karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 18/11/2016. 

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr,  σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!

 (Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!)


 Από σήμερα μέχρι την Έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο την 1-8-2020

 έχουμε ακόμα 1347 ημέρες και το Ελληνικό Καράτε βρίσκεται σε τέλμα!!!

 

 Ανίκανη και Άχρηστη ΓΓΑ! Οικτρή αποτυχία του ΚΙΜΕ! Καρασεβντάς Μπίκα για την καρέκλα! Στα νύχια του Γερόλυμπου ΚΙΜΕ και Δικολάβος!

 ΕΛΟΚ: μια καταδικασμένη ομοσπονδία και από την διοίκησή της

και από την αντιπολίτευση και από την ΓΓΑ!


Το Σύμπαν και η Βλακεία των Ανθρώπων δεν έχουν όρια, αλλά για το πρώτο δεν είμαι βέβαιος!

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

"Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβούμαι τίποτα, είμαι λέφτερος."

Το karate.gr λειτουργεί ανεξάρτητα και αυτόνομα με βάση και στόχο την αλήθεια και το δίκαιο χωρίς επιρροές, υπαγορεύσεις και μεσάζοντες. Ειδικεύεται στην Έρευνα με Φαντασία, Ανίχνευση των Πληροφοριών, Ενδελεχή Aνάλυση των Πληροφοριών, Επιβεβαίωση των Πληροφοριών με Αποδεικτικά Στοιχεία και, τέλος, με Ορθή Απόδοση της Βαρύτητας σε κάθε Αποδεικτικό Στοιχείο.

Όταν το karate.gr αναδημοσιεύει κάποια ξένη είδηση ή πληροφορία, τότε μνημονεύει και την πηγή της. Αν δεν μνημονεύεται η πηγή κάποιας είδησης ή πληροφορίας, τότε αυτή αποτελεί αποτέλεσμα αποκλειστικής έρευνας και επεξεργασίας του karate.gr.


 Ανίκανη και Άχρηστη ΓΓΑ!

Από την 1-9-2016, που εξέδωσε ο Σταύρος Κοντονής την εντολή διαχειριστικού και οικονομικού ελέγχου της ΕΛΟΚ, δεν έχουμε ακόμα κανένα αποτέλεσμα! Έχουν περάσει δυόμιση μήνες και τα ξεφτέρια της Επιτροπής Ελέγχου δεν έχουν τελειώσει ακόμα ή μήπως έχουν τελειώσει και γίνεται μαγείρεμα και αλισβερίσι με την διεφθαρμένη ΕΛΟΚ για μια θέση ακόμα στην Ολυμπιακή Επιτροπή? Όπως είχα γράψει με κλικ εδώ:

 

Η Ομοσπονδία Ποδηλασίας (ΕΟΠ) είχε τεθεί υπό διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο από το Ελεγκτικό Συμβούλιο της ΓΓΑ (Δελτίο Τύπου της ΓΓΑ: http://gga.gov.gr/grafeio-tupou/deltia-tupou/2068-2016-09-05-16-44-20 )!

Οι έλεγχοι τελείωσαν πριν την 5-9-2016 και το αποτέλεσμα ήταν να βρεθούν διαχειριστικές και οικονομικές ατασθαλίες, όπως πολυ-διαφημίζεται από τη ΓΓΑ, τις οποίες οι Κοντονής και Συναδινός ψάχνουν τώρα σε ποιούς να τις "αποδώσουν"! (Δεν είναι περίεργο? Ποιούς ψάχνουν? Δεν τους έχουν?) Στο μεταξύ κόπηκε και η επιχορήγηση της ομοσπονδίας Ποδηλασίας, ενώ ο φάκελος πήγε σε οικονομικό εισαγγελέα! Πήγε?

Πολύ περιέργως, όμως, ενώ η "απόδοση ευθυνών" δεν έχει γίνει ακόμα, ήδη πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση (την 24-9-2016) και εκλογή εκπροσώπου της Ποδηλασίας στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή! Εκπρόσωπος της Ποδηλασίας στην ΕΟΕ "εκλέχθηκε χωρίς αντίπαλο", πράγμα που σημαίνει "στημένη δουλειά", ο Ιάκωβος Φιλιππούσης, Διευθυντής του γραφείου του Υφυπουργού Σταύρου Κοντονή στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ενώ ο προηγούμενος πρόεδρος της ΕΟΠ εκλέχθηκε μόλις αναπληρωματικός! Για δες βρε κάτι συμπτώσεις!!!

Κοντονής

Φιλιππούσης

Συναδινός

Βασιλειάδης

 

Ο Ελέγχων την ΕΟΠ Φιλιππούσης βρέθηκε ξαφνικά και από το πουθενά εκπρόσωπός της στην Ολυμπιακή Επιτροπή χωρίς να έχει καμιά προηγούμενη σχέση με την ΕΟΠ!

Αναρωτιέμαι αν ο Ιάκωβος Φιλιππούσης ήταν εγγεγραμμένος σε σύλλογο της ποδηλασίας με δικαίωμα να εκλέγει και να εκλέγεται ένα χρόνο πριν από την "εμφάνιση μπαλαντέρ", που έκανε τώρα, και παρακολουθούσε έμπρακτα και με εμμονή ως φίλαθλος το άθλημα της ποδηλασίας! Αναρωτιέμαι ακόμα κι αν ξέρει ... ποδήλατο, έστω και με δύο ... βοηθητικές ρόδες!

Τι δεν καταλαβαίνετε??? Είναι προφανές ότι δούλεψε το αρχαίο ρητό της διαπλοκής: "ή πάτε φυλακή ή εγώ εκπρόσωπος"!!! Η ρεμούλα και η αρπαχτή του προηγούμενου προέδρου και του προηγούμενου ΔΣ της ΕΟΠ με το ανάλογο "πολιτικο-γκανγκστερικό παζάρι" έγινε "αντιπροσώπευση Φιλιππούση στην ΕΟΕ" και όλοι ζήσαν καλά και εμείς ... χειρότερα, διότι ο αθλητισμός βιάζεται από όλες τις πάντες!

Σήμερα και μετά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης την 4-11-2016 ο Σταύρος Κοντονής έγινε υπουργός στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, ο Φιλιππούσης, αυτοδικαίως ... "λήξας", "άρπαξε" μια θέση στην ΕΟΕ και μια θέση παρατηρητή στην προσωρινή διοίκηση της ΕΠΟ, ο Συναδινός παρέμεινε ΓΓΑ και νέος υφυπουργός αθλητισμού έγινε ο Γιώργος Βασιλειάδης, τον οποίο και θα περιλάβω αργότερα!!!


 Σας το είχα ξαναγράψει από την 26-8-2016!

Είχα γράψει αυτό: "Στην ενότητα αυτή είχα πολλά να γράψω, αλλά επειδή διακρίνω μια απομόνωση από τους ανθρώπους που βοηθάω και αυτό το θεωρώ απόλυτη αχαριστία, θα τα ξαναπούμε μετά τις εκλογές! Άλλωστε τα ξέρετε όλα και δεν με χρειάζεστε! Είμαι περίεργος για το αποτέλεσμα!"

Και το αποτέλεσμα ήταν απόλυτη αποτυχία!

Περίμενα υπομονετικά πολύ καιρό για να δω τις εξελίξεις μέσα και έξω από την ΕΛΟΚ πριν γράψω τις απόψεις μου για να μην προσπαθήσουν να ρίξουν σε μένα οποιοιδήποτε τις αποτυχίες τους, αλλά δεν πάει άλλο! Η "Αλλαγή στο Καράτε" είναι καυτό θέμα για όλους μας και επειδή επί είκοσι χρόνια (από το 1995!) είμαι ο μόνος που επαναστάτησε και αντιτάχθηκε σταθερά και μόνιμα για αυτήν και την υποστήριξα με προσωπικές μακροχρόνιες θυσίες και περιπέτειες είναι πολύ φυσικό να θεωρώ προσωπική προσβολή, όταν μερικοί επί χρόνια συνεργάτες του Γερόλυμπου και συνένοχοι στα αθλητικά του εγκλήματα το παίζουν "αγνές παρθένες", που μόλις ξυπνήσανε από το λήθαργο, και αμέτοχοι στο έγκλημα! Αυτοί θέλουν τώρα να ηγηθούν μιας δήθεν εξυγίανσης βασιζόμενοι σε παράλογες και λανθασμένες στρατηγικές, αλλά ταυτόχρονα απομονώνοντας και εμένα και το www.karate.gr από κάθε ενέργειά τους! Δεν έχουν εκτιμήσει ότι τον Γερόλυμπο ΕΓΩ τον κατρακύλησα από το θρόνο του, στον οποίο εκείνοι τον ανέβασαν, και όχι οι 37 σύλλογοι ή όποιος άλλος κουνάει τον πισινό του! Η κάθε ουσιαστική αντίσταση στον Γερόλυμπο από εμένα γεννήθηκε και γιγαντώθηκε! Η αχαριστία είναι μεγάλη προσβολή! Την κριτική δεν την αντέχουν όσοι κάνουν απάτες και όσοι κάνουν βλακείες! Εσείς ανήκετε και στις δύο κατηγορίες!


 Οικτρή αποτυχία του ΚΙΜΕ! Και στραβός είναι ο γιαλός και στραβά αρμενίζετε!

Το ΚΙΜΕ στις εκλογές απέτυχε οικτρά και τώρα τρέχει με πολυέξοδα και λανθασμένα δικαστήρια να διορθώσει τα αδιόρθωτα!

Πολλές φορές τον τελευταίο καιρό σε συζητήσεις με μέλη του ΚΙΜΕ είχα ρωτήσει αν έχουν αξιόλογους υποψήφιους για τις εκλογές, που να μπορούν να συγκρουστούν και να μπορούν να τραβήξουν κόσμο με εμπιστοσύνη στο πρόσωπό τους. Η απάντηση ήταν καταφατική, αλλά δεν μου έλεγαν ονόματα, και έτσι περίμενα το ψηφοδέλτιο του ΚΙΜΕ. Λίγο πριν από το ανωτέρω άρθρο μου της 26-8-2016 κοινοποιήθηκαν οι υποψήφιοι του ΚΙΜΕ και απογοητεύθηκα από τα πρόσωπα πράγμα που το έγραψα στο άρθρο μου αυτό!

Οι υποψήφιοι του ΚΙΜΕ ήταν οι επόμενοι (με δική μου σειρά):

1) Μπίκας Γεώργιος, οικονομολόγος, πρόεδρος του συλλόγου καράτε Άνω Νέας Σμύρνης,

2) Χρήστου Ηλίας, πρώην μέλος διαιτησίας της Παγκόσμιας, πρώην αντιπρόεδρος διαιτησίας της Ευρωπαϊκής, πρώην πρόεδρος διαιτησίας Βαλκανικής, μέλος του συλλόγου Νέου Φαλήρου,

3) Σταυριανίδης Σταύρος, πρώην πρόεδρος ΕΚΚΕΒΕ, (δεν δηλώθηκε ο σύλλογός του),

4) Σταυροπιερράκος Πέτρος, πτυχιούχος ΗΥ, πρόεδρος του συλλόγου Τζούντο Καράτε Αθηνών (Τετσούο Οτάκε),

5) Φυλακτός Αθανάσιος, Ms οικονομολόγος, πανευρωπαϊκός πρωταθλητής καράτε, (πρόεδρος συλλόγου Κραββαρίτη)

6) Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος, πλωτάρχης Λ.Σ., παγκόσμιος πρωταθλητής καράτε, από το σύλλογο Λακκώματος Χαλκιδικής,

7) Κοσμίδου Ευδοξία, πανευρωπαϊκή πρωταθλήτρια καράτε, από το σύλλογο του Γιώργου Κοσμίδη,

8) Δαμάσκος Χρήστος, πανευρωπαϊκός πρωταθλητής καράτε, οικονομολόγος, (δεν δηλώθηκε ο σύλλογός του),

9) Τετελένης Στέφανος, Η/Μ ΕΜΠ, πανευρωπαϊκός πρωταθλητής καράτε, (δεν δηλώθηκε ο σύλλογός του),

10) Τσαμουρλίδης Ηρακλής, αστυνομικός, πανευρωπαϊκός πρωταθλητής καράτε, (δεν δηλώθηκε ο σύλλογός του),

11) Φωτάκου Αικατερίνη, δικηγόρος, Γ.Γ. Φιλαθλητικού Συλλόγου Σκάλας,

12) Ανδρεανίδης Παρασκευάς, πρόεδρος του συλλόγου Νέου Φαλήρου, καθηγητής ΤΕΦΑΑ,

13) Μητρόπουλος Κωνσταντίνος, Γεωπόνος, πρόεδρος του συλλόγου Λεόντων Νέας Σμύρνης,

14) Βουζέκης Παναγιώτης, επιχειρηματίας (δεν δηλώθηκε ο σύλλογός του),

15) Γαλανού Μαριάνθη, επιχειρηματίας, (δεν δηλώθηκε ο σύλλογός της),

16) Τανούρης Ευστάθιος, πρώην πρόεδρος ΕΚΚΕΒΕ, (δεν δηλώθηκε ο σύλλογός του),

 

Από τους ανωτέρω μόνο οι (1) και (2) έχουν εμπειρία στη διοίκηση ομοσπονδίας και κανένας άλλος, ενώ μόνο ο (2) έχει ευρύτερη εμπειρία και από τη λειτουργία και διοίκηση των διεθνών ομοσπονδιών και της διεθνούς διαιτησίας, πράγματα που αποτελούν μοναδικά προσόντα! Αυτοί είναι και οι μόνοι άξιοι υποψήφιοι!

Ο (16) απεδείχθη να είναι προπονητής και να μην έχει το δικαίωμα της υποψηφιότητας για μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ! Μεγάλο λάθος το ότι τον έβαλαν υποψήφιο!

Με βάση, όμως, τους ίδιους συλλογισμούς νομιμότητας έπρεπε και οι Μπίκας, Χρήστου, Σταυριανίδης και Σταυροπιεράκος να είχαν καταθέσει τα δικά τους διπλώματά προπονητή, ώστε να έχουν δικαίωμα να θέσουν υποψηφιότητα για το ΔΣ/ΕΛΟΚ, πράγμα που δεν το έκαναν! Ταυτόχρονα βέβαια έπρεπε και από τον αντίπαλο συνδυασμό να καταθέσουν τα διπλώματά τους προπονητή οι Μπουλούμπασης, Ποντίδα-Γερολύμπου και Χονδροματίδης και μάλιστα διότι αυτοί εκλέχθηκαν κιόλας! Αλλά τίποτα από αυτά δεν έγινε, πράγμα που σημαίνει "σιωπηρή συμφωνία παράβασης του νόμου" μεταξύ των δύο συνδυασμών, πράγμα και ανήθικο και παράνομο! Γιατί να κυνηγάμε επί τρία χρόνια (εγώ είκοσι χρόνια) τα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ για την παρανομία να είναι ταυτόχρονα και προπονητές? Γιατί να την πληρώνουν μόνον ο Γιώργος Κοσμίδης, που παραιτήθηκε, και ο Γιώργος Καρβούνης, που εξέπεσε?

Φυσικά, ό,τι γράφω για την ΕΛΟΚ και κάθε επίδοξη διοίκησή της αφορά και τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη!

Συνεπώς, ο συνδυασμός ΚΙΜΕ δεν είναι συνδυασμός "κάθαρσης" της διαφθοράς, αλλά "συναλλαγής" με τη διαφθορά!

Ήθελα να ήξερα τι λένε για όλα αυτά οι δύο "στρατηγοί" του ΚΙΜΕ-ΒΑΣ ο Αρχηγός Γιώργος Μπίκας και ο Δικολάβος Σπύρος Δρακόπουλος ή "έγκριτοι νομικοί κύκλοι"!

Οι (3), (4) και (5) ασχολούνται πολλά χρόνια με το καράτε και την ομοσπονδία και θα μπορούσαν με βοήθεια από πιο πεπειραμένους να σταθούν σε ΔΣ.

Οι (6), (7), (8), (9) και (10) έχουν μαύρα μεσάνυχτα από διοίκηση ομοσπονδίας και κανένας δεν θα έπρεπε να πειραματιστεί με άσχετους στην κεφαλή της ΕΛΟΚ στη μοναδική προ-ολυμπιακή περίοδο, που διανύουμε! Το "πρωταθλητής" (χεστήκαμε!) σημαίνει "πολύ καλός αθλητής" και δεν μπορεί με τίποτα να θεωρηθεί προσόν διοικητικού! Είναι απλή επίδοση αθλητή και τίποτα παραπάνω! Υπάρχουν πολλοί απλοί αθλητές και όχι πρωταθλητές πολύ πιο μορφωμένοι και με περισσότερα διοικητικά προσόντα από τους δήθεν "πρωταθλητές"! Τώρα αν μερικοί κλακαδόροι φωνάζουν "ο Παπαδόπουλος θα πάει το καράτε στα ουράνια", ο Παπαδόπουλος βγαίνει φωτογραφίες με διάφορους διοικητικούς της Παγκόσμιας και ο Δρακόπουλος τις δημοσιεύει σαν υπέρτατο προσόν, αυτά είναι για τα παραμύθια της ... Χαλιμάς!

Το ίδιο και οι (11), (12), (13), (14) και (15) έχουν μαύρα μεσάνυχτα από διοίκηση ομοσπονδίας και κανένας δεν θα έπρεπε να πειραματιστεί με άσχετους στην κεφαλή της ΕΛΟΚ στη μοναδική προ-ολυμπιακή περίοδο, που διανύουμε!

Σε όλα τα παραπάνω θα πρέπει να προσθέσουμε ότι μόνο οι Μπίκας και Χρήστου μπορούν να επιβιώσουν και να συγκρουστούν με τον Γερόλυμπο και τα τσιράκια του στο σκληρό περιβάλλον της διοίκησης της ΕΛΟΚ, διότι μόνο αυτοί γνωρίζουν όλη την ιστορία της ΕΛΟΚ!

Έτσι, με τις παρούσες συνθήκες ως προς το "εφικτό", δηλαδή με δύο μόνο μέλη στο ΔΣ από το ΚΙΜΕ, όλοι οι υπόλοιποι ανωτέρω, πλην Μπίκα και Χρήστου, αποδεικνύεται ότι είναι ... γλάστρες!!!

Συνεπώς, η στρατηγική του ΚΙΜΕ με τις παρούσες συνθήκες ως προς το "εφικτό" θα έπρεπε να είναι να μπουν οι Μπίκας και Χρήστου στο ΔΣ/ΕΛΟΚ και κάθε άλλο ήταν μεγάλο λάθος του άσχετου "Αρχηγού"! Με δύο θηρία στο ΔΣ ο Γερόλυμπος με τέσσερεις λέξεις: "θα είχε ... κλάσει μέντα"!

Τέλος, η εκπροσώπηση στην ΕΟΕ ήταν δευτερεύον θέμα! Αλλά ακόμα και αν ήταν δευτερεύον θέμα, πάλι λανθασμένα το χειρίστηκαν 1) ο Μπίκας ως προς την επιλογή του Παπαδόπουλου, και 2) οι απαράδεκτοι Μπίκας και Δρακόπουλος την ημέρα των εκλογών κατά την επίβλεψη της σύνταξης του Πρακτικού των Εκλογών, με αποτέλεσμα ο Παπαδόπουλος να είναι ανύπαρκτος στο Πρακτικό!

Είναι φανερό, όμως ότι στην πραγματικότητα ο σκληρός πυρήνας του ΚΙΜΕ είναι οι "προπονητές" Γιώργος Μπίκας, Άρης Κραββαρίτης και Κώστας Γκουβούσης! Αυτοί επηρέασαν από δέκα μαθητές τους ο καθένας και έβγαλαν 30 συλλόγους για το ΚΙΜΕ. Με ακόμα 7 συλλόγους του Ηλία Χρήστου και του Σπύρου Δρακόπουλου μαζεύτηκαν οι 37 σύλλογοι, που ψήφισαν ΚΙΜΕ! Πώς, όμως, οι μέχρι το μεδούλι Γερολυμπικοί Μπίκας, Κραββαρίτης και Γκουβούσης έγιναν εχθροί του Γερόλυμπου? Είναι απλό: ο Μπίκας είχε απομονωθεί από τον Γερόλυμπο εκτός διοίκησης από τις εκλογές του 2008, ενώ ταυτόχρονα έχει ... καρασεβντά με την καρέκλα του προέδρου (έστω και με ... τρία πόδια, έστω και την ... ψάθα της, ρε παιδιά!), ο Κραββαρίτης έχει και αυτός παραμεριστεί ελαφρώς, ενώ από το 1995 υποστήριζε πρώτος κάθε παρανομία του Γερόλυμπου με το αζημίωτο, εξ ου και ... "Βασίλω η Πρώτη", και ο Γκουβούσης τα είχε δώσει όλα στον Γερόλυμπο (την αντιπροσώπευση του συλλόγου του για 15 χρόνια και ακόμα και τον γιό του ως μέλος του ΔΣ και εικονική υπογραφή των Πρακτικών του ΔΣ) και είχε πάρει το "εθνικός προπονητής" για 15 χρόνια χωρίς ... δίπλωμα προπονητή, ενώ ταυτόχρονα ο χωρίς φραγμούς Αρχιαπατεώνας Γερόλυμπος χρησιμοποιούσε τους συλλόγους τους σε καραμπινάτα παράνομες πράξεις με κίνδυνο (ακόμα και σήμερα) να τους βάλει φυλακή!

Και φυσικά μετά από τη δίκαιη κριτική, που άσκησε στους ανωτέρω μεγαλο-προπονητές ο Θύμιος Περσίδης και το www.karate.gr προφανώς η κοινή τους απόφαση ήταν να απομονώσουν και τον Περσίδη και το www.karate.gr! Κούνια που σας κούναγε!

Εσείς όλοι βγάλατε λεφτά από το καράτε, ενώ σε εμένα το καράτε μου χρωστάει! Και αν δεν το καταλαβαίνετε μόνοι σας, θα σας κάνω εγώ να το καταλάβετε!


 Καρασεβντάς Μπίκα για την καρέκλα! Ήταν το κλίμα στραβό, τό 'φαγε κι ο γάιδαρος!

Δεν θα αναφερθώ στους Κραββαρίτη και Γκουβούση, διότι έχω εξαντλήσει τα θέματα με αυτούς και τους θεωρώ και ασήμαντους πλέον! Θα αναφερθώ, όμως, στον Γιώργο Μπίκα, τον "αρχηγό της κίνησης κάθαρσης" στο καράτε και την ΕΛΟΚ!

Ο Γιώργος Μπίκας ήταν από τα πρώτα βήματα της ομοσπονδίας (από το 1990 νομίζω) μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ. Στο τέλος του 1994, οπότε έκανε το πραξικόπημά του ο Γερόλυμπος και "κατέλαβε την ομοσπονδία" ήταν με το μέρος μου εναντίον του, πράγμα που κράτησε ένα με ενάμιση χρόνο. Μετά "εντάχθηκε" στους ισχυρούς, δηλαδή στο πλευρό του Γερόλυμπου λόγω συμφέροντος.

Φυσικά, ως υψηλόβαθμος στο καράτε ενέδωσε (κορόιδο ήταν?) στην φόλα που έριξε ο Γερόλυμπος σε όλους τους υψηλόβαθμους να δίνουν νταν στα στυλ Σότοκαν, Γουάντο-ρύου, Σίτο-ρύου, Γκότζου-ρύου και Κυόκουσιν-κάι και να παίρνουν 150 ευρώ το κεφάλι με σημερινές τιμές με αντάλλαγμα να του δίνουν τους συλλόγους τους για την εκμετάλλευση της ΕΛΟΚ! Το αλισβερίσι υποταγής στον Γερόλυμπο των πραγματικών δασκάλων των στυλ έναντι της "μίζας" των 150 ευρώ ανά κεφάλι και άλλων οικονομικών, διοικητικών και τεχνικών παροχών ήταν οργανωμένο, είχε συμφωνηθεί και ο "αδιάφθορος" Μπίκας ήταν "μέσα" σε αυτό το αλισβερίσι!

Και ήταν τέτοια η υποταγή όλων των "μεγαλο-δασκάλων" στον Γερόλυμπο, ώστε χωρίς καμιά αντίρρηση είχαν δεχθεί παλιότερα σαν ισάξιό τους τον Γιώργο Τσόγκα με 5-6 νταν-μαϊμού στο Σίτο-ρύου, στη συνέχεια τον Ανδρέα Παπαδημητρόπουλο, που δεν ήξερε να δέσει τα βρακιά του, με κατευθείαν από το τίποτα 5-6 νταν-καρα-μαϊμού στο Σίτο-ρύου και πρόεδρο της ΕΛΟΚ, στη συνέχεια και σήμερα τον Παναγιώτη Χονδροματίδη με 5-6 νταν-ανθυπο-μαϊμού πάλι στο Σίτο-ρύου και τελευταία την ανύπαρκτη ομοσπονδία-μαϊμού ISSO (International Shotokan Shito Organization, όπου με Shotokan εννοεί την ομάδα του SKIF και με Shito εννοεί την ομάδα του Χονδροματίδη) καθαρά ομοσπονδία "τσέπης" του Γερόλυμπου με αρχηγό το τσιράκι του και απατεώνα Κέιβαν Γκάζι, της οποίας τα απόλυτα μηδενικής αξίας διπλώματα ισχύουν όσο και των άλλων στυλ μέσα στην ΕΛΟΚ!!! Και κανένας από τους παλιούς "μεγαλο-δασκάλους" δεν έβγαζε τσιμουδιά!

Βεβαίως, αυτή η εξαγορά της ηθικής των "δασκάλων" όπως τους λένε οι μαθητές τους, "απατεώνων εκμεταλλευτών των ίδιων τους των μαθητών" όπως είναι στην πραγματικότητα, είναι και η βάση της καταστροφής της ΕΛΟΚ και του καράτε.

Εσείς οι "μεγαλο-δάσκαλοι" καταστρέφετε την ΕΛΟΚ εδώ και είκοσι χρόνια! Όλοι και χωρίς καμιά εξαίρεση!

 

Ο Γιώργος Μπίκας και πολλοί άλλοι λένε δεξιά-αριστερά στο μιλητό και ποτέ μπροστά μου ότι ο "Περσίδης δεν αγαπάει το καράτε" και ταυτίζουν τον εαυτό τους με το καράτε! Η αλήθεια είναι ότι ο Περσίδης "δεν αγαπάει τους απατεώνες του καράτε"! Και αυτοί οι ίδιοι είναι οι απατεώνες του καράτε! Γιατί? Ορίστε γιατί:

 

Ένα δίπλωμα καράτε σε στυλ καράτε εκδίδεται από συγκεκριμένο οργανισμό, δίνεται με συγκεκριμένους κανόνες από συγκεκριμένους εξεταστές και καταγράφεται σε συγκεκριμένο μητρώο του οργανισμού που το εξέδωσε! Κανένα δίπλωμα από όλα όσα έχουν δώσει στους μαθητές τους όλοι αυτοί οι αυτο-ονομαζόμενοι "δάσκαλοι" στα στυλ καράτε είκοσι χρόνια τώρα δεν είναι τυπικά γνήσιο! Και δεν είναι τυπικά γνήσιο διότι 1) δεν υπάρχουν οι νόμιμες ομοσπονδίες-οργανισμοί με όνομα, έδρα, οργάνωση, καταστατικό, φορολογική υπόσταση κτλ., που να δίνουν νόμιμα αυτά τα διπλώματα,  2) δεν έχουν καμιά δικαιοδοσία και από κανένα οι υποτιθέμενοι "δάσκαλοι" να παριστάνουν τους "εξεταστές" και να δίνουν τέτοια διπλώματα,  3) δεν υπάρχουν δηλωμένα μητρώα τέτοιων διπλωμάτων από νόμιμους οργανισμούς, 4) τα 150 ευρώ που εισπράττονται για αυτά τα διπλώματα είναι "κατάμαυρα" και πάνε σε τσέπες χωρίς να δικαιολογούνται πουθενά, αφού αυτές οι ψευδο-ομοσπονδίες είναι φορολογικά ανύπαρκτες, και 5) οι ίδιοι οι αυτο-αποκαλούμενοι "εξεταστές" δεν έχουν από πουθενά τα διπλώματα, που ισχυρίζονται σήμερα ότι έχουν!

Για παράδειγμα, το Σότοκαν, όπως διαφημιζόταν για παράδειγμα το 2004 ως "ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΕΛΛΑΔΟΣ (JKA) με κλικ εδώ, ποτέ δεν ΥΠΗΡΞΕ ΝΟΜΙΜΟ "ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΕΛΛΑΔΟΣ" και ποτέ δεν είχε την έγκριση της J.K.A.! Το ίδιο ισχύει και για όλα τα άλλα στυλ Γουάντο-ρύου, Σίτο-ρύου, Γκότζου-ρύου και Κυόκουσιν-κάι! Συνεπώς, όλοι οι μεγάλοι "δάσκαλοί σας" είναι κοινοί απατεώνες και σας παίρνουν τα 150 ευρώ για διπλώματα μαύρων ζωνών σε ανύπαρκτα στυλ και τα βάζουν στην τσέπη τους!

Για αυτό και μόνο το λόγο η ΓΓΑ θα πρέπει να αφαιρέσει την αθλητική αναγνώριση από την ΕΛΟΚ!

 

Εσείς οι "μεγαλο-δάσκαλοι" ευθύνεστε για τις απάτες του Γερόλυμπου και του Κέιβαν Γκάζι με τα διπλώματα της ανύπαρκτης ISSO! (με κλικ μεγαλώνει!)

Και εδώ έρχεται η δεύτερη απάτη να συμπληρώσει την πρώτη: η ΕΛΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΜΑΥΡΕΣ ΖΩΝΕΣ και παρ' όλα αυτά ο Γερόλυμπος για να τους βγάζει χαρτζιλίκι και να έχει στο τσεπάκι του τους "μεγαλο-δασκάλους" έχει εγκαθιδρύσει στην ΕΛΟΚ ένα παράνομο σύστημα εξετάσεων για μαύρες ζώνες (ακόμα και με παράνομους εσωτερικούς κανονισμούς) κατά το οποίο προ-απαιτείται η κτήση μιας ζώνης από κάποιο στυλ για να πάρει κανείς ισότιμη ζώνη από την ΕΛΟΚ! Και φυσικά ξαναπληρώνει ο κάθε αθλητής 150 ευρώ για τη ζώνη της ΕΛΟΚ, τα οποία αυτά δεύτερα 150 ευρώ για τον ίδιο λόγο πάνε όλα στην τσέπη του Γερόλυμπου! Δηλαδή, αν 10 "μεγαλο-δάσκαλοι" παίρνουν από 20Χ150=3000 ευρώ το χρόνο για τις μαύρες ζώνες στα στυλ τους, ο Γερόλυμπος παίρνει 10Χ3000=30.000 ευρώ το χρόνο για τις μαύρες ζώνες, που δίνει η ΕΛΟΚ, μέσω βέβαια του ταμείου της ΕΛΟΚ, που κρατάει ο ίδιος, πράγμα που εγκρίνεται με τον ετήσιο απολογισμό της ΕΛΟΚ, που φυσικά ψηφίζουν οι "μεγαλο-δάσκαλοι" και οι μαθητές τους, που και αυτοί οι τελευταίοι φιλοδοξούν να γίνουν κάποτε ... "μεγαλο-δάσκαλοι"!!!

Είκοσι χρόνια τώρα γίνεται αυτό το αλισβερίσι στο οποίο συμμετέχει και ο "κυνηγός της διαφθοράς" Γιώργος Μπίκας!

Και για αυτόν, επίσης, τον λόγο η ΓΓΑ θα πρέπει να αφαιρέσει την αθλητική αναγνώριση από την ΕΛΟΚ!

 

Και ορίστε ένα μικρό ιστορικό του Γιώργου Μπίκα, ο οποίος θεωρεί ότι η ΕΛΟΚ του χρωστάει την καρέκλα του προέδρου!

Ο Γιώργος Μπίκας ήταν από τα πρώτα βήματα της ομοσπονδίας (από το 1990 νομίζω) μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ. Στο τέλος του 1994, οπότε έγινε το πραξικόπημα του Γερόλυμπου και "κατέλαβε την ομοσπονδία" ήταν με το μέρος μου εναντίον του, πράγμα που κράτησε 2-3 μήνες. Μετά "εντάχθηκε" στους ισχυρούς, δηλαδή στο πλευρό του Γερόλυμπου!

Κάποια από τα επόμενα (ή προηγούμενα?) χρόνια έλλειψε στην επαρχία λόγω δουλειάς, αλλά όταν ήρθε και πάλι στην Αθήνα εντάχθηκε στο πλευρό του Γερόλυμπου δηλώνοντας πλήρη υποταγή.

Η χρονική του πορεία στις συγκρούσεις μου με τον Γερόλυμπο καταδεικνύεται από τις πρόθυμες υπογραφές υπέρ διαγραφών συλλόγων της ΕΛΟΚ, που ήταν μέλη της ΠΟΠΚ (Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε) και τις πρόθυμες μαρτυρίες εναντίον μου και υπέρ του Γερόλυμπου στις δικαστικές μας συγκρούσεις!

Πραγματικά, όταν το 2004 η ΕΛΟΚ επιχείρησε να μου αρπάξει το όνομα χώρου www.karate.gr και την "έφαγε", ο Γιώργος Μπίκας υπέγραψε την απόπειρα υφαρπαγής ως γενικός γραμματέας της ΕΛΟΚ, όπως αποδεικνύεται από το επόμενο έγγραφο. Δηλαδή, ο Μπίκας ενήργησε ως πιόνι του Γερόλυμπου!

Επίσης, το 2007 ως γενικός γραμματέας της ΕΛΟΚ, όπως βλέπετε και κατωτέρω, υπέγραφε παράνομα εξώδικα για τη διαγραφή συλλόγων της ΕΛΟΚ, που ήταν μέλη και της ΠΟΠΚ, πράγμα καραμπινάτα παράνομο, διότι πρώτον η ΠΟΠΚ καλλιεργεί το τελείως διαφορετικό άθλημα "Παραδοσιακό Καράτε" από την ΕΛΟΚ, η οποία καλλιεργεί το "μοντέρνο καράτε", με βάση αποφάσεις Πρωτοδικείου, Εφετείου και Αρείου Πάγου και δεύτερον ο κάθε σύλλογος έχει δικαίωμα να ιδρύει τμήματα σε όσα διαφορετικά αθλήματα θέλει! Δηλαδή, ο Μπίκας παρανόμησε επανειλημμένα ως γραμματέας της ΕΛΟΚ για χάρη του Γερόλυμπου!

Φυσικά, ό,τι γράφω για την ΕΛΟΚ και κάθε επίδοξη διοίκησή της αφορά και τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη!

Τέλος, ο Γιώργος Μπίκας ως μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ ποτέ δεν έφερε αντίρρηση στις παράνομες αρνήσεις κατά τα γούστα του Γερόλυμπου στις αιτήσεις εγγραφής νέων συλλόγων στην ΕΛΟΚ, καθώς και στις παράνομες τροποποιήσεις καταστατικού και εσωτερικού κανονισμού της ΕΛΟΚ κατά τις ορέξεις του Γερόλυμπου!

 

Χονδρικά στα δικαστήρια μεταξύ εμού και του Γερόλυμπου:

Σε μία από τις μηνύσεις του Γερόλυμπου εναντίον μου ο Γιώργος Μπίκας ήρθε ως πρόθυμος μάρτυρας υπέρ του Γερόλυμπου και στον ανακριτή κατέθεσε τα επόμενα ψεύδη την 19-12-2007 (και με κλικ εδώ από τη δικογραφία):

«Με τον μηνυόμενο παλαιότερα ήμασταν στην ομοσπονδία του καράτε, εκείνος γενικός γραμματέας και εγώ ως μέλος του ΔΣ. Ο μηνυτής ήταν πρόεδρος της ομοσπονδίας μας και ήδη επίτιμος.

Ο μηνυόμενος με σκοπό να πλήξει την τιμή και την υπόληψη του μηνυτή διαδίδει εν γνώσει του ψευδή πράγματα εις βάρος του μηνυτή, μέσω της ιστοσελίδας που διαθέτει στο διαδίκτυο με τα στοιχεία www.karate.gr.

Είναι ψευδέστατο ότι ο μηνυτής είχε προσωπική γνωριμία αλληλοεξυπηρετήσεων με τους Φούρα και Έξαρχο. Είναι φυσικό και επόμενο ως πρόεδρος της ομοσπονδίας να επισκεπτόταν τους ανωτέρω (υφυπουργό αθλητισμού και γεν. Γραμματέα αντιστοίχως) για θέματα που αφορούσαν την ομοσπονδία του καράτε και σε καμιά περίπτωση η όποια συνεργασία στα αθλητικά θέματα δεν σήμαινε σχέσεις διαπλοκής και αλληλοεξυπηρετήσεως.

Ο μηνυτής ουδέποτε σφράγισε τις υπηρεσίες του στο άθλημα με οποιαδήποτε κομματική σφραγίδα για να «δικαιολογεί» τον αποδιδόμενο σ’ αυτόν από τον μηνυόμενο χαρακτηρισμό «κομματικού σαλτιμπάγκου», χαρακτηρισμού ιδιαιτέρως βαρέως και μειωτικού για το πρόσωπο του μηνυτή.

Ο μηνυτής είναι ιδιαιτέρως αξιόλογο πρόσωπο, του οποίου οι υπηρεσίες προς το άθλημα και οι ικανότητές του αναγνωρίστηκαν τόσο από τον Ευρωπαϊκό όσο και από τον Παγκόσμιο χώρο του αθλήματος έτσι ώστε περισσότερο της δεκαετίας να είναι εκλεγμένος γενικός γραμματέας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Ο μηνυτής ουδεμία ωφέλεια έχει «απομυζήσει» από την ενασχόλησή του από τις θέσεις που κατά καιρούς κατείχε και κατέχει, αντιθέτως παραμελεί την οικογένειά του και τις προσωπικές του επιχειρήσεις, οι οποίες θα του απέφεραν πολλά περισσότερα εάν τις επέβλεπε με τον ίδιο ζήλο.

Η Ιστορία του Καράτε στην Ελλάδα από τον κορυφαίο ειδικό στο Καράτε και συνεχίζεται!

Με κλικ στις εικόνες κατεβάστε τα pdf στον υπολογιστή σας!

Ως προς το διαδιδόμενο από τον μηνυόμενο «περί περίεργης μη καταχώρησης ποσού 47 εκατ, δρχ. στον απολογισμό του 1999" καταθέτω ότι είναι εν γνώσει του μηνυόμενου ότι αυτό είναι ψευδές καθόσον έχει διενεργηθεί έλεγχος από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ορκωτούς λογιστές και ΣΔΟΕ και δεν διαπιστώθηκε οιαδήποτε ατασθαλία.

Επί της υπόθεσης αυτής έχει εκδοθεί η με αριθμό 8754/2007 απόφαση του Εφετείου Αθηνών, η οποία εκήρυξε ενόχους τους Γεώργιο Τσόγκα και Γεώργιο Παναγιωτίδη για το αδίκημα της δυσφήμησης σε βάρος του μηνυτή.

Ο μηνυτής ουδέποτε ανέπτυξε παράπλευρες επιχειρηματικές δραστηριότητες για την ανάληψη της προμήθειας συστημάτων ασφαλείας των αγώνων 2004.»

 

Μιλάμε για ... ύμνο στον Γερόλυμπο!

Την ημέρα της δίκης και ενώ ο Γιώργος Μπίκας ήταν μεν μάρτυρας του Γερόλυμπου, αλλά μου είχε πει ότι δεν θα καταθέσει εναντίον μου, κατέθεσε τελείως άλλα ψεύδη στο δικαστήριο την 11-4-2011 με κλικ εδώ από την απόφαση, και καθαρογραμμένα κατωτέρω με την δικαιολογία ότι δεν μπορούσε να αλλάξει την αρχική του κατάθεση στον ανακριτή:

 

«Ήμουν γενικός γραμματέας. Ο κος Περσίδης μπορεί να λέει ότι θέλει. Κανένας δεν απέδειξε τίποτα, διότι δεν υπάρχουν στοιχεία. Ο κ. Γερόλυμπος λείπει πάνω από 7-8 χρόνια. [Εννοεί από τη διοίκηση της ΕΛΟΚ! Εσείς είδατε ποτέ να λείπει από την ΕΛΟΚ ο Γερόλυμπος?] Ο κ. Γερόλυμπος έχει φτάσει στην κορυφή του καράτε. Είχαμε γνώμη, είχαμε ενέργειες ως Διοικητικό Συμβούλιο. Αν είναι ψεύτικα είναι συκοφαντικά, αν είναι αληθινά πρέπει να τα αποδεικνύει. Ήμουν τελωνειακός, τώρα συνταξιούχος. Τώρα εγώ δεν έχω και τις καλύτερες σχέσεις με τον κ. Γερόλυμπο. [Σκέψου και να τις είχε!] Εγώ με τον κατ/νο ήμασταν παλιοί φίλοι, έχει γράψει και για μένα στο site, εγώ δεν μπήκα να δω τι γράφει για μένα. Δεν έχω μπει στο site ποτέ. Δεν είμαι πιόνι κανενός. Ήμουν μέλος, παραιτήθηκα και έφυγα από την Ελλην. Ομοσπ. Καράτε. Ο κ. Γερόλυμπος είναι στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή. Έκανε κουμάντο και δίνει κατευθύνσεις. Το παραδοσιακό και το ερασιτεχνικό είναι ένα. [Οι αποφάσεις Εφετείου και Αρείου Πάγου τι λένε, βρε ζώον?]

[Εδώ τον ρώτησα, όπως είχα δικαίωμα, αν παρόλο που πήρε τις περισσότερες ψήφους στις εκλογές του 2008, γιατί παραιτήθηκε.]

Είναι προσωπικοί οι λόγοι και σηκώθηκα και έφυγα. Στις εκλογές βγήκα πρώτος σε ψήφους στην ΕΛΟΚ.

[Εδώ τον ρώτησα αν κατηγορήθηκε ο Γερόλυμπος για "περίεργη μη καταχώρηση 47 εκατ. δρχ. στον απολογισμό του 1999. Άλλωστε τότε ήταν μέλος του ΔΣ.]

Εγώ δεν το ξέρω αυτό, αλλά αθωώθηκε από τα Δικαστήρια. [Πώς ήξερε ότι αθωώθηκε και δεν ήξερε ότι κατηγορήθηκε?]

[Εδώ τον ρώτησα αν οι αθλητές της ΕΛΟΚ δίνουν για Νταν πρώτα στα στυλ και πληρώνουν και μετά στην ΕΛΟΚ και ξαναπληρώνουν για το ίδιο Νταν!]

Αν θέλουν δίνουν για Νταν. Δεν πληρώνουν στα στυλ καράτε, στην ομοσπονδία πληρώνουν.»

 

Τα ίδια είπε ο Μπίκας και στο Εφετείο την 28-11-2011!

Τα ψέματα του Γιώργου Μπίκα στα ανωτέρω είναι υπογραμμισμένα και αυταπόδεικτα! Οι πρώτοι, που διαπιστώνουν ότι είναι ψεύτης, είναι όλοι όσοι τον ... πλήρωσαν για να δώσουν εξετάσεις κάποιας μαύρης ζώνης σε αυτόν ή στο Σότοκαν! Δεύτερον γνωρίζουν ότι ήταν παράνομο μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ όλοι όσοι τους έκανε μαθήματα στο σύλλογό του, αφού ήταν προπονητής τους και η συμμετοχή του στο ΔΣ απαγορευόταν από το 1999! Τρίτον γνωρίζουν ότι κατέθετε ψέματα όλοι όσοι ... έκαναν την ίδια δουλειά με αυτόν ως "δάσκαλοι" σε κάποιο στυλ καράτε! Τέλος, για να μην κουραζόμαστε, το βλέπει και η κουτσή Μαρία ότι η μια κατάθεση διαφέρει από την άλλη, αλλά και οι δύο έχουν στόχο να καταδικαστώ!

Να μου επιτρέψετε για τους νεότερους και για να καταλαβαίνετε όλοι το "ποιός κρίνει ποιόν", να θυμίσω ότι όταν ο Γιώργος Μπίκας περνούσε από αθλητής σε προπονητής, εγώ ήμουν ήδη πάνω από δέκα χρόνια διοικητικός στο καράτε! Κατά το διάστημα 1980-1986 Γενικός Γραμματέας στην "Αστική Εταιρεία Σότοκαν Καράτε" και κατά το 1986-2001 Γενικός Γραμματέας και Πρόεδρος στην ΕΛΟΚ, τότε ΕΟΕΚ! (Το 1992 Διευθυντής της Σχολής Προπονητών Καράτε της ΓΓΑ!)

Από το 2008, οπότε βγήκε πρώτος σε ψήφους ο Μπίκας και ο Γερόλυμπος του ζήτησε την παραίτησή του και εκείνος ως "λαπάς" του την έδωσε", ο Γιώργος Μπίκας έμεινε εκτός ΔΣ/ΕΛΟΚ με φροντίδα φυσικά του Γερόλυμπου. Σκόπευε να πάρει μέρος στις εκλογές του 2012 με τον Γιώργο Σανιώτη, αλλά ο Γερόλυμπος κατά την πάγια τακτική του τους πρόλαβε και τους εξοβέλισε από υποψήφιους με ψευδείς κατηγορίες και με τη βοήθεια της μαϊμού-Δικαστικής Επιτροπής της ΕΛΟΚ και του νομικού της συμβούλου Δημήτρη Μπαλασόπουλου, ο οποίος σήμερα είναι μέλος του ΔΣ. Για αυτή την εξέλιξη τους είχα προειδοποιήσει ένα χρόνο νωρίτερα, αλλά δεν "παίρνουν" με τίποτα! Κατά της απόφασης της Δικαστικής Επιτροπής της ΕΛΟΚ κατέφυγαν στο ΑΣΕΑΔ και κέρδισαν, αλλά οι εκλογές είχαν πλέον περάσει! Ταυτόχρονα είχαν ασκήσει και αγωγή κατά της ΕΛΟΚ για ακύρωση των εκλογών, αν δεν απατώμαι, αλλά παρ' όλο που θα την κέρδιζαν, αφού είχαν κερδίσει στο ΑΣΕΑΔ, πήγε ο Μπίκας και την ακύρωσε! Γιατί αυτό? Ανταλλαγή εξυπηρετήσεων με τον Γερόλυμπο? Όλα τα βλέπετε γραμμένα λεπτομερώς με κλικ εδώ!

 Δεν μπορούμε, επίσης, να μην παρατηρήσουμε ότι τη Σχολή Προπονητών Καράτε του 2014 την παρακολούθησαν και οι δύο γιοί του Γιώργου Μπίκα και ενώ 37 άτομα από αντιπολιτευόμενους συλλόγους κόπηκαν αδίκως από τη Σχολή Προπονητών πάντα από τον Σχιζοφρενή Γερόλυμπο, στις ίδιες συνθήκες οι δύο γιοί του Γιώργου Μπίκα πέρασαν και οι δύο και πήραν δίπλωμα προπονητή! Αυτό για μένα σημαίνει "κρυφή συμφωνία μερικής ανοχής μεταξύ Γερόλυμπου και Μπίκα": "Θα τραβήξεις την αγωγή και θα σου περάσω τα παιδιά σου στην επόμενη Σχολή Προπονητών"! Πράγμα που και συμφωνήθηκε και έγινε!

Συνεπώς και για να μην τα πολυλογούμε, τελικό συμπέρασμα είναι ότι ο Γιώργος Μπίκας είναι αναξιόπιστο πρόσωπο για να ηγηθεί μιας τόσο μεγάλης αλλαγής, όπως είναι η "κάθαρση στο Καράτε και στην ΕΛΟΚ"!

 

Ο Γιώργος Μπίκας και πολλοί άλλοι λένε δεξιά-αριστερά για να με διαβάλλουν έμμεσα, στο μιλητό και ποτέ μπροστά μου, ότι ο "Περσίδης δεν αγαπάει το καράτε" και ταυτίζουν τον εαυτό τους με το καράτε! Η αλήθεια είναι ότι ο Περσίδης "δεν αγαπάει τους απατεώνες του καράτε"! Και αυτοί οι ίδιοι είναι οι απατεώνες του καράτε!

Εσείς όλοι βγάλατε λεφτά από το καράτε, ενώ σε εμένα το καράτε μου χρωστάει! Και αν δεν το καταλαβαίνετε μόνοι σας, θα σας κάνω εγώ να το καταλάβετε!


 Στα νύχια του Γερόλυμπου ΚΙΜΕ και Δικολάβος!

Ας αρχίσουμε από τον "Δικολάβο" Σπύρο Δρακόπουλο και για το ΚΙΜΕ θα προκύψουν εύκολα τα συμπεράσματα!

Ο Σπύρος Δρακόπουλος εμφανίστηκε σε εμένα λίγο καιρό πριν από τη δίκη μου με τον Γερόλυμπο την 11-4-2011 και προσφέρθηκε να έρθει μάρτυρας στη δίκη αυτή υπέρ εμού και κατά του Γερόλυμπου, επειδή γνώριζε όλη την αλήθεια και επειδή ο Γερόλυμπος είχε αδικήσει απαράδεκτα και καταφανώς τον γιό του! Τον πίστεψα και τον δέχθηκα με πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι μπορεί να ήταν "φυτευτός" από τον Γερόλυμπο κατά την πάγια συνήθεια του δεύτερου να φυτεύει κατασκόπους και δολιοφθορείς στο αντίπαλο στρατόπεδο! Περίμενα πώς και πώς τη μαρτυρία του για να με ενισχύσει παρατηρώντας, όμως, ταυτόχρονα ότι πριν από την εκδίκαση και έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου μαζί με τον Μπίκα, ο οποίος ήταν μεν μάρτυρας του Γερόλυμπου αλλά μου είχε πει ότι δεν θα καταθέσει εναντίον μου, είχαν πιάσει εκτεταμένη συζήτηση με τον Γερόλυμπο! Φυσικά η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι με "πουλάνε" και οι δύο, διότι ο μάρτυρας ενός κατηγορούμενου δεν έχει καμιά δουλειά να πιάνει εκτεταμένη συζήτηση με τον μηνυτή ακριβώς πριν από τη δίκη. Ήταν προφανές ότι ο Γερόλυμπος, μανούλα μοναχή σε τέτοια, τους έταζε ό,τι θέλανε πριν από τη δίκη για να με θάψουν! Και αυτό έγινε! Ο Σπύρος Δρακόπουλος, που ισχυριζόταν ότι με τη μαρτυρία του θα με απαλλάξει, έδωσε την επόμενη μαρτυρία (από τα πρακτικά της δίκης):

Στα ανωτέρω το σωστό είναι "Εγώ δεν είμαι τεχνικός. Οι κατηγορίες είναι σοβαρές." Φυσικά δεν κάλεσα τον Δρακόπουλο σαν μάρτυρά μου στο Εφετείο!

Είναι προφανές ότι τα ανωτέρω, που κατέθεσε ο Δρακόπουλος, δεν με βοηθούσαν σε τίποτα! Αν ήθελε να καταθέσει αυτά, τότε τι σόι μάρτυρας υπεράσπισης ήταν? Αντίθετα στα μάτια των δικαστών η ανωτέρω μαρτυρία από μάρτυρα του κατηγορούμενου αποδεικνύει ότι ο κατηγορούμενος δεν έχει κανέναν μάρτυρα για την υπεράσπισή του!

Αυτή η μαρτυρία του Δρακόπουλου επιβεβαίωσε ότι έγινε αλισβερίσι μεταξύ Γερόλυμπου και Δρακόπουλου! Στις επόμενες δίκες μου με τον Γερόλυμπο ο Δρακόπουλος ήταν παρών πριν από την δίκη και συζητούσε με τον Γερόλυμπο έντονα για τον τρόπο με τον οποίο θα με αντιμετώπιζε ο δεύτερος ή και για άλλα. Σίγουρα πάλι κάτι θα έπαιρνε από τον Γερόλυμπο!

Ήθελα να ήξερα τι λένε για όλα αυτά οι δύο "στρατηγοί" του ΚΙΜΕ-ΒΑΣ ο Αρχηγός Γιώργος Μπίκας και ο Δικολάβος Σπύρος Δρακόπουλος ή "έγκριτοι νομικοί κύκλοι"!

Κύλησαν τα χρόνια και τα δημοσιεύματά μου άρχισαν να εμπλουτίζονται σε αποδεικτικά στοιχεία, η επιχορήγηση της ΕΛΟΚ μηδενίστηκε, οι αθλητές και οι γονείς άρχισαν να πληρώνουν από την τσέπη τους και τότε μόνο κατάλαβαν ότι δεν γνώριζαν πού πάνε τα λεφτά τους, η δυσαρέσκεια κατά του Γερόλυμπου άρχισε να διογκώνεται και ο κόσμος άρχισε να πείθεται ότι στην ΕΛΟΚ πραγματοποιούνται καραμπινάτες παρανομίες, όλα όπως περιγράφονται στα άρθρα μου (με κλικ εδώ) με τα οποία κατακεραύνωνα τον Γερόλυμπο!

 

Κατά το τέλος του 2013 - αρχές 2014 ο Σπύρος Δρακόπουλος έκανε δεύτερη επαφή μαζί μου! Μετανιωμένος για τη στάση του μου ζήτησε χίλια συγνώμη, που δεν είχε καταλάβει με τι άνθρωπο είχε να κάνει, μου έδωσε στοιχεία κατά του Γερόλυμπου, έκανε και με άλλους κινήσεις εναντίον του και ήταν τόσο δραστήριος και τόσο πειστικός, που αποφάσισα να συνεργαστώ πάλι μαζί του, πάντα κρατώντας στο πίσω μέρος του μυαλού μου την πιθανότητα να είναι πάλι "φυτευτός" του Γερόλυμπου! Βλέπετε, έχω ένα μοναδικό χαρακτηριστικό, που δεν έχει κανένας άλλος: τραβάω σαν μαγνήτης τους απατεώνες τόσο πολύ που ακόμα και όταν ξυπνάω το πρωί, βγαίνω στο μπαλκόνι να δω αν ο ήλιος ανέτειλε από την ... ανατολή, γιατί κι αυτός μπορεί να είναι μεγάλη ... κουφάλα και να μας την κάνει από τη ... δύση!!! Μη γελάτε! Αυτός που θα σας ρίξει ανεπανόρθωτα, είναι αυτός που του έχετε τη μεγαλύτερη εμπιστοσύνη!

Σε αυτή τη δεύτερή του εμφάνιση ο Δρακόπουλος ήταν "ντοπαρισμένος" κατά του Γερόλυμπου. Μου αποκάλυψε μυστικά και άρχισε να κάνει κινήσεις και επαφές εναντίον του τόσες και τέτοιες, που δεν είχε κάνει κανένας άλλος μέχρι τότε! Ακόμα και για τις εκλογές της ΕΛΟΚ του 2012 μου αποκάλυψε ότι όντας "υπήκοος" του Γερόλυμπου τότε, είχε φέρει στις εκλογές τον εαυτό του και τέσσερα άλλα άτομα συγγενείς του σαν αντιπροσώπους συγκεκριμένων πέντε συλλόγων, που είχαν δώσει λευκές βεβαιώσεις αντιπροσώπων στον Γερόλυμπο, και ο Γερόλυμπος του είχε εμπιστευτεί τη θέση του μέλους της Εφορευτικής Επιτροπής, που είναι κορυφαίος ρόλος σε Γενική Συνέλευση Αρχαιρεσιών!!! Αυτά, μάλιστα, δήλωνε ότι ήταν πρόθυμος να τα καταθέσει σε οποιοδήποτε δικαστήριο, άσχετα αν μέχρι σήμερα δεν τα έχει καταθέσει ακόμα!

Και σε αυτό το σημείο αρχίζει η μοναδικά περίεργη συμπεριφορά του Σπύρου Δρακόπουλου:

Φυσικά, ό,τι γράφω για την ΕΛΟΚ και κάθε επίδοξη διοίκησή της αφορά και τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη!

Άρχισε να παίζει τον "ενδιάμεσο" ή "μεσάζοντα"! Άρχισε εμφανιζόμενος πάντα με την ιδιότητα του αντιπροσώπου του συλλόγου των Εκπαιδευτηρίων Δούκα και διεκδικούσε τα δικαιώματα του συλλόγου του. Έγραφε καταγγελίες προς την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ και τις υπέγραφε ως "Θοδωρής Αθανασόπουλος", ο οποίος εργάζεται ως προπονητής στον σύλλογο Εκπαιδευτηρίων Δούκα! Άρχισε να καταγγέλλει την ΕΛΟΚ με κείμενά του στο www.karate.gr άλλοτε ως γονιός αθλητή και άλλοτε ως αντιπρόσωπος του συλλόγου του και άλλοτε για λογαριασμό άλλων συλλόγων βάζοντας να τα υπογράφουν άλλοι! Συγκρούστηκε ανοιχτά με τον Γερόλυμπο και άλλους του ΔΣ/ΕΛΟΚ και στα γραφεία της ΕΛΟΚ και σε αγωνιστικούς χώρους!  Έκανε επαφές με υπαλλήλους και διευθυντές στη ΓΓΑ ως αντιπρόσωπος συλλόγων και έδειχνε ότι εκφράζει και ελέγχει το σύνολο της αντιπολίτευσης στην ΕΛΟΚ! Κέρδισε την εμπιστοσύνη άλλων συλλόγων (Τάσου Πανουσόπουλου, Γιάννη Πανουσόπουλου, Ηλία Χρήστου, Γιώργου Κοσμίδη, Σοφοκλή Τσαβδάρη, κτλ.) και με την κάποια δήθεν εμπειρία του σε νομικά κείμενα κατάφερε να τους εξηγεί νομικές ενέργειες και να τους εκπροσωπεί σε νομικές πράξεις! Έπαιρνε με αιτήσεις συλλόγων άλλων έγγραφα από τη ΓΓΑ, τα οποία δεν έδειχνε σε κανένα και τα κρατούσε μόνο για τον εαυτό του! Παρουσίαζε μαζί με τον Μάχο Κυρλόγλου αποδεικτικά στοιχεία έρευνας και άρθρων του www.karate.gr σαν δικά τους σε καταγγελίες τους για το Τρίαθλο στη ΓΓΑ! Άρχισε να παρεμβάλλεται μεταξύ συλλόγων και ατόμων από τη μια μεριά και δικηγόρων, που όριζαν στις υποθέσεις τους με την ΕΛΟΚ από την άλλη, σε τέτοιο βαθμό ώστε οι δικηγόροι να παίρνουν εντολές για τους πραγματικούς τους πελάτες από τον Δρακόπουλο, ενώ ταυτόχρονα κρατούσε μόνο για τον εαυτό του τα δικόγραφα αλλά και τα έγγραφα των αντιδίκων που προέκυπταν από τις δίκες. Κατάφερε να του εμπιστευθούν μερικοί τους κωδικούς τους στο Facebook και να αναρτά δικά του κείμενα σε λογαριασμούς άλλων. Και λοιπά, και λοιπά, και λοιπά!!! Ακόμα και ο Γιώργος Μπίκας που δεν του είχε αρχικά καμιά εμπιστοσύνη, σήμερα του έχει εμπιστευθεί εν λευκώ τη διαχείριση των δικαστικών υποθέσεων των 37 συλλόγων της αντιπολίτευσης, δηλαδή τις τύχες του ΚΙΜΕ! Ή να είναι κανείς μαλάκας ή να μην είναι! Ακόμα ένα δε, που μου κάνει εντύπωση, είναι το ότι για αμοιβές δικηγόρου για δουλειές, που κατά τη γνώμη μου δεν ξεπερνούν τα 1000 ευρώ πήρε το αυτί μου μια συγκέντρωση χρημάτων περί τα 50 ευρώ από κάθε ένα από τους 37 συλλόγους! Με δυό λόγια ο Σπύρος Δρακόπουλος επεδίωξε και κατάφερε να πατρονάρει τους πάντες προς κάθε κατεύθυνση!!!

 

Παράλληλα με όλες αυτές τις δραστηριότητές του ο Σπύρος Δρακόπουλος έχει πάρει μαζί με τους Τάσο Πανουσόπουλο και Νίκο Γούγουλα και την αντιπροσώπευση της Japan Karate Association (J.K.A.) στην Ελλάδα και διοργανώνουν μάλιστα σεμινάριο με Ιάπωνες δασκάλους αρχές Δεκεμβρίου στο στάδιο Δαΐς των Εκπαιδευτηρίων Δούκα! Θεωρώ πολύ καλή αυτή την δραστηριότητα, αλλά ο Δρακόπουλος αρχίζει και έχει διοικητικά, οργανωτικά και οικονομικά συμφέροντα επιχειρηματία στο καράτε!

Με δυό λόγια σήμερα ο Σπύρος Δρακόπουλος εμφανίζεται ως "Δικολάβος" μεταξύ δικηγόρων και ενδιαφερομένων στις δίκες όλων εναντίον της ΕΛΟΚ, συντάκτης κειμένων διαμαρτυρίας και καταγγελιών από όλους προς την ΓΓΑ, συνομιλητής για λογαριασμό όλων με την ΓΓΑ και της ΓΓΑ προς όλους, κειμενογράφος σε αναρτήσεις πολλών από όσους διατηρούν λογαριασμό στο Facebook, συμβουλάτορας επί παντός νομικού ζητήματος, επόπτης-διαχειριστής των εκλογών της 11-9-2016 (όπου τα έκανε κυριολεκτικά θάλασσα), στρατηγός της πολιτικής του ΚΙΜΕ (το οποίο το οδηγεί στην καταστροφή), επιχειρηματίας του καράτε και ποιός ξέρει τι άλλο!

Να μην τα πολυλογώ, με δεδομένο τον απόλυτο αυτό συγκεντρωτισμό στη διάθεση του συγκεκριμένου και μόνου ατόμου η σύγκρουσή μας ήταν αναπόφευκτη και έγινε στα μέσα Οκτωβρίου, όταν του εξέθεσα όλα αυτά ενώπιον και άλλων και του ζήτησα να ακουμπήσει στο τραπέζι όλα τα έγγραφα που είχαν προκύψει από τις έρευνες που είχε κάνει και τις δίκες που κυλούσαν, και κρατούσε μυστικά και μόνο για τον εαυτό του, όπως ακριβώς γνωστοποιούσα και εγώ όλα τα στοιχεία που πρόεκυπταν από δικές μου έρευνες!

Αρνήθηκε έντονα και με φτηνές δικαιολογίες την αυτονόητη αυτή υποχρέωσή του και αυτό με έπεισε ότι ο άνθρωπος αυτός συγκεντρώνει δύναμη στα χέρια του για να τη χρησιμοποιήσει σε "συναλλαγές" για δικούς του σκοπούς και όχι για το συμφέρον όλων! Νομίζει ότι θα τον αφήσω να το κάνει! Θα το δούμε!

Συνεπώς, δημιουργούνται εύλογα τα επόμενα δραματικά ερωτήματα:

1) Ισχυρίζεται ότι έχει στοιχεία από τη ΓΓΑ, τα οποία κρατάει κρυφά, ότι στις Γενικές Συνελεύσεις του Φεβρουαρίου 2016 και Σεπτεμβρίου 2016 (εκλογών) ψήφισαν σύλλογοι, που δεν είχαν δικαίωμα ψήφου! Γιατί δεν τα χρησιμοποίησε για να τις ακυρώσει? Γιατί δεν μας τα δείχνει?

2) Ισχυρίζεται ότι πήρε δικαστικά τα Πρακτικά της ΓΣ του Φεβρουαρίου 2016, και τα κρατάει κρυφά, τα οποία είναι γεμάτα παρανομίες! Γιατί δεν την ακύρωσε? Γιατί δεν μας τα δείχνει?

3) Γνωρίζει απόλυτα ότι στη ΓΣ εκλογών του Σεπτεμβρίου 2016 έγιναν 25-30 παρανομίες τόσο βαριές, ώστε η κάθε μια από αυτές να αποτελεί λόγο ακύρωσης των εκλογών! Γιατί δεν ακύρωσε άμεσα τη ΓΣ και τις εκλογές? Γιατί δεν ζήτησε όλο το ΚΙΜΕ προσωρινή διοίκηση με δεδομένες τις καραμπινάτα παράνομες με σωρεία παρανομιών εκλογές του 2012 και του 2016, όπως τους έχω τονίσει σαν μόνο όπλο κατά ου Γερόλυμπου? Γιατί οδηγεί τις νέες εκλογές στο 2017, οπότε ο Γερόλυμπος με τη διοίκηση στα χέρια του θα είναι δυνατότερος και το ΚΙΜΕ τόσο πιο αδύνατο, ώστε να μη βγάλει κανένα στο ΔΣ/ΕΛΟΚ?

4) Έχει πέσει από δίπλα σε όλους (επιχείρησε την ίδια τακτική και με εμένα και απέτυχε!) και τους έχει πείσει να τους αντιπροσωπεύει σε κάθε τους διοικητική ή/και δικαστική ενέργεια κρατώντας ό,τι μπορεί κρυφό από τα μάτια των άλλων και απαιτώντας τυφλή εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του! Γιατί εφαρμόζει αυτή τη μοναδικά παράλογη στρατηγική?

5) Είναι πραγματικά φανατικός κατά του Γερόλυμπου και αφελής ταυτόχρονα ή είναι ένας επικίνδυνος "φυτευτός κατάσκοπος ή δολιοφθορέας" του Γερόλυμπου στις τάξεις της Αντιπολίτευσης!!!

 

Με όλα τα ανωτέρω στο μυαλό μας, ας δούμε πού και πώς επιβεβαιώνονται από τον κατωτέρω πόλεμο ανακοινώσεων, που έχει ανοίξει στο Facebook, με ημερομηνιακή σειρά και με τα σχετικά δικά μου σχόλια βέβαια! Αν μη τι άλλο έχει ιδιαίτερη πλάκα η αφέλεια των απατεώνων και διπρόσωπων! Θα δείτε ότι όλα συνηγορούν υπέρ των απόψεών μου!

 

Και ας αρχίσουμε για παράδειγμα από την επόμενη ανάρτηση του Karate News για τους παγκόσμιους στην Αυστρία: (σχόλια κατά την αρίθμηση)

Η ανάρτηση αυτή έγινε μετά την δική μου σύγκρουση με τον Σπύρο Δρακόπουλο στα μέσα Οκτωβρίου και μετά τη δημοσίευση του άρθρου μου της 24/10/2016, όπου τοποθετήθηκα κατά της επιλογής του Παπαδόπουλου ως υποψήφιου εκπροσώπου του ΚΙΜΕ για την ΕΟΕ και κατά του Δρακόπουλου ως αποτυχημένου εκπροσώπου του ΚΙΜΕ στην καταμέτρηση των ψήφων στις εκλογές.

Το κείμενο της ανάρτησης γράφηκε από τον Δρακόπουλο και όχι από τον διαχειριστή του Karate News, διότι αρχικά περιείχε παράγραφο εναντίον μου και εναντίον του www.karate.gr, η οποία στη συνέχεια αφαιρέθηκε. Αυτό σημαίνει ότι ο διαχειριστής του Karate News του έχει δώσει τους κωδικούς του λογαριασμού του στο Facebook! Αυτό θα αποδειχθεί και στα επόμενα.

 

1-2-3) Είναι φανερή η υποστήριξη του Παπαδόπουλου, πράγμα που δεν είναι καθόλου κακό, αλλά με παραμύθια, πράγμα που είναι κακό!

 

4) Πέρασε ένας μήνας κοντά και ακόμα δεν έχουμε δει τις "εντυπώσεις που αποκόμισε ο Παπαδόπουλος από το Παγκόσμιο"!

5) Τις φωτογραφίες τις έστειλε ο Παπαδόπουλος στον Δρακόπουλο και εκείνος τις ανήρτησε, αλλά δεν έχουν καμιά βαρύτητα. Αλλοίμονο αν όποιος βγαίνει φωτογραφία με τον Εσπίνος, θα εκπροσωπεί και το καράτε στην ΕΟΕ! Είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος στον Εσπίνος ότι η αντιπολίτευση έβαλε στο ΔΣ/ΕΛΟΚ μόνο τον Μπίκα, ο οποίος δεν θα δει συνεδρίαση στον αιώνα τον άπαντα?

                                       

 

6) Ακολουθεί το κείμενο (6) από τον "Σπύρο Χρήστου", ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Σπύρο Δρακόπουλο! ("Χρήστος" είναι το πατρώνυμό του!) Λέει τα ίδια παραμύθια της βασικής ανάρτησης, που ήταν και αυτή δική του!

7) Ακολουθεί κείμενο του Σταύρου Σταυριανίδη, που αμφιβάλω αν είναι δικό του! Θα δούμε πιο κάτω γιατί.

8) Ακολουθεί κείμενο που υπογράφει ο Τάσος Πανουσόπουλος! Τέτοιο κείμενο, όμως, δεν μπορεί να το έγραψε ο Τάσος Πανουσόπουλος, αλλά ο Σπύρος Δρακόπουλος, στον οποίο ο Τάσος Πανουσόπουλος έχει δώσει τους κωδικούς του λογαριασμού του για να γράφει με το όνομα "Τάσος Πανουσόπουλος"!

9) Ξαναγράφει ο Σπύρος Δρακόπουλος ως Σπύρος Χρήστου και απαντάει στον εαυτό του, που είχε γράψει προηγουμένως ως Τάσος Πανουσόπουλος!

Αρρώστια είναι, θα περάσει!!!

10) Εδώ χώνεται και ο Ntinos Dellas, νέο φρούτο, ο οποίος τα χώνει σε "συγκεκριμένη λασποσελίδα", που δεν είναι άλλη από το www.karate.gr, που απέρριψε τον Παπαδόπουλο, και τονίζει "την πίκρα του συντάκτη" ειρωνευόμενος εμένα!

Ο Ntinos Dellas, όμως, είναι πρόσωπο ανύπαρκτο, διότι αν υπήρχε θα έγραφε το όνομά του με σωστά γράμματα ως "Dinos Dellas" και όχι ανορθόγραφα! Συνεπώς δεν είναι άλλος από τον Σπύρο Δρακόπουλο, που έχει φτιάξει και άλλο λογαριασμό για να πολλαπλασιάζει τις απόψεις του, και εδώ τα χώνει συγκεκριμένα στο www.karate.gr και στον Θύμιο Περσίδη!

Πιο κάτω θα τσεκάρουμε την ταυτότητα του Ntinos Dellas!

11) Αλλά, ο Θύμιος Περσίδης, όταν του τα χώνουνε, τότε τα "αντι-χώνει" και απαντάει όπως ταιριάζει στον Ntinos Dellas, που δεν είναι άλλος από τον Σπύρο Δρακόπουλο!

12) Τέλος, νάσου και ο κλακαδόρος του Σπύρου Δρακόπουλου, ή Τάσου Πανουσόπουλου ή Ntinos Dellas ή ότι άλλο, κύριος Τηλέμαχος Κυρλόγλου, ο οποίος εδώ μεν δεν λέει τίποτα κακό παρά μόνο τη γνώμη του, αλλά γενικώς λειτουργεί ως εξαπτέρυγο του Δρακόπουλου!

Συνεπώς, ο Δρακόπουλος γράφει με διάφορα ονόματα σε διάφορους λογαριασμούς στο Facebook με σκοπό να χειραγωγεί τις απόψεις των αναγνωστών!

 

Πλάκα δεν έχουμε???

Για τσεκάρισμα της ταυτότητας του Ntinos Dellas πάμε στον λογαριασμό του (κάτω και δεξιά) και βλέπουμε ότι το 2015 ήταν ένθερμος οπαδός και αντιγραφέας του www.karate.gr!

Τι έγινε και τώρα το λέει "συγκεκριμένη λασποσελίδα"? Ποιός είναι και ανεβάζει φωτογραφίες του στο Karate News σαν διαχειριστής του, ενώ μόνος συνομιλητής του είναι ο Σπύρος Χρήστου και ο Θόδωρος Αθανασόπουλος?

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι ο Σπύρος Δρακόπουλος!

Πρόσεχε, "ο έχων δύο πρόσωπα, κάποτε ξεχνάει ποιό είναι το αληθινό"!

 

Ερχόμαστε στην επόμενη ανάρτηση του Karate News την οποία την υπογράφει ο Σταύρος Σταυριανίδης!

Να μου επιτρέψετε να αμφιβάλλω ότι το κείμενο αυτό είναι γραμμένο από τον Σταύρο Σταυριανίδη! Άντε να δώσω ένα 50%!

Αν, όμως, έχω δίκιο, τότε ο Κυρλόγλου δεν καταλαβαίνει την έννοια του RESPECT, ο Δρακόπουλος χειροκροτεί τον εαυτό του για πολλοστή φορά και ο Σανιώτης την πάτησε!

Και περνάμε στην αριστερή ανάρτηση στο Karate News, τη σχετική με το περιοδικό HotDoc και το εξασέλιδο άρθρο του για το Τρίαθλο και τα ενοχοποιητικά στοιχεία του, το οποίο Τρίαθλο πήγε στον Εισαγγελέα μετά από πληροφοριακό υλικό που έδωσαν και στη ΓΓΑ οι Σπύρος Δρακόπουλος και Τηλέμαχος Κυρλόγλου! Το ίδιο υλικό έδωσαν οι ίδιοι και στο HotDoc και μετά γράφουν ότι "τους εντυπωσίασε και τους προβλημάτισε!!!!

 

Αλλά όλο αυτό το υλικό είναι κλεπτο-αντιγραφή των από 6-8 μήνες πριν εκτεταμένων άρθρων με στοιχεία έρευνας, ανάλυσης και συλλογισμών του www.karate.gr! Απλά οι δύο μάγκες τα κλεπτο-αντέγραψαν και τα παρουσιάζουν ως δικά τους για να κάνουν τους σπουδαίους και να παίρνουν τα εύσημα με τη δουλειά των άλλων!

 

Ας δούμε σε χρονική συνέχεια την επόμενη ανάρτηση του ΚΙΜΕ, που αναφέρεται στο "παράπονο" του Μπίκα επειδή τον έχουν πετάξει στο καλάθι των αχρήστων στην ΕΛΟΚ!

Κυριολεκτικά εκπέμπει ... καρα-ηττοπάθεια! Ο Μπίκας συνειδητοποίησε ότι θα δει συνεδρίαση του ΔΣ μετά από ... 14 τετραετίες και βάλε!

 

 

 

 

 

Τα παιδιάστικα ερωτήματα που θέτει ο Μπίκας στον Πρόεδρο και τον Γραμματέα του ΔΣ της ΕΛΟΚ είναι ερωτήματα που θα έθετε ο πιο άσχετος και απομακρυσμένος σύλλογος της ΕΛΟΚ και το κυριότερο είναι ότι δεν κοινοποιούνται στη ΓΓΑ, όπως έπρεπε για να διαμαρτυρηθεί εκ των υστέρων η Αντιπολίτευση ότι ήδη έχει καταγγείλει καταστάσεις και τίποτα δεν διορθώνεται!

Αλλά ούτε αυτό έχει γίνει!

 

Αλλά τα ερωτήματα αυτά είναι τόσο παιδιάστικα, ώστε υποπτεύομαι ότι ΔΕΝ τα διατύπωσε ούτε ο Γιώργος Μπίκας, διότι ακόμα και για αυτόν είναι παροχημένης εποχής λόγω της εμπειρίας του στο ΔΣ/ΕΛΟΚ.

Τα ερωτήματα αυτά είναι γραμμένα από άτομο που δεν βρέθηκε ποτέ σε συνεδρίαση του ΔΣ/ΕΛΟΚ!

Και ένα μένει να είναι αυτό το άτομο!

 

Ο Ntinos Dellas!!! Χάχαχα !!!

 

Είναι περιττό να ασχοληθώ με τα επί μέρους θέματα!

 

Πρόκειται για επιστολή ψευδο-διαμαρτυρίας γραμμένη από άσχετο για χρονική κωλυσιεργία!

Ανάρτηση (αριστερά) καρα-γραμμένη από τον Σπύρο Δρακόπουλο (υπογράφει ως Γιώργος Μπίκας αυτή τη φορά), την οποία ή την έδωσε στον Μπίκα και την ανήρτησε ή ο Μπίκας του έδωσε τους κωδικούς του λογαριασμού του ΚΙΜΕ και την ανήρτησε ο ίδιος ο Δρακόπουλος!

Αν συμβαίνει το δεύτερο, τότε η κατάσταση είναι θλιβερή και επικίνδυνη!

 

(2) Μόνο ο Δρακόπουλος υποστηρίζει ακόμα ένθερμα την υποψηφιότητα Παπαδόπουλου για την ΕΟΕ! Όλοι οι άλλοι έχουν πεισθεί ότι αφού το όνομά του Παπαδόπουλου δεν γράφεται στο Πρακτικό των εκλογών εξ αυτού έπεται ότι για να αναβιώσει αυτή η επιλογή χρειάζονται νέες εκλογές!

Και το κάνει αυτό ο Δρακόπουλος για να ισχυροποιήσει τη λανθασμένη άποψή του ότι η ακύρωση του Γερόλυμπου θα φέρει αυτομάτως τον Παπαδόπουλο! Έτσι θέλει να δικαιολογήσει τις χαμένες δίκες στις οποίες παρασύρει το ΚΙΜΕ!

 

 

Ο καρασεβντάς του Γιώργου Μπίκα για την καρέκλα του προέδρου μετατράπηκε σε "καρασεβντά για έστω και μια συνεδρίαση του ΔΣ"!

Θα κάνει μαύρα μάτια από το κλάμα για να δει συνεδρίαση!

 

Κάνε ρε Γερόλυμπε ένα ΔΣ με τον Μπίκα μέσα, έστω για ... να πιείτε ένα καφέ και να φύγετε!!!!!!!!!

 

 

Για την αριστερή επιστολή του Γιώργου Μπίκα (υποτίθεται):

 

1) Θέλει να πει "Προς τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού" (ποιός άσχετος την έγραψε?)

 

2) Εννοεί "με την ιδιότητα του ανύπαρκτου μέλους του ΔΣ" καθώς και "στο επόμενο ΔΣ που πάλι δεν θα παρίσταμαι"!

 

3-4) Δεν τίθενται ερωτηματικά οι απόψεις ενός μέλους του ΔΣ. Τίθενται επιτακτικά!

Γιατί να του απαντήσουν στα ερωτήματα?

Θα απαντήσουν με αποφάσεις στις οποίες δεν θα συμμετέχει και αυτό είναι υπεραρκετό!

 

5) Καλά τι περιμένει τώρα?

Αυτό το είχα πει από την πρώτη στιγμή της κριτικής των εκλογών και το γνωρίζουμε και όλοι! Αυτός το ρωτάει? Σημειώνω ότι ο Σπύρος Δρακόπουλος έχει πάρει με δικαστήριο που πλήρωσαν σύλλογοι τα Πρακτικά του Φεβρουαρίου 2016 και δεν τα δίνει σε κανένα!

 

6) Παιδαριώδη ερωτήματα, στα οποία κανένας δεν θα απαντούσε!

 

Πρόκειται για επιστολή ψευδο-διαμαρτυρίας γραμμένη από άσχετο για χρονική κωλυσιεργία!

Ο Γερόλυμπος θα χάσει και στο Εφετείο, αν πάει!

Ταυτόχρονα, όμως, εμφανίστηκε με τρεις μεγαλο-δικηγόρους σε απλό αίτημα προσωρινής διαταγής (!!!), οι οποίοι πληρώνονται από τα έσοδα της ΕΛΟΚ από αθλητές και συλλόγους!

Αυτό αποδεικνύει ότι η ψυχολογία του είναι πλέον ... ρετάλι! Μην τον βλέπετε με ύφος υπερσίγουρο για όλα! Φού να του κάνετε, θα πέσει κάτω κλαίγοντας!

Φυσικά, όμως, όσο τα δικαστήρια τραβάνε, τόσο πληρώνουν δικηγόρους και οι σύλλογοι της αντιπολίτευσης!

Όλο το επόμενο κείμενο είναι καραμπινάτα γραμμένο από τον Σπύρο Δρακόπουλο στον λογαριασμό του Karate News!

Δεν χρειάζεται να κομπάζουμε για αυτονόητες κινήσεις, που έπρεπε να είχαν γίνει την ημέρα των εκλογών!

Ήσασταν ανίκανοι να το δείτε εκείνη την ημέρα ή το αφήσατε επίτηδες να περάσει? Σε κάθε περίπτωση, όμως, είναι απαραίτητο να μοιραζόμαστε τα αποτελέσματα των ερευνών και σε καμιά περίπτωση να τα εκμεταλλευόμαστε προς ίδιον όφελος, όπως κάνει ο Δρακόπουλος!

Ακολουθεί η νικητήρια ανακοίνωση της ΕΛΟΚ!

Αλλά (α) η νομιμότητα Γερόλυμπου ΔΕΝ υπάρχει, και το (β) αυτό προφανώς υπάρχει!

 

Φυσικά ακολούθησε η βλακώδης κριτική Γερόλυμπου από το Facebook με την κλεμμένη ονομασία karate.gr αριστερά και κάτω. Προφανώς:

Το (1) δεν ισχύει,

το (2) θεωρώ ότι ισχύει,

το (3) δεν ισχύει,

το (4) ισχύει,

το (5) δεν ισχύει.

Απάντηση στα ανωτέρω από τον Δρακόπουλο ως ...

... ως Ηλίας Χρήστου στο Karate News!

Όλο το ανωτέρω κείμενο 1 έως 5 είναι καραμπινάτα γραμμένο από τον Σπύρο Δρακόπουλο, που υπογράφει τώρα σαν Ηλίας Χρήστου, στο λογαριασμό του Karate News!

Ακολουθούν ως συνήθως κάτω και πάλι δικά του κείμενα από 7 έως 10 πανηγυρισμού και επιβράβευσης ... των δικών του πράξεων γραμμένα πάλι από τον ίδιο με διαφορετικά ονόματα κατά τον μόνιμο γελοίο τρόπο και με σκοπό να χειραγωγεί τις απόψεις των αναγνωστών!

 

Αλλά η ουσία του πράγματος αποτελεί ταυτόχρονα και μια απόδειξη καραμπινάτης δικαστικής αποτυχίας, που γίνεται πλέον ιδιαίτερα ύποπτη!

 

Στις 5/10/2016 υποβλήθηκε αίτηση συλλόγων για να ακυρωθεί η εκλογή Γερόλυμπου στην ΕΟΕ. Η δικάσιμη προσδιορίζεται βάσει νόμου μετά από 130 ημέρες. Συνεπώς η δικάσιμη της αγωγής θα προσδιοριστεί μετά την 15/2/2017!

Πρώτο ερώτημα: γιατί άργησε 25 ημέρες να υποβληθεί αφού οι εκλογές έγιναν την 11/9/2016?

Δεύτερο ερώτημα: Μόνο η εκλογή Γερόλυμπου ενοχλεί το ΚΙΜΕ και δεν τους ενοχλεί η καθολική επικράτησή του στην ΕΛΟΚ?

 

Επειδή αργεί η απόφαση της αγωγής υποβλήθηκε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ακύρωσης της εκλογής Γερόλυμπου για να προφυλάξει τους τυχόν θιγόμενους από τυχόν ζημία λόγω της αργοπορίας της απόφασης της αγωγής.

Αυτή προσδιορίστηκε για την 17/1/2017!

 

Η καλύτερή σου για τον Γερόλυμπο! Ό,τι και να βγάλουν αυτές οι αποφάσεις, σας έχει περάσει στο 2017, στο οποίο οι συσχετισμοί ψήφων από 100 προς 34, που ήταν το 2016, θα γίνουν 120 προς 20, δηλαδή θα πάρετε κάτω από το 20% και άρα δεν θα βάλετε ούτε έναν στο ΔΣ στις εκλογές του 2017!!!

Την πατήσατε κορόιδα!!!

 

Περαιτέρω, για την τυχόν ζημία από την αργοπορία της απόφασης των ασφαλιστικών, ταυτόχρονα με την αίτηση των ασφαλιστικών υποβλήθηκε και αίτημα προσωρινής διαταγής επείγουσας ρύθμισης της κατάστασης (δικάζεται σε δύο ημέρες από την υποβολή) μέχρι να βγει η απόφαση των ασφαλιστικών!

Η απόφαση του προέδρου στο αίτημα αυτό, που δικάστηκε την 9/11/2016, (ήταν προφανής εκ των προτέρων) απέρριψε το αίτημα με το αιτιολογικό ότι δεν υπάρχει κίνδυνος βλάβης για κανέναν έχοντα έννομο συμφέρον!

Τρίτο ερώτημα: Καλά αυτό δεν το βλέπατε?

 

Εκτιμώ ότι το αίτημα απορρίφθηκε, διότι:

1) από τα Πρακτικά των εκλογών δεν αποδεικνύεται ζημία για κάποιον, αφού αν ακυρωθεί ο Γερόλυμπος, τότε βγαίνει ο Μπουλούμπασης του ίδιου συνδυασμού,

2) υποβάλατε λανθασμένα δικόγραφα, και

3) υποστηρίξατε λανθασμένα την υπόθεση!

Καλή χώνεψη!

 

Το συνολικό αποτέλεσμα είναι ύποπτο έως κατευθυνόμενο για εμένα λόγω εμπλοκής του συγκεκριμένου Δικολάβου!

Κατευθείαν ανάρτηση του Σταύρου Σταυριανίδη στο Karate News! Μα τι γίνεται? Έχει και αυτός τους κωδικούς του λογαριασμού ή τα γράφει ο Δρακόπουλος και στο λογαριασμό του Σταυριανίδη και στο Karate News?

Θα μας κουφάνεις!!!

Πάντως, αν τα έγραψε ο Σταυριανίδης τού παρατηρώ:

1) Ήσουν και εσύ πρωτεργάτης, 2) έμεινες αμέτοχος στον εξοβελισμό άλλων (στη ΓΣ του 1995 σήκωσες το χέρι σου να με πετάξετε έξω από την αίθουσα, διότι εμπόδιζα τις παρανομίες σας), 3) 20 χρόνια κι εσύ κοιμόσουν με τα τσαρούχια,

4) είσαι 100% συμμέτοχος στην κύρια ευθύνη για την κατάντια της ΕΛΟΚ, 5) ο οραματιστής οραματίζεται από την αρχή και όχι μετά 20 χρόνια λήθαργου! Ήταν ο Μπίκας οραματιστής ή είχε πέσει στο λήθαργο του ... αχυράνθρωπου, 6) αυτή η παράγραφος έχει γραφεί προφανώς από τον Δρακόπουλο, άρα όλο το κείμενο έχει γραφεί από τον Δρακόπουλο, ο οποίος εδώ υπογράφει σαν Σταύρος Σταυριανίδης, διότι ο Σταύρος Σταυριανίδης ποτέ δεν θα αποκαλούσε τον εαυτό του "μυθοπλασμένο χαρισματικό ακατανίκητο μεγαλοδάσκαλο"!!!

Είσαστε τρελοί όλοι σας τελικά!!!

Κάτω, συγκίνηση και RESPECT από όλους!

Το κατωτέρω κείμενο με δήθεν "νομικές διευκρινήσεις" είναι καραμπινάτα γραμμένο από τον Σπύρο Δρακόπουλο ή "έγκριτοι νομικοί κύκλοι", ο οποίος εδώ υπογράφει ως Γιώργος Μπίκας, πράγμα, που σημαίνει ότι ο Δρακόπουλος κατάφερε όχι μόνο να πάρει και από τον Μπίκα τους κωδικούς του λογαριασμού του ΚΙΜΕ, αλλά και την άδεια να υπογράφει (ό,τι γράφει) με το όνομα του Μπίκα!

 

Είσαστε για τα πανηγύρια!!!

 


Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε τον ηρωισμό των 34 συλλόγων που ψήφισαν ΚΙΜΕ και έσπασαν το απόστημα των Γερόλυμπου και Μπουλούμπαση στην ΕΛΟΚ-ΑπΗλ (ΕΛΟΚ-Απατεώνων/Ηλιθίων)!!! Την επόμενη φορά θα είναι περισσότεροι!!! Εδώ αναγνωρίζω τον Μπίκα που τους συνένωσε!!!


Άιντε να πηγαίνουμε για επαναληπτικές! Και μη φοβάστε τίποτα, γιατί έρχονται οι Εισαγγελείς!!!


Μόνο μία περίπτωση υπάρχει για δίκαιες και αμερόληπτες εκλογές:

 Να τις οργανώσει Προσωρινή Διοίκηση με οπωσδήποτε τον Περσίδη μέσα και να γίνουν με απλή αναλογική!!!


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .