karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 28/10/2014.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr , σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!


 Γκαγκστεριλίκι και Τρομοκρατία στη Γενική Συνέλευση της ΕΛΟΚ

υπό την Αιγίδα της ΓΓΑ από τους Τρομοκράτες του ΔΣ/ΕΛΟΚ!

 

 Καραμπινάτες Παρανομίες στη ΓΣ/ΕΛΟΚ:

 Άγριο Όργιο Παρανομιών από τα Μέλη του ΔΣ

 και Αντιπροσώπους Συλλόγων!

(Θέλετε να τυπώσετε αυτό το άρθρο σε pdf? Ευχαρίστως, με κλικ εδώ!)

 (Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 2000 περίπου σελίδων!)

 Σημεία και Τέρατα κατά τις Γενικές Συνελεύσεις

 της Ελληνικής Ομοσπονδίας ... Καραλαμόγιων, ΕΛΟΚ!!!

 

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ!!!


Γνωρίζει ο πρωθυπουργός
αυτά που κάνετε εκεί στην αμαρτωλή ΓΓΑ?

 


Ο Yπουργός Πολιτισμού
κ. Κων/νος Τασούλας

Ο υφυπουργός Αθλητισμού
κ. Γιάννης Ανδριανός

Η γενική γραμματέας Αθλητισμού
κα Κυριακή Γιαννακίδου

ΓΓΑ  = Ο Οίκος

της Μεγάλης

ΑΝΟΧΗΣ:


Special αφιέρωση σε όσους έπαιξαν ρόλο στη μη αναγνώριση της ΠΟΠΚ!

#################

1-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

2-Realnews

3-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

4-karate.gr

5-gazzetta

6-ΑΥΓΗ

7-zougla.gr

8-Δίκη/ΣΚΑΙ

9-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

10-Δίκη/ΣΚΑΙ

11-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

12-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

13-Δίκη/ΣΚΑΙ

14-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

15-ΑΠΟΨΗ

16-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

17-ΝΤΟΚ/ΝΤΑ

18-ΕΘΝΟΣ

19-Δίκη/ΣΚΑΙ

20-Δίκη/ΣΚΑΙ

21-ΝΤΟΚ/ΝΤΑ

22-karate.gr:
Πόρισμα Ρακιντζή

23-ΚουτίΠανδώρα

24-karate.gr:
Πόρισμα
Περσίδη

25-Πλακά-Αδριανό

26-Hot Doc vs ΓΓΑ

Με το άρθρο μου "30/4/2014 - Καταγγελία του ΔΣ/ΕΛΟΚ στη ΓΓΑ με αίτημα έκπτωσής του!!!" αποδεικνύεται ότι έστελνα στη διοίκηση της ΓΓΑ ένα-ένα όλα τα άρθρα μου τα σχετικά με τη διαφθορά και τη διαπλοκή που κυριαρχεί στην ΕΛΟΚ. Συνεπώς η ΓΓΑ ευθύνεται στο ακέραιο για το όργιο διαφθοράς και διαπλοκής στην ΕΛΟΚ!!! Επί δέκα μήνες ο άχρηστος υφυπουργός Γιάννης Ανδριανός ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ!!!

Μετά από πλήθος παρανομιών των μελών του ΔΣ της ΕΛΟΚ και την καταγγελία αυτών των παρανομιών στη ΓΓΑ, έρχονται τώρα οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι να προσθέσουν ακόμα μία: την σύγκλιση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης για την ψήφιση του προϋπολογισμού της ομοσποδνίας για το 2015! Από την πρόσκληση και μόνο φαίνεται το πρώτο παράνομο στοιχείο, που είναι η παντελής έλλειψη ... του Προϋπολογισμού που ζητείται να ψηφιστεί! Με δεδομένο ότι οι σύλλογοι-μέλη της ΕΛΟΚ ψηφίζουν δια αντιπροσώπου, ο οποίος μεταφέρει με την ψήφο του τίς επιθυμίες του συλλόγου του, είναι εμφανέστατα αυτονόητο ότι ο υπό ψήφιση Προϋπολογισμός του 2015 έπρεπε να κοινοποιηθεί στους συλλόγους ΜΑΖΙ με την πρόσκληση για ΓΣ, ώστε να συζητηθεί στα ΔΣ ή στις ΓΣ των συλλόγων και αυτά τα διοικητικά όργανα να δώσουν εντολές στους αντιπροσώπους τους! Κανένα, όμως, από αυτά τα δύο ΔΕΝ έχει γίνει από τα παράνομα μέλη και ταυτόχρονα ... φασιστόμουτρα του ΔΣ/ΕΛΟΚ, ώστε να ελέγχουν τις ψήφους των αντιπροσώπων και να κατευθύνουν την ΕΛΟΚ στα προσωπικά τους συμφέροντα!

Τα αντικειμενικά άρθρα εφημερίδων και τηλεοπτικών σταθμών της δεξιάς στήλης σχετικά με τα 30 εκατ. ευρώ, που έχουν πάρει οι υπάλληλοι της ΑΓΓΑ (Αμαρτωλής Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού) χωρίς να τα δικαιούνται, αποδεικνύουν τη Διαφθορά και τη Διαπλοκή των υπαλλήλων της ΑΓΓΑ με τους κατά καιρούς πολιτικούς τους προϊσταμένους, οι οποίοι ενέκριναν τις αποφάσεις πληρωμής τους, και τους ομοσπονδιάρχες ως αντικείμενο της εύνοιας και των δύο ανωτέρω!!! Υπόλογα και υπεύθυνα της "ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΜΙΜΗΣ" Διαφθοράς και Διαπλοκής στη ΑΓΓΑ είναι και τα πέντε σημερινά κόμματα: η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ διότι αυτά τοποθετούσαν τους πολιτικούς προϊσταμένους στη ΑΓΓΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ διότι τα 3/4 του ΠΑΣΟΚ πήγαν σε αυτόν, οι ΑΝΕΛ διότι αποτελούνται από βουλευτές της ΝΔ, και το ΚΚΕ διότι υπόγεια συνεργάζεται με τη ΝΔ ως "τραβάτε με κι ας κλαίω"!


Γνωρίζει ο πρωθυπουργός
αυτά που κάνετε εκεί στην αμαρτωλή ΓΓΑ???

 ΕΛΟΚ και ΓΓΑ: Συμμορία Διαφθοράς και Διαπλοκής!!!

 

 Μια παράνομη ομοσπονδία, με παράνομο διοικητικό συμβούλιο, με παράνομα οικονομικά, με παράνομα πεπραγμένα, με παράνομους προπονητές, με παράνομους διαιτητές, με παράνομες ενώσεις, με παράνομες επιτροπές, με παράνομους αγώνες, με παράνομη Σχολή Προπονητών, με παράνομες αντιπροσωπεύσεις των συλλόγων, με παράνομες Γενικές Συνελεύσεις, με παράνομες και νοθευμένες εκλογές, με παράνομο ακόμα και το ... βρακί που φοράνε: έχει το θράσος να συγκαλέσει Γενική Συνέλευση για να ψηφίσει "δημοκρατικά" έναν ανύπαρκτο για τους συλλόγους και άρα παράνομο "Προϋπολογισμό 2015", υπό την εποπτεία του Δημόσιου Επόπτη για τον Αθλητισμό, που είναι η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού υπό την πολιτική διεύθυνση του ... Θεόσταλτου Παράνομου Υφυπουργού Γιάννη Ανδριανού, που δεν χαμπαριάζει από τίποτα!!! 

 

Με το άρθρο μου "30/4/2014 - Καταγγελία του ΔΣ/ΕΛΟΚ στη ΓΓΑ με αίτημα έκπτωσής του!!!" αποδεικνύεται ότι έστελνα στη διοίκηση της ΓΓΑ ένα-ένα όλα τα άρθρα μου τα σχετικά με τη διαφθορά και τη διαπλοκή που κυριαρχεί στην ΕΛΟΚ. Συνεπώς η ΓΓΑ ευθύνεται στο ακέραιο για το όργιο διαφθοράς και διαπλοκής στην ΕΛΟΚ!!! Επί δέκα μήνες ο άχρηστος υφυπουργός Γιάννης Ανδριανός ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ!!!


 Η Πρόσκληση για Γενική Συνέλευση

 Πριν

από μερικές μέρες η ΕΛΟΚ ανήρτησε στην ... "άδεια" ιστοσελίδα της, για την οποία έχει πάρει εκατομμύρια δρχ. και τα "έπνιξε", την Πρόσκληση για Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της για την ψήφιση του Προϋπολογισμού του 2015 χωρίς, όμως, να δώσει ούτε τον Προϋπολογισμό του 2015, που θα ζητήσει να ψηφιστεί, ούτε τον Πίνακα των συλλόγων που έχουν δικαίωμα ψήφου και των αντιπροσώπων τους! Θα τα βγάλει ο Γερόλυμπος από το ... καπέλο στη διάρκεια της ΓΣ και όλοι θα χειροκροτήσουν τον ... ταχυδακτυλουργό!!! Η πρόσκληση αυτή είναι η επόμενη:


Τι προηγήθηκε, όμως, της Πρόσκλησης!

 

 Επειδή

 ο Γιώργος Γερόλυμπος είναι ο "δικτάτορας" και "απόλυτος εκμεταλλευτής" της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε, την οποία απομυζεί μαζί με τους συνεργάτες του - μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ και παραπλεύρως,  αξίζει να συζητηθούν αυτά που έχουν προηγηθεί αυτής της Γενικής Συνέλευσης, τα οποία πολύ χονδρικά είναι τα επόμενα:

 

1) Το karate.gr αποκάλυψε την καθαίρεση του Γιώργου Γερόλυμπου από τη θέση του Γενικού Γραμματέα της Παγκόσμιας WKF και την τιμωρία του από την WKF δύο φορές με δύο εξάμηνες απαγορεύσεις εμφάνισής του σε εκδηλώσεις οιασδήποτε φύσεως της Παγκόσμιας και των εθνικών ομοσπονδιών-μελών της:

26/11/2013 - Από Δήμαρχος, ... κλητήρας! Τελικά συμπεράσματα και οι πραγματικές επιπτώσεις στον Γερόλυμπο και στην ΕΛΟΚ.

25/5/2014 - Με το “τέως” στο χέρι έχει μείνει ο μεγαλοπαράγοντας του διεθνούς καράτε Γιώργος Γερόλυμπος!

2) Το karate.gr αποκάλυψε ότι διογκώθηκε η αντιπολίτευση κατά του ΔΣ/ΕΛΟΚ από προπονητές, διαιτητές και συλλόγους:

4/12/2013 - Οι τελευταίες ανανεούμενες πληροφορίες για τις εξελίξεις στην ΕΛΟΚ! Δεκέμβριος 2013!

30/1/2014 - Οι τελευταίες ανανεούμενες πληροφορίες για τις εξελίξεις στην ΕΛΟΚ! Ιανουάριος 2014!

3) Το karate.gr αποκάλυψε ότι το ΔΣ/ΕΛΟΚ στράφηκε εναντίον καταξιωμένων παραγόντων της ομοσπονδίας, που αποδεδειγμένα έχουν προσφέρει στο Καράτε και τους καταδίωξε με ψευδείς κατηγορίες και με μια παράνομη και "πληρωμένη" Δικαστική Επιτροπή Καραγκιόζηδων:

4/2/2014 -  Πωλούνται ... Αντιαρματικά Βλήματα! ΕΛΟΚ, Φεβρουάριος 2014!

19/2/2014 - Η πειθαρχική δίωξη και καταδίκη των Γ. Σανιώτη και Γ. Μπίκα απο τη ΔΕ/ΕΛΟΚ και η πανηγυρική τους αθώωση από το ΑΣΕΑΔ.

4) Το karate.gr ενημέρωνε για κάθε άρθρο του τη ΓΓΑ, η οποία ως "Δημόσιο ... Παχύδερμο" δεν έδωσε ποτέ καμιά σημασία στις βάσιμες καταγγελίες του αφήνοντας το άθλημα του καράτε να βολοδέρνει στους πέντε ανέμους κάτω από μια διοίκηση "αθλητικών απατεώνων":

5/2/2014 - Δείξε το σεβασμό σου στον αντίπαλο με το ... Κινέζικο Μαρτύριο της Σταγόνας!

5) Το karate.gr απέδειξε σε αυτό το "Δημόσιο Παχύδερμο" ότι η ΕΛΟΚ λειτουργεί οικονομικά παράνομα και φοροδιαφεύγει εκτεταμένα αυτή, τα μέλη του ΔΣ αυτής καθώς και οι στενοί συνεργάτες τους κατά δεκάδες εμφανείς τρόπους, δηλαδή υπάρχουν βάσιμες υπόνοιες για διάπραξη των ποινικών αδικημάτων α) του παράνομου πλουτισμού, β) της απόκτησης μαύρου χρήματος από παράνομες δραστηριότητες, και γ) του ξεπλύματος μαύρου χρήματος :

17/2/2014 - Προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού:  Κύριε Ανδριανέ, πού πάνε τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων που δίνει επί είκοσι χρόνια η ΓΓΑ στην ΕΛΟΚ για δημιουργία και συντήρηση ενός ιστότοπου με μηδενικό περιεχόμενο???

2/3/2014 -  ΕΛΟΚ-ΔΙΑΥΓΕΙΑ:  Ακόμα μια μεγαλειώδης Απάτη των Πολιτικών!

5/3/2014 -   ΕΛΟΚ-ΓΓΑ:  Η Πυραμίδα της Απάτης! Πώς η ΓΓΑ υποθάλπει μια εκτεταμένη φοροδιαφυγή!

19/3/2014 - Ο Καραγκιόζης … Βεζύρης!  Ποιοι Καραγκιόζηδες διοικούν τον Αθλητισμό της χώρας?

24/3/2014 -  "Φοροδιαφυγή Καράτε" υπό την ... "Αιγίδα" της Γ. Γ. Αθλητισμού!!!

31/3/2014 - Ο Πόλεμος για το Γάλα στην ΕΛΟΚ! Ποιοι Αρμέγουν τη … «Γελάδα» και Δουλεύουν την Ελλάδα!

6) Το karate.gr απέδειξε ότι οι εκλογές του προηγούμενου ΔΣ/ΕΛΟΚ το 2012 κατά τις οποίες ξαναέβγαλε τον ... εαυτό του ήταν νοθευμένες κατά 1000% από τα Καραλαμόγια μέλη του ΔΣ και το Αρχι-Καραλαμόγιο Γιώργο Γερόλυμπο α) με τεχνητό αποκλεισμό υποψηφίων, β) με τεχνητό αποκλεισμό συλλόγων και γ) με 50 (!!!) εικονικούς αντιπροσώπους συλλόγων:

10/3/2014 -  Σας φτύνουνε και λέτε … «βρέχει»! Εκτεταμένη ΝΟΘΕΙΑ στις εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε - ΕΛΟΚ!

7) Το karate.gr απέδειξε ότι οι οικονομικοί απολογισμοί παρελθόντων ετών της ΕΛΟΚ, όπως τους υπέβαλε (μάλλον απέκρυπτε) στις Γενικές Συνελεύσεις το ΔΣ/ΕΛΟΚ, ήταν ανύπαρκτοι, ανεπαρκείς ή ψευδείς με στόχο την παραπληροφόρηση και παραπλάνηση των συλλόγων:

3/4/2014 - Είναι πολλά τα λεφτά Γερόλυμπε!!! Οι Ύποπτοι Ετήσιοι  Απολογισμοί της ΕΛΟΚ: 2009 - 2010 - 2011 - 2012 - 2013 και σύγκριση! Αδικαιολόγητα ποσά, πολλές ασάφειες, καμιά διευκρίνηση!

14/4/2014 - Είναι πολλά τα λεφτά Γερόλυμπε!!! Οι Ύποπτοι Ετήσιοι  Απολογισμοί της ΕΛΟΚ: 2009 - 2010 - 2011 - 2012 - 2013 και σύγκριση! Αδικαιολόγητα ποσά, πολλές ασάφειες, καμιά διευκρίνηση! Μέρος Πρώτο - Μέρος Δεύτερο.

8) Το karate.gr δημοσίευσε επώνυμες καταγγελίες της ΕΛΟΚ στις αρμόδιες δημόσιες αρχές, αλλά αυτές κοιμούνται με τα ... τσαρούχια:

16/4/2014 - Kαταγγελία της ΕΛΟΚ στην Εφορία από γονείς αθλητών!!!

30/4/2014 - Καταγγελία του ΔΣ/ΕΛΟΚ στη ΓΓΑ με αίτημα έκπτωσής του!!!

5/5/2014 - Καταγγελία της ΕΛΟΚ στη Εφορία και στο ΣΔΟΕ!!!

9) Το karate.gr δημοσίευσε την εγκληματική ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ της ΕΛΟΚ στην Βαλκανική Ομοσπονδία Καράτε και στους Βαλκανικούς της Κωνσταντινούπολης, επειδή και μόνο ο Γερόλυμπος έχει εκδιωχθεί πλήρως και απόλυτα από κάθε θέση από την Παγκόσμια και από κάθε εκδήλωσή της και επειδή η Βαλκανική Ομοσπονδία επανασυστάθηκε, ώστε συγκεκριμένα αυτός να πεταχτεί κλοτσηδόν έξω και από αυτήν!!!

9/6/2014 - Βαλκανικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων 2014 στην Κωνσταντινούπολη. Μέρος Α: Η Προκήρυξη.

18/6/2014 - Βαλκανικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων 2014 στην Κωνσταντινούπολη. Μέρος Β: Η Συμμετοχή.

30/6/2014 - Βαλκανικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων 2014 στην Κωνσταντινούπολη. Μέρος Γ: Ο Απόηχος.

 

10) Το karate.gr σας ανέπτυξε τεκμηριωμένα σε πληθώρα αναλυτικών άρθρων του την παράνομη Ίδρυση και Λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε, όπως την ζήτησε και την λειτούργησε παράνομα η ΕΛΟΚ, η οποία Σχολή είναι και η ... ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΓΑ, διεκδικώντας ... Νόμπελ Απάτης και Ηλιθιότητας μαζί με το ... Όσκαρ και την .. Χρυσή Άρκτο και όποιο άλλο βραβείο έχει επινοήσει ο Άνθρωπος του 21ου Αιώνα, συμπεριλαμβανομένου και αυτού της ... Ανοιχτής Παλάμης, εννοείται!!! 

15/7/2014 - Σχολή Προπονητών Καράτε: Οι Ηλίθιοι, οι Πανηλίθιοι και η Τελευταία Αρπαχτή!

22/7/2014 - Καραμπινάτες Παρανομίες κατά την Ίδρυση και Λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε!

6/8/2014 - Επιστολή Απόστολου Θύμιου προς Ηλιθίους και Λαμόγια: Η Σχολή Προπονητών Καράτε διακόπηκε ήδη, βούρλα!

 23/8/2014 - Γερόλυμπος-Κοσμίδης: Από το “μέλι-γάλα” στην … Ηλεκτρική Καρέκλα!

26/8/14-Ενημέρωση: Καραμπινάτες Παρανομίες κατά την Ίδρυση και Λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε.

5/9/2014 - Θα πάω στη Ζούγκλα με τον Ταρζάν, θα φύγω σ' ένα μήναααα! Παρέα με τον ... ελέφαντα, θα την περνάμε φίναααα!!!

8/9/2014 - 100 Καραμπινάτες Παρανομίες στη Σχολή Προπονητών Καράτε από την ΕΛληνική Ομοσπονδία ... Καραλαμόγιων και τη Γενική Γραμματεία ... Αρμεχτής!

20/9/14-Το Λαμόγιο Μπουλούμπασης και το βιβλίο του "Karate Way"!!! Παράνομη η Σχολή Προπονητών!!! 

1/10/14 - And the Winner of ... "Kafti Patata" is Dimitris Karastathis!!! Ούτε ψύλλος στον κόρφο του!!!

16/10/2014 - Καραμπινάτες Παρανομίες στη Σχολή Προπονητών Καράτε:  Άγριο Όργιο Παρανομιών από την ΕΛληνική Ομοσπονδία Καράτε και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού! Νέα Στοιχεία! Μέρος Α, Μέρος Β, Μέρος Γ!

20/10/14 - Ανθρωποθυσίες στο Βωμό της ... Θεάς Αρπαχτής, ή Το Χρονικό ενός Προαναγγελθέντος Φόνου εκ Προμελέτης!

 

(Α) Εκ των ανωτέρω γίνεται επίσης προφανές ότι:

α) αν οι εξετάσεις της Σχολής ακυρωθούν από τη ΓΓΑ, επειδή, ενώ είχε αποφασισθεί αναβολή, ο Μπουλούμπασης, η Ποντίδα-Γερολύμπου και η ΕΛΟΚ τις έκαναν, μόνοι υπαίτιοι είναι ο Γερόλυμπος, το ΔΣ/ΕΛΟΚ και οι παρανομίες τους,

β) αν η Σχολή ακυρωθεί από τον Υφυπουργό, επειδή ο Κοσμίδης ήταν παράνομο μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ και της Επιτροπής Διοίκησης και η Ποντίδα-Γερολύμπου και η ΕΛΟΚ "έγραψαν κανονικά" την απόφαση της Επιτροπής Διοίκησης, μόνοι υπαίτιοι είναι ο Γερόλυμπος, το ΔΣ/ΕΛΟΚ και οι παρανομίες τους,

γ) αν οι κόποι σας, ο χρόνος και τα έξοδά σας πάνε στράφι, μόνοι υπαίτιοι γι' αυτό είναι ο Γερόλυμπος, το ΔΣ/ΕΛΟΚ και οι παρανομίες τους!!!

 

(Β) Εκ των ανωτέρω και ακριβώς με την σημερινή (Τετάρτη 29-10-2014) αντικειμενική κατάσταση στη ΓΓΑ γίνεται επίσης προφανές ότι:

α) Η απόφαση αναβολής λήφθηκε με ψήφους 4 προς 1 (της Γερολύμπου) από την Επιτροπή Διοίκησης τρεις ημέρες πριν από τις εξετάσεις. (αυτό είναι βέβαιο)

β) Η διενέργεια του "πραξικοπήματος" της διενέργειας των εξετάσεων κόντρα στην απόφαση αναβολής αποτελεί "εκβιασμό προς την ΓΓΑ"! (αυτό είναι βέβαιο)

γ) Τα Πρακτικά της συνεδρίασης την αναβολής γράφηκαν, όπως πάντα, πρόχειρα και στη συνέχεια καθαρογράφονται και υπογράφονται, ίσως και μετά μια εβδομάδα, αλλά προφανώς με την ημερομηνία της συνεδρίασης! (αυτό είναι βέβαιο)

δ) Την τελική απόφαση σε καυτά θέματα "εκβιασμού της διοίκησης" την παίρνει πάντα ο ίδιος ο Υπουργός, είτε μας αρέσει είτε όχι, είτε του ασκούμε οξεία κριτική είτε όχι!  (κατά την άποψή μου)

ε) Τα Πρακτικά προφανώς θα τα υπογράψουν οι τέσσερις, που ψήφισαν "Αναβολή". Αν υπογράψει και η Γερολύμπου, τότε οι εξετάσεις ακυρώνονται! (κατά την άποψή μου)

ζ) Αν αρνηθεί να υπογράψει η Γερολύμπου, τότε η Γερολύμπου αποσχίζεται από την Επιτροπή Διοίκησης και με ευθύνη της Γερολύμπου νομικά ακυρώνεται  η Επιτροπή Διοίκησης και άρα ακυρώνεται ολόκληρη η Σχολή Προπονητών!  (κατά την άποψή μου)

η) Αν αρνηθεί να υπογράψει η Γερολύμπου και θεωρηθούν έγκυρες οι εξετάσεις, τότε αυτο-ακυρώνεται ο ... Υπουργός και η Κυβέρνηση, διότι ενέδωσαν στον εκβιασμό!!!  (κατά την άποψή μου)

θ) Νομίζω ότι είναι φανερό τι θα συμβεί!!!

,

11) Αλλά το karate.gr  ΔΕΝ μπορεί και κάνει τίποτα, όταν αφενός τους φτύνεις και αυτοί απτόητοι συνεχίζουν να εκμεταλλεύονται και να εξαπατούν τους συλλόγους με προτελευταίο επίτευγμά τους την κατάργηση των τοπικά εκλεγμένων διοικήσεων των Τοπικών Ενώσεων και την αντικατάσταση αυτών από Επιτροπές των Νέων Ανδρείκελων του Γερόλυμπου, ώστε να ελέγχουν απόλυτα τα πρόσωπα, και αφετέρου αυτοί που τους στηρίζουν για μικρο-οφέλη "δήθεν τίτλου", όπως αυτοί δημοσιεύονται στην παρακάτω ανακοίνωση της ΕΛΟΚ, να αποδέχονται τους "τίτλους διορισμού τους" δίνοντας τις ψήφους των συλλόγων τους στον Γερόλυμπο!!! Και μάλιστα, αφού έχει καταστραφεί η Σχολή Προπονητών και βρισκόμαστε δέκα μέρες πριν από τη Γενική Συνέλευση!!!

 

 Ο Πίνακας με τις Επιτροπές των Νέων Ανδρείκελων του Γερόλυμπου!

 

12) Αλλά το karate.gr  επίσης ΔΕΝ μπορεί και κάνει τίποτα,  όταν πάτε σαν πρόβατα στο μαντρί, σαν κότες στο κοτέτσι, σαν γίδια στη σφαγή και πουλάτε την ηθική σας, αν έχετε, τη λογική σας, αν έχετε, και τα "παντελόνια σας", αν φοράτε ( οι ... "φουστίτσες" εξαιρούνται!), σε μια Λειράτη Κότα, που σαν τελευταίο επίτευγμα θέλει να περάσει έναν Προϋπολογισμό, που δεν το έχουν δει τι χρώμα έχει οι σύλλογοί σας, που οργανώνει μια Γενική Συνέλευση από παράνομους αντιπροσώπους, που τους κρύβει μέχρι την τελευταία στιγμή, ενώ έχει υποχρέωση να δημοσιοποιήσει τον πίνακά τους πέντε μέρες πριν από τη συνεδρίαση και δεν το κάνει, ασκώντας την ίδια στρατηγική με την οποία αρμέγει την ΕΛΟΚ και το Καράτε επί είκοσι χρόνια!!!!!! 

Αυτή τη φορά, όμως, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά, διότι:

α) η αδικούμενη αντιπολίτευση ή και ένας σύλλογος μόνος του γνωρίζουν ότι έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν με Εισαγγελική παραγγελία τα πλήρη Πρακτικά της ΓΣ, με τον Πίνακα των αντιπροσώπων φυσικά, για έλεγχο νομιμότητας πριν, κατά ή και μετά την ΓΣ,

β) οι σύλλογοι και οι αντιπρόσωποι ήδη θα έχουν υπογράψει υπεύθυνη δήλωση για το νόμιμο των αντιπροσώπων τους βάσει της πρόσκλησης, η οποία αν αποδειχθεί ψευδής, τότε πάνε μέσα για το ποινικό αδίκημα της ψευδούς υπεύθυνης δηλώσεως:

γ) οι αθλητές, οι προπονητές, οι υποψήφιοι προπονητές, οι διαιτητές, τα παράνομα μέλη του ΔΣ, ο ... Κέιβαν Γκάζι,  και όλοι οι άλλοι παράνομοι απατεώνες που εμφανίζονται ως "νόμιμοι αντιπρόσωποι συλλόγων" για να ψηφίσουν ό,τι τους ζητάει ο Γερόλυμπος, ενώ παραβαίνουν τον αθλητικό νόμο και το γνωρίζουν αυτό, θα αντιμετωπίσουν το ποινικό αδίκημα της ψευδούς υπεύθυνης δηλώσεως, ενώ οι σύλλογοι θα αντιμετωπίσουν πιθανή ανάκληση της φίλαθλης αναγνώρισής τους!

δ) Άμα θέλετε , κοπιάστε, να δούμε πόσα ... απίδια έχει ο σάκος της ... Γενικής Συνέλευσης!!!


 Μετά από την Πρόσκληση για ΓΣ που λάβατε,

 δείτε άλλη μια φορά ποιούς "αθλητικούς απατεώνες" ψηφίζετε!

 

Μια γενική παρανομία στην οποία συμμετέχουν όλοι οι κατωτέρω , ο Γερόλυμπος και τα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ και για να μην την γράφω στον καθένα, είναι το ότι διενήργησαν εκτεταμένη νοθεία στις εκλογές των φασιστόμουτρων της ΕΛΟΚ του 2012 με σκοπό να επανεκλεγούν και έτσι να κρατήσουν υπό τον έλεγχό τους την αθλητική και οικονομική εκμετάλλευση της ΕΛΟΚ, την οποία έχουν μετατρέψει σε ΧΑΒΟΥΖΑ "ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ"!!!


Γερόλυμπος

"Ο Διδάκτορας" Γητευτής των Ηλιθίων!

 

Και με κλικ

στην εικόνα

το "Πανεπιστήμιο!

1) Γιώργος Γερόλυμπος, "Ο Γητευτής των Ηλιθίων", Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος της ΕΛΟΚ από το 1995 μέχρι το 2006, Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΛΟΚ σήμερα, ο οποίος με μεταξύ των άλλων με μήνυσε και επειδή ειρωνεύτηκα το Διδακτορικό του Δίπλωμα ως ... Κωλόχαρτο:

α) Παράνομος "Δικτάτορας" της ΕΛΟΚ από το 1995! Οργανωτής όλων ανεξαιρέτως των παρανομιών της ΕΛΟΚ και ηθικός αυτουργός επίσης όλων των παρανομιών, που αναφέρονται παρακάτω για όλους τους επόμενους.

β) Χρησιμοποίησε την ΕΛΟΚ για να αποκομίζει οικονομικά οφέλη και να ανέλθει στο αθλητικό στερέωμα.

γ) Επειδή το καράτε δεν είχε αντιπροσώπευση στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ) και για να καταλάβει μια τέτοια θέση-κλειδί για προσωπική του εκμετάλλευση, άρπαξε με συλλόγους καράτε πρώτα το Χόκεϋ (1996), μετά το κέρλινγκ (2000) και μετά το τρίαθλο (2006), ενώ ενδιάμεσα κατάφερε να προταθεί ως αντιπρόσωπος στην ΕΟΕ και από το σόφτμπολ και το μπέιζμπολ!!!

δ) Είναι ο κορυφαίος "αθλητικός απατεώνας" του Ελληνικού Αθλητισμού!!!

(Μην τα βλέπετε λίγα του Γερόλυμπου! Βαρύνεται και με όλα όσα διαπράττουν ένας-ένας όλοι οι υπόλοιποι!)


Μπουλούμπασης

"Ο Αυτοφωράκιας"

2) Χρήστος Μπουλούμπασης, Πρόεδρος της ΕΛΟΚ, για τους φίλους "Ο Αυτοφωράκιας":

α) Παράνομο μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ από το 1999 που βγήκε ο αθλητικός νόμος, διότι, εφόσον περιλαμβάνεται στους καταλόγους προπονητών της ΓΓΑ και ΔΕΝ έχει αποποιηθεί αυτή την ιδιότητα με δήλωσή του βεβαίας ημερομηνίας, είναι προπονητής καράτε και επικεφαλής της παρα-ομοσπονδίας Γουάντο-ρύου Καράτε την οποία και διακινεί χωρίς δηλωμένη φορολογική οντότητα με συνεχείς παραβάσεις του φορολογικού κώδικα, φοροδιαφυγή και μαύρο χρήμα!

β) Ποτέ δεν αποποιήθηκε την άδεια του προπονητή της ΓΓΑ για να ακολουθήσει πορεία διοικητικού, ενώ διδάσκει παράνομα στο σύλλογό του, σε άλλους συλλόγους και σε σεμινάρια πανελλήνιου βεληνεκούς, ακόμα και στη Σχολή Προπονητών Καράτε, θέση εκ του νόμου αμειβόμενη, ενώ ο ίδιος ως μέλος του ΔΣ απαγορεύεται να αμείβεται για υπηρεσίες του προς την ομοσπονδία, πάντα παραβαίνοντας την αθλητική και τη φορολογική νομοθεσία!!! Όλες οι Υπεύθυνες Δηλώσεις αντιπροσώπου συλλόγου, που έχει δώσει ως σήμερα στις Γενικές Συνελεύσεις της ΕΛΟΚ, πως δήθεν δεν εμπίπτει στα κωλύματα του νόμου 2725/1999, ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ!!!

γ) Διοργανώνει παράνομους πανελλήνιους αγώνες παράνομης οργάνωσης καράτε!

δ) Τελευταία ανέλαβε Διευθυντής της υπό την εποπτεία της ΓΓΑ Σχολής Προπονητών Καράτε και παρά το ασυμβίβαστο παρίστανε και τον "διδάσκοντα" στην Σχολή με κίνδυνο να ακυρωθεί η Σχολή Προπονητών, ενώ επιχείρησε να πουλήσει παράνομα και το βιβλίο του στους μαθητές της Σχολής πράγμα που τελικά δεν κατάφερε!

ε) Κατά τη λειτουργία της Σχολής υπέβαλε ψευδή αναφορά κατά συγκεκριμένου μαθητή της Σχολής, ώστε με την παρέμβαση και την ψευδομαρτυρία του μέλους του ΔΣ Παναγιώτη Χονδροματίδη (αρχηγού του στυλ Σίτο-ρίου Καράτε) και άλλων να τον τιμωρήσει η Επιτροπή Διοίκησης και να αποβληθεί με αποτέλεσμα να του απαγορευθούν οι εξετάσεις στη Σχολή!

ζ) Ενήργησε με καραμπινάτη απιστία στα καθήκοντα του Διευθυντή της Σχολής εις βάρος της αξιοπιστίας των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ απέναντι στους μαθητές της Σχολής και με πρόθεση εκβιασμού και εξαπάτησης αυτών των ίδιων μαθητών της Σχολής, όταν επέτρεψε τις παράνομες εξετάσεις της Σχολής παρά την εν γνώση του απόφαση της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής για 15νθήμερη αναβολή των εξετάσεων.

η) Προσπάθησε να εκβιάσει με την ανωτέρω συμπεριφορά την Επιτροπή Διοίκησης και κατ' επέκταση τη ΓΓΑ φέρνοντάς τις προ τετελεσμένου γεγονότος!

θ) Σε αυτές τις εξετάσεις και εκτελώντας εν ψυχρώ απόφαση του Γερόλυμπου, εμπόδισε την ομαλή συμμετοχή του ανωτέρω αναφερόμενου μαθητή, κατά του οποίου είχε στραφεί, και προκάλεσε την επέμβαση της Άμεσης Δράσης μετά από διαμαρτυρία του τελευταίου.

Οι απατεώνες Εμμανουέλα Ποντίδα-Γερολύμπου, Αναπληρώτρια Προέδρου της ΕΛΟΚ και μέλος της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής Προπονητών (όρθια, ... επιβλέπει στις εξετάσεις!), και ο Χρήστος Μπουλούμπασης, Πρόεδρος της ΕΛΟΚ και Διευθυντής της Σχολής, παραβίασαν την Απόφαση της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για αναβολή των εξετάσεων της Σχολής και διενήργησαν παράνομα τις εξετάσεις κατά τις απαιτήσεις του Γιώργου Γερόλυμπου με απώτερο σκοπό να επιβάλουν τις επιθυμίες τους στα πλαστά δικαιολογητικά των μαθητών και στα αποτελέσματα των εξετάσεων παρακάμπτοντας εν ψυχρώ τη ΓΓΑ και τη νομιμότητα!!!

 ΜΠΟΥΡΔΕΣ της ΕΛΟΚ  ή  ΜΠΟΥΡΔ-ΕΛΟΚ !!!

ι) Στη συνέχεια, και αναλαμβάνοντας το ρόλο του "Αυτοφωράκια" του Γερόλυμπου, μεταφέρθηκε με τον μαθητή στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα και, ενώ μπροστά στην απειλή να κρατηθούν Σαββατοκύριακο, ώστε να δικαστούν τη Δευτέρα με τη διαδικασία του Αυτόφωρου, ο Μπουλούμπασης υπαναχώρησε και υποσχέθηκε να επιτρέψει τη συμμετοχή του μαθητή στις εξετάσεις, στη συνέχεια ... έβγαλε τα παντελόνια του και φόρεσε τη ... φούστα την κλαρωτή προσποιούμενος τον ... καρδιοπαθή και εξαφανιζόμενος από τις εξετάσεις, ώστε να αναλάβει τον εμπαιγμό του μαθητή το ... φίδι το κολοβό Εμμανουέλα Ποντίδα-Γερολύμπου, η οποία και ενέπαιξε τον μαθητή κατά τον προσφιλή της τρόπο! Πού ακούστηκε να γίνονται εξετάσεις Σχολής Εμπειρικών Προπονητών της ΓΓΑ και να απουσιάζει ο Διευθυντής της!!!

κ) Δηλαδή, από το 1999 ο πρόεδρος της ΕΛΟΚ Μπουλούμπασης δεν είναι απλός "αθλητικός απατεώνας", αλλά δεν άφησε και τίποτα παράνομο που να μην το κάνει. Είναι φανερό ότι μιλάμε για μαφιόζο του πεζοδρομίου!  Συνεπώς, ο Χρήστος Μπουλούμπασης, μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ και Διευθυντής της Σχολής Προπονητών Καράτε, κατατάσσεται ... παμψηφεί στους "αθλητικούς απατεώνες", που απομυζούν την ΕΛΟΚ συστηματικά και μακροχρόνια!!!


3) Εμμανουέλα Ποντίδα-Γερολύμπου, Αναπληρώτρια Πρόεδρος της ΕΛΟΚ:

α) Ανέλαβε να προωθεί τα συμφέροντα της "οικογένειας Γερόλυμπου" από μέσα από το ΔΣ της ΕΛΟΚ.

β) Έχει δίπλωμα προπονητή της ΓΓΑ, εφόσον περιλαμβάνεται στους καταλόγους προπονητών της ΓΓΑ και ΔΕΝ έχει αποποιηθεί αυτή την ιδιότητα με δήλωσή της βεβαίας ημερομηνίας, ώστε να καταλάβει διοικητική θέση! Αυτό σημαίνει ότι μπορεί ήδη να έχει δηλώσει προπονήτρια σε σύλλογο (ακόμα και για να συμπληρώσει ... ένσημα για συνταξιοδότηση!!!), πράγμα που η οκνηρή ΓΓΑ αδιαφορεί να ελέγξει!

γ) Τελευταία ανέλαβε μέλος της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής Προπονητών Καράτε, ώστε να υποστηρίξει και να προστατεύσει εκ των έσω και πολλαπλά τα "οικογενειακά συμφέροντα του ... Γερολυμπέικου" στην απομύζηση της ΕΛΟΚ!

δ) Ως μέλος της Επιτροπής Διοίκησης και συμμετέχουσα στην αντίστοιχη συνεδρίαση γνώριζε πολύ καλά ότι η αναβολή των εξετάσεων της Σχολής είχε ψηφιστεί με ψήφους 4 προς 1, όπου η μία και μοναδική ήταν η δική της, όπως επίσης γνώριζε ότι η συμμετοχή του Καραλαμόγιου Μανόλη Δημητριάδη, γενικού γραμματέα της ΕΛΟΚ είχε αποκλεισθεί με ψήφους 5-0 (την είχε ψηφίσει και αυτή!). Παρ' όλα αυτά, όμως, επέτρεψε να γίνουν παράνομα οι εξετάσεις, συμμετείχε σε αυτές ως "επιβλέπουσα", ώστε να αντιγράψουν οι ημέτεροι και να απομονωθούν οι αντίπαλοι, ενώ επέτρεψε να συμμετέχει ο ... Μάνος (!) στις παράνομες εξετάσεις της Σχολής. Και όλα αυτά ενεργώντας με καραμπινάτη απιστία στα καθήκοντα του Μέλους της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής εις βάρος της αξιοπιστίας των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ απέναντι στους μαθητές της Σχολής και με πρόθεση εκβιασμού και εξαπάτησης αυτών των ίδιων των μαθητών της Σχολής, αλλά και της ΓΓΑ!!!

ε) Αν, λοιπόν, ακυρωθεί η Σχολή Προπονητών εξ αιτίας και της Γερολύμπου, τις μηνύσεις και τις αγωγές σας όλες στην κεφάλα του αθλητικού εγκληματία Αρχι-Καραλαμόγιου Γιώργου Γερόλυμπου και των κολλητών του τού ΔΣ/ΕΛΟΚ, που σας εξαπάτησαν όλους και σας δημιούργησαν τη φοβερή αυτή ζημιά!!!

ζ) Μετά το επεισόδιο με τους Μπουλούμπαση, Πελέκη και την Άμεση Δράση ανέλαβε ως ... φίδι κολοβό τον εμπαιγμό του εν λόγω μαθητή κατά τον προσφιλή της τρόπο!

η) Συνεπώς, η Εμμανουέλα Ποντίδα-Γερολύμπου, μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ και μέλος της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής Προπονητών Καράτε, κατατάσσεται ... παμψηφεί στους "αθλητικούς απατεώνες", που απομυζούν την ΕΛΟΚ συστηματικά και μακροχρόνια!!!


Δημητριάδης:

Γενικός Γραμματέας,

Αθλητής, Προπονητής, Πράκτορας Ταξιδίων.

4) Μανόλης Δημητριάδης, Γενικός Γραμματέας της ΕΛΟΚ:

α) Παριστάνει το Γενικό Γραμματέα της ΕΛΟΚ, ταυτόχρονα είναι και αθλητής, πράγμα που απαγορεύεται. Ταυτόχρονα θέλει να γίνει και προπονητής, πράγμα που απαγορεύεται, και παρακολουθεί γι' αυτό τη Σχολή Προπονητών, πράγμα που απαγορεύεται!

β) Παίρνει μέρος σε αγώνες ... "βετεράνων" (κάτι σαν τον ... Τσακ Νόρις, να πούμε!) σαν αθλητής του συλλόγου (371) "Α. Σ. Σότοκαν Καράτε" και στις εκλογές των φασιστόμουτρων της ΕΛΟΚ του 2012 ψήφισε σαν αντιπρόσωπος του συλλόγου (431) "Α.Σ. Ακαδημία Πρωταθλητών Πολεμικών Τεχνών", πράγμα που απαγορεύεται! Τι βούρλο! Κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του?

γ) Επομένως, όλες οι Υπεύθυνες Δηλώσεις αντιπροσώπου συλλόγου, που έχει δώσει ως σήμερα στις Γενικές Συνελεύσεις της ΕΛΟΚ, πως δήθεν δεν εμπίπτει στα κωλύματα του νόμου 2725/1999, ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ!!!

δ) Είναι φανερό ότι, βλέποντας ότι όλα τα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ είναι ταυτόχρονα και προπονητές συλλόγων, φιλοδοξεί να μιμηθεί τις λαμογιές τους!

ε) Η Επιτροπή Διοίκησης της Σχολής Προπονητών τον έκοψε με ψήφους 5-0, πράγμα που ... επιτρέπεται, ταυτόχρονα πήρε μέρος στις παράνομες εξετάσεις, πράγμα που απαγορεύεται, ταυτόχρονα σέρνεται πάνω στο τατάμι, πράγμα που είναι αλήθεια, και τέλος θέλει να παραμείνει μέλος του ΔΣ και ... προπονητής ταυτόχρονα σε σύλλογο στα Μελίσια (?), πράγμα που απαγορεύεται!

ζ) Ταυτόχρονα από τη θέση του Γενικού Γραμματέα της Πλάκας υπέγραψε μαζί με τον Πρόεδρο της Πλάκας την ψευδή "βεβαίωση 5ετούς ενασχόλησης με το καράτε" της Πλάκας για τον ... εαυτό του.

η) Ταυτόχρονα, μερικοί από τους διδάσκοντες, άλλα βούρλα αυτά, έδωσαν τα θέματα στη Γραμματεία της ΕΛΟΚ, δηλαδή στον Δημητριάδη, που ήταν και μαθητής διαγωνιζόμενος σε αυτά τα θέματα!!!

θ) Πόσα θέλετε να μας τρελάνετε, ρε Καραλαμόγια!!!

ι) Εδώ και ενα-δυό χρόνια, ο Δημητριάδης ανέλαβε και την οργάνωση των ταξιδιών των ομάδων της ΕΛΟΚ στους αγώνες του εξωτερικού μη δίνοντας λογαριασμό σε κανέναν! Δεν είναι κακή ιδέα ένα μόνιμο εισόδημα από τα πορτοφόλια των αθλητών και των γονιών τους!

κ) Συνεπώς, ο Μανόλης Δημητριάδης κατατάσσεται ... παμψηφεί στους "αθλητικούς απατεώνες", που απομυζούν την ΕΛΟΚ συστηματικά και μακροχρόνια!!!


5) Γρηγόρης Χανικιάν, Β' Αντιπρόεδρος της ΕΛΟΚ!

α) Γείτονας του Γερόλυμπου στην Πάχη των Μεγάρων και θύμα του ως προς τον μεγάλο τίτλο, που του έδωσε ο Γητευτής των ... Ηλιθίων!

β) Συμμετείχε στο προηγούμενο ΔΣ/ΕΛΟΚ σε κάθε απατεωνιά των Καραλαμόγιων είτε καταλαβαίνοντας τι γίνεται είτε όχι!

γ) Από την αρχή της θητείας του παρόντος ΔΣ/ΕΛΟΚ κατά πληροφορίες τον χτύπησε εγκεφαλικό και δεν παρέστη σε καμιά συνεδρίαση!

δ) Ο Στυγνός Εγκληματίας και Εκμεταλλευτής των Πάντων και η Συμμορία του, όμως, δεν τον απαλλάσσουν από τα καθήκοντα του μέλους του ΔΣ λόγω μη συμμετοχής σε πάνω από τρεις συνεδριάσεις, όπως ορίζει ο νόμος και το καταστατικό, αλλά τον κρατάνε μη σεβόμενοι ούτε την κατάστασή του προκειμένου να κάνουν τη δουλειά τους!

ε) Είναι το δεύτερο θύμα εγκεφαλικού που εκμεταλλεύεται ο Απάνθρωπος Μαφιόζος του Καράτε μη σεβόμενος ούτε τον ίδιο, ούτε την οικογένειά του!!

ζ) Η μη απαλλαγή του Χανικιάν από το ΔΣ για λόγους υγείας αποδεικνύει ότι ο Γερόλυμπος δεν έχει άλλους ανθρώπους! Έχει εξαντλήσει όλους τους άσους, που τράβαγε βαθιά από ... τα μανίκια του κατά καιρούς για μέλη του ΔΣ, και έχει τραβήξει και ... τις τρίχες από τις μασχάλες του! Να δούμε ποιές άλλες ... τρίχες θα τραβήξει τώρα για ... Νέα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ!!! (Αυτές που σκέπτεστε ... πονάνε, αλλά τον τελευταίο καιρό τις τραβάει καθημερινά!!!)

η) Συνεπώς, η περίπτωση του Γρηγόρη Χανικιάν βαραίνει όλα τα άλλα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ και τους αποδεικνύει "αδίστακτους αθλητικούς απατεώνες", που απομυζούν την ΕΛΟΚ συστηματικά και μακροχρόνια, ακόμα και εις βάρος αρρώστων και των οικογενειών τους!!!


6) Γρηγόρης Βόβλας, Ο Ταμίας της ΕΛΟΚ!

α) Βλέπει και ξέρει τι γίνεται στο Ταμείο της ΕΛΟΚ!

β) Είναι υπόλογος και με την προσωπική του περιουσία για κάθε ατασθαλία στο Ταμείο της ΕΛΟΚ!

γ) Δεν τηρεί κανένα βιβλίο για την περιουσία της ΕΛΟΚ, η οποία έχει εξατμιστεί!

δ) Επαγγελματίας προπονητής καράτε με σύμβαση στο σύλλογό του και "δάσκαλος" σε άλλους συλλόγους και προπονητές, εφόσον περιλαμβάνεται στους καταλόγους προπονητών της ΓΓΑ και ΔΕΝ έχει αποποιηθεί αυτή την ιδιότητα με δήλωσή του βεβαίας ημερομηνίας. Διδάσκει σε παράνομα σεμινάρια καράτε.

ε) Παράνομος αντιπρόσωπος άλλου συλλόγου από τον δικό του και συμμετέχων με αυτό τον τρόπο στην εκτεταμένη νοθεία των φασιστόμουτρων της ΕΛΟΚ των εκλογών του 2012!

ζ) "Διδάσκων" με κεφαλαίο στη Σχολή Προπονητών Καράτε, θέση εκ του νόμου αμειβόμενη, ενώ ο ίδιος ως μέλος του ΔΣ απαγορεύεται να αμείβεται για υπηρεσίες του προς την ομοσπονδία, πάντα παραβαίνοντας την αθλητική και τη φορολογική νομοθεσία!!!

η) Όλες οι Υπεύθυνες Δηλώσεις αντιπροσώπου συλλόγου, που έχει δώσει ως σήμερα στις Γενικές Συνελεύσεις της ΕΛΟΚ, πως δήθεν δεν εμπίπτει στα κωλύματα του νόμου 2725/1999, ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ!!!

θ) Συμμετέχει σε όλες τις παρανομίες του ΔΣ/ΕΛΟΚ ως πιστό και υπάκουο ανδρείκελο του Γερόλυμπου!

ι) Συνεπώς, ο Γρηγόρης Βόβλας κατατάσσεται ... παμψηφεί στους "αθλητικούς απατεώνες", που απομυζούν την ΕΛΟΚ συστηματικά και μακροχρόνια!!!


7) Γιώργος Ράλλης, Ειδικός Γραμματέας του ΔΣ/ΕΛΟΚ!

α) Μαθητής στο σύλλογο του Μπουλούμπαση στο Γουάντο-ρύου Καράτε και πιστός υποστηρικτής του ίδιου και του Γερόλυμπου!

β) Συμμετέχει σε όλες τις παράνομες αποφάσεις του ΔΣ/ΕΛΟΚ!

γ) Βλέπει, ακούει και συνειδητοποιεί κάθε τι που γίνεται μέσα στην ΕΛΟΚ και συμμετέχει ενεργά ως Εδικός Γραμματέας!

δ) Συμμετείχε ενεργά στις παράνομες και νοθευμένες εκλογές των φασιστόμουτρων της ΕΛΟΚ του 2012, διότι, ενώ είναι αθλητής του Μπουλούμπαση στο σύλλογό του στο Νέο Ηράκλειο, πήγε και ψήφισε παράνομα ως αντιπρόσωπος του συλλόγου (319) "Α.Σ. Καράτε Αγ. Ματθαίου Κέρκυρας" (... 5 λεπτά απόσταση!)!

ε) Επομένως, όλες οι Υπεύθυνες Δηλώσεις αντιπροσώπου συλλόγου, που έχει δώσει ως σήμερα στις Γενικές Συνελεύσεις της ΕΛΟΚ, πως δήθεν δεν εμπίπτει στα κωλύματα του νόμου 2725/1999, ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ!!!

ζ) Συμμετέχει στις παράνομες αποφάσεις του ΔΣ, στους παράνομους διορισμούς επιτροπών, στις παράνομες διώξεις παραγόντων του καράτε, στις παρανομίες κατά την ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Προπονητών και σε κάθε άλλη παρανομία του ΔΣ/ΕΛΟΚ, που τυχόν διαφεύγει την υπόμνησή της σε αυτό το σημείο!!!

η) Δεν είναι εμφανή δικά του προσωπικά οικονομικά συμφέροντα, αλλά συμμετέχει ενεργά και απαρέγκλιτα σε όλες τις παρανομίες των άλλων!

θ) Συνεπώς, ο Γιώργος Ράλλης κατατάσσεται ... παμψηφεί στους "αθλητικούς απατεώνες", που απομυζούν την ΕΛΟΚ συστηματικά και μακροχρόνια!!!


8) Ηλίας Γκουβούσης, Έφορος Υλικού!

α) Έφορος ποιανού Υλικού? Αυτού που η ΕΛΟΚ πλήρωνε με εκατομμύρια δρχ. και σήμερα ΔΕΝ υπάρχει?

β) Είναι υπόλογος και με την προσωπική του περιουσία για όλο το Υλικό της ΕΛΟΚ και για την λεπτομερή τήρηση του Βιβλίου Υλικού με τις ημερομηνίες, τα ποσά και την τύχη της κάθε ... καρφίτσας, που αγοράστηκε με λεφτά του δημοσίου από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα!

γ) Επαγγελματίας προπονητής καράτε στο σύλλογο του πατέρα του στη Σκάλα Λακωνίας κατέχει παράνομα θέση στο ΔΣ της ΕΛΟΚ!

δ) Όλες οι Υπεύθυνες Δηλώσεις αντιπροσώπου συλλόγου, που έχει δώσει ως σήμερα στις Γενικές Συνελεύσεις της ΕΛΟΚ, πως δήθεν δεν εμπίπτει στα κωλύματα του νόμου 2725/1999, ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ!!!

ε) Στις συνεδριάσεις του ΔΣ/ΕΛΟΚ δεν παρευρίσκετο, ενώ η υπογραφή του ... έμπαινε με πλαστογραφίες!!!

ζ) Παρ' όλο που είναι μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ δήλωσε ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ υποψήφιος προπονητής στη Σχολή Προπονητών!

η) Ίσως νομίζει ότι η παρανομία (Β) να είναι μέλος ΔΣ και να παίρνει μέρος στη Σχολή προπονητών είναι ... αντίθετη και εξαλείφει την παρανομία (Α) να είναι προπονητής στο σύλλογό του και να αναλαμβάνει μέλος σε ΔΣ, αλλά δυστυχώς δεν είναι έτσι: πρόκειται για ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ παρανομίες!

θ) Βλέπει, ακούει και συνειδητοποιεί κάθε τι που γίνεται μέσα στην ΕΛΟΚ και συμμετέχει ενεργά ως Έφορος Υλικού!

ι) Συμμετέχει ενεργά στις παράνομες και νοθευμένες εκλογές των φασιστόμουτρων της ΕΛΟΚ, στις παράνομες αποφάσεις του ΔΣ, στους παράνομους διορισμούς επιτροπών, στις παράνομες διώξεις παραγόντων του καράτε, στις παρανομίες κατά την ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Προπονητών και σε κάθε άλλη παρανομία του ΔΣ/ΕΛΟΚ, που τυχόν διαφεύγει την υπόμνησή της σε αυτό το σημείο!!!

κ) Συνεπώς, ο Ηλίας Γκουβούσης κατατάσσεται ... παμψηφεί στους "αθλητικούς απατεώνες", που απομυζούν την ΕΛΟΚ συστηματικά και μακροχρόνια!!!


9) Ο Αστυνομικός Γιώργος Καρβούνης, παράνομος Έφορος Εθνικών Ομάδων και ο πλέον φανατικός υποστηρικτής του Αρχι-Καραλαμόγιου Γερόλυμπου!!!

α) Ο Αστυνομικός που υποτίθεται ότι μας φυλάει από τους παράνομους είναι ο ίδιος πιο ... παράνομος από τους παράνομους και δεν απαγκιστρώνεται από την παρανομία με τίποτα προσβάλλοντας τον εαυτό του, τους συναδέλφους του και ολόκληρη την Αστυνομία!!!

β) Έφορος Εθνικών Ομάδων, Επαγγελματίας Πολυθεσίτης Προπονητής, εφόσον περιλαμβάνεται στους καταλόγους προπονητών της ΓΓΑ και ΔΕΝ έχει αποποιηθεί αυτή την ιδιότητα με δήλωσή του βεβαίας ημερομηνίας, και προπονητής με σύμβαση στον δικό του σύλλογο, όπως αυτοδιαφημίζεται στο διαδίκτυο στη φωτό δεξιά (με κλικ)!

γ) Όλες οι Υπεύθυνες Δηλώσεις αντιπροσώπου συλλόγου, που έχει δώσει ως σήμερα στις Γενικές Συνελεύσεις της ΕΛΟΚ, πως δήθεν δεν εμπίπτει στα κωλύματα του νόμου 2725/1999, ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ!!!

δ) Διακρίθηκε 13 φορές στα πρωταθλήματα της S.K.I. Hellas, Ε.Λ.Ο.Κ. και Α.Σ.Α.Ε.Δ. (Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων) και συμμετείχε σε Βαλκανικά και Παγκόσμια πρωταθλήματα, ως αθλητής και προπονητής με το S.K.I.F. και την Εθνική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας.

ε) Από το 1996 έχει υπό την προπονητική του καθοδήγηση την – πρωταθλήτρια Ελλάδος και Βαλκανίων από το 1998 – ομάδα KARATE της ΕΛ.ΑΣ και την Εθνική Ομάδα του Α.Σ.Α.Ε.Δ.

ζ) Δηλώνει ό ίδιος στο διαδίκτυο (με κλικ στην φωτό δεξιά): "Ο Γεώργιος Καρβούνης είναι μέλος του Δ.Σ. και έφορος της Εθνικής ομάδας της ΕΛ.Ο.Κ. Επίσης είναι μέλος της Τεχνικής Επιτροπής στο Α.Σ.Α.Ε.Δ. για τα αθλήματα Karate – Judo – Tae Kwon Do. Παράλληλα είναι καθηγητής στην Σχολή Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. Σήμερα συνεχίζει το παραγωγικό του έργο στο ΚΕΝΤΡΟ KARATE SHOTOKAN ΖΩΓΡΑΦΟΥ δουλεύοντας με παιδιά, έφηβους και ενήλικους αθλητές και αθλήτριες."

η) Δηλαδή δηλώνει: "Και παράνομο μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ είμαι και γούστο μου και καπέλο μου είναι να είμαι ότι γουστάρω!!!" Τι είδους αστυνομικός είναι αυτός???

θ) Συνεπώς, ο Γιώργος Καρβούνης κατατάσσεται ... παμψηφεί στους "αθλητικούς απατεώνες", που απομυζούν την ΕΛΟΚ συστηματικά και μακροχρόνια!!!


10) Παναγιώτης Χονδροματίδης, επαγγελματίας προπονητής και στο σύλλογό του και σε σεμινάρια και θρασύτατος Διδάσκων στη Σχολή Προπονητών!

α) Δεν έχει κανένα δίπλωμα από αξιόπιστη Ιαπωνική ομοσπονδία, διότι η ΕΛΟΚ δεν θεωρείται αξιόπιστη, αφού δίνουν μόνοι τους τα διπλώματα μεταξύ τους και σε αυτούς που αξίζουν και σε άχρηστους, δεδομένου ότι ο Παπαδημητρόπουλος είχε 6 νταν-μαϊμού και όλοι τον δέχονταν για ... έκτο νταν!!!

β) Ανδρείκελο του Γερόλυμπου στον έλεγχο των συλλόγων Σίτο-ρύου Καράτε με τόσο χαμηλό επίπεδο καράτε, ώστε ρίχνουν όλο το επίπεδο καράτε της ΕΛΟΚ!

γ) Επαγγελματίας προπονητής καράτε με σύμβαση στο σύλλογό του, εφόσον περιλαμβάνεται στους καταλόγους προπονητών της ΓΓΑ και ΔΕΝ έχει αποποιηθεί αυτή την ιδιότητα με δήλωσή του βεβαίας ημερομηνίας, αλλά και "δάσκαλος" σε άλλους συλλόγους και προπονητές. Διδάσκει σε παράνομα σεμινάρια καράτε. Όλες οι Υπεύθυνες Δηλώσεις αντιπροσώπου συλλόγου, που έχει δώσει ως σήμερα στις Γενικές Συνελεύσεις της ΕΛΟΚ, πως δήθεν δεν εμπίπτει στα κωλύματα του νόμου 2725/1999, ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ!!!

δ) Για να προστατεύσει την παράνομη θέση του και στο ΔΣ και στην ΕΛΟΚ γενικότερα ενήργησε ως ανδρείκελο του Γερόλυμπου με ιδιαίτερο δόλο υπό την καθοδήγηση του Γερόλυμπου και με την αρωγή του Μπουλούμπαση και της Γερολύμπου, ώστε να δημιουργηθεί επεισόδιο μεταξύ της μαθήτριας της Σχολής Προπονητών Σπυριδούλας Πιθαμίτση και του μαθητή της Σχολής Γιώργου Πελέκη με αντικειμενικό τελικό σκοπό να αποκλειστεί ο Πελέκης από τη Σχολή! Ας σημειωθεί εδώ ότι ο Πελέκης έχει 4ο νταν από την Ιαπωνική Ομοσπονδία Σίτο-ρύου και είναι ο ένας από τους δύο αντιπροσώπους αυτής της επίσημης διεθνώς ομοσπονδίας στην Ελλάδα! Συνεπώς, οι Χονδροματίδης, Γερόλυμπος, Μπουλούμπασης, Ποντίδα-Γερολύμπου και λοιποί ενήργησαν με δόλο, ώστε να αποκλειστεί ο Πελέκης, διότι είναι φανερό ότι κινδυνεύει η θέση του Χονδροματίδη στην ΕΛΟΚ και ο έλεγχος των συλλόγων Σίτο-ρύου από το ... Γερολυμπέικο, αφού όλοι οι σύλλογοι του Σίτο-ρύου θα στραφούν στον δάσκαλο Πελέκη, όταν αυτός μπει στην ΕΛΟΚ!!!

ε) Ο Χονδροματίδης εμφανίζεται ως προπονηταράς, αφού κάνει σεμινάρια και είναι και "Διδάσκων" στη Σχολή Προπονητών. Συνεπώς, είναι και προπονητής στον σύλλογό του (307) "Α.Σ. Κρόνος Νικαίας" για τον οποίο αντιπρόσωπο στις εκλογές των φασιστόμουτρων της ΕΛΟΚ του 2012 είχε βάλει τον Γερόλυμπο, ενώ ο ίδιος ο Χονδροματίδης είχε ψηφίσει ως αντιπρόσωπος του συλλόγου (459) "Α.Σ. Μαχητικών Τεχνών Αυτοάμυνας ΥΠΕΡΙΩΝ" νοθεύοντας ενεργά και κατά κόρον τις εκλογές των φασιστόμουτρων της ΕΛΟΚ της ΕΛΟΚ!!!

ζ) Συνεπώς, ο Παναγιώτης Χονδροματίδης κατατάσσεται ... παμψηφεί στους "αθλητικούς απατεώνες", που απομυζούν την ΕΛΟΚ συστηματικά και μακροχρόνια!!!


11) Σιχάν Πέτρος Πάσης,  7 νταν, ο Δάσκαλος των δασκάλων ... των δασκάλων!!!

Δύο διαχρονικά θρυλικοί δάσκαλοι: ο "Γάτος" του Καράτε και η ... "Κότα" του Καράτε!!!

Άσχετο: "Φαντασίωση της Κότας-Πάσης"!

α) Συνεχιστής του έργου του θρυλικού Gogen Yamaguchi, 10 νταν, του επονομαζόμενου "Γάτου του Goju-ryu Karate-Do", φωτό δεξιά!

β) Είκοσι χρόνια στηρίζει πιστά και απαρέγκλιτα με κάθε τρόπο μέσα και έξω από το ΔΣ της ΕΛΟΚ τον Γερόλυμπο και τις απάτες του!

γ) Από το 1999 παράνομο μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ. Επαγγελματίας προπονητής καράτε με σύμβαση σε σύλλογό του, εφόσον περιλαμβάνεται στους καταλόγους προπονητών της ΓΓΑ και ΔΕΝ έχει αποποιηθεί αυτή την ιδιότητα με δήλωσή του βεβαίας ημερομηνίας, αλλά και "δάσκαλος" σε άλλους συλλόγους και προπονητές. Διδάσκει σε πανελλήνια σεμινάρια και διοργανώνει παράνομους πανελλήνιους αγώνες παράνομης οργάνωσης καράτε!

δ)  Όλες οι Υπεύθυνες Δηλώσεις αντιπροσώπου συλλόγου, που έχει δώσει ως σήμερα στις Γενικές Συνελεύσεις της ΕΛΟΚ, πως δήθεν δεν εμπίπτει στα κωλύματα του νόμου 2725/1999, ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ!!!

ε) Διδάσκων στη Σχολή Προπονητών Καράτε πράγμα που αποδεικνύει το εν ενεργεία επάγγελμα του προπονητή και την παρανομία του να κατέχει αμειβόμενη θέση, ενώ ως μέλος του ΔΣ απαγορεύεται να αμείβεται για υπηρεσίες προς την ομοσπονδία!

ζ) Στην ουσία δεν έχει κάνει και τίποτα σπουδαίο για το Γκότζου-ρύου στην Ελλάδα!

η) Αλλά και Αναλυτής-Σύμβουλος της σχέσης Καράτε και ... Σεξ από χόμπι (με κλικ εδώ)!!!

θ) Συνεπώς, ο Πέτρος Πάσης κατατάσσεται ... παμψηφεί στους "αθλητικούς απατεώνες", που απομυζούν την ΕΛΟΚ συστηματικά και μακροχρόνια!!!


12) Γιώργος Κοσμίδης, είκοσι χρόνια επαγγελματίας προπονητής καράτε και ταυτόχρονα μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ!

α) Τέως Α' Αντιπρόεδρος και νυν απλό μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ μετά από τη γνωστή σύγκρουση με το ... Γερολυμπέικο!!!

β) Ήδη ομολόγησε στη ΓΓΑ ότι είναι επαγγελματίας προπονητής καράτε με σύμβαση στο σύλλογό του και "δάσκαλος" σε άλλους συλλόγους και προπονητές.

γ) Όλες οι Υπεύθυνες Δηλώσεις αντιπροσώπου συλλόγου, που έχει δώσει ως σήμερα στις Γενικές Συνελεύσεις της ΕΛΟΚ, πως δήθεν δεν εμπίπτει στα κωλύματα του νόμου 2725/1999, ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΙΣ.  

δ) Διοργανώνει παράνομα πανελλήνια σεμινάρια και παράνομους πανελλήνιους αγώνες παράνομης οργάνωσης καράτε!

ε) Επομένως είναι παράνομο μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ, αλλά και της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής Προπονητών στην οποία είχε προταθεί από την ΕΛΟΚ, η οποία εξαπάτησε σε πολλά σημεία τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού!!!

ζ) Αν, λοιπόν, ακυρωθεί η Σχολή Προπονητών, τις μηνύσεις και τις αγωγές σας όλες στην κεφάλα του αθλητικού εγκληματία Αρχι-Καραλαμόγιου Γιώργου Γερόλυμπου και των κολλητών του τού ΔΣ/ΕΛΟΚ, που σας εξαπάτησαν όλους και σας δημιούργησαν τη φοβερή αυτή ζημιά!!!

η) Υπό διωγμό πλέον από τον Γερόλυμπο και τους κολλητούς του, αλλά και γνωρίζων όλα τα μυστικά της λειτουργίας του ΔΣ όλα αυτά τα χρόνια!

θ) Τουτέστιν, όχι απλά ωρολογιακή βόμβα, αλλά ... αποθήκη ωρολογιακών βομβών, που θα σκάνε μία-μία όποτε θέλει εκείνος!!!


Ιδού η μηχανή για να βγάζετε λεφτά κορόιδα: Θα πάρετε 7 νταν του Σιχάν της πλάκας, θα ... καλογλύφετε τον Γερόλυμπο, θα σας οργανώνει σεμινάρια και αγώνες "υπό την Αιγίδα της ΕΛΟΚ" και θα μαζεύετε 150 άτομα με 35  μαύρα  € το κεφάλι!!!

Αυτό έγινε πριν 4 μέρες! (Κατά πληροφορίες!)

13) Κέιβαν Γκάζι, Διευθυντής Αθλήματος της ΕΛΟΚ! (Δηλαδή, τι διευθύνει!?)

α) Αν θυμάμαι καλά, αρχικά ήταν στο ΔΣ/ΕΛΟΚ, ενώ στη συνέχεια παρέμεινε τεχνικός του καράτε. Το πιο πιστό ανδρείκελο του Γερόλυμπου! Και μάρτυρας σε δικαστήρια πάει κατά του Περσίδη και τεχνικός υπεύθυνος του τρίαθλου βαφτίστηκε, όταν ο Γερόλυμπος άρπαξε το τρίαθλο με συλλόγους καράτε, και πρωτεργάτης της απάτης του ISSO (International Shotokan Shito-ryou Organisation) αναλαμβάνει, που δημιούργησε ο Γερόλυμπος σαν προσωπικό του δήθεν διεθνή οργανισμό καράτε, διότι έβλεπε την αποπομπή του από την Παγκόσμια, οργανισμό που του τον "έσβησε" ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Αντόνιο Εσπίνος με μια του επιστολή!

β) Στο δικαστήριο κατέθεσε ψευδώς ότι οι αθλητές, που δίνουν για νταν στα στυλ, ... δεν πληρώνουν εξέταστρα και ότι ο ίδιος είχε σύμβαση προπονητή με το σύλλογό του κατατεθειμένη στην Εφορία!

γ) Αν δεχθούμε, όμως, πως είχε σύμβαση προπονητή με το σύλλογό του, τότε πώς είχε το θράσος και ψήφισε ο ίδιος σαν αντιπρόσωπος του συλλόγου (322) "Αθλητικός Σύλλογος Κηρέως" (Μαντούδι, Ευβοίας) στις εκλογές των φασιστόμουτρων της ΕΛΟΚ του 2012 νοθεύοντας τα αποτελέσματα των εκλογών, το Λαμόγιο?

δ) Επομένως, όλες οι Υπεύθυνες Δηλώσεις αντιπροσώπου συλλόγου, που έχει δώσει ως σήμερα στις Γενικές Συνελεύσεις της ΕΛΟΚ, πως δήθεν δεν εμπίπτει στα κωλύματα του νόμου 2725/1999, ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ!!!

ε) Και όχι μόνο ψήφισε ο ίδιος, αλλά και έστειλε και 4-5 αθλητές ή/και γονείς του συλλόγου του να ψηφίσουν παράνομα σαν αντιπρόσωποι άλλων συλλόγων παίρνοντας με αυτό τον τρόπο ενεργό μέρος στην εκτεταμένη νοθεία των εκλογών του 2012, ώστε να βγουν οι αθλητικοί απατεώνες στο ΔΣ/ΕΛΟΚ με το αζημίωτο βέβαια! Το Καρα-Λαμόγιο!

ζ)

Αν του πει "σήκω" ο Γερόλυμπος, θα σηκωθεί, αν του πει "κάτσε", θα καθίσει, και αν του πει "κάνε μια τούμπα", θα την κάνει όσο πιο καλά μπορεί, με το αζημίωτο βέβαια!!!

η) Τα τελευταία 3-4 χρόνια έχει εμπλέξει στο επικίνδυνο παιχνίδι της αρπαχτής του Γερόλυμπου και τη μαθήτριά του Ελπίδα Χριστοδούλου, όπως θα δούμε πιο κάτω, με το αζημίωτο βέβαια!

ι) Συνεπώς, ο Κέιβαν Γκάζι κατατάσσεται ... παμψηφεί στους "αθλητικούς απατεώνες", που απομυζούν την ΕΛΟΚ συστηματικά και μακροχρόνια!!!


14) Πέτρος Σκοπελίτης, ο ιδιοκτήτης της SPORTDATA!

a) Μαθητής αρχικά (ο ίδιος και τα δύο παιδιά του) του προέδρου της ΕΛΟΚ Χρήστου Μπουλούμπαση στο σύλλογο του τελευταίου.

β) Ξαφνικά η ΕΛΟΚ πετάει στα σκουπίδια το λογισμικό βάσει του οποίου δεχόταν τις συμμετοχές αθλητών και συλλόγων, έκανε τις κληρώσεις και διοργάνωνε τους αγώνες της, και "αποκτά τον νεοεμφανιζόμενο εξωτερικό συνεργάτη" SPORTDATA για να της κάνει αυτές τις δουλειές!

γ) Η χρέωση 0,5 ή 1 ευρώ για κάθε αθλητή ακούγεται λογική, αλλά δεν είναι αυτό το μυστικό της συνεργασίας!

δ) Το μυστικό είναι ότι όλες οι ιδιωτικές διοργανώσεις όλων των Καραλαμόγιων της ΕΛΟΚ, οι οποίες ΔΕΝ μπορούν να ενταχθούν νόμιμα στις δραστηριότητες της ΕΛΟΚ, περνάνε ως "δήθεν νόμιμες", όταν διοργανώνονται από ιδιωτική φορολογούμενη επιχείρηση!

ε) Το μυστικό είναι ότι όλες οι εισπράξεις των συμμετοχών (15-20 € ανά αθλητή με 100 έως 500 αθλητές ανά αγώνα, σεμινάριο ή πρωτάθλημα) σε αγώνες, πρωταθλήματα και σεμινάρια της ΕΛΟΚ, των παρα-ομοσπονδιών της που πλασάρονται ως "στυλ", αλλά και μεμονωμένων ατόμων (προπονητών, διαιτητών ή και πρωταθλητών) ΔΕΝ περνάνε από το Ταμείο της ΕΛΟΚ, αλλά μπαίνουν στο Ταμείο της SPORTDATA, που ως ιδιωτική εταιρεία δεν ελέγχεται, και από εκεί διανέμονται  "καρα-μαύρα"  στις τσέπες των Καραλαμόγιων!!!

ζ) Αλλά το ... Αντιμυστικό αδύνατο σημείο της στημένης μηχανής είναι ότι (Α) η ΕΛΟΚ εμπλέκεται ενεργά σε αυτές τις διοργανώσεις διαφημίζοντας μέσω των ιστοσελίδων της ότι "τελούν υπό την αιγίδα της ΕΛΟΚ", πράγμα που αποτελεί συμμετοχικό εκβιασμό για τους αθλητές και τους συλλόγους, δηλαδή και συμμετέχει και εκβιάζει, ενώ επεκτείνεται στο ότι (Β) οι εισπράξεις από τις συμμετοχές δεν μένουν στην τσέπη του Σκοπελίτη, αλλά περνάνε με ή όχι νόμιμο τρόπο (με αποδείξεις ή μαύρα) στα Καραλαμόγια του ΔΣ της ΕΛΟΚ ή συνεργατών!

η) Συνεπώς, υπάρχει βάσιμο ενδεχόμενο να συντελείται εκτεταμένη φοροδιαφυγή από τα Καραλαμόγια της ΕΛΟΚ με εργαλείο την SPORTDATA!

θ) Ταυτόχρονα, ο Πέτρος Σκοπελίτης, ενώ είναι αθλητής του συλλόγου του Μπουλούμπαση στο Νέο Ηράκλειο και ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ της ΕΛΟΚ, στις εκλογές των φασιστόμουτρων της ΕΛΟΚ του 2012 ψήφισε ως αντιπρόσωπος του συλλόγου (401) "Κέντρο Καράτε Σότοκαν Ιλισίων" των Κέιβαν Γκάζι και Ελπίδας Χριστοδούλου (βλέπε κατωτέρω)!!!

ι) Επομένως, όλες οι Υπεύθυνες Δηλώσεις αντιπροσώπου συλλόγου, που έχει δώσει ως σήμερα στις Γενικές Συνελεύσεις της ΕΛΟΚ, πως δήθεν δεν εμπίπτει στα κωλύματα του νόμου 2725/1999, ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ!!!

κ) Συνεπώς, ο Πέτρος Σκοπελίτης κατατάσσεται ... παμψηφεί στους "αθλητικούς απατεώνες", που συμμετέχουν στην απομύζηση της ΕΛΟΚ συστηματικά και μακροχρόνια!!!


15) Ελπίδα Χριστοδούλου, 5 νταν στο καράτε της SKIF, ιδιοκτήτρια της επιχείρησης ταξιδίων Elpida STAR tours!!!

a) Από τους τελευταίους εξωτερικούς πιστούς συνεργάτες του Γερόλυμπου και της ΕΛΟΚ μέσω του δασκάλου της Κέιβαν Γκάζι!

β) Ευνοούμενη μαθήτρια του Γκάζι και πρωταθλήτρια, με την οποία ο Γκάζι άνοιξε τελευταία και μια μάλλον συνεταιρική σχολή καράτε (δεξιά). Το 2000 είχε καφέ ζώνη και το 2013 ... 5 νταν!!! 

γ) Πριν από αυτό, όμως, εδώ και 4-5 χρόνια και επειδή η Χριστοδούλου είχε και πτυχίο τουριστικών επαγγελμάτων, όλως ξαφνικά και εκ του μηδενός, απέκτησε τουριστική επιχείρηση ταξιδίων, την Elpida STAR Tours, παρ' όλο που  με το καράτε φαίνεται να απασχολείται καθημερινά και επαγγελματικά! Πώς τα προλαβαίνει και τα δύο?

δ) Επίσης ξαφνικά, η τουριστική επιχείρηση  Elpida STAR Tours της Χριστοδούλου, αμέσως μόλις άνοιξε, άρχισε να παίρνει όλα τα ταξίδια των αποστολών της ΕΛΟΚ του εξωτερικού και όλες τις μετακινήσεις των ομάδων του εσωτερικού χωρίς φυσικά κανένα διαγωνισμό προμήθειας και χωρίς να έχει σπουδαίους άλλους πελάτες, αφού την Ελπίδα την απασχολεί το καράτε και όχι τα τουριστικά!

Για παράδειγμα, δείτε το Πανευρωπαϊκό Γουάντο Ρύου 2012 "Υπό την Αιγίδα της ΕΛΟΚ" (τελευταία σελίδα) καθώς και το Ανοιχτό Πρωτάθλημα 2013 για Όλα τα Στυλ πάλι της ΕΛΟΚ (σελίδα 14)!!!

ε) Δεν είναι καθόλου παράλογο να σκεφθεί κανείς από τα ανωτέρω ότι η  Elpida STAR Tours στήθηκε απο τους Γερόλυμπο, Γκάζι και Χριστοδούλου με μοναδικό αντικείμενο να παίρνουν τα ταξίδια της ΕΛΟΚ, τα οποία ως γνωστόν έχουν αρκετό ... ψωμί εις βάρος των αθλητών και των συλλόγων, αφού τελευταία τα έχει αρπάξει ο ... Δημητριάδης!!!

ζ) Δεν είναι καθόλου παράλογο να σκεφθούμε ότι οι Γερόλυμπος και Γκάζι εξαπάτησαν την Χριστοδούλου (ή έστω συναινεί εν γνώσει της) προς όφελος του Γερόλυμπου κυρίως, διότι ο Γκάζι είπαμε: σήκω-σήκω, κάτσε-κάτσε!

η) Από την άλλη μεριά και επειδή η ΕΛΟΚ όλο αγόραζε στρώματα και όλο τα στρώματα χάνονταν "σε ενίσχυση συλλόγων", αναρωτιέμαι μήπως το γυμναστήριο των Κέιβαν-Χριστοδούλου άνοιξε (ή και δουλεύει ακόμα) με στρώματα περιουσία της ΕΛΟΚ? Αναρωτιέμαι δηλαδή!!!

θ) Συνεπώς, η Ελπίδα Χριστοδούλου κατατάσσεται ... παμψηφεί στους συνεργάτες των "αθλητικών απατεώνων" στην απομύζηση της ΕΛΟΚ συστηματικά και μακροχρόνια!!!


 Μετά από την έκθεση των ανωτέρω βέβαιων περιστατικών ή έστω βάσιμων ενδεχομένων, τι θα κάνετε εσείς οι 50 σύλλογοι που νοθεύσατε εν γνώσει σας, ως επίσης "αθλητικοί απατεώνες", τις εκλογές των φασιστόμουτρων της ΕΛΟΚ του 2012 δίνοντας λευκές βεβαιώσεις αντιπροσώπων στον Γερόλυμπο?  Θα δώσετε για άλλη μια φορά "λευκές βεβαιώσεις αντιπροσώπων" στον Γερόλυμπο και θα πάτε φυλακή να βλέπετε τον κόσμο ... ριγέ ή όχι???

Συνεπώς, η επερχόμενη Γενική Συνέλευση πρέπει να γίνει με παρουσία Δικαστικού, να ελεγχθούν όλα τα στοιχεία των αντιπροσώπων και των συλλόγων, να διανεμηθεί ο Λεπτομερής Προϋπολογισμός δέκα μέρες νωρίτερα, να αποκλεισθούν όλα τα Καραλαμόγια του ΔΣ, που υποπίπτουν στα κωλύματα του νόμου 2725/1999, και το κυριότερο πετάξτε έξω το Αρχι-Καραλαμόγιο Γιώργο Γερόλυμπο, που δηλητηριάζει το Καράτε και την ΕΛΟΚ είκοσι χρόνια τώρα!!!

 

Μοιραίο, όμως, συμπέρασμα όλων των ανωτέρω είναι το επόμενο χωρίς πολλά λόγια:

ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ:

Γνωρίζει ο πρωθυπουργός
αυτά που κάνετε εκεί

στην αμαρτωλή ΓΓΑ?


Ο Yπουργός Πολιτισμού
κ. Κων/νος Τασούλας


Ο υφυπουργός Αθλητισμού
κ. Γιάννης Ανδριανός

Η γενική γραμματέας Αθλητισμού
κα Κυριακή Γιαννακίδου

 

Η ΜΠΟΥΡΔ-ΕΛΟΚ είναι ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ από τη ΓΓΑ!!!

Τα Παράνομα Μέλη του Παράνομου Διοικητικού της Συμβουλίου και οι Παράνομοι Συνεργάτες τους:

Γερόλυμπος

Μπουλούμπασης

Γερολύμπου

Δημητριάδης


Χανικιάν

Βόβλας

Ράλλης


Γκουβούσης

Καρβούνης


Χονδροματίδης

Πάσης

 

Κοσμίδης

Γκάζι


Σκοπελίτης


Χριστοδούλου


Γενικά, αποδεικνύεται ότι η ΓΓΑ αφήνει πλήρη και εν λευκώ δικαιοδοσία στις ομοσπονδίες να διαχειρίζονται το κάθε άθλημα χωρίς κανένα έλεγχο και παρακολούθηση και για αυτό το λόγο ο Ελληνικός αθλητισμός έχει γίνει βορά των επιτήδειων και των απατεώνων της διαπλοκής, μέρος της οποίας γίνονται και οι πολιτικοί προϊστάμενοι της ΓΓΑ, αλλά και αυτοί οι ίδιοι οι υπάλληλοί της, άλλο που δεν ήθελαν και οι μεν και οι δε!!!

Γνωρίζει ο πρωθυπουργός
αυτά που κάνετε εκεί στην αμαρτωλή ΓΓΑ?

 


Ο Yπουργός Πολιτισμού
κ. Κων/νος Τασούλας

Ο υφυπουργός Αθλητισμού
κ. Γιάννης Ανδριανός

Η γενική γραμματέας Αθλητισμού
κα Κυριακή Γιαννακίδου

ΓΓΑ = Ο Οίκος

της Μεγάλης

ΑΝΟΧΗΣ:

#################

1-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

2-Realnews

3-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

4-karate.gr

5-gazzetta

6-ΑΥΓΗ

7-zougla.gr

8-Δίκη/ΣΚΑΙ

9-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

10-Δίκη/ΣΚΑΙ

11-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

12-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

13-Δίκη/ΣΚΑΙ

14-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

15-ΑΠΟΨΗ

16-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

17-ΝΤΟΚ/ΝΤΑ

18-ΕΘΝΟΣ

19-Δίκη/ΣΚΑΙ

20-Δίκη/ΣΚΑΙ

21-ΝΤΟΚ/ΝΤΑ

22-karate.gr:
Πόρισμα Ρακιντζή

23-ΚουτίΠανδώρα

24-karate.gr:
Πόρισμα
Περσίδη

25-Πλακά-Αδριανό

26-Hot Doc vs ΓΓΑ

Με το άρθρο μου "30/4/2014 - Καταγγελία του ΔΣ/ΕΛΟΚ στη ΓΓΑ με αίτημα έκπτωσής του!!!" αποδεικνύεται ότι έστελνα στη διοίκηση της ΓΓΑ ένα-ένα όλα τα άρθρα μου τα σχετικά με τη διαφθορά και τη διαπλοκή που κυριαρχεί στην ΕΛΟΚ. Συνεπώς η ΓΓΑ ευθύνεται στο ακέραιο για το όργιο διαφθοράς και διαπλοκής στην ΕΛΟΚ!!! Επί δέκα μήνες ο άχρηστος υφυπουργός Γιάννης Ανδριανός ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ!!!

Μετά από πλήθος παρανομιών των μελών του ΔΣ της ΕΛΟΚ και την καταγγελία αυτών των παρανομιών στη ΓΓΑ, έρχονται τώρα οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι να προσθέσουν ακόμα μία: την σύγκλιση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης για την ψήφιση του προϋπολογισμού της ομοσποδνίας για το 2015! Από την πρόσκληση και μόνο φαίνεται το πρώτο παράνομο στοιχείο, που είναι η παντελής έλλειψη ... του Προϋπολογισμού που ζητείται να ψηφιστεί! Με δεδομένο ότι οι σύλλογοι-μέλη της ΕΛΟΚ ψηφίζουν δια αντιπροσώπου, ο οποίος μεταφέρει με την ψήφο του τίς επιθυμίες του συλλόγου του, είναι εμφανέστατα αυτονόητο ότι ο υπό ψήφιση Προϋπολογισμός του 2015 έπρεπε να κοινοποιηθεί στους συλλόγους ΜΑΖΙ με την πρόσκληση για ΓΣ, ώστε να συζητηθεί στα ΔΣ ή στις ΓΣ των συλλόγων και αυτά τα διοικητικά όργανα να δώσουν εντολές στους αντιπροσώπους τους! Κανένα, όμως, από αυτά τα δύο ΔΕΝ έχει γίνει από τα παράνομα μέλη και ταυτόχρονα ... φασιστόμουτρα του ΔΣ/ΕΛΟΚ, ώστε να ελέγχουν τις ψήφους των αντιπροσώπων και να κατευθύνουν την ΕΛΟΚ στα προσωπικά τους συμφέροντα!

Τα αντικειμενικά άρθρα εφημερίδων και τηλεοπτικών σταθμών της δεξιάς στήλης σχετικά με τα 30 εκατ. ευρώ, που έχουν πάρει οι υπάλληλοι της ΑΓΓΑ (Αμαρτωλής Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού) χωρίς να τα δικαιούνται, αποδεικνύουν τη Διαφθορά και τη Διαπλοκή των υπαλλήλων της ΑΓΓΑ με τους κατά καιρούς πολιτικούς τους προϊσταμένους, οι οποίοι ενέκριναν τις αποφάσεις πληρωμής τους, και τους ομοσπονδιάρχες ως αντικείμενο της εύνοιας και των δύο ανωτέρω!!! Υπόλογα και υπεύθυνα της "ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΜΙΜΗΣ" Διαφθοράς και Διαπλοκής στη ΑΓΓΑ είναι και τα πέντε σημερινά κόμματα: η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ διότι αυτά τοποθετούσαν τους πολιτικούς προϊσταμένους στη ΑΓΓΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ διότι τα 3/4 του ΠΑΣΟΚ πήγαν σε αυτόν, οι ΑΝΕΛ διότι αποτελούνται από βουλευτές της ΝΔ, και το ΚΚΕ διότι υπόγεια συνεργάζεται με τη ΝΔ ως "τραβάτε με κι ας κλαίω"!


Μεταξύ των εμπλεκομένων στο τεράστιο αθλητικό και οικονομικό σκάνδαλο, δηλαδή μεταξύ των πολιτικών προϊσταμένων της ΓΓΑ και των κομμάτων τους, των υπαλλήλων της ΓΓΑ και των αθλητικών ομοσπονδιών, έχει πλέον αποκατασταθεί ένα τέλμα απόλυτης συνενοχής, αλληλεξάρτησης και αλληλο-εκβιασμού με αποτέλεσμα η Διαφθορά και η Διαπλοκή να διαιωνίζονται αυτόματα! Δηλαδή, ο καθένας από τους τρεις και μόνο με την παρουσία του εξαναγκάζει και τους άλλους δύο να παρανομούν ακριβώς όπως παρανομούσαν πάντα! Ο ρόλος πλέον της ΓΓΑ έχει καθοριστεί στο να συγκαλύπτει αυτό το τεράστιο αθλητικό και οικονομικό έγκλημα!

Μιλάμε για ογκώδες καρκίνωμα στην πολιτική, οικονομική και κοινωνική ζωή της χώρας με ανεξέλεγκτες μεταστάσεις!!! Μια κατάσταση που μόνο με έναν τρόπο διορθώνεται: Να κλείσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και να μεταταχθούν οι υπάλληλοί της σε άλλες υπηρεσίες!!!  Οι αθλητικές ομοσπονδίες πρέπει να αυτοσυντηρούνται οικονομικά, ειδάλλως να κλείσουν!!! Δεν μπορούμε να πληρώνουμε με ζωές ανθρώπων, που δεν έχουν να φάνε ή δεν έχουν να πάρουν φάρμακα, την κάψα του καθενός να γυμνάζεται!!!  


Θύμιος Περσίδης

Τα καλύτερα ... έρχονται!!!


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF.