karate.gr: 11 - Οι Μεγάλες Δίκες του Καράτε

Πρώτη δημοσίευση 24/1/2010, τελευταία ενημέρωση 10/2/2010.

 

 Αρχική     Επικαιρότητα     Οι Δίκες του Καράτε  

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr , σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου αθλητικού μηνιαίου περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977 - 1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος" για τον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και Μέσο Μαζικής Επικοινωνίας κατά την έννοια του νόμου 3310/2005, και όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους.


Η από 22-9-2005 Πρώτη Μήνυση του Γερόλυμπου εναντίον Περσίδη(!!!)
και η 67704/22-10-09 Απόφαση του ΣΤ' Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών!

 

Copyright © 1945-2045 Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

 

 

Εισαγωγή: Ο ορισμός του “άντρα-κότα”.

Τι εννοούμε όταν έναν άντρα τον λέμε κότα? Δεν χρειάζεται φιλοσοφία, εννοούμε ότι είναι “θρασύδειλος”! Και “θρασύδειλος” σημαίνει ταυτόχρονα “θρασύς” και “δειλός”. “Δειλός” σημαίνει ότι δεν αντιμετωπίζει τον οποιονδήποτε αντίπαλό του (κάθε αντιξοότητα) με εντιμότητα σαν άντρας πρόσωπο με πρόσωπο, αλλά τον περιμένει τη νύχτα στη γωνιά να του κατεβάσει κανένα φτυάρι στο κεφάλι και “θρασύς” σημαίνει ότι περιφέρεται στην κοινωνία παριστάνοντας τον έντιμο και αξιοπρεπή άντρα με παντελόνια (και όχι με ... φουστίτσα)!

 

Και, αν στον κύκλο μας, όπου “Αβγό” βάλετε “Καράτε”, τότε το ερώτημα γίνεται:

"Οι Θρασύδειλοι γέννησαν το Καράτε ή το Καράτε γέννησε τους Θρασύδειλους ???"

Ως γνωστόν, "θρασύδειλοι από κούνια" υπήρχαν από τότε που βγήκαν οι ... λάσπες! Πολύ αργότερα βγήκε και το καράτε.

Αλλά όμως, επειδή τα χτυπήματα στο καράτε δεν δίνονται, γιατί θα είχαμε πολλούς σοβαρούς τραυματισμούς, το αποτέλεσμα είναι να έχουμε πολλούς ψευτο-πρωταθλητές, πολλούς ψευτο-δασκάλους, πολλά ψευτο-συστήματα, πολλούς ψευτο-διοικητικούς, πολλές ψευτο-ομοσπονδίες, κτλ., κτλ. Όλες αυτές οι “μαϊμούδες” κουνάνε τον ... πισινό τους και νομίζουν και παριστάνουν ότι κάνουν καράτε.  (Εδώ φτιάξανε ολόκληρη ομοσπονδία και μάλιστα αναγνωρισμένη από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού!)

Επομένως, όταν οι σύγχρονοι "από κούνια θρασύδειλοι" συνάντησαν το καράτε είπαν μέσα τους: "αυτό είναι για μάς"! Και αμέσως εντάχθηκαν στο καράτε!

Αν τα χτυπήματα στο καράτε δίνονταν, οπότε ο νικητής θα ήταν ο όρθιος, που έπαιρνε το ... λεωφορείο, και ο νικημένος θα ήταν ο ξαπλωτός, που τον έπαιρνε το ... φορείο, τότε στο καράτε θα έμεναν οι πραγματικοί καρατέκα και οι “Κότες” θα πηγαίναν στα κοτέτσια!

Οι “Κότες” ήταν από πάντα και είναι ακόμα η κατάρα του Καράτε. Έχει χαθεί η έννοια του σεβασμού στην υπόκλιση προς τον αντίπαλο. Για μερικούς είτε την κάνουν με πρόσωπο στον αντίπαλο είτε ανάποδα είναι το ίδιο!


 Η Φαγούρα !

Την 23η Οκτωβρίου 2009, ημέρα Παρασκευή, ξύπνησα με μια ανεξήγητη φαγούρα σε όλο μου το σώμα. Και μια ζαλάδα, τι να σας πω! Μετά τις πρωινές δουλειές και κατά το μεσημεράκι πήγα να δω το φίλο μου τον Γιώργο Παναγιωτίδη (7 νταν) στο σπίτι του. Εκεί κατά τύχη πέτυχα και τον Γιώργο Σανιώτη (6 νταν), που είχα πολύ καιρό να τον δω και συζητήσαμε, γιατί άλλο, για το καράτε που έχει καταστραφεί!

–Τι έγινε ρε Θύμιο, μου λέει ο Σανιώτης, σε καταδίκασε ο Γερόλυμπος (5 νταν-μαϊμού)?

–Ε, όχι βέβαια, απάντησα εγώ.

–Αυτό μου έλεγε ο Μπίκας (5 νταν-μαϊμού) χθες το βράδυ.

–Δεν μπορεί να έγινε κάτι τέτοιο και να μην το ξέρω, απάντησα. Έχουμε μια μήνυσή του σε εξέλιξη, αλλά αργεί ακόμα.

–Μα ο Μπίκας μου είπε πως ήταν εχθές μάρτυρας σε μήνυση του Γερόλυμπου εναντίον σου και καταδικάστηκες, αλλά μπορεί και να κατάλαβα λάθος.

–Θα το ψάξω το θέμα, αλλά ποτέ δεν ειδοποιήθηκα για κάποια μήνυση με χθεσινή ημερομηνία. Λες αυτό να είναι η εξήγηση της φαγούρας που αισθάνομαι σήμερα!!!

Και η κουβέντα μας συνεχίστηκε για άλλα θέματα.


 Η Καταδίκη

Πραγματικά, την επόμενη εβδομάδα έψαξα στην Ευελπίδων αν είχα δικαστεί χωρίς να το ξέρω και βρήκα την επόμενη απόφαση εναντίον μου με ημερομηνία 22-10-2009.

 

ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Αριθμός 67704/09 – Αντιμωλία – Ερήμην  - Καταδικαστική

 

ΤΟ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

ΔΙΚΑΖΕΙ ερήμην τον κατηγορούμενο Ευθύμιο Περσίδη του Θωμά ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ κάτοικος Αθήνας, Ιπποκράτους 54 (Αγνώστου Διαμονής)

ΚΗΡΥΣΣΕΙ αυτόν ένοχο για την πράξη 1) συκοφαντική δυσφήμηση κατ’ εξακολούθηση, 2) εξύβριση, που έλαβε χώρα στην Αθήνα στις 15-5-05

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ αυτόν σε φυλάκιση (12) μηνών για α΄ πράξη, φυλάκιση (4) μηνών για β΄πράξη: ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ: ε.π.ρ. (12+2) = (14) μηνών.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ σε βάρος του τα έξοδα και τέλη της δίκης, ύψους 85 ευρώ εισπρακτέα και με προσωπική του κράτηση.

ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ την ποινή φυλακίσεως που του επιβλήθηκε σε χρηματική ποινή προς 10,00 ευρώ για κάθε ημέρα φυλακίσεως. Η έφεση να έχει ανασταλτική δύναμη. Χρηματική ικανοποίηση αιτηθείσα ύψους 30 ευρώ.

Στις 22-10-09

Σφραγίδα - Υπογραφές

 

Συμπέρασμα: Ο Πολίτης, που κατά τον Πρωθυπουργό είναι το επίκεντρο της φροντίδας του κράτους, μπορεί κάλλιστα να βρεθεί σαν σκουπίδι στη φυλακή από τη μια στιγμή στην άλλη χωρίς ούτε να το μάθει! Αρκεί να θεωρηθεί ως Έλληνας Πολίτης, κάτοικος ... Μπαγκλαντές! Σε τέτοια χώρα ζούμε!


 Έρευνα και Διαπίστωση

Έβαλα δικηγόρο και πήρα αντίγραφο του φακέλου από τον οποίο πρόκυψε η καταδίκη μου και ενημερώθηκα για τα επόμενα:

Επρόκειτο για μια μήνυση που είχε υποβάλει ο Γιώργος Γερόλυμπος εναντίον μου από 22-9-2005 με θέμα συκοφαντική δυσφήμηση από τα άρθρα μου στο karate.gr με τίτλους:

1 – Οι Νταβατζήδες του Αθλητισμού ή το “Σύνδρομο του Γερόλυμπου”, Μέρος Πρώτο.

2 – Οι Νταβατζήδες του Αθλητισμού ή το “Σύνδρομο του Γερόλυμπου”, Μέρος Δεύτερο.

3 – Οι Νταβατζήδες του Αθλητισμού ή το “Σύνδρομο του Γερόλυμπου”, Μέρος Τρίτο.

4 – Γιώργος Γερόλυμπος, ο Δολοφόνος του Παγκόσμιου Καράτε.

 

Για τη μήνυση αυτή ποτέ δεν είχα ειδοποιηθεί ούτε από τον Ανακριτή ούτε από την Εισαγγελία παρ’ όλο που οι διευθύνσεις μου είναι πασίγνωστες και έτσι κύλησαν τα χρόνια και εκδικάστηκε η υπόθεση με πλήρη άγνοια δική μου. Άλλωστε δεν είχα κανένα λόγο να αποφύγω τον Γερόλυμπο, γιατί τον έχω για να γελάω και λίγο στα γεράματα μια και σαν αυτόν ... θέλω δέκα για μπρέκφαστ!

Τι είχε γίνει όμως?

Στη μήνυσή του ο Γερόλυμπος εναντίον μου, και με δικηγόρο του τον Δημήτρη Μπαλασόπουλο, είχαν δηλώσει σαν διεύθυνσή μου “Ιπποκράτους 54” πράγμα που είναι λάθος ενώ το σωστό είναι “Ιπποκράτους 58”. Με αυτόν τον τρόπο όλες οι κλήσεις πήγαιναν σε λάθος διεύθυνση, όπου φυσικά ήμουν άγνωστος! Αλλά και ο Γερόλυμπος και ο Μπαλασόπουλος γνώριζαν, όπως θα δούμε πιο κάτω τις πραγματικές και αληθινές μου διευθύνσεις τις οποίες όχι μόνο δεν κρύβω αλλά και δημοσιεύω συστηματικά. Επομένως, ούτε κατά διάνοια να έχουν κάνει τέτοιο εκτεταμένο χρονικά λάθος, διότι θα ήταν ηλίθιοι, που δεν είναι, και άρα το έκαναν εσκεμμένα για να με καταδικάσουν ως Αγνώστου Διαμονής, και άρα είναι ... Kότες! Αυτό είναι αναπόφευκτο μαθηματικό συμπέρασμα! Διότι επειδή δεν μπορούν να με αντιμετωπίσουν, αφού όσα γράφω είναι αληθινά, επεδίωξαν να με καταδικάσουν ύπουλα και ερήμην!

Δεν είναι, όμως, και λίγο να ξυπνάς ένα πρωί και να έχεις φάει δεκατέσσερις μήνες στο κεφάλι χωρίς καμιά ειδοποίηση ποτέ! Γι’ αυτό είμαι και ... ελαφρώς εξαγριωμένος!

[Παρένθεση: 1) Αν ισχυριστούν ότι έκαναν επί τέσσερα χρόνια ένα τόσο σοβαρό λάθος, τότε αποδέχονται ότι επί τέσσερα χρόνια ήταν ηλίθιοι! Ας διαλέξουν ένα από τα δύο. Ή Κότες ή Ηλίθιοι! Δεν μπορείς να τα έχεις όλα σ’ αυτή τη ζωή! 2) Το τρυκ “της άλλης διεύθυνσης" το χρησιμοποιούν πολλοί χασοδίκες δικηγόροι ως άσσο στο μανίκι! Το χρησιμοποίησε και ο Τσόγκας δύο φορές στις υποθέσεις της ΠΟΠΚ! ]

Ας σημειωθεί εδώ, ότι στην από 6-11-2007 νέα μήνυσή του εναντίον μου ο Γερόλυμπος με δικηγόρο τον Δημήτρη Μπαλασόπουλο και με σωστή τη διεύθυνση του σπιτιού μου με κατηγορεί ότι τον λέω "Κότα του Καράτε"! Του οφείλω, λοιπόν, ένα μεγάλο ευχαριστώ, διότι με την παρούσα πρώτη μήνυση σε εσκεμμένα  από τον ίδιο παραποιημένη διεύθυνση αποδεικνύει ο ίδιος ότι είναι "Κότα του Καράτε" και συνεπώς αποδεικνύει ο ίδιος ότι λέω την αλήθεια και επομένως με αθωώνει ο ίδιος από την κατηγορία του της δεύτερης μήνυσης! Πετάω, ε!


 Η Ψευδής Διεύθυνση

Ένας αντίδικος, και ο δικηγόρος του κατά μείζονα λόγο (αφού για αυτόν η σωστή αναγραφή της διεύθυνσης του αντίδικου αποτελεί επαγγελματική υποχρέωση και το αντίθετο αποτελεί καραμπινάτη κακοήθεια), έχουν υποχρέωση να ερευνούν και να δηλώνουν την αληθινή διεύθυνση του αντιδίκου τους, διότι σε αντίθετη περίπτωση 1) χτυπάνε ύπουλα τον αντίδικο και 2) προσβάλουν τη δικαιοσύνη και εξαπατούν ουσιαστικά το δικαστήριο, αφού το χρησιμοποιούν για να ικανοποιήσουν α) δικές τους ανικανότητες να κερδίσουν μια δίκαιη δίκη και β) δικό τους μίσος και μένος κατά του αντιδίκου τους!

Και στην προκείμενη περίπτωση συνέβησαν όλα αυτά ταυτόχρονα ομού μαζί, αφού δήλωσαν ψευδώς ψευδή διεύθυνση για μένα ώστε να καταδικαστώ ερήμην ως αγνώστου διαμονής!!! Άλλωστε με τον Γερόλυμπο έχουμε δεκαπέντε χρόνια αντιδικίες και θα έχουμε και στον άλλο κόσμο. Τώρα με “έχασε”? Και ιδού το γιατί η διεύθυνσή μου τους ήταν γνωστή και εσκεμμένα την δήλωσαν παραποιημένη:

 

1)   Η εν λόγω μήνυση (Μην-1 στον παρακάτω πίνακα) του Γερόλυμπου υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών την 22-9-2005, δεν ειδοποιήθηκα ποτέ για ανάκριση και υποβολή απολογητικού υπομνήματος, ενώ το Σύνταγμα ορίζει ότι Έλληνας πολίτης δεν δικάζεται αν δεν υπάρχει στο φάκελό του Απολογητικό Υπόμνημα. Παρ’ όλα αυτά ορίστηκε δικάσιμη την 11-11-2008, οπότε και ανεβλήθη λόγω στάσης εργασίας. Ορίστηκε στη συνέχεια δικάσιμη την 22-10-2009, οπότε και εκδικάστηκε. Τα ανωτέρω σημαίνουν ότι ο Γιώργος Γερόλυμπος και ο δικηγόρος του Δημήτρης Μπαλασόπουλος για όλο το χρονικό διάστημα από την 22-9-2005 μέχρι και την 22-10-2009 (τέσσερα χρόνια και ένα μήνα) ισχυρίζονταν ψευδώς ενώπιον της δικαιοσύνης ότι η διεύθυνσή μου ήταν “Ιπποκράτους 54” παρ’ όλο που γνώριζαν πως δεν ήταν αυτή και έβλεπαν ότι δεν υπέβαλα απολογητικό υπόμνημα και δεν παρουσιαζόμουν στις δίκες!

2)   Αλλά οι Κότες Γερόλυμπος και Μπαλασόπουλος (ο δεύτερος πρέπει να αντιμετωπίσει πειθαρχική ποινή από τον δικηγορικό σύλλογο), αφού είδαν ότι επρόκειτο για άρθρα στο Internet και αν δεν ήξεραν τη διεύθυνσή μου, είχαν υποχρέωση να ακολουθήσουν την τυπική διαδικασία, που είναι να ζητήσουν από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), στη δικαιοδοσία της οποίας ανήκει ο έλεγχος των ονομάτων χώρου στο διαδίκτυο, τα στοιχεία του φορέα του ονόματος δικτυακού χώρου www.karate.gr με όνομα και διεύθυνση και εναντίον του να ασκήσουν κάθε έννομο δικαίωμά τους, πράγμα που δεν το έκαναν!

3)   Ταυτόχρονα, όμως, οι Κότες Γερόλυμπος και Μπαλασόπουλος είχαν ήδη μαζί μου αντιδικία ως εκπρόσωποι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε ενώπιον της ΕΕΤΤ, όπου προσπάθησαν να μου πάρουν το όνομα δικτυακού χώρου www.karate,gr και έχασαν, από τις 13-10-2004 μέχρι την 12-1-2006, διάστημα στο οποίο έγιναν δύο ακροάσεις ενώπιον ειδικής επιτροπής στην ΕΕΤΤ και έλαβαν χώρα τουλάχιστον έξι ειδοποιήσεις και ενημερώσεις από την ΕΕΤΤ προς τα δύο αντίδικα μέρη, στις οποίες ειδοποιήσεις φαίνονταν πεντακάθαρα και οι δυό μου διευθύνσεις σπιτιού και γραφείου μου. Συνεπώς τις γνώριζαν και κατά την υποβολή της μήνυσης της 22-9-2005 και καθ’ όλο το μετέπειτα διάστημα μέχρι και την 22-10-2009, ημέρα της δίκης, και το απέκρυψαν εσκεμμένα.

4)   Ταυτόχρονα, η Κότα ο Γερόλυμπος γνώριζε από παλιά αντιδικία μας (και όχι μόνο μία) τη διεύθυνση του σπιτιού μου. Συγκεκριμένα από μήνυσή του την 25-1-1999, η οποία κατέληξε σε συμβιβασμό με δικό του αίτημα στο Εφετείο την 22-1-2001. (Παλ-Εφ στον πίνακα). Έκαναν μάλιστα τη βλακεία να συμπεριλάβουν την απόφαση αυτού του Εφετείου στα σχετικά της παρούσας δίκης, τυφλωμένοι από τη μανία τους να αποδείξουν ότι είχα καταδικαστεί πρωτοδίκως και την πάτησαν βλακωδώς, διότι ομολογούσαν έτσι ότι γνώριζαν την διεύθυνση του σπιτιού μου που είναι σαφώς γραμμένη σε αυτή την απόφαση και δεν ήμουν ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΔΙΑΜΟΝΗΣ.

5)    Ταυτόχρονα, οι Κότες Γερόλυμπος και Μπαλασόπουλος μου είχαν κάνει και δεύτερη μήνυση από 6-11-2007 (Μην-2 στον πίνακα), η οποία εκκρεμεί να εκδικαστεί και στην οποία είχαν γράψει επακριβώς και ολόσωστα τη διεύθυνση του σπιτιού μου. Συνεπώς γνώριζαν τη διεύθυνσή μου και πριν και κατά την ερήμην μου εκδίκαση της 22-10-2009.

6) Ταυτόχρονα, οι Κότες Γερόλυμπος και Μπαλασόπουλος εφόσον μου κάνουν μήνυση για δημοσιεύματά μου στο Internet από τον ιστοχώρο μου www.karate.gr και επειδή, ως πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε (ΠΟΠΚ), αφού διέλυσα τον Γερόλυμπο και την ΕΛΟΚ κυριολεκτικά στην οκταετή αντιδικία μας για το Παραδοσιακό Καράτε, βρίσκομαι σε συνεχή, έντονη και πιεστική σύγκρουση από το www.karate.gr με την ομοσπονδία του Γερόλυμπου ΕΛΟΚ, της οποίας είναι γενικός δικτάτορας, αφού κάνω δριμεία κριτική σε κάθε πράξη του καθώς και στους κομματικούς και πολιτικούς υποστηρικτές του αφιερώνοντας ολόκληρα κεφάλαια σε όλους αυτούς τους άχρηστους, και ... και ... και ..., γνωρίζουν πολύ καλά ότι μέσα στις ιστοσελίδες μου τις οποίες διαβάζουν ανελιπώς αναγράφεται πάνω από είκοσι φορές η διεύθυνση του γραφείου μου ως διεύθυνση της ΠΟΠΚ, και άρα την γνωρίζουν!!!

 

7) Επιπρόσθετα, η Δίμετρη Κότα που λέγεται Γιώργος Μπίκας και ενορχηστρώθηκε  "σε σολ μείζονα" ως μάρτυρας υπέρ του Γερόλυμπου στη δίκη μου ως αγνώστου διαμονής “ως παλιός φίλος” και επισκέπτης πολλές φορές του γραφείου μου γνώριζε πολύ καλά τη διεύθυνσή μου και παρ’ όλα αυτά συμμετείχε στην καταδίκη μου ως αγνώστου διαμονής, τέτοια κότα είναι! Άλλωστε η ίδια Δίμετρη Κότα την 14-4-2005 (Μπίκας στον πίνακα) μου είχε απευθύνει στην ακριβή διεύθυνση του γραφείου μου, κατά παραγγελία του Γερόλυμπου φυσικά, ένα γελοίο εξώδικο ως πρόεδρος του “ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΖΟΥΝΤΟ ΚΑΡΑΤΕ ΑΘΗΝΩΝ”.

8) Παράλληλα, μερικές μέρες πριν από το δικαστήριο της 22-10-2009 η Κότα ο Γερόλυμπος μου είχε στείλει εξώδικο (ήταν Γνωστοποίηση Μάρτυρα) στη διεύθυνση “Ιπποκράτους 54” διά άλλου δικηγόρου, του κυρίου Νικολάου Γκουζούλη, (από 13.000 δικηγόρους στην Αθήνα αυτόν βρήκε!), [ο οποίος, αν θυμάστε, με τη σύζυγό του επίσης δικηγόρο Δήμητρα Γκάβαλη (στενή συνεργάτιδα του Δημήτρη Χατζημιχάλη, κολλητού του Γιώργου Τσόγκα, εχθρών του Γερόλυμπου, που έφεγγε και κένταγε η κόρη το μαντήλι, ντρίλι-ντρίλι, ντρίλι-ντρίλι, βλέπε άρθρο: “Ο Ηλίθιος και ο Πανηλίθιος σε νέες περιπέτειες!”) προσπάθησαν να μας αρπάξουν παράνομα τη διοίκηση της ΠΟΠΚ και πήρανε ... να μην πω τι!].

Το εξώδικο της γνωστοποίησης το παρέλαβε άλλος, και όχι εγώ, στη διεύθυνση “Ιπποκράτους 58” (εκεί το παρέδωσαν τελικά !), και όχι "54", και επειδή δεν του έδωσα άμεση σημασία γιατί θεώρησα ότι αφορά στην άλλη μήνυση που μου έχει κάνει ο Γερόλυμπος το πήρα στα χέρια μου μια εβδομάδα μετά. Στο εξώδικο αυτό ο Νίκος Γκουζούλης είχε γράψει να παραδοθεί στο “54” και με το χέρι είχε διορθωθεί ο αριθμός πιθανόν από τον ... ντετέκτιβ δικαστικό επιμελητή σε “58”, πράγμα παράνομο. Και ήταν γραμμένο και λάθος το όνομά μου, πράγμα που αποτελεί δεύτερη παρανομία του δικαστικού επιμελητή, διότι δεν το παρέδωσε στον παραλήπτη, που έγραφε το έγγραφο! Αλλά και ο δικηγόρος Νίκος Γκουζούλης γνώριζε τη διεύθυνσή μου ως διεύθυνση της ΠΟΠΚ, την οποία προσπάθησε παράνομα να αρπάξει! Το εξώδικο αυτό της πλάκας (Γνωστοποίηση Μάρτυρα) που αποκαλύπτει περίτρανα ότι κατά την ημέρα της εκδίκασης της υπόθεσης γνώριζαν όλες αυτές οι Κότες, αντίδικος, δικηγόρος, δεύτερος δικηγόρος και μάρτυρας, ότι δεν είχα ειδοποιηθεί ποτέ νόμιμα για τη συγκεκριμένη δίκη και όμως προχώρησαν στην καταδίκη μου, το απέκρυψαν από το δικαστήριο (και απέκρυψαν εσκεμμένα και τον μάρτυρα που είχαν δηλώσει ότι θα εξέταζαν) εξαπατώντας τους δικαστές και το σύστημα απόδοσης δικαιοσύνης, ώστε να εκμαιεύσουν οι χασοδίκες έστω και έτσι μια καταδίκη μου.

Τέτοια αυτοξεφτίλα δεν έχω ξαναδεί!

Ας σημειωθεί ότι με το εξώδικο αυτό ο Γερόλυμπος μου γνωστοποιούσε ότι στη δίκη της 22-10-2009 θα εξέταζε ως μάρτυρα μια άλλη Κότα του καράτε (ως πιόνι του Γερόλυμπου), από την ...Περσία αυτή τη φορά (έχει καταφύγει και στους ... Μάγους από την Περσία!), τον κύριο Κέιβαν Γκάζι, ο οποίος από απλός τεχνικός καράτε έγινε αρχιτεχνικός και δεξί χέρι του Γερόλυμπου στο καράτε και στη συνέχεια με ένεση στον ... πισινό έγινε, χωρίς να έχει ποτέ σχέση και γνώση, και πρόεδρος τεχνικής επιτροπής στο τρίαθλο (ή είσαι Μάγος ή δεν είσαι!), που είναι το τελευταίο απόκτημα του σαλτιμπάγκου του αθλητισμού Γιώργου Γερόλυμπου για μια θέση στην αμαρτωλή Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

9)  Από την άλλη μεριά για να δικάσει ένα δικαστήριο κάποιον ως “αγνώστου διαμονής” του κοινοποιούνται οι κλήσεις στο Δήμο Αθηναίων, σε ένα ειδικό γραφείο που κάθονται δυό γυναίκες και σκοτώνουν ... μύγες! Τις δύο γυναίκες πήγα και τις είδα, μύγες δεν είδα γιατί δεν τολμάνε βέβαια να μπούνε σ' αυτό το γραφείο! Υποτίθεται ότι ο Δήμος ασχολείται με την έρευνα για να ειδοποιηθεί ο κατηγορούμενος. Παραμύθια της Χαλιμάς: οι κλήσεις θάβονται σε συρτάρια από τις ... Μυγοσκοτώστρες και ο κατηγορούμενος μαθαίνει την καταδίκη του κατευθείαν από τον ... Δήμιο! Αυτός είναι ο πιο σίγουρος τρόπος να βρεθεί κανείς στη φυλακή. Όταν όμως τηρείται το άρθρο της Ποινικής Δικονομίας που λέει ότι είναι αρκετή αυτή η κοινοποίηση, ο κάθε δικαστής σου την “ανάβει” ελαφριά τη καρδία! Και έτσι βαφτίζεσαι “Έλληνας Πολίτης, κάτοικος ... Μπαγκλαντές”! Και τρως δεκατέσσερις μήνες στο κεφάλι!

Αλλά ούτε η Εσαγγελία δικαιολογείται να μην γνωρίζει τις διευθύνσεις μου, διότι έχω οκτώ ποινικά, δέκα αστικά και μόλις τελείωσα και τέσσερα δικαστήρια περί διοίκησης ομοσπονδιών. Συνεπώς, σε ένα κράτος με μηχανογράφηση Ούγκα-ούγκα τα στοιχεία μου θα ήταν προσιτά και πασίγνωστα. Στην Ελλάδα, όμως, μπορεί στη μια αίθουσα να δικάζεσαι “παρών” και στη διπλανή ... ως “αγνώστου διαμονής”. Ούτε Ούγκα-ούγκα δεν είμαστε!

10)  Προσθέτω ότι η διεύθυνσή μου φαίνεται και στις φορολογικές μου δηλώσεις και στα εκκαθαριστικά της εφορίας!

11)   Προσθέτω ότι ως πρόεδρος της ΠΟΠΚ προβάλλω όλες τις δραστηριότητές της από τον ιστοχώρο μου karate.gr και άρα και τη διεύθυνσή της σε δεκάδες ιστοσελίδες μου, που είναι Ιπποκράτους 58 και όχι 54!

12)  Προσθέτω ότι η Κότα ο Γερόλυμπος, αφού αποδεδειγμένα συνεργάζεται με την φιλάνθρωπο σοροπτιμίστρια και παρ’ ολίγον πρόεδρο της ΠΟΠΚ κυρία Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη και με δεδομένο ότι προσεφέρθη να παραστεί ως μάρτυράς της (πιο κάτω) κατά τη μήνυσή της εναντίον μου την 23-11-2009, είχε ακόμα μια πρόσβαση στις διευθύνσεις μου μέσω της ανωτέρω κυρίας και στενής του συνεργάτιδας με στόχο την καταδίκη μου, αφού λαμβάνω δικά της δικόγραφα και κλήσεις και στις δυό μου διευθύνσεις!

13)  Επιτέλους! Τι άλλο να κάνω ώστε να είμαι “γνωστής διαμονής”? Να στήσω αντίσκηνο έξω από την Εισαγγελία???

 

Πίνακας σχετικών χρονικών διαστημάτων κατά τα οποία οι αντίδικοι γνώριζαν τις διευθύνσεις μου.

  1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009

Παλ-Αντιδ

 από το 1995 οι διευθύνσεις μου ήταν γνωστές στον Γερόλυμπο ....................................................

ΠαλΕφεση

25-1-99

 

 22-1-01

 

 

 

 

 

 

 

 

 Μπίκας

 πάντα γνωστές οι διεύθυνσεις μου

 14-4-05

πάντα γνωστές οι διεύθυνσεις μου

ΕΕΤΤ

 

 

 

 

 

13-10-04

 γνωστός

 12-1-06

 

 

 

Μην-1

 

 

 

 

 

 

 22-9-05   εδώ είχα πάει ... Μπαγκλαντές    22-10-09

Μην-2

 

 

 

 

 

 

 

 

6-11-07

 γνωστός

 Εφορία

 σ' αυτούς κι αν είναι γνωστές, αφού βάζω το χέρι μου στην τσέπη μου και βρίσκω το ... δικό τους !!!

 ΠΟΠΚ

 

 

 

 

 

 30-9-04

 

 

 

 

 

 Ζέππου

 

 

 

 

 

 εκτίμηση:

 2005 και μετά συνεργάτες εναντίον μου!!!

 


 Ας έρθουμε και λίγο στην απόφαση που με καταδίκασε.

Από τα Πρακτικά και Απόφαση του ΣΤ΄Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών σας μεταφέρω τα κυριότερα αποσπασματικά κάνοντας διευκρινήσεις σε παρένθεση:

 

ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Αριθμός Απόφασης 67704/22-10-2009

Σύνθεση του Δικαστηρίου:

Θεοδωρακοπούλου Ελένη, Πρόεδρος Πλημμελειοδικών

Ζώη Χαρίκλεια, Πλημμελειοδίκης

Βιοπούλου Ιωσιφίνα, Πλημμελειοδίκης

Πέτρος Γεώργιος, Αντεισαγγελέας

Γιαννοπούλου Ιωάννα, γραμματέας.

Κατηγορούμενος: Περσίδης Ευθύμιος του Θωμά

Πράξη: 1) Συκοφαντική δυσφήμηση κατ’ εξακολούθηση, 2) Εξύβριση.

 

ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ

...........................

Από το από 15-7-2009 αποδεικτικό επιδόσεως της επιμελήτριας Δικαστηρίων Δημητροπούλου Βενετίας προκύπτει ότι ο κατηγορούμενος κλητεύθηκε νομοτύπως και εμπροθέσμως .....  (θυμάστε: εκείνο που θάφτηκε στα συρτάρια του Δήμου Αθηναίων είναι "νομοτύπως και εμπροθέσμως"!). ...........................

 

(Την κατάθεση του Γερόλυμπου θα την δούμε στην αναλυτική μελέτη της μήνυσης όταν εκδικαστεί. Εκείνο που έχει ενδιαφέρον είναι η επόμενη κατάθεση του Γιώργου Μπίκα, ο οποίος αποδεικνύεται ... Γερολυμπότερος του Γερόλυμπου!)

 

 Κατάθεση Γιώργου Μπίκα:

“Ήμουν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, τώρα είμαι απλό μέλος της ομοσπονδίας. Ο Γερόλυμπος είναι Γενικός Γραμματέας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Ο κατηγορούμενος έχει κάποιο σάιτ που αναφέρει αυτά τα γεγονότα, στο οποίο σάιτ μπαίνει ο καθένας και τα διαβάζει. Αυτός βρίζει τους ανθρώπους της ομοσπονδίας. Είναι σάιτ που επισκέπτεται αρκετός κόσμος. Όλα αυτά που λέει είναι συκοφαντικά. Ήταν συκοφαντικά για τον κ. Γερόλυμπο: “είναι νταβατζής, είναι ο Βαβύλης του αθλητισμού”, αυτό είναι δυσφημιστικό. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος βρίζει ανεξέλεγκτα, γνωρίζει ότι όλα αυτά που λέει είναι ψέματα. Τα λέει όλα με σκοπό να του κάνει κακό. Δεν γνωρίζω για ποιο λόγο το κάνει.

 

Στη συνέχεια έγινε η ανάγνωση των παρακάτω εγγράφων:

Τα από 18-5-05 και 15-9-05 κείμενα εκ της ιστοσελίδας.

Η από 20-9-05 ιστοσελίδα.

 

Στη συνέχεια ο κ. Εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή του κατηγορούμενου, ο δικηγόρος του μηνυτή ζήτησε την ενοχή του κατηγορούμενου και το δικαστήριο κήρυξε τον κατηγορούμενο ένοχο όλων των κατηγοριών με τελική ποινή 12 μηνών φυλάκιση για την α΄πράξη και 4 μηνών φυλάκισης για τη β΄πράξη ή κατά συγχώνευση (αυτό μάλλον σημαίνει: καλή χώνεψη!) 14 μηνών συνολικά με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη κατόπιν ομοίας εισαγγελικής προτάσεως.

ΤΕΛΟΣ  ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗΣ


OnLine με την κα Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη 

Έπλεε σε πελάγη “ευτυχίας” ο Γερόλυμπος!!! Νάναι καλά! (Κάτι άλλο ήταν "τα πελάγη", αλλά τέλος πάντων!)

Την 23-11-2009 είχα δικαστήριο με την κα Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη μετά από την από 18-8-2006 μήνυσή της. Την 16-11-2009 λαμβάνω με δικαστικό επιμελητή “Γνωστοποίηση Μάρτυρα” από την κα Ζέππου-Χαρλαύτη!

Και ποιός ήταν ο μάρτυρας??? Μπίνγκο, το βρήκατε: ο Γιώργος Γερόλυμπος! Σε ποιά διεύθυνση? Στη διεύθυνση του σπιτιού μου, που ήξερε η Χαρλαύτη και δεν ήξερε ο Γερόλυμπος παρ' όλη τη στενή συνεργασία τους!

 

Όπως θα έγραφε και ο Νίκος Φώσκολος σε σήριαλ για την αμαρτωλή ΕΤ1:

Περιχαρής για τη μεγάλη του νίκη, τη γλοιώδη μεθόδευση της καταδίκης του Περσίδη, πήρε τηλέφωνο τη Χαρλαύτη:

–Του τη φορέσαμε! είπε εκείνος

–Μπράβο, και εις ανώτερα, του απάντησε εκείνη. Τώρα πρέπει να τον βάλουμε και μέσα.

Ναι, μεν! Πώς όμως? είπε εκείνος.

–Άστο σε μένα, είπε εκείνη, επειδή αργεί να καθαρογραφεί και να εκτελεστεί η απόφαση, εσύ θα έρθεις μάρτυρας στη δική μου δίκη στις 23 Νοεμβρίου, θα πεις “τον καταδίκασα προχθές” και θα του περάσουν χειροπέδες επί τόπου!

–Γουστάρω, είπε εκείνος, κανόνισέ το. Θα το ευχαριστηθώ και ιδιαίτερα.

–Εγώ να δεις, είπε εκείνη, θα τον χορέψουμε στο ταψί!

 

 

ΘΑ ‘ΜΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ!

Κοίτα πως χορεύω!

Θα 'μαι καλό παιδί,
άριστος μαθητής,
αρκεί με το δικό μου το ρυθμό να κουνηθείς.
Έλα κι εσύ μπορείς,
να γίνεις χορευτής,
αρκεί με το δικό μου το ρυθμό να κουνηθείς.

Oohh...

Έλα να χορέψεις για να γυμναστείς
κούνα, κούνα, κούνα, θα ενθουσιαστείς.

Πάντα πρώτος στο σχολείο,
αγκαλιά με ένα βιβλίο,
στο χορό είμαι θηρίο ανήμερο.
Μη μου κάνεις το παγώνι,
χόρεψε και στο σαλόνι,
άκου παίζω και τρομπόνι, χόρεψε.

Θα 'μαι καλό παιδί,

άριστος μαθητής,
αρκεί με το δικό μου το ρυθμό να κουνηθείς.
λα κι εσύ μπορείς,
να γίνεις χορευτής,
αρκεί με το δικό μου το ρυθμό να κουνηθείς.

Oh, oh, κοίτα πως χορεύω
oh, oh, κοίτα πως χορεύω
oh, oh, κοίτα πως χορεύω
όλες τις μαγεύω (2x)

 

Έλα να χορέψεις για να γυμναστείς
κούνα, κούνα, κούνα, θα ενθουσιαστείς.

 

 

Κοιτάξτε πως κουνιέμαι,
αυτό είναι κορμί!
Θα μας αντέξει η πίστα, είναι γερή.
Χόρεψε ό,τι και να 'ναι,
κουνήσου πιο πολύ
κουνήσου ακόμα και μέσα στο ταξί.

Θα 'μαι καλό παιδί,
άριστος μαθητής,
αρκεί με το δικό μου το ρυθμό να κουνηθείς.
Βάζω όλα τα goal,
θα ακούω rock 'n roll,
αρκεί να βλέπω να κουνάτε όλα τα κασκόλ.

Μπες κι εσύ σ' αυτόν τον τρελό χορό,
δεν υπάρχει δε μπορώ.
Μόνο κάνε ό,τι κάνω και εγώ,
όλοι μαζί μου ελάτε στο ρυθμό.

Oh, oh, κοίτα πως χορεύω
oh, oh, κοίτα πως χορεύω
oh, oh, κοίτα πως χορεύω
όλες τις μαγεύω (2x)

Έλα να χορέψεις για να γυμναστείς,
κούνα, κούνα, κούνα, θα ενθουσιαστείς.

Θα 'μαι καλό παιδί,
άριστος μαθητής,
αρκεί με το δικό μου το ρυθμό να κουνηθείς.

Στο γήπεδο νωρίς,
παντού πρωταθλητής
αρκεί με το δικό μου το ρυθμό να κουνηθείς.

Μ' αρέσει το hiphop,
ποτέ δε λέω stop,
μπορώ να τραγουδήσω άμα θέλετε και rock.
Στο γήπεδο νωρίς,
παντού πρωταθλητής,
αρκεί με το δικό μου το ρυθμό να κουνηθείς.

Ohh...χόρεψε... ohh... χόρεψε...
χόρεψε... ohh... χόρεψε

Ελληνικοί στίχοι:

Θεοδόσης Παπανικολάου, Δάφνη Πατρικίου

 

Και έτσι με την ανωτέρω Γνωστοποίηση Μάρτυρα (κάνετε κλικ στην αριστερή φωτό) για την 23-11-2009, γραμμένη και υπογραμμένη με ιδιαίτερη ευχαρίστηση όχι από τη δικηγόρο της αλλά από την ίδια, η κα Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη, ενώ ισχυρίζεται ότι εξελέγη ως η “πρόεδρος κοινής αποδοχής της ΠΟΠΚ για να εργαστεί για τα συμφέροντα της ΠΟΠΚ” (αλλά τελικά “έφαγε πόρτα”), πήρε από το χεράκι τον χειρότερο εχθρό της ΠΟΠΚ, τον άνθρωπο που ήθελε και θέλει να της αρπάξει τα δικαιώματα του Παραδοσιακού Καράτε και να την κλείσει, και τον προγραμμάτισε για μάρτυρα στη μήνυσή της κατά του σημερινού νόμιμου προέδρου της ΠΟΠΚ. Τέτοια "αθλητικά ιδανικά" και τέτοια "συνείδηση λάστιχο" έχει αυτό το δημόσιο πρόσωπο ως παρ' ολίγον πρόεδρος της ΠΟΠΚ, ήδη απο το 2002 μέχρι σήμερα δημοτική σύμβουλος του Δήμου Ψυχικού, και υποψήφια για δήμαρχος Παλαιού Ψυχικού κατά τις εκλογές της 15-10-2006, παρακαλώ!

Ήρθε η 23-11-2009 και η υπόθεση Χαρλαύτη κατά Περσίδη αναβλήθηκε λόγω ωραρίου αφήνοντας την κα Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη με τη Γνωστοποίηση Μάρτυρα στο ένα χέρι και τον Γερόλυμπο στο άλλο!!!


Ακύρωσης της Απόφασης

Επανερχόμενος στην κύρια ιστορία της ερήμην καταδίκης μου και για να μην σας κρατάω σε αγωνία, έκανα αιτιολογημένη Αίτηση Ακύρωσης της Απόφασης 67704/ 22-10-2009 με έγγραφα και μάρτυρες και η απόφαση 67704/22-10-2009 α-κυ-ρώ-θη-κε.

Και έτσι έμεινε και ο Γερόλυμπος με τη χαρά ... ασυμπλήρωτη, ας πούμε! Δεν πειράζει, κάποια άλλη φορά! Τώρα θα του έχει πάει η κλήση για τη νέα δικάσιμη στις 10-2-2010 και θα ακονίζει τα ψέματά του! Να είναι σίγουρος ότι και εγώ κάτι ακονίζω! Τώρα μάλιστα που ξυπνήσανε στο Τρίαθλο και θα τον πάρουν και από εκεί στο κυνήγι, ούτε ψύλλος στον κόρφο του. Αυτοί δεν είναι σαν τα βούρλα του καράτε! (Κλικ στην εικόνα!)

Και ένα αυθόρμητο σχόλιο αναγνώστη από το triathlon.gr, το οποίο σχόλιο αναφέρεται στην προσπάθεια του σαλτιμπάγκου να τους ακυρώσει το "Σχινίαθλο" και στην παρέμβαση της ΓΓΑ που ετοιμάζεται να τον "σουτάρει":

 

X643 (21 Ιαν 2010): Να σημειωθεί ότι η παρέμβαση έγινε από πολύυυυυ ψηλά. Πιο ψηλά δεν έχει (τουλάχιστον εντός Ελλάδος). Μάλλον ο Γερόλυμπος και το team του πρέπει να φύγουν αύριο κιόλας, γιατί όπως φαίνεται πλέον το τρίαθλο απέκτησε το τυχερό λαγοπόδαρο, και κάθε εβδομάδα κάποιος που είναι πολύυυυυυ ψηλά :) θα μαθαίνει με λεπτομέρειες τα αίσχη που γίνονται ενα αγνοία της κυβέρνησης στα χαμηλότερα στρώματα, και με ότι κάνει πλέον η ΕΟΤΡΙ απλά θα σκάβει πιο βαθιά το λάκκο της. Σου'κατσε το λαχείο Γερόλυμπε, πες αλεύρι...


 Δύο ακόμα σημεία θα ήθελα να θίξω σε αυτή την περιπέτειά μου: Το ένα είναι η Απόφαση 67704/22-10-2009 του δικαστηρίου που με καταδίκασε και το άλλο είναι η Δίμετρη Κότα Γιώργος Μπίκας!

 

Η Απόφαση του Δικαστηρίου έδωσε ένα σοβαρότατο πλήγμα στην εμπιστοσύνη μου προς τον τρόπο που απονέμεται η δικαιοσύνη στη χώρα μας και σκοπεύω γι’ αυτό να απευθυνθώ στο Υπουργείο Δικαιοσύνης δημόσια δια της ιστοσελίδας www.karate.grΔεν επιτρέπεται ένας πολίτης να μπορεί να καταδικάζει άλλον δηλώνοντας ψευδή διεύθυνση για εκείνον, δηλαδή να χρησιμοποιεί το δικαστήριο και τους δικαστές για να ικανοποιήσει το προσωπικό του μίσος, και να μην διώκεται αυτεπάγγελτα.

Εκτός από τα τρωτά, όμως, της ποινικής δικονομίας είχε απαράδεκτα κενά και η ίδια η εκδίκαση της υπόθεσής μου.

Το Σύνταγμα λέει ότι δεν μπορεί να δικαστεί πολίτης αν δεν έχει υποβάλλει πρώτα Απολογητικό Υπόμνημα. Και όμως δικάστηκα χωρίς να μου έχει επιδοθεί καμιά κλήση ποτέ!

Στα σχετικά της μήνυσης του Γερόλυμπου υπήρχε καραμπινάτα γραμμένη η επί τριάντα χρόνια σταθερότατη διεύθυνση του σπιτιού μου στην εφετειακή απόφαση παλιότερης μήνυσης του Γερόλυμπου εναντίον μου, και όμως η κυρία Πρόεδρος δεν είδε ότι δεν είχα ειδοποιηθεί σε αύτήν με αποτέλεσμα να δεχθεί να δικαστώ ως ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΔΙΑΜΟΝΗΣ!

Κατά την από 22-9-2005 μήνυση του Γερόλυμπου υποτίθεται ότι τον συκοφάντησα και τον εξύβρισα με τέσσερα άρθρα μου με ημερομηνίες 18-5-2005, 18-5-2005, 18-5-2005 και 15-9-2005. Αλλά και οι γάτες γνωρίζουν ότι η μήνυση πρέπει να γίνεται μέσα σε τρεις μήνες από την πράξη που καταμηνύεται. Συνεπώς, η μήνυση για τα τρία πρώτα άρθρα είναι εκπρόθεσμη, αυτά έπρεπε να αφαιρεθούν από το κατηγορητήριο και αυτό να αναφερθεί στην απόφαση, κάτι που δεν έγινε ούτε από τον κ. Εισαγγελέα ούτε από την κα Πρόεδρο!

Δηλαδή δεν τηρούνται τα αυτονόητα ούτε από τους εισαγγελείς ούτε από τους δικαστές! Η κυρία πρόεδρος του δικαστηρίου που με δίκασε ως αγνώστου διαμονής, η οποία όλως τυχαίως είχε κρίνει και παλιότερα ασφαλιστικά μέτρα της κας Χαρλαύτη με απαράδεκτη απόφαση εναντίον μου, δεν έδωσε καμιά σημασία στα δικαιώματα του κατηγορουμένου! Ίσως επειδή ηταν κάτοικος ... Μπαγκλαντές!

Συνεπώς, παρά τις διαβεβαιώσεις του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Δικαιοσύνης περί σεβασμού προς τον Πολίτη, ο Έλληνας Πολίτης πάει στο δικαστήριο ως πρόβατο επί σφαγή! Εκείνο το περίφημο “Καλύτερα να αθωωθούν εκατό ένοχοι, παρά να τιμωρηθεί ένας αθώος” να το ακούτε όπως το ... “Λίζα, μπανάνα!”


 Το θέμα Γιώργος Μπίκας τώρα!

Θυμίζω ότι από ίδρυσης ΕΛΟΚ (1986, τότε ΕΟΕΚ), η οποία ιδρύθηκε απο εμένα και επί πέντε χρόνια είχε έδρα δωρεάν στο γραφείο μου, ο Μπίκας ήταν ο πιο κολλητός μου φίλος στο καράτε και στην ομοσπονδία! "Φίδι στον κόρφο μου"! Τον είχα βάλει και εξώφυλλο στο ΔΥΝΑΜΙΚΟ για να προβάλλω αυτόν και τη σχολή του, ενώ ήταν ο κυριότερος σύμμαχός μου στον πόλεμο κατά του Γερόλυμπου το 1995, αφού ο πόλεμος αυτός αφορούσε τον ίδιο και τον δάσκαλό του Τετσούο Οτάκε! Στη συνέχεια βέβαια έσκυψε το κεφάλι εκεί που είχε το υλικό όφελος.

Επαναλαμβάνω φράση-φράση την κατάθεσή του και την αναλύω:

 

“Ήμουν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, τώρα είμαι απλό μέλος της ομοσπονδίας. Ο Γερόλυμπος είναι Γενικός Γραμματέας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Ο κατηγορούμενος έχει κάποιο σάιτ που αναφέρει αυτά τα γεγονότα, στο οποίο σάιτ μπαίνει ο καθένας και τα διαβάζει.”

 

Πραγματικά ήταν από το 1990 (?) νόμιμα μέλος του ΔΣ της ΕΛΟΚ (και παράνομα από το 1999 μέχρι την αποπομπή του τον Σεπτέμβριο του 2008 από τον δικτάτορα), αλλά δεν μας είπε το γιατί δεν είναι τώρα πια? Να σας πω εγώ για όσους δεν το ξέρουν!

Διότι το Σεπτέμβριο του 2008 η ΕΛΟΚ έκανε εκλογές και ο Μπίκας βγήκε πρώτος σε ψήφους. Αυτό εξόργησε τον Γερόλυμπο, ο οποίος από πρόεδρος του τρίαθλου εξακολουθεί να είναι ο δικτάτορας της ΕΛΟΚ (δεν γίνεται ΔΣ χωρίς να το διευθύνει ο ίδιος και δεν ξοδεύεται ούτε ένα ευρώ χωρίς την έγκρισή του! Τέτοιες Κότες έχει το Καράτε της ΕΛΟΚ!) και βλέποντας ότι ο Μπίκας αποκτούσε έρεισμα στους συλλόγους του είπε την περίφημη φράση, που σκεπτόταν να πει η ... Μαρία Αντουανέτα στον ... Ρισελιέ, ή ανάποδα, και τελικά δεν είπε!):

“Τη Δευτέρα θέλω την παραίτησή σου στο γραφείο μου!”

Και αυτή η Δίμετρη Κότα πήγε και του έδωσε την παραίτησή του! Αν όλοι περπατάνε με σπασμένη μέση μπροστά στον Γερόλυμπο, ο Μπίκας περπατάει στα τέσσερα! Και θέλει να παραστήσει τον αρχηγό σε επανάσταση συλλόγων κατά του Γερόλυμπου! Ούτε σε κοτέτσι δεν μπορεί να κάνει επανάσταση! Δείτε τη μαρτυρία του. Καλύτερη για τον Γερόλυμπο δεν γίνεται, ενώ μεταξύ τους δεν μιλιούνται. Δηλαδή, παριστάνει τον επαναστάτη και ταυτόχρονα γλύφει τον Γερόλυμπο μπας και τον ... συγχωρήσει! Με όσους από εσάς συνεργάζεται, σας το λέω από τώρα, κάποτε θα σας πουλήσει για μια θέση πάλι στο ... κοτέτσι!

Και άλλη επιβεβαίωση, και αν του έχει μείνει ανδρισμός να δηλώσει την αλήθεια της: Την 20-1-2009, ημέρα της γιορτής μου (Ευθυμίου του Μεγάλου, παρακαλώ), με πήρε στο κινητό ο Κέιβαν Γκάζι (θυμάστε: ο Μάγος από την Περσία, δεξιά φωτό, που με το ... Μαγικό Χαλί ή καλύτερα το ... Μαύρο Χάλι μας, βρέθηκε από το καράτε στο τρίαθλο!) για να μου πει χρόνια πολλά από το μαγαζί του των χαλιών και έτυχε να είναι εκεί και ο Γιώργος Μπίκας, ο οποίος επηρεασμένος ακόμα από τον εξαναγκασμό (και εξευτελισμό) σε παραίτηση φώναξε “Και από μένα, και από μένα! Πες του ότι ό,τι μας γράφει έχει δίκιο. Μας χρειάζεται!”

Στη συνέχεια κατέθεσε:

 

"Αυτός βρίζει τους ανθρώπους της ομοσπονδίας. Είναι σάιτ που επισκέπτεται αρκετός κόσμος. Όλα αυτά που λέει είναι συκοφαντικά. Ήταν συκοφαντικά για τον κ. Γερόλυμπο: “είναι νταβατζής, είναι ο Βαβίλης του αθλητισμού”, αυτό είναι δυσφημιστικό. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος βρίζει ανεξέλεγκτα, γνωρίζει ότι όλα αυτά που λέει είναι ψέματα. Τα λέει όλα με σκοπό να του κάνει κακό. Δεν γνωρίζω για ποιό λόγο το κάνει.”

 

Μα ό,τι γράφω τώρα, το έγραφα και όταν έβγαζα το περιοδικό μου ΔΥΝΑΜΙΚΟ και η ΕΛΟΚ και τέσσερα μέλη του ΔΣ της μου είχαν κάνει αγωγές με τον ίδιο τότε δικηγόρο του Γερόλυμπου και αθωώθηκα σε όλες (και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ είχαν έρθει μάρτυρες εναντίον μου)!  Πώς μπορεί να σας βρίζω δεκαπέντε χρόνια και να μην μου έχει κάνει κανείς μήνυση??? Πώς μπορεί να βρίζω δεκαπέντε χρόνια τους ανθρώπους της ομοσπονδίας και τον Γερόλυμπο και να καταθέτεις με όρκο πως δεκαπέντε χρόνια δεν γνωρίζεις το γιατί??? Είσαι βλάκας ή κάνεις τον βλάκα???

 

Μήπως όλοι εσείς έχετε καταστρέψει το καράτε βουτηγμένοι στην παρανομία και εγώ αποκαλύπτω τις πράξεις σας, γι’ αυτό και κανείς δεν τολμάει να με πάει στα δικαστήρια παρά μόνο ο θρασύτατος Γερόλυμπος και αυτός επειδή βρίσκεται σε αδιέξοδο μετά από την αφόρητη πίεση του τέως υφυπουργού Γιώργου Ορφανού ???

Σας το λέω και σαν πρόκληση για χιλιοστή φορά: αν σας ελέγξω εγώ τα οικονομικά της ΕΛΟΚ από το 1995 μέχρι σήμερα, θα πάτε όλοι σας φυλακή!!!


 Για να γελάσουμε άφησα για τελευταίο τη γνωστή παροιμία “ο Θεός φυλάει τις … Κότες, φυλάει και το νοικοκύρη”!

Τι εννοώ? Η καταδικαστική απόφαση 67704/22-9-2009 “έρριχνε” φυλακή δεκατεσσάρων μηνών στον Περσίδη Ευθύμιο του Θωμά. Σκασίλα μου μεγάλη, διότι οι Κότες είχαν κάνει λάθος και στο πατρώνυμό μου: Εγώ δεν είμαι του Θωμά αλλά του Κοσμά! Συνεπώς η απόφαση αφορά τον “ξάδερφό μου”, που δεν υπάρχει, ή κάποιον φουκαρά που υπάρχει με αυτά τα στοιχεία και δεν τον γνωρίζω!

(Ποιός ... αλμπάνης είχε γράψει αυτή τη μήνυση!


Όσον αφορά στην εκδίκαση της υπόθεσής μας Γερόλυμπε και κα Ζέππου-Χαρλαύτη, που έσπευσες να αξιοποιήσεις το αποτέλεσμα της Κότας, κατά την 10-2-2010, σας αφιερώνω με φιλάκια το επόμενο νέο της 13ης-1-2010 που αφορά στην Απεργία-Λουκούμι (!) της ΑΔΕΔΥ :

Θύμιος Περσίδης

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακής Καρπαζιάς - ΠΟΠΚ


10-2-2010 - Και όπως ήταν φυσικό οι υπό συζήτηση δικαστικές υποθέσεις "αποσύρθηκαν"

και οι διάδικοι "θα" ειδοποιηθούν για μελλοντική συζήτηση.

 


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

 Αρχική     Επικαιρότητα     Οι Δίκες του Καράτε