karate.gr: 145 - Οι Δραστηριότητες της WKF στο Διεθνή Χώρο. 

 50.000.000 άνθρωποι αθλούνται παγκόσμια στο Καράτε!

 Το Καράτε διαδόθηκε !   Κάνουν ακόμα και οι ... κότες !!!

Πρώτη δημοσίευση 8/4/2005

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος!


Διεθνή Ψέματα του Εσπίνος και του Γερόλυμπου,

Ο πρόεδρος της ΔΟΕ Ζακ Ρογκ: Θα εντάξει την απάτη της WUKO στα Ολυμπιακά αθλήματα αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά την διαφθορά της ΔΟΕ???

 προέδρου και γραμματέα αντίστοιχα της W.K.F.

Και οι ... κότες κάνουν καράτε!!!

(εκτός από τις ... δασκάλες του μπαλέτου!)
 

 

Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης,

Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

 


 

Πάει, είμαι ασυγχώρητος!

Δύο μήνες στα περίπτερα και δεν το πήρα είδηση???

Ο λόγος για το "βιντεοκασετάδικο" με τις συναρπαστικές συνεντεύξεις! Μόλις ανακάλυψε την ... Αμερική και έσπευσε να μας την περιγράψει, να μην χάσουμε τη ... συνέχεια! Πρόκειται για το περιοδικό "πολεμικών τεχνών" και "θανάσιμων αθλημάτων" Μαύρη Ζώνη στις σελίδες του οποίου δημοσιεύεται ένα άρθρο ... Αρειανού αρθρογράφου καθώς και μια συνέντευξη του "καταδικασμένου να πετύχει" Γιώργου Γερόλυμπου στον Αρχισυντάκτη του περιοδικού Κώστα Αργυριάδη!


 

Άγνωστος μεταξύ αγνώστων στην Ελλάδα, ο Αντόνιο Εσπίνος Ορτουέτα ποζάρει κρατώντας την ... καρέκλα του προέδρου, μην τυχόν και του ... φύγει, όπου αναπαύονται ένα καρατέγκι (δείχνει για τζουντόγκι!) ώστε να μας πείσει ότι είναι σχετικός με το καράτε, καθώς και το έγγραφο αναγνώρισης της WKF από την ΔΟΕ.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά!

Ο κ. Κώστας Αργυριάδης, αρχισυντάκτης του περιοδικού Μαύρη Ζώνη!

Το Δεκέμβριο του 2004 κυκλοφόρησε το αριστερά διμηνιαίο τεύχος του περιοδικού  "Μαύρη Ζώνη" της Κρίνας Παπανδρέου με εξώφυλλο τον πρόεδρο της παγκόσμιας ομοσπονδίας καράτε Αντόνιο Εσπίνος Ορτουέτα. Τώρα ποιός ξέρει τον Ορτουέτα στις ελληνικές πόλεις και τα χωριά, ώστε να τον τραβήξει το εξώφυλλο και να πάρει το περιοδικό, είναι ένα ερώτημα. Η απάντηση είναι φυσικά "Κανείς", αλλά το εξώφυλλο, όπως και το περιεχόμενο ήταν παραγγελιά Γερόλυμπου, ο οποίος με το δημόσιο χρήμα, που του δίνει απλόχερα ο συνεργάτης του υφυπουργός Γιώργος Ορφανός, δεν διστάζει να πληρώνει περιοδικά για να φτιάχνει την εικόνα του και την εικόνα του συνεργάτη του Εσπίνος Ορτουέτα! Και τα πληρώνει για να περάσει τα αποδεδειγμένα ψέματά του σε απάντηση και σε βάρος της αλήθειας που δημοσιεύω στο karate.gr και η οποία τον καίει διεθνώς.

Γράφει λοιπόν ο αντικειμενικός αρχισυντάκτης Κώστας Αργυριάδης στο εσώφυλλο του βιντεοκασετάδικου:

"Θεωρούμε μεγάλη τιμή για το περιοδικό μας το γεγονός ότι έχουμε το προνόμιο να φιλοξενήσουμε στο εξώφυλλο αυτού του τεύχους της "Μαύρης Ζώνης", τον (ίσως) ισχυρότερο άντρα στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων στον κόσμο: τον κύριο Αντόνιο Εσπίνος, πρόεδρο της παγκόσμιας ομοσπονδίας καράτε. Είμαστε επίσης υπερήφανοι για την παρουσία σε αυτό το τεύχος του γενικού γραμματέα της WKF του κυρίου Γιώργου Γερόλυμπου ... μπλα-μπλα-μπλα!"

Στις σελίδες 6 - 10 του περιοδικού παρουσιάζεται ένα ψευδέστατο κείμενο με θέμα την πορεία του διεθνούς καράτε προς την Ολυμπιακή αναγνώριση, στο οποίο αραδιάζονται από τους γράφοντες Γερόλυμπο και Αργυριάδη ψέματα, διαστρεβλώσεις της αλήθειας και ανακρίβειες με σκοπό την εν γνώσει τους εξαπάτηση του αναγνωστικού κοινού. Αυτά τα σκουπίδια που δημοσιεύει "με υπερηφάνεια" το περιοδικό "Μαύρη Ζώνη" και ο αρχισυντάκτης του με αντάλλαγμα την αγορά τευχών από την ΕΛΟΚ με το δημόσιο χρήμα, που τους δίνει εν γνώσει του παράνομα ένας αποτυχημένος υφυπουργός αθλητισμού, αποτελούν γελοιότητες που δεν μας αγγίζουν εμάς του Παραδοσιακού Καράτε και δεν μειώνουν την ευθύνη που έχουν οι Εσπίνος και Γερόλυμπος για την καταστροφή του Καράτε διεθνώς.

Μάρτιος 1994, το ΔΥΝΑΜΙΚΟ του Θύμιου Περσίδη είχε προωθήσει τον Γερόλυμπο για μια θέση στο ΔΣ της Πανευρωπαϊκής.

Το Καράτε θα ήταν αγώνισμα των Ολυμπιακών της Αθήνας το 2004, αν οι Εσπίνος και Γερόλυμπος δεν προσπαθούσαν να υφαρπάξουν με απάτες τα δικαιώματα της ITKF επί του Παραδοσιακού Καράτε. Αυτό είναι διεθνώς γνωστό και είναι γνωστό και στον αρχισυντάντη της Μαύρης Ζώνης, διότι τον ενημερώνω με email επί δέκα μήνες τώρα στέλνοντάς του τα άρθρα μου για το Παραδοσιακό Καράτε που γράφονται μέσα στο karate.gr, το οποίο και επισκέπτεται φυσικά!

Και μια ουσιαστική λεπτομέρεια: το άρθρο της Μαύρης Ζώνης δεν φέρει όνομα αρθρογράφου!!!

 Ενώ λοιπόν, ο Γερόλυμπος έδωσε τα στοιχεία και πλήρωσε για να δημοσιευτούν, και, ενώ ο Αργυριάδης φρόντισε να μπει το άρθρο εν γνώσει των ανακριβειών και ψευδών του, διότι επί μήνες ενημέρωνα τον ίδιο και το περιοδικό του στέλνοντάς του με email όλα τα άρθρα που δημοσιεύονταν στο karate.gr, δεν γράφεται όνομα υπεύθυνου αρθρογράφου, αφήνοντας έτσι να πέφτει η ποινική και αστική ευθύνη στο κεφάλι της εκδότριας ώστε να αποφύγουν τη μήνυση οι ίδιοι! Αν και κανείς δεν μας λέει ότι όλα έγιναν εν αγνοία της εκδότριας Κρίνας Παπανδρέου!

 

Τα Ασύστολα Ψεύδη των

Εσπίνος, Γερόλυμπου και Αργυριάδη

 

Το περίφημο άρθρο του Αργυριάδη αρχίζει με ασυναρτησίες, μπλέκοντας το καράτε με το ταεκβοντό και το 1985 με το 1992. Κασέτες πουλάει ο άνθρωπος, τι να ξέρει!

Η Αλήθεια για την προϊστορία είναι με δυό λόγια η επόμενη:

1- Η WUKO είχε πάρει από τη ΔΟΕ την αναγνώριση ότι ήταν η διεθνής ομοσπονδία που καλύπτει το καράτε παγκοσμίως το 1985, όταν η επίσης παγκόσμια IAKF (μετέπειτα ITKF) είχε εσωτερικά προβλήματα. Το 1986 η IAKF ανασυγκροτήθηκε σε ITKF, διαμαρτυρήθηκε στην ΔΟΕ για τη μονομερή αναγνώριση και η ΔΟΕ απέσυρε την αναγνώριση από την WUKO. Καταλάβετέ το: η WUKO από το 1987 μέχρι το 1999 δεν είχε καμιά αναγνώριση!!!

2- Το Αθλητικό Δικαστήριο της ΔΟΕ έκρινε το 1989 ότι και οι δύο ομοσπονδίες WUKO και ITKF είχαν υπολογίσιμη παγκόσμια ανάπτυξη και διάδοση.

3- Μετά από διμερείς συζητήσεις ετών και συμφωνίες, η ΔΟΕ έδωσε με απόφαση της Συνόδου της τον Οκτώβριο του 1993 σχέδιο καταστατικού για συγχώνευση των δύο ομοσπονδιών καράτε σε μία, την WKF, με απόλυτη ισότιμη συμμετοχή των WUKO και ITKF και μόνο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

4- Η WUKO εξαπάτησε και έκλεψε το όνομα WKF 1-2 χρόνια πριν από τον Οκτώβριο του 1993 και μετά έκανε την ανήξερη και την υποχωρητική προσκαλώντας την ITKF να προσαρτηθεί στην WKF σαν μειονότητα και μειοψηφία.

5- Η ΔΟΕ τα έβλεπε αυτά και δεν αναγνώριζε τη μαϊμού-WKF για τα έξι επόμενα χρόνια και αυτά που λέει ο Γερόλυμπος είναι ... ράδιο αρβύλα-ντο!!!

Απρίλιος 2002: Ο Γερόλυμπος εξώφυλλο και "Man of the Year" στο αφελές περιοδικό "Το Μονοπάτι του Πολεμιστή"! Στην προκειμένη περίπτωση "ο πολεμιστής" μοστράρει και τα καρατέγκι καμικάζε που αντιπροσωπεύει και πουλάει μέσα από την ομοσπονδία καράτε με τις ευλογίες της  ανύπαρκτης προϊστάμενης Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και προς καταρράκωση κάθε αρχής ηθικής και νόμου του κράτους.

6- Οι "επίσημοι" της μαϊμούς-WKF, δηλαδή της WUKO, όλο υπόσχονταν να συγκατατεθούν στην επί ίσοις όροις συμμετοχή των δύο ομοσπονδιών στην WKF, αλλά εξαπατούσαν την ITKF, την ΔΟΕ και όλο τον κόσμο του παγκόσμιου καράτε.. Για παράδειγμα, ο Γερόλυμπος εξαπατούσε τα ελληνικά δικαστήρια από το 1995 μέχρι το 2002 καταθέτοντας ενόρκως ότι η ITKF έκλεισε, ενώ ταυτόχρονα ήταν μέλος της επιτροπής της WUKO, η οποία συζητούσε με την ITKF τις συνθήκες συγχώνευσης. Ο Εσπίνος, ας μην μας κάνει την σουπιά (!), έκανε "πλάτες" όλο αυτό το διάστημα στον Γερόλυμπο. Και οι δύο μαζί κατάφεραν τον Χουάν Αντόνιο Σάμαρανχ και τους έδωσε το Δεκέμβριο του 1998 χαρτί αναγνώρισης. Για τον Σάμαρανχ δεν χρειάζεται να μιλήσω! Έχει "κρεμάσει" το διαδίκτυο από τις φασιστικές επεμβάσεις στον διεθνή αθλητισμό που έκανε ο πιστός αυτός οπαδός του φασίστα δικτάτορα Φράνκο της Ισπανίας και είναι παγκόσμια γνωστό ότι είχε δημιουργήσει μια ελεγχόμενη πλειοψηφία ανάμεσα στους "αθανάτους" της ΔΟΕ, ώστε να κατευθύνει τις αποφάσεις της ολομέλειας!

 

Η συμφωνία, επομένως, ή μη των δύο ομοσπονδιών καράτε ήταν άσχετη με τις κινήσεις του ταεκβοντό για αναγνώριση και θα είχε επιτευχθεί από το 1993, αν οι Ντελκούρ, Εσπίνος και Γερόλυμπος δεν ήθελαν να κλέψουν τα δικαιώματα του Παραδοσιακού, ώστε να μείνουν μόνοι κυρίαρχοι της παγκόσμιας του καράτε και των οικονομικών της κονδυλίων.

 

Και μετράμε ψέματα του Γερόλυμπου και του Αργυριάδη! Εν γνώσει τους βέβαια, παρά τις αποφάσεις των δικαστηρίων και για εξαπάτηση του αναγνωστικού κοινού:

Ψέμα 1ο: "Χρησιμοποιώντας ως πρόφαση την υποτιθέμενη διαίρεση του καράτε, ... ο Κιμ (πρόεδρος του ταεκβοντό) καταφέρνει μια απόφαση της ΔΟΕ στη Βαρκελώνη, με την οποία η WUKO έχασε την Ολυμπιακή αναγνώρισή της."

Ψέμα 2ο: "Η αφαίρεση της αναγνώρισης της WUKO έγινε το 1992."

Ψέμα 3ο:WUKO εκπροσωπούσε το 95% του καράτε, ενώ η ITKF το 5%."

Ψέματα 4 έως ... 104: Σκύψτε ... γιατί ο Εσπίνος, ο Γερόλυμπος και ο Αργυριάδης μας ... πολυβολούν με ψέματα!!!:

"Πιεζόμενη από την αφαίρεση της αναγνώρισής της η WUKO, στις 11 Δεκεμβρίου του 1992 στα κεντρικά της ΔΟΕ στην Λοζάννη της Ελβετίας παρουσιάζει την εξής ενωτική φόρμουλα στον τότε γενικό γραμματέα της ΔΟΕ κ. Φρανσουά Καράρ: Η WUKO θα αλλάξει το όνομα σε WKF. Η WUKO θα δημιουργήσει μια ειδική θέση για το καράτε της ITKF. Μια ειδική επιτροπή θα δημιουργηθεί στην ITKF.  κτλ. κτλ."

Γερόλυμπε, αρχίζω να ανησυχώ για τη διανοητική σου κατάσταση! Από κάπου ... χάνεις!!! Αφού η άρση της αναγνώρισης της WUKO έγινε το 1992, τότε γιατί το αθλητικό δικαστήριο για το καράτε της ITKF έγινε το 1989? Αφού η WUKO εκπροσωπεί το 95% του καράτε, τότε γιατί αντιγράφει τα Κάτα του Παραδοσιακού Καράτε και δεν έχει δικά της? Αφού το καράτε σας είναι σπορ και άρα μαχητική τέχνη-μαϊμού χωρίς ζώνες και νταν, τότε γιατί εξαπατάτε τους αθλητές με δελτία καταλληλότητας και εξετάσεις μαύρων ζωνών και μάλιστα η απάτη γίνεται από την παγκόσμια ζητώντας και 100 ευρώ για να επικυρώσετε τα νταν που παίρνουν στην Ελλάδα. Μόνο στυγνοί απατεώνες εκμεταλλεύονται αθλητές με δίδακτρα για τις προπονήσεις, με εξέταστρα για άχρηστες ζώνες από μαϊμού-εξεταστές και μαϊμού-παραομοσπονδίες, με παράβολα "ζύγισης" για συμμετοχή σε πανελλήνιους αγώνες, που είναι συνταγματικό δικαίωμα του κάθε Έλληνα, με δίδακτρα για συμμετοχή σε σεμινάρια, με παράβολα επικύρωσης διπλωμάτων από την παγκόσμια (δηλαδή το μαγαζί του Εσπίνος και του Γερόλυμπου!) η οποία πουθενά στο καταστατικό της δεν έχει κανονισμούς εξετάσεων νταν! Άρα το πράγμα βρωμάει προσωπική "απάτη-μαγαζί" των Εσπίνος και Γερόλυμπου εις βάρος των Ελλήνων αθλητών, προπονητών και συλλόγων!!!

Ψέμα 105ο: "H WUKO ξαναπόκτησε την αναγνώρισή της στην ιστορική συνεδρίαση της ΔΟΕ Νο 101 της 22ας Σεπτεμβρίου 1993 στο Μονακό."

Ντελκούρ, Τατσούνο και Νισιγιάμα.

(Αμάν ρε Γερόλυμπε, λυπήσου με, δεν αντέχω άλλο! Δέκα χρόνια με έχεις κουφάνει τελείως με τις ασυναρτησίες σου! Αφού πήρε πάλι η WUKO την αναγνώριση, τότε τι την ήθελε την ITKF το 1995-1996-1997 και γιατί δεν έγινε Ολυμπιακό το Καράτε με μόνο την WUKO από το 1993 ή και από το 1985???

Έχω ακούσει ότι ένας σχιζοφρενής καθηλώνει με τη λογική του δέκα λογικούς ανθρώπους! Αλλά παραμένει ... σχιζοφρενής!!!)

 

Ίσως Αλήθεια: "Το ταεκβοντό αναγνωρίζεται από την ΔΟΕ στις αρχές του 1994."

Ψέμα 106ο: "Απογοητευμένη η WUKO το 1994 (Δεκέμβριο), αποφασίζει να διεκδικήσει μόνη της την ολυμπιακή ένταξη."

Σημείωση: Το Συνέδριο της WUKO έγινε στην ... Kota Kinabalu! (Έχετε φάει ... κότα κιναμπαλού??? Τώρα οι ... κότες κιναμπαλού κάνουν και ... καράτε!!!)

Ψέμα 107ο και μερικά ... υποψέματα: "Τι έφταιξε όμως που το καράτε έχασε την κούρσα στο διάστημα 1992/1994; Πρωταρχικό ρόλο όπως είπαμε έπαιξε ο Κορεάτης αντιπρόεδρος της ΔΟΕ Un Young Kim, που στα παρασκήνια είχε στήσει ένα ισχυρότατο λόμπυ υπέρ του ταεκβοντό με την ηθική και οικονομική υποστήριξη του κράτους της Κορέας."

Ούτε λίγο ούτε πολύ, εδώ ο Γερόλυμπος δηλώνει στον Αργυριάδη και αυτός στους αναγνώστες του ότι οι "αθάνατοι" "τα παίρνουνε"!!! Τα πήρανε από τον Κιμ, λέει ο Γερόλυμπος, (και με τη βοήθεια της Κορέας μάλιστα) για να κάνουν το ταεκβοντό Ολυμπιακό. Τώρα αν η Κορέα σαν κράτος συμμετέχει στη διαφθορά των "α(θ)λητοπατέρων" ούτε καν να συζητείται, διότι τον Κιμ τον έβαλαν φυλακή για δωροδοκίες, διαφθορά και καταχρήσεις δημόσιου χρήματος. Τέτοιοι άνθρωποι κατέχουν τα υψηλά αξιώματα της ΔΟΕ??? Οι δηλώσεις όμως του Γερόλυμπου σαφώς δείχνουν την εκτίμησή του στους αξιωματούχους της ΔΟΕ, αλλά και αποδεικνύουν τις μεθόδους που ο ίδιος ο Γερόλυμπος και ο Εσπίνος και ο Ντελκούρ, ο οποίος και αυτός έχει εκπέσει από τη θέση του προέδρου της Γαλλικής ομοσπονδίας καράτε λόγω κατηγοριών κατάχρησης και διαφθοράς, χρησιμοποιούν για να κάνουν το καράτε της WUKO Ολυμπιακό! Αν η ΔΟΕ θέλει τέτοιες παγκόσμιες ομοσπονδίες ας πάρει την WUKO στην ... αγκαλιά της!

Στη συνέχεια ο Γερόλυμπος αναμιγνύει και το τζούντο στις δηλώσεις του και το Ιαπωνικό κράτος, αλλά αυτά είναι ηλιθιότητες!

Ψέμα 108ο: "Τον Απρίλιο του 1996 με τον τότε αντιπρόεδρο της WKF Αντόνιο Εσπίνος να βρίσκεται στην Αθήνα λόγω της γιορτής των 100 χρόνων ολυμπιακών αγώνων, ο πρόεδρος Ντελκούρ αυθαίρετα αποφασίζει να ξανανοίξει τις ενωτικές διαπραγματεύσεις με τον Νισιγιάμα. Την ώρα μάλιστα που το δίδυμο Εσπίνος/Γερόλυμπος στην Αθήνα συναντά τον Σάμαρανχ για να προωθήσει τις θέσεις της WKF, που διατυπώθηκαν στο συνέδριο της Μαλαισίας (Κότα Κιναμπαλού, Δεκέμβριος 1994). Ο Ντελκούρ δέχεται τη μεσολάβηση του Τατσούνο (ενός ζάπλουτου Ιάπωνα που προωθεί τη διεθνή εξάπλωση του καράτε)."

Ο Αντόνιο Εσπίνος, πρόεδρος της WKF, επιδεικνύει περήφανος το προϊόν της απάτης: την αναγνώριση της WKF από την ΔΟΕ. Μήπως είναι ο Ισπανός ... Γερόλυμπος???

Αλήθειες: Στις 26 Ιουνίου 1996, στην Οσάκα της Ιαπωνίας, οι Ντελκούρ και Νισιγιάμα συμφωνούν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για την επίτευξη του στόχου του ολυμπιακού καράτε. Στις 21 Νοεμβρίου 1997 γίνεται μια συνάντηση των WUKO και ITKF στη Λοζάννη με συμμετοχή του γενικού διευθυντή της ΔΟΕ κ. Καράρ και οι δύο ομοσπονδίες υπογράφουν μια ενωτική πράξη και επιβεβαιώνουν ότι η ένωση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα λεγόμενα στο συνέδριο 101 της ΔΟΕ το 1993.

Αλήθεια / Προσθήκη Περσίδη: Η κάθε πλευρά όρισε και μια τριμελή επιτροπή για την συζήτηση της συνένωσης. Ο Γερόλυμπος ήταν τότε μέλος της επιτροπής της WUKO και σήμερα λέει ψέματα ότι "ο Ντελκούρ ενήργησε αυθαίρετα". Το αποτέλεσμα είναι να προσθέτει ακόμα μια αποτυχημένη απάτη στο ενεργητικό του!!!

Ψέματα 109 έως 152: "Για το σκοπό αυτό αποφασίζουν να δημιουργηθεί η επιτροπή για την ενοποίηση του καράτε με εντολή να αλλάξει το καταστατικό της WKF μέχρι τον Απρίλιο του 1998 και να πραγματοποιηθεί η ένωση με τους καλύτερους όρους και για τους δύο. Εν όψει αυτών των εξελίξεων, η ολυμπιακή αναγνώριση του καράτε (που έληξε στις 30 Νοεμβρίου 1997), ανανεώνεται προσωρινά μέχρι τις 30 Απριλίου 1998."

Απρίλιος 1995: Το "πεθαμένο" για ένα χρόνο περιοδικό ΣΑΜΟΥΡΑΙ "ζωντανεύει, βγάζει τον Γερόλυμπο ... "Man of the Year", τον βάζει εξώφυλλο και ... ξαναπεθαίνει, οριστικά αυτή τη φορά!!! Εξώφυλλο και σε ... Ζόμπι περιοδικά ο ... μεγάλος πληρώνοντας με το δημόσιο χρήμα!!!

Ψέματα 153 έως 178: "Στις 3 Απριλίου 1998 ο Ζακ Ντελκούρ, μετά από 36 χρόνια στο τιμόνι παραιτείται από πρόεδρος της Γαλλικής ομοσπονδίας. Τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς ο Ισπανός Αντόνιο Εσπίνος Ορτουέτα εκλέγεται νέος πρόεδρος της WUKO στο Ρίο ντε Τζανέιρο με γενικό γραμματέα τον Γιώργο Γερόλυμπο."

Και ομολογία διαφθοράς της ΔΟΕ: "Μόλις λίγους μήνες αφού ανέλαβε ο Εσπίνος την προεδρία, κύκλοι της ΔΟΕ στις 23 Δεκεμβρίου του 1998 δηλώνουν επίσημα ότι η WKF (WUKO) παίρνει τη μόνιμη ολυμπιακή αναγνώριση και μάλιστα χωρίς την ITKF. Η απόφαση αυτή τυπικά επικυρώθηκε στις 19 Ιουνίου στο 109 συνέδριο της ολομέλειας της ΔΟΕ στη Σεούλ."

Και διάφορες άλλες βλακείες.

Και το φοβερό άρθρο κλείνει με τα επόμενα λόγια του Γερόλυμπου:

"Μπαίνοντας στην ολυμπιακή οικογένεια, το καράτε με την ανατολική προέλευσή του αποδέχεται πλέον τα δυτικά ολυμπιακά ιδεώδη ως κύρια φιλοσοφία της, κάτι που φοβίζει ορισμένους παραδοσιακούς καρατέκα. Υπάρχουν φόβοι ότι το καράτε από ολοκληρωμένη φιλοσοφία μάχης, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά, να μεταλλαχθεί από πολεμική τέχνη σε σπορ.

Προσωπικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει λόγος ανησυχίας, αφού τα ολυμπιακά ιδεώδη σε πάρα πολλά σημεία ευθυγραμμίζονται με το πνεύμα του budo. Ο Ολυμπιακός χάρτης αναφέρει: ο ολυμπισμός είναι μια φιλοσοφία ζωής που έχει ως σκοπό να συνδυάζει σε ένα ισορροπημένο σύνολο το σώμα, το πνεύμα και τη θέληση. Ο σκοπός του Ολυμπισμού είναι να θέτει το σπορ στην υπηρεσία της αρμονικής εξέλιξης της ανθρωπότητας, με απώτερο σκοπό τη δημιουργία μιας ειρηνικής κοινωνίας θεμελιωμένης στη διατήρηση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Ο χάρτης του budo με άλλα λόγια λέει ακριβώς το ίδιο.

Το παραδοσιακό καράτε έχει βαθιές ρίζες και ένα νέο κομμάτι του, το ολυμπιακό καράτε, που είναι μόνο για λίγους εκλεκτούς υψηλών προδιαγραφών αθλητές, δεν θα αλλοιώσει την τέχνη. Η μεγάλη πλειοψηφία των καρατέκα, μικρών και μεγάλων, που μπαίνουν στα dojo θα εξακολουθούν να ασκούν το καράτε όπως πριν, με τα κάτα του, με τις τεχνικές αυτοάμυνάς του, κλπ.

Το ολυμπιακό καράτε ως σπορ θα λειτουργήσει ως ισχυρή διαφήμιση και θα βοηθήσει στην περαιτέρω εξέλιξη και εξάπλωση του καράτε, τόσο ως σπορ όσο και ως πολεμική τέχνη. Αυτός για μένα είναι ο κύριος θετικός απολογισμός της ένταξής του στους Ολυμπιακούς Αγώνες."

ΣΑΜΟΥΡΑΙ, Απρίλιος 1995:  "Είμαι καταδικασμένος να ... πετύχω!" δηλώνει σε μια αποθέωση ναρκισσισμού και αυτοϊκανοποιησης ο ... "Man of the Year" !!! Πληρώνει ο ελληνικός λαός για την εικόνα του Γερόλυμπου στα περιοδικά!  Άχρηστη η ΓΓΑ ως ελεγκτική προϊστάμενη αρχή!!!

Είναι επιεικώς γελοίο να πληρώνεις περιοδικό για να σε δημοσιεύει και να το περιφέρεις στο εξωτερικό σαν ... αξιοκρατική σου δικαίωση, κύριε "καταδικασμένε να πετύχεις" !!!

(φανφάρα κι αυτή !!!)

Ας απαντήσουμε, λοιπόν, στα τελευταία λόγια του κ. Γερόλυμπου!

Το καράτε της WUKO, του Εσπίνος και του Γερόλυμπου είναι ένα άθλημα της σειράς, το οποίο γεννήθηκε σε κάθε μέρος της γης, τις περισσότερες φορές από αμαθείς ή ημιμαθείς περί αυτό. Όταν το καράτε αποκοπεί από την ιστορική του γέννηση, τότε δεν έχει ιστορία, δεν έχει παράδοση, δεν έχει ιστορικές μορφές δασκάλων, δεν έχει μέσα του την εκατοντάδων ετών μελέτη της κάθε τεχνικής! Δεν έχει το Κίμε της μαχητικής τέχνης, δεν έχει την απαιτούμενη τελειότητα της τεχνικής, δεν έχει την υπέρβαση των δυνατοτήτων του ασκούμενου, δεν έχει την ηθική και τη φιλοσοφία της μαχητικής τέχνης! Δεν έχει μέσα του τίποτα από την παραδοσιακή κουλτούρα του λαού που το ανέδειξε και το καθιέρωσε.

 

Στο ίδιο ΣΑΜΟΥΡΑΙ, Απρίλιος 1995:  Ο "καταδικασμένος να ... πετύχει Man of the Year" κάνει επίδειξη της κακοήθειας που τον διακρίνει: Στη φωτό η ελληνική ομάδα μετά τους Βαλκανικούς 1995. Δεξιά, επίτηδες σβησμένος από τον εκδότη στα φιλμς της εκτύπωσης και κατά παραγγελία του Γερόλυμπου ο προπονητής της ομάδας και δάσκαλος του Γερόλυμπου στο καράτε κ. Τετσούο Οτάκε από το ντότζο του οποίου προέρχονταν οι εννέα από τους δεκα-εννέα αθλητές της εθνικής ομάδας.

 Ο Οτάκε έμαθε τον Γερόλυμπο να μπουσουλάει στο τατάμι, τον δίδασκε καράτε για δεκαπέντε χρόνια, του άνοιξε το δρόμο να κονομήσει χοντρά από τον αθλητισμό (έστω και με απάτες!), κάτι που δεν του έδωσε ούτε το πτυχίο της Εμπορικής ούτε τα λάστιχα του βουλκανιζατέρ του, και αυτό είναι το ευχαριστώ του Γερόλυμπου.

 ΛΑΣΠΗ !!!

Για να δείξει ποιός κυβερνάει το καράτε, τον τιμώρησε επιδεικτικά προσβάλλοντάς τον μπροστά σε όλους τους έλληνες αθλητές, εκπαιδευτές και φιλάθλους αναγνώστες του περιοδικού, το οποίο αγόρασε και μοίρασε με χρήματα της ομοσπονδίας. Αυτή είναι η αρρωστημένη ψυχοσύνθεση και το επίπεδο του προέδρου της ΕΛΟΚ (τώρα δήθεν επίτιμου), γενικού γραμματέα της WKF, συνεργάτη του Αντόνιο Εσπίνος και συνεργάτη του υφυπουργού αθλητισμού Γιώργου Ορφανού, ο οποίος δεν αναγνωρίζει το Παραδοσιακό παρανομώντας ενάντια στο Σύνταγμα, τους νόμους και τις αποφάσεις των ανωτάτων δικαστηρίων, διότι ο χρήσιμος Γερόλυμπος ξέρει να του "σπάει" την ομοσπονδία παγοδρομιών σε πέντε μαϊμούδες ομοσπονδίες!!!

Ας σημειωθεί ότι από τις ... κότες κιναμπαλού, "σκληρούς εκπαιδευτές" και πρωταθλητές του καράτε και επί πολλά χρόνια μαθητές του Οτάκε, δεν έβγαλε τσιμουδιά καμία !!!

Η ανθρωπότητα, καθώς και κάθε διεθνής αθλητική αρχή όπως η ΔΟΕ, είναι υποχρεωμένη να φροντίζει ώστε αυτά τα αθλήματα να μην ισοπεδώνονται από τις επιρροές κάθε ψεύτικου δήθεν σπεσιαλίστα! Το ίδιο ισχύει και για το Ταεκβοντό και για το Κουνγκ-φού. Θα είναι μεγάλο λάθος για την ΔΟΕ αν δεν φροντίσει να διατηρήσει την ιδιόμορφη ιδιαιτερότητα των ανατολικών αθλημάτων.

Σχετικά με τον χάρτη του Budo, ο γενικός γραμματέας της WKF Γιώργος Γερόλυμπος είναι βαθιά νυχτωμένος! Καμία σχέση δεν μπορεί να βρεθεί και κανένας παραλληλισμός δεν μπορεί να γίνει μεταξύ ολυμπισμού και Budo! Όπως και καμία σχέση δεν μπορεί να βρεθεί μεταξύ Εσπίνος και Γερόλυμπου από τη μια και Ολυμπιακής Ιδέας από την άλλη! Εκτός αν οι κύριοι αυτοί μας υποδείξουν το Άρθρο του Καταστατικού Χάρτη της ΔΟΕ, το οποίο να υποδεικνύει πώς να κλέβει μια ομοσπονδία τα δικαιώματα μιας άλλης ομοσπονδίας, πράγμα που έκαναν και κάνουν αυτοί οι δύο κύριοι και η WUKO κατά της ITKF, όπως αποδεικνύεται και από τις αποφάσεις των ελληνικών δικαστηρίων. Η ΔΟΕ είναι εξίσου ένοχη στα μάτια όλου του κόσμου για αυτή τη διακεκριμένη κλοπή. Εκείνο όμως που είναι αναντίρρητο είναι ότι οι Εσπίνος και Γερόλυμπος άρπαξαν την προεδρία της WUKO στο Ρίο ντε Τζανέιρο το 1994 υποσχόμενοι ότι (με τις απάτες τους) το καράτε θα "έπαιζε" στους Ολυμπιακούς της Αθήνας! Σήμερα λένε στους ίδιους ηλίθιους ότι το καράτε θα "παίξει" στους Ολυμπιακούς του 2012! Ακόμα και αυτό να γίνει, οι δύο "συνεταίροι" κατέστρεψαν το καράτε, το οποίο θα ήταν ήδη Ολυμπιακό, αν είχαν συγχωνευθεί οι WUKO και ITKF κατά τα προτεινόμενα από την ΔΟΕ το 1993-1994!

 

Ο πρόεδρος της ΔΟΕ Ζακ Ρογκ: Θα εντάξει την απάτη της WUKO στα Ολυμπιακά αθλήματα αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά την διαφθορά της ΔΟΕ???

Ιδιαίτερα στον κύριο Γερόλυμπο που τον γνωρίζουμε στην Ελλάδα σαν κάλπικη δεκάρα, ο οποίος με απάτες αναρριχήθηκε και στην τεχνική και στη διοικητική ιεραρχία του ελληνικού καράτε, ο οποίος αρνείται τη διαφάνεια στα οικονομικά της ομοσπονδίας που διοικεί, ο οποίος εκδιώχθηκε από διευθυντικό στέλεχος της "Αθήνα 2004" για συμμετοχή σε εταιρεία που προσπαθούσε να πάρει την προμήθεια των συστημάτων ασφαλείας των Ολυμπιακών 2004, ο οποίος αντί να διαθέτει τα χρήματα που του εμπιστεύονται στην ανάπτυξη της ομοσπονδίας, που διοικεί, τα διαθέτει στην εξόντωση όσων δεν σκύβουν το κεφάλι στις απαιτήσεις του και σε "πεθαμένα" περιοδικά για την προσωπική του προβολή, σε αυτόν ακριβώς τον "κύριο" απευθύνω δύο προκλήσεις κατάμουτρα!

1- Έλα να πούμε στον κόσμο του καράτε και στους δημοσιογράφους την αλήθεια για την πορεία του καράτε σε μια κοινή πρες κόνφερανς! Αλλά τι να πεις? Τα είπες στα δικαστήρια και την έφαγες!!!

2- Τα οικονομικά της ομοσπονδίας που διοικείς ... βρωμάνε! Αν είναι καθαρά, άφησέ με να τα ... ελέγξω εγώ ο ίδιος! Και ο οικονομικός έλεγχος που σου έκαναν οι φίλοι σου από τη ΓΓΑ και αυτός βρωμάει! Δεν θα έχεις πάντα ασυνείδητους πολιτικούς προστάτες δίπλα σου να σε καλύπτουν!

3- Αν ο Ζακ Ρογκ φιλοδοξεί να έχει μπουμπούκια σαν τον Κιμ του ταεκβοντό, τότε σίγουρα θα ... σταδιοδρομήσεις!!!

 

Στο περιοδικό Μαύρη Ζώνη, ακολουθεί η προσωπική συνέντευξη του Γερόλυμπου προς τον Αργυριάδη, η οποία δεν έχει κανένα απολύτως ενδιαφέρον!

 

 


Με βαθιά ιαπωνική υπόκλιση
karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .