karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 9/10/2017.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr,  σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!

 (Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!)


 Από σήμερα μέχρι την Έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο την 6-8-2020

 έχουμε ακόμα 1020 ημέρες και το Ελληνικό Καράτε βρίσκεται σε τέλμα

με ευθύνη και της διοίκησής του, αλλά και της αντιπολίτευσης!!! Ήδη χάθηκε ένας ολόκληρος χρόνος!!!

 

 Οι Οχετοί Δρακόπουλου και Φυλακτού βρήκαν διέξοδο στο κατινίστικο Facebook!

 ΕΛΟΚ: μια καταδικασμένη ομοσπονδία και από την διοίκησή της

και από την αντιπολίτευση και από την ΓΓΑ!


 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

"Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβούμαι τίποτα, είμαι λέφτερος."

Το karate.gr λειτουργεί ανεξάρτητα και αυτόνομα με βάση και στόχο την αλήθεια και το δίκαιο χωρίς επιρροές, υπαγορεύσεις και μεσάζοντες. Ειδικεύεται στην Έρευνα με Φαντασία, Ανίχνευση των Πληροφοριών, Ενδελεχή Aνάλυση των Πληροφοριών, Επιβεβαίωση των Πληροφοριών με Αποδεικτικά Στοιχεία και, τέλος, με Ορθή Απόδοση της Βαρύτητας σε κάθε Αποδεικτικό Στοιχείο.

Όταν το karate.gr αναδημοσιεύει κάποια ξένη είδηση ή πληροφορία, τότε μνημονεύει και την πηγή της. Αν δεν μνημονεύεται η πηγή κάποιας είδησης ή πληροφορίας, τότε αυτή αποτελεί αποτέλεσμα αποκλειστικής έρευνας και επεξεργασίας του karate.gr.

 

Ένα Λιοντάρι, Χίλιες Κότες και μια Eurόκοτα!

Η Ιστορία του Καράτε στην Ελλάδα από τον κορυφαίο ειδικό στο Καράτε!

(με κλικ στις εικόνες κατεβάστε τα pdf στον υπολογιστή σας)

Ίδρυση και Πορεία της ΕΟΕΚ. (1977 – 1994)

ΕΟΕΚ/WKF-ΠΟΠΚ/ITKF

(1995-2004)

Δίκες με την ΕΛΟΚ. Επικράτηση στην ΠΟΠΚ. (2004-2012)

Οι Δίκες με τον Γερόλυμπο.

(2004 – 2013)

Η Πορεία του Γερόλυμπου στο Καράτε. (2004 – 2015)

Τραγικές Εξελίξεις στην ΕΛΟΚ.

(2013 – 2016)

ΕΛΟΚ: Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία! ΓΓΑ: Ανίκανη και Άχρηστη! (2014-2016)

ΕΛΟΚ/ΓΓΑ: Απόλυτα Παράνομη η Σχολή Προπονητών 2014–15

Απόλυτα Παράνομες οι Εκλογές ΕΛΟΚ 2012 και 2016. (2014–2018)

 

 

Η Συνέχεια

Ετοιμάζεται


 Απόλυτη αδιαφορία από τη ΓΓΑ και την Κυβέρνηση για το τι συμβαίνει στις αθλητικές ομοσπονδίες!

Κοντονής

Συναδινός

Βασιλειάδης

Κονιόρδου

Δούρου

... Μαδούρο!

Τι έγινε με τον διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο που έκανες στην ΕΛΟΚ Ανίκανε και Άχρηστε Συναδινέ???

Μπήκαν οι Ελεγκτές στην ΕΛΟΚ για έλεγχο στην αρχή του ΣΕΠΤ 2016, τους είπαν κάνουμε εκλογές, ελάτε αργότερα, πήγαν αργότερα για ένα μήνα και έκαναν έλεγχο, βρήκαν το οικονομικό και διαχειριστικό μπάχαλο και στη συνέχεια ... παραιτήθηκαν χωρίς να υποβάλουν την έκθεσή τους!!! Και από τότε δεν αντικαταστάθηκαν και η δουλειά ξεχάστηκε αφήνοντας τον αθλητικό εγκληματία να απομυζά την ομοσπονδία!

Μπουρδέλο την κάνατε την ΓΓΑ!!!

 

 Απόλυτη αδιαφορία από την Κυβέρνηση για το τι συμβαίνει στη ΓΓΑ και την ΕΛΟΚ!

 

Όλοι αυτοί οι ηλίθιοι δίνουν χωρίς κανένα ενδοιασμό και γνώση τα στάδια του Ελληνικού Λαού στις διοργανώσεις αγώνων των ομοσπονδιών-μαϊμού του Αθλητικού Εγκληματία Γιώργου Γερόλυμπου με κορυφαίους ηλίθιους τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό, που επιχορηγούν ευθέως, πλαγίως και ασύστολα τον Γερόλυμπο!


 Α - Πανωλεθρία του ΚΙΜΕ στα Δικαστήρια με την ΕΛΟΚ!

Με ευθύνη του αρχηγού Γιώργου Μπίκα και του δικολάβου Σπύρου Δρακόπουλου!

   

Την ανωτέρω ανακοίνωση ανήρτησε στο νέο σάιτ του ΚΙΜΕ ο Μπίκας την 15 Σεπτεμβρίου 2016, διότι το παλιό το είχε φτιάξει το καρα-λαμόγιο Μανόλης Δημητριάδης και δεν τους έδινε τους κωδικούς!

Θυμίζω ότι το καρα-λαμόγιο  Δημητριάδης άρπαξε το Ταμείο της Μεσογειακής και τον κυνηγάνε , ενώ τον είχαν δεχθεί με άνεση στο ΚΙΜΕ ως "διεθνώς τιμημένο Έλληνα"! Απόδειξη πως ο Μπίκας είναι έρμαιο των καρα-λαμόγιων! Η ανωτέρω ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ είναι από το "K for Karate" του Σπύρου Δρακόπουλου!

Την 17-9-2016 η κατωτέρω ανακοίνωση γραμμένη από τον Σπύρο Δρακόπουλο, στον οποίο έχει δώσει ο Μπίκας τους κωδικούς του λογαριασμού του ΚΙΜΕ, μας πληροφορεί για την επιτυχία του ΚΙΜΕ στις εκλογές του ΣΕΠ'16! Παζαρεύανε για 5 θέσεις στο ΔΣ/ΕΛΟΚ και πήρανε 5 παπάρια, διότι εκλέχθηκαν μόνο ο Μπίκας και η Φωτάκου! Τον Μπίκα αρχικά τον κράτησαν εκτός των αποφάσεων, που τις παίρνει η Εκτελεστική Επιτροπή.

Στη συνέχεια παραιτήθηκε η Φωτάκου για να μπει ο Παπαδόπουλος. Έκανε 10 μήνες η ΕΛΟΚ να αποδεχθεί την παραίτηση της Φωτάκου και στο μεταξύ πετάξανε τον Μπίκα έξω τελείως από το ΔΣ ως προπονητή και πολύ καλά κάνανε, διότι ο Μπίκας είναι προπονητής!!!

Κάλεσαν στη συνέχεια την Κοσμίδου, η οποία επίσης παραιτήθηκε για να μπει ο Παπαδόπουλος. Τέλος ήρθε και η πολυπόθητη κλήση στο ΔΣ για τον Παπαδόπουλο με όνειρα να πάει στην ΕΟΕ στη θέση του Γερόλυμπου!

Και πάλι παπάρια, διότι διώξανε και τον Παπαδόπουλο ως προπονητή και πολύ σωστά πράξανε, διότι ο Παπαδόπουλος είναι προπονητής!

Τέλος, η ανωτέρω ανακοίνωση είναι ψευδέστατη και μόνο ψεύτες και ηλίθιοι θα την έγραφαν μια και το Πρακτικό Αρχαιρεσιών γράφει επί λέξει τα εξής και τίποτα άλλο:

Μάλιστα ο αεριτζής Δρακόπουλος έστελνε δικηγόρους στην Ειρηνοδίκη ... να αλλάξει την απόφασή της!!!

Έλεος, και η μαλακία έχει όρια!!!

Από τα προηγούμενα κρατάμε ότι ο Σπύρος Δρακόπουλος γράφει στο FB ως ΚΙΜΕ, αλλά και ότι ήταν με τον Μπίκα οι μόνοι ελέγχοντες την παράνομη διεξαγωγή των εκλογών χωρίς να βγάλουν κουβέντα στις παρανομίες!

Το μεγάλο ερωτηματικό είναι: Γιατί, παρά το διάτρητο Πρακτικό Αρχαιρεσιών, δεν έκαναν Αίτηση για Προσωρινή Διοίκηση στο Πρωτοδικείο, την οποία αίτηση θα κέρδιζαν 1000 τοις 100 και θα έπαιρναν την Προσωρινή Διοίκηση της ΕΛΟΚ μέσα σε δύο μήνες το πολύ??? Εγώ έχω κερδίσει 4 τέτοιες υποθέσεις!

Κάποιος πούλησε την υπόθεση στον Γερόλυμπο ή είναι Πανηλίθιοι και οι δύο!!!


Την επόμενη ανάρτηση του ΚΙΜΕ, στην οποία αναφέρεται η συζήτηση των Ασφαλιστικών Μέτρων κατά της εκλογής Γερόλυμπου ως εκπροσώπου της ΕΛΟΚ στην ΕΟΕ γράφει επίσης ο Δρακόπουλος, αφού ο Μπίκας δεν είναι σε θέση να γράψει τέτοια κείμενα με νομικίστικες εκφράσεις! Και όμως ο Μπίκας την υπογράφει!

Φυσικά αναφέρει ότι ήδη το ΚΙΜΕ έχασε την Προσωρινή Διαταγή, όπως ήταν αναμενόμενο από λάθος χειρισμού της όλης υπόθεσης!

Από την επόμενη ανάρτηση του σαλτιμπάγκου Γερόλυμπου στο facebook/karate.gr την 18-1-2017 πληροφορούμαστε ότι το ΚΙΜΕ έχασε τα Ασφαλιστικά Μέτρα, ενώ πραγματικά ο Δρακόπουλος "προ-ανακοίνωνε θριάμβους"! Το ΚΙΜΕ το διοικούν βλήματα, διότι εγώ θα τα είχα κερδίσει όλα τα δικαστήρια! Τα υπόλοιπα που γράφει ο Γερόλυμπος κάτω είναι μαλακίες!

Και τα επόμενα είναι μαλακίες του Γερόλυμπου με τη σωστή, όμως, παρατήρηση ότι από όλες τις κινήσεις κατά ΕΛΟΚ λείπει ο σύλλογος των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, του οποίου αντιπρόσωπος είναι ο Δρακόπουλος! Και προφανώς ο Κώστας Δούκας, ιδιοκτήτης των εκπαιδευτηρίων, δεν θα επικροτούσε ποτέ τις δικαστικές κινήσεις του Δρακόπουλου, αλλά ο αεριτζής Δρακόπουλος παριστάνει μέσα στο ΚΙΜΕ τον εκπρόσωπο των Εκπαιδευτηρίων Δούκα χωρίς να είναι στην ουσία εκπρόσωπος ούτε για τέτοιες δικαστικές υποθέσεις ούτε για τοποθετήσεις του στο Facebook!

Και πάλι από το facebook/karate.gr πληροφορούμαστε την 31-1-2017 ότι το ΚΙΜΕ έχασε και δεύτερα ασφαλιστικά μέτρα και ... απειλεί με αγωγή για ακύρωση των εκλογών! Ήδη αυτό έπρεπε να το είχαν κάνει πριν τρεις μήνες οι ηλίθιοι!!!

 

 

Στην επόμενη ανάρτηση του facebook/karate.gr του Γερόλυμπου γίνεται αναφορά στην προηγούμενη απόφαση με σωστές τις επόμενες παρατηρήσεις:

1 - Ήδη προβλέπεται ότι η απόφαση των ασφαλιστικών καλύπτει την ΕΛΟΚ και στην τακτική δίκη, πράγμα που βγήκε σωστό, ηλίθιοι!

2 - Διαβλέπω λανθασμένους χειρισμούς των υποθέσεων του ΚΙΜΕ από τον Δρακόπουλο ως μοναδικό χειριστή τους και από τους δικηγόρους του ΚΙΜΕ!

3 - Τέλος, αν αποδειχθεί ότι 10 σύλλογοι υπέρ του Γερόλυμπου πήραν μέρος στις εκλογές χωρίς να έχουν δικαίωμα, τότε το δικαστήριο θα τους αφαιρέσει από τους 100 του Γερόλυμπου και αν το αποτέλεσμα δεν αλλοιώνεται τότε δεν θα ακυρώσει τις εκλογές! Μην ξεχνάμε ότι οι Μπίκας και Παπαδόπουλος επίσης δεν είχαν δικαίωμα να συμμετέχουν στις εκλογές ως προπονητές, ενώ οι Φωτάκου και Κοσμίδου, που κλήθηκαν, τελικά παραιτήθηκαν!!! Με αυτά τα δεδομένα, ποιάς αδικίας την επανόρθωση θα διεκδικήσουν οι απατεώνες του ΚΙΜΕ???

Βαρέθηκα να μετράω: 6-3-2017/facebook/karate.gr,

ΝΕΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ!

 

Ο Γερόλυμπος κερδίζει και στο ΑΣΕΑΔ!

Μήπως ο Δρακόπουλος:

1 - Σας πουλάει στον Γερόλυμπο, ενώ ταυτόχρονα ...

2 - Βγάζει κανονικό μισθό από τα δικαστικά έξοδα, αφού είναι ο μόνος που παρεμβάλλεται μεταξύ ΚΙΜΕ και δικηγόρων??? Το αυτί μου είχε πάρει την ημέρα των εκλογών μια υπέρογκη αμοιβή του δικηγόρου, που καθόταν έξω από την αίθουσα των εκλογών για να δίνει συμβουλές στο ΚΙΜΕ και τελικά να τα κάνουν όλοι θάλασσα! Κάτι για 50 ευρώ από κάθε σύλλογο!!!

 

Βαρέθηκα να ξαναμετράω:

21-8-2017/facebook/karate.gr,

ΝΕΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ!

6-10-2017 από το Karate News:

Πανωλεθρία Δρακόπουλου και ΚΙΜΕ!

 

1 - Ομολογία από το ΚΙΜΕ αυτή τη φορά, όχι όμως στο λογαριασμό του ΚΙΜΕ, αλλά στο λογαριασμό του Karate News, όπου και εκεί γράφει ο Δρακόπουλος όπως θέλει τα δικά του!

2 - Ο Δρακόπουλος, λοιπόν, χειραγωγεί δύο σάιτ ειδήσεων για το καράτε της ΕΛΟΚ!

3 - Εδώ μας λέει ότι έχασαν και την Αγωγή κατά της εκλογής Γερόλυμπου ως εκπροσώπου της ΕΛΟΚ στην ΕΟΕ!

4 - Παρακάτω μας παραμυθιάζει ότι είναι βέβαιοι ότι θα κερδίσουν στο Εφετείο! Παπάρια βέβαιοι!

5 - Αν έχανε ο Γερόλυμπος δεν είναι βέβαιο ότι θα πήγαινε Εφετείο, διότι τον έχουν προλάβει τα ποινικά!

6 - Αποκλείεται να μας ενημερώσει για το πραγματικό σκεπτικό της απόφασης ο Δρακόπουλος! Θα φανερώσει ότι τον συμφέρει και θα κρύψει ότι δεν τον συμφέρει!

7 - Τέλος, η τελευταία παράγραφος είναι μαλακίες στο τετράγωνο! Ποιό "μετά βεβαιότητος" ρε ... Καραμήτρο!!!

 
 ΕΛΟΚ: Δύο Συμμορίες Απατεώνων! ...... Dalton εναντίον Dalton!!!

Μπαλωθιές στο γάμο του καραγκιόζη από το ΚΙΜΕ!

 

Μην στενοχωριέστε όμως!

Σας σέρνω τόσα χρόνια, αλλά φθάνουμε!

Παρέα με τον δικηγόρο σας!!!


 Β - Σπύρος Δρακόπουλος: Ένας επικίνδυνος για το καράτε επαγγελματίας ψεύτης!!!

1 - Στις εκλογές της ΕΛΟΚ του 2012 έφερε 4 συγγενείς του να ψηφίσουν τον Γερόλυμπο ως "μαϊμού" αντιπρόσωποι συλλόγων! Άρα ήταν κολλητός του Γερόλυμπου!

2 - Το 2013 (?) ήρθε και μου είπε πως είχε καταλάβει ότι ο Γερόλυμπος ήταν απατεώνας και ήθελε να έρθει μάρτυρας στις δίκες μου εναντίον του για να με βοηθήσει! Άρα ή πρόδιδε τον προηγούμενο κολλητό του ή ήταν φυτευτός κατάσκοπος, ... "βλίτο" που συνηθίζει ο Γερόλυμπος να φυτεύει!

3 - Το 2014 (?) στη δίκη μου και μετά από συζήτηση με τον Γερόλυμπο έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου, υπαναχώρησε σε όλα! Αρχίζω και τα χάνω! Ποιόν προδίδει πλέον?

4 - Το 2015 μου είπε "τεράστιο λάθος μου, που υπαναχώρησα, και σου ζητάω χίλια συγνώμη" και ξανα-συνεργαστήκαμε κατά του Γερόλυμπου!

5 - Το 2016 απέκτησε έρισμα στο ΚΙΜΕ και στους συλλόγους του και, ενώ στην αρχή μου έδινε όλα τα δικαστικά έγγραφα, στη συνέχεια μου τα απέκρυπτε. Γιατί? Επίσης, αντέγραφε τα δικά μου άρθρα και τα παρουσίαζε για δικές του ανακαλύψεις στη ΓΓΑ, στους Εισαγγελείς και στα ΜΜΕ!

6 - Από το 2016 και συνέχεια το 2017 έχει δημιουργήσει καμιά δεκαριά προφίλ στο Facebook, ενώ ταυτόχρονα έχει καταφέρει να πείσει καμιά εικοσαριά βλήματα να του δώσουν τους κωδικούς τους στο Facebook, ώστε να γράφει με τα δικά τους ονόματα και να χειραγωγεί την κοινή γνώμη! Πώς το κάνει αυτό? Ως εξής: α) Γράφει μια δική του άποψη και την δημοσιεύει σε διάφορα (δικά του) προφίλ δήθεν ότι είναι από όλους αποδεκτή! β) Γράφει μια δική του άποψη και λέει "μπράβο" στον εαυτό του με μια σειρά διαφορετικά (αλλά δικά του και άλλων) ονόματα! γ) Γράφει σε προφίλ άλλων, που του έχουν δώσει τους κωδικούς τους, οι μαλάκες, και εκθειάζει τα δικά του γραφόμενα πάλι με μια σειρά διαφορετικά ονόματα! δ) Γράφει για κάτι καλό που πέτυχε και με άλλα ονόματα ... χειροκροτεί τον εαυτό του λέγοντας ότι το Καράτε θα πρέπει να του κάνει ... άγαλμα!

Είναι αρρωστημένα εθισμένος με πρακτικές συνομωσίας! Έχει περάσει τα όρια της κακοήθειας και αν αυτό δεν είναι αλητεία, τότε τι είναι??? Λίγα παραδείγματα:

Στο επόμενο άρθρο του Karate News αναφέρεται στην καταγγελία που έκανε για το Τρίαθλο στη ΓΓΑ ως δήθεν πρώτος και μοναδικός καταγγέλλων με περιεχόμενο που είχα δημοσιεύσει εγώ στο www.karate.gr μήνες πριν!

Κρατάει βέβαια για τον εαυτό του την ιδιότητα του Αρχιστράτηγου με το: "Έχω ζητήσει από όσους ασχολούνται με την υπόθεση να "δέσουν" όλο το υλικό με προσεκτικό τρόπο."

Στην παρούσα ανάρτηση πάλι στο Karate News αναφέρει ότι η προηγούμενη ανάρτησή του ξεπέρασε τα 6217 views μέσα στην ίδια μέρα!!! Σε λίγο θα μας πει ότι τον καλέσανε να του δώσουν και το βραβείο ... Πούλιντζερ!!!

 

Μάλιστα εκείνους, που κάποτε μου έλεγε "χτύπα τους", όπως τον Κώστα Γκουβούση, τώρα τους γλύφει διότι τους χειραγωγεί προς την κατεύθυνση που θέλει!

Εδώ του το ... δώσανε το ... Πούλιντζερ!

10.530 αναγνώστες τον διαβάσανε μια και ενημερώνει "έγκαιρα και έγκυρα"!

 

Τέλος, όλες οι πληροφορίες για τα δικαστήρια με τον Γερόλυμπο και την ΕΛΟΚ είναι αναξιόπιστες, διότι κρύβει τις ευθύνες του για τις αποτυχίες στα δικαστήρια!

Για μένα πάντα είναι ύποπτος για φυτευτός κατάσκοπος του Γερόλυμπου στο ΚΙΜΕ! Μην κοιτάτε που βρίζονται! Αυτή είναι η κάλυψη και είναι τόσο καλύτερη όσο πιο πολύ βρίζονται! Εγώ βγάζω συμπεράσματα εκ του αποτελέσματος και μια και είμαι απόλυτα βέβαιος ότι με το διάτρητο Πρακτικό Αρχαιρεσιών, όπως ανέλυσα στο σχετικό άρθρο μου, το ΔΣ/ΕΛΟΚ θα είχε εκπέσει μέσα σε δυό μήνες από τις εκλογές, όλες όλες οι επόμενες των εκλογών δίκες δεν είναι κατά την άποψή μου τίποτα άλλο παρά σκευωρίες συνομωσίας!

Έτσι, και οι επόμενες ποινικές είναι για το θεαθήναι!


 Γ - Τόλμησε ο Ζεύκης να γράψει το επόμενο αυτονόητο:

 "Δεν βλέπω κανένα σχόλιο, τι έγινε; Πού είναι τα μεγάλα στόματα;"

 μετά από τις πανωλεθρίες του ΚΙΜΕ στις δίκες με τον Γερόλυμπο και χίμηξαν να τον φάνε τα φασιστόμουτρα!

Τα επόμενα κείμενα λήφθηκαν από τον λογαριασμό του Karate News στο Facebook

την 8-10-2017 και ώρα 9:15 

 

Ο χρήστης (Σπύρος Δρακόπουλος ως) Hellenic Karate News είναι με τον Tasos Karagiannis και 41 ακόμη.

6 Οκτωβρίου στις 4:51 μ.μ.

 ΕΚΤΑΚΤΟ

Απερρίφθη σε πρώτο βαθμό από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών η αίτηση ακύρωσης εκλογής του Γεωργίου Γερόλυμπου ως εκπροσώπου της ΕΛΟΚ στην ΕΟΕ.

Ως εκ τούτου την επικύρωση ή την ανατροπή της θα αποφασίσει το Εφετείο Αθηνών προκειμένου να έχουμε ΤΕΛΕΣΊΔΙΚΗ επί του θέματος απόφαση.

...

Φυσικά το ίδιο θα συνέβαινε και σε περίπτωση αντιθέτου πρωτοδίκου αποφάσεως, δεδομένου ότι δύο αντίδικες πλευρές θα προσέφευγαν, ανεξαρτήτου αποτελέσματος, σε δευτεροβάθμια κρίση από το Εφετείο Αθηνών.

Οι αιτούντες δήλωσαν ότι σέβονται την πρωτόδικη απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου και θα επιδιώξουν την ανατροπή της στο Εφετείο καθότι θεωρούν ότι είναι νομικά εσφαλμένη.

Το Hellenic Karate News μόλις πληροφορηθεί το σκεπτικό της πρωτοβάθμιας απόφασης θα ενημερώσει έγκυρα, έγκαιρα και αντικειμενικά τους φίλους του.

Επισημαίνεται τέλος ότι σύμφωνα με πληροφορίες μας πολλοί ανέμεναν, δεδομένης της απόφασης των ασφαλιστικών, ανάλογη πρωτόδικη κρίση, την οποία μετά βεβαιότητος θεωρούν ότι θα ανατρέψει το Εφετείο Αθηνών, ύστερα μάλιστα από τις νέες ποινικές εξελίξεις που προσφάτως προέκυψαν.

Ακολουθούν τα Σχόλια "πολλών" (και τα δικά μου καφέ προς όλους):

 Σπύρος Δρακόπουλος ως Σπυρος Χρηστου: Σεβαστή η πρωτόδικη απόφαση του Μονομελούς που έκρινε πρωτοδίκως (προσωρινά μέχρι τελεσιδικίας) ως νόμιμη την εκλογή του Γερόλυμπου στην ΕΟΕ ! Το αν είναι ορθή βέβαια θα κριθεί στο Εφετείο !

Εξ άλλου και να "έχανε" πάλι μέχρι το Εφετείο στην μάπα θα τον τρώγαμε (θα έκανε αυτός Έφεση)! Ελπίζω ο (προσωρινά) "νικητής" να δείξει τον ίδιο σεβασμό με εμάς, στην απόφαση του Εφετείου στην περίπτωση που (πιθανότατα) την ανατρέψει!

Ελπίζω ο (προσωρινά) "νικητής" να δείξει και τον ίδιο σεβασμό για τις ΠΟΙΝΙΚΕΣ αποφάσεις που θα τον αφορούν!

Ελπίζω ο (προσωρινά) "νικητής" να δείξει και τον ίδιο σεβασμό για την ΠΟΙΝΙΚΗ απόφαση στην υπόθεση της ΥΠΟΔΙΚΟΥ συζύγου του στις 19/12/2107 στο ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΠΛΗΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ!

Ελπίζω το ΜΑΛΑΚΙΟ όταν δεν τον συμφέρει η "απόφαση" να μην μας πρήξει με την γνωστή καραμέλα ότι "υφίσταται πολιτική δίωξη".

6 Οκτωβρίου στις 9:38 μ.μ. · Τροποποιήθηκε

 

Θύμιος Περσίδης: Προσωρινά πάντως την φάγατε ενώ μας τα είχατε πρήξει ότι θα κερδίζατε!


Στα επόμενα ο Σπύρος Δρακόπουλος γράφει με το όνομα πολλών ηλιθίων που του έχουν δώσει τους κωδικούς τους! Αυτό αποδεικνύεται από το είδος, το ύφος, τα νοήματα και τις λέξεις των κειμένων!


Dimitrios Zefkis έγραψε: "Δέν βλέπω κανένα σχόλιο, τι έγινε;

Πού είναι τα μεγάλα στόματα;"

6 Οκτωβρίου στις 8:39 μ.μ.

 

Σπύρος Δρακόπουλος ως Bob Oraiopoulos: Δηλαδή κ. Ζεύκη είστε με τον Γερόλυκο. Επικροτείτε τον persona non grada. Επιδοκιμάζεται τον άνθρωπο του διαίρει και βασίλευε. Τον άν-θρωπο που κατέστρεψε το Καράτε σε όλους τους τομείς. Από την ίδρυση της Ομοσπονδίας πείτε μου έναν άνθρωπο που να μην έχει κόντρα μαζί του. Με εκβιαστές που καλύπτονται πολιτικά επί του παρόντος και με συναλλαγές όλων των ειδών ο καιροσκόπος βασιλεύει όμως το Καράτε δεν πάει έτσι μπροστά. Υπόδικος αυτός και η παρέα του. Όταν θα αρχίσουν τα σοβαρά ποινικά με τιμωρίες τότε να δούμε που θα κρυφτεί, αν προλάβει βέβαια γιατί ο Κορυφαλός είναι πολύ κοντά. Η πρωτόδικη απόφαση είναι για το θεαθείναι. Γελάει όποιος γελάει τελευταίος. Εύχομαι και ευελπιστώ το σχόλιό σας να μην εμπεριέχει μελλοντική συναλλαγή με τον ακατανόμαστο...που δεν έχει τα κότσια τηλεοπτικής μονομαχίας μαζί μου; γιατί άραγε;    
Κι εμείς οι πόντιοι λέμε " τρανόν βούκα φα τρανόν λαλίαν μη λες" εγρίξες!

6 Οκτωβρίου στις 10:15 μ.μ. · Τροποποιήθηκε

 

Θύμιος Περσίδης: Ο Μπάμπης Ωραιόπουλος δεν θα έγραφε ποτέ αυτά τα λόγια, ενώ Πόντια είναι και η γυναίκα του Δρακόπουλου!

 

Σπύρος Δρακόπουλος ως Σπυρος Χρηστου: Νομίζω κ. Bob Oraiopoulos ότι πρέπει να περιμένουμε κάποια τοποθέτηση του κ. Dimitrios Zefkis αναφορικά με το τι εννοεί με την φράση "Που είναι τα μεγάλα στόματα"; Είμαι σίγουρος ότι θα έχει το θάρρος να το κάνει ! Διαφορετικά τι να πω ; Λυπάμαι γιατί θεωρώ ότι τα σιβυλλικά σχόλια είναι χαρακτηριστικό αδύναμων και άβουλων ανθρώπων ! Ας περιμένουμε όμως να δούμε ....

6 Οκτωβρίου στις 10:41 μ.μ.

 

Θύμιος Περσίδης: Εδώ ο Δρακόπουλος μιλάει με τον ... εαυτό του! Βρίζει τον Ζεύκη ως Ωραιόπουλος και στη συνέχεια "συγκρατεί" τον Ωραιόπουλο (δηλ. τον εαυτό του) ως Σπύρος Χρήστου! Ανίατη περίπτωση!

 

Stergios Tzilias: Στην θεωρία Εγκληματολογίας διδάσκονται πως ο ένοχος ενός εγκλήματος πληροί τρεις προϋποθέσεις:            
1) είχε κίνητρο,         
2) είχε τα μέσα         
3) είχε και την ευκαιρία...

6 Οκτωβρίου στις 10:45 μ.μ.

 

Θύμιος Περσίδης: Αυτός είναι διπλωματούχος εγκληματολόγος! Τα βρήκε όλα για τον Ζεύκη!

 

Kirloglou Tilemachos: ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

6 Οκτωβρίου στις 10:47 μ.μ.

Kirloglou Tilemachos: ΑΜΑΣΗΤΟ ΣΕ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ Ο ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΣ  ΖΕΥΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

6 Οκτωβρίου στις 10:48 μ.μ.

 

Θύμιος Περσίδης: Νάτος και ο κλακαδόρος του Δρακόπουλου με τους κοιλιακούς ... φέτες! Μία φέτα και μεγάλη!

 

Σπύρος Δρακόπουλος ως Σπυρος Χρηστου: Σε ποιόν αναφέρεσαι Μάχο ότι πρέπει να ντρέπεται ;

6 Οκτωβρίου στις 10:49 μ.μ.

Σπύρος Δρακόπουλος ως Σπυρος Χρηστου: οκ κατάλαβα στον κ. Ζεύκη απευθύνεσαι

6 Οκτωβρίου στις 10:51 μ.μ. 

 

Σπύρος Δρακόπουλος ως Tasos Karagiannis: Εσείς κύριε Ζεύκη που είσαστε τόσο καιρό; Έχετε κάποια σχέση με την Ομοσπονδία; Μετά τις συναντήσεις του Σαββατοκύριακου με το Γιώργο μας θυμηθήκατε; Τι του ζητούσατε άραγε;

6 Οκτωβρίου στις 8:52 μ.μ.

 

Θύμιος Περσίδης: Αυτό το έγραψε ο Δρακόπουλος (είχε δει τον Ζεύκη να μιλάει με τον Γερόλυμπο) ως Τάσος Καραγιάννης για να απαντήσει σε αυτό με το επόμενο ως ... Χριστίνα Φραγκούλη!!! Θα ξεραθούμε στο γέλιο!!!

 

Σπύρος Δρακόπουλος ως Χριστίνα Φραγκούλη: ΚΑΝΑ ΚΟΚΑΛΑΚΙ, ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ, ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ

6 Οκτωβρίου στις 9:23 μ.μ.

 

Θύμιος Περσίδης: Ποιός και από ποιόν να ζητήσει κοκαλάκι και θεσούλα βρε βλήμα? Ο Ζεύκης από τον Γερόλυμπο, όπου ο δεύτερος δεν τον βάζει στην ΕΛΟΚ επί 20 χρόνια γιατί θα του χαλάσει τη ... μαρέγκα του Σίτο-ρίου με τις μαϊμούδες???

 

Dimitrios Anastasiadis: Τι έγινε Ρε ζευκη τώρα Ξύπνησες!!!!! Που ήσουν αγορίνα μου τόσο καιρό... Προσπαθούσες να μάθεις νέα από την αντιπολίτευση (βρίζοντας τον επίτιμο στον sense Μπίκα) για να του τα ξεράσεις όλα μετά????? Συγχαρητήρια μεγάλε δάσκαλε. Άρε Ελληναραδες!!!!

6 Οκτωβρίου στις 8:53 μ.μ.

 

Θύμιος Περσίδης: Επιεικώς μαλακίες και φαντασιώσεις του Αναστασιάδη!   

 

Σπύρος Δρακόπουλος ως Χριστίνα Φραγκούλη: ΘΛΙΒΕΡΟΣ Ο Κ. ΖΕΥΚΗΣ ! ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΑΡΕΣΤΟΣ ΣΤΟ ΓΕΡΟΛΥΜΠΟ ! ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΤΕΙ ΛΙΒΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟ ΤΙΝΟΣ ΕΒΡΙΖΕ. ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥ “ΕΡΠΕΙΝ ΚΑΙ ΓΛΥΦΕΙΝ” ΚΑΙ Ο Κ. ΖΕΥΚΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΕΙ

6 Οκτωβρίου στις 8:55 μ.μ.

 

Θύμιος Περσίδης: Αποκλείω να έγραψε η Χριστίνα Φραγκούλη αυτά τα λόγια! Αλλά το ζώον ως μαθήτρια του Πανουσόπουλου, που ελέγχεται από τον Δρακόπουλο, έχει δώσει τους κωδικούς της στον Δρακόπουλο να γράφει με το όνομά της!

ΖΩΟΝ! Από πού προκύπτουν το "πούλησε", η "μετριότητα", το "εξαφανισμένος" και το "λιβανίζοντας", ενώ το "έρπειν και γλύφειν" είναι το κατ' εξοχή χαρακτηριστικό του Δρακόπουλου!

 

Σπύρος Δρακόπουλος ως Kirloglou Tilemachos: Κύριε Ζεύκη μου ,ΑΧ κύριε Ζεύκη μου. Εχέστηκε η φοράδα εν τω αλωνίω. Εμείς τουλάχιστον το στόμα μας το έχουμε για να μιλάμε, να φωνάζουμε,να ξεβολεύουμε και όχι για να γλείφουμε τα λαμόγια, όπως κάνετε εσείς κύριε Ζεύκη. Μην ανοίγεστεεεεεεεεεεεεεε κρατήστε κύριε Ζεύκη μου και καμία πισινή, δεν βλάπτει. Εσάς τους εξαφανισμένους προσπαθεί να κάνει μάγκες τώρα ο μεγάλος σενσέι ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΣ. Σας έταξε κύριε ζεύκη μου στο Πανελλήνιο,το μόνο σίγουρο. Τώρα που πετάει τους πρώην συνεργάτες του, τους αντικαθιστά αμέσως με θύματα σαν εσάς. Γελάω πραγματικά γιατί επιβεβαιώνεται ο ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΣ όταν αναφέρεται σε αμόρφωτους και ζώα. Θα μου πείτε κύριε Ζεύκη μου, τι μου φταίνε τα ζώα???. Τίποτα απλά τα ζώα είναι λογικό όταν τους πετάξεις ένα κοκαλάκι, και ιδίως τα σκυλιά, οι άνθρωποι όμως????. Πραγματικά ρε(πάει το κύριε) Ζεύκη θα πρέπει να έχεις μεγάλο θράσος όταν από όσο ξέρω έβριζες ασύστολα τον ΓΕΡΟΛΥΜΠΟ, και τώρα τον γλείφεις. Ωραίος δάσκαλος να σε χαίρονται όλοι. Και που είσαι μην σε ψάχνουμε σε λίγο καιρό, γιατί θα σε ψάχνουμε να είσαι σίγουρος.Συγχαρητήρια λοιπόν για την στήριξή σου στο μεγάλο αφεντικό. ΑΞΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ.

6 Οκτωβρίου στις 10:07 μ.μ.

 

Θύμιος Περσίδης: Πάλι ο τύπος με τον ... κοιλιακό φέτα! Αποκλείω να έγραψε αυτά τα λόγια ο Κυρλόγλου, διότι στις δύο γραμμές πάει και ... ξαπλώνει να ξεκουραστεί! Αυτονόητα έχει δώσει τους κωδικούς του στον Δρακόπουλο!

 

 

Kirloglou Tilemachos: ΕΡΠΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΛΑ ΣΑΣ.

6 Οκτωβρίου στις 10:09 μ.μ.

 

Θύμιος Περσίδης: Εδώ ή ο πατσοκοιλιάς κάνει ... πολιτική ή ο Δρακόπουλος τον εκμεταλλεύεται χωρίς κανένα ενδοιασμό!  

 

Σπύρος Δρακόπουλος ως Kirloglou Tilemachos: ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΖΕΥΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΓΕΡΟΛΥΜΠΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΓΛΥΦΟΥΝ, ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ. ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΖΕΥΚΗΔΕΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΑΥΤΟ. ΤΟΝ ΑΕΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.

6 Οκτωβρίου στις 10:20 μ.μ.

 

Θύμιος Περσίδης: Αν ντρέπεσαι ο δρόμος είναι ανοιχτός να την κάνεις! Άλλωστε στο καράτε και την ΕΛΟΚ είσαι το απόλυτο μηδενικό! Και θα πρέπει να ντρέπεστε όλοι όσοι κρύβεστε πίσω από το δήθεν ενδιαφέρον για τα παιδιά σας! Όλοι στην κονόμα στοχεύετε!

 

Σπύρος Δρακόπουλος ως Bob Oraiopoulos: Διαφωνώ κ. Κυρλόγλου. Δεν θα τον στείλουμε σπίτι του...στον Κορυδαλλό θα τον ξαποστείλουμε εκεί που είναι η θέση του. Όσο για το σπίτι του δεν είναι σπίτι ότι κι ότι είναι παλάτι με χρήματα στις πλάτες των θυμάτων τόσων χρόνων αρπαχτής. Και το θέμα είναι ότι ενώ όλοι γνωρίζουν το ποιόν του υποκύπτουν στα θελήματά του μέχρι να τους ρίξει ξανά και τ' ανάπαλιν η ιστορία επαναλαμβάνεται. Αξίες ψάχνουμε να βρούμε κ. Ζεύκη και επειδή πιστεύω ότι έχετε αναδείξτε τες και αναθεωρήστε στην λάθος τοποθέτησή σας...;

Χθες στις 12:01 π.μ. · Τροποποιήθηκε

 

Θύμιος Περσίδης: Ποτέ δεν θα έγραφε τέτοια λόγια ο Ωραιόπουλος, μέχρι προ έτους κολλητός του Γερόλυμπου!

 

Σπύρος Δρακόπουλος ως Giorgos Tsipras: Ρε Ζευκάκο ειρωνίες βλέπω ! Μεγάλωσε φίλε και βλέπω ότι ξέχασες που στο ΣΕΦ που συναντηθήκαμε έβριζες τον Χοντροματίδη και έλεγες ότι ειναι άσχετος με το SHITO RYU και ότι αν δεν ήταν ο Γερόλυμπος ακόμα οδηγός του Παπαδημητρόπουλου θα ήταν ; Ξέχασες που μας έλεγες ότι ο Γερόλυμπος σε παρακάλαγε να στηρίξεις τεχνικά τον Παναγιώτη και εσύ του έλεγες ότι δεν συνεργάζεσαι με υποκείμενα σαν αυτόν ; Βρε Δημητράκη εσύ δεν έβριζες τον Γερόλυμπο μας έλεγες ότι κάνει ματσακωνιές με τον Παναγιώτη ; Τι έγινε ρε Μήτσο τόσο απεγνωσμένος είσαι που στα γεράματα γλύφεις εκεί που έφτυνες ;

6 Οκτωβρίου στις 10:57 μ.μ.

 

Θύμιος Περσίδης: Είναι ο Σπύρος Δρακόπουλος με ψευδώνυμο που να μοιάζει ξάδελφος του ... πρωθυπουργού!!! Μιλάμε για πραγματικά ανίατη περίπτωση!!!

 

Σπύρος Δρακόπουλος ως Stavros Stavrianidis: ζεύ(ξ)η......... η κατασκευή γέφυρας που ενώνει δύο αντίπερα όχθες....αυτα ειναι εργα "απαπτυξης"!!!!!!

6 Οκτωβρίου στις 11:20 μ.μ.

 

Σπύρος Δρακόπουλος ως Kirloglou Tilemachos: ΜΑ ΣΕ ΕΙΔΑ ΡΕ ΖΕΥΚΗ ΠΟΥ ΚΑΘΟΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΑΡ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΛΥΜΠΟ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ" ΡΕ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΛΥΜΠΟ".ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΦΩΝΑΧΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ "ΝΑΙ" ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΟΜΗ.

Χθες στις 12:20 π.μ.

Σπύρος Δρακόπουλος ως Kirloglou Tilemachos: ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΗΔΗ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙΣ, ΣΕ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΩ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.

Χθες στις 12:22 π.μ.

 

Σπύρος Δρακόπουλος ως Σπυρος Χρηστου: Νομίζω Μάχο ότι κακώς ασχολούμεθα με τις τα σιβυλλικά υπονοούμενα και τις ανόητες κριτικές ενός δασκάλου που πρωταγωνιστεί χρόνια τώρα με την εκκωφαντική σιωπή και απραξία του, στις υποθέσεις που ταλανίζουν τον χώρο. Κριτική από τον καναπέ έχουν δικαίωμα να κάνουν όλοι. Ακόμα και αυτοί που χρόνια τους "γλεντάει" ο Γερόλυμπος ! Το ζητούμενο είναι πως, αυτοί οι τύποι, εν τοις πράγμασοι ενεργούν. Ο νοών νοείτω φίλε Μάχο .....

Χθες στις 12:28 π.μ.

 

Σπύρος Δρακόπουλος ως Σπυρος Χρηστου: Επίσης Μάχο πιστεύω ότι είναι λάθος να αναγάγουμε μια απόφαση ενός αστικού Δικαστηρίου, σε μείζων θέμα ! Στην τελική την ορθότητα αυτής της απόφαση θα την κρίνει το Εφετείο. Μέχρι τότε φρόνιμο θα είναι να μην προεξοφλούμε υπέρλαμπρες νίκες ή ολέθριες ήττες!

Χθες στις 12:32 π.μ.

 

Θύμιος Περσίδης: Δήθεν διάλογος-φαρμάκι κατά του Ζεύκη, ο οποίος έκανε την αυτονόητη ερώτηση, που υπάρχει στο μυαλό του καθενός που παρακολουθεί τον πόλεμο των δικαστηρίων ΕΛΟΚ-ΚΙΜΕ! Τι το τόσο τρομερό υπέρ του Γερόλυμπου είπε ο Ζεύκης???

 

 

Σπύρος Δρακόπουλος ως Kirloglou Tilemachos: ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΥΡΙΕ ΖΕΥΚΗ.

Χθες στις 1:04 π.μ.

 

Σπύρος Δρακόπουλος ως Σπυρος Χρηστου: Φίλε Μάχο ας σοβαρευτούμε ! Αλίμονο σε όποιον πιστέψει ότι μια πρωτόδικη απόφαση που απορρίπτει (σε πρώτο βαθμό) την αγωγή ακύρωσης της εκλογής ενός επιχειρηματία στην ΕΟΕ, αναπληρώνει το ΠΟΙΝΙΚΟ και ΗΘΙΚΟ έλλειμμα ενός επαγγελματία που τον έχει αποβάλει αμετάκλητα η παγκόσμια κοινότητα του Καράτε από τους κόλπους της, που το κράτος έχει καταλογίσει εις βάρος του πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ, που για του οποίου τα πεπραγμένα ζητάει απαντήσεις από τους θεσμικά υπεύθυνους Υπουργούς στην Βουλή, εκλεγμένος εκπρόσωπος του Ελληνικού λαού, που από τον οποίον η Βαλκανική Ομοσπονδία αναζητά το “απολεσθέν” ταμείο της, που Εισαγγελικοί λειτουργοί και Οικονομική Αστυνομία διερευνούν πιθανή συμμετοχή του σε σοβαρά αξιόποινα αδικήματα και που για όσα στο άμεσο μέλλον αποκαλυφθούν. Φίλε Μάχο ειλικρινά πιστεύω ότι όσοι επιχειρήσουν να σκεφτούν τέτοια αναπλήρωση ή αντιλογισμό, σίγουρα τους αξίζει … Γερόλυμπος !

Χθες στις 1:06 π.μ.

 

Θύμιος Περσίδης: Άσε τα τρελά σου περί άλλων υποθέσεων. Τα στοιχεία που επικαλεσθήκατε με τους δικηγόρους, που χρυσοπλήρωσαν οι σύλλογοι, και τα δικόγραφα που με ευθύνη σου επέβλεψες να γραφούν αποδείχθηκαν για τα σκουπίδια στο Πρωτοδικείο και την "φάγατε" κανονικότατα σε δίκη που εγώ θα είχα κερδίσει! Είσαι ανίκανος και καταστρέφεις μια εικοσαετή μου προσπάθεια παράγοντας ταυτόχρονα μεγάλη ζημία στους συλλόγους του ΚΙΜΕ!

 

Giorgos Zaimakis: Ο άνθρωπος Ζεύκης κύριοι δεν έχει πάρει ούτε γραβάτες ούτε κουστούμια ούτε προπονητικα πτυχία ΕΛΟΚ ούτε Ντίν Ντάν από την ομοσπονδία όπως όλοι εμείς. Παλεύει μόνος από το 2004 που επέστρεψε στη Ελλάδα από την Ιαπωνία όπου είμαι δίπλα του. Καμιά βοήθεια και από κανένα όλα αυτά τα χρόνια δε έχει πάρει ένα χέρι βοήθειας πάρα μόνο πόλεμο περιφρόνηση και απαξίωση. Δεν τον ήξερε κανένας και τελικά όλοι τον έμαθαν πως γίνεται αυτό ...

Είμαι μαθητής του, είναι ο μόνος Ελληνας πραγματικά αληθινά ρεαλιστικά όπου κατέχει το αυθεντικό παραδοσιακό Shito Ryu Karate Do που διδαχθηκε από τους κορυφαίους δασκάλους Iwata Manzo μαθητή του Kenva Mambuni και sensei Yiamazaki προτοκλασατος μαθητής του Manzo Iwata και ο πρώτος αντιπρόσωπος του Shito Kai στην Ελλάδα και ένας από τους διευθυντές του παγκόσμιου Shito Ryu WSKF...  
Ο
Sensei Ζευκης έκανε μια συνάντηση δημόσια και όχι μυστική είναι αδικημένος όλα αυτά τα χρόνια και το μόνο που λέει είναι αλήθειες....

Χθες στις 1:12 π.μ. · Τροποποιήθηκε

 

Σπύρος Δρακόπουλος ως Kirloglou Tilemachos: ΚΥΡΙΕ ΖΑΙΜΑΚΗ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΣΑΣ. ΟΥΤΕ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΝΤΙΝ Η ΕΚΑΤΟ ΝΤΑΝ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΕΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΤΩΝΟΝΤΑΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΞΙΕΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΛΥΦΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΔΙΝΕ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ Η ΗΘΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΤΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΗΘΙΚΕΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ.

Χθες στις 1:15 π.μ.

 

Σπύρος Δρακόπουλος ως Kirloglou Tilemachos: ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΥΡΙΕ ΖΑΙΜΑΚΗ. ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΖΕΥΚΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΣ. ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.

Χθες στις 1:21 π.μ.

 

Θύμιος Περσίδης: Δώστε μεγάλη προσοχή στα παραπάνω λόγια του Σπύρου Δρακόπουλου! Εγώ ανατρίχιασα! Από τα παραπάνω λόγια προκύπτει ότι ο Δρακόπουλος είναι ενήμερος για τη συνομιλία μεταξύ Γερόλυμπου και Ζεύκη και χωρίς κανέναν άλλον δικό του γύρω τους! Από ποιόν έμαθε το θέμα της συνομιλίας ο Δρακόπουλος αν όχι από τον ... Γερόλυμπο, αφού είναι βέβαιος ότι τον έγλυφε για να μπει στην ΕΛΟΚ???

 

Σπύρος Δρακόπουλος ως Σπυρος Χρηστου: κ. Giorgos Zaimakis είμαι υποχρεωμένος, καθότι συμμετέχω στην συζήτηση, να σας επισημάνω ότι σαν γονέας και μη τεχνικός του Καράτε, δεν καταλαβαίνω τους τίτλους, τις σπουδές και την τεχνική επάρκεια του καθ όλα σεβαστού δασκάλου σου. Άλλωστε δεν με ενδιαφέρουν ούτε είναι και το ζητούμενο. Φυσικά δεν αντιλαμβάνομαι για πια περιφρόνηση και απαξίωση λέτε ότι έλαβε ο δάσκαλος σας και από ποιους ; Αν πιστεύει ότι κάποιοι τον πολέμησαν ας βγει να το πει καθαρά και ξάστερα. Προσωπικά δεν τον κατηγορώ διότι αντιλαμβάνομαι ότι με το ατυχές σχόλιο του, άλλα θέλει να πει και άλλο λέει. Πιθανόν να θέλει να εκφράσει προσωπική πικρία. Αν είναι έτσι ας το κάνει ευθαρσώς για να μπορεί να απαντήσει και ο δημιουργός της όποιας πικρίας του.

Χθες στις 1:55 π.μ. · Τροποποιήθηκε

 

Θύμιος Περσίδης: Και ο γάτος μου είναι "γονέας"! Έχει λόγο στην ΕΛΟΚ? Οι γονείς να πάνε στους συλλόγους τους και εκείνοι, όπως ορίζει ο νόμος, δια του αντιπροσώπου τους στην ομοσπονδία! Πες το και στον Κυρλόγλου αυτό, γιατί μας τα έχει πρήξει και αυτός με το "γονιός"!!! Τα υπόλοιπα που λες παραπάνω είναι ασυναρτησίες! Βρίζεις κάποιον και μετά του λες κατάμουτρα "εγώ? λάθος κατάλαβες"!

 

Σπύρος Δρακόπουλος ως Σπυρος Χρηστου: Πάντως κ Giorgos Zaimakis θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον να ακούσουμε από τον ίδιο τον καθ όλα σεβαστό δάσκαλο σας, εάν βέβαια το επιθυμεί, μια που αποφάσισε να εκφραστεί στην παρούσα σελίδα που σχολιάζουμε, γιατί είναι αδικημένος, ποιοι τον αδίκησαν και ποιες είναι οι αλήθειες που λέει, όπως ισχυρίζεστε. Προσωπικά θα τον ακούσω με μεγάλη προσοχή.

Χθες στις 1:43 π.μ.

 

Αναστάσιος Μάνεσης: Πάντως απο το 2004 μέχρι σήμερα κουμάντο στην ΕΛΟΚ κάνει ο Γερόλυμπος. Επίσης η αναφορά του μαθητή του κου Ζευκη ότι ο δάσκαλός του δεν έχει dan ΕΛΟΚ , δεν έχει περάσει σχολεία προπονητών, δεν έχει βοηθηθεί κλπ όπως "όλοι εμείς" είναι παντελώς λανθασμένη όσον αφορά το "όλοι". Μάλλον όλοι οι άλλοι εννοεί.

Πριν 23 ώρες

 

Θύμιος Περσίδης: Εσύ είσαι ύποπτος! Σαν "Σπύρος Δρακόπουλος" μου φαίνεσαι. Εδώ βρήκες να βγάλεις τον πόνο σου? Θα δείξει πιο κάτω!

 

Kirloglou Tilemachos: ΣΤΟΥΣ ΖΕΥΚΗΔΕΣ ΟΝΤΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΣ ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΦΊΛΕ ΣΠΥΡΟ.

Χθες στις 1:08 π.μ.

 

Kirloglou Tilemachos:      ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Χθες στις 1:38 π.μ.

 

Θύμιος Περσίδης: Εδώ πάλι ή ο πατσοκοιλιάς κάνει την συνήθη ... πολιτική του της μαλακίας ή ο Δρακόπουλος τον εκμεταλλεύεται χωρίς κανένα ενδοιασμό! Η συνήθης στρατηγική "μαστίγιο και καρότο"! Του έχει πει "εσύ θα βρίζεις και εγώ θα το μετριάζω"!!!  

 

Σπύρος Δρακόπουλος ως Σπυρος Χρηστου: Καλή νύχτα Μάχο.

Χθες στις 1:44 π.μ.

 

Θύμιος Περσίδης: Δεν χρειάζεται "καληνύχτα"! Κοιμάται όρθιος!

 

Gikas Zervas: Παιδια μη μιλατε για προδοσιες το στις εκλογες του 2012 ξερουμε καλα τι εγινε και ποιοι ηταν οι προδοτες. Λοιπον ψυχραιμια και αφηστε τις κατινιες γιατι υπαρχει πολυς δρομος ακομα και βλεπετε οτι δεν ειναι ευκολος. Ο δασκαλος Ζευκης δεν ειναι μεσα στην ΕΛΟΚ και ουτε με τον Γερολυμπο. Και αυτο που βλεπω ο δασκαλος Ζευκης εκφραζει μια σκεψη. Και ολο αυτο τον καιρο ολοι λετε μεγαλα λογια και βριζετε. Κυριοι ολοι εσεις κανατε τον Γερολυμπο αυτο που ειναι. Ο Περσιδης σας τα ελεγε δεν τον ακουγατε. Και σας ξαναλεω ψυχραιμια και παμε παρακατω. Ο αγωνας ειναι δυσκολος και ας κρατησουμε δυναμεις για αυτο. Ο δασκαλος Ζευκης ηταν και ειναι ειναι τιμιος δεν κρυβεται ουτε εχει αναγκες απο γραβατες και απο θεσουλες οπως καποιοι αλλοι. Ειμαι μαζι του απο το 2005 μεχρι και σημερα. Αυτο για να ειμαι μαζι του το πληρωσα με το να ειμαι εκτος ΕΛΟΚ. Μαζι με τον φιλο μου τον Ζαιμακη συνεχιζουμε να πληρωνουμε αυτη την επιλογη. Κυριε Σπυρο Χρηστου απο εσας περιμενω περισσοτερη σοβαροτητα γιατι το 2012 ξερουμε ολοι τι εγινε και αυτη την στιγμη ξοδευονται πολλα χρηματα για τον αγωνα εναντια στον Γερολυμπο. Καλη σας ημερα.

Χθες στις 7:18 π.μ.

 

Σπύρος Δρακόπουλος ως Bob Oraiopoulos: Κύριε Gikas Zervas είστε εκτός θέματος. Δεν κατηγορήσαμε την προσωπικότητα και τις ικανότητες του κ. Ζεύκη. Απαντήσαμε στην άκαιρη, άστοχη και αγνώστων σκοπιμότητας δημόσιας τοποθέτησής του. Εάν έχει παράπονα ας τα πει. Αν έχει πρόβλημα επίσης. Δεν σας προξενεί εντύπωση ότι στο Καράτε είναι ο Γερόλυμπος και οι συναυτώ βολεψάκηδες και απέναντί τους οι του ΚΙΜΕ που ανιδιοτελώς εναντιώνονται στις πράξεις του ανεπιθύμητου Παγκοσμίως. Εάν πραγματικά θέλετε την εξυγίανση του Καράτε διαλέξτε. Βέβαια υπάρχει και μια κατηγορία ανθρώπων που ηθελημένα ή αδιάφορα παρακολουθεί τις εξελίξεις. Και όταν πέσει ο πέλεκυς θα μας ακολουθήσουν. Από την άλλη θα πρέπει ο κ Ζεύκης να επανατοποθετηθεί για το σχόλιό του κι αν έχει δίκιο θα του ζητήσουμε και δημόσια συγνώμη. Θα το κάνει όμως; περιμένουμε! Εμείς δεν θέλουμε να είναι απέναντι στον Γερόλυμπο. Όλοι εμείς που αντιδράμε αν και έχουμε πολλά επί προσωπικού δεν αναφερόμαστε σε αυτά. Έχουμε αναφορές όμως ενάντια στις εγκληματικές του πράξεις και αυτες καταδικάζουμε. Σωστά αναφέρεστε στα κακώς κείμενα του καράτε που είναι ο κύριος μοχλός του και η κινητήρια δύναμη. Ελάτε λοιπόν όλοι μαζί εφόσον αγαπάτε το Καράτε για να πετύχουμε την ανατροπή του για πλήρη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, τώρα όμως. Η ισχύς εν τη ενώσει!

Πριν 18 ώρες · Τροποποιήθηκε

Θύμιος Περσίδης: 1) Τον πήρατε στη γιούχα και μη μας πουλάς τρέλα!

2) Η τοποθέτησή του ήταν απόλυτα φυσιολογική: "Πού είναι αυτά που λέγατε?" είπε και με το δίκιο του γιατί έχετε φάει σκουπιδοτενεκέ στη μούρη!

3) Οι του ΚΙΜΕ δεν είναι καθόλου ανιδιοτελώς! Πόσα παίρνεις από τους συλλόγους για τους δικηγόρους χωρίς να δίνεις λογαριασμό?

4) Το σχόλιο του Ζεύκη ήταν τυπικό και πεντακάθαρο και δεν έχει καμιά ανάγκη να επανατοποθετηθεί.

5) Εγώ, που δεν είμαι ευγενικός αλλά πραγματιστής θα το κάνω πιο αιχμηρό με δική μου νέα διατύπωση:

"Πού είναι οι υποσχέσεις ότι θα διαλύατε τον Γερόλυμπο, βρε μαλάκες???" Αντί να ζητάτε συγνώμη για την ανικανότητά σας, ζητάτε και τα ρέστα???

6) Τέλος, άσε στην άκρη το "ελάτε, όλοι μαζί να κάνουμε και άλλες μαλακίες!"

 

Gikas Zervas: Κυριε Ωραιοπουλε με ολο τον σεβασμο που σας εχω αυτο που λεω ειναι οτι καλο ειναι να μην βγαζουμε γρηγορα συμπερασματα για καποιους ανθρωπους. Και το στις 2012 εκλογες ημουν μονος μου απεναντι στον Γερολυμπο οταν αλλοι πουλησανε τον κυριο Μπικα. Ημουν μονος μου και ολοι σιωπουσαν. Μπορειτε να ρωτησετε τον κυριο Σανιωτη. Περασμενα ναι, ξεχασμενα οχι

 

Θύμιος Περσίδης: Μπάμπη Ωραιόπουλε, αφού έχεις δώσει τους κωδικούς σου στον Δρακόπουλο να γράφει τις μαλακίες του, τότε ο σεβασμός στο πρόσωπό σου είναι ανάλογος!

 

Σπύρος Δρακόπουλος ως Bob Oraiopoulos: Δεν έβγαλα συμπέρασμα. Απάντησα στην άστοχη τοποθέτηση του κ. Ζεύκη. Όπως βλέπετε το διαίρει και βασίλευε καλά κρατεί όσο υπάρχει ο Γερόλυμπος και οι βολεψάκηδες. Στη διάθεσή σας και σε προσωπική συζήτηση για να σταματήσουμε το κακό...

Χθες στις 8:37 π.μ.

 

Θύμιος Περσίδης: Τελικά ο Δρακόπουλος είναι εξωγήινος για το καράτε, διότι ο Ωραιόπουλος είναι από τους πρώτους και πιο μακροχρόνιους βολεψάκηδες στην ΕΛΟΚ υπό τον Γερόλυμπο!

 

Αναστάσιος Μάνεσης: Κε Ζέρβα, εννοείται ότι δεν κρίνουμε το ήθος και την ποιότητα κανενός ούτε βγάζουμε εύκολα συμπεράσματα. Όμως θεωρώ ότι σε αυτό τον αγώνα πρέπει όλοι μας να είμαστε ξεκάθαροι απο την αρχή μέχρι το τέλος. Διάφοροι που κράτησαν κατά το παρελθόν και καλά ουδέτερη στάση βλέπουμε ότι σιγά σιγά αναγκάζονται και παίρνουν θέση. Απο την αναφορά του κου Ζευκη δεν προκύπτει ότι παίρνει θέση υπέρ του Γερόλυμπου, όμως σαφώς ειρωνεύεται την πλευρά της αντιπολίτευσης. Θεωρείτε ότι είναι ο κατάλληλος χρόνος για τέτοιες ειρωνίες;

Πριν 23 ώρες

 

Θύμιος Περσίδης: Ύποπτος ο Μάνεσης! Εδώ αρχίζει να διαφαίνεται "Δρακόπουλος" που θέλει να υποβαθμίσει την αρχική του έκρηξη!

 

Σπύρος Δρακόπουλος ως Stavros Stavrianidis: Το ερώτημα είναι ποια "παρόρμηση" οδήγησε τον κ. Ζεύκη να κάνει αυτό το σχόλιο; Συμμετέχοντας σ έναν δημόσιο διάλογο δέχεσαι τον αντίλογο, εξ άλλου το καράτε μας έχει διδάξει ότι τα πάντα είναι δράση και αντίδραση. Άξιοι επαίνου είναι οι μαθητές και συνεργάτες ενός δασκάλου όταν τον υπερασπίζονται, αλλά οφείλει και ο ίδιος να προστατέψει τα ιδανικά του. Είναι διαφορετικό να δημοσιοποιείς ένα ερώτημα που ενέχει μομφή και διαφορετικό να εκφράζεις έναν προβληματισμό !

Πριν 23 ώρες

 

Θύμιος Περσίδης: Αποκλείω να αυτα έγραψε αυτά ο Σταυριανίδης. Αποτελούν συνέχεια της προσπάθειας Δρακόπουλου να υποβαθμίσει την κατάσταση χωρίς να εκτεθεί!

 

Gikas Zervas: Κυριε Μανεση τοσο καιρο ουτε εγω σχολιαζω απλα παρατηρω. Σιγουρα δεν επρεπε να κανει ενα τετοιο σχολιο αλλα το προβλημα ειναι οτι λεγονται μεγαλα λογια προσβλητικα απο ολες τις πλευρες και απο ανθρωπους που ξεπουλησαν τα παντα για να παρουν θεσεις και νταν απο τον Γερολυμπο. Λιγη αυτοκριτικη θα κανει καλο σε ολους μας. Και καποιοι απο την αντιπολιτευση γνωριζαν για αυτη την συναντηση πριν γινει και ξερουν και τους λογους και για αυτο δεν εχουν παρει μεχρι τωρα θεση. Η συναντηση ηταν φανερη σε δημοσιο χωρο δεν κρυφτηκε. Νομιζω πολλα ειπαμε.

 

Gikas Zervas: Εχω 2 ελλατωματα ξερετε εχω μεγαλο αρχειο απο παλια περιοδικα του χωρου μας. Ετσι γνωριζω του παντες και το δευτερο ελλατωμα εχω πολυ καλη μνημη. Και σας ξαναλεω περασμενα ναι ξεχασμενα οχι

Πριν 19 ώρες

 

Θύμιος Περσίδης: Λάθος του Ζέρβα! Το σχόλιο ΔΕΝ ΕΙΧΕ τίποτα απολύτως κακό! Το ερώτημα βρίσκεται στο μυαλό όλων. Ο Ζεύκης απλά το διατύπωσε! Από την άλλη μεριά η συζήτηση του Ζεύκη με τον Γερόλυμπο ήταν δημόσια και μπροστά σε πολλούς!

 

Σπύρος Δρακόπουλος ως Bob Oraiopoulos: Κύριε Gikas Zervas επί της ουσίας δεν απαντήσατε κάτι που θα έπρεπε να κάνει ο κ. Ζέρβας. Καλά κάνετε και έχετε και αρχείο. Όλοι μας στο παρελθόν πιστέψαμε και στηρίξαμε τον Γερόλυμπο-έπαψα να τον λέω κύριο, γιατί έχω ντοκουμέντα να τον στείλω αδιάβαστο και δεν μιλάω επί προσωπικού. Μιλάω για τα κακώς κείμενα του καράτε που προκάλεσε, δημιούργησε, καλλιέργησε για προσωπικό του όφελος. Ο κ. Ζεύκης ας ερμηνεύσει την τοποθέτησή του και να μην παρερμηνευτεί. Από την άλλη αν είναι καλός αγωγός του Καράτε και θέλω να πιστεύω, ας συνταχθεί με το δίκιο. Αν το δίκιο είναι ο Γερόλυμπος ας πάει μαζί του. Στον πόλεμο χάνονται και μάχες και οι 300 του Λεωνίδα αγωνίστηκαν υπέρ βωμών και εστιών και ουσιαστικά θυσιάστηκαν. Εμείς αγωνιζόμαστε για ένα πραγματικό ουσιαστικό ελπιδοφόρο Ολυμπιακό Καράτε. Ο χαιρέκακος χαίρεται που το Καράτε δεν θα είναι μονίμως Ολυμπιακό Καράτε. Τι να συζητάμε δηλαδή για τον κομπλεξικό ανθρωπάκο με τα χίλια πρόσωπα. Που μοιράζει νταν και θέσεις για να μένει στην εξουσία. Αυτό το Καράτε θέλετε, της αναξιοκρατίας και της αρπαχτής. Το καράβι μπάζει από χίλιες μεριές. Πάρτε το χαμπάρι. Το να πάει φυλακή είναι το λιγότερο. Σαν άνθρωπος με την χάριν του Θεού τον συγχωρώ εφόσον αποχωρήσει από το σπίτι των ονείρων μας...!

Πριν 18 ώρες · Τροποποιήθηκε

 

Θύμιος Περσίδης: Ωραιόπουλε δυστυχώς μαλάκας! Ο σωσίας σου σε έχει βάλει στη μπρίζα βλέπω! Να αλλάξεις τους κωδικούς σου! Εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα! Προς όλους τους άλλους: πιστεύετε ότι ο Ωραιόπουλος θα χαλάσει την ... ομορφιά του γράφοντας τέτοιες μαλακίες??? Τα ανωτέρω λόγια και κείμενα είναι χιλιογραμμένα από το χέρι του Δρακόπουλου.

 

Gikas Zervas: Κυριε Bob Oraiopoulos συμφωνω μαζι σας και θα ηθελα να ληξει εδω περα αυτη η συζητηση.Το παρελθον θα μας κρατησει πισω ολοι πιστευω πως κατι μαθαμε απο αυτο και πρεπει να κοιταξουμε μπροστα

Πριν 18 ώρες

 

Σπύρος Δρακόπουλος ως Bob Oraiopoulos: Στη διάθεσή σας...στον κοινό αγώνα εξυγίανσης του καράτε και όχι μόνο. Όλοι είμαστε μια σταγόνα του Ωκεανού. Πολλές σταγόνες όμως είναι ο ίδιος ο Ωκεανός. Και θα θυμίσω σε αυτούς τους βολεψάκηδες το ρητό του Πλάτωνα "δεν μπορείς να ανακαλύψεις νέους ωκεανούς αν δεν μπορείς να διώξεις την όμορφη ακτή που εκτείνεται μπροστά στα μάτια σου"

Πριν 18 ώρες · Τροποποιήθηκε

 

Θύμιος Περσίδης: Κουφαθήκαμε! Εδώ το παίζει και ... συγγραφέας! 

 

Σπύρος Δρακόπουλος ως Αναστάσιος Μάνεσης: Κε Ζέρβα, αρχικά επιχειρήσατε να κρατήσετε ουδέτερη στάση, αλλά όσον αφορά τα υπόλοιπα σχόλιά σας θα ήθελα να σας αναφέρω τα εξής: Πιστεύω ότι το σύνολο των ανθρώπων που πρόσκεινται στην αντιπολίτευση όταν καταγγέλει κάποιον για μη θεμιτή ή ανέντιμη συμπεριφορά μιλάει για συγκεκριμένους ανθρώπους με ονοματεπώνυμο και συγκεκριμένες συμπεριφορές. Απο την άλλη πλευρά όσοι τηρούν και καλά ουδέτερη στάση μιλούν με γενικολογίες , για ανθρώπους της αντιπολίτευσης που κατά το παρελθόν έκαναν αρπαχτές , είχαν "θεσσάρες", τους κόπηκαν προνόμια, κλπ. Πουθενά όμως και από κανένα δεν είχα όμως την τύχη να ακούσω συγκεκριμένες άνομες ή ανήθικες πράξεις που να έγιναν από ανθρώπους με συγκεκριμένα ονοματεπώνυμα. Όταν λέω ανήθικη , ανέντιμη και άνομη πράξη εννοώ αυτό ακριβώς, όχι το αν κάποιος που δεν ήξερε τα βασικά Κάτα τού shotokan ήθελε να πάρει το 3ο Dan και κόπηκε, ούτε αν κάποιος Δάσκαλος με 30 χρόνια πήρε το 5ο Dan η έγινε επαξίως προπονητής. Εσείς με το τεράστιο αρχείο που κρατάτε όμως θα μπορούσατε να είσαστε πιο σαφής σε σχέση με τις αναφορές αυτές γιατί προφανώς κρατάτε στα χέρια σας και αποδείξεις. Δεν θέλω να δω τις αποδείξεις σας, σας πιστεύω ότι τις έχετε, όμως περιμένω να ακούσω επιτέλους κάτι συγκεκριμένο και όχι αοριστολογίες.

Πριν 18 ώρες · Τροποποιήθηκε

 

Θύμιος Περσίδης: Σε μάγκωσα: και εσύ "Σπύρος Δρακόπουλος" είσαι! Αερολογείς με αποτέλεσμα να χάνεις το νόημα των ίδιων σου των λόγων!

 

Gikas Zervas: Κυριε Μανεση ειπα να κανουμε την αυτοκριτικη μας για να δουμε τα λαθη μας για να μπορεσουμε να παμε παρακατω. Πρωτα απο ολα ας ειμαστε τιμιοι με τον εαυτο μας. Αυτο και μονο αυτο

Πριν 17 ώρες

 

Θανάσης Φυλακτός ως Mlgk Mlgk: Κύριε Ζεύκη η γνώμη μοιάζει παρα πολύ με κάτι άλλο.. Και αυτό γιατί

1. Είναι δύσκολο να την κρατήσεις για το εαυτό σου..
2. Αμα την αμολήσεις, όλοι σε παίρνουνε χαμπάρι..
3. Όταν συμβεί αυτό καλό είναι να φύγεις διακριτικά…
4. Μην στεναχωριέσαι, συμβαίνει σε όλους. Τουλάχιστον φροντίστε την επόμενη φορά να μυρίζει λίγο καλύτερα!!
Πριν 20 ώρες · Τροποποιήθηκε

 

Θύμιος Περσίδης: Βρε καλώς τονε κι ας άργησε! Πού ήσουν εσύ τόσο καιρό? Και έλεγα, πού είναι ο άλλος βρωμιάρης της παρέας? Πάνω που πήγαινε να κλείσει το θέμα και το ξανα-άνοιξες! Με 6ο (?) Νταν-μαϊμού στο Σότοκαν, πρόεδρος του συλλόγου του Άρη Κραββαρίτη και με πτυχίο Οικονομικού Πανεπιστημίου και απευθύνεις τέτοια λόγια σε ένα δάσκαλο 5 Νταν άλλου στυλ με αντιπροσώπευση της αντίστοιχης Ιαπωνικής Ομοσπονδίας στη χώρα μας? Πού στο διάλο έμαθες τον σεβασμό που διδάσκει το καράτε εσύ? Είναι φανερό ότι δεν έχεις μάθει ακόμα ότι άλλο είναι να ξαμολάς μια ... πορδή και άλλο να είσαι ο ίδιος πορδή??? Πρόσεχε, γιατί όσο διακριτικά και να φεύγεις, στην περίπτωσή σου όπου κι αν πηγαίνεις ο ίδιος είσαι!

 

Gikas Zervas: Κυριε Mlgk που κρυβεσαι πισω απο ψευτικα προφιλ αυτο που βρωμαει εισαι εσυ γιατι σε πηγε σερπατινα. Ο δασκαλος Ζευκης ειναι εκτος Ελοκ και ο πιο καθαρος και δεν εχει παρει τιποτα απο την Ελοκ. Γιατι σας ενοχλησε το σχολιο του; Δεν εχετε να φοβαστε για κατι απο ενα ανθρωπο που ειναι εκτος ομοσπονδιας. Ξερετε γιατι ενοχληθκατε; Να σας πω. Αυτο στην ψυχολογια λεγεται προβολη. Αυτα που κανουμε εμεις τα βλεπουμε σε αλλους και νομιζουμε οτι τα κανουν οι αλλοι. Και απο προδοσιες γνωριζουν λιγο ή πολυ ολοι στην Ελοκ. Αλλοι προδοσανε δασκαλους αλλοι μαθητες και αλλοι προδοσανε φιλους. Για μια γραβατα ή ενα νταν.

Πριν  20 ώρες

 

Θανάσης Φυλακτός ως Mlgk Mlgk: Δεν φοβόμαστε κανένα κύριε Ζέρβα, ούτε εκτός και οπωσδήποτε ούτε εντός ΕΛΟΚ. Από την στιγμή που ξεκινήσαμε ένα πόλεμο με ένα κατεστημένο του οποίου ηγείται ο Γερόλυμπος, πολύ λίγο θα μας ταράξει η προσωπικότητα και οι τοποθετήσεις του κ. Ζεύκη. Και μιας και τα πάτε τόσο καλά με την ψυχολογία, θα σας πρότεινα να αναλώσετε λίγο από το ταλέντο σας σε αυτή, προκειμένου να ξεπεράσετε την εμμονή σας με τον Περσίδη και να αντιληφθείτε την πραγματικότητα.

Πριν 19 ώρες

 

Θύμιος Περσίδης: Ποιά είναι η πραγματικότητα βρε νούμερο, που εσύ και ο δάσκαλός σου Άρης Κραββαρίτης επί 20 χρόνια κωλογλύφατε τον Γερόλυμπο???

 

Gikas Zervas: Εχω εμμονή με τη αλήθεια και ο Περσιδης εχει βγει αληθινος μεχρι τωρα. Απο το 94 προειδοποιησε για τον Γερολυμπο και σας ειπε και πριν ενα χρονο σας ειπε και τι επρεπε να κανετε και δεν τον ακουσατε. Ειναι ο μονος που ξερει να κερδιζει δικες απεναντι στον Γερολυμπο. Και ξερετε γιατι κερδιζει; Γιατι δεν εχει βρωμισει με αυτη την καστασταση και δεν φοβαται. Το να εισαι καθαρος ειναι μεγαλο πλεονεκτημα τουλαχιστον σε αυτον τον πολεμο.

Πριν 19 ώρες

 

Σπύρος Δρακόπουλος ως Χριστίνα Φραγκούλη: WITHOUT COMMENTS 😂😂😂😂😂😂Δείτε τη μετάφραση

Πριν 19 ώρες

 

Θύμιος Περσίδης: Πρόσεχε, διότι ο έχων πολλά πρόσωπα κάποτε ξεχνάει ποιο είναι το πραγματικό του!

 

Gikas Zervas: Κυρια Φραγκουλη ολα αυτα εχουν καταγραφει και καλο ειναι να ειστε πιο σοβαρη. Προς το παρον γελαει ο Γερολυμπος και μην ξεχνατε πως εσεις τα δικαστηρια τα πληρωνετε απο την τσεπη σας.

Πριν 19 ώρες

 

Θύμιος Περσίδης: Σωστά τον αποκάλεσες!

 

 

 

Θανάσης Φυλακτός ως Mlgk Mlgk: Θα συμφωνήσω μαζί σου μόνο σε ένα πράγμα. Οτι ο Περσίδης κερδίζει δίκες απέναντι στο Γερόλυμπο. Οι δίκες που κερδίζει όμως ο Περσίδης (όσες από αυτές κέρδισε γιατί υπάρχουν και πολλές που έχασε) είναι δίκες που ο Γερόλυμπος έκανε κατά του Περσίδη. Και μιας και έχεις μνήμη και αρχείο, θα γνωρίζεις πολύ καλά ότι η ευκολία με την οποία ο Γερόλυμπος κάνει μηνύσεις επί δικαίων και αδίκων, είναι ο κυριότερος λόγος που πολλές από αυτές τις χάνει. Θα ηταν ενδιαφέρον να απαριθμήσεις πόσες δίκες έκανε ο Περσίδης στον Γερόλυμπο και πόσες από αυτές κέρδισε.

Όσον αφορά την καθαριότητα, θα σου θυμίσω ότι ο Γερόλυμπος έχει βγει μέσα από το καράτε και μάλιστα από την ισχυρότερη οικογένεια της εποχής, σφετερίστηκε την εμπιστοσύνη ανθρώπων, έκλεψε την ΕΛΟΚ και σήμερα απαιτεί να του πληρώνουν δικαιώματα στο μαγαζί του.

Ο Περσίδης είναι ζήτημα αν έχει κάνει 3 μήνες καράτε συνεχώς στην ζωή του, έκλεψε την ΠΟΠΚ, που δεν έχει ούτε έναν ενεργό αθλητή και σήμερα απαιτεί να τον προσκυνήσουν όλοι εκείνοι που έχουν φάει την ζωή τους στα dojo. Επομένως έχουμε δύο φυσιογνωμίες στον χώρο, εξίσου σφετεριστές, εξίσου αρχομανείς, εξίσου αργυρώνητους και εξίσου δικολάγνους. Sorry αλλά ανάμεσα στους δύο προσωπικά διαλέγω τον λιγότερο τρελό.

Πριν 19 ώρες

 

Θύμιος Περσίδης: Μας λες καραμπινάτες μαλακίες όπως πάντα!

1) Κατά του Γερόλυμπου κέρδισα την "Μητέρα των Δικών" που είναι τα δικαιώματα της ΠΟΠΚ επί του παραδοσιακού καράτε στο οποίο εσύ έχεις Μηδέν Νταν!

2) Κατά του Γερόλυμπου δεν έκανα καμιά μήνυση, διότι δεν είχε τίποτα που να με ενδιαφέρει!

3) Ο Γερόλυμπος ΔΕΝ βγήκε μέσα από την ισχυρότερη οικογένεια καράτε της εποχής και ΔΕΝ έκλεψε την ΕΛΟΚ! Βγήκε από μια συμμορία που εκμεταλλευόταν το καράτε επί 20 χρόνια και την ΕΛΟΚ του την δώσανε όλοι οι άλλοι συμμορίτες της ίδιας συμμορίας, μεταξύ των οποίων και ο δάσκαλός σου και ο σύλλογός του και εσύ σαν πρόεδρος του συλλόγου αυτού!

4) Στα παπάρια μας πόσο καιρό έκανε καράτε ο Περσίδης, αλλά δεν έκλεψε την ΠΟΠΚ! Την κέρδισε μετά από δικαστικούς αγώνες με οικονομικά ισχυρότατο αντίπαλο, που είχε ισχυρότατους δικηγόρους!

5) Δεν του χρειάζεται του Περσίδη να τον προσκυνήσουν ηλίθιοι σαν και εσένα. Να σώσει τα χρόνια που έκαναν πολλοί καράτε προσπαθεί, αλλά επειδή όλοι είσαστε ηλίθιοι δεν πρόκειται αυτό να το καταλάβετε!

6) Η ΠΟΠΚ είναι ισχυρότερη από όλους εσάς μαζί και χωρίς αυτήν τα διπλώματά σας είναι για τα σκουπίδια! Σε όσα επιχειρήματα έχω διατυπώσει επί αυτού του θέματος δεν έχετε να αντιτάξετε κανένα. Αντίθετα κρύβετε όλοι τα διπλώματά σας να μη βλέπουμε ποιοί τα υπογράφουν. Θυμηθείτε να μην χτυπήσετε ποτέ την πόρτα της ΠΟΠΚ!

7) Τέλος, το να με εξισώνεις με τον Γερόλυμπο μου φτάνει, διότι έτσι ομολογείς δημοσίως πόσο μαλάκας είσαι!!!

 

Gikas Zervas: Ετσι ειναι. Οποιος λεει αληθειες ειναι τρελλος. Αν σας ειχε δωσει την ΠΟΠΚ θα ηταν;

Πριν 18 ώρες

 

Θανάσης Φυλακτός ως Mlgk Mlgk: Θα συμπληρώσω δε, ότι ένα ακόμη κοινό τους είναι και η εμμονή για την εκπροσώπηση στην ολυμπιακή επιτροπή... Αυτό ήθελε για την ΠΟΠΚ.

Πριν 18 ώρες · Τροποποιήθηκε

 

Θύμιος Περσίδης: Βρε βλάκα, η εκπροσώπηση της ΕΛΟΚ στην ΕΟΕ είναι το ένα εκατοστό μιας ομοσπονδίας που έκανα επί 20 χρόνια δικαστικούς αγώνες για να την κρατήσω! Και που χωρίς αυτήν είσαστε όλοι σας μηδενικά! Φαίνεται ότι και εσύ είσαι βραχυκυκλωμένος με τον ίδιο τρόπο  όπως ο Κυρλόγλου!!!

 

Dimitrios Anastasiadis: Gikas Zervas λες την ιστορία όπως σου την έχει πει ο ζευκης... Κανόνισε μια μέρα να πάμε για τσίπουρου να σου πω και την δικιά μας ιστορία.... Πιστεύω θα αναθεωρήσεις πολλά!

Πριν 18 ώρες

 

Θύμιος Περσίδης: Γιατί εσύ πώς την ξέρεις την ιστορία? Μείνε καλύτερα στα "τσίπουρου"!

 

Σπύρος Δρακόπουλος ως Bob Oraiopoulos: Και ο δικαστικός αγώνας των ημετέρων που πρόσκεινται στο ΚΙΜΕ γίνεται με προσωπικά έξοδα, σε αντίθεση με τον persona non grada που κάθε δίκη γίνεται με έξοδα της Ομοσπονδίας. Εξ άλλου η λέξη δικομανής είναι φτωχή για να τον περιγράψει, ποιον αυτόν που ακόμα και τον ίδιο τον πατέρα του μήνυσε. Τελικά ο άν-θρωπος πρέπει να έχει κάτι πολύ άρρωστο μέσα του...

Πριν 18 ώρες

 

Gikas Zervas: Δημητρη θα ερθεις στο Πηλι να παμε για ψαρεμα και θα χαρω να σε ακουσω και ελπιζω να με ακουσεις και εσυ

Πριν 18 ώρες

 

Gikas Zervas: Συμφωνω και να ξερετε η κακια ειναι αρρωστια. Υπαρχουν πολλοι ανθρωποι σαν τον Γερολυμπο

Πριν 18 ώρες

 

Dimitrios Anastasiadis: Αρκεί να έχει θραψαλα αυτή την φορά😀😀😀

Πριν 17 ώρες

 

Gikas Zervas: Αφου τα μαζεψατε ολα.Για μπαλαδες θα παμε

Πριν 17 ώρες

 

Dimitrios Anastasiadis: Να κάνει λίγο μπουνατσα και είμαι μέσα

Πριν 17 ώρες

 

Σπύρος Δρακόπουλος ως Αναστάσιος Μάνεσης: Ο κος Ζευκής δεν ανήκει στην ΕΛΟΚ, δεν έχει πάρει τίποτα από την ΕΛΟΚ, ούτε όμως έχει δώσει και τίποτα στην ΕΛΟΚ. Όμως υπάρχουν άνθρωποι που έχουν δώσει πολλά στην ΕΛΟΚ, έχουν συμβάλλει στην ίδρυση της, έχουν διδάξει καράτε για δεκαετίες, μέσα από τα dojo τους έχουν βγεί Δάσκαλοι, προπονητές , άξιοι αθλητές. Σήμερα κάποιοι από αυτούς βρίσκονται εκτός ΕΛΟΚ γιατί εκδιώχθηκαν από ένα τυχοδιώκτη που δεν έχει προσφέρει τίποτα πέραν του παραγοντισμού του και θέλει να κρατήσει την ομοσπονδία σαν μαγαζάκι του. Ο κος Ζευκής ως ένας Δάσκαλος εκτός ΕΛΟΚ που ούτε έχει πάρει, ούτε όμως έχει προσφέρει τίποτα δεν θα έπρεπε να ειρωνεύεται τους δασκάλους της αντιπολίτευσης και το ΚΙΜΕ γιατί δεν του πέφτει τελικά λόγος. Αν επιθυμεί ας ενταχθεί στην ΕΛΟΚ, να δώσει εξετάσεις για 1ο Dan ΕΛΟΚ ή ISSO αφού η ΕΛΟΚ του Γερόλυμπου δεν αναγνωρίζει καμμία διεθνή οργάνωση (αυτό το αντιμετωπίσαμε δυστυχώς όλοι μας) , και μετά ειρωνεύεται αυτούς που παλεύουν να λύσουν τις παθογένειες του συστήματος.

Πριν 17 ώρες · Τροποποιήθηκε

 

Θύμιος Περσίδης: Ασυνάρτητες μαλακίες όπως πάντα!

 

Gikas Zervas: Τα προβληματα δημιουργηθηκαν απο τους ανθρωπους της Ελοκ και οχι απο τους εξω. Οσο για τα νταν της Ελοκ ας μη το κουβεντιασουμε

Πριν 17 ώρες

 

Θανάσης Φυλακτός ως Mlgk Mlgk: Gikas Zervas Κύριοι η ΕΛΟΚ, τα μετάλλια της, τα DAN της και οι αγώνες της δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα κατασκευασμένο star system, το οποίο έχει τόση αξία όση εμείς αποφασίζουμε να του δώσουμε. Οσο συνδέουμε το καράτε με μόρια, με μετάλλια με ranking και ότι άλλο παραμύθι θέλει ο καθένας μας να ζει, τότε θα υπάρχουν και Γερόλυμποι να μας το πουλάνε και να κονομάνε από αυτό. Για κάποιο λόγο, που ειλικρινά αδυνατώ να καταλάβω οι Δάσκαλοι – Coaches προτιμάτε να είστε κομπάρσοι στο τσίρκο του Γερόλυμπου, αρκεί να φωτογραφηθείτε με ένα 15χρονο που ο Γερόλυμπος του κρέμασε ένα μετάλλιο στο λαιμό, αφού πρώτα του πήρε το παράβολο, από το να είστε Δάσκαλοι – Sensei για κάποιους λιγότερο ταλαντούχους η προνομιούχους ανθρώπους, οι οποίοι για χρόνια ολόκληρα είναι πιστοί μαθητές σας, πελάτες σας γυμναστήριά σας, και φανατικοί μιας τέχνης στην οποία δεν θα γίνουν ενδεχομένως ποτέ καλοί, όμως εσείς τους κάνατε να την αγαπήσουν, με το να είστε καλοί Δάσκαλοι ή απλώς καλοί άνθρωποι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στις διαφημίσεις σας προτιμάτε το βάθρο και την Εμανουέλλα, από καμιά δεκαριά ιδρωμένους μεσόκοπους να χαμογελάνε περήφανα που έβγαλαν ακόμα μια ώρα προπόνησης. Γιατί από το να είστε πηγή έμπνευσης για συνανθρώπους σας που το αξίζουν, προτιμάτε να είστε τα τσουλάκια ενός νταβατζή; Η ΕΛΟΚ κύριοι δεν είναι το καράτε. Δεν είναι καν μέτρο του καράτε. Εσείς είστε το καράτε.

Πριν 16 ώρες

 

Θύμιος Περσίδης: Αυτά τα λέει πρόεδρος συλλόγου, που είναι μέλος της ΕΛΟΚ, ο οποίος επί 20 χρόνια ψήφιζε Γερόλυμπο στις εκλογές της ΕΛΟΚ και ο οποίος από αυτό το "άχρηστο σύστημα του καράτε της ΕΛΟΚ" και μετά από προπονήσεις 3+2+3+4+5+6 = 23 χρόνων πήρε το έκτο Νταν!

Τελικά πρέπει να είσαι πολύ μαλάκας, αφού σήμερα μας λες ότι δεν έχουν καμιά αξία όλα αυτά για τα οποία εσύ ο ίδιος έδωσες 23 χρόνια από τη ζωή σου να τα αποκτήσεις! Αν θεωρείς άχρηστα τα Νταν του "σταρ σύστεμ" γιατί έδινες εξετάσεις για να τα πάρεις?

Ο δάσκαλός σου Άρης Κραββαρίτης ήταν επί 20 χρόνια τσουλάκι του ίδιου νταβατζή ή όχι???

 

Gikas Zervas: Θα συμφωνησω μαζι σας κυριε Mlgk Mlgk

Πριν 16 ώρες

 

Θανάσης Φυλακτός ως Mlgk Mlgk: Gikas Zervas Πολύ ωραία. Τότε θα έρθω και γω για μπαλάδες.😉

Πριν 16 ώρες

 

Gikas Zervas: Πολυ ωραια σας περιμενω οποτε θελετε

Πριν 16 ώρες

 

Σπύρος Δρακόπουλος ως Αναστάσιος Μάνεσης: Ο Mlgk Mlgk τα είπε όλα. Ως ανήκων στην κατηγορία των μεσηλίκων που ενώ καθημερινά προπονούμαι και ιδρώνω στο dojo του Δασκάλου μου, ουδέποτε μου προξένησε το ενδιαφέρον η συμμετοχή μου σε αγώνες ΕΛΟΚ ούτε η κατοχή dan ΕΛΟΚ , δεν θα μπορούσα να διαφωνήσω. Μία μικρή διαφωνία θα εκφράσω χωρίς να παρεξηγηθώ: Η κατοχή ενός μεταλίου σήμερα και για πολλά χρόνια πίσω δεν προυποθέτει να είναι καποιος ιδιαίτερο ταλέντο ούτε να έχει υψηλό επίπεδο στο καράτε όπως τουλάχιστον το αντιλαμβάνομαι εγώ. Απλά , για να πάρεις σήμερα μόρια για τις πανελλήνιες θα πρέπει προηγουμένως να έχεις περάσει απο τα μόρια του επίτιμου και κάποιων άλλων. Οι πραγματικοί καρατέκα δεν θέλουν σχέσεις με τέτοια μόρια και προτιμούν να απέχουν απο τέτοιες διαδικασίες ανταλλαγών μορίων. Πιστεύω ότι επιτρέπεται λιγο χιούμορ και δεν θα παρεξηγηθούν οι μεσηλικιακές απόψεις μου.

Πριν 13 ώρες · Τροποποιήθηκε

 

Θύμιος Περσίδης: Χαρακτηριστικές χυδαιότητες του Σπύρου Δρακόπουλου!

 

Stergios Tzilias: Ας μην ξεχνιόμαστε...
Επικίνδυνος δεν είναι αυτός που δαγκώνει...  
Επικίνδυνος είναι αυτός που γλύφει...

Πριν 18 ώρες

 

Θανάσης Φυλακτός ως Mlgk Mlgk: Και είναι επικίνδυνος γιατί δεν ξέρεις ποιόν έγλυφε και που πριν από εσένα....

Πριν 18 ώρες

 

 

Θύμιος Περσίδης: Εσύ επί 20 χρόνια πού τον έγλυφες τον Γερόλυμπο? Εγώ ξέρω, αλλά πες το για να το μάθουν και οι άλλοι!

 

 

Σπύρος Δρακόπουλος ως Kirloglou Tilemachos: Περιμένω από τον κύριο Ζεύκη να διευκρινήσει προς τι ,το σχόλιο που έκανε. Όχι γιατί με ενδιαφέρει και πολύ αλλά προς ενημέρωση όλων αυτών που το είδαν και αναλώθηκαν σε σχόλια αυτές τις δύο ημέρες.

Πριν 12 ώρες

 

Θύμιος Περσίδης: Δεν ρωτάω "Τι δεν κατάλαβες", όπως συνηθίζεις εσύ για να προσβάλεις τον συνομιλητή σου, διότι είμαι σίγουρος ότι δεν κατάλαβες τίποτα!!!

Και πάει το πράγμα λέγοντας ......


Είναι περιττό να τονίσω ότι οι πρακτικές του Σπύρου Δρακόπουλου εκθέτουν το ΚΙΜΕ, διώχνουν τους 35 συλλόγους του προς τον Γερόλυμπο και φανατίζουν τους 100 συλλόγους του Γερόλυμπου εναντίον του ΚΙΜΕ σε τρόπο ώστε ακόμα και να εκδιωχθεί ο Γερόλυμπος από την ΕΛΟΚ, οι 100 σύλλογοί του να δημιουργήσουν άλλη δική τους διοικητική ομάδα!


 Ε - Επιβεβαιώνομαι και από την εξέλιξη στην ομοσπονδία Τζούντο!

 

Μέσα σε δύο μήνες από τις παράνομες εκλογές της 6/11/2016 στο Τζούντο η αντιπολίτευση με 9 συλλόγους έναντι 47 της παλιάς διοίκησης πήρε από το δικαστήριο προσωρινή διοίκηση με όλα τα μέλη δικά της (σε pdf).

Το ίδιο με περισσότερες λεπτομέρειες (σε pdf).

Προσπαθεί η παλιά διοίκηση να ακυρώσει την απόφαση του Πρωτοδικείου και αποτυγχάνει (σε pdf).

Στρατηγική ελέγχου των συλλόγων από την προσωρινή διοίκηση (σε pdf).

Επιστολή σους συλλόγους-μέλη (σε pdf).

Πρόσκληση για Γενική Συνέλευση και δηλώσεις ελέγχου των σωματείων (σε pdf).

Απολογισμός και Ισολογισμός της ομοσπονδίας που συνέταξε η παλιά διοίκηση υπό την εποπτεία της προσωρινής διοίκησης (σε pdf).

 

Δείτε με κλικ εδώ και τις τελευταίες εξελίξεις στο Τζούντο για να δείτε τι σας περιμένει.

 

 Αυτά θα είχαν γίνει και για την ΕΛΟΚ από την αρχή του 2017, αν με είχατε ακούσει!


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .