karate.gr: 15 - Αθλητικά Θέματα  

Πρώτη δημοσίευση 3/2/2014.

   Αρχική      Επικαιρότητα      Αθλητικά Θέματα

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr , σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!


 Προσθήκη Νέων Προσώπων: 20/5/2014


Ο υπουργός Πολιτισμού κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος


Ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός


Η γενική γραμματέας Αθλητισμού κα Κυριακή Γιαννακίδου

Η ΓΓΑ δεν ακούει, δεν βλέπει, δεν μιλάει!

Τότε τι κάνει???

Η απάντηση είναι πολύ απλή!!!

Αντώνης Σαμαράς: Ψηφίστε Χρυσή Αυγή!!!

Αναρωτιούνται όλοι για τα αυξανόμενα ποσοστά της Χρυσής Αυγής!

Η ίδια η κυβέρνηση της χώρας μάς σπρώχνει στη Χρυσή Αυγή με τις παρανομίες των πολιτικών της στελεχών και του κατεστημένου των διεφθαρμένων δημοσίων υπαλλήλων.

Η απόδειξη στα επόμενα!


28-1-2014: Βίντεο από τη «Δίκη στον ΣΚΑΙ».

Copyright © 1945-2045 Θύμιος Περσίδης,

Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

 

 

Δείτε το τμήμα από 4:00 μέχρι 11:00 με τη συνέντευξη του κ. Ρακιντζή για τη ΓΓΑ, και το πόρισμά του με το οποίο ζητάει να επιστραφούν από υπαλλήλους της ΓΓΑ παράνομες αμοιβές τους ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ.

 Στο ίδιο βίντεο δείτε το τμήμα από 46:40 μέχρι 49:00, όπου ο «πολιτικό εξάμβλωμα» του ΠΑΣΟΚ, που λέγεται Νίκος Έξαρχος, (τέως γενικός γραμματέας αθλητισμού για τέσσερα χρόνια) ομολογεί με κατά λέξη απομαγνητοφώνηση ότι τις ομοσπονδίες τις διοικούν «συμμορίες». Να τι ομολογεί ο … «δομημένος» Νίκος Έξαρχος:

ΕΞΑΡ: «-- Να το δούμε το θέμα από μια άλλη άποψη. Σε κάθε ομοσπονδία υπάρχει πρόεδρος και από κάτω ένα σύστημα δομημένο, το οποίο στηρίζει τον πρόεδρο. Το λέμε με την καλή έννοια, αλλά λειτουργεί και με την κακή. Αν θιχθεί κάποιος από τα γρανάζια αυτά όλα και παραιτηθεί, σπάει ο κρίκος. Δεν τον αφήνουν να παραιτηθεί. Δεν τον αφήνουν να κάνει στο πλάι, γιατί πρέπει να λειτουργήσει το σύστημα.»

«-- Αυτό που περιγράφετε πάντως μου θυμίζει περισσότερο συμμορία παρά σύστημα ποδοσφαιρικό.»

ΕΞΑΡ: «-- Ακριβώς! Όταν μιλάς για διαιτησία, είναι κοντά η μια λέξη με την άλλη! Κατά συνέπεια, εσείς ζητάτε να παραιτηθεί για λόγους ηθικής ένα γρανάζι  …»

«-- της συμμορίας!»

ΕΞΑΡ: «-- ένα γρανάζι, ενδεχόμενα της συμμορίας. Εγώ παίρνω την κακή άποψη και σας την λέω. Άρα θα έφευγε ποτέ, θα τον αφήνανε να φύγει?»

«-- Άρα δεν τον αφήνουν, τον κρατάνε εκεί!»

ΕΞΑΡ: «-- Προφανώς!»

«-- Και τον κάνουν υποχείριό τους»

ΕΞΑΡ: «-- Δεν μιλάω για συγκεκριμένα πρόσωπα εγώ.»

«-- Εφόσον τον κρατάνε έτσι όπως το περιγράφετε εσείς, και έχετε μεγάλη εμπειρία (ως τέως) γενικός γραμματέας αθλητισμού, εφόσον τον κρατάνε, τον κάνουν και υποχείριό τους.»

ΕΞΑΡ: «-- Μα κοιτάχτε, αυτός ορίζει τους διαιτητές και έχει σχέση με όλες τις αποφάσεις για τη διαιτησία. Είναι σοβαρός παράγων, σοβαρό γρανάζι σε αυτό το σύστημα είτε για το καλό είτε για το κακό. Δεν μιλάω ονομαστικά.»

………………………

ΕΞΑΡ: «-- Εγώ σας μίλησα γενικά για οποιαδήποτε ομοσπονδία. Η κάθε ομοσπονδία και μάλιστα όταν ο πρόεδρός της έχει 30 χρόνια πρόεδρος ή 40 ή 50 έχει δομήσει, έχει στηρίξει αυτό το σύστημα το οποίο τον στηρίζει. Εσείς ζητάτε να αρχίσουμε να ξηλώνουμε ένα-ένα τα στηρίγματα για να πέσει το οικοδόμημα. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Δεν μπορεί να γίνει αυτό. Ή πέφτει ή δεν πέφτει. Αυτομάτως το παζλ δένεται. Ή πέφτει ή δεν πέφτει!»

«-- Είναι αφοπλιστική πάντως αυτή η λογική. Ότι δεν πρέπει να πειράξουμε τίποτα και κανέναν όσο διεφθαρμένο και αν είναι το σύστημα για να μην σπάσουμε τον κρίκο της αλυσίδας, ο οποίος …»

ΕΞΑΡ: «-- Πόσα χρόνια είναι δομημένα αυτά τα πράγματα.»

«-- Μα και εσείς ήσασταν πρόεδρος ομοσπονδίας.»

ΕΞΑΡ: «-- Και εγώ ήμουνα πρόεδρος ομοσπονδίας, ναι σας το λέω, αλλά ήμουνα 4 χρόνια πρόεδρος ομοσπονδίας. Οι ομοσπονδίες κυττάνε να στηθούνε και να υπάρχουνε με την καλή έννοια και με την κακή έννοια. Δεν πειράζονται τα γρανάζια με τίποτα!» 

Τέλος, στα τμήματα 58:40 μέχρι 1:10:00 και 1:36:00 έως 1:38:00 συζητείται η ίδια απελπιστικά και εξοργιστικά παράνομη κατάσταση.

 

 

28-1-2014: Βίντεο από τη «Δίκη στον ΣΚΑΙ».

Δείτε τα τμήματα από 4:00 μέχρι 11:00, από 46:40 μέχρι 49:00, από 58:40 μέχρι 1:10:00 και από 1:36:00 έως 1:38:00


www.karate.gr    

  Αρχική      Επικαιρότητα      Αθλητικά Θέματα .