karate.gr: 11 - Οι Μεγάλες Δίκες του Καράτε

Πρώτη δημοσίευση 25/9/2011.

 

 Αρχική     Επικαιρότητα     Οι Δίκες του Καράτε  

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr , σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου αθλητικού μηνιαίου περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977 - 1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος" για τον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και Μέσο Μαζικής Επικοινωνίας κατά την έννοια του νόμου 3310/2005, και όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους.

 

Προετοιμασία της Έφεσης
κατά της Απόφασης
27354/11-4-2011
της πρώτης μήνυσης του Γερόλυμπου

Τα Σχετικά με την Υπόθεση Έγγραφα

 

Copyright © 1945-2045, Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι, Αναλυτής Δικαστικών Αποφάσεων! Μάστερ του Καράτε, Καρδινάλιος στο Βατικανό, Καλόγηρος Σαολίν, Επαγγελματίας Κατηγορούμενος και "Αθωούμενος", Γκουρού του Παγκόσμιου Καράτε, Φυσιογνωμιστής κατά συρροή Ψευταράδων, και ό,τι άλλο δηλώσω σε αυτή τη χώρα!

 

ΜΕΡΟΣ 1ο,    ΜΕΡΟΣ 2ο,    ΜΕΡΟΣ 3ο


Ο Έλληνας Πολίτης παρουσιάζεται να δικαστεί ενώπιον των Εισαγγελέων και των Δικαστών με απόλυτο σεβασμό στη θεσμική τους θέση, με απόλυτη εκτίμηση στην επιστημονική νομική τους κατάρτιση και με απόλυτη εμπιστοσύνη στην αμεροληψία τους! Απομένει στους Εισαγγελείς και τους Δικαστές με τις πλήρως αιτιολογημένες προτάσεις και αποφάσεις τους να επιβεβαιώσουν απόλυτα τις προσδοκίες του Έλληνα Πολίτη!

Οι Ανώτατοι Δικαστές του Αρείου Πάγου απαντούν στις αποφάσεις τους με απλότητα και σαφήνεια σε όλους τους ισχυρισμούς των αντιδίκων. Το ίδιο θα πρέπει να συμβαίνει και στις δύο πρώτες βαθμίδες απόδοσης της Δικαιοσύνης! Μια Δικαστική Απόφαση δεν κρίνεται μόνο από αυτά που γράφει, αλλά κρίνεται και από αυτά που έπρεπε να γράφει και δεν τα γράφει!


Θυμίζω ότι ο Γιώργος Γερόλυμπος κατέθεσε εναντίον μου την από 22-9-05 έγκλησή του, την οποία βλέπετε με κλικ εδώ ολόκληρη, ευρισκόμενος προφανώς υπό την πίεση του Γιώργου Ορφανού και αντ' αυτού για τους λόγους που αναλύονται λεπτομερώς στα περιλαμβανόμενα στη μήνυσή του επίδικα άρθρα μου, τα οποία είναι τα εξής:

 

01/05/05 - Οι Νταβατζήδες του Αθλητισμού ή "Το Σύνδρομο του Γερόλυμπου"! Μέρος Πρώτο

02/05/05 - Οι Νταβατζήδες του Αθλητισμού ή "Το Σύνδρομο του Γερόλυμπου"! Μέρος Δεύτερο

18/05/05 - Οι Νταβατζήδες του Αθλητισμού ή "Το Σύνδρομο του Γερόλυμπου"! Μέρος Τρίτο

15/09/05 - Γιώργος Γερόλυμπος: Ο "Δολοφόνος" του Παγκόσμιου Καράτε!

 

1) Στο πρώτο μου άρθρο μεταφέρω ακριβώς τμήμα από τα Πρακτικά συζήτησης στη Βουλή των Ελλήνων, από το οποίο αποδεικνύεται η αισχρότατη διαπλοκή μεταξύ του υφυπουργού αθλητισμού Γιώργου Ορφανού και προέδρων ομοσπονδιών με σκοπό τη δημιουργία ψευτο-ομοσπονδιών και στόχο την τελική κομματική επικράτηση στις εκλογές της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής! Και όχι μόνο αυτό, αλλά ο Ορφανός στην προσπάθειά του να υποστηρίξει ότι επιτελούσε ένα θεάρεστο έργο αντι-κατηγόρησε τους πριν από αυτόν υφυπουργούς του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Φούρα και Γιώργο Λιάνη για δικές τους παρελθούσες παρόμοιες ενέργειες.

2) Με βάση τα ανωτέρω, τα δημοσιεύματά μου είχαν σκοπό να καταδείξουν την πολιτική διαφθορά και διαπλοκή στον τομέα του αθλητισμού και η δίκη μου θα έπρεπε να ήταν μια καθαρά "πολιτική δίκη" από τον τότε υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Ορφανό εναντίον ενός πολίτη, στην οποία δεν τόλμησε να εμφανιστεί ο ίδιος, αλλά χρησιμοποίησε τον "κολλητό" του για να μην εκτεθεί, όπως αποδεικνύεται από το περιεχόμενο των άρθρων μου.

3) Είναι προφανέστατο από τους τίτλους τους, ότι τα τρία πρώτα άρθρα μου αποτελούν ένα ενιαίο σύνολο! Δεν θέλει φιλοσοφία αυτό! Παρ' όλα αυτά, η αντεισαγγελέας πρωτοδικών κα Αιμιλία Χριστογιαννοπούλου, που διατύπωσε το Κατηγορητήριο (εδώ με κλικ) αποσιώπησε εσκεμμένα το πρώτο άρθρο μου διαστρεβλώνοντας συνειδητά την αλήθεια και αλλάζοντας τελείως το είδος, τα στοιχεία και τη ροή της υπόθεσης!!! Με αυτό τον τρόπο τα δημοσιεύματά μου, από αυταπόδεικτα καταγγελτικά της κομματικής και πολιτικής διαφθοράς και διαπλοκής μετατράπηκαν σε "δημοσιεύματα προσβολής προσωπικότητας", κατά προφανή εύνοια του πολιτικού μας συστήματος και καταπάτηση των δικαιωμάτων του Έλληνα Πολίτη!

