karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 27/11/2014

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF.

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!

 

 Καρατόμηση του διεθνή παράγοντα του Καράτε Γιώργου Γερόλυμπου  από την Παγκόσμια Ομοσπονδία του Καράτε!!!

English

Version

 

 Καταρρέουν οι απάτες του Εγκληματικού Αθλητικού Απατεώνα και "Μάγου του Αθλητισμού" Γιώργου Γερόλυμπου και του ΔΣ της ΕΛΟΚ! (Το μωβάκι για το πένθος!)

 

 (Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών εγγράφων 2000 περίπου σελίδων!)

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ!!!

(Θέλετε να τυπώσετε αυτό το άρθρο σε pdf? Πολύ ευχαρίστως, με κλικ εδώ)


Άνοιξε προχθές η διαβούλευση για το νέο αθλητικό νόμο στο http://www.opengov.gr/cultureathl/?p=5237 !!!

 Για να πας για... κατούρημα (!) θα πρέπει να έχεις... φίλαθλη αναγνώριση από τη... ΓΓΑ!!!

Εδώ θεωρώ σκόπιμο να υπενθυμίσω ότι "φασισμός" είναι η πάσης φύσεως στέρηση των δικαιωμάτων του ανθρώπου!

(Θέλετε να τυπώσετε αυτό το άρθρο σε pdf? Ευχαρίστως, με κλικ εδώ!)


 1 - Ο "Λαγός του Χόκεϋ"!

 2 - Ο "Λαγός του Κέρλινγκ"!

 3 - Ο "Λαγός του Τρίαθλου"!

 4 - Ο "Λαγός του Διδακτορικού"!

 5 - Οι δύο μηνύσεις του Γερόλυμπου εναντίον μου!

 6 - Ο "Λαγός της Δικαστικής Επιτροπής της ΕΛΟΚ"!!!

 7 - Οι "Λαγοί" των Γενικών Συνελεύσεων!

 8 - Ο "Λαγός"... Μανόλης Δημητριάδης!

 9 - Η σημερινή κατάσταση στην ΕΛΟΚ!


 1 - Ο "Λαγός του Χόκεϋ"!

Από το 1992-1994 ο Γερόλυμπος (σήμερα "Persona non Grata" στο παγκόσμιο καράτε!) έστηνε την "αυτοκρατορία του" στο καράτε και κατ' επέκταση στον αθλητισμό ως στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στον Τομέα του Αθλητισμού! Άρχισε την καριέρα του με την επικράτησή του ως διοικητικός στην ΕΛΟΚ με το μαϊμού-καράτε του στυλ Σίτο-ρύου με επικεφαλής τον ελεγχόμενο τυχοδιώκτη Γιώργο Τσόγκα! Ο μηχανισμός είναι γνωστός: κράτησαν μακριά το γνήσιο Σίτο-ρύου, έδιναν εύκολα μαϊμού-διπλώματα μαύρων ζωνών, διαιτητών και προπονητών στο Σίτο-ρύου και με αυτόν τον τρόπο βρέθηκαν με ένα "στρατό" πιστών συλλόγων από λαμόγια που δεν είχαν στο ήλιο μοίρα και τους είδαν σαν την ευκαιρία της ζωής τους για να... σταδιοδρομήσουν! Τα άλλα στυλ του καράτε, που φέρουν τεράστια ευθύνη για την απόλυτη αναξιοκρατία που επικράτησε στην ΕΛΟΚ, κοίταζαν σαν ... χάνοι υποκύπτοντας στη διάβρωση ακόμα και των δικών τους στυλ από την εκτεταμένη διαφθορά, διότι ο "Μεγάλος Διαφθορέας Συνειδήσεων" τους μοίρασε τίτλους και οφίτσια με απόδοση σε καθαρό χρήμα! Με αυτήν την Πυραμίδα της Απάτης, ο Γερόλυμπος, βρέθηκε με μια δύναμη 30-40 συλλόγων να ελέγχει και να κατευθύνει τις Γενικές Συνελεύσεις και άρα την ΕΛΟΚ!

Αλλά το καράτε δεν ήταν Ολυμπιακό Άθλημα και το Αρχι-Καραλαμόγιο είχε βάλει στο μάτι μια θέση στην Ελληνική ΟΛυμπιακή Επιτροπή!

Ως από μηχανής Θεός βρέθηκε ο... κουμπάρος του Βασίλης Καραπάνος, μέλος του ΔΣ της ομοσπονδίας ΕΛ.Ο. Χόκεϋ με πέντε μόνο σωματεία, ο οποίος "πούλησε" το χόκεϋ στον Γερόλυμπο καλώντας τον ως σωτήρα της Ελ. Ο. Χ. να προσθέσει συλλόγους καράτε, με ανύπαρκτο σε αυτούς το άθλημα του Χόκεϋ, ώστε να εξαπατήσουν την ΓΓΑ για μεγαλύτερες επιχορηγήσεις! Αυτό και έγινε, όπως αποδεικνύεται στα κεφάλαια   karate.gr: 11 - Οι Μεγάλες Δίκες του Καράτε  -  karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub  και  karate.gr: 15 - Αθλητικά Θέματα  καθώς και από τα σχετικά με το χόκεϋ έγγραφα (ΑΑ), (ΒΒ), (ΓΓ) και (ΔΔ)!

Το πρώτο αποτέλεσμα ήταν ο Γερόλυμπος με τον Τσόγκα να αρπάξουν την ομοσπονδία Χόκεϋ, να οριστεί για 3-4 χρόνια ο Γερόλυμπος από το Πουθενά ως αντιπρόσωπος του Χόκεϋ στην ΕΟΕ, αλλά μετά από τσακωμό στην μοιρασιά με τον Τσόγκα να εκδιωχθεί ο Γερόλυμπος από το Χόκεϋ και να μείνει αυτό στα χέρια του Τσόγκα με τον Γερόλυμπο να ψάχνει για ομοσπονδία Ολυμπιακού αθλήματος για να ξαναμπεί στην ΕΟΕ!

Το δεύτερο αποτέλεσμα ήταν να πέσει το Χόκεϋ στα χέρια άχρηστων και παρ' όλες τις παχυλές επιχορηγήσεις από το 1996 μέχρι το 2004, που απορρόφησε, να μην καταφέρει να λάβει μέρος, μόνον αυτή η ελληνική ομοσπονδία, ούτε στους Ολυμπιακούς της Αθήνας το 2004!!!

Το τρίτο αποτέλεσμα ήταν: ακόμα και με αυτή την τεράστια αποτυχία της Ομοσπονδίας Χόκεϋ, να εξακολουθεί αυτή να επιχορηγείται από τους άχρηστους, αδιάφορους και ανίκανους της ΓΓΑ με τεράστια ποσά μέχρι σήμερα, που ξύπνησαν οι άχρηστοι και ελέγχουν επιτέλους την Ομοσπονδία Χόκεϋ, όπως αποδεικνύεται από την επόμενη επιστολή (Α) του Υφυπουργού Γιάννη Ανδριανού προς τον νέο Διευθυντή Αγωνιστικού Αθλητισμού Πρόδρομο Τσολακίδη!

Είναι φανερό ότι των ομοσπονδιών που αναφέρονται στην ανωτέρω επιστολή Ανδριανού προς Τσολακίδη θα ακολουθήσουν και άλλες, με υποψήφια και την ΕΛΟΚ!!!

Τα βάσανα του Χόκεϋ, όμως, δεν τελείωσαν! Απεναντίας, μόλις άρχισαν, όπως αποδεικνύεται με την επόμενη επιστολή (Β) ανάκλησης της φίλαθλης αναγνώρισης της Ελ.Ο.Χ., την οποία κατείχε από το 1996!!!

Έγγραφο πρώτο: Έρευνα για την νομιμότητα των μοριοδοτήσεων αθλητών (!) και ακολουθεί Έγγραφο δεύτερο: για την ανάκληση της αθλητικής αναγνώρισης της ομοσπονδίας Χόκεϋ!!!

 

Στο ανωτέρω έγγραφο διαβάστε προσεκτικά κάθε του γραμμή για να δείτε τους συλλόγους-μαϊμού και το συστηματικό "ξεκαθάρισμα λογαριασμών" από την ΓΓΑ!!!

Τώρα τι ανάπτυξη έχει το Γκολφ και τι σχέση έχει με το Χόκεϋ είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο!!!

Συνεπώς: πάπαλα ο Γιώργος Τσόγκας και ο Δημήτρης Χατζημιχάλης από το Χόκεϋ!!!

Όχι μόνο τους πήρανε την ομοσπονδία., αλλά τους πήρανε και το άθλημα!!!

Τώρα τι ανάπτυξη έχει το Γκολφ και τι σχέση έχει με το Χόκεϋ είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο!!!

 Πάντως παίρνει πόντους ο Ανδριανός!!!

 Λαμόγιο Τσόγκα, έσπειρες ανέμους, θερίζεις θύελλες!

 Δεν πειράζει, όμως, διότι το Χόκεϋ σε είχε ... παχύνει απαράδεκτα! (Έφαγες καλάααα!!!) Γύρνα το στο καράτε πάλι να κάνεις... σιλουέτα!!!

 

 Είκοσι χρόνια τα έλεγα, ως κατωτέρω, και τώρα δικαιώνομαι!!!

 

23/10/05 - 13/3/06 - Γιώργος Τσόγκας: Παραχάραξη και Πλαστογραφία μετά χρήσεως, Ψευδορκία, Ψευδομαρτυρία,

Συκοφαντική Δυσφήμηση και ... βλέπουμε???

20/9/05 - Γιώργος Τσόντας! ... Η Σαλώμη και ο Χορός των Επτά Πέπλων!


 (9/12/2014 - Παγκόσμια Ημέρα κατά της Διαφθοράς!)


Διάλειμμα για... τσιφτετέλι - Γλυκερία !!!

 


 2 - Ο "Λαγός του Κέρλινγκ"!

Μετά από την κλωτσιά από τον τέως συνεργάτη του Γιώργο Τσόγκα και την εκπαραθύρωσή του από το Χόκεϋ, ο πανούργος "Μάγος της Αθλητικής Απάτης"΄... έστυψε το μυαλό του και βρήκε την λύση: Τράβηξε από το "Μαγικό Καπέλο του Πουθενά" τον "Λαγό του... Κέρλινγκ" και εμφανίστηκε με τον... Λαγό στο χέρι ως υποψήφιο μέλος της ΕΟΕ τον Φεβρουάριο του 2002, όπως έγραψαν και οι εφημερίδες κατωτέρω και έχω επανειλημμένα αναλύσει στα karate.gr: 11 - Οι Μεγάλες Δίκες του Καράτε  -  karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub  και  karate.gr: 15 - Αθλητικά Θέματα !

Όπως γίνεται απόλυτα κατανοητό ο Γερόλυμπος δημιούργησε από το μηδέν την ομοσπονδία Κέρλινγκ με συλλόγους καράτε, των οποίων τα διοικητικά συμβούλια γνώριζαν το κέρλινγκ ως ... φιλανδέζικο ποδήλατο και εμφανίστηκε ως φάντης μπαστούνι να διεκδικεί μια θέση στην ΕΟΕ!

Την προφανέστατη αυτή απάτη δυστυχώς δεν την κατάλαβαν οι σεβαστοί δικαστές που με δίκαζαν επί επτά χρόνια μετά από μηνύσεις του για τις καταγγελίες μου για αυτό το Αρχι-Καραλαμόγιο, διότι όπως είναι γνωστό οι δικαστές έρχονται από τον μακρινό τους ... πλανήτη του μακρινού τους ... Γαλαξία να δικάσουν και φεύγουν αμέσως με το επόμενο ... διαστημόπλοιο με αποτέλεσμα να μην έχουν καμιά απολύτως επαφή με το τι γίνεται στην Ελληνική κοινωνία των Απατεώνων!!!

 Είκοσι χρόνια τα έλεγα και τώρα δικαιώνομαι!!!

Ιδού και η συνολική δραστηριότητα του Κέρλινγκ!!!

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού επί 14 χρόνια στέγαζε και επιχορηγούσε την ομοσπονδία μαϊμού-κέρλινγκ του Γερόλυμπου ως κατωτέρω!

Η ανωτέρω μηδενική δραστηριότητα του Κέρλινγκ ... αφύπνισε ... άμεσα μετά από ... 14 χρόνια τον ... κέρβερο του ελληνικού Αθλητισμού, που λέγεται Γενική Γραμματεία Αρχι-Καραλαμόγιων Πολιτικών και Υπαλλήλων, η οποία με ... αστραπιαία κίνηση ζήτησε μετά από ... 14 χρόνια τα αυτονόητα από τους συλλόγους καράτε και μαϊμού-κέρλινγκ και όταν βρήκε μηδενική ανταπόκριση, τότε τους "έκλεισε το μαγαζί" με τα επόμενα έγγραφα, το οποίο μαγαζί όμως επί 14 χρόνια στεγάζανε και πληρώνανε με τα λεφτά από τη δική μου σύνταξη, τα παλιοκαθάρματα!!! Συγχωρείστε την αθυροστομία μου, αλλά τα παιδιά μου πήγαν στη Γερμανία για να δουλέψουν, αφού εδώ δεν υπάρχουν δουλειές, και εμένα η σύνταξη τελειώνει στις 15η του μηνός με αποτέλεσμα να έχω επί 15 μέρες κάθε μήνα την ... άνεση και την ευτυχία να τους ... ξεχέζω!!!

Έγγραφο πρώτο:

Ανάκληση της αθλητικής αναγνώρισης από συλλόγους κέρλινγκ!

 

Όπως βλέπετε στον ανωτέρω πίνακα συλλόγων συγκαταλέγονται οι κολλητοί του Γερόλυμπου:

7 - "Σόκουκαν" του γνωστού και μη εξαιρετέου Άρη Κραββαρίτη, ή "όπου γάμος και χορός, η... Βασίλω πρώτη!" και

10 - "Σκάλας", του "εθνικού προπονητή" Κώστα Γκουβούση χωρίς

... δίπλωμα προπονητή!!!

... μαζί με τους Γκόλια - Κιούρτη - Αιχμαλωτίδη - Σκαρόγιαννη - Ζαρουχλιώτη - Ευθυμιάδη - Στυλιανόπουλο - Σιγάλα!

Έγγραφο δεύτερο:

Ανάκληση της αθλητικής αναγνώρισης από την ομοσπονδία κέρλινγκ και υπαγωγή της στην Ομοσπ. Χιονοδρομίας.

Συνεπώς: πάπαλα ο Γερόλυμπος από το Κέρλινγκ!!! Όχι μόνο του πήρανε την ομοσπονδία., αλλά του πήρανε και το άθλημα!!!

Παίρνει κι άλλους πόντους ο Ανδριανός!!!

 Είκοσι χρόνια τα έλεγα και τώρα δικαιώνομαι!!!

Και σου το έλεγα πως δεν έχεις ... φαντασία: Φέρε με μεταγραφή την παγκόσμια πρωταθλήτρια Άννα Σιντόροβα να σου ... απογειώσει το ... κέρλινγκ! Εσύ τίποτα! Πώς να πας μπροστά? Και ... σκουπίζει και σφουγγαρίζει σαν καλή νοικοκυρούλα!!!


 Διάλειμμα για... "Δυνατά-Δυνατά" - Αρβανιτάκη!!!

 


 3 - Ο "Λαγός του Τρίαθλου"!

Πού είσαι ... Ντον Κορλεόνε να σου κάνουμε ... σεμινάρια!!!

Την ομοσπονδία κέρλινγκ ο Γερόλυμπος την έφτιαξε πέντε μέρες πριν από τις εκλογές της ΕΟΕ το 2001 και εμφανίστηκε φάντης μπαστούνι στις εκλογές! Παλιές καραβάνες, όμως, αυτοί της ΕΟΕ δεν τον δέχθηκαν βρίσκοντας ελαττώματα στη νομιμοποίηση της νέας ομοσπονδίας. Ο Γερόλυμπος στράφηκε στο σόφτμπολ και μετά στο μπέιζμπολ (ή ανάποδα, γιατί έχω χάσει και εγώ τον λογαριασμό!). Πήρε πόδι και από εκεί γιατί είχαν χωθεί άλλα πολιτικά λαμόγια, πιο λαμόγια από αυτόν! Μην ξεχνάμε ότι ακόμα και στα λαμόγια υπάρχει μια... σεβαστή ιεραρχία!!! Δεν μπορεί τα... 3α νταν να υποσκελίσουν τα... 6α νταν!!!

Αλλά πάντα είχε διαθέσιμη την παλιά γνωστή τεχνική των συλλόγων καράτε προς ίδρυση ή αρπαγή άλλης ομοσπονδίας!

Και το θύμα του αυτή τη φορά ήταν οι αφελείς του Τρίαθλου, που υποφέρανε από τον παλιό συνεργάτη του Γερόλυμπου, υπάλληλο του ΟΑΚΑ, συνδικαλιστή (μάλλον συνδικατο-ληστή!) και πρόεδρό τους Αρχι-Καραλαμόγιο Ανδρέα Αρβανίτη! Μπαίνει, λοιπόν, στο Τρίαθλο το 2006 από το Πουθενά με είκοσι συλλόγους καράτε και τα... παίρνει όλα, αφήνοντας τους... χάνους του Τρίαθλου με ανοιχτό το στόμα και παίρνοντας δικαιωματικά πλέον την πολυπόθητη θέση του αντιπροσώπου του Τρίαθλου στην Ολυμπιακή Επιτροπή, όπου βρίσκεται ακόμα και σήμερα!!!

Φυσικά, ως "νομοταγής πολίτης" (διάβαζε: "Νονός της... Μέρας") είχε φροντίσει να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου στην ΕΛΟΚ, ώστε να παρακάμψει το ασυμβίβαστο με τη νέα θέση του προέδρου στο Τρίαθλο, αλλά κατά το πασίγνωστο κόλπο όρισε τον εαυτό του "Επίτιμο Πρόεδρο" της ΕΛΟΚ, άφησε μέσα στο ΔΣ τα ορκισμένα τσιράκια του, έβαλε στο ΔΣ και τη ... Μαγδάλω τη γυναίκα του και θα συνέχιζε το άρμεγμα της ΕΛΟΚ στον αιώνα τον άπαντα, διοικώντας την ως ο απόλυτος δικτάτορας χωρίς να φαίνεται!!! Πού είσαι ... Ντον Κορλεόνε να σου κάνουμε ... σεμινάρια!!!

Λεπτομέρειες στα karate.gr: 11 - Οι Μεγάλες Δίκες του Καράτε  -  karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub  και  karate.gr: 15 - Αθλητικά Θέματα !

Είμαι περίεργος, αν η κατρακύλα με το "Persona non Grata" θα του στερήσει τελικά, όπως και πρέπει, κάθε θέση του στον αθλητισμό!!!

Αυτό είναι στοιχείο που θα πρέπει να προστεθεί στο νέο αθλητικό νόμο και θα το προτείνω στην διαβούλευση που άνοιξε από προχθές στο http://www.opengov.gr/cultureathl/?p=5237 !!!

Δηλαδή, αν μια παγκόσμια ομοσπονδία κρίνει κάποιο άτομο ως "Persona non Grata" με απόφαση της γενικής της συνέλευσης,

τότε αυτό το άτομο θα πρέπει να απομακρύνεται και από τον αθλητικό τομέα της χώρας του!!!

Είμαι επίσης περίεργος αν για το Τρίαθλο η μοίρα επιφυλάσσει τα ανάλογα με εκείνα του Χόκεϋ και του Κέρλινγκ!!!

 Θα ήταν κρίμα, γατί οι αθλητές εκεί υπάρχουν μεν, αλλά είναι λίγο ... γκα-γκάου στα διοικητικά!


 4 - Ο "Λαγός του Διδακτορικού"!

Εκεί που είχε στο κεφάλι του 5-10 ομοσπονδίες ο Γερόλυμπος, ξαφνικά και από το Πουθενά μας ξεπετάει ένα... "Διδάκτωρ" και το δηλώνει και σαν προσόν στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, αριστερά!

Κάτσε ρε φίλε! Πόθεν έσχες το "Διδάκτωρ"? Εμείς με δυσκολία τελειώσαμε ένα γυμνάσιο και εσύ μας τη βγαίνεις με ... Διδάκτωρ???

 

Κάνω μια υποτυπώδη έρευνα και τι να δω! Διδακτορικό-Μαϊμού από Πανεπιστήμιο-Μαϊμού του Δουβλίνου-Μαϊμού!!! Ζούγκλα!!!

Στα άρθρα μου για τα οποία με μήνυσε ανέφερε και ότι ειρωνεύομαι το... διδακτορικό του δίπλωμα!!! Θεός φυλάξει! Εγώ δεν είπα τίποτα για το διδακτορικό του από το Dublin Metropolitan University (DMU, Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Δουβλίνου). Το διδακτορικό είναι αυθεντικό, το έχει και ... βοήθειά του! Το πανεπιστήμιο είπα πως είναι ΜΑΪΜΟΥ, διότι παρ' όλο που είναι... "Μητροπολιτικό του Δουβλίνου" και θα το περίμενε κανείς να το βρει στην Ιρλανδία, η διεύθυνσή του στο διαδίκτυο παραπέμπει σε... σοκάκι στην Λεμεσό της Κύπρου και σε... ταχυδρομική θυρίδα στο Λονδίνο (δείτε την ιστοσελίδα του κατωτέρω),  από όπου συμπεραίνεται ότι το "ίδρυσε" κάποιος... ψιλοαπατάκιας Κύπριος φοιτητής από τη Λεμεσό, που φοιτά στο Λονδίνο και πουλάει διπλώματα για... χαρτζιλίκι! Το δε Φαξ από 353-κτλ., σήμερα με το ίντερνετ μπορεί κανείς να μένει στο... Καματερό και να έχει φαξ με αριθμό... Γουατεμάλας, (δηλαδή να είναι... Γουατεμάλαξ!, αγγλιστί "What a Malax"!!!) και να παίρνει τα φαξ του στο email του!

Αλλά γιατί πήγε τόσο μακριά? Τέτοια "διδακτορικά" πουλάνε και στα ... καροτσάκια στο Μοναστηράκι! Είναι σαν τα διδακτορικά του... Ελ Κούρυ, αν τον θυμάστε, καλή του ώρα, ο οποίος ήταν... διδάκτορας σε δέκα πανεπιστήμια!!! Πάντως, από τότε που δημοσίευσα την μικρή αυτή έρευνα για το διδακτορικό, αυτομάτως το έκανε ... γαργάρα και δεν το ανέφερε ποτέ πια, εκτός από την ιστοσελίδα της ΕΟΕ, όπου οπωσδήποτε θα έχουν και οι υπόλοιποι παρόμοια διδακτορικά!!!


 5 - Οι δύο μηνύσεις του Γερόλυμπου εναντίον μου!

Και οι δύο ήταν κατά παραγγελία του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Ορφανού, αλλά με ισχυρά στοιχεία και λίγη τύχη την σκαπουλάρισα! Το αντικείμενό τους και οι σχετικές δίκες περιγράφονται λεπτομερώς στο κεφάλαιο: karate.gr: 11 - Οι Μεγάλες Δίκες του Καράτε!

Το μόνο που έχω να διατυπώσω για αυτές είναι μόνο πικρία προς τους δικαστές, οι οποίοι αδυνατούν να ανατρέψουν το κατεστημένο, όσο παράνομο και αν αποδεικνύεται, αλλά συμπλέουν με αυτό! Ήδη έχουν αποδειχθεί περίτρανα όλα όσα ισχυριζόμουν στις δίκες μου κατά του Γερόλυμπου και με νομικά σοφίσματα απέφευγαν να δεχθούν ως αληθινά!!! Με καταδίκασαν με διάτρητες αποφάσεις, σε μικρές ποινές βέβαια που παραγράφηκαν, και δεν είχαν το σθένος να στηλιτεύσουν με τις αποφάσεις τους τις προφανείς παρανομίες του Γερόλυμπου, τις οποίες και κατήγγειλα από το karate.gr.

Αυτός είναι και ένας βασικός λόγος που είμαστε μια χώρα με ιδιαίτερα αυξημένο ποσοστό απατεώνων!!!


 6 - Ο "Λαγός της Δικαστικής Επιτροπής της ΕΛΟΚ"!!!

Ένα από τα απωθημένα του Γερόλυμπου είναι να δικάζει, να καταδικάζει και να εκτελεί τους αντιπάλους του! Δηλαδή, να είναι ταυτόχρονα εισαγγελέας, δικαστής και δήμιος, ... τρία σε ένα!!! Γι' αυτό το λόγο είχε από πάντα την ... κλίση να γεννάει "Δικαστικές Επιτροπές" στην ΕΛΟΚ, ώστε όποιον δεν γουστάρει να τον στέλνει στο ... εκτελεστικό απόσπασμα!

Και βέβαια αυτός είχε αυτό το ψώνιο, αλλά οι δικηγόροι που αναλάμβαναν αυτό το ρόλο για μια αμοιβή της ξεφτίλας, πώς και ενέδιδαν σε μια τέτοια κατάσταση? Μετά από κάθε "πάντα νοθευμένες" εκλογές έβγαζε και μια "Δικαστική Επιτροπή" από το "Καπέλο του Πουθενά" με τέτοια φυσικότητα, που κανένας δεν του έφερνε αντίρρηση!!! Με την τελευταία Δικαστική Επιτροπή είχε δικάσει και καταδικάσει τους Σανιώτη και Μπίκα και αυτοί αναγκάστηκαν να πάνε στο ΑΣΕΑΔ για να δικαιωθούν! Έτσι, όμως, απέκλεισε τους Σανιώτη και Μπίκα από υποψήφιους και νόθευσε τις εκλογές του 2012 μαζί με τις νοθείες των αντιπροσώπων των συλλόγων! Με παρόμοιο τρόπο καταδίκασε τους Χρήστου, Κανέλλη, Δρακόπουλο και άλλους και δεν διαμαρτυρήθηκαν! Κτλ., κτλ....

Αλλά με τον ορισμό της τελευταίας Δικαστικής Επιτροπής το είχαν τραβήξει απότομα το ... κουνέλι από το καπέλο και το ... πνίξανε όλοι μαζί!!! Τι σας έφταιγε, ρε, το ... κουνέλι? Οι τρεις δικηγόροι βρέθηκαν στην ίδια διεύθυνση, στον ίδιο όροφο με το νομικό σύμβουλο της ΕΛΟΚ, πράγμα που σημαίνει ατράνταχτα ότι η Δικαστική Επιτροπή ήταν καραμπινάτα παράνομη, όπως ερεύνησα και περιέγραψα στο άρθρο μου 19/2/2014 - Η πειθαρχική δίωξη και καταδίκη των Γ. Σανιώτη και Γ. Μπίκα απο τη ΔΕ/ΕΛΟΚ και η πανηγυρική τους αθώωση από το ΑΣΕΑΔ. !

Ενδιαφέρον έχει το έγγραφο της ΓΓΑ, το οποίο βέβαια δεν χρειαζόταν καθόλου αφού η απάντηση είναι πασίγνωστη, προς το νομικό συμβούλιο του κράτους με ερώτημα για τη νομιμότητα της ΔΕ/ΕΛΟΚ και η εν συνεχεία επιστολή της ΕΛΟΚ προς τους συλλόγους, που βλέπετε πιο κάτω, για συγκρότηση νέας Δικαστικής Επιτροπής! Έχω ήδη μάθει ποιοί την συγκροτούν και καλό θα ήταν να την ... κάνουν με ελαφριά πηδηματάκια, διότι και αυτοί είναι παράνομοι!!!


 (9/12/2014 - Παγκόσμια Ημέρα κατά της Διαφθοράς!)


 7 - Οι "Λαγοί" των Γενικών Συνελεύσεων!

Το κύριο, όμως, όπλο του Γερόλυμπου ήταν οι Γενικές Συνελεύσεις των ομοσπονδιών! Μανούλα μοναχή στην διαφθορά συνειδήσεων και αξιών, στην απειλή και τον εκβιασμό και στις εξοντώσεις για παραδειγματισμό, είχε δημιουργήσει ένα κύκλο διεφθαρμένων συνεργατών, άβουλων ανδρείκελων, εξαρτημένων υποτακτικών και τρομοκρατημένων αντιπάλων, που δεν αντιδρούσαν ακόμα και αν τους πρόσβαλε δημόσια! Με αυτό τον στρατό κατάφερε να έχει ... 50 λευκές βεβαιώσεις αντιπροσώπων συλλόγων στις εκλογές του 2012, να γράψει όποια ονόματα δικών του αυτός ήθελε σε αυτές, ώστε να βγάλει 50 Λαγούς με τη μία από το Πουθενά, να διενεργήσει νοθευμένες εκλογές και, το κυριότερο,... κανένας να μην βγάλει άχνα παρά μόνο εγώ μετά από ενάμισι χρόνο, όταν το έψαξα!!!

Δείτε και στα περιεχόμενα των karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub !

Βρε βλήματα,... 50 λαγούς έβγαλε με τη μία από το Πουθενά και δεν διαμαρτυρήθηκε κανένας!!!!!!!!!!!!!!!! Τι να σας πει κανείς???

Τη νοθεία των εκλογών και τη διαφθορά την έριξα στα μούτρα των υπαίτιων εδώ και μήνες και κανένας δεν διαμαρτυρήθηκε, πράγμα που σημαίνει ότι το αποδέχονται όλοι!!! Αυτό αποδεικνύει ότι όλες οι Γενικές Συνελεύσεις Προϋπολογισμών, Απολογισμών και Εκλογών είναι νοθευμένες και άρα παράνομες και όλη η διοίκηση της ΕΛΟΚ είναι παράνομη με αποτέλεσμα να μην εξαπατάτε καραμπινάτα μόνο τους συλλόγους, αλλά και τη ΓΓΑ!!!

Με την φόρα που έχει πάρει ο Ανδριανός πάτε για κλείσιμο και καλά να σας κάνει!!!

 (Είκοσι χρόνια τα έλεγα και τώρα δικαιώνομαι!!!)


 8 - Ο "Λαγός" ... Μανόλης Δημητριάδης!

Βασικός συνεργάτης των τελευταίων χρόνων του Αρχι-Καραλαμόγιου είναι ο Μάνος Δημητριάδης! Ο τελευταίος "Λαγός από το Πουθενά", που έφερε ο Γερόλυμπος στην ΕΛΟΚ!

Γενικός Γραμματέας της ΕΛΟΚ από το 2008, ο κύριος... καναπέκα δεξιά, και επιμένων φορτικά να παρακαμφθεί ο αθλητικός νόμος για να πάρει... δίπλωμα προπονητή καράτε παρά το ασυμβίβαστο της ιδιότητας του "αθλητή και υποψήφιου προπονητή" με την ιδιότητα του "μέλους του διοικητικού συμβουλίου"!

Υπογράφει τα δελτία του ως αθλητής μόνος του, παραλαμβάνει τα θέματα των εξετάσεων της Σχολής Προπονητών μόνος του, θα υπογράψει και το... δίπλωμά του του προπονητή ... μόνος του!!!

Εγώ τον περιμένω στη γωνιά και τον έχω για ... πυξίδα να μου δείξει τους πολιτικούς νταβατζήδες που θα τον υποστηρίξουν να κάνει το δικό του! Έχω υπόψη μου ποιοί θα είναι, αλλά λέω να μην ... αμαρτήσω ακόμα! Άσε τους να βγουν και τα λέμε μετά!!!


 (9/12/2014 - Παγκόσμια Ημέρα κατά της Διαφθοράς!)


 9 - Η σημερινή κατάσταση στην ΕΛΟΚ!

 

Α - Επιστολή Κοσμίδη προς Μπουλούμπαση,  21/8/2014

 

Από: George Kosmidis <gkosmidis.kyokushin@gmail.com>
Ημερομηνία: 21 Αυγούστου 2014 - 12:37 μ.μ.


Θέμα: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΔΣ
Προς: Christos Bouloubasis <bouloubasischristos@gmail.com>

 

ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΛΟΚ

ΠΡΟΕΔΡΟΝ ΚΟΝ ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗ ΧΡΗΣΤΟ

 

Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε
 

Καταρχήν θέλω να σας ενημερώσω οτι μόλις αυτη, την στιγμη 12 και 8 λεπτά ελαβα  την πρόσκληση απο τον Γενικό Γραμματέα, για τήν συνεδρίαση της σημερον  με τα θέματα ημερήσιας διάταξης, οπως προβλέπεται απο το καταστατικό.

Στήν συνέχεια ομως θα ηθελα να σας γνωστοποιήσω οτι, δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ στην εκτακτη συνεδρίαση της 21ης Αυγούστου, σημερον, δια σοβαρους οικογενειακόυς λόγους.

 

Κύριε Πρόεδρε

Επειδή, οι αποφάσεις της εκτελεστικής επιτροπής ειναι γνωστές, διότι προαποφασίσθηκαν και εκτελεστηκαν κατα τρόπον φασιστικό και απαράδεκτο, πριν την επικύρωση τους από το  ΔΣ, απαξιώνοντας τον  θεσμό, τον ρόλο και την θέση μου ως Α Αντιπροέδρου της ΕΛΟΚ , προσβάλοντας βάναυσα την αξιοπρέπεια και  προσωπικότητα μου, βαζοντας φραγή απροειδοποίητα στο τηλέφωνο μου, δεν αποδέχομαι την οποια επικύρωση τους. Αν ομως, Κύριε Πρόεδρε, η απόφαση αυτη λαμβάνεται μεσα στα πλαίσια της οικονομικής πολιτικής που θα διευκολύνει την λειτουργία της ΕΛΟΚ και θα τήν ελαφρύνει οικονομικά  και σύμφωνα με αυτά πού μού ειπατε στο τηλέφωνο (οτι θα παραδοθούν ολα τα τηλέφωνα), τότε ειμαι σύμφωνος και επικροτώ την απόφαση αυτή.

Κύριε Προεδρε, Επειδή πληροφορήθηκα, καποία σοβαρά θέματα οικονομικής και διοικητικής  φύσεως, τα οποία αφορούν την  υπόσταση, την  ευρυθμη λειτουργία της ΕΛΟΚ και  των καταστατικών διατάξεων της, θα ηθελα να τα θέσω υπόψιν σας και τών αλλων  σεβαστών Μελων του ΔΣ.

 

Κύριε Πρόεδρε.

 

1ον. Ειναι αλήθεια οτι, ο Γενικός Γραμματέας  τον οποιον σέβομαι και υπολέιπτομαι κατα ταλλα ως πρόσωπο και θέσμό, ελαβε το ποσόν των 850 ευρώ απο τον Ταμία, ως οδοιπορικά εξοδα ( μετακίνηση -διατροφή -διαμονή ) , στην αποστολή του ως  Κεντρικη Επιτροπή Αγώνων στο Κυπέλο Βορείου Ελλάδος το οποίο πραγματοποιήθηκε την  31-5-2014   στην Βέροια ?

Απο οτι πληροφορήθηκα τα εξοδα διαμονής, διατροφής ανέλαβε εξολοκλήρου η Ενωση Βορείου κ Κεντρικής Ελλάδος. Εκτός αυτού, οι Σύλλογοι της Ενωσης κατέβαλαν   το ανωτέρο ποσόν, για την εκδοση  Νεων  Δελτίων , ανανεώσεις  των δελτιων, χρήματα τα οποία σύμφωνα με τον Ταμία ελαβε ο Γενικός Γραμματέας ως οδοιπορικά.Κύριε Πρόεδρε, συμφωνα με την χιλιομετρική απόσταση απο Βεροια στην  Αθήνα και επιστροφή, απαιτείται συνολικά το ποσόν των 250 ευρώ , καυσιμα αυτοκινητου μαζί με το ποσόν των  διόδιων.

Στο εν λόγω Κύπελο ο Κος Πασσης δεν ελαβε  ακόμη τα οδοιπορικά του εξοδα και  ο οποίος κατα πληροφορίες των Μελών της Ενωσης πρόσφερε τίς υπηρεσίες  του και δεν ηταν απλός επισκέπτης.

2ον. Ειναι αλήθεια  οτι ουδέποτε Ο Κος Γενικός Γραμματέας, εδέησε να υποβάλλει Οικονομικό και Διοικητικό Απολόγισμό, καθώς και εκθεση Αρχηγου Αποστολής, οπως προβλεπεται απο το Καταστατικό, στο ΔΣ, απο δύο σημαντικές Αποστολές σε διεθνείς διοργανώσεις ( Ισπανία και Φιλανδία ) ?

Σύμφωνα με πληροφορίες μου, για τίς Αποστολές αυτές ελαβε ενα σημαντικό ποσόν της Ταξεως των 10.000-12.000 ευρώ και επεστρεψε ελάχιστα. Πιστευω προσωπικά, οτι ουδέποτε, υπέβαλε εκθεση Αρχηγού Αποστολής σε ολα τα ταξίδια που συνόδευσε την Ελληνικη Εθνικη Ομάδα, υποβάλοντας, οικονομκό και διοικητικό Απολόγισμό, οπως προβλέπεται.

3ον. Κυριε Πρόεδρε, σύμφωνα με πληροφορίες μου , Ο Γενικός Γραμματέας, πηρε απο την Αποθήκη της ΕΛΟΚ, δύο ΤΑΤΑΜΙ και τα τοποθέτησε στο Γυμναστήριο του, ενω παράλληλα, δάνεισε ενα  ΤΑΤΑΜΙ επιλέον στον Αθλητη της Εθνικής ομάδος Κωσταντακόπουλο Ελέυθεριο. Ειναι αλήθεια αυτό Κύριε Πρόεδρε ? Υπάρχει σχετική απόφαση του ΔΣ, γι' αυτή του την πραξη ?

4ον. Ειναι αλήθεια οτι ο Επίτιμος Πρόεδρος ελαβε ως οδοιπορικά εξοδα 500 ευρώ, για ταξίδι που πραγματοποίησε στην πόλη του Βόλου, πραγμα καθολα παράνομο ?

5ον. Ειναι αλήθεια οτι ενω ζητάτε και απόφασιζετε την επιστροφή του κινητού τηλεφώνου που  μου ειχει παραχωρηθεί, για  λόγους οικονομίας, την ιδια ωρα πλήρώσατε λογαριασμό ποσού 1000 ευρώ σε κίνητό που παράνομα εχετε παραχωρήσει στον Επιτιμο Πρόεδρο και το οποιο χρησιμοποιει για  προσωπικές του υποθέσεις ?

6ον. Κύριε Πρόεδρε επίπλέον θα ηθελα να  επιλειφθεί του θέματος το ΔΣ της απαράδεκτης συμπεριφοράς του Γενικού Γραμματέα στην  τελευταία συνεδρίαση του .
Ο Γενικός Γραμματέας, με περίεργη και ανεπίτρεπτη για  την θέση του συμπεριφορά επετέθει, παρουσία σας στον Ταμία, αντιδρώντας στην επίκληση του να παραδώσει το μηχανάκι, μεσω του οποίου εκανε αναλήψεις απο τον Λογαριασμό της ΕΛΟΚ και το οποιο παράνομα κατειχε, φθάνοντας στο σημέιο να εκβιάσει και να απειλήσει με παραίτηση απο την Θεση του στο ΔΣ. Η επιμονή του αυτή, προσωπικά με εξέπληξε και με εβαλε σε σκεψεις, οπως και εσέις και ο Ταμίας  στην κατιδίαν συνομιλία μας, εκφράσατε .

Τέλος, παρακαλώ πληροφορηστε με αν  ξεκινησε η  πειθαρχικη  διαδικασία κατα του Επιτίμου Προέδρου κου Γερόλυμπου, μετα την απρόκλητη, παρανομη και αδικη επιθεση σωματικη και λεκτικη που δέχθηκα, τοσον απο τον ιδιο, οσο και απο την συζυγό του και της οποίας ησασταν αυτοπτης Μαρτυρας τοσο ο ιδιος, οσο και ο Κος Ταμίας της ΕΛΟΚ.
 

Με τιμή

Γιωργος Κοσμίδης

Α. Αντιπρόεδρος ΕΛΟΚ
 

ΥΓ. Θεωρώ αυτονόητο Κύριε Πρόεδρε, οτι η παρούσα επιστολή μου, θα διαβασθεί απο εσας ενωπιον της ολομέλειας του ΔΣ,κατά την σημερινή συνεδρίαση και πριν την εναρξη αυτής.
 

Β - Αγανακτισμένος Κυρλόγλου και Φωτιά στο Facebook

 

  • Greek Kyokushinkai Karate ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΠΡΕΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .

  • Greek Kyokushinkai Karate ΠΑΙΔΙΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΑ , ( ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΣΤΟΧΟ .

  • Kirloglou Tilemachos ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΑΝΤΑ ΗΜΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΤΕ ΛΟΓΩ ΠΑΛΙΩΝ ΚΑΚΩΝ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΟΙΡΑΣΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΤΕ

  • Greek Kyokushinkai Karate ΜΑΧΟ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΗΟ , ΟΜΩΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ Η ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ . ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΣΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ .

    ΕΓΩ ΕΔΩΣΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ,ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΟΚ , ΕΤΡΕΞΑ ΑΓΩΝΙΣΘΗΚΑ , ΠΡΟΣΦΕΡΑ ΠΟΛΛΑ. ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΑ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΜΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΟΚ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ 1999 =ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ 2001 ) ΚΑΜΠ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ , ( βολο -σκιαθο -πηλιο ) ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ . Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΣΤΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ , ΦΥΣΙΚΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΩ .

    ΜΑΧΟ ,ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΣΜΑ , ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΠΕΜΨΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΚΤΑ ΚΑΤΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑ ,ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ .Ο ΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΤΙΜΙΛΗΣΑ ΚΑΙ ΥΨΩΣΑ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΙΔΗΡΑ ΚΥΡΙΑ , ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΑΛΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΟΚ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΑΝ ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΑΥΡΟΣ , ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ .ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ , ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΚΔΙΚΟΎΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ , ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ , ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ .

    "ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ , ΚΑΛΑ ΣΕ ΕΚΑΝΕ Η ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ."

    ΕΓΩ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΟΟΥΣΕ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΥ ΕΣΚΥΨΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ . ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΚΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ,

    "ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΩΡΓΟ ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ"

    ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΕΔΡΕ .

    ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ .

    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΓΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΥΡΙΟ .

    ΜΑΧΟ .ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΤΟΜΟ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΑΠΟΠΟΙΟΥΜΑΙ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΜΟΥ , ΦΤΑΙΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ. ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΗΣΥΧΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑ .

    ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΟΚ, ΑΣ ΕΛΘΟΥΝ ΝΕΑ ΑΤΟΜΑ , ΗΘΙΚΑ , ΑΞΙΑ ΙΚΑΝΑ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ , ΟΧΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ .ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΟΚ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ , ΧΩΡΙΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ,ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ,, ΑΠΕΙΛΕΣ , ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΣ .

    ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ 2 ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ , ΝΑ ΘΗΤΕΥΟΥΝ , ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΛΆ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ .

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ .ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΩΘΕΝ ΚΑΛΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΟΚ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ .

    ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!  ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ , ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΙΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ , ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΘΟΥΝ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ. ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ Η ΕΛΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΕΞΕΦΡΑΣΕΣ .

  • Kirloglou Tilemachos ΔΑΣΚΑΛΕ ΣΙΔΗΡΑ ΚΥΡΙΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΘΑΤΣΕΡ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΣΙΔΗΡΕΣ ΚΥΡΙΕΣ Ε ΤΟΤΕ ΕΛΕΟΣ ΔΑΣΚΑΛΕ ΕΛΕΟΣ
  • Kirloglou Tilemachos ΨΩΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Ε ΨΩΝΙΑΑΑΑΑΑΑ ΦΥΓΕΤΕΕΕΕΕΕΕ ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΑΝ ΟΧΙ ΕΜΑΣ ΤΟ ΚΑΡΑΤΕ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ
  • Kirloglou Tilemachos ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΠΡΙΤΣΙΟ ΣΑΣ
  • Greek Kyokushinkai Karate ΣΩΣΤΑ ΜΑΧΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΩΝΟΜΑΣΩ , ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ . ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΧΟ , Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΝΑΙ ΠΟΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ . ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ , ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ .

 

Και οι βόμβες αγανάκτησης στο διαδίκτυο εναντίον Γερόλυμπου και ΔΣ/ΕΛΟΚ συνεχίζονται!!!


Και όλα αυτά με ευθύνη των επομένων Καρα-Λαμόγιων

της διοίκησης της ΕΛΟΚ και συνεργατών!!!

 

Βρέμη 4-11-2014:... Πίσσα και Πούπουλα επιφύλαξαν 102 εθνικές ομοσπον-δίες καράτε 102 χωρών στην Ελληνική υποψηφιότητα του Γιώργου Γερόλυμπου για μια θέση στο ΔΣ της Παγκόσμιας του Καράτε! Τον χαρακτήρισαν "Persona non Grata"!!!

Πήγε για... μαλλί και βγήκε όχι κουρεμένος, αλλά με κομμένο το... σκαλπ του!!!

Αιτία η μακροχρόνια υβριστική και συκοφαντική συμπεριφορά του απέναντι στην Παγκόσμια και τους αξιωματούχους της, αλλά και η επί μακρόν άρνησή του να αποδώσει οικονομικό λογαριασμό για τη Βαλκανική Ομοσπονδία Καράτε κατά το υπέρ-δεκαπενταετές διάστημα που ήταν πρόεδρος!!! Κοινώς: άρπαξε το Ταμείο κι έφυγε!!!

Με δυο λόγια ο Γερόλυμπος και τα κάτωθι μέλη-λαμόγια του "ΔΣ/ΕΛΟΚ και Συνεργάτες" κόλλησαν στο Ελληνικό Καράτε και στον Ελληνικό Λαό και για τα μάτια του Παγκόσμιου Καράτε και του Αθλητισμού τη ρετσινιά ότι ήμαστε "κοινοί κλέφτες"!!!

Γερόλυμπος

"Ο Ακατανόμαστος"

Μπουλούμπασης

"Ο Αυτοφωράκιας"

Γερολύμπου

"Η... Αναμάρτητη"

Δημητριάδης

"Το Αρπακτικό"


Χανικιάν

"Το Εγκεφαλικό"

Βόβλας

"Ο Ακαπίστρωτος"

Ράλλης

"Ο Άσχετος"


Γκουβούσης

"Ο Ανύπαρκτος"

Καρβούνης

"Ο Αστυνομικός"


Χονδροματίδης

"Ο Ανεγκέφαλος"

Πάσης

"Ο... Ανέραστος"

Κοσμίδης

"Ο Απερίγραπτος"

Γκάζι

"Ο Αεριτζής"


Σκοπελίτης

Sportdata"


Χριστοδούλου

ElpidaTours!"

 Φέρτε πίσω τα κλεμμένα!!!


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF.