karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 26/9/2016. 

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr,  σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!

 (Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!)


 Από σήμερα μέχρι την Έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο την 1-8-2020

 έχουμε ακόμα 1400 ημέρες και το Ελληνικό Καράτε εξακολουθεί να παίζει το ... πουλί του!!!

 Εκλογές ΕΛΟΚ-ΑπΗλ: Το χρονικό ενός πολυ-αναμενόμενου εγκλήματος!

  Όταν κάποιος δεν ξέρει την ιστορία του, τότε είναι καταδικασμένος να την επαναλαμβάνει!

 

 Το Καράτε είναι ένα άθλημα υψίστης ηθικής βουτηγμένο είκοσι χρόνια στη λάσπη της διαφθοράς με την απόλυτη συμμετοχή όλων ανεξαιρέτως (εκτός από όσους διαγράφηκαν από την ΕΛΟΚ ή έφυγαν μόνοι τους ή δεν έγιναν ποτέ δεκτοί), εκ των οποίων κάποιοι τώρα παριστάνουν τις μετανιωμένες Μαγδαληνές!


Στο Κλουβί

με το Λιοντάρι!

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

Το karate.gr λειτουργεί ανεξάρτητα και αυτόνομα με βάση και στόχο την αλήθεια και το δίκαιο χωρίς επιρροές, υπαγορεύσεις και μεσάζοντες. Ειδικεύεται στην Έρευνα με Φαντασία, Ανίχνευση των Πληροφοριών, Ενδελεχή Aνάλυση των Πληροφοριών, Επιβεβαίωση των Πληροφοριών με Αποδεικτικά Στοιχεία και, τέλος, με Ορθή Απόδοση της Βαρύτητας σε κάθε Αποδεικτικό Στοιχείο.

Όταν το karate.gr αναδημοσιεύει κάποια ξένη είδηση ή πληροφορία, τότε μνημονεύει και την πηγή της. Αν δεν μνημονεύεται η πηγή κάποιας είδησης ή πληροφορίας, τότε αυτή αποτελεί αποτέλεσμα αποκλειστικής έρευνας και επεξεργασίας του karate.gr.


 Επιτέλους, μπήκαν οι Ελεγκτές στην ΕΛΟΚ!

 Σε όλα τα επόμενα να προσθέσετε ότι το Καράτε θα συμπεριλαμβάνεται στα Ολυμπιακά Αθλήματα για τους Ολυμπιακούς του 2020 στο Τόκιο! Γι' αυτό το λόγο η ΕΛΟΚ θα πρέπει να "καθαριστεί" από τα λαμόγια εν ριπή οφθαλμού! Προσοχή στην καταγραφή των ευρημάτων, διότι θα ακολουθήσει ποινική δίωξη των υπευθύνων της ΕΛΟΚ από ενδιαφερόμενα άτομα και συλλόγους!

 Παιδάκια Ελεγκτές:  Για βάλτε στον έλεγχο και τις καραμπινάτες παρανομίες κατά τις τρέχουσες εκλογές της ΕΛΟΚ από τα Καρα-λαμόγια!


 

Γερόλυμπος

Επίτιμος πρόεδρος και "μαγαζάτορας" της ΕΛΟΚ!!!

Μπουλούμπασης

Παράνομος Πρόεδρος διότι προπονητής!

Γερολύμπου

Παράνομη

Γεν. Γραμ. στην "οικογενειακή επιχείρηση"!


Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής,  διότι προπονητής!

Βόβλας

Παράνομος Ταμίας διότι προπονητής!

Πρόσφατο εγκεφαλικό!

 

Ράλλης

Ειδικός Γραμματέας

Δημητριάδης

Παράνομο

μέλος, διότι προπονητής!

Πάσης

 Παράνομος, διότι προπονητής!


Χανικιάν

 Αντιπρόεδρος = Εκτός ΔΣ, διότι εγκεφαλικό!

Καραπλιάγκος

Αθανάσιος

Νέο Μέλος

Τσαρτσιταλίδης

Κίμων

Νέο Μέλος

Χαρίσης Ιωάννης

Νέο Μέλος

(από το σύλλογο του Καρβούνη!?!?)

Καρβούνης

Παράνομος Εφ. Εθν. Ομάδων, προπονητής, αστυνομικός!

Εξέπεσε!

 


Σκοπελίτης

Ιδιοκτήτης

"Sportdata", εξωτερικός συνεργάτης!!!

Γκάζι, Διευθυντής αθλήματος, νόμιμος προπονητής, παράνομα ψηφίζει!!!


Χριστοδούλου

Η "ElpidaTours!"

εξωτερικός συνεργάτης!!!

Όσοι παρανόμησαν παραμένουν για να πληρώσουν!

Ο Πουπουλιάρης!

Με τις πρόσφατες εκλογές προστέθηκε στους ανωτέρω και ο Δικηγόρος, τέως Νομικός Σύμβουλος της ΕΛΟΚ, κύριος Δημήτρης Μπαλασόπουλος! Του εύχομαι ... να ξέρει τι κάνει!


Η Ιστορία του Καράτε στην Ελλάδα από τον κορυφαίο ειδικό στο Καράτε και συνεχίζεται!

Με κλικ στις εικόνες κατεβάστε τα pdf στον υπολογιστή σας!

Μόνο μία περίπτωση υπάρχει για δίκαιες και αμερόληπτες εκλογές: Να τις οργανώσει Προσωρινή Διοίκηση με οπωσδήποτε τον Περσίδη μέσα και να γίνουν με απλή αναλογική!!! Και για παράδειγμα, παρακολουθήστε στα επόμενα τι έγινε στις πρόσφατες εκλογές της ΕΛΟΚ-ΑπΗλ!!!


Η πρόσφατη ΓΣ και οι Αρχαιρεσίες της ΕΛΟΚ-ΑπΗλ ήταν άκυρες από την πρόσκληση και τη διαδικασία της ΓΣ, αλλά και καθ' όλη την διαδικασία της διενέργειας των Αρχαιρεσιών, διότι εντοπίζονται παρανομίες από (1) απάτες του ΔΣ/ΕΛΟΚ, (2) απάτες του Προεδρείου της ΓΣ, (3) τραγικά λάθη της Δικαστικής Αντιπροσώπου και (4) βλακείες της αντιπολίτευσης!

 

Με βάση την αρίθμηση στο προηγούμενο άρθρο του karate.gr συγκεντρώνουμε, κατηγοριοποιούμε και αθροίζουμε τις απάτες, τα τραγικά λάθη και τις βλακείες, που συνθέτουν τις παρανομίες, οι οποίες αποδεικνύουν ως παράνομη και άκυρη την ΓΣ της ντροπής της 11/9/2016!

Η αρίθμηση αυτή αρχίζει από το της (1) της Πρόσκλησης, αλλά πριν από το (7) της ΓΣ θα προσθέσουμε και μερικές παρατηρήσεις που μας διέφυγαν!

Θυμίζουμε εδώ ότι: 1) πρόεδρος της ΓΣ εκλέχθηκε (φυσικά κατά παραγγελία Γερόλυμπου) ο "πουλημένος αχυράνθρωπος" του Γερόλυμπου δικηγόρος Βόλου Στέφανος Τσικελούδης, αντιπρόσωπος του συλλόγου (98) του Γιάννη Στεφάνου, και γραμματέας ένας δεύτερος "πουλημένος αχυράνθρωπος" του Γερόλυμπου, που τον ψάχνω, (27/9/2016: και όχι ο Κίμωνας Τσαρτσιταλίδης ο οποίος αναγράφηκε αρχικά εκ παραδρομής και του ζητώ συγνώμη γι' αυτό)! και 2) Υπεύθυνοι της επίβλεψης των διαδικασιών και των αντιδράσεων της Αντιπολίτευσης ήταν κατ' αρχήν ο αρχηγός της Γιώργος Μπίκας και κατά δεύτερο λόγο ο εκπρόσωπός της στην ψηφοφορία και την καταμέτρηση των ψήφων Σπύρος Δρακόπουλος!

Πολλές από τις απάτες του ΔΣ/ΕΛΟΚ χρεώνονται κατωτέρω και ως βλακείες της Αντιπολίτευσης, διότι ενώ ήταν αναμενόμενες και μπορούσαν να προβλεφθούν και να αποφευχθούν, αν είχαν γίνει οι κατάλληλες νομικές κινήσεις, κάτι τέτοιο ΔΕΝ έγινε με αποτέλεσμα να προκύπτουν σειρά "χρονοβόρων σε προ-ολυμπιακή περίοδο" και "πολυέξοδων σε περίοδο οικονομικής κρίσης" δικαστικών συγκρούσεων!

 

Στη στήλη "Απάτες του ΔΣ" βάζω κίτρινο στα κουτάκια με τις βαρύτερες παρανομίες για το δικαστήριο!

 

    Ε Υ Θ Υ Ν Ε Σ

Α/Α

Π Α Ρ Α Ν Ο Μ Ι Ε Σ     Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Σ

Απάτες

Δ.Σ.

Απάτ.

Προε-δρείου

Λάθη ΕφΕπ

+ΔικΑντ

Βλακείες

Αντιπολ.

1 Μαζί με την πρόσκληση το ΔΣ ΔΕΝ είχε στείλει στους συλλόγους, όπως όφειλε, τον Αναλυτικό Απολογισμό και την Έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής! 2     2
2 Βάσει του αθλητικού νόμου η Εφορευτική Επιτροπή αποτελείται από τρία άτομα της ΕΛΟΚ και ένα την Δικαστική Αντιπρόσωπο: σύνολο τέσσερα! Η ΕφΕπ που διενέργησε τις εκλογές αποτελείτο από δύο άτομα από την ΕΛΟΚ και την Δικαστική Αντιπρόσωπο και άρα ήταν παράνομη! 1   1 1
3

Οι εκλογές ήταν διπλές: μία για ΔΣ + ΕξΕλ της ΕΛΟΚ και μία για τον εκπρόσωπο της ΕΛΟΚ στην ΕΟΕ! Το καταστατικό ορίζει ότι ο εκπρόσωπος στην ΕΟΕ είναι μέλος του ΔΣ και συνεπώς πρώτα έπρεπε να οριστικοποιηθεί το ΔΣ και μετά να γίνουν εκλογές για τον εκπρόσωπο στην ΕΟΕ. Αυτό ΔΕΝ έγινε, αλλά οι δύο εκλογές έγιναν ταυτόχρονα!

1   1 1
4 Δεν τηρήθηκε από το ΔΣ/ΕΛΟΚ η διαφανής και προσιτή γνωστοποίηση στους συλλόγους-μέλη της των δικαιουμένων ψήφου συλλόγων και των αντιπροσώπων τους πέντε ημέρες πριν από τις εκλογές, όπως ορίζουν και ο νόμος και το καταστατικό! 1     1
5

Με την απόκρυψη των δικαιουμένων ψήφου συλλόγων και των αντιπροσώπων τους, το ΔΣ/ΕΛΟΚ έφερε στη ΓΣ συλλόγους, οι οποίοι ενδεχομένως: 1) δεν είχαν συμπληρώσει χρόνο από την εγγραφή τους στην ΕΛΟΚ, 2) δεν είχαν πληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις στην ΕΛΟΚ, 3) δεν είχαν δέκα αθλητές σε αγώνες της ΕΛΟΚ την προηγούμενη χρονιά, 4) είχαν δώσει λευκή βεβαίωση για εικονικό αντιπρόσωπό τους στη ΓΣ, 5) ΔΕΝ είχαν την ειδική αθλητική αναγνώριση από τη ΓΓΑ! (και άλλα)

Είναι προφανές ότι αν δεν συνέβαινε τίποτα από τα ανωτέρω, τότε δεν είχαν κανένα λόγο να κρύψουν ως κόρη οφθαλμού την κατάσταση συλλόγων-αντιπροσώπων!

1     1
           
 

Π Α Ρ Α Ν Ο Μ Ι Ε Σ   Γ Ε Ν Ι Κ Η Σ   Σ Υ Ν Ε Λ Ε Υ Σ Η Σ

       

ΔΕΝ επιτράπηκε η παρουσία του νομικού της συμβούλου της Αντιπολίτευσης, ενώ ταυτόχρονα το ΔΣ και η αντίστοιχή του παράταξη είχαν εξασφαλίσει τη νομική υποστήριξη του "νομικού συμβούλου" της ΕΛΟΚ (και προσωπικού δικηγόρου του Γερόλυμπου), ο οποίος δούλευε για την απερχόμενη διοίκηση, αλλά πληρωνόταν ΚΑΙ από την Αντιπολίτευση! Ντροπή και προς τον δικηγόρο της αντιπολίτευσης, που τον άφησαν απέξω, αλλά κυρίως προς τη νομιμότητα! Ο "πουλημένος νομικός σύμβουλος" της ΕΛΟΚ και προσωπικός δικηγόρος του Γερόλυμπου Ιωάννης Μουρνιανάκης (αριστερά) το γνώριζε αυτό πολύ καλά και συμμετείχε στην απάτη αυτή!

(Επειδή τα γένια κρύβουν τα χαρακτηριστικά, σε ... ξύρισα! Και τσάμπα μάλιστα!) Μια καταγγελία στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών θα σε στρώσει εσένα!

1 1   1
0β

Πρόεδρος της ΓΣ εξελέγη ο Στέφανος Τσικελούδης, αντιπρόσωπος του συλλόγου (98) του Γιάννη Στεφάνου και δικηγόρος Βόλου! Αλλά ο Στέφανος Τσικελούδης από τα μέσα του 2015 μέχρι και τον Ιούλιο του 2016 ως τοπικός δικηγόρος Βόλου μαζί με τον γνωστό μας νομικό σύμβουλο της ΕΛΟΚ και δικηγόρο Αθηνών Γιάννη Μουρνιανάκη είχαν αναλάβει την Αίτηση για την ακύρωση του καταστατικού της ΕΛΟΑΜΠΕ στο Πρωτοδικείο Βόλου, όπως πιστοποιείται και από την επόμενη ανακοίνωση της ΕΛΟΚ.

 

Αυτό σημαίνει ότι και οι δύο ανωτέρω δικηγόροι πληρώθηκαν για τις παραστάσεις τους και τις προτάσεις τους από την ΕΛΟΚ, πράγμα που σημαίνει ότι πληρώθηκαν από το σύνολο των συλλόγων-μελών της ΕΛΟΚ, πράγμα που σημαίνει ότι πληρώθηκαν ΚΑΙ από τον σύλλογο (98) του Γιάννη Στεφάνου, ως αντιπρόσωπος του οποίου μας εμφανίστηκε ο ... Φαντομάς Στέφανος Τσικελούδης!

Επομένως, με βάση το επόμενο άρθρο 3 §6 του αθλητικού νόμου, ο δικηγόρος Στέφανος Τσικελούδης ΔΕΝ μπορούσε να είναι μέλος του αθλητικού σωματείου του Γιάννη Στεφάνου, αφού εμμέσως πλην σαφώς παρείχε αμειβόμενες υπηρεσίες προς αυτό μέσω της ΕΛΟΚ!

Αφετέρου με βάση το επόμενο άρθρο 14 §2 ο ... ματσαράγκας δικηγόρος Στέφανος Τσικελούδης ΔΕΝ μπορούσε να οριστεί "αντιπρόσωπος" του εν λόγω σωματείου εφόσον ΔΕΝ είναι μέλος του με δικαίωμα να εκλέγει και να εκλέγεται!

Συνεπώς η ΓΣ ήταν καραμπινάτα ΠΑΡΑΝΟΜΗ, αφού ως πρόεδρός της εξελέγη παρανόμως ο Στέφανος Τσικελούδης!!!

Αυτό το ήξεραν και ο Γερόλυμπος και ο Τσικελούδης και ο Μουρνιανάκης!!!

Προκύπτει επί πλέον και το ισχυρό ενδεχόμενο ο δικηγόρος Στέφανος Τσιλκελούδης να πληρώθηκε από το "αφεντικό του" Γιώργο Γερόλυμπο για να έρθει από το Βόλο και να του φέρει εις πέρας την ΓΣ όπως αυτός ήθελε! Για άλλη μια φορά η ΕΛΟΚ-ΑπΗλ πληρώνει δικηγόρους για να κάνουν τις δουλειές του Γερόλυμπου!

1

1

 

1

0γ

Στην αρχή της συνεδρίασης κατατέθηκε στο Προεδρείο (Τσικελούδης, αριστερά, πρόεδρος και προσωρινά Άγνωστος Γραμματέας) προφορική ένσταση για τη συμμετοχή στις εκλογές και παρουσία στη ΓΣ του Γιώργου Γερόλυμπου, η οποία ήταν παράνομη αφού ο Γερόλυμπος ήταν πρόεδρος της Ομοσπονδίας του Τριάθλου! Ο Γερόλυμπος κούνησε ένα χαρτί λέγοντας ότι παραιτήθηκε από το Τρίαθλο και ο Τσικελούδης έκρυψε το χαρτί αρνούμενος να το δώσει να το δει η Αντιπολίτευση και αρνούμενος να το διαβάσει, αλλά λέγοντας "Θα το πάρετε μαζί με τα Πρακτικά"! Είναι φανερό ότι πληρώθηκε από τον Γερόλυμπο για να "δουλέψει" γι' αυτόν! Συγχαρητήρια κε Τσικελούδη! Κέρδισες το κράξιμο της ζωής σου!

Η ένσταση απορρίφθηκε από τον πουλημένο Τσικελούδη και η νοθεία των Αρχαιρεσιών άρχισε! Άλλο ένα ξεφτέρι δικηγόρος, ο Στέφανος Τσικελούδης, ήρθε να μας πουλήσει εξυπνάδες νομιμοποιώντας παράνομα τον Αθλητικό Εγκληματία Γιώργο Γερόλυμπο, λες και τρώμε χόρτα!

1

1

 

1

0δ

Κατά την έναρξη της ΓΣ το Προεδρείο είναι υποχρεωμένο να ελέγξει τους συμμετέχοντες αντιπροσώπους των συλλόγων-μελών της ΕΛΟΚ με βάση μια κατάσταση, που του παρέχει με ευθύνη του το ΔΣ, στην οποία θα αναγράφονται οι συμμετέχοντες σύλλογοι και οι αντιπρόσωποί τους.

Η κατάσταση αυτή θα πρέπει να μένει στα Πρακτικά της ΓΣ, ενώ ένα αντίγραφό της θα πρέπει να χορηγείται και στην Εφορευτική Επιτροπή για να διενεργήσει τις εκλογές, όπως ορίζει το άρθρο 13 §12! Αυτό ΔΕΝ έγινε με ευθύνη του πουλημένου Προεδρείου, αλλά και του "πουλημένου" νομικού συμβούλου, ο οποίος πληρώνεται από την ΕΛΟΚ για να δουλεύει για τον Γερόλυμπο, και η νοθεία των Αρχαιρεσιών συνεχίστηκε!

1

1

 

1

Το Προεδρείο, δηλαδή οι δύο αχυράνθρωποι Τσικελούδης και Άγνωστος γραμματέας, εκλέχθηκαν από την ΓΣ, για αυτήν εργάζονται και σε αυτήν λογοδοτούν.

Συνεπώς, έχουν υποχρέωση να δώσουν το ταχύτερο τα Πρακτικά της ΓΣ σε ΟΛΟΥΣ τους συλλόγους και ΟΧΙ μόνο στο ΔΣ της ΕΛΟΚ, διότι το ΔΣ της ΕΛΟΚ αποτελούμενο από τους ίδιους αθλητικούς εγκληματίες με το προηγούμενο ΔΣ δεν πρόκειται ποτέ να τα δώσει στην Αντιπολίτευση, ώστε να υποστηρίξει τα νομικά της συμφέροντα! Και όμως, οι δύο αυτοί "κύριοι" ΔΕΝ θα δώσουν ΠΟΤΕ τα Πρακτικά στους συλλόγους με το αιτιολογικό ότι "έχουν υποχρέωση να τα δώσουν μόνο στο ΔΣ"! ............... ΔΕΝ μασάμε μάγκες!

Αυτή είναι μελλοντική ΑΠΑΤΗ, που ΘΑ κάνουν! Αν μπορούν ας κάνουν και αλλιώς!

1 1   1
7 Η δήλωση υποψηφιότητας του Γερόλυμπου για τη θέση του εκπροσώπου στην ΕΟΕ είναι παράνομη, διότι είναι πρόεδρος στην Ομοσπονδία του Τριάθλου! Αποδεικνύεται περίτρανα κατωτέρω μετά από τον πίνακα και με βίντεο, όπου το ομολογεί! 1     1
8 Η συμμετοχή του Γερόλυμπου κατά την ημέρα των εκλογών για τη θέση του εκπροσώπου στην ΕΟΕ είναι παράνομη, διότι είναι πρόεδρος στην Ομοσπονδία του Τριάθλου! Αποδεικνύεται περίτρανα κατωτέρω και με βίντεο, όπου το ομολογεί! 1 1 1 1
9 Οι σύλλογοι και οι αντιπρόσωποι τους, που αφέθηκαν να πεισθούν και να ακολουθήσουν τα υπαγορευόμενα από τον Γερόλυμπο και τη Συμμορία του, με αποτέλεσμα την καραμπινάτη νοθεία με εικονικούς αντιπροσώπους της ΓΣ και των εκλογών, είναι συναυτουργοί στο ποινικό αδίκημα της νόθευση εκλογών! - - - -
10 Κατά την Γενική Συνέλευση και πριν από την έγκριση του απολογισμού του οκταμήνου ζήτησε να μιλήσει ο πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής για να πει ότι η Επιτροπή ΔΕΝ κλήθηκε να ελέγξει τον Απολογισμό και ΔΕΝ έγραψε την αντίστοιχη Έκθεσή της. Το πουλημένο Προεδρείο ΔΕΝ τον άφησε να μιλήσει λέγοντας ότι ο Έλεγχος έγινε από ορκωτούς λογιστές! Τέτοιος έλεγχος 1) είναι παράνομος, διότι ο θεσμικός ελεγκτής του Απολογισμού είναι η ΕξΕπ, 2) ΔΕΝ στάλθηκε ούτε δόθηκε στους συλλόγους και 3) ΔΕΝ διαβάστηκε στην ΓΣ! 1 1   1
 

Π Α Ρ Α Ν Ο Μ Ι Ε Σ    Α Ρ Χ Α Ι Ρ Ε Σ Ι Ω Ν

       
11

Πραγματοποιήθηκε η εκλογή δύο τακτικών μελών για την Εφορευτική Επιτροπή, πράγμα παράνομο, διότι ο νόμος και το καταστατικό λένε τρία άτομα για την εφορευτική επιτροπή, των οποίων προεδρεύει ο δικαστικός αντιπρόσωπος! Βλέπετε την Απόφαση 3433/2006!

1 1 1 1
12 Το Πρακτικό Αρχαιρεσιών ΔΕΝ γράφηκε πρωτότυπα, ούτε σε έντυπο από παλιό παρόμοιο της ΕΛΟΚ, αφού κάνει εκλογές από το 1986 (!), αλλά χρησιμοποιήθηκε έντυπο από εκλογές σωματείου συνδικαλιστικού οργάνου υπαλλήλων κάποιου οργανισμού με αποτέλεσμα να μην καταγραφεί η κατάσταση των συλλόγων και των αντιπροσώπων τους που ψήφισαν, αλλά μόνο οι αντιπρόσωποι ως άτομα και οι υπογραφές τους! Απάτη στημένη από τον Γερόλυμπο, που έλαβε χώρα με τις ευλογίες απατεώνων και ηλιθίων!!! 1 1 1 1
13 Πραγματοποιήθηκαν και οι δύο εκλογές για [ΔΣ + ΕξΕπ] και για [Αντιπρ-ΕΟΕ] ταυτόχρονα πράγμα που παραβιάζει το καταστατικό που λέει ότι ο εκπρόσωπος στην ΕΟΕ πρέπει να είναι πρώτα μέλος του ΔΣ και άρα έπρεπε να προηγηθεί και να τελειώση η εκλογή μελών του ΔΣ και μετά να γίνει η εκλογή του αντιπροσώπου στην ΕΟΕ! 1 1 1 1
14 Ως Εφορευτική Επιτροπή εκλέχθηκαν οι Σπύρος Κονταλής και Δημήτρης Δήμας χωρίς να αναγράφονται ποίων συλλόγων αντιπρόσωποι είναι! Αυτό δείχνει να μην είναι κάτι σπουδαίο, αλλά είναι πολύ σπουδαίο, διότι αν οι κύριοι αυτοί είναι αντιπρόσωποι συλλόγων που ΔΕΝ έχουν δικαίωμα να παρευρίσκονται στην ΓΣ, τότε όλη η διαδικασία των Αρχαιρεσιών τινάζεται στον αέρα! 1 1 1 1
15

Στο Πρακτικό Αρχαιρεσιών αναφέρεται ότι η ΕφΕπ "παρέλαβε τις αιτήσεις υποψηφιότητας και έλεγξε το δικαίωμα εκλογιμότητας" πράγμα που είναι ψευδές και δεν τηρήθηκε! Η ΕφΕπ ποτέ δεν παρέλαβε τις υποψηφιότητες και ποτέ δεν τις έλεγξε. Κανένας έλεγχος εκλογιμότητας δεν έγινε από την ΕφΕπ., αφού τα μέλη της έχουν μαύρα μεσάνυχτα για τα σχετικά κωλύματα! Αλλά και μόνο η αναγραφή αυτής της παραγράφου καθιστά υπεύθυνη την ΕφΕπ για τις καραμπινάτα παράνομες υποψηφιότητες, που αυτή δέχτηκε!

1 1 1 1
16 Στο Πρακτικό Αρχαιρεσιών υπάρχουν πολλά κατάλοιπα του ακατάλληλου και παραπλανητικού εντύπου στο οποίο συμπληρώθηκε το Πρακτικό! 1 1 1 1
18 "Διαπιστώσανε ότι τα μέλη ήταν ταμειακά εντάξει"! Ψευδέστατο! Δεν έγινε κάτι τέτοιο! Ταυτόχρονα ομολογούν ότι οι δύο εκ του καταστατικού ετεροχρονισμένες ψηφοφορίες στην πραγματικότητα έγιναν ταυτόχρονα! 1 1 1 1
20 Ακόμα ένα ξεκάρφωτο κείμενο από το παραπλανητικό έντυπο! - - - -
21

Καταμετρώντας τα συνολικά ψηφοδέλτια ομολογούν ακόμα μια φορά ότι οι δύο εκ του καταστατικού προβλεπόμενες ετεροχρονισμένες ψηφοφορίες στην πραγματικότητα έγιναν παρανόμως ταυτόχρονα!

Για το ΔΣ και την ΕξΕπ βρέθηκαν 139 ψηφοδέλτια εκ των οποίων τα 133 έγκυρα, 4 άκυρα και 2 λευκά και για τον Εκπρόσωπο στην ΕΟΕ 139 ψηφοδέλτια με 137 έγκυρα και 2 άκυρα!

1 1 1 1

22

Και καταγράφει η κυρία Ειρηνοδίκης το σύνολο των ψήφων που πήραν οι τρεις συνδυασμοί: Ελληνικό Ολυμπιακό Καράτε = 71, ΚΙΜΕ = 34 και Ελληνικό Σότοκαν = 72, πράγμα προφανώς λανθασμένο και τραγικό ταυτόχρονα, διότι ΔΕΝ το είδε κανένας και έμεινε γραμμένο στο Πρακτικό δημιουργώντας βαρύτατη αιτία ακυρότητας!

 

 

1

1

23 Για κανένα συνδυασμό δεν γράφεται στο Πρακτικό Αρχαιρεσιών χωριστά το αποτέλεσμα της καταμέτρησης των ψήφων και χωριστά η σειρά εκλογιμότητας! Πώς και από πού γνωρίζουμε ποιός αναπληρωματικός ακολουθεί όποιον τυχόν παραιτηθεί οποιουδήποτε συνδυασμού?     1 1
24

Δεν αιτιολογείται λεπτομερώς η εφαρμογή του άρθρου 13 §18 (ποσόστωση γυναικών) για την εκλογή της Αικατερίνης Φωτάκου! Επί πλέον, θα έρχεται η Φωτάκου από τη Σκάλα για συνεδριάσεις του ΔΣ για να δώσει μάχες με τα λαμόγια? Λάθος οι γυναίκες στο ψηφοδέλτιο Μεγάλε Αρχηγέ!

    1 1
25 Δεν καταγράφεται η πρωταρχική καταμέτρηση των ψήφων των συνδυασμών για την ΕξΕπ!     1 1
26 Για πολλοστή φορά θα σας ξεφωνίσω εσάς της Αντιπολίτευσης: ΔΕΝ χωράει στο μυαλό μου πώς κατάφερε ο Γερόλυμπος να πείσει την Δικαστική Αντιπρόσωπο και την ΕφΕπ να διαβάσουν, να καταλάβουν και να εφαρμόσουν το δύσκολο Άρθρο 13 §18 (ποσόστωση γυναικών) για την εκλογή της Αικατερίνης Φωτάκου και ΔΕΝ κατάφερε η Αντιπολίτευση να πείσει την Δικαστική Αντιπρόσωπο να διαβάσει το πανεύκολο Άρθρο 22 §4 (ο αντιπρόσωπος στην ΕΟΕ πρέπει να είναι απαραίτητα μέλος του ΔΣ) και να το εφαρμόσει???????????????? 1   1 1
29 Ένσταση 1: Μπουλούμπαση κατά Τανούρη (προπονητής)! .........ΒΑΣΙΜΗ, διότι προπονητής με αποδεικτικά! 1     1
30 Ένσταση 2: Μπουλούμπαση κατά Παπαδόπουλου (προπονητής)! ............. Την θεωρώ ΒΑΣΙΜΗ, διότι (1) παρανόμως πήρε (2) παράνομη βεβαίωση προπονητή και (3) παρανόμως την χρησιμοποίησε! 1     1
31 Ένσταση 3: Γερόλυμπου κατά Παπαδόπουλου (εξουσιοδότησε τον Μπίκα να κάνει την αίτησή του)! ............ΑΒΑΣΙΜΗ! 1      
32 Ένσταση 4: Μπουλούμπαση κατά Ηλία Χρήστου (μη εν ενεργεία διεθνής διαιτητής)! .............ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ! 1      
33

Ένσταση 5: Μπουλούμπαση κατά όλων του ΚΙΜΕ (μη νόμιμη πρόταση ενός εκάστουυποψηφίου του ΚΙΜΕ από 10 συλλόγους)! ........μάλλον.... ΒΑΣΙΜΗ, διότι δεν πληρούται το άρθρο  12 §3, που ορίζει:

Μακάρι να έχω άδικο!

      1
34 Ένσταση 6: ΚΙΜΕ και Παπαδόπουλος κατά του Γερόλυμπου (έπρεπε πρώτα μέλος του ΔΣ)! .........ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΑ ΒΑΣΙΜΗ! 1   1  
 

 Σ Υ Ν Ο Λ Α  =

28 15 17 30
 

 Παρατηρείται υψηλή ... αγωνιστικότητα από όλους, αλλά το ... πρωτάθλημα το παίρνει η ... Αντιπολίτευση!

       

Μόνο μία περίπτωση υπάρχει για δίκαιες και αμερόληπτες εκλογές: Να τις οργανώσει Προσωρινή Διοίκηση με οπωσδήποτε τον Περσίδη μέσα και να γίνουν με απλή αναλογική!!! Και για παράδειγμα, παρακολουθήστε στα επόμενα τι έγινε στις πρόσφατες εκλογές της ΕΛΟΚ-ΑπΗλ!!!


 Ευτυχία σε όλους μετά τις εκλογές! Τι ... πίνετε και δεν μας ... δίνετε κι εμάς???

 Νομίζετε ότι η ΓΓΑ (ο ξενοδόχος!) δεν παρακολουθεί τι γίνεται?

 

Ψιχάλισε ανακοινώσεις από όλες τις μεριές μετά τις εκλογές! Ας γελάσουμε:

 

11/9/2016 - Πρώτο ανακοίνωσε τη νίκη του το ΕλΟλΚα με την επόμενη ανάρτηση:

 

 

Εκλέχθηκαν επτά από τους ίδιους παλιούς υπόδικους απατεώνες συν τον Δημήτρη Μπαλασόπουλο, ο οποίος από κάπου χάνει! Νομικός σύμβουλος της ΕΛΟΚ επί είκοσι χρόνια και ταυτόχρονα προσωπικός δικηγόρος του Γερόλυμπου, ώστε να πληρώνεται για τις υποθέσεις του Γερόλυμπου από το Ταμείο της ΕΛΟΚ, μπήκε προφανώς επί πληρωμή, διότι είκοσι χρόνια πληρωνόταν από την ΕΛΟΚ και τώρα τον έπιασε ο πόνος να προσφέρει αφιλοκερδώς στο άθλημα??? Πρωφανώς μπήκε στο ΔΣ για να τους γλιτώσει (και τον εαυτό του) από τους ελέγχους και τους Εισαγγελείς!

12/9/2016 - Δεύτερη η ΕΛΟΚ σαν να μην τρέχει τίποτα τα θεωρεί όλα ομαλά και δεδομένα και εύχεται καλή επιτυχία στο Νέο ΔΣ και στον αντιπρόσωπο στην ΕΟΕ!


12/9/2016 - Ακολούθησε το Karate News μετρώντας σαν δεύτερο μέλος του ΚΙΜΕ στο ΔΣ τον Παπαδόπουλο και όχι την Φωτάκου, όπως γράφει το Πρωτόκολλο Ψηφοφορίας!

12/9/2016 - Ακολούθησε ο Σπύρος Δρακόπουλος, ο οποίος με εξέπληξε! Χαλαρός, ενωτικός, νηφάλιος κτλ. κτλ.!

Βλέπει Διαφάνεια, Αξιοκρατία, Δίκαιο και ελπιδοφόρα σελίδα!

Πρέπει να είχε 41 και μισό, όταν τα έγραφε αυτά!

15/9/2016 - Νάτο και το ΚΙΜΕ! Καλώς τονε κι ας άργησε! Ευτυχής και αυτός θεωρεί στο ΔΣ τους Μπίκα και Παπαδόπουλο! Να δούμε πώς θα βγάλει τον Γερόλυμπο από την ΕΟΕ, πώς θα κρατήσει τον Παπαδόπουλο στο ΔΣ και πώς θα εμποδίσει τις επαναληπτικές εκλογές!

17/9/2016 - Αυτό ξέχασες να μας το πεις!

 

 


Επειδή εδώ μου παρουσιάζεται ένα πρόσφορο κενό κάνω μια αφιέρωση στον Γερόλυμπο άσχετη προς το παρόν αλλά σχετική με αυτόν και το μέλλον του!

 

21/9/2016 - Συμπληρώνει τη νίκη του το ΕλΟλΚα με την οριστικοποίηση αυτής από την ανακοίνωση της ΕΛΟΚ! Κούνια που σας κουνάει! Όταν πετάξουν έξω τον Γερόλυμπο από την ΕΟΕ τι θα κάνετε???

23/9/2016 - Νάτο πάλι το ΚΙΜΕ να εύχεται σε όλους τους νεοεκλεγέντες του ΔΣ "καλή επιτυχία"! Δεν βλέπω τον Παπαδόπουλο, ρε Μπίκα, που τον είχες δεδομένο!!! Τι έγινε? Επίσης Εσύ παζάρευες για πέντε θέσεις στο ΔΣ με εσένα Πρόεδρο και πήρες΄το ένα ξεροκόμματο της μιας θέσης για εσένα μόνο, διότι η δικηγόρος Αικατερίνη Φωτάκου από τη Σκάλα Λακωνίας δεν πρόκειται να έρχεται στις βλακείες που λέτε στο ΔΣ της ΕΛΟΚ!!!

Εκτιμώ απόλυτα, όμως, το ότι πέταξες τον Γερόλυμπο στους ... αθίγγανους των Άνω Λιοσίων!!!

23/9/2016 - Ορθότατη πρώτη αντίδραση στις λαμογιές! Όσοι δεν καταθέτετε τις συμμετοχές των συλλόγων σας στο λογαριασμό της ΕΛΟΚ, αλλά τα δίνετε χέρι με χέρι, αυτόματα παραβαίνετε το νόμο περί συναλλαγών άνω των 500 ευρώ και θα πάτε μέσα! Άλλωστε αυτός είναι και ο μόνος τρόπος να προστατεύσετε το Ταμείο της ΕΛΟΚ από το μακρύ χέρι του ... Επίτιμου Καραγκιόζη!!!


Για το τελευταίο μόνο ... Αρειανοί αναρωτιόνται!

Κυριάκος Σερεμετάκης:

Αυτός περνάει εμάς για ... Αρειανούς!

Είναι ο φυτευτός στο ΔΣ από τον Γερόλυμπο με τον δεύτερο συνδυασμό, ώστε να μειωθεί η δύναμη του ΚΙΜΕ!

 

1) Αμάν καλέ, κάνε μας λίγο ... διάλογο!

2) Αν αισθάνεσαι ντροπή, να δούμε τι θα αισθανθείς σαν μέλος του ΔΣ και αχυράνθρωπος του Γερόλυμπου!

3) Το επίπεδο το δικό σου, που ευρισκόμενος σε διατεταγμένη υπηρεσία ήθελες τον Γερόλυμπο να διευθύνει το ΔΣ, το θεωρείς αποδεκτό βέβαια!

4) Τώρα θυμάσαι το άθλημα, ενώ όταν βάζει τα λεφτά του Ταμείου στην τσέπη του το ξεχνάς?

5) Το ΔΣ που εσύ βλέπεις να μην έχει ακόμα συσταθεί εμείς το βλέπουμε οκτώ χρόνια! Εσύ πού έλλειπες οκτώ χρόνια?

6) Το πρόβλημα της παρουσίας του Επίτιμου στην πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ δεν το έβλεπες εσύ?

7) Δηλαδή βλέπεις μόνο στον εαυτό σου σοβαρότητα?

8) Ποιός σε ρώτησε αν έχεις "δεσμευτεί προσωπικά να παλέψεις με όλες σου τις δυνάμεις" και λοιπές βλακείες που μας λες!

9) Για πες μας ποιός σε ήξερε από τους 28 που ψήφισαν το συνδυασμό σου για να βγεις εσύ στο ΔΣ? Ούτε τι χρώμα έχεις δεν ξέρουνε!

10) Πραγματικά, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μεγάλη φαιδρότητα εκπέμπει το κείμενό σου αριστερά!

11) Τουλάχιστον μη γράφεις τίποτα και κάνε το παγώνι! Άλλωστε γι' αυτό σε διάλεξε ο Γερόλυμπος: για να κάνεις το παγώνι!!!

 

(Σκεφτόσαστε να του έκοβε του Γερόλυμπου και να μην μοίραζε τις ψήφους σε 71 και 28 στους δύο συνδυασμούς του, αλλά σε 54 και 45, οπότε το ΚΙΜΕ με κάτω από 40 θα έπαιρνε μία θέση στο ΔΣ! Αλλά ακόμα και τώρα θα έρχεται η Φωτάκου από τη Σκάλα νύχτες για συνεδρίαση του ΔΣ???)

Δεν είναι δυό, δεν είναι τρείς, αλλά είναι ... χίλιοι δεκατρείς οι απατεώνες που μας περιστοιχίζουν! Είναι οι άχρηστοι, οι ανίκανοι, τα αρπαχτικά, που δεν έχουν άλλη επιλογή με το νόμο της αξιοκρατίας, της ηθικής και της εντιμότητας, αλλά μόνο αυτήν της εξαπάτησης ακόμα και με το σαρδόνιο χαμόγελο της ειρωνείας πρόσωπο με πρόσωπο με αυτούς πυ εξαπατούν!

 

Το πουλημένο Προεδρείο της ΓΣ αποτελούμενο από τους Στέφανο Τσικελούδη (δικηγόρο), πρόεδρο της ΓΣ, και Άγνωστο γραμματέα της ΓΣ, απέρριψαν τη γραπτή ένσταση της Αντιπολίτευσης για την παράνομη συμμετοχή του Γερόλυμπου, ενώ είναι ενεργός πρόεδρος του Τριάθλου, ευρισκόμενοι σε διατεταγμένη υπηρεσία!

 

Δείτε με κλικ στα επόμενα πόσο ξεφτιλισμένοι είσαστε και οι δύο:

 

Ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Τριάθλου! Το Αρχι-καραλαμόγιο σε κύκλο!

 

Ανάρτηση στο www.trinews.gr για τους αγώνες τριάθλου στο Λουτράκι της 25/9/2016!

 

Και άλλη ανάρτηση στο www.trinews.gr για τους αγώνες τριάθλου στο Λουτράκι της 25/9/2016!

 

Και πιο κάτω, ανοίξτε τα γκαβά σας,

το βίντεο από τη συνέντευξη τύπου στο Λουτράκι!

 

Το Αρχι-καραλαμόγιο καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπάρνι!

Καμαρώστε κι εσείς ηλίθιοι, που κάνατε μια ΑΚΥΡΗ ΓΣ με Αρχαιρεσίες ως αχυράνθρωποι του Γερόλυμπου, ζώα!

24/9/2016 - Το βίντεο από τη συνέντευξη τύπου για τους αγώνες Τριάθλου στο Λουτράκι!

 

0:00 - 1:00 = Προσφώνηση ομιλητών

2:50 - 8:10 = Ομιλία Γερόλυμπου ως προέδρου του Τριάθλου

18:15 - 18:35 = Όλο το πλήθος των ακροατών είναι ... άδειες καρέκλες και η γυναίκα του Γερόλυμπου Εμμανουέλα Ποντίδα (με τα γυαλιά). Η τύπισσα χωρίς γυαλιά είναι υπάλληλος του Sports Camp (στο οποίο έχει πληρώσει αρκετά λεφτά η ΕΛΟΚ! Ελεγκτές, ελέγξτε το, γιατί μου βρωμάει!).

Τέλος, για την ΓΓΑ: παρατηρείτε βέβαια ότι μιλάνε στα ... ντουβάρια και την Εμμανουέλα Ποντίδα!

Προς τους ηλίθιους, που συνεργάζονται ή/και ψηφίζουν Γερόλυμπο!

Πιστεύω να έχετε καταλάβει, ζώα, ότι, αφού ο Γερόλυμπος δεν είναι μέλος του ΔΣ της ΕΛΟΚ, εκ του καταστατικού ΔΕΝ μπορεί να πάει εκπρόσωπος της ΕΛΟΚ στην ΕΟΕ!

Παράλληλα, δεν υπέβαλε υποψηφιότητα για το ΔΣ, επειδή είναι και θέλει να μείνει πρόεδρος του Τριάθλου!

Στο Τρίαθλο τον κυνηγάνε η ΓΓΑ και δύο Εισαγγελείς και όπου να 'ναι θα τον φτάσουν!

Στο Καράτε τον κυνηγάνε ... όλοι και τον έχουν ήδη φτάσει!

Συνεπώς, οδηγείται έξω από το αθλητικό στερέωμα, ελληνικό και διεθνές, και των δύο αθλημάτων,

οπότε το μόνο που του  μένει είναι να ασχοληθεί σοβαρά με τις ... εξαγωγές!


Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε τον ηρωισμό των 34 συλλόγων που ψήφισαν ΚΙΜΕ και έσπασαν το απόστημα των Γερόλυμπου και Μπουλούμπαση στην ΕΛΟΚ-ΑπΗλ!!! Την επόμενη φορά θα είναι περισσότεροι!!! Εδώ αναγνωρίζω τον Μπίκα που τους συνένωσε!!!


Άιντε να πηγαίνουμε για επαναληπτικές! Και μη φοβάστε τίποτα, γιατί έρχονται οι Εισαγγελείς!!!


Μόνο μία περίπτωση υπάρχει για δίκαιες και αμερόληπτες εκλογές: Να τις οργανώσει Προσωρινή Διοίκηση με οπωσδήποτε τον Περσίδη μέσα και να γίνουν με απλή αναλογική!!!


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .