karate.gr:  20 - Πωλήσεις

  Τελευταία ενημέρωση  18/2/2007. 

Αρχική      Επικαιρότητα      Πωλήσεις   .

Καταχωρήσεις στο karate.gr Διοργανώσεις Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος!

karate.gr:

Ο Κόσμος του Καράτε στο Διαδίκτυο!

Η Αυθεντική Ελληνική Ιστοσελίδα για το Καράτε!

Βάλτε τη δική σας Καταχώρηση!

 

Το karate.gr είναι ένας νέος δικτυακός τόπος, που δημιουργήθηκε από τον Θύμιο Περσίδη, παλιό αθλητή του Τζούντο και του Καράτε, επί 35 χρόνια στο χώρο του Καράτε, επί 17 χρόνια εκδότη του ειδικού περιοδικού ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ, καθώς και βιβλίων μαχητικών τεχνών, 15 χρόνια γενικό γραμματέα, πρόεδρο και επίτιμο πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Καράτε (ΕΛΟΚ) και 10 χρόνια γενικό γραμματέα και πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε (ΠΟΠΚ, μέχρι και σήμερα). Με λίγα λόγια: τον πλέον “ειδικό” στα ελληνικά και διεθνή, διοικητικά και ιστορικά θέματα του Καράτε, τους δασκάλους του, τους εκπαιδευτές του και τους αγώνες του!

Ο δικτυακός τόπος karate.gr εμπλουτίζεται συνεχώς σε θέματα Καράτε και συγκεντρώνει αναντίρρητα ως συνεχείς αναγνώστες του (οι οποίοι κάθε χρόνο πολλαπλασιάζονται!) όλους ανεξαιρέτως όσους μπαίνουν στο Internet και ενδιαφέρονται για το Καράτε. Άλλωστε το ίδιο έχει γίνει εδώ και πάνω από δέκα χρόνια σε όλες τις χώρες, όπου έχουν δημιουργηθεί ανάλογοι δικτυακοί τόποι με τις ονομασίες karate.χώρα!

Είναι δεδομένο ότι τα τελευταία 30 χρόνια από όλες τις περισσότερες από χίλιες σχολές καράτε της Ελλάδας έχουν περάσει περισσότεροι από 500.000 μαθητές! Παράλληλα, όλοι ανεξαιρέτως οι μαθητές λυκείων και οι φοιτητές όλων των δημοσίων και ιδιωτικών ανωτάτων, ανωτέρων και μέσων πανεπιστημίων και σχολών διδάσκονται το Internet, θα περάσουν από το karate.gr και αν τους ενδιαφέρει το θέμα, θα μείνουν παντοτινοί αναγνώστες του. Τέλος, όλα τα γυμναστήρια όλων των αθλημάτων συνδέονται σιγά-σιγά με το Διαδίκτυο. Όλοι αυτοί αποτελούν δεκάδες χιλιάδων επισκέπτες της ιστοσελίδας κάθε χρόνο! Βάλτε και τους Έλληνες και ξένους από τις γειτονικές χώρες! Αν σε όλους αυτούς προσθέσετε και τους ήδη υπάρχοντες εκατοντάδες χιλιάδων χρήστες του Internet, είναι αυτονόητο ότι το karate.gr απευθύνεται σε εκατοντάδες χιλιάδων αναγνώστες! Αλλά θα το βλέπουν πολύ περισσότεροι, γιατί θα τους το φέρνουν μπροστά τους οι μηχανές αναζήτησης με τόσες χιλιάδες ονόματα ασχολουμένων με το Καράτε, που τελικά θα περιέχει!!!

Εκτιμήστε εσείς τη χρησιμότητα του karate.gr για τη δική σας προβολή! Την προσωπική σας, της σχολής σας ή του συλλόγου σας και , πολύ περισσότερο, του συστήματός σας!

1- Αν είσαστε απλός αθλητής του καράτε, μπορούμε να φιλοξενήσουμε το βιογραφικό σας με μία φωτογραφία και ένα κείμενο 200 λέξεων στο karate.gr για ένα ολόκληρο χρόνο (από Σεπτέμβριο έως και Αύγουστο) με την ελάχιστη ετήσια συνδρομή των 30 € + ΦΠΑ (η κατασκευή της σελίδας περιλαμβάνεται).

2- Αν είσαστε εκπαιδευτής του καράτε, μπορούμε να φιλοξενήσουμε το βιογραφικό σας με δύο φωτογραφίες και ένα κείμενο 300 λέξεων (με τηλέφωνο και όχι διεύθυνση) στο karate.gr για ένα ολόκληρο χρόνο (από Σεπτέμβριο έως και Αύγουστο), πράγμα που θα σας φέρει καινούριους μαθητές ή θα σας βρει δουλειά σε γυμναστήρια που ψάχνουν για εκπαιδευτές κάποιας μαχητικής τέχνης, με την ελάχιστη ετήσια συνδρομή 100 € + ΦΠΑ (η κατασκευή της σελίδας περιλαμβάνεται).

3- Αν είσαστε σύλλογος ή σχολή καράτε, μπορείτε να βάλετε τρεις φωτογραφίες της σχολής ή μαθητών σας και ένα κείμενο 500 λέξεων (με τηλέφωνο και διεύθυνση) στο karate.gr για ένα ολόκληρο χρόνο (από Σεπτέμβριο έως και Αύγουστο) με την ελάχιστη συνδρομή 200 € + ΦΠΑ (η κατασκευή της σελίδας χρεώνεται 30 € +ΦΠΑ). Νύχτα-μέρα, βρέξει-χιονίσει, χειμώνα-καλοκαίρι θα βρίσκεστε στον υπολογιστή κάθε ενδιαφερόμενου, είτε αυτός βρίσκεται στη γειτονιά σας είτε βρίσκεται σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας ή άλλης χώρας, από όπου θα σας "διαβάζει" ή θα σας "τυπώνει" δωρεάν χωρίς να ψάχνει στα περιοδικά του χώρου μήπως και σας βρει τυχαία!!! Και μην ξεχνάτε ότι αν, σε ένα χρόνο, στη γειτονιά σας υπάρχουν 20 αναγνώστες περιοδικών του χώρου του Καράτε, είναι σίγουρο ότι στο διαδίκτυο, στη γειτονιά σας πάλι, θα διαβάζουν 200 για το Καράτε στο karate.gr!!!

4- Αν είσαστε σύστημα καράτε με πλήθος συλλόγων-σχολών, μπορούμε να κατασκευάσουμε και να φιλοξενήσουμε ένα δικό σας χώρο για ένα ολόκληρο χρόνο (από Σεπτέμβριο έως και Αύγουστο) με το όνομα π.χ. www.karate.gr/kyokushin,  ώστε να σας βλέπουν όλοι όσοι περνάνε από την ιστοσελίδα karate.gr! (Χρέωση ανάλογα με το μέγεθος.) Φαντάζεστε την απήχηση και την προηγμένη εντύπωση στο σύνολο των περιοχών των σχολών ή συλλόγων σας. Το σύστημά σας αυτομάτως αποκτά άλλο πρόσωπο! Εμφανίζεται και προβάλλεται οργανωμένο σε όλες τις περιοχές τις Ελλάδας! Αυτομάτως γεννιέται η έννοια της "αλυσσίδας" σχολών με κοινούς στόχους, μοντέρνα οργάνωση και κοινή προβολή! Η προβολή και οι στόχοι ξεπερνούν τα όρια της Ελλάδας και φιλοδοξούν επέκταση και σε γειτονικές χώρες!!! Τυπώνετε στις κάρτες σας ή στα διαφημιστικά σας “Θα μας βρείτε και στο www.karate.gr/(σύστημα)!” Νέοι αθλητές, νέοι εκπαιδευτές, νέες σχολές θα δώσουν κατακόρυφη ανάπτυξη στο σύστημά σας. Αν είσαστε κλάδος διεθνούς οργάνωσης, τότε θα σας βλέπουν με ιδιαίτερη εκτίμηση και σεβασμό, διότι θα φανεί η δουλειά σας, ενώ τώρα πνίγεται στους τέσσερις τοίχους! Αυτόματα αποκτάτε άλλον αέρα! Ανεβαίνετε "βαθμολογικά" στη συνείδηση των δασκάλων σας!!!

5- Αν έχετε εμπορική επιχείρηση με ενδιαφέρον προς το πλήθος των επισκεπτών που προαναφέραμε, μπορούμε να σας βάλουμε ένα διαφημιστικό Link, προς την ιστοσελίδα σας, στα banners της Αρχικής σελίδας μας (ή και εσωτερικά) του karate.gr κατόπιν συμφωνίας! Είδη μαχητικών τεχνών (φόρμες, δάπεδα, εξοπλισμός, κτλ.), οργάνων γυμναστηρίων, οργάνωσης και ηλεκτρονικού εξοπλισμού ή και ό,τι άλλο απευθύνεται στο τεράστιο γενικό και ειδικό κοινό που μας διαβάζει.

6- Τέλος, μπορείτε να αποκτήσετε email (περιεκτικότητας 2 Mb) της μορφής toonomasas@karate.gr με 60 € + ΦΠΑ το χρόνο. Ένα email που ... "σκοτώνει" μόνο με το όνομα του εξυπηρετητή! karate.gr: σήμα κατατεθέν των ανθρώπων του Καράτε!

7- Αν εσείς έχετε κάτι άλλο υπόψη σας, είμαστε στη διάθεσή σας να το συζητήσουμε!

Κάθε αίτημά σας πρέπει να γίνεται από Σεπτέμβριο μέχρι Ιούνιο, διότι τον Ιούλιο προετοιμάζουμε την ιστοσελίδα για την επόμενη αθλητική χρονιά (και έχει πολύ δουλειά) και τον Αύγουστο κλείνουμε για διακοπές! 

Βγείτε από τους τέσσερις τοίχους του dojo και δώστε τη μοντέρνα ώθηση στη δουλειά σας σήμερα κιόλας!

Η αθλητική χρονιά κυλάει και οι ενδιαφερόμενοι για το Καράτε ήδη σερφάρουν στις σελίδες μας! Απόδειξη οι στατιστικές επισκεψιμότητας! Η γρήγορη απόφαση σας δίνει και μεγαλύτερο κέρδος! Κινητό: 6999-500500, fax 210-3639508, email e.persidis@karate.gr.

Θύμιος Περσίδης


Αρχική      Επικαιρότητα      Πωλήσεις   .