karate.gr: 145 - Οι Δραστηριότητες της WKF στο Διεθνή Χώρο.

ΚΑΡΑΤΕ: Οι "Δολοφόνοι" του Παγκόσμιου Καράτε πρέπει να Πληρώσουν!!!

Πρώτη δημοσίευση 15/9/2005

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος!


Γιώργος Γερόλυμπος:
Ο "Δολοφόνος"
του Παγκόσμιου Καράτε!
 

 

Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης,

Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

 

 

Τον Οκτώβριο του 1993 η 101η Σύνοδος της Ολομέλειας της ΔΟΕ στο Μόντε Κάρλο έδωσε στις δύο παγκόσμιες ομοσπονδίες WUKO (World Union of Karate-do Organizations, του "μοντέρνου ή γενικού" Καράτε) και ITKF (International Traditional Karate Federation, του "παραδοσιακού" Καράτε) ένα σχέδιο καταστατικού, ώστε να ενωθούν σε μία, την WKF (World Karate Federation, με ένα κλαδο το τεχνικό καράτε της WUKO και άλλο κλάδο το παραδοσιακό της ITKF), ώστε να μπει το Καράτε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Οι δύο παγκόσμιες ομοσπονδίες είχαν αποδεχθεί και η ΔΟΕ είχε αναγνωρίσει, πέρα από κάθε αμφισβήτηση (πράγμα που είχε γραφεί σαφώς και στα πρακτικά του συνεδρίου της ΔΟΕ), ότι το καράτε της ITKF ήταν το "παραδοσιακό καράτε" (δηλαδή το καράτε όπως αναπτύχθηκε τα τελευταία τετρακόσια χρόνια στην Οκινάουα και την Ιαπωνία με τα γνωστά παραδοσιακά στυλ), ενώ το καράτε της WUKO ήταν το "μοντέρνο ή γενικό καράτε", όπως ξεφύτρωσε ταυτόχρονα και ασυνάρτητα σε κάθε μέρος της γης από οποιουσδήποτε φορείς του και με πηγές μπρατσόζους αυτοδίδακτους, κινηματογραφικά έργα, πιθηκίστικους μιμητισμούς, δασκάλους της μιας νύχτας, και άλλους τρόπους τύπου καράτε ... Χουχούς από το Αλγέρι!

 

 

Οι "δολοφόνοι" του Καράτε Γιώργος Γερόλυμπος και Ζακ Ντελκούρ, πρόεδρος μέχρι το 1994 της WUKO.

Η "πόρτα" της Ολυμπιακής Οικογένειας είχε ανοίξει για το Καράτε και έμενε να κάνει ΕΝΑ βήμα!!! Αν αυτό το βήμα είχε γίνει τότε, το Καράτε θα ήταν μέσα στα Ολυμπιακά Αθλήματα στους Ολυμπιακούς του 2004 στην Αθήνα.

 

Γνωρίζοντας δύο χρόνια νωρίτερα (1991) αυτό το σχέδιο της ΔΟΕ οι δύο "δολοφόνοι" του Καράτε Ζακ Ντελκούρ (Γάλλος, πρόεδρος της WUKO) και Γιώργος Γερόλυμπος (Έλληνας, μέλος ΔΣ της WUKO) έβαλαν μπροστά ένα πρωτοφανές σε διάρκεια και έκταση σχέδιο αθλητικής απάτης για να αρπάξουν τα δικαιώματα της ITKF επί του Παραδοσιακού Καράτε: μετονόμασαν την WUKO σε WKF ισχυριζόμενοι ότι η WUKO καλύπτει και τα δύο είδη Καράτε.

Το ίδιο σχέδιο έβαλε μπροστά και ο διακεκριμένος για τις απάτες του στον τομέα του αθλητισμού μέσα στην Ελλάδα Γιώργος Γερόλυμπος για να αρπάξει η ομοσπονδία του ΕΛΟΚ, μέλος της WUKO, τα δικαιώματα του Παραδοσιακού Καράτε από την ελληνική ΠΟΠΚ, μέλος της ITKF.

Στην Ελλάδα ο Γιώργος Γερόλυμπος και η ΕΛΟΚ έχασαν όλα τα δικαστήρια (Πρωτοδικείο 1996, Εφετείο 2000 και Άρειο Πάγο 2003) από τον Θύμιο Περσίδη και την ΠΟΠΚ παρ' όλα τα ισχυρότατα οικονομικά και πολιτικά μέσα που διέθεταν μέσα και έξω από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή! Το αποτέλεσμα ήταν η ΕΛΟΚ να καλύπτει μόνο το μοντέρνο ή γενικό καράτε και η ΠΟΠΚ να καλύπτει το παραδοσιακό καράτε με νομολογία πλέον!

 

Ο "δολοφόνος" του Καράτε Αντόνιο Εσπίνος Ορτουέτα,
πρόεδρος της
WUKO-WKF

Το Δεκέμβριο του 1995(?), τη θέση του "δολοφόνου" του Καράτε Ζάκ Ντελκούρ (τον πέταξαν από τη Γαλλική ομοσπονδία λόγω οικονομικών ατασθαλιών!) πήρε ο νέος "δολοφόνος" του Καράτε Ισπανός Αντόνιο Εσπίνος Ορτουέτα ως πρόεδρος της WUKO και ο Γιώργος Γερόλυμπος έγινε γενικός γραμματέας. Εκλέχθηκαν στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας (?) υποσχόμενοι ότι είναι οι μόνοι που έχουν επαφή με τον Ισπανό Σάμαρανχ και τον είχαν "μισοψήσει" να αναγνωρίσει την WUKO.

Οι απάτες των δύο νέων "δολοφόνων" του Καράτε έγιναν θρασύτερες και πιο εκτεταμένες. Πίεζαν την ΔΟΕ να αναγνωρίσει μόνο την  WUKO, με το ψεύτικο όνομα WKF, πως δήθεν καλύπτει και τα δύο είδη Καράτε: το "τεχνικό" της WUKO και το "Παραδοσιακό" της ITKF και "έπιασαν" και τον Σάμαρανχ, γνωστό στο διαδίκτυο για τα "πιασίματά" του.

 

Μερικοί από τους μεγάλους έλληνες "μάστερ-μούφα" του Καράτε, οι οποίοι στήριζαν επί χρόνια τον Γερόλυμπο και άρα ευθύνονται εις το ακέραιο για την καταστροφή του Καράτε! Στους μαθητές τους παριστάνουν τους ... σαμουράι και επί δώδεκα χρόνια υπογράφουν εν λευκώ τις παρανομίες του Γερόλυμπου, απόλυτοι συνεργοί στη δολοφονία του Καράτε! Τώρα γυρίσανε στο μηδέν!

Από το 1991 μέχρι το 1999 οι τρεις "δολοφόνοι" του Καράτε, Ντελκούρ, Εσπίνος και Γερόλυμπος εξαπάτησαν δεκάδες φορές την ΔΟΕ και την ITKF μέχρι που κατάφεραν με τη υποστήριξη του δικτάτορα Σάμαρανχ (άξιο τσιράκι του δικτάτορα Φράνκο) να αναγνωρισθή η WUKO-WKF από την ΔΟΕ τον Ιούνιο του 1999.

Κατά τα ίδια χρόνια ο Γιώργος Γερόλυμπος με όλα τα γελοία πολιτικά του μέσα (συγκεκριμένοι ασυνείδητοι πολιτικοί τον βοηθούσαν και τον βοηθούν ακόμα και σήμερα) και με όλες ανεξαιρέτως τις "Κότες-Καρατέκα", που παριστάνουν τους "μάστερ-μούφα" του Καράτε και τον υποστηρίζουν για προσωπικά οφέλη μέσα στην ΕΛΟΚ, έχαναν στην Ελλάδα σε όλα τα δικαστήρια, μέχρι και στον Άρειο Πάγο, από τον Θύμιο Περσίδη και την ΠΟΠΚ.

Το ηθικό των δύο "δολοφόνων" του Καράτε Αντόνιο Εσπίνος και Γιώργου Γερόλυμπου αναπτερώθηκε από τη "μισή" αναγνώριση της ΔΟΕ το 1999 και διέδιδαν υπερσίγουροι ότι αν το Καράτε δεν ήταν μέσα στους Ολυμπιακούς της Αθήνας, οπωσδήποτε θα ήταν άθλημα επίδειξης! Αυτό που τους προέκυψε θα το έλεγα ... "αγγούρι καλυβιώτικο" (τεχνικός όρος!): Ούτε μέσα ήταν, ούτε άθλημα επίδειξης ήταν!


Φούρας-Έξαρχος-Ορφανός-Καραμανλής και άλλοι ήταν και είναι ακόμα και σήμερα οι κύριοι "προστάτες" του Γερόλυμπου κατά την "παγκόσμια δολοφονία" του Καράτε!!!

 

Στη συνέχεια οι δύο "δολοφόνοι" του Καράτε Αντόνιο Εσπίνος και Γιώργος Γερόλυμπος εξαπέλυσαν μια παγκόσμια εκστρατεία παραπληροφόρησης, ότι δήθεν η ITKF είναι ανύπαρκτη και ότι η WUKO-WKF είναι "όλο" το παγκόμιο καράτε με 50 εκατομύρια αθλητές ανά τον κόσμο, και ως υποψήφιο άθλημα μεταξύ πέντε υποψηφίων προσπάθησαν να μπουν στην Ολυμπιακή Οικογένεια κατά την ψηφοφορία της 117ης Συνόδου της ΔΟΕ στην Σιγκαπούρη τον Ιούλιο του 2005. Ακριβώς τότε ήταν που τους προέκυψε και ... δεύτερο "αγγούρι καλυβιώτικο". Το Καράτε δεν συγκέντρωσε τις απαραίτητες ψήφους για να μπει στους Ολυμπιακούς και έμεινε απ' έξω!

Στο μεταξύ και στον ελλαδικό χώρο, ο "δολοφόνος" του παγκόσμιου Καράτε Γιώργος Γερόλυμπος, πατώντας επί δέκα χρόνια πάνω στο πτώμα του καράτε και αποδεικνύοντας ταυτόχρονα την εγκληματική αθλητική διαφθορά και του ΠΑΣΟΚ και κυρίως της Νέας Δημοκρατίας, ώς πολιτικό μέλος της, πουλάει παράνομα αθλητικό υλικό στην ομοσπονδία καράτε, αρπάζει την ομοσπονδία χόκεϋ, μπαίνει στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και στην Ολυμπιακή Ακαδημία μέσω του Χόκεϋ, ιδρύει και ξε-ιδρύει ομοσπονδίες, εξαπατά τα δικαστήρια, εξαπατά την Ελληνική και τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, διαλύει το Χόκεϋ, "φυτεύεται" διευθυντής αθλημάτων στο "Αθήνα 2004", τρώει από εκεί τις κλωτσιές του για "παράπλευρες παράνομες επιχειρήσεις προμήθειας συστημάτων ασφαλείας" παρά τις προσπάθειες Καραμανλή να τον γλυτώσει (!!!), αποδεικνύεται κολλητός του Ορφανού και του Καραμανλή, τους οποίους εξαπατά συστηματικά και αυτοί κοιμούνται όρθιοι (διότι τους τα έχω γράψει λεπτομερώς δεκάδες φορές και δεν τα ελέγχουν, όπως έχουν απόλυτη υποχρέωση σε όλους τους Έλληνες πολίτες μεταξύ των οποίων είμαι και εγώ, εκτός αν έχει και εδώ εφαρμογή το "ρητό του Μπαϊρακτάρη"!), οργανώνει την άλωση της ΕΟΕ προς χάρη του "αρπακτικού" Ορφανού, διορίζεται από τους πολιτικούς "προστάτες" του έμμισθος διευθυντής στην Διεθνή Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων, μπαίνει στην ΕΟΕ μέσω του Σόφτμπολ και είναι σήμερα μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΟΕ και δεξί χέρι του προέδρου της Μίνωα Κυριακού, δεξιά!!!

Έτσι, ακριβώς αμείβει η Νέα Δημοκρατία και ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής την αθλητική εγκληματικότητα κατά του Ελληνικού λαού!!! (Πού είσαι ... Παπαδόπουλε να μάθεις ... δημοκρατία!)

 

Το τελικό αποτέλεσμα είναι το Καράτε να "βλέπει" νέα προσπάθεια αναγνώρισης και συμμετοχής μετά από το ... 2020 έως το άπειρο και οι τρεις δολοφόνοι του Καράτε Γιώργος Γερόλυμπος, Αντόνιο Εσπίνος Ορτουέτα και Ζακ Ντελκούρ να είναι ηθικά, νομικά και οικονομικά υπόλογοι στη διεθνή κοινότητα του αθλήματος, αφού προκάλεσαν μια άνευ προηγουμένου καταστροφή στο Καράτε, τις ομοσπονδίες του, τους εκπαιδευτές του, τους αθλητές του και τους φιλάθλους του!!!

Διότι αν δείτε συνολικά όλη αυτή την ιστορία, αυτοί οι Τρεις Διεθνείς Αθλητικοί Απατεώνες στην ουσία "έβγαλαν" το 1993 το Καράτε "έξω" από τα Ολυμπιακά Αθλήματα, στα οποία ήταν ήδη μέσα (αν είχαν συμφωνήσει WUKO και ITKF, το 2004 στην Αθήνα το Καράτε θα ήταν Ολυμπιακό Άθλημα), με μόνο σκοπό να είναι οι ίδιοι μόνοι αυτοκράτορες του Καράτε με όλα τα οικονομικά οφέλη μιας ανεξέλεγκτης παγκόσμιας ομοσπονδίας, και έχασαν κάθε επόμενη ευκαιρία ή προσπάθεια να το ξαναβάλουν. Μια καταστροφή από είκοσι χρόνια έως επ' άπειρον για ένα άθλημα παγκόσμιας διάδοσης σαν το Καράτε!!!

 

Όσον αφορά στον Γερόλυμπο και στο κλίμα που επικρατεί στις WKF και EKF παραθέτω χαρακτηριστικό απόσπασμα από την ιστοσελίδα της ΕΛΟΚ:

 

"Πανηγυρικά επανεξελέγη ο Γενικός Γραμματέας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Καράτε (EKF) κ. Γιώργος Γερόλυμπος και συνεχίζει να κατέχει και τις δύο γραμματείες, της Ευρωπαϊκής και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καράτε (WKF).
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Γερόλυμπος πήρε το 100 % των ψήφων, κάτι το οποίο κανένας άλλος υποψήφιος δεν έχει πάρει μέχρι τώρα. Η υποψηφιότητά του υπερψηφίστηκε και από τις 42 Ευρωπαϊκές ομοσπονδίες-μέλη της EKF που μετείχαν στο
Συνέδριό της 12/5/2005 στην Τενερίφη."

Γιώργος Ορφανός, υφυπουργός Αθλητισμού

 

Σε όλη την ιστορία της ανθρωπότητας μόνο ο ... Χίτλερ θα μπορούσε να ξεπεράσει τον Γερόλυμπο, γιατί γι' αυτόν ψήφιζαν και οι ... πεθαμένοι! Μετά από τον Ιούλιο του 2005 η ιστοσελίδα της ΕΛΟΚ έχει σιγήσει! Κάνει το ... ψάρι, που λένε! Άλλωστε είναι μια ιστοσελίδα που εγώ θα την έφτιαχνα με 200.000 δρχ. το χρόνο και η ΕΛΟΚ δικαιολογεί 2.000.000 δρχ. το χρόνο! Και ο Ορφανός, δεξιά, τα παίρνει απο τους συνταξιούχους και τα δίνει στον Γερόλυμπο!!! Αυτός είναι ο αθλητισμός και οι "προστάτες" του!!!

 

Αλλά σήμερα και μετά από την κοινή απόφαση των 25 κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης σύμφωνα με την οποία οι αποφάσεις των δικαστηρίων σε μία χώρα μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης γίνονται αποδεκτές και εφαρμόζονται και στα 25 κράτη-μέλη της Ένωσης, με βάση την απόφαση του Αρείου Πάγου της Ελλάδας, το Παραδοσιακό Καράτε της ITKF είναι απόλυτα ισότιμο με το τεχνικό Καράτε της WUKO και στα 25 κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και επομένως ΠΟΤΕ η ΔΟΕ δεν θα τολμήσει να αναγνωρίσει την WKF, αν δεν περιλαμβάνει το Παραδοσιακό Καράτε ισότιμα με το Τεχνικό Καράτε!!!!!!!!!!

 

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Κώστας Καραμανλής επιχείρησε κάποτε να μιλήσει για  "νταβατζήδες" του αντίπαλου κόμματος, αλλά ο χαρακτηρισμός πήρε μπάλλα το δικό του κόμμα!!!

Αυτό είναι το μεγάλο κατόρθωμα που πέτυχε ο Θύμιος Περσίδης και η ΠΟΠΚ για το Παραδοσιακό Καράτε!

 

Κρίνω απαραίτητο να καταγγείλω και εδώ για άλλη μια φορά, ως Έλληνας και Ευρωπαίος Πολίτης, την εγκληματική παρανομία του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Ορφανού και του Υπουργού Πολιτισμού και πρωθυπουργού της Ελλάδας Κώστα Καραμανλή, οι οποίοι δεν διστάζουν να υποστηρίζουν το "τσιράκι" του κόμματός τους Γιώργο Γερόλυμπο μη αναγνωρίζοντας την ομοσπονδία του Παραδοσιακού Καράτε και διαπομπεύοντας με αυτόν τον τρόπο το Σύνταγμα της Ελλάδας, τους νόμους και τις αποφάσεις του Αρείου Πάγου, οι οποίες όπως ανέφερα είναι πλέον σεβαστές στα 25 κράτη-μέλη της Ενωμένης Ευρώπης!!!

 

Εγώ πάντως σκοπεύω να κάνω αγωγή για σημαντική χρηματική αποζημίωση κατά του Έλληνα "δολοφόνου του παγκόσμιου καράτε" Γιώργου Γερόλυμπου για την καταστροφή που προκάλεσε στο άθλημα, την ομοσπονδία μας ΠΟΠΚ και τον σύλλογό μου, και συγκεντρώνω κάθε έλληνα ή ξένο από οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη για τον ίδιο σκοπό!

 

Με βαθιά ιαπωνική υπόκλιση

 

Θύμιος Περσίδης


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .