karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 31/5/2020.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr,  σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!


 Ένα από τα βασικά στοιχεία του καράτε είναι ο "Σεβασμός"!

  Αν δεν σέβεσαι ούτε τον φίλο ούτε τον αντίπαλο, τότε ποτέ δεν πρέπει να λες ότι ασχολήθηκες με το καράτε!

 

 Αν εσείς στο ΚΙΜΕ με θέλετε εχθρό σας, τότε εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα! Εσείς το έχετε!

 

 Κλυδωνίζεται η ΕΛΟΚ από τον Γερόλυμπο στον Γερολυμπίσκο ή από τη Σκύλα στη Χάρυβδη!

 

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης!

 Συλλυπητήρια! - Ελαφρύ το χώμα, που τον σκεπάζει!

 Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε!!!

 ΚΙΜΕ:  Δρακόπουλου & Εξωγήινων!


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα δύο άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


 Διαβάστε και το:

 Καταιγισμός εκατομμυρίων και αλλοπρόσαλλων προσπαθειών του Αυγενάκη

 για να "σώσει" δήθεν τον καταστραμμένο από τον Covid αθλητισμό!


 Στον Λογαριασμό του ΚΙΜΕ τους 2-3 τελευταίους μήνες!

 

Στο λογαριασμό του ΚΙΜΕ τους τελευταίους μήνες δημιουργήθηκε "συνωστισμός" από αρνητικά σχόλια για κάθε άστοχη και παράνομη κίνηση της "πλειοψηφίας" του ΔΣ/ΕΛΟΚ και όλοι είχαν δίκιο στις παρατηρήσεις τους! Το μόνο κακό ήταν ότι μερικοί το παρακάνουν σε υβριστικά σχόλια, ασχήμιες και χυδαιότητες κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία τους, την ημι-ανωνυμία τους, το ψευδές τους όνομα, το ανύπαρκτο όνομα, τα ονόματα των άλλων, που χρησιμοποιούν, και το ότι κανένας δεν τους διαβάζει, αλλά ... "διαβάζονται" μεταξύ τους! Και φυσικά και με το όνομά τους οι πιο επιθετικοί!

Ας τονίσω εδώ ότι "ΑΝΤΡΑΣ" είναι αυτός που αναλαμβάνει τις ευθύνες των πράξεών του και όταν οι πράξεις του είναι δημοσιεύσεις, που κατηγορούν και θίγουν, τότε "ΑΝΤΡΑΣ" είναι αυτός, που υπογράφει με το πραγματικό του όνομα κάθε τι που γράφει, και κυρίως όταν κάνει οξεία κριτική στις πράξεις των άλλων, ώστε αν αυτοί νομίσουν ότι προσβάλλλονται, να έχουν τη δυνατότητα να ασκήσουν τα δικαιώματά τους! Σε κάθε άλλη περίπτωση μιλάμε για ... μοδίστρες!!!

Σε όλους τους τελευταίους μήνες όλοι έκραζαν τον Γερόλυμπο, που κρυβόταν πίσω από τους Έξι της πλειοψηφίας, αλλά έκραζαν και τους ίδιους τους Έξι της πλειψηφίας, που έχουν υποταχθεί στον Γερόλυμπο! Σε αυτές τις αναρτήσεις είχα πάρει μέρος και εγώ μερικές φορές γράφοντας σε Σχόλια τη γνώμη μου για κάθε θέμα, που πρόκυπτε!

Από κάποτε, όμως, και μετά παρατήρησα τα επόμενα:

Στις δημόσιες αναρτήσεις στο Facebook περιλαμβάνεται η δυνατότητα στα Σχόλια των αναγνωστών: τα ονόματα των Σχολιαστών αναφέρονται περιληπτικά κατά σειρά από κάτω προς τα επάνω, όταν φέρει ο αναγνώστης το ποντίκι πάνω στη λέξη "Σχόλια". Δηλαδή, όπως φαίνεται στις επόμενες αναρτήσεις, στα μαύρα πινακάκια γράφονται από κάτω προς τα επάνω οι πρώτοι προς τους τελευταίους Σχολιαστές και πάνω-πάνω ο τελευταίος, που εν προκειμένω είναι σε όλα ανεξαιρέτως ο Ευθύμιος Περσίδης, δηλαδή εγώ!

 

Παρατήρησα, λοιπόν, ότι μετά από τον τελευταίο πάνω-πάνω Ευθύμιο Περσίδη στα επόμενα δύο σχόλια στις αρχές Μαρτίου δεν έγραψε κανένας άλλος τίποτα άλλο!

 

 

Στη συνέχεια παρατήρησα ότι  και στα επόμενα των προηγουμένων δύο σχόλια μετά από τον Ευθύμιο Περσίδη επίσης δεν έγραψε κανένας άλλος τίποτα άλλο!

 

Απόρησα με την "πληρότητα" των σχολίων μου, ώστε να καλύπτουν το θέμα συζήτησης σε τέτοιο βαθμό, ώστε κανένας να μην έχει να σχολιάσει τίποτα άλλο απολύτως και ένιωσα μια ικανοποίηση για τις "κεντραρισμένες" και πλήρεις απόψεις μου, που τους ικανοποίησαν όλους!!! Χάχαχα!!!

 

Αλλά παρατήρησα ότι και στα σχόλια επόμενων θεμάτων εξακολουθούσε να γίνεται η ίδια δουλειά! Μόλις έγραφα εγώ κάτι, αμέσως όλοι εξαφανίζονταν: Ή πολύ σοφός έχω γίνει, είπα μέσα μου ή έχω ανθρωποδιώχτη ή έχω λέπρα και με αποφεύγουν όλοι!!!

  

 

Το ίδιο συνέβη και στα επόμενα θέματα και σχόλια και το ίδιο συνέβαινε συνέχεια στα επόμενα 17 (στο τέλος του άρθρου + 8 τα άνω = 25 συνολικά) παραδείγματα! Τα 17 δίνονται στο τέλος του άρθρου αυτού ως αποδεικτικά στοιχεία: όποτε έγραφα εγώ κάποιο Σχόλιο, όλοι εξαφανίζονταν!  Προφανώς, δεν μπορεί επί 25 φορές αυτό να είναι τυχαίο!

 

 

Μία και μόνη είναι η εξήγηση για το φαινόμενο αυτό: υπήρχε διατεταγμένη εσωτερική συνεννόηση "Μόλις γράφει ο Περσίδης, παιδιά, θα εξαφανιζόμαστε όλοι από το θέμα δείχνοντάς του την απόλυτη περιφρόνηση για ό,τι γράφει! Μην απαντάτε, μην σχολιάζετε, μην γράφετε τίποτα άλλο στο κάθε θέμα, που εμφανίζεται, μέχρι να φύγει από εδώ!"

Φυσικό επόμενο ήταν να πέσω στην απόλυτη κατάθλιψη: μου πέσαν τα μαλιά, έβγαλα καντίλες, έχασα 10 κιλά και δεν μου κάνει πλέον ... κούκου!!! Χώρια η εκτεταμένη και έντονη ... φαγούρα!!!

Σκεπτόμενος για το πρόσωπο, που οργάνωσε επιμελώς τη σιχαμερή και κακοηθέστατη αυτή "δουλειά" εναντίον μου, τους απέρριψα έναν-έναν όλους και κατέληξα στον δεύτερο μοναδικό (πρώτος είναι ο Γερόλυμπος!), που έχει μετατρέψει σε επιστήμη το μίσος, την εκδικητικότητα, τη συνομωσία, τη χειραγώγηση και τις ύπουλες και κρυφές ενέργειες κατά παντός αντιπάλου του: τον Αρχι-Κωλοτούμπα Σπύρο Δρακόπουλο!!!

Συνεπώς, αυτόν θεωρώ υπεύθυνο της κακοήθειας αυτής, αλλά και όλους τους άλλους, αφού την εφάρμοσαν! Και μόνο μη μου πείτε ότι κάνω λάθος, διότι έχω 25 αποδεικτικά στοιχεία! Αλλά και λάθος εκτιμήσεις να έχω κάνει, φτάνει πια η χειραγώγηση των πάντων από το συγκεκριμένο άτομο!

 

Γιατί τον λέω Αρχι-Κωλοτούμπα? Μα επειδή αρχικά κόλλησε δίπλα στον Γερόλυμπο ως εκπρόσωπος τών Εκπαιδευτηρίων Δούκα, γλείφοντας Γερόλυμπο (2008), μετά δίπλα σε μένα ως εθελοντής μάρτυρας κατά του Γερόλυμπου (11-4-2011), αλλά στην πραγματικότητα κατάσκοπος του Γερόλυμπου, γλείφοντας Περσίδη, στη συνέχεια, μόλις αποκαλύφθηκε ο ρόλος του, απανήλθε κολλητός του Γερόλυμπου στα δικαστήρια, αλλά και ως ο απόλυτος έμπιστος στην Εφορευτική Επιτροπή στις εκλογές του 2012 της ΕΛΟΚ, ξαναγλείφοντας Γερόλυμπο. Φαντάζεστε πώς έγινε η Γενική Συνέλευση των Εκλογών του 2012:

1) προτείνει κάποιος τον Γερόλυμπο για Πρόεδρο της ΓΣ και όλοι συμφωνούν,

2) προτείνει ο Γερόλυμπος τον Δρακόπουλο και κάποιον (ή κάποια) άλλον για Εφορευτική Επιτροπή και όλοι συμφωνούν,

3) έχει ήδη φέρει ο Δρακόπουλος, εκτός από τον εαυτό του ως εκπρόσωπο του συλλόγου των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, και άλλα ΤΕΣΣΕΡΑ άτομα ως εικονικούς εκπρόσωπους άλλων συλλόγων-υπηκόων του Γερόλυμπου (ίσως και ανύπαρκτων!),

4) αυτό σημαίνει ότι ο Δρακόπουλος είναι απόλυτα ενήμερος από τον Γερόλυμπο για τη "βαθιά και χυδαία νοθεία" που γίνεται στις εκλογές αυτές με εικονικούς αντιπροσώπους-πιόνια του Γερόλυμπου και λευκές βεβαιώσεις αντιπροσώπων συλλόγων-υπηκόων του!,

5) ενημερώνει επί πλέον ο Γερόλυμπος τον Δρακόπουλο: "μάγκα, όλα είναι οργανωμένα, αλλά αν κάτι μου έχει ξεφύγει φρόντισε να μετρήσεις τις ψήφους λειψά για τους αντίπαλους, δεν θέλω ούτε έναν δικό τους στο ΔΣ"!

6) αντίπαλοι ήταν οι σύλλογοι των Γιώργου Σανιώτη και Γιώργου Μπίκα άσχετα αν τους είχε αποδεκατίσει με την Δικαστική Επιτροπή και τους ίδιους και τους συλλόγους τους και άσχετα αν οι τελευταίοι δικαιώθηκαν στο ΑΣΕΑΔ και άσχετα αν ο Μπίκας πουλήθηκε και απέσυρε την Αγωγή κατά Γερόλυμπου και ΕΛΟΚ για να περάσουν τα παιδιά του τη Σχολή Προπονητών!

 

Το 2011 ο Δρακόπουλος μου είχε πέσει από δίπλα παριστάνοντας τον "εθελοντή" υπέρ εμού μάρτυρα σε δίκη μου με τον Γερόλυμπο, ενώ μέχρι τότε δεν τον γνώριζα! Τον κοίταζα απορημένος, γιατί μου είχε πέσει από τον ουρανό και με αυτά, που έλεγε ότι θα κατέθετε, θα αθωωνόμουν! Η δίκη έγινε την 11-4-2011 και η Απόφαση (με κλικ εδώ) δείχνει την κατάθεση του Δρακόπουλου, που ήταν αέρας κοπανιστός, δηλαδή με πούλησε εν ψυχρώ (!), ενώ πριν από τη δίκη ήταν κολλητός με τον Γερόλυμπο και τον Μπίκα (μάρτυρα του Γερόλυμπου). Η κατάθεσή του φαίνεται μέσα στην Απόφαση και στην επόμενη φωτό:

Στην αμέσως επόμενη δίκη, που είχα με τον Γερόλυμπο, ο Δρακόπουλος είχε έρθει για υποστήριξη Γερόλυμπου και με κοίταζε μάλιστα με το βλοσυρό ύφος του νικητή, το οποίο και έγραψα εκεί που δεν πιάνει η μελάνη!

Εξ αυτού και εκ του ότι στις εκλογές του 2012 ήταν ο πλέον έμπιστος του Γερόλυμπου, ώστε να του εμπιστευτεί ο δεύτερος τη νευραλγική θέση του μέλους της Εφορευτικής Επιτροπής, προκύπτει προφανώς ότι στη δίκη μου ήταν "φυτευτός κατάσκοπος" από τον Γερόλυμπο ως υπάκουο γλειφτρόνι του Γερόλυμπου!!!!

 

Στη συνέχει, δεν πήρε φαίνεται, ο Δρακόπουλος, αυτά που ήθελε από τον Γερόλυμπο και έγινε κολλητός της αντιπολίτευσης, που σιγά-σιγά έγινε ΚΙΜΕ, μέχρι τις εκλογές του 2016, περίοδο κατά την οποία ως επίσης κολλητός του Πανουσόπουλου (και κουμπάροι παρακαλώ !) χρησιμοποιούσε τον σύλλογο του τελευταίου για να υποβάλλει καταγγελίες και να ανιχνεύει στοιχεία από τη ΓΓΑ κατά του Γερόλυμπου και της ΕΛΟΚ! Είχε τον Πανουσόπουλο επί μονίμου βάσεως στην μπρίζα να τον σέρνει στη ΓΓΑ και στα δικαστήρι επί 3-4 χρόνια για να κάνει τη δική του δουλειά!

Έγιναν οι εκλογές του 2016 με 10-15 παρανομίες βάσει των οποίων ένα δικαστήριο ασφαλιστικών μέτρων θα τις είχε ακυρώσει σε 2 μήνες το πολύ: ο Δρακόπουλος φρόντισε κατ' εντολή Γερόλυμπου και ανοχή του κοιμισμένου ΚΙΜΕ να καθυστερήσει αυτό το δικαστήριο επί 6 μήνες, να αλλάξει την διαδικασία και να την κάνει χρονοβόρα της τάξεως των δύο ετών και να κερδίσουν μεν αλλά με την απόφαση να βγαίνει το 2018 και τον Γερόλυμπο να έχει ήδη μετατρέψει σε ελέγξιμη την κατάσταση για αυτόν!

Μετά τις εκλογές του 2016 (Νοέμβριο) κατ' εντολή Γερόλυμπου φρόντισε να απομονώσει τον Θύμιο Περσίδη (εμένα!) από τις δικαστικές υποθέσεις του ΚΙΜΕ και χειραγώγησε ολόκληρο το ΚΙΜΕ, ώστε να τις διαχειρίζεται μόνος του!

Εμφανίστηκε η αντιπροσώπευση της JKA-Hellas και ο Δρακόπουλος "τα έσπασε" με τον Πανουσόπουλο (πάει η κουμπαριά !), επειδή ο δεύτερος πήρε την αντιπροσώπευση αυτή και όχι ο προωθούμενος από τον Δρακόπουλο Δημήτρης Καζακέας. Στην πραγματικότητα, την αντιπροσώπευση την ήθελε ο Δρακόπουλος για να τη εγκαταστήσει μέσα στα Εκπαιδευτήρια Δούκα, οπότε θα γινόταν αυτοκράτορας! Ο Πανουσόπουλος παρέμεινε στο ΚΙΜΕ και, ενώ ο Γερόλυμπος με την ΕΛΟΚ κόντευε να εξοντώσει το σύλλογο του με την διαγραφή του, ένεκα της οποίας πολλοί αθλητές του πήγαν στον λίγο παρακάτω σύλλογο του Τριανταφύλλη, ο Δρακόπουλος σαμποτάριζε από μέσα από το ΚΙΜΕ τον Πανουσόπουλο! Το αποτέλεσμα ήταν να ξαναγυρίσει ο Πανουσόπουλος στον Γερόλυμπο και την ΕΛΟΚ δηλώνοντας απόλυτη υποταγή και μάλιστα ψαρεύοντας και εμένα τελευταία για πληροφορίες σχετικά με την ΠΟΠΚ για να τις μεταφέρει στο "παλιό του και νέο αφεντικό" (άλλος κωλοτούμπας κι αυτός!)

(Αυτό είσαστε ένας-ένας όλοι στο καράτε!)

Σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα ο Δρακόπουλος έχει προσφέρει δεκάδες εξυπηρετήσεις προς δεκάδες αφελείς και ανεγκέφαλους-θύματα διοικητικούς, τεχνικούς και πρωταθλητές του καράτε, της ΕΛΟΚ και πολλών συλλόγων της με αντάλλαγμα την υποστήριξή τους, την οποία έχει μετατρέψει σε "πολιτικό κεφάλαιο" μη έχοντας καμιά άλλη ιστορική βάση στήριξης ως διοικητικός, τεχνικός ή αθλητής! Δηλαδή, ποτέ δεν υπήρξε τίποτα για το καράτε και έχει επενδύσει στο καράτε με τις δυνάμεις μόνο των άλλων!!!

Μπορώ να εκθέσω δεκάδες τέτοιες παρατηρήσεις, που αποτελούν σωρεία ενδείξεων "πουλήματος", συνομωσιών, περίεργων, αλλοπρόσαλλων και ανεξήγητων πράξεων, που δεν συμβάλλουν ομοιόμορφα προς τον επιδιωκόμενο σκοπό, που είναι η "εκθρόνιση" του Γερόλυμπου, αλλά με έναν αθόρυβο και υποχθόνιο τρόπο συμβάλλουν στην παράταση της ζωής του Γερόλυμπου στην "καρέκλα ελέγχου" της ΕΛΟΚ!

Και μη μου πείτε ότι το ΚΙΜΕ έχει επιτύχει πολλά μέχρι σήμερα, διότι από τις εκλογές του 2016, που θα είχε ανατραπεί ο Γερόλυμπος έχουν περάσει τέσσερα χρόνια και έχουν πληρωθεί χιλιάδες ευρώ με τον Δικολάβο Δρακόπουλο να κομπάζει για δικαστικές νίκες του ΚΙΜΕ, αλλά στην ουσία οι νίκες αυτές να είναι μηδαμινές και να οφείλονται στις βλακείες του Γερόλυμπου και όχι στις ικανότητες του Δρακόπουλου ή του ΚΙΜΕ ή των δικηγόρων τους!

Αντίθετα, όμως, με τους κομπασμούς του Δρακόπουλου, ότι δήθεν έχει κερδίσει δίκες του ΚΙΜΕ, η πραγματικότητα είναι ότι για το προ-τελευταίο Προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο η Πρόεδρος Πρωτοδικών όρισε το επόμενο ΔΣ:

Νίκος Σαψάλης

Ιάκωβος Γιακουμίδης

Νίκος Γκούρλιας

Χ

Κυριάκος Σερεμετάκης

Ανδρέας Παναγιωτόπουλος

Μετά την εξαίρεση του Πάση, οι εναπομείναντες άνω Πέντε του Γερόλυμπου "διατάχθηκαν" να παραιτηθούν ή άλλως υπέγραψαν τις έτοιμες παραιτήσεις του Αφεντικού, ώστε να αιτηθεί ο Γερόλυμπος και πάλι νέα Προσωρινή Διοίκηση! Επομένως προστέθηκαν άλλα Πέντε "αθλητικά καμμένα χαρτιά" με ευθύνη Γερόλυμπου!

Θεόδωρος Σιετής, ΚΙΜΕ

Σπύρος Κλαδάς, ΚΙΜΕ

Κώστας Μητρόπουλος ΚΙΜΕ

Μανόλης Βαλάσης, ΚΙΜΕ

Παναγιώτης Περάκης,

ΚΙΜΕ

Γιάννης Γιαννέλης, Καθηγητής Χημείας, ΚΙΜΕ

με τους άσχετους πέντε επάνω του Γερόλυμπου να αντικαθίστανται όλοι από την τελευταία Απόφαση για προσωρινή διοίκηση και τους πέντε κάτω άσχετους του ΚΙΜΕ με μόνο τον Κώστα Μητρόπουλο να έχει εμπειρία από τα διοικητικά της ΕΛΟΚ, όπου στους πέντε του ΚΙΜΕ οι τρεις είναι ... δικηγόροι, που βρίσκονταν στην αίθουσα και τους εμπιστεύτηκε η Πρόεδρος περισσότερο από τους προτεινόμενους για μέλη του ΔΣ!!! Τραγικό!!!

Η τελευταία δε απόφαση για προσωρινό ΔΣ/ΕΛΟΚ έδωσε τους επόμενους:

 

Ιωάννης Κουλουρίδης, Πρόεδρος

Συγχαρητήρια

Περικλής Σίμωσης, Αναπλ. Πρόεδρος

Συγχαρητήρια

Δημήτρης Μακρής, Γεν. Γραμματέας

Συγχαρητήρια

Στυλιανός Σκούφιας, Ταμίας

Συγχαρητήρια

Μάριος Σιταράς, Μέλος

Συγχαρητήρια

Πηνελόπη Δημητράκη, Μέλος

Συγχαρητήρια

Των ανωτέρω Νέων Φρούτων, που ανέλαβαν να εκτελούν τις διαταγές Γερόλυμπου, ψάχνω για τις φωτογραφίες και τα επαγγέλματα! Παρακαλώ, όσοι ... πιστοί, βοηθήσετε!!!

email: e.persidis@karate.gr

Θεόδωρος Σιετής, Επιχειρηματίας, Μέλος

Παναγιώτης Περάκης, Δικηγόρος,

Μέλος

Κώστας Μητρόπουλος, Γεωπόνος, Μέλος

Μανόλης Βαλάσης, Δικηγόρος, Μέλος

Γιάννης Γιαννέλης, Καθηγητής, Μέλος

Γιώργος Γερόλυμπος

"Επίτιμος Δικτάτωρ"

 

όπου οι επάνω τελείως άσχετοι είναι του Γερόλυμπου και οι κάτω επίσης τελείως άσχετοι, με μόνο σχετικό τον Κώστα Μητρόπουλο, του ΚΙΜΕ! Πού βλέπει ο Δρακόπουλος τις νίκες του? Όλες οι προσωρινές μέχρι τις εκλογές δήθεν νίκες οφείλονται σε απανωτά λάθη και αδιέξοδα του Γερόλυμπου!


 Η Ιστορία όχι μόνο επαναλαμβάνεται, αλλά επαναλαμβάνεται πολλάκις!

 

Ο Δούρειος Ίππος αποτελεί το σύμβολο της Εξαπάτησης, από εκείνον του Τρωικού Πολέμου μέχρι τους σύγχρονους, που ξετινάζουν τους υπολογιστές! Σκοπός του είναι να κερδίσει την εμπιστοσύνη σου και να γίνει "φίλος" της ψυχολογίας σου! Μετά σου παίρνει και τα ... σώβρακα! O Λαοκόων ήταν πρόσωπο της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας, ένας από τους Τρώες ιερείς του Θυμβραίου Απόλλωνα, που μόλις είδε το Ξύλινο Άλογο των Ελλήνων προειδοποίησε τους Τρώες να μην το βάλουν στην Τροία!

 

 «Φοβοῦ τοὺς Δαναοὺς καὶ δῶρα φέροντας»

Οι Τρώες όμως αψήφησαν τη συμβουλή του Λαοκόοντα, ξεγελασμένοι από τον Σίνωνα. Οργισμένος τότε ο Λαοκόων πέταξε το ακόντιό του στο Ξύλινο Άλογο. Εκείνη την ώρα ο θεός Ποσειδώνας, επειδή υποστήριζε τους Έλληνες, έστειλε δύο θαλάσσια φίδια και έπνιξαν τον Λαοκόοντα και τους γιούς του. Ο Δούρειος Ίππος μπήκε στην Τροία και τη νύχτα οι Έλληνες έσφαξαν τους Τρώες! Δίδαγμα: Όποιος "σου δίνει", κάτι "θα σου πάρει"! Τζάμπα ΔΕΝ υπάρχει!!!


Η γενική παρατήρηση πάντως είναι ότι από 150 συλλόγους ΔΕΝ υπάρχει ούτε ένας ακέραιος άνθρωπος εμπιστοσύνης με αναγνωρισμένο ιστορικό στη χρηστή διοίκηση της ΕΛΟΚ, ενώ η ΕΛΟΚ ... ξεπουπουλιάζεται στην κυριολεξία για να βρεθούν φτερά και πούπουλα για το Διοικητικό της Συμβούλιο!!!

Ο Δρακόπουλος, λοιπόν, είναι και ο απόλυτος λόγος για τον οποίο οι 117 σύλλογοι, που υποστηρίζουν τον Γερόλυμπο, παραμένουν για τόσο μεγάλο διάστημα αμετάβλητοι: διότι ή έχουν πεισθεί ότι ο Δρακόπουλος δουλεύει για τον Γερόλυμπο ή έχουν πεισθεί ότι ο Δρακόπουλος χειραγωγεί το ΚΙΜΕ και αποτελεί σοβαρό κίνδυνο για την μετέπειτα του Γερόλυμπου εποχή ή ανήκουν με ψυχή και σώμα στον Γερόλυμπο!!!

Το ωραίο είναι ότι ο Δρακόπουλος έχει επιδοθεί σε επιθέσεις "φιλίας" από το Facebook προς τους συλλόγους του Γερόλυμπου με υποσχέσεις πως δεν υπάρχει καμιά περίπτωση ρεβανσισμού από μέρους του ΚΙΜΕ! Ποιός τον πιστεύει, όμως, όταν τους αντίπαλους συλλόγους "μπετόστοκους" τους ανεβάζει και "μπετόστοκους" τους κατεβάζει!

Αλλά το πιο ωραίο είναι ότι ο Δρακόπουλος ισχυρίζεται ότι "δεν ενδιαφέρεται για οποιαδήποτε θέση στο ΔΣ. αλλά καταβάλει αυτές τις μακροχρόνιες και χρονοβόρες προσπάθειες μόνο και μόνο διότι είναι ... γονιός και ενδιαφερόταν πάντα μόνο για το παιδί του! Αλλά και αυτός ο ψευδέστατος ισχυρισμός έχει την ερμηνεία του! Υπάρχουν κωλύμματα για τους υποψήφιους για μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ και αυτά είναι τα κωλύμματα του αθλητικού νόμου και είναι πολύ εύκολο να βρείτε τι κωλύει τον Δρακόπουλο και παριστάνει ότι δεν ενδιαφέρεται για θέση στο ΔΣ: αν αφαιρέσετε τις ιδιότητες που δεν έχει (προπονητής, διαιτητής, χρονομέτρης, έμπορος αθλητικών ειδών και κάποια άλλα) θα βρείτε πολύ εύκολα τις ιδιότητες που μένουν να έχει!

 

Όλη η ιστορία του Σπύρου Δρακόπουλου στο χώρο του καράτε βρίθει από στρατηγικές ενέργειες όχι απλά πεζοδρομιακές, αλλά δέκα μέτρων κάτω από το πεζοδρόμιο και έχω ξαναγράψει για αυτές του τις στρατηγικές. (Όπως π.χ. βλέπετε με κλικ εδώ!) Έχω γράψει σχετικά και στα άρθρα:

 

18/11/2016 - Ανίκανη και Άχρηστη ΓΓΑ! Οικτρή αποτυχία του ΚΙΜΕ! Καρασεβντάς Μπίκα για την καρέκλα! Στα νύχια του Γερόλυμπου ΚΙΜΕ και Δικολάβος!

14/12/2016 - Ο Κοντονής ... μετώκησεν! Ζήτω ο Βασιλειάδης! (Για πόσο?) Ντίγκι-Νταν πάει η Απάτη στην ΕΛΟΚ, κε Βασιλειάδη!  Ο Κοντονής μηδέν, ο Συναδινός συνένοχος! Εσύ τι κάνεις?  Βίντεο!

23/6/2017 - ΕΛΟΚ-Απατεώνων εναντίον ΚΙΜΕ-Ηλιθίων! Τα χάλασαν στη μοιρασιά!

 

Περιληπτικά: ο Σπύρος Δρακόπουλος εμφανίστηκε στο καράτε το 2008, κατά τα λεγόμενά του, αφού πρώτα κατάφερε να γίνει εκπρόσωπος του Συλλόγου καράτε των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, όπου ανέλαβε διοικητικά το τμήμα καράτε και προώθησε τον Θοδωρή Αθανασόπουλο για εκπαιδευτή του.

Ο Κοροϊδοϊός Γερολυμπίσκος είναι ο μερικός χειραγωγός ΚΙΜΕ, προπονητών και αθλητών!

Ο Κοροϊδοϊός Γερόλυμπος είναι ο απόλυτος χειραγωγός όλου του καράτε!

Αν ο Γερόλυμπος είναι επιστήμονας στη χειραγώγηση των γύρω του, τότε ο Δρακόπουλος στην επίσης χειραγώγηση των γύρω του είναι "μαστοράντζα", εξ' ού και το προσωνύμιο "Γερολυμπίσκος", που του έχω προσαρτήσει! Επομένως, είναι μοιραίο η σχέση αυτών των δύο ανθρώπων να εναλλάσσεται από την απόλυτη συνεργασία μέχρι την απόλυτη σύγκρουση μια και η ηθική τους είναι ... της κωλοτούμπας!!!

Ο Γερόλυμπος χειραγωγεί τα θύματά του χρησιμοποιώντας κατά πρώτον τις εύνοιες και εξυπηρετήσεις, που τους κάνει, ώστε να του "χρωστάνε" και να ξεπληρώνουν όποτε και όπως αυτός θέλει (βλέπε τους λίγους υποστηρικτές του από την πολιτική σκηνή, αλλά και κυρίως το μεγάλο πλήθος μεταξύ των γονιών, διοικητικών και τεχνικών εντός της ΕΛΟΚ)!

Ο Δρακόπουλος, ή Γερολυμπίσκος ως μικρός Γερόλυμπος, ακολουθεί επίσης την ίδια οδό για να "σκλαβώνει" τα θύματά του και να αντλεί δύναμη από τη δική τους προσωπικότητα (βλέπε Εκπαιδευτήρια Δούκα και όλους όσοι εμφανίστηκαν ως συνεργάτες του έως σήμερα)!

Και οι δύο, όμως, κοροϊδεύουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο την κοινωνία!!!

 

Ο Γερόλυμπος, αφού κατέκτησε τη δύναμη, πάει και μερικά βήματα πιο κάτω από την εύνοια για όσους του αντιστέκονται: 1) τους απειλεί, 2) τους στερεί δικαιώματα, 3) τους εκβιάζει, 4) τους τιμωρεί, 5) τους εξοντώνει!

Ο Γερολυμπίσκος Δρακόπουλος δεν έχει (ακόμα!) τέτοιες δυνατότητες, γι αυτό και χρησιμοποιεί άλλους μοχλούς χειραγώγησης:

1) εξυπηρετεί μέχρι τρέλας σε διοικητικά και δικαστικά θέματα και τα θύματά του τού τα δίνουν όλα,

2) αλληλογραφεί με δημόσιες αρχές χρησιμοποιώντας τα ονόματα άλλων και ποτέ το δικό του ή του συλλόγου του, όπως π.χ, των Αθανασόπουλου, Κυρλόγλου, Πανουσόπουλου, συλλόγου Πανουσόπουλου και άλλων,

3) έχει πιάσει τον κατινίστικο χώρο του Facebook και δήθεν "δημοσιογραφεί" με είκοσι δικά του ψευδώνυμα (κυρίως με το "Σπύρος Χρήστου") και ποτέ με το πραγματικό του όνομα, μη τυχόν και βρεθεί κατηγορούμενος,

4) έχει πιάσει τον κατινίστικο χώρο του Facebook και δήθεν "δημοσιογραφεί" με είκοσι ονόματα ή ψευδώνυμα άλλων προσώπων προσφέροντάς τους δήθεν καλογραμμένα κείμενα, τα οποία αυτοί ουδέποτε θα μπορούσαν να γράψουν, και άρα κολακεύονται όταν μπαίνει το όνομά τους κάτω από τέτοια κείμενα και παίρνοντας τους κωδικούς τους ώστε να χρησιμοποιεί το όνομά τους στο Facebook,

5) αναλαμβάνοντας τα τρεχάματα για τις δικαστικές υποθέσεις άλλων, που οι ίδιοι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν, και άρα τους χειραγωγεί, ώστε να συντάσσονται μαζί του, προσφέροντάς τους τσάμπα δουλειά,

6) έχει αναλάβει δικολαβικά πλέον όλες τις δικαστικές ενέργειες της παράταξης του ΚΙΜΕ και ελέγχει τα πάντα από λεπτομέρειες και αποδεικτικά στοιχεία μέχρι και τις αμοιβές των δικηγόρων, που αποτελεί το πιο ύποπτο σημείο!!!

7) και, τέλος, όσοι τον απεχθάνονται για κάποιους λόγους, τους υπονομεύει!

 

Τρανταχτό παράδειγμα μέσα από εκατοντάδες άλλα, είναι η επόμενη πρόσφατη ανάρτηση στο λογαριασμό του Hellenic Karate News:

 

Hellenic Karate News,  23 Μάιος στις 7:54 π.μ. · 

Δημοσιεύουμε σχόλιο της Εβελίνας Τσαρούχα:

 

"Αγαπητοί Προπονητές , αγαπητοί Σύλλογοι. ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕ .

Διώξτε επιτέλους αυτόν τον κλόουν που έχει κάνει την Ομοσπονδία μπάχαλο.

Η Ομοσπονδία δεν πρέπει να είναι μαγαζάκι κανενός!!!

Όσοι ακόμα αντιστέκεστε και μπορεί να τον ψηφίσετε, είστε υπεύθυνοι για την καταστροφή του καράτε στην Ελλάδα. ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ .

Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ , ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΗΜΈΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ . ΕΙΝΑΙ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ, ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ. ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Β' ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ .

ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ , ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΗ Η ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ , ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΑΡΝΗΘΗΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ….

ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ , ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ !!! ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟ .

Η ΣΥΝΗΘΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ :

• ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ .

• ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ , ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΊ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ .

• ΟΠΟΙΟΣ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΘΩ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΔΩ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΘΩ , ΘΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ …

• ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ ??? ΕΚΑΝΕΣ like ΣΤΟ Facebook ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΘΩ ….. ΤΗΝ ΕΒΑΨΕΣ ΦΙΛΕΕΕΕΕΕΕ …

Και τώρα μια ερώτηση ….

Σας έχει πάρει ποτέ τηλέφωνο, απλά για να δει τι κάνετε;

Να δει πως είστε ;

Η Μήπως όποτε σας καλεί στο τηλ είναι πάντα για να σας δώσει οδηγίες τι πρέπει να κάνετε ?????

Κατανοείτε τι πιστεύει για το IQ σας ????

Πιστεύετε ότι σας εκτιμά???

ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ .

Και μάλλον, μετά από όλα αυτά αν συνεχίσετε να τον ακολουθείτε, ίσως τελικά να έχει δίκαιο........  ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕ"

 

Με βάση το άνω κείμενο και τη φωτογραφία επάνω δεξιά της υποτιθέμενης συντάκτριας σας ερωτώ: είναι δυνατόν να γράφηκε από αυτό το κοριτσάκι αυτό το κείμενο με τόσες σκληρές εκφράσεις, με ακραίους χαρακτηρισμούς και με το πεζοδρομιακό εξυβριστικό "ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ"??? Τι είναι η ... Εβελίνα? Τσαμπουκαλού της νύχτας και μιλάει με τέτοια γλώσσα? Άσε που τα ανωτέρω κείμενα αποτελούν φρασεολογίες του Δρακόπουλου σε άλλες αναρτήσεις του!

Όσο και αν ο Δρακόπουλος αντικαθιστά τη φάτσα του με συμπαθέστερα πρόσωπα η πεζοδρομιακή έκφραση "ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ" είναι χαρακτηριστική συνήθης έκφραση δική του, όπως αποδεικνύεται από το "ΜΠΕΤΟΣΤΟΚΟΣ" στα επόμενα (και άλλα) κείμενά του, που αναρτά ως Σπύρος Χρήστου και επομένως αυτός γράφει κείμενα σαν το ανωτέρω!!!

Ενημέρωση 12/6/2020: Και αφού αποδείξαμε ότι το "Εβελίνα Τσαρούχα" δεν είναι τίποτα άλλο από ένα ακόμα ψευδώνυμο του ... "ΜΠΕΤΟΣΤΟΚΟΥ", παραθέτουμε εδώ και την σχετική αποκάλυψη της "Ομάδας Αλήθειας του Καράτε" για το ίδιο θέμα με την μοναδική αλήθεια, που έχει πει μέχρι σήμερα, ότι δηλαδή η φωτογραφία της δήθεν "Εβελίνας Τσαρούχα" αντιστοιχεί στην τραγουδίστρια Valeria (Ελληνο-Ρωσίδα ή απλά Ρωσίδα) ως κατωτέρω:  

https://www.youtube.com/watch?v=q6EIEWeW9YQ)

 Και ιδού με κλικ εδώ σε pdf

"Τα Άπαντα της Τραγουδιάρας Εβελίνας Τσαρούχα στο KIME/Facebook"!!!

Δύο οι παρατηρήσεις μας:

 Πρώτη: Ό,τι πει ο ένας Ψεύτης για τον άλλο Ψεύτη, αυτό είναι Αλήθεια!

 Δεύτερη: Το "πρωί ... Νταλικιέρα και το βράδυ ... Καμαριέρα" είναι επάγγελμα!!!


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα δύο άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


 Χειραγωγούνται ακόμα και οι "Πρωταθλητές" στο κανάλι του "Karate Hellas National Team"

 

Στις 2 Μαΐου 2020 ο Σπύρος Δρακόπουλος αυτο-ηρωποιήθηκε δίνοντας συνένευξη στο κανάλι των "πρωταθλητών" Σπύρου Μαργαριτόπουλου και Δημήτρη Τριανταφύλλη! Σημειώνω εδώ ότι "πρωταθλητής" είσαι για τη χρονιά που βγήκες, στην κατηγορία που βγήκες και στον τομέα που βγήκες (εδώ στο καράτε) και όχι για πάντα και σε όλα!!! Όταν, λοιπόν, ο Δρακόπουλος τους αποκαλεί συνεχώς "πρωταθλητές" αυτό αποτελεί καραμπινάτο γλείψιμο, όπως και το περίφημο "δάσκαλοι" για τους αντίστοιχους κυρίους ... χωρίς το "δάσ" στην αρχή!!!

Οι αναφερόμενοι συμπαθέστατοι κατά τα άλλα "πρωταθλητές" από ιστορία και πολιτική στο καράτε ... πιπιλάνε ακόμα το δάχτυλο του ποδιού τους και ενώ το συγκεκριμένο βήμα προβολής θεμάτων του καράτε είναι μεν πολύ καλή ιδέα, η παρουσίαση είναι τελείως παιδιάστικη, πολύ κακής ποιότητας, ενώ στα θέματα του καράτε παρουσιάζονται ανιστόρητοι! Πραγματικά, η εικόνα έχει μαύρα χάλια (χάλια φωτισμού και φτηνιάρικες κάμερες, που δεν εστιάζουν!) και προβάλεται ανάποδα, ενώ και ο ήχος έχει μαύρα χάλια! Να πάτε να σας κάνει μαθήματα ο Πελέκης, που ειναι επαγγελματίας! Η απόπειρες βέβαια των δήθεν δημοσιογραφικών ερωτήσεων είναι για τα μπάζα! Οι δημοσιογράφοι πρώτα διαβάζουν την ιστορία κάποιου θέματος και μετά το παρουσιάζουν και όχι με το ... μπιμπερό στο στόμα ... ανοίγουν βιομηχανία γάλακτος!!!

Για τα πρώτα δέκα επεισόδια η εικόνα ήταν ανάποδα! Ακόμα και αυτήν, που θα μελετήσουμε, εγώ την ανέστρεψα (flip horizontal)! Δεν μπορεί να προβάλετε τον Εξωγήινο, που προαλείφεται για πρόεδρος (φωτό), και να τον προβάλλετε ανάποδα! Η παρουσίαση μιας δουλειάς πρέπει να είναι μια σκάλα ανώτερης ποιότητας από την ίδια τη δουλειά! Πρώτα μαθαίνουμε μερικά τουλάχιστον και μετά ... παριστάνουμε ότι τα μάθαμε όλα!

 

 

Μην το "παίζετε", λοιπόν, "πρωταθλητές δημοσιογράφοι", "πρωταθλητές καναλάρχες" ή "πρωταθλητές ιστορικοί του καράτε"! Ακόμα πιπιλάτε το δάχτυλο του ποδιού!

Στην Live παρουσίαση εκείνης της ημέρας από το λογαριασμό των "πρωταθλητών" στο Facebook, στην οποία θα γίνει εδώ αυστηρή κριτική, εμφανίστηκε πρώτα ο Δημήτρης Καζακέας, εκθέτοντας μερικά σωστά και μερικές ανακρίβειες, που δεν μας ενδιαφέρουν, και στη συνέχεια ο Σπύρος Δρακόπουλος, ο οποίος μας φούσκωσε στις ασυναρτησίες και στα ψέματα! Όλα είναι γραμμένα στο πάνω από τρεισήμισι ώρες σχετικό βίντεο, το οποίο αφαιρώντας τα άχρηστα μέρη συρίκνωσα στο επόμενο βίντεο και σχολιάζω τα πιο ενδιαφέροντα σημεία!

 

 

 

Η συνολική διάρκεια του Live-video ήταν 3 ώρες και 40 λεπτά και βγάζοντας τις αρλούμπες και τα παραμύθια μας έμειναν επιεικώς τα ανωτέρω 54 λεπτά για κριτική και σχόλια. Κατά το δυνατόν τα χώρισα σε 22 Ενότητες για να διαχωρίσω τις ανακρίβειες και τα ψέματα του Δρακόπουλου, ενώ η όλη αυτή επέμβασή μου γίνεται μόνο και μόνο διότι το ψέμα, η παραπληροφόρηση και η εξ αυτών χειραγώγηση των ηλιθίων έχουν πάρει τεράστιες διαστάσεις σε ένα χώρο όπου ο ανεγκέφαλος κόσμος του δεν έχει την ικανότητα να αξιολογήσει τις πληροφορίες και πιστεύει ό,τι ακούει ή ό,τι συμφέρει το προσωπικό του συμφέρον!

Ο τρόπος παρακολούθησης βίντεο και σχολίων είναι: 1) ακρόαση μιας-μιας ενότητας στο βίντεο και 2) ανάγνωση της αντίστοιχης κριτικής! 3) Το βίντεο και το κείμενο αλληλοσυνδέονται με την αρίθμηση και τους χρόνους.

Με αυτά τα δεδομένα ας προχωρήσουμε στην κριτική "της πεζοδρομιακής συνέντευξης" για τα μπάζα, που περιλαμβάνει μαγκιές, απειλές, ασύστολη προσωπική προβολή, ψευτο-ηρωισμούς και εξαπατήσεις με αεριτζίδικη πειθώ χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο για τίποτα!

 

1 - (00:00) - Στο κανάλι των "πρωταθλητών" η "προσωπικότητα" Σπύρος Δρακόπουλος:

Αποτελεί την εισαγωγή των παρουσιαστών στη συνέντευξη-φιάσκο, διότι, όπως ανάφερε σε αυτήν ο Τριανταφύλλης "έλαβε" χορηγίες από τον Δρακόπουλο (χορηγίες από το Δαΐς) και όπως ανάφερε ο Δρακόπουλος είχε ο ίδιος αγωνιστεί για να αρθεί η τιμωρία του Μαργαριτόπουλου από τον Γερόλυμπο. Συνεπώς, Τριανταφύλλης και Μαργαριτόπουλος, όπως φαίνεται άλλωστε, ενεργούν ως "λιβανιστήρια" του Δρακόπουλου!

Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι ο Τριανταφύλλης έχει γυμναστήριο καράτε στο Γαλάτσι προς τη μεριά της Φιλοθέης, που μένει ο Γερόλυμπος, και πως αντιπρόσωπος του συλλόγου του Τριανταφύλλη ήταν για μεγάλο διάστημα η Εμμανουέλα Ποντίδα-Γερολύμπου! Εγώ δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι κάποτε έκανε και ο Γερόλυμπος προπονήσεις εκεί! Στη συνέχεια από το ... "κάρο" του Γερόλυμπου έφυγε η ... "ρόδα" Κραββαρίτης και όπως ήταν φυσικό και η "ρόδα" Τριανταφύλλης (μαθητής του Κραββαρίτη)! Μην ανησυχείτε, το ... "κάρο" του Γερόλυμπου εχει πολλές "ρόδες"!!! Σήμερα στην τέως "ρόδα" του Γερόλυμπου, που λέγεται Τριανταφύλλης, γυμνάζονται τα παιδιά του Εξωγήινου προαλειφόμενου για τη θέση του προέδρου της ΕΛΟΚ Θεόδωρου Σιετή, ενώ ο ίδιος έχει αναλάβει "να διορθώσει" το καράτε πληρώνοντας τα έξοδα των δικαστηρίων, πράγμα που προκύπτει από πληροφορίες και από το ... γλείψιμο που του κάνει ο Δρακόπουλος!!!

Στην εισαγωγή του βίντεο "τα καλά δασκαλεμένα παιδάκια" ισχυρίζονται ότι ο Σπύρος Δρακόπουλος, που θα ακολουθήσει, αποτελεί μια "σκοπίμως παρεξηγημένη προσωπικότητα", αλλά η σχέση εξάρτησης από αυτόν αποδεικνύει ότι η άποψή τους είναι το λιγότερο μεροληπτική και το περισσότερο καθαρή προπαγάνδα πολιτικών συμφερόντων, ενώ τον ξεπλένουν στην Κολυμβήθρα του Σιλωάμ με την έκφραση "σίγουρα άγιος δεν είναι, όπως δεν είναι και κανένας"!

(Αν θέλετε κανάλι αντικειμενικό και αξιόπιστο, πρέπει τον φιλοξενούμενο να τον κολλάτε στον τοίχο με τις ερωτήσεις σας και όχι να τον επαινείτε και να τον γλείφετε!)

Κατά την εισαγωγή προβάλεται ο ισχυρισμός ότι ο Δρακόπουλος ενεπλάκει με το καράτε "ως γονιός για το καλό του παιδιού του"! Αυτό το παραμύθι πρέπει να σταματήσει πια, διότι:

1) όλοι σας υποτιμάτε τους ίδιους τους γονείς σας, αφού δεν έκαναν ποτέ ό,τι έκανε ο Δρακόπουλος,

2) υποτιμάτε όλους τους γονείς όλων των άλλων αθλητών για τον ίδιο λόγο,

3) δεν δικαιολογείτε, γιατί οι 965 γονείς που υπέγραψαν αυτή την περίφημη επιστολή-καταγγελία-φιάσκο στην ΓΓΑ, δεν έκαναν ούτε το ένα χιλιοστό από αυτά που έκανε ο Δρακόπουλος,

4) δεν δικαιολογείτε, γιατί ένας τόσο "καλός σαμαρείτης" στρεβλώνει με ψέματα την πραγματικότητα, περνάει από το ένα στρατόπεσο στο άλλο με αξιοζήλευτη ευκολία και κολλάει πάντα δίπλα στους κατά καιρούς χρήσιμους για αυτόν ισχυρούς (Δούκας, Γερόλυμπος, Περσίδης, Χρήστου, "δάσκαλοι καράτε", ονομαστοί και αξιόλογοι προπονητές, ένας-ένας και όλο το ΚΙΜΕ, "πρωταθλητές", δικηγόροι και τελευταία Εξωγήινος Σιετής!!!): για να αντλήσει δύναμη και αποδοχή στο χώρο από την φιλία τους!

5) Τέλος, όλοι "γονιοί" είναι και ως "γονιοί" στηρίζουν τον Γερόλυμπο και ως "γονιοί" διαπράττουν παρανομίες! Και ο Γερόλυμπος "γονιός" είναι! Αφήστε στην άκρη, λοιπόν, αυτή τη μαλακία, την οποία πιπιλάτε σαν καραμέλα για να αγιοποιήσετε τον Δρακόπουλο! Αν όλοι οι γονείς ήταν άγιοι, τότε ... ο Παράδεισος θα ήταν στην Γη και δεν θα ψάχναμε να τον βρούμε!

 

Ας δούμε, λοιπόν, το "σκοπίμως παρεξηγημένο image" του Δρακόπουλου μέσα από τη συνέντευξη στα "παιδάκια", το δομημένο λόγο", που έχει, καθώς και το περίφημο "δεν διεκδικεί καμιά θέση μέσα στην ομοσπονδία" με το τελευταίο να αντικρούεται προφανώς με το επιχείρημα "δεν χρειάζεται να έχεις θέση ΜΕΣΑ στην ομοσπονδία για να οφεληθείς από αυτήν και από τα κορόιδα γύρω της"! Μπορείς να είσαι απέξω, να χειραγωγείς τους μέσα και να κονομάς!

 

2 - (03:58) - Πώς ο Δρακόπουλος γνώρισε τον Γερόλυμπο!

 Πρώτη δήλωση Δρακόπουλου και πρώτο ΨΕΜΑ: γνώρισε τον Γερόλυμπο στη Γενική Συνέλευση του 2008 στο ΟΑΚΑ και του είπε "Εσύ ποιός είσαι ρε!"

Αν έλεγε "Ρε" στον Γερόλυμπο τότε, λέτε να έμενε στη Γενική Συνέλευση? Αν ανέλαβε εκπρόσωπος του Δούκα στην ΕΛΟΚ το 2005, τότε το πρώτο πρόσωπο που γνώρισε ήταν ο Γερόλυμπος! Αν συναναστρεφόταν τους Καζακέηδες, τότε το πρώτο πρόσωπο για το οποίο θα του είχαν μιλήσει αυτοί θα ήταν ο Γερόλυμπος!

Δεύτερη δήλωση Δρακόπουλου και δεύτερο ΨΕΜΑ: "Στην επόμενη ΓΣ, που γίνεται στη Χαλκίδα".

Ένα χρόνο καμιά επαφή σε αγώνες ή μέσα στην ΕΛΟΚ? Ποιός το πιστεύει αυτό?

Τρίτη δήλωση Δρακόπουλου: χαρτί από την ΕΛΟΚ (2009), που του λέει ότι ο Καζακέας δεν μπορεί να είναι εξεταστής γιατί δεν έχει Νταν ΕΛΟΚ! Και τα "παιδάκια" ξεκαρδίζονται!

Με την επιφύλαξη αν έγιναν έτσι τα πράγματα: Τι το περίεργο? Έτσι άντε, ο καθένας δηλώνει εξεταστής με το έτσι θέλω? Δεν είναι ομοσπονδία με κανονισμούς και τυπικές διαδικασίες η ΕΛΟΚ? Ο Καζακέας είναι υπεράνω των κανονισμών? Πολύ καλά του είπε η ΕΛΟΚ. Γιατί κάνει επίδειξη μαγκιάς ο Δρακόπουλος και χαχανίζουν τα "παιδάκια"? Τέτοια κάνετε και δείχνετε ότι είσαστε παράταξη για τα μπάζα!

Και το "παιδάκι" Μαργαριτόπουλος βγάζει το απόφθεγμα: "Όταν κάποιοι το δέχονται αυτό, ότι ο Δημήτρης ο Καζακέας είναι τρίτη καφέ και δεν μπορεί να είναι εξεταστής, τότε τους αξίζει αυτή η ΕΛΟΚ!"

 

3 - (7:28) - Μυαλό ο Γερόλυμπος γιατί κατάφερε να ξεγελάσει τον Δρακόπουλο!

"ως Μπουμπουλίνα!" μας λέει: "Κάποτε πρέπει να μάθουν όλοι ότι το μεγαλύτερο θύμα του Γερόλυμπου υπήρξα εγώ, γιατί κατάφερε να με ξεγελάσει!

Εγώ εξαπατήθηκα. Η συνεργασία μου με αυτόν τον κύριο ήταν ολιγόμηνη!"

ΚΙ' ΑΛΛΟ ΨΕΜΑ: Από το 2008 μέχρι το 2012, που τον έβαλε ο Γερόλυμπος Εφορευτική Επιτροπή να στηρίξει την καραμπινάτη νοθεία και να κλέψει τις ψήφους από την παράταξη του Μπίκα είχαν περάσει μόνο ολίγοι ... 48 μήνες! Και από το 2012 μέχρι το μέσο του 2014 άλλοι ... μόνο ολίγοι 18 μήνες!

 

4 - (8:36) - Ο Γερόλυμπος τον ήθελε για τα προσόντα του στις εκλογές του 2012!

"Δεν ήμουνα εγώ μαζί του! Αυτός ήταν μαζί μου για τα προσόντα μου!"

(Εδώ έκανα διάλειμμα και πήρα χάπι για να συνέλθω!)

Με τον Γερόλυμπο από τη μια μεριά να είναι τότε πρόεδρος της Βαλκανικής, Γενικός Γραμματέας της Ευρωπαϊκής και της Παγκόσμιας και αρχι-Δερβέναγας της ΕΛΟΚ, να έχει κάνει δύο παρουσιάσεις στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή για να βάλουν το καράτε στους Ολυμπιακούς, να εχει δουλέψει και να μας έχει "δουλέψει" στο Παγκόσμιο Στίβου το 1997 και στο "Αθήνα 2004, να έχει στο τσεπάκι του το Κέρλινγκ, να είναι πρόεδρος του Τριάθλου και τέλος να είναι μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής από το Τρίαθλο (!) ......

και τον Δρακόπουλο από την άλλη μεριά να είναι εκπρόσωπος ενός φτωχο-συλλόγου ενός σχολείου, μας λέει ότι ο πρώτος ήθελε τον δεύτερο για τα προσόντα του! Πού πας ρε Καραμήτρο???

"Με τον Παναγιώτη τον Χονδροματίδη γνωρίζομαι πολλά χρόνια."

Επομένως, με τον Χονδροματίδη στενό συνεργάτη του Γερόλυμπου, ήξερε πολύ καλά και τον Γερόλυμπο!

"Μου ζήτησε να πω τι θέση θέλω στο ΔΣ και του είπα καμία!"

Ναι, Ναι, Ναι! Και μάρτυρες οι δύο μεγαλύτεροι ψεύτες, που υπάρχουν! Χονδροματίδης και Κανέλλης! Έχασε ο άμυαλος Γερόλυμπος το πρώτο κελεπούρι!

 

5 - (11:08) - Ομολογεί ότι ήταν συνεργός, συμμέτοχος και συνένοχος στην καραμπινάτη νοθεία των εκλογών του 2012!

"Ο Γερόλυμπος μου εκμυστηρεύτηκε ότι ήθελε ένα ΔΣ με δικούς του 11 στους 11!"

Άρα ήταν ο απόλυτα κολλητός του και μάλιστα συμμετείχε σε αυτή την επιδίωξη του Γερόλυμπου ενεργότατα!

Δέχτηκε να είναι Εφορευτική Επιτροπή!

Επιπλέον έφερε τον εαυτό του, τη γυναίκα του, την αδελφή της και δυό καθαρίστριες από τα συνεργεία της γυναίκας του για να ψηφίσουν με λευκά ψηφοδέλτια υπέρ του Γερόλυμπου και κατά του Μπίκα!

Ομολογεί ότι είδε τον Γερόλυμπο να βγάζει από το πορτ μπαγκάζ του 80-τόσες λευκές βεβαιώσεις αντιπροσώπων! Και δεν έβγαλε τσιμουδιά! Και οι εκλογές έγιναν βουτηγμένες μέσα στην ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΝΟΘΕΙΑ!!!

Αυτά, μαζί με άλλα πολλά, τα έχει καταθέσει ενόρκως σε Δικαστικό Ανακριτή και θα αναγνωστούν στο Ποινικό Δικαστήριο, όπου είμαστε συγκατηγορούμενοι Γ. Κοσμίδης, Α. Πανουσόπουλος, Ι. Πανουσόπουλος, Θ. Αθανασόπουλος, Ε. Περσίδης και Σ. Δρακόπουλος, όπως τα βλέπετε στην επόμενη φωτό:

"Αμάρτησε για τα αθλητικά όνειρα του παιδιού του" ομολογεί υποκριτικά και θρασύτατα στην ένορκη κατάθεσή του ο Σπύρος Δρακόπουλος γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια τα αθλητικά όνειρα όλων των άλλων παιδιών όλων των άλλων γονέων! Αεριτζής, υποκριτής, ανέντιμος στήριξε ενσυνείδητα από το καίριο πόστο του μέλους της Εφορευτικής Επιτροπής τη ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΝΟΘΕΙΑ των εκλογών του Γερόλυμπου στην ΕΛΟΚ το 2012 με εικονικούς αντιπροσώπους συλλόγων μεταξύ των οποίων και τέσσερεις να είναι συγγενικά του Δρακόπουλου πρόσωπα!!! Και επειδή το ομολόγησε θεωρεί ότι δεν φέρει πλέον καμιά ευθύνη και καμιά ενοχή, ο ηλίθιος! Και κατηγορεί τον Πανουσόπουλο, που άλλαξε την ένορκη κατάθεσή του!!!

 

Και αυτός ο θρασύτατος κωλοτούμπας έρχεται να ηθικολογεί από τα τηλεπαράθυρα, ενώ τα "παιδάκια" τον ακούν με ανοιχτό το στόμα!!!

Όλα όσα ισχυρίζεται ότι έπεσαν δήθεν στην αντίληψή του και τα καταγγέλλει "σχίζοντας τα ιμάτιά του", πλην αυτών που έζησε ο ίδιος, τα διάβασε στο www.karate.gr και εμφανίζεται ότι τα σκέφθηκε ο ίδιος, ποντάροντας στο να αποστασιοποιηθεί από τις δικές του ευθύνες συνενοχής! Αναντίρρητη απόδειξη για αυτό είναι το ότι όλα όσα δημοσιοποίησε σαν δήθεν δικές του παρατηρήσεις και επιτεύγματα φέρουν και τις ημερομηνίες της δικής του δημοσιοποίησης, ενώ είναι σαφέστατα ήδη δημοσιευμένα στο www.karate.gr με προγενέστερες ημερομηνίες!!! Συνεπώς, τα διαβάζει από το www.karate.gr και τα παρουσιάζει για δικά του επί μονίμου βάσεως!

Τελικά, ομολογεί περίτρανα ότι δεν βοήθησε τον Γερόλυμπο κλέβοντας ψήφους του Μπίκα, αλλά τον βοήθησε με τα μαϊμού-ψηφοδέλτια των μαϊμού-αντιπροσώπων!!! Αυτό δεν είναι "κλεψιά"? Τι είναι "Αγαθοεργία"???

 

6 - (14:12) - Ασύστολα ψεύδη από τον Δρακόπουλο και τα "παιδάκια" και θρασύτατη στρέβλωση της καταγραμμένης ιστορίας όλων!

Παράπονα από τους "δημοσιογράφους" για τους Μπίκα και Παπαδόπουλο, που μετά την εκλογή τους τούς έβγαλε έξω ο Γερόλυμπος από το ΔΣ! "Παιδάκια", καλύτερα να μείνετε στα ντότζο σας και αφήστε τα πολιτικά για άλλους! Και ο Μπίκας και ο Παπαδόπουλος δραστηριοποιούνται σε έντονο και πολλαπλώς προβαλλόμενο προπονητικό έργο και εσείς θέλετε για αυτούς να μην ισχύει ο αθλητικός νόμος? Το πιο εύκολο πράγμα ήταν να εκπέσουν από το ΔΣ και πολύ κακώς έβαλαν υποψηφιότητα, αλλά όλοι σας θέλετε οι περιορισμοί των νόμων να ισχύουν για τους άλλους και όχι για εσάς!

"Στις πλάτες των "δασκάλων" πάτησε ο Γερόλυμπος για την θέση στην Παγκόσμια!"

Προφανώς, έδωσε στους "δασκάλους" να "τρώνε" τις εξετάσεις Κύου και Νταν, που σήμερα είναι όλα άκυρα και όλοι το ήξεραν αυτό από τότε, (και΄"έτρωγαν" και άλλα πολλά) με προοπτική ο ίδιος να "τρώει" περισσότερα από την Παγκόσμια, την Ευρωπαϊκή, τη Βαλκανική και την Ελληνική ομοσπονδία! Αυτές ήταν συμφωνίες "ΚΥΡΙΩΝ" (έβαλα κεφαλαία για να βάλετε τον τόνο όπου εσείς θέλετε!).

Δηλώνει ο Δρακόπουλος ότι η ιδέα να αντιταχθούν στον Γερόλυμπο γεννήθηκε από τον Δρακόπουλο και τον Ηλία τον Χρήστου (στο 16:40)!

Πού πας ρε ψεύτη Καραμήτρο???

Ο Πρώτος, που αντιτάχθηκε στις απάτες του Γερόλυμπου είναι καταγραμμένο ιστορικά ότι ήταν και είναι ο Θύμιος Περσίδης ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ με τα δύο τελευταία τεύχη ΔΥΝΑΜΙΚΟ 95 και ΔΥΝΑΜΙΚΟ 96 στο τέλος του 1994 για τα οποία και δέχθηκε τέσσερεις αγωγές από τον Γερόλυμπο, την ΕΛΟΚ με υπογραφές Σανιώτη και Οικονομάκη, τον Τσόγκα και τον Παπαδημητρόπουλο. Ο Περσίδης ήταν ο μόνιμος καταγγέλλων τις απάτες του Γερόλυμπου από τότε σε διάφορα sites στο διαδίκτυο και από το 2004 μέχρι σήμερα στο μοναδικό www.karate.gr με περιεχόμενο άνω των 40.000 σελίδων Α4, ενώ όλοι όσοι κουνάτε σήμερα τον "πισινό σας" (ευγενικά!) ως δήθεν "επαναστάτες" κατά της διαφθοράς στην ΕΛΟΚ είσαστε αρχικά υπήκοοι του Γερόλυμπου και μετέπειτα "παραφυάδες" των καταγγελιών του Περσίδη!  Αλλά αυτός είσαι: ένας Γερολυμπίσκος, που κλέβει τη δουλειά των άλλων και την παρουσιάζει για δική του!

 

7 - (17:44) - Τον παρακάλεσε ο Γερόλυμπος να "σταματήσει" να τον "κυνηγάει"! Στο κάδρο και ο Πανουσόπουλος!

Οι φανφάρες εξακολουθούν ασταμάτητα, αλλά στα πρόσωπα των παρουσιαστών δεν βλέπω την απόλυτη αποδοχή!

Είπε δήθεν ο Γερόλυμπος σε καφέ στην Κηφισίας: "Κότες είναι όλοι και μπαίνω στο κοτέτσι και τσιμπολογάω!" (Ποτέ δεν χρησιμοποιεί τέτοιες εκφράσεις ο Γερόλυμπος!) "Αυτή είναι η άποψή του!" λέει ο Μαργαριτόπουλος και γελάει! Γιατί κύριε Μαργαριτόπουλε? Δεν συμβαίνει αυτό ακριβώς επί 25 χρόνια???

Το ξαναείπε ο Γερόλυμπος αυτό μπροστά στο μαγαζί του Πανουσόπουλου στο Γαλάτσι!

"Εγώ έβαζα τον Πανουσόπουλο και είπε ότι είπε! Και εγώ του έλεγα τι να πει στα δικαστήρια!"

Δηλαδή, του έγραψε την ένορκη κατάθεση, την οποία αρνήθηκε μετέπειτα με δήλωσή του στον Γερόλυμπο ο Πανουσόπουλος!!!

 

8 - (20:25) - Ασύστολα ψεύδη και φαντασιώσεις Δρακόπουλου στα "παιδάκια" για την υπόθεση του Τριάθλου!!!

Σε αυτή την ενότητα ο Δρακόπουλος ... σπάει καρύδια στον ανήφορο και η ενότητα δεν μπορεί να λάβει συνολική κριτική, αλλά απαιτείται κριτική κατά μία-μία φράση, πράγμα που κάνω στη συνέχεια:

 

Ψέμα Δρακόπουλου: "Ήταν οι παραμονές που ζυμωνότανε με δική μου επιμέλεια και του Μάχου του Κυρλόγλου, μόνο οι δυό μας, η ιστορία του Τριάθλου, της ΕΟΤΡΙ."

(Επιτέλους το είπες για να ξελασπώσεις τη λασπωμένη δική σου συμπεριφορά!)

Η ιστορία του Τριάθλου αναδείχθηκε ΜΟΝΟ από τον Θύμιο Περσίδη και κάθε ανάμιξη του Δρακόπουλου έγινε με ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ των άρθρων του Περσίδη στο www.karate.gr. Ο Περσίδης πήγε στο Αρχείο του Πρωτοδικείου και πήρε το Πρακτικό Aρχαιρεσιών του Τριάθλου του 2012, [χρονιάς που ο Δρακόπουλος ήταν πιόνι-Εφορευτική Επιτροπή του Γερόλυμπου στις εκλογές του καράτε (!)], και το δημοσίευσε με την κατάλληλη ανάλυση στο www.karate.gr τον Ιανουάριο 2016 στα άρθρα του:

4/1/2016 - Ενημέρωση 1/9/2016 - Καράτε και Τρίαθλο: Το "Σύνδρομο του Γερόλυμπου" και ο Οίκος της Μεγάλης Ανοχής!  Βίντεο!

15/1/2016 - Ενημέρωση 1/9/2016 - Εγκληματική Οργάνωση Εκμετάλλευσης Αθλητικών Ομοσπονδιών έχει στήσει η "Συμμορία Γιώργου και Εμμανουέλας Γερολύμπου και Συνεργατών Α.Ε.Α."  Βίντεο!

Στα ανωτέρω άρθρα προστέθηκαν ως Ενημερώσεις την 1/9/2016 μόνο η Ανάκληση της Αθλητικής Αναγνώρισης του Τριάθλου από τον Κοντονή!

Αντίστοιχα, η καταγγελία των Κυρλόγλου-Δρακόπουλου για το Τρίαθλο στον ΓΓΑ Ιούλιο Συναδινό έγινε την 2/6/2016 (με κλικ εδώ), δηλαδή έξι μήνες μετά από τα άρθρα του Περσίδη, και αποτελεί κλεψίτυπη αντιγραφή (Copy-Paste) των άρθρων του Περσίδη από έναν Επαγγελματία Ψεύτη και Κλέφτη των Πνευματικών Δικαιωμάτων άλλων, όπως αποδεικνύεται χωρίς καμιά αμφιβολία από τις ημερομηνίες και από τη σύγκριση των κειμένων!!!

 

Δρακόπουλος: "Η ΕΟΤΡΙ έγινε με συλλόγους καράτε."

"Τα Παιδάκια λένε: Έλα ρε, αλήθεια?"

Λες και δεν το ξέρανε και το άκουγαν για πρώτη φορά! Γι' αυτό λέω ότι τα ΄"παιδάκια" ήταν από πριν δασκαλεμένα!

Ψέμα Δρακόπουλου: "Είχα κάνει μια 16σέλιδη αναφορά στη ΓΓΑ, η οποία ακολούθησε την οδό προς τα δικαστήρια."

Το ψέμα το ανέλυσα πιο πάνω και η αναφορά ήταν 10σέλιδη και την βλέπετε με κλικ εδώ για άλλη μια φορά!

Ψέμα Δρακόπουλου: "Δεν θα λιώσω ποτέ από τις κατάρες του Γερόλυμπου! Γιατί ο Κοντονής τότε υιοθέτησε την άποψή μου και το Φεβρουάριο του 2016 πήρε την ειδική αθλητική αναγνώριση του Γερόλυμπου."

Θεατρικές εκφράσεις και άλλο συστηματικό ψέμα, την αλήθεια του οποίου γνωρίζει ο Δρακόπουλος: Η διαδικασία αφαίρεσης της αθλητικής αναγνώρισης του Τριάθλου είχε αρχίσει από τον Ανδριανό το 2014, και πάλι με κινητήριο μοχλό τον Θύμιο Περσίδη, μαζί με όλες τις άλλες ανακλήσεις για πολλές αθλητικές ομοσπονδίες-μαϊμούδες κατ' εντολή της Κεντρικής Κυβέρνησης του Σαμαρά! Αλλα αυτό είναι αποδεικτικό στοιχείο για τα μελλοντικά δικαστήρια. Επί δύο χρόνια ο Διευθυντής Αγωνιστικού Αθλητισμού και κολλητός του Γερόλυμπου Πρόδρομος Τσολακίδης προσποιόταν ότι ... δεν έβρισκε το Τρίαθλο να του επιδώσει τις σχετικές επιστολές ελέγχου των συλλόγων του, διότι αυτό δήθεν είχε αλλάξει διεύθυνση, ενώ στην πραγματικότητα ο Πρόεδρός του Γερόλυμπος ήταν τουλάχιστον μια μέρα στις δεκαπέντε μέσα στη ΓΓΑ για τη Σχολή Προπονητών καράτε, όπως και η γυναίκα του!

 

Νομικές ασυναρτησίες Δρακόπουλου: "13 Δεκεμβρίου του 2019, 1600 και 1601, με αποφάσεις του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών μπήκε ταφόπλακα στην ΕΟΤΡΙ του Γερόλυμπου. Για όσους δεν το ξέρουνε, νομικά, δεν υπάρχει! Υπάρχει βέβαια, αλλά αθλητικός οργανισμός δεν είναι!"

Δηλαδή, τελικά τι μας λες? Υπάρχει ή δεν υπάρχει? Φανφαρόνικες εκφράσεις "ταφόπλακα", "νομικά δεν υπάρχει" χωρίς καμιά ουσία! Η Ομοσπονδία Τριάθλου του Γερόλυμπου υπάρχει και είναι μάλιστα και μέλος της Παγκόσμιας, ενώ του κρατικού Τριάθλου, που μπήκε στο Πένταθλο, δεν είναι μέλος της Παγκόσμιας! Κράτος μπουρδέλο για άλλη μια φορά!!!

Δρακόπουλος: Ακολουθούν ασυναρτησίες, φαντασιώσεις, φανφάρες και αναπόδεικτα παραμύθια!

Παρέμβαση Τριανταφύλλη: "Έπαιρνε τους συλλόγους που είχαν εγγραφεί στο Τρίαθλο και τους έλεγε να δηλώσουν ψέματα!"

"Παιδάκι": Όταν εγγράφηκαν στο Τρίαθλο, δεν είχαν δηλώσει ψέματα? Τι είχαν δηλώσει? Αλήθεια? Απλά τούς το ζήτησε για δεύτερη φορά, αλλά επειδή είχε ήδη αναδειχθεί και καταγγελθεί το θέμα από τον Περσίδη δεν τόλμησαν να ξανα-υπογράψουν!!!

Παρέμβαση Μαργαριτόπουλου: "Αυτή ήταν η αφορμή που έφυγε από εθνικός προπονητής ο Κώστας ο Γκουβούσης!"

"Παιδάκι": Ο "Δάσκαλος" Γκουβούσης εννοείς? Έχω δημοσιεύσει πολλές φορές τον πίνακα συλλόγων της ΓΓΑ με τον σύλλογο του Γκουβούση να έχει αθλητική αναγνώριση και στο άθλημα του Τριάθλου! Πώς την πήρε? Την έκοψε από το ... δέντρο της αυλής ή μήπως υπέβαλε όλα τα απαραίτητα έγγραφα με υπογραφές προέδρου και γραμματέα του συλλόγου του στη ΓΓΑ???

 

"Παιδάκια και τα δύο": Μην πέσετε στο τρυπάκι να επαναλάβετε τις μαλακίες των "δασκάλων σας"! Κάποτε το καράτε πρέπει να καθαρίσει! Η κάθαρση γίνεται μόνο μέσα από καθαρές συνειδήσεις! Όταν μια συνείδηση βρωμίσει μια φορά στη δεύτερη λέει "Τι μία, τι δύο, δε βαριέσαι!" Οι Παλιοί δεν καθαρίζουν πλέον! Πάνε, ξόφλησαν! Μόνη ελπίδα είσαστε εσείς οι Νέοι!

 

Επανέρχεται ακράτητος ο Ξερόλας: "Εδώ υπάρχει κάτι που πάλι ο κόσμος δεν γνωρίζει και πρέπει να το μάθει! Ο Κοντονής διοικητικά έκανε το χρέος του. Ο Βασιλειάδης το έκανε πλημελώς το χρέος του, διότι όταν οδηγήθηκε η υπόθεση στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο δεν έστειλε νομική υποστήριξη. Οι μόνοι μάρτυρες ήμουνα εγώ και ο Μάχος ο Κυρλόγου. Κατηγορούμενοι η Ποντίδα, ο Μίλτος Παπαδημητρίου και η Ελπίδα Χριστοδούλου, η Εφορευτική Επιτροπή του Τριάθλου. Μπορώ αυτά να τα αποδείξω κοινοποιώντας τα Πρακτικά της Δίκης. Εκεί ακούστηκε κάτι τραγικό. Σηκώνεται ένας Εισαγγελέας και λέει: "Μα τι κάνανε εδώ πέρα? Μου στείλανε να δικάσω ένα κακούργημα για πλημμέλημα, το αν αφήσανε συλλόγους καράτε? Εδώ υπάρχουν οικονομικά σκάνδαλα μέσα."

 

Η Αλήθεια είναι όπως η πονεμένη ιστορία του Τριάθλου έχει αναλυθεί στο "Κεφάλαιο Θ: Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε: Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος!", Ενότητα Θ5: Η Αρπαγή του Τριάθλου από τον Γερόλυμπο, στις σελίδες 40 έως 69, ενώ η παρωδία της Δίκης του Τριάθλου αναλύεται στο ίδιο Κεφάλαιο και στις σελίδες 54 έως 63.

Στην Δίκη του Τριάθλου ήμουν θεατής και ακροατής και την παρακολούθησα πολύ προσεκτικά, διότι αντίκρυζα πρωτόγνωρα πράγματα! Περιληπτικά η Δίκη διήρκεσε 2,5 ώρες και ήταν "στημένη" να αθωωθούν οι κατηγορούμενοι με "παρέμβαση" σε όλα τα στάδια μιας πραγματικής Δίκης:

1) το κατηγορητήριο ήταν άλλα αντί άλλων στραμένο κατά της Εφορευτικής Επιτροπής και όχι κατά των πρωταγωνιστών της απάτης με συλλόγους-μαϊμού και ομοσπονδία-μαϊμού, που έπαιρνε παχυλές πραγματικές επιχορηγήσεις, δηλαδή τον Γερόλυμπο και την Ποντίδα! Κατηγορούμενοι, λοιπόν, ήταν τα τρία Μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής Ποντίδα, Παπαδημητρίου και Χριστοδούλου και όχι οι εγκληματικοί οργανωτές της απάτης της αρπαγής του Τριάθλου από συλλόγους-μαϊμού καρατε με στόχο τις από το 2006 (μιλάμε για πολλά Λ7 Γερόλυμπε!) επιχορηγήσεις της ομοσπονδίας και τη θέση του εκπροσώπου της στην Ολυμπιακή Επιτροπή!

2) η ΓΓΑ αδιαφόρησε τελείως και δεν έστειλε δικηγόρο να υποστηρίξει την υπόθεσή της, πράγμα που σημαίνει "μήνυμα να κουκουλωθεί"!

3) οι δύο μάρτυρες κατηγορίας Δρακόπουλος και Κυρλόγου, παρά το ότι επί 1,5 χρόνο μας είχαν πρήξει τα ... συκώτια ότι θα στείλουν στον Κορυδαλλό τον Γερόλυμπο, την Ποντίδα, τον Παπαδημητρίου και την Χριστοδούλου, στη δίκη ήταν ΚΟΤΕΣ φοβισμένες και οι δύο και κυριολεκτικά "έδωσαν" τη δίκη στον Γερόλυμπο! Ο Δρακόπουλος δεν άρθρωσε μια σωστή φράση λέγοντας άλλα αντί άλλων σε τρόπο, που ο Πρόεδρος τον ρωτούσε 2-3 φορές το ίδιο πράγμα για να καταλάβει! Ο Κυρλόγου, πιο αντικειμενικός και μετά και από μια παρατήρηση του Προέδρου, που είπε "Καλά τώρα, δεν χρειάζεται να μας λέτε συνέχεια Ποντίδα-Γερόλύμπου, το καταλάβαμε και φτάνει το Ποντίδα!" έβλεπε το κλίμα να τον "σφίγγει" και ήταν και αυτός ... μελάτος! Και οι δύο μάρτυρες δεν στοιχειοθέτησαν τις κατηγορίες, αλλά τις διαλύσανε τελείως!

4) Ο Εισαγγελέας, μέσα σε όλα τα άλλα ευτράπελα έκανε και την παρατήρηση: "'Ε, ας μη μιλάμε για τον Επίτιμο Γερόλυμπο, αφού ως Επίτιμος εννοείται ότι δεν έχει καμιά ανάμιξη στα διοικητικά!"   Καλά κρασιά, άμα πάμε έτσι! (Δικό μου το τελευταίο!)

 Η φωτό από την εφημερίδα "Πρώτο Θέμα": Κάτι πρέπει να γίνει με τους Εισαγγελείς!

5) Τέλος, ο Πρόεδρος μετά από μια ώρα συζήτησης με τον μάρτυρα Δρακόπουλο στην "εξιχνίαση της υπόθεσης" ανακάλυψε ως εκ θαύματος τελείως τυχαία το έγγραφο στο οποίο στηριζόταν ολόκληρη η Δίκη και λόγω αυτού έπρεπε να το είχε από την πρώτη στιγμή στα χέρια του: Το Πρακτικό των Εκλογών του Τριάθλου! Τόση ώρα δεν το είχε μπροστά του! Και όταν το "ανακάλυψε" αναφώνησε: "Για κοίτα πού το έχουν βάλει! Στα ΜΗ αναγνωστέα!"

Φρόντισε βέβαια ο Πρόεδρος να μην στραφούν οι μηνυόμενοι κατά των μαρτύρων, λέγοντας 4-5 φορές ότι "Οι δύο γονείς έκαναν το καθήκον τους!" Ερώτηση: Ποιοί γονείς? Αυτοί είναι γονείς αθλητών του καράτε και η υπόθεση είναι οι παράνομες εκλογές στο Τρίαθλο! Πώς βρέθηκαν οι γονείς αθλητών του καράτε στις εκλογές του Τρίαθλου και ποιό έννομο συμφέρον έχουν σε αυτές??? Τρελλά πράγματα!!!

6) Έτσι βγαίνει αθώος και ο ... Τζακ ο Αντεροβγάλτης!

7) Και για την παραπομπή του φάκέλου στην Εισαγγελία για οικονομικά σκάνδαλα κτλ. κτλ.? Αυτό κι αν ήταν παραμύθι για το ακροατήριο!!!!!!!!!!!!!!!!

8) Το βέβαιο είναι ότι η ανίκανη, άχρηστη και εγκληματική Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ΟΥΔΕΝ έπραξε για να επιστραφούν οι παράνομες πολυετείς επιχορηγήσεις της προς μια ομοσπονδία-μαϊμού!

 

9 - (27:32) - Δικολαβικές εξυπηρετήσεις στους συλλόγους, που διαγράφηκαν και ακύρωση των διαγραφών!

Εφτά σύλλογοι διαγράφηκαν από την ΕΛΟΚ! "Είχε την τιμή" από την ... "Βασίλισσα Ελισάβετ" "να τρέξει και για τους Εφτά"! Δεν του το ζήτησε κανένας! Πήγε μόνος του! Δικαιώθηκαν με 14 αποφάσεις!

2016 οι εκλογές ακυρώθηκαν και πρωτόδικα και εφετειακά!

Τι λέγαμε: εξυπηρετήσεις χειραγώγησης!

Όχι και 14 Αποφάσεις! Δύο ή το πολύ τέσσερεις! Τίποτα δεν είναι αποδεκτό αν δεν δούμε τις Αποφάσεις!

Ώρες είναι να μας πεις Επιτυχία την τεράστια Αποτυχία παροχής ενάμιση χρόνου από την 11-9-2016 ημέρα των Εκλογών έως την Απόφαση 2333/3-3-2018 στον Γερόλυμπο να ανασυγκροτηθεί με την χρονοβόρα διαδικασία της τακτικής αγωγής από το Σεπτέμβριο 2016, ενώ θα είχατε πάρει με απόλυτη βεβαιότητα την έκπτωση του ΔΣ με την γρήγορη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων μέσα σε δύο μήνες από τις εκλογές, αν βάζατε σε εφαρμογή όσα έγραψα στα επόμενα άρθρα μου! Και αυτές τις εκλογές, όπως και του 2012, ο Δρακόπουλος τις έδωσε στον Γερόλυμπο!

20/9/2016 - Απόλυτα Άκυρη η Γενική Συνέλευση Αρχαιρεσιών στην Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε Απατεώνων-Ηλιθίων! Απατεώνες εναντίον Ηλιθίων: 15 γκολ - 10 αυτογκόλ και μια "Ζαλισμένη Ειρηνοδίκης"!

26/9/2016 - Εκλογές ΕΛΟΚ-ΑπΗλ: Το χρονικό ενός πολυ-αναμενόμενου εγκλήματος!  Βίντεο!

Δεν χρειαζόταν προηγούμενη διαπίστωση των συλλόγων-σφραγίδων, που πήραν μέρος στις εκλογές! Ήταν αρκετά τα λάθη, που είχαν κάνει την ημέρα των εκλογών, για την ακύρωσή τους. Έπρεπε να είχαν κατατεθεί άμεσα ασφαλιστικά μέτρα από 10 συλλόγους για άμεσο διορισμό Προσωρινού ΔΣ και το πολύ-πολύ ταυτόχρονα να κινείτο και η έρευνα στη ΓΓΑ για τους συλλόγους-σφραγίδες επικουρικά, ώστε σε περίπτωση αποτυχίας των ασφαλιστικών να γινόταν αγωγή! Σε αυτή την περίπτωση τα ασφαλιστικά θα ήταν για άμεσο αποτέλεσμα χωρίς να επηρεάζουν την εξέλιξη της αγωγής!

 

10 - (28:43) - Στρεβλώνει με δολιότητα την ερμηνεία της προσωρινής διαταγής για το τρέχον ΔΣ/ΕΛΟΚ!

Παραμυθιάζει ο Δρακόπουλος: Ακόμα και αν οι Εννέα, που τιμωρήθηκαν από την ΕΦΙΠΗΔ και λόγω αυτού εξέπεσε το ΔΣ/ΕΛΟΚ, αθωωθούν στο ΑΣΕΑΔ δεν μπορούν να επαναφέρουν το παλιό ΔΣ/ΕΛΟΚ, όπως ισχυρίζεται ο Γερόλυμπος!

Αυτό αποτελεί ερμηνεία του Δρακόπουλου για την Προσωρινή Διαταγή, που διόρισε το τελευταίο Προσωρινό ΔΣ, την οποία ας την δούμε! Πριν την δούμε ας τονίσουμε ότι ο Γερόλυμπος είναι απατεώνας, αλλά δεν είναι τρελός, ενώ έχει επιτελείο δικηγόρων στο πλάι του! Συνεπώς, πιθανόν η άποψή τους να είναι βάσιμη και ο Δρακόπουλος να παραμυθιάζει τον κόσμο για να πάρει συλλόγους στο ΚΙΜΕ! Το επίμαχο μέρος της Προσωρινής Διαταγής είναι το επόμενο:

Θυμίζουμε ότι και οι δύο παρατάξεις μετά την έκπτωση του ΔΣ λόγω της τιμωρίας των Εννέα από την ΕΦΙΠΗΔ έκαναν αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων για να διοριστούν δικά τους μέλη ως μέλη ενός Προσωρινού ΔΣ, το οποίο θα οδηγούσε την ΕΛΟΚ σε εκλογές. Τα ασφαλιστικά μέτρα δικάζονται σε ένα μήνα από την αίτηση και η απόφασή τους βγαίνει σε ακόμα ένα μήνα. Για αυτούς τους δύο μήνες μέχρι αυτή την απόφαση των ασφαλιστικών δικάζεται σε μια-δυό μέρες από την αίτησή τους προσωρινά η υπόθεση και δίνεται μια προσωρινή λύση, όπως η ανωτέρω στην οποία ορίζονται τα πρόσωπα ενός προσωρινού ΔΣ, για να αντιμετωπίσει τα επείγοντα θέματα της ομοσπονδίας, και το διάστημα ισχύος της θητείας τους.

Εδώ τα πρόσωπα δεν μας ενδιαφέρουν, αλλά αναλύουμε φράση-φράση τα χρονικά όρια και τους περιορισμούς της θητείας τους:

1) "Τα ανωτέρω ισχύουν έως την 27.4.2020, ημερομηνία συζήτησης της από 3.3.2020 και με αρ. Κατάθεσης 19965/906/3.3.2020 αίτησης (και εννοεί των ασφαλιστικών μέτρων)

2) ή έως την έκδοση οριστικής απόφασης επί της από 5.2.2020 και με αρ. Κατάθεσης 10919/504/2020 αίτησης που συζητείται κατά τη δικάσιμο της 9.3.2020 (και εννοεί το εφετείο της ΕΦΙΠΗΔ στο ΑΣΕΑΔ), εάν και εφόσον η απόφαση της τελευταίας αιτήσεως εκδοθεί προγενέστερα της 27.4.2020."

 

Μετάφραση των ανωτέρω σε απλά λόγια (κατά την ταπεινή μου γνώμη):

1) Τα ανωτέρω ισχύουν μέχρι τη συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων την 27.4.2020, των οποίων μέρος αποτελεί η παρούσα προσωρινή διαταγή. Όταν δικαστούν τα ασφαλιστικά, την ίδια μέρα θα δοθεί παράταση της ισχύος της προσωρινής διαταγής ή θα δοθεί άλλη λύση μέχρι να βγει η απόφαση των ασφαλιστικών.

2) ή έως την έκδοση της οριστικής απόφασης του ΑΣΕΑΔ (δηλαδή του Εφετείου της ΕΦΙΠΗΔ) την 9.3.2020. Δηλαδή μέχρι να δικαστει η υπόθεση της τιμωρίας των Οκτώ στο ΑΣΕΑΔ και να βγεί η απόφασή της, και εάν αυτή η απόφαση βγει πρώτη!!!

Εδώ είναι το ... "κομβίον της Αλεξαίνης"! Αυτό το τελευταίο σημαίνει, πάντα κατά τη δική μου ταπεινή γνώμη, ότι η προσωρινή διαταγή ισχύει μέχρι την πρώτη από τις δύο άνω αποφάσεις, οι οποίες είναι ανεξάρτητες η μιά από την άλλη!

 

Επομένως, μετά τη μεγάλη καθυστέρηση λόγω πανδημίας και φόρτου δικαστηρίων και τον επαναπροσδιορισμό των δικασίμων:

1) Αν βγει πρώτα η απόφαση των ασφαλιστικών, η οποία προφανώς θα λάβει υπόψη της και όσα έχουν συμβεί ενδιάμεσα από την Προσωρινή Διαταγή μέχρι την εκδίκαση των ασφαλιστικών, τότε αυτή θα ρυθμίσει τα μέλη ενός Προσωρινού ΔΣ, που θα οδηγήσει την ΕΛΟΚ στις εκλογές και τον χρόνο μέσα στον οποίο θα πρέπει να γίνει αυτό. Προφανώς, οι παράνομες συμπεριφορές των Έξι του σημερινού προσωρινού ΔΣ αποτελεί αρνητικό στοιχείο για την παράταξή τους.

2) Αν βγει πρώτα η απόφαση του ΑΣΕΑΔ, τότε, Α) αν διατηρήσει ή μετριάσει την Απόφαση της ΕΦΙΠΗΔ (το πιθανότερο, διότι και το κατηγορητήριο είναι βαρύ και έχουν προστεθεί οι ενδιάμεσες παράνομες συμπεριφορές των Έξι του σημερινού προσωρινού ΔΣ) τότε θα αναμένεται η απόφαση των ασφαλιστικών, και Β) αν αθωώσει τους Οκτώ (πολύ απίθανο και μόνο με επέμβαση ... Μητσοτάκη!), τότε η άποψή μου είναι ότι εκλείπει η αιτία, που κηρύχθηκε έκπτωτο το ΔΣ/ΕΛΟΚ και άρα θα επανέλθει το ίδιο παλιό ΔΣ στην ΕΛΟΚ! Εκεί ποντάρει ο Γερόλυμπος με την ελπίδα του πνιγμένου, που πιάνεται από τα μαλλιά του!

Στο μεταξύ η ΕΛΟΚ είναι διαλυμένη και όλες οι αποφάσεις και οι πράξεις των Έξι, που αυτοαποκαλούνται πλειοψηφία, είναι άκυρες στην οποιαδήποτε περίπτωση εκ των ανωτέρω, ενώ οι Πέντε της μειοψηφίας κοιμούνται ως συνήθως χωρίς να ασκούν το δικαίωμά τους να μπαίνουν στα γραφεία της ΕΛΟΚ!!!

 

11 - (29:56) - Ο Γερόλυμπος βρίσκεται σε αδιέξοδο πλέον από τα δικά του λάθη! Το ΚΙΜΕ άργησε 4 χρόνια τις εξελίξεις!

Δρακόπουλος: Οι Έξι της πλειψηφίας μαζί με τους Πέντε της μειψηφίας θα πρέπει να οδηγήσουν την ομοσπονδία σε εκλογές!

Άλλη κοτσάνα αυτή από τον Δικολάβο!

Βλέπετε πουθενά η ανωτέρω προσωρινή απόφαση, που τους διόρισε, να μιλάει για εκλογές??? Έχει πουθενά την λέξη "εκλογές"???

Μας έχεις κουφάνει, μεγάλε ειδήμονα!!!

 

12 - (31:58) - Δρακόπουλος - Πανουσόπουλος: είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα!!!

"Φανταστείτε με πώς ένιωσα όταν είδα τη δήλωση του κουμπάρου μου του Πανουσόπουλου, που του πήρα στην πλάτη μου τον σύλλογο! Τότε δεν υπήρχε το ΚΙΜΕ. Τα έξοδα της Φραγκούλη τα είχε αναλάβει ο Πανουσόπουλος! Τσοντάριζα κι εγώ για τον σύλλογο του Πανουσόπουλου και της Φραγκούλη! Φανταστείτε πώς ένιωσα, όταν διάβασα την κατάπτυστη επιστολή με τα "δεν φταίω εγώ, ο Δρακόπουλος τα έκανε όλα"! Θα τα πούμε, όμως, στο δικαστήριο!"

Ψέματα με μανδύα αλήθειας! Η Αλήθεια είναι ότι όλα τα έξοδα, δικά του και της Φραγκούλη, τα πλήρωνε ο Πανουσόπουλος! Η Αλήθεια είναι ότι ο Πανουσόπουλος είχε βάλει το σύλλογό του να κάνει όλες τις αιτήσεις και επιστολές έρευνας (απόδειξη-1), που συνέτασσε ο Δρακόπουλος, προς την ΓΓΑ (απόδειξη-2) και αλλού για την εξιχνίαση των σκοτεινών σημείων ειδικής αθλητικής αναγνώρισης των συλλόγων (απόδειξη-3) και νομιμότητας των εκλογών της ΕΛΟΚ και είχε γίνει λάστιχο να τρέχει με το δικό του αυτοκίνητο και να πληρώνει, όπου ο Δρακόπουλος νόμιζε ότι θα βρει στοιχεία κατά του Γερόλυμπου! Δεν μπορεί τη μια να μας λέει ο Δρακόπουλος ότι ο Πανουσόπουλος είχε αναλάβει τα έξοδα της Φραγκούλη και την άλλη ότι τσοντάριζε αυτός!!! Είναι κοινός ψεύτης!

Ακόμα και για την υποταγή του Πανουσόπουλου στον Γερόλυμπο καθώς και την δήλωση αποποίησης της ένορκης κατάθεσής του (απόδειξη-4), η Αλήθεια είναι ότι  ο Πανουσόπουλος τα έκανε αυτά (απόλυτα απαράδεκτα βέβαια) υπό το κράτος της απομόνωσης από τον Δρακόπουλο από το ΚΙΜΕ και ταυτόχρονου εκβιασμού από τον Γερόλυμπο με διαγραφή και επικείμενο κλείσιμο του συλλόγου του! Όχι ότι αυτό αποσείει τις ευθύνες Πανουσόπουλου, αλλά λαμβάνεται υπόψη και ως πίεση Δρακόπουλου σε αυτή την κατεύθυνση! Δηλαδή, τον έδιωξε επειδή πήρε την JKA-Hellas και μας λέει ότι τους πρόδωσε, ο Παραμυθάς!

Ας θυμηθούμε ότι στην Ενότητα 5:

"Αμάρτησε για τα αθλητικά όνειρα του παιδιού του" ομολογεί υποκριτικά και θρασύτατα στην ένορκη κατάθεσή του ο Σπύρος Δρακόπουλος γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια τα αθλητικά όνειρα όλων των άλλων παιδιών όλων των άλλων γονέων! Αεριτζής, υποκριτής, ανέντιμος στήριξε ενσυνείδητα από το καίριο πόστο του μέλους της Εφορευτικής Επιτροπής τη ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΝΟΘΕΙΑ των εκλογών του Γερόλυμπου στην ΕΛΟΚ το 2012 με εικονικούς αντιπροσώπους συλλόγων μεταξύ των οποίων και τέσσερεις να είναι συγγενικά του Δρακόπουλου πρόσωπα!!! Και επειδή το ομολόγησε θεωρεί ότι δεν φέρει πλέον καμιά ευθύνη και καμιά ενοχή, ο ηλίθιος! Και κατηγορεί τον Πανουσόπουλο, που άλλαξε την ένορκη κατάθεσή του!!!

Τελικά, η δήλωση Πανουσόπουλου δεν θα εμφανιστεί στο δικαστήριο από τον Γερόλυμπο, διότι αποδεικνύει καραμπινάτο ΕΚΒΙΑΣΜΟ από τον Γερόλυμπο και ταυτόχρονα ο Πανουσόπουλος θα την έχει πολύ άσχημα στο δικαστήριο, που είμαστε συγκατηγορούμενοι, διότι θα ζητήσω και εγώ την παραδειγματική του τιμωρία! Αφήστε που, μάλλον, ο Γερόλυμπος έβαλε δικηγόρο στον Πανουσόπουλο!!! Ά, ρε καράτε ατελείωτο! Όλη τη σαβούρα έχεις μαζέψει!!!

 

13 - (33:33) - Ατελείωτοι όρκοι "μη ρεβανσισμού" για προσηλυτισμό των συλλόγων Γερόλυμπου!

"Ο Γερόλυμπος είναι ο στόχος μου! Οι άλλοι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα από το Δρακόπουλο! Δεν εννοώ από το ΚΙΜΕ, από το Σπύρο το Δρακόπουλο εννοώ, που είναι διάολος και όποιος θέλει ας έρθει αντίπαλός μου στα δικαστήρια! Θα με νιώσει στο πετσί του! Κανένας δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από μένα, ούτε κι ο Πανουσόπουλος, ούτε κι ο Πανετσίδης! Κανένας! Ούτε ο Χονδροματίδης, ούτε ο Κανέλλης! Δεν πρόκειται να ακουμπήσω ... μύγα! Και ξέρετε γιατί? Γιατί είμαι πάνω από τις μύγες!!! Είμαι πάνω από τον Γερόλυμπο, που είναι ένας γίγαντας με γυάλινα πόδια!"

Τώρα Γερόλυμπε έχασες και τους 117 συλλόγους!

 

14 - (35:20) - Συγχωροχάρτια φτάνει να μας ψηφίσετε! Όσοι δεν σας ψηφίσουνε?

"Διατηρώ φιλικό δεσμό με τον Κώστα Παπαδόπουλο. Με φιλοξενεί και τον φιλοξενώ. Με είχε διαγράψει το 2015. Εξαπατημένος ήτανε όπως ήμουνα κι εγώ! Γιατί, λοιπόν, να έχω ρεβανσισμό στον κάθε Πανουσόπουλο, Πανετσίδη? Ό,τι κάνανε, κάνανε, πάει τελείωσε!"

Δεν πιάνει το κόλπο! Οι 117 ΔΕΝ σε θέλουνε! Και δεν θέλουνε το ΚΙΜΕ και εξαιτίας σου!

 

15 - (36:13) - Ερμηνεία των Οδοιπορικών και των Αμοιβών των Δικηγόρων της ΕΛΟΚ!

Τώρα μπήκαν και οι θεατές-ακροατές και παριστάνουν την Εξελεγκτική Επιτροπή, οποότε ο ειδήμων απαντά:

"Αποκαλύπτει ότι πρώτον ο δικηγόρος Μουρνιανάκης της ΕΛΟΚ και του Γερόλυμπου έχει πληρωθεί από λεφτά των συλλόγων για το δικαστήριο CAS Γερόλυμπου κατά Παγκόσμιας και για τις υποθέσεις του Τριάθλου, δεύτερον η ΕΛΟΚ πληρώνει αμοιβές στη Δικαστική Επιτροπή για να δικάζει συλλόγους!

Υπό έλεγχο βέβαια και τα οδοιπορικά τα δικά τους! Καλά για τον Τσαρτσιταλίδη, αλλά γιατί βγάζουν οδοιπορικά για τον Μπαλασόπουλο, την Ποντίδα, τον Μπουλούμπαση?"

Αποκαλύπτει εδώ λεπτομέρειες των παραστατικών αποδείξεων πληρωμής του Ταμείου της ΕΛΟΚ! Μα αυτά συζητούνται μόνο αν επιδεικνύονται ταυτόχρονα και τα αποδεικτικά στοιχεία! Δημοσιοποιούνται νόμιμα αυτά σε αυτή τη φάση ή κάνει επίδειξη γνώσεων επί απορρήτων προσωπικών στοιχείων?

 

16 - (39:37) - Λανθασμένη, ως συνήθως, ερμηνεία της ύπαρξης των Ενώσεων στην ΕΛΟΚ!

"Ερώτημα: Τι έγινε με τις Ενώσεις και τις διέλυσαν?

Απάντηση Δρακόπουλου: "Βρέθηκε ένας φάκελος στην ΕΛΟΚ για την Ένωση Βορείου Ελλάδος. Αυτή η Ένωση είναι ενεργή. Νομικά δεν έχει κλείσει! Άρα οποιοσδήποτε σύλλογος της Βορείου Ελλάδος έχον έννομο συμφέρον ανά πάσα στιγμή μπορεί νομικά να ζητήσει τα ρέστα!" ........... και άλλες κοτσάνες!!!

Θα μας τρελάνεις με τις κοτσάνες σου!

Ο Νομικός Ειδήμων μας λέει για άλλη μια φορά μπαρούφες, ενώ ως Δικολάβος πάει να βγάλει δουλειά για τα δικαστήρια!

Η Αλήθεια είναι ότι όλες οι Ενώσεις της ΕΛΟΚ ήταν μια απάτη του Γερόλυμπου για να "πουλάει" ανύπαρκτους τίτλους στους ηλιθίους, που ήθελαν να λένε στο ... χωριό, στη γκόμενα ή στον περίγυρό τους ότι ήταν "πρόεδροι", γραμματείς, "τεχνικοί σύμβουλοι" και άλλες φανφάρες!

Η Αλήθεια είναι ότι βάσει του αθλητικού νόμου οι Ενώσεις αθλητικών ομοσπονδιών είναι αυθύπαρκτα και ανεξάρτητα νομικά πρόσωπα με δικό τους καταστατικό και εκλογές. Οι ψευτο-ενώσεις της ΕΛΟΚ νομικά δεν είχαν τίποτα από αυτά και άρα νομικά δεν υπήρξαν ποτέ, αλλά ήταν δούλεμα σε ψιλό γαζί από τον Γερόλυμπο στους "τιτλούχους" ηλιθίους!!! Αν υπήρχαν, τότε δεν μπορούσαν να κλείσουν μόνο με μια απόφαση της ΕΛΟΚ ή του Γερόλυμπου, αλλά με απόφαση της Γενικής τους Συνέλευσης!

Παρ' όλα αυτά, όμως, Ταμείο-μαϊμού είχαν από διοργανώσεις, που κατέληγε στις τσέπες του Γερόλυμπου χωρίς να φαίνεται στο Ταμείο της ΕΛΟΚ!!! Αυτό ήταν από πάντα το κόλπο!!!

 

17 - (41:25) - Αποφυγή επιχορηγήσεων και ελέγχων από την ΕΛΟΚ: Λανθασμένες ερμηνείες ακόμα και στα αυτονόητα!

"Η ΕΛΟΚ απέφευγε τον έλεγχο της ΓΓΑ επειδή δεν επιδοτείτο, αλλά ήρθε ο έξυπνος ο Αυγενάκης και τους είπε ότι τα προνόμια (στέγαση, στάδια αγώνων, μόρια αθλητών) θεωρούται επιδότηση!"

"Όταν ο Κοντονής έστειλε στον Γερόλυμπο τους ελεγκτές της ΓΓΑ, αυτοί έπεσαν σε τοίχο, διότι ο Γερόλυμπος επικαλέστηκε ότι η ΕΛΟΚ δεν επιχορηγείτο!"

"Έρχεται τώρα ο Αυγενάκης και του λέει εφόσον σου δίνω προνόμια, θα σε ελέγχω κιόλας!"

 

Αυτά υπήρχαν και ήταν γνωστά πάντα και παρ' όλα αυτά δεν λειτούργησαν ποτέ! Για τους ίδιους λόγους ΔΕΝ θα λειτουργήσουν και τώρα: διότι η ΓΓΑ είναι μια ανίκανη και άχρηστη δημόσια υπηρεσία διατηρούμενη έτσι μόνο για ρουσφετολογικούς λόγους!!!

40 χρόνια δεν έκανε ελέγχους στις ομοσπονδίες, τους δίνει τις ετήσιες επιχορηγήσεις χωρίς να ελέγχει πού πήγαν τα λεφτά της προηγούμενης χρονιάς, δεν έχει ειδικά κατηρτισμένους για τις ιδιαιτερότητες των αθλημάτων, δίνει αναγνωρίσεις σε ομοσπονδίες με πολιτικά κριτήρια, ιδρύει σχολές προπονητών τίγκα στις παρανομίες και υλοποιεί δεκάδες άλλες διοικητικές ηλιθιότητες στον αθλητισμό! Για παράδειγμα, στις μέρες μας δημιουργεί εσπευσμένα το Μητρώο Σωματείων, που είχε νομοθετηθεί από το 2016 (!), με συλλόγους κυριολεκτικά "ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ", αφού λόγω πανδημίας δεν έχουν ούτε ένα αθλητή στα γυμναστήριά τους, ενώ ταυτόχρονα δεν έχουν σε εξέλιξη πραγματικούς αγώνες των αθλημάτων!

Πότε είπε ο Αυγενάκης στην ΕΛΟΚ "Θα σε ελέγξω."?

Οι άσχετοι Αυγενάκης και Μαυρωτάς μου φαίνονται πολύ ύποπτοι στο θέμα Γερόλυμπου από τις φωτογραφίες τους με την Ποντίδα και τον Λαζαρίδη! Ένας Υφυπουργός, που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα (κι αν δεν γνωρίζει, τού το λένε στη ΓΓΑ) δεν πρέπει να εκτίθεται με τέτοιες φωτογραφίες "αποδοχής" των απατεώνων! Οι δύο ανωτέρω της ΕΛΟΚ έχασαν τη φίλαθλη ιδιότητα, ενώ κατηγορούνται χρόνια ως απατεώνες και ο Υφυπουργός μοστράρεται δίπλα τους?

Να τον δούμε τι θα κάνει για την αμαρτωλή ΕΛΟΚ!!!

 

18 - (45:04) - Σταθερή επιδίωξη της ΕΛΟΚ η δήθεν τιμωρία των μη επιχορηγήσεων  από την εγκληματικά αδιάφορη ΓΓΑ!

Ερμηνείες Δρακόπουλου της πεντάρας και στην τύχη!

Η Αλήθεια είναι ότι στην οικονομική κρίση του 2010 βγήκε ο τότε ΓΓΑ Πάνος Μπιτσαξής και ανακοίνωσε τη μείωση των επιχορηγήσεων για πολλές ομοσπονδίες και την διακοπή για πολλές άλλες, αλλά δεν διέκοψε τις μισθοδοσίες των υπαλλήλων. Η ΕΛΟΚ ήταν μέσα στις "άλλες"!

Η ΕΛΟΚ μέχρι τότε έπαιρνε επιχορηγήσεις, που είχαν φτάσει τις 500.000 € και είχε την υποχρέωση οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου από την ΓΓΑ άσχετα αν η άχρηστη αυτή υπηρεσία ποτέ δεν έκανε! Στο τέλος του 2012 η ΕΛΟΚ απέλυσε τους πέντε υπαλλήλους της, ώστε να αποκοπεί και από τη παροχή της μισθοδοσίας τους από τη ΓΓΑ (η οποία ΔΕΝ είχε διακοπεί!) και έκτοτε ο Γερόλυμπος σε κάθε "υπαινιγμό ελέγχου" πρόβαλλε το άρθρο του νόμου, που λέει ότι αν η ομοσπονδία καλύπτει άνω του 50% των εξόδων της από ίδια έσοδα δεν υποχρεούται σε υποβολή προϋπολογισμών, απολογισμών και ελέγχου από τη ΓΓΑ! Ας σημειωθεί ότι όταν υπέβαλε η ΕΛΟΚ τα ανωτέρω στη ΓΓΑ, τα πέταγαν σε ένα συρτάρι χωρίς να τα ελέγχουν!

Σε αυτό ακριβώς το σημείο πρόσθεσε ο Γερόλυμπος την πραγματική ΜΗ υποβολή προϋπολογισμών και απολογισμών της ΕΛΟΚ προς τη ΓΓΑ από το 2011 και μαζί με την υποχρέωση ελέγχου διέκοψε ταυτόχρονα και την υποχρέωση ανάρτησης των αποφάσεων του ΔΣ στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ ρίχνοντας ένα μαύρο πέπλο σε όλες ανεξάρτητα τις δραστηριότητες της ΕΛΟΚ!

Αυτά έγιναν στις αρχές του 2013 και ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ "ΔΑΣΚΑΛΟΙ" ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΟΚ τα δέχτηκαν!

Με τα χρόνια ο Γερόλυμπος οργάνωσε την ΕΛΟΚ να έχει περί τις 300.000 € φανερά ίδια έσοδα από νόμιμες και παράνομες δραστηριότητες της ΕΛΟΚ και κατά τη γνώμη μου άλλα 100.000 € κρυφά από καραμπινάτα παράνομες δραστηριότητές της, ενώ ταυτόχρονα εμπόδιζε κάθε έλεγχο των οικονομικών από τη ΓΓΑ!

Και έτσι φτάσαμε στη σημερινή κατάσταση να τον κυνηγάνε για τα Ταμεία όλων των προηγουμένων ετών, που έχει βάλει στην τσέπη!

Όσον αφορά στα μόρια, στα στάδια και στις ασυνάρτητες εξηγήσεις του Δρακόπουλου για αυτά, η Αλήθεια είναι ότι το πνεύμα του νόμου είναι ενιαίο και σαφές: οι παροχές της Πολιτείας προς μια ομοσπονδία δεν πρέπει να είναι ανεξάρτητες, αλλά να δίνονται πακέτο όταν η ομοσπονδία πληροί τις προϋποθέσεις ελέγχου των δραστηριοτήτων της και να κόβονται πάλι πακέτο όταν η ομοσπονδία τις αρνείται!

Με δυό λόγια: δεν υποβάλλεις ό,τι ζητείται, τότε κόβονται όλα! Με αυτό τον τρόπο δημιουργούνται συνθήκες αυτοκάθαρσης και αυτοελέγχου στην ομοσπονδία! Αλλά οι υπάλληλοι, οι διευθυντάδες και οι πολιτικοί προϊστάμενοι της εγκληματικής ΓΓΑ έχουν αφήσει εσκεμμένα ή/και με την αδιαφορία τους παράθυρα για κλέφτες, διαρρήκτες, ληστές και "νονούς της μέρας" να φτάνουν στο δημόσιο χρήμα μετατρέποντας τις ομοσπονδίες σε "μαγαζιά τους" βγάζοντας και αυτοί κάποιο "χαρτζιλίκι"!!!

 

19 - (48:15) - ... "Τζόκερ" για την ΕΛΟΚ ο Εξωγήινος Θόδωρος Σιετής!!!

"Παιδάκι Τριανταφύλλης": Πες μας πώς σου φαίνεται ο κ. Σιετής, που πρότεινε ο κ. Εσπίνος για πρόεδρο της ΕΛΟΚ!

Πόσα θέλετε να μας τρελάνετε? Τι δουλειά έχει ο Εσπίνος να προτείνει πρόεδρο για την ΕΛΟΚ? Και ποιός θέλετε να την χάψει αυτή την κοτσάνα? Και ποιοί συζητάτε αυτό το θέμα? Ο Τριανταφύλλης, που γυμνάζει τα παιδιά του και ο Δρακόπουλος, που του έχει πέσει από δίπλα? Μα τόσο ηλίθιοι είσαστε ώστε να πιστεύετε ότι γίνεται πιστευτή μια τέτοια συνέντευξη?

Ο Δρακόπουλος στην αρχή για να αναρριχηθεί στην αντιπολίτευση είχε κολλήσει από δίπλα (2013-2014) στον "φίλο του Εσπίνος" Ηλία Χρήστου! (Γιατί ο Εσπίνος δεν έβγαλε πρόεδρο τον Χρήστου?) Στη συνέχεια το "αυτοκόλλητο" Δρακόπουλος "μεταφέρθηκε" (2016) στους Γιώργο Μπίκα, Άρη Κραββαρίτη, Κώστα Γκουβούση, Τάσο Πανουσόπουλο, Γιώργο Κοσμίδη και άλλους "δασκάλους"! Όλων αυτών επιδίωξε να αναλάβει τις δικαστικές υποθέσεις των συλλόγων τους και άλλων συλλόγων καθώς και της αντιπολίτευσης του ΚΙΜΕ. Και όχι μόνο αυτά, αλλά ανέλαβε και την "τεχνική ηγεσία" στα προγράμματα εκλογών, όπου και απέτυχε παταγωγώς ή "πούλησε" τις εκλογές του 2016 στον Γερόλυμπο!

Γιατί το λέω αυτό? Διότι οι εκλογές του 2016 είχαν την φοβερή ιδιομορφία να περιλαμβάνουν τυποποιημένο "Σχέδιο Πρακτικού" από συνδικαλιστικό όργανο, όπου οι ψηφίζοντες ήταν άτομα με ονοματεπώνυμο και μόνο! Στην ΕΛΟΚ, όμως, ψηφίζουν τα μέλη της, που είναι σύλλογοι δια των αντιπροσώπων τους και συνεπώς στο Πρακτικό Ψηφοφορίας θα πρέπει εκ του νόμου να αναγράφονται για κάθε ψηφίζοντα αντιπρόσωπο "όνομα συλλόγου και όνομα αντιπροσώπου! Αυτός είναι Λόγος Άμεσης Ακύρωσης των Εκλογών με Ασφαλιστικά Μέτρα, διότι απλούστατα τα άτομα ΔΕΝ είναι τα μέλη της ομοσπονδίας και άρα το Πρωτόκολλο Ψηφοφορίας είναι ΑΚΥΡΟ! Αυτό ακριβώς ο μοστραριζόμενος ως Ειδήμων Δικολάβος και Γνώστης των Νομικών Θεμάτων θεωρώ ότι το γνώριζε και το γνωρίζει, ώστε η αποδοχή αυτής της κατάστασης την ημέρα των εκλογών της 11-9-2016 για μένα να αποτελεί βεβαιότητα ότι ΄"πουλησε" τις εκλογές στον Γερόλυμπο!!!

Ο χρόνος κύλησε και σήμερα ο Δρακόπουλος επιδίδεται στο να πλέκει το εγκώμιο και να προωθεί με παιδαριώδη προπαγάνδα τον Θεόδωρο Σιετή για πρόεδρο της ΕΛΟΚ! Ποιός είναι, πώς βρέθηκε και από ποιόν πλανήτη ήρθε ο Εξωγήινος για το καράτε Σιετής δεν με ενδιαφέρει καθόλου και να είναι καλά ο άνθρωπος! Για μένα είναι το "τρέχον" θύμα του Δρακόπουλου!

Και ο Δρακόπουλος, ξαναλέω, δεν είναι ο απλός γονιός, που ενδιαφέρεται για το παιδί του, σε αντίθεση με τους χιλιάδες άλλους γονείς που δεν ενδιαφέρονται, αλλά είναι ο άνθρωπος που αποκρύπτει από τον καθένα (και από εμένα από τον Νοέμβριο του 2016, μετά τις εκλογές) τις δικαστικές υποθέσεις όλων των εμπλεκομένων "σκοπίμως" και "παρεξηγημένα", όπως λένε και τα "παιδάκια" στην αρχή του βίντεο, κρατώντας την διαχείρισή τους ή/και την χειραγώγησή τους για τον εαυτό του!

 

20 - (50:02) - Το ξεκαθάρισμα των επιδιώξεων Δρακόπουλου με υπόλειμμα: "Τελικά τι ρόλο παίζει?"

Πρώτον: δεν φιλοδοξώ διοίκηση! Δεν με ενδιαφέρει.

Ευεργεσίες: ο σύλλογός μου είναι ανοικτός για οποιονδήποτε ζητήσει τη όποια βοήθεια.

Αμνηστία: δεν έχω ρεβανσιστικές τάσεις για οποιονδήποτε.

(Παρένθεση: εδώ τελείως τυχαία πρόσεξα τα βλέμματα των παρουσιαστών στο βίντεο, όπως στην επόμενη φωτό: χάχαχαχααα!!!)

Μαχητής: Μόνο ένας θα με βρίσκει μπροστά του σε όλα τα δικαστήρια!

"Εγώ": Εγώ, όπως τού 'κλεισα το  μαγαζί του Τριάθλου θα του κλείσω και τούτο! Όχι για να το πάρω, αλλά για να το πάρετε εσείς που το αξίζετε!

Άντε, βγήκατε και με μαγαζί! Ουδέν Σχόλιον! (Για το Τρίαθλο τα έχουμε πει!)

 

21 - (51:51) - Κατασυγκινημένα τα ανιστόρητα "παιδάκια", που φιλοξένησαν την "προσωπικότητα"!

"Καλά που τα είπαμε για να μάθει ο κόσμος την αλήθεια" και άλλα ευτράπελα!

 

22 - (52:38) - Έπαινοι, ενθαρρύνσεις και καληνύχτες στα "παιδάκια", που παρουσίασαν και σε εκείνα που παρακολούθησαν!!

Είναι μαζί μας όλες οι υγιείς δυνάμεις του καράτε!

Όλες οι δυνάμεις του καράτε είναι υγιείς πλην ενός ατόμου!

 

Οι 117 σύλλογοι είναι υγιείς? Πώς φτάσαμε ως εδώ? Με τους υγιείς? Πώς ξεκίνησε η απάτη από το 1995? Με τους υγιείς? Πώς διατηρήθηκε η απάτη 25 χρόνια? Με τους υγιείς?

Για τις τελευταίες μαλακίες: Ουδέν Σχόλιον!

 

 Τ Ε Λ Ο Σ    Κ Ρ Ι Τ Ι Κ Η Σ    Β Ι Ν Τ Ε Ο


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα δύο άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


 Και τελος, ακολουθούν τα παραδείγματα κακοήθους "απώθησης" του Θύμιου Περσίδη από το χώρο του ΚΙΜΕ στο Facebook!

 Αλλά ακόμα και αν κάνω λάθος, ακόμα και σε αυτή την περίπτωση η κατάσταση της κακοήθειας έχει παρατραβήξει και πρέπει να σταματήσει!!!

 

            


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα δύο άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .