παραπαίδι για να απλώνει τις εφημερίδες στον πάγκο και αυτό καθυστερούσε τρεις ώρες να κάνει αυτή τη δουλειά, τότε ο περιπτεράς θα είχε απολύσει αυτό το παραπαίδι από τη δεύτερη κιόλας μέρα! Εσείς καθυστερείτε την απόφαση για τα "κλεμμένα" από τους υπαλλήλους της ΓΓΑ για πάνω από τρία χρόνια!
Είσαστε άχρηστοι για τον Ελληνικό Λαό!!!


15-10-2013: Βίντεο από τη «Δίκη στον ΣΚΑΙ»

Copyright © 1945-2045 Θύμιος Περσίδης,

Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

 

 

15-10-2013: Βίντεο από τη «Δίκη στον ΣΚΑΙ»

Τμήματα από το 46:00 λεπτό μέχρι και το 1:01:14 και από 1:23:20 μέχρι 1:24:00.

 

15-10-2013: Βίντεο από τη «Δίκη στον ΣΚΑΙ», όπου η Θεοδωροβία Πλακά κατήγγειλε την εκτεταμένη διαφθορά στη ΓΓΑ με στοιχεία από το από 12-2-2010 πόρισμα ελέγχου των επιθεωρητών δημόσιας διοίκησης και του Γενικού Επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης κ. Λέανδρου Ρακιντζή!

Δείτε το διάστημα του βίντεο από το 46:00 λεπτό μέχρι και το 1:01:14, όπου μεταξύ των άλλων η Θεοδωροβία Πλακά, τέως γραμματέας της Διευθύντριας των Οικονομικών της ΓΓΑ επί υφυπουργίας Γιάννη Ιωαννίδη, καταγγέλλει με κατά λέξη απομαγνητοφώνηση τα επόμενα:

«Είναι μια τραγική υπηρεσία! Μια τραγική υπηρεσία! Με τραγικούς ανθρώπους, με τραγική ιεραρχία, με τραγική ηγεσία! Και λυπάμαι που το λέω, διότι αυτά που συμβαίνουν είναι απίστευτα. Είναι για βιβλίο! Είναι για επιστημονική φαντασία. Αυτά που μου έχουν συμβεί εμένα προσωπικά σε αυτή την υπηρεσία είναι για να γραφτούν σε βιβλίο! …» 

«…Και λυπάμαι πάρα πολύ για τους υπουργούς που ηγούνται και δεν κάνουν κάτι και τα κουκουλώνουν! Εγώ είναι εκεί που τρελαίνομαι! Πήγα στο γραφείο του Παναγιωτόπουλου και είδα τον διευθυντή του κ. Καρακατσάνη. Αρχικά με καλοδέχθηκαν, αλλά εκ των υστέρων πέσανε φαίνεται μερικά τηλεφωνήματα και το κλίμα άλλαξε!»

 

Επίσης, δείτε το τμήμα από 1:23:20 μέχρι 1:24:00, όπου η ίδια ως άνω κυρία καταθέτει τα επόμενα:

«Εγώ θα πω τη γνώμη μου. Δεν υπάρχει τίποτα ανέλεγκτο. Λυπάμαι που το λέω! Όλα είναι κατευθυνόμενα. Ζούμε σε μια κοινωνία των «κολλητών», της διαπλοκής, της διαφθοράς και δεν ξέρω πώς μπορεί να τελειώσει αυτό το πράγμα και ποιος μπορεί να το τελειώσει! Ε, ελπίζω πάντως, εγώ βασικά ελπίζω. Και από τη μεριά μου μ’ αυτά που έχω μπλέξει, θα προχωρήσουμε! Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Αυτό έχω να πω.»


www.karate.gr    

  Αρχική      Επικαιρότητα      Αθλητικά Θέματα .