4) Με μεγάλη μου πικρία διαπίστωσα ότι το όλο δικαστικό σύστημα λειτούργησε καταλυτικά για την αποδοχή και διεκπεραίωση της όλης ελαττωματικής διαδικασίας, διότι οι εισαγγελικοί και δικαστικοί λειτουργοί, παρ'  όλο που τα τέσσερα ανωτέρω άρθρα αποτελούν προφανώς μια ενότητα, αφαίρεσαν το πρώτο που περιλαμβάνει τα Πρακτικά της Βουλής των Ελλήνων και αποτελεί εξόφθαλμη απόδειξη της πραγματικής ύπαρξης των "νταβατζήδων του αθλητισμού" (πολιτικών και αθλητικών παραγόντων) και με δίκασαν μόνο για προσβολή δήθεν της προσωπικότητας του Γερόλυμπου στα υπόλοιπα τρία άρθρα.

5) Αυτό αποδεικνύει ότι η Δικαστική Εξουσία λειτουργεί σε "φιλική συνεργασία" με την Διοικητική Εξουσία εις βάρος του Έλληνα Πολίτη! Δυστυχώς, όμως, αυτό θα σταματήσει εξ ανάγκης όπου νάναι, διότι οι προκλητικοί μισθοί και οι προκλητικές συντάξεις των εισαγγελέων και δικαστών θα μειωθούν στα επίπεδα των άλλων δημοσίων υπαλλήλων, και έτσι πρέπει να γίνει! Τότε θα καταλάβουν το αποτέλεσμα της διαφθοράς και διαπλοκής των πολιτικών, όταν χτυπήσει και την δική τους τσέπη! Άλλωστε δεν μπορεί από τα βάρη της οικονομικής κρίσης της χώρας να εξαιρούνται επιλεκτικά "πρίγκιπες και βασιλείς"!!!

6) Βεβαίως η όλη υπόθεση κατευθύνεται προς το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) για να δουν τα χάλια μας!


 

 

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΣΤ΄ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Δια την εκδίκαση της έγκλησης της 28-11-2011, αρ. 7

Γερόλυμπου Γεωργίου του Αθανασίου, κατοίκου Νέας Φιλοθέης,

ΚΑΤΑ

Ευθυμίου Περσίδη του Κοσμά, κατοίκου Αθηνών,

 

Πίνακας Σχετικών του Κατηγορουμένου,

1 - 39 = Σχετικά που κατατέθηκαν στην πρωτόδικη διαδικασία (κατά την αρίθμηση των πρακτικών).

40 -  71    = Σχετικά που κατατίθενται κατά την εκδίκαση της Έφεσης.

 

 Α - Αποδεικτικά εκπρόθεσμης υποβολής της έγκλησης.

Α/Α

Ημ/νία

ΣΧΕΤΙΚΟ

40 6-4-04 Δελτίο Τύπου ΕΛΟΚ: Αγωγή κατά Περσίδη η ΕΛΟΚ. Άρα από τότε παρακολουθούσαν τι έγραφα στο διαδίκτυο και είχαν εκδηλώσει την επιθυμία να μου κάνουν μήνυση.

26

13-10-04

Έγγραφο με τίτλο «Προσφυγή της ΕΛΟΚ στην ΕΕΤΤ, (επιστολή της ΕΛΟΚ προς την ΕΕΤΤ για την αφαίρεση του ονόματος χώρου www.karate.gr από τον Ε. Περσίδη) Υπογεγραμμένο και από τον Γιώργο Μπίκα: άρα διάβαζε τις ιστοσελίδες μου και γι' αυτό ήθελε να μου πάρει η ΕΛΟΚ το όνομα του ιστότοπου και όχι όπως κατέθεσε ψέματα ότι δεν διαβάζει το www.karate.gr.

18

23-12-04

Πρακτικά της πρώτης ακρόασης του Περσίδη / ΕΛΟΚ της 23-12-2004. (ΕΕΤΤ: επί ένα χρόνο εκκρεμότητα για το www.karate.gr και άρα το διάβαζαν συνεχώς)

19

13-10-05

Πρακτικά  της δεύτερης ακρόασης του Περσίδη / ΕΛΟΚ της 13-10-2005. (ΕΕΤΤ: επί ένα χρόνο εκκρεμότητα για το www.karate.gr και άρα το διάβαζαν συνεχώς) Στη σελίδα 25 ομολογείται ότι η ΕΛΟΚ κινήθηκε εναντίον μου μετά από πίεση του υφυπουργού Γ. Ορφανού!

41 12-1-06 Η Απόφαση της ΕΕΤΤ υπέρ του Περσίδη.
42

19-9-04 εως

19-9-05

Περιεχόμενα www.karate.gr με δεκάδες άρθρα σχετικά με Γερόλυμπο, Ορφανό και ΕΛΟΚ κατά το προ της έγκλησης διάστημα από τον ΑΥΓ ΄04 μέχρι τον ΣΕΠ ΄05: δηλαδή υπήρχε έντονη αρθρογραφία σε αναβρασμό στο karate.gr κατά Γερόλυμπου και Ορφανού και συνεπώς διάβαζαν συνεχώς το karate.gr.

 ΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ: Ο Γερόλυμπος διάβαζε κάθε μέρα το www.karate.gr και συνεπώς η έγκληση κατετέθη εκπρόθεσμα για τα τρία πρώτα άρθρα.

 

 Β - Τι είχε κάνει ο Περσίδης μέχρι τότε.

5

7-2-1990

Η με αρ. πρωτ. Γ/3800/7-2-1990 απόφαση της Γεν. Γραμ. Αθλητισμού. (αναγνώριση της ΕΟΕΚ από την ΓΓΑ, όταν ο Ε. Περσίδης ήταν Γεν. Γραμματέας και η ΕΟΕΚ στεγαζόταν επί πέντε χρόνια στο γραφείο του ΔΩΡΕΑΝ) ( = ιδρυτής της ΕΛΟΚ)

8

21-9-92

Η με αρ. πρωτ. 33091/21-91992 απόφαση της Γεν. Γραμ. Αθλητισμού. (Σχολή προπονητών της ΕΟΕΚ με διευθυντή τον Ε. Περσίδη)

9

16-11-92

Δύο διπλώματα καράτε από 16-11-1992. (προπονητών με υπογραφή Περσίδη,από τη σχολή αυτή αποφοίτησαν 80 εμπειρικοί προπονητές του καράτε)

10

27-5-92

Αρ. πρωτ. 636/27/5/1992 έγγραφο της Ελλ. Ομοσπ. Ερασιτεχνικού Καράτε. (Ο Περσίδης επίτιμος πρόεδρος)

2

Μάρτιος 1994

Το τεύχος Μαρτίου '94 του περιοδικού ΔΥΝΑΜΙΚΟ. (υποστήριξη Γερόλυμπου από το ΔΥΝΑΜΙΚΟ για να επιτύχει την εκλογή του στο ΔΣ της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας)

 ΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ: Ο Περσίδης ήταν αναμφίβολα ένας από τους αρχικούς στυλοβάτες της ίδρυσης και λειτουργίας της ΕΟΕΚ, όταν ακόμα ο Γερόλυμπος ήταν αθλητής.

 

 Γ - Αντίκρουση αποδεικτικών αντιδίκου

43 22-11-04 Επιστολή Σπανουδάκη "αποκατάστασης" Γερόλυμπου

6

3-2-05

Το από 3-2-05 άρθρο της εφημ. «Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ» "αποκατάστασης Γερόλυμπου

[Σχετ-12 μηνυτή]

ΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ: Η επιστολή δήθεν αποκατάστασης της τιμής του Γερόλυμπου από τον Σπανουδάκη πήγε από το χέρι του Σπανουδάκη στο χέρι του Γερόλυμπου και συνεπώς δεν ήταν δυνατό να το γνωρίζει κανείς άλλος, άρα και ο Περσίδης. Εξάλλου ήταν μηδενικής βαρύτητας σε σχέση με την επιστολή του Σπανουδάκη που δημοσιεύθηκε την εποχή του σκανδάλου στις εφημερίδες, διότι προφανώς εκείνη "δημοσιεύτηκε" και διαβάστηκε από δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ!  Το άρθρο "δήθεν αποκατάστασης" του ΦΙΛΑΘΛΟΥ, ήταν μηδενικής βαρύτητας, διότι ήταν μεγέθους ίσου με το 1/100 των αρχικών άρθρων και μηδενικής προβολής, εφόσον τυπώθηκε στην τελευταία σελίδα της εφημερίδας έναντι πρωτοσέλιδης προβολής των πρώτων άρθρων του ΦΙΛΑΘΛΟΥ, αλλά και ένα χρόνο μετά το σκάνδαλο!

 

 Δ – Αιτιολόγηση της πολιτικής πλέον έκφρασης «Νταβατζήδες του Αθλητισμού»

 

 

 

 

 

44

 

 

 

 

 

 

 

 

7-10-04

8-10-04

8-10-04

20-3-05

Από 7-10-04 και για ένα περίπου χρόνο εφημερίδες και κανάλια αναφέρονταν συχνότατα στις σχετικές «δηλώσεις Καραμανλή» για την πάταξη της διαπλοκής: «Δεν θα κάνουν κουμάντο πέντε νταβατζήδες και πέντε συντεχνίες»  Πακέτο άρθρων στις επόμενες εφημερίδες:

ΤΑ ΝΕΑ: «Σενάρια, διαπλοκή και ... νταβατζήδες»

ΤΑ ΝΕΑ: Σουβλάκι και ανέκδοτα»    

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Νταβατζήδες»

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Η Σταυροφορία του Κώστα Καραμανλή. Καταπολεμώντας τη διαφθορά σε μια χώρα διαποτισμένη από αυτήν.»

45 1-11-04

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, εξώφυλλο 1-11-04 = "Νταβατζήδες"

ΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ: Η έκφραση είχε πάρει ήδη "πολιτική χροιά". Άλλωστε είναι σαφέστατο ότι αναφέρεται στην διαφθορά και τη διαπλοκή του πολιτικού συστήματος στην Ελλάδα, κάτι που το γνωρίζει όλος ο πλανήτης!

 

 Ε – Η ΕΛΟΚ και η «πυραμίδα» εξαπάτησης των αθλητών – Η έκφραση «Μόνον ο Χίτλερ ..... κτλ.»

46

17-6-99

Ο νόμος 2725/1999 απαγορεύει σε τεχνικούς να είναι ταυτόχρονα και μέλη ΔΣ διότι χειραγωγείται το άθλημα, Άρ. 3, § 3 και Αρ. 31 §§ 1 και 6 σε συνδυασμό με το Άρ. 3, §6.

21

 ΔΤ 49?

Έντυπα με τίτλο «Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε»

47

2000-2004

Από τον ιστότοπο της ΕΛΟΚ - Πολλά μέλη του ΔΣ της ΕΛΟΚ ήταν παρά τον νόμο και τεχνικοί (μερικοί ακόμα είναι ακόμα και μέχρι σήμερα), συγκεκριμένα οι  Γιώργος Σανιώτης, Ανδρέας Παπαδημητρόπουλος, Γιώργος Μπίκας, Χρήστος Μπουλούμπασης, Άγγελος Καραϊσκάκης, Γιώργος Κοσμίδης, Σοφοκλής Κουκάς και Πέτρος Πάσης. Παραβιάζουν συστηματικά τον αθλητικό νόμο και εξαπατούν τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

28

21-4-10

Το με αρ. πρωτ. 451α/21-4-10 έγραφο. (ΕΛΟΚ: πρόγραμμα Σχολής εκπαιδευτών, όπου τους εκπαιδευτές τους διδάσκει και το μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ Πέτρος Πάσης!!!)

30

(15-6-04)

Από τον ιστότοπο της ΚΟΙ με τίτλο «12ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΚΟΙ» -  Ο πρόεδρος της ΕΛΟΚ Ανδρέας Παπαδημητρόπουλος είναι ταυτόχρονα πρόεδρος και τεχνικός αρχηγός της παρα-ομοσπονδίας ΚΟΙ.

48

Μάιος 2004

Διαφήμιση της οργάνωσης Σότοκαν Καράτε Ελλάδος, ανώτεροι τεχνικοί τα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ Γιώργος Μπίκας και Γιώργος Κοσμίδης

49

25-10-09

Τεχνικό σεμινάριο Σότοκα Καράτε στην Κέρκυρα από τον Γιώργο Μπίκα

50

4-12-10

Εξετάσεις μαύρων ζωνών (νταν) από τους Κραββαρίτη, Μπίκα, Γκουβούση, Οοτάκε.

51

10-2-11

Τεχνικό σεμινάριο Σότοκαν Καράτε από Οοτάκε και Μπίκα.

52

--------

Βιογραφικό του Γιώργου Κοσμίδη, μέλους του ΔΣ/ΕΛΟΚ και ταυτόχρονα αρχηγού-εκπαιδευτή του Κυόκουσιν Καράτε στην Ελλάδα.

53

----------

Βιογραφικό του Πέτρου Πάση, μέλους του ΔΣ/ΕΛΟΚ και ταυτόχρονα αρχηγού-εκπαιδευτή του Γκότζου-ρύου Καράτε στην Ελλάδα.

54

19-12-09

Τεχνικό σεμινάριο καράτε από τους Οοτάκε, Μπίκα Κραββαρίτη, Γκουβούση

55

------------------

Βιογραφικό του Χρήστου Μπουλούμπαση, μέλους του ΔΣ/ΕΛΟΚ και ταυτόχρονα αρχηγού-εκπαιδευτή του Γουάντο-ρύου Καράτε στην Ελλάδα.

29 (3-4-10) Επιστολή αγανάκτησης Γονέων κατά της ΕΛΟΚ για παραβάσεις στην διαιτησία.

31α

21-11-05

Η υπ’ αρ. πρωτ. 1215α/21-11-05 προκήρυξη της ΕΛΟΚ για εξετάσεις Μαύρων Ζωνών, όπου οι υποψήφιοι εξετάζονται στις τεχνικές των στυλ καράτε και άρα εξαρτώνται από αυτά.

56

 

Επιστολή αγανάκτησης αθλητή του καράτε που καλείται να πληρώσει δύο φορές εξέταστρα για την μαύρη ζώνη, μια φορά στο Στυλ και μια φορά στην ΕΛΟΚ.

57α

 

57β

 

 

57γ

22-12-99

 

26-3-01

 

 

24-10-10

Δελτία Τύπου της ΕΛΟΚ, όπου ο Γερόλυμπος δήλωνε ότι έπαιρνε το 100% των ψήφων στις εκλογές με ημερομηνίες 15-1-01, 26-3-01, 30-3-01, και με εμφανείς υπαινιγμούς ότι ελέγχει την ΕΛΟΚ με ημερομηνίες 11-3-02, 25-2-03.

 

Διαδικτυακή πληροφορία ότι ο Χίτλερ στο απόγειο της ... δόξας του μπορεί να έπαιρνε ακόμα και το 90% των ψήφων σε ελεύθερες εκλογές.

 ΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ: Πολλά μέλη του ΔΣ της ΕΛΟΚ είναι τεχνικοί καράτε των παρα-ομοσπονδιών καράτε και λειτουργούν παράνομα ως επιχειρηματίες υπό αυτή τη διπλή ιδιότητα εις βάρος των αθλητών του καράτε.

 

 Ζ – Ο μηνυτής ως κομματικά ευνοούμενος.

58

19-7-97

Άρθρα από ΤΑ ΝΕΑ, την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ και την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ, τα οποία αποδεικνύουν την προσωπική εύνοια του Α. Φούρα (ΠΑΣΟΚ) προς τον Γερόλυμπο (ΝΔ)

59 24-7-97

Φωτογραφία από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στην Αθήνα το 1997. Ο Γερόλυμπος ήταν αντιπρόσωπος της Ν.Δ. στην υπό τον Ανδρέα Φούρα Οργανωτική Επιτροπή.

60

20-11-98

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ο Γ. Γερόλυμπος ευνοείται σε υπέρογκα αμειβόμενη θέση «κλειδί» στην «Αθήνα 2004», χωρίς συναγωνισμό και χωρίς ανοιχτό διαγωνισμό.

39α

29-11-98

Γερόλυμπος - Περσίδης:  Σχετικό άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ από 29-11-98

61 18-2-04

Πανομοιότυπες αρνήσεις των Έξαρχου (ΓΓΑ επί υφυπουργού Φούρα, ΠΑΣΟΚ), και Κουκοδήμου (ΓΓΑ επί υφυπουργπύ Ορφανού ΝΔ) σε αιτήσεις της ΠΟΠΚ για αναγνώριση με προφάσεις που ήδη είχαν εξεταστεί και απορριφθεί στα δικαστήρια. Τους τις έγραψε το ίδιο χέρι!

62

11-3-04

Προσωπικός φίλος του  Γ. Ορφανού (ΝΔ) ο Γ. Γερόλυμπος

17

11-12-04

Οι έλεγχοι της Γ.Γ.Α. στην ΕΛΟΚ. (Ευνοϊκοί έλεγχοι, όταν διευθυντής Ελεγκτικού Συμβουλίου ήταν ο Θωμάς Μεντεσίδης, παρανόμως διότι ήταν ταυτόχρονα και πρόεδρος της ομοσπονδίας ποδηλασίας..

63

15-2-07

25-4-07

ΤΟ ΒΗΜΑ:  Δύο άρθρα για τον ρόλο που είχε αναλάβει στη ΓΓΑ ο Θωμάς Μεντεσίδης, Διευθυντής του Ελεγκτικού Συμβουλίου της ΓΓΑ και πρόεδρος της ομοσπονδίας ποδηλασίας.

ΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ: Γερόλυμπος, Μεντεσίδης και άλλοι ήταν "κομματικά εργαλεία" χειραγώγησης των ομοσπονδιών, επωφελούμενοι φυσικά και οι ίδιοι με αμειβόμενες θέσεις-κλειδιά σε αθλητικούς οργανισμούς ή υπηρεσίες.

 

 Η - Η παράτυπη λειτουργία των ΓΓΑ και ΕΟΕ.

 

64

 

30-1-09

8-2-09

10-3-10

Πεδίο κομματικών συγκρούσεων η ΕΟΕ.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - ΕΟΕ -Διαγκωνισμοί για την πολύφερνο νύφη

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - Το χτηματιστήριο των εκλογών στην ΕΟΕ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - Παραιτήθηκε ο Κυριακού από ΕΟΕ και Πανελλήνιο

65

 

13-3-10

Αυτοί ήταν οι Ολυμπιακοί του 2004 στην Αθήνα

Realnews:  ΑΘΗΝΑ 2004 = Η Μαύρη Τρύπα του 2004 - Ο Τιτανικός της Ολυμπιάδας

66 13-3-10

Realnews:  Τα σκάνδαλα με το σύστημα ασφαλείας των αγώνων C4I

67

 

 

 

 

4-2-02

3-4-10

Έτσι λειτουργούσε όλα τα χρόνια η ΓΓΑ:  Μόνιμη "αιμορραγία" του δημόσιου χρήματος δια της ΓΓΑ προς τις αθλητικές ομοσπονδίες. Ποτέ δεν είχαμε σαν χώρα την οικονομική άνεση για αυτά τα έξοδα!

Από Δελτίο Τύπου της ΓΓΑ: Οι επιχορηγήσεις των Ομοσπονδιών (ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ)

Realnews:  Τρελός Χορός εκατομμυρίων στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού

68

11-2-10

Δελτίο Τύπου της ΓΓΑ:  Καταργούνται 32 Επιτροπές στη ΓΓΑ.

ΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ: Αυτός είναι ο αθλητισμός της χώρας: 1) ΕΟΕ: Προφανώς καθαρά κομματικοί ευνοούμενοι διοικούν τον αθλητισμό της χώρας. 2) "Αθήνα 2004": Γίναμε σκλάβοι του χρέους και υποθηκεύσαμε το μέλλον των παιδιών μας για το πανηγύρι της αρπαχτής! 3) ΓΓΑ: Η πολιτική ηγεσία εξυπηρετούσε τους υπαλλήλους με τις επιτροπές-μαϊμού και οι υπάλληλοι εξυπηρετούσαν την πολιτική ηγεσία "χαϊδεύοντας" με εκατομμύρια τους ημέτερους ομοσπονδιάρχες!!!

 

 Θ – Η έκφραση «Σαλτιμπάγκος του αθλητισμού».

39β

  

39γ

31-1-95

  

31-1-95

Το καταστατικό της Ελλην. Ομοσπ. Παραδοσιακού Ερασιτεχνικού Καράτε. (Για να υφαρπάξει το Παραδοσιακό Καράτε. Ιδρυτικό μέλος η σύζυγός του. Σήμερα μέλος του ΔΣ της ΕΛΟΚ).

Η από 31-1-1995 αίτηση του Γεωργίου Γερόλυμπου Ιατρόπουλου

  

39δ1

39δ2

39δ3

39δ4

  

23-3-99

Και τέσσερις σελίδες από 23-3-1999 με τίτλο «Ελλ. Ομοσπ. Ερασιτεχνικού Καράτε.

ΓΓΑ – ΔΣ/ΕΛΟΚ

ΓΓΑ – ΔΣ/ΧΟΚΕΫ

ΦΩΤΟ  ΔΣ

Sportnet / επιχορηγήσεις

32

6-6-99

(ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ)  Έγγραφα με τίτλο «Ομοσπονδία Χόκεϋ»   Ο Γερόλυμπος εκπρόσωπος του Χόκεϋ στην ΕΟΑ.

69 29-10-99 ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ:  "Πάνε στράφι τα λεφτά του Χόκεϋ"
70 4-2-01 ΤΟ ΒΗΜΑ:  Το κυνήγι του θησαυρού του 2004 στην ΕΟΕ.  Ο Γερόλυμπος έχει εκδιωχθεί από τον Τσόγκα από το Χόκεϋ και ιδρύει την ομοσπονδία κέρλινγκ, ενώ το σόφτμπολ το έχει ο Φούρας στο τσεπάκι του για να του το δώσει αργότερα.

  

33α

33β

33γ

33δ

33ε

 

2-2-01

6-2-01

22-12-07

28-1-09

1-2-09

Τέσσερα ρεπορτάζ για το «ΚΕΡΛΙΝΓΚ» (σύλλογοι καράτε δημιουργούν την ομοσπονδία κέρλινγκ)

ΒΗΜΑ – 2-2-01

ΒΗΜΑ – 6-2-01

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ – 22-12-07

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ – 28-1-09

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ – 1-2-09

16α

16β

8-2-05

25-2-05

Δύο καταχωρήσεις στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ από 8-2-05  Ο Γερόλυμπος εκπρόσωπος του Σόφτμπολ στην ΕΟΑ.

Και 11-2-05: Νέες καταγγελίες για τη διοίκηση της ομοσπονδίας Χόκεϋ

34

13-2-05

 

 

 

8-2-05

Άρθρα για τις Παγοδρομίες (η ομοσπονδία παγοδρομιών εμπλουτίζεται με συλλόγους καράτε και διαχωρίζεται σε πέντε ομοσπονδίες με σκοπό τη δημιουργία αντιπροσώπων με δικαίωμα ψήφου στην ΕΟΕ)

Παράνομη διάσπαση της Ομοσπονδίας Παγοδρομιών για περισσότερες ψήφους στις εκλογές της ΕΟΕ.

 

71

21-1-10

Από την ιστοσελίδα triathlon.gr : Ο Γερόλυμπος άρπαξε το Τρίαθλο με συλλόγους καράτε

ΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ: Αποδεικνύεται με τα ανωτέρω ότι ο Γερόλυμπος δεν ασχολείται "από χόμπι", όπως ισχυρίζεται, με τον αθλητισμό ενώ το κύριο επάγγελμά του είναι κάποιο άλλο, αλλά έχει μετατρέψει τον "κομματικό και αθλητικό παραγοντισμό" σε άκρως προσοδοφόρο επάγγελμα, αφού όλες οι ανωτέρω απασχολήσεις αποτελούν αναντίρρητα υπέρ-πλήρες ωράριο απασχόλησης. Επειδή το Καράτε δεν ήταν ολυμπιακό, ώστε να μπει ως εκπρόσωπός του στην Ολυμπιακή Επιτροπή, άρπαξε με συλλόγους καράτε το Χόκεϋ και μπήκε μέσω αυτού. Όταν τον έδιωξαν από το Χόκεϋ, πέρασε για ένα φεγγάρι στο Μπέιζμπολ και όταν είδε ότι αυτό θα έβγαινε από τους ολυμπιακούς, τότε ίδρυσε την ομοσπονδία Κέρλινγκ με συλλόγους καράτε. Όταν το Κέρλινγκ δεν έγινε δεκτό από την ΕΟΕ, τότε μεταπήδησε στο Σόφτμπολ και όταν πληροφορήθηκε ότι και το Σόφτμπολ θα έβγαινε από τους ολυμπιακούς, τότε άρπαξε πάλι με συλλόγους καράτε το Τρίαθλο!!! ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ???

 

 Ι – Η έκφραση « Ο Βαβύλης του αθλητισμού».

72

7-4-06

31-3-08

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: «Βαβύλης: Ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα»,

Μόνο αυτός ο χαρακτηρισμός προσάπτεται στον Γερόλυμπο και δεν είναι τίποτα άλλο από χιουμοριστική παρομοίωση για τα "πολλά πρόσωπα" που έχει ο ίδιος στον αθλητικό χώρο!

 ΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ: Αυτή η έκφραση ήταν χιουμοριστική. Δεν μπορεί να προκύπτει προσβολή από ένα τόσο ασήμαντο αστείο!

 

 Κ – Η έκφραση «Δολοφόνος του Καράτε» (σχετικά κατά χρονολογική σειρά)

73

28-2-94

Αλλαγή ονόματος της WUKO σε WKF

74

20-1-95

Επιστολή ΕΟΕΚ προς ΓΓΑ: Ο Γερόλυμπος είναι μέλος της Ειδικής Επιτροπής Διαβουλεύσεων με την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή

75

11-1-96

Η πρωτόδικη απόφαση ΠΟΠΚ / ΕOEΚ:  Το Παραδοσιακό Καράτε της ΠΟΠΚ είναι διαφορετικό άθλημα από το Γενικό Καράτε της ΕΟΕΚ / ΕΛΟΚ.

76

4-12-97

ΒΡΑΔΥΝΗ = ΚΑΡΑΤΕ: Ολοταχώς για το Σίδνεϊ. (ποτέ δεν πήγε!)

77

11-3-98

Δελτίο Τύπου ΕΟΕΚ:  Στον προθάλαμο των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το Καράτε (ποτέ δεν βρέθηκε ούτε εκεί!)

20

11-5-2000

Η τελεσίδικη με αριθ. 3914/2000 απόφαση του Εφετείου Αθηνών - Το Παραδοσιακό Καράτε της ΠΟΠΚ είναι διαφορετικό άθλημα από το Γενικό Καράτε της ΕΟΕΚ / ΕΛΟΚ.

78

29-1-03

Η Απόφαση 110/2003 του Αρείου Πάγου που κατέστησε αμετάκλητη την προηγούμενη τελεσίδικη απόφαση του εφετείου.

79

3-5-01

in.gr:  "Ο Γερόλυμπος αισιοδοξεί ότι το καράτε θα ενταχθεί στο Ολυμπιακό πρόγραμμα.  (ποτέ δεν εντάχθηκε)

80α

80β

15-5-04

21-11-97

Άρθρο από το karate.gr - παρουσίασης της διεθνούς πραγματικότητας στο καράτε (κλικ)

Η ίδια ακριβώς πραγματικότητα από το διεθνές ιταλικό περιοδικό SAMURAI (κλικ)

81

17-10-04

ΤΟ ΒΗΜΑ - Πέντε αθλήματα χτυπούν την πόρτα των Ολυμπιακών.  (ακόμα την ... χτυπούν)

31β

2-1-07

Το από 3α/2-1-07 εξώδικο της Ελλ. Ομοσπ. Καράτε. Εκβιαστική επιστολή της ΕΛΟΚ προς συλλόγους της να διαγραφούν από την ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε. Δηλαδή η ΕΛΟΚ ενεργεί για την εξόντωση της ΠΟΠΚ. Το υπογράφουν Παπαδημητρόπουλος και Μπίκας, οι οποίοι είναι και αρχηγοί εκπαιδευτές των παρα-ομοσπονδιών Σίτο-ρύου και Σότοκαν αντίστοιχα.

82

12-8-09

enet.gr - ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: ΔΟΕ: Επτά αθλήματα ζητούν θέση στους ολυμπιακούς. (ακόμα την ζητούν!)

83

2-2-09

email μεταξύ Ισραηλινής ομοσπονδίας-μέλους της WUKO / WKF και του Γερόλυμπου: Η WUKO / WKF και ο Γερόλυμπος ενεργούν για την εξόντωση των ομοσπονδιών-μελών της ITKF

84

15-9-11

Και η πραγματικότητα όπως είναι σήμερα:  Επιστολή του προέδρου της ITKF Ρίτσαρντ Γιόργκενσεν στον πρόεδρο της ΔΟΕ Ζακ Ρογκ, κοινοποιημένο προς όλες τις ομοσπονδίες-μέλη της ITKF.

 ΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:  Ο Γερόλυμπος κατάστρεψε την Ολυμπιακή προοπτική του Καράτε, διότι, ενώ ήταν με το ένα πόδι μέσα στους ολυμπιακούς από το 1993-94, με τη μανία του να αρπάξει τα δικαιώματα του παραδοσιακού, το έβγαλε μονίμως από αυτούς. Αυτή την καταστροφή προκάλεσε ο Γερόλυμπος στο καράτε.

 

 Λ – Η απόλυση του μηνυτή από την «Αθήνα 2004» και από την ΔΕΜΑ.

 

37α

37β

 

 

37γ

 

 

 

37δ

 

 

37ε

 

20-2-04

22-2-04

 

 

18-2-04

 

 

 

19-2-04

 

 

21-2-04

Άρθρα σε εφημερίδες για την κλωτσηδόν εκπαραθύρωση του Γερόλυμπου από το «Αθήνα 2004»:

Sportday: Παρελθόν από την Οργανωτική Επιτροπή ο Γιώργος Γερόλυμπος.

Sportime:  Ιδού η Μάτα Χάρι του 2004, Γ. Γερόλυμπος: Αστέρας του καράτε, προαγωγός του χόκεϋ, μυστικό όπλο του Φούρα, σαλταδόρος της πολιτικής και "διπλός πράκτορας", μέχρι προχθές, στο στρατηγείο των Ολυμπιακών Αγώνων.

ΦΙΛΑΘΛΟΣ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Μεγαλοστέλεχος του 2004, ντουέτο με διεθνή απατεώνα μας πρότειναν να φτιάξουμε εταιρεία για να πάρουμε μαζί την ασφάλεια των ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας.

ΦΙΛΑΘΛΟΣ - Η ΓΙΑΝΝΑ ΕΔΙΩΞΕ Τον Γερόλυμπο σαν ένοχο σύμφωνα με τις καταγγελίες του Αμερικάνου επιχειρηματία

ΑΠΟΨΗ - Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ

85

86

19-2-04

21-2-04

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - Ξεπέρασε τα όρια. (Ο Γερόλυμπος)

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - Διευκρινήσεις Σπανουδάκη.

6

3-2-05

Το από 3-2-05 άρθρο της εφημ. «Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ» "αποκατάστασης Γερόλυμπου

[Σχετ-12 μηνυτή] Σε σύγκριση διαστάσεων αποτελεί μόνο το 1/100 των προηγουμένων άρθρων και σε σύγκριση βαρύτητας μόνο το 1/1000 !!!

 ΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:  Είναι δίκαιη η απόφαση να καταδικάζομαι εγώ, ενώ έχει γίνει "τούμπανο" στο πανελλήνιο!!!

 

 Μ – Αυτοπροβολή και Διδακτορικό.

87

Μάιος

1995

Το μηνιαίο περιοδικό SAMURAI, που είχε κλείσει για ένα χρόνο, έβγαλε αυτό το τεύχος και στη συνέχεια έκλεισε για πάντα: Έκρηξη ναρκισσισμού του Γερόλυμπου, ταυτόχρονα με έκρηξη εκδικητικότητας κατά του δασκάλου του Τετσούο Οοτάκε, τον οποίο «έσβησε» από τη φωτογραφία της εθνικής ομάδας!

88

1-5-10

Έχει διδακτορικό από ανύπαρκτο πανεπιστήμιο! Είναι το Dublin Metropolitan University, το οποίο από το Δουβλίνο της Ιρλανδίας ... μετώκησεν σε χωράφι της Λεμεσού της Κύπρου, όπως δείχνουν η διεύθυνση και ο χάρτης της GOOGLE!

 

 Ν Ιστορικό προσφοράς Περσίδη στο Καράτε

 

  Αναγνώριση ΕΟΕΚ

 

11-1-96 Η Απόφαση 72/1996 του Πρωτοδικείου Αθηνών της νίκης της ΠΟΠΚ κατά της ΕΛΟΚ, όπου καθίσταται σαφές ότι το Παραδοσιακό Καράτε της ΠΟΠΚ είναι διαφορετικό άθλημα από το Γενικό Καράτε της ΕΛΟΚ.
    Πέντε ή έξι Αιτήσεις αναγνώρισης ΠΟΠΚ προς την ΓΓΑ από το 1995 μέχρι το 2004 !!!

 

11-5-00 Η τελεσίδικη Απόφαση 3914/2000 του Εφετείου Αθηνών της νίκης της ΠΟΠΚ κατά της ΕΛΟΚ, όπου καθίσταται σαφές ότι το Παραδοσιακό Καράτε της ΠΟΠΚ είναι διαφορετικό άθλημα από το Γενικό Καράτε της ΕΛΟΚ για όσους δεν εννοούν να το καταλάβουν.

 

  Παραστάσεις και εκτεταμένη αλληλογραφία προς τον Συνήγορο του Πολίτη, το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, το Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, οι οποίοι όλοι μας έδιναν δίκιο και ζητούσαν από τη ΓΓΑ να μας αναγνωρίσει και οι εκεί άχρηστοι πολιτικοί της αρπαχτής και του ρουσφετιού Ανδρέας Φούρας, Νίκος Έξαρχος, Γιώργος Λιάνης, Γιώργος Ορφανός και Κώστας Κουκοδήμος, που μαζί με τους υπόλοιπους πτώχευσαν και κατέστρεψαν τη χώρα και το μέλλον των παιδιών μας, τους έγραφαν στα παλιά τους τα παπούτσια για να εξυπηρετήσουν τον ευνοούμενό τους Γιώργο Γερόλυμπο!!!

 

29-1-03 Η αμετάκλητη πλέον Απόφαση 110/2003 του Αρείου Πάγου της νίκης της ΠΟΠΚ κατά της ΕΛΟΚ, όπου εδραιώνεται για πάντα ότι το Παραδοσιακό Καράτε της ΠΟΠΚ είναι διαφορετικό άθλημα από το Γενικό Καράτε της ΕΛΟΚ για όσους είναι αμετάκλητα ανεγκέφαλοι.

89

29-5-09

Ο Περσίδης είναι σήμερα πρόεδρος της ΠΟΠΚ

 

 

 Ξ – Ιστορικό Δικαστικών Συγκρούσεων Περσίδη / Γερόλυμπου

7

11-12-92

Η με αρ. πρωτ. 902/11-12-92 επιστολή συμπαράστασης. (Προς τον Περσίδη από όλα τα μέλη του τότε ΔΣ της ΕΟΕΚ)

 90

 31-7-95

Απόφαση αγωγής ΕΟΕΚ κατά Περσίδη για συκοφαντική δυσφήμηση. Αθωωτική απόφαση.

 91

 29-3-96

Απόφαση αγωγής Γερόλυμπου κατά Περσίδη για συκοφαντική δυσφήμηση. Αθωωτική απόφαση.

92 19-1-01 Μήνυση Περσίδη κατά Γερόλυμπου, Σανιώτη, Παπαδημητρόπουλου

 93

 22-1-01

2001 – Συμβιβασμός Περσίδη-Γερόλυμπου με αμοιβαία ασαφή παραίτηση από την την αντιδικία και από τις μηνύσεις και με υπογραφές και των δύο!  Δεν ζήτησα συγνώμη - ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΑΜΕ, και μάλιστα με δικό του αίτημα, διότι τότε είχε στο κεφάλι του και τις καταγγελίες του Τσόγκα για τα 47 εκατομμύρια!

  18-2-04 Στο μεταξύ βγήκε στη φόρα και η απόλυσή του από το "2004", οπότε άλλαξαν όλα τα δεδομένα.

94

29-3-04

Στη συνέχεια βγήκε στις εκλογές η ΝΔ και έκανα νέα αίτηση αναγνώρισης της ΠΟΠΚ στον Ορφανό

95 6-4-04 Μόλις την είδε ο Γερόλυμπος με δυσφήμησε με το επόμενο Δελτίο Τύπου της ΕΛΟΚ: Αγωγή κατά Περσίδη η ΕΛΟΚ. Συνεπώς, αφού ο Γερόλυμπος αθέτησε την υπογραφή του πρώτος, έπεται ότι παύει να υφίσταται η συμφωνία του συμβιβασμού!

 

 Ο – Ο Περσίδης ενεργεί περισσότερο από 30 χρόνια ως δημοσιογράφος στον ειδικό χώρο του αθλήματος του καράτε,

αλλά ταυτόχρονα το www.karate.gr ΔΕΝ μπορεί να νοηθεί ως Μέσο Μαζικής Επικοινωνίας βάσει του νόμου 3310/2005.

11

19-9-04

Σελίδες Περιεχομένων του karate.gr από 19-9-04.

12

11/1977  11/1994

Η ιστορία των Μαχητικών Τεχνών στην Ελλάδα από 11/1977 έως 11/1994 μέσα από τις σελίδες του μόνου επί 17 χρόνια περιοδικού μαχητικών τεχνών "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ".

38α

10-5-10

Σελίδες Περιεχομένων του Karate.gr από 10-5-10

  14-2-05 Ο νόμος 3310/2005.

 

 Π – Αποφάσεις ΕΔΔΑ: Οι δημοσιογράφοι έχουν καθήκον και δικαίωμα ευρύτερων ορίων στην ελευθερία της έκφρασης,
όταν κρίνουν δημόσια πρόσωπα στο αντικείμενο των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους.

13

5-7-2007

Απόφαση ΕΔΔΑ  5-7-2007, Λιοναράκης κατά Ελλάδας σε επίσημη μετάφραση.

14α

6-12-2007

Απόφαση ΕΔΔΑ 6-12-2007, Κατράμη κατά Ελλάδας σε επίσημη μετάφραση.

14β

2-4-2009

Απόφαση ΕΔΔΑ 2-4-2009, Κυδώνης κατά Ελλάδας σε επίσημη μετάφραση.

 

Θυμίζω εδώ ότι το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΔΑ) σαφώς αναγνωρίζει, και αυτό αποτελεί νομολογία για τα Ελληνικά Δικαστήρια, ότι τα όρια ελεύθερης έκφρασης για τους δημοσιογράφους στα πλαίσια κριτικής σε δημόσια πρόσωπα στο πεδίο των αρμοδιοτήτων τους είναι κατά πολύ ευρύτερα από αυτά που περιορίζει το δικαίωμα στην προσωπικότητα του ατόμου, διότι η κριτική αυτή γίνεται για την προστασία του δημοσίου συμφέροντος, το οποίο είναι υπέρτερο του ατομικού συμφέροντος! Αυτό το θέμα θα το δούμε κατά την ανάλυση του αιτιολογικού της απόφασης με σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ.

 


ΜΕΡΟΣ 1ο,    ΜΕΡΟΣ 2ο,    ΜΕΡΟΣ 3ο


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

 Αρχική     Επικαιρότητα     Οι Δίκες του Καράτε