karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 6/8/2014.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr , σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!


  Γκαγκστεριλίκι και Τρομοκρατία στη Σχολή Προπονητών Καράτε της ΕΛΟΚ
υπό την Αιγίδα της ΓΓΑ από τους Τρομοκράτες της διπλανής Πόρτας!

 Επιστολή Απόστολου Θύμιου προς Ηλιθίους και Λαμόγια:
Η Σχολή Προπονητών Καράτε διακόπηκε ήδη, βούρλα!

 

(όπως λέμε ... "Απόστολου Παύλου προς Κορινθίους"!)

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

 Διευθυντής της Πρώτης Σχολής Προπονητών των ΕΛΟΚ/ΑΓΓΑ!!!

Όσοι αδικείστε από την ΕΛΟΚ ή/και από τη Σχολή Προπονητών ένας μόνο μπορεί να σας σώσει!
 Εμπειρία στο ειδικό θέμα του καράτε, νομικές συμβουλές και ομαδικές μηνύσεις και αγωγές!!!

(Θέλετε να τυπώσετε αυτό το άρθρο σε pdf? Πολύ ευχαρίστως, με κλικ εδώ)



Ο νέος υπουργός Πολιτισμού
κ. Κων/νος Τασούλας

Ο υφυπουργός Αθλητισμού
κ. Γιάννης Ανδριανός

Η γενική γραμματέας Αθλητισμού
κα Κυριακή Γιαννακίδου

ΓΓΑ = Ο Οίκος

της Μεγάλης

ΑΝΟΧΗΣ:

#################

1-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

2-Realnews

3-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

4-karate.gr

5-gazzetta

6-ΑΥΓΗ

7-zougla.gr

8-Δίκη/ΣΚΑΙ

9-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

10-Δίκη/ΣΚΑΙ

11-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

12-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

13-Δίκη/ΣΚΑΙ

14-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

15-ΑΠΟΨΗ

16-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

17-ΝΤΟΚ/ΝΤΑ

18-ΕΘΝΟΣ

19-Δίκη/ΣΚΑΙ

20-Δίκη/ΣΚΑΙ

21-ΝΤΟΚ/ΝΤΑ

22-karate.gr:
Πόρισμα Ρακιντζή

23-ΚουτίΠανδώρα

24-karate.gr:
Πόρισμα
Περσίδη

25-Πλακά-Αδριανό

Με το άρθρο μου "30/4/2014 - Καταγγελία του ΔΣ/ΕΛΟΚ στη ΓΓΑ με αίτημα έκπτωσής του!!!" αποδεικνύεται ότι έστελνα στη διοίκηση της ΓΓΑ ένα-ένα όλα τα άρθρα μου τα σχετικά με τη διαφθορά και τη διαπλοκή που κυριαρχεί στην ΕΛΟΚ. Συνεπώς η ΓΓΑ ευθύνεται στο ακέραιο για το όργιο διαφθοράς και διαπλοκής στην ΕΛΟΚ!!!

 Η  Πρώτη Καραμπινάτη Παρανομία  είναι το ότι την Σχολή Προπο-νητών Καράτε της ΕΛΟΚ υπό την αιγίδα της ΓΓΑ την “τρέχει” ένα παράνομο διοικητικό συμβούλιο πάντα υπό την αιγίδα της ΓΓΑ!!!

Επομένως, η … Λέιντι ΓΓΑ-ΓΓΑ είναι μια κορυφαία και μακροχρόνια διεφθαρμένη και διαπλεκόμενη δημόσια υπηρεσία, η οποία παράγει καθημερινά τεράστια ηθική και οικονομική ζημία στον Ελληνικό Λαό, και όταν πολλές φορές την αναφέρω ως “Ο Οίκος της Μεγάλης Ανοχής” τρέμει το φυλλοκάρδι μου μήπως και με μηνύσουν οι απλοί … Οίκοι Ανοχής επειδή τους προσβάλω!!!

Τα αντικειμενικά άρθρα εφημερίδων και τηλεοπτικών σταθμών της δεξιάς στήλης σχετικά με τα 30 εκατ. ευρώ, που έχουν πάρει οι υπάλληλοι της ΑΓΓΑ (Αμαρτωλής Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού) χωρίς να τα δικαιούνται, αποδεικνύουν τη Διαφθορά και τη Διαπλοκή των υπαλλήλων της ΑΓΓΑ με τους κατά καιρούς πολιτικούς τους προϊσταμένους, οι οποίοι ενέκριναν τις αποφάσεις πληρωμής τους, και τους ομοσπονδιάρχες ως αντικείμενο της εύνοιας και των δύο ανωτέρω!!! Υπόλογα και υπεύθυνα της "ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΜΙΜΗΣ" Διαφθοράς και Διαπλοκής στη ΑΓΓΑ είναι και τα πέντε σημερινά κόμματα: η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ διότι αυτά τοποθετούσαν τους πολιτικούς προϊσταμένους στη ΑΓΓΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ διότι τα 3/4 του ΠΑΣΟΚ πήγαν σε αυτόν, οι ΑΝΕΛ διότι αποτελούνται από βουλευτές της ΝΔ, και το ΚΚΕ διότι υπόγεια συνεργάζεται με τη ΝΔ ως "τραβάτε με κι ας κλαίω"!


Γνωρίζει ο πρωθυπουργός
αυτά που κάνετε???

 ΕΛΟΚ και ΓΓΑ: Συμμορία Διαπλοκής!!!

 Ιδρύσατε μια παράνομη Σχολή Προπονητών Καράτε περίτρανο μνημείο διαφθοράς, διαπλοκής και ηλιθιότητας! Η αρχή της νομιμότητας επιβάλει να την κλείσετε και να την ιδρύσετε εξαρχής! Αλλά και πάλι, αν δεν με συμβουλευθείτε, πάλι μαλακίες θα κάνετε!!! Με τις πράξεις και τις παραλήψεις σας διασύρετε τον πρωθυπουργό και όλους όσους εργάζονται φιλότιμα και έντιμα για το καλό αυτού του τόπου!!!

Είναι περιττό να μου κάνετε μηνύσεις για τις αλήθειες που σας γράφω, διότι ναι μεν ο Κινέζος πρωθυπουργός είπε πως αν ... ξύσεις έναν Έλληνα, από κάτω θα βρεις έναν Κινέζο, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι εκεί που με ... ξύνετε  εσείς ΔΕΝ υπάρχει κανένας Κινέζος!!!


 Ήδη έχω αναλύσει την ίδρυση, την λειτουργία (με κλικ) και τις σε πρώτη φάση παρανομίες (με κλικ) της Σχολής Προπονητών Καράτε! Εδώ θα ασχοληθούμε με το κλείσιμο της σχολής λόγω των ηλιθίων και των λαμόγιων!!!


Η απόφαση ίδρυσης της Σχολής, όπως δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ και αποτελεί νόμο του κράτους (!!!), ορίζει:


 Τα Γεγονότα: και η Ερμηνεία τους:



11-Χονδροματίδης

Μέλος ΔΣ/ΕΛΟΚ, Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής

Α - Το Σάββατο 26 Ιουλίου δημιουργείται φραστικό επεισόδιο μεταξύ του μαθητή της Σχολής Γιώργου Πελέκη (αντιπρόσωπου Σίτο-ρύου της Ιαπωνικής Ομοσπονδίας) και μαθήτριας ευνοούμενης του ΔΣ/ΕΛΟΚ. Το ΔΣ/ΕΛΟΚ κατά την προσφιλή του μέθοδο δημιουργεί κατηγορία κατά του Πελέκη με πρόχειρο ψευδομάρτυρα τον παράνομο Παναγιώτη Χονδροματίδη, μέλος του ΔΣ και "διδάσκοντα στη Σχολή, (4 νταν μαϊμού-Σίτο-ρύου της ΕΛΟΚ) με πρόθεση να "κόψει" τον Πελέκη από τη Σχολή.

Β - Την Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014, παραιτείται, προκειμένου να συνταξιοδοτηθεί, η Πρόεδρος της Σχολής Αθηνά-Ευαγγελία Αξαρλή, προϊσταμένη του Τμήματος Σωματείων και Γυμναστηρίων της ΓΓΑ, με δεύτερη αίτηση παραίτησης, επιβεβαίωση της πρώτης, που ήδη είχε υποβάλει!

 

Εδώ τονίζουμε τα γνωστά: Η παραίτηση αποτελεί δικαίωμα του δημοσίου υπαλλήλου και υποβάλλεται εγγράφως με δύο αιτήσεις. Η υπηρεσία δεν μπορεί να κάνει δεκτή την παραίτηση αν δεν παρέλθουν τουλάχιστον 15 ημέρες από την υποβολή της πρώτης αίτησης. Αν μέσα σε 15 ημέρες από την πάροδο 15 ημερών από την υποβολή της πρώτης αίτησης παραίτησης, ο υπάλληλος επανέλθει με δεύτερη αίτηση εμμένοντας στην παραίτησή του, αυτή γίνεται αυτοδίκαια αποδεκτή και λύεται η υπαλληλική σχέση από την ημέρα υποβολής της δεύτερης αίτησης παραίτησης.

 

 Συνεπώς, από το μεσημέρι της Πέμπτης, 31 Ιουλίου 2014, που υπέβαλε τη δεύτερη παραίτησή της,
 η κα Αξαρλή ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ πλέον υπάλληλος της ΓΓΑ!

 

Γ - Τη Δευτέρα, 4 Αυγούστου 2014, συγκαλείται και συνεδριάζει η Επιτροπή Διοίκησης της Σχολής στο Στάδιο των Άνω Λιοσίων υπό την ήδη παραιτημένη "Πρόεδρο" αυτής κυρία Αξαρλή, μέλη τις Χαρπαλή, Σταυρογιάννη, Γερολύμπου και τον Κοσμίδη και τον Διευθυντή Μπουλούμπαση, και, μετά από τη στημένη ψευδομαρτυρία του Χονδροματίδη, τιμωρεί τον Γιώργο Πελέκη με δύο ημερών αποβολή από τη Σχολή πράγμα που ισοδυναμεί με οριστικό "κόψιμο λόγω απουσιών" από τη Σχολή. Μόλις τελείωσε η συνεδρίαση και έφυγαν οι υπάλληλοι της ΓΓΑ, τότε εμφανίστηκε ο Γερόλυμπος! Δηλαδή οι Γερόλυμπος-Μπουλούμπασης περνάνε και τραβάνε μια θηλιά στο λαιμό του Πελέκη και ο Κοσμίδης λέγοντάς του "Αν είσαι καλό παιδί, θα δούμε τι μπορεί να γίνει!" του χαλαρώνει τη θηλιά! Οι Γερόλυμπος-Μπουλούμπασης τραβάνε, ο Κοσμίδης χαλαρώνει!

Δ - Αλλά τη Δευτέρα, 4 Αυγούστου 2014, η κυρία Αξαρλή ΔΕΝ είχε την ιδιότητα της υπαλλήλου της ΓΓΑ, αφού είχε παραιτηθεί από την Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014, είχε πάρει τα μπογαλάκια της από τη ΓΓΑ, είχε ευχηθεί "καλό ξεμπέρδεμα" στους συναδέλφους και τις συναδέλφισες και τρέχει να γλιτώσει το κεφάλι της από όσες παρανομίες έκανε μέσα στη ΓΓΑ στα χρόνια της υπηρεσίας της! Επομένως, αυτό το λαμόγιο η Αξαρλή (1) τελείως παράνομα συγκάλεσε τη συνεδρίαση της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής, (2) τελείως παράνομα την συγκάλεσε στο στάδιο των Άνω Λιοσίων, και όχι στη ΓΓΑ, κρυφά από τη ΓΓΑ, γιατί αν την βλέπανε εκεί θα της λέγανε "καλά αφού παραιτήθηκες, τι δουλειά έχεις εδώ?", (3) τελείως παράνομα προήδρευσε σε αυτή τη συνεδρίαση και (4) τελείως παράνομα τιμώρησε με διήμερη αποβολή τον Γιώργο Πελέκη εν γνώσει της ότι αυτό θα του κόστιζε το "κόψιμο" από τη Σχολή και το χάσιμο των 250 € που ήδη είχε πληρώσει!

Ε - Τις ίδιες παρανομίες διέπραξαν και οι άλλες δύο υπάλληλοι της ΓΓΑ, Χαρπαλή και Σταυρογιάννη, αλλά και οι εκπρόσωποι της ΕΛΟΚ χωρίς κανένα ενδοιασμό φυσικά ως κατ' επάγγελμα λαμόγια!!!

Ζ - Επειδή, λοιπόν η κα Αξαρλή ΔΕΝ ήταν υπάλληλος της ΓΓΑ, όπως ορίζει ο νόμος σχετικά με τη λειτουργία της Σχολής, και παρ' όλα αυτά συγκάλεσε τη συνεδρίαση της Επιτροπής Διοίκησης της 4-8-2014 και προήδρευσε σε αυτή, εξ αυτού και μόνο η συνεδρίαση αυτή ήταν άκυρη και κάθε απόφασή της για την τιμωρία του Γιώργου Πελέκη είναι επίσης άκυρη!

Η - Επιπλέον των ανωτέρω, αφού η/ο βάσει του νόμου για την λειτουργία της Σχολής πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης έπαψε να υπάρχει από την Πέμπτη, 31-7-2014, και άρα η Διοίκηση της Σχολής από 1-8-2014 ΔΕΝ ικανοποιούσε τις διατάξεις του σχετικού νόμου, ΑΥΤΟΜΑΤΑ η λειτουργία της Σχολής έπαψε να είναι σύννομη από 1-8-2014. Συνεπώς η Σχολή Προπονητών Καράτε έχει ήδη διακοπεί από την 1-8-2014!!! Με τις υγείες σας ηλίθιοι!!!

Θ - Συνεπώς, η Σχολή Προπονητών Καράτε έχει ήδη διακοπεί από την 1-8-2014 μέχρι να οριστεί νέος πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης και αυτό να δημοσιευτεί στο ΦΕΚ! Για κανένα μήνα δηλαδή!!! Επομένως, άδικα πάτε στα Νέα Λιόσια, άδικα γίνονται μαθήματα, κανένας από τους διδάσκοντες δεν δικαιολογείται να πληρωθεί και κανένα άλλο έξοδο δεν είναι δικαιολογημένο για το διάστημα από 1-8-2014 και μετά! Αν και όταν συνεχιστεί η Σχολή, τα μαθήματα και οι παρουσίες θα αρχίσουν και οι παρουσίες θα μετράνε πάλι από εκεί που έμειναν την 31-7-2014!!!

Η "Μασέλα της Διαφθοράς και της Διαπλοκής":

Μασάει μόνη της και ασταμάτητα!

Ι - Και ερχόμαστε να κάνουμε τις επόμενες σκέψεις μια και δεν είμαστε ζώα, αλλά ο Θεός μας έβαλε λίγο μυαλό στο κεφάλι:

1) Δεν ήξερε η Αξαρλή ότι θα παραιτηθεί? Γιατί δεν όρισε αντικαταστάτη, ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία της Σχολής?

2) Δεν γνώριζε η ΓΓΑ ότι θα παραιτηθεί η Αξαρλή? Γιατί δεν φρόντιζαν για τον αντικαταστάτη της νωρίτερα?

3) Δεν γνώριζε η Αξαρλή ότι διαπράττει το ποινικό αδίκημα της αντιποίησης της ιδιότητας του δημοσίου υπαλλήλου, όταν ήδη έχει φύγει από την υπηρεσία και παρουσιάζεται ψευδώς ως υπάλληλος της ΓΓΑ και νόμιμη πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής, δηλαδή "αντιποιείται ιδιότητα που πλέον δεν έχει", για να "δικάσει" αντίπαλο της ΕΛΟΚ προς χάριν της ΕΛΟΚ? Τόση υποχρέωση είχε?

4) Δεν γνώριζαν οι συναδέλφισές της τής Επιτροπής ότι ήταν παράνομη η συνεδρίαση? Τόση υποχρέωση είχαν?

5) Γιατί όλες πήγαν στα Λιόσια και δεν έκαναν τη συνεδρίαση στη ΓΓΑ??? Τόση υποχρέωση είχαν?

6) Ακόμα και αν ήταν όλες απόλυτα αθώες και απόλυτα αφελείς, γιατί προέβησαν σε πράξεις που μόνο τις ανωτέρω ερμηνείες επιδέχονται???

Κ - Εσείς δώστε τις δικές σας απαντήσεις και εγώ θα δώσω μια δική μου και περιληπτική που τα πιάνει όλα βάσει της θεωρίας της "Μασέλας που μασάει μόνη της": ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΑΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΓΓΑ ΚΑΙ ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΥ!!! Τραβήξτε τους μια μήνυση στους απατεώνες και τις απατεώνισες να τους φύγει το κεφάλι!


 Ασυνάρτητες Ερμηνείες των Γεγονότων

 

Σε ιστοσελίδα του Facebook εμφανίστηκε η δημοσίευση του κειμένου της δεξιά φωτογραφίας, η οποία μου προκαλεί κατάπληξη για την ασυνέπεια των σκέψεων!

 

Ο γράφων Βαγγέλης Λαχουρής αποδέχεται την ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Προπονητών, όπως έγινε, και συνιστά "σκύψτε το κεφάλι και κοιτάξτε να την βγάλετε όπως-όπως!" 

Σκέφθηκε ότι 12 χρόνια η ΕΛΟΚ δεν είχε οργανώσει Σχολή Προπονητών? Και αυτό επίτηδες? Σκέφθηκε ότι 20 προπονητές καράτε πάνω από 50 χρόνων, που ήδη εργάζονται σαν προπονητές, ΔΕΝ θα πάρουν ποτέ δίπλωμα? Και αυτό επίτηδες! Σκέφθηκε ότι αθλητές και αθλήτριες, που έχουν δώσει τα 10-15 καλύτερα χρόνια τους στο καράτε, ΔΕΝ θα πάρουν ποτέ δίπλωμα λόγω απολυτηρίου Λυκείου? Και αυτό επίτηδες! Σκέφθηκε ότι τα ΛΑΜΟΓΙΑ αλλοιώνουν την ΕΛΟΚ φέρνοντάς την πιο κοντά στα μέτρα τους, ώστε να μην τους κουνήσει ποτέ κανείς? Και αυτό επίτηδες?

 

Δεν μας πείραξε η εγκυμοσύνη της Κοσμίδου, αλλά ΝΑΙ μας πείραξε ο χαρακτήρας της Κοσμίδου, διότι τόσο αυτή όσο και ο πατέρας της Γιώργος Κοσμίδης λερώνουν αυτό το θείο δώρο της εγκυμοσύνης με την προκλητική γαϊδουριά τους!!!

 

Στη συνέχεια ο γράφων πετάει συγκεχυμένες ερωτήσεις άσχετες προς κάθε κατεύθυνση χωρίς να διευκρινίζει τι πραγματικά εννοεί, ενώ αποκαλεί όλους συλλήβδην "αμόρφωτους παλιοκαραγκιόζηδες" αν ακυρωθεί η Σχολή, προφανώς θεωρώντας τον εαυτό του "μορφωμένο, μη παλιοκαραγκιόζη", επειδή λειτουργεί η Σχολή παράνομα!!! Τελικά, η Σχολή θα ακυρωθεί!

 

Όσον αφορά την αναφορά του στο άτομό μου: πιστεύω ότι για τον Βαγγέλη Λαχουρή "γραφικός" ήμουν τα 10 χρόνια που συνεργαζόταν στενά με τον Γερόλυμπο, ενώ "επίκαιρος" έγινα τα τελευταία χρόνια που τον πήρε ο Γερόλυμπος στο κυνήγι!!!

 

Σε κάθε περίπτωση πάντως, το karate.gr επιβεβαιώνεται όλα τα τελευταία είκοσι χρόνια, διότι όλοι έρχεστε κάποτε και μου λέτε ότι είχα δίκιο!!!


Κάποιοι τα δαγκώνουν χοντρά στην ΕΛΟΚ, ενώ άλλοι παίρνουν .........!!!

 

Τέλος, γνωρίζετε αν είναι σύννομη η παρακάτω επιχορήγηση προς τον Σύλλογο του μέλους του ΔΣ/ΕΛΟΚ Γιώργου Καρβούνη, μαθητή του Κέιβαν Γκάζι, αστυνομικού, προπονητή αστυνομικών, προπονητή του συλλόγου του, που είναι επιχείρηση, ορκισμένου συνεργάτη του Γερόλυμπου (αφού τον αποδεικνύω παράνομο και δεν παραιτείται) και παράνομου μέλους του ΔΣ/ΕΛΟΚ??? Οι δικοί σας σύλλογοι έχουν πάρει τέτοιες επιχορηγήσεις???

 

 

 

 


 Ιδού οι Νεκροθάφτες του Καράτε στην Ελλάδα (και οι προηγούμενοί τους βέβαια)!!!


Ο Τρομοκράτης

της Διπλανής Πόρτας!
Το μυστικό της εκμετάλλευσης μιας αθλητικής ομοσπονδίας είναι να στερείς τα δικαιώματα στους έξυπνους, ώστε να φεύγουν, και να τα πλασάρεις σαν ρουσφέτια στους ηλίθιους, ώστε να σε ευγνωμονούν κιόλας!!!

Ποιος ... μαλάκας δεν το καταλαβαίνει αυτό?

1) Για ένα άθλημα από το 1966 στην Ελλάδα, για μια ομοσπονδία με ιστορία από το 1980, για ανάπτυξη με επιχορηγήσεις εκατομμυρίων ευρώ από τη ΓΓΑ από το 1991, με 250 συλλόγους, όπως λένε, και 28.000 αθλητές, όπως λένε, με δεκάδες πρωταθλήματα, εκατοντάδες προπονητές και πρωταθλητές, η ΕΛΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ιστορικό στις ιστοσελίδες της, ΚΑΝΕΝΑ πρωτάθλημα, ΚΑΝΕΝΑ σύλλογο, ΚΑΝΕΝΑ προπονητή, ΚΑΝΕΝΑ αθλητή, ΚΑΝΕΝΑ αποτέλεσμα οποιουδήποτε αγώνα οποιασδήποτε χρονιάς, ΚΑΜΙΑ φωτογραφία, ΚΑΝΕΝΑ βίντεο!

2) Οι δραστηριότητές της δείχνουν να είναι ένα ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ! Το έμψυχο δυναμικό των συλλόγων, προπονητών, εξεταστών, μαύρων ζωνών, αθλητών και άλλων παραγόντων δείχνουν να είναι ένα ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ? Όλες οι επιχορηγήσεις εκατομμυρίων ευρώ που πλήρωσε ο Έλληνας φορολογούμενος απέδωσαν ένα ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ!

3) Πάρτε για παράδειγμα τους Βαλκανικούς Αγώνες, τις συμμετοχές αθλητών, εκπαιδευτών και διαιτητών! Ηλίθιοι!!! Βαλκανικοί ΔΕΝ υπήρξαν ποτέ!!! Γιατί? Διότι ΠΟΤΕ ΔΕΝ υπήρξε Βαλκανική Ομοσπονδία! Γιατί ΔΕΝ υπήρξε ποτέ? Διότι ΔΕΝ υπάρχει η ιστορία της με λεπτομέρειες καταγεγραμμένη! Και γιατί ΔΕΝ υπάρχει η ιστορία της με λεπτομέρειες καταγεγραμμένη?

4) Ηλίθιοι!!! Διότι ΠΟΤΕ ΔΕΝ υπήρξε καταστατικό της Βαλκανικής δημοσιευμένο από τον Γερόλυμπο, αφού από την ίδρυσή της αυτός ήταν ο πρόεδρός της, και αν υπήρχε θα ήταν δημοσιευμένο στο site της ΕΛΟΚ ή στο site της Βαλκανικής! Στο πρώτο ΔΕΝ είναι και το δεύτερο ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ! Συνεπώς, ΠΟΤΕ δεν λειτούργησε με φορολογικά βιβλία και στοιχεία αυτή η ανύπαρκτη ομοσπονδία!!!

5) Και γιατί όλα αυτά??? ΑΠΛΟΥΝ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΙΧΝΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ!!!

6) Συνεπώς η ιστορία του καράτε και όλων των παραγόντων του στην Ελλάδα έχει θαφτεί εσκεμμένα! Αλλά γιατί τέτοιο εσκεμμένο θάψιμο των πάντων, ενώ έπρεπε το καράτε να ήταν το πρώτο άθλημα στην Ελλάδα? Γιατί τέτοια απαξίωση όλων ανεξαιρέτως των παραγόντων του αθλήματος???

 

Η Απάντηση είναι απλή: Διοργανώνουν, Αρμέγουν τη διοργάνωση και Σβήνουν τα ίχνη της!!!

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ!!!

 Πρόκειται για την ομοσπονδία της Αρπαχτής και της Αρμεχτής!!!

(Ορολογία: "Αρπαχτή" σημαίνει μπαίνεις μέσα αρπάζεις, φεύγεις και χάνεσαι!

"Αρμεχτή" σημαίνει μπαίνεις μέσα, αράζεις, αρμέγεις τον πρώτο μήνα, αρμέγεις το δεύτερο μήνα, αρμέγεις τον τρίτο μήνα, κ.ο.κ.)

1-Γερόλυμπος

"ΕΠΙΤΙΜΟΣ" =

"Ο ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ"

2-Μπουλούμπασης

Πρόεδρος

3-Γερολύμπου

Αναπλ. Πρόεδρος

4-Δημητριάδης

Γεν. Γραμματέας

5-Κοσμίδης

Α'  Αντιπρόεδρος

7-Βόβλας

Ταμίας

8-Ράλλης Ειδικός

Γραμματέας


9-Γκουβούσης

Έφορος Υλικού

 

10-Καρβούνης

Εφ. Εθν. Ομάδας


11-Χονδροματίδης

Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής

12-Πάσης...Σουπιά!

Με τα προηγούμενα άρθρα μου έχω ήδη αποδείξει ότι οι ανωτέρω είναι "προκλητικοί εγκληματικοί αθλητικοί και οικονομικοί επιχειρηματίες" που αρμέγουν την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε από τις θέσεις τους στο διοικητικό της συμβούλιο και ... παραπλεύρως, παραβιάζοντας ταυτόχρονα και καραμπινάτα και την αθλητική και την φορολογική νομοθεσία!!!

 


Γενικά, αποδεικνύεται ότι η ΓΓΑ αφήνει πλήρη και εν λευκώ δικαιοδοσία στις ομοσπονδίες να διαχειρίζονται το κάθε άθλημα χωρίς κανένα έλεγχο και παρακολούθηση και για αυτό το λόγο ο Ελληνικός αθλητισμός έχει γίνει βορά των επιτήδειων και των απατεώνων της διαπλοκής, μέρος της οποίας γίνονται και οι πολιτικοί προϊστάμενοι της ΓΓΑ, αλλά και αυτοί οι ίδιοι οι υπάλληλοί της, άλλο που δεν ήθελαν και οι μεν και οι δε!!!


Ο νέος υπουργός Πολιτισμού
κ. Κων/νος Τασούλας

Ο υφυπουργός Αθλητισμού
κ. Γιάννης Ανδριανός

Η γενική γραμματέας Αθλητισμού
κα Κυριακή Γιαννακίδου

ΓΓΑ = Ο Οίκος

της Μεγάλης

ΑΝΟΧΗΣ:

#################

1-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

2-Realnews

3-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

4-karate.gr

5-gazzetta

6-ΑΥΓΗ

7-zougla.gr

8-Δίκη/ΣΚΑΙ

9-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

10-Δίκη/ΣΚΑΙ

11-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

12-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

13-Δίκη/ΣΚΑΙ

14-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

15-ΑΠΟΨΗ

16-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

17-ΝΤΟΚ/ΝΤΑ

18-ΕΘΝΟΣ

19-Δίκη/ΣΚΑΙ

20-Δίκη/ΣΚΑΙ

21-ΝΤΟΚ/ΝΤΑ

22-karate.gr:
Πόρισμα Ρακιντζή

23-ΚουτίΠανδώρα

24-karate.gr:
Πόρισμα
Περσίδη

25-Πλακά-Αδριανό

Με το άρθρο μου "30/4/2014 - Καταγγελία του ΔΣ/ΕΛΟΚ στη ΓΓΑ με αίτημα έκπτωσής του!!!" αποδεικνύεται ότι έστελνα στη διοίκηση της ΓΓΑ ένα-ένα όλα τα άρθρα μου τα σχετικά με τη διαφθορά και τη διαπλοκή που κυριαρχεί στην ΕΛΟΚ. Συνεπώς η ΓΓΑ ευθύνεται στο ακέραιο για το όργιο διαφθοράς και διαπλοκής στην ΕΛΟΚ!!!

 Η  Πρώτη Καραμπινάτη Παρανομία  είναι το ότι την Σχολή Προπο-νητών Καράτε της ΕΛΟΚ υπό την αιγίδα της ΓΓΑ την “τρέχει” ένα παράνομο διοικητικό συμβούλιο πάντα υπό την αιγίδα της ΓΓΑ!!!

Επομένως, η … Λέιντι ΓΓΑ-ΓΓΑ είναι μια κορυφαία και μακροχρόνια διεφθαρμένη και διαπλεκόμενη δημόσια υπηρεσία, η οποία παράγει καθημερινά τεράστια ηθική και οικονομική ζημία στον Ελληνικό Λαό, και όταν πολλές φορές την αναφέρω ως “Ο Οίκος της Μεγάλης Ανοχής” τρέμει το φυλλοκάρδι μου μήπως και με μηνύσουν οι απλοί … Οίκοι Ανοχής επειδή τους προσβάλω!!!

Τα αντικειμενικά άρθρα εφημερίδων και τηλεοπτικών σταθμών της δεξιάς στήλης σχετικά με τα 30 εκατ. ευρώ, που έχουν πάρει οι υπάλληλοι της ΑΓΓΑ (Αμαρτωλής Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού) χωρίς να τα δικαιούνται, αποδεικνύουν τη Διαφθορά και τη Διαπλοκή των υπαλλήλων της ΑΓΓΑ με τους κατά καιρούς πολιτικούς τους προϊσταμένους, οι οποίοι ενέκριναν τις αποφάσεις πληρωμής τους, και τους ομοσπονδιάρχες ως αντικείμενο της εύνοιας και των δύο ανωτέρω!!! Υπόλογα και υπεύθυνα της "ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΜΙΜΗΣ" Διαφθοράς και Διαπλοκής στη ΑΓΓΑ είναι και τα πέντε σημερινά κόμματα: η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ διότι αυτά τοποθετούσαν τους πολιτικούς προϊσταμένους στη ΑΓΓΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ διότι τα 3/4 του ΠΑΣΟΚ πήγαν σε αυτόν, οι ΑΝΕΛ διότι αποτελούνται από βουλευτές της ΝΔ, και το ΚΚΕ διότι υπόγεια συνεργάζεται με τη ΝΔ ως "τραβάτε με κι ας κλαίω"!


Και δεν ξεχνάμε ότι:

Οι επίορκοι υπάλληλοι της ΓΓΑ εισέπρατταν παράνομα διπλούς, τριπλούς και τετραπλούς μισθούς με αντάλλαγμα εξυπηρετήσεις προς τους πολιτικούς τους προϊσταμένους, οι τελευταίοι υπέγραφαν τις σχετικές αποφάσεις κάνοντας τα στραβά μάτια, ενώ μοίραζαν σπάταλα χρήμα προς τις αθλητικές ομοσπονδίες των ευνοουμένων τους, το Δημόσιο Ταμείο αιμορραγούσε ανέλεγκτα προς όλες τις αθλητικές ομοσπονδίες και από εκεί σε τσέπες, όπως στην Ομοσπονδία του Καράτε, και όλα αυτά συνέβαιναν για δεκάδες χρόνια, ενώ η Ελλάδα βούλιαζε σιγά-σιγά χωρίς να το καταλαβαίνει κανείς με αποτέλεσμα να αφήνουμε σαν κληρονομιά σε 3-4 γενιές των παιδιών μας καταστάσεις, όπως της δεξιά φωτογραφίας, που δείχνει μαθήτρια να τρωει από τα σκουπίδια!!!

Μεταξύ των εμπλεκομένων στο τεράστιο αθλητικό και οικονομικό σκάνδαλο, δηλαδή μεταξύ των πολιτικών προϊσταμένων της ΓΓΑ και των κομμάτων τους, των υπαλλήλων της ΓΓΑ και των αθλητικών ομοσπονδιών, έχει πλέον αποκατασταθεί ένα τέλμα απόλυτης συνενοχής, αλληλεξάρτησης και αλληλο-εκβιασμού με αποτέλεσμα η Διαφθορά και η Διαπλοκή να διαιωνίζονται αυτόματα! Δηλαδή, ο καθένας από τους τρεις και μόνο με την παρουσία του εξαναγκάζει και τους άλλους δύο να παρανομούν ακριβώς όπως παρανομούσαν πάντα! Ο ρόλος πλέον της ΓΓΑ έχει καθοριστεί στο να συγκαλύπτει αυτό το τεράστιο αθλητικό και οικονομικό έγκλημα!

Μιλάμε για ογκώδες καρκίνωμα στην πολιτική και κοινωνική ζωή της χώρας με μεταστάσεις!!! Μια κατάσταση που μόνο με έναν τρόπο διορθώνεται: Να κλείσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και να μεταταχθούν οι υπάλληλοί της σε άλλες υπηρεσίες!!!  Οι αθλητικές ομοσπονδίες πρέπει να αυτοσυντηρούνται οικονομικά, ειδάλλως να κλείσουν!!! Δεν μπορούμε να πληρώνουμε με ζωές ανθρώπων, που δεν έχουν να φάνε ή δεν έχουν να πάρουν φάρμακα, την καΐλα του κάθε ... μαλάκα να γυμνάζεται!!!


 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

 Διευθυντής της Πρώτης Σχολής Προπονητών των ΕΛΟΚ/ΑΓΓΑ!!!

karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .