karate.gr: 15 - Αθλητικά Θέματα  

Πρώτη δημοσίευση 9/10/2014. Ενημέρωση 30/10/2014.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Αθλητικά Θέματα   .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


Στην Εισαγγελία η Καταγγελία!

 

«Κατακλυσμούς ποτέ δεν λογαριάσαμε,

μπήκαμε μες στα όλα και περάσαμε!»  

                                     (Οδυσσέας Ελύτης)

 

Ναι! Έτσι είναι αγαπητοί αναγνώστες και μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά, αφού σήμερα και εν μέσω καταιγίδας «βρήκα» επιτέλους, την καταγγελία μου που είχα καταθέσει στην διεύθυνση εσωτερικών υποθέσεων της αστυνομίας στις 9/08/2014 και την οποία διαβάσατε!

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια, αυτούς που τόλμησαν να την δημοσιεύσουν!

Αμέσως μετά, ενημερώθηκα, ότι η καταγγελία μου βρίσκεται πιά στην εισαγγελία πρωτοδικών!

Έτσι σήμερα το πρωί, πήγα να την αναζητήσω στο γραφείο 3 της εισαγγελίας πρωτοδικών, ακολουθώντας τις διαδικασίες που κάνουν όλοι οι πολίτες όταν θέλουν να μάθουν την πορεία οποιασδήποτε μήνυσής τους.

Με μεγάλη μου έκπληξη στο έγγραφο που μου χορήγησαν, δεν υπήρχε η συγκεκριμένη.

ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΚΑΤΩ!

ΘΑ ΤΗΝ ΕΒΡΙΣΚΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!

Αποφάσισα να πάω γραφείο, γραφείο, προκειμένου να την ανακαλύψω, γιατί η πληροφορία που είχα ήταν πέρα από κάθε αμφισβήτηση.

 

«Η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς»!           (Θουκυδίδης)

 

Αφού ανεβοκατέβηκα παραπάνω από οκτώ φορές τους ορόφους …, όχι μόνο την βρήκα, αλλά πήρα και πιστοποιητικό πορείας της!

Εδώ σε αυτό το σημείο, θέλω και έχω υποχρέωση να ευχαριστήσω δημόσια, όσους διοικητικούς υπαλλήλους της εισαγγελίας πρωτοδικών, αλλά και εισαγγελείς, με βοήθησαν σήμερα, αναγνωρίζοντας τον αγώνα μου και κάνοντας το καθήκον τους! 

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω!!

Είναι ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΗΣ Γ.Γ.Α, την οποία επεξεργάζεται εισαγγελικός λειτουργός.

 

«Οι άνθρωποι πλάστηκαν για να βασανίζονται.

Κοιτάζουν πώς ο ένας θα ξεγελάσει τον άλλον, κι όλο περνάει ο καιρός.

Μα όταν τα πράγματα σφίξουν και αντικρίσουν την αλήθεια,

τότε είναι που τα χάνουν και δεν ξέρουν τί κάνουν.

Τότε οι άνθρωποι προσπαθούν να αποφύγουν ό,τι τους ενοχλεί,

θέλουν να απαλλαγούν από το ενοχλητικό βάρος.

Όπως κάθε άνθρωπος σβήνει το φως της λάμπας,

όταν δεν έχει να δει τίποτα άλλο.»

                                              (Άννα Καρένινα του Λέοντα Τολστόι)

 

Θεοδωροβία Πλακά


 HotDoc  για ΓΓΑ:

 Καταπληκτική, συμπυκνωμένη και τεκμηριωμένη

 παρουσίαση μιας πολυετούς αιμορραγίας Δημόσιου Χρήματος!

 

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

 Διευθυντής της Πρώτης Σχολής Προπονητών των ΕΛΟΚ/ΓΓΑ!!!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε,

την οποία παρανόμως ΔΕΝ αναγνωρίζουν τα λαμόγια της ΓΓΑ !!!


Γνωρίζει ο πρωθυπουργός
αυτά που κάνετε εκεί στην αμαρτωλή ΓΓΑ?

 


Ο Yπουργός Πολιτισμού
κ. Κων/νος Τασούλας

Ο υφυπουργός Αθλητισμού
κ. Γιάννης Ανδριανός

Η γενική γραμματέας Αθλητισμού
κα Κυριακή Γιαννακίδου

ΓΓΑ  = Ο Οίκος

της Μεγάλης

ΑΝΟΧΗΣ:


Special αφιέρωση σε όσους έπαιξαν ρόλο στη μη αναγνώριση της ΠΟΠΚ!

#################

1-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

2-Realnews

3-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

4-karate.gr

5-gazzetta

6-ΑΥΓΗ

7-zougla.gr

8-Δίκη/ΣΚΑΙ

9-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

10-Δίκη/ΣΚΑΙ

11-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

12-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

13-Δίκη/ΣΚΑΙ

14-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

15-ΑΠΟΨΗ

16-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

17-ΝΤΟΚ/ΝΤΑ

18-ΕΘΝΟΣ

19-Δίκη/ΣΚΑΙ

20-Δίκη/ΣΚΑΙ

21-ΝΤΟΚ/ΝΤΑ

22-karate.gr:
Πόρισμα Ρακιντζή

23-ΚουτίΠανδώρα

24-karate.gr:
Πόρισμα
Περσίδη

25-Πλακά-Αδριανό

Τα αντικειμενικά άρθρα εφημερίδων και τηλεοπτικών σταθμών της δεξιάς στήλης σχετικά με τα 30 εκατ. ευρώ, που έχουν πάρει οι υπάλληλοι της ΑΓΓΑ (Αμαρτωλής Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού) χωρίς να τα δικαιούνται, αποδεικνύουν τη Διαφθορά και τη Διαπλοκή των υπαλλήλων της ΑΓΓΑ με τους κατά καιρούς πολιτικούς τους προϊσταμένους, οι οποίοι ενέκριναν τις αποφάσεις πληρωμής τους, και τους ομοσπονδιάρχες ως αντικείμενο της εύνοιας και των δύο ανωτέρω!!! Υπόλογα και υπεύθυνα της "ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΜΙΜΗΣ" Διαφθοράς και Διαπλοκής στη ΑΓΓΑ είναι και τα πέντε σημερινά κόμματα: η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ διότι αυτά τοποθετούσαν τους πολιτικούς προϊσταμένους στη ΑΓΓΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ διότι τα 3/4 του ΠΑΣΟΚ πήγαν σε αυτόν, οι ΑΝΕΛ διότι αποτελούνται από βουλευτές της ΝΔ, και το ΚΚΕ διότι υπόγεια συνεργάζεται με τη ΝΔ ως "τραβάτε με κι ας κλαίω"!

Η αποστολή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού δίνεται κατωτέρω, όπως αναρτάται στον ιστότοπό της:

 


Η πραγματικότητα, όμως, αποδεικνύει ότι η ΓΓΑ τα τελευταία 30 χρόνια έχει αποτύχει σε όλα τα ανωτέρω! Αντί ωφέλιμων αποτελεσμάτων στα ανωτέρω πεδία αρμοδιότητας και ευθύνης, εμείς στο χώρο του αθλητισμού βλέπουμε: Βία, αλητεία, τραμπουκισμό, αναβολικά, κομματικά παιχνίδια, διασπάθιση δημόσιου χρήματος, γκαγκστεριλίκι, παρατυπίες, παρανομίες, ασχετοσύνη, αδιαφορία, απάθεια, διαφθορά, διαπλοκή, αρπαχτές, ... αρμεχτές, καρεκλοκένταυρους διαπλεκόμενους ομοσπονδιάρχες, παρανόμως πλουτήσαντες υπαλλήλους και άλλα!!!


 Hot-Doc για ΓΓΑ:

 

Κυκλοφόρησε σήμερα, 9/10/2014, το περιοδικό Hot Doc με ένα "αφιέρωμα", μεταξύ των άλλων, στα τρελά-ξέφρενα πάρτι διασπάθισης του Δημόσιου Χρήματος, που γίνονταν επί δεκαετίες μέσα στη ΓΓΑ από τους πολιτικούς προϊστάμενους μέχρι τους κατώτερους υπάλληλους της ΓΓΑ με βάση τις πολυετείς καταγγελίες προς κάθε κατεύθυνση της υπαλλήλου της ΓΓΑ κας Θεοδωροβίας Πλακά.

Όποιας ιδεολογίας και αν είσαστε, αξίζει να το αγοράσετε για τις αλήθειες που γράφει και που μας κατηύθυναν (μαζί με άλλα οικονομικά σκάνδαλα) στη σημερινή οικονομική καταστροφή! Περιέχει ένα άκρως λεπτομερές και συμπυκνωμένο άρθρο επτά σελίδων με αδιανόητες λεπτομέρειες που όλοι οι ένοχοι θέλουν να εξαφανίσουν!

Μην ξεχνάτε ότι η μόνη ικανοποίηση ενός αρθρογράφου και ενός εκδότη είναι η εκτίμηση του αναγνώστη για τη δουλειά του, η οποία στην προκείμενη περίπτωση θα την δείξετε με μόνο 2,5 € !!! Το αξίζει εκατό φορές!  Hot Doc:  Γρήγορα, πριν αποσυρθεί από τα περίπτερα!

 

 Το Εξώφυλλο του Τεύχους:

 

 

 Και οι εσωτερικές σελίδες του από 39 έως 45:


Μεταξύ των εμπλεκομένων στο τεράστιο αθλητικό και οικονομικό σκάνδαλο, δηλαδή μεταξύ των πολιτικών προϊσταμένων της ΓΓΑ και των κομμάτων τους, των υπαλλήλων της ΓΓΑ και των αθλητικών ομοσπονδιών, έχει πλέον αποκατασταθεί ένα τέλμα απόλυτης συνενοχής, αλληλεξάρτησης και αλληλο-εκβιασμού με αποτέλεσμα η Διαφθορά και η Διαπλοκή να διαιωνίζονται αυτόματα! Δηλαδή, ο καθένας από τους τρεις και μόνο με την παρουσία του εξαναγκάζει και τους άλλους δύο να παρανομούν ακριβώς όπως παρανομούσαν πάντα! Ο ρόλος πλέον της ΓΓΑ έχει καθοριστεί στο να συγκαλύπτει αυτό το τεράστιο αθλητικό και οικονομικό έγκλημα!

Μιλάμε για ογκώδες καρκίνωμα στην πολιτική, οικονομική και κοινωνική ζωή της χώρας με ανεξέλεγκτες μεταστάσεις!!! Μια κατάσταση που μόνο με έναν τρόπο διορθώνεται: Να κλείσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και να μεταταχθούν οι υπάλληλοί της σε άλλες υπηρεσίες!!!  Οι αθλητικές ομοσπονδίες πρέπει να αυτοσυντηρούνται οικονομικά, ειδάλλως να κλείσουν!!! Δεν μπορούμε να πληρώνουμε με ανθρώπινες ζωές ανθρώπων, που δεν έχουν να φάνε ή δεν έχουν να πάρουν φάρμακα, την καΐλα του κάθε μαλάκα να γυμνάζεται!!!  


www.karate.gr  

  Αρχική      Επικαιρότητα       Αθλητικά Θέματα   .