karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση  20/11/1998, τελευταία ενημέρωση 10/8/2004.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!

 

 

Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης,

Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

 

Ο Γιώργος Γερόλυμπος, πρόεδρος της ΕΟΕΚ, ως δημόσιο πρόσωπο και συνεργάτης επί σειρά ετών του σημερινού υφυπουργού αθλητισμού Γιώργου Ορφανού στον Τομέα Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας.

(Όπως είχε δημοσιευθεί σε παλαιότερο site μου στο Internet)

Από τον Θύμιο Περσίδη
τέως Γεν. Γραμματέα, Πρόεδρο και Επίτιμο Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Καράτε, Γεν. Γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε και σήμερα (2004) Πρόεδρο της ΠΟΠΚ.

0 - ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1 - 5/11/77- ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ
2 - 20/11/86- Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΟΕΚ 3 - 3/9/93- ΔΟΕ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΕ
4 - 16/9/93- Η ΠΡΩΤΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΟΑ 5 - 28/12/93-ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΣ: ΠΡΩΤΟ ΔΕΙΓΜΑ
6 - 1/1/94 (πριν και μετά)- ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ 7 - 25/4/94- Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
8 - 27/6/94- ΧΩΡΙΣ ΦΡΑΓΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ 9 - 28/12/93-ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΣ: ΠΡΩΤΟ ΔΕΙΓΜΑ
10 - 30/1/95- Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΚΑΡΑΤΕ 11 - 31/1/95- ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΟΠΕΚ
12 - 18/4/95- ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΕΟΕΚ;;; 13 - 10/10/95- (περίπου) ΠΟΛΛΟΙ "ΑΘΛΗΤΟΠΑΤΕΡΕΣ" ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
14 - 17/10/95- ΤΣΟΓΚΑΣ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ, ΔΑΡΑΣ, ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ 15 - 6/11/95- (και πριν και μετά) ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ
16 - 17/7/98- Ο ΜΑΣΤΕΡ ... ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑΣ!!! 17 - 1/9/98- ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΦΟΥΡΑ!
18 - 8/10/98- Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΙΟΣΚΙ ΤΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΥ, ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑΣ ΠΟΝΤΙΔΑ-ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΜΟΥΧΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΦΟΥΡΑ.

  (ΑΡΧΗ)

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Σερφάροντας στο Internet και μάλιστα στους χώρους του Καράτε στο site της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καράτε (WKF) και σε διάφορες σελίδες βρήκα την προσωπική προβολή του Γιώργου Γερόλυμπου, ο οποίος παρουσιάζει μια κατακόρυφη άνοδο στην ιεραρχία της διοίκησης του Καράτε μέσα και έξω από την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Εξέχον μέλος της διοίκησης του Καράτε στην Ελλάδα και διεθνώς, κατέχων σοβαρές θέσεις στην Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Ομοσπονδία και υποψήφιος για ακόμα σοβαρότερες.
Γνωρίζοντας από κοντά το ιδιόμορφο αυτό άτομο και κρίνοντάς το από τις δημόσιες πράξεις του στο δημόσιο βίο του στο γενικότερο χώρο του αθλητισμού, κρίνω σκόπιμο να καταγγείλω και από αυτή τη θέση, όπως έκανα και από το περιοδικό Μαχητικών Τεχνών ΔΥΝΑΜΙΚΟ, του οποίου ήμουν εκδότης, τις μεθόδους για την επικράτησή του, αλλά και τις απόμακρες σκοπιμότητές του. Η διακαής φιλοδοξία του να αναρριχηθεί ταχύτατα γενικά στην αθλητική διοίκηση και η φιλοχρήματη ιδιοσυγκρασία του είναι η αιτία της χωρίς ηθικούς φραγμούς πορείας του.

Πριν προχωρήσω θα ήθελα να τονίσω ότι όλοι εσείς που θέλετε να προσφέρετε στον αθλητισμό με ανιδιοτέλεια είσαστε, όπως ήμουν και εγώ, εγκληματικά αφελείς κατά του ίδιου του αθλητισμού που θέλετε να υπηρετήσετε και να προσφέρετε. Και είσαστε εγκληματικά αφελείς, διότι τελικά θα εξαπατηθείτε από εκείνους, οι οποίοι απομυζούν τον αθλητισμό. Σας συμβουλεύω να προσέχετε και να ξανακρίνετε κάθε άνθρωπο γύρω σας!

Υπάρχουν πολλές πιθανότητες, αν όχι βεβαιότητα, να με χαρακτηρίσετε αρχικά κακόβουλο συκοφάντη και δεν θα έχετε άδικο. Αλλά για να σας προλάβω και για να σας πείσω ότι απόλυτα μοναδική μου επιδίωξη είναι να καθαρίσει ο αθλητικός χώρος από τους ανθρώπους που έχουν καταλύσει κάθε ηθική αξία στον αθλητισμό, θα σας παραθέσω περιληπτικά δύο λόγια και για το άτομό μου, αλλά και τα δημοσιεύματά μου στο ΔΥΝΑΜΙΚΟ για την ΕΟΕΚ και τον Γερόλυμπο καθώς και τις αποφάσεις των δικαστηρίων που δίκασαν τις μηνύσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Καράτε, του Γερόλυμπου, και άλλων δύο μελών του ΔΣ της ΕΟΕ εναντίον μου με τις οποίες οι ενάγοντες απαιτούσαν συνολική αποζημίωση 60.000.000 δρχ. με στόχο φυσικά να με καταστρέψουν οικονομικά και όχι φυσικά για την ηθική τους ικανοποίηση. Δηλαδή, τώρα που τη "φάγανε" στα δικαστήρια η ηθική τους αποδείχτηκε διάτρητη;

Τα δημοσιεύματά μου κυκλοφόρησαν στο τέλος του 1994 και αρχές του 1995, και αποτελούσαν σκληρή και οξεία κριτική για πραγματικά και απαράδεκτα γεγονότα σχετικά με τη διοίκηση του Ελληνικού Καράτε. Μηνύθηκα για το 1/20 των όσων έγραψα, πράγμα που αποδεικνύει από μόνο του ότι οι ίδιοι οι θιγόμενοι συμφωνούσαν με τις κατηγορίες που τους απέδιδα και προσπάθησαν να περισώσουν ότι προλάβουν από τα κουρέλια τους!!! Αλλά το να περισώσεις την ηθική σου θέλει στρατηγική παράθεση μιας πολύχρονης σειράς από πράξεις καθαρότητας και διαφάνειας, νοήματα υπερδιαστημικά για ανθρώπους τέτοιας ποιότητας. Δυστυχώς, χωρίς καθόλου φαντασία, η φιλοσοφία τους περί αθλητικού πνεύματος επαναλαμβάνεται με θρασύτατη εμπορική εκμετάλλευση της ΕΟΕΚ και των συλλόγων της καθώς και με γκαγκστερική επίθεση για την αλλοτρίωση και της Ομοσπονδίας Χόκεϋ!!!

  (ΑΡΧΗ)

Αλλά ας δούμε τα γεγονότα με χρονολογική σειρά:

 5/11/77- ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Εκδίδεται το πρώτο τεύχος του μηνιαίου περιοδικού μαχητικών τεχνών "ΔΥΝΑΜΙΚΟ JUDO-KARATE", το οποίο περιοδικό κρατήθηκε στο προσκήνιο προβάλλοντας τις μαχητικές τέχνες και τα μαχητικά αθλήματα για δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια, δηλαδή μέχρι το Δεκέμβριο του 1994, που έβγαλε τα άπλυτα της ΕΟΕΚ στη φόρα. Εκδότης, αρθρογράφος, φωτογράφος και κυνηγός απατεώνων ο Θύμιος Περσίδης, ο πλέον ειδικός σήμερα στην Ελλάδα στον τομέα όλων των μαχητικών τεχνών.

Μια σειρά από τις πλέον ιστορικές μάχες ήταν εκείνη κατά του Λιβανέζου με τα πολλά διπλώματα καράτε και τα πολλά πτυχία πανεπιστημίων, ο οποίος είχε τότε συνήγορο τον σημερινό υπουργό δικαιοσύνης, τότε πρόεδρο του Δικηγορικού συλλόγου, κύριο Ευάγγελο Γιαννόπουλο. Τελικά δικαιώθηκαν ο Περσίδης και το ΔΥΝΑΜΙΚΟ, καταδικάστηκε και απελάθηκε (για άλλους λόγους) ο Λιβανέζος. Ο Λιβανέζος αυτός ήταν κουμπάρος του "πιστολέρο" Ζαχόπουλου και δάσκαλός του, που του είχε δώσει και νταν στο καράτε, ενώ ο Ζαχόπουλος είναι απόλυτος συνεργάτης μελών του ΔΣ της ΕΟΕΚ.

Τα πρόσωπα του … μελό στη συνέχεια.

  (ΑΡΧΗ)

 20/11/86- Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΟΕΚ

Ο Τάκης Μακρής ως Πρόεδρος και ο Θύμιος Περσίδης ως Γενικός Γραμματέας φτιάχνουν και αναπτύσσουν την Ελληνική Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Καράτε.

Πραγματικά, οι δύο παραπάνω ατομικά κυρίως, αλλά και σε συνεργασία με δευτερεύοντες παράγοντες οργάνωσαν, ανάπτυξαν και φρόντισαν να αναγνωριστεί από τη ΓΓΑ η ΕΟΕΚ . Για τα πέντε πρώτα χρόνια η ΕΟΕΚ είχε έδρα το γραφείο του Γενικού Γραμματέα Θύμιου Περσίδη, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός συντονιστής αλληλογραφίας, συλλόγων, αθλητών, αγώνων εσωτερικού και εξωτερικού κτλ.

Η αφιλοκερδής προσφορά και των δύο ανωτέρω κράτησε και ανέβασε την ΕΟΕΚ σε αυτό που είναι σήμερα.

Στη συνέχεια ο Θύμιος Περσίδης διατέλεσε Πρόεδρος και Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΟΕΚ, ακόμα και Διευθυντής της πρώτης Σχολής Προπονητών Καράτε της ΓΓΑ, προσφέροντας πάντα πολύτιμη βοήθεια στην ανάπτυξη της ομοσπονδίας και απολαμβάνοντας για την προσφορά του την απόλυτη εκτίμηση όλων ανεξαιρέτως των μελών του ΔΣ, (αποτυπωμένο σε επιστολή τους με τις υπογραφές τους αυτό), μέχρι τη στιγμή βέβαια που αντιλήφθηκε την αδιαφάνεια και τη διαφθορά που άρχισε να κυριεύει την ΕΟΕΚ, χτύπησε τη σαπίλα από τα περιοδικά του οπότε ξαφνικά όλα αντιστράφηκαν.

  (ΑΡΧΗ)

 3/9/93- ΔΟΕ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΕ (ΒΛΕΠΕ ΚΑΙ INTERNET-       URL: http://www.kofukan.ch/wkpf/wkpf.htm)

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή με απόφαση της ολομέλειάς της αναγνωρίζει απόλυτα ως διαφορετικά αθλήματα δύο Καράτε στον κόσμο και τις αντίστοιχες παγκόσμιες ομοσπονδίες τους: το Παραδοσιακό Καράτε της International Traditional Karate Federation (ITKF) και το Γενικό Καράτε της World Union of Karate-do Organizations (WUKO).

Αυτό για την Ελλάδα σημαίνει ότι αν μία αναγνωρισμένη από το Πρωτοδικείο αθλητική ομοσπονδία κατέχει τη βεβαίωση από την αντίστοιχη Παγκόσμια ότι είναι μέλος της, τότε η Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού είναι υποχρεωμένες να την αναγνωρίσουν αμέσως. Σε κάθε άλλη περίπτωση έχουμε σαφή κακοδιοίκηση, συναλλαγή, πελατειακές σχέσεις, εύνοιες, προσωποληψία, αποκλεισμούς, αθέμιτα προνόμια, αδικία και αναξιοκρατία.

Η ΔΟΕ θα αναγνωρίσει το Καράτε ως Ολυμπιακό Άθλημα υπό τον όρο οι δύο παγκόσμιες ομοσπονδίες καράτε να ενωθούν σε μία (World Karate Federation - WKF) με δύο κλάδους: ο ένας του Παραδοσιακού Καράτε, που θα διοικείται από την πρώην ITKF, και ο άλλος του Γενικού Καράτε, που θα διοικείται από την πρώην WUKO.Ταυτόχρονα, τους δίνει γραπτές οδηγίες για μια ισότιμη ένωση υπό μορφή σχεδίου καταστατικού με απόφαση της ολομέλειάς της στην 101η Σύνοδό της τον Οκτώβριο του 1993. Κάθε άλλη εξέλιξη προς την ολυμπιακή αναγνώριση αποκλείεται. …

Η WUKO αμέσως μετά την οδηγία της ΔΟΕ επιχειρεί να υφαρπάξει τα δικαιώματα της ITKF σε διεθνές και εθνικό επίπεδο. Μετονομάζει τον εαυτό της σε WKF και δημιουργεί ένα εικονικό κομμάτι παραδοσιακού καράτε μέσα της. Αυτό έγινε και στην Ελλάδα, όπου η Ελληνική Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Καράτε προσπαθεί να υφαρπάξει τα δικαιώματα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε. Αλλά η προσπάθεια αυτή είναι απόλυτα καταδικασμένη, ενώ το μόνο της αποτέλεσμα είναι η καθυστέρηση της αναγνώρισης του Καράτε ως Ολυμπιακού Αθλήματος. Αυτό είναι προφανές εκ του ότι επί πέντε χρόνια μέχρι σήμερα η WKF/πρώην WUKO δεν έχει πάρει την ολυμπιακή αναγνώριση της ΔΟΕ.

  (ΑΡΧΗ)

 16/9/93- Η ΠΡΩΤΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΟΑ

Η ΕΟΕΚ ζήτησε από την Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων πιστοποιητικό ότι είναι η μόνη αναγνωρισμένη ελληνική ομοσπονδία καράτε και ότι εκπροσωπεί όλα τα στυλ και της WUKO και της ITKF για να το χρησιμοποιήσει στη WUKO και αυτή με τη σειρά της στη ΔΟΕ!!! --

Η επιστολή αυτή επιχειρεί εξαπάτηση της ΕΟΑ, την υπογράφουν οι Σανιώτης και Οικονομάκης, πρόεδρος και γεν. γραμματέας αντίστοιχα της ΕΟΕΚ, (άλλα μπουμπούκια αυτά!), αλλά πίσω της κρύβεται φυσικά ο τότε αντιπρόεδρος Γερόλυμπος.

Η επιστολή αυτή είναι διπλά παράνομη, διότι πρώτον η ΕΟΕΚ ουδέποτε εξασκούσε το Παραδοσιακό Καράτε της ITKF, και δεύτερον διότι από άποψης καταστατικού ο ισχυρισμός της αποτελεί αλλαγή του σκοπού της χωρίς προηγούμενη τροποποίηση του καταστατικού και επιφέρει ακόμα και έκπτωση του ΔΣ. Σαφώς, λοιπόν, επιχειρήθηκε εξαπάτηση της ΕΟΑ, η οποία και πέτυχε, διότι η ΕΟΑ μερικές φορές λειτουργεί σαν απλό "αριστοκρατικό μπακάλικο του Κολωνακίου". Πραγματικά, την αξιοθρήνητη ολοκλήρωση της απάτης συμπλήρωσε ο τότε Γεν. Γραμματέας της ΕΟΑ και σημερινός Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας κύριος Διονύσης Γάγγας, ο οποίος, "πιασμένος" από τον Γερόλυμπο και χωρίς να ελέγξει τίποτα, εξέδωσε μια ψευδή και ανυπόστατη βεβαίωση σε επιστολόχαρτο της ΕΟΑ, χωρίς αριθμό πρωτοκόλλου, χωρίς υπογραφή προέδρου, αλλά μόνο με την υπογραφή του ίδιου του Διονύση Γάγγα (το "μπακάλικο" τους πέφτει πολύ λίγο), η οποία βόλεψε τον Γερόλυμπο στο εξωτερικό και την οποία ο Γερόλυμπος περιφέρει στα δικαστήρια σήμερα εναντίον της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε, μόνου νόμιμου μέλους της ITKF. Φωτό: Σανιώτης και Οικονομάκης.

Όταν μετά από δύο χρόνια ο Γάγγας κατάλαβε ότι εξαπατήθηκε, το παραδέχθηκε σε επιστολή του και προσπάθησε εντίμως να επανορθώσει, αλλά μπροστά στη θρασύτητα του Γερόλυμπου το "εντίμως" τελείωσε γρήγορα και τη θέση του πλέον πήρε το "κόψτε το λαιμό σας στο καράτε". Έτσι, αμερόληπτα και δίκαια αγκαλιάζει η ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και η Ολυμπιακή Ακαδημία τα "αθλήματα-παιδιά της".

Διαπιστώνεται, πάντως, μια άνευ προηγουμένου μανία του Γερόλυμπου να εξαφανίσει την ΠΟΠΚ! Το γιατί είναι εύκολο και θα το δούμε παρακάτω.

  (ΑΡΧΗ)

 28/12/93 - ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΣ: ΠΡΩΤΟ ΔΕΙΓΜΑ

Τότε έπεσε στην αντίληψή μου η πρώτη παρανομία του Γερόλυμπου, όταν διαπίστωσα ότι προωθούσε δικούς του προμηθευτές στην ΕΟΕΚ .--

Ήταν στη σύσκεψη του ΔΣ στις αρχές Δεκεμβρίου 1993, όπου είχαν αναλάβει 4-5 μέλη του ΔΣ να φέρουν προσφορές για προμήθεια φωτοαντιγραφικού και δικτύου υπολογιστών προς την ΕΟΕΚ . Πραγματικά, οι προσφορές ήρθαν κλειστές, όπως έπρεπε, σε φακέλους εκτός από αυτή που έφερε ο Γερόλυμπος, η οποία ήταν ανοικτή σε χαρτί fax σταλμένη στο προσωπικό του fax. Μετά από μαραθώνια συζήτηση και όταν δεν μπόρεσε να την επιβάλει ακύρωσε το διαγωνισμό και μετά από ανάμιση μήνα η ΕΟΕΚ αγόρασε το δίκτυο υπολογιστών χωρίς νόμιμο διαγωνισμό από εταιρεία που εργαζόταν φίλος του Γερόλυμπου. Η αγορά έγινε εντός του 1994 και περάστηκε στις δαπάνες του 1993 και η επιτροπή προμηθειών συναίνεσε απόλυτα!

  (ΑΡΧΗ)

 1/1/94 (πριν και μετά)- ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Μία μόνιμη παρανομία του Γερόλυμπου ήταν ότι, ενώ ήταν παντοδύναμο μέλος της διοίκησης του Ελληνικού Καράτε, ήταν ταυτόχρονα και αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα των φορμών καράτε Kamikaze και πουλούσε σε συλλόγους, προπονητές και αθλητές μετατρέποντας έτσι τη διοικητική του σχέση με τον κόσμο του Καράτε σε πελατειακή σχέση προμηθευτή προς πελάτες--

Είναι φανερό ότι σε τέτοιες περιπτώσεις, η προτίμηση από τους ενδιαφερόμενους των εμπορευμάτων του "αντιπροέδρου" τους άνοιγε το δρόμο για εύνοιες στα αξιώματα και τα ρουσφέτια της ομοσπονδίας καθώς και οι καλές εκπτώσεις και η πίστωση από μέρος του "εμπόρου" του εξασφάλιζε ψήφους και υποστηρικτές. (Αριστερά, φωτό λιανικής απόδειξης!!!)

Είναι φανερό πως αν εγώ ήμουν καλός πελάτης του Γερόλυμπου θα με έκανε και διαιτητή, ίσως και εθνικό προπονητή κι ας μην έχω περάσει από τη Σχολή Προπονητών, θα μου προωθούσε και τους αθλητές, θα μου πέρναγε και τους μαυροζωνάδες μου στη Σχολή Προπονητών, θα μου έβαζε και κάποια μόρια παραπάνω στην αξιολόγηση συλλόγων ώστε να πάρω μεγαλύτερη επιχορήγηση από τη ΓΓΑ, θα έσπρωχνε και με τους διαιτητές του την τάδε αθλήτριά μου να βγει πρωταθλήτρια και να περάσει χωρίς εξετάσεις στο Πανεπιστήμιο, και άλλα πολλά.

Γι' αυτό οι ομοσπονδίες έχουν γίνει φυτώρια νέο-γκαγκστερικών μεθόδων. Διότι εσείς κύριε Φούρα δεν κάνετε κανένα έλεγχο ακόμα και μετά από καταγγελίες.

Ο Γερόλυμπος καταγγέλθηκε για αυτό στην WUKO, αλλά τους εξαπάτησε εύκολα λέγοντας το ψέμα ότι πούλησε την επιχείρηση. Είναι απαράδεκτο η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και η Επιτροπή Φίλαθλης Ιδιότητας, στις οποίες είχε καταγγελθεί πλειστάκις ο Γερόλυμπος, να ευνοούν τέτοιες καταστάσεις. Αυτό μας κάνει να σκεπτόμαστε ότι όλοι οι αθλητικοί παράγοντες από το Σωματείο Κολοπετινίτσης μέχρι τον Υφυπουργό το έχουν κοινό μυστικό να κονομάνε δια μέσου των ομοσπονδιών τους. Γιατί αφήνετε κάποιους Γερόλυμπους να χαλάνε την εικόνα του Αθλητισμού και τη δική σας κύριε Φούρα;

  (ΑΡΧΗ)

 25/4/94- Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Μία άλλη μόνιμη παρανομία του Γερόλυμπου είναι ότι εκμεταλλεύεται μέσα στην ΕΟΕΚ την έννοια των παραδοσιακών στυλ εξαπατώντας με τους Τσόγκα και Παπαδημητρόπουλο όλο τον κόσμο του καράτε. --

25,26,27/4/94 η ΕΟΕΚ πλήρωσε έξοδα και αμοιβή στον Τόμυ Μόρις για τριήμερο σεμινάριο. Ο Μόρις δίδαξε δύο και όχι τρεις ημέρες για την ΕΟΕΚ και μία για το Σίτο-ρύου των Τσόγκα και Παπαδημητρόπουλου πληρωμένος από την ΕΟΕΚ. Και δεν είναι η μοναδική φορά.

Πραγματικά, ο Γερόλυμπος σε συνεργασία με τα σημερινά μέλη του ΔΣ της ΕΟΕΚ Γιώργο Τσόγκα, εκτελωνιστή, και Ανδρέα Παπαδημητρόπουλο, εφοριακό, και με την απαράδεκτη συνεργασία του τεχνικού της WUKO Tommy Morris έχουν στήσει την εξής επιχείρηση.

Φωτό: Τσόγκας, Παπαδημητρόπουλος και Βαρέλης πουλάνε παραδοσιακό Σίτο-Ρύου χωρίς να έχουν καμία σχέση με την πραγματική ομοσπονδία της Ιαπωνίας.

Πρώτον, η ΕΟΕΚ περνάει όλους τους ασχολούμενους με το καράτε από εξετάσεις στην τεχνική των τεσσάρων στυλ Σότοκαν, Γουάντο-ρύου, Γκότζου-ρύου και Σίτο-ρύου, πράγμα παράνομο διότι το καταστατικό της παγκόσμιας WUKO δεν αναφέρει πουθενά κάποια τέτοια αναγκαιότητα και επίσης αυτό δεν γίνεται σε καμία ομοσπονδία μέλος της WUKO στον κόσμο. Η WUKO δέχεται ισότιμα όλα τα στυλ καράτε, ιαπωνικά ή όχι, χωρίς καμία εξάρτηση του ενός από το άλλο. Οι αθλητές και προπονητές του καράτε στην Ελλάδα εξαναγκάζονται να αποδέχονται αυτές τις εξετάσεις, στις οποίες φθάνουν μετά από σεμινάρια των παραπάνω και άλλων κυρίων, στα οποία πληρώνουν αρκετά χρήματα, διότι μόνο έτσι μπορούν να πάρουν νταν μαύρης ζώνης και να φθάσουν στο πολυπόθητο πτυχίο προπονητή που δίνει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Με το πτυχίο αυτό γίνονται νόμιμοι εμπειρικοί προπονητές στο γυμναστήριό τους και δεν τους το κλείνει η Νομαρχία.

Με αυτό τον τρόπο, οι παραπάνω κύριοι εκμεταλλεύονται οικονομικά το πτυχίο εμπειρικού προπονητή, που παρέχεται υποτίθεται δωρεάν από τη ΓΓΑ. Το σύστημα αυτό είναι αρκετά προσοδοφόρο ενώ ταυτόχρονα αποτελεί και μια παράνομη εξάρτηση των αθλητών του καράτε και από τα παραπάνω τρία πρόσωπα.

Παράλληλα, ο σκωτσέζος "αξιότιμος" τεχνικός της WUKO Tommy Morris, εκμεταλλευόμενος τη θέση του στη WUKO, έχει ιδρύσει την προσωπική ομοσπονδία καράτε Kobe-Osaka International δήθεν Σίτο-ρύου και έρχεται για σεμινάρια και εξετάσεις στην Ελλάδα, ενισχύοντας έτσι την παράνομη παραομοσπονδία Σίτο-ρύου των Τσόγκα και Παπαδημητρόπουλου με επίτιμο πρόεδρο τον Γερόλυμπο, η οποία λειτουργεί παρασιτικά μέσα στην ΕΟΕΚ υπό μορφή συλλόγου με το όνομα "Ελληνική Οργάνωση Σίτο-ρύου".

Σημειωτέον ότι το επίσημο Σίτο-ρύου της Ιαπωνίας έχει άλλον εκπρόσωπο στην Ελλάδα, τον Δημήτρη Ζεύκη με ομοσπονδία και συλλόγους, οι οποίοι εμποδίζονται να μπουν στην ΕΟΕΚ για να μην χαλάσει η δουλειά των Γερόλυμπου, Τσόγκα, Παπαδημητρόπουλου.

  (ΑΡΧΗ)

 27/6/94- ΧΩΡΙΣ ΦΡΑΓΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ

Το ΔΣ της ΕΟΕΚ μετά από επίμονες κινήσεις του Γιώργου Γερόλυμπου ακυρώνει εξετάσεις νταν σαν αποτέλεσμα προσπάθειας πολιτικής επικράτησης μέσα στην ΕΟΕΚ.

Το ΔΣ της ΕΟΕΚ ακυρώνει εξετάσεις για νταν της ΕΟΕΚ των Χατζηλιάδη και Ωραιόπουλου κατά παράβαση του Εσωτερικού Κανονισμού, μόνο και μόνο για την πολιτική επικράτηση μέσα στην ΕΟΕΚ. Ο Γερόλυμπος στρέφεται εναντίον του επί δεκαπέντε χρόνια δασκάλου του στο καράτε, τον οποίο και προσβάλει με κάθε τρόπο με μόνη αιτία την πολιτική του επικράτηση στην ΕΟΕΚ.

Για όλους τους εκτός καράτε κάτι τέτοιο δεν προσλαμβάνει την ορθή βαρύτητα. Αλλά σκεφθείτε τι αναμνήσεις έχουμε όλοι από καλούς δασκάλους και καθηγητές μας που τους είχαμε για δύο-τρία χρόνια στα σχολεία. Ο ιάπωνας δάσκαλος καράτε Τετσούο Οοτάκε επί δέκα πέντε χρόνια μάθαινε τον Γερόλυμπο πώς να περπατάει και όχι να μπουσουλάει στο τατάμι (στρώματα καράτε). Ο τελευταίος του έδειξε την ευγνωμοσύνη του προσβάλλοντάς τον με όλους τους τρόπους. Για όσους έχουν ασχοληθεί με τις μαχητικές τέχνες, αυτή η συμπεριφορά αποδεικνύει ακράδαντα ότι ο Γερόλυμπος είναι ένα άτομο χωρίς κανένα φραγμό.

  (ΑΡΧΗ)

 7/10/94- ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ

Εξαπάτηση Συλλόγων και Δικαστηρίου από τον Γερόλυμπο και το ΔΣ της ΕΟΕΚ--

Στις 7/10/94 είχε ορισθεί να δικαστεί η αίτηση 23 συλλόγων της ΕΟΕΚ κατά της διοίκησης της ΕΟΕΚ για να τους δώσει το δικαστήριο τη δικαιοδοσία να κάνουν γενική συνέλευση για κακοδιοίκηση και οικονομικές ανωμαλίες. Ο Γερόλυμπος ως μάρτυρας υπέρ του ΔΣ και αντιπρόσωπός του κατέθεσε ενόρκως ότι το ΔΣ είχε ορίσει κιόλας τη συνέλευση που ζητούσαν οι 23 σύλλογοι και επομένως δεν υπήρχε λόγος να ορισθούν οι σύλλογοι αρμόδιοι για αυτό. Το δικαστήριο τον πίστεψε και άφησε αρμόδιο το ΔΣ της ΕΟΕΚ να κάνει την καθορισμένη γενική συνέλευση.

Μετά από λίγες μέρες το ΔΣ της ΕΟΕΚ ματαίωσε την προγραμματισμένη ΓΣ χωρίς καμιά δικαιολογία και τελικά τη μετέφερε στην επόμενη χρονιά, ώστε να αλλάξει κατά το συμφέρον του τους έχοντες δικαίωμα ψήφου συλλόγους. Αυτό το κατάφερε ακυρώνοντας ακόμα και πανελλήνιο πρωτάθλημα, διευκολύνοντας δικούς του συλλόγους να αποκτήσουν δικαίωμα ψήφου την επόμενη χρονιά με διασυλλογικούς αγώνες και εμποδίζοντας τους αντιφρονούντες να κάνουν ή να πάρουν μέρος σε διασυλλογικούς αγώνες..

Είναι φανερό ότι η κίνηση αυτή ήταν εσκεμμένη και ο κύριος οργανωτής όλων Γιώργος Γερόλυμπος είχε εξαπατήσει με τη μαρτυρία του το δικαστήριο με σκοπό να μεταφέρει τη Γενική Συνέλευση στην επόμενη χρονιά.

  (ΑΡΧΗ)

 30/1/95- Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΚΑΡΑΤΕ

Νομιμοποιείται η Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε (ΠΟΠΚ) με την εγγραφή της στα βιβλία του Πρωτοδικείου Αθηνών, η οποία όμως είναι από το 1990 αναγνωρισμένο μέλος της ITKF.

Η ΠΟΠΚ ήταν από πολλά χρόνια μέλος της Παγκόσμιας του Παραδοσιακού και από το 1990 και μετά είχε πρόεδρο τον Παναγιώτη Δρακόπουλο, μετά από την αποχώρηση από το Παραδοσιακό Καράτε του Γιώργου Παναγιωτίδη και των συλλόγων του, που προσαρτήθηκαν σε άλλη ομοσπονδία από το 1990. Η ΠΟΠΚ κάνει αίτηση αναγνώρισης στην Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων και στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, οι οποίες και της αρνούνται την αναγνώριση παραβαίνοντας κάθε αρχή συνταγματικού δικαίου και έννομης τάξης, ευνοώντας έτσι παράνομα την ΕΟΕΚ και τον Γερόλυμπο. Στις ΕΟΑ και ΓΓΑ θα αναφερθούμε σε άλλο κεφάλαιο, ενώ εδώ θα επικεντρώσουμε στις σχέσεις ΠΟΠΚ και ΕΟΕΚ-Γερόλυμπου.

Ο Γιώργος Γερόλυμπος με μια αριστοτεχνική σειρά από απάτες είναι σήμερα μέλος του ΔΣ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καράτε (WKF), ενώ ταυτόχρονα κυνηγάει λυσσαλέα να "κλείσει" την ΠΟΠΚ. Και εξηγούμαι:

Όπως είπαμε στην αρχή, η ΔΟΕ αναγνωρίζει δύο διαφορετικά αθλήματα καράτε, το Παραδοσιακό και το Γενικό, καθώς και τις δύο παγκόσμιες ομοσπονδίες που τα καλύπτουν. Για να αναγνωρίσει το Καράτε ως Ολυμπιακό Άθλημα τους είπε να ενωθούν σε μία ομοσπονδία με δύο τελείως ανεξάρτητους κλάδους και τους έδωσε και οδηγίες για ένα κοινό καταστατικό.

Οι αθλητικές αρχές κάθε χώρας είναι υποχρεωμένες να αναγνωρίσουν ως αντίστοιχες εθνικές ομοσπονδίες των δύο διαφορετικών αυτών αθλημάτων τα αντίστοιχα μέλη των αντίστοιχων παγκόσμιων ομοσπονδιών.

(Παρένθεση: Εδώ στην Ελλάδα που όλα διαστρεβλώνονται, η ΓΓΑ μας λέει ότι η αναγνώριση μιας ομοσπονδίας είναι "πολιτική επιλογή". Όχι κύριοι, δεν είναι "πολιτική επιλογή" ο σωστός χαρακτηρισμός, αλλά "κομματική βρωμιά". Δεν μπορείτε να πετάτε στα σκουπίδια αυτόν που επί είκοσι χρόνια ασχολείται με ένα άθλημα και να δίνετε την ομοσπονδία του αθλήματος στον ψηφοφόρο σας που έβοσκε πρόβατα!)

Η ΕΟΕΚ από την ίδρυσή της και από το καταστατικό της ήταν μέλος του Γενικού Καράτε και όχι του Παραδοσιακού. Φυσικά ήταν μέλος της Παγκόσμιας του Γενικού και δεν είχε καμία σχέση με την Παγκόσμια του Παραδοσιακού.

Ο Γερόλυμπος, λοιπόν, στα τέλη 1993, αρχές 1994 εξαπάτησε την ΕΟΑ και τη ΓΓΑ και πήρε ψευδείς βεβαιώσεις ότι η ΕΟΕΚ καλύπτει και το Παραδοσιακό Καράτε. (Λεπτομέρειες για την απαράδεκτη λειτουργία των ΕΟΕΚ και ΓΓΑ στις δικές τους σελίδες.) Αυτές και μόνο οι βεβαιώσεις αποτελούσαν αλλαγή σκοπού του καταστατικού της ΕΟΕΚ χωρίς να προηγηθεί τροποποίησή του και επομένως αποτελούσαν αιτία έκπτωσης του ΔΣ αυτής. Το καταγγείλαμε στη ΓΓΑ, αλλά εκεί είναι ξέφραγο αμπέλι!

Τις βεβαιώσεις αυτές τις πήγε ο Γερόλυμπος στην Παγκόσμια WKF του Γενικού Καράτε, η οποία με τη σειρά της προσπαθούσε παγκοσμίως να υποκλέψει τα δικαιώματα της Παγκόσμιας του Παραδοσιακού και γι' αυτό είχε δημιουργήσει μέσα της ένα κομμάτι "Παραδοσιακό-Μαϊμού", ώστε να ισχυρισθεί στη ΔΟΕ ότι καλύπτει και τα δύο είδη καράτε με απώτερο σκοπό να απορροφήσει υπό έλεγχο και σαν μικρό τμήμα της τη γνήσια του Παραδοσιακού. (Είναι φανερό ότι και αυτή η απάτη δεν περνάει, για τον απλούστατο λόγο πως το Καράτε δεν έχει ακόμα αναγνωρισθεί ως Ολυμπιακό. Η ολομέλεια της ΔΟΕ θέλει ισοτιμία στο Καράτε.)

Φωτό: Ο Γιώργος Μπίκας, μέλος του ΔΣ της ΕΟΕΚ και ταυτισμένος με τη φιλοσοφία και τις επιδιώξεις του Γερόλυμπου, σε τελευταία μας συζήτηση και στην παρατήρησή μου "μας κλέβετε τα δικαιώματά μας" (εννοούσα φυσικά του Παραδοσιακού Καράτε) μου απάντησε εκτός εαυτού από την καταχώρηση κάθε απάτης τους στο Internet αποκαλύπτοντας τις υποκριτικά αποκρυπτόμενες πεποιθήσεις του: "Ναι, ρε ---------, σας τα κλέβουμε γιατί είμαστε μάγκες!"

Στις εκλογές για ΔΣ στην Πανευρωπαϊκή το Μάιο 1994 ο Γερόλυμπος υπέβαλε υποψηφιότητα ως αντιπρόσωπος του ανύπαρκτου κλάδου του Παραδοσιακού της ΕΟΕΚ για κάποια θέση στον ανύπαρκτο κλάδο του Παραδοσιακού της WKF και … εκλέχθηκε! Συγχαρητήρια και … ανθοδέσμες! Με τις ικανότητες που έχει σε χώρους που δεν τον ξέρουνε και με κάποια οικονομικά έξοδα από την ΕΟΕΚ, ο έλεγχος θα δείξει κατά πόσον αυτά είναι εύλογα, κατάφερε να εκλεγεί και μέλος του ΔΣ της Παγκόσμιας στις εκλογές του Δεκεμβρίου της ίδιας χρονιάς, μάλιστα και Αντιπρόεδρος! Συνηθίζει βλέπετε στο εξωτερικό να συστήνεται σαν σπουδαίος κυβερνητικός παράγοντας και σύμβουλος υπουργών. Προτιμάει να "συμβουλεύει" τους κυρίους Μιλτιάδη Έβερτ, Βαγγέλη Μεϊμαράκη και Ανδρέα Φούρα, αλλά μόνο για τον τελευταίο δεν αμφισβητείται.

Οι θέσεις όμως αυτές του Γερόλυμπου πάσχουν από τη βάση τους: την υποψηφιότητά του. Πρώτον παρανόμησε και πήρε ψευδείς βεβαιώσεις από ΕΟΑ και ΓΓΑ, δεύτερον παρανόμησε διότι το καταστατικό της ΕΟΕΚ δεν έγραφε πουθενά στον σκοπό της την ανάπτυξη του Παραδοσιακού Καράτε, τρίτον και κυριότερο η ΕΟΕΚ δεν είχε ποτέ καμιά σχέση με το Παραδοσιακό Καράτε, διότι δεν ήταν ποτέ μέλος της Παγκόσμιας του Παραδοσιακού, ενώ υπήρχε πάντα μια άλλη ελληνική ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε, ενεργό μέλος για πολλά χρόνια της αντίστοιχης Παγκόσμιας, η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΚΑΡΑΤΕ με σημερινό Πρόεδρο τον Παναγιώτη Δρακόπουλο και Γενικό Γραμματέα τον Θύμιο Περσίδη. Γι' αυτό ακριβώς το λόγο ο Γερόλυμπος κυνηγάει λυσσαλέα και παράνομα να κλείσει την ΠΟΠΚ. Διότι η αναγνώριση της ΠΟΠΚ σημαίνει αποκάλυψη της απάτης του και αυτόματη καθαίρεσή του από κάθε διεθνές αξίωμα.

Συνεπώς, ο Γερόλυμπος είναι ένα μεγάλο τίποτα στις διοικήσεις και της Παγκόσμιας WKF και της αντίστοιχης Πανευρωπαϊκής της.

  (ΑΡΧΗ)

 31/1/95- ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΟΠΕΚ

Δημιουργείται από τον Γερόλυμπο ψεύτικη ομοσπονδία παραδοσιακού καράτε η ΕΟΠΕΚ, πάντα στην προσπάθειά του να πνίξει την ΠΟΠΚ. --

Ο Γερόλυμπος δημιούργησε με μερικούς συλλόγους-μέλη της ΕΟΕΚ μια ψεύτικη ομοσπονδία παραδοσιακού καράτε, την "ομοσπονδία μαϊμού" ΕΟΠΕΚ, ώστε να εξαπατήσει με αυτήν το δικαστήριο, πως δήθεν κάποια μέλη της ΕΟΕΚ καλλιεργούν το Παραδοσιακό Καράτε, στο σχέδιό του πάντα να αρπάξει τα δικαιώματα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε (ΠΟΠΚ). Στο πενταμελές προσωρινό διοικητικό συμβούλιο της ΕΟΠΕΚ δεν διστάζει να διασύρει μάλιστα, με τη συμμετοχή της, τη γυναίκα του Εμμανουέλας Ποντίδα (Φωτό: αριστερά, μας κρύβει εσκεμμένα το "Γερολύμπου") και τον κουμπάρο του Βασίλη Καραπάνο. Ο τελευταίος είναι μόνιμος συνεργάτης του Γερόλυμπου στα παιχνίδια του με τις ομοσπονδίες, τον οποίο είχε φέρει για 3-4 χρόνια και σαν μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής της ΕΟΕΚ, αλλά και με τη βοήθεια του οποίου άρπαξε την ομοσπονδία του Χόκεϋ με συλλόγους από το ... Καράτε!!!

Επιβεβαιώνεται η άνευ προηγουμένου μανία του Γερόλυμπου να εξαφανίσει την ΠΟΠΚ!

Τα δικαιολογητικά για την αναγνώριση της ΕΟΠΕΚ από το Πρωτοδικείο τα είχε αναλάβει το μέλος της Δικαστικής Επιτροπής της ΕΟΕΚ δικηγόρος Γιώργος Ιατρόπουλος, πράγμα που αποδεικνύει πελατειακή σχέση μεταξύ Γερόλυμπου και Ιατρόπουλου και άρα βάσιμες υποψίες επηρεασμού της Δικαστικής Επιτροπής από τον Γερόλυμπο.

  (ΑΡΧΗ)

 24/2/95- ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΗΣ ΕΟΕΚ

Παράνομη εισαγωγή τροποποίησης του "σκοπού" σε άρθρο του καταστατικού της ΕΟΕΚ.--

Στις 24/2/95 έγινε Γενική Συνέλευση της ΕΟΕΚ για τροποποίηση άρθρων του καταστατικού της. Όλες οι τροποποιήσεις πρέπει να είναι γραμμένες στην πρόσκληση προς τους συλλόγους.

Στο Άρθρο 4 έγινε προσωπική παράνομη επέμβαση του Γερόλυμπου να περιληφθεί προσθήκη ότι δήθεν η ΕΟΕΚ περιλαμβάνει και το Παραδοσιακό Καράτε. Η προσθήκη αυτή είναι παράνομη διότι δεν περιλήφθηκε στην πρόσκληση αλλά και διότι δεν συζητήθηκε στη Γενική Συνέλευση αλλά μπήκε στα πρακτικά της εκ των υστέρων. Αλλά και εκεί που έβαλε την προσθήκη πάλι στραβά έχει πέσει, γιατί δεν γράφεται ξεκάθαρα στο Άρθρο με τους σκοπούς της ΕΟΕΚ, αλλά στο Άρθρο που αναφέρεται στα μέλη της ΕΟΕΚ.

Ο Γερόλυμπος διέπραξε αυτές τις πράξεις μέσα στα πλαίσια της απληστίας του να υφαρπάξει τα δικαιώματα του Παραδοσιακού Καράτε από την ήδη υπάρχουσα Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε, διαπιστευμένο μέλος της International Traditional Karate Federation.

  (ΑΡΧΗ)

 18/4/95- ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΕΟΕΚ;;;

Ζητήθηκε από συλλόγους μέλη της ΕΟΕΚ Οικονομικός έλεγχος της ΕΟΕΚ.

Πραγματικά, παράλληλα με τα δικαστήρια για να πάρουν οι 23 σύλλογοι άδεια για Γενική Συνέλευση, έγινε κρούση και προς τον κ. Λιάνη, Υφυπουργό τότε Αθλητισμού, και τον κ. Βασιλακόπουλο Γενικό Γραμματέα. Ούτε που έδωσαν σημασία στο θέμα.

Στις 20/12/94 έγινε νέα καταγγελία, τρεις σελίδες με 14 ειδικά θέματα στον κ. Λιάνη για τις παρανομίες του ΔΣ της ΕΟΕΚ. Πάλι καμιά σημασία.

Στις 20/2/95 καταγγέλλεται στους κυρίους Λιάνη και Βασιλακόπουλο η απάτη των "παραδοσιακών στυλ" της ΕΟΕΚ. Καμία ευαισθησία.

Στις 18/4/95 γίνεται προς τους κ.κ. Λιάνη και Βασιλακόπουλο από τέσσερις συλλόγους της ΕΟΕΚ μεταξύ άλλων και καταγγελία του ΔΣ της ΕΟΕΚ για οικονομικές ανωμαλίες. Καμία σημασία!

Στις 10/5/95 γίνεται για δεύτερη φορά η ίδια καταγγελία προς τους ίδιους παραλήπτες, "δίκαιους διοικούντες και φύλακες των συμφερόντων του ελληνικού λαού", με έμφαση στο κομμάτι για διαχειριστικό έλεγχο των οικονομικών της ΕΟΕΚ. Τίποτα δεν κινήθηκε.

Στις 24/5/95 κατατίθεται υπόμνημα στον Κ. Λιάνη για παραβάσεις τις ΕΟΕΚ που επιφέρουν ακόμα και έκπτωση του ΔΣ. Πέρα βρέχει!!! (Πρόκειται για τον … ιδανικό Υφυπουργό, εκτός του επόμενου που είναι εκτός συναγωνισμού!)

Επειδή όλοι οι ανωτέρω, υπό την κάλυψη της κυβέρνησης βέβαια, γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια τις δια νόμου διαβεβαιώσεις της ίδιας κυβέρνησης, περί απάντησης στον απλό πολίτη το πολύ σε ένα μήνα από την αίτησή του για κάθε θέμα του, στις 19/6/95 γνωστοποιούμε τις καταγγελίες μας και τις ταλαιπωρίες μας στο Σώμα Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (Τομέας Ποιότητας Ζωής παρακαλώ).

Το αποτέλεσμα ήταν να ζητήσει στις 27/6/94 ο Βασιλακόπουλος από το Υπουργείο Οικονομικών να γίνει διαχειριστικός έλεγχος στην ΕΟΕΚ.

Τότε το Υπουργείο Οικονομικών έδωσε εντολή στην Ειδική Επιθεώρηση Αθηνών να κάνει τον έλεγχο. Το θέμα το χρεώθηκε ο επιθεωρητής κ. Νικηφόρος Νότας, ο οποίος μαζί με ολόκληρη την Υπηρεσία του αποδείχτηκαν "νικηφόροι" μόνο για τον Γερόλυμπο, διότι το θέμα θάφτηκε στο πιο βαθύ συρτάρι μια και ως σήμερα (Οκτώβριος 1998, τρία χρόνια μετά!) δεν έχει γίνει ακόμα απολύτως τίποτα!!!

Με βάση όλα τα προαναφερόμενα το όλο σύστημα της Υπηρεσίας Ελέγχων του Υπουργείου Οικονομικών φαντάζει άχρηστο και διαβλητό στα μάτια του απλού πολίτη.

Ενδιάμεσα, οι τέσσερις καταγγέλοντες σύλλογοι εκβιάστηκαν με διαγραφή από την ΕΟΕΚ και μετά από λίγο υπέκυψαν μετά από το απαραίτητο αλισβερίσι. Κάποια δικηγόρος, δήθεν πληρεξούσιός τους υπέγραψε εξ ονόματος αυτών και άλλων ότι τους δόθηκαν ικανοποιητικές εξηγήσεις σχετικά με τα οικονομικά της ΕΟΕΚ, πράγμα ψευδές γιατί ποτέ δεν είδαμε κανένα λογαριασμό. Στην πραγματικότητα συμφωνήθηκε να γίνουν αμοιβαίες παραχωρήσεις από την ΕΟΕΚ και υποχωρήσεις από τους συλλόγους. Τελικά η ΕΟΕΚ τους εξαπάτησε (παλιά τέχνη) και μετά από μερικούς μήνες οι ενδιαφερόμενοι σύλλογοι επανήλθαν οκτώ κατά τον αριθμό τώρα στις καταγγελίες τους με νέα τους επιστολή στο Σώμα Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (πάλι Τομέας Ποιότητας Ζωής παρακαλώ).

Τότε η ΕΟΕΚ καθοδηγούμενη από το ΔΣ της και τον Γερόλυμπο εξάντλησε πάνω στους συλλόγους όλη της την εκδικητικότητα και τελικά τους διέγραψε από τη δύναμή της. Μετά από αυτό οι σύλλογοι υπέκυψαν και πάλι. Αλλά η ανηθικότητα και η παρανομία εξακολουθεί να υπάρχει καθώς και η υποχρέωση του ελέγχου από τον αρμόδιο επιθεωρητή, ο οποίος έλεγχος δεν έχει γίνει ακόμα μέχρι σήμερα 15/11/98. Συνεπώς αποδεικνύεται περίτρανα ο απόλυτα διακοσμητικός ρόλος του Σώματος Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (πάλι Τομέας Ποιότητας Ζωής παρακαλώ).

Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι το γκανγκστεριλίκι είναι η μόνη επιλογή για κάθε πολίτη σε αυτή τη χώρα. Μέχρι να κουνηθούν οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες σε αυτά τα τρία χρόνια ο Γερόλυμπος διέγραψε ογδόντα συλλόγους, άρπαξε δύο ομοσπονδίες, πήρε τρία εκατοπενηντάρια, ήταν στην οργανωτική επιτροπή του "Αθήνα 97", ακούγεται για την οργανωτική του "Αθήνα 2004" και ο πρωθυπουργός κοιτάζει τον πληθωρισμό! Εδώ είναι ο πληθωρισμός, μπροστά σας και ανάμεσά σας!

Ακόμα, όμως και μετά την υπαναχώρηση των καταγγελλόντων οι δημόσιες ελεγκτικές υπηρεσίες της διαχείρισης του δημόσιου χρήματος έχουν απόλυτη υποχρέωση να ελέγξουν τα καταγγελλόμενα για τον απλούστατο λόγο της υψηλής πιθανότητας παράνομου "κουκουλώματος", πράγμα που έγινε και στην πραγματικότητα.

Τονίζουμε για άλλη μια φορά ότι, αν λάβουμε υπόψη ότι από το 1993 δεν γράφονται στα Πρακτικά του ΔΣ της ΕΟΕΚ οι δαπάνες λεπτομερώς και εύληπτα για τους συμβούλους (αυτό και μόνο του αποτελεί κραυγαλέα παρανομία), αλλά οι τελευταίοι καλούνται να βάλουν μια μονογραφή, η οποία υποτίθεται ότι παίζει το ρόλο ότι "εγκρίνουν", στις εκτυπώσεις του μηχανογραφικού διπλογραφικού λογιστικού συστήματος από το οποίο έχοντες μαύρα μεσάνυχτα δεν καταλαβαίνουν τίποτα, τότε είναι οπωσδήποτε δυνατό και λίαν πιθανό κάποιοι αετονύχηδες να βάζουν τεχνηέντως χέρι στα λεφτά της ΕΟΕΚ. Ήμουν μέσα και ξέρω τις λεπτομέρειες!

Εξεταστέο ποιος θεός φροντίζει την ΕΟΕΚ (ή ημίθεος ή υφύ-θεος) δεδομένου ότι και προστατεύεται από τους ελέγχους και επιχορηγείται με ρυθμούς των 150.000.000 δρχ. το χρόνο και έχει καταντήσει εμπορικό μαγαζί του Γερόλυμπου με υπάλληλο τον από το κράτος αμοιβόμενο Γιώργο Σαμούχο, υπάλληλο της ΕΟΕΚ, και ως κέντρο διεθνούς απάτης σχετικά με το Παραδοσιακό Καράτε έχει διαπρέψει, και ο Γερόλυμπος παρά τις δήθεν αντιπολιτευτικές του πεποιθήσεις είναι ο χαϊδεμένος του Υφυπουργού Ανδρέα Φούρα.

Τον Αύγουστο του 1995, λοιπόν, βάλαμε την εντολή ελέγχου στο συρτάρι και το συρτάρι … σκούριασε και δεν ανοίγει! Ακόμα όμως και η τόση καθυστέρηση δεν θα πρέπει να μας δημιουργήσει εθνική απογοήτευση. Στη Γαλλία μόλις τώρα η Γαλλική Κυβέρνηση πέταξε από τη θέση του Προέδρου της Γαλλικής Ομοσπονδίας Καράτε τον επί τριάντα χρόνια πρόεδρό της Ζακ Ντελκούρ, Πρόεδρο και της Πανευρωπαϊκής και της Παγκόσμιας και στενό συνεργάτη του Γερόλυμπου, για οικονομικά "περίεργα" που τα ψάχνουν οι ελεγκτές του Γαλλικού Δημοσίου.

Πάντως, όπως εξήγησα και στον επιθεωρητή κ. Νικηφόρο Νότα, εάν δεν ελέγξει κάποιος γνώστης προσώπων και πραγμάτων την ΕΟΕΚ ο κάθε έλεγχος θα ισοδυναμεί με "σκέπασμα της υπόθεσης"!!!

Θα απευθυνθούμε για το ίδιο θέμα στον Συνήγορο του Πολίτη για να δούμε τι μορφή θα έχει και το πιο μοντέρνο "περίμενε".

  (ΑΡΧΗ)

 10/10/95- (περίπου) ΠΟΛΛΟΙ "ΑΘΛΗΤΟΠΑΤΕΡΕΣ" ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Παραιτείται από Γενικός Γραμματέας της ΕΟΕΚ ο Νικήτας Οικονομάκης και από έφορος εθνικών ομάδων ο Κώστας Δάρας (πρόεδρος στην Τακτική ΓΣ της 24-2-95, όπου και η παράνομη προσθήκη στο καταστατικό).--

Περίεργο να φεύγουν τόσο καλοί συνεργάτες! Κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Κολλητά ιδρύονται οι ομοσπονδίες Ζίου-ζίτσου, Τρίαθλου και Χόκεϋ.

  (ΑΡΧΗ)

 17/10/95- ΤΣΟΓΚΑΣ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ, ΔΑΡΑΣ, ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ

Πραγματικά, εγγράφεται στα βιβλία του πρωτοδικείου μια νέα ομοσπονδία ζίου-ζίτσου και άλλων μαχητικών τεχνών.

Ιδρυτικά μέλη είναι σωματεία με αντιπροσώπους τους αξιότιμους κυρίους: Βασίλη Ζαχόπουλο, (ο γνωστός αρχηγός του Οκινάουα Τε Τάϊ Καράτε Ντο και πιο γνωστός ως "ο πιστολέρο με τις χειροβομβίδες" από τη γνωστή επίθεση με πιστόλια και χειροβομβίδες στο σπίτι της πρώην φίλης του), Νικήτα Οικονομάκη, Κώστα Δάρα, Ανδρέα Αρβανίτη, Γιώργο Τσόγκα, Ανδρέα Παπαδημητρόπουλο, Χρήστο Γκουντή, περίεργους "αθλητοπατέρες" με το βίτσιο κάθε έξι μήνες να χώνονται και σε μια ομοσπονδία!!!

  (ΑΡΧΗ)

 

 6/11/95- (και πριν και μετά) ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ

Μετά τα δημοσιεύματα στα δύο τελευταία τεύχη του ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ Οκτώβριο και Δεκέμβριο 1994, που έβγαζαν στη φόρα τις διοικητικές και οικονομικές παρανομίες μελών του ΔΣ της ΕΟΕΚ, κατατέθηκαν τέσσερις αγωγές κατά του εκδότη Θύμιου Περσίδη για συκοφαντική δυσφήμηση από την ΕΟΕΚ , τον Γερόλυμπο, τον Τσόγκα και τον Παπαδημητρόπουλο. Τελικά δικαιώθηκε ο Περσίδης!!!

Οι αγωγές ήταν τέσσερις και όχι μία ή δύο. Έγιναν μία από το νομικό σύμβουλο της ΕΟΕΚ, αξιότιμο κύριο Ιωάννη Αναγνωστόπουλο και τρεις από τον δικηγόρο του Γερόλυμπου και οι ενάγοντες ήταν κατά σειρά … ιεραρχίας ΕΟΕΚ, Γερόλυμπος, Τσόγκας, Παπαδημητρόπουλος. Δεν έγιναν στα ποινικά δικαστήρια. Εκεί αργούν και αποσκοπούν στην ηθική τιμωρία του εναγόμενου. Έγιναν στα αστικά δικαστήρια που είναι πιο γρήγορα και ζητήθηκαν αποζημιώσεις συνολικού ύψους 60.000.000 δρχ. Είναι φανερό ότι ο στόχος του Γερόλυμπου ήταν η οικονομική καταστροφή του Περσίδη. Αυτή η άποψη ενισχύεται και από το ότι, όταν κέρδισε την πρώτη και τη δεύτερη ο Περσίδης και παραπέμφθηκε από Μονομελές σε Πολυμελές η τρίτη (του Τσόγκα), τότε ο Γερόλυμπος βαρέθηκε να πληρώνει για να αντιστρέψει την αλήθεια και παραιτήθηκαν από τις άλλες.

Η αλήθεια όμως είναι ότι όλα αυτά ταλαιπώρησαν τον Περσίδη και θεωρώ ότι του αξίζει η μικρή ικανοποίηση να αφήσει στο Internet δημοσιευμένες τις αποφάσεις των δικαστηρίων για τις επερχόμενες γενεές, αλλά και διότι οι ανωτέρω διαστρεβλώνουν στους τα αποτελέσματα των δικών.

ΕΟΕΚ κατά Περσίδη, λοιπόν, και παρόμοιες ήταν και οι άλλες:

Η αγωγή έγινε για τα επόμενα δημοσιεύματα στο ΔΥΝΑΜΙΚΟ:

"Η Ομοσπονδία Καράτε περνάει σήμερα μια κρίση αξιών από ένα σύνολο ενεργειών ξένο προς τη φιλοσοφία του καράτε. Η αγνότητά της ζει ή πεθαίνει!"

"Η εγχείρηση είναι απαραίτητη και πρέπει να γίνει τώρα και το καρκίνωμα να αποβληθεί …"

"Τα αγωνιστικά στιγμιότυπα δεν έχουν σχέση με τις αμαρτίες της διοίκησης. Τα βγάζουμε για αντιπαράθεση της βρωμιάς με την αγνότητα …"

"Όλο το σύστημα από Πρόεδρο μέχρι … υπάλληλο (ο οποίος και αυτός μάζευε υπογραφές σε δεδομένη στιγμή!) ήταν κουρντισμένο να δουλέψει σε δεδομένη κατεύθυνση."

"Ο Γερόλυμπος είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των φορμών καράτε ΚΑΜΙΚΑΖΕ. Γνωστό αυτό. Πουλάει σε όλους τους συλλόγους αλλά και στην Ομοσπονδία κατά παράβαση του 75/75 και κατά απόλυτη γνώση αυτού του γεγονότος από τους κυρίους …(Σημείωση: εδώ ο Περσίδης είχε γράψει όλα τα ονόματα των μελών του ΔΣ και ντράπηκαν να τα γράψουν.)

"Όλες αυτές οι ενέργειες, σίγουρα θεωρούνται μια τεράστια αποτυχία ενός ανάξιου διοικητικού συμβουλίου."

"… ο κ. Γιώργος Γερόλυμπος … είναι … ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της γνωστής διεθνούς φίρμας φορμών καράτε ΚΑΜΙΚΑΖΕ και έχει αναπτύξει μια πρωτοφανή διεύρυνση πωλήσεων αυτών των φορμών προς αθλητές, εκπαιδευτές, συλλόγους της ΕΟΕΚ αλλά θρασύτατα και προς την ίδια την ΕΟΕΚ."

" … η εμπορική του αυτή δύναμη με κατάλληλες εμπορικές εξυπηρετήσεις του εξασφαλίζει τη θέση στη διοίκηση αντίστοιχα με συνέπεια πάλι την απαράδεκτη δυνατότητά του επηρεασμού των αποφάσεων του ΔΣ για ενέργειες σχετικές με πρόσωπα και καταστάσεις, ώστε ουσιαστικά η λειτουργία της ΕΟΕΚ να κατευθύνεται στο εμπορικό συμφέρον του κ. Γερόλυμπου."

Όταν η Γενική Γραμματεία ελέγξει μετά πέντε χρόνια και δει τα κύματα της Μαύρης Θάλασσας στα λογιστικά της ΕΟΕΚ …"

" … υπέρ της προμήθειας ΚΑΜΙΚΑΖΕ από την Ομοσπονδία μέσω προμηθευτή … μαϊμού."

Με όλα αυτά και άλλα παρόμοια, λοιπόν, ο Περσίδης προσέβαλλε την τιμή και την υπόληψη της ΕΟΕΚ, του Γερόλυμπου, του Τσόγκα και του Παπαδημητρόπουλου και γι' αυτό να καταδικαστεί να επανορθώσει με … 10-15 εκατομμύρια για τον καθένα από τους παραπάνω μας έγραφαν οι δικηγόροι των εναγόντων.

Ο Αναγνωστόπουλος όμως με απογοήτευσε. Εγώ κάθομαι και ξενυχτάω για να εκδώσω περιοδικό και εκείνος μου έκοψε τα καλύτερα, δίνοντας μόνο αποσπασματικές εκφράσεις και όχι ολόκληρες νοηματικές ενότητες!!!

Σήμερα η ΕΟΕΚ είναι αυτό που ήταν και τότε, αλλά σε πιο προσοδοφόρα μορφή και παρά τις πολλαπλές καταγγελίες στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και στο Υπουργείο Πολιτισμού και στο Υπουργείο Οικονομικών και στο Υπουργείο Εσωτερικών: ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΤΩΝ ΕΠΙΤΗΔΕΙΩΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.

Κάποιος δικηγόρος έλεγε πως η Ελλάδα είναι ο Παράδεισος των Απατεώνων. Πραγματικά, στην Ελλάδα η Απάτη γεννιέται, τρέφεται, αναπτύσσεται, ευνοείται, συνεργάζεται, προστατεύεται και κυρίως … ΕΠΙΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ!!!

Και λίγο από τις αποφάσεις των δικαστηρίων :

(Α) ΕΟΕΚ κατά Περσίδη…

Λόγω των ιδιοτήτων του εναγομένου Περσίδη σχετικά με την ενάγουσα ΕΟΕΚ, (γραμματέας, πρόεδρος, επίτιμος πρόεδρος, διευθυντής σχολής προπονητών) υπήρχε η δυνατότητα να υποπέσει στην αντίληψή του ο τρόπος λειτουργίας στης ενάγουσας, αλλά και η συμμετοχή σ' αυτόν των αρμοδίων οργάνων της. Ενδιαφερόμενος δε άμεσα με το άθλημα του καράτε, αλλά και την προς τα έξω εικόνα της ενάγουσας αναγκάστηκε από λόγους ευαισθησίας, να προβεί στα ως άνω δημοσιεύματα, όχι για να θίξει το κύρος και την υπόληψη της ενάγουσας, για την ορθή λειτουργία της οποίας ενδιαφερόταν αφού ήταν και παλιό μέλος του ΔΣ αυτής, όπως προαναφέρθηκε, αλλά αντίθετα για να αποτρέψει, όπως διαφαίνεται, ενέργειες των οργάνων της, οι οποίες την εκθέτουν, λαμβανομένου υπόψη ότι μετά την ακύρωση εξετάσεων αθλητών και την υποβολή αιτήσεων ορισμένων σωματείων προς σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης, προς συζήτηση των τεκταινομένων στους κόλπους της ομοσπονδίας (κατάθεση Γεωργίου Ντούκα), η προς τα έξω εικόνα της ομοσπονδίας άρχισε να προκαλεί υπόνοιες περί του τρόπου λειτουργίας της.

Μετά από αυτά η ασκηθείσα ως άνω κριτική από τον εναγόμενο καλύπτεται από τα τασσόμενα από το Σύνταγμα και από το άρθρο 367 ΠΚ όρια, προέβη δε σε αυτήν από δικαιολογημένο ενδιαφέρον, όπως προαναφέρθηκε, προς προστασία του νομικού προσώπου της ενάγουσας και όχι για να θίξει το κύρος αυτής.

Κατόπιν αυτών, η ένδικη αγωγή η οποία είναι νόμιμη κτλ. Κτλ. … πρέπει να απορριφθεί ως αβάσιμη κατ' ουσία. … ….

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ

(Β) Γερόλυμπου κατά Περσίδη …

….. Εν όψει των παραπάνω (νόμου, καταθέσεων και εγγράφων) προκύπτει ότι πράγματι με τα δημοσιεύματα γίνεται οξεία κριτική στον ενάγοντα από το περιοδικό και τον συντάκτη του, η οποία όμως πηγάζει από το δικαιολογημένο ενδιαφέρον του περιοδικού για τα θέματα του καράτε ως αθλήματος και του ίδιου του συντάκτη που ήταν από τους πρωτεργάτες του αθλήματος και δεν έγινε για να θίξει το κύρος, την αξιοπρέπεια και την υπόληψη του ενάγοντος, αλλά για να προβληματίσει τους διοικούντες την Ομοσπονδία, ώστε οι ενέργειες και αποφάσεις τους να είναι σύμφωνες με το νόμο και το καταστατικό της Ομοσπονδίας και να προστατεύσει την προς τα έξω εικόνα της τελευταίας, η οποία προφανώς θίγεται από παρόμοια με τα αποδειχθέντα παραπάνω περιστατικά.

Μετά από αυτά η ασκηθείσα με τα επίμαχα δημοσιεύματα του περιοδικού ΔΥΝΑΜΙΚΟ, που εκδίδει η εναγόμενη εταιρεία, κριτική καλύπτεται από τα τασσόμενα από το Σύνταγμα και από το άρθρο 367 ΠΚ όρια, προέβη δε σε αυτά από δικαιολογημένο ενδιαφέρον και όχι με σκοπό να θίξει την τιμή και υπόληψη του ενάγοντος. Κατόπιν αυτών, η κρινόμενη αγωγή, η οποία είναι νόμιμη …….. πρέπει να απορριφθεί ως αβάσιμη κατ' ουσία, …κτλ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ

  (ΑΡΧΗ)

 17/7/98- Ο ΜΑΣΤΕΡ ... ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑΣ!!!

Ακόμα και οι εκπαιδευτές Καράτε … ερωτεύονται!!! Αλλά και εδώ ο Γερόλυμπος και η ΕΟΕΚ δεν παράληψαν να διατυπώσουν τα ψέματά τους!

Στις 17/7/98 ο Μάστερ (έτσι αυτοαποκαλείται!) του Καράτε Μπιλ Ζαχόπουλος όρμησε στο σπίτι της πρώην φίλης του στον Άγιο Δημήτριο πυροβολώντας και ρίχνοντας χειροβομβίδες, εκφράζοντας έτσι τη συναισθηματική του άρνηση να δεχθεί το χωρισμό τους. Άσχημο πράγμα ο γεροντοέρωτας, αλλά δεν λέμε περισσότερα γιατί διανύουμε την ίδια επικίνδυνη ηλικία!

Θα τονίσουμε όμως εδώ την υποκρισία και τα ψέματα της ΕΟΕΚ. Η ΕΟΕΚ έβγαλε ανακοίνωση στις εφημερίδες ότι ο Ζαχόπουλος δεν έχει καμιά σχέση με την … ΕΟΕΚ. Θρασύτατο ψεύδος, διότι οι Γιώργος Τσόγκας, Ανδρέας Παπαδημητρόπουλος, Γιώργος Γερόλυμπος και ο … ιπτάμενος σκωτσέζος, που μας πιάνει πανελλαδικώς κορόιδα, Τόμυ Μόρις έχουν τόσο στενές σχέσεις με τον Μπιλ Ζαχόπουλο, ώστε να βγαίνουν αγκαλιά φωτογραφίες στις εφημερίδες ότι δήθεν ένωσαν το Καράτε, το οποίο άλλοι είχαν υποτίθεται διασπάσει. Βέβαια στόχος τους ήταν οι σύλλογοι που ελέγχει ο Ζαχόπουλος ως υπό έλεγχο ψήφοι και ως μαζεμένο και πλατύ κοινό πελατών για τα σεμινάρια των Μόρις, Τσόγκα και Παπαδημητρόπουλου καθώς και τα εμπορεύματα του Γερόλυμπου.
Φωτό: Από αριστερά, ο ... εραστής της τέχνης του Καράτε Γιώργος Τσόγκας, ο εραστής ...σκέτο Μπιλ Ζαχόπουλος και ο εραστής ... των κορόιδων Τόμυ Μόρις.

Άλλωστε στη Γενική Συνέλευση της 8/1/95 η ανωτέρω τριάδα είχε φέρει τον ερωτευμένο πιστολέρο ως εκπρόσωπο του συλλόγου του Τσόγκα με μόνο σκοπό την εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση του τότε επίτιμου προέδρου της ΕΟΕΚ Θύμιου Περσίδη, ώστε να δημιουργηθεί ευνοϊκότερο κλίμα για την καθαίρεσή του από αυτή τη τιμητική θέση, επειδή είχε τολμήσει να γράψει στο περιοδικό του για τις λοβιτούρες των διοικούντων την ΕΟΕΚ, δημοσιεύματα για τα οποία τα πολιτικά δικαστήρια τον αθώωσαν. Κατά του πιστολέρο-μάστερ Μπιλ Ζαχόπουλου εκκρεμεί μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση στην οποία η ανωτέρω τριάδα είναι ένθερμοι μάρτυρες υπεράσπισης.

Να μην λένε λοιπόν ότι δεν έχουν καμιά σχέση. Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία για τη στενή συνεργασία Ζαχόπουλου-Τσόγκα-Γερόλυμπου-Παπαδημητρόπουλου.

  (ΑΡΧΗ)

 1/9/98- ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΦΟΥΡΑ!

Κάποιοι αρπάζουν συστηματικά αθλητικές ομοσπονδίες. Τόσο υπερβολικά πολύ φίλαθλο πνεύμα ή μήπως πρόκειται για επαγγελματίες "αθλητοπατέρες" με στόχο τις κρατικές επιχορηγήσεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ή και άλλα οικονομικά οφέλη;;; --

(Α) Στα δύο τελευταία ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Καράτε συμμετείχαν οι κύριοι Γιώργος Γερόλυμπος, Νικήτας Οικονομάκης, Ανδρέας Παπαδημητρόπουλος, Άλκης Παναγιωτόπουλος, Γιάννης Κατσούρης, Γιώργος Τσόγκας, Βασίλης Καραπάνος (κουμπάρος του Γερόλυμπου και ελεγκτική επιτροπή ο τελευταίος και με παράνομη έγκριση απολογισμού), Κώστας Χατζόπουλος (ο προσφιλής τους πρόεδρος των γενικών συνελεύσεων), Αριστείδης Βαρέλης και άλλοι.

Φωτό: Ο Ανδρέας Φούρας παρά τις καταγγελίες εξακολουθεί να επιχορηγεί με εκατομμύρια τις απάτες !!! Τι τον συνδέει με τον Γερόλυμπο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

(Β) Την απάτη της ομοσπονδίας-μαϊμούς "Ελληνική Ομοσπονδία Παραδοσιακού Ερασιτεχνικού Καράτε" δημιούργησαν στις 14/9/94 οι Βασίλης Καραπάνος, Πολυνείκης Τριγάζης, Γιώργος Τσόγκας, Ανδρέας Παπαδημητρόπουλος, Εμμανουέλα Ποντίδα-Γερολύμπου σύζυγος του Γερόλυμπου και άρα Γερόλυμπος και άλλοι.

(Γ) Την Ελληνική Οργάνωση Σίτο-ρύου με μέλη περί τους 70 συλλόγους διαφεντεύουν οι κύριοι Ανδρέας Παπαδημητρόπουλος (εφοριακός παρακαλώ) και Γιώργος Τσόγκας (εκτελωνιστής παρακαλώ), με βοηθούς τους Γιάννη Ζαμπούκη και Αριστείδη Βαρέλη. Οι κύριοι αυτοί διαφημίζουν σαφέστατα ότι οδηγούν τους συμβαλλόμενους με την Οργάνωσή τους στο πολυπόθητο πτυχίο προπονητή της ΓΓΑ, ώστε να αποκατασταθούν τα παιδιά, μετά από τα απαραίτητα σεμινάρια βέβαια. Αισχρή εμπορευματοποίηση της παροχής αυτής του κράτους!!! Επίτιμος Πρόεδρος ο Γιώργος Γερόλυμπος!!!

(Δ) Την Ελληνική Φίλαθλη Ερασιτεχνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών ίδρυσαν στις 2/7/95 οι Γιάννης Ζαμπούκης (δεξί χέρι του Γιώργου Τσόγκα), Νικήτας Οικονομάκης, Ανδρέας Παπαδημητρόπουλος, Γιώργος Τσόγκας, Βασίλης Ζαχόπουλος (ο πιστολέρο με τις χειροβομβίδες!!!), Κώστας Δάρας, Ανδρέας Αρβανίτης και άλλοι.

(Ε) Στην Ελληνική Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Τρίαθλου συμμετέχουν οι Νικήτας Οικονομάκης, Κώστας Δάρας, Ανδρέας Αρβανίτης και άλλοι.

(Ζ) Στην Ομοσπονδία Χόκεϋ έχουν πέσει πρόσφατα μετά μανίας για να την αρπάξουν από τα χέρια των παλαιότερων οι Γιώργος Γερόλυμπος, Ανδρέας Παπαδημητρόπουλος, Γιώργος Τσόγκας, Γιάννης Ζαμπούκης, Γιάννης Κατσούρης, Βασίλης Καραπάνος, Βαρέλης (το δεύτερο μέλος της παράνομης ελεγκτικής επιτροπής στο καράτε), Άγγελος Καραϊσκάκης, Κώστας Παπαναστασίου, και άλλοι. Αντιπρόσωπος της στην ΕΟΑ ορίστηκε, ποιός άλλος, ο Γιώργος Γερόλυμπος!!!

(Η) Και νάτη η ζουμερή θέση! Για διευθυντικό στέλεχος στους Ολυμπιακούς 2004, κατά δημοσιεύματα εφημερίδων, προωθείται ο Γιώργος Γερόλυμπος! Και μη μας πει ο Ανδρέας Φούρας, ο οποίος για τις εκλογές της ΕΟΑ έβαλε χέρι σε όλες τις ομοσπονδίες, ότι αυτό το άφησε στην τύχη !!!!!!!!!!!!!!!!!

Και αυτά σε επίπεδο ομοσπονδιών! Και πού να δείτε σε επίπεδο συλλόγων τι γίνεται!!!

  (ΑΡΧΗ)

 8/10/98- Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΙΟΣΚΙ ΤΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΥ, ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑΣ ΠΟΝΤΙΔΑ-ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΜΟΥΧΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΦΟΥΡΑ.

Μια άλλη μόνιμη, και η βασική αιτία όλων, παρανομία του Γερόλυμπου είναι το ότι έχει κάνει την ΕΟΕΚ προσωπικό του εμπορικό μαγαζί για είδη και εμπορεύματα καράτε, τα οποία πουλάει σε αθλητές, εκπαιδευτές και συλλόγους χρησιμοποιώντας θρασύτατα ακόμα και τους υπαλλήλους της ομοσπονδίας και ακόμα και μέσα από τα γραφεία της ΕΟΕΚ.

Στα τεύχη του περιοδικού ΔΥΝΑΜΙΚΟ Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου 1994, ο εκδότης του Θύμιος Περσίδης ερμηνεύοντας σωστά τις ποικίλες ενέργειες του Γιώργου Γερόλυμπου και προβλέποντας προφητικά το κακό μέλλον της ΕΟΕΚ, διατύπωσε τις απόψεις ότι ο Γερόλυμπος βλέπει τους αθλητές του καράτε σαν κατοστάρικα από τα ποσοστά του από το εμπόριο των φορμών καράτε ΚΑΜΙΚΑΖΕ, που έκανε εισαγωγή και πουλούσε. Σήμερα ο Γερόλυμπος κάνει θρασύτατα την ίδια δουλειά πιο καλά καλυμμένη (κατά τη γνώμη του) και σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα.

Ο αθλητικός νόμος 75/75 γράφει ότι τα μέλη ενός διοικητικού συμβουλίου ομοσπονδίας και οι πρώτου βαθμού συγγενείς τους δεν μπορούν να πουλάνε στην ομοσπονδία. Επειδή είμαι από χωριό και δεν καταλαβαίνω, ερωτώ, ο νόμος εννοεί ότι ο Γερόλυμπος μπορεί να πουλάει φόρμες καράτε σε εμένα και εγώ στην ομοσπονδία; Ή μήπως εννοεί ότι ο πεθερός του (77 χρόνων άνθρωπος) ξαφνικά πουλάει φόρμες και δάπεδα καράτε; Παρακαλώ τον Υφυπουργό Ανδρέα Φούρα να μου απαντήσει σε αυτό, ώστε να κάνουμε και εμείς τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες μέσα από ομοσπονδίες.

Φωτό: Το πρόγραμμα Πανευρωπαϊκών Καράτε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με χαιρετισμό του Ανδρέα Φούρα και πίσω η διαφήμηση της επιχείρησης του Γερόλυμπου με μετόχους τον κουμπάρο του, τον πεθερό του και με διευθύνοντα σύμβουλο τον επικεφαλής υπάλληλο της ΕΟΕΚ Γιώργο Σαμούχο!!!

Με όλο τον σεβασμό προς την κυβέρνηση και τα μέλη της: Κύριοι, είναι επιτρεπτό ένας υφυπουργός αθλητισμού να εκθέτει με πράξεις επιεικώς επιπολαιότητας, όπως είναι η σκανδαλώδης ανοχή τέτοιων κυκλωμάτων ακόμα και μετά από καταγγελείες, ολόκληρη την κυβέρνηση; Για ρετουσάρετε λίγο την εικόνα σας!!!!!! Πήρατε ένα μήνυμα από τις δημοτικές που μόνο ανεγκέφαλοι δεν το καταλαβαίνουν. Ο λαός δεν ψήφισε άλλα κόμματα. Ψήφισε "ΟΧΙ ΠΑΣΟΚ"!

Τονίζω σε αυτό το σημείο ότι το καταστατικό της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καράτε (WKF), μέλος της οποίας είναι η ΕΟΕΚ, και το οποίο υπαγορεύθηκε από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, γράφει σαφέστατα στο Άρθρο του 4.2.1 ότι "Τα άτομα τα οποία εκλέγονται στο Διοικητικό Συμβούλιο της WKF πρέπει να είναι τέτοια που να μην έχουν προσωπικό κέρδος στον επιχειρηματικό χώρο των Μαχητικών Τεχνών. Αυτό το Άρθρο δεν αφορά στους δασκάλους καράτε, οι οποίοι κερδίζουν χρήματα διδάσκοντας σε γυμναστήριο καράτε."

Αυτό σημαίνει πως τα μέλη των ΔΣ δεν επιτρέπεται να έχουν καμία ανάμιξη σε εμπόριο ειδών μαχητικών τεχνών.

Είναι επίσης γνωστό ότι τα άρθρα του καταστατικού της παγκόσμιας εφαρμόζονται υποχρεωτικά και στις ηπειρωτικές ομοσπονδίες καθώς και στις εθνικές ομοσπονδίες, συνεπώς το άρθρο αυτό έχει ισχύ και στην ελληνική ομοσπονδία.

Ο Γερόλυμπος όμως όχι μόνο δεν κηρύσσεται έκπτωτος από τον Υφυπουργό Αθλητισμού γιατί εκμεταλλεύεται την ΕΟΕΚ στο προσωπικό του εμπόριο, όχι μόνο δεν εγκατέλειψε το εμπόριο των φορμών καράτε που διενεργούσε από την οικογενειακή του επιχείρηση "Α. & Γ. Γερόλυμπος Α.Ε.", αλλά πολλαπλασίασε τα είδη καράτε και όλων των άλλων μαχητικών τεχνών που εισάγει, δημιούργησε ιδιαίτερη ανώνυμη εταιρεία, την MEGA HELLAS Α.Ε., με εμφανή την προσπάθειά του να κρύβεται πίσω από άλλα πρόσωπα, όταν αυτά είναι ο κουμπάρος του Βασίλης Καραπάνος, ο οποίος τον κάλυπτε ως ελεγκτική επιτροπή της ΕΟΕΚ, ο πεθερός του Δημήτρης Ποντίδας (77 χρονών άνθρωπος τώρα του ήρθε να αναπτύξει εμπόριο ειδών καράτε;) και ο Γιώργος Σαμούχος, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της MEGA HELLAS Α.Ε. και ταυτόχρονα ο επί κεφαλής υπάλληλος της ΕΟΕΚ . Η MΕGA HELLAS διαφημίζεται θρασύτατα στα προγράμματα αγώνων Καράτε. Ο Γιώργος Σαμούχος, δεξί χέρι του Γερόλυμπου, φυσικά πληρώνεται από το κράτος για να είναι κάθε στιγμή "βραχυκυκλωμένη" η επιχείρηση του Γερόλυμπου με το σύνολο αθλητών, συλλόγων και εκπαιδευτών, ώστε να μην ξεφεύγει ούτε ρουθούνι από τους ενεργούς πελάτες.

Και όλο αυτό το αρρωστημένο κύκλωμα εμπορικής εκμετάλλευσης μιας κρατικής ομοσπονδίας λειτουργεί κάτω από την έγκριση των απαθών και την κάλυψη μελών του ΔΣ της ΕΟΕΚ, οι οποίοι είναι γνώστες της κατάστασης, και των συλλόγων της και μήπως και του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Γιάννη Σγουρού και του Υφυπουργού Αθλητισμού Ανδρέα Φούρα, με τους δύο τελευταίους να το επιδοτούν με 150.000.000 δρχ. το χρόνο … για να λειτουργεί ακόμα καλύτερα!!! Προς Θεού, να μη λείψει τίποτα των παιδιών! Με αυτό τον τρόπο οι Γιάννης Σγουρός και Ανδρέας Φούρας εκφράζουν τους στόχους της κυβέρνησης και τα ιδανικά ενός λαού;

Και όχι μόνο αυτά, αλλά ας προσθέσουμε ότι ο Γιώργος Γερόλυμπος εκτός από πρόεδρος της ΕΟΕΚ είναι και Γενικός Γραμματέας της Παγκόσμιας Γενικού Καράτε (με τη γνωστή του μέθοδο της σωρείας από απάτες και εκεί, μέχρι και ως διευθυντικό στέλεχος του Αθήνα 2004 συστήνεται κ. Μπακούρη!!!) και μέλος της ΕΟΑ ως αντιπρόσωπος του Χόκεϋ και μέλος της Ολυμπιακής Ακαδημίας και φέρελπις υποψήφιος, κατά δημοσιεύματα, για την οργάνωση των ολυμπιακών του 2004!!! Εεεε, πάει στο διάλο, βρωμάει η δουλειά! Κάποιος χοντρός συνεταίρος τον προωθεί!!!!!!!

  (ΑΡΧΗ)

 

Με βαθειά ιαπωνική υπόκλιση στην απέραντη βλακεία των ανθρώπων,

 Θύμιος Περσίδης ,     20/11/98


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

     Αρχική     Επικαιρότητα    Περιεχόμενα Κεφαλαίου