karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 14/4/2018. Ενημέρωση 19/4/2018 10:00 π.μ.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr,  σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!

 (Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!)


 Από σήμερα μέχρι την Έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο την 1-8-2020 έχουμε ακόμα 835 ημέρες. Τριάντα πέντε χρόνια περίμενε το Καράτε να γίνει Ολυμπιακό Άθλημα και τώρα που έγινε, το Ελληνικό Καράτε μαζί με την ΓΓΑ πρωτίστως και κατ' εξακολούθηση παίζουν ... αιωνίως το ... πουλί τους!!!

 

 Απόκρυψη και Παραπληροφόρηση σχετικά με τις Δικαστικές Αποφάσεις! Γερόλυμπος και Γερολυμπίσκοι, Αθλητικός Απατεώνας και Αθλητικοί Απατεωνίσκοι!

  Όταν κάποιος δεν ξέρει την ιστορία του, τότε είναι καταδικασμένος να την επαναλαμβάνει!

 

 Το Καράτε είναι ένα άθλημα υψίστης ηθικής βουτηγμένο είκοσι πέντε χρόνια στη λάσπη της διαφθοράς με την απόλυτη συμμετοχή όλων ανεξαιρέτως (εκτός από όσους διαγράφηκαν από την ΕΛΟΚ ή έφυγαν μόνοι τους ή δεν έγιναν ποτέ δεκτοί), εκ των οποίων κάποιοι τώρα παριστάνουν τις μετανιωμένες Μαγδαληνές!


Κι όμως εγώ

σας τά 'λεγα!

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

Το karate.gr λειτουργεί ανεξάρτητα και αυτόνομα με βάση και στόχο την αλήθεια και το δίκαιο χωρίς επιρροές, υπαγορεύσεις και μεσάζοντες. Ειδικεύεται στην Έρευνα με Φαντασία, Ανίχνευση των Πληροφοριών, Ενδελεχή Aνάλυση των Πληροφοριών, Επιβεβαίωση των Πληροφοριών με Αποδεικτικά Στοιχεία και, τέλος, με Ορθή Απόδοση της Βαρύτητας σε κάθε Αποδεικτικό Στοιχείο.

Όταν το karate.gr αναδημοσιεύει κάποια ξένη είδηση ή πληροφορία, τότε μνημονεύει και την πηγή της. Αν δεν μνημονεύεται η πηγή κάποιας είδησης ή πληροφορίας, τότε αυτή αποτελεί αποτέλεσμα αποκλειστικής έρευνας και επεξεργασίας του karate.gr.


 Απόλυτη αδιαφορία από τη ΓΓΑ και την Κυβέρνηση για το τι συμβαίνει στις αθλητικές ομοσπονδίες!

Κοντονής

Συναδινός

Βασιλειάδης

Κονιόρδου

Δούρου

Mr. Pinocchio

Maduro Kolotumba!

Τι έγινε με τον διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο που έκανες στην ΕΛΟΚ Ανίκανε και Άχρηστε Συναδινέ???

Μπήκαν οι Ελεγκτές στην ΕΛΟΚ για έλεγχο στην αρχή του ΣΕΠ 2016, τους είπαν κάνουμε εκλογές, ελάτε αργότερα, πήγαν αργότερα για ένα μήνα και έκαναν έλεγχο, βρήκαν το οικονομικό και διαχειριστικό μπάχαλο και στη συνέχεια ... παραιτήθηκαν χωρίς να υποβάλουν την έκθεσή τους!!! Και από τότε δεν αντικαταστάθηκαν και η δουλειά ξεχάστηκε αφήνοντας τον αθλητικό εγκληματία να απομυζά την ομοσπονδία, όπως έκανε και κάνει και με τις άλλες δύο, του κέρλινγκ και του τριάθλου!

Ορίστε σε ποιό σημείο έχει φθάσει σήμερα η ΕΛΟΚ, όταν το καράτε έγινε Ολυμπιακό Άθλημα για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο το 2020! Μπουρδέλο την έχετε κάνει την δήθεν "εποπτεύουσα" τις αθλητικές ομοσπονδίες Γενική Γραμματεία Αθλητισμού!!!


21-4-2018 - Προσωρινό Αποτέλεσμα: Ο Γερόλυμπος κάνει ακόμα μια φορά εκλογές, αλλά .....

Η Προσωρινή Διαταγή που ζήτησε το ΚΙΜΕ για αγωγή που υπέβαλε για ακύρωση των εκλογών της ΕΛΟΚ της 21/4/2018 ΔΕΝ ευοδώθηκε, διότι προφανώς δεν υπήρχε κίνδυνος άμεσης ζημίας της πλευράς του ΚΙΜΕ αν γίνονταν οι εκλογές. Αυτό να μην σας κάνει εντύπωση, διότι η διαδικασία της Προσωρινής Διαταγής είναι μόνο η προστασία του αιτούντος από τέτοιου είδους ζημία και σε καμιά περίπτωση η υποκατάσταση της κύριας δίκης! Άλλωστε αυτό αποδεικνύεται και εκ του ότι οι εκλογές της 11-9-2016 ακυρώθηκαν από το Δικαστήριο μετά από 19 ολόκληρους μήνες!!! Συνεπώς, η εγκυρότητα των σημερινών εκλογών στο President θα κριθεί και πάλι από το Δικαστήριο! Εδώ είμαστε και θα δούμε το αποτέλεσμα!

Στο μεταξύ το ΚΙΜΕ δημοσίευσε ολόκληρο το email του Γερόλυμπου προς τους υποτακτικούς του στην ΕΛΟΚ ως κατωτέρω, το οποίο αποδεικνύει την απόλυτη εξουσία του στην ομοσπονδία!

Η ΕΛΟΚ ανακοίνωσε την πρόσκαιρη νίκη της απόρριψης της Προσωρινής Διαταγής και το Ολυμπιακό Καράτε (δηλαδή ο Γερόλυμπος) αναδημοσίευσε την ανακοίνωση της ΕΛΟΚ!

 Γερόλυμπε, όσες σανίδες σωτηρίας και να αλλάξεις πάντα θα κολυμπάς στη μέση του ωκεανού από τις απάτες σου και είναι μοιραίο κάποτε να πνιγείς μέσα στις απάτες σου! Τώρα το "απάτες" άλλαξέ το με όποια λέξη σου ταιριάζει!


Πριν από την 21-4-2018 - Οι Αποφάσεις των Δικαστηρίων, τα Φασισταριά και οι Ερμηνείες!

 

Κοχλάζει η Κόλαση στην ΕΛΟΚ το τελευταίο χρονικό διάστημα! Συνέχεια από το προηγούμενο άρθρο από 26/3/2018!

(Αριστερά ο πρόεδρος πάντα ψύχραιμος! Το ότι φοράει ... πάμπερς δεν φαίνεται στη φωτό! Δεξιά ο Γερόλυμπος!)

Προσωρινή διοίκηση στην ΕΛΟΚ!

Όπως γνωρίζουμε η Απόφαση 2332/2018 (με κλικ εδώ) ακυρώνει τις εκλογές της ΕΛΟΚ της 11-9-2016 με ταυτόχρονα να επέρχεται το ΧΑΟΣ στην ΕΛΟΚ, διότι ακυρώνονται αυτομάτως όλες οι αποφάσεις και όλες οι πράξεις του ΔΣ/ΕΛΟΚ για το διάστημα 11-9-2016 μέχρι τις επόμενες νόμιμες εκλογές, δηλαδή για διάστημα από 20 μέχρι 30 μήνες! Για αυτό το ΧΑΟΣ υπεύθυνοι είναι ο Αθλητικός Εγκληματίας Γιώργος Γερόλυμπος, οι Μαριονέτες του (δηλ. όσοι υπογράφουν εν λευκώ και πράττουν ό,τι τους λέει) και οι Αχυράνθρωποί του (δηλ. όσοι του έχουν δώσει εν λευκώ την εικονική παρουσία τους και την υπογραφή τους είτε στο ΔΣ/ΕΛΟΚ είτε για να ορίζει δικούς του ανθρώπους ως αντιπροσώπους των συλλόγων του στις ΓΣ/ΕΛΟΚ).

Η Απόφαση 2332/19-3-2018(?) δημοσιεύτηκε στο λογαριασμό του ΚΙΜΕ-Ηλιθίων και έχει κάποιες φυσιολογικές συνέπειες, όπως τις εξήγησα στο ανωτέρω προηγούμενο άρθρο μου. Η ημερομηνία δημοσίευσής της, που έχω βάλει, είναι προσεγγιστική  διότι τα φασισταριά ΕΛΟΚ-Απατεώνων και ΚΙΜΕ-Ηλιθίων δεν δημοσιοποιούν τις αποφάσεις ατόφιες όπως δημοσιεύονται από το Δικαστήριο, ώστε να φαίνεται η σφραγίδα με την ημερομηνία δημοσίευσής τους,  αλλά οι πρώτοι δεν τις δημοσιοποιούν καθόλου (τους δουλεύει ψιλό γαζί όλους το φασισταριό Γερόλυμπος ώστε να τις ερμηνεύει όπως αυτός θέλει!), ενώ οι δεύτεροι (οι ... Γερολυμπίσκοι!) τις δημοσιοποιούν σε αντιγραφή δική τους (τους δουλεύουν όλους οι Μπίκας-Δρακόπουλος αδιαφορώντας για την υποχρέωση προς τους συλλόγους, που τους υποστηρίζουν), εξαπατώντας αμφότερες οι πλευρές κατάμουτρα τους συλλόγους, που τους υποστηρίζουν!

Μετά, λοιπόν, τη "δημοσίευση" της ανωτέρω Απόφασης τη Δευτέρα 19-3-2018(?), την Τετάρτη 21-3-2018 η ΕΛΟΚ υπέβαλε πρώτη Έφεση κατά της ανωτέρω Απόφασης, ενώ το ΚΙΜΕ-Ηλιθίων κοιμόταν όρθιο, ζητώντας μακρινή ημερομηνία εκδίκασης την 24-1-2019 (καλά κρασιά!), της οποίας η Απόφασή θα βγει 4-6 μήνες αργότερα (καλά ... ξύδια!). Συνεπώς, το ΧΑΟΣ στην λειτουργία της ΕΛΟΚ παρατείνεται πολύ περισσότερο από την εκδίκαση στο Εφετείο, διότι αν τότε η Απόφαση του Εφετείου δικαιώσει το ΚΙΜΕ-Ηλιθίων, θα πρέπει στη συνέχεια να αιτηθούν οι δύο πλευρές Προσωρινής Διοίκησης, η οποία θα κάνει εκλογές κτλ. κτλ. ... δηλαδή ζήσε Μαύρε μου να φας τριφύλλι ... και ξεχάστε τους ... Ολυμπιακούς του Τόκιο, κόπανοι όλοι, ενώ ταυτόχρονα όλοι σας φέρετε ευθύνες για το ΧΑΟΣ, που έχετε δημιουργήσει σε μια ομοσπονδία που λειτουργεί από το 1986!!!

Το ΚΙΜΕ-Ηλιθίων (σε ...  λατινικά από το ΚΟΙΜΑΜΑΙ ή το ενθάδε ΚΕΙΜΑΙ???) κοιμάται κανονικά, ενώ έπρεπε πρώτο να καταθέσει την Έφεση, ώστε να φέρει όσο το δυνατόν πιο κοντά την εκδίκασή της! (Μην κάνετε θόρυβο, κοιμάται ο Μπίκας!)

Είναι προφανές πλέον ότι την ευθύνη για αυτό το ΧΑΟΣ επωμίζεται ισόβαρα και το ΚΙΜΕ-Ηλιθίων από την πρώτη στιγμή!

Σας τα έγραψα μαλάκες και των δύο πλευρών από τις πρώτες μέρες μετά τις εκλογές ότι οι εκλογές ήταν παράνομες και έπρεπε να προσβληθούν κεραυνοβόλα για να δοθεί άμεση λύση και δεν με ακούγατε!!! Δεν αφήνουν μεγάλη ομοσπονδία να περπατάει δυο-τρία χρόνια με ξύλινα πόδια!!! Τι θα πείτε στα παιδιά και στους γονείς αν ακυρωθούν όλες οι διοργανώσεις???

 

Ήταν προφανές το σχέδιο του Γερόλυμπου να απομακρύνει την εκδίκαση της έφεσης για να αποκαταστήσει ενδιάμεσα κάποια νόμιμη διοίκηση από νόμιμες εκλογές, ώστε να φτάσει στην εκδίκαση της έφεσης χωρίς η δίκη να έχει αντικείμενο και ούτε καν να γίνει. Και πώς γίνεται αυτό? Προφανώς με μια προσωρινή διοίκηση από δικαστήριο, η οποία θα κάνει εκλογές, όπως ανέλυσα στο άρθρο μου της 26-3-2018!

Και πάλι σε αυτό προηγήθηκε ο Γερόλυμπος και η ΕΛΟΚ-Απατεώνων από το ΚΙΜΕ-Ηλιθίων. (Μπίκας: η Ωραία Κοιμωμένη!)

Τη Δευτέρα, λοιπόν, 26-3-2018 ο Γερόλυμπος καταθέτει την υπ' αρ' 30174/2018 Αίτηση για Προσωρινή Διοίκηση με τη διαδικασία της εκουσίας δικαιοδοσίας και ταυτόχρονα το ίδιο Αίτημα για Προσωρινή Διαταγή, όπως ακριβώς είχα προβλέψει στο από 26-3-2018 ανωτέρω άρθρο μου, το οποίο είχε γραφεί 2-3 ημέρες πριν!

Το ΚΙΜΕ-Ηλιθίων καταθέτει ίδια Αίτηση, όπως μας λέει (δεν την έχω δει, μπορεί να λέει και ψέματα για να δείξει ότι είναι ... ξύπνιο!), αλλά καθυστερημένα όπως πάντα, την ... Τρίτη 27-3-2018.

Στη συνέχεια, το Αίτημα για Προσωρινή Διαταγή του Γερόλυμπου δικάζεται την Πέμπτη 29-3-2018 και την Παρασκευή 30-3-2018 βγαίνει η Απόφαση της Προσωρινής Διαταγής για την Αίτηση των ΕΛΟΚ-Απατεώνων, ενώ η αντίστοιχη Απόφαση για το ΚΙΜΕ-Ηλιθίων βγαίνει την 2-4-2018 και είναι ΑΠΟΡΡΙΠΤΙΚΗ!  Και ... αμέσως αρχίζει το γλέντι!


Μόνο μία περίπτωση υπάρχει για δίκαιες και αμερόληπτες εκλογές: Να τις οργανώσει Προσωρινή Διοίκηση με οπωσδήποτε τον Περσίδη μέσα και να γίνουν με απλή αναλογική!!! Μόνο σε αυτή την περίπτωση θα εξασφαλιστεί το αδιάβλητο των εκλογών της ΕΛΟΚ και η δίκαιη κατανομή των θέσεων στο ΔΣ!


 Οι Αποφάσεις για την Προσωρινή Διοίκηση!

 

Αλλά ας ξαναπάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Την 11-9-2016 γίνονται οι εκλογές της ΕΛΟΚ στο ξενοδοχείο President.

Την 13-3-2017 (τελευταία ημέρα της εξάμηνης προθεσμίας) υποβάλλει το ΚΙΜΕ Αίτηση ακύρωσης των εκλογών ζητώντας να ακυρωθούν όλες οι αποφάσεις στα θέματα προς συζήτηση της ΓΣ της 11-9-2016, τα οποία ήταν τα επόμενα:

 

"Την 11.09.2016, κατόπιν σχετικής απόφασης του Δ.Σ. της εναγομένης ομοσπονδίας (στο εξής «ΕΛ.Ο.Κ.»), συνήλθε Έκτακτη Γενική Συνέλευση των σωματείων- μελών της με θέματα ημερήσιας διάταξης:

α) την εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γ.Σ. της «ΕΛ.Ο.Κ.» (θέμα 1ο της ημερήσιας διάταξης),

β) την έγκριση του Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού εώς 31.08.2016 και απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη (θέμα 2ο της ημερήσιας διάταξης),

γ) την εκλογή δύο (2) τακτικών και ενός (1) αναπληρωματικού μέλους της εφορευτικής επιτροπής για τη διενέργεια των αρχαιρεσιών (θέμα 3ο της ημερήσιας διάταξης),

δ) αρχαιρεσίες για την εκλογή (11) τακτικών μελών και (5) αναπληρωματικών του Διοικητικού Συμβουλίου της «ΕΛ.Ο.Κ.», τριών (3) τακτικών και δύο (2) αναπληρωματικών μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής (θέμα 4ο της ημερήσιας διάταξης) και

ε) αρχαιρεσίες για την εκλογή ενός (1) τακτικού και ενός (1) αναπληρωματικού αντιπροσώπου της «ΕΛ.Ο.Κ.» στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή («Ε.Ο.Ε.»).

Την 11.09.2016, κατόπιν σχετικής απόφασης του Δ.Σ. της εναγομένης ομοσπονδίας (στο εξής «ΕΛ.Ο.Κ.»), συνήλθε Έκτακτη Γενική Συνέλευση των σωματείων- μελών της με θέματα ημερήσιας διάταξης:

α) την εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γ.Σ. της «ΕΛ.Ο.Κ.» (θέμα 1ο της ημερήσιας διάταξης),

β) την έγκριση του Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού εώς 31.08.2016 και απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη (θέμα 2ο της ημερήσιας διάταξης),

γ) την εκλογή δύο (2) τακτικών και ενός (1) αναπληρωματικού μέλους της εφορευτικής επιτροπής για τη διενέργεια των αρχαιρεσιών (θέμα 3ο της ημερήσιας διάταξης),

δ) αρχαιρεσίες για την εκλογή (11) τακτικών μελών και (5) αναπληρωματικών του Διοικητικού Συμβουλίου της «ΕΛ.Ο.Κ.», τριών (3) τακτικών και δύο (2) αναπληρωματικών μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής (θέμα 4ο της ημερήσιας διάταξης) και

ε) αρχαιρεσίες για την εκλογή ενός (1) τακτικού και ενός (1) αναπληρωματικού αντιπροσώπου της «ΕΛ.Ο.Κ.» στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή («Ε.Ο.Ε.»)."

 

Την 5-3-2018 βγαίνει η Απόφαση στο ανωτέρω αίτημα του ΚΙΜΕ, η οποία τους δικαίωσε ΕΝ ΜΕΡΕΙ δίνοντάς τους μόνο την ακύρωση του (ε) θέματος, αλλά αυτό ήταν και αρκετό, διότι οι εκλογές της 11-9-2016 ακυρώνονται!

 

Την 26-3-2018 ο Γερόλυμπος/ΕΛΟΚ υποβάλει Αίτησή για Προσωρινή Διοίκηση, στην οποία ζητά, όχι πολλά, μόνο την κανονική λειτουργία της ΕΛΟΚ σαν να μην τρέχει τίποτα, αλλάζοντας πέντε μέλη στην ήδη υπάρχουσα παλιά αμαρτωλή διοίκηση, ώστε να μην του χαλάσει η ... μαγιονέζα, δηλαδή η εγκληματική και παράνομη Εκτελεστική Επιτροπή, την οποία χρησιμοποιεί για να υπογράφουν τις απόλυτα δικές του αποφάσεις!

Την 30-3-2018 η Πρόεδρος Πρωτοδικών κα Ευτυχία Κατσά, που δίκασε την υπόθεση, εξέδωσε την εξής Απόφαση, όπως κυκλοφόρησε στους λογαριασμούς του Facebook, που αναλύει ο Αλμπάνης Δικολάβος Σπύρος Δρακόπουλος, ο οποίος θα σας βάλει όλους μέσα:

Τι γράφει αυτή η Απόφαση?

Γράφει ότι:

(1) "διορίζει προσωρινή διοίκηση της ΕΛΟΚ αποτελούμενη από τα προτεινόμενα στην αίτηση πρόσωπα προς το σκοπό και μόνο διενέργειας αρχαιρεσιών για την ανάδειξη διοικητικού συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής." Και επίσης:

(2) "Τα ως άνω μέχρι τη συζήτηση της αίτησης και υπό τον όρο συζήτησης αυτής κατά την ορισθείσα δικάσιμο."

Τι σημαίνει το (1)? Σημαίνει πρώτον ότι τους απορρίπτει όλα όσα άλλα ζήτησαν, δηλαδή παγώνει την κάθε άλλη λειτουργία της ΕΛΟΚ μέχρι να γίνουν εκλογές και διορίζει ένα προσωρινό ΔΣ για να κάνει τις προετοιμασίες για τις εκλογές μέχρι να δικαστεί η υπόθεση στην κύρια δίκη την 7-5-2018.

Τι σημαίνει το (2)? Σημαίνει ότι πρώτα (υπό τον όρο) θα δικαστεί στην κύρια δίκη η υπόθεση και μετά θα γίνουν οι εκλογές.

 

Δηλαδή η κα Πρόεδρος τους έδωσε αέρα κοπανιστό, αφού τους λέει "πάρτε μια προσωρινή διοίκηση, αλλά περιμένετε να δικαστείτε κανονικά"!!! Ταυτόχρονα, όμως, τους ακύρωσε την παλιά διοίκηση (και μαζί της όλες τις επιτροπές)!

Από τις δημοσιεύσεις στους διάφορους λογαριασμούς στο Facebook, αλλά και από τις ΜΗ δημοσιεύσεις στο site της ΕΛΟΚ προκύπτει το συμπέρασμα ότι το υπάρχον ΔΣ της ΕΛΟΚ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ για να προκαλέσει εκλογές, αλλά απλά άλλαξε μερικά μέλη και ζήτησε να νομιμοποιηθεί σε νέα του μορφή για να κάνει εκλογές! Δηλαδή το είχε προγραμματίσει: Γερόλυμπος πριν, Γερόλυμπος και μετά! Αλλά ο ορισμός της Προσωρινής Διοίκησης αυτομάτως παραίτησε το παλιό ΔΣ και όλες τις επιτροπές της ΕΛΟΚ.

 

Με αυτό το δεδομένο η Απόφαση της κυρίας Προέδρου αποδεικνύεται σοφή και έξυπνη, διότι τα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ δεν έδωσαν τις παραιτήσεις τους, με σκοπό αν δεν τους έδινε Προσωρινή Διοίκηση η κα Πρόεδρος να λειτουργούσαν την ΕΛΟΚ πάλι οι ίδιοι! Αλλά η κα Πρόεδρος αυτό το είδε και τους έκοψε ενσυνείδητα την συνέχιση της λειτουργίας της ΕΛΟΚ από τους ίδιους δίνοντάς τους Προσωρινή Διοίκηση μόνο για εκλογές μετά την κύρια δίκη, πράγμα που ήδη το παραβιάσανε καραμπινάτα!!! Η κατάσταση έχει και πολύ γέλιο, διότι αν τους καταλογιστεί παραβίαση δικαστικής απόφασης, ο Γερόλυμπος, πουλώντας τρέλα στους συνεργάτες του, θα ισχυριστεί ότι το υπάρχον ΔΣ είχε δικαίωμα να παραμείνει (!), θα έχει ήδη εισπράξει στην τσέπη του τα λεφτά των προσεχών αγώνων και άλλων διοργανώσεων (!) και όλοι του ΔΣ θα έχουν χωθεί ακόμα ένα σκαλί πιο βαθιά στο ... μπουντρούμι (!) ... μ' ένα μπουκάλι ρούμι!!!

 

Την 27-3-2018 και κολλητά με την προηγούμενη Αίτηση της πλευράς του Γερόλυμπου, κάνει ίδια Αίτηση για Προσωρινή Διοίκηση και το ΚΙΜΕ (ισχυρίζεται)! Δεν αποδεικνύεται, έτσι μας λέει! Δεν χρειάζεται να μας πει περισσότερα! Το μία μέρα αργότερα και για το ίδιο θέμα τα λέει όλα: η Αίτησή του θα απορριφθεί στα σίγουρα, διότι αυτό το θέμα έχει ήδη δικαστεί! Και να μην μας λένε ως δικαιολογία της καθυστέρησής τους ότι η Αίτησή τους απορρίπτεται "για να διαφυλαχθεί το κύρος της κυρίας Προέδρου"! Η πραγματικότητα είναι ότι για ακόμα μια φορά τους πήρε ο ύπνος!!! (Εδώ μπαίνει ... νανούρισμα!!!)

Πραγματικά, την 2-4-2018 απορρίπτεται η Αίτηση του ΚΙΜΕ, όπως ήταν αναμενόμενο!

 

Και εδώ αρχίζει το ... μαλιοτράβηγμα ΕΛΟΚ-Απατεώνων και ΚΙΜΕ-Ηλιθίων!!!

Η ΕΛΟΚ-Απατεώνων ανακοινώνει πλήρη λειτουργία της ομοσπονδίας, κάνει αγώνες LAMIA OPEN, ... ARPACHTI KARAOPEN κτλ. και εισπράττει λεφτά στην τσέπη του Αρχιεγκληματία, Αρχι-καραλαμόγιου, πράγμα που σημαίνει παραβίαση δικαστικής απόφασης, εξαπάτηση συλλόγων και αθλητών, μαύρο χρήμα, Συμμορία με Δομή και Ιεραρχία με σωρεία ποινικών αδικημάτων για κάθε μια παραβίαση και αδίκημα καθώς και για κάθε ένα από τα μέλη του ΔΣ!

Από την άλλη μεριά το κατιναριό του ΚΙΜΕ-Ηλιθίων, με δεδομένο ότι κοιμάται, δεν του μένει παρά να αρχίζει να γράφει αναρτήσεις στο διαδίκτυο προσβάλλοντας την κα Πρόεδρο και την Απόφασή της και δίνοντας ερμηνείες τρελές και ανόητες με τις οποίες δεν θα ασχοληθώ, αλλά και εκτιθέμενο σε Εισαγγελική παρέμβαση κατά πάντων του ΚΙΜΕ για ποινικό αδίκημα!

 

Τη Μεγάλη Πέμπτη 5-4-2018 και παράλληλα με τα δημοσιεύματά του το ΚΙΜΕ-Ηλιθίων με αιχμή του δόρατος τον Αλμπάνη Δικολάβο και τον ... Υπνοβάτη Μπίκα προχωρεί ... "αστραπιαία" σε Αίτηση Ανάκλησης/Μεταρρύθμισης, ώστε να αλλάξει την ήδη υπάρχουσα απόφαση. Την κοινοποιεί στην ΕΛΟΚ και βρίσκονται να δικάζονται και οι δύο μαζί την Τετάρτη 11-4-2018 το απόγευμα με την απόφαση να αναμένεται την Δευτέρα 16-4-2018!

 

Κατά τις επόμενες ημέρες παρατηρούμε:

 

Τη Δευτέρα 9-4-2018 ο Σπύρος Δρακόπουλος γράφει για την όλη υπόθεση στο piperata.gr με σαφείς αιχμές κατά της κυρίας Προέδρου και ο δημοσιογράφος Πάρις Κουρτζίδης το "χτενίζει" και το δημοσιεύει με τίτλο: "ΣΚΑΝΔΑΛΟ (αθλητικό-δικαστικό): Το «σύστημα Γερόλυμπου & ΣΙΑ» εξαπάτησε (και) την Πρωτοδίκη Κατσά ή εξυπηρετήθηκε;"  Ο Σπύρος Δρακόπουλος ανακοινώνει με Link αυτή τη δημοσίευση στα Karate News και Tasos Karagiannis, όπου γράφει ανώνυμα, ώστε να προσθέσει αναγνώστες, αφού το piperata.gr δεν το διαβάζει κανένας, ως κατωτέρω:

Από τη δημοσίευση στο piperata.gr ξεχωρίζω τις ανοησίες:

"Σήμερα θα αποκαλύψω και  την παράνομη υφαρπαγή (μιας απίστευτα σκανδαλώδους) δικαστικής απόφασης από το «σύστημα Γερόλυμπου & ΣΙΑ»!"

"Και θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον σύντομα να μάθουμε ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ως ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ η πρωτοδίκης Ευτυχία Κατσά, όταν στις 30/03/2018 έκανε δεκτή την 30174/2018 δώδεκα συλλόγων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛΟΚ), όπως ανέλυσα σε προηγούμενο ρεπορτάζ, και όρισε, κρίνοντας ως κατάλληλους, τους πλέον ακατάλληλους παράγοντες!"

"Ας την πληροφορήσουν λοιπόν την πρωτοδίκη Κατσά τα Piperata.gr (όπως και κάθε άλλη αρμόδια ελεγκτική αρχή) τι ακριβώς απόφαση έλαβε και τι ακριβώς πέτυχε με αυτήν…"

"Για να δούμε πως θα αντιδράσει η Προϊσταμένη Αρχή του Πρωτοδικείου Αθηνών, αλλά και η εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ο Πρωθυπουργός, ο υφυπουργός Αθλητισμού και ο υπουργός Δικαιοσύνης, όταν εμπεριστατωμένα (νομίμως) πληροφορηθούν για τα ανωτέρω και ΚΥΡΙΩΣ όταν μάθουν ότι, η κριθείσα ως «κατάλληλη» προσωρινή διοίκηση, από την πρωτοδίκη Ευτυχία Κατσά, πέρα των ανωτέρω έσπευσε και ΟΡΙΣΕ, εν μέσω εορτών του Πάσχα, ως ημερομηνία εκλογών στην ΕΛΟΚ την 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018, δηλαδή πριν την ορισθείσα συζήτηση (εκούσια διαδικασία) στις 7 ΜΑΪΟΥ 2018, προκειμένου να μην υπάρχει νόημα και αντικείμενο συζήτησης! Κατ’ επέκταση να συνεχίσουν την κατάσταση και την ασυδοσία στην ομοσπονδία Καράτε, αλλά και γενικά στον αθλητισμό!"

 

Στα ανωτέρω ο Δρακόπουλος καταλογίζει ευθύνες στην κυρία Πρόεδρο, που δίκασε την Προσωρινή Διαταγή, αλλά εκτοξεύει και απειλές! Υπονοεί ότι Η κυρία Πρόεδρος έπρεπε να είναι παντογνώστης και να γνωρίζει ό,τι συμβαίνει στο καράτε, όταν ο ίδιος ο Δρακόπουλος και ολόκληρο το ΚΙΜΕ-Ηλιθίων λόγω ... ύπνου δεν κινήθηκαν να υποστηρίξουν τις απόψεις τους, ή/και "εξυπηρέτησε" τον Γερόλυμπο!!!

 

Την Τετάρτη 11-4-2018 ο Σπύρος Δρακόπουλος ξαναγράφει νέο άρθρο για την υπόθεση στο piperata.gr με σαφείς αιχμές κατά της κυρίας Προέδρου και ο Πάρις Κουρτζίδης το "χτενίζει" και το δημοσιεύει με τίτλο: "ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ mail ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Πως ο Γερόλυμπος «έστησε» δικαστική αποφάση και εκλογές στην Ομοσπονδία Καράτε!" Ο Σπύρος Δρακόπουλος ανακοινώνει με Link αυτή τη δημοσίευση στα Karate News και Tasos Karagiannis, όπου γράφει ανώνυμα, ώστε να προσθέσει αναγνώστες, αφού το piperata.gr δεν το διαβάζει κανένας, ως κατωτέρω:

Από αυτή τη δημοσίευση στο piperata.gr ξεχωρίζω τις ανοησίες:

Εδώ ο Δρακόπουλος αποκαλύπτει ένα απόρρητο email του Γερόλυμπου προς τις Μαριονέτες του εντός ΔΣ/ΕΛΟΚ, από το οποίο αποδεικνύεται ότι η ΕΛΟΚ λειτουργεί μόνο με διαταγές και οδηγίες από τον Γερόλυμπο χωρίς να έχει ο ίδιος καμιά θεσμική θέση στο ΔΣ αυτής! Σιγά τα φράσκα νέα! Αυτό το ξέρουμε και έπρεπε να το είχατε αποδείξει εδώ και χρόνια! Αλλά τι τρόπο διαλέγετε να το αποδείξετε? Πώς ήρθε στα χέρια σας το απόρρητο email από τον Γερόλυμπο προς:

Προς: Ioannis Mournianakis <imournianakis@pilavioslaw.gr>, Κοιν: Miltos Papadimitriou <miltos.papadimitriou@gmail.com>, dimitris balasopoulos <balasopoulosdimitris@gmail.com>, ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ <emmanuela@yero.net>, Christos Bouloubasis <bouloubasis.christos@gmail.com>

Πώς θα αντιδράσετε σε μήνυση του Γερόλυμπου για εικονικό email ή/και υπoκλοπή email? Το βάρος της απόδειξης ότι αυτό είναι αληθινό το φέρετε εσείς! Το βάρος της απόδειξης ότι το αποκτήσατε νόμιμα το φέρετε επίσης εσείς! Ο Γερόλυμπος θα ισχυρισθεί ότι απλά τους δίνει ιδέες λόγω εμπειρίας και το Προσωρινό ΔΣ θα βεβαιώσει ότι μόνο του αποφασίζει!


Την ίδια ημέρα, Τετάρτη 11-4-2018, ο Αθλητικός Εγκληματίας Γιώργος Γερόλυμπος, παντοτινός διδάσκαλος των απανταχού ... Γερολυμπίσκων, Αρχικλέφταρος της ΕΛΟΚ, της Βαλκανικής του καράτε και άλλων, Αρχικλέφτατρος του τίτλου karate.gr, που ανήκει σε εμένα από το www.karate.gr και το έχει κλέψει σε ανώνυμο λογαριασμό του στο Facebook, δημοσιεύει την επόμενη γεμάτη ψέματα ανακοίνωση δικαιώνοντας τον τίτλο της παράταξής του ως "ΕΛΟΚ-Απατεώνων":

 

karate.gr -  11 Απριλίου στις 8:00 μ.μ. ·ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ

Μέγα Δικαστικό Σκάνδαλο πρo των πυλών

Μέγα δικαστικό σκάνδαλο φαίνεται να προέκυψε σήμερα στο Πρωτοδικείο Αθηνών κατά την διάρκεια της συζήτησης της προσωρινής διαταγής που ζήτησαν οι δύο σύλλογοι της εταιρείας, με αίτημα να ανασταλεί η απόφαση διορισμού προσωρινής διοίκησης που αποφάσισε το Πρωτοδικείο και να ορίσει τους εκπροσώπους του ΚΗΜΕ!

Δηλαδή το αίτημα είναι το εξής: «Δεν μπορούμε να εκλεγούμε σαν ΚΗΜΕ και ψάχνουμε κανέναν πρόεδρο δικαστηρίου να μας ορίσει διοίκηση από το παράθυρο και ας κλείσει η ομοσπονδία, δεν μας νοιάζει για κανέναν, ούτε συλλόγους, ούτε αθλητές.»
Στην διαδικασία λοιπόν σήμερα όπως μάθαμε, προέκυψε ότι οι δύο εταίροι-σύλλογοι είχαν προσφύγει κρυφά για ορισμό προσωρινής διοίκησης στις 27/3 χωρίς να κοινοποιήσουν στην ΕΛΟΚ! Η αίτηση τους απορρίφθηκε στις 2/4/2018!

Αυτό δεν το είπαν πουθενά! Ούτε το κοινοποίησαν πουθενά! Το νομικό επιτελείο της ΕΛΟΚ αναζήτησε την απόφαση και με έκπληξη διαπίστωσε ότι πάνω από την απόρριψη της προέδρου υπήρχε σκεπτικό το οποίο είχε διαγραφεί με λευκό διορθωτικό!!

Η ΕΛΟΚ κινείται νομικά να εξακριβώσει τι έχει γίνει στην υπόθεση αυτή και θα προσφύγει κατά παντός υπευθύνου για ότι προκύψει με όλα αυτά τα απίθανα παράνομα που συμβαίνουν!

Επιπλέον οι αιτούντες εταίροι εμφάνισαν πλαστό email το οποίο η ΕΛΟΚ και ο δήθεν αποστολέας θα ζητήσουν άμεσα αρμοδίως για να προχωρήσουν στα νόμιμα...

Θα προστεθεί και αυτό στο πλαστό email που έστειλαν κάποια καλόπαιδα σαν εισαγγελέας υπηρεσίας στην ΕΛΟΚ τα μεσάνυχτα! Το εξετάζει ήδη η ΓΑΔΑ μαζί με πολλά άλλα...

Τελείωσε και η προθεσμία υποβολής ψηφοδελτίων σήμερα το απόγευμα. Δύο ψηφοδέλτια θα είναι στις επόμενες εκλογές, το Ελληνικό Ολυμπιακό Καράτε και το Ελληνικό Σότοκαν. Στο τρίτο δεν έβγαιναν τα νούμερα... φάνηκε και σήμερα από το πόσοι έκαναν παρέμβαση υπέρ του αιτήματος τους για προσωρινή διοίκηση.

17 είναι όλοι και όλοι όταν για την ΕΛΟΚ χωρίς κινητοποίηση έκαναν παρέμβαση 60! 

Το καραβάνι προχωρά και τα σκυλιά γαυγίζουν."


Την Πέμπτη 12-4-2018 ο Αρχι-Γερολυμπίσκος Σπύρος Δρακόπουλος (και με ευθύνη όλων των ΚΙΜΕ-Ηλιθίων!) γράφει αναλυτικό άρθρο για τις δίκες ΕΛΟΚ-ΚΙΜΕ, δίνοντας βλακώδεις εξηγήσεις για όσα συμβαίνουν, στο λογαριασμό του ΚΙΜΕ-Ηλιθίων χωρίς τίτλο και με το κείμενο όπως το βλέπετε με κλικ εδώ, αλλά με μια φωτογραφία που γράφει "ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ" χωρίς τίποτα από τα γραφόμενά του να αποτελούν "Πρακτικά της Δίκης" παρά μόνο δικές του φαντασιώσεις χωρίς κανένα αντίκρισμα!!! Άλλωστε στη δίκη αυτή δεν κρατήθηκαν Πρακτικά, ενώ ταυτόχρονα ο Δρακόπουλος στο κείμενό του αναφέρεται σε όλες τις τελευταίες δίκες!

Η Ανάλυση των Αλμπάνη Δικολάβου και Υπνοβάτη Μπίκα μας επεξηγεί μεταξύ άλλων και τα εξής:

1 - "Κυρίως όμως έγινε (ΣΣ: εννοεί η Έφεση), για να καλύψει την πραγματική πρόθεση της παράνομης Διοίκησης, που δεν ήταν άλλη από το να αποπροσανατολίσει το ΚΙΜΕ, προκειμένου να καταθέσει παρασκηνιακά, στις 26/3/2018 αιφνίδια αίτηση διορισμού προσωρινής Διοίκησης, αποτελούμενη από τα ίδια μέλη του παράνομου Διοικητικού Συμβουλίου."

2 - "Το ΚΙΜΕ έχοντας προβλέψει τις ενέργειες αυτές κατέθεσε και αυτό στις 27/3/2018 δική του αίτηση διορισμού προσωρινής Διοίκησης, γεγονός που πυροδότησε το πραγματικό δικαστικό σκάνδαλο το οποίο, θα απασχολήσει την επικαιρότητα το προσεχές διάστημα."

3 - "Και οι δύο αιτήσεις προσωρινής Διοίκησης έγιναν δεκτές κατά τις αντίστοιχες συζητήσεις των από τους Πρωτοδίκες, ορίσθηκε δε κοινή ημερομηνία συζήτησης στην εκούσια Διαδικασία του Πρωτοδικείου η Δευτέρα 7/5/2018. Αυτό σημαίνει ότι και οι δύο προσωρινές Διοικήσεις, τόσο της ομάδας Μπουλούμπαση, όσο και του ΚΙΜΕ ορίσθηκαν να διοικήσουν ξεχωριστά η κάθε μια, την ΕΛΟΚ μέχρι την ημερομηνία αυτή, όποτε το Πρωτοδικείο θα ορίσει την προσωρινή Διοίκηση, η οποία θα προετοιμάσει και θα διεξάγει ανόθευτες και δημοκρατικές εκλογές, γεγονός που είναι άλλωστε και το πραγματικό πρόβλημα της ΕΛΟΚ από το 2016 έως σήμερα."

4 - "Η Διοίκηση αυτή θα διορισθεί από πρόσωπα, που θα προταθούν και από τις δύο πλευρές, με επικεφαλής τον Πρόεδρο των Πρωτοδικών, ο οποίος θα εγγυηθεί την αδιάβλητη λειτουργία της."

5 - "Το γεγονός ότι σε διάστημα 2 ημερών το Πρωτοδικείο όρισε 2 διαφορετικές προσωρινές Διοικήσεις, έως την συζήτηση της εκουσίας, φέρνει το Δικαστήριο στην αμήχανη θέση, να ανακαλέσει την πιο πρόσφατη απόφαση, δηλαδή αυτή του ΚΙΜΕ, εφόσον υποβλήθηκε και συζητήθηκε δεύτερη και πυροδοτεί το δικαστικό σκάνδαλο που προαναφέρθηκε, αφού δίνει το δικαίωμα στην προσωρινή διοίκηση Μπουλούμπαση να διοικήσει την ΕΛΟΚ, αποκλειστικά και μόνο για την διενέργεια αρχαιρεσιών υπό την προϋπόθεση της συζήτησης στην εκουσία της 7/5/2018."

 

Απαντήσεις στους αφελείς ισχυρισμούς του ΚΙΜΕ-Ηλιθίων:

1 - Η Έφεση καλώς έγινε και ο Γερόλυμπος πέτυχε να πάει την εκδίκαση για τον Ιανουάριο του 2019. Το ΚΙΜΕ-Ηλιθίων κοιμόταν αποδεδειγμένα με τα τσαρούχια, αφού έπρεπε να κάνει πρώτο την έφεση και να φέρει όσο πιο κοντά μπορούσε την εκδίκασή της! Η κατάθεση μονομερώς της Αίτησης για Προσωρινή Διοίκηση είναι κάτι που συνηθίζεται στα αθλητικά δρώμενα, αφού το επιτρέπει ο νόμος! Και πάλι το ΚΙΜΕ κοιμότανε!

2 - Το ΚΙΜΕ ως δεύτερο ημερομηνιακά κέρδισε την ... βέβαιη απόρριψη της Αίτησής του (κοινώς ... παπάρια πρόβλεψε)!

3 - Είσαστε ψεύτες καραμπινάτοι και ανίκανοι να διοικήσετε ομοσπονδία! Η Αίτηση του ΚΙΜΕ απορρίφθηκε! Δώστε στη δημοσιότητα την απόφαση! Τα υπόλοιπα που γράφετε είναι αρλούμπες!

4 - Κινδυνεύουμε να μας κουφάνετε κιόλας! Θα μπει Πρόεδρος Πρωτοδικών στην ΕΛΟΚ να την διοικήσει??? Μήπως ζείτε στη ... φωλιά του Κούκου??? Για άλλη μια φορά επαληθεύεται ότι η φόρμα του καράτε αριστερά και ο ... ζουρλομανδύας δεξιά είναι το ίδιο ρούχο που φοριέται ανάποδα κατά περίπτωση!

5 - Ρίχνετε στους Δικαστές την ανικανότητά σας να υποστηρίξετε τα συμφέροντα της παράταξής σας??? Πιο ανώμαλες διανοητικά ερμηνείες της πραγματικότητας δεν έχω ακούσει!

 

 

Τέλος, την Παρασκευή 13-4-2018 ο Σπύρος Δρακόπουλος γράφει για την υπόθεση στο piperata.gr με σίγουρη πρόβλεψη της Δικαστικής Απόφασης που αναμένεται ... την Δευτέρα 16-4-2018 (παίξε ... τζόκερ!) και ο Πάρις Κουρτζίδης το "χτενίζει" και το δημοσιεύει με τίτλο: "ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Με την αποκάλυψη στα Piperata.gr του «αμαρτωλού mail» Γερόλυμπου… έρχεται δικαστική απόφαση-κόλαφος!"  Δηλαδή θα μας τρελάνετε! Τι κάνετε? Προδικάζετε ακόμα και την Απόφαση της Δευτέρας? Ο Σπύρος Δρακόπουλος ανακοινώνει με Link τη δημοσίευση στα Karate News και Tasos Karagiannis ως κατωτέρω:

Εδώ επαναλαμβάνονται τα ίδια με κυριότερο νέο στοιχείο το περίφημο "έρχεται δικαστική απόφαση-κόλαφος" στον τίτλο, το οποίο προδικάζει στη ουσία την υπόθεση, ενώ ταυτόχρονα συνυπάρχει και η δήλωση υποτέλειας:

"Να σημειωθεί, πάντως, ότι το ΚΙΜΕ δηλώνει πως έχει ακλόνητη πίστη στην ελληνική Δικαιοσύνη. Άλλωστε, σε όλες τις μέχρι σήμερα δικαστικές αναμετρήσεις, το ΚΙΜΕ έχει υπερισχύσει της ΕΛΟΚ, γεγονός που καταδεικνύει το δίκαιο των θέσεων του, αλλά και τη σοβαρότητα με την οποία το διεκδικεί, απέναντι σε ένα σύστημα σαν κι αυτό του Γερόλυμπου και ειδικά όσων «κρύβονται» πίσω του…"

 

Αποφασίστε επιτέλους τι πιστεύετε για τους Δικαστές και τις αποφάσεις τους! Και αφού έχετε υπερισχύσει, εξηγήστε μας πώς γίνεται και σας πετάνε έξω από το ΔΣ όλους τους υποψηφίους σας??? Φωτάκου, Μπίκας, Κοσμίδου, Παπαδόπουλος, Χρήστου???

 

Την Τρίτη 17-4-2018, ο πρόεδρος Πρωτοδικών κύριος Δημήτρης Σκουτέρης ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την ανάκληση του ΚΙΜΕ! Αυτό ήταν αναμενόμενο, διότι θεωρεί, πάντα κατά τη γνώμη μου, πλήρη την απόφαση της συναδέλφου του κυρίας Ευτυχίας Κατσά!

 

Την 18-4-2018 η ΕΛΟΚ, δηλαδή το Προσωρινό της ΔΣ, πηγαίνοντας ολοταχώς για τις εκλογές της 21-4-2018 (σε τρεις ημέρες!) μας ανακοινώνει:

Η ανωτέρω ανακοίνωση αποτελεί μια ακόμα σωρεία ψεμάτων (όλα τα κόκκινα!) από τον Αθλητικό Αρχι-εγκληματία Γιώργο Γερόλυμπο, στα οποία πλέον είναι περιττό να απαντήσω μια και το θέμα άλλωστε τελειώνει σε δύο ημέρες, με τρόπο που ομολογεί δημόσια και ο ίδιος στην τελευταία παράγραφο της ανωτέρω ανακοίνωσης με την οποία στην ουσία ομολογεί και ανακοινώνει από τώρα ότι γνωρίζει πως ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ με νέα Προσωρινή Διαταγή προσπαθώντας, όμως, να ρίξει την εκ των προτέρων διαφαινόμενη αποτυχία του σε "άνωθεν βοήθειες" προς το ΚΙΜΕ, ο μαλάκας!!! Και δεν πρόκειται για "αναβολή" των εκλογών! Για αναβολή μιλάμε όταν ταυτόχρονα ορίζουμε και την ημέρα πραγματοποίησής τους! Εδώ πρόκειται για πραγματική ΑΚΥΡΩΣΗ, αφού οι κανονικές εκλογές της ΕΛΟΚ θα γίνουν με την Νέα Προσωρινή Διοίκηση, που θα οριστεί από το Δικαστήριο της 7-5-2018, στην οποία με κατάλληλους χειρισμούς το ΚΙΜΕ θα πρέπει να έχει την πλειοψηφία!

 

Επίσης την 18-4-2018 και στην ανωτέρω ανακοίνωση της ΕΛΟΚ το ΚΙΜΕ-Ηλιθίων απαντά με μια δική του ανακοίνωση τελείως εκτός θέματος, η οποία είναι και ανάξια λόγου και παρουσίασης!


 11-4-2018 - Το να κάνεις κάθε ημέρα την ίδια πρόβλεψη δεν είναι κακό!

 

11-4-2018 - Είσαστε τρελοί τελείως μου φαίνεται!!! Να κάνω και εγώ μια πρόβλεψη για την απόφαση της Δευτέρας?

Μην κάνετε φασαρία! Κοιμάται το παιδί!

Ο νέος Δικαστής θα δει ότι η παλιά διοίκηση της ΕΛΟΚ έκανε παρανομίες! Θα δει ότι και η νέα προτεινόμενη διοίκηση από την ΕΛΟΚ είναι οι ίδιοι άνθρωποι! Θα δει ότι πρόκειται για μεγάλη ομοσπονδία με τεράστιες αντιπαραθέσεις! Θα δει ότι μέχρι την εκδίκαση της κύριας δίκης την 7-5-2018 απομένουν μόνον 21 ημέρες! Θα καταλάβει ότι οι 21 ημέρες μπροστά στα σχεδόν δύο χρόνια ακύρωσης των πράξεων της διοίκησης είναι μηδενικής αξίας!

Θα δει και την πλήρη και άψογη απόφαση της συναδέλφου του, η οποία είπε "περιμένετε την εκδίκαση"!

Συνεπώς, κατά τη γνώμη μου, θα παγώσει τη λειτουργία της ΕΛΟΚ αφήνοντας το ίδιο Προσωρινό ΔΣ ή δίνοντας το πολύ-πολύ ένα νέο Προσωρινό ΔΣ με πλειοψηφία στο ΚΙΜΕ, διότι οι άλλοι βαρύνονται με πολλές παρανομίες, με κανέναν από την παλιά διοίκηση μέσα και με ρητή εντολή να περιμένουν την εκδίκαση της κύριας δίκης, όπου θα εκθέσουν εξαρχής τις απόψεις τους και τα αποδεικτικά τους στοιχεία και όπου ο νέος Δικαστής της κύριας δίκης θα έχει όλο το χρόνο (λόγω πιο μακρόχρονης διαδικασίας) να εξετάσει επισταμένως και με άνεση κάθε λεπτομέρεια και να εκδώσει μια προσεγμένη Απόφαση!

 

Στη συνέχεια και μετά από την κύρια δίκη υπάρχουν και άλλες σκέψεις και άλλοι αστάθμητοι παράγοντες-έκπληξη, τους οποίους ούτε που τους φαντάζεστε και θα τους δούμε εν καιρώ!

Φυσικά αυτό θα αποτελεί μισή νίκη του ΚΙΜΕ, διότι ο μεν Γερόλυμπος θα πεταχτεί στα σκουπίδια και με το μόνο αρνητικό ότι ο Αρχι-Γερολυμπίσκος θα μπει στην ΕΛΟΚ!

Σε κάθε περίπτωση αν ο κύριος Δικαστής ... διαβάζει www.karate.gr (όλοι πλέον όσοι δικάζουν καράτε, πρώτα διαβάζουν www.karate.gr, αφού έχω δικαστεί σε περίπου 80 δίκες του καράτε!) και νομίζει ότι το "Περσίδης" αποτελεί εγγύηση έντιμης λειτουργίας της ΕΛΟΚ, τότε ευχαρίστως παραιτούμαι από πρόεδρος της ΠΟΠΚ για να σας βάλω μια τάξη στην ΕΛΟΚ, την οποία εγώ έφτιαξα και εσείς έχετε καταστρέψει!


 Ιδού και η τελική πρόβλεψη σε βίντεο!

 19-4-2018 - Ράδιο Αρβύλα οι εκλογές της ΕΛΟΚ την 21-4-2018!

 


Μόνο μία περίπτωση υπάρχει για δίκαιες και αμερόληπτες εκλογές: Να τις οργανώσει Προσωρινή Διοίκηση με οπωσδήποτε τον Περσίδη μέσα και να γίνουν με απλή αναλογική!!! Μόνο σε αυτή την περίπτωση θα εξασφαλιστεί το αδιάβλητο των εκλογών της ΕΛΟΚ και η δίκαιη κατανομή των θέσεων στο ΔΣ!


 Το περιεχόμενο του www.karate.ggrrrr σε Θεματικές Ενότητες!

Το www.karate.gr έχει γίνει πλέον τεράστιο και τα άρθρα του έχουν γραφεί όπως έπρεπε ημερομηνιακά. Αυτό, όμως, δεν βολεύει όσους θέλουν να μελετήσουν το περιεχόμενό τους κατά αντικείμενο, όπως π.χ. οι δικαστικοί αντίπαλοι του Γερόλυμπου και οι Δικηγόροι, Εισαγγελείς και Δικαστές! Για αυτό το λόγο τα μετέφερα από τις webpages του site στο Word, τα μορφοποίησα εξαρχής και τα μετέτρεψα σε pdf. Μου πήρε ένα εξάμηνο αυτή η δουλειά, αλλά είμαι περήφανος, διότι αποτελεί ένα ... μπουκέτο από ... ορχιδέες αφιερωμένο στον Γιώργο Γερόλυμπο, ο οποίος με κρατάει ... νέο και ενεργό σε ... όλους τους τομείς!!!

Τα κατωτέρω pdf μπορείτε να τα κατεβάσετε στον υπολογιστή σας και με σύνδεση στο διαδίκτυο με ένα απλό κλίκ θα έχετε κάθε έγγραφο που συνδέεται με τα περιλαμβανόμενα στα pdf άρθρα του www.karate.gr!!!

Ένα Λιοντάρι, Χίλιες Κότες και μια Eurόκοτα

Η Ιστορία του Καράτε στην Ελλάδα από τον κορυφαίο ειδικό στο Καράτε!

(με κλικ στις εικόνες κατεβάστε τα pdf στον υπολογιστή σας)

Ίδρυση και Πορεία της ΕΟΕΚ. (1977 – 1994)

ΕΟΕΚ/WKF-ΠΟΠΚ/ITKF

(1995-2004)

Δίκες με την ΕΛΟΚ. Επικράτηση στην ΠΟΠΚ. (2004-2012)

Οι Δίκες με τον Γερόλυμπο.

(2004 – 2013)

Η Πορεία του Γερόλυμπου στο Καράτε. (2004 – 2015)

Τραγικές Εξελίξεις στην ΕΛΟΚ.

(2013 – 2016)

ΕΛΟΚ: Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία! ΓΓΑ: Ανίκανη και Άχρηστη! (2014-2016)

ΕΛΟΚ/ΓΓΑ: Απόλυτα Παράνομη η Σχολή Προπονητών 2014–15

Απόλυτα Παράνομες οι Εκλογές ΕΛΟΚ 2012 και 2016. (2014–2018)

 

 

Η Συνέχεια

Ετοιμάζεται


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .