karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 25/5/2015.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr , σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!


 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!

 (Στείλετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν τα τελευταία άρθρα του!!!)

 Με κλήρωση τελικά από πλήθος μοντέλων θα επιλεγεί:

Το Super Model που θα ποζάρει για το Άγαλμα του ... Μαλάκα!!!

 αφού είναι πολλοί αυτοί που "πέρασαν" την ... οντισιόν!!!

 Φυσικά θα χρειαστεί η ψήφος του κοινού, γι' αυτό μελετήστε καλά τα επόμενα για να είσαστε έτοιμοι να ψηφίσετε!

Με κοινή απόφαση Κυβέρνησης και Δήμου Αθηναίων είχε αποφασισθεί το εν λόγω άγαλμα να κοσμήσει την πλατεία Συντάγματος να το βλέπουν οι Έλληνες για να βάζουν μυαλό και οι τουρίστες για να ... χάνουν το δικό τους!!!

(Το είχα πει εγώ: αν φορολογούσαμε τις ... μαλακίες, θα ξεχρεώναμε σε τρία χρόνια τα 312 δισ., που χρωστάμε, και θα ... δανείζαμε μετά τους ... δανειστές!!!)

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

 Διευθυντής της Πρώτης Σχολής Προπονητών των ΕΛΟΚ/ΓΓΑ!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!


Η Κυβέρνηση και ο Υπουργός της "Θεωρίας του Τζόγου" εφαρμόζουν την πολιτική

της Ρώσικης Ρουλέτας για την ανάκαμψη της Χώρας!!!

Ο πρωθυπουργός

της Κωλοτούμπας

Αλέξης Τσίπρας

Ο Υπουργός

Πολιτισμού & Παιδείας της Κωλοτούμπας Αριστείδης Μπαλτάς

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού της Κωλοτούμπας

Σταύρος Κοντονής


Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού της  Κωλοτούμπας

Ιούλιος Συναδινός

"Το χρέος που περπατάει" αποτελεί την αιχμή του ... δόρατος της χώρας μας!!!

 Νομιμότητα ή "ψηφαλάκια"???

Όλες τις παρανομίες της ΕΛΟΚ τις έχουν οι επίορκοι πολιτικοί προϊστάμενοι και οι επίορκοι υπάλληλοι της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στα συρτάρια και στα ντουλάπια τους εδώ και είκοσι χρόνια, κλείνουν εσκεμμένα μάτια και αυτιά στις καταγγελίες επιδεικνύοντας έτσι εγκληματική αδιαφορία και απόλυτη συνενοχή!!!

 Απάτες - Πλαστογραφίες μετά χρήσεως - Πλεκτάνες και Συνομωσίες - Αθλητικά και Οικονομικά Εγγκλήματα

 από τους παλιούς και τους νέους στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού!!!

 Οι Σταύρος Κοντονής και Ιούλιος Συναδινός κοιμούνται ή/και συμμετέχουν με τα ... τσαρούχια

 και κρύβουν συστηματικά όλες τις καταγγελλόμενες απάτες της ΕΛΟΚ κάτω από το χαλί!!!

Αγαπητοί ΣΥΡΙΖΑίοι, αν δεν κλείσετε την καραμπινάτα παράνομη ΕΛΟΚ και την καραμπινάτα παράνομη Σχολή Προπονητών Καράτε, τότε είσαστε διεφθαρμένοι και διαπλεκόμενοι καθώς και συμμετέχετε στα αθλητικά και οικονομικά εγκλήματα του ΔΣ/ΕΛΟΚ!!!


Αποκαλύπτω τις απάτες σας!

Συνταρακτικές κρυμμένες καταστάσεις αποκαλύπτονται κάθε μέρα και από πολλές μεριές. Μια τελευταία πηγή αποκάλυψης των απατεώνων είναι η "μήνυση" της κακιάς συμφοράς, που κατέθεσαν τα Καραλαμόγια της ΕΛΟΚ Χρήστος Μπουλούμπασης, πρόεδρος, Εμμανουέλα Ποντίδα - Γερολύμπου, αναπληρώτρια προέδρου και σύζυξ του γνωστού παγκόσμιου Αρχι-Καραλαμόγιου Γιώργου Γερόλυμπου, και Εμμανουήλ Δημητριάδης, γενικός γραμματέας της ΕΛΟΚ μέσω του δικηγορικού γραφείου των Σοφοκλή Πιλάβιου, δικαστή στο CAS (Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο της ΔΟΕ) και Ιωάννη Μουρνιανάκη, ειδικών δικηγόρων αθλητικού δικαίου και των δύο. Στη μελέτη της μήνυσης αυτής έχουμε καιρό για να εντρυφήσουμε σε άλλο κεφάλαιο, αλλά προσωρινά ας κάνουμε ένα ζεσταματάκι με τη μελέτη ενός τμήματος της μήνυσης και των σχετικών εγγράφων των ηλίθιων μηνυτών, που αναφέρονται σε αυτό!

 

Πραγματικά στο κείμενο της μήνυσης και στον πίνακα σχετικών εγγράφων αναφέρονται τα εξής:

 

 

α) Άνω το επίδικο δήθεν ψευδές και συκοφαντικό δημοσίευμα, β) δεξιά η "αλήθεια", όπως την αντιλαμβάνονται οι μηνυτές και γ) κάτω τα σχετικά έγγραφα που προτείνονται από τους μηνυτές προς απόδειξη των ισχυρισμών τους.

 

Με τον ανωτέρω τρόπο πέρασαν την ... οντισιόν αρκετοί από στρατόπεδο των αντιδίκων και κέρδισαν επάξια μια θέση μεταξύ των υποψηφίων Super Models! Και αυτό διότι αντί να συνυποβάλλουν τα σχετικά έγγραφα που αποδεικνύουν την πενταετή αθλητική ενασχόληση του λαμόγιου Ηλία Γκουβούση, μέλους του ΔΣ/ΕΛΟΚ και ταυτόχρονα παράνομου μαθητή της Σχολής Προπονητών, όπως εγώ ισχυρίζομαι, αυτοί υπέβαλαν (και άρα έθεσαν υπό την κρίση μου!) τα έγγραφα, που δήθεν αποδεικνύουν ότι ο πατέρας του παραπάνω λαμόγιου και μεγαλύτερο λαμόγιο Κώστας Γκουβούσης έχει ΔΙΠΛΩΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΓΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΩ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΑ και άρα το δίπλωμα αυτό αποτελεί μια καραμπινάτη απάτη της ΕΛΟΚ και της ΓΓΑ, που πάει κατευθείαν εισαγγελέα!!!

Δεν μου έπεσαν απλά τα μαλλιά, αλλά υπέστην ... ολική αποτρίχωση!!! (Δεν θέλω περιέργειες πού και πώς!)

Τα παραπάνω ξεφτέρια, λοιπόν, την "πάτησαν" παταγωδώς και υπέβαλλαν τα επόμενα έγγραφα κατά ημερομηνία για να αποδείξουν ότι ο Κώστας Γκουβούσης έχει δίπλωμα προπονητή από τη ΓΓΑ:

Ένα καραμπινάτα παράνομο έγγραφο της ΓΓΑ!

 

 

Και το έλεγε ο φουκαράς ο Πάγκαλος στο βιβλίο του, αλλά δεν τον πιστεύαμε: "Μαζί τα φάγαμε!" και εννοούσε οι πολιτικοί και οι κατά δεκάδες χιλιάδες και με ρουσφέτια, διοριζόμενοι ως επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι, ... αφισοκολλητές και κλακαδόροι των κομμάτων που κυβέρνησαν!!!

 

Τι βεβαιώνει, λοιπόν, το καμάρι μας ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αγωνιστικού Αθλητισμού κ. Τρύφωνας Ζαχαρόπουλος την 24/10/2014? Μας βεβαιώνει ότι μετά από 1) την από 2-10-2014 αίτηση του Κώστα Γκουβούση και 2) του ελέγχου που πραγματοποίησε η υπηρεσία του στα σχετικά δικαιολογητικά, που κατέθεσε ο Γκουβούσης, η "Υπηρεσία" (να πω του ... κώλου ή να μην το πω? εδώ το έχω!) πείσθηκε ότι α) συγκεντρώνει (ο Κώστας Γκουβούσης) τις προϋποθέσεις άσκησης επαγγέλματος προπονητή αθλητών Καράτε Γ΄ κατηγορίας, και γι' αυτό β) συμπεριλήφθηκε στον πίνακα προπονητών Καράτε που τηρεί η ΓΓΑ με ατομικό μητρώο Κ741!!!  (Λαγωνικό Κ741!) Και ιδού το αντίστοιχο τμήμα του αναφερόμενου πίνακα προπονητών καράτε της ΓΓΑ, όπου φαίνεται και το όνομα του Γκουβούση με ημερομηνία εισαγωγής την 2/10/2014, που είναι στην ουσία η ημερομηνία που πήρε ... την άδεια ασκήσεως του επαγγέλματος του προπονητή από τη ΓΓΑ:

 

 

Την ανωτέρω επιστολή του Τρύφωνα Ζαχαρόπουλου την παίρνουν στη συνέχεια οι απατεώνες της ΕΛΟΚ (απατεώνες είναι όλο το ΔΣ βέβαια και ας υπογράφουν μόνο τα καραλαμόγια Μπουλούμπασης και Δημητριάδης!)

 

 

και με αυτήν καθώς και με την επόμενη επιστολή τους δικαιολογούν τις επί 15 χρόνια επιλογές της ΕΛΟΚ να λαμβάνει τις υπηρεσίες του Κώστα Γκουβούση ως "εθνικού προπονητή" και να τις πληρώνει βέβαια, αφού τίποτα δεν παρέχεται δωρεάν σε αυτόν τον κόσμο!!! Στην επιστολή αυτή της ΕΛΟΚ δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην κάλυψη των αμοιβών του Κώστα Γκουβούση δήθεν ότι οι "υπηρεσίες του παρέχονταν αμισθί" πράγμα που σημαίνει ότι τα λεφτά τα έπαιρνε "μαύρα" και άρα το Ταμείο της ΕΛΟΚ διαχειριζόταν "μαύρο χρήμα", αλλά δεν μιλάνε καθόλου οι ηλίθιοι πώς έχουν για εθνικό προπονητή κάποιον, ο οποίος όχι μόνον δεν είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, αλλά ΔΕΝ ΕΧΕΙ ούτε καν το κλασικό και βασικό κατώτατο δίπλωμα εμπειρικού προπονητή από τη ΓΓΑ!!!

 

Αυτό το έγγραφο αναλύεται κατά παράγραφο κατωτέρω.

Τώρα, πώς παραμύθιασαν τον διευθυντή αγωνιστικού αθλητισμού Τρύφωνα Ζαχαρόπουλο και τον έπεισαν ότι ο Γκουβούσης έχει δίπλωμα προπονητή ή πώς αυτός ο ίδιος ο Ζαχαρόπουλος, ευρισκόμενος σε ... συγκολλητή διαπλοκή με τον Γερόλυμπο, είπε: "Φέρτε μου 2-3 χαρτιά, που να γράφουν μαλακίες, και εγώ θα δώσω στον Γκουβούση και δίπλωμα ... καρδινάλιου ακόμα!", ε! αυτό είναι ένα μυστήριο μαλάκυνσης εγκεφάλου! Πάντως όλοι δικαιούνται να θεωρηθούν επάξια υποψήφιοι για να ποζάρουν για το Άγαλμα του Μαλάκα, αφού όλα αυτά τα ενοχοποιητικά έγγραφα τα έβαλαν στον φάκελο μήνυσης εναντίον μου χωρίς να έχουν καμιά σχέση με τη μήνυση!!!


Τα δύο επόμενα έγγραφα συνόδευαν τα ανωτέρω δύο έγγραφα: το επόμενο "CERTIFICATE OF OFFICIAL RECOGNITION OF COACHING LICENSE" της 09.07.2011 και η επόμενη αυτού απόδειξη 270.00 ευρώ για "Briefing Registration", τα οποία θα αναλύσουμε πιο κάτω.

Σε πρώτη φάση ας εξηγήσουμε εδώ ότι "CERTIFICATE OF OFFICIAL RECOGNITION OF COACHING LICENSE" σημαίνει "ενδεικτικό επίσημης αναγνώρισης άδειας κόουτς", εκδίδεται σε διεθνείς αγώνες για τους "συνοδούς των αθλητών" που επιτελούν έργο "κόουτς", δηλαδή κάθονται στην καρέκλα πίσω από τον αθλητή την ώρα του αγώνα για να τον συμβουλεύουν τεχνικά και να τον ενθαρρύνουν ψυχολογικά και φυσικά ισχύει μόνο για τις 2-3 ημέρες των αγώνων. Φυσικά το χαρτί αυτό για το κοουτσάρισμα των αθλητών ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν αποτελεί "δίπλωμα προπονητή"!!!

Αφετέρου, η απόδειξη δεξιά για τα 270 ευρώ για "Briefing Registration" αποτελεί κερατιάτικο που πληρώνεται για τους παραπάνω κόουτς/συνοδούς αθλητών από τις εθνικές ομοσπονδίες για μια ενημέρωση 1-2 ωρών πριν από τους αγώνες και τίποτα παραπάνω!!!


 Η μελέτη των ανωτέρω εγγράφων και η καταγραφή της καραμπινάτης απάτης!!!

Το πρώτο δεδομένο είναι ότι τα ανωτέρω έγγραφα κατατέθηκαν κατά λάθος βέβαια μαζί με τη μήνυση των λαμόγιων εναντίον μου, αλλά είχαν σκοπό να πιστοποιήσουν ότι ο Κώστας Γκουβούσης έχει πραγματικά δίπλωμα προπονητή από τη ΓΓΑ, πράγμα που εγώ είχα δημοσιεύσει πλειστάκις ότι ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ! Συνεπώς, αν είχαν κάποιο άλλο πιο ισχυρό χαρτί θα το είχαν καταθέσει και άρα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ!!!

Κατά την εκδοχή τη δική τους, λοιπόν, έρχεται την 2/10/2014 ο Κώστας Γκουβούσης και κάνει αίτηση στη ΓΓΑ για να πάρει την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος προπονητή! (Ο ίδιος δεν είχε κανένα ενδιαφέρον για αυτό και άρα κάποιος άλλος του την έκανε!)

Κατά την εκδοχή τη δική μου, μα καλά πού ... βόσκαγε τόσα χρόνια??? Ήταν κορυφαίος προπονητής καράτε και μάλιστα εθνικός προπονητής και μάλιστα εγκεκριμένος από όλα τα ΔΣ της ΕΛΟΚ όλα αυτά τα χρόνια να συνοδεύει τις εθνικές ομάδες στο εξωτερικό και δεν ενδιαφερόταν να έχει την άδεια άσκησης επαγγέλματος? Και δεν ενδιαφερόταν και η ΕΛΟΚ να του τη ζητήσει, ώστε να είναι νόμιμη? Έκανε την κορυφαία δουλειά προπονητή που πληρώνεται από δημόσιο χρήμα και δεν είχε άδεια για αυτήν? Είχε τελειώσει Σχολή Προπονητών Καράτε της ΓΓΑ? Πότε και πού και με ποιούς??? Τόσο πολύ θέλετε να ... ποζάρετε για το άγαλμα???

Κατά την εκδοχή τη δική τους έρχεται αυτή η σουπιά ο Τρύφωνας Ζαχαρόπουλος και του στέλνει την από 24/10/2014 επιστολή της ΓΓΑ και τον γράφει και στα μητρώα των αδειούχων προπονητών, που αποφοίτησαν από Σχολή της ΓΓΑ, αφού ελέγχει τα δικαιολογητικά του Γκουβούση και τα αρχεία της Γραμματείας!

Κατά την εκδοχή τη δική μου: Ποιά δικαιολογητικά κατέθεσε ο Γκουβούσης με την αίτησή του? Τι έλεγχο έκανε ο Ζαχαρόπουλος και σε ποιά αρχεία? Γιατί δεν αναφέρεται τίποτα συγκεκριμένο στην επιστολή αυτή? Γιατί είναι τόσο προσεκτικά γραμμένη αυτή η επιστολή, ώστε από μόνη της να μην περιέχει συγκεκριμένα στοιχεία και ταυτόχρονα να "αποτελεί" για τους αφελείς το αποδεικτικό του διπλώματος του Γκουβούση? Γιατί δεν περιέχεται μεταξύ των εγγράφων ένα απλό αντίγραφο του διπλώματος που πήρε ο Γκουβούσης από τη Σχολή Προπονητών που φοίτησε? Γιατί δεν αναφέρεται σε ποιάς χρονιάς Σχολή φοίτησε??? Γιατί, γιατί, γιατί??? Ζαχαρόπουλε, τις βεβαιώσεις τις δικές σου ξέρεις πού τις γράφω εγώ!!!

Επίσης, κατά την εκδοχή τη δική μου, το Αρχι-καραλαμόγιο Γιώργος Γερόλυμπος αριστερά "κατασκεύασε" την όλη καραμπινάτη απάτη, όπως συνηθίζει πάντα να κατασκευάζει έγγραφα, ώστε να μπορέσει να μου κάνει μήνυση, έστω και μέσω των άλλων και όχι ο ίδιος, αφού είναι Κότα!!! Έφτιαξε την αίτηση του Γκουβούση (δεξιά), γιατί ο ίδιος αν ήταν σωστός θα τα είχε κάνει όλα αυτά εδώ και χρόνια, αλλά είναι κότα και αυτός αφού αφήνεται να διασύρεται κατ' αυτό τον τρόπο, πίεσε ή/και εξαπάτησε τον Ζαχαρόπουλο ή/και "συνεργάστηκαν σε αυτό, άλλο βλήμα αυτός, ώστε να γράψει τις επιστολές και να βάλει τον Γκουβούση στον Πίνακα Προπονητών και νόμιζαν και οι δύο ότι όλα τελείωσαν καλά!

Αλλά έλα που έσπασε ο Διάβολος το ποδάρι του! Τι τον ξεμπρόστιασε? Η αλαζονεία του ή ένα λάθος των δικηγόρων του? Πάντως από χρόνια φιλοδοξούσε να ποζάρει για ένα άγαλμα που θα κοσμούσε την πλατεία Συντάγματος, έστω και αν αυτό ήταν το ... Άγαλμα του Μαλάκα!!! Τι να γίνει, μερικοί έχουν περίεργα ιδανικά! (Να αλλάξεις τη γραβάτα, γιατί είναι από το ίδιο ύφασμα με τα ... σώβρακά μου και με εκθέτεις!!!)


 Κοντονή και Συναδινέ: υποθάλπετε εγκληματίες στη ΓΓΑ και την ΕΛΟΚ! Είσαστε ίδιοι με αυτούς?

 Όλος ο κόσμος του καράτε αναρωτιέται αν σας έχει ... χεσμένους ο Γερόλυμπος???


Ας δούμε, όμως, και τις εκδοχές της ΕΛΟΚ στην επιστολή της στις λεπτομέρειες!

Βλέπουμε ότι την 18/11/2014 η ΕΛΟΚ στέλνει επιστολή με διευκρινήσεις στη ΓΓΑ, η οποία επιστολή αναφέρεται σε έγγραφο της ΓΓΑ της 22-10-2014, το οποίο οπωσδήποτε εστάλει μετά τις δικές μου καταγγελίες ότι ο Κώστας Γκουβούσης είναι παράνομα εθνικός προπονητής και η ΕΛΟΚ τον χρησιμοποιεί παράνομα. Αυτό κάνουν τα λαμόγια και της ΕΛΟΚ και της ΓΓΑ, όταν καταγγέλλει ο Πολίτης: στέλνουν επιστολές ο ένας στον άλλο και μετά τα καταχωνιάζουν στα συρτάρια ρίχνοντας στάχτη στα μάτια των πολιτικών προϊσταμένων ότι το "θέμα διευθετήθηκε"!!! Δηλαδή επί μονίμου βάσεως γίνεται το εξής αστείο: όταν κάποιος καταγγέλλει ως απατεώνες τα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ στη ΓΓΑ, τότε η ΓΓΑ στέλνει γράμμα στην ΕΛΟΚ λέγοντας "Αυτός σας λέει απατεώνες! Είσαστε απατεώνες?", η ΕΛΟΚ απαντάει "Όχι βέβαια, δεν είμαστε απατεώνες!" και η ΓΓΑ απαντάει στον κάποιον: "Κατά ρητή βεβαίωση της ΕΛΟΚ τα παιδιά δεν είναι απατεώνες!"

Κοντονή και Συναδινέ, το είπα ξεκάθαρα στον ... Σύντροφο Γιάννη Δρίβα: έχετε πέσει σε σφηκοφωλιά!!!

Παρατήρηση 1η: Δεν αναφέρεται σε ποιάς χρονολογίας Σχολή αποφοίτησε ο Γκουβούσης. Το "παλαιότερη" δεν λέει τίποτα! Ψάχνουν πού να τον ... χώσουν? Να σας πω εγώ! Χώστε τον στη Σχολή του 1997, όπου διευθυντής ήταν ο Παπαδημητρόπουλος και μετά να πείτε ότι "ο Διευθυντής έπαθε εγκεφαλικό και έχασε τα αρχεία της Σχολής!" Το έγγραφο της ΓΓΑ που επικαλείται η ΕΛΟΚ πρόκυψε από ψευδείς βεβαιώσεις της ΕΛΟΚ! Αυτή είναι η μέθοδος του "πινγκ-πονγκ"! Η ΓΓΑ ζητάει πληροφορίες από την ΕΛΟΚ για να εδραιώσει σε αυτές μια απάντηση, ώστε να αποποιείται των ευθυνών της απάντησης. Η ΕΛΟΚ απαντά με τα ψεύτικα στοιχεία που την βολεύουν. Και μετά από λίγο καιρό, ώστε να έχει αποκοπεί αυτή η αλληλογραφία, η ΕΛΟΚ "ερωτά" την ΓΓΑ για το ίδιο θέμα και η ΓΓΑ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ επίσημα αυτό που πριν καιρό είχε ρωτήσει την ΕΛΟΚ! Η αγαπημένη μέθοδος των απατεώνων δημόσιων υπαλλήλων για να διαπλέκονται με τους έξω και να μιζάρονται από αυτούς!!! Επί πλέον, αν ο Γκουβούσης έχει δίπλωμα προπονητή της ΓΓΑ, τότε τι χρειάζονται όλα τα επόμενα?

Παρατήρηση 2η: Όπως ανέφερα και πιο πάνω, όλα αυτά τα χαρτιά που αναφέρει η ΕΛΟΚ εδώ παρέχονται από την Παγκόσμια στους αγώνες της, ως διαπίστευση για να μπαίνει ο φέρον στον αγωνιστικό χώρο, ΜΟΝΟ για τον συνοδό του αθλητή, ΜΟΝΟ για τις 2-3 ημέρες των αγώνων και για κανένα λόγο δεν αποτελούν "διπλώματα προπονητή". Εδώ ο απατεώνας Γερόλυμπος παρασύρει ηλιθιοδώς τη ΓΓΑ με την παράφραση της ερμηνείας της λέξης "coach", η οποία στους κανονισμούς αγώνων των ξένων έχει την έννοια "προπονητικός υποστηρικτής του αθλητή" και ο Γερόλυμπος την επιβάλει ως "προπονητής"! Το φρικτό είναι ότι ο Διευθυντής Αγωνιστικού Αθλητισμού Τρύφωνας Ζαχαρόπουλος ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ!!!

Παραδείγματα "coach" αγώνων:

Από τους Βαλκανικούς στη Σόφια: αριστερά ο Θοδωρής Αθανασόπουλος είναι διαπιστευμένος coach και υποστηρίζει την αθλήτρια που αγωνίζεται, όπως και επάνω ο Γιάννης Πανουσόπουλος είναι επίσης διαπιστευμένος coach και υποστηρίζει τον αθλητή που αγωνίζεται. Ας σημειωθεί εδώ ότι ο Αθανασόπουλος έχει και δίπλωμα προπονητή από Σχολή της ΓΓΑ, αλλά ο Πανουσόπουλος παρακολούθησε την τελευταία αμαρτωλή Σχολή της ΓΓΑ και τον έκοψαν τα γαϊδούρια, ενώ ταυτόχρονα διέγραψαν και το σύλλογο του πατέρα του Τάσου Πανουσόπουλου, ο οποίος επίσης έχει δίπλωμα προπονητή από Σχολή της ΓΓΑ! Γιατί δεν δίνετε και στον Γιάννη Πανουσόπουλο ίδιο δίπλωμα προπονητή με εκείνο του Γκουβούση???

Αυτό αριστερά είναι ένα δίπλωμα "Accredited Coach", δηλαδή "Διαπιστευμένου Προπονητή" με την έννοια της "άδειας συνοδού αθλητών κατά τους αγώνες" και όχι διπλώματος επαγγελματία προπονητή!

Μάλιστα αυτοί που το πήραν πέρασαν και κάποιο σεμινάριο 2-4 Ιουλίου 2013, όπως γράφει η λεζάντα.

Η φωτό έχει ιδιαίτερη αξία, αφού περιλαμβάνει και το ... φαβορί για το ποζάρισμα για το Άγαλμα του Μαλάκα, ο οποίος όλα αυτά τα γνωρίζει, αλλά υπόδουλος του μίσους που κλείνει μέσα του βάζει και το κεφάλι του και το κεφάλι άλλων (ΕΛΟΚ και ΓΓΑ) στη λαιμητόμο αρκεί να εξαπατήσει και να επιβάλει τις αρρωστημένες εμμονές του! Και τα σούπερ-ζώα οι άλλοι ακολουθούν!

 

Παρατήρηση 3η: Αυτό έχει απαντηθεί με τα πιο πάνω: Ο Γκουβούσης είχε πάρει τη διαπίστευση να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και να κάθεται στην καρέκλα πίσω από τον αθλητή για τις 2-3 ημέρες των αγώνων και τίποτα παραπάνω!

Παρατήρηση 4η: Εδώ αρχίζει η απάτη! Ο Γκουβούσης ΠΟΤΕ ΔΕΝ είχε δίπλωμα προπονητή της ΓΓΑ και ΠΟΤΕ ΔΕΝ έπρεπε ούτε καν να συμμετέχει στην εθνική ομάδα, και ΠΟΤΕ ΔΕΝ έπρεπε να είναι εθνικός προπονητής! Δηλώθηκε ως "συνοδός αθλητών" από την ΕΛΟΚ και στους αγώνες του έδωσαν αυτή τη διαπίστευση και τίποτα παραπάνω!!!

Παρατήρηση 5η: Πώς απηύθυνε το ΔΣ/ΕΛΟΚ πρόσκληση για συνοδό προπονητή σε άτομο, που δεν είχε άδεια προπονητή? Εδώ η αθλητική απάτη συνοδεύεται και από φορολογική απάτη 20 χρόνων πληρωμής με μαύρο χρήμα και παραποίησης των οικονομικών της ΕΛΟΚ. Πρέπει να γίνει διαχειριστικός και οικονομικός έλεγχος στην ΕΛΟΚ από το 1995, διότι δεν υπάρχει στον κόσμο επαγγελματίας που να προσφέρει επί 20 χρόνια τις υπηρεσίες του ΔΩΡΕΑΝ, ενώ η ΕΛΟΚ τον πλήρωνες στα μαύρα.!

Κοντονή και Συναδινέ, το είπα ξεκάθαρα στον ... Σύντροφο Γιάννη Δρίβα: έχετε πέσει σε σφηκοφωλιά!!!

 

Παρατήρηση 6η: Καλά τώρα! Τους καημένους!

Παρατήρηση 7η: Υπογράφουν τα δύο Καρα-λαμόγια Χρήστος Μπουλούμπασης και Εμμανουήλ Δημητριάδης! Και μόνο το ότι ο Μπουλούμπασης ήταν ο Διευθυντής στη Σχολή Προπονητών, ενώ υπογράφει τέτοιες επιστολές εξαπάτησης της ΓΓΑ, αυτό αποτελεί καραμπινάτη απόδειξη ότι ο Μπούλούμπασης είναι αναξιόπιστο άτομο και αποτελεί λόγο ακύρωσης της Σχολής Προπονητών, πράγμα στο οποίο θα προχωρήσω με αγωγή μου, διότι πλέον έχω έννομο συμφέρον να υποστηρίξω τις θέσεις μου στην μήνυση των Μπουλούμπαση, Γερολύμπου και Δημητριάδη εναντίον μου. Πολύ περισσότερο που έχω πλέον στα χέρια μου και το περίφημο Πόρισμα της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής σχετικά με τις καταγγελίες μου, το οποίο αποδεικνύεται διάτρητο!

Παρατήρηση 8η: Και κλείνει η εμπνευσμένη επιστολή των κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή απατεώνων με τα συνημμένα ανωτέρω έγγραφα: 1) την "κατασκευασμένη" άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, 2) τις οδηγίες πιστοποίησης "συνοδών αθλητών" της WKF, 3) το "αναμνηστικό" έγγραφο διαπίστευσης του Γκουβούση το 2011, που ίσχυε για τρεις ημέρες, 4) το πρόγραμμα πιστοποίησης "συνοδών αθλητών" της Βρέμης, που δίνεται ακριβώς πιο κάτω, και 5) την απόδειξη πληρωμής της ΕΛΟΚ στο όνομα Γκουβούσης για την πιστοποίηση των τριών ημερών!

Και με αυτά οι απατεώνες της ΕΛΟΚ και οι απατεώνες της ΓΓΑ "έδωσαν δίπλωμα εμπειρικού προπονητή" της ΓΓΑ στο "καμάρι μας!!!


 Όλα τα ανωτέρω αποδεικνύουν ότι το ΔΣ/ΕΛΟΚ αποτελείται από απατεώνες και άρα πρέπει να εκπέσει, αλλά και η Σχολή Προπονητών είχε μέσα στη διοίκησή της απατεώνες και άρα πρέπει να ακυρωθεί, διότι αυτοί κατηύθυναν τα δικαιολογητικά, τη λειτουργία και τα αποτελέσματα!!!


 Κοντονή και Συναδινέ: υποθάλπετε εγκληματίες στη ΓΓΑ και την ΕΛΟΚ! Είσαστε ίδιοι με αυτούς?

 Όλος ο κόσμος του καράτε αναρωτιέται αν σας έχει ... χεσμένους ο Γερόλυμπος???


Δεν μπορεί να καταγγέλονται τέτοια συγκλονιστικά γεγονότα για αθλητική ομοσπονδία και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού να κάνει πως δεν βλέπει και δεν ακούει, όταν μάλιστα συνεργάτες του σημερινού Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού έχουν τα παιδιά τους στο καράτε!!!


Δίνω ακόμα και τον κανονισμό της Βρέμης για τους διαπιστευμένους coach, που αποδεικνύουν ότι το "Accredited Coach" σημαίνει "διαπιστευμένος συνοδός αθλητή" για 2-3 ημέρες και για να το πάρεις πληρώνεις 270 ευρώ, όπως και η πιο πάνω απόδειξη στο όνομα του Γκουβούση!


Στη συνέχεια δίνω δημοσιεύσεις στο διαδίκτυο από σεμινάρια, προπονήσεις και συμμετοχές σε εθνικές ομάδες του Κώστα Γκουβούση, ακόμα και δική του συνέντευξη, όπου σε όλα αυτά προβάλλεται ως "ομοσπονδιακός" προπονητής" και ως "εθνικός προπονητής" και ποτέ "ως έχων δίπλωμα προπονητή", πράγμα που αποδεικνύει ότι ΠΑΝΤΑ ήταν και είναι καραμπινάτα επαγγελματίας προπονητής, ενώ ΠΟΤΕ δεν είχε δίπλωμα προπονητή από τη ΓΓΑ!!!

 Κοντονή και Συναδινέ: υποθάλπετε εγκληματίες στη ΓΓΑ και την ΕΛΟΚ! Είσαστε ίδιοι με αυτούς?

 Όλος ο κόσμος του καράτε αναρωτιέται αν σας έχει ... χεσμένους ο Γερόλυμπος???

 

Η δεξιά δημοσίευση αποδεικνύει εξόφθαλμα ότι όλο το ΔΣ/ΕΛΟΚ είναι επαγγελματίες προπονητές και αν δεν το καταλαβαίνετε αυτό είσαστε όχι ηλίθιοι αλλά πανηλίθιοι!

Η δημοσίευση αυτή αποδεικνύει επί πλέον ως επαγγελματίες προπονητές και άρα παράνομα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ τους:

Βόβλα - Χονδροματίδη - Πάση - Κοσμίδη - Μπουλούμπασης!!!

 

Εδώ ο Κώστας Γκουβούσης τα ομολογεί ΟΛΑ!!!


Τέλος και αντίθετα με τον Κώστα Γκουβούση, ο οποίος μη έχοντας δίπλωμα προπονητή το ομολογεί και ο ίδιος αποφεύγοντας να αυτοδιαφημίζεται ότι το έχει, οι επόμενοι έχοντες δίπλωμα προπονητή (τυχαία από το δίκτυο) αυτοδιαφημίζονται ότι το έχουν αφού κατά γενική ομολογία αποτελεί ένα ισχυρό στοιχείο του βιογραφικού τους και πραγματικά έτσι είναι!

 

Όλοι όσοι έχουν γνήσιο δίπλωμα προπονητή από τη ΓΓΑ προφανώς και το διαφημίζουν ανάμεσα στα προσόντα τους!

 


Όλα τα ανωτέρω αποδεικνύουν ότι ο μεγαλοαπατεώνας του καράτε Γιώργος Γερόλυμπος (δεξιά) είχε εγκαθιδρύσει για τον Κώστα Γκουβούση μια τελείως παράνομη αυτοκρατορία παντοδυναμίας και υπεροχής στο χώρο της ΕΛΟΚ παρά τις μακροχρόνιες καταγγελίες στο πρόσωπό του με προφανή κυρίαρχο σκοπό να αποδείξει ότι δεν υπάρχει κανείς και τίποτα να του αντισταθεί και να του φέρει έστω και την παραμικρή αντίρρηση στις αποφάσεις του! Είναι φανερή η "αλαζονική έπαρση: έτσι γουστάρω" του Γερόλυμπου απόλυτης επιβολής του Γκουβούση ως εθνικού προπονητή χωρίς κανένα δίπλωμα προπονητή παρά τις σχετικές καταγγελίες, αλλά και αυτή της επιβολής του ως "διδάσκοντα" στην πρόσφατη Σχολή Προπονητών της ΓΓΑ (αριστερά) και πάλι χωρίς κανένα δίπλωμα προπονητή, πράγμα που αποτελεί και αυτό μαζί με τα άλλα αιτία ακύρωσης της Σχολής Προπονητών, διότι δεν μπορούμε να λέμε στο κάθε λαμόγιο "Έλα να διδάξεις τους υποψήφιους προπονητές καράτε να γίνουν απατεώνες σαν και σένα!"!


Όλα τα ανωτέρω αποδεικνύουν ότι το ΔΣ/ΕΛΟΚ αποτελείται από απατεώνες και άρα πρέπει να εκπέσει, αλλά και η Σχολή Προπονητών είχε μέσα στη διοίκησή της απατεώνες και άρα πρέπει να ακυρωθεί, διότι αυτοί κατηύθυναν τα δικαιολογητικά, τη λειτουργία και τα αποτελέσματα!!!


 Κοντονή και Συναδινέ: υποθάλπετε εγκληματίες στη ΓΓΑ και την ΕΛΟΚ! Είσαστε ίδιοι με αυτούς?

 Όλος ο κόσμος του καράτε αναρωτιέται αν σας έχει ... χεσμένους ο Γερόλυμπος???


Μία εκκρεμότητα ακόμα! Κατά τους περιπετειώδεις τελευταίους μήνες στο χώρο του καράτε μερικοί από τους αντίπαλους της ΕΛΟΚ προχώρησαν σε νομικές κινήσεις εναντίον της, οι οποίες ήταν πολύ "μελάτες" και δεν οδήγησαν πουθενά (ούτε θα οδηγήσουν)! Θα παρακαλούσα τον δικηγόρο, που τις είχε αναλάβει, να επιστρέψει όλα τα σχετικά έγγραφα στους πελάτες του, μαζί με τις αιτήσεις θεραπείας 35 (?) και άνω υποψηφίων προπονητών που κόπηκαν από τα ρεζίλια της ΕΛΟΚ, ώστε να έρθουν και στα χέρια μου για να υποστηρίξω τις θέσεις μου στην αναφερόμενη στο παρόν μήνυση, αλλά και τα παιδιά που αδικήθηκαν (αν θέλουν!). Τώρα μάλιστα που έγινε και σύμβουλος του Ιούλιου Συναδινού, όπως αποδεικνύει ο κατωτέρω πίνακας, ΔΕΝ μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του ταυτόχρονα και στους αθλητές και στη ΓΓΑ, διότι είναι αντίδικοι!!! Θα ζητήσω μάλιστα και την ακύρωση του περίφημου Πορίσματος της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής Προπονητών της ΓΓΑ, που ήδη βρίσκεται στα χέρια μου ως σχετικό της μήνυσης και είναι διάτρητο.


 Όσον αφορά στην Αρχι-Καραλαμογιόκοτα (!!!) δικτάτορα της ΕΛΟΚ, θυμίζουμε πάντα το:

 Καρατόμηση του διεθνή παράγοντα του Καράτε Γιώργου Γερόλυμπου

 από την Παγκόσμια Ομοσπονδία του Καράτε!!!

English

Version


 Η λειτουργία της ΕΛΟΚ είναι απλή: Διοργανώνουν, Αρμέγουν τη διοργάνωση και Σβήνουν τα ίχνη της!!!

 ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ!!!

  Πρόκειται για την ομοσπονδία της Αρπαχτής και της Αρμεχτής!!!

(Ορολογία: "Αρπαχτή" σημαίνει μπαίνεις μέσα αρπάζεις, φεύγεις και χάνεσαι!

"Αρμεχτή" σημαίνει μπαίνεις μέσα, αράζεις, αρμέγεις τον πρώτο μήνα, αρμέγεις το δεύτερο μήνα, αρμέγεις τον τρίτο μήνα, κ.ο.κ.)

Βρέμη 4-11-2014:... Πίσσα και Πούπουλα επιφύλαξαν 102 εθνικές ομοσπονδίες καράτε 102 χωρών στην Ελληνική υποψηφιότητα του Γιώργου Γερόλυμπου για μια θέση στο ΔΣ της Παγκόσμιας του Καράτε! Τον χαρακτήρισαν "Persona non Grata"!!! Πήγε για... μαλλί και βγήκε όχι κουρεμένος, αλλά με κομμένο το... σκαλπ του!!!

Αιτία η μακροχρόνια υβριστική και συκοφαντική συμπεριφορά του απέναντι στην Παγκόσμια και τους αξιωματούχους της, αλλά και η επί μακρόν άρνησή του να αποδώσει οικονομικό λογαριασμό για τη Βαλκανική Ομοσπονδία Καράτε κατά το υπέρ-δεκαπενταετές διάστημα που ήταν πρόεδρος!!! Κοινώς: άρπαξε το Ταμείο κι έφυγε!!!

Με δυο λόγια ο Γερόλυμπος και τα κάτωθι μέλη-λαμόγια του "ΔΣ/ΕΛΟΚ και Συνεργάτες" κόλλησαν στο Ελληνικό Καράτε και στον Ελληνικό Λαό και για τα μάτια του Παγκόσμιου Καράτε και του Αθλητισμού τη ρετσινιά ότι ήμαστε "κοινοί κλέφτες"!

0-Γερόλυμπος

ΑΦΑΝΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ

1-Μπουλούμπασης

Παράνομος Πρόεδρος διότι προπονητής!

2-Γερολύμπου

Αναπλ. Πρόεδρος

Υπό έλεγχο!

3-Δημητριάδης

Παράνομος Γεν. Γραμ. διότι προπονητής!

5-Βόβλας

Παράνομος Ταμίας διότι προπονητής!

6-Ράλλης Ειδικός

Γραμματέας


7-Γκουβούσης

Παράνομος Έφορος Υλικού, διότι προπονητής!

8-Καρβούνης

Παράνομος Εφ. Εθν. Ομάδων, διότι προπονητής!


9-Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής, διότι προπονητής!

10-Πάσης

Νόμιμη ... Σουπιά! Παράνομος, διότι προπονητής!

12-Γκάζι, Διευθυντής αθλήματος, νόμιμος προπονητής, παράνομα ψηφίζει!!!


13-Σκοπελίτης

Ιδιοκτήτης

"Sportdata", εξωτερικός συνεργάτης!!!


14-Χριστοδούλου

"Η ElpidaTours!"

εξωτερικός συνεργάτης!!!

 


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .