karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 24/8/2013

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος!


 Το Θεϊκό "Ξήλωμα" του Γερόλυμπου (!!!)

 από τις θέσεις του ΓΓ των WKF και EKF!!!

 Μέρος Δεύτερο (ήρθε και η μετάφραση, ένας-ένας, μη σπρώχνετε λέμεεε!) Μέρος Πρώτο !

Copyright © 1945-2045, Θύμιος Περσίδης, Αναλυτής Δικαστικών Αποφάσεων!

(Μάστερ του Καράτε, Καρδινάλιος στο Βατικανό, Καλόγηρος Σαολίν, Επαγγελματίας Κατηγορούμενος και "Αθωούμενος", Γκουρού της Δικαιοσύνης, Φυσιογνωμιστής κατά συρροή Ψευταράδων, και ό,τι άλλο δηλώσω σε αυτή τη χώρα!)

 

 Ο Πόλεμος Εσπίνος-Γερόλυμπου μέρα με την ημέρα!

 Συγχαρητήρια!!! Την έκανες!!!

 Αποδεικτικό αποστολής και λήψης email προς την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού


1/8/2013 - Επιστολή του Γιώργου Γερόλυμπου (με κλικ εδώ),
Γενικού Γραμματέα της WKF/WUKO
προς τον Ταμία της WKF/WUKO και τις εθνικές ομοσπονδίες.

 Μετάφραση:

Από το Γραφείο της Γραμματείας της WKF, 1 Αυγούστου 2013.

 

Αγαπητέ Πρόεδρε, σας αντιγράφω το e-mail μου προς τον Ταμία της WKF για ενημέρωσή σας, διότι έλαβα πολλές ερωτήσεις από τα μέλη μας σχετικά με την προσφορά της ολυμπιακής καμπάνιας της υποψηφιότητάς μας για την ένταξη του αθλήματός μας στο ολυμπιακό πρόγραμμα.

Με σεβασμό

  

Γιώργος Γερόλυμπος

Γενικός Γραμματέας


From: "WKF Gen.Secretary" <yerolimpos@wkf.net>
Date: Thursday, August 1, 2013 1:13 AM
To: Mike Dinsdale <michaeldinsdale@btinternet.com>
Subject: Re:

 

Κύριε Ταμία

Ως γενικός γραμματέας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καράτε θα επιθυμούσα να υποβάλω ένα επίσημο αίτημα για μια λεπτομερή κατανομή των δαπανών σε όλα θέματα σχετικά με την ολυμπιακή καμπάνια της  WKF των ετών 2010-13, διότι στις επαναλαμβανόμενες τηλεφωνικές ερωτήσεις μου σε σας, δεν είχα καμία απάντηση.  Επιπλέον θα ήμουν ευγνώμων εάν θα μπορούσατε να κανονίσετε να μου στείλετε ένα αντίγραφο όλων των συμβάσεων, ειδικότερα των συμβάσεων με τα μάσα μαζικής ενημέρωσης, και τα ονόματα όσων υπογράφουν αυτές τις συμβάσεις.

Επιθυμώ να πιστοποιήσω ποιος εξουσιοδότησε αυτές τις επιχειρήσεις να ενεργήσουν εξ ονόματος της WKF και εάν η απόφαση να χρησιμοποιηθούν οι υπηρεσίες τους λήφθηκε κατά τρόπο δίκαιο και διαφανή. Μπορείτε να με ενημερώσετε ποιος προϋπολογισμός διατέθηκε σε αυτές τις επιχειρήσεις και από ποιους. Σαν ταμίας υποθέτω ότι θα σας έχουν δοθεί τα αντίγραφα αυτής της τεκμηρίωσης για τη διαδικασία της λογιστικής σας.

Έχω ρωτήσει τον Πρόεδρο για τις πληροφορίες σχετικά με την καμπάνια και είμαι πολύ απογοητευμένος από την έλλειψη συνεργασίας που έχω λάβει μέχρι τώρα και γι’ αυτό υποβάλλω αυτό το επίσημο αίτημα σε εσάς ως ταμία της WKF.

Είμαι της άποψης ότι οι σοβαρές ερωτήσεις πρέπει να απαντηθούν, ειδικά γιατί ο Πρόεδρος πήγε ενάντια στις επαγγελματικές συμβουλές που μας δόθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012 και χρησιμοποίησε μια άπειρη στις ολυμπιακές υποψηφιότητες ισπανική επιχείρηση για να παραγάγει ένα ευρέως επικριμένο προωθητικό βίντεο για την παρουσίασή μας στην ΔΟΕ στην Αγία Πετρούπολη. Ένας σοβαρός κακός υπολογισμός κατά την άποψή μου και μια απόφαση που συνέβαλαν αναμφισβήτητα στην αποτυχία μας.

 

Ως Γενικός Γραμματέας επιθυμώ να κρατήσω αποστάσεις από τη διαδικασία λήψης αποφάσεων που λήφθηκαν σε σχέση με την καμπάνια. Αποφάσεις που πιστεύω ότι, όταν παρουσιαστούν, θα αποκαλύψουν ένα σχέδιο σοβαρής κακοδιαχείρισης από τον Πρόεδρο που αγνοεί τις διαβουλεύσεις της εκτελεστικής επιτροπής.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

 George Yerolimpos

 General Secretary


2/8/2013 - Επιστολή του Antonio Espinos Ortueta (με κλικ εδώ), Προέδρου της WKF/WUKO,
προς τις εθνικές ομοσπονδίες της WKF/WUKO.

 Μετάφραση:

2 Αυγούστου, 2013

ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ-ΜΕΛΗ ΤΗΣ WKF

 

Αγαπητέ Πρόεδρε,

 

Σας ευχαριστώ για τις συντριπτικές εκφράσεις της υποστήριξης που έχω λάβει. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η Ολυμπιακή καμπάνια της WKF είναι ένα πρότυπο και υπό αυτή τη μορφή έχει γίνει αντιληπτή από μια μεγάλη πλειοψηφία εθνικών ομοσπονδιών και των μελών της Ολυμπιακής οικογένειας, και έχει δώσει μια πρωτοφανή παγκόσμια άποψη για το καράτε. Επομένως έχω εκπλαγεί πραγματικά με αυτή την επιστολή του Γενικού Γραμματέα, όπου παίρνει ξαφνικά αποστάσεις από τη διαδικασία. Ο ίδιος ήταν μέρος της καμπάνιας και της ομάδας από την αρχή έως το τέλος, και ήταν ενεργά παρών στις συνεδριάσεις του συντονισμού με την επιχείρηση, όπως επίσης στις παρουσιάσεις και άλλες δραστηριότητες, όπου πάντα, όπως και το υπόλοιπο της ομάδας, εγκωμίαζε την πολύ αποδοτική και επαγγελματική εργασία που έγινε. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με την μη ένταξή μας στη λίστα των επίλεκτων. Οι κυριολεκτικές λέξεις του γενικού γραμματέα μετά από την τελευταία παρουσίαση στην Αγία Πετρούπολη ήταν: "Όλα έγιναν πολύ καλά", "Το karate ήταν το καλύτερο", κ.λπ.

Όλα στην WKF, όπως πάντα, έχουν γίνει με έναν καθαρό και διαφανή τρόπο. Ο Γενικός Γραμματέας δεν ήταν μόνο ενήμερος κάθε απλής λεπτομέρειας αλλά υπήρξε και μέρος αυτής. Από την αρχή είχε όλες τις πληροφορίες όλων σε σχέση με ολόκληρη την καμπάνια. Μπορεί κάποιος να πιστέψει ότι τώρα ισχυρίζεται "έλλειψη συνεργασίας του Προέδρου"; Επίσης και τα άλλα μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου της WKF είχαν ενημερωθεί με ακρίβεια και είχαν συμμετάσχει σε όλες τις λεπτομέρειες. Το ίδιο με την Εκτελεστική Επιτροπή, όπου επίσης φυσικά, όπως πάντα, όλα αναφέρθηκαν στην επόμενη συνεδρίαση, και το ίδιο πράγμα έγινε στη Γενική Συνέλευση.

 

Αυτή η ξαφνική αλλαγή του κ. Γερόλυμπου, τον οποίο πρότεινα εγώ για τη θέση του γενικού γραμματέα το 2010, αποτελεί μια σοβαρή παραβίαση στην απαραίτητη σχέση εμπιστοσύνης με τον Πρόεδρο.  Δεν είχε απευθύνει σε μένα ούτε ένα απλό τηλεφώνημα ούτε ένα e-mail πριν στείλει την κατωτέρω χθεσινή του επικοινωνία.

 

Όλο αυτό έχει δημιουργήσει μια πολύ επικίνδυνη κατάσταση για την ομαλή λειτουργία της WKF, και προκειμένου να διαφυλαχθεί το καθημερινό "τρέξιμο" της WKF, και κατά εφαρμογή των άρθρων 14.7 και 13.8 του Καταστατικού έχω αποφασίσει να ανακαλέσω τον κ. Γερόλυμπο από τη θέση του γενικού γραμματέα της WKFΚατά συνέπεια,  ο κ. Γερόλυμπος δεν είναι πλέον ο Γενικός Γραμματέας της WKF και της EKF  (Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Καράτε). Η παρούσα απόφαση κοινοποιήθηκε μόλις στον κ. Γερόλυμπο και τίθεται άμεσα σε εφαρμογή.  Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας, με την κύρια υποστήριξη του γραφείου του Αρχηγείου της WKF, θα αναλάβει τα καθήκοντα της γραμματείας μέχρι το διορισμό ενός νέου Γενικού Γραμματέα από την Εκτελεστική Επιτροπή μετά από πρότασή μου. Το ίδιο θα γίνει για την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Καράτε (EKF). Για όλη την επικοινωνία σε σχέση με τα ζητήματα γραμματειών, παρακαλώ, να γράφετε στο wkf@wkf.com.es  για την WKF και στο  ekf@ekf.com.es  για την EKF.

 

Σας ευχαριστώ και πάλι για τη συνεχή σας υποστήριξη,

 

Antonio Espinοs

Πρόεδρος WKF και EKF 

Γ/Boix Υ Morer, 15, BΊ β

28003 Μαδρίτη, Ισπανία ,   Τηλ.:  (+ 34),91 535-9632 , Φαξ (+ 34),91 535-9633, E-mail wkf@wkf.com.es


3/8/2013 - Επιστολή του Γιώργου Γερόλυμπου (κάτω), Γενικού Γραμματέα της WKF/WUKO προς τις εθνικές ομοσπονδίες της WKF/WUKO, εναντίον του Antonio Espinos Ortueta, Προέδρου της WKF/WUKO!

(είναι η επόμενη από το www.eventskarate.it)

 3/8/2013

Προς όλες τις Εθνικές Ομοσπονδίες-Μέλη της WKF

  
Αγαπητέ Πρόεδρε,

Ο Πρόεδρος των WKF/EKF ενεργεί εντελώς παράνομα και έβαλε τις WKF/EKF και το καράτε σε μια πολύ επικίνδυνη πορεία.

Στο καράτε έχουμε δημοκρατία και όχι τη δικτατορία του ενός. Έχω όλα τα δικαιώματα να υποβάλω ερωτήσεις δεδομένου ότι έχω όλα τα δικαιώματα να εκφράσω τις απόψεις μου.

Στις Εκτελεστικές Επιτροπές των WKF/EKF αντιπροσωπεύω εσάς και όχι τον εαυτό μου. Αρνούμαι να δεχτώ την παρούσα παράνομη απόφαση του Προέδρου των WKF/EKF. Έχω εκλεγεί από το τελευταίο συνέδριο που με τίμησε με τον υψηλότερο αριθμό ψήφων και εκλέγομαι επίσης ως Γενικός Γραμματέας από την Εκτελεστική Επιτροπή ομόφωνα. Μόνο το σώμα που με εξέλεξε μπορεί να με αντικαταστήσει (άρθρα 13.8 & 12 των καταστατικών μας), σε μια επίσημη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, μετά από μια λεπτομερή συζήτηση σχετικά με το θέμα, όπου έχω το δικαίωμα να εκφράσω τη θέση μου και με μια μυστική ψηφοφορία, δεδομένου ότι το ζήτημα είναι προσωπικό.

Μέχρι τότε παραμένω στη θέση μου ως Γενικός Γραμματέας υπηρετώντας την WKF με τον καλύτερο τρόπο, όπως έκανα τα τελευταία 16 χρόνια. Ανανεώνω το αίτημά μου για την οικονομική έκθεση που ζήτησα από τον ταμία και διατηρώ όλα τα δικαιώματά μου για οποιαδήποτε ζημία που μπορεί να προκλήθηκε στην προσωπικότητά μου με ενέργειες ή αποφάσεις που έχουν ληφθεί ήδη ή θα ληφθούν.

Για την πληροφόρησή σας εξέφρασα πολλές φορές την πλήρη διαφωνία μου με τον  τρόπο που η καμπάνια πήγαινε και το σχέδιο της επιχείρησης που την ανέπτυσσε, πράγμα που έκανα επίσης γραπτά στον Πρόεδρο τον περασμένο Φεβρουάριο. Αλλά επειδή η παρουσίαση ήταν ήδη στο δρόμο της δεν είπα τίποτα, έκανα το καλύτερό μου για να υποστηρίξω την καμπάνια δεδομένου ότι δεν ήθελα να βλάψω την προσπάθειά μας. Τώρα είναι διαφορετικά, πρέπει να μιλήσουμε ειλικρινά. Είμαι έτοιμος να πάρω όλες τις ευθύνες μου αλλά όχι τις ευθύνες των άλλων. Για την πληροφόρησή σας επίσης δεν ήμουν παρών σε οποιαδήποτε από τις συνεδριάσεις που ο Πρόεδρος έκανε με τη ΔΟΕ σε οποιοδήποτε επίπεδο. Δεν είχα και δεν έχω καμία γνώση πόσο και σε ποιους πληρώσαμε για την καμπάνια. Είναι καθήκον και δικαίωμά μου να ρωτήσω όπως επίσης είναι δικαίωμά σας να γνωρίζετε.

Επίσης ζήτησα πολλές φορές από τον Πρόεδρο και τον ταμία για να μου δώσουν το μέγεθος του ποσού που ξοδέψαμε στην καμπάνια και οι απαντήσεις ήταν αντίστοιχα "πολλά" & "δεν ξέρω, ρώτησε τον Πρόεδρο".

Είναι μια απίστευτη και απαράδεκτη κατάσταση που δεν δέχομαι δεδομένου ότι είναι ενάντια στην αξιοπρέπειά μου και τις αρχές μου. Είμαι βέβαιος επίσης ενάντια στις δικές σας.

Είμαι στη δυσάρεστη θέση να αποσύρω την εμπιστοσύνη μου στον Πρόεδρο των WKF/EKF και τον καλώ για να παραιτηθεί αμέσως. Πρέπει να έχει την αξιοπρέπεια για να το κάνει, μετά από 3 αποτυχίες (Σ.Σ. της υποψηφιότητάς μας) στους Ολυμπιακούς Αγώνες και να σταματήσει να καταστρέφει το καράτε προκειμένου μόνο να κρατηθεί στη θέση του.

 Το καράτε είναι πάνω από τα προσωπικά ενδιαφέροντα. Είναι η ώρα για αποφάσεις και υπευθυνότητα.

Με φιλικούς χαιρετισμούς 

Γιώργος Γερόλυμπος 
Γενικός Γραμματέας
WKF


Με κλικ εδώ: Η Απόφαση του Δικτάτορα Εσπίνος καθαίρεσης του Γερόλυμπου
δια μέσου της Εκτελεστικής Επιτροπής:
Χωρίς Δίκη, χωρίς στοιχεία, χωρίς Απολογία!!!

Και η Μετάφραση με κλικ εδώ:  Της Απόφασης του Δικτάτορα Εσπίνος καθαίρεσης του Γερόλυμπου δια μέσου της Εκτελεστικής Επιτροπής: Χωρίς Δίκη, χωρίς στοιχεία, χωρίς Απολογία!!!


Όπως ήταν φυσικό, ο Γερόλυμπος έκανε Έφεση στο CAS, το Αθλητικό Δικαστήριο Διαιτησίας της ΔΟΕ, το οποίο είναι μια υφιστάμενη υπηρεσία της ΔΟΕ (δηλαδή υπάλληλος της ΔΟΕ!), (δηλαδή υπάλληλος του αυτοκράτορα Ζακ Ρογκ!). Αλλά μόλις ο Εσπίνος κατέθεσε στο CAS την προηγούμενη απόφαση του Εκτελεστικού Συμβουλίου της WKF με την συντριπτική πλειοψηφία 16 προς 1 υπέρ του, τότε ο Γερόλυμπος έκανε την Έφεσή του αυτό που λέμε ... "γαργάρα με ... βατραχοπόδαρα" !!!


 Και η Απόκριση (με κλικ εδώ) του Σεβαστού Δικαστηρίου της ΔΟΕ!!!

(Τονίζουμε: είναι ένα δικαστήριο με προϊστάμενη αρχή την ΔΟΕ!!!)

 Μετάφραση:

Δικαστήριο Διαιτησίας για τον αθλητισμό (CAS)

 

Με Fax

 

Προς τους κυρίους ............

.....................

......................

 

Λοζάννη, 15 Αυγούστου 2013-08-26

 

Θέμα:  CAS 2013/A/3295 Γιώργος Γερόλυμπος κατά World Karate Federation & European Karate Federation

 

 

Αγαπητοί κύριοι,

 

Σας γνωστοποιώ την παραλαβή της από 14 Αυγούστου 2013 επιστολής των Εναγομένων και της σημερινής επιστολής του Εφεσιβάλλοντος, αντίγραφα των οποίων εσωκλείονται για την ενημέρωση αμφοτέρων των μερών.

 

Σημειώνω ότι ο Εφεσιβάλλων έχει αποφασίσει να αποσύρει την Έφεσή του. Επομένως, θα πρέπει να εκδοθεί μια εντολή Λήξης, όπως οφείλεται, καθώς η Διαταγή εκκίνησης (της Διαιτησίας) παραγγέλθηκε από τον Αναπληρωτή Πρόεδρο του Τμήματος Διαιτησίας Εφέσεων του CAS την 13 Αυγούστου 2013.

 

Παρακαλώ, σημειώστε ότι παραμένω στη διάθεση των μερών για κάθε περαιτέρω πληροφορία.

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς

  

(υπογραφή)

William STERNHEIMER

Managing Counsel & Head of Arbitration

 (κτλ.)


Μετά από αυτή την ... Κατραπακιά, η οποία δημοσιεύεται και στην ιστοσελίδα της WKF http://wkf-web.net/index.php/wkf-family/wkf-structure/directing-committee.html , όπως την βλέπετε κατωτέρω:

 

 

 ή "από Δήμαρχος (General Secretary), ... Κλητήρας (τελευταίο μέλος)"!

 


 

 Επομένως το Θέμα μπορεί να θεωρείται ... Λήξας!!!

 Τονίζω εδώ τη συμπαράστασή μου στον κ. Γιώργο Γερόλυμπο, διότι είχε σε όλα δίκιο και αδικήθηκε!

 Πραγματικά ο e-Σπίνος αποδεικνύεται δικτάτορας χειρίστου είδους!

 Καταλαβαίνω την πικρία του Γερόλυμπου, αφού τον πέταξαν σαν Σκουπίδι (με κεφαλαίο) οι επί 19 χρόνια συνεργάτες του!

 Θεωρώ ως Θεία Δίκη την όλη ιστορία, διότι τα ίδια έκανε και ο ίδιος επί 19 χρόνια στους δικούς του συνεργάτες!!!

 (Άρα Θεός υπάρχει και μου χρωστάει!)

 Επιφυλάσσομαι να σχολιάσω κάθε πτυχή της υπόθεσης με σχόλια που θα σπάνε κόκαλα!

 Σας εύχομαι Καλή Χρονιά, Καλά Κρασιά, Καλό Πάσχα, Καλές Διακοπές, Καλή ... Λευτεριά, Καλή Χώνεψη και ό,τι επιθυμείτε!


Οι τελευταίες πληροφορίες του international www.karate.gr  από ανώνυμες πηγές του εξωτερικού λένε ότι η WKF ακύρωσε το Παγκόσμιο Κύπελλο Karate 1 του Οκτωβρίου 2013 στην Αθήνα, διότι η Ελληνική Ομοσπονδία χρωστάει ακόμα συνδρομές και περυσινά λεφτά, που ήδη έχουν πληρώσει οι αθλητές,

 

 

Μετάφραση: Από την WKF προς την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε, Μαδρίτη, 26 Αυγούστου 2013

 Αγαπητέ κ. Πρόεδρε, Σας πληροφορώ ότι η εκδήλωση "Παγκόσμιο Κύπελλο Καράτε 1", προγραμματισμένη στην Ελλάδα για τις 12, 13 Οκτωβρίου έχει ακυρωθεί από την WKF. Η WKF δεν έχει λάβει την πληρωμή του αντίστοιχου τέλους εισφοράς, ούτε την αναφορά δραστηριότητας ούτε την εκκαθάριση για τις ταυτότητες. Επίσης και η συνδρομή του 2013 παραμένει απλήρωτη. Επίσης, σας υπενθυμίζω ότι η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε, ανεξάρτητα από την ανωτέρω ακύρωση, παραμένει υπόλογη προς την WKF για όλες τις πληρωμές που οφείλονται περιλαμβανομένης και της ετήσιας συνδρομής του 2013.


 

όπως επίσης η WKF διέγραψε όλες τις διοργανώσεις της ISSO από τα δικά της επίσημα Events, ωθώντας έτσι την ISSO των Γερόλυμπου και Γκάζι στον λάκκο των ... λεόντων ή όπως αλλιώς αυτός ο λάκκος λέγεται και ό,τι άλλο απολαυστικό ήθελε περιέχει!!!

 

 

Μετάφραση: Από τον Αντόνιο Εσπίνος Ορτουέτα προς όλες τις εθνικές ομοσπονδίες της WKF

Σας πληροφορούμε ότι η εκδήλωση που οργανώθηκε από τον οργανισμό ISSO, προγραμματισμένη να λάβει μέρος στην πόλη Μπαρ (Μοντενέγκρο) 27 με 29 Σεπτεμβρίου, δεν αποτελεί στο εξής διαπιστευμένο αγώνα από την WKF. Επίσης, πληροφορούμε τους δυνητικούς συμμετέχοντες ότι η WKF δεν μπορεί πλέον να εγγυηθεί σε αυτούς συμμόρφωση με το Καταστατικό της WKF, αφού η ISSO εμφανίζεται να είναι μια οργάνωση πολλών στυλ μη αναγνωρισμένη από την WKF.

Επίσης, σας πληροφορούμε ότι η εκδήλωση "Open Pokryshkin Karate Cup 2013", προγραμματισμένη να λάβει χώρα στο Novosibirsk (Ρωσία) την 5 και 6 Οκτωβρίου δεν είναι πλέον διαπιστευμένοι αγώνες από την WKF.   .....   Χαιρετισμούς,         Αντόνιο Εσπίνος Ορτουέτα, Πρόεδρος WKF


 

Αυτό ανακοινώνεται και στα web sites όλων των εθνικών ομοσπονδιών, όπως π.χ. της Αγγλίας:

 


 

 Ακολουθεί διαφημιστική τοποθέτηση προϊόντων:

 


 Ευτυχισμένος παραγωγός αγγουριών πέτυχε ιδιαίτερη παραλλαγή υπερφυσικού μεγέθους  για τη διεκδίκηση μιας θέσης στο Βιβλίο Γκίνες ... και όχι μόνο!!!

 Δεν ήξερα ότι το αγγούρι σου βγάζει τέτοιο ... χαμόγελο ευτυχίας!!!

 Τι να πει κανείς!!!


Οπανίνα-νίνα-νάι νινανάιναααα .... !!! 

Συγχαρητήρια!!! Την έκανες!!!


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .