karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 17/10/2014.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


 Γκαγκστεριλίκι και Τρομοκρατία στη Σχολή Προπονητών Καράτε της ΕΛΟΚ

υπό την Αιγίδα της ΓΓΑ από τους Τρομοκράτες της διπλανής Πόρτας!

 Καραμπινάτες Παρανομίες στη Σχολή Προπονητών Καράτε: ’γριο Όργιο Παρανομιών από την ΕΛληνική Ομοσπονδία Καράτε και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού! Νέα Στοιχεία!

 Μέρος Α΄, Μέρος Β΄, Μέρος Γ΄

(Θέλετε να τυπώσετε αυτό το άρθρο σε pdf? Ευχαρίστως, με κλικ εδώ!)

 (Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 2000 περίπου σελίδων!)

 Σημεία και Τέρατα κατά την Ίδρυση και Λειτουργία

 της Σχολής Προπονητών Καράτε από τις ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

 

Μαζέψτε τον άχρηστο Υφυπουργό - STOP / Κλείστε την αμαρτωλή ΓΓΑ - STOP /

/ Ελέγξτε τους απατεώνες της ΕΛΟΚ - STOP / Διακόψτε την παράνομη Σχολή Προπονητών - OVER

 

(Θέλετε να τυπώσετε αυτό το άρθρο σε pdf? Ευχαρίστως, με κλικ εδώ: Ετοιμάζεται!)

 

Αϊνστάιν: Δύο έννοιες στον κόσμο έχουν απεριόριστες διαστάσεις: Το άπειρο και η βλακεία των ανθρώπων, αλλά για το πρώτο δεν είμαι τόσο βέβαιος!

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

 Διευθυντής της Πρώτης Σχολής Προπονητών των ΕΛΟΚ/ΓΓΑ!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ!!!


Γνωρίζει ο πρωθυπουργός
αυτά που κάνετε εκεί στην αμαρτωλή ΓΓΑ?

 


Ο Yπουργός Πολιτισμού
κ. Κων/νος Τασούλας

Ο υφυπουργός Αθλητισμού
κ. Γιάννης Ανδριανός

Η γενική γραμματέας Αθλητισμού
κα Κυριακή Γιαννακίδου

ΓΓΑ  = Ο Οίκος

της Μεγάλης

ΑΝΟΧΗΣ:


Special αφιέρωση σε όσους έπαιξαν ρόλο στη μη αναγνώριση της ΠΟΠΚ!

#################

1-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

2-Realnews

3-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

4-karate.gr

5-gazzetta

6-ΑΥΓΗ

7-zougla.gr

8-Δίκη/ΣΚΑΙ

9-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

10-Δίκη/ΣΚΑΙ

11-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

12-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

13-Δίκη/ΣΚΑΙ

14-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

15-ΑΠΟΨΗ

16-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

17-ΝΤΟΚ/ΝΤΑ

18-ΕΘΝΟΣ

19-Δίκη/ΣΚΑΙ

20-Δίκη/ΣΚΑΙ

21-ΝΤΟΚ/ΝΤΑ

22-karate.gr:
Πόρισμα Ρακιντζή

23-ΚουτίΠανδώρα

24-karate.gr:
Πόρισμα
Περσίδη

25-Πλακά-Αδριανό

26-Hot Doc vs ΓΓΑ

Με το άρθρο μου "30/4/2014 - Καταγγελία του ΔΣ/ΕΛΟΚ στη ΓΓΑ με αίτημα έκπτωσής του!!!" αποδεικνύεται ότι έστελνα στη διοίκηση της ΓΓΑ ένα-ένα όλα τα άρθρα μου τα σχετικά με τη διαφθορά και τη διαπλοκή που κυριαρχεί στην ΕΛΟΚ. Συνεπώς η ΓΓΑ ευθύνεται στο ακέραιο για το όργιο διαφθοράς και διαπλοκής στην ΕΛΟΚ!!!

 Η  Βασική Καραμπινάτη Παρανομία  είναι το ότι τη Σχολή Προπονητών Καράτε της ΕΛΟΚ υπό την αιγίδα της ΓΓΑ την “τρέχει” ένα παράνομο διοικητικό συμβούλιο πάντα υπό την αιγίδα της ΓΓΑ!!!

Επομένως, η … Λέιντι ΓΓΑ-ΓΓΑ είναι μια κορυφαία και μακροχρόνια διεφθαρμένη και διαπλεκόμενη δημόσια υπηρεσία, η οποία παράγει καθημερινά τεράστια ηθική και οικονομική ζημία στον Ελληνικό Λαό, και όταν πολλές φορές την αναφέρω ως “Ο Οίκος της Μεγάλης Ανοχής” τρέμει το φυλλοκάρδι μου μήπως και με μηνύσουν οι απλοί … Οίκοι Ανοχής επειδή τους προσβάλω!!!

Τα αντικειμενικά άρθρα εφημερίδων και τηλεοπτικών σταθμών της δεξιάς στήλης σχετικά με τα 30 εκατ. ευρώ, που έχουν πάρει οι υπάλληλοι της ΑΓΓΑ (Αμαρτωλής Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού) χωρίς να τα δικαιούνται, αποδεικνύουν τη Διαφθορά και τη Διαπλοκή των υπαλλήλων της ΑΓΓΑ με τους κατά καιρούς πολιτικούς τους προϊσταμένους, οι οποίοι ενέκριναν τις αποφάσεις πληρωμής τους, και τους ομοσπονδιάρχες ως αντικείμενο της εύνοιας και των δύο ανωτέρω!!! Υπόλογα και υπεύθυνα της "ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΜΙΜΗΣ" Διαφθοράς και Διαπλοκής στη ΑΓΓΑ είναι και τα πέντε σημερινά κόμματα: η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ διότι αυτά τοποθετούσαν τους πολιτικούς προϊσταμένους στη ΑΓΓΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ διότι τα 3/4 του ΠΑΣΟΚ πήγαν σε αυτόν, οι ΑΝΕΛ διότι αποτελούνται από βουλευτές της ΝΔ, και το ΚΚΕ διότι υπόγεια συνεργάζεται με τη ΝΔ ως "τραβάτε με κι ας κλαίω"!


Γνωρίζει ο πρωθυπουργός
αυτά που κάνετε εκεί στην αμαρτωλή ΓΓΑ???

 ΕΛΟΚ και ΓΓΑ: Συμμορία Διαφθοράς και Διαπλοκής!!!

 

 Ιδρύσατε μια παράνομη Σχολή Προπονητών Καράτε περίτρανο μνημείο διαφθοράς, διαπλοκής και ηλιθιότητας! Η αρχή της νομιμότητας επιβάλει να την κλείσετε και να την ιδρύσετε εξαρχής! Με τις πράξεις και τις παραλήψεις σας διασύρετε τον πρωθυπουργό και όλους όσους εργάζονται φιλότιμα και έντιμα για το καλό αυτού του τόπου!!!

Είναι περιττό να μου κάνετε μηνύσεις για τις αλήθειες που σας γράφω, διότι ναι μεν ο Κινέζος πρωθυπουργός είπε πως αν ... ξύσεις έναν Έλληνα από κάτω θα βρεις έναν Κινέζο, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι εκεί που με ... ξύνετε  εσείς ΔΕΝ υπάρχει κανένας Κινέζος!!!

 


Οι μέχρι σήμερα καραμπινάτες παρανομίες κατά την ίδρυση και τη λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε διακρίνονται σε έξι κατηγορίες, που αναπτύσσονται στα Μέρη Α΄, Β΄ και Γ΄:

 Μέρος Α΄

Α – Στις παρανομίες πριν από την ίδρυση της Σχολής!

Β – Στις παρανομίες της απόφασης ίδρυσής της!

Μέρος Β΄

Γ – Οι παρανομίες κατά τη λειτουργία της Σχολής!

Γ1 - Οι παρανομίες της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής!

Γ2 - Οι παρανομίες υπέρ των ευνοούμενων υποψηφίων!

Γ3 - Οι παρανομίες κατά των αδικούμενων υποψηφίων!

Γ4 - Οι παρανομίες που διαπράττουν οι διδάσκοντες!

Μέρος Γ΄

Δ - Οι Παρανομίες στα Αποτελέσματα της Σχολής!

Ε - Οι Παρανομίες στον Οικονομικό Απολογισμό της Σχολής!

Ζ - Οι καταγγελίες κατά της Ίδρυσης, Λειτουργίας και Αποτελεσμάτων της Σχολής!

 Μέρος Β΄

Γ – Οι παρανομίες κατά τη λειτουργία της Σχολής: Γ1 - Οι παρανομίες της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής!

Γιώργος Γερόλυμπος

"ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ"

Ο κορυφαίος ΑΟΡΑΤΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ !!!

 

15) Πρώτη και κύρια παρανομία κατά τη λειτουργία της Σχολής και ερώτημα προς τη ΓΓΑ είναι: Τι δουλειά έχει ο δικτάτορας της ΕΛΟΚ Γιώργος Γερόλυμπος, εν γνώση της ΓΓΑ κυρίαρχος επίσης του κέρλινγκ και πρόεδρος του τρίαθλου, χωρίς να έχει καμιά θεσμική θέση στο ΔΣ της ΕΛΟΚ, να κάνει τις συνεννοήσεις για τη λειτουργία της Σχολής και τι δουλειά έχει να παρευρίσκεται στους χώρους της λειτουργίας της Σχολής καθ' όλες τις ώρες λειτουργίας της, να επιβλέπει τη λειτουργία της και να απειλεί με απόρριψη όσους αυτός δεν κάνει κέφι???

Συνεπώς ο Γερόλυμπος "Εισηγείται", "Έχει την ευθύνη", "Τροποποιεί", "Ασκεί πειθαρχική εξουσία", "Υποβάλλει πίνακα αποτελεσμάτων", κτλ., κρυπτόμενος πίσω από τα ονόματα των αχυρανθρώπων του Μπουλούμπαση, Ποντίδας-Γερολύμπου και Κοσμίδη. Τουτέστιν “τρομοκρατεί”! Δηλαδή η Σχολή Προπονητών Καράτε αποτελεί μια πλήρως διαστρεβλωμένη και παράνομη κατάσταση υπό τον δικτάτορα της ΕΛΟΚ Γιώργο Γερόλυμπο εν γνώση της διαπλεκομένης με αυτόν Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού!!!

Αν τα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ ισχυρίζονται ότι με απόφασή τους επιτρέπουν στον Γιώργο Γερόλυμπο, ο οποίος είναι τιμωρημένος από την Παγκόσμια Ομοσπονδία με αποβολή από κάθε χώρο κάθε διοργάνωσης της Παγκόσμιας και κάθε ομοσπονδίας-μέλους της, να παρακολουθεί τις συνεδριάσεις του ΔΣ, τότε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πιο τρανταχτή απόδειξη για τον κάθε ηλίθιο ότι ο Γερόλυμπος έχει όλα τα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ στο τσεπάκι του!!!

 

 Υπεύθυνες των ανωτέρω παρανομιών είναι και η ΕΛΟΚ και η ΓΓΑ, που υποτίθεται ότι εποπτεύει την ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε, αλλά και ειδικότερα η Επιτροπή Διοίκησης που διοικεί τη Σχολή!

 Συνεπώς, ο υφυπουργός αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός είναι ευθέως διαπλεκόμενος με το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Γερόλυμπο!

 Η Δημοσίευση Παρανομιών αποτελεί αυτονόητα Καταγγελία προς κάθε κατεύθυνση!

 

Ξαναδίνουμε τον διορισμό της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής, ώστε να εντοπίσουμε τις παραβιάσεις του νόμου:

16)  Θυμίζουμε ότι η Πρόεδρος της Σχολής και υπάλληλος της ΓΓΑ κα Αθηνά-Ευαγγελία Αξαρλή έδωσε την οριστική β΄παραίτησή της, προκειμένου να συνταξιοδοτηθεί, στη ΓΓΑ την Τετάρτη 30-7-2014, και άρα αυτομάτως τέθηκε εκτός υπηρεσίας και δεν είχε κανένα δικαίωμα ανάμειξης σε οποιαδήποτε δραστηριότητα της Σχολής μετά την ημερομηνία αυτή, διότι προφανώς δεν ήταν πλέον υπάλληλος της ΓΓΑ. Παρ’ όλα αυτά η κα Αξαρλή, την Δευτέρα 4-8-2014:

16.1)  Συγκάλεσε παρανόμως συνεδρίαση της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής ως πρόεδρός της, αντιποιούμενη ενσυνείδητα την ιδιότητα της υπαλλήλου της ΓΓΑ, ενώ πλέον δεν την είχε,

16.2)  Πραγματοποίησε παρανόμως τη συνεδρίαση αυτή, αντιποιούμενη ενσυνείδητα παρανόμως την ιδιότητα της υπαλλήλου της ΓΓΑ, και

16.3)  Αντιποιούμενη επίσης ενσυνείδητα παρανόμως την ιδιότητα της υπαλλήλου της ΓΓΑ και παρανόμως, βασισμένη σε ψευδείς κατηγορίες του διευθυντή Χρήστου Μπουλούμπαση και του ψευδομάρτυρα Παναγιώτη Χονδροματίδη, μέλους του ΔΣ/ΕΛΟΚ και διδάσκοντα στη Σχολή, ΜΕ ΔΟΛΟ απευθυνόμενες στο μαθητή της Σχολής Γιώργο Πελέκη "κατά παραγγελία του Γιώργου Γερόλυμπου και της ΕΛΟΚ", τιμώρησε τον Γιώργο Πελέκη με δύο ημέρες αποβολή από τα μαθήματα της Σχολής γνωρίζοντας ότι με την τιμωρία αυτή αυτός θα έχανε το δικαίωμα παρακολούθησης της Σχολής, διότι και μόνο με τις 18 ωρών απουσίες αυτών των δύο ημερών υπερέβαινε το όριο του 5% (= 10 ώρες) των επιτρεπομένων απουσιών!!! Έτσι, ο Πελέκης θα έχανε άδικα τη Σχολή και τα 250 ευρώ!

Τα ανωτέρω μαθεύτηκαν σε όλο τον χώρο του καράτε αμέσως την Τρίτη 5-8-2014 και άρα κάθε άρνηση ή διαστρέβλωσή τους είναι μεθοδευμένες από την ΕΛΟΚ και τη ΓΓΑ για να αποκρύψουν τη βλακεία τους και τις ευθύνες τους!

Ατράνταχτη απόδειξη αποτελεί η ανάρτηση της Λαμογιάς της Αξαρλή και συνενόχων στο άρθρο μου "6/8/2014 - Επιστολή Απόστολου Θύμιου προς Ηλιθίους και Λαμόγια: Η Σχολή Προπονητών Καράτε διακόπηκε ήδη, βούρλα!"

 

Από τότε και παρά την επίμονη απαίτηση του Πελέκη να πάρει την σχετική με την τιμωρία του Απόφαση της Επιτροπής Διοίκησης κανείς δεν του την είχε δώσει μέχρι την 14-10-2014, διότι προφανώς κανείς δεν την υπογράφει, διότι προφανώς είναι παράνομη!

Αυτό αποδεικνύει περίτρανα ότι τα Λαμόγια των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ ομολογούν τις Παρανομίες τους, ως γαϊδούρια όρθια που είναι και ταυτόχρονα οι απουσίες του Πελέκη δεν έγιναν με ευθύνη δική του, αλλά με ευθύνη των ανωτέρω Λαμόγιων!!!

16.4)  Η Σχολή Προπονητών Καράτε συνέχισε προφανώς παρανόμως τη λειτουργία της χωρίς Επιτροπή Διοίκησης μέχρι την 8-9-2014, οπότε δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ Β2385/8.9.2014 (με κλικ εδώ) ο διορισμός του Δημήτρη Καραστάθη (αριστερά) σε αντικατάσταση της Αθηνάς Αξαρλή! Την παράνομη ως άνω συνεδρίαση της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής για την τιμωρία του Πελέκη προφανώς θα θέλουν να κρύψουν εκ των υστέρων οι ΕΛΟΚ και ΓΓΑ! Ας ευχηθούμε ο Δημήτρης Καραστάθης να βρει λύσεις στα προβλήματα, που του φορέσανε καπέλο!

 

 Υπεύθυνες των ανωτέρω παρανομιών είναι και η ΕΛΟΚ και η ΓΓΑ, που υποτίθεται ότι εποπτεύει την ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε.


17)  Ένας δεύτερος λόγος για το παράνομο της τιμωρίας του Πελέκη είναι ότι στις αρμοδιότητες του Διευθυντή της Σχολής, ορίζεται ότι ο Διευθυντής της Σχολής «Ασκεί πειθαρχική εξουσία και έχει το δικαίωμα επιβολής κυρώσεων κατά περίπτωση.» Επίσης, στις Υποχρεώσεις των Σπουδαστών πιο κάτω αναφέρεται σαφώς ότι «2. Κάθε παράβαση των υποχρεώσεων των σπουδαστών που παρακολουθούν τη Σχολή , συνεπάγεται την επιβολή σχετικών κυρώσεων από το διευθυντή της

Συνεπώς, η επιβολή κυρώσεων ΔΕΝ ανήκει στις αρμοδιότητες της Επιτροπής Διοίκησης, αλλά σε εκείνες του Διευθυντή της Σχολής και άρα για ακόμα ένα λόγο η συνεδρίαση της Επιτροπής Διοίκησης και η τιμωρία του Γιώργου Πελέκη από αυτήν ήταν παράνομες και άρα άκυρες!

 

 Υπεύθυνες των ανωτέρω παρανομιών είναι και η ΕΛΟΚ και η ΓΓΑ, που υποτίθεται ότι εποπτεύει την ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε,

 Η Δημοσίευση Παρανομιών αποτελεί αυτονόητα Καταγγελία προς κάθε κατεύθυνση!


18) Όπως ελέχθη πιο πάνω, η πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης Αθηνά Αξαρλή τέθηκε αυτοβούλως εκτός ΓΓΑ την Τετάρτη 30-7-2014! Τι σημαίνει αυτό πανηλίθιοι? Σημαίνει ότι αυτομάτως έπαψε να ικανοποιείται η Απόφαση Ίδρυσης της Σχολής Προπονητών, διότι έπαψε να υπάρχει νόμιμη Επιτροπή Διοίκησης με τρία μέλη από τη ΓΓΑ και δύο από την ΕΛΟΚ! Συνεπώς η Σχολή έπαψε να λειτουργεί νόμιμα την 1-8-2014 και θα επαναλειτουργήσει νόμιμα μόνον όταν δημοσιευτεί στο ΦΕΚ το όνομα του αντικαταστάτη της Αξαρλή! Κάθε αντίθετη ενέργεια από την διακοπή της Σχολής είναι παράνομη και άκυρη, όποιοι και αν θίγονται! Πολύ-πολύ κακώς έγιναν μαθήματα τις επόμενες μέρες, τα οποία είναι και άκυρα! Αυτά τώρα θα χρησιμοποιηθούν εκβιαστικά για λύσεις πάλι παράνομες! Κάθε μεσοβέζικη λύση της ΓΓΑ να καλύψει τις λαμογιές και τις βλακείες της (διότι αυτή εποπτεύει τον αθλητισμό και έπρεπε να είχε προνοήσει για κάθε ενδεχόμενο!!!) την αποδεικνύει αυτό που λέμε λαϊκά ... "μπουρδέλο" με την έννοια του "τίποτα δεν λειτουργεί σωστά"!!! (Με τις υγείες σας!)

 Η Δημοσίευση Παρανομιών αποτελεί αυτονόητα Καταγγελία προς κάθε κατεύθυνση!


Γ – Οι παρανομίες κατά τη λειτουργία της Σχολής: Γ2 - Οι παρανομίες υπέρ των ευνοούμενων υποψηφίων!

 

19)  Τη Σχολή παρακολουθεί και ο γιός του Χρήστου Μπουλούμπαση, προέδρου της ΕΛΟΚ και Διευθυντή της Σχολής, πράγμα που εκτός όλων των άλλων αποτελεί ασυμβίβαστο για τη θέση του Διευθυντή για τον Χρήστο Μπουλούμπαση!

20)  Η ΕΛΟΚ χρεώνει στους μαθητές της Σχολής το μέγιστο του ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ επιτρεπομένου από το νόμο ποσού διδάκτρων. Σε άλλο σημείο του νόμου αναφέρεται ότι Σχολή Προπονητών ιδρύεται όταν οι υποψήφιοι είναι τουλάχιστον 30! Αυτό σημαίνει ότι τα έξοδα μιας τέτοιας Σχολής υπερκαλύπτονται με 250 € Χ 30 = 7.500 €.

Ενισχύστε Κορόιδα το "Χαμόγελο του Παιδιού"!

Από ό,τι βλέπουμε από τους πίνακες σπουδαστών μαζεύονται περί τα 240 άτομα επί 250 € μας κάνουν 60.000 €, ποσό τεράστιο, όταν τους παρέχονται δωρεάν στέγη και υλικά! Συνεπώς υπάρχει “κέρδος”, το οποίο αναρωτιόμαστε σε ποιες τσέπες πάει αφού ο νόμος ορίζει ότι τα 250 € καταβάλλονται “ανταποδοτικά”? Δηλαδή, "τα λεφτά που θα εισπραχθούν από τους μαθητές της Σχολής, θα πάνε ακριβώς και μόνο στα πραγματικά έξοδα της Σχολής και πουθενά αλλού"!

Συνεπώς, η ΕΛΟΚ δεν έπρεπε να χρεώσει το υπερβολικό ποσό των 250 € κατ’ άτομο, πράγμα που αποδεικνύει ακόμα πιο εξόφθαλμα ότι πρόκειται για “στυγνή επιχείρηση” των διοικούντων!!! Και φυσικά ο λογαριασμός δεν έκλεισε! Περιμένουμε απόδοση λογαριασμού και τα ρέστα στους μαθητές, αφού ό,τι περισσέψει δεν επιτρέπεται να πάει πουθενά αλλού, ούτε στο "Χαμόγελο του Παιδιού" δεξιά!!!

Ήδη, οι μαθητές της Σχολής πληρώνουν από την τσέπη τους το μεσημεριανό τους φαγητό στο εστιατόριο του σταδίου, ενώ οι διδάσκοντες, ο Γερόλυμπος και τα μέλη του ΔΣ της ΕΛΟΚ πληρώνουν με κουπόνια των 8 ευρώ, τα οποία προφανώς έχουν πληρωθεί στο εστιατόριο από τα δίδακτρα των μαθητών και θα εμφανιστούν σαν έξοδα στις δαπάνες της Σχολής!!! Όχι μόνο λαμόγια, αλλά και λιγούρια! Να πληρώσουν από την τσέπη τους τα λαμογιο-λιγούρια, που δεν έχουν σχέση με τη Σχολή και το ίδιο και τα λαμόγια που διδάσκουν, αφού πληρώνονται!

21)  Όταν τα δικαιολογητικά των υποψηφίων κατά την τελευταία παράγραφο δεν δημοσιοποιούνται, αυτομάτως δημιουργείται το πιθανότατο ενδεχόμενο οι περιορισμοί των προϋποθέσεων σε άλλους να εφαρμόζονται και σε άλλους όχι, όπως αναλύθηκε στο (18)! Ιδίως όταν ελέγχονται αυτοί από τις αμαρτωλές υπαλλήλους της ΓΓΑ!!!

Ήδη έχουν εντοπιστεί στρεβλώσεις ως προς τα δικαιολογητικά των υποψηφίων προπονητών, οι οποίες οπωσδήποτε θα έχουν καλυφθεί με πλαστά έγγραφα! Σε αυτές τις στρεβλώσεις η ΓΓΑ μένει απαθής, αφήνοντας και τους πλαστογράφους να παρακολουθούν τη Σχολή, αποδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο ότι έχει αφήσει εν λευκώ τον έλεγχο της λειτουργίας της Σχολής στους "τρομοκράτες του ΔΣ/ΕΛΟΚ"!!! Γιατί όχι, αφού μέσα στη ΓΓΑ, κατά καταγγελίες, υπάρχουν 22 άτομα που έχουν δώσει πλαστά απολυτήρια λυκείου για την πρόσληψή τους, ως ευνοούμενοι των λαμόγιων πολιτικών και πόσοι άλλοι μπήκαν από την ... καπνοδόχο!!!

 

Όποιος έχει δώσει πλαστό δικαιολογητικό στη Σχολή το σωστό είναι να φύγει για πάντα από το καράτε, όπως και όποιος προσπαθεί να ευνοήσει κάποιον ή να αδικήσει κάποιον άλλον τότε πρέπει να φύγει και αυτός για πάντα από το καράτε!

 

 Υπεύθυνες των ανωτέρω παρανομιών είναι και η ΕΛΟΚ και η ΓΓΑ, που υποτίθεται ότι εποπτεύει την ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε.


Η απόφαση ορίζει:

22)  Πώς πιστοποιείται η αμερόληπτη και αληθινή καταγραφή των παρουσιών στα θεωρητικά και τα πρακτικά μαθήματα, όπου “παρουσία” σημαίνει φυσικά “συμμετοχή” και όχι παρουσία στο κυλικείο, ούτε από μακριά στην παρέα του Μπουλούμπαση, ούτε να υπογράφει άλλος αντί άλλου!!! Ο διευθυντής της Σχολής Χρήστος Μπουλούμπασης είναι τελείως αναξιόπιστος για την εποπτεία αυτής της δουλειάς, όπως θα δούμε και πιο κάτω! Καραμπινάτο παράδειγμα: επέτρεψε στην έγκυο κόρη του Κοσμίδη να βάζει παρουσίες ενώ είναι αυτονόητο ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ!!! Συνεπώς, εκ των προτέρων είναι γνωστό ότι τα αποτελέσματα της Σχολής θα αλλοιωθούν και με εργαλείο τον παράγοντα των παρουσιών! Θυμίζω και πάλι το τεράστιο θέμα που προέκυψε με την επιμονή του Κοσμίδη να απαιτεί να παίρνει παρουσίες η κόρη του στα πρακτικά μαθήματα της Σχολής, ενώ ήταν έγκυος στον έβδομο (!) μήνα της!!!

 Υπεύθυνες των ανωτέρω παρανομιών είναι και η ΕΛΟΚ και η ΓΓΑ, που υποτίθεται ότι εποπτεύει την ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε.

 Η Δημοσίευση Παρανομιών αποτελεί αυτονόητα Καταγγελία προς κάθε κατεύθυνση!


 Παρένθεση: Το νόημα των παρουσιών-απουσιών!

 Την Κυριακή 14-9-2014 ο Διεθυντής της Σχολής Χρήστος Μπουλούμπασης μετά το τέλος των μαθημάτων ζήτησε από τους μαθητές "να μείνουν για λίγο όσοι έχουν πρόβλημα με τις απουσίες"! Έμειναν περί τους 100 (από τους 250) που είχαν πρόβλημα (!!!) να τον ακούσουν. Απευθυνόμενος τότε το "κουτσαβάκι" προς όσους είχαν υπερβεί το όριο των απουσιών τους κατά πληροφορίες είπε:

Μπουλούμπασης

Πρόεδρος, παράνομο μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ και παράνομος Διευθυντής της Σχολής!

"Εμείς είχαμε πρόθεση να σας καλύψουμε, αλλά ανάμεσά σας υπάρχουν μερικοί "ρουφιάνοι" που κρατάγανε απουσιολόγιο και θα μας καρφώσουν! Αν φροντίσετε μεταξύ σας να τους βρήτε, τότε το συζητάμε!". Δηλαδή ο Πρόεδρος της ομοσπονδίας και Διευθυντής της Σχολής απευθύνεται στους μαθητές της Σχολής για να βρουν και καρφώσουν τους "ρουφιάνους", ώστε να περάσουν οι ίδιοι παρά τις απουσίες τους!!!

Εδώ πλέον δεν μιλάμε για παράνομο, μιλάμε για μαφιόζο του πεζοδρομίου, που εξωθεί ως στυγνός, κυνικός και γνήσιος διαφθορέας συνειδήσεων όλους τους μαθητές της Σχολής να συμμετέχουν στη δική του ανικανότητα και παρανομία, διότι δική του θεσμική ευθύνη ήταν η ακριβής και απαρέγκλιτη τήρηση του παρουσιολόγιου, ώστε να καλυφθούν οι ίδιοι από την έλλειψη των παρουσιών τους και να καλυφθεί και ο ίδιος από την ανεύθυνη δουλειά του. Είναι ακριβώς το πρότυπο διαφθοράς συνειδήσεων με το οποίο λειτουργεί επί είκοσι χρόνια η ΕΛΟΚ: ελάτε να κάνουμε όλοι μαζί την παρανομία, ώστε να μην κινδυνεύω μόνος μου! Φυσικά η φιλοσοφία αυτή αντικατοπτρίζει τη διοίκηση του καράτε από το ΔΣ/ΕΛΟΚ! Και μόνο για αυτή τη συμπεριφορά ανακαλείται η Φίλαθλη Ιδιότητά του Μπουλούμπαση από την ΕΦΙΠ!

Αλλά επίσης η απόφαση ίδρυσης της Σχολής ΔΕΝ γράφει πουθενά για κάλυψη απουσιών ή επανάληψη μαθημάτων! Το μόνο που γράφει σαφέστατα είναι ότι όσοι υπερβαίνουν σε απουσίες το 5% των ωρών των μαθημάτων, δηλαδή τις 10 ώρες απουσιών στις 200 ώρες μαθημάτων, κόβονται αυτομάτως από τη Σχολή! Δηλαδή, ΔΕΝ δίνουν ούτε εξετάσεις! Αυτό και τίποτα άλλο! Κάθε άλλη πράξη των λαμόγιων της ΕΛΟΚ και της ΓΓΑ είναι παράνομη και καταπίπτει σε δικαστήριο!

"Παρουσία" στα μαθήματα της Σχολής Προπονητών σημαίνει "συμμετέχω" με μυαλό και σώμα και στα θεωρητικά και στα πρακτικά μαθήματα. Στα θεωρητικά το σώμα είναι παρόν και το πνεύμα συμμετέχει για να καταλαβαίνει και να μαθαίνει. Στα πρακτικά μαθήματα το πνεύμα προφανώς συμμετέχει και καθοδηγεί το σώμα να "συμμετέχει" επίσης σε κάθε άσκηση και να την αφομοιώνει.

Όταν οι ώρες είναι 80 για τα θεωρητικά και 120 για τα πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι τα πρακτικά, δηλαδή η εκμάθηση και εκτέλεση των ασκήσεων, έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα για τους μέλλοντες προπονητές του αθλήματος.

Ο Βετεράνος ... Καναπέκα! Αθλητής, προπονητής, γενικός γραμματέας και http://hellaskarate.blogspot.gr/ , που τελευταία έφαγε τη γλώσσα του! Ένα μίγμα ... Τσακ Νόρις και ... Συλβέστρου Σταλόνε!!!

Όταν στα πρακτικά μαθήματα είναι μεν παρών κάποιος, αλλά παρακολουθεί χωρίς να συμμετέχει στις ασκήσεις για οποιονδήποτε λόγο, τότε σαφώς παραλείπεται το μεγαλύτερο μέρος της διδασκαλίας, πράγμα που ισοδυναμεί με το να είναι απών!

Συνεπώς, αν κάποιος για οποιονδήποτε λόγο δεν συμμετέχει στις ασκήσεις των πρακτικών μαθημάτων, αλλά τις κοιτάζει από μακριά, τότε είναι ΑΠΩΝ, και αν αυτές οι απουσίες υπερβαίνουν, κατά το νόμο, το 5% του συνόλου των διδακτικών ωρών, τότε αυτός ο κάποιος ΔΕΝ μπορεί να δώσει εξετάσεις!

Τα παραμύθια του τραυματισμού, της εγκυμοσύνης, της μεγάλης απόστασης, της δουλειάς και οποιασδήποτε άλλης ανώτερης βίας είναι ατύχημα για τον μαθητή, αλλά δυστυχώς κόβεται!

Το παραμύθι της "δεύτερης ευκαιρίας" των απόντων με τους μετεξεταστέους είναι ηλίθιο, διότι μπερδεύουμε το σώβρακο με τη γραβάτα, αφού μετεξεταστέος είναι αυτός που παρακολούθησε ανελλιπώς μεν, αλλά απέτυχε στις εξετάσεις ή τις έχασε για κάποιο λόγο και του δίνεται η ευκαιρία δεύτερων εξετάσεων!

Τέλος, όταν ο διευθυντής της Σχολής Χρήστος Μπουλούμπασης δηλώνει ότι η ΕΛΟΚ (διότι αυτά δεν φθάνουν στην ΓΓΑ) είχε πρόθεση να καλύψει παρά το νόμο τις απουσίες όλων, τότε προφανώς είναι σαν να δηλώνει ότι είναι Διευθυντής μπουρδέλου, τι άλλο!!!


23)  Ανάμεσα στους μαθητές της Σχολής περιλαμβάνονται και τα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ Μανώλης Δημητριάδης (δεξιά) και Ηλίας Γκουβούσης, γενικός γραμματέας της ΕΛΟΚ ο πρώτος και Έφορος Υλικού ο δεύτερος! Για τους δύο αυτούς κυρίους η ΕΛΟΚ (δηλαδή οι ίδιοι!) έχει εκδώσει πιστοποιητικό "πενταετούς ενεργού συμμετοχής στο άθλημα του καράτε"! Ως τι? Κάθονταν στην καρέκλα της ΕΛΟΚ στις συνεδριάσεις του ΔΣ? Ξεσκόνιζαν στα γραφεία της ΕΛΟΚ? Έκαναν ... αέρα στον Γερόλυμπο??? (Το πιθανότερο!)

Τι εννοείται με την έκφραση "πενταετούς ενεργού συμμετοχής στο άθλημα του καράτε"? Προφανώς και εννοείται "πενταετούς ενεργού ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ συμμετοχής στο άθλημα του καράτε"! Αλλά αν οι δύο αυτοί κύριοι ήταν πέντε χρόνια αθλητές, τότε βάσει του αθλητικού νόμου 2725/1999 παρανόμως κατείχαν θέσεις στο ΔΣ/ΕΛΟΚ και αντιστρόφως! Επειδή, όμως και οι δύο ανωτέρω ήταν ενεργά μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ έπεται ότι ΔΕΝ μπορούν να είναι μαθητές της Σχολής Προπονητών!!! Και αντιστρόφως, από τη στιγμή που έκαναν αίτηση για την παρακολούθηση της Σχολής ήδη εξέπεσαν από τις θέσεις τους στο ΔΣ/ΕΛΟΚ!

Οι διαπλεκόμενοι με την ΕΛΟΚ υπάλληλοι της ΓΓΑ τους επιτρέπουν να παρακολουθούν τη Σχολή ανενόχλητοι!!! Τέτοια ασυδοσία!

24)  Εξεταστέα και η ηλικία του Μανόλη Δημητριάδη, διότι στις φωτογραφίες δείχνει άνω των 50 ετών!!! (Εγώ άσπρισα στα 65, αλλά εγώ είμαι ... άλλο!)

 

 Υπεύθυνες των ανωτέρω παρανομιών είναι και η ΕΛΟΚ και η ΓΓΑ, που υποτίθεται ότι εποπτεύει την ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε.


 Ιδιαίτερα από τον Πίνακα Δεκτών Υποψηφίων της Σχολής

 (πρέπει να ελεγχθεί ένα-ένα όνομα!)

 

 25)  Στο (44) του πίνακα υποψηφίων ο Γκουβούσης Ηλίας:


Γκουβούσης

Έφορος Υλικού, παράνομος μαθητής της Σχολής!

Ο Ηλίας Γκουβούσης είναι μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ, Έφορος Υλικού, και ταυτόχρονα μαθητής της Σχολής Προπονητών. Μα είναι αυτονόητο ότι η συμμετοχή του ως μαθητή στη Σχολή Προπονητών ισοδυναμεί με τη συμμετοχή σε αγώνες για την οποία, για την ισοτιμία και ίση μεταχείριση των αθλητών, ισχύει το ασυμβίβαστο μεταξύ αυτής και της οποιασδήποτε διοικητικής θέσης. Συνεπώς, ισχύει επίσης το ασυμβίβαστο μεταξύ της θέσης του υποψήφιου προπονητή και της οποιασδήποτε διοικητικής θέσης! Αυτό αποτελεί απόπειρα εξαπάτησης όλου του καράτε! ’ρα ο Ηλίας Γκουβούσης πρέπει να εκπέσει άμεσα από τη θέση του στο ΔΣ/ΕΛΟΚ και να εκδιωχθεί ταυτόχρονα από τη Σχολή Προπονητών!!!

Από την άλλη μεριά, τα λαμόγια της ΕΛΟΚ έχουν εκδώσει πλαστό έγγραφο "πενταετούς ενεργού αθλητικής συμμετοχής" για τον Γκουβούση, ενώ αυτός είναι μέλος του ΔΣ.

Επί πλέον αυτού, θα παρακολουθούμε τις παρουσίες του, γιατί α) έρχεται από τη Σκάλα Λακωνίας, και β) είναι ευνοούμενος του Γερόλυμπου, ο οποίος θα επιδιώξει να τον "λουφάρει", όπως επιδίωξε και με τον πατέρα του! Είναι φανερό ότι ο Ηλίας Γκουβούσης θυσιάστηκε από τον πατέρα του ως αχυράνθρωπος του Γερόλυμπου!

Επειδή οι απατεώνες πρέπει να τιμωρούνται για να πάψουν να είναι απατεώνες, ο Ηλίας Γκουβούσης πρέπει να εκπέσει από το ΔΣ/ΕΛΟΚ, να απορριφθεί από τη Σχολή Προπονητών και να παρακρατηθούν υπέρ της Σχολής τα 250 € που έχει προκαταβάλει! Έτσι το καράτε θα καθιερώσει στις τάξεις του χαρακτήρες διαμάντια και όχι λαμόγια, όπως είναι γεμάτο τώρα!!!

 

26)  Στο (51) του πίνακα υποψηφίων ο Δημητριάδης Εμμανουήλ:

Δημητριάδης

Γεν. Γραμματέας,

παράνομος μαθητής της Σχολής!

Ο Μανόλης Δημητριάδης είναι ο Γενικός Γραμματέας της ΕΛΟΚ και εξεταστέα η ηλικία του! Πρώτο και κύριο είναι α) μέλος της διοίκησης της ΕΛΟΚ και β) κολλητός συνεργάτης της διοίκησης της Σχολής και άρα υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων μεταξύ των ιδιοτήτων του αυτών και της ιδιότητάς του ως υποψηφίου και στη συνέχεια μαθητή της Σχολής! Είναι προφανής η πλεονεκτική θέση του έναντι όλων των άλλων υποψηφίων και μετέπειτα μαθητών της Σχολής την οποία και προφανώς εκμεταλλεύεται! Αν ήθελε να γίνει προπονητής θα έπρεπε πρώτα να παραιτηθεί από γεν. γραμματέας της ΕΛΟΚ!

Είναι και εδώ αυτονόητο ότι η συμμετοχή του Δημητριάδη ως μαθητή στη Σχολή Προπονητών ισοδυναμεί με τη συμμετοχή σε αγώνες για την οποία, για την ισοτιμία και ίση μεταχείριση των αθλητών, ισχύει το ασυμβίβαστο μεταξύ αυτής και της οποιασδήποτε διοικητικής θέσης. Συνεπώς, ισχύει επίσης το ασυμβίβαστο μεταξύ της θέσης του υποψήφιου προπονητή και της οποιασδήποτε διοικητικής θέσης! ’ρα ο Μάνος Δημητριάδης πρέπει να εκπέσει άμεσα από τη θέση του στο ΔΣ/ΕΛΟΚ!

Αλλά και επιπλέον αυτών, ο Μάνος Δημητριάδης λαμβάνει μέρος σε αγώνες στη ζούλα και επανειλημμένα ως δήθεν «βετεράνος»! “Βετεράνος” είναι αυτός που μια ζωή από νέος μέχρι “γερόντιο” (σήμερα)  εξασκούσε την τέχνη στην οποία είναι σήμερα βετεράνος! Αλλά ο Δημητριάδης άρχισε να ψιλοκάνει καράτε πριν πέντε χρόνια και άρα είναι ένα απλό … γερόντιο σαν και μένα και τίποτα παραπάνω!!! Ένας "καρατέκα του ... καναπέ" ή απλά ένας ... "καναπέκα"!!!

Συνεπώς, ισχύει επίσης το ασυμβίβαστο μεταξύ της θέσης του υποψήφιου προπονητή και της οποιασδήποτε διοικητικής θέσης! Αυτό αποτελεί απόπειρα εξαπάτησης όλου του καράτε! Από την άλλη μεριά, τα λαμόγια της ΕΛΟΚ έχουν εκδώσει πλαστό έγγραφο «πενταετούς ενεργού αθλητικής συμμετοχής» για τον Δημητριάδη. ενώ αυτός είναι μέλος του ΔΣ.

Μα καλά ρε Δημητριάδη: δεν σου κόλλαγε λίγο το χέρι, όταν ως Γενικός Γραμματέας ΕΛΟΚ υπέγραφες τη "βεβαίωση πενταετούς ενασχόλησης με το καράτε" για τον ... εαυτό σου? Μα τόοοσοοο Λαμόγιο ρε παιδάκι μου!!!!!!!!!!!!

Επειδή οι απατεώνες πρέπει να τιμωρούνται για να πάψουν να είναι απατεώνες, ο Μανόλης Δημητριάδης πρέπει να εκπέσει από το ΔΣ/ΕΛΟΚ, να απορριφθεί από τη Σχολή Προπονητών και να παρακρατηθούν υπέρ της Σχολής τα 250 € που έχει προκαταβάλει! Έτσι το καράτε θα καθιερώσει στις τάξεις του χαρακτήρες διαμάντια και όχι λαμόγια, όπως είναι γεμάτο τώρα!!!

 

27)  Στο (101) του πίνακα υποψηφίων η Κοσμίδου Ευδοξία του Γεωργίου:

Κοσμίδης,

τελευταίος τροχός της άμαξας που σέρνει το ... καράβι!

Είναι η κόρη του Γιώργου Κοσμίδη, τέως Α' Αντιπροέδρου και νυν τελευταίου τροχού της αμάξης που σέρνει την ΕΛΟΚ και μέλους της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής! Η συμμετοχή της κόρης του Κοσμίδη στη Σχολή προπονητών αποτελεί ακόμα μια αδιάσειστη απόδειξη της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ στις ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Η κυρία Ευδοξία Κοσμίδου μπήκε στη Σχολή  έγκυος στον έβδομο μήνα της!!! Της ευχηθήκαμε ολόψυχα με υγεία καλή εγκυμοσύνη και καλή λευτεριά! Αλλά, όμως, είναι απόλυτα αυτονόητο και αυταπόδεικτο ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ σκληρών προπονήσεων της Σχολής κατά τους 2-3 μήνες, 7ο, 8ο και 9ο αντίστοιχα της εγκυμοσύνης της, πράγμα που σημαίνει ΑΠΟΥΣΙΕΣ από τα πρακτικά, αλλά ούτε και να δώσει εξετάσεις!

Παρ' όλα αυτά ο πατέρας της Γιώργος Κοσμίδης την έφερε να συμμετάσχει! Η ίδια ήρθε να συμμετάσχει! Η διοίκηση της ΕΛΟΚ, αλλά και της Σχολής, την έβλεπαν ότι δεν μπορεί να συμμετέχει, αλλά την δέχθηκαν να συμμετέχει! Τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής Εμμανουέλα Ποντίδα-Γερολύμπου και Γιώργος Κοσμίδης (ο πατέρας της) γνωρίζαν ότι ΔΕΝ μπορούσε να συμμετέχει και παρ' όλα αυτά την δέχονταν και προσπαθούσαν να το περάσουν στο ντούκου εξαπατώντας την ΓΓΑ, αλλά και όλους τους μαθητές της Σχολής!

Η ίδια κατά πληροφορίες μαθητών της Σχολής την έβγαζε αρχικά στο κυλικείο πίνοντας καφεδάκια, αφού δεν μπορούσε να συμμετέχει στα πρακτικά μαθήματα της Σχολής! Η συμπεριφορά της μάλιστα προς τους άλλους μαθητές της Σχολής μου καταγγέλθηκε ως προκλητικά υπεροπτική και προσβλητική, ως κόρη του ... Χαλίφη!

Αυτό έγινε το πρώτο Σαββατοκύριακο των μαθημάτων! Το δεύτερο δεν τόλμησε να εμφανιστεί στη Σχολή καθόλου, άρα απουσίασε 18 ώρες σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα της Σχολής, όταν το όριο των απουσιών για να μπορεί να δώσει κάποιος εξετάσεις είναι 10 ώρες (5% στις 200) και συνεπώς ήδη έχει κοπεί από τις απουσίες! Προφανώς είναι περιττό να ξαναπάει στη Σχολή! Ο πατέρας της, όμως, Γιώργος Κοσμίδης ακούστηκε να λέει για τους απουσιάζοντες ότι “μπορεί να φέρουν χαρτί γιατρού”! Ο "διαπλεκόμενος" Κοσμίδης δεν παίζεται! Θέλει σώνει και καλά η κόρη του να περάσει τη Σχολή ... αραχτή από το Βόλο!!! Ώρες είναι να παίρνουμε και διπλώματα προπονητή στο καράτε με … χαρτί γιατρού! Ο Διευθυντής της Σχολής Μπουλούμπασης την βλέπει ότι η Κοσμίδου δεν μπορεί να συμμετέχει, αλλά την δέχεται να συμμετέχει! Όλοι εξαπατούν όλους τους υποψήφιους με αυτή την εύνοια που βγάζει μάτι και οδήγησε στη σύγκρουση Γερόλυμπου-Κοσμίδη, που διαβάζετε εδώ με κλικ!!!

Τελικά, η Κοσμίδου παραιτήθηκε από την παρακολούθηση της Σχολής, αφού απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι! Αυτό είναι το αντικείμενο της ζωής και όχι οι μαλακίες που κάνετε!!!

Επειδή οι απατεώνες πρέπει να τιμωρούνται για να πάψουν να είναι απατεώνες, η Ευδοξία Κοσμίδου πρέπει να απορριφθεί από τη Σχολή Προπονητών και να παρακρατηθούν υπέρ της Σχολής τα 250 € που έχει προκαταβάλει! Έτσι το καράτε θα καθιερώσει στις τάξεις του χαρακτήρες διαμάντια και όχι λαμόγια, όπως είναι γεμάτο τώρα!!!

 

28)  Στο (144) του πίνακα υποψηφίων ο Μερμυγκούσης Κωνσταντίνος:

Κατά πληροφορίες είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος από το όριο των 50 ετών και όμως του επιτρέπεται να παρακολουθεί τη Σχολή! Γιατί? Έκανε αίτημα θεραπείας και του κόψατε ένα χρόνο? Δηλαδή με αίτημα θεραπείας ανατρέπουμε τις προϋποθέσεις? Οι άλλοι που έμειναν απέξω ακριβώς για ένα χρόνο τι γίνονται?

Επειδή οι απατεώνες πρέπει να τιμωρούνται για να πάψουν να είναι απατεώνες, η Ευδοξία Κοσμίδου πρέπει να απορριφθεί από τη Σχολή Προπονητών και να παρακρατηθούν υπέρ της Σχολής τα 250 € που έχει προκαταβάλει! Έτσι το καράτε θα καθιερώσει στις τάξεις του χαρακτήρες διαμάντια και όχι λαμόγια, όπως είναι γεμάτο τώρα!!!

Μπουλούμπασης

Πρόεδρος, παράνομο μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ και παράνομος Διευθυντής της Σχολής!

 

29)  Στο (160) Μπουλούμπασης Δημήτριος:

Γιος του Χρήστου Μπουλούμπαση, προέδρου της ΕΛΟΚ και Διευθυντή της Σχολής!!! Ο Μπουλούμπασης πρέπει να παραιτηθεί λόγω ασυμβίβαστου!

Από την άλλη μεριά και κατά πληροφορίες, το δικαιολογητικό του απολυτηρίου Λυκείου, που απαιτήθηκε από τους υποψήφιους, τέθηκε από τον Χρήστο Μπουλούμπαση, επειδή κάποιος νέος με γειτονική σχολή καράτε δεν έχει τέτοιο απολυτήριο (ποιός είναι αυτός ρε παιδιά?) και ο Μπουλούμπασης θέλει να πάρει πτυχίο προπονητή ο γιός του και να μην πάρει ο άλλος! Αν αυτό αληθεύει, τότε ο Μπουλούμπασης θέλει κρέμασμα από το ... μουστάκι!!! Ποιός είναι αυτός ο αντίπαλος του Μπουλούμπαση ρε παιδιά???


 Παρένθεση: Η συμμετοχή Διαιτητών στη Σχολή!!!

Ένα νέο πρόβλημα προκύπτει που θέλει διασάφηση: Μπορούν εν ενεργεία ή μη εν ενεργεία διαιτητές να γίνουν μαθητές της Σχολής Προπονητών και να πάρουν δίπλωμα προπονητή??? Μπορούν να είναι ταυτόχρονα διαιτητές και προπονητές???

Η άποψή μου είναι πως ΟΧΙ!!! Και αυτό, διότι σε κάθε άθλημα ομαδικό ή ατομικό ο διαιτητής είναι "δικαστής των αγώνων" και το σώμα των διαιτητών αποτελεί ένα ιδιαίτερο σώμα τελείως ανεξάρτητο και μη έχον καμιά επαφή με τους αθλητές, τους προπονητές και τους συλλόγους, ώστε να ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες χειραγώγησης των αποτελεσμάτων των αγώνων! Θα μου πείτε: στο μπουρδέλο που λέγεται ΕΛΟΚ αυτά είναι ψιλά γράμματα! Θα σας απαντήσω ότι δεν είναι καθόλου ψιλά, αλλά είναι πολύ χοντρά!!! Αν κάποιοι είναι ταυτόχρονα διαιτητές και προπονητές, τότε α) ως προπονητές θα μπορούν να κοουτσάρουν τους αθλητές τους, οπότε ο αντίπαλος αθλητής θα βλέπει σαν κόουτς του αντιπάλου του κάποιον που τον είχε ή θα τον έχει διαιτητή σε άλλο του αγώνα, πράγμα απαράδεκτο, και β) η "επαφή" διαιτητών και προπονητών" θα διογκώσει το όργιο (και τώρα γίνεται βέβαια) "δώσε αυτόν τον αγώνα στον δικό μου για να δώσω εγώ τον άλλο στον δικό σου"!!!

Κάποτε θα πρέπει να σταματήσουν οι στημένοι αγώνες για να βγαίνουν πρωταθλητές με στόχο θέσεις σε δημόσιες υπηρεσίες και μόρια για ανώτερες και ανώτατες σχολές! Ακόμα και στους πρόσφατους αγώνες των 4,5-10-2014 τρεις διαιτητές, οι Γκορέζης, Πανετσίδης και Στυλιανόπουλος, που έχουν ήδη διαιτητεύσει σε πολλές διοργανώσεις, έλαβαν επίπληξη ή/και τιμωρία για μεροληπτική διαιτησία μετά από έκρηξη παραπόνων από προπονητές και συλλόγους παρά τις αντίθετες δημοσιεύσεις της ΕΛΟΚ για πρώτη φορά στην ιστοσελίδα της http://www.elok.gr/index.php/2011-11-06-16-15-42/173-enimerosi-panellinio-efibon-2014 για να φτιάξει τη σημερινή αδιόρθωτη και διάτρητη εικόνα ... σουρωτήρι που έχει δημιουργήσει!!!

 (Ρε Μοσχόβα, τι το θέλεις το καράτε, αφού σκοτώνεις με το ... χαμόγελο!!!)

 

Δεν υπάρχει πιο σιχαμερό πράγμα από το να κλέβεις τη νίκη από έναν αθλητή που μόχθησε χρόνια για να την φτάσει και να την δίνεις σε έναν δικό σου αθλητή επειδή σου πληρώνει μηνιάτικα! Και δυστυχώς αυτό γινόταν επί πολλά χρόνια! "Όπου γλέντι και χορός, η ... Βασίλω πρώτη"!!!

Συνεπώς, οι διαιτητές πρέπει να κοπούν από τη Σχολή προπονητών!!!


30)  Μετράμε, λοιπόν, από τον Πίνακα Υποψηφίων Προπονητών της Σχολής Καράτε και κατά πληροφορίες που έχω διαιτητές είναι οι:

30.1)  Στο 11 ο Θεόδωρος Αμπατζής, (αυτό υπό έλεγχο)

30.2)  Στο 27 ο Παναγιώτης Γατίδης, (αυτό είναι βέβαιο)

30.3)  Στο 69 ο Γιώργος Καμπανός, (αυτό είναι βέβαιο)

30.4)  Στο 96 η Αγαθή Κολοβού, (αυτό είναι βέβαιο)

30.5)  Στο 122 η Παναγιώτα Λιάσκου, (αυτό υπό έλεγχο)

30.6)  Στο 128 ο Διονύσης Μαθιός, (αυτό είναι βέβαιο)

30.7)  Στο 149 η Δανάη Μονεμβασίου,  (αυτό είναι βέβαιο)

30.8)  Στο 150 ο Γιάννης Μοσχόβας, (αυτό είναι βέβαιο)

30.9)  Στο 192 η Σπυριδούλα Πιθαμίτση,  (αυτό υπό έλεγχο)

30.10)  Στο 195 η Αικατερίνη Πλατή,  (αυτό υπό έλεγχο)

30.11)  Στο 220 η Ευαγγελία Τζίμα,  (αυτό είναι βέβαιο)

 

Από τα προηγούμενα ναι μεν έπεται ότι οι ανωτέρω διαιτητές θα πρέπει να κοπούν από τη Σχολή Προπονητών, αλλά ότι ακόμα και όσοι μέχρι σήμερα ξεγλίστρησαν και έχουν και τις δύο ιδιότητες του προπονητή και του διαιτητή θα πρέπει να διαλέξουν μία και να αποποιηθούν της άλλης απαραιτήτως!!!

 

 Υπεύθυνες των ανωτέρω παρανομιών είναι και η ΕΛΟΚ και η ΓΓΑ, που υποτίθεται ότι εποπτεύει την ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε.

 Η Δημοσίευση Παρανομιών αποτελεί αυτονόητα Καταγγελία προς κάθε κατεύθυνση!


Γ – Οι παρανομίες κατά τη λειτουργία της Σχολής: Γ3 - Οι παρανομίες κατά των αδικούμενων υποψηφίων!

 

 Στον Πίνακα Απορριπτομένων Υποψηφίων παρατηρούμε:

 

31) Στο (2) του πίνακα απορριπτόμενων ο Γατσούλης Σταμάτης:  Προέρχεται από το Παραδοσιακό Καράτε! Θέλουμε να μάθουμε γιατί απορρίφθηκε?

 

32) Στο (3) του πίνακα απορριπτόμενων η Δέδε Αγγελική:  Με σύλλογο που έχει δώσει πολλούς αθλητές σε αγώνες της ΕΛΟΚ! Θέλουμε να μάθουμε γιατί απορρίφθηκε?

 

33) Στο (7) του πίνακα απορριπτόμενων η Καραμπουγιούκ Ελισσάβετ:  Αθλήτρια με δελτίο από το 1994! Πρωταθλήτρια επανειλημμένα σε Πανελλήνιους και διεθνείς αγώνες, με τρίτο νταν και με προπονητική πείρα πολλών ετών! Παράνομα και άδικα έχει αποκλεισθεί από τη Σχολή Προπονητών! Έτσι αμείβει η ΕΛΟΚ και η ΓΓΑ τους αθλητές που δίνουν ένα τόσο μεγάλο κομμάτι από τη ζωή τους στον αθλητισμό? Θέλουμε να μάθουμε γιατί απορρίφθηκε?

 

34) Στο (9) του πίνακα απορριπτόμενων ο Μαστρογιαννάκος Θεόδωρος:  Με σύλλογο που έχει δώσει πολλούς αθλητές σε αγώνες της ΕΛΟΚ! Θέλουμε να μάθουμε γιατί απορρίφθηκε?

 

35) Στο (10) Μουρούτσος Κωνσταντίνος:  Παλιός καρατέκα που έκανε Σότοκαν καράτε στην Ελλάδα, Γαλλία και Ιαπωνία και ήδη προπονεί επαγγελματικά εδώ και χρόνια! Γιατί απορρίπτεται? Έκανε αίτηση θεραπείας, αλλά πότε θα απαντηθεί αυτή?

 

Αφού η ΕΛΟΚ και η ΓΓΑ κατέληξαν στην απόρριψη όλων των ανωτέρω για κάποιους λόγους ή ελλείψεις προϋποθέσεων, θα πρέπει αντίστοιχα να είναι και οι δυό τους το ίδιο αυστηροί στην κρίση των λαθών, των παραλήψεων και των παρανομιών, που οι ίδιες διέπραξαν κατά την ίδρυση και λειτουργία της Σχολής, τα οποία λάθη τους, παραλήψεις τους και παρανομίες τους οδηγούν απαρέγκλιτα στην ακύρωση της Σχολής Προπονητών!!! Ειδάλλως, επικρατεί η φιλοσοφία της ... Χρυσής Αυγής και του ... Μαύρου Μεσάνυχτου!!!


36) Θέλουμε να δημοσιοποιηθεί κάθε αίτημα θεραπείας καθώς και οι απαντήσεις της ΓΓΑ σε αυτά! Πιστεύουμε ότι όλα τα αιτήματα θεραπείας που έγιναν δεκτά παρακάμπτουν παράνομα τις προϋποθέσεις ή/και τα κριτήρια!

 

37) Στο (2) των όσων έκαναν Αίτημα Θεραπείας είναι ο Μουλαβασίλης Δημήτρης.

Γερολύμπου

Αναπληρώτρια Πρόεδρος.

Παράνομο μέλος της Επιτρ. Διοίκ. της Σχολής.

Μπουλούμπασης

Πρόεδρος, παράνομο μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ και παράνομος Διευθυντής της Σχολής!

Ο αθλητής αυτός ανήκει στο σύλλογο του Μπουλούμπαση και οι γονείς του είναι φίλοι του ζεύγους Γερόλυμπου με τη μητέρα του αθλητή να είναι κολλητή της Γερολύμπου. Το πρόβλημα του Μουλαβασίλη, για το οποίο έγινε αίτημα θεραπείας είναι το ότι είναι ένα χρόνο μικρότερος από το απαιτούμενο! Και αναρωτιέται κανείς: πώς θα “θεραπεύσει” η Επιτροπή Διοίκησης αυτή την “ασθένεια” του Μουλαβασίλη? Θα τον μεγαλώσουν δια μαγείας κατά ένα χρόνο? Θα αποδείξουν ότι είναι … δισέγγονο του Φουνακόσι ή του Ότσουκα και τον έχει ανάγκη το Ελληνικό καράτε?

Δεν υπάρχει τρόπος να ενταχθεί στα όρια του νόμου χωρίς να δώσουν … ρεσιτάλ βλακείας με μια τρελή αιτιολογία αδικώντας όλους τους άλλους αθλητές που δεν πήγαν στη Σχολή επειδή ήταν κατω των 23 ετών!

Και αυτά τα λέω, γιατί στο μεταξύ ο Μουλαβασίλης … παρακολουθεί ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ τα μαθήματα της Σχολής, ενώ σε άλλους δεν έχει επιτραπεί αυτό! Πώς έχουν παραμυθιάσει το παιδάκι και τους γονείς του ότι θα “θεραπεύσουν” την ηλικία του με το … εν Νέα Λιόσια Θαύμα του Γερόλυμπου, όταν έτσι και γίνει κάτι τέτοιο είναι έτοιμες 20 μηνύσεις να προσγειωθούν στα κεφάλια τους από όλους όσους είναι κάτω των 23 και έμειναν απέξω από τη Σχολή???

 

 Υπεύθυνες των ανωτέρω παρανομιών είναι και η ΕΛΟΚ και η ΓΓΑ, που υποτίθεται ότι εποπτεύει την ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε.


Από ό,τι βλέπετε, κύριοι και κυρίες του ΔΣ/ΕΛΟΚ και της Διοίκησης της Σχολής, αυτό που λέμε "ψιχάλισμα" στην παροιμία "Σας φτύνουν και λέτε ψιχαλίζει!", έχει γίνει πλέον "καταιγίδα" και αδιαφορείτε!


Γ – Οι παρανομίες κατά τη λειτουργία της Σχολής: Γ4 - Οι παρανομίες που διαπράττουν οι διδάσκοντες!

 

 Τα Προγράμματα "Σπουδών": Karate-do: The Art of Empty Head!!!

Λίγες μέρες πριν από την έναρξη των μαθημάτων της Σχολής η ΕΛΟΚ ανακοίνωσε το Γενικό Πρόγραμμα της Σχολής, όπως δίνεται εδώ με κλικ, και μια μέρα πριν από την έναρξη των μαθημάτων ανακοίνωσε το πλήρες πρόγραμμα μόνο για τον μήνα Ιούλιο, όπως δίνεται εδώ με κλικ. Ακολούθησε το πρόγραμμα για τον Αύγουστο, όπως δίνεται εδώ με κλικ! Και στη συνέχεια για τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο!

38)  Πρώτο και βασικό κενό είναι η παντελής έλλειψη των βιογραφικών των διδασκόντων! Ποιοί είναι, ποιός τους ξέρει, μήπως ανάμεσα σε αυτούς που αξίζουν υπάρχει και αυτό που λένε "κατιμάς"? Μήπως καταστρατηγούνται άρθρα του αθλητικού νόμου? Έχουν τα τυπικά προσόντα να διδάξουν? Έχουν τα ουσιαστικά προσόντα να διδάξουν? Εκτός από τους πανεπιστημιακούς των θεωρητικών μαθημάτων, οι κύριοι των πρακτικών έχουν αυτό που λένε “επάρκεια”. Υπάρχουν προγράμματα διδασκαλίας θεωρητικών και πρακτικών μαθημάτων? Ζητάνε απολυτήριο λυκείου από τους μαθητές, ζήτησαν και από τους διδάσκοντες? Ζητάνε ποινικό μητρώο από τους μαθητές, ζήτησαν και από τους δασκάλους ή εκμεταλλεύονται ακόμα και την εχεμύθεια τη δική μας, οι αποδεδειγμένα άχρηστοι τρομοκράτες!

39)  Από το πλήρες πρόγραμμα βλέπουμε την παράνομη συμμετοχή μεταξύ των διδασκόντων των κατωτέρω μελών και μη του ΔΣ/ΕΛΟΚ Μπουλούμπαση - Κοσμίδη - Βόβλα - Πάση - Χονδροματίδη - Γκουβούση! Πώς μπορούν οι άμισθοι διοικητικοί και μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ να είναι έμμισθοι "προπονητές προπονητικής" σε Σχολή Προπονητών, πράγμα που απαγορεύεται από τον αθλητικό νόμο 2725/1999, και αυτό εν γνώσει της ΓΓΑ??? Αλλά γιατί να μην μπορεί, αφού επί χρόνια οι ανωτέρω και άλλοι ήταν ταυτόχρονα α) προπονητές με σύμβαση ή  μαύρα  στους συλλόγους τους και β) αντιπρόσωποι των συλλόγων τους ή και άλλων, όπως είχε καταθέσει ότι "είχε δικαίωμα" εναντίον μου ως μάρτυρας η Δίμετρη Κότα ο Μπίκας σε δικαστήριο με τον Γερόλυμπο και γ) μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ!!! 

 

Μπουλούμπασης,

παράνομο μέλος ΔΣ, διότι προπονητής!

Κοσμίδης, παράνομο μέλος ΔΣ, που ομολόγησε ότι είναι προπονητής!

Βόβλας,

παράνομο μέλος ΔΣ, διότι προπονητής!

Πάσης,

παράνομο μέλος ΔΣ, διότι προπονητής!


Χονδροματίδης,

παράνομο μέλος ΔΣ, διότι προπονητής!


Γκουβούσης,

ούτε καν απλός προπονητής!!!

 

Είναι αυτονόητο ότι οι ανωτέρω κάτοχοι διπλώματος προπονητή από τη ΓΓΑ, Μπουλούμπασης - Βόβλας - Καρβούνης - Χονδροματίδης - Πάσης - Κοσμίδης, πρέπει να θεωρηθούν "επαγγελματίες προπονητές" μη έχοντες δικαίωμα να είναι αντιπρόσωποι συλλόγων προς την ΕΛΟΚ και να υποβάλουν υποψηφιότητα για θέσεις Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επτροπής, διότι έπρεπε με βεβαία ημερομηνία ΝΑ ΕΙΧΑΝ υποβάλει προς τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού δήλωση αποποίησης της ιδιότητας του προπονητή προκειμένου να θέσουν υποψηφιότητα για τις ανωτέρω διοικητικές θέσεις στην ομοσπονδία! Εφόσον τέτοια δήλωση ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ υποβάλει, τότε τα Καραλαμόγια αυτά αποκρύπτουν την άσκηση του επαγγέλματος του προπονητή και καταλαμβάνουν ταυτόχρονα μια θέση στη διοίκηση της ΕΛΟΚ με αποτέλεσμα να χειραγωγούν το άθλημα και να οδηγούν μια αθλητική ομοσπονδία σε εξ ορισμού συνεχή εξαπάτηση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού!!! Καμιά βεβαίωση της ΕΛΟΚ για αυτούς δεν πρέπει να γίνει δεκτή από τη ΓΓΑ, διότι προφανώς ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΟΚ!!!  ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΟ ΔΣ ΕΚΠΙΠΤΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙ!!!!!!!!!!

Περαιτέρω μου φαίνεται πολύ περίεργο πώς η ΓΓΑ δεν κάνει ένα ερώτημα στο ΣΔΟΕ με τα ονόματα και τις διευθύνσεις των ανωτέρω 1 - 3 - 5 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11  "κυρίων" μαζί με τα ονόματα των συλλόγων τους με το ερώτημα αν έχουν σύμβαση προπονητή με τον δικό τους ή άλλο σύλλογο, πράγμα που θα φαίνεται α) στην τοπική εφορία του συλλόγου, ή β) στη φορολογική δήλωση του καθενός από τους ανωτέρω, και γ) αν αυτό δεν φαίνεται πουθενά, τότε να δώσει στο ΣΔΟΕ το άρθρο μου ΕΛΟΚ-ΓΓΑ: Η Πυραμίδα της Απάτης!  Πώς η ΓΓΑ υποθάλπει μια εκτεταμένη φοροδιαφυγή! , όπου αποδεικνύεται ότι κάνουν σεμινάρια καράτε σε όλη την Ελλάδα και άρα παίρνουν τα λεφτά "μαύρα"!!! Είναι προφανές ότι ΔΩΡΕΑΝ παροχή υπηρεσιών διδασκαλίας σε σεμινάρια δεν υπάρχει με βάση τη φορολογική νομοθεσία! Εδώ στο μαγαζί του γιού σου σε βρίσκουνε και σου λένε "Δουλεύεις μαύρα! Πάρε ένα πρόστιμο"!

Θα μπορούσε επίσης να τους ζητήσει από μια υπεύθυνη δήλωση (να την έχει στα χέρια του) πως όσο ήταν και είναι μέλη του ΔΣ της ΕΛΟΚ δεν άσκησαν και δεν ασκούν το επάγγελμα του προπονητή. Αυτή η δήλωση ενυπάρχει μέσα στην δήλωσή τους ότι "δεν υφίσταται για αυτούς κανένα από τα κωλύματα του νόμου 2725/1999 και του άρθρου 9 του καταστατικού της ΕΛΟΚ", την οποία έδωσαν στην ΕΛΟΚ όταν πήραν μέρος στις εκλογές ως υποψήφιοι ΔΣ, και επομένως δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να την ξαναδώσουν!!!

 

Πώς μπορεί τα μέλη του ΔΣ να απαγορεύεται να πληρώνονται για τις υπηρεσίες τους στην ομοσπονδία (άρθρο 3, §6, του 2725/1999) και αυτοί να πληρώνονται ως διδάσκοντες στη Σχολή προπονητών της ομοσπονδίας?  Είναι αυτονόητο ότι ο οικονομικός απολογισμός με τις αμοιβές όλων ανεξαιρέτως των διδασκόντων στη Σχολή θα πάει στο ΣΔΟΕ ή/και στην Εφορία Νέας Ιωνίας, που παρακολουθεί την ΕΛΟΚ, για το σύννομο των αμοιβών για παροχή υπηρεσιών, την απόδοση ΦΠΑ, την απόδοση ασφαλιστικών εισφορών και την υποβολή φορολογικών δηλώσεων! Γι αυτό να είσαστε βέβαιοι!

Τέλος, από τον επόμενο πίνακα διδασκόντων στη Σχολή αποδεικνύεται ότι οι Βόβλας - Κοσμίδης - Πάσης - Χονδροματίδης - Μπουλούμπασης αυτόματα με την ανάληψη θέσεων διδασκόντων ήδη βρίσκονται υπό έμμισθη σύμβαση με τη Σχολή Προπονητών ως "προπονητές υποψηφίων προπονητών"! Δεν καταλαβαίνω ποιά άλλη απόδειξη χρειάζεται για να πιστοποιηθεί η παροχή υπηρεσιών προπονητή καράτε από αυτούς προς τη Σχολή!!!

Πίνακας διδασκόντων στη Σχολή Προπονητών Καράτε

Εξωτερικοί της ΕΛΟΚ - ΝΟΜΙΜΟΙ Από την ΕΛΟΚ - ΝΟΜΙΜΟΙ Από την ΕΛΟΚ - Ευθέως ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ

Από την ΕΛΟΚ - ΠΑΡΑΝΟΜΑ ντουέτα

αφού ο ένας είναι παράνομος!!!

Αποστολόπουλος / Τραυματιολογία Ζαρουχλιώτης Βόβλας: μη αμειβόμενο μέλος του ΔΣ, καταλαμβάνει αμειβόμενη θέση προπονητή στη Σχολή!

Γκουβούσης - Κοσμίδης

και οι δύο ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ

Αυλωνίτου / Εργοφυσιολογία Κραββαρίτης Γκάζι Κέιβαν: πότε είναι ψευδομάρτυρας, πότε ψηφίζει ως εκπρόσωπος συλλόγου και πότε παριστάνει τον προπονητή!

Ζαρουχλιώτης - Βόβλας

Βόβλας παράνομος

Δημόπουλος / Διατροφή Σκαρογιάννης Γκουβούσης:  ΔΕΝ έχει ο ίδιος δίπλωμα προπονητή!!! Πώς προπονεί ... υποψήφιους προπονητές??? Αυτό αποτελεί καραμπινάτη απάτη, όλοι οι υπεύθυνοι πρέπει να διωχθούν ποινικά και ο Γκουβούσης να επιστρέψει όλα τα χρήματα που εισέπραξε από το Δημόσιο ως "εθνικός προπονητής", όπως έκαναν όλοι οι απατεώνες που εξαπάτησαν το Δημόσιο!!!

Μπουλούμπασης - Κραββαρίτης

Μπουλούμπασης: Καρα-παράνομος ως μη αμειβόμενο μέλος του ΔΣ και ταυτόχρονα μη αμειβόμενος Διευθυντής της Σχολής καταλαμβάνει αμειβόμενη θάση προπονητή στη Σχολή!

Κουκούτση / Πρώτες Βοήθειες  
Παπαδήμας / Πρώτες Βοήθειες  
Πάτσου / Αθλητική Ψυχολογία   Κοσμίδης: μη αμειβόμενο μέλος του ΔΣ, καταλαμβάνει αμειβόμενη θέση προπονητή στη Σχολή!

Σκαρογιάννης - Χονδροματίδης

Χονδροματίδης παράνομος

Πέππας / Διατροφή   Πάσης: μη αμειβόμενο μέλος του ΔΣ, καταλαμβάνει αμειβόμενη θέση προπονητή στη Σχολή!  
Τσολάκης / Προπονητική   Χονδροματίδης: μη αμειβόμενο μέλος του ΔΣ, καταλαμβάνει αμειβόμενη θέση προπονητή στη Σχολή!  

 

Όσον αφορά στον αστυνομικό Γιώργο Καρβούνη, που δεν έχει παραιτηθεί ακόμα παρά τις χρόνιες παρανομίες που διαπράττει δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι επαγγελματίας προπονητής, αφού δημοσιεύει τα επόμενα στην ιστοσελίδα του συλλόγου του, όπου κομπάζει προκλητικότατα ότι είναι ταυτόχρονα και πολυάσχολος Προπονητής και πολυτάλαντο Μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ!!!

 

Δεν βλέπουν την καραμπινάτη παραβίαση του νόμου στη ΓΓΑ??? Αυτό αποτελεί άλλη μια απόδειξη ότι η υπηρεσία αυτή είναι αυτό που λαϊκά λέμε "μπουρδέλο" με την έννοια του "τίποτα δεν λειτουργεί σωστά"!!!

 


40)  Οι πέντε πρώτοι από τους ανωτέρω είναι εδώ και χρόνια μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ και άρα έχουν αποποιηθεί εδώ και χρόνια την ιδιότητα του προπονητή του καράτε! Πώς μπορεί να εμφανίζονται ως εν ενεργεία "προπονητές προπονητών" στην προπονητική του καράτε, αφού έχουν αποποιηθεί την ιδιότητα του προπονητή για να είναι διοικητικοί? Εκτός αν όλα αυτά τα χρόνια διδάσκουν στη ζούλα καράτε, εισπράττουν μαύρο χρήμα χωρίς να φαίνεται και παραβαίνουν επί μακρόν και την αθλητική και την φορολογική νομοθεσία! Πράγμα που πραγματικά γίνεται!

Ταυτόχρονα, ακόμα και αν υποκριθούν ότι προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους, πράγμα που στους εφοριακούς ελεγκτές ΔΕΝ πιάνει, η συμμετοχή τους είναι καραμπινάτα παράνομη και με το που δήλωσαν “διδάσκοντες” έπρεπε να είχαν εκπέσει από τις θέσεις τους στο ΔΣ/ΕΛΟΚ με απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού!!! Αλλά η ΓΓΑ έχουμε πει τι είναι!!!

 

 Υπεύθυνες των ανωτέρω παρανομιών είναι και η ΕΛΟΚ και η ΓΓΑ, που υποτίθεται ότι εποπτεύει την ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε.


41)  Εξέχουσα θέση στους ανωτέρω διδάσκοντες αποτελεί ο Κοσμίδης, ο οποίος είναι ταυτόχρονα μέλος του ΔΣ, αρχηγός παράνομης παρα-ομοσπονδίας του καράτε, μέλος της επιτροπής διοίκησης της Σχολής και διδάσκων προπονητική (!) στη Σχολή: θρασύτατη και καραμπινάτη παρανομία και τρομοκρατία και για να εισπράξει αμοιβές και για να επιβάλει την αποδοχή της εγκυμονούσας κόρης του ως "κανονικά συμμετέχουσας" στα μαθήματα της Σχολής!!!

42)  Αλλά και ο Μπουλούμπασης δεν πάει πίσω, αφού είναι ταυτόχρονα πρόεδρος της ΕΛΟΚ, αρχηγός παράνομης παρα-ομοσπονδίας του καράτε, Διευθυντής της Σχολής και διδάσκων προπονητική (!) στη Σχολή, ο θρασύτατος απατεώνας!!!

 

 Υπεύθυνες των ανωτέρω παρανομιών είναι και η ΕΛΟΚ και η ΓΓΑ, που υποτίθεται ότι εποπτεύει την ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε.Χονδροματίδης, παράνομο μέλος ΔΣ, Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής

43)  Ο πέμπτος Παναγιώτης Χονδροματίδης πρέπει να είναι άσχετος από καράτε! Μαθητής του Τσόγκα και του Παπαδημητρόπουλου, διπλώματα από το Σίτο-ρυου της ISSO του Γερόλυμπου! Μιλάμε για μηδενικό!!! Έχει όμως δίπλωμα προπονητή της ΓΓΑ από το 2001 και είναι αρχηγός του Σίτο-ρύου! Θεοί του Ολύμπου!!! Εξασκεί το επάγγελμα του προπονητή από τότε? Έχει σύμβαση με σύλλογο για αυτή τη δραστηριότητα? Ταυτόχρονα είναι για 2-3 θητείες (?) και μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ πράγμα ασυμβίβαστο με την ιδιότητα του προπονητή! Πώς μπορεί να συμβαίνει να είναι μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ και να πληρώνεται για να διδάσκει ως εξέχων τεχνικός σε Σχολή Προπονητών??? Αφού υπάρχουν άλλοι δέκα προπονητές Β΄ κατηγορίας, γιατί επελέγη ο Χονδροματίδης που είναι Γ΄ κατηγορίας?

Πότε ήταν αθλητής, πότε πήρε μέρος σε αγώνες, πότε και από ποιόν πήρε νταν, πότε ήταν προπονητής και τέλος τι είδους αρχηγός του Σίτο-ρύου είναι, αφού την αντιπροσώπευση της επίσημης Ιαπωνικής Ομοσπονδίας Σίτο-ρύου στην Ελλάδα με πραγματικά νταν από Ιαπωνική Ομοσπονδία την έχει άλλος??? Αυτός τι αντιπροσωπεύει? Το εγκεφαλικό του Παπαδημητρόπουλου? Αυτά συμβαίνουν επειδή η ΕΛΟΚ βασιλεύει με τη βοήθεια των μαϊμούδων!!!

Τέλος, στο θέμα της άσκησης βίας από τον Χονδροματίδη κατά του Πελέκη εντός αθλητικού χώρου (τον αγκάλιασε, τον σήκωσε και τον μετέφερε τριάντα μέτρα) καθώς και της ψευδομαρτυρίας του πάλι κατά του Πελέκη με στόχο την τιμωρία του τελευταίου, ήδη έχω αναφερθεί.

 

 Υπεύθυνες των ανωτέρω παρανομιών είναι και η ΕΛΟΚ και η ΓΓΑ, που υποτίθεται ότι εποπτεύει την ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε.

 Η Δημοσίευση Παρανομιών αποτελεί αυτονόητα Καταγγελία προς κάθε κατεύθυνση!


Γιώργος Γερόλυμπος

"ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ"

Ο κορυφαίος ΑΟΡΑΤΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ !!!

44)  Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων ΔΕΝ υπήρχε εκπρόσωπος της ΓΓΑ, ενώ εκτοξεύονταν απειλές προς τους μαθητές από τους Γερόλυμπο, Μπουλούμπαση, Βόβλα, Κοσμίδη και Χονδροματίδη, ο οποίος μάλιστα ρωτάει τον καθένα "Εσύ με ποιόν είσαι?", κατά τις ώρες διδασκαλίας των πρακτικών μαθημάτων της Σχολής!

45)  Ο Γερόλυμπος περιφέρεται όλη την ημέρα στους χώρους της Σχολής Προπονητών και φωνάζει δεξιά και αριστερά δήθεν αδιάφορα "Και να μη νομίζουν μερικοί ότι θα περάσουν όλοι τη Σχολή" για να απειλήσει, τρομοκρατήσει και καθυποτάξει τους υποψήφιους προπονητές! Υπό ποία ιδιότητα περιφέρεται στους χώρους της Σχολής μεταξύ των μαθητών? Ευτυχώς που τον έχουν πάρει όλοι πλέον χαμπάρι και δεν του δίνουν καμιά σημασία. Το σκουλήκι απειλεί τους νέους αθλητές!!!

46)  Στα αναλυτικά προγράμματα η οργάνωση της διδασκαλίας των πρακτικών είναι για τα μπάζα! Δεν υπάρχει καμιά ανάλυση! Όλες οι ώρες αναφέρονται ως "Πρακτικά"! Δεν υπάρχει καμιά διάκριση και είναι όλα ένας αχταρμάς! Για παράδειγμα θα μπορούσε να διαχωριστούν τα Πρακτικά σε Προπονητική Αρχαρίων-Προχωρημένων,  Στάσεις και Τεχνικές Χεριών-Ποδιών ή Κάτα, Τεχνικές Αγώνων, Στρατηγική Αγώνων, Ομοιότητες και Διαφορές των Στυλ και άλλα που δεν είμαι τεχνικός για να υποδείξω, αλλά είμαι σε θέση να διακρίνω ότι η οργάνωση είναι της πυρκαγιάς! Στα Πρακτικά όχι μόνο δεν υπάρχει η ύλη καταγεγραμμένη, αλλά δεν υπάρχει ούτε στο μυαλό των διδασκόντων, αφού αυτοί με άδειο κεφάλι μπερδεύουν αυτά που θα διδάξουν με αυτά που ήδη έχουν διδάξει! Στην κυριολεξία διδάσκουν  "Karate-do: The Art of Empty Head" !!!

47)  Στο πρόγραμμα για τον Αύγουστο, όπως δίνεται εδώ με κλικ, παρατηρούνται να διδάσκουν δύο "αυθεντίες" προπονητές προπονητών ταυτόχρονα στο ίδιο τμήμα, ενώ στην πραγματικότητα διδάσκει ένας και μερικές φορές ένας σε δύο τμήματα μαζί! Το σύνολο των μαθητών της Σχολής έχει χωριστεί σε τέσσερα τμήματα και ήδη πολλές φορές ένας διδάσκων αναλαμβάνει δύο τμήματα ταυτόχρονα παρ' όλο που το πρόγραμμα δείχνει να διδάσκουν στο κάθε τμήμα δύο διδάσκοντες!

Για παράδειγμα, ο ’ρης Κραββαρίτης βάσει προγράμματος έπρεπε να διδάσκει στο Στάδιο ’νω Λιοσίων, ενώ αυτός ήταν στην ... Μυτιλήνη με ... μαγιό!!! Δεν θέλω παρατηρήσεις επί του Κραββαρίτη, διότι ήταν πάντα ο πρώτος σύλλογος που συμμετείχε στην άλωση κάθε ομοσπονδίας (χόκεϋ, κέρλινγκ, τρίαθλου κτλπ.) από τον Γερόλυμπο: "Όπου γάμος και χορός, η Βασίλω πρώτη!" Συνεπώς η Σχολή Προπονητών θα πληρώσει και για τα μπάνια της ... Βασίλως!!!

Είναι φανερό ότι τα λιγούρια αυτά εμφανίζονται δύο-δύο στο πρόγραμμα, ενώ διδάσκει ένας σε δύο τμήματα για να τετραπλασιάσουν την αμοιβή της κάθε ώρας τους: Φυσικά δεν θα πάρουν την ώρα επί τέσσερα, αλλά θα την πάρουν επί δύο, γιατί τα άλλα δύο θα τα πάρει ο Γερόλυμπος!!! Τζάμπα θα σας "δουλεύει" το παιδί?

 

Σε όλες τις ημέρες μαθημάτων ούτε κατ' ελάχιστο δεν επίβλεψε την εφαρμογή του νόμου για τη λειτουργία της Σχολής άνθρωπος από τη ΓΓΑ! Προσθέτουμε σε αυτό ότι για 96 ώρες από την 31-7-14 έως την 8-9-14 η Επιτροπή Διοίκησης ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΟ λόγω μη ύπαρξης Προέδρου από τη ΓΓΑ.

 Υπεύθυνες των ανωτέρω παρανομιών είναι και η ΕΛΟΚ και η ΓΓΑ, που υποτίθεται ότι εποπτεύει την ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε.


48) Στο πρόγραμμα του Αυγούστου περιλαμβανόταν και δίδαξε και ο Κώστας Γκουβούσης (αριστερά)! Αλλά ο Κώστας Γκουβούσης ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΔΙΠΛΩΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΓΓΑ !!! Πώς διδάσκει σε Σχολή Προπονητών ???

Εδώ και είκοσι χρόνια, όμως, είχε το προτέρημα να έχει αντιπρόσωπο του συλλόγου του στη Σκάλα Λακωνίας τον Γιώργο Γερόλυμπο (δεξιά), ο οποίος ποτέ δεν είχε δικό του σύλλογο και με όχημα αυτόν τον σύλλογο του Γκουβούση είχε κατακτήσει την ΕΛΟΚ, το χόκεϋ, το κέρλινγκ και το τρίαθλο! Σε αντάλλαγμα ο Γερόλυμπος είχε επιβάλει για 10-15 χρόνια τον Γκουβούση ως "εθνικό προπονητή" της ΕΛΟΚ και τον πλήρωνε κανονικά η ΕΛΟΚ, ενώ ποτέ δεν είχε δίπλωμα προπονητή! Όλοι το γνωρίζουν αυτό και κανένας δεν μιλάει! (Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Γερόλυμπος έπαιρνε μίζα και από το ... μισθό του κολλητού του Κώστα Γκουβούση!!!)

Αυτά για να σας αποδείξω για άλλη μια φορά πόσο "μπουρδέλο" είναι η ΕΛΟΚ με την έννοια της στυγνής εκμετάλλευσης του καράτε από τα μέλη της διοίκησης, αλλά επίσης και πόσο μεγάλο "μπουρδέλο" είναι και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, με την έννοια ότι ΔΕΝ ενδιαφέρεται ποτέ για το τι γίνεται στις ομοσπονδίες και ΔΕΝ τηρεί κανένα νόμο, ενώ οι υπάλληλοί της σε κάθε επίπεδο διαπλέκονται με τους ομοσπονδιάρχες!!!

 

 Υπεύθυνες των ανωτέρω παρανομιών είναι και η ΕΛΟΚ και η ΓΓΑ, που υποτίθεται ότι εποπτεύει την ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε.

 

 Η Δημοσίευση Παρανομιών αποτελεί αυτονόητα Καταγγελία προς κάθε κατεύθυνση!


 Παρένθεση: Ο νόμος 2725/1999 διαχωρίζει σαφώς τους Τεχνικούς από τους Διοικητικούς!

Το πνεύμα του νόμου 2725/1999 είναι να χωρίσει διακεκριμένα τους τεχνικούς ενός αθλήματος από τους διοικητικούς, ώστε να διασφαλίζεται κατά το δυνατόν η μη χειραγώγηση των οργάνων της ομοσπονδίας του αθλήματος και των συλλόγων της και άρα η δημοκρατική λειτουργία της. Το πνεύμα, επομένως, του νομοθέτη είναι: όσοι έχουν ιδιότητα τεχνικού (προπονητή, διαιτητή, εξεταστή κτλ.) να μην μπορούν να κατέχουν ταυτόχρονα και διοικητική θέση, και όσοι έχουν ιδιότητα διοικητικού να μην μπορούν ταυτόχρονα να κατέχουν και θέση τεχνικού. Είναι δε τόσο έντονο και σαφές αυτό το πνεύμα του νόμου, ώστε όταν κάποιος κατέχει θέση τεχνικού ή διοικητικού να μην μπορεί ούτε καν να θέσει υποψηφιότητα αντίστοιχα για θέση διοικητικού ή τεχνικού παρά μόνο αφού πρώτα παραιτηθεί από την προηγούμενη θέση του. Στην περίπτωση δε που κάποιος κατέχει ήδη θέση διοικητικού ή τεχνικού και αναλάβει το έργο ή θέσει υποψηφιότητα για θέση αντίστοιχα τεχνικού ή διοικητικού χωρίς να έχει ήδη παραιτηθεί από την προηγούμενή του θέση, τότε ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΑ εκπίπτει άμεσα από την προηγούμενή του θέση.

Τι σημαίνουν όλα αυτά για τους ηλιθίους της ΕΛΟΚ!

Όσα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ είχαν από παλιά διπλώματα προπονητή και είχαν αναλάβει στο παρελθόν διοικητικό έργο, έπρεπε πριν αναλάβουν αυτό το έργο να είχαν αποποιηθεί εγγράφως και με βεβαιωμένη ημερομηνία την ιδιότητα του προπονητή, άλλως ήταν πάντα παράνομοι (λόγω διπλής υπόστασης και μάλιστα υπόλογοι για παράνομο πλουτισμό και ξέπλυμα χρήματος από παράνομες πηγές) και οι αποφάσεις του ΔΣ/ΕΛΟΚ, που ήταν μέλη, ήταν και αυτές παράνομες. Αν δε ασκούσαν ταυτόχρονα και κρυφά χωρίς φορολογική δήλωση το επάγγελμα του προπονητή ή εξεταστή, τότε εκτός από παραβάτες του αθλητικού νόμου είναι και καραμπινάτοι φοροφυγάδες!

Πώς εφαρμόζονται τα ανωτέρω σήμερα κατά τη λειτουργία της Σχολής προπονητών ανεξάρτητα από τις παρελθούσες παρανομίες!

Οι Μπουλούμπασης, Κοσμίδης, Βόβλας, Πάσης και Χονδροματίδης, επειδή είναι μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ και ταυτόχρονα διευθυντής και διδάσκοντες στη Σχολή Προπονητών εκπίπτουν αυτόματα από μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ. Όλοι αυτοί πληρώνονται για τις υπηρεσίες τους στη λειτουργία της Σχολής για την ομοσπονδία, ενώ ο νόμος σαφώς ορίζει ότι τα μέλη του ΔΣ παρέχουν αμισθί τις υπηρεσίες τους! Αλλά δεν έχει σημασία αν πληρώνονται ή παρέχουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους, οι δύο ιδιότητες του διοικητικού και του τεχνικού είναι από το νόμο ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΣ!

Οι Δημητριάδης και Γκουβούσης, επειδή είναι μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ και ταυτόχρονα μαθητές της Σχολής Προπονητών και άρα υποψήφιοι προπονητές, εκπίπτουν αυτόματα από το ΔΣ/ΕΛΟΚ. Συνεπώς, νόμιμα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ απομένουν να είναι σήμερα μόνον: η Γερολύμπου και ο Ράλλης, διότι ο Χανικιάν ποτέ δεν συμμετείχε λόγω εγκεφαλικού και ο Καρβούνης είναι καμμένο χαρτί λόγω του ότι δηλώνει και είναι προπονητής του συλλόγου του!

Η εφαρμογή  των ανωτέρω μπορεί να ζητηθεί με ασφαλιστικά μέτρα και να ζητηθεί προσωρινή διοίκηση για την ΕΛΟΚ ή/και κατάργηση της Σχολής Προπονητών!


 Επομένως, συνοψίζουμε μέχρι τώρα και έχουμε:

α) την παράνομη ίδρυση μιας Σχολής Προπονητών Καράτε,

β) προς χάρη μιας παράνομης ομοσπονδίας (ΕΛΟΚ) με ένα παράνομο ΔΣ,

γ) με παράνομους εκπροσώπους της ΕΛΟΚ,

δ) με παράνομες προϋποθέσεις συμμετοχής, πολλές καλυπτόμενες με ψευδή και πλαστά δικαιολογητικά,

ε) που ήδη λειτούργησε παράνομα χωρίς διοίκηση για το μισό της χρονικό διάστημα, από 31-7-2014 μέχρι 8-9-2014,

ζ) με παράνομους διδάσκοντες προπονητικής, δηλαδή των 120 από τις 200 ωρών!!!,

η) με, τελικά, τελείως παράνομη Έπιτροπή Διοίκησης, αφού ο Κοσμίδης ομολόγησε ότι είναι προπονητής και η συμμετοχή του ως μέλους του ΔΣ/ΕΛΟΚ και εκπροσώπου της ΕΛΟΚ στην Επιτροπή Διοίκησης είναι τελείως παράνομη και άκυρη

θ) με προκαταβολική είσπραξη ... 60.000 € από τους μαθητές αντί το πολύ 12.000 € κόστους λειτουργίας!!!

ι) που δημιούργησε και δημιουργεί αλυσιδωτές αδικίες και παράνομες καταστάσεις κατά τη λειτουργία της,


 Συνεχίζεται με δεκάδες άλλες παρανομίες των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ:

Δ - Οι Παρανομίες στα Αποτελέσματα της Σχολής!

Ε - Οι Παρανομίες στον Οικονομικό Απολογισμό της Σχολής!

Ζ - Οι καταγγελίες κατά της Ίδρυσης, Λειτουργίας και Αποτελεσμάτων της Σχολής!

 Μέρος Α΄, Μέρος Β΄, Μέρος Γ΄


 Τέλος, μετά την τελευταία Αναδιάρθρωση του ΔΣ/ΕΛΟΚ:

 Ιδού οι Νεκροθάφτες του Καράτε στην Ελλάδα (και οι προηγούμενοί τους βέβαια)!!!


Ο Τρομοκράτης

της Διπλανής Πόρτας!
Το μυστικό της εκμετάλλευσης μιας αθλητικής ομοσπονδίας είναι να στερείς τα δικαιώματα στους έξυπνους, ώστε να φεύγουν, και να τα πλασάρεις σαν ρουσφέτια στους ηλίθιους, ώστε να σε ευγνωμονούν κιόλας!!!

Ποιος ... μαλάκας δεν το καταλαβαίνει αυτό?

1) Για ένα άθλημα από το 1966 στην Ελλάδα, για μια ομοσπονδία με ιστορία από το 1980, για ανάπτυξη με επιχορηγήσεις εκατομμυρίων ευρώ από τη ΓΓΑ από το 1991, με 250 συλλόγους, όπως λένε, και 28.000 αθλητές, όπως λένε, με δεκάδες πρωταθλήματα, εκατοντάδες προπονητές και πρωταθλητές, η ΕΛΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ιστορικό στις ιστοσελίδες της, ΚΑΝΕΝΑ πρωτάθλημα, ΚΑΝΕΝΑ σύλλογο, ΚΑΝΕΝΑ προπονητή, ΚΑΝΕΝΑ αθλητή, ΚΑΝΕΝΑ αποτέλεσμα οποιουδήποτε αγώνα οποιασδήποτε χρονιάς, ΚΑΜΙΑ φωτογραφία, ΚΑΝΕΝΑ βίντεο!

2) Οι δραστηριότητές της δείχνουν να είναι ένα ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ! Το έμψυχο δυναμικό των συλλόγων, προπονητών, εξεταστών, μαύρων ζωνών, αθλητών και άλλων παραγόντων δείχνουν να είναι ένα ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ? Όλες οι επιχορηγήσεις εκατομμυρίων ευρώ που πλήρωσε ο Έλληνας φορολογούμενος απέδωσαν ένα ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ!

3) Πάρτε για παράδειγμα τους Βαλκανικούς Αγώνες, τις συμμετοχές αθλητών, εκπαιδευτών και διαιτητών! Ηλίθιοι!!! Βαλκανικοί ΔΕΝ υπήρξαν ποτέ!!! Γιατί? Διότι ΠΟΤΕ ΔΕΝ υπήρξε Βαλκανική Ομοσπονδία! Γιατί ΔΕΝ υπήρξε ποτέ? Διότι ΔΕΝ υπάρχει η ιστορία της με λεπτομέρειες καταγεγραμμένη! Και γιατί ΔΕΝ υπάρχει η ιστορία της με λεπτομέρειες καταγεγραμμένη?

4) Ηλίθιοι!!! Διότι ΠΟΤΕ ΔΕΝ υπήρξε καταστατικό της Βαλκανικής δημοσιευμένο από τον Γερόλυμπο, αφού από την ίδρυσή της αυτός ήταν ο πρόεδρός της, και αν υπήρχε θα ήταν δημοσιευμένο στο site της ΕΛΟΚ ή στο site της Βαλκανικής! Στο πρώτο ΔΕΝ είναι και το δεύτερο ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ! Συνεπώς, ΠΟΤΕ δεν λειτούργησε με φορολογικά βιβλία και στοιχεία αυτή η ανύπαρκτη ομοσπονδία!!!

5) Και γιατί όλα αυτά??? ΑΠΛΟΥΝ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΙΧΝΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ!!!

6) Συνεπώς η ιστορία του καράτε και όλων των παραγόντων του στην Ελλάδα έχει θαφτεί εσκεμμένα! Αλλά γιατί τέτοιο εσκεμμένο θάψιμο των πάντων, ενώ έπρεπε το καράτε να ήταν το πρώτο άθλημα στην Ελλάδα? Γιατί τέτοια απαξίωση όλων ανεξαιρέτως των παραγόντων του αθλήματος???

 

Η Απάντηση είναι απλή: Διοργανώνουν, Αρμέγουν τη διοργάνωση και Σβήνουν τα ίχνη της!!!

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ!!!

 Πρόκειται για την ομοσπονδία της Αρπαχτής και της Αρμεχτής!!!

(Ορολογία: "Αρπαχτή" σημαίνει μπαίνεις μέσα αρπάζεις, φεύγεις και χάνεσαι!

"Αρμεχτή" σημαίνει μπαίνεις μέσα, αράζεις, αρμέγεις τον πρώτο μήνα, αρμέγεις το δεύτερο μήνα, αρμέγεις τον τρίτο μήνα, κ.ο.κ.)

0-Γερόλυμπος

ΑΦΑΝΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ

1-Μπουλούμπασης

Παράνομος Πρόεδρος διότι προπονητής!

2-Γερολύμπου

Αναπλ. Πρόεδρος

Υπό έλεγχο!

3-Δημητριάδης

Παράνομος Γεν. Γραμ. διότι προπονητής!


4-Χανικιάν

Β'  Αντιπρόεδρος = Εκτός ΔΣ, διότι εγκεφαλικό!

5-Βόβλας

Παράνομος Ταμίας διότι προπονητής!

6-Ράλλης Ειδικός

Γραμματέας


7-Γκουβούσης

Παράνομος Έφορος Υλικού, διότι προπονητής!

8-Καρβούνης

Παράνομος Εφ. Εθν. Ομάδων, διότι προπονητής!


9-Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής, διότι προπονητής!

10-Πάσης

Νόμιμη ... Σουπιά! Παράνομος, διότι προπονητής!

11-Κοσμίδης, παράνομο μέλος ΔΣ, που ομολόγησε ότι είναι προπονητής!

12-Γκάζι, Διευθυντής αθλήματος, νόμιμος προπονητής, παράνομα ψηφίζει!!!


13-Σκοπελίτης

Ιδιοκτήτης

"Sportdata", εξωτερικός συνεργάτης!!!


14-Αυτόν τον ψάχνω ακόμα!

Τώρα την βρήκα και της την ετοιμάζω!

Με τα προηγούμενα άρθρα μου έχω ήδη αποδείξει ότι οι ανωτέρω είναι "προκλητικοί εγκληματικοί αθλητικοί και οικονομικοί επιχειρηματίες" που αρμέγουν την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε από τις θέσεις τους στο διοικητικό της συμβούλιο και ... παραπλεύρως, παραβιάζοντας ταυτόχρονα και καραμπινάτα και την αθλητική και την φορολογική νομοθεσία!!!

Τονίζεται επίσης ότι οι 1 - 3 - 5 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11  ήδη προπονούν επαγγελματικά και στους συλλόγους τους με συμβάσεις κατατεθειμένες στις εφορίες τους ή "μαύρα" παραβιάζοντας επίσης ταυτόχρονα και καραμπινάτα και την αθλητική και την φορολογική νομοθεσία!!!

 Η Δημοσίευση Παρανομιών αποτελεί αυτονόητα Καταγγελία προς κάθε κατεύθυνση!

 

Είναι αυτονόητο ότι οι ανωτέρω κάτοχοι διπλώματος προπονητή από τη ΓΓΑ, Μπουλούμπασης - Βόβλας - Καρβούνης - Χονδροματίδης - Πάσης - Κοσμίδης, πρέπει να θεωρηθούν "επαγγελματίες προπονητές" μη έχοντες δικαίωμα να είναι αντιπρόσωποι συλλόγων προς την ΕΛΟΚ και να υποβάλουν υποψηφιότητα για θέσεις Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επτροπής, διότι έπρεπε με βεβαία ημερομηνία ΝΑ ΕΙΧΑΝ υποβάλει προς τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού δήλωση αποποίησης της ιδιότητας του προπονητή προκειμένου να θέσουν υποψηφιότητα για τις ανωτέρω διοικητικές θέσεις στην ομοσπονδία! Εφόσον τέτοια δήλωση ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ υποβάλει, τότε τα Καραλαμόγια αυτά αποκρύπτουν την άσκηση του επαγγέλματος του προπονητή και καταλαμβάνουν ταυτόχρονα μια θέση στη διοίκηση της ΕΛΟΚ με αποτέλεσμα να χειραγωγούν το άθλημα και να οδηγούν μια αθλητική ομοσπονδία σε εξ ορισμού συνεχή εξαπάτηση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού!!! Καμιά βεβαίωση της ΕΛΟΚ για αυτούς δεν πρέπει να γίνει δεκτή από τη ΓΓΑ, διότι προφανώς ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΟΚ!!!  ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΟ ΔΣ ΕΚΠΙΠΤΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙ!!!!!!!!!!

Περαιτέρω μου φαίνεται πολύ περίεργο πώς η ΓΓΑ δεν κάνει ένα ερώτημα στο ΣΔΟΕ με τα ονόματα και τις διευθύνσεις των ανωτέρω 1 - 3 - 5 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11  "κυρίων" μαζί με τα ονόματα των συλλόγων τους με το ερώτημα αν έχουν σύμβαση προπονητή με τον δικό τους ή άλλο σύλλογο, πράγμα που θα φαίνεται α) στην τοπική εφορία του συλλόγου, ή β) στη φορολογική δήλωση του καθενός από τους ανωτέρω, και γ) αν αυτό δεν φαίνεται πουθενά, τότε να δώσει στο ΣΔΟΕ το άρθρο μου ΕΛΟΚ-ΓΓΑ: Η Πυραμίδα της Απάτης!  Πώς η ΓΓΑ υποθάλπει μια εκτεταμένη φοροδιαφυγή! , όπου αποδεικνύεται ότι κάνουν σεμινάρια καράτε σε όλη την Ελλάδα και άρα παίρνουν τα λεφτά "μαύρα"!!! Είναι προφανές ότι ΔΩΡΕΑΝ παροχή υπηρεσιών διδασκαλίας σε σεμινάρια δεν υπάρχει με βάση τη φορολογική νομοθεσία! Εδώ στο μαγαζί του γιού σου σε βρίσκουνε και σου λένε "Δουλεύεις μαύρα! Πάρε ένα πρόστιμο"!

Θα μπορούσε επίσης να τους ζητήσει από μια υπεύθυνη δήλωση (να την έχει στα χέρια του) πως όσο ήταν και είναι μέλη του ΔΣ της ΕΛΟΚ δεν άσκησαν και δεν ασκούν το επάγγελμα του προπονητή. Αυτή η δήλωση ενυπάρχει μέσα στην δήλωσή τους ότι "δεν υφίσταται για αυτούς κανένα από τα κωλύματα του νόμου 2725/1999 και του άρθρου 9 του καταστατικού της ΕΛΟΚ", την οποία έδωσαν στην ΕΛΟΚ όταν πήραν μέρος στις εκλογές ως υποψήφιοι ΔΣ, και επομένως δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να την ξαναδώσουν!!!


Γενικά, αποδεικνύεται ότι η ΓΓΑ αφήνει πλήρη και εν λευκώ δικαιοδοσία στις ομοσπονδίες να διαχειρίζονται το κάθε άθλημα χωρίς κανένα έλεγχο και παρακολούθηση και για αυτό το λόγο ο Ελληνικός αθλητισμός έχει γίνει βορά των επιτήδειων και των απατεώνων της διαπλοκής, μέρος της οποίας γίνονται και οι πολιτικοί προϊστάμενοι της ΓΓΑ, αλλά και αυτοί οι ίδιοι οι υπάλληλοί της, άλλο που δεν ήθελαν και οι μεν και οι δε!!!

Γνωρίζει ο πρωθυπουργός
αυτά που κάνετε εκεί στην αμαρτωλή ΓΓΑ?

 


Ο Yπουργός Πολιτισμού
κ. Κων/νος Τασούλας

Ο υφυπουργός Αθλητισμού
κ. Γιάννης Ανδριανός

Η γενική γραμματέας Αθλητισμού
κα Κυριακή Γιαννακίδου

ΓΓΑ = Ο Οίκος

της Μεγάλης

ΑΝΟΧΗΣ:

#################

1-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

2-Realnews

3-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

4-karate.gr

5-gazzetta

6-ΑΥΓΗ

7-zougla.gr

8-Δίκη/ΣΚΑΙ

9-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

10-Δίκη/ΣΚΑΙ

11-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

12-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

13-Δίκη/ΣΚΑΙ

14-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

15-ΑΠΟΨΗ

16-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

17-ΝΤΟΚ/ΝΤΑ

18-ΕΘΝΟΣ

19-Δίκη/ΣΚΑΙ

20-Δίκη/ΣΚΑΙ

21-ΝΤΟΚ/ΝΤΑ

22-karate.gr:
Πόρισμα Ρακιντζή

23-ΚουτίΠανδώρα

24-karate.gr:
Πόρισμα
Περσίδη

25-Πλακά-Αδριανό

26-Hot Doc vs ΓΓΑ

Με το άρθρο μου "30/4/2014 - Καταγγελία του ΔΣ/ΕΛΟΚ στη ΓΓΑ με αίτημα έκπτωσής του!!!" αποδεικνύεται ότι έστελνα στη διοίκηση της ΓΓΑ ένα-ένα όλα τα άρθρα μου τα σχετικά με τη διαφθορά και τη διαπλοκή που κυριαρχεί στην ΕΛΟΚ. Συνεπώς η ΓΓΑ ευθύνεται στο ακέραιο για το όργιο διαφθοράς και διαπλοκής στην ΕΛΟΚ!!!

 Η  Βασική Καραμπινάτη Παρανομία  είναι το ότι την Σχολή Προπονητών Καράτε της ΕΛΟΚ υπό την αιγίδα της ΓΓΑ την “τρέχει” ένα παράνομο διοικητικό συμβούλιο πάντα υπό την αιγίδα της ΓΓΑ!!!

Επομένως, η … Λέιντι ΓΓΑ-ΓΓΑ είναι μια κορυφαία και μακροχρόνια διεφθαρμένη και διαπλεκόμενη δημόσια υπηρεσία, η οποία παράγει καθημερινά τεράστια ηθική και οικονομική ζημία στον Ελληνικό Λαό, και όταν πολλές φορές την αναφέρω ως “Ο Οίκος της Μεγάλης Ανοχής” τρέμει το φυλλοκάρδι μου μήπως και με μηνύσουν οι απλοί … Οίκοι Ανοχής επειδή τους προσβάλω!!!

Τα αντικειμενικά άρθρα εφημερίδων και τηλεοπτικών σταθμών της δεξιάς στήλης σχετικά με τα 30 εκατ. ευρώ, που έχουν πάρει οι υπάλληλοι της ΑΓΓΑ (Αμαρτωλής Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού) χωρίς να τα δικαιούνται, αποδεικνύουν τη Διαφθορά και τη Διαπλοκή των υπαλλήλων της ΑΓΓΑ με τους κατά καιρούς πολιτικούς τους προϊσταμένους, οι οποίοι ενέκριναν τις αποφάσεις πληρωμής τους, και τους ομοσπονδιάρχες ως αντικείμενο της εύνοιας και των δύο ανωτέρω!!! Υπόλογα και υπεύθυνα της "ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΜΙΜΗΣ" Διαφθοράς και Διαπλοκής στη ΑΓΓΑ είναι και τα πέντε σημερινά κόμματα: η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ διότι αυτά τοποθετούσαν τους πολιτικούς προϊσταμένους στη ΑΓΓΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ διότι τα 3/4 του ΠΑΣΟΚ πήγαν σε αυτόν, οι ΑΝΕΛ διότι αποτελούνται από βουλευτές της ΝΔ, και το ΚΚΕ διότι υπόγεια συνεργάζεται με τη ΝΔ ως "τραβάτε με κι ας κλαίω"!


Μεταξύ των εμπλεκομένων στο τεράστιο αθλητικό και οικονομικό σκάνδαλο, δηλαδή μεταξύ των πολιτικών προϊσταμένων της ΓΓΑ και των κομμάτων τους, των υπαλλήλων της ΓΓΑ και των αθλητικών ομοσπονδιών, έχει πλέον αποκατασταθεί ένα τέλμα απόλυτης συνενοχής, αλληλεξάρτησης και αλληλο-εκβιασμού με αποτέλεσμα η Διαφθορά και η Διαπλοκή να διαιωνίζονται αυτόματα! Δηλαδή, ο καθένας από τους τρεις και μόνο με την παρουσία του εξαναγκάζει και τους άλλους δύο να παρανομούν ακριβώς όπως παρανομούσαν πάντα! Ο ρόλος πλέον της ΓΓΑ έχει καθοριστεί στο να συγκαλύπτει αυτό το τεράστιο αθλητικό και οικονομικό έγκλημα!

Μιλάμε για ογκώδες καρκίνωμα στην πολιτική, οικονομική και κοινωνική ζωή της χώρας με ανεξέλεγκτες μεταστάσεις!!! Μια κατάσταση που μόνο με έναν τρόπο διορθώνεται: Να κλείσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και να μεταταχθούν οι υπάλληλοί της σε άλλες υπηρεσίες!!!  Οι αθλητικές ομοσπονδίες πρέπει να αυτοσυντηρούνται οικονομικά, ειδάλλως να κλείσουν!!! Δεν μπορούμε να πληρώνουμε με ζωές ανθρώπων, που δεν έχουν να φάνε ή δεν έχουν να πάρουν φάρμακα, την κάψα του καθενός να γυμνάζεται!!!  


 Μέρος Α΄, Μέρος Β΄, Μέρος Γ΄

 


Θύμιος Περσίδης

Τα καλύτερα ... έρχονται!!!


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .