karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 7/11/2014.  Ενημέρωση 17/11/2014.  Ενημέρωση 1/9/2016! 

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!

Beheading of the international karate official George Yerolimpos

by the World Karate Federation!!!

 Καρατόμηση του διεθνή παράγοντα του Καράτε Γιώργου Γερόλυμπου  από την Παγκόσμια Ομοσπονδία του Καράτε!!!

English

Version

 

"Persona non Grata" δηλαδή "Ανεπιθύμητο Πρόσωπο" παγκοσμίως κηρύχθηκε ο Γερόλυμπος από την WKF!!! (Το μωβάκι για το πένθος!)

 

 

(Θέλετε να τυπώσετε αυτό το άρθρο σε pdf? Ευχαρίστως, με κλικ εδώ!)

 (Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 2000 περίπου σελίδων!)

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ!!!

 Και ... αιματάκι πίνουμε άμα λάχει να ... ούμε!!!

 

 Άκυρη κάθε μήνυση του συκοφάντη Γερόλυμπου εναντίον οιουδήποτε

 και αναξιόπιστη κάθε μαρτυρία του σε οποιαδήποτε δίκη.

 

Από 5 έως 9 Νοεμβρίου 2014 έλαβαν χώρα οι Παγκόσμιοι Αγώνες της WKF στη Βρέμη της Γερμανίας. Πήραν μέρος περισσότεροι από 900 αθλητές από περίπου 107 χώρες. Στη Γενική Συνέλευση (Congress) των αντιπροσώπων των 107 χωρών έγιναν και Εκλογές για τα Νέα Μέλη του ΔΣ της WKF, όπου ο Επίτιμος Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε Γιώργος Γερόλυμπος, ο οποίος με χίλια ζόρια είχε καταφέρει να θέσει υποψηφιότητα για το Δ.Σ. της WKF παρά τις αλλεπάλληλες τιμωρίες του από αυτήν,

α) Πρώτον: ΔΕΝ εκλέχθηκε και

β) Δεύτερον και ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ: με απόφαση της Γ.Σ. της WKF των αντιπροσώπων των 107 χωρών κηρύχθηκε "PERSONA NON GRATA", δηλαδή "ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ", πράγμα που σημαίνει ότι ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΕ ΜΟΝΙΜΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΡΑΤΕ με την πλέον ντροπιαστική αποπομπή, η οποία προσκολλάται πλέον ως μόνιμη ρετσινιά στον ίδιο, στην Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε και στην Ελλάδα!!!

Άξιο προσοχής είναι στην παρούσα φάση η επίσημη συμπεριφορά της ΕΛΟΚ, που θα επιδειχθεί προς τον "Επίτιμο Πρόεδρό της"! Ως εθνική ομοσπονδία-μέλος της Παγκόσμιας, η ΕΛΟΚ οφείλει να ευθυγραμμισθεί με τις αποφάσεις της WKF, να αφαιρέσει τον "τιμητικό τίτλο" του Επίτιμου Προέδρου από τον Γερόλυμπο και να του απαγορεύσει κάθε συμμετοχή, έστω και ... οφθαλμική δηλαδή "ούτε μάτι να κάνει", σε κάθε εκδήλωση του αθλήματος εντός της Ελλάδας (αγώνες, εκδηλώσεις, συνεδριάσεις, συνελεύσεις κτλ.)!!!

Φυσικά, αυτή η ουσιαστικά "ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ" της Γενικής Συνέλευσης της WKF όχι μόνο "μηδενίζει" τις μέλλουσες αθλητικές δραστηριότητες του Γιώργου Γερόλυμπου, αλλά "μηδενίζει" και τις θέσεις του σε όλο το στερέωμα του Ελληνικού Αθλητισμού, σε όλη τη μέχρι σήμερα αθλητική ζωή του, τα πεπραγμένα του, τις συνεργασίες του, τους συνεργάτες του, τις δικαστικές του υποθέσεις, τις αντιθέσεις του με αντιπάλους ή/και αντιδίκους και κάθε τι που έπραξε στη ζωή του ο Γιώργος Γερόλυμπος!!!  Με δυο λόγια, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή πρέπει ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ να του αφαιρέσει τη Φίλαθλη Ιδιότητα, διότι με τις συμπεριφορές του πρόσβαλε σε παγκόσμια κλίμακα το Φίλαθλο Πνεύμα και τον Ελληνικό Αθλητισμό!!!

 

Από τη Γενική Συνέλευση της WKF. Στο πόντιουμ ο πρόεδρος της WKF Αντόνιο Εσπίνος Ορτουέτα, στην οθόνη ο πρόεδρος της ΔΟΕ Τόμας Μπαχ και κάπου στο πλήθος βρείτε σαν μαγική εικόνα τα κεφάλια του Γερόλυμπου και του Δημητριάδη!!! Αντιπρόσωποι από 107 χώρες αποφάσισαν τον φοβερό χαρακτηρισμό του Γιώργου Γερόλυμπου ως "Persona non Grata" για το Παγκόσμιο Καράτε!!!  Το συμπέρασμα που βγαίνει από αυτή την απόφαση είναι ότι κατά τη γνώμη όλων όσων την ψήφισαν ο Γερόλυμπος είχε δημιουργήσει ανώνυμη ιστοσελίδα (όπως περιγράφω πιο κάτω) από την οποία κατασυκοφαντούσε ανώνυμα τον Πρόεδρο, το ΔΣ και ολόκληρη την WKF! Ήταν μια απόφαση που δεν χρειάστηκαν δικαστήριο για να την βγάλουν, μια και είναι οι ίδιοι Δικαστήριο για τα θέματα της παγκόσμιας ομοσπονδίας και του αθλήματός της, ενώ ταυτόχρονα επιβάλει την αυστηρότερη των ποινών για έναν διεθνή αθλητικό παράγοντα και εκτίμησαν ότι αυτή ακριβώς αρμόζει στην περίπτωση των κατά συρροή παραπτωμάτων του Γερόλυμπου!!!

Με δυό λόγια χαρακτήρισαν τον Γερόλυμπο "παγκόσμιο αθλητικό κατακάθι" με προεκτάσεις και στην ΕΛΟΚ και στην Ελλάδα!!!

ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΔΩ!

 

Όπως ήταν αναμενόμενο, παρ' όλο που αποδεδειγμένα και αναντίρρητα  ήμουν ο μόνος που αυτά τα φώναζα είκοσι χρόνια προς κάθε κατεύθυνση (!!!),  το γεγονός με γέμισε με ... απέραντη θλίψη και ... κακοχρονονάχει, όποιος πει το αντίθετο!!! Έχω ... πλαντάξει στο κλάμα! Δεν έχω άλλο ... δάκρυ να βγάλω! Σκίζω τα ... ιμάτιά μου! Κτλ., κτλ. ... !!!

Το τραγικό αυτό γεγονός με έχει χτυπήσει στο συκώτι, στα νεφρά, στο σάκχαρο, στην πίεση και στο ... μεγάλο δάχτυλο του ποδιού! Ας τραγουδήσουμε, ώ ... συμπάσχοντες, ως έπρατταν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, τον πόνο μας και ας χορέψουμε στους ρυθμούς του σύγχρονου φιλόσοφου ... Νίκου Παπάζογλου τη θλίψη μας για τoν ... τραγικό χαμό του μοναδικού αυτού ινδάλματος του Ελληνικού Αθλητισμού, που πάντα επιδίωκε να τον προσκυνάνε όλοι ως ... Βούδδα και να τους δικάζει όλους ως ... Κούδας!!! .............  Το βράδυ θα φάμε ... ψάρι!!!

 

 

 

Ας δούμε κατωτέρω και τις μεταβολές στο Διοικητικό Συμβούλιο της WKF από τον ιστότοπό της:

α) Πριν από τη σύγκρουση Γερόλυμπου - WKF, ο Γερόλυμπος αναφερόταν στον αριστερό πίνακα στη θέση του Γενικού Γραμματέα.

β) Μετά τη σύγκρουση (Ιούλιος 2013) και πριν από τις εκλογές της 4/11/2014 έχουμε τον αριστερό πίνακα με τον Γερόλυμπο στην κατώτερη θέση μέλους (τέρμα κάτω!).

γ) Τέλος, μετά τις εκλογές της 4/11/2014 (και τη λήξη των αγώνων) παρατηρούμε ότι ο Γερόλυμπος ... εξαϋλώθηκε από τον πίνακα των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της WKF! Έσβησε ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!

Αυτά τα δίνω για τους Καρα-Ηλίθιους, που τους έλεγε ότι γρήγορα θα είναι ... Πρόεδρος της WKF και το χάβανε ... τα χαϊβάνια!!!

English

Version

 

 Σε αυτό το σημείο ας μου επιτραπεί να περιγράψω και ερμηνεύσω μερικά σημειακά γεγονότα από την αθλητική  ζωή του Γερόλυμπου παραθέτοντας για την ιστορία ένα μικρό αφιέρωμα στα πεπραγμένα του ... εκλιπόντα! Αναλυτική περιγραφή για τον ερευνητή-αναγνώστη βρίσκεται πάντα με ένα κλικ εδώ!!!

Επισημαίνω ότι δύο ιστορικοί ξεχώρισαν ανά τους αιώνες για τα ... εικοσαετή μνημεία Ιστορίας που άφησαν στις επόμενες γενεές: ο Όμηρος για την Ιλιάδα, την Οδύσσεια και τον Αρχι-Παμπόνηρο Οδυσσέα  και Εγώ για την ... ΕΛΟΚιάδα και το ... Αρχι-Καραλαμόγιο Γερόλυμπο!

 (9/12/2014 - Παγκόσμια Ημέρα κατά της Διαφθοράς!)

 

Ο Γιώργος Γερόλυμπος είναι το πλέον χαρισματικό Αθλητικό Αρχι-Καραλαμόγιο, που έχω συναντήσει!

 

Έχει την ικανότητα να πουλάει ... παγάκια στους Εσκιμώους! Ακόμα και η ιδέα των ... καρπουζιών σε σχήμα κύβου για μην ... χάνεται όγκος στις συσκευασίες των μεταφορών ήταν ... δική του ιδέα, αλλά την τελευταία στιγμή του την έκλεψαν οι Γιαπωνέζοι και την πουλάνε εκείνοι για δική τους!

Το SAMURAI έβγαλε μόνο αυτό το τεύχος το 1995 με ενίσχυση της ΕΛΟΚ!

Μπήκε στο Καράτε σαν αθλητής και εξελίχθηκε σε κορυφαίο διοικητικό, με λαμογιές βέβαια, αλλά όλα είναι στο παιχνίδι στον Παράδεισο των Απατεώνων, που λέγεται Ελλάδα!

Αγαπημένο του σλογκανάκι ήταν το περίφημο "Είμαι καταδικασμένος να πετύχω"! Σλογκανάκι της κακιάς συμφοράς, που το συνηθίζουν οι Νεοδημοκράτες, όταν παριστάνουν τους νεο-φιλόσοφους!!! Και πέτυχε, διότι με συνεργάτες απατεώνες του καράτε ήλεγχε συλλόγους καράτε, ενώ με αυτούς τους συλλόγους: α) ήλεγχε την ΕΛΟΚ, β) άρπαξε την ομοσπονδία Χόκεϋ και μπήκε δι' αυτής στην ΕΟΕ, γ) ίδρυσε την μαϊμού-Ομοσπονδία του Κέρλινγκ, δ) άρπαξε την Ομοσπονδία Τριάθλου, και ε) διαιωνίζεται πλέον δι' αυτής στην ΕΟΕ.

Στις μακροχρόνιες προσπάθειές του είχε πάντα συμπαραστάτη του το δεύτερο Αρχι-Καραλαμόγιο της οικογένειας, την γυναίκα του Εμμανουέλα Ποντίδα-Γερολύμπου, μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ και της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής Προπονη-τών Καράτε, την οποία κατέστρεψε πρόσφατα και η οποία στο Facebook εκθειάζει τα υψηλά ιδανικά του συζύγου της με καταχωρήσεις σαν την δεξιά!

Στα σαλόνια ... διαβάζουμε Καζαντζάκη!

Αφού, λοιπόν, ο Γερόλυμπος επικράτησε στο Ελληνικό Καράτε (τι πιο εύκολο όταν και οι οικείοι και οι αντίπαλοι αρκούνται στο ... καλαμπόκι τους !!!), πήρε αμπάριζα και όρμησε στο Παγκόσμιο Καράτε της WKF (World Karate Federation)! Κατέκτησε τη θέση του Γενικού Γραμματέα της Παγκόσμιας και έφερε τη Γραμματεία της στην Ελλάδα! Οι κακές γλώσσες λένε ότι τα έξοδα της Γραμματείας αυτής τα πληρωνόταν και από την Παγκόσμια και από την ΓΓΑ, αφού από ... μαλάκες έχουμε μπόλικους στη ΓΓΑ!!!

Όλα αυτά τα έγραφα λεπτομερώς επί είκοσι χρόνια στο ανωτέρω εξαντληθέν σύγγραμμα για Αρχι-Καραλαμόγια, αλλά όλοι οι πολιτικοί ήταν μυημένοι στο κόλπο!!!

Με τη μέθοδο επικράτησης του Γερόλυμπου, η ΕΛΟΚ γέμισε από Χιμπατζήδες-Εκπαιδευτές καράτε ...

... Ουρακοτάγκους-Αθλητές και Μαϊμούδες-Διοικητικούς όλους ...

... υπό τις προσταγές μιας Κότας Τσαμπουκαλούς-Λειράτης!!!

Ακόμα και τη Δικαστική Επιτροπή της ΕΛΟΚ την συγκροτούσαν έγκριτοι Δικηγόροι-Μακάκες ...

... , οι οποίοι απέδιδαν Δικαιοσύνη ... Μακάκα κατά τις παραγγελίες του Γερόλυμπου!!!

(Μην παρεξηγηθώ εδώ:

Οι Μακάκες είναι ευρέως γνωστό είδος πιθήκων!)

Το παραμυθάκι της ευτυχισμένης Κοκκινοσκουφίτσας συνεχίστηκε κατ' αυτό τον τρόπο για έτη πολλά! Ο Γερόλυμπος άρμεγε την ΕΛΟΚ και όλες τις άλλες ομοσπονδίες που κατά καιρούς κατείχε, ενώ ανέβαινε στο παγκόσμιο στερέωμα του καράτε!


Το πρώτο καραμπινάτο στραβοπάτημα, όμως, το έκανε όταν ήταν Διευθυντής Αθλημάτων στην Επιτροπή Διοργάνωσης των Ολυμπια-κών Αγώνων 2004 της Αθήνας (από το 1996!).

"ΦΙΛΑΘΛΟΣ 18.2.2004" - Επίσημη καταγγελία στη Γιάννα από αμερικάνικη εταιρεία - ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ - Μεγαλοστέλεχος του 2004, ντουέτο με διεθνή απατεώνα μας πρότειναν να φτιάξουμε εταιρεία για να πάρουμε μαζί την ασφάλεια των ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας.

 

"ΦΙΛΑΘΛΟΣ 19.2.2004" - Η ΓΙΑΝΝΑ ΕΔΙΩΞΕ Τον Γερόλυμπο σαν ένοχο σύμφωνα με τις καταγγελίες του Αμερικάνου επιχειρηματία. - Στέλνει το φάκελο στον εισαγγελέα. - Μέχρι η CIA και το FBI ασχολήθηκαν με την υπόθεση

Η Γιάννα τον πέταξε στα σκουπίδια, αλλά κατάφερε να μην έχει μεγάλες οικονομικές και ηθικές απώλειες, διότι η αποπομπή του ήταν σχετικά κοντά στις μέρες διοργάνωσης των ΟΛυμπιακών "Αθήνα 2004" ...

... ενώ ταυτόχρονα η Κοκκινοσκου-φίτσα μας συνέχιζε ανενόχλητη την παραμυθένια ζωή στο χώρο του παγκόσμιου καράτε στο ρόλο του Γενικού Γραμματέα της WKF!


 Αλλά κάθε Κοκκινοσκουφίτσα έχει και έναν Κακό Λύκο που της τελειώνει το παραμύθι της, ο οποίος ήταν γραφτό να έρθει στο πρόσωπο του προέδρου της WKF Αντόνιο Εσπίνος Ορτουέτα, επί είκοσι χρόνια συνεργάτη του Γερόλυμπου, με μια πρωτοφανή σύγκρουση μεταξύ των δύο ανδρών!!!

Η σύγκρουση επήλθε όταν ο Γερόλυμπος κατηγόρησε για διαφθορά και διαπλοκή τον Εσπίνος και τους υπόλοιπους του ΔΣ/WKF από το site του στο Facebook: https://www.facebook.com/wkf.campaign?hc_location=timeline !

Αυτό, όμως, το έκανε με ιδιάζοντα εγκληματικό τρόπο!

Δημιούργησε ΑΝΩΝΥΜΟ λογαριασμό στο Facebook, στον οποίο εξύβριζε και συκοφαντούσε τον Εσπίνος, το ΔΣ/WKF και πολλούς άλλους της WKF για διαφθορά και διαπλοκή, όπως φαίνεται περιληπτικά στα επόμενα:

Σκίτσα σαν και αυτό (και τα επόμενα) και κείμενα ακόμα χειρότερα εμφανίζονταν στον ανώνυμο λογαριασμό του Facebook, που όλοι γνώριζαν πως ήταν του Γερόλυμπου και τα βλέπετε με κλικ εδώ!

Τα κείμενα μάλιστα μεταφράζονταν και σε όλες τις γλώσσες για αναγνώστες σε όλο τον κόσμο με το "περίπου μεταφραστικό" πρόγραμμα της GOOGLE ...

... ακόμα και στα κινέζικα και στα γιαπωνέζικα, πετώντας τις λάσπες του Γερόλυμπου προς κάθε κατεύθυνση, ...

... ώστε να προκαλέσουν όσο το δυνατό μεγαλύτερη ζημιά στον Πρόεδρο Εσπίνος και τους συνεργάτες του!!!

Και όλα αυτά γίνονταν από έναν αθλητικό παράγοντα διεθνούς εμβέλειας, που αντιπροσωπεύει όχι μόνο την εθνική του ομοσπονδία, αλλά και τη Χώρα του!

Το αποτέλεσμα ήταν ακόμα μια φορά να επιβεβαιωθεί ότι η ανωνυμία δεν είναι τίποτα άλλο από έναν ... Ουραγκο-τάγκο, που του δίνεις ένα πιστόλι: Πυροβολεί γύρω του αδιάκριτα, ακόμα και τον εαυτό του!!!

Και όμως αυτά τα συμπαθέστατα ζωάκια πολλές φορές έχουν μια φιλοσοφία ανώτερη των ανθρώπων ...

... φιλοσοφία την οποία, όπως απεδείχθη, δεν έχει ούτε στο ελάχιστο ο Μεγαλοπαράγοντας του Διεθνούς Καράτε!

Διότι το Αρχι-Καραλαμόγιο ο Γερόλυμπος ξέχασε οτι ζει στον κόσμο, που το Μεγάλο Ψάρι τρώει το Μικρό ...

 

(ή μήπως νόμισε ότι αυτός ήταν το ...πιο Μεγάλο Ψάρι???)

... και συνέχισε να κάνει ... ο Σάλιαγκας ... τσουλήθρα στην Κόψη του Ξυραφιού μέχρι την ημέρα των εκλογών στην WKF, ...

... όπου κυριολεκτικά "πάγωσε" από το αποτέλεσμα ...

... το οποίο αντί "Good Bye Espinos" από την προεδρία, όπως επιθυμούσε και διέδιδε, ...

... του βγήκε "Good Bye Yerolimpos FOR EVER" από το Παγκόσμιο Καράτε!!!

Ακόμα και αν σου αρέσουν οι μπανάνες, όταν τις φας ανάποδα και ξαφνικά, θα σου ... κάτσουν!!!

 

Άσε που μερικοί στη Γενική Συνέλευση ξεράθηκαν στο γέλιο ...

... μια και η γενική άποψη των 107 (πλην 4-5) αντιπροσώπων εθνικών ομοσπονδιών ήταν "ΟΥΣΤ"!!!

Τα λόγια περισσεύουν!!!

Τον λόγο έχουν τα ... Καλυβιώτικα!

Μιλάμε για έναν "ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟ" πλέον! Ακόμα και ο γνωστός φιλόσοφος της μόδας Λάκης Γαβαλάς ... ανατρίχιασε με τα λόγια: "Το μόνο για το οποίο στεναχωριέμαι είναι ότι σήμερα έκανα ... αποτρίχωση και δεν μπορώ να απολαύσω ανατριχίλα!

Ο ίδιος ο Γερόλυμπος βέβαια δεν ξέρει που να κρυφτεί!!!

Το γνωστό συγκρότημα των ... Μοιρολογιστρών της Μάνης έγραψε για χάρη του ... "Το Μοιρολόι του Καράτε" ...

... ενώ επιστρατεύτηκε ειδική Λιμουζίνα για τον Εκλιπόντα!!!

Το νέο ταξίδεψε στα πέρατα της γης, ακόμα και εκεί που ο πολιτισμός δεν έχει ακόμα φτάσει!!!

Τα Ειδησεογραφικά Πρακτορεία μετέδιδαν: "Sinemabugu, nagaga ..." (Μετάφραση: "Από τα τρία, το μακρύτερο ...")

"... Maniaki Gero tubeki, tabuka Karate, tabakata!" (Μετά-φραση: "Πήρε ο Γερόλυμπος στις εκλογές του Καράτε!")

Και ακολουθούσε, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, ο εορταστικός ... Χορός της Φωτιάς!!!

Οι μαριονέτες του Γερόλυμπου στην ΕΛΟΚ πάγωσαν ...

... μετά την απερίγραπτη και παντοτινή πλέον ψυχρολουσία!!!

Το ηθικό και αθλητικό ερείπιο, που λέγεται Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε, αποκάλυψε τα σάπια του θεμέλια!!!

Αυτή δεν είναι αθλητική ομοσπονδία!

Αυτή είναι ... πατάτα!!!

Για άλλη μια φορά απεδείχθησαν τα αποτελέσματα της αδιαφορίας και της γύμνιας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, η οποία "εποπτεύει" τον ελληνικό αθλητισμό από τα νησιά ... Πουκέ στην άλλη άκρη του πλανήτη ...

... καθώς και η απόλυτη διαφθορά και διαπλοκή όλων ανεξαιρέτως των πολιτικών της προϊσταμένων!!!

Παραθέτω για παράδειγμα τους ανωτέρω δύο άχρηστους κολλητούς προστάτες του Γερόλυμπου, Ορφανό και Κουκοδήμο, αλλά τους εννοώ όλους ανεξαιρέτως!!!

Καλά θα κάνουν αυτοί οι κύριοι να μην ξεχνάνε ότι και τη γραβάτα, και το λαμέ κουστούμι, και το ... σώβρακό τους τα πληρώνει ο ελληνικός λαός για να κάνουν τη δουλειά για την οποία τελικά αποδεικνύονται ΕΠΙΟΡΚΟΙ!!!

 

Αλλά ας εστιάσουμε τώρα στην ΕΛΟΚ:

Παραλίγο να βάλω ... βηματοδότη όταν διάβασα προ ημερών την ανωτέρω είδηση! Τι γίνεται, είπα μέσα μου, μας πήρε το ΔΣ/ΕΛΟΚ ο σείχης Μανσούρ???

Αλλά πού τέτοια τύχη!

Το ΔΣ/ΕΛΟΚ είναι εδώ και βασιλεύει!!! Τρώει τσάμπα στη Σχολή Προπονητών ...

Γράφει ιστορία μην αποδίδοντας απολογισμούς των οικονομικών της ΕΛΟΚ, για κάθε διοργάνωση!

Κάνει αγώνες, σεμινάρια και ταξίδια και εισπράττει μέσω των "Πλυντηρίων" της SPORTDATA, του "Elpida Star Tours" και άλλων μεθόδων ...

... και γενικότερα "πνίγει" κάθε μέρα και από ένα ... καναρίνι και φτύνει τα ... φτερά χωρίς να αφήνει πίσω του αποδεικτικά στοιχεία!!!

 

Έτσι νομίζει βέβαια!

Την ώρα που σύλλογοι, αθλητές και οικογένειες αθλητών έχουν στεγνώσει από λεφτά λόγω της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης ...

 

... το ΔΣ της ΕΛΟΚ έχει βγάλει στην ΕΛΟΚ ... έξι βυζιά (όπως τα τρία της κυρίας δεξιά, φανταστείτε και άλλα τρία στην ... πλάτη!!!) και αρμέγει και από τα έξι!!!

 (9/12/2014 - Παγκόσμια Ημέρα κατά της Διαφθοράς!)

Απόδοση λογαριασμού δεν δίνεται για τίποτα, ούτε και για τη Σχολή Προπονητών, για την οποία λέγεται ότι ο Μεγάλος άρπαξε 20.000€, ...

... ενώ τρύπες στα οικονομικά ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΩΝ υπάρχουν θεόρατες!!! Πρόσεχε μην πέσεις μέσα!!!

Τελευταία οι ληστείες πολλαπλασιάστηκαν: όταν ζητάνε με το πιστόλι 20 € από κάθε αθλητή ...

... για συμμετοχή σε αγώνες και 20 € από κάθε προπονητή για να παρευρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο ...

... πράγματα αντισυνταγμα-τικά και  ΠΑΡΑΝΟΜΑ!!! Παίζουν την καυτή πατάτα από χέρι σε χέρι ...

... με τον κίνδυνο να βάλει λουκέτο η ΓΓΑ στην ΕΛΟΚ!

Και οι Κότες οι σύλλογοι όλα αυτά τα δέχονται!!!

 

Σφαλιάρα που σας χρειάζεται ολονών!!! Και όχι απλή, αλλά διαρκείας, διότι φέρετε ακέραια την ευθύνη για τη δημιουργία αυτού του ΤΕΡΑΤΟΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, αφού συμμετέχετε και οι ίδιοι σε αυτήν!

Πού θα πάει? Δεν θα βρεθεί ο κατάλληλος Εισαγγελέας?

Θα βρεθεί και θα σας κάτσει στο σκαμνί, ...

... και όταν ο "Φάκελος ΕΛΟΚ" ανοίξει και διερευνηθεί η απόδοση ευθυνών, τότε πολλές μανούλες θα κλάψουνε!!!

 

Στο μεταξύ έχω κάνει ... εισαγωγή από τους ... Ινδιάνους της Αμερικής το ανωτέρω επιπλάκι σε δέκα κομμάτια για τους κατωτέρω ενδιαφερόμενους και τους συνεργάτες τους στην Πυραμίδα της Απάτης, που έχουνε στήσει!

Να μη μείνουμε και από κατάλληλα καθίσματα στην προανακριτική διαδικασία!!!

Αναζητείται, λοιπόν, Εισαγγελέας για τη διερεύνηση των οικονομικών εγκλημάτων στη διαχείριση της ΕΛΟΚ από τους κατωτέρω "αθλητικούς εγκληματίες" .........

 

Τα αποτελέσματα θα είναι ανάλογα με αυτό της απόφασης της ΓΣ της Παγκόσμιας για τον Γερόλυμπο!!!

 

Η ΕΛΟΚ θα κινδυνεύει να κλείσει!!!

 

Το Αρχι-Καραλαμόγιο θα εξαφανιστεί από τον αθλητισμό!!!

 

Την ώρα που το αργοκίνητο ΣΔΟΕ όλο και πλησιάζει στον έλεγχο των λογαριασμών του εντός και εκτός Ελλάδος!

Άσχετο: Η Στεφανία Σαντρέλλι στο "Ατιμασμένη και Εγκαταλειμμένη" (1964).

(ΜΕΜΟ: Να θυμηθώ να του πάρω μια ... καλτσοδέτα!!!)


 "Θάβουμε το παρελθόν και χτίζουμε το μέλλον"!!!


Και όμως όλες οι αποφάσεις των Δικαστών στις δίκες μου με τον Γερόλυμπο ήταν λανθασμένες! Απόδειξη η παραπομπές του στους Εισαγγελείς από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, η οποία επιτέλους ξύπνησε, και έπεται συνέχεια:

4/1/2016 - Καράτε και Τρίαθλο: Το "Σύνδρομο του Γερόλυμπου" και ο Οίκος της Μεγάλης Ανοχής!

15/1/2016 - Εγκληματική Οργάνωση Εκμετάλλευσης Αθλητικών Ομοσπονδιών έχει στήσει η "Συμμορία Γιώργου και Εμμανουέλας Γερολύμπου και Συνεργατών Α.Ε.Α."


Θύμιος Περσίδης

 

Άλλα τα μπαλάκια του πινγκ-πονγκ

και άλλα τα μπαλάκια του ... Κινγκ-Κονγκ!!!


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF.