karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 11/6/2015.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr , σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!


 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!

 (Στείλετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν τα τελευταία άρθρα του!!!)

 Καραμπινάτα Πλαστό το Δίπλωμα του Κώστα Γκουβούση!

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

 Διευθυντής της Πρώτης Σχολής Προπονητών των ΕΛΟΚ/ΓΓΑ!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

 Κατά τον Κώστα Γκουβούση: "μισότρελος, κοντός, γεροσυκοφάντης"! 


Καταστρέφετε τον Αθλητισμό με την αδράνειά σας,

ακριβώς όπως η Κυβέρνησή σας καταστρέφει τη Χώρα!!!

Ο Υπουργός

Πολιτισμού & Παιδείας της Κωλοτούμπας Αριστείδης Μπαλτάς

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού της Κωλοτούμπας

Σταύρος Κοντονής


Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού της  Κωλοτούμπας

Ιούλιος Συναδινός

Οι Σύμβουλοι του ΓΓΑ της Κωλοτούμπας Γιάννης Δρίβας δεξιά και Γιώργος Κατραχούρας αριστερά!

Κοντονή και Συναδινέ: υποθάλπετε εγκληματίες στη ΓΓΑ και την ΕΛΟΚ! Είσαστε ίδιοι με αυτούς?

 Τι κάνετε 5 μήνες για την παράνομη ΕΛΟΚ?

 


Όλες τις παρανομίες της ΕΛΟΚ τις έχουν οι επίορκοι πολιτικοί προϊστάμενοι και οι επίορκοι υπάλληλοι της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στα συρτάρια και στα ντουλάπια τους εδώ και είκοσι χρόνια, κλείνουν εσκεμμένα μάτια και αυτιά στις καταγγελίες επιδεικνύοντας έτσι εγκληματική αδιαφορία και απόλυτη συνενοχή!!!

 Απάτες - Πλαστογραφίες μετά χρήσεως - Πλεκτάνες και Συνομωσίες - Αθλητικά και Οικονομικά Εγγκλήματα

 από τους παλιούς και τους νέους στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού!!!

 Οι Σταύρος Κοντονής και Ιούλιος Συναδινός κοιμούνται ή/και συμμετέχουν με τα ... τσαρούχια

 και κρύβουν συστηματικά όλες τις καταγγελλόμενες απάτες της ΕΛΟΚ κάτω από το χαλί!!!

 


 Αποδεικνύω πλαστό το δίπλωμα και αναμένω να αποδείξουν οι ένοχοι το αντίθετο!

Κατωτέρω, το δίπλωμα του Κώστα Γκουβούση, όπως το δημοσίευσε ο ίδιος στον λογαριασμό του στο Facebook.

Ας το μεγαλώσω λίγο για να το βλέπουμε καλύτερα!

Πρώτη ένδειξη πλαστότητας: το έντυπο του διπλώματος!

Όταν ένας τυπογράφος τυπώνει ένα έντυπο, τυπώνει τη "δουλειά" όπως λέγεται στη γλώσσα των τυπογράφων ό,τι τυπώνεται με μελάνι, αριστερά-δεξιά και πάνω-κάτω στη μέση του εντύπου και παράλληλα στις ακμές του χαρτιού. Αφού το τυπώσει, το "ξακρίζει", δηλαδή το κόβει στο μαχαίρι του τυπογραφείου, ώστε να έχει γύρω-γύρω ίδια περιθώρια. Αυτά είναι τόσο βασικά για τη δουλειά του τυπογράφου, ώστε αν δεν τα κάνει είναι ... σκιτζής της πλάκας!

Στο ανωτέρω δίπλωμα, η "δουλειά" έχει τυπωθεί στραβά ως προς τις ακμές του χαρτιού και τα περιθώρια είναι ανομοιόμορφα! Η έλλειψη ακρίβειας είναι αποτέλεσμα φωτοαντιγραφής και όχι εκτύπωσης σε τυπογραφείο. Συνεπώς αυτό που βλέπουμε δεν είναι πρωτότυπο δίπλωμα γραμμένο πάνω σε έντυπο τυπογραφείου, αλλά είναι έγχρωμο φωτοαντίγραφο!

Ακολουθεί Γνήσιο Δίπλωμα της Σχολής Προπονητών Καράτε του 1997 για να το συγκρίνουμε με το Πλαστό και ...

... και δίνεται κατωτέρω ένας ανεπίσημος Πίνακας όσων δήλωσαν ως Υποψήφιοι σε εκείνη τη Σχολή Προπονητών μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και ο Κώστας Γκουβούσης χωρίς αυτό να σημαίνει ότι την τελείωσε κιόλας ανελλιπώς και μέχρι και τις εξετάσεις! Με το κόκκινο σημειώνονται όσοι πήραν και άδεια άσκησης επαγγέλματος.

 Συνεπώς όσοι από τους παραπάνω πέρασαν τη Σχολή έχουν Γνήσιο Δίπλωμα σαν το ανωτέρω Γνήσιο και κοιτάζοντάς το στο σπίτι τους ή στο γυμναστήριό τους γνωρίζουν απόλυτα ότι του Κώστα Γκουβούση ... ΔΕΝ μοιάζει με το δικό τους!!! Το ίδιο το γνωρίζει και η ΓΓΑ, που έχει αντίγραφα των διπλωμάτων τους στα αρχεία της!!!


 Κοντονή και Συναδινέ: υποθάλπετε εγκληματίες στη ΓΓΑ και την ΕΛΟΚ! Είσαστε ίδιοι με αυτούς?

 Όλος ο κόσμος του καράτε αναρωτιέται αν σας έχει ... χεσμένους ο Γερόλυμπος???


Στη συνέχεια θα εξετάσουμε κομμάτι-κομμάτι τα επί μέρους καραμπινάτα αποδεικτικά στοιχεία πλαστότητας του εξεταζόμενου διπλώματος, αριστερά του Γνήσιου και δεξιά του Πλαστού!

Γνήσιο

Πλαστό

Δεύτερη ένδειξη πλαστότητας: το άθλημα για το οποίο εκδίδεται το δίπλωμα

και το όνομα του ... τυχερού που το παίρνει!!!

Στο Γνήσιο Δίπλωμα το άθλημα είναι το "ΚΑΡΑΤΕ" ακριβώς όπως το αναφέρει η υπουργική απόφαση (κατωτέρω) για την ίδρυση της Σχολής του 1997, ενώ στο Πλαστό Δίπλωμα το άθλημα φέρεται να είναι άνω το "ΕΡ. ΚΑΡΑΤΕ" και κάτω από το όνομα το "Ερασιτεχνικό Καράτε" (με πλάγια γράμματα), το οποίο σαφώς ΔΕΝ ταιριάζει με αυτό της υπουργικής απόφασης. Κατά την τυπική διαδικασία, όταν βγαίνουν τα αποτελέσματα της Σχολής, βάζουν μια υπάλληλο της ΓΓΑ να γράψει τα διπλώματα. Αποκλείεται μια υπάλληλος της ΓΓΑ να γράψει ένα δίπλωμα σε άθλημα άλλης ονομασίας από αυτήν που γράφεται σαφώς στη σχετική υπουργική απόφαση και άρα η μετονομασία του αθλήματος από "Καράτε" σε "Ερασιτεχνικό Καράτε" είναι απόλυτα αδικαιολόγητη και έγινε από άνθρωπο εκτός Γραμματείας!


Τρίτη ένδειξη πλαστότητας: το όνομα βρέεε!!!

Όλα τα ονόματα όλων των επιτυχόντων είναι γραμμένα στα διπλώματά τους με κοινά γράμματα σαν τα γράμματα της λέξης "ΚΑΡΑΤΕ" στο Γνήσιο Δίπλωμα. Στο Πλαστό Δίπλωμα το "Γκουβούσης Κων/νος" είναι ... περιποιημένο με ανισοπαχή καλλιγραφικά γράμματα! Συνεπώς δεν γράφηκε από το χέρι της υπαλλήλου που έγραψε όλα τα άλλα διπλώματα, αλλά από καλλιγράφο με ειδικό μαρκαδόρο ή ακόμα και με πένα καλλιγραφίας!!! (Έτσι παρήχθη το λεγόμενο ... "Δίπλωμα Καλλιγραφίας"!!!)

 

 Η Απόφαση Ίδρυσης της Σχολής Προπονητών Καράτε 1997:


Ακολουθούν τα χειρόγραφα γράμματα του απλού κειμένου στα διπλώματα!

Γνήσιο

Πλαστό

Τέταρτη ένδειξη πλαστότητας: τα χειρόγραφα γράμματα του απλού κειμένου!

 

Τα χειρόγραφα γράμματα απλού κειμένου του Γνήσιου Διπλώματος είναι σχεδόν όρθια με μικρή κλίση προς τα αριστερά, ενώ τα γράμματα απλού κειμένου του Πλαστού Διπλώματος είναι πλάγια προς τα δεξιά. Αλλά και ο γραφικός χαρακτήρας στο κάθε γράμμα είναι τελείως διαφορετικός! Συνεπώς, άλλο χέρι έγραψε όλα τα γνήσια διπλώματα και άλλο έγραψε το δίπλωμα του Κώστα Γκουβούση!!!


Σφραγίδες και υπογραφές!

Γνήσιο

Πλαστό

Εδώ προσωρινά υπάρχουν οι παρατηρήσεις ότι:

1) ναι μεν οι υπογραφές φαίνονται γνήσιες, αλλά κάτι τέτοιο προκύπτει και σε ένα έγχρωμο φωτοαντίγραφο, και 2) ταυτόχρονα ισχύουν τα ίδια που είπαμε για το απλό κείμενο σχετικά με τα ονόματα "Θ. ΜΕΝΤΕΣΙΔΗΣ" και "Α. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ". 3) Επί πλέον η σφραγίδα στο Γνήσιο είναι πιο μπλε από αυτήν του Πλαστού, ενώ οι υπογραφές στο Γνήσιο είναι αντίθετα πιο μαύρες από αυτές στο Πλαστό, αλλά μπορεί να παίζει ρόλο και ευαισθησία του φακού του φωτοαντιγραφικού στο μπλε ή η κατεύθυνση του φωτισμού στη φωτογράφηση!

Τελική άποψη θα μπορώ να έχω όταν εξετάσω τα πρωτότυπα των διπλωμάτων!

 

 Και τώρα ποιό καλό παιδάκι θα απαντήσει στη δύσκολη ερώτηση:

Πώς λέμε το Ένα Δίπλωμα που δεν μοιάζει με όλα τα άλλα τα αληθινά??? 

Όλοι μαζί! Πιο δυνατά ... ψόφιοι!!!     Μπράααβοοοο!!!

 Πάρτε ... 1000 πουσάπς, 1000 κοιλιακούς και 1000 μαεγκέρι από ξαπλωτοί μπρούμητα!!!


 Η άδεια άσκησης επαγγέλματος!

Παρά την υποτιθέμενη ύπαρξη του Διπλώματος του Κώστα Γκουβούση, ούτε στη σχετική επιστολή της ΕΛΟΚ  αναφέρθηκε αυτό, όπως ανέλυσα στο άρθρο μου "Το Super Model που θα ποζάρει για το Άγαλμα του Μαλάκα!!!", αλλά δικαιολόγησαν το δήθεν υπάρχον δίπλωμα με την απατηλή προσομοίωση αυτού με το "αναμνηστικό" του "συνοδού αθλητών" σε διεθνείς αγώνες (!!!), ούτε στην επιστολή του Ζαχαρόπουλου της ΓΓΑ (κάτω), που του αναγνώρισε ότι δικαιούται την άδεια άσκησης επαγγέλματος προπονητή. Το θέμα ανέκυψε όταν εκτέθηκε ο Ζαχαρόπουλος με τα δημοσιεύματά μου στο προηγούμενο άρθρο μου και ο "Σχιζοφρενής με τα ... Κουνέλια" θέλησε να τον καλύψει! Υποθέτω, βέβαια!

Σε κάθε περίπτωση, το ξεφτέρι (ή ο μαφιόζος!) ο Ζαχαρόπουλος πρόσθεσε τον Γκουβούση στον Πίνακα των αδειούχων προπονητών καράτε της ΓΓΑ την 2/10/2014 με βάση παράνομα αποδεικτικά στοιχεία και πρέπει να ελεγχτεί από την Υπηρεσία του για αυτό!!!


 Έχουμε, λοιπόν, εδώ το καραμπινάτο έγκλημα της "πλαστογραφίας μετά χρήσεως"!

Τίθεται, λοιπόν, το ερώτημα: Ποιοί είναι οι καραμπινάτοι πλαστογράφοι, ποιοί είναι οι ενεργοί, ποιοί οι παθητικοί και ποιοί είναι οι γνωρίζοντες και σιωπούν??? Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να μαθητεύσουμε σε αυτούς κι εμείς, γιατί το επάγγελμα του απατεώνα είναι το πιο προσοδοφόρο στη χώρα μας!

 

Την ανάλυση θα την κάνουμε δια των ερωταπαντήσεων! Θυμίζω ότι για τη διάπραξη ενός εγκλήματος πρέπει να συνυπάρχουν το Κίνητρο, η Δυνατότητα και η Ευκαιρία!!!

Ερώτημα: Μέσα σε όλο το οικοδόμημα της ΕΛΟΚ ποιό είναι το πρόσωπο που 1) θα είχε λόγους να διαπράξει το συγκεκριμένο έγκλημα της πλαστογραφίας, 2) θα είχε τις προσβάσεις να το κάνει και 3) θα είχε τους ανθρώπους να το υλοποιήσει? Ο Γερόλυμπος? Η κυρά-Μαγδάλω η γυναίκα του? Ο Γκουβούσης? Ο Μπουλούμπασης? Ο Δημητριάδης? Ο Ζαχαρόπουλος? Ο Τσολακίδης? Κάποιος Άλλος?

Απάντηση: Καραμπινάτα μόνον ο Γερόλυμπος! Μόνον αυτός είχε τον Ζαχαρόπουλο στη θέση του Διευθυντή Αγωνιστικού Αθλητισμού και θέλησε μέσω αυτού να "περάσει" τον Γκουβούση σαν "προπονητή" με χαρτιά "συνοδού αθλητών", επειδή είχα κράξει τον τελευταίο από το karate.gr ότι ήταν εθνικός προπονητής της ΕΛΟΚ χωρίς δίπλωμα προπονητή!  Και στη συνέχεια, όταν του Γερόλυμπου δεν του βγήκε, διότι τους ξαναέκραξα, τότε προσπάθησε να καλύψει την πρώτη μαλακία με μια δεύτερη μεγαλύτερη: φανέρωσε ένα πλαστό δίπλωμα για τον Γκουβούση για να απενοχοποιήσει τον Ζαχαρόπουλο! Ή μπορεί να το είχε βάλει από την αρχή στο φάκελό του στη ΓΓΑ και να απέκρυψε την ύπαρξή του από τον περίγυρο!

Ερώτημα: Μέσα σε όλο το οικοδόμημα της ΕΛΟΚ ποιό είναι το πρόσωπο που αποδέχθηκε το προϊόν της πλαστογραφίας και ωφελήθηκε από αυτό?

Απάντηση: Προφανώς ο Κώστας Γκουβούσης και με πλήρη γνώση του βέβαια!!!

Ερώτημα: Ποιοί έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην πλαστογραφία μετά χρήσεως ("καταλυτικό" σημαίνει ότι "συνέργησαν" σιωπηρά ή δια των υπογραφών τους)?

Απάντηση: Όλο το ΔΣ της ΕΛΟΚ και ιδιαίτερα οι Χρήστος Μπουλούμπασης και Εμμανουήλ Δημητριάδης, που υπέγραψαν την 1223/18-11-2014 ψευδέστατη και απατηλή επιστολή της ΕΛΟΚ προς τη ΓΓΑ!!! Αλλά ακόμα και αυτοί δεν ενεργούν, υποτίθεται, μόνοι τους αλλά μετά από έγκριση του ΔΣ!

Ερώτημα: Ποιοί είναι υπεύθυνοι από πλευράς ΓΓΑ?

Απάντηση: Προφανώς οι Διευθυντές Αγωνιστικού Αθλητισμού Τρύφωνας Ζαχαρόπουλος και Πρόδρομος Τσολακίδης και οι προϊστάμενοί τους για ό,τι έκαναν και για ό,τι δεν έκαναν, για ό,τι θα κάνουν και για ό,τι δεν θα κάνουν!!!

(Δηλαδή κύριοι Κοντονή και Συναδινέ, για να καταλάβω επειδή είμαι και από χωριό, ο Γερόλυμπος μπαίνει στη Γραμματεία όποτε θέλει, βάζει-βγάζει έγγραφα όποια θέλει, δίνει διπλώματα και άδειες άσκησης επαγγέλματος σε όποιους θέλει, κάνει εξετάσεις Σχολών Προπονητών όποτε αυτός θέλει? Περνάει όποιους αυτός θέλει, κόβει όποιους αυτός θέλει και, για να μη μακρηγορούμε, με "ποδοσφαιρικούς όρους" σας έχει πιάσει τον ... κώλο για τα καλά και εσείς ... τη βρίσκετε??? Διότι πέντε μήνες παρά τις καταγγελίες δεν κάνετε τίποτα!!!)


Ειδικότερα για τον κ. Πρόδρομο Τσολακίδη έχω να προσθέσω ότι από εχθές και με αρ. πρωτ. 156046 του επεδόθη με εισαγγελική παραγγελία η επόμενη επιστολή μου στην οποία περιμένω απαντήσεις!


Ό,τι και να συμβαίνει, όμως, με το Δίπλωμα του Κώστα Γκουβούση, είναι αυταπόδεικτο ότι επί είκοσι χρόνια ήταν εθνικός προπονητής της ΕΛΟΚ και πληρωνόταν για αυτό με δημόσιο χρήμα χωρίς να έχει άδεια άσκησης επαγγέλματος, αφού την πήρε την 2/10/2014!!! Γι' αυτό και δήλωσα με ... σεμνότητα ότι ΓΓΑ και ΕΛΟΚ αποτελούσαν και αποτελούν ... Συγκοινωνούντα Μπουρδέλα επί ΠΑΣΟΚ, επί Νέας Δημοκρατίας και επί ΣΥΡΙΖΑ!!!

Προφανώς θα πρέπει το θέμα να εξεταστεί αρμοδίως και να επιβληθούν οι ανάλογες κυρώσεις!!!


 Κοντονή και Συναδινέ: υποθάλπετε εγκληματίες στη ΓΓΑ και την ΕΛΟΚ! Είσαστε ίδιοι με αυτούς?

 Όλος ο κόσμος του καράτε αναρωτιέται αν σας έχει ... χεσμένους ο Γερόλυμπος???


Δεν μπορεί να καταγγέλονται τέτοια συγκλονιστικά γεγονότα για αθλητική ομοσπονδία και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού να κάνει πως δεν βλέπει και δεν ακούει, όταν μάλιστα ο στενός συνεργάτης και "σύμβουλος" του σημερινού Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού έχει τα παιδιά του στο καράτε!!!


 Όσον αφορά στην Αρχι-Καραλαμογιόκοτα (!!!) δικτάτορα της ΕΛΟΚ, θυμίζουμε πάντα το:

 Καρατόμηση του διεθνή παράγοντα του Καράτε Γιώργου Γερόλυμπου

 από την Παγκόσμια Ομοσπονδία του Καράτε!!!

English

Version


 Η λειτουργία της ΕΛΟΚ είναι απλή: Διοργανώνουν, Αρμέγουν τη διοργάνωση και Σβήνουν τα ίχνη της!!!

 ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ!!!

  Πρόκειται για την ομοσπονδία της Αρπαχτής και της Αρμεχτής!!!

(Ορολογία: "Αρπαχτή" σημαίνει μπαίνεις μέσα αρπάζεις, φεύγεις και χάνεσαι!

"Αρμεχτή" σημαίνει μπαίνεις μέσα, αράζεις, αρμέγεις τον πρώτο μήνα, αρμέγεις το δεύτερο μήνα, αρμέγεις τον τρίτο μήνα, κ.ο.κ.)

Βρέμη 4-11-2014: ... Πίσσα και Πούπουλα επιφύλαξαν 102 εθνικές ομοσπονδίες καράτε 102 χωρών στην Ελληνική υποψηφιότητα του Γιώργου Γερόλυμπου για μια θέση στο ΔΣ της Παγκόσμιας του Καράτε! Τον χαρακτήρισαν "Persona non Grata"!!! Πήγε για... μαλλί και βγήκε όχι κουρεμένος, αλλά με κομμένο το... σκαλπ του!!!

Αιτία η μακροχρόνια υβριστική και συκοφαντική συμπεριφορά του απέναντι στην Παγκόσμια και τους αξιωματούχους της, αλλά και η επί μακρόν άρνησή του να αποδώσει οικονομικό λογαριασμό για τη Βαλκανική Ομοσπονδία Καράτε κατά το υπέρ-δεκαπενταετές διάστημα που ήταν πρόεδρος!!! Κοινώς: άρπαξε το Ταμείο κι έφυγε!!!

Με δυο λόγια ο Γερόλυμπος και τα κάτωθι μέλη-λαμόγια του "ΔΣ/ΕΛΟΚ και Συνεργάτες" κόλλησαν στο Ελληνικό Καράτε και στον Ελληνικό Λαό και για τα μάτια του Παγκόσμιου Καράτε και του Αθλητισμού τη ρετσινιά ότι ήμαστε "κοινοί κλέφτες"!

0-Γερόλυμπος

ΑΦΑΝΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ

1-Μπουλούμπασης

Παράνομος Πρόεδρος διότι προπονητής!

2-Γερολύμπου

Αναπλ. Πρόεδρος

Υπό έλεγχο!

3-Δημητριάδης

Παράνομος Γεν. Γραμ. διότι προπονητής!

5-Βόβλας

Παράνομος Ταμίας διότι προπονητής!

6-Ράλλης Ειδικός

Γραμματέας


7-Γκουβούσης

Παράνομος Έφορος Υλικού, διότι προπονητής!

8-Καρβούνης

Παράνομος Εφ. Εθν. Ομάδων, διότι προπονητής!


9-Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής, διότι προπονητής!

10-Πάσης

Νόμιμη ... Σουπιά! Παράνομος, διότι προπονητής!

12-Γκάζι, Διευθυντής αθλήματος, νόμιμος προπονητής, παράνομα ψηφίζει!!!


13-Σκοπελίτης

Ιδιοκτήτης

"Sportdata", εξωτερικός συνεργάτης!!!


14-Χριστοδούλου

"Η ElpidaTours!"

εξωτερικός συνεργάτης!!!

 


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .