karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 9/6/2014.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr , σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!


 Βαλκανικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων 2014
 στην Κωνσταντινούπολη: Η Προκήρυξη!

 

Μέρος Α - Μέρος Β1 - Μέρος Β2 - Μέρος Γ

 

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

 


Με το άρθρο "30/4/2014 - Καταγγελία του ΔΣ/ΕΛΟΚ στη ΓΓΑ με αίτημα έκπτωσής του!!!" αποδεικνύεται ότι έστελνα στη διοίκηση της ΓΓΑ ένα-ένα όλα τα άρθρα μου τα σχετικά με τη διαφθορά και τη διαπλοκή που κυριαρχεί στην ΕΛΟΚ.



Ο νέος υπουργός Πολιτισμού
κ. Κων/νος Τασούλας

Ο υφυπουργός Αθλητισμού
κ. Γιάννης Ανδριανός

Η γενική γραμματέας Αθλητισμού
κα Κυριακή Γιαννακίδου

 Οι μεγάλοι Υπεύθυνοι για την Διαφθορά στην ΕΛΟΚ!!!

 Οι Προστάτες του μαγαζιού του Γερόλυμπου!!!

Όλα τα σχετικά με τη διαφθορά στην ΕΛΟΚ άρθρα του karate.gr έχουν σταλεί στη ΓΓΑ κατά τις ημερομηνίες ανάρτησής τους με αποδεικτικά παραλαβής της μορφής:

"Ακολουθεί αντίγραφο του μηνύματος που στείλατε στον/στην ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ μέσω ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, Αυτό είναι ένα διερευνητικό μήνυμα μέσω http://www.gss.gov.gr/ από τον/την:

karate.gr <e.persidis@karate.gr>"

Με το παρόν άρθρο αποκαλύπτεται ακόμα ένας συνταρακτικός λόγος έκπτωσης του ΔΣ της ΕΛΟΚ


Όπως έγραψα και στο άρθρο 20/9/2013 - "Ξήλωμα" του Γερόλυμπου και από τη θέση του προέδρου της Βαλκανικής!!! , ο κλοτσηδόν εκδιωχθείς Γιώργος Γερόλυμπος από όλες τις θέσεις του στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Καράτε και τις υποκείμενες ομοσπονδίες της καθώς και από κάθε διοργάνωση αυτών έχασε και τη θέση του προέδρου στην Βαλκανική Ομοσπονδία με έναν πρωτότυπο τρόπο: Η Βαλκανική διαλύθηκε και ξαναφτιάχτηκε από την αρχή με πρόσκληση βεβαίως και προς την Ελλάδα να συμμετέχει. Μια στρατηγική που αποδεικνύει ότι στο εξωτερικό τον βλέπουν πλέον σαν "μίασμα"! Βέβαια, τα μέιλ προς την ΕΛΟΚ δεν τα διαβάζει ο πρόεδρός της Μπουλούμπασης και το ΔΣ αυτής, αλλά πάνε στα χέρια μόνο του Γερόλυμπου!

Ο Δικτάτορας όμως της ΕΛΟΚ, βλέποντας ότι ο ίδιος δεν θα μπορούσε να συμμετέχει στην Βαλκανική, αλλά και μη θέλοντας να συμμετέχει ο οποιοσδήποτε άλλος από την Ελλάδα, ώστε να μην έχει κανένας τη διεθνή ενημέρωση που κρατούσε μόνο για τον εαυτό του επί 20 χρόνια, απαγόρευσε στα πιόνια του στο ΔΣ/ΕΛΟΚ να συμμετέχουν στην επανιδρυθείσα Βαλκανική Ομοσπονδία με αποτέλεσμα η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε να μην λαμβάνει μέρος στους Βαλκανικούς Αγώνες, ένα αθλητικό έγκλημα που την εκτρέπει καραμπινάτα από τους σκοπούς της, τις υποχρεώσεις της προς τους συλλόγους, τους αθλητές και τους τεχνικούς του καράτε, πράγμα που αποτελεί στοιχειώδη και βασικό λόγο έκπτωσης του ΔΣ αυτής!

Οι ασυνείδητες κότες του ΔΣ/ΕΛΟΚ, τα ανδρείκελα που στελεχώνουν αυτό το αμαρτωλό ΔΣ, προτίμησαν να θυσιάσουν τους συλλόγους, τους αθλητές, τους εκπαιδευτές και τους διαιτητές της ΕΛΟΚ και τη συμμετοχή της χώρας μας στην Βαλκανική Ομοσπονδία στο βωμό της αλαζονείας και της αρπαχτο-αρμεχτής υπακούοντας στις διαταγές της Φραγκόκοτας που λέγεται Γερόλυμπος, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες παραξενιές του! Αυτή η συμπεριφορά όμως αποδεικνύει ότι οι ανεγκέφαλοι της ΕΛΟΚ καταστρέφουν και διασύρουν το ελληνικό καράτε, διασύρουν την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, που τους επιχορηγεί επί 25 χρόνια, έχουν εκτρέψει την ΕΛΟΚ από τους καταστατικούς σκοπούς της, την εκμεταλλεύονται σαν προσωπική τους επιχείρηση, ζημιώνουν αθλητές, συλλόγους, προπονητές και διαιτητές, δηλαδή όλο το έμψυχο υλικό του αθλήματος και διασύρουν τη χώρα μας δίνοντας την ακράδαντη βεβαιότητα προς τα έξω ότι η διαφθορά και η διαπλοκή έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται "Ελλάδα του Σαμαρά", πράγματα για τα οποία επιτέλους κάποτε θα πρέπει να λογοδοτήσουν.

Έτσι η ΕΛΟΚ δεν συμμετέχει σε κάθε κατηγορία Βαλκανικών Αγώνων.

Από το site της Βαλκανικής http://www.balkankarate.org/ βλέπουμε να έχουν προγραμματιστεί οι επόμενες διοργανώσεις:

 

14-15 June 2014 19th Balkan Children Championships, Turkey
11-12 October 2014. 16th Balkan Senior Championships, Macedonia
13-14 December 2014 15th Balkan Junior-Cadet Championships and 4th Balkan Cup for U21, Bulgaria

 

Ειδικότερα, για του 19ους Βαλκανικούς Αγώνες Παίδων-Κορασίδων στην Κωνσταντινούπολη, η Βαλκανική Ομοσπονδία Καράτε μαζί με την φιλοξενούσα τους αγώνες Τουρκική Ομοσπονδία εξέδωσαν το επόμενο φυλλάδιο στον ιστότοπο της Βαλκανικής, το οποίο απευθυνόταν προς όλα τα μέλη της Βαλκανικής Ομοσπονδίας, ακόμα και την Ελλάδα. Ακόμα και μετά από αυτό οι αθλητικοί εγκληματίες της ΕΛΟΚ αρνήθηκαν να λάβει μέρος η Ελληνική Ομοσπονδία στη διοργάνωση παραβαίνοντας τον αθλητικό νόμο και το καταστατικό της!

 

Με κλικ στην εικόνα βλέπετε την μπροσούρα των αγώνων σε pdf.

 

Αντί, λοιπόν, το ΔΣ/ΕΛΟΚ να είχε ήδη ενταχθεί στη νέα Βαλκανική Ομοσπονδία και να στείλει πλήρη ομάδα στους ανωτέρω αγώνες παίδων-κορασίδων πλαισιούμενη από τους καλύτερους αθλητές, διαιτητές και προπονητές, οι ανεγκέφαλοι που το συγκροτούν αναλώθηκαν σε απειλές και τιμωρίες δια της περίφημης και ηλίθιας Δικαστικής Επιτροπής, επικαλούμενοι ανύπαρκτες αιτιάσεις του Αρρωστημένου, κατά παράβαση, επαναλαμβάνω, του αθλητικού νόμου, του καταστατικού της ΕΛΟΚ, των υποχρεώσεών της απέναντι στους συλλόγους της και απέναντι στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού!

Οι Βαλκανικοί Αγώνες, όμως, θα γίνουν και με την απόλυτα νόμιμη συμμετοχή Ελληνικής αποστολής, αφού έγινε δεκτή από την Βαλκανική Ομοσπονδία και θα καταγραφεί στα χρονικά της, αποτελούμενης από ηρωικούς αθλητές και αθλήτριες, διαιτητές και προπονητές, αλλά και γονείς  που ξεχωρίζουν για την αποφασιστικότητά τους, τη θέληση και την αντοχή τους!!!


Ιδού οι Νεκροθάφτες του Καράτε στην Ελλάδα (και οι προηγούμενοί τους βέβαια)!!!

Για ένα άθλημα από το 1966 στην Ελλάδα, για μια ομοσπονδία με ιστορία από το 1980, για ανάπτυξη με επιχορηγήσεις εκατομμυρίων ευρώ από τη ΓΓΑ από το 1991, με 250 συλλόγους, όπως λένε, και 28.000 αθλητές, όπως λένε, με δεκάδες πρωταθλήματα, εκατοντάδες προπονητές και πρωταθλητές, η ΕΛΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ιστορικό στις ιστοσελίδες της, ΚΑΝΕΝΑ πρωτάθλημα, ΚΑΝΕΝΑ σύλλογο, ΚΑΝΕΝΑ προπονητή, ΚΑΝΕΝΑ αθλητή, ΚΑΝΕΝΑ αποτέλεσμα οποιουδήποτε αγώνα οποιασδήποτε χρονιάς, ΚΑΜΙΑ φωτογραφία, ΚΑΝΕΝΑ βίντεο! Οι δραστηριότητές της δείχνουν να είναι ένα ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ! Το έμψυχο δυναμικό των συλλόγων, προπονητών, εξεταστών, μαύρων ζωνών, αθλητών και άλλων παραγόντων δείχνουν να είναι ένα ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ? Όλες οι επιχορηγήσεις εκατομμυρίων ευρώ που πλήρωσε ο Έλληνας φορολογούμενος απέδωσαν ένα ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ! Όλοι γνωρίζουμε ότι αυτό δεν συμβαίνει! Αλλά γιατί τέτοιο εσκεμμένο θάψιμο των πάντων, ενώ έπρεπε το καράτε να ήταν το πρώτο άθλημα στην Ελλάδα? Γιατί τέτοια απαξίωση όλων ανεξαιρέτως των παραγόντων του αθλήματος???

Η Απάντηση είναι απλή: ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ!!!

Πρόκειται για την ομοσπονδία της Αρπαχτής και της Αρμεχτής!!!

(Ορολογία: "Αρπαχτή" σημαίνει μπαίνεις μέσα αρπάζεις, φεύγεις και χάνεσαι!

"Αρμεχτή" σημαίνει μπαίνεις μέσα, αράζεις, αρμέγεις τον πρώτο μήνα, αρμέγεις το δεύτερο μήνα, αρμέγεις τον τρίτο μήνα, κ.ο.κ.)

1-Γερόλυμπος

"ΕΠΙΤΙΜΟΣ" =

"Ο ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ"

2-Μπουλούμπασης

Πρόεδρος

3-Γερολύμπου

Αναπλ. Πρόεδρος

4-Δημητριάδης

Γεν. Γραμματέας

5-Κοσμίδης

Α'  Αντιπρόεδρος


6-Χανικιάν

Β'  Αντιπρόεδρος

7-Βόβλας

Ταμίας

8-Ράλλης Ειδικός

Γραμματέας


9-Γκουβούσης

Έφορος Υλικού

10-Καρβούνης

Εφ. Εθν. Ομάδας


11-Χονδροματίδης

Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής

12-Πάσης

... Σουπιά!

13-Γκάζι, Διευθυντής Αθλήματος,Δηλαδή?


14-Σκοπελίτης

Ιδιοκτήτης

"Sportdata"


15-Αυτόν τον ψάχνω ακόμα!

Με τα προηγούμενα άρθρα μου έχω ήδη αποδείξει ότι οι ανωτέρω είναι "προκλητικοί επιχειρηματίες" που εκμεταλλεύονται την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε από τις θέσεις τους στο διοικητικό της συμβούλιο και ... παραπλεύρως, παραβιάζοντας ταυτόχρονα και καραμπινάτα και την αθλητική και την φορολογική νομοθεσία!!! Ακόμα δεν έχω ακούσει καμιά ... παραίτηση!!!

 


Μέρος Α - Μέρος Β1 - Μέρος Β2 - Μέρος Γ


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .