karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 6/4/2011

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος!

ΚΑΡΑΤΕ: Έτσι κατανοεί και εφαρμόζει η ΕΛΟΚ το Αθλητικό Ιδεώδες.


 

Το ΣΔΟΕ στον Γερόλυμπο! Επιτέλους!!! Παραπαίουν ο “Αυτοκράτορας” της ΕΛΟΚ
και οι Αχυράνθρωποί του!

 

 

Copyright © 1945-2045 Θύμιος Περσίδης,

Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

 

 

Διογκώνεται, καιρός ήταν, η αγανάκτηση για την «περίεργη» διοίκηση της ΕΛΟΚ και τις «περίεργες» αποφάσεις της, δηλαδή αυτά για τα οποία φώναζα επί δέκα πέντε χρόνια. Εκτός από τις δυσαρέσκειες μελών του διοικητικού συμβουλίου της και τις αγανακτισμένες αντιδράσεις γονέων, η αγανάκτηση πέρασε και στο επίπεδο των προπονητών με επώνυμες καταγγελίες στην ΓΓΑ και ανώνυμες από άλλους στο ΣΔΟΕ, που ήδη ελέγχει τις διοργανώσεις της ΕΛΟΚ.


Ο Αυτοκράτορας γελαστός!

Κάποτε, όταν ήμουν κι εγώ μικρός, είχα δει ένα έργο με τον ... Ζορό! Μούσι βέβαια, αλλά έχει αποδειχθεί ότι αντικατοπτρίζει διαχρονικά την αστραπιαία αντίδραση των δημοσίων υπηρεσιών στην πάταξη κάθε παρανομίας! Στη διάρκεια του έργου αυτού, λοιπόν, και σε 15-20 διαφορετικές σκηνές στήνανε ενέδρα στον μασκοφόρο έφιππο Ζορό να τον πιάσουν 5-6 έφιπποι στρατιώτες και ένας λοχίας κρυμμένοι πίσω από κάτι θάμνους ή δένδρα ή βράχους! Και ενώ αν του βγαίνανε μπροστά θα έπεφτε πάνω τους και θα τον έπιαναν, αυτοί τον άφηναν να περάσει, του έδιναν χρόνο να ξεμακρύνει και μετά άρχιζαν να καλπάζουν πίσω του πυροβολώντας στον αέρα για να παρακολουθεί ο κόσμος την γαϊδουροκαβαλαρία δήθεν ότι κάτι γίνεται!

Το ίδιο ακριβώς κάνει και η «ακαριαίας αντίδρασης» Γενική Γραμματεία Αθλητισμού!

Βουτηγμένη στις δικές της αμαρτίες επί δεκαετίες αυτή η «Αυτοκρατορία του Ρουσφετιού», χαρίζοντας πακτωλούς χρημάτων σε αποτυχημένες ομοσπονδίες, διοικούμενη από κομματικές μαριονέτες, που είχαν μεσάνυχτα από αθλητισμό, πάντα σε αλισβερίσι με τις ... αντικομματικές τους μαριονέτες, κάθε φορά καμώνεται πως δήθεν διοικεί «με αρετή, τόλμη και διαφάνεια» τον ανύπαρκτο αθλητισμό της χώρας.

Αποτυχημένοι ηθοποιοί αποτυχημένου θεατρικού έργου με ηλίθια σκηνικά ηλίθιου σκηνοθέτη και ακόμα πιο ηλίθιου παραγωγού, δηλαδή του ελληνικού λαού που χρηματοδότησε τους Ολυμπιακούς του 2004 με πάνω από πενήντα δισεκατομμύρια ευρώ υποθηκεύοντας τη ζωή των παιδιών του χωρίς να έχει αυτό το δικαίωμα!

Διότι ακόμα και ολόκληρος ο ελληνικός λαός είναι απόλυτα σωστό να έχει το δικαίωμα να αποφασίζει για τον εαυτό του, αλλά είναι ακόμα πιο σωστό το ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα να υποθηκεύει το μέλλον των παιδιών του!

 

Αλλά ας έρθουμε και πάλι στην ΕΛΟΚ.

Κάποιοι διοικητικοί της ΕΛΟΚ διαμαρτύρονται για παραγκώνισή τους. Κάποιοι από τους παλιούς αθλητές, μετά προπονητές και πιο μετά διοικητικοί παραπονούνται ότι δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε η ΕΛΟΚ και δεν αναγνωρίζονται τα διπλώματά τους και η προσφορά τους. Κάποιοι γονείς παρατηρούν “στημένους αγώνες” και διπλές πληρωμές για εξετάσεις μαύρων ζωνών. Κάποιοι προπονητές δέχονται ηλίθιες επιστολές της ΕΛΟΚ με τις οποίες αμφισβητείται η τεχνική τους κατάρτιση και το δικαίωμά τους να προπονούν. Γενικά έχει δημιουργηθεί ένα χάος αντιφατικών με την λογική αποφάσεων που επί πολλά χρόνια παίρνει και εφαρμόζει η διοίκηση της ΕΛΟΚ, δηλαδή ο Αυτοκράτορας, ο οποίος έχει αρχίσει και ρετάρει πλέον προς το ... δεύτερο εγκεφαλικό της!

Διότι το πρώτο εγκεφαλικό, δηλαδή ο πρόεδρός της, δεν μπορώ να πιστέψω πως είναι πραγματικό και θα ήθελα να του ρίξω μια «διαγνωστική καρπαζιά» για να δω το αποτέλεσμα! Διότι, αν πραγματικά ο Παπαδημητρόπουλος πέρασε εγκεφαλικό εδώ και δέκα χρόνια, η ΕΛΟΚ τον αφήνει να την διοικεί διαχειριζόμενος 200.000 ευρώ κάθε χρόνο, 200 συλλόγους και 30.000 αθλητές συν την «παρα-ομοσπονδία Shito-ryu, συν την φορο-ελεγκτική του ιδιότητα στην εφορία, κάτω από τέτοια κρίσιμη κατάσταση και η οικογένειά του τον αφήνει να λειτουργεί σαν πιόνι του Γερόλυμπου, έ τότε πρόκειται περί ειδεχθούς εγκλήματος!


Ο Αυτοκράτορας σκεπτικός!

Πιθανότερη και πιο λογική, λοιπόν, είναι η άποψη ότι ο Παπαδημητρόπουλος είναι πιο καλά από όλους μας και τον φέρνει ο Γερόλυμπος στα δικαστήρια κατά των Τσόγκα, Παναγιωτίδη και Περσίδη για να κοιτάζει τους δικαστές με το γνωστό «βλέμμα της αγελάδας που βλέπει τα τραίνα να περνούν» και να ισχυρίζεται ο αδίστακτος Γερόλυμπος «να τι έπαθε ο πρόεδρος από τις συκοφαντικές κατηγορίες τους!».

Και όχι μόνο! Διότι τώρα που σφίξανε τα ζωνάρια και το ΣΔΟΕ κάνει ελέγχους στον «καθένα», αν το κάνει πραγματικά, τώρα που θα ελεγχθούν οι παρα-ομοσπονδίες της ΕΛΟΚ και οι διοργανώσεις του Γερόλυμπου στο Λουτράκι και στη Χαλκίδα, που δεν δηλώθηκαν, και δεν απέδωσαν φόρους και ΦΠΑ, τώρα θα αποδειχθεί η χρησιμότητα του προέδρου, διότι θα τον βάλει ο Γερόλυμπος μπροστά και θα ισχυρισθεί ότι ο ίδιος δεν ξέρει τίποτα αφού είναι πρόεδρος στο τρίαθλο και δεν ανακατεύεται στο καράτε, ενώ τα παρατράγουδα στην ΕΛΟΚ έχουν το «ακαταλόγιστο» του προέδρου λόγω εγκεφαλικού!!!

Σημειωτέον ότι πολλά έγγραφα της ΕΛΟΚ φεύγουν προς τους προορισμούς τους όχι με πρωτότυπη υπογραφή του προέδρου της αλλά με την υπογραφή του σε σφραγίδα ή με ηλεκτρονική αντιγραφή!

Έχω βαρεθεί να τα φωνάζω δέκα πέντε χρόνια αυτά, όπως φώναζα μαζί με την Πρωτοβουλία Πολιτών κατά της Διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα από το 1996 και δεν άκουγε κανένας (τώρα πληρώστε μαλάκες!).

 

Αλλά ας έρθουμε και πάλι στην ΕΛΟΚ.

Παραπάτησε ο "Αυτοκράτορας" και έγραψε μια επιστολή κατά του Συλλόγου Καράτε των Εκπαιδευτηρίων Δούκα θίγοντας τον προπονητή του Θοδωρή Αθανασόπουλο με άμεση αντίδραση του τελευταίου με την ακόλουθη επιστολή του:


 ΠΡΟΣ                    : ΤΟΝ κ. ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ  ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

                                 ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΡΑΤΕ (ΕΛ.Ο.Κ.)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ : ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ - ΜΕΛΗ ΕΛΟΚ

 

Κύριοι,

         Με αφορμή την από 17/01/11 και με αριθμό πρωτοκόλλου 162.α επιστολή σας που στείλατε αποκλειστικά και μόνο, όπως μετά από σχετική έρευνα διαπίστωσα, στον Αθλητικό Σύλλογο Εκπαιδευτηρίων Δούκα και τους γνωρίζετε ότι από τον έλεγχο που κάνατε στα αρχεία της ΕΛΟΚ και σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο 2725/99, δεν είμαι προπονητής και επομένως δεν πληρώ τις προϋποθέσεις ώστε να είμαι προπονητής του συλλόγου τους, παρακαλώ γνωρίσατε μου :

         1ον αν έγινε ανάλογος έλεγχος για όλους τους προπονητές των συλλόγων-μελών της ΕΛΟΚ ;

         2ον αν, πλην εμού, όλοι οι υπόλοιποι που δηλώθηκαν (έπειτα από την από 28/12/2010 και με αριθμό πρωτοκόλλου 1451.α επιστολή σας προς όλους τους συλλόγους-μέλη σας), σαν προπονητές συλλόγων ακόμα και οι ομοσπονδιακοί, πληρούν τα υπό του  αθλητικού νόμου 2725/99 κεφάλαιο Δ άρθρο 31 προβλεπόμενα (ειδική άδεια προπονητού, σύμβαση με τον σύλλογο ή την ομοσπονδία θεωρημένη από Δ.Ο.Υ.)

         3ον αν οι ομοσπονδιακοί προπονητές της ΕΛΟΚ (είτε ασκούν στην Ελλάδα τα καθήκοντα τους είτε συνοδεύουν τις Εθνικές ομάδες στο εξωτερικό) πληρούν τα υπό του  αθλητικού νόμου 2725/99 κεφάλαιο Δ άρθρο 31 προβλεπόμενα.

         4ον ποιοί σύμφωνα με τα αρχεία σας πληρούν τα υπό του  αθλητικού νόμου 2725/99 κεφάλαιο Δ άρθρο 31 παρ.1 προβλεπόμενα και διαθέτουν άδεια προπονητού ;

         5ον αν τα 24ωρα σεμινάρια εκπαιδευτών που κατά καιρούς διοργανώνεται και που οι συμμετέχοντες καταβάλουν χρηματικό αντίτιμο προκειμένου να τα παρακολουθήσουν και να αποκτήσουν βεβαίωση εκπαιδευτή σχολής ΕΛΟΚ,(όπως την ονομάζετε) έχουν την δυνατότητα να αντικαταστήσουν την παρ.1 του άρθρου 31 του κεφαλαίου Δ του Νόμου 2725/99 και να χαρακτηρίσουν ως προπονητές τους παρακολουθήσαντες αυτά   

         Κύριοι κατ αρχάς αποδέχομαι τα όσα ο Αθλητικός Νόμος προβλέπει αλλά φρονώ ότι η επιλεκτική και κατά περίπτωση εφαρμογή του εκθέτουν νομικά και ηθικά τον φορέα που τον επικαλείται και που είναι αρμόδιος να τον εφαρμόζει και να ελέγχει την τήρηση του εισηγούμενος στην αρμόδια αθλητική αρχή και τις ανάλογες κυρώσεις που προβλέπονται από την μη τήρηση του

         Επειδή πιστεύω ότι είμαι ο μόνος από τον οποίον ζητάτε να τηρηθούν οι υπό του αθλητικού νόμου 2725/99  προβλεπόμενες διατάξεις, επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματος μου , παρακαλώ απαντήσατε μου εις τα στην παρούσα επιστολή μου ερωτήματα.

         Τέλος σας γνωρίζω ότι σε ενάντια περίπτωση θα αναζητήσω απαντήσεις από τις αρμόδιες κρατικές αρχές.

 

 Αθήνα 07/02/2011

 Θοδωρής Αθανασόπουλος


Με αυτή την επιστολή και με τα αναφερόμενα σε αυτήν, που είναι πέρα για πέρα αληθινά, αναδεικνύεται για άλλη μια φορά η σαπίλα της διοίκησης της ΕΛΟΚ, την οποία έρχεται να επιβεβαιώσει η απάντηση της ΕΛΟΚ, στην ουσία «μη απάντηση», που είναι η επόμενη, γραμμένη από τον νομικό της σύμβουλο, γιατί αν μου πείτε ότι την έγραψε ο πρόεδρος τότε ο ιδιόμορφος αυτός τύπος εν μέσω εγκεφαλικού θα πρέπει να γνωρίζει και το νόμο 2472/1997 περί προσωπικών δεδομένων!!!


 

Το αποτέλεσμα ήταν η επόμενη καταγγελία του κ. Αθανασόπουλου προς τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού μετά την οποία την έχουν «βαμμένη» και ο Αυτοκράτορας και η ΕΛΟΚ αν, λέγω ΑΝ, ο Πασόκος Μπιτσαξής δεν είναι ... Μητσοτακικός! Να μη σας κάνει εντύπωση αυτό. Άλλο τι μας λένε στα κανάλια και άλλο τι λένε μεταξύ τους στο τηλέφωνο. Γι’ αυτό χρωστάει η χώρα 400 δις! Διότι στο τηλέφωνο λένε "μισα-μισά"!

Αν, λοιπόν, ο Μπιτσαξής «πνίξει» την καταγγελία, τότε είναι αποδεδειγμένα ... Μητσοτακικός ή έστω ... Ντορικός και άρα τα δυό μεγάλα κόμματα, δύστυχε ελληνικέ λαέ, πάνε πακέτο!


ΑΝΑΦΟΡΑ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Του Αθανασόπουλου Θεοδώρου του Σπυρίδωνος , κατοίκου Αγίας Παρασκευής, .......................................

 

Προς το

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Δ/ΝΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ & ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ

Κηφισίας 7, 115 23 Αθήνα

Τηλέφωνο: 2131316442

Fax: 2106496607

E-Mail: tsg@sportsnet.gr

 

 

ΘΕΜΑ : Τήρηση των υπό του νόμου 2725/99 κεφάλαιο Δ άρθρο 31 προβλεπομένων

 

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ : α) η από 7/2/2011 επιστολή μου προς την ΕΛΟΚ

                               β) η από 11/2/2011 απαντητική επιστολή της ΕΛΟΚ

---------------------

         Κύριοι ,

         Την 7/2/2011 απέστειλα στην Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε (ΕΛΟΚ), την συνημμένη α , της παρούσης,  επιστολή.

         Την 11/2/2011 έλαβα από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε (ΕΛΟΚ), σε απάντηση , την συνημμένη β , της παρούσης επιστολή.

 

         Κατόπιν των ανωτέρω και επειδή δραστηριοποιούμαι επί εικοσαετία και πλέον στο χώρο του Καράτε και κατ επέκταση στους χώρους της ΕΛΟΚ και γνωρίζω πρόσωπα και ″πράγματα″ , έπειτα από μια πρόχειρη έρευνα που διεξήγαγα , διαπίστωσα τα κατωτέρω τα οποία σας καταγγέλλω και θέτω υπ όψη σας :

 

           1) κανένας έλεγχος δεν έχει γίνει από την ΕΛΟΚ , ως οφείλει , σε κανένα σωματείο-μέλος της, σε ότι αφορά την τήρηση των υπό του νόμου 2725/99 κεφάλαιο Δ άρθρο 31 προβλεπομένων.  

           2) ο μοναδικός έλεγχος που η ΕΛΟΚ πραγματοποίησε ήταν επιλεκτικά αυτός που αφορά το πρόσωπο μου και τον σύλλογο που ανήκω.

          3) ο επιλεκτικός αυτός έλεγχος ,όπως με πληροφόρησε πρόσωπο της Ομοσπονδίας (στην διάθεση σας τα στοιχεία του) έγινε κατόπιν εντολής του εξωθεσμικού μεγαλοπαράγοντα  της ΕΛΟΚ κ. Γεωργίου Γερόλυμπου και  είναι  αποτέλεσμα προσωπικής του εμπάθειας προς το πρόσωπο μου , τον σύλλογο μου και τους συνεργάτες μου.

          4) η συντριπτική πλειονότητα των συλλόγων-μελών της ΕΛΟΚ όπως και η ίδια δεν πληρούν τα υπό του Νόμου 2725/99 κεφάλαιο Δ άρθρο 31  προβλεπόμενα και συγκεκριμένα αυτά τα περί προπονητών και θεωρημένων από ΔΟΥ συμβάσεων.

          5) η ΕΛΟΚ αναγνωρίζει και ″βαφτίζει″ , ως προπονητές , καταχωρώντας τους και στο μητρώο προπονητών, τους παρακολουθήσαντες 24ωρα σεμινάρια που κατά καιρούς διοργανώνει και που οι συμμετέχοντες καταβάλουν χρηματικό αντίτιμο προκειμένου να τα παρακολουθήσουν, αντικαθιστώντας έτσι παράνομα και αυθαίρετα τα από της παρ.1, του άρθρου 31, του κεφαλαίου Δ , του Νόμου 2725/99, οριζόμενα.

          6) ο έλεγχος  που ασκεί η ΕΛΟΚ  είναι ανύπαρκτος ή τουλάχιστον επιλεκτικός , οι δε διαβεβαιώσεις προς τις αρμόδιες κρατικές αρχές περί αυτού και των αποτελεσμάτων του, στο μεγαλύτερο μέρος τους ψευδέστατες. Εάν γνώριζαν οι αρμόδιες κρατικές αρχές  για την κρατούσα πραγματικότητα, θα έπρεπε να έχουν υποβληθεί  οι προβλεπόμενες υπό του νόμου 2725/99 κυρώσεις ( άρθρο 8 παρ. 3 , αφαίρεση ειδικής αθλητικής  αναγνώρισης κ.λ.π.), στο 90% των σωματίων – μελών της ΕΛΟΚ μη εξαιρουμένης και αυτής της ιδίας. (απασχολεί τέσσερις ομοσπονδιακούς προπονητές)

          7) προς επίρρωση των καταγγελιών και ισχυρισμών μου παρακαλώ να ελέγξετε αν δηλώνουν και ποιούς ως νόμιμους προπονητές με σύμβαση θεωρημένη από την αρμόδια ΔΟΥ ,σύμφωνα με τον νόμο 2725/99 , (ενδεικτικά αναφέρω), τους συλλόγους :

 

               α) ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΡΑΤΕ ΣΟΤΟΚΑΝ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (κωδ. ΓΓΑ ΞΕ 68) (κωδ. ΕΛΟΚ 28)

               β) ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (κωδ. ΓΓΑ ;;;) (κωδ. ΕΛΟΚ 393)

               γ) Α. Σ. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ (κωδ. ΓΓΑ ΦΚ 87) (κωδ. ΕΛΟΚ 431)

               δ) ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΡΑΤΕ ΣΟΤΟΚΑΝ  ΙΛΙΣΙΩΝ  (κωδ. ΓΓΑ ΦΛ 31) (κωδ. ΕΛΟΚ 401)

               ε) Α.Σ. ″Ο ΠΟΛΥΔΕΥΚΗΣ″  (κωδ. ΓΓΑ ΞΡ 59) (κωδ. ΕΛΟΚ 172)

 

Κύριοι,

Ε π ε ι δ ή         Θεωρώ ότι η από την ΕΛΟΚ επιλεκτική, στο πρόσωπο μου, εφαρμογή του Νόμου 2725/99 κεφάλαιο Δ άρθρο 31, εκθέτουν νομικά και ηθικά τον φορέα που τον επικαλείται και που είναι αρμόδιος να τον εφαρμόζει και να ελέγχει την τήρηση του εισηγούμενος στην αρμόδια αθλητική αρχή και τις ανάλογες κυρώσεις που προβλέπονται από την μη τήρηση του,

Ε π ε ι δ ή         Πιστεύω ότι μια Ομοσπονδία που σε καιρούς δύσκολους ,όπως οι σημερινοί , θα επιδοτηθεί από το Ελληνικό Δημόσιο (χρήματα του Ελληνικού λαού) με εκατόν πενήντα χιλιάδες (150.000,00 ) Ευρώ, οφείλει να τηρεί αυτή και τα μέλη της τον Αθλητικό Νόμο και να συμβάλει τα μέγιστα στην εφαρμογή του. 

 Κ α τ α γ γ έ λ λ ω         Την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε (ΕΛΟΚ) για όσα εις στο περιεχόμενο της παρούσης  αναφέρω και παρακαλώ να ενεργήσετε τα δέοντα ως εποπτεύουσα Αρχή προκειμένου η εφαρμογή των διατάξεων του αθλητικού νόμου 2725/99 εφαρμόζετε επί πάντων και όχι επιλεκτικά εις τους μη αρεστούς στην διοίκηση της. Ζητώ δε την επιβολή των προβλεπομένων κυρώσεων σε κάθε υπεύθυνο , όταν ερευνώντας  την υπόθεση βεβαιωθείτε για την αλήθεια των καταγγελιών μου .

 

         Είμαι στην διάθεση σας  καθώς και πλήθος μαρτύρων , για οποιαδήποτε πληροφορία και συνεισφορά μου στην , όπως πιστεύω , έρευνα που θα διεξάγετε σχετικά με την καταγγελία μου και παρακαλώ ευαρεστούμενοι με ενημερώσετε για τα αποτελέσματα αυτής .

  

Αθήνα 21 Μαρτίου 2011

  

Μετά τιμής

Αθανασόπουλος  Θεόδωρος     


'Ολα τα ανωτέρω είναι απόλυτα σωστά, αλλά η ΓΓΑ θα περιμένει να λύσει ρουσφετολογικά πρώτα το πρόβλημα, δηλαδή πρώτα θα δούνε ποιοί πολιτικοί εμπλέκονται και θα πρέπει να εξυπηρετηθούν, μετά ποιά τσιράκια τους θα πρέπει με τη σειρά τους να εξυπηρετηθούν, αφού τους στηρίζουν, και στο τέλος και μακριά-μακριά θα δουν και το δίκιο του έλληνα πολίτη και αν τυχόν παραβιάζεται κανένας νόμος (το τελευταίο δύσκολο, γιατί τους βάζει να διαβάζουν!). Είναι σε όλους γνωστό ότι όλοι οι προπονητές καράτε δουλεύουν χωρίς σύμβαση θεωρημένη από την εφορία και ότι δεν δηλώνουν τα εισοδήματά τους από τους συλλόγους ή τις δικές τους σχολές που λειτουργούν ως εικονικοί σύλλογοι εν γνώσει της αμαρτωλής Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Άλλωστε αυτή ακριβώς την ερώτηση θα κάνω στον Κέιβαν Γκάζι που θα έρθει σαν μάρτυρας εναντίον μου στη δίκη που έχω με τον Γερόλυμπο τη Δευτέρα 11/4/11, στο ΣΤ΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο, Κτήριο 9, Αίθουσα 12, στις 9:00 το πρωί!


Και ιδού η λύση του Μυστηρίου

   όπως αποδεικνύεται από την επόμενη επιστολή-πρόκληση του κ. Αθανασόπουλου προς την ΕΛΟΚ: 


 

    Προς τους κ.κ. Πρόεδρο και Μέλη του Δ.Σ. της ΕΛΟΚ

    Κοινοποίηση : Μέλη-συλλόγους ΕΛΟΚ


Ο Αυτοκράτορας και οι Αχυράνθρωποί του ίδρυσαν νέα παρα-ομοσπονδία Shito-ryu για να ξεπλύνουν την παλιά και αμαρτωλή του Εγκεφαλικού χωρίς να χάσουν τον έλεγχο της ΕΛΟΚ και τα ... τυχερά τους φυσικά!

    Θέμα : οργάνωση INTERNATIONAL SHITO RYU ORGANIZATION (ISO)

     Κύριοι,

     Την 11/6/10 στην ιστοσελίδα της ΕΛΟΚ  (προκηρύξεις-ανακοινώσεις ) αναρτήσατε την παρά κάτω ανακοίνωση:

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΕΛΟΚ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΝΟΜΗΣ DAN ΣΤΥΛ

    Η ΕΛΟΚ στα πλαίσια της ανασυγκρότησης αλλά και διασαφήνισης των λειτουργιών της τόσο σε σχέση με τις εξαγγελίες της ΓΓΑ όσο και τις αντίστοιχες της WKF, αποφάσισε ομόφωνα τα εξής με σκοπό τον καλύτερο έλεγχο και την νόμιμη λειτουργία όλου του πλαισίου των οργανώσεων της ομοσπονδίας.

    1. Αναγνωρίζει για κάθε ένα από τα 4 επίσημα στυλ της WKF τις κάτωθι ελληνικές οργανώσεις που είναι με την σειρά τους αναγνωρισμένες από τις αντίστοιχες επίσημες οργανώσεις στυλ παγκοσμίως και έχουν την έγκριση της WKF:

Για το στυλ SHOTOKAN τις οργανώσεις ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΟΤΟΚΑΝ

ΚΑΡΑΤΕ & SKIF

Για το στυλ WADO την οργάνωση ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ WADO

Για το στυλ GOTZU την οργάνωση GOTZU-KAI KARATE-DO ΕΛΛΑΔΟΣ

Για το στυλ SHITO την οργάνωση INTERNATIONAL SHITO RYU

ORGANIZATION (ISO)

    2. Οι ανωτέρω οργανώσεις είναι οι μόνες αρμόδιες να διοργανώνουν τα ετήσια πρωταθλήματα στυλ μία φορά τον χρόνο με βάση τις κατηγορίες των στυλ τους. Τα πρωταθλήματα αυτά θα διοργανώνονται μετά από την έγγραφη άδεια της ΕΛΟΚ σε σχετικό αίτημα που θα υποβάλλεται τουλάχιστον ένα μήνα πριν την διεξαγωγή των αγώνων και σε καμία περίπτωση την ίδια ημερομηνία με άλλες επίσημες διοργανώσεις της ΕΛΟΚ. Οι αθλητές που θα συμμετέχουν στους αγώνες αυτούς θα είναι όλοι κάτοχοι δελτίου αθλητού της ΕΛΟΚ. Στους αγώνες αυτούς και μόνον, η ΕΛΟΚ δεν θα εισπράττει παράβολο ζύγισης θέλοντας να ενισχύσει την ανάπτυξη των τεσσάρων επίσημων παραδοσιακών στυλ που αναγνωρίζει η WKF. Τα μέλη (άτομα η σύλλογοι) των τεσσάρων αυτών παραδοσιακών στυλ αλλά και κάθε άλλο μέλος της ΕΛΟΚ απαγορεύεται να έχουν σχέσεις με άλλες οργανώσεις που θεωρούνται dissident groups από την WKF. Η ΚΕΔ θα ορίζει έναν διαιτητή παρατηρητή για κάθε αγωνιστικό χώρο στα πρωταθλήματα στυλ, οι οποίοι θα συντάσσουν έκθεση μετά τον κάθε αγώνα και θα την παραδίδουν στην ΚΕΔ, η οποία με την σειρά της θα ενημερώνει το ΔΣ.

    3. Οι ανωτέρω οργανώσεις και μόνον αυτές, θα μπορούν να δίδουν κατόπιν εξετάσεων και διπλώματα DAN του στυλ τους , οι εξετάσεις όμως θα γίνονται πάντα από επίσημους εξεταστές της ΕΛΟΚ που ανήκουν στο στυλ. Η ΕΛΟΚ δεν θα εισπράττει παράβολο για

αυτές τις εξετάσεις αλλά θα ενημερώνεται εγγράφως εγκαίρως και πάντα πριν τις εξετάσεις. Τα DAN τα οποία θα μπορούν να απονεμηθούν στις εξετάσεις DAN του κάθε στυλ θα είναι ένα DAN κατώτερο από το DAN του εξεταστή με το μικρότερο DAN ΕΛΟΚ που εξετάζει και θα είναι DAN του κάθε στυλ και μόνον, που δεν προσμετρούνται στην ιεραρχία των DAN της ΕΛΟΚ.

    4. Η απονομή DAN ΕΛΟΚ θα γίνεται όπως ορίζει ο εσωτερικός κανονισμός της ΕΛΟΚ

    5. Όλοι οι υπόλοιποι αγώνες που θα θέλουν να διοργανώνονται σε επίπεδο ενώσεων η σε διασυλλογικό επίπεδο, θα ακολουθούν τις ρυθμίσεις που ήδη έχει εξαγγείλει η ΕΛΟΚ__ 

 

         Επειδή στην 25ετή ενασχόληση με το χώρο του Καράτε ουδέν γνωρίζω δια την οργάνωση INTERNATIONAL SHITO RYU ORGANIZATION (ISO), (του στυλ SHITO), παρακαλώ να μου γνωρίσετε εγγράφως, σχετικά με την εν λόγω οργάνωση την οποία εσείς αναγνωρίζετε , τα κάτωθι:

        

     α) ποία είναι η νομική και οργανωτική δομή της,

     β) ποιος την εκπροσωπεί,

     γ) ποια είναι τα μέλη της

     δ) πότε και με ποια πράξη σας την αναγνωρίσατε.

     ε) ποια η διαδικασία εντάξεως ενός συλλόγου στην εν λόγω οργάνωση.

 

     Επίσης παρακαλώ τους συλλόγους μέλη της ΕΛΟΚ στους οποίους κοινοποιείται η παρούσα επιστολή , αν γνωρίζουν, να με διαφωτίσουν σχετικά. 

         

Αθήνα 04/04/2011

  

Θοδωρής Αθανασόπουλος



Αυτόν τον Αθλητισμό χρηματοδοτούν ο Μπιτσαξής και ο Πρωθυπουργός του!!!

Το συμπέρασμα είναι ότι ο Μπιτσαξής ή εγκληματικά άσχετος είναι ή τραγικά ... Μητσοτακικός, διότι βγάζει μάτι αυτή η νέα επιχείρηση της INTERNATIONAL SHITO RYU ORGANIZATION (ISO) του Αυτοκράτορα του καράτε, ο οποίος  είναι πρόεδρος του τρίαθλου και όμως μιλάει με τον Μπιτσαξή αντιπροσωπεύοντας το καράτε, σε βάρος και προς εκμετάλλευση της ΕΛΟΚ και του καράτε ενώ ο Μπιτσαξής σφυρίζει αμέριμνα! Του στέλνω, λοιπόν, και εγώ αυτό το άρθρο μου με e-mail μπας και ξυπνήσει και βγάλει ... τα τσαρούχια, διότι όταν κοιμάσαι με τα τσαρούχια πρώτον σε ... στενεύουν και εμποδίζουν την κυκλοφορία του αίματος στον ... εγκέφαλο και δεύτερον κόβεις από τον συνταξιούχο κατοστάρικα και φάρμακα, στέλνεις χιλιάδες νέους στην ανεργία, στέλνεις δικηγόρους, μηχανικούς και δικαστές στο ΙΚΑ, ενώ ταυτόχρονα δίνεις 150.000 ευρώ για το 2011 στον Γερόλυμπο και στις επιχειρήσεις του, που έχει στήσει μέσα στο καράτε, παραμυθιάζοντάς μας πως το καράτε κάνει ... αθλητικό τουρισμό!

Για πολύ μαλάκες μας περνάς μου φαίνεται!!!  Σόρυ για την έκφραση, αλλά δέκα πέντε χρόνια, που σας τα γράφω, δεν χαμπαριάζετε με τίποτα και έχω σκάσει!


Με βαθιά ιαπωνική υπόκλιση

karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .