karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 31/3/2014.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr , σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!



Ο υπουργός Πολιτισμού κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος


Ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός


Η γενική γραμματέας Αθλητισμού κα Κυριακή Γιαννακίδου

Η ΓΓΑ δεν ακούει, δεν βλέπει, δεν μιλάει!

Τότε τι κάνει???

Προς την ΓΓΑ: Ακόμα μερικές ατράνταχτες αποδείξεις για την επιχειρηματική εκμετάλλευση της ΕΛΟΚ από τα μέλη του ΔΣ αυτής! Δύο αμαρτωλές θητείες του ΔΣ της ΕΛΟΚ επιχορηγείτε  με χρήματα του Ελληνικού Λαού χωρίς έλεγχο! Είστε Άχρηστοι στον Ελληνικό Λαό! Κλείστε το!!!


 Ο Πόλεμος για το Γάλα στην ΕΛΟΚ! Ποιοι Αρμέγουν τη … «Γελάδα» και Δουλεύουν την Ελλάδα!

 Copyright © 1945-2045, Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι, Αναλυτής Δικαστικών Αποφάσεων! Επαγγελματίας Κατηγορούμενος και "Αθωούμενος", Γκουρού του Παγκόσμιου Καράτε, Καρδινάλιος στο Βατικανό, Καλόγηρος Σαολίν, Φυσιογνωμιστής (Profiler) κατά συρροή Ψευταράδων, και ό,τι άλλο δηλώσω σε αυτή τη χώρα! J

 

 Το παρόν δημοσίευμα αποστέλλεται με email προς την ΓΓΑ και το ΣΔΟΕ!

(Θέλετε να τυπώσετε αυτό το άρθρο σε pdf? Πολύ ευχαρίστως, με κλικ εδώ!) 


Εισαγωγή: Οι Αρπαχτές και οι … Αρμεχτές!!!   Εισαγωγή σε Νέες Νομικές Έννοιες:

Αρπαχτή είναι όταν αρπάζεις κάτι με οικονομική υπόσταση, που κατ’ αρχή ανήκει σε άλλον, ενώ οπωσδήποτε δεν σου ανήκει, και έτσι το κάνεις δικό σου παράνομα! Σε επικαιροποιημένους όρους ... γάλακτος (εχθές ψηφίστηκε το νομοσχέδιο), αρπαχτή είναι να μπεις μια μέρα στο στάβλο του γείτονα και να αρμέξεις μια φορά το γάλα της αγελάδας του!

Άρπαγας είναι ο δράστης της Αρπαχτής!

Αρμεχτή είναι όταν «αρμέγεις» μια κατάσταση, που δεν σου ανήκει, με πολλές και κατ’ επανάληψη αρπαχτές. Δηλαδή, σαν να αρμέγεις κάθε πρωί την αγελάδα του γείτονα ... πριν ξυπνήσει αυτός, να πούμε! Δηλαδή μια αρμεχτή ισοδυναμεί με κατά συρροή αρπαχτές! (Παρεμπιπτόντως, ο γείτονας αναρωτιέται συνεχώς ... «γιατί δεν κατεβάζει γάλα το ζωντανό»!)

Αρμεχτής είναι ο δράστης μιας αρμεχτής, δηλαδή ο δράστης κατά συρροή αρπαχτών! (Ο γείτονας ταΐζει μεν τη γελάδα, αλλά παίρνει γάλα από την … Ολλανδία!)

Αρμαγεδών (!) είναι ο οργανωτής πολλών Αρμεχτών. Δηλαδή ο οργανωτής πολλών ανθρώπων που διενεργούν πράξεις Αρμεχτής!

 

Τέλος πάντων ό,τι καταλάβατε, διότι και δύσκολες είναι αυτές οι νομικές έννοιες και δεν έχω καμιά απαίτηση να καταλάβετε, αφού δεν το καταλαβαίνατε είκοσι χρόνια τώρα!


Το παρόν άρθρο έρχεται να δέσει με τα αποδεικτικά στοιχεία του άρθρου: «5/3/2014 -   ΕΛΟΚ-ΓΓΑ:  Η Πυραμίδα της Απάτης! Πώς η ΓΓΑ υποθάλπει μια εκτεταμένη φοροδιαφυγή!» αποδεικνύοντας κατά τον πλέον αναμφισβήτητο τρόπο ότι επτά τουλάχιστον από τα έντεκα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ είναι επαγγελματίες του καράτε, που επωφελούνται με ΑΡΜΕΧΤΕΣ, δηλαδή με κατά συρροή ΜΑΥΡΕΣ αμοιβές από τις θέσεις τους στο ΔΣ/ΕΛΟΚ και άρα πρέπει να εκπέσουν από αυτές βάσει του αθλητικού νόμου!


Τα Στοιχεία μας έρχονται από την SPORTDATA, αποδεικνύουν όργιο φοροδιαφυγής από ιδιωτικές διοργανώσεις "υπό την αιγίδα της ΕΛΟΚ" από άτομα ή/και οργανώσεις-φαντάσματα, όπου οι εισπράξεις ... πάπαλα (!) και είναι τα επόμενα:

Αρχικά οι μέχρι σήμερα γενικές δημοσιεύσεις όλων των αγώνων και σεμιναρίων της ΕΛΟΚ.Τα έσοδα των αγώνων της ΕΛΟΚ λογικά πρέπει να πήγαν στο Ταμείο της ΕΛΟΚ, πράγμα βέβαια που θέλει έλεγχο!


Και τέλος, εκ των ανωτέρω απομονώνονται οι είδικές δημοσιεύσεις των ιδιωτικών αγώνων και σεμιναρίων εκτός ΕΛΟΚ των μελών του ΔΣ/ΕΛΟΚ, τα έσοδα των οποίων ΔΕΝ πήγαν λογικά στο ταμείο της ΕΛΟΚ, αλλά στις τσέπες των ατόμων!!! Προφανώς, όμως η ΕΛΟΚ χρησιμοποιήθηκε ως μέσο διαφήμησης, αλλά και ως μοχλός πίεσης προς τους αθλητές και τους συλλόγους να συμμετέχουν στις άνω διοργανώσεις και να πληρώνουν ηλεκτρονικά (!) για τη συμμετοχή τους αυτή!!!


 Training Camp της KOI (Kobe-Osaka International) !!!

Η KOI είναι η παραομοσπονδία Σίτο-ρύου-μαϊμού των Παπαδημητρόπουλου-Γερόλυμπου! Γίνεται αθέμιτος ανταγωνισμός κατά των εκτός ΚΟΙ συλλόγων και εκπαιδευτών! Πού πήγαν τα λεφτά και πόσα ήταν???


 Πρωτάθλημα της παραομοσπονδίας Σίτο-ρύου !!!

Και άλλη διοργάνωση της παραομοσποδίας Σίτο-μαϊμού! Γίνεται αθέμιτος ανταγωνισμός κατά των εκτός ΚΟΙ συλλόγων και εκπαιδευτών! Πού πήγαν τα λεφτά και πόσα ήταν???


 Σεμινάριο του "ιδιώτη" Μπουλούμπαση, προέδρου της ΕΛΟΚ !!!

Προσωπικό ΠΑΡΑΝΟΜΟ σεμινάριο του δασκάλου, προπονητή και εκπαιδευτή Χρήστου Μπουλούμπαση, προέδρου της ΕΛΟΚ!  Γίνεται αθέμιτος ανταγωνισμός κατά των άλλων συλλόγων και εκπαιδευτών! Πού πήγαν τα λεφτά και πόσα ήταν???


 Πρωτάθλημα της παραομοσπονδίας Γουάντο-ρύου !!!

ΠΑΡΑΝΟΜΗ διοργάνωση της παραομοσπονδίας Γουάντο-ρύου με αρχηγούς τα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ Μπουλούμπαση και Βόβλα!  Γίνεται αθέμιτος ανταγωνισμός κατά των άλλων συλλόγων και εκπαιδευτών! Πού πήγαν τα λεφτά και πόσα ήταν???

Να διευκρινήσω εδώ ότι 1) ο νόμος 2725/1999 δεν λέει πουθενά ότι μια κύρια ομοσπονδία μπορεί να κατακερματιστεί σε μικρότερες και ειδικότερες, όπως έχει κάνει η ΕΛΟΚ με τα δήθεν στυλ καράτε, ενώ 2) η αντίστοιχη παγκόσμια ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΥΛ ΚΑΡΑΤΕ, αφού βασίζει την ύπαρξή της ακριβώς στην ανυπαρξία των παραδοσιακών στυλ και στην ισοπέδωση όλων στο αθλητικό, αγωνιστικό καράτε!!!


 Κύπελο της παραομοσπονδίας Σότοκαν !!!

ΠΑΡΑΝΟΜΗ διοργάνωση της παραομοσπονδίας Σότοκαν για τους φίλους του Γερόλυμπου!  Γίνεται αθέμιτος ανταγωνισμός κατά των άλλων συλλόγων και εκπαιδευτών! Πού πήγαν τα λεφτά και πόσα ήταν???

Να διευκρινήσω εδώ ότι 1) ο νόμος 2725/1999 δεν λέει πουθενά ότι μια κύρια ομοσπονδία μπορεί να κατακερματιστεί σε μικρότερες και ειδικότερες, όπως έχει κάνει η ΕΛΟΚ με τα δήθεν στυλ καράτε, ενώ 2) η αντίστοιχη παγκόσμια ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΥΛ ΚΑΡΑΤΕ, αφού βασίζει την ύπαρξή της ακριβώς στην ανυπαρξία των παραδοσιακών στυλ και στην ισοπέδωση όλων στο αθλητικό, αγωνιστικό καράτε!!!


 Σεμινάριο της ISSO (International Shotokan-Shito Organization) των Γερόλυμπου-Γκάζι !!!

ΠΑΡΑΝΟΜΗ διοργάνωση της παραομοσπονδίας ISSO HELLAS για τους φίλους του Γερόλυμπου και του Κέυβαν Γκάζι!  Όνειρο του Γερόλυμπου είναι να φτιάξει δική του ιδιωτική ομοσπονδία! Γίνεται αθέμιτος ανταγωνισμός κατά των άλλων συλλόγων και εκπαιδευτών! Πού πήγαν τα λεφτά και πόσα ήταν???

Να διευκρινήσω εδώ ότι 1) ο νόμος 2725/1999 δεν λέει πουθενά ότι μια κύρια ομοσπονδία μπορεί να κατακερματιστεί σε μικρότερες και ειδικότερες, όπως έχει κάνει η ΕΛΟΚ με τα δήθεν στυλ καράτε, ενώ 2) η αντίστοιχη παγκόσμια ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΥΛ ΚΑΡΑΤΕ, αφού βασίζει την ύπαρξή της ακριβώς στην ανυπαρξία των παραδοσιακών στυλ και στην ισοπέδωση όλων στο αθλητικό, αγωνιστικό καράτε!!! Τελευταία μάλιστα η Παγκόσμια αποκήρυξε την ISSO και τους ασολούμενους με αυτήν!!!


 Γερολυμπικό ... ATHENS OPEN 2013 για ... κάθε καρυδιάς καρύδι

(ακυρώθηκε από την Παγκόσμια) !!!

ΠΕΡΙΕΡΓΗ διοργάνωση υπό την αιγίδα της ΕΛΟΚ!  Προοριζόταν ίσως για να κλείσει τρύπες στα οικονομικά της, αλλά αποκηρύχθηκε από την Παγκόσμια και αντί για 20 χώρες ήρθαν δύο αθλητές από την ... Αλβανία! Γίνεται αθέμιτος ανταγωνισμός κατά των άλλων συλλόγων και εκπαιδευτών! Πού πήγαν τα λεφτά και πόσα ήταν???

Να διευκρινήσω εδώ ότι 1) ο νόμος 2725/1999 δεν λέει πουθενά ότι μια κύρια ομοσπονδία μπορεί να κατακερματιστεί σε μικρότερες και ειδικότερες, όπως έχει κάνει η ΕΛΟΚ με τα δήθεν στυλ καράτε, ενώ 2) η αντίστοιχη παγκόσμια ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΥΛ ΚΑΡΑΤΕ, αφού βασίζει την ύπαρξή της ακριβώς στην ανυπαρξία των παραδοσιακών στυλ και στην ισοπέδωση όλων στο αθλητικό, αγωνιστικό καράτε!!! Τελευταία μάλιστα η Παγκόσμια αποκήρυξε την ISSO και τους ασολούμενους με αυτήν!!!


 "Εισπρακτικό" Σεμινάριο από αθλητές χωρίς δίπλωμα προπονητή !!!

Ακόμα και σεμινάρια αθλητών με ηλεκτρονική πληρωμή συμμετοχών δημιούργησαν οι αθεόφοβοι!!!


Με βάση τα ανωτέρω ειναι εύλογο το παρόν άρθρο να έρχεται να δέσει με τα αποδεικτικά στοιχεία του άρθρου: «5/3/2014 -   ΕΛΟΚ-ΓΓΑ:  Η Πυραμίδα της Απάτης! Πώς η ΓΓΑ υποθάλπει μια εκτεταμένη φοροδιαφυγή!» αποδεικνύοντας κατά τον πλέον αναμφισβήτητο τρόπο ότι επτά τουλάχιστον από τα έντεκα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ είναι επαγγελματίες του καράτε, που επωφελούνται με  οικονομικά οφέλη από τις θέσεις τους στο ΔΣ/ΕΛΟΚ και άρα πρέπει να εκπέσουν από αυτές βάσει του αθλητικού νόμου!

Και αυτοί είναι οι Μπουλούμπασης, Γερολύμπου, Κοσμίδης, Βόβλας, Καρβούνης, Χονδροματίδης, Πάσης!!!


Ιδού οι Νεκροθάφτες του Καράτε στην Ελλάδα (και οι προηγούμενοί τους βέβαια)!!!

Για ένα άθλημα από το 1966 στην Ελλάδα, για μια ομοσπονδία με ιστορία από το 1980, για ανάπτυξη με επιχορηγήσεις εκατομμυρίων ευρώ από τη ΓΓΑ από το 1991, με 250 συλλόγους, όπως λένε, και 28.000 αθλητές, όπως λένε, με δεκάδες πρωταθλήματα, εκατοντάδες προπονητές και πρωταθλητές, η ΕΛΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ιστορικό στις ιστοσελίδες της, ΚΑΝΕΝΑ πρωτάθλημα, ΚΑΝΕΝΑ σύλλογο, ΚΑΝΕΝΑ προπονητή, ΚΑΝΕΝΑ αθλητή, ΚΑΝΕΝΑ αποτέλεσμα οποιουδήποτε αγώνα οποιασδήποτε χρονιάς, ΚΑΜΙΑ φωτογραφία, ΚΑΝΕΝΑ βίντεο! Οι δραστηριότητές της δείχνουν να είναι ένα ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ! Το έμψυχο δυναμικό των συλλόγων, προπονητών, εξεταστών, μαύρων ζωνών, αθλητών και άλλων παραγόντων δείχνουν να είναι ένα ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ? Όλες οι επιχορηγήσεις εκατομμυρίων ευρώ που πλήρωσε ο Έλληνας φορολογούμενος απέδωσαν ένα ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ! Όλοι γνωρίζουμε ότι αυτό δεν συμβαίνει! Αλλά γιατί τέτοιο εσκεμμένο θάψιμο των πάντων, ενώ έπρεπε το καράτε να ήταν το πρώτο άθλημα στην Ελλάδα? Γιατί τέτοια απαξίωση όλων ανεξαιρέτως των παραγόντων του αθλήματος???

Η Απάντηση είναι απλή: ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ!!!

1-Μπουλούμπασης

Πρόεδρος

2-Γερολύμπου

Αναπλ. Πρόεδρος

3-Δημητριάδης

Γεν. Γραμματέας

4-Κοσμίδης

Α'  Αντιπρόεδρος


5-Χανικιάν

Β'  Αντιπρόεδρος

6-Βόβλας

Ταμίας

7-Ράλλης Ειδικός

Γραμματέας


8-Γκουβούσης

Έφορος Υλικού

9-Καρβούνης

Εφ. Εθν. Ομάδας


10-Χονδροματίδης

Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής

11-Πάσης

... Σουπιά!

12-Γκάζι, Διευθυντής Αθλήματος, Δηλαδή???

13-Γερόλυμπος

"ΕΠΙΤΙΜΟΣ"

"Ο ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ"


14-Σκοπελίτης

Ιδιοκτήτης

"Sportdata"


15-Αυτόν τον ψάχνω ακόμα!

Με τα προηγούμενα έχω ήδη αποδείξει ότι οι ανωτέρω είναι "προκλητικοί επιχειρηματίες" που εκμεταλλεύονται την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε από τις θέσεις τους στο διοικητικό της συμβούλιο και ... παραπλεύρως, παραβιάζοντας ταυτόχρονα και καραμπινάτα και την αθλητική και την φορολογική νομοθεσία!!! Ακόμα δεν έχω ακούσει καμιά ... παραίτηση!!!

 



Ο υπουργός Πολιτισμού κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος


Ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός


Η γενική γραμματέας Αθλητισμού κα Κυριακή Γιαννακίδου

Η ΓΓΑ δεν ακούει, δεν βλέπει, δεν μιλάει!

Τότε τι κάνει???

Προς την ΓΓΑ:  Ακόμα μερικές ατράνταχτες αποδείξεις για την επιχειρηματική εκμετάλλευση της ΕΛΟΚ από τα μέλη του ΔΣ αυτής! Δύο αμαρτωλές θητείες του ΔΣ της ΕΛΟΚ επιχορηγείτε  με χρήματα του Ελληνικού Λαού χωρίς έλεγχο! Είστε Άχρηστοι στον Ελληνικό Λαό! Κλείστε το!!!

 

 


 Θύμιος Περσίδης, R.E.D.

 (Retired, Extremly Dangerous).

άλλα τα μπαλάκια του πινγκ-πόνγκ

και άλλα τα μπαλάκια του Κινγκ-Κόνγκ!!! 


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .