karate.gr:  karate.gr: 14 - ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub,  

 29/2/2024a. /  Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20€/y!

Αρχική,      Επικαιρότητα,      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


 Ο Πρωθυπουυργός της χώρας έχει την ευθύνη της επιλογής των Υπουργών του και φυσικά όταν αυτοί αποτυγχάνουν στο επίπεδο των επιπτώσεων των αποφάσεών τους στον Ελληνικό Λαό, τότε φέρει και την ευθύνη των αποτυχιών τους, αν δεν τους επιβλέπει και δεν τους αντικαθιστά!

 

 Από την Απάτη της Εξουσίας μέχρι τα σαβουρο-Ντάν/ΕΛΟΚ!

 Ψεύτες-Υποκριτές-Ανίκανοι ΕΛΟΚ και Οίκος της Μεγάλης Ανοχής!

 Πανευρωπαϊκοί της WKF στην Τιφλίδα της Γεωργίας!
 Η Σχολή των Άχρηστων Προπονητών Β΄... Διαλογής!!!!

 

ΜΕΡΟΣ Α΄, ΜΕΡΟΣ Β΄

 

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε από το 1995 και ο "Οίκος της Μεγάλης Ανοχής" (ΓΓΑ !!!) οδεύουν σε βάθος χρόνου σφιχταγκαλιασμένοι στην κατηφόρα των παρανομιών τους, αλλά και των αποτυχιών τους!


 

Σας στιγματίζει η Ντροπή και ο Βιασμός του Συντάγματος της Ελλάδας:  Άρθρο 22, Παράγραφος 7 του Αθλητικού Νόμου.

"Δεν επιτρέπεται να εκλεγεί πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου αθλητικής ομοσπονδίας όποιος έχει συμπληρώσει τρεις (3) συνολικά πλήρεις ή μερικές θητείες στο αξίωμα αυτό. Δεν επιτρέπεται να εκλεγεί αντιπρόεδρος, γραμματέας ή ταμίας του Διοικητικού Συμβουλίου αθλητικής ομοσπονδίας όποιος έχει εκλεγεί σε οποιοδήποτε από τα αξιώματα αυτά δύο (2) συνεχόμενες φορές για πλήρη ή μερική θητεία. Πρόσωπο που έχει υπηρετήσει επί δύο (2) συνεχόμενες θητείες σε οποιοδήποτε από τα αξιώματα του προηγούμενου εδαφίου, δύναται να επανεκλεγεί σε τέτοια θέση εφόσον μεσολαβήσει χρονική περίοδος δύο (2) ετών. Μετά τη συμπλήρωση του εβδομηκοστού (70ού) έτους της ηλικίας του ουδείς δύναται να εκλεγεί σε οποιαδήποτε θέση του Διοικητικού Συμβουλίου αθλητικής ομοσπονδίας, δύναται, όμως, να αναλάβει άλλες αρμοδιότητες σε μη αιρετές θέσεις στις οποίες τοποθετείται με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της. Οι ρυθμίσεις της παρούσας ισχύουν και για τις αθλητικές ομοσπονδίες ατόμων με αναπηρία. Υποψηφιότητα που υποβάλλεται κατά παράβαση της παρούσας είναι αυτοδικαίως άκυρη."

 

 Γιατί δεν ισχύουν τα ίδια και για τους Βουλευτές, που διοικούν το Έθνος?  Ζούμε σε μια Φασιστική Δημοκρατία!.
Με το ίδιο σκεπτικό, η ψηφοθηρία για την Εξουσία μας οδηγεί σήμερα και στους γάμους των ομοφύλων!!!

Σε πόσο διεφθαρμένη χώρα ζούμε κύριε Πρωθυπουργέ υπό τη δική σας Πρωθυπουργία???


Κλικ για το δυστύχημα της σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη το 2023!

https://www.change.org/p/τραγωδια-τεμπη-2023

 


 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

Από την 1/3/2023 καταγγέλθηκαν αναδρομικά από την 29/5/2021 όλες οι παρανομίες του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΟΚ σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες με emails, ώστε να μην λένε ότι δεν ξέρουν!

Οι καταγγγελίες επαναλαμβάνονται μετά την ανάληψη των υπουργείων από τη νέα κυβέρνηση!

 

 

Θέλετε να τυπώσετε αυτό το άρθρο σε PDF (5,5 ΜΒ σε 38 σελίδες)? Πολύ ευχαρίστως, με κλικ ΕΔΩ! Με κατεβασμένο αυτό το pdf στον υπολογιστή σας και συνδεδεμένοι στο ίντερνετ μπορείτε να ανοίγετε όλα τα ΕΚΤΟΣ του pdf Links με δεξί κλικ και "Open Weblink in Browser"!

 

 Από 30/1/1995 - Η ΠΟΠΚ είναι η αποκλειστικά αρμόδια και υπεύθυνη για τα παραδοσιακά στιλ καράτε στην Ελλάδα με τελεσίδικες και αμετάκλητες αποφάσεις Δικαστηρίων:

1996 - Απόφαση Πρωτοδικείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2000 - Απόφαση Εφετείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2003 - Απόφαση Αρείου Πάγου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε τα επόμενα τέσσερα άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότο-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου.

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ!

1/2/22-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ!

12/6/22-Οι Απατεώνες … Φαραώ του Καράτε και οι Πυραμίδες των Ψευτο-Ντάν!

30/8/23-Διπλώματα ... Νοητικής Υστέρησης τα σαβουρο-Ντάν/ΕΛΟΚ με αμαρτωλές εισπράξεις και παράνομες αποδείξεις! Υποθάλπει τους αθλητικούς εγκληματίες ο Γιάννης Βρούτσης στην εκτός Σκοπού ΕΛΟΚ!  ΜΕΡΟΣ Β.

Ταυτόχρονα η "ΠΩΛΗΣΗ ΝΤΑΝ" από την ΕΛΟΚ σε αθλητές και προπονητές ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, πράγμα που οδηγεί την ΕΛΟΚ απαρέγκλητα σε καθεστώς υπαγωγής σε ΦΠΑ και επομένως σε πολυετή παράβαση φορολογικών νόμων και επιβολή υπέρογκων προστίμων, τα οποία θα πληρώσουν τα μέλη των Διοικητικών της Συμβουλίων!!!

Παράλληλα, η νομιμοποίηση αυτών των εσόδων ως νομίμων εσόδων της ΕΛΟΚ, ενώ είναι απόλυτα παράνομα, αποτελεί το λεγόμενο "ξέπλυμα βρώμικου χρήματος" με ενόχους όλα τα ΔΣ της ΕΛΟΚ!

 

Τα βιογραφικά Εκπαιδευτών και Διοικητικών του Καράτε!

Αν κατεβάσετε τον ανωτέρω τόμο σε pdf στον υπολογιστή σας (35 ΜΒ σε 346 σελίδες), τότε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο θα μπορείτε να ανοίγετε κάθε εσωτερικό Link τού pdf!

(2η εικόνα)  M A K I W A R A .

Ε ν ό τ η τ ε ς (με κλικ)

Α - Από τον βιασμό του Συντάγματος της Ελλάδας στα σαβουρο-Ντάν της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε! Το Αθλητικό Έγκλημα σε όλο του το Μεγαλείο!!!

Β - 9-11/2/2024 - Οι Πανευρωπαϊκοί στην Τιφλίδα της Γεωργίας, η παταγώδης αποτυχία και οι απάτες της ΕΛΟΚ!

Γ - Η Οδύσσεια της Σχολής των Άχρηστων Προπονητών Β΄... Διαλογής των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Δ - 21/2/2024 - Επονείδιστος Εκβιασμός των Τριών Μαφιόζων προς τους συλλόγους η τελευταίας στιγμής γνωστοποίηση όλων των σοβαρότατων Θεμάτων του τελευταίου Πρακτικού του ΔΣ!  ΜΕΡΟΣ Β΄

Ε - 21/2/2024 - Η παράνομη Πρόσκληση και το παράνομο Πρακτικό της ΓΣ/ΕΛΟΚ με ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ ... πότε άραγε!  ΜΕΡΟΣ Β΄

Ζ - Έτος εκλογών στην ΕΛΟΚ το 2024 και ακονίζει τα νύχια του ο Κλακαδόρος Δικολάβος Σπύρος Δρακόπουλος ξύνοντας τη ράχη του ... στη γκλίτσα του Τσοπάνη!   Νέα Προσθήκη!

 

 Α - Από τον βιασμό του Συντάγματος της Ελλάδας μέσω του Αθλητικού Κουρελονόμου στα σαβουρο-Ντάν της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε!  (Ενότητες)

 Το Αθλητικό Έγκλημα σε όλο του το Μεγαλείο!!!

 

Σε πόσο διεφθαρμένη χώρα ζούμε κύριε Πρωθυπουργέ υπό τη δική σας Πρωθυπουργία???

 Η Πυραμίδα της Κυβερνητικής Εξουσίας, αφού ...

... η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού υπάγεται πλέον στο Υπουργείο Παιδείας, και ενώ ...

 ... η ΓΓΑ με μίγμα βούλησης και ανικανότητας υποθάλπει επί τρεισήμισι χρόνια τους Αθλητικούς Εγκληματίες της ΕΛΟΚ, όπου ...

 
... την ΕΛΟΚ εκμεταλλεύονται επί τρεισήμισι χρόνια οι ανωτέρω Τρεις Μαφιόζοι Κουκουλοφόροι: Σιετής-Μητρόπουλος-Φυλακτός,

αποκρύπτοντας τις Αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου από τα Πρακτικά του, τους ετήσιους και ενδιάμεσους διοικητικούς και οικονομικούς ελέγχους της ομοσπονδίας καθώς και κάθε πράξη ελέγχου διοίκησης, οικονομίας, τεχνικής και αγωνιστικής εξέλιξης της ΕΛΟΚ ... 

 

 ... ασκούν ως Συμμορία πλέον ακόμα και με τρομοκρατία μηνύσεων και αγωγών κατά κάθε καταγγέλλοντος με δικηγόρο τον ίδιο τον Νομικό Σύμβουλο της Ομοσπονδίας, που πληρώνεται από τα λεφτά των σωματείων, προσβλέποντας στην επανεκλογή των ίδιων αθλητικών εγκληματιών στη διοίκηση της επόμενης τετραετίας με την ... ορχήστρα του μαέστρου των πολλών προφίλ γνωστού δικολάβου-κλακαδόρου ...

... με αυτουργούς την Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία για Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος, που συνιστά το παράνομο ΔΣ/ΕΛΟΚ με τους Τρεις Μαφιόζους και τους Αχυρανθρώπους τους!!!

 

Κατά πρώτον υπενθυμίζουμε τον Κανονισμό Απονομής Βαθμών Τεχνικής Καταλληλότητας Dan και Kyu της ΕΛΟΚ! (με κλικ εδώ) και θυμίζουμε ότι η ΕΛΟΚ από την ίδρυσή της είχε αλλάξει 6-7 Κανονισμούς Νταν, αλλά δεν είχε ΠΟΤΕ (ούτε και σήμερα έχει!) εγκεκριμένο από τη ΓΓΑ Κανονισμό Απονομής Νταν παρά μόνο έναν το 2017 εγκεκριμένο από τον ηλίθιο ΓΓΑ Ιούλιο Συνοδικό του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τον πρόσφατο του Ιουλίου 2021 τής τον επέστρεψε η ΓΓΑ αρνούμενη να τον εγκρίνει και επί πλέον αυτού οι Σχολές πλέον Προπονητών της ΓΓΑ υλοποιούνται ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ προϋπόθεση για Νταν από την ΕΛΟΚ για τους υποψηφίους! Αυτά σημαίνουν ότι ακόμα και οι αιωνίως κοιμισμένοι της ΓΓΑ έχουν πλέον καταλάβει τις απάτες της ΕΛΟΚ εις βάρος των αθλητών και όμως δεν επεμβαίνουν για να τις σταματήσουν! Τόσο άχρηστοι είναι!

 

Κατά δεύτερον υπενθυμίζουμε τα εκτεταμένα άρθρα μας και τις διασυνδέσεις τους (Links) με τα επιχειρήματά μας, που αποδεικνύουν ότι η ΕΛΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΤΑΝ παρά μόνο εξαπατά βάναυσα τους αθλητές της και τους γονείς τους, με τίτλους:

 31/8/2023 - Διπλώματα Νοητικής Υστέρησης τα σαβουρο-Ντάν/ΕΛΟΚ, με αμαρτωλές εισπράξεις και παράνομες αποδείξεις! Υποθάλπει τους αθλητικούς εγκληματίες ο Γιάννης Βρούτσης στην εκτός Σκοπού ΕΛΟΚ!

31/12/2023 - Μια πολυετής και εκτεταμένη απάτη: Οι Προδότες των Παραδοσιακών Στιλ, οι Αεριτζήδες του Καράτε και τα σαβουρο-Ντάν-Μαϊμού για τα σκουπίδια!!!

 

Στη συνέχεια δίνουμε τους ... "επιτυχόντες" στα "πληρωμένα" Νταν μηδενικής αξίας χωρίς εξετάσεις από την "εισπρακτική πατέντα της ΕΛΟΚ" Ειδική Επιτροπή της ΕΛΟΚ τον Ιούλιο του 2021,

Και ιδού τα παράνομα και άχρηστα σαβουρο-Ντάν της Αρπαχτής της ΕΛΟΚ με υπογραφές Α-Σιετή και Α-Μητρόπουλου! (το "Α-" είναι στερητικό γνώσεων καράτε!)

Ο αναγραφόμενος "επιτυχών στις εξετάσεις" έδωσε εξετάσεις "παπάρια" όπως και όλοι οι άλλοι "επιτυχόντες", όπως και οι "επιτυχόντες" των εξετάσεων που ανακοινώθηκαν για την 10/3/2024, και επομένως ίδιας αξίας "παπάρια" είναι και τα διπλώματα, που παίρνουν, από επίσης ομοσπονδία "παπάρια-καράτε"!!!

 

Ακολούθως, δίνουμε τις Επιτροπές της ΕΛΟΚ για να δείξουμε την απόλυτη εξάρτηση της ομοσπονδίας από τους Τρεις Μαφιόζους, που την διοικούν. Οι Επιτροπές αυτές αποτελούνται από τους ΓΚΡΙ, χωρίς αρμοδιότητες παρά μόνο για να γεμίσουν τα κενά, και από τους ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ, υποχείρια και μέλη της Συμμορίας:

Παρεμπιπτόντως, μήπως τυχόν η Επιτροπή Ηθικής και Δεοντολογίας με την ανωτέρω σύνθεση, μήπως τυχόν θα έλεγα, θα έπρεπε να καλέσει τον ίδιο το Νομικό Σύμβουλο της ΕΛΟΚ κ. Σπύρο Κλαδά και να εξετάσει το "ηθικόν και δεοντολογικόν" των 4 αγωγών και 11 μηνύσεων, που υπέβαλε ο ίδιος εκ μέρους μελών του ΔΣ/ΕΛΟΚ και άλλων (???) κατά μέλους συλλόγου της ΕΛΟΚ για δημοσιεύματα του τελευταίου στο Facebook με κριτικές για πράξεις και παραλήψεις του ΔΣ/ΕΛΟΚ και μελών του???

 

Στη συνέχεια δίνουμε την πρόσφατη Ανακοίνωση για εξετάσεις Νταν των Απατεώνων της ΕΛΟΚ την 10/3/2024:

Η ΑΠΑΤΗ των εξετάσεων αποδεικνύεται και μόνο από τη διάρκειά τους των τριών ωρών για όλους: θα πάνε, θα δώσουν τα ονόματά τους, θα έχουν πληρώσει από πριν φυσικά και θα φύγουν με το σαβουρο-Ντάν στη μασχάλη, ενώ η όλη ανακοίνωση όπως και οι Εξετάσεις είναι εικονικά!!! Να μας ανακοινώσετε τους ξευτιλισμένους εξεταστές για να τους ξέρουμε!

Είχατε Κάτα και στο ... χωριό σας, Καραμήτροι? Δείξτε μας τις εργασίες όσων έχουν από 5ο Νταν και πάνω μέχρι σήμερα, ηλίθιοι!

 

Ο Ηλίθιος είναι αυτός που δίνει τα Νταν και ο Πανηλίθιος είναι αυτός που παίρνει τα Νταν, εφόσον Νταν χωρίς καμιά αξία και μόνο για την αφαίμαξη των κορόιδων δίνουν εδώ και 35 χρόνια περισσότερες από 30 ψευτο-ομοσπονδίες στην Ελλάδα!

 

 ΕΠΙΚΑΙΡΟ για όσους πάρουν τα Σαβουρο-Ντάν της ΕΛΟΚ!!!.

 

Και σε αυτό το σημείο υπενθυμίζουμε ότι είναι αναρίθμητες και πολυετείς οι παρανομίες, που διαπράττει η ΕΛΟΚ 1) με τις εξετάσεις και τα διπλώματα Νταν και Κύου, οι οποίες αποτελούν εκτεταμένες και στους συλλόγους απάτες προς τους αθλητές και τους γονείς τους για να τους παίρνουν χρήματα για κωλόχαρτα, αφού τέτοια δίνουν περισσότερες από 30 ψευτο-ομοσπονδίες στην Ελλάδα, 2) συνεχίζονται οι απάτες της ΕΛΟΚ ως παραβιάσεις του Αθλητικού, έστω, Κουρελονόμου, αφού ήδη η ΕΛΟΚ δίνοντας Νταν έχει εκτραπεί από τον Σκοπό για τον οποίο πήρε την αθλητική της αναγνώριση και άρα αυτή θα πρέπει βάσει του νόμου να της αφαιρεθεί, άλλο αν η ΓΓΑ λειτουργεί ως ... Οίκος της Μεγάλης Ανοχής και υποθάλπει του Αθλητικούς Εγκληματίες (!!!), ...

 

... και 3) κλείνει τις παρανομίες της η ΕΛΟΚ με απλές κινήσεις πολυετών παραβιάσεων των φορολογικών νόμων απόκρυψης φορολογητέας ύλης, ΦΠΑ και φορολογίας εισοδήματος από τον Οικονομολόγο Ταμία της Θανάση Φυλακτό, διότι οι εξετάσεις για Νταν αποτελούν παροχή υπηρεσιών με ΦΠΑ από την ΕΛΟΚ προς τους "επιτυχόντες Ντανήστες" (τα άτομα) για την οποία δεν κόβει τις νόμιμες αποδείξεις στα δικά τους ονόματα και άρα φοροδιαφεύγει, ενώ ταυτόχρονα οι εκδόσεις των διπλωμάτων Νταν από την ΕΛΟΚ αποτελούν πώληση αγαθών με ΦΠΑ για τα οποία και πάλι η ΕΛΟΚ δεν κόβει τις νόμιμες αποδείξεις στα δικά τους ονόματα με σκοπό επίσης να φοροδιαφεύγει! Ας σημειωθεί εδώ ότι τα διπλώματα των Κύου πωλούνται από την ΕΛΟΚ κατά πενηντάδες προς τους συλλόγους! Για να καλύψει δε τις τρεις τελευταίες χοντρές παρανομίες της η ΕΛΟΚ, δια της Τριάδας των Τριών Μαφιόζων, του Ταμία Θανάση Φυλακτού και την υποστήριξη της υπόλοιπης ως άνω Συμμορίας τους, ώστε να διατηρούνται στην εξουσία της ομοσπονδίας και να την αρμέγουν, έχει επινοήσει, άκουσον-άκουσον (!), τη συνολική πληρωμή για εξετάσεις και διπλώματα Νταν των αθλητών από τους ... συλλόγους τους προς την ΕΛΟΚ και με μία συνολική απόδειξη από κάθε σύλογο για τα εισπραττώμενα ποσά με το ψευδές αιτιολογικό "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ"!!! Επί πλέον δε όλων αυτών, αυτά τα Αρχι-Καρα-Λαμόγια ΠΟΤΕ δεν δημοσίευσαν επίσημο κατάλογο των Νταν της ομοσπονδίας, ώστε να μην παρακολουθούνται όσοι πληρώνουν και άρα να αποκρύπτονται οι εισπράξεις τους και τα λεφτά να πηγαίνουν με άνεση στις τσέπες τους!!! Μιλάμε για απόκρυψη φορολογητέας ύλης πάνω από 500.000 € και μπορεί και ένα εκατομμύριο ευρώ!!!

Παίρνοντας, λοιπόν, τον αντίστροφο δρόμο από το τέλος προς την αρχή των αναγραφομένων στο παρόν άρθρο του karate.gr συμπεραίνουμε ότι η ΑΠΑΤΗ στη ζωή του σύγχρονου Έλληνα και φίλαθλου του καράτε εγκαθιδρύεται από τους ιθύνοντες της ΕΛΟΚ, όταν και επειδή το επιτρέπουν και το ενθαρρύνουν οι κεφαλές της κυβερνητικής διοίκησης μιας διεφθαρμένης Χώρας!!!

Άλλωατε, η κάθε Εξουσία δεν θέλει έξυπνους, που δεν ελέγχει, στη δούλεψή της, αλλά προτιμάει ηλίθιους, που ελέγχει!

 

Θυμίζω ότι τον κύριο Γιάννη Βρούτση τον έχουμε ξανασυναντήσει κατά τα 2014-2015!!!

Σε πόσο διεφθαρμένη χώρα ζούμε κύριε Πρωθυπουργέ υπό τη δική σας Πρωθυπουργία???

 


Πόσο αθεράπευτα και για πόσο καιρό ακόμα ηλίθιοι, παράνομοι και απατεώνες θα αυτο-επιδεικνύονται και η ΕΛΟΚ και η ΓΓΑ, αλλά και όλοι όσοι πουλάνε ψεύτικα σαβουρο-Ντάν στους αθλητές τους των συστημάτων μαϊμού-καράτε και μάλιστα από σχολές και συλλόγους, οι οποίοι λειτουργούν με άδεια λειτουργίας για το μοντέρνο καράτε της ΕΛΟΚ υπό την ανοχή του Οίκου της Μεγάλης Ανοχής (δηλαδή της ΓΓΑ!), όταν τριάντα συστήματα Μαϊμού-καράτε λειτουργούν παράνομα σε αυτή τη χώρα και πουλάνε σαβουρο-Ντάν με προπονητές που κανένας τους δεν έχει δίπλωμα προπονητή παραδοσιακού καράτε, εφόσον το παραδοσιακό καράτε με αποφάσεις Εφετείου και Αρείου Πάγου είναι διαφορετικό άθλημα από το μοντέρνο καράτε της ΕΛΟΚ και εφόσον αυτό ενώ το γνωρίζουν όλοι οι επίορκοι υπάλληλοι της ΓΓΑ, οι Διευθυντές τους και οι Πολιτικοί τους Προϊστάμενοι, παρ΄ όλα αυτά αφήνουν την ΕΛΟΚ, τους συλλόγους της και το καράτε να λειτουργούν βουτηγμένοι μέσα στην παρανομία!!! Τι αξία έχουν αυτά τα σαβουρο-Ντάν με τα οποία κοροϊδεύετε τον κόσμο???
Σε πόσο διεφθαρμένη χώρα ζούμε κύριε Πρωθυπουργέ υπό τη δική σας Πρωθυπουργία???

 

Σε πόσο διεφθαρμένη χώρα ζούμε κύριε Πρωθυπουργέ υπό τη δική σας Πρωθυπουργία???

 

 Β - 9-11/2/2024 - Οι Πανευρωπαϊκοί στην Τιφλίδα της Γεωργίας, η παταγώδης αποτυχία και οι απάτες της ΕΛΟΚ!  (Ενότητες)

 

Ή η ... Κοκκινοσκουφίτσα και οι ... Τρεις Μαφιόζοι!!!

Το παραμυθάκι μας αρχίζει από την αποστολή των 37 αθλητών της ... Κοκκινοσκουφίτσας στην Τυφλίδα για τους Πανευρωπαϊκούς Εφήβων, Νεανίδων, Νέων και Κάτω των 21 (U21), όπως στην επόμενη ανακοίνωση:

 

Εγκρίνει την αποστολή των 37 αθλητών της Κοκκινοσκουφίτσας η ... Γιαγιά της με την έγκριση με κλικ εδώ!

 

Γίνονται οι αγώνες στη μακρινή Τιφλίδα σε όλα τα αγωνίσματα με συνολικές συμμετοχές 49 Ευρωπαϊκών χωρών σε 37 διακεκριμένες κατηγορίες, πράγμα που σημαίνει:  χρυσά μετάλλια 37, αργυρά 37 και χάλκινα 2Χ37 = 74, δηλαδή σύνολο 148 μετάλλια!

Η συμμετοχές των χωρών, οι διεξαγωγές των αγώνων και τα αποτελέσματα δίνονται εδώ και 3-4 μήνες από την Sportdata όχι ξεχωριστά, όπως στο παρελθόν, αλλά σε ένα μεγάλο βιβλίο (300 σελίδων για τους εν λόγω αγώνες) γραμμένο σε ηλεκτρονικό PDF, το RESULT BOOK, με κλικ εδώ!

 

Δυστυχώς, οι Καραμήτροι της Sportdata, και παρά τα χρήματα που εισπράττουν, δεν μπαίνουν στον κόπο να βάλουν εσωτερικά Links μεταξύ των Περιεχομένων και των Κεφαλαίων του Βιβλίου, όπως απαιτεί κάθε διαδικτυακή και ηλεκτρονική έκδοση, με αποτέλεσμα ο αναγνώστης να παιδεύεται να πηγαίνει από τα Περιεχόμενα στα Κεφάλαια και ανάποδα! Αντίθετα το www.karate.gr δημοσιεύει τις διαδικτυακές εκδόσεις του με τέτοια Links από την πρώτη τους δημοσίευση το 2018, όπως στον δεξιά αφιερωμένο στη διοίκηση Α-Σιετή Δέκατο Τόμο για το καράτε στην Ελλάδα με τίτλο "Ένα Λιοντάρι, Χίλιες Κότες και Τρεις Eurόκοτες!")

 

Οι αγώνες γίνονται και το παραμυθάκι μας συνεχίζεται με την Κοκκινοσκουφίτσα να πανηγυρίζει για τις επιτυχίες των αθλητών, των προπονητών, των συλλόγων και των διοικητικών της με τις επόμενες ανακοινώσεις της στο Facebook και στο site της:

Δηλαδή, οι Καραμήτροι, έστειλαν 37 αθλητές στους αγώνες και πανηγυρίζουν για τα δύο χάλκινα μετάλλια που πήραν στα 148 μετάλλια των αγωνισμάτων των αγώνων, ενώ θα έπρεπε να κλαίνε με μαύρο δάκρυ για τις αποτυχίες τους και να παραιτηθεί σύσσωμο το ΔΣ/Κοκκινοσκουφίτσας!!! Μα επί τέλους, πόσο ... Καραμήτροι είσαστε???

 

Επί πλέον αυτών, και στο λογαριασμό του Ηλία Χρήστου στο Facebook γράφονται οι επόμενοι διθύραμβοι για τις μεγάλες επιτυχίες

 

Ας δούμε, όμως, την πραγματικότητα από το περίφημο RESULTS BOOK:

 

Πρώτα βλέπουμε τις συμμετοχές των χωρών αλφαβητικά με τους αθλητές τους, όπου η Ελλάδα είναι στην αλφαβητική της σειρά:

 

Και αμέσως μετατρέπουμε τον πίνακα σε ταξινόμηση κατά φθίνουσες συμμετοχές των αθλητών (Total Athletes) για να μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις, όπου η Ελλάδα (10 εκατ. κάτοικοι) βρίσκεται στην έβδομη θέση μαζί με τη Γερμανία (85 εκατ. κάτοικοι) ως προς το πλήθος των συμμετεχόντων αθλητών!!! (Bρέ ή πολύ πλούσιοι είμαστε ή πολύ καλό καράτε έχουμε! Mάλλον το πρώτο, εξού και τα πολλά ... SUV!):

Βλέπουμε ότι η Ελλάδα έστειλε μια από τις πολυπληθέστερες ομάδες!

 

Και στη συνέχεια, θα δούμε τα αποτελέσματα μόνο από τους αγώνες στα Κάτα από το RESULTS BOOK, όπου η Αθηνά Τσιακμάκη παίρνει την 7η θέση στα Κάτα Νέων Γυναικών! Διαλέγω τους αγώνες των Κάτα, διότι από εκεί φαίνεται η τέχνη του καράτε και η ποιότητα αθλητών και προπονητών, οι οποίες όπως βλέπετε είναι μηδενικές και οι δύο!

Με δυό λόγια η ... Κοκκινοσκουφίτσα με μια πολυπληθή συμμετοχή 37 αθλητών και μόνο δύο χάλκινα μετάλλια σε σύνολο 148 μεταλλίων ήρθε 25η, δηλαδή ΠΑΤΟΣ, στους αγώνες της Τιφλίδας και ας μας πουλάει το  παραμύθι της δίνοντας δήθεν συγχαρητήρια στους αθλητές της για να δείξει ότι κάτι κάνει και η ίδια!

Είναι προφανέστατη η παταγώδης αποτυχία και της ομοσπονδίας και του Διοικητικού Συμβουλίου, δηλαδή των ηλιθίων που την κατέστρεψαν, και των εθνικών προπονητών, των επιτροπών, των "διευθυντών", των διαιτητών και των σωματειακών προπονητών, αλλά και της ΓΓΑ και του Αναπληρωτή Υπουργού Γιάννη Βρούτση που φωτογραφίζεται περήφανος με τους ηλίθιους της ΕΛΟΚ! Στη γενική κατάταξη των μεταλλίων η ... Κοκκινοσκουφίτσα έρχεται 25η και καταϊδρωμένη με τους Τρεις Μαφιόζους να μην έχουν πλέον να επιδείξουν παρά μηδενικό έργο ακόμα και για τα δικά τους κριτήρια! Σε όλα αυτά προστίθενται και οι ηλιθιότητες της ... Γιαγιάς της Κοκκινοσκουφίτσας, η οποία δεν γνωρίζει πούθε πάνε τα τέσσερα από καράτε και παριστάνει την ... εποπτεύουσα αρχή, τρομάρα της! Ανύπαρκτοι έλεγχοι στην ομοσπονδία, ασυδοσία της διοίκησης και αποτυχημένες Σχολές Προπονητών, που βγάζουν ανίδεους από καράτε προπονητές δίνουν τα αποτελέσματα που βλέπουμε! Όλοι οι ειδήμονες του ... Βόλου έπεσαν να μας διδάξουν καράτε!!!

 

Είσαστε και οι δύο να σας κλαίνε και

οι ρέγγες!!!

Άλλωστε τον κύριο Γιάννη Βρούτση τον έχουμε ξανασυναντήσει κατά τα 2014-2015!!!

 

 Γ - Η Οδύσσεια της Σχολής των Άχρηστων Προπονητών Β΄... Διαλογής των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!  (Ενότητες)

 

Το Θέμα αυτό έχει μεγάλο παρελθόν από την εποχή του πρώτου διευθυντή Σχολής Προπονητών Καράτε της ΕΛΟΚ Β΄ και Γ΄κατηγορίας, του Θύμιου Περσίδη το 1992, αλλά και από τις επόμενες "αγοραπωλησίες" διπλωμάτων προπονητών του Αρχι-Καρα-Λαμόγιου Γιώργου Γερόλυμπου όλα τα επόμενα χρόνια με κερασάκι στην τούρτα την αμαρτωλή Σχολή του 2014-2015 , που μερικοί έκαναν προσπάθειας να εξυγιάνουν, αλλά ... η χαρά των Ανδριανού, που έφευγε, και Συνοδινού, που ερχόταν, δεν τους άφησε!!!

Για την τελευταία αυτή Σχολή Προπονητών είχαμε γράψει δεκάδες άρθρα για τις λαμογιές, που την στιγμάτισαν, έγιναν προσπάθειες από τη Διοήκηση της Σχολής να την εξυγιάνει, κάτι κατάφερε, αλλά τελικά πολύ λίγο μπροστά στα 150 (?) κοθώνια που πέρασαν τη Σχολή και πήραν διπλώματα προπονητών Γ΄κατηγορίας, αλλά και στους 32 καρατομημένους στα πρακτικά από τους "καθηγητές" της Σχολής κατ' εντολή του Γερόλυμπου, οι οποίοι απορρίφθηκαν, αφού ήδη είχαν παρακολουθήσει όλη τη διάρκεια της Σχολής! Η γαϊδουριά του συστήματος "Γερόλυμπου-Σιετή" αναδείχθηκε από την σκληρότητα συμπεριφοράς στους 32 αυτούς ανθρώπους!

Δίνουμε εδώ μερικά από αυτά τα άρθρα μας:

15/7/2014 - Σχολή Προπονητών Καράτε: Οι Ηλίθιοι, οι Πανηλίθιοι και η Τελευταία Αρπαχτή!  Βίντεο 2!

22/7/2014 - Καραμπινάτες Παρανομίες κατά την Ίδρυση και Λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε!

23/8/2014 - Γερόλυμπος-Κοσμίδης: Από το “μέλι-γάλα” στην … Ηλεκτρική Καρέκλα!

26/8/2014-Ενημέρωση: Καραμπινάτες Παρανομίες κατά την Ίδρυση και Λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε.

8/9/2014 - 100 Καραμπινάτες Παρανομίες στη Σχολή Προπονητών Καράτε από την Ελληνική Ομοσπονδία ... Καραλαμόγιων και τη Γενική Γραμματεία ... Αρμεχτής!  Βίντεο!

1/10/2014 - And the Winner of ... "Kafti Patata" is Dimitris Karastathis!!! Ούτε ψύλλος στον κόρφο του!!!

16/10/2014 - Καραμπινάτες Παρανομίες στη Σχολή Προπονητών Καράτε:  Άγριο Όργιο Παρανομιών από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού! Νέα Στοιχεία!     Μέρος Α,      Μέρος Β,      Μέρος Γ!

28/10/2014 - Καραμπινάτες Παρανομίες στη ΓΣ/ΕΛΟΚ:  Άγριο Όργιο Παρανομιών από τα Μέλη του ΔΣ και Αντιπροσώπους Συλλόγων!

28/11/2014 - Terminator - 4: Η Εξόντωση των Ρομπότ!

22/12/2014 - (σε pdf) Ανεπαρκέστατος αποδεικνύεται ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός στην πάταξη της Διαφθοράς στην Ελληνική Ομοσπονδία Καραλαμόγιων!!! Ή ... "Το Σύνδρομο του Γερόλυμπου"!

21/1/2015 - Γιάννης Ανδριανός: "Βαθύ Λαρύγγι" της Διαφθοράς και της Διαπλοκής!!!  Ή ... "Το Σύνδρομο του  Γερόλυμπου"!  Βίντεο!

24/1/2015-Καραμπινάτες Παρανομίες στη Σχολή Προπονητών Καράτε:  Άγριο Όργιο Παρανομιών από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού! Μέρος Γ'.

 

Φεύγει η ΝΔ και μπαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ στο παιχνίδι της διαφθοράς!

26/1/2015-"Καμένη ... Γραμματεία" αφήνει στο υφυπουργείο Αθλητισμού ο Γιάννης Ανδριανός!  Βίντεο 2!

27/1/2015-Επιβεβαιώνεται περίτρανα η διαπλοκή Γιάννη Ανδριανού / Γιώργου Γερόλυμπου / Γιάννη Βρούτση!!!

14/4/2015 - Γιάννης Κανέλλης  19/3/15 - Κότες, Τούβλα και Λαμόγια διέγραψαν παράνομα συλλόγους! Εκτέθηκαν σε μηνύσεις και αγωγές! Στο χείλος του γκρεμού ΕΛΟΚ και ΔΣ!  Βίντεο 3!

10/5/2015 - Το όργιο παρανομίας “Σχολή Προπονητών Καράτε”: Θα συνεχίσει ο Κοντονής τη Διαπλοκή του άχρηστου Ανδριανού?   ###1

25/5/2015 - Το Super Model που θα ποζάρει για το ... Άγαλμα του Μαλάκα!!!  ###2  Βίντεο!

2/6/2015 - Κώστας Γκουβούσης: Η Σκοτεινή Πλευρά της Σελήνης!

11/6/2015 - Καραμπινάτα Πλαστό το Δίπλωμα του Κώστα Γκουβούση!  ###2

25/6/2015 - Καταγγελία της παράνομης Σχολής Προπονητών Καράτε στο Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης.

13/7/2015 - Σταύρο Κοντονή και Ιούλιε Συναδινέ:  Αποκαταστήστε τη νομιμότητα!

30/7/2015 - Ενημέρωση. 27/7/2015-Θεωρίες Συνομωσίας!!! 21/7/2015-Κοντονής και Συναδινός: Αθώοι λόγω βλακείας?

 

Οι νέες διατάξεις του αθλητικού νόμου για τους προπονητές περνάνε σε δεύτερη μοίρα τους Γ΄προπονητές και θεσπίζουν ως απαιτούμενο δίπλωμα για την κάλυψη των απαιτήσεων ενός συλλόγου το πτυχίο των Β΄προπονητών! Ίσως αυτό να είναι και ένα στοιχείο εξισορρόπησης των απαιτουμένων προσόντων από την ΓΓΑ, στην οποία οι αρμόδιοι γνωρίζουν τις ευθύνες τους γι' αυτό και έχουν εξαφανίσει τα πληρωμένα σαβουρο-Ντάν της ΕΛΟΚ από τις προϋποθέσεις των υποψηφίων της Σχολής για να φοιτήσουν στη Σχολή!!!

Παρ' όλα αυτά και μετά από 32 χρόνια λειτουργίας των Σχολών Προπονητών Καράτε από τη ΓΓΑ, ακόμα και τώρα η παρούσα Σχολή δεν ανταποκρίνεται ούτε κατ' ελάχιστο στις πραγματικές ανάγκες του αθλήματος, αφού όλοι οι εμπλεκόμενοι με τη Σχολή αυτή είναι παντελώς άσχετοι με την βαθιά πολιτιστική κληρονομιά, που μεταφέρει η ιστορία αυτού του αθλήματος!

Θέλετε παράδειγμα? Να σας δώσω:

Ο πρώτος Ιάπωνας δάσκαλος της JKA Takaatsu Nishimura (1945-2021), που είχε φέρει ο Γιάννης Βερώνης στο BUDOKAN to 1974-5 (?) έβγαλε πολύ καλύτερους Έλληνες δασκάλους καράτε από όλες τις Σχολές των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ! Το αν όλοι αυτοί χάλασαν και οι ίδιοι και το καράτε τους φταίει το DNA του Έλληνα Απατεώνα, ... ζωή νάχουμε!!!

 

Όπως όλοι γνωρίζουμε αρχικά στη Σχολή Προπονητών είχε οριστεί Διευθυντής ο άσχετος κολλητός και παλιός συνεργάτης του Α-Σιετή Γιώργος Βόκας, αλλά λόγω καραμπινάτης ασχετοσύνης γρήγορα τον άλλαξαν με τον πανεπιστημιακό καθηγητή Φυσικής Αγωγής Γιώργο Ζαγγελίδη! Επίσης, αρχικά είχε οριστεί στην Επιτροπή Διοίκησης ο Γραμματέας της ΕΛΟΚ Κώστας Μητρόπουλος, που αντικαταστάθηκε στη συνέχεια από τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής και μέλος του ΔΣ Πάρη Ανδρεανίδη. "Πολιτικές" συγκρούσεις μέσα στην ΕΛΟΚ έφεραν σαν αποτέλεσμα την εναλλαγή πάλι μεταξύ Ανδρεανίδη και Μητρόπουλου, ώστε σήμερα μόνος υπερασπιστής της ηθικής και νομιμότητας στις εξετάσεις και τα αποτελέσματα (ελπίζω να) είναι ο Γιώργος Ζαγγελίδης έναντι των λαμόγιων της ΕΛΟΚ, οι οποίοι χρησιμοποιούν τη Σχολή για βάρβαρη και απροκάλυπτη ψηφοθηρία!

Ψάχνοντας για ανακοινώσεις στις εξελίξεις της Σχολής Προπονητών Καράτε Β΄ Κατηγορίας δεν βρήκα καμιά απολύτως αρμόδια και υπεύθυνη ανακοίνωση από την Επιτροπή Διοίκησης της Σχολής! Φαίνεται ότι τρέμουνε και τη σκιά τους για τις "πατάτες", που κάνουν από μόνιμη συνήθεια! Αντίθετα βρήκα τις επόμενες δύο διευκρινήσεις από την ΕΛΟΚ, η οποία υποκαθιστά φαίνεται την Επιτροπή Διοίκησης, πράγμα νομικά απαράδεκτο, και οι οποίες διευκρινήσεις αποθεώνουν τον Αθλητικό Κουρελονόμο για τις τσόντες με τις οποίες επιχειρείται να καλύπτονται οι τρύπες της ... κουρελούς, που λέγεται αθλητισμός!

Αποδέχεται, λοιπόν, η Επιτροπή Διοίκησης το ότι δεν μπόρεσε να προνοήσει για τα ανωτέρω αυτονόητα και της τα υπέδειξε η ΕΛΟΚ! Μια ζωή ανίκανοι!

Αποδέχεται, επίσης, η Επιτροπή Διοίκησης το ότι οι προπονητές Γ΄ Κατηγορίας, που παρακολουθούν τη Σχολή και είναι ήδη προπονητές με το έως σήμερα καθεστώς σε συλλόγους, αρκεί να πάρουν την βεβαίωση των ασφαλιστικών τους από τον ίδιο σύλλογο, που εργάζονται! Φυσικά όλο αυτό το διάστημα ισχύος του Κουρελονόμου του Αυγενάκη και λοιπών, οι σύλλογοι με προπονητές Γ΄ Κατηγορίας παρέμεναν να έχουν τους ίδιους προπονητές!!! Σε δεύτερη φάση, λοιπόν, καταστρατηγείται η ΕΝΝΟΙΑ του νόμου της πρακτικής των 100 ωρών, διότι αυτή η πρακτική εννοείται ότι θα γινόταν υπό την επίβλεψη ενός εμπειρότερου προπονητή, ώστε να διδάσκεται ο υποτιθέμενος άπειρος προπονητής, αλλά τώρα μπροστά στα αδιέξοδα αποδέχονται όλοι ότι ο άπειρος πρπονητής θα ... διδάσκεται από τον ίδιο του τον εαυτό!!! Δηλαδή οι προπονητές Γ΄, που θα γίνουν Β΄ στην ουσία θα μείνουν τα ίδια στουρνάρια!!! Τρομάρα σας!!!

Και πάλι δεν μπόρεσε η ΓΓΑ να προνοήσει για τα ανωτέρω αυτονόητα και της τα υπέδειξε η ... ψηφοθηρία της ΕΛΟΚ! Μια ζωή ανίκανοι και ... αγέρωχοι!

 

Ψάχνοντας για ανακοινώσεις της ΓΓΑ για τη Σχολή προπονητών καράτε έπεσα στην επόμενη παλιά ανακοίνωση με κλικ ...

ΑΝΑΚΛΗΣΗ της απόφασης ίδρυσης ενιαίας σχολής προπονητών Γ΄ κατηγορίας στα αθλήματα του ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ, ΑΪΚΙΝΤΟ, ΜΠΡΑΖΙΛΙΑΝ ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ, ΚΟΜΠΑΤ ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ, ΣΟΥ-ΜΠΑΚ-ΝΤΟ-ΜΟΥ ΝΤΟΥΚ ΚΟΥΑΝ, ΜΠΟΥΝΤΟΚΑΪ και ΝΙΝ-ΖΟΥΤΣΟΥ και τη μη υλοποίησή της, καθώς δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις λειτουργίας της σχολής σύμφωνα με την απόφαση ίδρυσής της

... την οποία και αφιερώνω σε όλα τα γαϊδούρια, και ξέρουν αυτοί ποιοί είναι, που σαμποτάρουν το παραδοσιακό καράτε για να έχουν τα δικά τους προσωπικά σαβουρο-Ντάν και να πουλάνε και πάλι τα δικά τους εισπρακτικά σαβουρο-Ντάν στους μαθητές τους:

 


 


 


 

Κοίταξε πολύ καλά! Κάπου θα βρεις τη ... φάτσα σου!


Υπενθυμίζουμε σε αυτό το σημείο:

Τους Προπονητές Καράτε από τους Πίνακες της ΓΓΑ σε Πίνακα κατά ΚΑΤΗΓ και ΕΠΩΝ με κλικ εδώ,
(Αναρωτιόμαστε πόσοι και ποιοί από τους Α΄και Β΄προπονητές γνωρίζουν σε βάθος ώστε να διδάξουν με την ανάλυσή τους τα 102 Κάτα της WKF???)

 

Υπενθυμίζουμε τους Οριστικούς Υποψήφιους στη Σχολή Προπονητών Καράτε Β΄ Κατηγορίας στον επόμενο Πίνακα:

Θυμίζουμε και τα μαθήματα και τους καθηγητές της Σχολής:

... και αναμένουμε τις εξετάσεις και τα αποτελέσματα της Σχολής!

Παρεμπιπτόντως, πρόσφατα καθορίστηκε και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των Προπονητών σε εκλογές, που έγιναν στα ... γραφεία της ΕΛΟΚ! Φυσικά και εκλέχθηκαν αχυράνθρωποι της γνωστής Συμμορίας των Τριών Κουκουλοφόρων Μαφιόζων ως κατωτέρω:


 

 Ζ - Έτος εκλογών στην ΕΛΟΚ το 2024 και ακονίζει τα νύχια του ο Κλακαδόρος Δικολάβος Σπύρος Δρακόπουλος ξύνοντας τη ράχη του ... στη γκλίτσα του Τσοπάνη!  (Ενότητες)

 

Στις 20/1/2024 έγραψα ένα σχόλιο με θέμα τον Σπύρο Δρακόπουλο στο λογαριασμό του Μάριου Σιταρά στο Facebook και αυτοί από το Facebook όχι μόνο μου το κατέβασαν με το αιτιολογικό ότι κάποιον παρενόχλησα (αριστερά), αλλά και με απείλησαν με κλείσιμο του λογαριασμού μου! Μόνον ένας μπορούσε να κάνει τέτοια καταγγελία ως παρενοχλούμενος: ο Σπύρος Δρακόπουλος! Μια τέτοια καταγγελία ειδικά από τον Σπύρο Δρακόπουλο, ο οποίος έχει μετατρέψει το Facebook σε αλητεία αποδεικνύει όχι μόνο το πόσο φασίστας είναι σχετικά με την ελευθερία της έκφρασης και τα δικαιώματα των άλλων, αλλά και πόσο ύπουλα ενεργεί έναντι των συνομιλητών του!

Δεν θυμάμαι τι είχα γράψει ακριβώς σε εκείνο το σχόλιο, αλλά θα προσπαθήσω να το προσεγγίσω στα επόμενα:

 

Είχα γράψει περίπου: { Το 2016 βγήκε ένα έργο με πρωταγωνιστές τον καταπληκτικό Τζέιμς Μάκαβοϊ και την επίσης εξαίρετη Άνια Τέιλορ Τζόι με τίτλο "SPLIT" (Ο Διχασμένος) και με θέμα τις διαφορετικές προσωπικότητες, που μπορεί να κρύβονται στην ψυχολογία ενός ατόμου! Ο πρωταγωνιστής του έργου ήταν ψυχολογικά ένα πολυ-διχασμένο σε 23 προσωπικότητες άτομο κατά τη διάγνωση της ψυχολόγου, που τον παρακολουθούσε, και φυσικά όταν κυριευόταν από κάποια από αυτές ξεχνούσε όλες τις άλλες! Ήσυχος και πειθήνιος σε μερικές από αυτές, ανέπτυσσε παραβατικές έως εγκληματικές δραστηριότητες απαγωγών και ομηρίας έως και φόνου υπό την επήρεια άλλων! Η συμπρωταγωνίστριά του ήταν ένα από τα κορίτσια που είχε απαγάγει και φυλακίσει σε ειδικά διαμορφωμένο υπόγειο σπήλαιο! Τέλος, φυσικά, ένα από τα θύματά του ήταν η ίδια η ... ψυχολόγος του!

Τέτοιες ψυχολογικές καταστάσεις πολυπρόσωπων "Εγώ" ήταν γνωστές από την αρχαιότητα και για όσους τις υποκρίνονται ψευδώς για να εκμεταλλεύονται τυχόν διαφορετικές ελευθερίες ή άλλα, συνηθίζεται το ρητό "Όταν έχεις δύο πρόσωπα, κάποτε ξεχνάς πιο είναι το αληθινό!" }

Και κατέληγα:  { Ο Σπύρος Δρακόπουλος θα ήταν ένας πολύ χρήσιμος παράγοντας στο καράτε, αν κατάφερνε να τιθασεύσει τα ελαττώματά του και αν δεν διαστρέβλωνε την αλήθεια παντού και πάντα κατά το περίεργο προσωπικό του συμφέρον! }

 

Ο Σπύρος Δρακόπουλος κατά τα έτη της ενασχόλησής του με το καράτε, την ΕΛΟΚ και τους ανθρώπους τους δεν υπήρξε ποτέ πραγματικός άνθρωπος του καράτε, ούτε τεχνικός, ούτε διοικητικός, αλλά τι υπήρξε? Υπήρξε και υπάρχει ως μια ιδιόμορφη προσωπικότητα, που παίζει ένα πολύ περίεργο ρόλο! Έχοντας μηδενικό προσωπικό έρεισμα στο καράτε και την ΕΛΟΚ κολλάει συνεχώς σε "κάποιους" (Γιώργος Γερόλυμπος, Θύμιος Περσίδης, Ηλίας Χρήστου, Γιάννης Δρίβας, Τάσος Πανουσόπουλος, Δημήτρης Καραστάθης, Κώστας Μητρόπουλος, Θανάσης Φυλακτός, Δημήτρης Καζακέας, Γιώργος Μπίκας, Γιώργος Κοσμίδης, Θεόδωρος Σιετής, Σπύρος Κλαδάς, και πολλούς άλλους!), που έχουν ουσιαστικό έρεισμα και θέση στην ΕΛΟΚ, αντλεί ύποστήριξη, δύναμη και εξουσία από αυτούς και εμφανίζεται ως ... Βεζύρης στη θέση του Βεζύρη προσπαθώντας σε μόνιμη βάση να συντηρείται ως σημαίνον πρόσωπο της επικαιρότητας στο χώρο του καράτε!!!

Αφενός, κάποτε ήταν κολλητός του Γερόλυμπου μέχρι να του εμπιστεύθηκε ο δεύτερος ακόμα και την Εφορευτική Επιτροπή στις εκλογές της ΕΛΟΚ του 2012, ενώ στη συνέχεια δήθεν τον «πρόδωσε» ως μάρτυρας υπέρ του Περσίδη στα δικαστήρια, όπου όμως αποδείχθηκε κατάσκοπος του Γερόλυμπου εις βάρος του Περσίδη εξυπηρετώντας τον Γερόλυμπο! Όταν, βέβαια, είδε ότι δεν βγάζει τίποτα από τον Περσίδη ξαναγύρισε στον Γερόλυμπο!

Αφετέρου, κάποτε το έπαιζε "αγανακτισμένος γονιός" κατά Γερόλυμπου με δήθεν διογκωμένο γονεϊκό συναίσθημα καταγγέλλοντας τις τότε διοικήσεις σε ΓΓΑ, Εφορίες και αλλού, καγια να μεταλλαχθεί στη συνέχεια "εμπλεκόμενο με όλα δικολάβο" με τις ειδικές του νομικίστικες γνώσεις, που παρέσυραν πολλούς σε άχρηστες δικαστικές περιιπέτειες από τις οποίες δήθεν μόνο αυτός θα τους έσωζε ως μόνιμος "επαγγελματίας μάρτυρας"!!!

Χωρίς την ανάλογη «ικανοποίηση» από τον Γερόλυμπο κόλλησε δεξί χέρι στους αντιπάλους τού Γερόλυμπου, το ΚΙΜΕ, από τις εκλογές του 2016 και ως υποστηρικτής-συντονιστής στη συνέχεια των τελικά προέδρου Σιετή και νομικού συμβούλου Κλαδά σε όλες τις δικαστικές συγκρούσεις με τις παρατάξεις του Γερόλυμπου και τους βοήθησε "αποτελεσματικά" κατεβάζοντας όλα τα αποδεικτικά έγγραφα του Περσίδη κατά Γερόλυμπου από το ίντερνετ και παρουσιάζοντάς τα για δικά του!

Βγήκε το ΚΙΜΕ στις εκλογές της 29/5/2021 και δεν τον ικανοποίησε τον Σπύρο Δρακόπουλο, κοινώς τον ... "σούταρε", με αποτέλεσμα να στραφεί εναντίον του μέχρι τώρα, δηλαδή τις επερχόμενες εκλογές του 2024, που ξανακολλάει και πάλι δίπλα στους Σιετή-Μητρόπουλο-Φυλακτό-Κλαδά και λοιπούς ως προικισμένος κλακαδόρος, διότι ακόμα μεμονωμένα έχει τη γνωστή μηδενική αξία!!!

 

Μιλάμε για την ... Θεά της ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ!!! Διότι στην περίπτωσή του Σπύρου Δρακόπουλου δεν πρόκειται για ψυχική νόσο, αλλά για καραμπινάτη και θεϊκή κακοήθεια!!!

 

Θέλοντας να αποκτά έστω και μια εικονική βαρύτητα ως άτομο, ενώ στην πραγματικότητα είναι μόνος του, χρησιμοποιεί το Facebook εμφανιζόμενος με πολλές προσωπικότητες και παριστάνοντας ότι είναι ... ολόκληρη παράταξη για να ενισχύει τις απόψεις του ή να υποστηρίζει τους κατά καιρούς ... συμπαθείς του! Γι αυτό το σκοπό έχει δημιουργήσει κατά καιρούς 10-20 δικά του ψεύτικα προφίλ, αλλά και έχει καταφέρει να κουμαντάρει 10-20 προφίλ ηλίθιων και αγράμματων μέσα από το καράτε, που τους έχει πείσει να του δώσουν τους κωδικούς τους, ώστε να γράφει στο Facebook με νομικίστικη γλώσσα δήθεν ως ... πλήθος που τον υποστηρίζει!!! Πιο ηλίθια πράξη από αυτή δεν έχω δει στο διαδίκτυο! Μια Μαϊμού να υποκρίνεται ότι είναι ... πολλές Μαϊμούδες!

Για παράδειγμα, έχει δημιουργήσει κατά καιρούς από το 2012 τα προφίλ:  Σπύρος Χρήστου, Spiros Achristou, Εβελίνα Τσαρούχα (κάτω αριστερά), Kanena Eleos, Lakis Takis, Καράτε Νέα Κίνηση (τώρα) και πολλά άλλα!

Επίσης είχε και έχει πείσει πολλά βούρλα (που γενικά δεν ξέρουν να γράφουν ή κατά καιρούς συμφωνούν με κείμενά του!) να του εμπιστευτούν τους κωδικούς τους στο Facebook, ώστε "να γράφει τα κείμενά του με το δικό τους προφίλ", όπως τους: Bob Oraiopoulos, Kirloglou Tilemachos, Stergios Tzilias, Stavros Stayrianidis, Giannis Parastatidis, George Tzanos, Θεόδωρος Αθανασόπουλος, Κώστας Παπαδόπουλος, Ntinos Dellas, Γιώργος Κοσμίδης, Τάσος Πανουσόπουλος, Γιώργος Μπίκας, Φραντζέσκα Στρατούλη και πολλούς άλλους!

Τέτοιες καταστάσεις οι αρχαίοι ημών πρόγονοι τις είχαν θεοποιήσει στο πρόσωπο του Θεού Ιανού (φωτό δεξιά!)

Τέλος και μοιραία, πάσχει από τη σοβαρή ασθένεια να ... μιλάει πολλές φορές μόνος του με τα διάφορα προφίλ, που έχει στα χέρια του, αλλάζοντας απόψεις, υποστηρίζοντας όποιους κατά καιρούς θέλει, βρίζοντας όσους εκείνος κατά καιρούς δεν χωνεύει και ακόμα χειροκροτώντας με 2-3 προφίλ ... τα δικά του λεγόμενα σε άλλο δικό του προφίλ, κάτι που το βλέπουν όλοι! Έτσι, συντηρεί για τα Πρόβατα την επικαιρότητα στο πρόσωπό του, αφού δεν τον βλέπει σε άλλη διάσταση ή έκφραση του καράτε κανένας!

Τελευταία, 31/1/2024, γράφει τα κείμενά του στο λογαριασμό του και στο λογαριασμό του Γιάννη Παραστατίδη για θέματα της ΕΛΟΚ προεκλογικά και μη προβάλλοντας φωτογραφίες του Γιάννη Παραστατίδη από την ... καθημερινή του ζωή!

Σε όλα, όμως, τα fake profile είναι αυταπόδεικτα ο ίδιος ο Σπύρος Δρακόπουλος, διότι ποτέ δεν μπόρεσε να απαλλαγεί από την ιδιόμορφη γλώσσα με την οποία γράφει, τη συγκεκριμένη νοοτροπία, που συνοδεύει τα γραπτά του, αλλά και το ... βρισίδι που ρίχνει σε όσους δεν χωνεύει, ενώ τα κείμενά του είναι διάχυτα στους λογαριασμούς των άλλων!

Παραδείγματα: το κείμενο της άνω αριστερής εικόνας (με κλικ) δεν είναι του Σταυριανίδη, αλλά του Δρακόπουλου, ενώ το χθεσινό του δημοσίευμα της άνω δεξιάς εικόνας (με κλικ) με ψευδώνυμο "Καράτε Νέα Κίνηση" είναι πάλι του Δρακόπουλου και στοχοποιεί ξεδιάντροπα και ύπουλα τον Μάριο Σιταρά!

 

Το ίδιο έκανε και με εμένα με την ύπουλη καταγγελία του στο Facebook! Αλλά εγώ έχω πού να γράψω και γράφω!

Και όχι μόνο γράφω, αλλά θυμίζω στη συνέχεια και όσα είχα γράψει κατά καιρούς στο παρελθόν για το ίδιο άτομο, διότι τέτοιες βρωμιές πρέπει να πάψουν να βρωμίζουν το διαδίκτυο και τον αθλητισμό!

 

2/4/2017 - Οι Παπαριές του Karate News! 30/3/17-Βλέπε το Βίντεο! 20/3/17-Οι Ανίκανοι και Άχρηστοι: Διοίκηση και Αντιπολίτευση της ΕΛΟΚ, Διευθυντικό, Υπαλληλικό και Πολιτικό προσωπικό της ΓΓΑ, Κοντονής, Συναδινός, Βασιλειάδης και παρελθόντες!!! Βίντεο!

9/10/2017 - Οι Οχετοί Δρακόπουλου και Φυλακτού βρήκαν διέξοδο στο κατινίστικο Facebook!  Βίντεο!

19/4/18-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ράδιο Αρβύλα οι Εκλογές της ΕΛΟΚ την 21/4/2018!  ΒΙΝΤΕΟ

5/10/20-Πάλι Σπύρος Δρακόπουλος και στο βάθος ο κλακαδόρος Αναστάσιος Μάνεσης!

31/12/2020 - Η απόλυτη ξεφτίλα του 11μελούς ΔΣ/ΕΛΟΚ: Τρεις Σχετικοί, δύο Γλάστρες, ένας Κατάσκοπος και ο Επίτιμος πάντα μέσα! Η επιστολή Εσπίνος και οι οικονομικές ενισχύσεις των σωματείων!

20/1/2021 - Νέα μέλη ΔΣ/ΕΛΟΚ, Πρωταθλητές και Νταν, Εβελίνα Τσαρούχα, Αυγενάκης και εκλογές ομοσπονδιών, Μπεκατώρου και Covid-19!

 

Και επειδή πάντα μαζί με μια ... φριτέζα δίνουν και ... το καπάκι δώρο, δώρο για τον κύριο Δρακόπουλο θα δίνουμε στο εξής και την κολλητή στήριξη της σημερινής διοίκησης της ΕΛΟΚ, ώστε να τον σουτάρουν μια κι έξω και από εκεί! Άλλωστε ως δικό τους εργαλείο ενεργούσε και ενεργεί!

 

Από τους Τρεις Κουκουλοφόρους ο Α-Σιετής είναι όλα τα λεφτά, διότι με αυτόν έκλεισε τον κύκλο του το ελληνικό καράτε "Από τον Θεόδωρο Μεγαρίτη στον Θεόδωρο Σιετή"! Ο Μητρόπουλος είναι ο γεωπόνος ... βιολογικής ... κουτοχορτίνης (ειδικό αναβολικό!) για τα εγγεγραμμένα Πρόβατα στο Μητρώο, που ψηφίζουν στις εκλογές! Ακολουθούν ο Μάγος MLM Οικονομολόγος Φυλακτός που τραβάει τους ... Προϋπολογισμούς από το μανίκι, ο Τυφλά Υπογράφων ως Ελεγκτική Επιτροπή Σταυροπιερράκος, ο Legal Bodyguard Σύμβουλος του Προέδρου κ. Κλαδάς (όπως οι special agents των αμερικανών προέδρων, που τρώνε τις σφαίρες για χάρη τους!) και τέλος η Χουχού από τον ... Γέρακα Σπύρος Δρακόπουλος! (Μη γελάτε! Είναι και αυτό ένα από τα υπόψη ψευδώνυμα για το Facebook!) Από κοινωνική υποχρέωση, προσθέσαμε και την ... Βασίλω την Πρώτη, διότι χωρίς αυτήν, ποιός θα σέρνει το χορό στις λαμογιές της κάθε διοίκησης Γερόλυμπου, Σιετή και άλλων???

Αυτούς τους αθλητικούς εγκληματίες της ΕΛΟΚ υποθάλπει ο Οίκος της Μεγάλης Ανοχής!


24/2/2024 - Ανάρτηση του Σπύρου Δρακόπουλου στο λογαριασμό του στο Facebook, όπου βρίσκεται με τον ... εαυτό του και τον ... εαυτό του!!!

 

Ο χρήστης Σπύρος Δρακόπουλος είναι με τους Giannis Parastatidis και Θεοδωρος Αθανασοπουλος. - 24/2/2024

 

… ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ

Επειδή πράγματι στο Ελληνικό Καράτε αξίζει ένα καλύτερο μέλλον, χωρίς τους νοσταλγούς της εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσης προηγούμενης διοίκησης, η οποία εξέπεσε συνεπεία των υπ αριθμ. 27/2020, 81/2020, και 808/2022 αποφάσεων ΕΦΙΠΗΔ, ΑΣΕΑΔ και Δ.ΕΦ.ΑΘ. (Διοικητικού Εφετείου Αθηνών) αντίστοιχα, λόγω σωρείας παραβιάσεων του Νόμου, του Καταστατικού, των Κανονισμών εσωτερικών και διεθνών της ΕΛ.Ο.Κ. αλλά και του διεθνούς αθλητικού κινήματος και των αρχών που το διέπουν.

Θα ήταν βέβαια μάταιο να εμπλακεί νοήμων φίλαθλος, δάσκαλος, αθλητής και γονέας σε μια ανούσια αντιπαράθεση με φλύαρους, ανώνυμους και τοξικούς χρήστες του διαδικτύου που σκοπό έχουν την αναβίωση των πάλαι ποτέ πατρώνων του αθλήματος καθώς την παλινόρθωση των εκφραστών της παρελθούσης παθογένειας.

Άνοες, ανώνυμοι, αναρμόδιοι και μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού αμετανόητοι νοσταλγοί του παρελθόντος (κατά κανόνα στερούμενοι ψήφου ή νομίμου Σωματειακής εκπροσώπησης) προκειμένου να ανακτήσουν τα απολεσθέντα παρανόμως ηθικά και υλικά κεκτημένα τους, με αφορμή τις επερχόμενες εκλογές το τελευταίο τετράμηνο του τρέχοντος έτους, έχουν καταστεί πολυμήχανοι, φλύαροι και ανεύθυνοι.

Έ .. λοιπόν τους πληροφορώ πως μάταια κοπιάζουν. Απλά εκτίθενται και εξευτελίζονται..

Είναι ηλίου φαεινότερο πως η ΕΛ.Ο.Κ με την νέα διοίκηση δρα με διαφάνεια και απόλυτο σεβασμό στη νομιμότητα, αν και υπάρχουν περιστάσεις που αυτό καθίσταται δυσχερές, λόγω της ανυπαρξίας, μέχρι την εκλογή της τον Μάϊο του 2021, δημοκρατικής παράδοση διοίκησης.

Το κύρος της ΕΛ.Ο.Κ. αποκαταστάθηκε από την παρούσα διοίκηση. Οι ανώνυμοι αιθεροβάμονες με προσχηματικές αιτιάσεις μάταια προσπαθούν να το πλήξουν, προκαλώντας καχυποψία και ανησυχία στους αθλητές και στους γονείς τους.

Πάρα ταύτα, και παρά το εκτεθέν έλλειμμα, ποτέ δεν υπήρξε περίοδος, που η Ομοσπονδία έδρασε με περισσότερο σεβασμό στο Καταστατικό, στους Κανονισμούς και στο Νόμο, όπως η παρούσα.

Ενδεικτικά,

📌Αυξήθηκαν οι αγωνιστικές εκδηλώσεις,

📌Δημιουργήθηκαν αθλητικές διοργανώσεις διεθνούς επιπέδου στην Ελλάδα,

📌Υπάρχει διοικητική και λειτουργική επάρκεια στην Ομοσπονδία, ενώ

📌Άπαντες σωματεία - μέλη και αθλητές /αθλήτριες αντιμετωπίζονται με καλή προαίρεση και πνεύμα ουδετερότητας, με σεβασμό στις αρχές του διεθνούς αθλητικού κινήματος.

Χαρακτηριστικά επίσης επισημαίνω,

📌ότι τα δημοσιονομικά της τακτοποιήθηκαν σύμφωνα με τον αθλητικό Νόμο.

📌ότι απεγκλωβίστηκε από την παθογένεια όλων των προηγούμενων διοικήσεων.

Αντιθέτως,

💥Το πόρισμα του διενεργηθέντος ελέγχου από την Γ.Γ.Α. και οι πρόσφατες επισημάνσεις του Προέδρου της WKF, περιποιούν τιμή για το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, για τα μέλη της και για τον εν γένει πλέον τρόπο λειτουργίας της.

Εύλογα αναρωτιούνται τα μέλη της κοινότητας του Ελληνικού Καράτε ποιος ο λόγος που οι αόρατοι επικριτές της παρούσης διοίκησης,

• ΔΕΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ;; (Άραγε ποιοι είναι και τι φοβούνται να εμφανιστούν)

• ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ;;

• ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ ;;

Δικαίωμά τους φυσικά, αλλά οι ΑΝΩΝΥΜΟΙ, ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ και ΦΛΥΑΡΟΙ αρθρογράφοι του διαδικτύου οφείλουν να γνωρίζουν πως η ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ απέναντι στην αθλητική οικογένεια του Καράτε είναι υποχρέωση οποιουδήποτε ασχολείται με τα κοινά. Εύχομαι να το καταλάβουν.....

 

Σπύρος Δρακόπουλος (σχόλιο)

💥 Αύριο 25/02/2024 θα εκπροσωπίσω το Σύλλογο του οποίου είμαι μέλος, στην Γενική Συνέλευση της ΕΛΟΚ !! Παρά τις περί του αντιθέτου άκαρπες προσπάθειες και δικολαβίστικες ερμηνείες αναρμόδιου εμποράκου αθλητικών ειδών θα ψηφίσω. Άλλωστε η ΓΓΑ απεφάνθη επ αυτού !! Βλέπετε δεν στερόυμαι δικαιώματος ψήφου, όπως ο εμποράκος που στερείται παντελώς γνώσεων και δικαιώματος ψήφου. Επισης θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αυτά που γράφουν κάποιοι γραφικοί, να είχαν και το θάρρος να τα πουν δημόσια και επώνυμα, παρουσία των μελών της Ομοσπονδίας. Καλό θα είναι όποιος θέλει να έχει άποψη για την λειτουργία της Ομοσπονδία ή φιλοδοξεί να την διοικήσει, να σταματήσει να φλυαρεί ανώνυμα και ανεύθυνα αλλά να μπορεί δημόσια και επώνυμα να αντιπαρατεθεί και να στηρίξει τις απόψεις του αρμοδίως !! Από τζαμπα αθλητικούς σωτήρες και θεωρητικούς πολυλογάδες του ερασιτεχνικού αθλητισμού.... χορτάσαμε !! Τους είδαμε και στις επιτροπές που έλαμψαν με την ανικανότητα και την ανεπάρκεια τους !!

 

 Και τα Σχόλια του karate.gr:

Εσύ προσωπικά στο καράτε αθλητής δεν ήσουν ούτε είσαι, προπονητής δεν ήσουν ούτε είσαι, διαιτητής δεν ήσουν ούτε είσαι, διοικητικός δεν ήσουν ούτε είσαι, μέλος επιτροπής δεν ήσουν ούτε είσαι! Κουνούπι πάνω από τα τατάμι δεν ήσουν ούτε είσαι! Τελικά τι ήσουν και τι είσαι? ΤΙΠΟΤΑ? Λάθος! Γλείφτης ήσουν και είσαι και θα είσαι!!! Αυτό αποδεικνύει και η ανάρτησή σου μια μέρα πριν από τη ΓΣ!

Η σημερινή διοίκηση της ΕΛΟΚ έχει αποδειχθεί περίτρανα αμαρτωλή, φασιστική, πελατειακή, υποκλέπτουσα, αεριτζίδικη, κουκουλοφόρα, αρπαχτική, εισπρακτική, παράνομη, καταστροφική κτλ., όπως αποδεικνύεται ατράνταχτα από τον 10ο Τόμο του "Ένα Λιοντάρι, Χίλιες Κότες και Τρεις Eurόκοτες" ανωτέρω (346 σελίδες πράμα!)!

Κωλοπιλάλα ξέρετε τι είναι? Είναι αυτό, που θα σας πιάσει αν δώσω την ΠΟΠΚ στον Γερόλυμπο!

Θα σας πηγαίνει καροτσάκι μέχρι το 3024!

 

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Η επιτυχής κατάληξη των δικαστικών υποθέσεων του Θύμιου Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονταν τότε στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτετο το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

 Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .