karate.gr: 11 - Οι Μεγάλες Δίκες του Καράτε

Πρώτη δημοσίευση 13/4/2011.  Ενημέρωση 1/9/2016! 

 

 Αρχική     Επικαιρότητα     Οι Δίκες του Καράτε  

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr , σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου αθλητικού μηνιαίου περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977 - 1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος" για τον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και Μέσο Μαζικής Επικοινωνίας κατά την έννοια του νόμου 3310/2005, και όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους.

 

11/4/2011 - Δικάστηκε η πρώτη μήνυση

Γερόλυμπου κατά Περσίδη

 

παρόλο που 1) δεν είχε κληθεί ο κατηγορούμενος για απολογία στον ανακριτή και 2) δεν είχε επιδοθεί νόμιμα σε αυτόν το απαραίτητο κατά το Σύνταγμα Κλητήριο Θέσπισμα,

 

Copyright © 1945-2045, Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι, Αναλυτής Δικαστικών Αποφάσεων! Μάστερ του Καράτε, Καρδινάλιος στο Βατικανό, Καλόγηρος Σαολίν, Επαγγελματίας Κατηγορούμενος και "Αθωούμενος", Γκουρού του Παγκόσμιου Καράτε, Φυσιογνωμιστής κατά συρροή Ψευταράδων, και ό,τι άλλο δηλώσω σε αυτή τη χώρα!

 

ΜΕΡΟΣ 1ο,    ΜΕΡΟΣ 2ο,    ΜΕΡΟΣ 3ο

 


Ο Έλληνας Πολίτης παρουσιάζεται να δικαστεί ενώπιον των Εισαγγελέων και των Δικαστών με απόλυτο σεβασμό στη θεσμική τους θέση, με απόλυτη εκτίμηση στην επιστημονική νομική τους κατάρτιση και με απόλυτη εμπιστοσύνη στην αμεροληψία τους! Απομένει στους Εισαγγελείς και τους Δικαστές με τις πλήρως αιτιολογημένες προτάσεις και αποφάσεις τους να επιβεβαιώσουν απόλυτα τις προσδοκίες του Έλληνα Πολίτη!

Οι Ανώτατοι Δικαστές του Αρείου Πάγου απαντούν στις αποφάσεις τους με απλότητα και σαφήνεια σε όλους τους ισχυρισμούς των αντιδίκων. Το ίδιο θα πρέπει να συμβαίνει και στις δύο πρώτες βαθμίδες απόδοσης της Δικαιοσύνης! Μια Δικαστική Απόφαση δεν κρίνεται μόνο από αυτά που γράφει, αλλά κρίνεται και από αυτά που έπρεπε να γράφει και δεν τα γράφει!


Ένας κατηγορούμενος έχει δικαίωμα να κρίνει την απόφαση των δικαστών που τον καταδίκασαν?

Οπωσδήποτε ΝΑΙ! Και το θεωρώ αυτό θεμελιώδες δικαίωμα σε μια δημοκρατική χώρα!

Αν με καταδικάσουν πενήντα δικαστές ότι έκανα ένα φόνο και εγώ, γνωρίζοντας απόλυτα ότι ΔΕΝ τον έκανα, φωνάζω "είμαι αθώος, είμαι αθώος", αυτό είναι κρίση επί της απόφασης των δικαστών και έχω ανθρώπινο δικαίωμα να το φωνάζω.

Ο Ιούδας πριν κρεμαστεί σήκωσε το βλέμμα του προς τον ουρανό και φώναξε: "Γιατί εμένα Θεέ μου!" Αυτό ήταν "κρίση" του ανθρώπου Ιούδα προς τον Θεό, ο οποίος, γνωρίζοντας τα μέλλοντα, τον είχε επιλέξει να παίξει τον ρόλο που έπαιξε!

Συνεπώς, είναι θεμελιώδες δικαίωμα του ανθρώπου να κρίνει οτιδήποτε και οποιονδήποτε!


 

Ο Γιώργος Γερόλυμπος κατέθεσε εναντίον μου την από 22-9-05 έγκλησή του, την οποία βλέπετε με κλικ εδώ ολόκληρη, ευρισκόμενος προφανώς υπό την πίεση του Γιώργου Ορφανού και αντ' αυτού για τους λόγους που αναλύονται λεπτομερώς στα περιλαμβανόμενα στη μήνυσή του επίδικα άρθρα μου, τα οποία είναι τα εξής:

 

01/05/05 - Οι Νταβατζήδες του Αθλητισμού ή "Το Σύνδρομο του Γερόλυμπου"! Μέρος Πρώτο

02/05/05 - Οι Νταβατζήδες του Αθλητισμού ή "Το Σύνδρομο του Γερόλυμπου"! Μέρος Δεύτερο

18/05/05 - Οι Νταβατζήδες του Αθλητισμού ή "Το Σύνδρομο του Γερόλυμπου"! Μέρος Τρίτο

15/09/05 - Γιώργος Γερόλυμπος: Ο "Δολοφόνος" του Παγκόσμιου Καράτε!

 

 

Με βάση τα ανωτέρω η δίκη μου ήταν μια καθαρά "πολιτική δίκη" από τον τότε υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Ορφανό εναντίον ενός πολίτη στην οποία δεν τόλμησε να εμφανιστεί ο ίδιος, αλλά χρησιμοποίησε τον "κολλητό" του για να μην εκτεθεί, όπως αποδεικνύεται από το περιεχόμενο των άρθρων μου. Με μεγάλη μου πικρία διαπίστωσα ότι το  σύστημα λειτούργησε καταλυτικά για την αποδοχή και διεκπεραίωση της όλης ελαττωματικής διαδικασίας, όπως θα εξηγηθώ πιο κάτω.

Αλλά ο 'Ελληνας (και Ευρωπαίος) Πολίτης δεν είναι ούτε ζώον, ούτε ηλίθιος, ούτε για τα σκουπίδια.

Κατά την προανακριτική διαδικασία έδωσαν καταθέσεις οι μάρτυρες του Γερόλυμπου στον ανακριτή, ο εξής ... Ένας, ο Γιώργος Μπίκας, την κατάθεση του οποίου βλέπετε με κλικ εδώ ολόκληρη.

Την Τρίτη 12/4/2011 είχα δημοσιεύσει βιαστικά τα επόμενα, αφήνοντας την ανάπτυξη του θέματος για όταν θα εύρισκα περισσότερο χρόνο:


Τρίτη, 12/4/2011.

Καταθέτω σήμερα στο Δικαστήριο της Κοινής Γνώμης αυτά που συνέβησαν εχθές στο Δικαστήριο των Δικαστών περιληπτικά μέχρι να βρω χρόνο για εκτεταμένη και αναλυτική έκθεση των γεγονότων. Εχθές δικάστηκε η επανάληψη της δίκης που ακύρωσα λόγω λανθασμένης διεύθυνσής μου που είχαν δηλώσει στη μήνυσή τους οι αντίδικοι Γερόλυμπος και Μπαλασόπουλος (ο δεύτερος είναι ο δικηγόρος του) εσκεμμένα μπας και με καταδικάσουν ... στον ύπνο μου (!)!


Η Δίκη Ακύρωσης

 

Πρώτα κατέθεσε ο μηνυτής Γιώργος Γερόλυμπος χωρίς όρκο. ("Χωρίς όρκο" σημαίνει ότι μπορεί να πει όσα ψέματα θέλει, ώστε να πλέει σε πελάγη ευτυχίας!) Ως ... Αγία Αθανασία του Αιγάλεω ο Δικτάτωρ της ΕΛΟΚ ζήτησε επανειλημμένα την "προστασία του Δικαστηρίου" από εμένα. Με έκανε να φοβάμαι και τη ... σκιά μου πλέον! Διαστρέβλωσε όλα τα πραγματικά γεγονότα, είπε ότι η "Αθήνα-2004" του ζήτησε συγνώμη που τον έδιωξε, είπε ότι το Παραδοσιακό Καράτε είναι υποκατηγορία του καράτε της ΕΛΟΚ, είπε ότι η ΠΟΠΚ είναι ανύπαρκτη, ότι με διώξανε και από εκεί και παρουσίασε με τον δικηγόρο του τα ενδιάμεσα (και όχι τα τελικά) αποτελέσματα από παλιές μου υποθέσεις σε δικαστήρια κατά τη γνωστή τους μέθοδο λασπολογίας.

Εμφάνισε νέα άρθρα μου εκτός από τα επίδικα για δημιουργία εντυπώσεων και παραπονέθηκε με έμφαση (εδώ γελάνε!) ότι ειρωνεύομαι το ... διδακτορικό του δίπλωμα!!! Θεός φυλάξει! Εγώ δεν είπα τίποτα για το διδακτορικό του από το Dublin Metropolitan University (DMU, Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Δουβλίνου). Το διδακτορικό είναι αυθεντικό, το έχει και ... βοήθειά του! Το πανεπιστήμιο είπα πως είναι ΜΑΪΜΟΥ, διότι παρ' όλο που είναι ... Μητροπολιτικό του Δουβλίνου και θα το περίμενε κανείς να το βρει στην Ιρλανδία, η διεύθυνσή του στο διαδίκτυο παραπέμπει σε ... σοκάκι στην Λεμεσό της Κύπρου και σε ... θυρίδα στο Λονδίνο (δείτε την ιστοσελίδα του),  από όπου συμπεραίνεται ότι το "ίδρυσε" κάποιος ... ψιλοαπατάκιας Κύπριος φοιτητής και πουλάει διπλώματα για ... χαρτζιλίκι! Το δε Φαξ από 353-κτλ., σήμερα με το ίντερνετ μπορεί κανείς να μένει στο ... Καματερό και να έχει φαξ με αριθμό ... Γουατεμάλας, (δηλαδή να είναι ... Γουατεμάλαξ!) και να παίρνει τα φαξ του στο email του!

 
        Ας αποδείξει ο Γερόλυμπος ότι σπούδασε πέντε χρόνια στο Δουβλίνο, ας μας δώσει το πρόγραμμα σπουδών που παρακολούθησε, ας μας δείξει τους βαθμούς του στις εξετάσεις κατά τα έτη σπουδών, ας μας δείξει τη διδακτορική του διατριβή, ας μας δείξει το διδακτορικό που πήρε καθώς και τη βεβαίωση του "πανεπιστημίου" ότι είναι εγγεγραμμένος στα βιβλία αποφοίτων και θα το δημοσιεύσω αμέσως εδώ!

Αλλά γιατί πήγε τόσο μακριά? Τέτοια "διδακτορικά" πουλάνε και σε ... καροτσάκια στο Μοναστηράκι! Είναι σαν τα διδακτορικά του ... Ελ Κούρυ, αν τον θυμάστε, καλή του ώρα, ο οποίος ήταν ... διδάκτορας σε δέκα πανεπιστήμια!!!

 

Δεύτερος κατέθεσε ο μάρτυρας κατηγορίας Γιώργος Μπίκας, ο οποίος πολύ περίεργα, αφού είχε συζητήσει μισή ώρα με τον Γερόλυμπο πριν από τη δίκη, σε ερώτηση της κας Προέδρου, αν αυτά που γράφω για τον Γερόλυμπο είναι αλήθεια, είπε με δυό λόγια τα εξής: "Ό,τι είπε ο καθένας για τον άλλον και ό,τι έγραψε ο καθένας για τον άλλον, ας τα αποδείξουν οι ίδιοι. Εγώ δεν ξέρω τίποτα." Αυτή ήταν μια προφανής τροπή σε άτακτη φυγή με τροχάδην ... κατοστάρι του Μπίκα από δικαστικές εμπλοκές με δεδομένο ότι δεν επανέλαβε ούτε καν την πριν πέντε χρόνια μαρτυρική του κατάθεση υπέρ του Γερόλυμπου στον Ανακριτή που ήταν περίπου η επόμενη:

“Ήμουν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, τώρα είμαι απλό μέλος της ομοσπονδίας. Ο Γερόλυμπος είναι Γενικός Γραμματέας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Ο κατηγορούμενος έχει κάποιο σάιτ που αναφέρει αυτά τα γεγονότα, στο οποίο σάιτ μπαίνει ο καθένας και τα διαβάζει. Αυτός βρίζει τους ανθρώπους της ομοσπονδίας. Είναι σάιτ που επισκέπτεται αρκετός κόσμος. Όλα αυτά που λέει είναι συκοφαντικά. Ήταν συκοφαντικά για τον κ. Γερόλυμπο: “είναι νταβατζής, είναι ο Βαβύλης του αθλητισμού”, αυτό είναι δυσφημιστικό. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος βρίζει ανεξέλεγκτα, γνωρίζει ότι όλα αυτά που λέει είναι ψέματα. Τα λέει όλα με σκοπό να του κάνει κακό. Δεν γνωρίζω για ποιο λόγο το κάνει.”

Επί πλέον των ανωτέρω και σε ερώτηση δική μου αν βγήκε πρώτος σε ψήφους στις εκλογές της ΕΛΟΚ το 2008, ο Μπίκας απάντησε καταφατικά και είναι Αλήθεια, ενώ σε επόμενή μου ερώτηση γιατί παραιτήθηκε σε δυό μέρες από την εκλογή του, απάντησε "για προσωπικούς λόγους" και είναι Ψέμα. Αυτό το Ψέμα το γνωρίζει όλος ο κόσμος του καράτε, διότι όλος ο κόσμος του καράτε γνωρίζει ότι την παραίτηση του Μπίκα την ζήτησε ο Διδάκτωρ του DMU και Δικτάτωρ της ΕΛΟΚ Γερόλυμπος με την επική φράση "Τη Δευτέρα θέλω την παραίτησή σου στο γραφείο μου!" και ο Μπίκας την έδωσε! (Η ... κότα!)

Τρίτος μάρτυρας κατηγορίας κατέθεσε ο Κέιβαν Γκάζι, ο οποίος είπε τα γνωστά "τον σέβομαι και τον αγαπάω τον Περσίδη, αλλά ο Γερόλυμπος είναι ο ... Θεός μου!" Και μάλιστα τα είπε χωρίς να ... φιλήσει τα παπούτσια του Γερόλυμπου! Παληκάρι! Βελτιώνεται εντυπωσιακά! (Και έδωσε και μια κάρτα του στην κα Πρόεδρο για το κατάστημά του με τα... χαλιά! Αυτό είναι χιούμορ δικό μου !!!!!!  Σβήνονται 16 λέξεις!!)

Τέταρτος κατέθεσε ο μάρτυρας υπεράσπισης (υποτίθεται) Σπύρος Δρακόπουλος, αντιπρόσωπος του συλλόγου καράτε των Εκπαιδευτηρίων Δούκα στην ΕΛΟΚ, ο οποίος ήταν κατηγορούμενος στη δικαστική επιτροπή της ΕΛΟΚ την Παρασκευή, 8/11/2011, το βράδυ, και ο οποίος μου είχε δώσει το υλικό για την δημοσίευση της INTERNATIONAL SHITO RYU ORGANIZATION (ISO) του Αυτοκράτορα του καράτε. Και αυτός ο μάρτυρας είχε συμμετάσχει στην ημίωρη συζήτηση με τους Γερόλυμπο-Μπίκα πριν από τη δίκη και όλως περιέργως επανέλαβε την στερεότυπη μαρτυρία του Μπίκα:  

"Ό,τι είπε ο καθένας για τον άλλον και ό,τι έγραψε ο καθένας για τον άλλον, ας τα αποδείξουν οι ίδιοι. Εγώ δεν ξέρω τίποτα."  

μα δεν ξέρει τίποτα τότε τι ήρθε να καταθέσει υπέρ εμού? Εκεί θαυμάζω τον Γερόλυμπο (και μπορεί να έχει και ... διδακτορικό!): είναι μανούλα μοναχή στη διαφθορά των συνειδήσεων! Εκ των ανωτέρω εκτιμώ ότι όλοι οι μάρτυρες πουλήσανε ένα κομμάτι από τη συνείδησή τους και εμένα μαζί για να αποσύρει κάποια απελή εναντίον τους ο ... Διδάκτορας!!!

Απολογήθηκα στη συνέχεια τονίζοντας ότι όσα έγραψα είναι απόλυτα αληθινά και τα αποδεικνύω με έγγραφα, αλλά δεν είχα το χρόνο να μπορέσω να καλύψω όλο το φάσμα των κατηγοριών, πράγμα που δεν με ενδιέφερε κιόλας για ειδικούς λόγους (που θα εξηγήσω αργότερα), και έφυγα με καταδικαστική ποινή για την οποία άσκησα έφεση!

Ελπίζω, πάντως, στο ότι αυτή η μήνυση ήταν από την αρχή και θα είναι μέχρι το τέλος... καντέμικη όχι για μένα, αλλά για τον μηνυτή!

Ιστορικό γεγονός: Αισθάνθηκα συγκίνηση όταν η κα Πρόεδρος είπε το "Ένοχος", διότι ήταν στην ίδια αίθουσα που το είχα ξανακούσει για μένα πριν από 21 χρόνια (1990) στις πάνω από τριάντα φορές που έχω καθίσει στο εδώλιο για συκοφαντική δυσφήμιση και έχω αθωωθεί. Τότε ήταν Εφετείο και για την τότε ποινή είχα πάρει χάρη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Καραμανλή.


31-5-2011 - Σήμερα και στη συνέχεια θα παρουσιάσω την όλη διαδικασία με ατράνταχτα έγγραφα αποδεικτικά στοιχεία, διότι ας μου επιτραπεί να έχω αντιρρήσεις με τον τρόπο λειτουργίας της απόδοσης δικαιοσύνης για τις πράξεις ενός Έλληνα και Ευρωπαίου Πολίτη (!), ο οποίος, με πικρία διαπιστώνω, ότι αντιμετωπίζεται σαν "χαμηλής ποιότητας και νοημοσύνης άτομο"!


Θέμα πριν από Πρώτο

Η δίκη αυτή δεν έπρεπε να γίνει ποτέ, διότι στα ίδια αυτά τα άρθρα για τα οποία κατηγορούμαι έχω μέσα τους και όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που αποδεικνύουν την αλήθεια και με αθωώνουν. Κανείς όμως δεν τα διαβάζει, και γυρίζουμε γύρω-γύρω τριάντα άνθρωποι για επτά-οκτώ χρόνια χωρίς κανένα ουσιαστικό σκοπό επιβαρύνοντας μια πτωχευμένη και εξαθλιωμένη χώρα με ένα τεράστιο κόστος. Δεν παράγει το σύστημα!!!


 

Θέμα Πρώτο: Μη Νόμιμη επίδοση του Κλητηρίου Θεσπίσματος.

 

Όπως αναλύω στο άρθρο μου "Η Kότα έκανε τ' Aβγό ή τ' Aβγό την Kότα???" το Κλητήριο Θέσπισμα για την δίκη Ουσίας, το οποίο κοινοποιείται στον κατηγορούμενο με ευθύνη της Πολιτείας και από το οποίο αυτός πληροφορείται με ακρίβεια και λεπτομέρειες τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται, μου είχε κοινοποιηθεί σε λανθασμένη διεύθυνση και με λανθασμένο πατρώνυμο με ευθύνη του Γερόλυμπου, δηλαδή αφορούσε στην ουσία ... ένα κάπου αλλού διαφορετικό άτομο!

Την καταδίκη μου σε εκείνη τη δίκη την έμαθα πληροφοριακά και ζήτησα δικαστήριο Ακύρωσης για να ακυρώσω μια καταδικαστική για μένα Ποινή από άγνωστο δικαστήριο, για το οποίο ποτέ δεν ειδοποιήθηκα. Δεν με ενδιέφερε από ποιά κατηγορία πρόκυψε η ποινή. Με ενδιέφερε πως ποτέ δεν ειδοποιήθηκα και αυτό ακριβώς δικάστηκε στην Δίκη Ακύρωσης.


Η μήνυση του Γερόλυμπου

Η απόφαση του δικαστηρίου Ακύρωσης της απόφασης του δικαστηρίου Ουσίας, που με δίκασε με το λανθασμένης διεύθυνσης Κλητήριο Θέσπισμα (δηλαδή χωρίς να γνωρίζω τίποτα), στην ουσία ήταν μια τελείως διαφορετική δίκη.

Σε εκείνη τη δίκη Ακύρωσης οι δικαστές μου είπαν ότι για την δίκη Ουσίας θα δικαστώ την τάδε ημερομηνία. Το έμαθα, διότι είχα παρασταθεί δια πληρεξουσίου δικηγόρου. Το πότε θα δικαστώ ΔΕΝ υπονοεί και το γιατί θα δικαστώ.

Αυτό δεν απαλλάσσει την Πολιτεία από την τυπική της υποχρέωση να τηρήσει το πνεύμα και το γράμμα του Συντάγματος και να μου γνωστοποιήσει αρμοδίως της κατηγορίες για τις οποίες θα δικαστώ. Περίμενα, λοιπόν, το Κλητήριο Θέσπισμα.

Η από έδρας γνωστοποίηση στον Πολίτη μιας επόμενης ημερομηνίας που θα δικαστεί χωρίς άλλη ειδοποίηση, αφορά πάντα την λόγω αναβολής συνέχεια της συγκεκριμένης υπόθεσης της δίκης της ημέρας εκείνης, για την ουσία και τα στοιχεία της οποίας όλοι οι παράγοντες της δίκης είναι νόμιμα ενημερωμένοι (και ήδη τα έχουν στα χέρια τους), και ποτέ δεν αντικαθιστά την πληρότητα της κλήτευσης με πλήρες Κλητήριο Θέσπισμα.

Δεν είναι υποχρέωση και ευθύνη του Πολίτη να ανιχνεύει "για ποιους λόγους μπορεί να κατηγορείται"!

 

Και η Νόμιμη κλήτευση με Κλητήριο Θέσπισμα για την Δίκη Ουσίας ποτέ δεν έγινε!

Συνεπώς η κλήτευση με κλητήριο θέσπισμα δεν έγινε σε μένα ποτέ μέχρι την 11-4-2011, επομένως είχαν περάσει τα πέντε χρόνια παραγραφής από την υποβολή της έγκλησης, που έγινε την 22-9-2005, και άρα τα όποια αδικήματα είχαν ήδη παραγραφεί την 11-4-2011 που δικάστηκα.

Βεβαίως, η παραγραφή λόγω παρέλευσης πενταετίας αποτελεί ΝΤΡΟΠΗ για το όλο δικαστικό σύστημα της χώρας και για την αντιμετώπιση αυτής της ανικανότητας έχει εφευρεθεί το "αντιπαρελκυστικό" σόφισμα ότι "η ανακοίνωση από το δικαστήριο Ακύρωσης της ημερομηνίας της δίκης Ουσίας αποτελεί πλήρη κλήση του κατηγορουμένου", πράγμα πολύ χειρότερο από την παραπάνω ΝΤΡΟΠΗ, διότι ισοδυναμεί με την απολυταρχική υπέρβαση εξουσίας του να κρύβουμε τα ελαττώματα της απόδοσης δικαιοσύνης κάτω από το χαλί σε βάρος των Ελλήνων Πολιτών, δηλαδή ισοδυναμεί με Μεσαίωνα και Ιερή Εξέταση! Εκεί φθάνουμε?

Εδώ η καινούρια λέξη "αντιπαρελκυστικό" στην ουσία σημαίνει "ελκυστικό", δηλαδή "κάτι που το αφήσαμε να μας ξεφύγει από λάθος μας, το φέρνουμε πίσω με το έτσι θέλω"!

Η δίκη ενός πολίτη σε μια ευνομούμενη δημοκρατία πρέπει να γίνεται με ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και όχι υπό την πονηρή φιλοσοφία του "απ! σου τη σκάσαμε!".

Η ένσταση αυτή είναι ΑΠΟΛΥΤΑ σωστή και έπρεπε να εισακουστεί στην Πρώτη Δίκη (Πρωτοδικείο). Έχει εφευρεθεί, όμως, η "άρνηση του Πρωτοδικείου στην ένσταση" και μια ειδική διαδικασία υποστήριξης της ένστασης αυτής στο Εφετείο με την παγίδα ο κατηγορούμενος να μην τηρήσει αυτή την ειδική διαδικασία, ώστε να χάσει την πενταετία παραγραφής!

Ακολουθεί στη συνέχεια η ροή των δικών, που αποτελεί ένα χρονικό, οικονομικό και ψυχικό βασανιστήριο του Έλληνα Πολίτη με όλα τα ουσιαστικά αποτελέσματα τυχόν καταδίκης του και των οποιωνδήποτε συνεπειών της σε άλλες δίκες και στην κοινωνική του ζωή!!!

 

Αυτή είναι μια απαράδεκτη και αυθαίρετη πράξη, που αποτελεί πλήγμα στη Δικαιοσύνη, εκθέτει ακόμα μια φορά τη χώρα μας, ως τριτοκοσμική, σε όλη την Ευρώπη και μειώνει το σεβασμό των Πολιτών προς τους Δικαστές!

Και αν αυτή την τελευταία μείωση την προσθέσει κανείς στο ότι, την ώρα που όλοι οι Έλληνες βιώνουν τη βαθιά οικονομική κρίση της χώρας μας σε σημείο που πολλοί συμπολίτες μας να ψάχνουν ... στα σκουπίδια για να φάνε (!!!), οι δικαστές δεν δέχονται επ' ουδενί την οποιαδήποτε μείωση στους μισθούς τους και τις συντάξεις τους, τότε ο σεβασμός του Έλληνα Πολίτη στους Δικαστές πέφτει σε απογοητευτικά επίπεδα!!!

Αυτά πιστεύω με τις λίγες γνώσεις μου και την ταπεινή μου λογική, αλλά αν έχω δίκιο και ταλαιπωρούμαι αδίκως από τους δικαστές, τότε οι σεβαστοί δικαστές θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και, αν το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο τελικά δικαιώσει τις θέσεις μου, να δεχθούν με χιούμορ το ότι δεν θα ζητήσω την όποια αποζημίωση από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, δηλαδή από τον Έλληνα φορολογούμενο, αλλά, πάλι με χιούμορ, ότι θα ... χτυπήσω την πόρτα τους για να εισπράξω την αποζημίωσή μου!


Θέμα Δεύτερο: Τα Ψεύδη (με γραπτές αποδείξεις) του Γερόλυμπου κατά τη διατύπωση της μήνυσής του

 

(Θα απαντήσω στις αναφορές του που κάνει σε πραγματικά περιστατικά και όχι σε εκ του πλαγίου συμπερασματικές έννοιες που διαστρεβλώνουν την αλήθεια!)

 

Ψεύδος Πρώτο Σελ. 1, άνω: "Είμαι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στα οικονομικά από Πανεπιστήμιο της Ιρλανδίας."

 

ΚΙ εγώ είμαι ο ... Πάπας της Ρώμης! Δεν μας έδειξε κανένα δίπλωμα και ήδη έχω απαντήσει σε αυτό πιο πάνω ότι δηλαδή πρόκειται για πανεπιστήμιο-μαϊμού! ’λλωστε το ανωτέρω πανεπιστήμιο-μαϊμού δεν υπάρχει στους πίνακες των αναγνωρισμένων πανεπιστημίων του εξωτερικού του Διεπιστημονικού Οργανισμού Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (ΔΟΑΤΑΠ), που δίνεται εδώ!!! Τέλος η αεροφωτογραφία της διεύθυνσης του Πανεπιστημίου στη Λεμεσσό της Κύπρου ... δείχνει μάλλον χωράφια και όχι κτίρια πανεπιστημίου!!!

 

Ψεύδος Δεύτερο, Σελ.1 μέση: "... διετέλεσα πρωταθλητής Ελλάδος από το 1985 έως το 1989 και μέλος της Εθνικής Ομάδας καράτε από το 1983 έως το 1989."

Αυτό θα το ελέγξω από τα τεύχη του Δυναμικού!

 

Ψεύδος Τρίτο, Σελ. 3, μέση: "Ο μηνυόμενος είναι μηχανολόγος μηχανικός και εμφανίζεται ως Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε, άθλημα το οποίο αποτελεί μία από τις αθλητικές υποκατηγορίες του καράτε."

Δεν "εμφανίζομαι" αλλά είμαι πρόεδρος της ΠΟΠΚ (κλικ) και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο κ. Γερόλυμπος, διότι όχι μόνο το διαβάζει κάθε μέρα στο karate.gr, αλλά του λέει επίσης κάθε μέρα η "αγαπητή του" κα Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη, αφού τον έχει μάρτυρα στις δικές της δίκες εναντίον μου.

Όσον αφορά στο ότι το Παραδοσιακό Καράτε της ΠΟΠΚ είναι "υποκατηγορία" του καράτε-μαϊμού της ΕΛΟΚ, και αυτός ο ισχυρισμός του Γερόλυμπου αποδεικνύεται ψευδής:


Αποφάσεις ΠΟΠΚ/ΕΛΟΚ
72/11-1-1996 Πρωτοδικείου

3914/11-5-2000 Εφετείου
110/29-1-03 Αρείου Πάγου

1) Από την πραγματική ιστορία του καράτε, η οποία είναι γνωστή σε όσους ασχολούνται με αυτό. Το Παραδοσιακό Καράτε έχει μια ιστορία άνω των 400 χρόνων και ρίζες την Οκινάουα και την Ιαπωνία, ενώ το Ερασιτεχνικό ή Γενικό καράτε του Γερόλυμπου, γεννημένο το 1975 και μετά, έχει μια ιστορία περίπου 35 χρόνων και αποτελεί "μαζέματα" από κάθε στυλ, απομίμηση, παραφυάδα, διαφοροποίηση, αντιγραφή, υποκατάστατο, "μπρουσλική" ταινία, κτλ. "παραμυθιά" του καράτε στον κόσμο.

2) Από τις αποφάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, η οποία αποδέχεται σαφέστατα ότι υπάρχουν δύο διεθνείς ομοσπονδίες καρατε: η WUKO του ερασιτεχνικού ή Γενικού Καράτε και η ITKF του Παραδοσιακού Καράτε, για τις οποίες διατύπωσε και Σχέδιο Καταστατικού για τη συνένωσή τους το 1993.

3) Ακόμα και στον ελληνικό χώρο, από τις αποφάσεις 72/11-1-1996 Πρωτοδικείου (κλικ), 3914/11-5-2000 Εφετείου (κλικ) και 110/29-1-03 Αρείου Πάγου (κλικ), οι οποίες δικαίωσαν το Παραδοσιακό Καράτε και την δική μου ΠΟΠΚ κατά του Γενικού Καράτε και της ΕΛΟΚ του Γερόλυμπου διατυπώνοντας τελεσίδικα και αμετάκλητα ότι το Παραδοσιακό Καράτε της ΠΟΠΚ είναι διαφορετικό καράτε από το Ερασιτεχνικό ή Γενικό Καράτε της ΕΛΟΚ και άρα η ΠΟΠΚ ως διαφορετική ομοσπονδία διαφορετικού αθλήματος δικαιούται αναγνώρισης από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Κατ' ακολουθία, η μη αναγνώριση της ΠΟΠΚ από τη ΓΓΑ αποδεικνύει περίτρανα τους ισχυρισμούς μου για την κομματική διαπλοκή Γερόλυμπου και των διοικούντων την ΓΓΑ, πράγμα που αποδεικνύεται και από τις αρνητικές απαντήσεις της ΓΓΑ στις αιτήσεις αναγνώρισης της ΠΟΠΚ παρά τις αποφάσεις των δικαστηρίων.

 

Ψεύδος Τέταρτο, Σελ. 3, κάτω: " ... το τελευταίο διάστημα ο μηνυόμενος δημιούργησε ιστοσελίδα, στο διαδίκτυο θέτοντας ως επωνυμία τη λέξη "www.karate.gr" οικειοποιούμενος με τον τρόπο αυτό όλο το άθλημα του καράτε στην Ελλάδα, αφού ο οποιοσδήποτε θέλει να πληροφορηθεί τις εξελίξεις του αθλήματος στην Ελλάδα, εισέρχεται στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα." ... και  ... "Για την ενέργεια αυτή του μηνυομένου η Διοίκηση της ΕΛΟΚ έχει προσφύγει στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και έχει ζητήσει την αφαίρεση της συγκεκριμένης διεύθυνσης."

 

Απαντώ και πάλι με γραπτά αποδεικτικά στοιχεία στον "παντοκράτορα της ΕΛΟΚ".

Το όνομα ενός ιστότοπου, όπως γνωρίζουν και οι ... κεραμιδόγατες ανήκει σε αυτόν που θα το κατοχυρώσει πρώτος, κατά διεθνείς και ελληνικούς νόμους.

Ξαφνικά (και όχι τυχαία, γιατί το παρακολουθούσα χρόνια) κάποτε το 2004 βρήκα ελεύθερο το όνομα χώρου www.karate.gr και ΤΟ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ!!!  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,  ΧΩΝΕΨΤΕ  ΤΟ!!!

Πραγματικά η ΕΛΟΚ προσπάθησε να μου πάρει αυτό το όνομα από τις 13-10-2004 με αίτημα στην ΕΕΤΤ και υπογραφές Παπαδημητρόπουλου και Μπίκα! Η υπόθεση παρατράβηξε τότε μέχρι την τελική απόφαση της ΕΕΤΤ στις αρχές του 2006 και κάναμε δύο ακροάσεις (στις οποίες δεν συμμετείχαν οι υπογράφοντες το αίτημα ως έχοντες ... μεσάνυχτα επί του θέματος, αλλά ο Γερόλυμπος, ως έχων ... μεσημέρι) μία στις 23-12-2004 και μία στις 13-10-2005, στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων,  η οποία με την απόφασή της 370/082/12-1-2006 κατέληξε ότι το όνομα "www.karate.gr" με βάση την αρχή της προτεραιότητας ανήκει σε εμένα. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,  ΧΩΝΕΨΤΕ  ΤΟ!!!


Και στη μήνυση του Γερόλυμπου ακολουθούν μεγάλα τμήματα από τα τέσσερα επίδικα άρθρα μου:

 

01/05/05 - Οι Νταβατζήδες του Αθλητισμού ή "Το Σύνδρομο του Γερόλυμπου"! Μέρος Πρώτο

02/05/05 - Οι Νταβατζήδες του Αθλητισμού ή "Το Σύνδρομο του Γερόλυμπου"! Μέρος Δεύτερο

18/05/05 - Οι Νταβατζήδες του Αθλητισμού ή "Το Σύνδρομο του Γερόλυμπου"! Μέρος Τρίτο

15/09/05 - Γιώργος Γερόλυμπος: Ο "Δολοφόνος" του Παγκόσμιου Καράτε!

 

αλλά με λανθασμένες ημερομηνίες: τα τρία πρώτα με ημερομηνίες 15-5-2005 αντί των σωστών 1-5-2005, 2-5-2005 και 18-5-2005, και το τέταρτο με 15-9-2005 (σωστή).


Και συνεχίζει με τους ισχυρισμούς του:

 

Ψεύδος Πέμπτο Σελ. 17, άνω: Ο χαρακτηρισ΅ός «σαλτι΅πάγκος» που ΅ου αποδίδει ο ΅ηνυό΅ενος είναι νο΅ικά πρόδηλα συκοφαντικός και κοινωνικά απαξιωτικός, αφού ο ίδιος γνωρίζει ότι ποτέ δεν είχα αντικοινωνική συ΅περιφορά αλλά τον χρησι΅οποιεί ενσυνείδητα για να ΅ε πλήξει ως άτο΅ο ΅ε έντονη κοινωνική και αθλητική δραστηριότητα.»

 

Απαντώ και πάλι με γραπτά αποδεικτικά στοιχεία στην εικόνα δεξιά:

Θα θέλαμε να μας πει ο κ. Γερόλυμπος αν γνωρίζει κάποιον άλλο διοικητικό αθλητικό παράγοντα σε οποιαδήποτε αθλητική ομοσπονδία, ο οποίος ταυτόχρονα:

1) να  ανήλθε κατακόρυφα σε αυτή την πρώτη ομοσπονδία (ας την λέμε στο εξής «βασική ομοσπονδία», (ο ίδιος ανήλθε κατακόρυφα στην ομοσπονδία καράτε ΕΟΕΚ/ΕΛΟΚ),

2) να ίδρυσε μια δεύτερη ομοσπονδία για να υφαρπάξει τα δικαιώματα ενός άλλου διαφορετικού αθλήματος (ο ίδιος ίδρυσε την Ελληνική Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Παραδοσιακού Καράτε, ΕΟΠΕΚ, με συμμέτοχους τους συνεργάτες του και τη γυναίκα του για να υφαρπάξει το παραδοσιακό καράτε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε),


3α-Αρπαγή του Χόκεϋ

3β-Καταγγελίες Χόκεϋ

4-Αντιπρόσωπος Μπέιζμπολ

5-Ιδρυτής του Κέρλινγκ

6-Αντιπρόσωπος του Σόφτμπολ

7-Αρπαγή του Τρίαθλου

3) να άρπαξε με συλλόγους της βασικής ομοσπονδίας μια τρίτη ομοσπονδία με σκοπό να μπει ως αντιπρόσωπός της στην Ολυμπιακή Επιτροπή (ο ίδιος μαζί με τον συνεργάτη Γιώργο Τσόγκα άρπαξαν με συλλόγους καράτε του Τσόγκα την Ελληνική Ομοσπονδία Χόκεϋ, ώστε να μπει μέσω του Χόκεϋ στην ΕΟΕ, επειδή αυτό ήταν ολυμπιακό άθλημα, ενώ το καράτε δεν ήταν),

4) να ορίστηκε με κομματικές διασυνδέσεις αντιπρόσωπος μιας τέταρτης ομοσπονδίας στην ΕΟΕ (ο ίδιος, όταν «τα τσούγκρισαν» με τον Τσόγκα και εκδιώχθηκε από το Χόκεϋ,  ορίστηκε, για μικρό χρονικό διάστημα κατά δημοσιογραφικές πληροφορίες, δια του κομματικού συνεργάτη του Θωμά Μεντεσίδη, διευθυντή της Ελεγκτικής Επιτροπής των οικονομικών των ομοσπονδιών της ΓΓΑ, ως εκπρόσωπος της ομοσπονδίας του μπέιζμπολ στην ΕΟΕ),

5) να «δημιούργησε» (όταν το μπέιζμπολ με απόφαση της ΔΟΕ τέθηκε ή θα ετίθετο εκτός Ολυμπιακών Αγώνων) εκ του μηδενός μια πέμπτη ομοσπονδία, τελείως νέα στο ελληνικό αθλητικό στερέωμα, και μάλιστα για ένα άγνωστο στην Ελλάδα  άθλημα με άσχετους προς αυτό το άθλημα συλλόγους, πάλι με σκοπό να την αντιπροσωπεύσει στην ΕΟΕ, (ο ίδιος ίδρυσε με συλλόγους καράτε την ομοσπονδία του «κέρλινγκ» μέσα σε λίγες μέρες και λίγο πριν από τις εκλογές της ΕΟΕ τον Φεβρουάριο του 2001),

6) να ορίσθηκε, εκπρόσωπος μιας έκτης ομοσπονδίας στην ΕΟΕ (ο ίδιος πέτυχε να ορισθεί εκπρόσωπος της ομοσπονδίας του σόφτμπολ, όταν το κόλπο με το κέρλινγκ δεν απέδωσε),

7) να άρπαξε με συλλόγους της βασικής ομοσπονδίας μια έβδομη ομοσπονδία ολυμπιακού αυτή τη φορά αθλήματος, ώστε δι’ αυτής να είναι πάλι εκπρόσωπος κάποιας ομοσπονδίας στην ΕΟΕ, (ο ίδιος άρπαξε με συλλόγους καράτε την ομοσπονδία τριάθλου, της οποίας είναι εκπρόσωπος στην ΕΟΕ ακόμα και σήμερα, εδραιώθηκε εκεί και άφησε την ΕΛΟΚ, την οποία διοικεί απόλυτα με τους ανθρώπους του).

 

Ψεύδος Έκτο, Σελ.  17, άνω : Παράλληλα είναι απόλυτα ψευδείς και συκοφαντικοί οι ισχυρισ΅οί του ΅ηνυο΅ένου, ότι εγώ εί΅αι το εκτελεστικό όργανο για «όλες τις βρώ΅ικες δουλειές» των εκάστοτε υπουργών αθλητισ΅ού, αφού σε όλη την ΅ακρόχρονη πορεία ΅ου, για όλες τις διοικητικές θέσεις που κατείχα είχα εκλεγεί ΅ε δη΅οκρατικές διαδικασίες.

 

Απάντηση: Μα ήταν ένας από τους δύο που έβαλαν συλλόγους για τη δημιουργία των πέντε ομοσπονδιών του πάγου, που έγινε και θλιβερό θέμα συζήτησης στη βουλή των Ελλήνων και αντικείμενο του πρώτου άρθρου από αυτά που κατηγορούμαι!!!

Αυτό δεν είναι διαπλοκή και διαφθορά ταυτόχρονα?

 Όλες οι θέσεις μέσω άλλων πλην του καράτε ομοσπονδιών στην ΕΟΕ είχαν:

1) έναν προσωπικό σκοπό, να είναι ο ίδιος μέσα στα κέντρα πληροφοριών για τον αθλητισμό με στόχο καλοπληρωμένες θέσεις στις αθλητικές διοργανώσεις και επιτροπές («Αθήνα 2004» και Διεθνής Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων 1997), και

2) έναν κομματικό σκοπό, να ελέγχεται από το κόμμα του δια των ψήφων των αντιπροσώπων των ομοσπονδιών η λειτουργία της ΕΟΕ. Περίτρανη απόδειξη αποτελεί το «σπάσιμο» της ομοσπονδίας παγοδρομιών από τον Γιώργο Ορφανό σε πέντε ομοσπονδίες, το «αθλητικό δυναμικό» των οποίων αποτελούσαν σύλλογοι ταεκβοντό και καράτε και η υποστήριξη της νομιμότητας αυτών των πράξεων από τον Γερόλυμπο ακόμα και στο επόμενο Ψεύδος του.

 

Ψεύδος Έβδομο, Σελ. 17, μέση: Είναι απόλυτα συκοφαντικός ο ισχυρισ΅ός του ΅ηνυο΅ένου, ότι εγώ ΅εθόδευσα ΅ε παράνο΅ες ενέργειες την αναγνώριση τεσσάρων νέων αθλητικών ο΅οσπονδιών, παρά το γεγονός ότι αυτές έχουν αναγvωρισθεί ΅ε τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις, ενώ το αληθές είναι ότι εγώ δεν είχα κα΅ία συ΅΅ετοχή, πλην ΅ιάς, αυτής της ο΅οσπονδίας κέρλιγκ, ΅έσω ΅όνο του αθλητικού ΅ου συλλόγου από το 2000, γεγονός που το έχω δηλώσει δη΅όσια.

 

Απάντηση: Και μόνο ότι υπερασπίζεται την παράνομη δημιουργία των τεσσάρων ομοσπονδιών από την ομοσπονδία των Παγοδρομιών και δεν ισχυρίζεται ότι το θέμα είναι κάτι άγνωστο σε αυτόν, αποτελεί απόδειξη ότι είχε την ανάμειξη που του αποδίδεται στα δημοσιεύματα των εφημερίδων της εποχής. ’λλωστε, και αυτό είναι κολακευτικό για αυτόν, είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει τέτοιες "ταρζανιές" δημιουργίας και αρπαγής ομοσπονδιών στον αθλητικό χώρο. Πού έκανε κέρλινγκ ο σύλλογός του???

 

Ψεύδος Όγδοο, Σελ. 17, μέση: Είναι απόλυτα συκοφαντικός ο ισχυρισ΅ός του ΅ηνυό΅ενου, ότι το να γίνονται εξετάσεις σε διάφορες κατηγορίες (νταν) στο καράτε, είναι απάτη, αφού τόσο η απόφαση για τα εξέταστρα έχει ληφθεί ΅ε απόφαση του Διοικητικού Συ΅βουλίου της ΕΛΟΚ αλλά και έχει εγκριθεί από την Γενική Συνέλευση της ο΅οσπονδίας, ΅έλη της οποίας είναι περίπου 300 σύλλογοι σε όλη την χώρα ΅ε 25.000 αθλητές.

 

Απάντηση: Αυτό ακριβώς λέω και εγώ. Την απάτη την κάνουν όσοι από το διοικητικό συμβούλιο είναι ταυτόχρονα και αρχηγοί παρα-ομοσπονδιών και οι φίλοι τους που τους υποστηρίζουν. Αλληλοεξυπηρετήστε!!!

Σε καμιά επιχορηγούμενη ελληνική αθλητική ομοσπονδία δεν υπάρχουν εξέταστρα για την πιστοποίηση του τεχνικού επιπέδου οποιουδήποτε αθλητή προκειμένου αυτός να πάρει μέρος σε πανελλήνιους αγώνες. Σας ερωτώ: Δίνουν εξετάσεις τεχνικού επιπέδου οι δρομείς ή οι κολυμβητές ή οι παγοδρόμοι ή οι ποδοσφαιριστές ή οι μπασκετμπολίστες ή, ή, ή κτλ.;;;

Η παγκόσμια ομοσπονδία στην οποία ανήκει η ΕΛΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΤΑΝ και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΝΤΑΝ! Και αυτό διότι τα νταν είναι είναι μεν στοιχείο τεχνικής κατάρτισης αλλά ταυτόχρονα και ιεραρχίας. Και η παγκόσμια του γενικού καράτε προφανώς δεν έχει ιεραρχία, αφού γεννήθηκε πριν από 35 χρόνια.

Οι εξετάσεις νταν στην ΕΛΟΚ είναι εισπρακτικό εφεύρημα και το ψήφισαν όλοι για να δικαιολογήσουν και να καλύψουν τις δικές τους πέντε παραομοσπονδίες των στυλ καράτε, οι οποίες έχουν εξετάσεις μαύρων ζωνών (νταν) με εξέταστρα και αποτελούν «κρυφές επιχειρήσεις». Πληρώνουν, λοιπόν, οι εξεταζόμενοι για νταν στις παραομοσπονδίες και ξαναπληρώνουν για τα ίδια νταν στην ΕΛΟΚ!

 

Ψεύδος Έννατο, Σελ. 17, κάτω: Είναι απόλυτα δυσφη΅ιστικός ο ισχυρισ΅ός του μηνυο΅ένου, ότι η επιβολή των εξετάστρων είναι ε΅πορική πράξη, αφού και αυτός γνωρίζει, ότι όλες οι αθλητικές ο΅οσπονδίες είναι εκ του νό΅ου ερασιτεχνικές και απαγορεύεται οποιαδήποτε ε΅πορική δραστηριότητα, η δε καταβολή εξετάστρων αποσκοπεί στην πληρω΅ή των λειτουργικών εξόδων της Ο΅οσπονδίας και τελεί υπό την έγκριση της Γενικής Συνέλευσης, κανένα δε ΅έλος του Διοικητικού Συ΅βουλίου δεν καρπούται οτιδήποτε προσωπικά, αφού εκδίδονται γρα΅μάτια εισπράξεως για κάθε πράξη, συ΅περιλα΅βάνονται στον απολογισμό, ελέγχονται από ορκωτούς λογιστές και εγκρίνονται από την Γενική Γρα΅΅ατεία Αθλητισ΅ού σε ετήσια βάση.

 

Απάντηση: Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ: ότι παρόλο που απαγορεύεται, εσείς κάνετε εμπορική πράξη. Παρόλο που επιχορηγήστε, εσείς εισπράττετε και από τους αθλητές. Και μάλιστα για εξετάσεις που δεν γίνονται σε καμιά άλλης χώρας ομοσπονδία του αθλήματός σας. Και είναι προφανές το γιατί: διότι αν η ΕΛΟΚ δεν ζητούσε Νταν ή έπαιρνε χρήμα για εξετάσεις Νταν, τότε κανείς δεν θα πήγαινε να μάθει καράτε στις παραομοσπονδίες.

 

Ψεύδος Δέκατο: Σελ. 17, κάτω: Είναι απόλυτα συκοφαντικός ο ισχυρισ΅ός του ΅ηνυό΅ενου, ότι συ΅΅ετέχω σε πυρα΅ίδα της απάτης και ΅άλιστα σε υψηλή διαβάθ΅ιση ΅ε πρώτο στη κορυφή τον αρ΅όδιο για τον αθλητισ΅ό Υπουργό Κ. Γιώργο Ορφανό, αφού σε κα΅ία παράνο΅η ενέργεια δεν έχω προβεί και όλες οι ενέργειες χαρακτηρίζονται από απόλυτη διαφάνεια.

 

Η πυραμίδα της απάτης στο χώρο του καράτε της ΕΛΟΚ!

1- Στην κορυφή ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Ορφανός, ο οποίος καλύπτει και υποστηρίζει τις παρανομίες του κολλητού του Γερόλυμπου (άρνηση αναγνώρισης στην ΠΟΠΚ, εν γνώσει του μεταπηδήσεις του Γερόλυμπου από ομοσπονδία σε ομοσπονδία, ώστε να είναι μέλος της ΕΟΕ) με αντάλλαγμα να έχει πολιτικό έρεισμα στο επίπεδο των ομοσπονδιών, συλλόγων και απλών ψηφοφόρων (δημιουργία ομοσπονδιών πάγου και με συλλόγους καράτε, ψήφοι της ΝΔ στην ΕΟΕ).

2- Αποκάτω ο Γερόλυμπος (σαλτιμπάγκος των αθλητικών ομοσπονδιών ΕΛΟΚ, ΕΦΕΟΖ, ΕΟΠΕΚ, ΕΟΧ, ΕΟΚ, ΕΟΠΚ, ΕΟΣ, BKF, EKF, WKF και άλλων) ο οποίος με τις πλάτες του Ορφανού ελέγχει το ΔΣ και τους Τεχνικούς της ΕΛΟΚ και διαχειρίζεται ανέλεγκτα διοικητικά και οικονομικά το ανθρώπινο και το υλικό δυναμικό της (αυτό πλέον έχει αποδειχθεί πλήρως).

3- Αποκάτω το ΔΣ της ΕΛΟΚ του οποίου ένα-ένα τα άτομα απολαμβάνουν των προσωπικών τους προνομίων (τεχνικοί σε ΔΣ) σαν άτομα και σαν σύλλογοι-σχολές έναντι του αποκάτω επιπέδου των αρχιεκπαιδευτών και των τεχνικών, "ανταποδίδοντας" στον Γερόλυμπο με την ανοχή τους στις εξώφθαλμες οικονομικές και διοικητικές παρανομίες του.

4- Οι Αρχιεκπαιδευτές (αρχηγοί στυλ!!!) και οι δήθεν τεχνικές επιτροπές: άνθρωποι με τίτλους από το ΔΣ για προσωπική αυτοπροβολή και οικονομικές απολαβές από εξετάσεις, σεμινάρια και διαιτησίες αγώνων. Πώς να μην στηρίζουν με τους συλλόγους τους ένα τέτοιο ΔΣ που τους δίνει "Φαΐ"???

5- Με την υποστήριξη του προηγουμένου επιπέδου λειτουργούν και έχουν έξτρα οφέλη οι προπονητές, οι διαιτητές και οι σύλλογοι-σχολές. Ένα πτυχίο εμπειρικού προπονητή είναι σήμερα μια οικονομική λύση για πολλούς που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Πληρώνουν όσο-όσο μια μαϊμού τεχνική κατάρτιση στους αφέντες του πιο πάνω επιπέδου για να μπορέσουν με τη σειρά τους να στήσουν μια σχολή και να εισπράττουν από τα κορόιδα του αποκάτω επιπέδου.

6- Αθλητές, γονείς και φορολογούμενοι που δίνουμε με εμπιστοσύνη τα λεφτά μας στους συλλόγους για να γυμναστούν τα παιδιά μας και την εμπιστοσύνη μας στον κάθε Ορφανό να τα διοικήσει αξιοκρατικά την ανάπτυξη του αθλητισμού (επιχορηγήσεις ομοσπονδιών, θέσεις αθλητών στο δημόσιο, εισαγωγές αθλητών στα πανεπιστήμια) και εκείνος διευκολύνει τους διάφορους Γερόλυμπους για την εξασφάλιση της επανεκλογής του και ό,τι άλλο!!!

Και μόνο ότι παρόλο που είσαι επίτιμος πρόεδρος (ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΤΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ, προεδρεύεις σε όλες τις γενικές συνελεύσεις, ΑΥΤΟ ΦΤΑΝΕΙ!

’λλωστε η ανάλυση της δεξιά πυραμίδας τα αποδεικνύει όλα.

 

Ψεύδος Ενδέκατο: Σελ. 18, άνω: Είναι απόλυτα δυσφη΅ιστικός ο ισχυρισ΅ός του ΅ηνυο΅ένου, ότι εγώ ενεπλάκην σε οικονο΅ικό σκάνδαλο εις βάρος της ΑΕ ΑΘΗΝΑ 2004, της οποίας ή΅ουν διευθυντικό στέλεχος, γιατί και αυτός γνωρίζει ότι η ίδια η εταιρεία ΅έσω του Δοικητικού της Συ΅βουλίου ΅ου έχει ζητήσει εγγράφως συγγνώ΅η, η δε εφη΅ερίδα ΦΙΛΑΘΛΟΣ έχει προβεί σε δη΅οσίευ΅α τον Φεβρουάριο του 2005, που αποσκοπούσε στην αποκατάσταση της τι΅ής και της υπόληψης ΅ου και στην αποφυγή καταδικαστικών αποφάσεων εις βάρος της. Αν και το συγκεκρι΅ένο δη΅οσίευ΅α είναι σε γνώση του ΅ηνυο΅ένου, αυτός ενσυνείδητα «αποφεύγει. .. » να το αναφέρει, αλλά αντίθετα επι΅ένει στην αναφορά των παραχρή΅α ψευδών και συκοφαντικών του ισχυρισ΅ών.

 

Απάντηση: Αυτό θα το διερευνήσουμε στην απόφαση!

 

Ψεύδος Δωδέκατο: Σελ. 17, μέση: Είναι απόλυτα συκοφαντικός ο ισχυρισ΅ός του ΅ηνυο΅ένου, ότι κατέχω ψεύτικο διδακτορικό δίπλω΅α, ενώ το αληθές είναι ότι εί΅αι κάτοχος διδακτορικού διπλώ΅ατος από Πανεπιστή΅ιο της Ιρλανδίας.

 

Απάντηση: Για αυτό το δίπλωμα κρατάω την κοιλιά μου από τα γέλια! Έχω απαντήσει στην αρχή του άρθρου.

Φέρε το να το ελέγξουμε.

 

Τέλος, για τα: « ότι ο Γερόλυ΅πος είναι ο Βαβύλης του αθλητισ΅ού ... »,  « ο δολοφόνος του καράτε», ο «διακεκρι΅ένος για τις απάτες του στο χώρο του αθλητισ΅ού στην Ελλάδα Γιώργος Γερόλυ΅πος», ο « ισάξιος του Χίτλερ»,

 

θα τα διερευνήσουμε στην απόφαση!


 Απλή αναφορά του Κλητηρίου Θεσπίσματος

 

Το κλητήριο θέσπισμα κατά τη γνώμη μου είναι απαράδεκτο και άκυρο:

1) Διότι γράφηκε και προωθήθηκε χωρίς στο φάκελο της δικογραφίας να υπάρχει αποδεικτικό ότι ο κατηγορούμενος είχε ειδοποιηθεί σωστά και νόμιμα. Με αυτό τον τρόπο έχασα το αναφαίρετο βάσει του Συντάγματος δικαίωμα του Απολογητικού Υπομνήματος, το οποίο αν υπέβαλα πιθανόν και να είχαν μειωθεί οι κατηγορίες εξαρχής!

2) Διότι από τα τέσσερα άρθρα μου, επιλέχθηκαν να περιληφθούν στο κατηγορητήριο μόνο τα τρία τελευταία και όχι το πρώτο, παρόλο που είναι ηλίου φαηνότερον ότι ακόμα και από τους τίτλους τους τα τρία πρώτα αποτελούν ΜΙΑ ΕΝΙΑΙΑ εννοιολογική ενότητα με αντικείμενο τη διαπλοκή και τη διαφθορά στην πολιτική ζωή του τόπου και δη του αθλητισμού, η οποία συζητήθηκε επί μακρόν και με έντονη αντιπαράθεση μέσα στην ελληνική Βουλή! Γιατί έγινε αυτή η επιλογή???

 

01/05/05 - Οι Νταβατζήδες του Αθλητισμού ή "Το Σύνδρομο του Γερόλυμπου"! Μέρος Πρώτο

02/05/05 - Οι Νταβατζήδες του Αθλητισμού ή "Το Σύνδρομο του Γερόλυμπου"! Μέρος Δεύτερο

18/05/05 - Οι Νταβατζήδες του Αθλητισμού ή "Το Σύνδρομο του Γερόλυμπου"! Μέρος Τρίτο

15/09/05 - Γιώργος Γερόλυμπος: Ο "Δολοφόνος" του Παγκόσμιου Καράτε!

Εδώ ας τονίσω ότι:

α) "Νταβατζήδες" όλοι γνωρίζουμε ότι υπό την στενή έννοια σημαίνει "προστάτες και εκμεταλλευτές γυναικών ελευθερίων ηθών", ενώ όλοι πάλι  γνωρίζουμε ότι υπό την ευρεία έννοια, όπως το εννοώ εγώ στα άρθρα μου, σημαίνει γενικά "εκμεταλλευτές ανθρώπων και καταστάσεων προς ίδιον συμφέρον",

β) Ο ίδιος ο τότε πρωθυπουργός της χώρας Κώστας Καραμανλής είχε εκστομίσει σε "ανεπίσημο πολιτικό τραπέζι" τη φράση "Δεν θα αφήσω πέντε νταβατζήδες και πέντε συντεχνίες να χειραγωγήσουν την πολιτική ζωή της χώρας". Η φράση αυτή έγινε άμεσα πολιτική ατάκα και αναπαράγετο κατά κόρον επί ένα χρόνο από όλα τα ΜΜΕ.

Ό,τι γράφω στα άρθρα μου είναι μια αυθεντική επιβεβαίωση των λόγων του τότε πρωθυπουργού της χώρας και μάλιστα για υπουργούς σαν τον Γιώργο Ορφανό και μέλη του κόμματός του σαν τον Γιώργο Γερόλυμπο στον χώρο του αθλητισμού.

γ) Όσο, λοιπόν, και αν προσπαθεί το κλητήριο θέσπισμα να αποσυνδέσει το πρώτο μου άρθρο από τα επόμενα, αυτό ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΝΔΕΕΤΑΙ.

δ) Είναι απαράδεκτο εισαγγελείς και δικαστές, η τελευταία ελπίδα του Έλληνα Πολίτη, να κλείνουν το στόμα των δημοσιογράφων, όταν καταγγέλλουν τους διεφθαρμένους πολιτικούς και τα "εργαλεία" τους, καταδικάζοντάς τους για κάτι άλλο χωρίς να ασχολούνται με αυτό που στην ουσία καταγγέλλουν!

Προφανώς, στον ειδικό χώρο του καράτε εκτός από πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε είμαι και δημοσιογράφος, αφού επί δέκα επτά χρόνια (1977-1994) εξέδιδα το μοναδικό αθλητικό περιοδικό του χώρου ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ και στη συνέχεια διατηρούσα ιστότοπους με νέα και ειδήσεις για το καράτε και τα τελευταία επτά χρόνια τον ειδικό ιστότοπο www.karate.gr με πάνω από 4000 δημοσιευμένες σελίδες.)

 

3) Διότι αναφέρει πολύ μεγάλες ενότητες άρθρων μου χωρίς να εξειδικεύει επακριβώς τα ειδικά κομμάτια κειμένων, τα οποία στοιχειοθετούν τις παράνομες πράξεις της συκοφαντικής δυσφήμησης και της εξύβρισης, ώστε η κατηγορία να είναι ορισμένη και κατανοητή στον κατηγορούμενο.

4) Διότι με τις κατ' αυτό τον τρόπο αόριστες κατηγορίες ο κατηγορούμενος οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια σε μια "μη δίκαιη δίκη" κατά παράβαση της Ευρωπαϊκής Συνθήκης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου!

5) Διότι ανάποδα, επιλέγοντας τμήματα φράσεων και εκφράσεων, διαστρεβλώνει το νόημα ή/και αποκρύπτει την αλήθεια.

 

Εισαγγελείς και δικαστές, όμως, όλα αυτά τα θεωρούν μικρές τυπικότητες των νόμων, αδιαφορώντας για τα δικαιώματα του Πολίτη, ο οποίος βλέπει και καταλαβαίνει ότι το περίφημο "τεκμήριο της αθωότητας" είναι ένα από τα παραμύθια της Χαλιμάς και αν κάποιος σου κάνει μήνυση καλά θα είναι να έχεις μαζί σου ... πυτζάμες και χαρτί τουαλέτας, αφού το σύστημα θα σε καταδικάσει ακόμα και χωρίς να σε ακούσει!

Και αν σε ακούσει, αυτό θα είναι για να μην λες ότι δεν σε άκουσε, αφού η απόδειξη ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για την αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν θέτουν υπό αμφισβήτηση τους ισχυρισμούς του μηνυτή, όσο κραυγαλέα ψευδείς και αν είναι, και άρα δεν ενδιαφέρονται αν είναι αληθινοί ή όχι.

 

Υπό αυτή τη φιλοσοφία αν καταγγείλεις έναν απατεώνα, πας σε έβαλε μέσα, γιατί αυτός έχει λεφτά και εσύ όχι! Συνεπώς, να μην μας ξενίζει το γεγονός μιας κοινωνίας που κολυμπάει στην απάτη και μιας υπερχρεωμένης χώρας χωρίς κανένα μέλλον για τα παιδιά της! Έχουν ευθύνη βέβαια οι πολίτες, αλλά κατά πολύ πολλαπλάσια ευθύνη έχουν οι έχοντες τις εξουσίες!!!

Ο Έλληνας, όμως, και Ευρωπαίος Πολίτης δεν είναι ούτε ζώον, ούτε ηλίθιος, ούτε για τα σκουπίδια!

 

Αυτή είναι δυστυχώς η εικόνα της δικαιοσύνης που διαπιστώνω με πικρία σήμερα, τουλάχιστον στις δικές μου δίκες, όπου αποτυπώνεται ακριβώς όπως την περιγράφω στα πρακτικά των υποθέσεων για τις οποίες έχω δικαστεί.

Αυτά τα πρακτικά τα μαζεύω βέβαια και θα καταφύγω στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο από περιέργεια αν "βλέπω" σωστά τα πράγματα ή όχι, αν προλάβω βέβαια σε αυτή τη ζωή!

Θυμίζω εδώ ότι το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΔΑ) σαφώς αναγνωρίζει, και αυτό αποτελεί νομολογία για τα Ελληνικά Δικαστήρια, ότι τα όρια ελεύθερης έκφρασης για τους δημοσιογράφους στα πλαίσια κριτικής σε δημόσια πρόσωπα στο πεδίο των αρμοδιοτήτων τους είναι κατά πολύ ευρύτερα από αυτά που περιορίζει το δικαίωμα στην προσωπικότητα του ατόμου, διότι η κριτική αυτή γίνεται για την προστασία του δημοσίου συμφέροντος, το οποίο είναι υπέρτερο του ατομικού συμφέροντος! Αυτό το θέμα θα το δούμε κατά την ανάλυση του αιτιολογικού της απόφασης με σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ.


(συνέχεια)        ΜΕΡΟΣ 1ο,    ΜΕΡΟΣ 2ο,    ΜΕΡΟΣ 3ο


Και όμως όλες οι αποφάσεις των Δικαστών στις δίκες μου με τον Γερόλυμπο ήταν λανθασμένες! Απόδειξη η παραπομπές του στους Εισαγγελείς από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, η οποία επιτέλους ξύπνησε, και έπεται συνέχεια:

4/1/2016 - Καράτε και Τρίαθλο: Το "Σύνδρομο του Γερόλυμπου" και ο Οίκος της Μεγάλης Ανοχής!

15/1/2016 - Εγκληματική Οργάνωση Εκμετάλλευσης Αθλητικών Ομοσπονδιών έχει στήσει η "Συμμορία Γιώργου και Εμμανουέλας Γερολύμπου και Συνεργατών Α.Ε.Α."


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

 Αρχική     Επικαιρότητα     Οι Δίκες του Καράτε