karate.gr: 16 - Γενικά Πολιτικά Θέματα

Πρώτη δημοσίευση 1/5/2015. Τελευταία ενημέρωση 10/5/2015.

                             Αρχική     Επικαιρότητα    Περιεχόμενα Κεφαλαίου

Καταχωρήσεις στο karate.gr Διοργανώσεις Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr , σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

 (Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!)

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε.

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Αναλυτής πολιτικών καταστάσεων και συμπεριφορών!

Terminator αθλητικών και πολιτικών λαμόγιων!

(Ό,τι δηλώσεις είσαι σε αυτή τη χώρα!)


Από την 25/1/2015 πορευόμαστε με Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ!!!

 

 


Αντικειμενική παρουσίαση από τα μέσα ενημέρωσης κατά τον Μάιο 2015:

Το κύριο άρθρο κάθε εφημερίδας επιλέγεται από τον εκδότη της να αναφέρεται στο κυριότερο θέμα δημοσίου ενδιαφέροντος της ημέρας και ο τίτλος του αποδίδει περιεκτικά και κατά το δυνατό την πραγματική διάσταση αυτού του θέματος. Κατωτέρω επιλέγονται οι τίτλοι των κυρίων θεμάτων των κυριοτέρων εφημερίδων, που δείχνουν την εξέλιξη της οικονομικής κατάστασης της χώρας. Βέβαια, ανάμεσα σε αυτούς δίνονται στην κρίση σας και μερικοί "κακοήθεις", που έχουν στόχο τον αποπροσανατολισμό, ή "άσχετοι" για αναγνώστες στον δικό τους κόσμο!!!

Μεταξύ αυτών των τίτλων, "σοφοί" είναι αυτοί που επιβεβαιώνονται από τις εξελίξεις και "βλακώδεις" οι υπόλοιποι!!!

Απρίλιος 2015

Είσαστε στο Μάιο 2015, 1ο δεκαήμερο.

Μάιος 2015, 2ο Δεκαήμερο

Ναι, Ναι!  Σε απόλυτη συμφωνία με τους ... δεξιά!

Ποιούς πιστεύετε???

"Δώσε θάρρος στον χωριάτη να σ' ανέβει στο κρεβάτι!"

Financial Times

Bloomberg: Η ελληνική χρεοκοπία για ηλίθιους.

Ερωτήσεις και απαντήσεις

Αφιέρωμα στην ελληνική χρεοκοπία από το Bloomberg (προηγουμένων ημερών)

- Δύσκολο βλέπει το διεθνές πρακτορείο η Ελλάδα να βρεί 4 δισ ευρώ έως το τέλος του Μαΐου για να πληρώσει τα χρέη της.

- Τι θα συμβεί αν η Ελλάδα δεν πληρώσει το ΔΝΤ;

- Τι είναι το cross-default

- Τι θα συμβεί στις ελληνικές τράπεζες;

Η Ελλάδα πρέπει να βρεί 4 δισ ευρώ έως το τέλος του Μαϊου για να πληρώσει τα χρέη της. Πρέπει επίσης κάθε μήνα να βρίσκει 1,5 δισ για πληρωμές μισθών και συντάξεων. Την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας κάνει αγώνα δρόμου για να τα καταφέρει ένα ερώτημα πλανάται στον αέρα: «Τι θα γίνει όταν τελειώσουν τα λεφτά;»

Κάπως έτσι ξεκινάει το αφιέρωμα του Bloomberg στην ελληνική χρεοκοπία.

Και συνεχίζει:

"Δεν είναι όλοι οι πιστωτές το ίδιο. Για παράδειγμα το ΔΝΤ είναι πρώτο στην σειρά για να λαμβάνει χρήμα!"

Το άρθρο προσπαθεί με απλές απαντήσεις να λύσει οποιαδήποτε απορία υπάρχει για την ελληνική χρεοκοπία.

ΕΡ: Τι είναι η χρεοκοπία;               

ΑΠ: Όπως γράφει το Investopedia.com "το να μην μπορεί κανείς να πληρώσει τόκους ή κεφάλαιο όταν πρέπει". Η χρεοκοπία συμβαίνει όταν ο οφειλέτης δεν μπορεί να εκπληρώσει τη νομική υποχρέωση της αποπληρωμής του χρέους.

ΕΡ: Πόσα χρωστάει η Ελλάδα;

AΠ: Η ελληνική κυβέρνηση χρωστάει 313 δισ ευρώ έως το 2021. Αν σε αυτό το χρέος προσθέσει κανείς εταιρείες και τράπεζες τότε το χρέος φτάνει το μισό τρισ.

Οι σημαντικές προθεσμίες της Ελλάδας είναι στις 6 και 12 Μαΐου, οπότε πρέπει να πληρώσει στο ΔΝΤ περίπου 1 δισεκατομμύριο ευρώ. Η μεγάλη κρίση, όμως, θα προκύψει τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, όταν πρέπει να πληρώσει την ΕΚΤ σχεδόν 7 δισεκατομμύρια ευρώ.

ΕΡ: Τι θα συμβεί αν η Ελλάδα δεν πληρώσει το ΔΝΤ;

ΑΠ: Αν δεν πληρωθεί μια δόση, τότε το ρολόι για την Ελλάδα θα αρχίσει να χτυπάει. Δυο εβδομάδες μετά την λήξη της πληρωμής το ΔΝΤ θα στείλει από την Ουάσινγκτον ειδοποίηση ζητώντας άμεση εξόφληση. Αν δεν γίνει κάτι τότε μετά από άλλες δυο εβδομάδες θα στείλει νέα ειδοποίηση ζητώντας "τακτοποίηση" της υποχρέωσης και θα κηρύξει την Ελλάδα ως χώρα που δεν μπορεί να πληρώσει τις υποχρεώσεις της και είναι πλέον εκπρόθεσμη.

Τότε συμβαίνει το απευκταίο cross-default.

ΕΡ: Τι είναι το cross-default

AΠ: Η αποτυχία της Ελλάδας να είναι συνεπής και να πληρώσει την δόση στο ΔΝΤ νομιμοποιεί τους πιστωτές της να την κηρύξουν χρεοκοπημένη. Τότε το βήμα που θα κάνουν θα είναι η άμεση απαίτηση πληρωμής όλων των δανείων. Άλλοι πιστωτές μπορει να προσφύγουν νομικά εναντίον της Ελλάδας. Κάθε πιστωτής πάντως θα αποφασίσει μόνος του.

ΕΡ: Τι θα γίνει με τα CDS

AΠ: Η Επιτροπή που διαχειρίζεται τις συμβάσεις παραγώγων θα πρέπει να λάβει πρώτα ένα αίτημα για να αποφανθεί σχετικά με το εάν επήλθε «πιστωτικό γεγονός». Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν 622 ανοιχτές συμβάσεις που καλύπτουν ένα καθαρό ποσό της τάξης των 592 εκατομμυρίων δολαρίων. Οι συμβάσεις αυτές καταβλήθηκαν το 2012, μετά την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους.

ΕΡ: Τι θα συμβεί στις ελληνικές τράπεζες;

ΑΠ: Θα εξαρτηθεί από την στάση της ΕΚΤ αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η χρεοκοπία.

Το σίγουρο είναι ότι παρά τις δηλώσεις Ντράγκι ότι θα συνεχίσει μέσω του ELA να παρέχει ρευστότητα αν η ΕΚΤ δεν πληρωθεί τα οφειλόμενα τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, τότε ο  ELA θα "τελειώσει" για την Ελλάδα και αυτό θα οδηγήσει σε φυγή καταθέσεων, το λεγόμενο bank run.

ΕΡ: Πως θα λειτουργήσει ο έλεγχος κεφαλαίων;

ΑΠ: Στην Ελλάδα όχι και τόσο καλά. Σε αντίθεση με την Κύπρο που αυτό κράτησε δυο χρόνια η Ελλάδα έχει διάτρητα σύνορα και οι περισσότεροι Έλληνες δεν έχουν τα χρήματά τους στην χώρα.

ΕΡ: Τι είναι το Target2;

ΑΠ: Είναι το σύστημα πληρωμής που ορίζει η ΕΚΤ και επιτρέπει την ελεύθερη ροή των ευρώ που δημιουργεί κάθε κεντρική τράπεζα των 19 χωρών της Ευρωζώνης. Παρακολουθεί, επίσης, ποιος οφείλει τι και σε ποιον και βάσει αυτού, η Ελλάδα βρέθηκε στο τέλος Μαρτίου με μια τρύπα 96 δισεκατομμυρίων ευρώ.  Όσο η Ελλάδα παραμένει επισήμως στη ζώνη του ευρώ - ακόμη και αν κυκλοφορήσει παράλληλο νόμισμα – οι υποχρεώσεις της χώρας προς το Target2, θα είναι μια πολιτική ανησυχία, όχι οικονομική.

Ωστόσο, η απώλεια της πρόσβασης στο TARGET2 «θα αποκρυσταλλώσει την ευθύνη και οι άλλες κεντρικές τράπεζες θα έχουν στη συνέχεια απώλειες ανάλογα με το μερίδιο τους στο κεφάλαιο της ΕΚΤ.

ΕΡ: Τι θα γίνει με τις ελληνικές εταιρείες;

ΑΠ: Μια χρεοκοπία της χώρας, θα επηρεάσει και τις εταιρείες. Μπορεί να δούμε ακόμα και κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων ελληνικών εταιρειών στο εξωτερικό. Επίσης, οι έλεγχοι κεφαλαίων θα υποχρεώσουν τις ελληνικές εταιρείες να επαναπατρίσουν τα χρήματα που έχουν στο εξωτερικό και να απαγορεύσουν πληρωμές μερισμάτων. Η κυβέρνηση θα μπορούσε επίσης να εισαγάγει IOUs που θα αντικαθιστούσαν τα ευρώ που λείπουν.

ΕΡ: Μπορεί η Ελλάδα να χρεοκοπήσει και να μείνει στο ευρώ;

ΑΠ: Για να βγει η Ελλάδα από το ευρώ πρέπει να βγει και από την ΕΕ σύμφωνα με τον Γιάννη Μανουηλίδη της Allen & Overy. Το ευρώ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ΕΕ και είναι μονόδρομος. Δεν υπάρχει τρόπος να διώξεις κάποιο μέλος και το να το ωθήσεις στην έξοδο είναι κάτι πολύ κακό.

Για να καταλήξουμε, το να βγει η Ελλάδα από το ευρώ μπορεί να είναι άσχημο και επίπονο με τους Έλληνες να υποφέρουν περισσότερο από τους εταίρους τους και με τους δικηγόρους να είναι οι μόνοι κερδισμένοι.

 

(Είναι φανερό σε ποιούς ηλίθιους απευθύνεται το Bloomberg!)

Σε τελευταία του εκτίμηση ο αρθρογράφος του Bloomberg αναλύει ότι η Χρεοκοπία της Ελλάδας θα επέλθει όχι την 12 Μαΐου, προθεσμία δόσης προς το ΔΝΤ, αλλά την 20 Ιουλίου, διότι τότε η Ελλάδα θα κληθεί να πληρώσει δόση 3,5 δισ. € προς την ΕΚΤ!

Η "La Stampa" προβλέπει: Ελεγχόμενη χρεωκοπία εντός ευρώ με αντικατάσταση Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με κυβέρνηση τεχνοκρατών!

2/5/2015

Ιδού αριστερά η λύση: Έκτακτοι φόροι στους swingers!

20  το προφυλακτικό! 50 € το κάθε βοηθητικό!

100 € το κάθε δερμάτινο! 200 € τα μαστίγια και οι χειροπέδες!

300 € κάθε "adult" DVD! 500 € οι αλυσίδες από το ταβάνι!

60% ΦΠΑ στα κρασιά και στα θαλασσινά!

50% εθνικά δικαιώματα σε όποιο βίντεο γυριστεί!

(μήπως πρόκειται για διεθνές κύκλωμα πορνογραφίας?)

500.000 € η εχεμύθεια ειδάλλως τα πρόσωπα στο διαδίκτυτο!

και 50% φορολογικό τεκμήριο για τους συμμετέχοντες Έλληνες, διότι η μαγκιά αυτή ισοδυναμεί με Μερσεντές, σκάφος 30 m και πισίνα μαζί!

Έτσι θα μαζέψουμε την ... 13η σύνταξη!!!

Μπορεί να μην έδωσε ο Λαός, έδωσε όμως ο Καμμένος!

Η Κυβέρνηση λέει "θετικό το κλίμα", οι άλλες 18 Κυβερνήσεις το λένε αρνητικό! Ποιός είναι ο Ψεύτης???

2/5/2015:  Από το "Πρώτο Θέμα"!

Να μου επιτρέψει το "Πρώτο Θέμα" να διαφωνήσω με την ερμηνεία που δίνει στο σκίτσο του Πιν στις Financial Times!

Η λεζάντα του Πιν δίνει τις απόψεις της Ελληνικής Κυβέρνησης, αλλά το σκίτσο του Πιν δίνει την πραγματική θέση της Ελλάδας ακριβώς για να την αντιδιαστείλει με τις ψευδείς δηλώσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης! Η πραγματική θέση της Ελλάδας, λοιπόν, παριστάνεται από το υπό διάλυση αρχαίο βαγόνι της Ελλάδας, στο οποίο επιβαίνουν απελπισμένοι Έλληνες! Το βαγόνι αυτό της Ελλάδας προσπαθεί, με προσπάθεια απεγνωσμένη και καταδικασμένη να αποτύχει, να επανασυνδέσει ο Αλέξης Τσίπρας στο τρένο του Ευρώ, όπου βρίσκονται όλοι οι άλλοι Ευρωπαίοι εταίροι, ενώ η Μέρκελ τον αντικρίζει κουνώντας τον δείκτη του δεξιού της χεριού! Αλλά πώς τον κουνάει? Αν τον κουνάει πάνω-κάτω σημαίνει "Θα κάνεις αυτό και αυτό!" Αν τον κουνάει αριστερά-δεξιά σημαίνει: "Τελειώσαμε, δεν έχει άλλο!"

Ας ελπίσουμε ότι το δάχτυλο δεν είναι ... ο μέσος!!!

"Θα κάνεις αυτό και αυτό!"

"Τελειώσαμε, δεν έχει άλλο!"

Ανωτέρω δύο στιγμιότυπα από την οικονομική κατάρρευση της Αργεντινής το 2001!

(Το κείμενο που ακολουθεί είναι τμήμα από πρόσφατο άρθρο του Uki Goni, συνεργάτη ελεύθερων απόψεων της New York Times την 29/4/2015 στη δικτυακή διεύθυνση http://www.nytimes.com/2015/04/29/opinion/uki-goni-what-greece-faces-if-it-defaults.html?ref=international&_r=1 , στο οποίο ο συγγραφέας παρομοιάζει την Ελλάδα του 2015 με την Αργεντινή του 2001)

 

Ο Πρωθυπουργός της Αργεντινής και η Κυβέρνησή του υπαναχώρησαν σε ένα φαινομενικά αξεπέραστο εξωτερικό χρέος, πράγμα που τους φάνηκε πολύ καλύτερη ιδέα από το να κόψουν τους μισθούς και τα επιδόματα των εργαζομένων. Επίσης απεύθυναν έκκληση στους Αργεντίνους με τη μορφή μιας επαναστατικής ανεξαρτησίας από τους όρους που επιβάλλονταν από τους ξένους δανειστές.

 Η αίσθηση του θριάμβου ήταν βραχύβια. Μια εβδομάδα μετά την αναγγελία της πτώχευσης ο Πρωθυπουργός παραιτήθηκε.

Σύντομα, η Αργεντινή ταλαντεύτηκε στο εφιαλτικό χάος. Η οικονομική δραστηριότητα παρέλυσε, οι τιμές των σούπερ μάρκετ εκτοξεύτηκαν στα ύψη και οι φαρμακευτικές εταιρείες απέσυραν τα προϊόντα τους μια και το πέσο έχασε τα τρία τέταρτα της αξίας του έναντι του δολαρίου.  

Με τις ιδιωτικές ιατρικές ασφαλιστικές εταιρείες ουσιαστικά χρεοκοπημένες και το σύστημα δημόσιας υγείας στα πρόθυρα της κατάρρευσης, άκρως απαραίτητα φάρμακα για τον καρκίνο, τον ιό HIV και τις καρδιακές παθήσεις σύντομα περιήλθαν σε ανεπάρκεια. Η ινσουλίνης για τους περίπου 300.000 διαβητικούς εξαφανίστηκε από τα ράφια των φαρμακείων. 

Με την οικονομία σε ελεύθερη πτώση, περίπου το μισό του πληθυσμού της χώρας ήταν κάτω από το όριο της φτώχειας.  Η μεσαία τάξη της χώρας βγήκε στους δρόμους κατά δεκάδες χιλιάδες κρατώντας ψηλά κατσαρόλες και τηγάνια, χτυπώντας τα σε έναν ήχο που έγινε η απήχηση της κοινωνικής κατάρρευσης της Αργεντινής του 2002. "Από τώρα και στο εξής, θα κοιμάμαι μαζί με την κατσαρόλα μου κάτω από το κρεβάτι μου," είπε μία γυναίκα, δηλώνοντας έτσι περήφανα τη δέσμευσή της στο κίνημα διαμαρτυρίας.

 Μια φυγή καταθέσεων από τις τράπεζες είχε ήδη αναγκάσει την πεινασμένη για πόρους κυβέρνηση να θεσπίσει τα πιο δρακόντεια οικονομικά μέτρα στην ιστορία της Αργεντινής. Οι καταθέσεις, συνολικού ύψους 66 δισεκατομμυρίων δολαρίων πάγωσαν σε ολόκληρη τη χώρα. Οι καταθέτες άρχισαν να διαμαρτύρονται μέσα σε τράπεζες. Ένας άνδρας πήγε σε μια Τράπεζα με ένα μασούρι δυναμίτη, απαιτώντας τις αποταμιεύσεις του για να πληρώσει για μια ιατρική εγχείρηση για την σοβαρά άρρωστη σύζυγό του.

Σύντομα, οι περισσότερες των τραπεζών της Αργεντινής εξοπλίστηκαν με παχιά ξύλινα προστατευτικά πάνελ, στα οποία οι καταθέτες χτυπούσαν θυμωμένα τα δοχεία και τα τηγάνια τους. Οι ευημερούντες Αργεντινοί μπορούσαν να παρακάμψουν τα προστατευτικά πάνελ. Στα πίσω δωμάτια, οι μεγαλοκαταθέτες ήταν σε θέση να αποσύρουν ανεπίσημα χιλιάδες δολάρια κάθε φορά, ή ακόμη και να εμβάσουν τις αποταμιεύσεις τους στο εξωτερικό, μέσα από μια αυξανόμενη μαύρη αγορά.

 Για τους υπόλοιπους, εκατοντάδες ανταλλακτήρια ξεπετάχτηκαν σε όλη τη χώρα. Μερικά είχαν το μέγεθος εμπορικών κέντρων, που είχαν εγκατασταθεί σε εγκαταλειμμένα κτίρια κλειστών εργοστασίων. Χιλιάδες Αργεντίνοι χωρίς μετρητά και χωρίς ελπίδα συνέρρεαν σε αυτά. Σε πρόχειρους πάγκους, κουρέματα ανταλλάσσονταν για συνεδρίες ψυχανάλυσης, μηλόπιτες για ρούχα κτλ. Από τις αρχές του 2002, στο δίκτυο αυτό των κλαμπ εγγράφονταν δεκάδες χιλιάδες σκυθρωπά-μέλη κάθε εβδομάδα. Όταν η παροχή των πέσος στέρεψε λόγω του παγώματος των Τραπεζών, μερικά από τα μεγαλύτερα από αυτά τα ανταλλακτήρια άρχισαν να τυπώνουν το δικό τους νόμισμα, το crédito (το «πιστωτικό») σαν μέσο συναλλαγών.

Και το άρθρο καταλήγει: "Οι Έλληνες ίσως δεν έχουν καταλάβει τι πραγματικά αντιμετωπίζουν! Μπορεί σήμερα να στυλώνουν τα πόδια και να στηρίζουν τον πρωθυπουργό τους Αλέξη Τσίπρα, αλλά μπορεί αύριο να χτυπούν και αυτοί τα τετζερικά τους!!!"

(Το πρωτότυπο άρθρο δίνει και άλλα στοιχεία, αλλά το θέμα της ομοιότητας της Ελλάδας με τη Αργεντινή έχει ήδη εξαντληθεί σε Ελληνικά δημοσιεύματα και εκπομπές από κανάλια και ραδιόφωνα!)

3/5/2015 - Συμβόλαιο = Χρηματοδότηση με όρους! Προσύμφωνο = τίποτα ακόμα!

 

Βλέπε δεξιά μεγέθυνση:

 

Αγριεψάμεν οι ΑΝΕΛ!!!

 

Έφαγε "πόρτα" από τις διαπραγματεύσεις ο "V"!!!

 3/5/2015 - Χρεοκοπούν τα Νοσοκομεία! (μαζεύω!)

 (μαζεύω)

4/5/2015:  ... ενώ οι διαπραγματεύσεις γίνονται στις Βρυξέλλες!

 Αυτό πλέον δεν είναι narcissism! Αυτό είναι selfsex!

 Μηλιός στο Facebook:

 Στάση πληρωμών έως ότου υπάρξει συμφωνία!

 

(μαζεύω)

 

4/5/2015

Ακόμα μία ομολογία ανικανότητας! Εσύ καλύτερα είναι να πάρεις τα κουβαδάκια σου και να πας να παίξεις σε άλλη παραλία!

Όνειρο που πέρασε η "ενδιάμεση συμφωνία"!

4/5/2015:   Μετράω: 760 εκ. +

Μετράω: 760 εκ. + 500 εκ = 1260 εκ

Μετράω: 1260 εκ + 1100 εκ = 2360 εκ

Μετράω: 2360 εκ + 900 εκ = 3260 εκ

Μετράω: 3260 εκ + 400 εκ = 3660 εκ + την Σύνταξή μου!!!

 

4/5/2015:  Τώρα με τη δική σου εγγύηση σωθήκαμε!!!

Βιβλίο Ιστορίας της Γ' Γυμνασίου του 2025: Η Άλωση της Κωνσταντινουπόλεως από τους Τούρκους έγινε το 1453!!!

Η Άλωση του Δημοσίου από τους Συριζαίους έγινε το 2015!!!

5/5/2015

Βάλτε και την Μάρθα Βούρτση στην ομάδα! Βγάζει πολύ κλάμα!!!

Μέχρι τις εκλογές της 25/1/2015 η Ελλάδα πήγαινε καλύτερα από το αναμενόμενο. Από τις εκλογές και μετά η πορεία της αναστράφηκε!!!

5/5/2015:  Ναι! Ξύπνησε το τέρας της πολιτικής!!!

Μέχρι τώρα το είχαμε κάνει ... σφεντόνα!!! "V" for Sfentona!!!

Κοντονής: Ο "Σωτήρας" του ποδοσφαίρου από το πρόβλημα που ο ίδιος δημιούργησε! "Σας έσωσα από ... εμένα!"

Αλλά και απειλεί με μηνύσεις αν ακουστεί το όνομά του!

6/5/2015:  Απειλές "Νονών της Μέρας"

αντί για έλεγχο των Δημόσιων Δαπανών!!!

 

Κύριε Δραγασάκη, από τζίφο σε τζίφο πηγαίνεις!!!

Σε επαναφορά της Αδιαφάνειας της Πολιτικής Μαφίας επιμένει ο "Δημοκρατικός ΣΥΡΙΖΑ"!!! Ό,τι αρπάξουμε!!!

 

Αντί να δώσει εξηγήσεις, απειλούσε με μηνύσεις!!!

Πού 'σαι ρε Λιάνα Κανέλλη,

που έλεγες τους Χρυσαυγίτες "φασισταριά"!!!

Δηλαδή: "Χρεοκοπία σκέτη" ή "Δημοψήφισμα για Χρεοκοπία"???

 video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

 Έχετε γίνει ρεζίλι σε όλα τα επίπεδα!!!

Δεν θέλουμε.Έχουμε δικιά μας Συμμορία: της "Διαλυόν"!

Μα καλά, ένα χρόνο πριν από τις εκλογές μας λέγατε ότι είσαστε "έτοιμοι να κυβερνήσετε"!!!

8/5/2015:  Συνεπώς ο Μπαρουφάκης από κάπου ... μπάζει!!!

Δηλαδή σύσσωμοι, όλοι, ομού μαζί κυβέρνηση, βουλευτές και κόμμα ασχολείστε με την διαπραγμάτευση???

Θέμα Στουρνάρα: Λέμε, ξελέμε, ξαναματαλέμε, ξαναματαξελέμε!!!

Ο πρωθυπουργός έστειλε από τη Βουλή, μήνυμα στους δανειστές, ότι αν δεν επιδείξουν την απαιτούμενη πολιτική βούληση για συμφωνία, θα είναι σαν να δολοφονούν την ελληνική δημοκρατία.

Η μη ενημέρωση της Βουλής για τα κρίσιμα εθνικά θέματα και δι' αυτής του Ελληνικού Λαού ισοδυναμεί με άκρατο και διακεκριμένο φασισμό!!! Και αυτό γίνεται επί 102 ημέρες από την 26/1/2015!!!

Δηλ. οι λαοί των 18 κρατών-εταίρων θα ακολουθήσουν το "πρό-γραμμα Λαφαζάνη"!!! Έχω ακούσει μαλακίες, αλλά σαν κι αυτή όχι!!!

Ομολογία Πανούση ότι η επί 3 μήνες επιμονή της Κυβέρνησης στις ανεφάρμοστες εξαγγελίες της αριστεράς (για να αρπάξει την εξουσία) αντίκειται ευθέως στα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού!!!

Στις 23/1/2015 έλεγε "Δεν θέλουμε την Δόση!"

 

Στις 2/3/2015 "Δεν θα πάρουμε τη Δόση, αν συνεχιστεί το Μνημόνιο!"

8/5/2015

Δεν δίνουν οι Δήμοι τα αποθεματικά τους, αν η Κυβέρνηση δεν δηλώσει δημοσίως ότι έχει ζωτικό πρόβλημα!

"Αν η Πολιτεία έχει πρόβλημα και αυτό θα το λύσει με τα αποθεματικά των Δήμων, τότε οι Δήμοι όχι μόνο θα τα δώσουν, αλλά θα δώσουν και τους μισθούς των Δημάρχων, ζητώντας ταυτόχρονα να κάνουν και οι βουλευτές το ίδιο", δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ!

 

 

Μα καλά τόσο απροσάρμοστος! Σε πόλεμο θα είμαστε όλα τα επόμενα πενήντα χρόνια!!!

 

Φιμώνουν τον Στουρνάρα!!!

10/5/2015Πληρώθηκαν στην ώρα τους:

6/5/2015: 200 εκ. τόκοι στο ΔΝΤ ==> Πληρώθηκαν

 

 Θα πληρωθούν στην ώρα τους???

12/5/2015: 760 εκ. δόση στο ΔΝΤ ==> ???

13/5/2015: 500 εκ. σε μισθούς ==> ???

27-29/5/2015: 900 εκ. σε Ταμεία ==> ???

27-29/5/2015: 400 εκ. σε τόκους ==> ???

27-29/5/2015: 1100 εκ. σε μισθούς-συντάξεις ==> ???

 Σχετικά με τις Συντάξεις 

Το απόγευμα της 28ης Απριλίου έπρεπε να πληρωθούν μέσω τραπεζών οι συντάξεις του Μαΐου, οι οποίες μπαίνουν στους λογαριασμούς των δικαιούχων περί την 6η απογευματινή. Στα ΑΤΜ των τραπεζών δημιουργήθηκαν ουρές μέχρι τις 10 το βράδυ, διότι οι συντάξεις ΔΕΝ είχαν μπει ακόμα! Εγώ προσωπικά μπήκα στον λογαριασμό μου μέσω e-banking, αλλά με πέταξε έξω για ... τεχνικούς λόγους! Ποτέ Τράπεζα δεν χάνει τη λειτουργία των ηλεκτρονικών της συναλλαγών!Την επόμενη μέρα το πρωί ο Στρατούλης είπε σε κανάλι ψευδέστατα και χωρίς να ντρέπεται: "Είχε βλάβη το ΔΙΑΣ"!!! Το πιθανότερο είναι να είχε δοθεί εντολή από την Κυβέρνηση να κλείσουν οι τράπεζες το ηλεκτρονικό τους σύστημα για λίγες ώρες!

Το γεγονός της ΜΗ ΥΠΑΡΞΗΣ χρημάτων την ημέρα της πληρωμής τους αποδεικνύει ότι τον επόμενο μήνα να πληρωθούμε με "Νέο Χρήμα" τα χιλιάρικα, που βλέπετε, στα οποία όλα τα καταλαβαίνετε εκτός από το "ΣΧ", που σημαίνει "Στα Χρωστάω"!!!

Μακάρι να κάνω λάθος!!!

Απρίλιος 2015

Είσαστε στο Μάιο 2015, 1ο δεκαήμερο.

Μάιος 2015, 2ο Δεκαήμερο

 


www.karate.gr  για όσους ξέρουν να διαβάζουν

    Αρχική     Επικαιρότητα    Περιεχόμενα Κεφαλαίου