karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 22/12/2014.  +(4) Προσθήκες 28/12/2014.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr , σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!


 Η Αποθέωση της Παρανομίας από τον Υποκριτή της Νομιμότητας!

 Σχολή Προπονητών ΕΛΟΚ: Με το πρόσχημα "των παιδιών" το γλεντάνε οι Παράνομοι!

Η υποχώρηση στις παράνομες απαιτήσεις της ΕΛΟΚ αποτελεί "υπόθαλψη εγκληματιών"!!!

Ανεπαρκέστατος αποδεικνύεται ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός στην πάταξη της Διαφθοράς στην Ελληνική Ομοσπονδία Καραλαμόγιων!!! Ή ... "Το Σύνδρομο του Γερόλυμπου"!

 (Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 2000 περίπου σελίδων!)

 Η Σκύλα της Διαφθοράς αγκαζέ με τη Χάρυβδη του Ρουσφετιού

μετατρέπουν τους νόμους της Χώρας σε Κομματικά Εργαλεία!!!

(Θέλετε να τυπώσετε το παρόν άρθρο σε pdf? Ευχαρίστως, με κλικ εδώ!)

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

 Διευθυντής της Πρώτης Σχολής Προπονητών των ΕΛΟΚ/ΓΓΑ!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ!!!

 Και ... πεθαμένος θα γυρίζω από τον τάφο να σας τα ... ψιθυρίζω στο ... αυτί!!!


Γνωρίζει ο πρωθυπουργός
αυτά που κάνετε εκεί στην αμαρτωλή ΓΓΑ?

 


Ο Yπουργός Πολιτισμού
κ. Κων/νος Τασούλας


Ο υφυπουργός Αθλητισμού
κ. Γιάννης Ανδριανός


Η γενική γραμματέας Αθλητισμού
κα Κυριακή Γιαννακίδου

ΓΓΑ  = Ο Οίκος

της Μεγάλης

ΑΝΟΧΗΣ:


Special αφιέρωση σε όσους έπαιξαν ρόλο στη μη αναγνώριση της ΠΟΠΚ!

#################

1-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

2-Realnews

3-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

4-karate.gr

5-gazzetta

6-ΑΥΓΗ

7-zougla.gr

8-Δίκη/ΣΚΑΙ

9-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

10-Δίκη/ΣΚΑΙ

11-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

12-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

13-Δίκη/ΣΚΑΙ

14-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

15-ΑΠΟΨΗ

16-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

17-ΝΤΟΚ/ΝΤΑ

18-ΕΘΝΟΣ

19-Δίκη/ΣΚΑΙ

20-Δίκη/ΣΚΑΙ

21-ΝΤΟΚ/ΝΤΑ

22-karate.gr:
Πόρισμα Ρακιντζή

23-ΚουτίΠανδώρα

24-karate.gr:
Πόρισμα Περσίδη

25-Πλακά-Αδριανό

26-Hot Doc vs ΓΓΑ

Με το άρθρο μου "30/4/2014 - Καταγγελία του ΔΣ/ΕΛΟΚ στη ΓΓΑ με αίτημα έκπτωσής του!!!" αποδεικνύεται ότι έστελνα στη διοίκηση της ΓΓΑ ένα-ένα όλα τα άρθρα μου τα σχετικά με τη διαφθορά και τη διαπλοκή που κυριαρχεί στην ΕΛΟΚ. Συνεπώς η ΓΓΑ ευθύνεται στο ακέραιο για το όργιο διαφθοράς και διαπλοκής στην ΕΛΟΚ!!!

 

 Η  Βασική Καραμπινάτη Παρανομία  είναι το ότι τη Σχολή Προπονητών Καράτε της ΕΛΟΚ υπό την αιγίδα της ΓΓΑ την “τρέχει” ένα παράνομο διοικητικό συμβούλιο πάντα υπό την αιγίδα της ΓΓΑ!!!

 

Επομένως, η … Λέιντι ΓΓΑ-ΓΓΑ είναι μια κορυφαία και μακροχρόνια διεφθαρμένη και διαπλεκόμενη δημόσια υπηρεσία, η οποία παράγει καθημερινά τεράστια ηθική και οικονομική ζημία στον Ελληνικό Λαό, και όταν πολλές φορές την αναφέρω ως “Ο Οίκος της Μεγάλης Ανοχής” τρέμει το φυλλοκάρδι μου μήπως και με μηνύσουν οι απλοί … Οίκοι Ανοχής επειδή τους προσβάλω!!!

Τα αντικειμενικά άρθρα εφημερίδων και τηλεοπτικών σταθμών της δεξιάς στήλης σχετικά με τα 30 εκατ. ευρώ, που έχουν πάρει οι υπάλληλοι της ΑΓΓΑ (Αμαρτωλής Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού) χωρίς να τα δικαιούνται, αποδεικνύουν τη Διαφθορά και τη Διαπλοκή των υπαλλήλων της ΑΓΓΑ με τους κατά καιρούς πολιτικούς τους προϊσταμένους, οι οποίοι ενέκριναν τις αποφάσεις πληρωμής τους, και τους ομοσπονδιάρχες ως αντικείμενο της εύνοιας και των δύο ανωτέρω!!! Υπόλογα και υπεύθυνα της "ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΜΙΜΗΣ" Διαφθοράς και Διαπλοκής στη ΑΓΓΑ είναι και τα πέντε σημερινά κόμματα: η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ διότι αυτά τοποθετούσαν τους πολιτικούς προϊσταμένους στη ΑΓΓΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ διότι τα 3/4 του ΠΑΣΟΚ πήγαν σε αυτόν, οι ΑΝΕΛ διότι αποτελούνται από βουλευτές της ΝΔ, και το ΚΚΕ διότι υπόγεια συνεργάζεται με τη ΝΔ ως "τραβάτε με κι ας κλαίω"!


Γνωρίζει ο πρωθυπουργός
αυτά που κάνετε εκεί στην αμαρτωλή ΓΓΑ???

 ΕΛΟΚ και ΓΓΑ: Συμμορία Διαφθοράς και Διαπλοκής!!!

 

 Ιδρύσατε μια παράνομη Σχολή Προπονητών Καράτε περίτρανο μνημείο διαφθοράς, διαπλοκής και ηλιθιότητας!

Η αρχή της νομιμότητας επιβάλει να την κλείσετε και να την ιδρύσετε εξαρχής!

Με τις πράξεις και τις παραλήψεις σας διασύρετε τον πρωθυπουργό και όλους όσους εργάζονται φιλότιμα και έντιμα για το καλό αυτού του τόπου!!!

Η Χώρα κλυδωνίζεται από τα πολιτικά σκάνδαλα και μερικοί πολιτικοί ΔΕΝ χαμπαριάζετε από τίποτα!

Οι νόμοι έχουν καταντήσει "κομματικά εργαλεία", που ευνοούν τους ημέτερους και κατακεραυνώνουν τους αντιφρονούντες! Όποια φιλότιμη προσπάθεια και αν γίνεται από μερικούς υπερκαλύπτεται τελικά από την επάρατη νόσο του "Συνδρόμου του Γερόλυμπου"!


(Α) - 100 και βάλε, μέχρι σήμερα, καραμπινάτες παρανομίες έχω εντοπίσει και υποδείξει σε προηγούμενα άρθρα μου για την ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε.

Τι κάνει ο Ανδριανός? Σαμποτάρει την Κυβέρνηση??? Μας σπρώχνει στον ΣΥΡΙΖΑ???

 Ειδικότερα έχω εντοπίσει και καταγγείλει:

1 - Tις Παρανομίες της πλήρως παράνομα λειτουργούσας ομοσπονδίας καράτε πριν από την ίδρυση της Σχολής για τις οποίες η ΕΛΟΚ έπρεπε να κλείσει!

2 - Tις Παρανομίες της απόφασης ίδρυσης της Σχολής, η οποία γράφηκε από Πανάσχετους ... Ουρακοτάγκους του Αθλητισμού!

3 - Tις Παρανομίες κατά τη λειτουργία της Σχολής, κατά την οποία λειτουργία η φασιστική συμμορία της ΕΛΟΚ ξάφριζε τους υποψήφιους προπονητές αποδεκατίζοντας τους εχθρούς της!

Γερόλυμπος

"Ο Δικτάτορας"

Μπουλούμπασης

"Το Ανδρείκελο"

Γερολύμπου

"Η_Συνεργός_Σύζυγος"

Δημητριάδης

"Το Αρπακτικό"

Τα σκληροπυρηνικά στελέχη της ΕΛΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, που έχουν μετατρέψει την Ομοσπονδία Καράτε σε προσωπική τους επιχείρηση!

4 - Tις Παρανομίες της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής, η οποία εκτός των πολλών άλλων από 30/7/2014 έως 8/9/2014 (38 ημέρες!) ήταν χωρίς πρόεδρο και άρα η Σχολή ήταν χωρίς νόμιμη Επιτροπή Διοίκησης και άρα με νομικά ανύπαρκτη Διοίκηση με αποτέλεσμα η λειτουργία της Σχολής να είναι ΑΚΥΡΗ! Και αυτό διότι η αρχικά ορισθείσα πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής Αθηνά Αξαρλή παραιτήθηκε λόγω συνταξιοδότησης την 30/7/2014 και ο αντικαταστάτης της Δημήτρης Καραστάθης ανέλαβε καθήκοντα την 8/9/2014, δηλαδή 38 ημέρες αργότερα!!!

5 - Tις Παρανομίες που διαπράττουν οι διδάσκοντες, οι οποίοι, ενώ είναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ, όρισαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ τους ... ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ εαυτούς τους ως "διδάσκοντες" για να τσιμπήσουν το παραδάκι των 60.000 €, τα λαμόγια!

6 - Τις Παρανομίες στις εξετάσεις της Σχολής, οι οποίες ενώ είχαν αναβληθεί με απόφαση της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής, τελικά διενεργήθηκαν ΚΡΥΦΑ και ΠΑΡΑΝΟΜΑ από τον Χρήστο Μπουλούμπαση (γνωστή φάτσα!), πρόεδρο της ΕΛΟΚ και  διευθυντή της Σχολής, και την Εμμανουέλα Γερολύμπου (δεξιά), Αναπληρώτρια Πρόεδρο της ΕΛΟΚ και μέλος της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής, κατά θρασύτατη παράβαση της απόφασης της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής!

7 - Tις Παρανομίες υπέρ των ευνοούμενων υποψηφίων, οι οποίοι α) είχαν τα θέματα πριν από τις εξετάσεις, β) αντέγραφαν με την ευλογία των επιτηρούντων ... μπαμπάδων ή ... δασκάλων τους, και γ) ευνοήθηκαν κατά τις εξετάσεις των πρακτικών από τους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ εξεταστές!

8 - Tις Παρανομίες κατά των αδικούμενων υποψηφίων, οι οποίοι ήταν τα "μαύρα πρόβατα" υπό καρατόμηση από την διοίκηση της ΕΛΟΚ, επειδή δεν τους υπακούν γονατιστοί!

9 - Tις Παρανομίες στα Αποτελέσματα της Σχολής, τα οποία, παρ' όλο που προκύψαν παράνομα, "μαγειρεύονται" εδώ και δύο μήνες κατά παράβαση της απόφασης ίδρυσης της Σχολής!

10 - Tις Παρανομίες στον Οικονομικό Απολογισμό της Σχολής, ο οποίος δεν έχει οπωσδήποτε υποβληθεί, αφού δεν δικαιολογούνται με τίποτα τα 60.000 ευρώ που εισέπραξαν τα Καραλαμόγια της ΕΛΟΚ!

11 - Tις καταγγελίες κατά της Ίδρυσης, Λειτουργίας και Αποτελεσμάτων της Σχολής, οι οποίες θα σκάσουν σαν βόμβες μόλις ολοκληρωθεί η παράνομη και υποτιθέμενη "λήξη" της Σχολής!

12 - Και άλλα πολλά!!!

 

Αν ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός υποκύψει σε όλες αυτές τις παρανομίες και αποδεχθεί τις παράνομες εξετάσεις, που διενήργησε η ΕΛΟΚ κατά παράβαση της απόφασης της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού γράφοντας επιδεικτικά τον Υφυπουργό ... εκεί που δεν πιάνει η μελάνη, τότε θα έχει αποδειχθεί περίτρανα ότι η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και η Ελληνική Ομοσπονδία Καραλαμόγιων (ΕΛΟΚ) είναι δυό "Συγκοινωνούντα ... Μπουρδέλα", υπό την έννοια ότι κατά τη λειτουργία τους συστηματικά ΔΕΝ τηρείται ούτε στο ελάχιστο η παραμικρή νομιμότητα!

Αυτό ακριβώς είναι το επί είκοσι χρόνια περιγραφόμενο από το karate.gr ... "Σύνδρομο του Γερόλυμπου", δηλαδή η εκτεταμένη Διαφθορά και Διαπλοκή ως γενεσιουργός παράγων του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας!!!

 Προσθήκη 1:

Δεν είμαι ούτε «αυστηρός κριτής» ούτε κακόπιστος κριτής! Είμαι ακριβής και αντικειμενικός κριτής!

Μια αρρωστημένη, καταδικαστέα ή/και παράνομη κατάσταση αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά στη γέννησή της και όχι αφού ήδη έχει γιγαντωθεί και έχει αποδώσει τα οδυνηρά της αποτελέσματά. Πολύ περισσότερο όταν αυτή καταγγέλλεται επί σειρά ετών και ήδη δηλητηριάζει το περιβάλλον της επί επίσης σειρά ετών! Επομένως, η Σχολή Προπονητών ΔΕΝ έπρεπε να δοθεί εξαρχής στην ΕΛΟΚ και όχι πρώτα να δοθεί και μετά να αρχίσουν να ελέγχονται οι πολυετείς παράνομες πράξεις της ΕΛΟΚ! Και πρώτα έπρεπε να ελεγχθεί ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΑ η ΕΛΟΚ και μετά να της δώσει η ΓΓΑ τις διευκολύνσεις, που εκ του νόμου παρέχονται στις νόμιμες αθλητικές ομοσπονδίες! Δεν μπορείς να ταΐζεις ένα Τέρας μέχρι να γιγαντωθεί και μετά να το ... καλείς σε μονομαχία!!! Σε τέτοια περίπτωση, ο πιο φιλικός χαρακτηρισμός που μπορεί να σου απευθύνει κανείς είναι αυτός του ... βλάκα!

Ακόμα και στην περίπτωση που έστω έκανες τα πρώτα λάθη, ακόμα και τότε ΔΕΝ αφήνεις αυτά τα πρώτα λάθη να παράξουν δεύτερα και τρίτα λάθη! Μόλις διαπιστώνεις την οποιαδήποτε στρέβλωση, άμεσα «παγώνεις» κάθε εξέλιξη μέχρις ότου αναλάβεις τον πλήρη έλεγχο των πραγμάτων με απόλυτη υπευθυνότητα! ΔΕΝ μπορεί να εισπράττει η ΕΛΟΚ 60 χιλιάρικα από τους μαθητές της Σχολής και να μην δινει λογαριασμό πουθενά! ΔΕΝ μπορεί να λέει η ΕΛΟΚ και να το εφαρμόζει «περνάω όποιους θέλω και κόβω όποιους θέλω»! ΔΕΝ μπορεί να διδάσκει στη Σχολή το μισό διοικητικό συμβούλιο και οι κολλητοί τους! ΔΕΝ μπορεί να λέει το νούμερο ο Μπουλούμπασης «εγώ είμαι ο διεθυντής και κάνω εξετάσεις όποτε γουστάρω»! ΔΕΝ μπορεί να «γράφει» και να απειλεί το φρόκολο η Γερολύμπου την Επιτροπή Διοίκησης της ΓΓΑ!

ΔΕΝ μπορεί 1) να παίρνει απόφαση η Επιτροπή Διοίκησης της Σχολής Προπονητών για αναβολή εξετάσεων, 2) να δημοσιεύει η ΕΛΟΚ στο site της ότι οι εξετάσεις θα γίνουν και 3) να περιμένει η ΓΓΑ να δει αν θα ... γίνουν οι εξετάσεις!!! Έπρεπε να ανακοινώσουν την αναβολή των εξετάσεων από το site της ΓΓΑ, να τους κλειδώσουν το στάδιο, να πάει εκεί η Επιτροπή Διοίκησης ή να δηλώσουν με έγγραφο στην Αστυνομία ότι η συγκέντρωση των μαθητών είναι παράνομη και πρέπει να εμποδιστεί, ή τέλος πάντων έπρεπε να κάνουν κάτι άλλο που θα εμπόδιζε τις εξετάσεις! Δεν μπορεί η ΓΓΑ να αφήνει τους 240 μαθητές όμηρους στους αποδεδειγμένους απατεώνες της ΕΛΟΚ!!!

Αν ήμουν εγώ Υφυπουργός, μόλις συνέβαινε η πρώτη «στραβή», θα τα πάγωνα όλα και ας χτυπιόνταν όλοι κάτω!!!

Αλλά για να το κάνω αυτό θα ήμουν πρώτα εγώ άψογος και στην απόφαση και στη λειτουργία της Σχολής!

(Β) - Οι τελευταίες ενέργειες "επιβολής τάξης στις ομοσπονδίες" του "προσηλωμένου" στη Νομιμότητα Γιάννη Ανδριανού σχετικά με τη λειτουργία των αθλητικών ομοσπονδιών:

 

22/8/2014 - Ανακάλεσε την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση πολλών συλλόγων και της Ομοσπονδίας Κέρλινγκ, "προσηλωμένος στην υποχρέωσή του για τήρηση της νομιμότητας"!

8/10/2014 - Ανακάλεσε την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση της Ομοσπονδίας Ράγκμπι "προσηλωμένος στην υποχρέωσή του για τήρηση της νομιμότητας"!

8/11/2014 - Έβαλε τέλος στην αμαρτωλή οικονομική διαχείριση του Σταδίου του Αγίου Κοσμά "προσηλωμένος στην υποχρέωσή του για τήρηση της νομιμότητας"!

22/11/2014 - Διέταξε τον έλεγχο των μοριοδοτήσεων των αθλητών των ομοσπονδιών Ποδοσφαίρου Σάλας, Μπέιζμπολ, Μπριτζ, Μπόουλινγκ, Κρίκετ και Χόκεϊ επί Χόρτου "προσηλωμένος στην υποχρέωσή του για τήρηση της νομιμότητας"!

24/11/2014 - Ανακάλεσε την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση της Ομοσπονδίας Χόκεϊ επί Χόρτου "προσηλωμένος στην υποχρέωσή του για τήρηση της νομιμότητας"!

3/12/2014 - Ανακάλεσε την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση σε σωματεία του Κρίκετ και ακύρωσε 33 μοριοδοτήσεις των αθλητών τους "προσηλωμένος στην υποχρέωσή του για τήρηση της νομιμότητας"!

3/12/2014 - Ανακάλεσε την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση 22 σωματείων του Σόφτμπολ και στη συνέχεια της Ομοσπονδίας Σόφτμπολ "προσηλωμένος στην υποχρέωσή του για τήρηση της νομιμότητας"!

Προσθήκη 2:

23/12/2014 – Ανακάλεσε την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση 13 σωματείων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης! (με κλικ!) "προσηλωμένος στην υποχρέωσή του για τήρηση της νομιμότητας"!

23/12/2014 – Ανακάλεσε την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης και την υπήγαγε στην Ομοσπονδία Άρσης Βαρών! (με κλικ!) "προσηλωμένος στην υποχρέωσή του για τήρηση της νομιμότητας"!

 Στην αμαρτωλή Ελληνική Ομοσπονδία Σωματικής Διάπλασης και το εμπόριο που έκανε ο Λεβεντέλης μέσω αυτής θα επανέλθω δριμύτερος!!! Δείτε προσωρινά:

http://www.karate.gr/15athlet/153hd13b.pdf

http://www.karate.gr/15athlet/153dh28.htm

 Για την ΕΛΟΚ, πού είναι η «προσήλωση στη νοιμιμότητα»??? Δεν την βλέπω πουθενά!!! 


(Γ) - Στο μεταξύ άλλαξε το οργανόγραμμα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, πάντα με τις ... ευχές της Θεάς του Ρουσφετιού και της Διαπλοκής, αλλά αυτό ας αφήσω τον δημοσιογράφο Ανδρέα Μπετσή να το περιγράψει, όπως το δημοσίευσε η "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία" (επόμενο κείμενο και με κλικ εδώ σε pdf):

 

Έντυπη Έκδοση
Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Προεκλογικές κρίσεις στη ΓΓΑ

Τελικά σ' αυτή τη ζωή κανείς δεν χάνεται! Ίσα-ίσα, που οι «ικανοί» και οι «έντιμοι» επιβραβεύονται. Αργεί λίγο να έρθει η δικαίωση, αλλά εν τέλει επέρχεται ως λύτρωση από τις άδικες διώξεις και τα δεινά που υπέστησαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους πάντα για το καλό της υπηρεσίας και προπαντός για την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος.

Στην πάλαι ποτέ κραταιά ΓΓΑ, η οποία κάθε ημέρα που περνάει υποβαθμίζεται, έγιναν αιφνιδιαστικά κρίσεις πριν από μερικές ημέρες και 25 υπάλληλοι τοποθετήθηκαν προϊστάμενοι στις 25 υπηρεσιακές μονάδες, σύμφωνα με το νέο οργανωτικό πλαίσιο του ενιαίου πλέον υπουργείου Πολιτισμού - Αθλητισμού, από τις 70 που υπήρχαν στην αρχή του έτους. Συγχρόνως συντελέστηκε και η τοποθέτηση του προσωπικού, το οποίο το 2006 αριθμούσε 789 εργαζομένους και μειώθηκε το 2014 σε 400, ενώ με την ενσωμάτωση της Διοίκησης, του Οικονομικού, της Ποιότητας και Αποδοτικότητας, της Επιμόρφωσης, αναμένεται να περιοριστεί στους περίπου 290.

Μέσα σ' αυτόν τον κυκεώνα των δομικών αλλαγών, αλλά και το γενικότερο μουντό τοπίο της δημοσιονομικής κρίσης, η πολιτική εξουσία αποφάσισε να προχωρήσει σε προαγωγές στελεχών, κάτι το οποίο επισταμένα απέφευγε επί μακρό χρονικό διάστημα. Η λεπτομέρεια, ότι ήδη διανύουμε προεκλογική περίοδο, αποτελεί μάλλον σύμπτωση. Δεν πρόκειται δηλαδή για εξόφληση διαφόρων γραμματίων, ούτε τακτοποίηση των «δικών» μας παιδιών, να μη γίνονται τέτοιοι συνειρμοί...

Πέρα από το αστείον του πράγματος, που προκαλείται από τη βιασύνη του υπουργού Πολιτισμού Κωνσταντίνου Τασούλα να κλείσει μέτωπα και πληγές του παρελθόντος με διανομή προνομίων, τίθενται ζητήματα αξιοκρατίας, σωστής αξιολόγησης, ισονομίας, καθώς επίσης νομιμότητας, αφού:

* Ατομα με πτυχία αβέβαιου κύρους από τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, ή την πρώην ενωμένη Γιουγκοσλαβία, τα οποία εντόπισε ο έλεγχος, κινώντας μάλιστα τις διαδικασίες και στέλνοντας τις υποθέσεις στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, βρέθηκαν σε διευθυντικά πόστα.

* Υπάλληλοι, που αλλοίωσαν το βαθμό προόδου των τίτλων σπουδών τους ή έβαλαν τη φωτογραφία τους στο απολυτήριο του αδελφού τους, δεν είχαν απολύτως καμία επίπτωση.

* Αξιωματούχοι που εμπλέκονται σε πλήθος διοικητικών παραβάσεων, ή τέθηκαν ακόμη και σε αργία από τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρο Ρακιντζή, προήχθησαν κανονικά.

* Συνδικαλιστές γνωστοί και μη εξαιρετέοι στη μικρή κοινωνία της ΓΓΑ, «πράσινοι» και «γαλάζιοι», που ενεπλάκησαν σε σκάνδαλα, με συμμετοχή τους στις περίφημες Επιτροπές-«μαϊμού», ανταμείφθηκαν με το παραπάνω, σαν να επρόκειτο για αμόλυντους, καθαρούς και έντιμους.

Ένας «ειδικός» κανόνας

Ο κανόνας σ' αυτή τη σειρά υπουργικών αποφάσεων που υπογράφησαν την παραμονή της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, αναρτήθηκαν στη «Διαύγεια» (οι έχοντες έννομο συμφέρον μπορούν να τις προσβάλλουν εντός δεκαπέντε ημερών) και ισχύουν από τις 29 Οκτωβρίου, είναι ένας: Οι «ειδικοί» υπάλληλοι της ΓΓΑ, οι οποίοι απολάμβαναν «ειδικές» αμοιβές, για «ειδικούς» σκοπούς, από «ειδικό» λογαριασμό, στο όργιο σπατάλης προηγούμενων χρόνων, περιλαμβάνονται όλοι ανεξαιρέτως στους ... διαλεχτούς νέους προϊσταμένους. Το επίπεδο διαβίωσης των «μυημένων» στο κόλπο των Επιτροπών, όπου η μία συστηνόταν για ... υποβοήθηση της άλλης, δεν θα υποχωρήσει.

Τη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος είχε αναδείξει η «Κ.Ε.» με σειρά δημοσιευμάτων τον περασμένο Απρίλιο. Σύμφωνα με πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημόσιας Διοίκησης, που εποπτεύει τους δημόσιους οργανισμούς και ασκεί αυτεπαγγέλτως ελέγχους, οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι είχαν εθιμικά αποκτήσει εξαιρετικά προνόμια. Ήταν με άλλα λόγια καλύτερα αμειβόμενοι από τους εφοριακούς και από τους αντίστοιχους του υπουργείου Οικονομικών. Τα δε «μπόνους», οι έξτρα αμοιβές, προέρχονταν από τέσσερις διαφορετικές πηγές: τις Επιτροπές του ΟΠΑΠ, τις Οργανωτικές Επιτροπές, τις Νομοπαρασκευαστικές και τα Υπηρεσιακά Συμβούλια, τέλος, τις Σχολές προπονητών. Από παντού τα έπαιρναν και λογαριασμό, όπως αποδείχτηκε, δεν έδιναν πουθενά.

Βόμβα 30 εκατ. ευρώ

Η περίπτωση της Μαρίας Χρυσοστομίδου που ανέλαβε προϊσταμένη στη Γενική Διεύθυνση Υποστήριξης Αθλητισμού της ΓΓΑ έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Σε έκθεσή του ο επιθεωρητής-ελεγκτής Δημόσιας Διοίκησης Βασίλης Γεωργιάδης το 2010 διαπίστωσε ότι παρέβη τα καθήκοντά της ως εκκαθαρίστριας μισθοδοσίας, γι' αυτό ζητήθηκε τότε η πειθαρχική της δίωξη. Όταν «έσκασε» η βόμβα των «αχρεωστήτως καταβληθέντων», τα οποία καταλόγισε (γύρω στα 30 εκατομμύρια ευρώ) ο κ. Ρακιντζής, θεωρώντας τα αδικαιολόγητο πλουτισμό (300 υπάλληλοι, σε χρονικό ορίζοντα πενταετίας, 2004-08, μοιράζονταν 500.000 ευρώ μηνιαίως, δηλαδή 6 εκατομμύρια το χρόνο), η κ. Χρυσοστομίδου διά επιστολής της αμφισβήτησε τα κίνητρά του, με αποτέλεσμα να τεθεί σε αργία, επειδή υπέπεσε σε δύο πειθαρχικά παραπτώματα: Ασκησε κατ' αρχήν κριτική σε ιεραρχικά ανώτερο όργανο της δημόσιας διοίκησης και, δεύτερον, επέδειξε αναξιοπρεπή συμπεριφορά.

Το θέμα των καταλογισθέντων ποσών εν προκειμένω παραμένει ανοικτό, μολονότι εσχάτως βρίσκεται σε εξέλιξη απόπειρα να σβηστούν στο χιόνι, μέσω της γνωστής «φάμπρικας» της νομοθετικής ρύθμισης, όπως χαρίστηκαν λίαν προσφάτως με διακομματική παρασκηνιακή μεθόδευση χρέη πολλών εκατομμυρίων ευρώ προς το Δημόσιο από αξιωματούχους του ... βρόμικου «Αθήνα '97».

Πέραν της κ. Χρυσοστομίδου, σημαντικό κομμάτι στις κρίσεις, σχεδόν ένα ολόκληρο κεφάλαιο, αποτελούν οι συνδικαλιστές: Γιάννης Δέτσης, πρόεδρος Πανελληνίου Συλλόγου Υπαλλήλων ΓΓΑ, Ανδρέας Μαλάτος, ταμίας ΠΣΥ-ΓΓΑ, Δημήτρης Οικονόμου, αιρετός εκπρόσωπος Υπαλλήλων Ιδιωτικού Δικαίου και Αορίστου Χρόνου στο υπηρεσιακό συμβούλιο. Ο κ. Δέτσης για παράδειγμα εγκαταλείπει ύστερα από χρόνια τη ΓΓΑ, όπου αναδείχτηκε, για να αναλάβει προϊστάμενος της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του ενιαίου υπουργείου Πολιτισμού-Αθλητισμού. Επίσης, ο γνωστός και από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις νομικός Ανδρέας Μαλάτος έγινε προϊστάμενος στην ιστορική Διεύθυνση «Αθληση για Όλους», που δημιούργησε στις αρχές της δεκαετίας του '80 ο Κώστας Λαλιώτης, ο Πρόδρομος Τσολακίδης ανέλαβε τη Διεύθυνση Αγωνιστικού Αθλητισμού, η Αντωνία Ζαφειροπούλου τη Διεύθυνση Επαγγελματικού Αθλητισμού και Επαγγελμάτων Αθλητισμού, η Ελένη Ισαακίδου-Αγγελίδου, τέλος, τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών...


 (Δ) - Η ΕΛΟΚ είναι "επιχείρηση" του Αρχι-Καραλαμόγιου Γιώργου Γερόλυμπου,

όπως ήταν και η Βαλκανική του Καράτε κατωτέρω!

 Οι "σεμνοί απατεώνες" βουτάνε το ... δάχτυλο στο μέλι!

 Οι θρασείς βουτάνε το χέρι μέχρι τον αγκώνα!

 Ο Γερόλυμπος είχε μπει ... ολόκληρος στο πιθάρι και ανέπνεε με ... καλαμάκι!

... Για να μην πω ότι είχε βγάλει ... βράγχια!!!

Όταν ένας Έλληνας αναλαμβάνει διεθνή αθλητικά καθήκοντα, τότε παύει να είναι ο ... εαυτός του, διότι αντιπροσωπεύει τη χώρα του και χώρα μας! Δηλαδή αντιπροσωπεύει ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

 

Ως γνωστόν ο Γιώργος Γερόλυμπος ήταν επί είκοσι χρόνια Γενικός Γραμματέας της Παγκόσμιας του Καράτε και της Πανευρωπαϊκής του Καράτε και Πρόεδρος της Βαλκανικής του Καράτε! Κατά την Πρόσφατη Γενική Συνέλευση της Παγκόσμιας του Καράτε (4/11/2014): (1) χαρακτηρίστηκε ως "Persona non Grata" (Μέρος Α και Μέρος Β), ενώ (2) η Βαλκανική διαλυθεί και ξαναφτιαχτεί από τους Βαλκάνιους με σκοπό να τον πετάξουν έξω από αυτήν, (3) η Ελλάδα ΔΕΝ είναι σήμερα μέλος της και (4) οι Βαλκάνιοι τον κυνηγάνε να επιστρέψει στην ομοσπονδία τα ... λεφτά του Ταμείου, που τους έφαγε, όπως αποδεικνύεται από την κατωτέρω ίδια επιστολή προς την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την Ελληνική ΟΛυμπιακή Επιτροπή, οι οποίες συστηματικά κωφεύουν αντί να τον καθίσουν στο σκαμνί και να του αφαιρέσουν τη Φίλαθλη Ιδιότητα!

 

Του τα γράφω ένα χρόνο όλα αυτά και ο βρομιάρης δεν εννοεί να ξεκουμπιστεί από την εκμετάλλευση της ΕΛΟΚ, την οποία διατηρεί και με την απρόσκοπτη προσωπική του παρουσία, αλλά και μέσω της γυναίκας του Εμμανουέλας Γερολύμπου-Ποντίδας (δεξιά), που την έχει βάλει Αναπληρώτρια Προέδρου της ΕΛΟΚ, και των ανδρείκελων, που τον υπηρετούν εντός και εκτός του ΔΣ/ΕΛΟΚ!!! Δείτε κατωτέρω την επιστολή των Βαλκάνιων σε πρωτότυπο και μετάφραση:

 

Βελιγράδι, 17/12/2014

Προς την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή

 

Αγαπητοί Κύριοι / Κυρίες

 

Σας στέλνουμε αυτή την επιστολή για άλλη μια φορά και θα σας ήμασταν ευγνώμονες αν θα μπορούσατε να μας βοηθήσετε να ανακαλύψουμε την αλήθεια και να λάβουμε τις πραγματικές πληροφορίες σχετικά με την «Βαλκανική Ομοσπονδία Καράτε» (BKF), η οποία δεν είναι πλέον αποδεκτή ούτε από την Παγκόσμια ούτε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Καράτε (WKF, ΕΚF). Τα μέλη της προηγουμένως αναφερόμενης ομοσπονδίας, με εξαίρεση την Εθνική Ομοσπονδία Καράτε της Ελλάδας, έπαψαν να είναι μέλη αυτής της ομοσπονδίας στις 13 Σεπτεμβρίου του 2013 και ίδρυσαν τη νέα «Ομοσπονδία Καράτε των Βαλκανίων» (KFB) με έδρα στο Βελιγράδι.

 Ο κ. Γιώργος Γερόλυμπος ήταν ο Πρόεδρος της μη υπάρχουσας σήμερα Βαλκανικής Ομοσπονδίας Καράτε και ως εκ τούτου υπεύθυνος τόσο για την αθλητική όσο και για την οικονομική λειτουργία της Βαλκανικής Ομοσπονδίας Καράτε. Ανεπίσημα, η Ομοσπονδία είχε ένα δικό της τρέχοντα λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας με αριθμό λογαριασμού 150/296044-34 (ΙBΑΝ: GR 09 0110 1500 0000 1502 9604 434).

 Κατόπιν αιτήματος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καράτε (WKF) και μελών της τρέχουσας Ομοσπονδίας Καράτε των Βαλκανίων, ευγενώς ζητάμε τις οικονομικές αναφορές των χρημάτων που συλλέγονταν σε μετρητά για τις ταυτότητες και τις συνδρομές εγγραφής για τις συμμετοχές στα Βαλκανικά Πρωταθλήματα. Για παράδειγμα, η Ομοσπονδία Καράτε της Σερβίας για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα, που έγινε στη Σερβία το 2013 πλήρωσε 7.650 € σε μετρητά προς τους εκπροσώπους από την Ελλάδα, που είχαν διαπιστευθεί ως επίσημοι εκπρόσωποι (της BKF) από τον κ. Γιώργο Γερόλυμπο, ο οποίος ήταν ο πρόεδρος της BKF εκείνη την εποχή.

 Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μας, δεδομένου του μεγάλου αριθμού των συμμετεχόντων, κάθε Βαλκανικό Πρωτάθλημα πραγματοποιούσε ένα  έσοδο της τάξης των 40.000 έως 45.000μόνο από τα τέλη εγγραφής και ταυτότητες. Κατά κανόνα, το εισόδημα αυτό έπρεπε να καταβληθεί στο λογαριασμό όψεως της Ομοσπονδίας. Θα επιθυμούσαμε να πληροφορηθούμε τι έχει συμβεί με τα έσοδα του τρέχοντος λογαριασμού, που εισπράχθηκαν κατά τη διάρκεια των διοργανώσεων των Βαλκανικών Πρωταθλημάτων.

 Ευγενώς ζητάμε τη βοήθειά σας, επειδή οι προσπάθειές μας για να ανακαλύψουμε κάτι για τις οικονομικές αναφορές από τα προηγούμενα Βαλκανικά Πρωταθλήματα φάνηκε να είναι μάταια. Ο κ. Γιώργος Γερόλυμπος, πρώην πρόεδρος της Βαλκανικής Ομοσπονδίας, διαρκώς αγνοεί τα αιτήματά μας.

 Πρέπει να παραδεχτούμε ότι δεν εκπλησσόμαστε  με τη συμπεριφορά του κ. Γερόλυμπου, αφού όλα αυτά τα χρόνια, πριν από την ανωτέρω ημερομηνία, συμπεριφερόταν με ένα τρόπο απόλυτου δεσποτισμού, χωρίς κανένα ίχνος δημοκρατίας. Κατέχοντας τη θέση του Γενικού Γραμματέα της Παγκόσμιας και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Καράτε, η συμπεριφορά του ήταν λογικά κατανοητή. Όποιος έκανε κάποια προσπάθεια για να βρει οτιδήποτε σχετικά με τη διαφάνεια των εργασιών που έγιναν, κατέληξε είτε σε επίπληξη είτε σε αποπομπή.

 Αφότου απομακρύνθηκε από τη θέση του Γενικού Γραμματέα της Παγκοσμίας και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Καράτε, οι εθνικές ομοσπονδίες, μέλη της «Βαλκανικής Ομοσπονδίας Καράτε», απομάκρυναν τον κ. Γερόλυμπο από τη θέση του Προέδρου της Βαλκανικής Ομοσπονδίας Καράτε και στις 13 Σεπτεμβρίου (2013) στο Βελιγράδι αποφάσισαν να δημιουργήσουν τη νέα «Ομοσπονδία Καράτε των Βαλκανίων», με έδρα στο Βελιγράδι. Η νέα Ομοσπονδία Καράτε των Βαλκανίων ιδρύθηκε επειδή κανείς δεν ήθελε να φέρει το βάρος και να ακολουθεί τις μεθόδους του κ. Γερόλυμπου.

 Ευγενώς σας παρακαλούμε, ως αρμόδια αρχή για την κατάσταση αυτή, να ζητήσετε από τον κ. Γερόλυμπο τις πληροφορίες σχετικά με τις οικονομικές αναφορές από την οργάνωση των Βαλκανικών Πρωταθλημάτων και να συμβάλετε έτσι στην διαλεύκανση αυτής της δυσάρεστης κατάστασης.

 

Ειλικρινά δικός σας

Ομοσπονδία Καράτε των Βαλκανίων

Γενικός Γραμματέας

Slavoljub Piper

 

 

 Δηλαδή, το Αρχι-καραλαμόγιο ο Γερόλυμπος τους πήρε το Ταμείο και έφυγε!!!

 Συνεπώς, και η ΓΓΑ (Γιάννης Ανδριανός, αριστ.) και η ΕΟΕ (Σπύρος Καπράλος, δεξιά) υποθάλπουν ενσυνείδητα στους κόλπους τους έναν αθλητικό εγκληματία!!!

 Το αποτέλεσμα είναι, εξ αιτίας του Γερόλυμπου, να έχουμε όλοι οι Έλληνες τη ρετσινιά του ... κλέφτη!!!

 

 Ορίστε και δυό φωτό από τους Βαλκανικούς 2013 στη Σερβία:

Παρατήρηση: Η πολυπληθέστερη αποστολή είναι η Ελληνική ή, έστω, ίσου πλήθους με την Τούρκικη (δεξιά)! Με την παρατήρηση ότι τα έξοδα της Τούρκικης τα πληρώνει το κράτος τους, ενώ τα έξοδα της Ελληνικής τα πληρώνουν οι γονείς και τα τσεπώνει η ... "Γερόλυμπος και Συν-Λαμόγια Α.Ε."

 

Ο Γερόλυμπος (μόνο αυτόν μου θυμίζει το κεφάλι) απευθύνει ... για χιλιοστή φορά μήνυμα ελπίδας για την ένταξη του Καράτε στους Ολυμπιακούς προς τους ... ενταμιευτές στην τσέπη του!!!


Προσθήκη 3:

Από την ανωτέρω επιστολή κρατάμε μερικά ουσιώδη, όπως:

1 - «η Ομοσπονδία είχε ένα δικό της τρέχοντα λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας με αριθμό λογαριασμού 150/296044-34 (ΙBΑΝ: GR 09 0110 1500 0000 1502 9604 434).»

2 -  Κατόπιν αιτήματος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καράτε (WKF) και μελών της τρέχουσας Ομοσπονδίας Καράτε των Βαλκανίων, ευγενώς ζητάμε τις οικονομικές αναφορές των χρημάτων που συλλέγονταν σε μετρητά για τις ταυτότητες και τις συνδρομές εγγραφής για τις συμμετοχές στα Βαλκανικά Πρωταθλήματα. Για παράδειγμα, η Ομοσπονδία Καράτε της Σερβίας για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα, που έγινε στη Σερβία το 2013 πλήρωσε 7.650 € σε μετρητά προς τους εκπροσώπους από την Ελλάδα, που είχαν διαπιστευθεί ως επίσημοι εκπρόσωποι (της BKF) από τον κ. Γιώργο Γερόλυμπο, ο οποίος ήταν ο πρόεδρος της BKF εκείνη την εποχή.

3 -  Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μας, δεδομένου του μεγάλου αριθμού των συμμετεχόντων, κάθε Βαλκανικό Πρωτάθλημα πραγματοποιούσε ένα  έσοδο της τάξης των 40.000 έως 45.000μόνο από τα τέλη εγγραφής και ταυτότητες. Κατά κανόνα, το εισόδημα αυτό έπρεπε να καταβληθεί στο λογαριασμό όψεως της Ομοσπονδίας. Θα επιθυμούσαμε να πληροφορηθούμε τι έχει συμβεί με τα έσοδα του τρέχοντος λογαριασμού, που εισπράχθηκαν κατά τη διάρκεια των διοργανώσεων των Βαλκανικών Πρωταθλημάτων.

4 - Ο κ. Γιώργος Γερόλυμπος, πρώην πρόεδρος της Βαλκανικής Ομοσπονδίας, διαρκώς αγνοεί τα αιτήματά μας.

5 – Τέλος, από τις δύο φωτογραφίες είναι εμφανής η πολυπληθέστατη ελληνική συμμετοχή στους Βαλκανικούς της Σερβίας!

 Παρατηρήσεις:

1 – Από το (1) προκύπτει ότι τα έσοδα από όλους τους Βαλκανικούς όλων των περασμένων ετών έμπαιναν, όσα έμπαιναν, σε ελληνικό λογαριασμό ελληνικής τράπεζας, τον έλεγχο του οποίου είχε ο Γερόλυμπος και 1-2 κολλητοί του από την ΕΛΟΚ!

2 – Από το (2) προκύπτει ότι για τα έσοδα των Βαλκανικών, που καταβάλονταν σε χέρια «εμπίστων» του Γερόλυμπου επί πολλά χρόνια ΔΕΝ δόθηκε ποτέ λογαριασμός! Για παράδειγμα, ακόμα και για τους Βαλκανικούς στην ... Σερβία, οι ίδιοι οι ... Σέρβοι πλήρωσαν στους Έλληνες και τώρα ζητάνε λογαριασμό για έσοδα της Βαλκανικής των ... 14 χωρών, δηλαδή για ποσά περί τα 60.000 €! Το τέλειο είναι ότι ο Γερόλυμπος είχε καταφέρει να βάλει στη Βαλκανική Χερσόνησο και την ... Ουγγαρία (?) και το ... Ισραήλ (?) Στριφογύριζε μάλιστα στον ύπνο του για να βρει φόρμουλα να βάλει και την ... Κίνα στα ... Βαλκάνια για την πιο χοντρή κονόμα του αιώνα!!! Αυτό θα ήταν η απόλυτη τελειότητα!!!

3 – Από το (3) προκύπτουν περίπου τα έσοδα από εγγραφές και ταυτότητες, αλλά σε αυτά θα πρέπει να προστεθούν και οι προμήθειες από τα ταξείδια και τα ξενοδοχεία, κρατήσεις που γίνονταν μέσω ταξειδιωτικών γραφείων κατ’ επιλογή του Γερόλυμπου, τα οποία ξηλώνονταν σε προμήθειες στον Γερόλυμπο και τους συν αυτώ!!!

4 – Από το (4) προκύπτει ότι ο Γερόλυμπος «έκλεβε» εν ψυχρώ όλα αυτά τα λεφτά από τους Βαλκάνιους και την Βαλκανική επί είκοσι χρόνια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4α – Από το (4) προκύπτει επίσης ότι το Αρχι-Καραλαμόγιο Εμμανουέλα Γερολύμπου (δεξιά) γνώριζε ως σύζυγος του ... συζύγου της τις επί είκοσι χρόνια κλεψιές του Αρχι-Καραλαμόγιου συζύγου της και συμμετείχε ενσυνείδητα σε αυτές!!! Μερικά μάλιστα από αυτά τα λεφτά έγιναν ... κομμωτήριο, ... σινιέ μοντελάκια, Μερτσέντες (!), Αουδί (!) και ... αξέχαστες διακοπές για την κυρία Γερολύμπου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 – Τέλος, από το (5) προκύπτει ότι το πρώτο κορόιδο στην εκμετάλλευση του καράτε και της ΕΛΟΚ από τον Γερόλυμπο και τους συνεργάτες του ήταν οι ίδιοι οι σύλλογοι της ΕΛΟΚ, οι αθλητές τους και οι γονείς τους, τους οποίους επί είκοσι χρόνια κατα-έγδυνε ασύστολα! Στις φωτογραφίες οι άλλες ομάδες φοράνε ομοιόμορφες φόρμες εθνικής εμφάνισης ενώ η ελληνική αποστολή ΟΧΙ! Αυτό σημαίνει ότι τα έξοδα των άλλων τα πληρώνουν τα κράτη τους, ενώ των Ελλήνων τα πληρώνουν οι ίδιοι οι αθλητές και οι γονείς τους, τους οποίους «μεγαλόψυχα» δεν ... επιβάρυνε με φόρμες, ώστε να πληρώνουν με άνεση ό,τι έμπαινε στην τσέπη του!!! Σε αυτή την εξαπάτηση συνεργοί του Γερόλυμπου είναι και οι προπονητές των συλλόγων, οι οποίοι του δίνουν τις ψήφους των συλλόγων τους, ώστε να εκμεταλλεύεται την ΕΛΟΚ και εκείνοι να παίρνουν οφίτσια, ενώ για τα δικά τους οφέλη έχουν παραδώσει τους αθλητές τους και τους γονείς τους στην άγρια εκμετάλλευση του Γερόλυμπου!

 

Έναν Εισαγγελέα βρέεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  (Ε) - Η σκηνή του αθλητικού εγκλήματος, τα τελευταία γεγονότα, το παρασκήνιο και οι Ένοχοι!

 

 

Χωρίς καμιά αμφιβολία η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε είναι μια καραμπινάτα ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ λειτουργούσα αθλητική ομοσπονδία!

Χωρίς καμιά αμφιβολία, η Σχολή Προπονητών Καράτε ιδρύθηκε με ΠΑΡΑΝΟΜΗ λόγω σοβαρών ελλείψεων απόφαση του Γιάννη Ανδριανού!

Χωρίς καμιά αμφιβολία, η Σχολή Προπονητών Καράτε "κύλησε" στο μεγαλύτερο μέρος της ΠΑΡΑΝΟΜΑ χωρίς νόμιμη διοίκηση, έλεγχο και παρακολούθηση, ενώ καθ' όλη τη λειτουργία της διέπραττε και 5-10 ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ την ημέρα!

Χωρίς καμιά αμφιβολία, οι εξετάσεις της Σχολής Προπονητών Καράτε κατά τις 18 & 19/10/2014 υπήρξαν ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ, διότι έγιναν κατά παράβαση της απόφασης αναβολής τους από την Επιτροπή Διοίκησης της Σχολής!

Εδώ προσθέτουμε ότι οι "Μαφιόζοι του Καράτε" Χρήστος Μπουλούμπασης (πρόεδρος ΕΛΟΚ), Μανόλης Δημητριάδης (Γ.Γ. ΕΛΟΚ) και Εμμανουέλα Ποντίδα-Γερολύμπου (Αναπληρώτρια Προέδρου ΕΛΟΚ) παρέδωσαν τα "αποτελέσματα" των εξετάσεων αυτών την 12/11/2014 στο γραφείο του Υφυπουργού και ανήρτησαν στο site της ΕΛΟΚ την επόμενη ανακοίνωση:

Αλλά η ΕΛΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΑ να "εκδώσει" ΄τα αποτελέσματα της Σχολής Προπονητών, ούτε να τα "υποβάλει" στη ΓΓΑ!

Εδώ προσθέτουμε ότι πριν από την ΑΝΑΒΟΛΗ των εξετάσεων ο υφυπουργός είχε διατάξει ενδελεχή έλεγχο όλων των κατηγοριών για παρανομίες στην ΕΛΟΚ και στη Σχολή από τον νέο Διευθυντή Δημήτρη Καραστάθη και για αυτό το λόγο μέχρι σήμερα 22/12/2014 τα αποτελέσματα δεν έχουν γίνει επισήμως αποδεκτά!!!

Εδώ προσθέτουμε ότι στο ενδιάμεσο διάστημα ο Υφυπουργός Γιάννης Ανδριανός ξεκαθάρισε μερικές παράνομες ομοσπονδίες ανακαλώντας τις αναγνωρίσεις ανενεργών ή μαϊμούδων σωματείων τους και αυτών των ίδιων των ομοσπονδιών και ανακαλώντας μοριοδοτήσεις αθλητών τους!

Εδώ προσθέτουμε ότι στο ενδιάμεσο διάστημα άλλαξε το οργανόγραμμα της ΓΓΑ και προϊσταμένη στη Διεύθυνση Επαγγελματικού Αθλητισμού και Επαγγελμάτων Αθλητισμού (υπεύθυνη και για τις Σχολές Προπονητών) "προήχθη" η κυρία Αντωνία Ζαφειροπούλου (φωτό δεξιά)!

Εδώ προσθέτουμε ότι τις τελευταίες μέρες έγιναν απανωτές επισκέψεις Χρήστου Μπουλούμπαση, Εμμανουέλας Γερολύμπου και Μανόλη Δημητριάδη στον υφυπουργό και το αρμόδιο τμήμα για τη Σχολή Καράτε της ΓΓΑ!

 

Επομένως με απλές σκέψεις:

Εκ του ότι ο Ανδριανός "καθάρισε" μερικές επί χρόνια παράνομα λειτουργούσες ομοσπονδίες προκύπτει ότι ή είχε καλές προθέσεις για τη νομιμότητα στον αθλητισμό ή μας πέταγε παιδικά πυροτεχνήματα!

Εκ του ότι ο Ανδριανός δεν τελείωσε το θέμα της Σχολής Προπονητών Καράτε ακόμα μέχρι σήμερα προκύπτει ότι δεν του καλοέρχονταν οι παρανομίες τους, ενώ ήδη δέχεται αφόρητες πιέσεις από τους γνωστούς-αγνώστους "πολιτικούς νταβατζήδες" για να ξελασπώσει τον Γερόλυμπο, την Γερολύμπου, τον Δημητριάδη και την παρέα τους και να δεχθεί όλες τις παρανομίες τους!!!

Εκ των τελευταίων θρασύτατων επισκέψεων των Μπουλούμπαση, Γερολύμπου και Δημητριάδη στη ΓΓΑ (το τελευταίο Καραλαμόγιο είναι ταυτόχρονα και ... μαθητής της Σχολής ΠΑΡΑΝΟΜΑ!) προκύπτει ότι οι "λεβέντες πολιτικοί νταβατζήδες" τους δώσανε γερή πλάτη, ώστε να επιβάλουν τις ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ τους!!!

Σημειώστε ότι η προσφιλής μέθοδος στις δημόσιες υπηρεσίες (τις έχουμε φάει χρόνια στη μάπα!), όπου οι αποφάσεις των προϊσταμένων συνηθίζεται να στηρίζονται στις εισηγήσεις των υφισταμένων τους, ώστε να θεωρούνται αδιάβλητες, μας οδηγεί στην αυτονόητη σκέψη ότι η Αντωνία Ζαφειροπούλου, που πρόσφατα ορίσθηκε Διευθύντρια των Επαγγελμάτων Αθλητισμού, είναι άνθρωπος του Ανδριανού και θα γράψει μια κατά δική του παραγγελία εισήγηση για τη Νομιμότητα της Σχολής!!! Θα θέλαμε, αν τολμάει η Ζαφειροπούλου, να μας έδειχνε αυτή την εισήγηση!!!

Επομένως, προκύπτει ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός επιβάλει τη Νομιμότητα στους ... πεθαμένους και  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ... ΚΟΤΣΙΑ (δεν μπορείτε να πείτε, είμαι ευγενής!) να την επιβάλει στους "Οργανωμένους Νονούς του Αθλητισμού", όπως αποδεικνύεται από την επιστολή των ανωτέρω 11 Ομοσπονδιών Καράτε των Βαλκάνιων, αλλά και από την απόφαση του "Persona non Grata" (Μέρος Α και Μέρος Β) της πρόσφατης Γενικής Συνέλευσης της Παγκόσμιας του Καράτε!!!


Προσθήκη 4:

Σε όλη αυτή την ιστορία, ένα Αρχι-καραλαμόγιο ξεχωρίζει: ο Μάνος Δημητριάδης!

Ο ρόλος του τύπου αυτού είναι πολύ περίεργος! Άσχετος από καράτε και άσχετος από ομοσπονδία καράτε, εμφανίστηκε στις εκλογές του 2008 να περιφέρεται και να ζητάει την ... ψήφο εμπιστοσύνης των αντιπροσώπων των συλλόγων! Βγήκε ως συνεργάτης του Γερόλυμπου στο ΔΣ/ΕΛΟΚ και από τότε κόλλησε και δεν λέει να φύγει! Σπουδαγμένος σε αμερικάνικο πανεπιστήμιο (λέει!), δεξί χέρι του Γερόλυμπου όλα τα τελευταία χρόνια κρατάει τη νευραλγική θέση του Γενικού Γραμματέα της ΕΛΟΚ! Βαφτισιμιός του γέρου Καραμανλή (λένε!), προσφέρει κομπιουτερικές υπηρεσίες στο ... Ίδρυμα Καραμανλή, που είναι χωμένο στα χρέη και το πληρώνουμε ασταμάτητα!!!

Άσχετος από καράτε, παριστάνει τον ... βετεράνο ... “καναπέκα” (εκ του “karateka”) και παίρνει μέρος σε αγώνες της ΕΛΟΚ, ενώ αυτό απαγορεύεται από το νόμο, ο οποίος λέει ότι ΔΕΝ μπορούν αθλητές να είναι μέλη του ΔΣ. Όχι μόνο, λοιπόν, είναι αθλητής και ταυτόχρονα μέλος του ΔΣ, αλλά παρακολούθησε ΠΑΡΑΝΟΜΑ τη Σχολή προπονητών και μας έχει ζαλίσει τον έρωτα να πάρει και δίπλωμα προπονητή! Και όχι μόνο μας τον έχει ζαλίσει, αλλά πήρε πριν από τις εξετάσεις και τα θέματα των εξετάσεων ως Γενικός Γραμματέας και τα έγραψε όλα, όπως ήταν φυσικό!!! Και όχι μόνο αυτά, αλλά ο θρασύτατος ως Γενικός Γραμματέας της ΕΛΟΚ κάνει και παραστάσεις στη ΓΓΑ του τύπου «Τι θα γίνει, ακόμα να με περάσετε ως προπονητή?» Μιλάμε για ... πτυχιούχο νταβατζή χειρίστου είδους!!!

Αλλά, ως δεξί χέρι του Γερόλυμπου από τις εκλογές του 2008, ο Δημητριάδης οφείλει εξηγήσεις για τα λεφτά της Βαλκανικής Ομοσπονδίας, στην οποία αποκλείεται να μην συμμετείχε ως γνώστης της αγγλικής και αεράτος των διεθνών σχέσεων! Οπωσδήποτε ήταν ένας από τους «διαπιστευμένους» από τον Γερόλυμπο για να ... «ακουμπάνε» οι Βαλκάνιοι τις οικονομίες τους και να τις ξαφρίζουν οι Έλληνες επιτήδιοι!!! Με αυτόν τον τροπο εξηγείται και η «εξάρτηση» του απόλυτα ανεξάρτητου Γερόλυμπου από τον Δημητριάδη: γνωρίζει λεπτομερώς τις απατεωνιές του ως απόλυτος συνεργάτης!!!

Επομένως, ίδιες εξηγήσεις με τον Γερόλυμπο οφείλει και ο Δημητριάδης, το δε δίπλωμα προπονητή καλά θα κάνει να το ξεχάσει, διότι θα τον πάρουν με τις μηνύσεις όλοι ανεξαιρέτως!!!


Για την υπόθεση της υπεξαίρεσης των χρημάτων της Βαλκανικής Ομοσπονδίας από μέλη της ΕΛΟΚ, πρέπει να γίνει ενδελεχής έλεγχος από τη ΓΓΑ, διότι 1) η ρετσινιά του κλέφτη πέφτει σε όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα σε εκείνους που διαχειρίζονται και εποπτεύουν τον αθλητισμό της Χώρας με πρώτους και καλύτερους τον Ανδριανό και τον Καπράλο, και 2) η ρετσινιά αυτή έχει γίνει πλέον γνωστή σε όλο τον κόσμο!!!


Αλλά η θρασύτατη συμπεριφορά γεννάει το ερώτημα:

 Ποιά είναι τα "πολιτικά καθίκια" που προστατεύουν τους Γερόλυμπο και Δημητριάδη?

 Πού θα μου πάνε? Θα τα βρω! Δεν θα τα βρω? Μόλις τα βρω, θα ... επιβεβαιώσω την αποστολή τους!!!


 Οι σκληροπυρηνικοί της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καραλαμόγιων

και μερικοί συνεργάτες τους!!!

Βρέμη 4-11-2014:... Πίσσα και Πούπουλα επιφύλαξαν 102 εθνικές ομοσπονδίες καράτε 102 χωρών στην Ελληνική υποψηφιότητα του Γιώργου Γερόλυμπου για μια θέση στο ΔΣ της Παγκόσμιας του Καράτε! Τον χαρακτήρισαν "Persona non Grata"!!!  Πήγε για... μαλλί και βγήκε όχι κουρεμένος, αλλά με κομμένο το... σκαλπ του!!!

Αιτία η μακροχρόνια υβριστική και συκοφαντική συμπεριφορά του απέναντι στην Παγκόσμια και τους αξιωματούχους της, αλλά και η επί μακρόν άρνησή του να αποδώσει οικονομικό λογαριασμό για τη Βαλκανική Ομοσπονδία Καράτε κατά το υπέρ-δεκαπενταετές διάστημα που ήταν πρόεδρος!!! Κοινώς: άρπαξε το Ταμείο κι έφυγε!!!

Με δυο λόγια ο Γερόλυμπος και τα κάτωθι μέλη-λαμόγια του "ΔΣ/ΕΛΟΚ και Συνεργάτες" κόλλησαν στο Ελληνικό Καράτε και στον Ελληνικό Λαό και για τα μάτια του Παγκόσμιου Καράτε και του Αθλητισμού τη ρετσινιά ότι ήμαστε "κοινοί κλέφτες"!

0-Γερόλυμπος

ΑΦΑΝΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ

1-Μπουλούμπασης

Παράνομος Πρόεδρος διότι προπονητής!

2-Γερολύμπου

Αναπλ. Πρόεδρος

Υπό έλεγχο!

3-Δημητριάδης

Παράνομος Γεν. Γραμ. διότι προπονητής!

5-Βόβλας

Παράνομος Ταμίας διότι προπονητής!

6-Ράλλης Ειδικός

Γραμματέας


7-Γκουβούσης

Παράνομος Έφορος Υλικού, διότι προπονητής!

8-Καρβούνης

Παράνομος Εφ. Εθν. Ομάδων, διότι προπονητής!


9-Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής, διότι προπονητής!

10-Πάσης

Νόμιμη ... Σουπιά! Παράνομος, διότι προπονητής!

12-Γκάζι, Διευθυντής αθλήματος, νόμιμος προπονητής, παράνομα ψηφίζει!!!


13-Σκοπελίτης

Ιδιοκτήτης

"Sportdata", εξωτερικός συνεργάτης!!!


14-Χριστοδούλου

"Η ElpidaTours!"

εξωτερικός συνεργάτης!!!


Γενικά, αποδεικνύεται ότι η ΓΓΑ αφήνει πλήρη και εν λευκώ δικαιοδοσία στις ομοσπονδίες να διαχειρίζονται το κάθε άθλημα χωρίς κανένα έλεγχο και παρακολούθηση και για αυτό το λόγο ο Ελληνικός αθλητισμός έχει γίνει βορά των επιτήδειων και των απατεώνων της διαπλοκής, μέρος της οποίας γίνονται και οι πολιτικοί προϊστάμενοι της ΓΓΑ, αλλά και αυτοί οι ίδιοι οι υπάλληλοί της, άλλο που δεν ήθελαν και οι μεν και οι δε!!!

Γνωρίζει ο πρωθυπουργός
αυτά που κάνετε εκεί στην αμαρτωλή ΓΓΑ?

 


 

Ο Yπουργός Πολιτισμού
κ. Κων/νος Τασούλας


Ο υφυπουργός Αθλητισμού
κ. Γιάννης Ανδριανός


Η γενική γραμματέας Αθλητισμού
κα Κυριακή Γιαννακίδου

ΓΓΑ = Ο Οίκος

της Μεγάλης

ΑΝΟΧΗΣ:

#################

1-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

2-Realnews

3-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

4-karate.gr

5-gazzetta

6-ΑΥΓΗ

7-zougla.gr

8-Δίκη/ΣΚΑΙ

9-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

10-Δίκη/ΣΚΑΙ

11-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

12-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

13-Δίκη/ΣΚΑΙ

14-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

15-ΑΠΟΨΗ

16-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

17-ΝΤΟΚ/ΝΤΑ

18-ΕΘΝΟΣ

19-Δίκη/ΣΚΑΙ

20-Δίκη/ΣΚΑΙ

21-ΝΤΟΚ/ΝΤΑ

22-karate.gr:
Πόρισμα Ρακιντζή

23-ΚουτίΠανδώρα

24-karate.gr:
Πόρισμα Περσίδη

25-Πλακά-Αδριανό

26-Hot Doc vs ΓΓΑ

Με το άρθρο μου "30/4/2014 - Καταγγελία του ΔΣ/ΕΛΟΚ στη ΓΓΑ με αίτημα έκπτωσής του!!!" αποδεικνύεται ότι έστελνα στη διοίκηση της ΓΓΑ ένα-ένα όλα τα άρθρα μου τα σχετικά με τη διαφθορά και τη διαπλοκή που κυριαρχεί στην ΕΛΟΚ. Συνεπώς η ΓΓΑ ευθύνεται στο ακέραιο για το όργιο διαφθοράς και διαπλοκής στην ΕΛΟΚ!!!

 Η  Βασική Καραμπινάτη Παρανομία  είναι το ότι την Σχολή Προπονητών Καράτε της ΕΛΟΚ υπό την αιγίδα της ΓΓΑ την “τρέχει” ένα παράνομο διοικητικό συμβούλιο πάντα υπό την αιγίδα της ΓΓΑ!!!

Επομένως, η … Λέιντι ΓΓΑ-ΓΓΑ είναι μια κορυφαία και μακροχρόνια διεφθαρμένη και διαπλεκόμενη δημόσια υπηρεσία, η οποία παράγει καθημερινά τεράστια ηθική και οικονομική ζημία στον Ελληνικό Λαό, και όταν πολλές φορές την αναφέρω ως “Ο Οίκος της Μεγάλης Ανοχής” τρέμει το φυλλοκάρδι μου μήπως και με μηνύσουν οι απλοί … Οίκοι Ανοχής επειδή τους προσβάλω!!!

Τα αντικειμενικά άρθρα εφημερίδων και τηλεοπτικών σταθμών της δεξιάς στήλης σχετικά με τα 30 εκατ. ευρώ, που έχουν πάρει οι υπάλληλοι της ΑΓΓΑ (Αμαρτωλής Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού) χωρίς να τα δικαιούνται, αποδεικνύουν τη Διαφθορά και τη Διαπλοκή των υπαλλήλων της ΑΓΓΑ με τους κατά καιρούς πολιτικούς τους προϊσταμένους, οι οποίοι ενέκριναν τις αποφάσεις πληρωμής τους, και τους ομοσπονδιάρχες ως αντικείμενο της εύνοιας και των δύο ανωτέρω!!! Υπόλογα και υπεύθυνα της "ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΜΙΜΗΣ" Διαφθοράς και Διαπλοκής στη ΑΓΓΑ είναι και τα πέντε σημερινά κόμματα: η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ διότι αυτά τοποθετούσαν τους πολιτικούς προϊσταμένους στη ΑΓΓΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ διότι τα 3/4 του ΠΑΣΟΚ πήγαν σε αυτόν, οι ΑΝΕΛ διότι αποτελούνται από βουλευτές της ΝΔ, και το ΚΚΕ διότι υπόγεια συνεργάζεται με τη ΝΔ ως "τραβάτε με κι ας κλαίω"!


Μεταξύ των εμπλεκομένων στο τεράστιο αθλητικό και οικονομικό σκάνδαλο, δηλαδή μεταξύ των πολιτικών προϊσταμένων της ΓΓΑ και των κομμάτων τους, των υπαλλήλων της ΓΓΑ και των αθλητικών ομοσπονδιών, έχει πλέον αποκατασταθεί ένα τέλμα απόλυτης συνενοχής, αλληλεξάρτησης και αλληλο-εκβιασμού με αποτέλεσμα η Διαφθορά και η Διαπλοκή να διαιωνίζονται αυτόματα! Δηλαδή, ο καθένας από τους τρεις και μόνο με την παρουσία του εξαναγκάζει και τους άλλους δύο να παρανομούν ακριβώς όπως παρανομούσαν πάντα! Ο ρόλος πλέον της ΓΓΑ έχει καθοριστεί στο να συγκαλύπτει αυτό το τεράστιο αθλητικό και οικονομικό έγκλημα!

Μιλάμε για ογκώδες καρκίνωμα στην πολιτική, οικονομική και κοινωνική ζωή της χώρας με ανεξέλεγκτες μεταστάσεις!!! Μια κατάσταση που μόνο με έναν τρόπο διορθώνεται: Να κλείσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και να μεταταχθούν οι υπάλληλοί της σε άλλες υπηρεσίες!!!  Οι αθλητικές ομοσπονδίες πρέπει να αυτοσυντηρούνται οικονομικά, ειδάλλως να κλείσουν!!! Δεν μπορούμε να πληρώνουμε με ζωές ανθρώπων, που δεν έχουν να φάνε ή δεν έχουν να πάρουν φάρμακα, την κάψα του καθενός να γυμνάζεται!!!


Θύμιος Περσίδης

Τα καλύτερα ... έρχονται!!!


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF.