karate.gr:  karate.gr: 14 - ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub,  

 31/3/2024 /  Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20€/y!

Αρχική,      Επικαιρότητα,      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


 Ο Πρωθυπουυργός της χώρας έχει την ευθύνη της επιλογής των Υπουργών του και φυσικά όταν αυτοί αποτυγχάνουν στο επίπεδο των επιπτώσεων των αποφάσεών τους στον Ελληνικό Λαό, τότε φέρει και την ευθύνη των αποτυχιών τους, αν δεν τους επιβλέπει και δεν τους αντικαθιστά!

 

 Αγώνες, Μηνύσεις, Αγωγές, Δικαστήρια, Νταν, Απάτες,

Κλακαδόρους, Κομπιναδόρους, Ορκωτούς, Απατεώνες, Μαφιόζους!!!

Λεβεντογέννα Ελλάδα και τι δεν έχεις στο Μενού!!!

 

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε από το 1995 και ο "Οίκος της Μεγάλης Ανοχής" (ΓΓΑ !!!) κατρακυλάνε σε βάθος χρόνου στην κατηφόρα σφιχταγκαλιασμένοι με τις παρανομίες τους και τις αποτυχίες τους!

 

Η απόλυτη "κάλυψη της αδιαφορίας" προς τις παρανομίες της ΕΛΟΚ χαρακτηρίζει την Κυβέρνηση!


 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

Από την 1/3/2023 καταγγέλθηκαν αναδρομικά από την 29/5/2021 όλες οι παρανομίες του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΟΚ σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες με emails, ώστε να μην λένε ότι δεν ξέρουν!

Οι καταγγγελίες επαναλαμβάνονται μετά την ανάληψη των υπουργείων από τη νέα κυβέρνηση!

 

 

Θέλετε να τυπώσετε αυτό το άρθρο σε PDF? Πολύ ευχαρίστως, με κλικ ΕΔΩ! Με κατεβασμένο αυτό το pdf στον υπολογιστή σας και συνδεδεμένοι στο ίντερνετ μπορείτε να ανοίγετε όλα τα ΕΚΤΟΣ του pdf Links με δεξί κλικ και "Open Weblink in Browser"!


Ε ν ό τ η τ ε ς (με κλικ)

 Α - 2-3/3/2024 - Αξιολύπητο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών της ΕΛΟΚ!

 Β - Φεβρουάριος 2024 - Νέο κίνημα Αντιπολίτευσης με ουσιαστικές προτάσεις το "Ανεξάρτητο Καράτε"!

 Γ - 11/3/2024 - Οι επιχορηγήσεις της ΓΓΑ σε 6.533 αθλητικά σωματεία και ο αδύνατον να διαβαστεί Πίνακας!

 Δ - Απόφαση στο Πρακτικό ΔΣ/ΕΛΟΚ/10-7-23 περί υποβολής Έγκλησης κατά μελών συλλόγου και γονέων αθλήτριας!

 Ε - 10/3/2024 - Εξετάσεις με τα πρόσφατα σαβουρο-Ντάν της ΕΛΟΚ και ... Τα Λεφτά στην Κάλτσα!

 Ζ - 20/2/2024 - Αρπαχτές-Αρμεχτές και η Έκθεση του Ορκωτού Λογιστή της Εγκληματικής Οργάνωσης με Δομή και Ιεραρχία για Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος!

 Η - 9/6/2023 - Η Σχολή Προπονητών Καράτε Γ΄ Κατηγορίας 2024 σε σύγκριση με εκείνη του 2014!

 Θ - Έτος εκλογών στην ΕΛΟΚ το 2024 και ακονίζει τα νύχια του ο Κλακαδόρος Δικολάβος Σπύρος Δρακόπουλος ξύνοντας τη ράχη του ... στη γκλίτσα του Τσοπάνη!  (Εμπλουτίζεται με το χρόνο!)

 Ω = Η επιτυχής κατάληξη των δικαστικών υποθέσεων του Θύμιου Περσίδη στο ΕΔΔΑ!

 

 

 Α - 2-3/3/2024 - Αξιολύπητο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών της ΕΛΟΚ!  (Ενότητες)

 

Με λίγα λόγια αλλά πολλά νοήματα:

Κατά πρώτον η Προκήρυξη των Αγώνων με τα παρατράγουδα στο Κόκκινο! Ποιά είναι αυτά?

1) Στις Κατηγορίες δεν υπάρχει ομαδικό Κάτα, πράγμα που σημαίνει "Άχρηστοι Προπονητές!"

2) Τα 102 Κάτα της Λίστας των Κάτα του Μοντέρνου Καράτε (1975!) είναι κλεμένα από το Παραδοσιακό Καράτε (1700!), διότι επινοήθηκαν πολλά χρόνια πριν διεθνοποιηθεί το καράτε (1975!),

3) Ο έλεγχος των συλλόγων από τη ΓΓΑ είναι μια  ΑΠΑΤΗ!

4) Τι θα πει "τεχνική καταλληλότητα"? Ποιο άλλο άθλημα την απαιτεί από τους αθλητές του? ΚΑΝΕΝΑ! Άρα πρόκειται για μια ακόμα  ΑΠΑΤΗ!

5) Οι πολύ λίγοι αθλητές με επιτρεπόμενο "απεριόριστο αριθμό συμμετοχών" αποδεικνύει περίτρανα την ανικανότητα ανάπτυξης μιας ομοσπονδίας που λειτουργεί από το 1986 και επιχορηγείται από το 1990!!!

6) Από τα παράβολα ζύγισης αποδεικνύεται ότι τους αγώνες της ΕΛΟΚ τους πληρώνουν οι αθλητές και οι γονείς, όπως και τον αθλητισμό, που παρουσιάζει η ΓΓΑ!!!

7) "Στο χώρο ζύγισης δεν γίνονται εισπράξεις και θεωρήσεις"! Μετά από το χρόνιο κράξιμο, η διοίκηση της ΕΛΟΚ έπαψε να εισπράττει  μαύρο χρήμα  στα στάδια πριν από τους αγώνες!!!

8) "Ο προπονητής του σωματείου είναι ο αποκλειστικά υπεύθυνος για τους αθλητές του κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος." Όπως θα δούμε συμμετείχαν 48 σύλλογοι και 33 προπονητές! Τους προπονητές των υπόλοιπων 15 συλλόγων τους έφαγε η ... μαρμάγκα?

9) Η χρήση φωτογραφιών και βίντεο των ανηλίκων είναι παράνομη και κακώς υφαρπάζεται παρελκυστικά και εκβιαστικά η έγκριση των γονέων. Δηλαδή αν ένας γονέας δεν το επιτρέπει για το παιδί του, ιδίως στην εποχή μας που με την Τεχνητή Νοημοσύνη βάζει κανείς ένα πρόσωπο σε ένα σώμα που κάνει οτιδήποτε, τότε το παιδί δεν παίρνει μέρος στους αγώνες??? Μήπως είσαστε ηλίθιοι?

10) Οι Κληρώσεις γίνονται από τον ... Μπάρμπα μου τον Κλέφτη την Τεχνική Επιτροπή!!!

11) Διαπιστεύσεις: "Η Επιτροπή Αγώνων είναι αρμοδία για την έγκριση των διαπιστεύσεων αθλητών και προπονητών των σωματείων."

12) Οι Πανελλήνιοι Αγώνες Ανδρών-Γυναικών είναι το κορυφαίο αθλητικό γεγονός κάθε χρονιάς για όλα ατα θλήματα! Οι δικοί σας Πανελλήνιοι Ανδρών-Γυναικών είναι για τα ... μπάζα!!!.Έχετε κάνει την ομοσπονδία ... παιδότοπο με τους προπονητές ... μπέιμπι σίττερς, Ανίκανοι!!!

Εξηγήστε μας:  Ο Σπύρος Δρακόπουλος ως τι μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο???

 

Σε Πίνακα οι 12 Κατηγορίες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, όπου οι πορτοκαλί Κατηγορίες ούτε που αναφέρθηκαν, ενώ στις κίτρινες οι αθλητές ήταν τόσο λίγοι, που ... πήραν σχεδόν όλοι μετάλλια:

Οι Πανελλήνιοι Αγώνες Ανδρών-Γυναικών είναι το κορυφαίο αθλητικό γεγονός κάθε χρονιάς για όλα ατα θλήματα! Οι δικοί σας Πανελλήνιοι Ανδρών-Γυναικών είναι για τα ... μπάζα!!!.Έχετε κάνει την ομοσπονδία ... παιδότοπο με τους προπονητές ... μπέιμπι σίττερς, Ανίκανοι!!!

 

Σε Πίνακα κατά φθίνουσα σειρά συμμετοχών οι αξιολύπητοι Σύλλογοι και οι Αθλητές:

Ακόμα και με πέντε Αθλητές-Αθλήτριες να πάρει μέρος ένας σύλλογος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών και σε 12 Κατηγορίες, ενώ μάλιστα δύο Κατηγορίες ΔΕΝ αναφέρονται καθόλου (!), είναι η απόλυτη ξεφτίλα! Πόσο μάλλον για όσους συλλόγους κατέβασαν λιγότερους από πέντε Αθλητές-Αθλήτριες!

 

Σε Πίνακα και οι 33 περήφανοι-αποτυχημένοι προπονητές εκ των 48 συλλόγων:

Άμα δεν ξέρουν οι ίδιοι οι Προπονητές τα ... Κάτα, πώς τους ζητάμε να βγάζουν αθλητές και αθλήτριες στα Ομαδικά Κάτα???

 

Και ο Πίνακας της κατανομής των Μεταλλίων στους συλλόγους, μια αμφιλεγόμενη αξιολόγηση χωρίς κανένα έρεισμα! Από ότι δημοσιεύεται στην Sportdata εμείς προσθέτουμε πάντα και το πλήθος των αθλητών του κάθε συλλόγου για συγκρίσεις αποδοτικότητας. Βλέπουμε, λοιπόν, ότι την 3η θέση πήρε ένας σύλλογος με 4 μετάλλια στους 5 αθλητές του, την 4η θέση πήρε ένας σύλλογος με 3 μετάλλια στους 3 αθλητές του, την 5η θέση πήρε ένας σύλλογος με 4 μετάλλια στους 6 αθλητές του, τις δύο 6ες θέσεις πήραν δύο σύλλογοι με 1 αθλητή ο καθένας κτλ.

 

Μια αξεπέραστη ανικανότητα της ΕΛΟΚ ήταν και είναι πάντα η προβολή του αθλήματος στα ΜΜΕ! Από την έλλειψή της αποδεικνύεται η απόλυτη αδιαφορία για τους συλλόγους και τους αθλητές του καράτε, αλλά και η επικέντρωση του ενδιαφέροντος και των παλιών και των νέων διοικήσεων στην προσωποπαγή εκμετάλλευση του αθλήματος από τα μέλη της Διοίκησης! Η φτωχή παρουσίαση του Πρωταθλήματος από το λογαριασμό της ΕΛΟΚ στο Facebook περιορίστηκε στα επόμενα στιγμιότυπα:

Εδώ έχουν τα ονόματα! Ποιόν ανεγκέφαλο έχετε στο Γραφείο Τύπου?

Εδώ όλα πρέπει να τα ξέρουμε μόνοι μας! Ποιόν ανεγκέφαλο έχετε στο Γραφείο Τύπου?

Και εδώ πρέπει να τα ξέρουμε όλα μόνοι μας! Ποιόν ανεγκέφαλο έχετε στο Γραφείο Τύπου?

 

Πριν από 35 χρόνια το περιοδικό "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" (κλικ στα δύο αντιπροσωπευτικά τεύχη και στο Link εδώ!) με πρωτοβουλία και εργασία μόνο ενός ανθρώπου άφηνε πολύ καλύτερες εντυπώσεις για το καράτε από τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα της ΕΛΟΚ (τότε ΕΟΕΚ) και έφτανε σε όλες τις πόλεις και τα χωριά της Ελλάδας χωρίς καμιά βοήθεια από την εθνική ομοσπονδία! Εκτός από τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα πρόβαλε και βοηθούσε επί 17 χρόνια διαφημίζοντας όλους τους τότε προπονητές και τους συλλόγους τους από τους οποίους δεν πήρε ανταποδοτικά ούτε μία δεκάρα, αλλά πήρε σαν ανταπόδοση μόνο αγνωμοσύνη και αχαριστία, όταν όλοι ανεξαιρέτως έγιναν τσιράκια του Γιώργου Γερόλυμπου! Η Ιστορία τώρα επαναλαμβάνεται!

Τέλος, για την ... αμέριστη αποδοχή του Σπύρου Δρακόπουλου ως Κλακαδόρου του Θόδωρου Σιετή τις φωτό θα τις δούμε στην Ειδική Ενότητα "Σπύρος Δρακόπουλος και ΕΛΟΚ"!

 

 Β - Φεβρουάριος 2024 - Νέο κίνημα Αντιπολίτευσης με ουσιαστικές προτάσεις το "Ανεξάρτητο Καράτε"!  (Ενότητες)

 Νέα Προσθήκη.

 

Νέα αντιπολιτευτική κίνηση προς τη διοίκηση της ΕΛΟΚ αναρτήθηκε στο Facebook (https://www.facebook.com/profile.php?id=61556256965960) με καυτές παρατηρήσεις και δημοκρατικές προτάσεις, που αξίζει τουλάχιστον να τις διαβάσετε!

 

Εμείς συγκεντρώσαμε τις μέχρι σήμερα αναρτήσεις στο PDF με κλικ εδώ και σας δίνουμε τα κυριότερα μέρη του PDF στις επόμενες εικόνες αφήνoντας για δημοσίευση στο τέλος την τελευταία ανάρτηση, που αναφέρεται στο Δικαστήριο της σημερινής ημέρας 11/3/2024, Δευτέρας, στο οποίο θα ζητηθεί αναβολή από τον δικηγόρο Σπύρο Κλαδά για την πλευρά της Διοίκησης Σιετή!

 

Και ακόμα, σας δίνουμε στο τέλος και το Πρακτικό του ΔΣ στο οποίο διατυπώνεται σαφέστατα η παρανομία της "απάτης κατά του δημοσίου"!

 

 

Και η τελευταία ανάρτηση του Ανεξάρτητου Καράτε είναι το επόμενο κείμενο:

 

Ανεξάρτητο Καράτε,  10/3/24  · 

(και με την αξιολόγηση από το www.karate.gr ότι πρόκειται για δημόσια πρόσωπα!)

 

Άρθρο 386 Β" του Ποινικού Κώδικα.

Όποιος κατά την υποβολή αιτήματος σε αρχή που είναι αρμόδια για την έγκριση επιχορήγησης εν γνώσει δηλώνει μη ορθά ή ελλιπή στοιχεία ή παραλείπει να γνωστοποιήσει γεγονότα, που προβλέπονται από τον νόμο ή από εκείνον που δίνει την επιχορήγηση βάσει νόμου, εφόσον με τα στοιχεία αυτά εγκρίνεται, παρέχεται ή αποφεύγεται η αξίωση επιστροφής, η επέκταση της παροχής ή η διατήρηση της επιχορήγησης προς τον ίδιο ή τρίτον τιμωρείται, εφόσον το αίτημα ικανοποιήθηκε, με φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους και χρηματική ποινή και αν το ποσό της επιχορήγησης υπερβαίνει συνολικά το ποσό των 120.000 ευρώ επιβάλλεται κάθειρξη έως δέκα έτη και χρηματική ποινή.

 

Σύμφωνα με το ανωτέρω,

Η πλειοψηφία των μελών του Δ.Σ της ΕΛ.Ο.Κ κατόπιν αναφοράς που κατήγγειλε το γεγονός καθώς και της μετέπειτα έκθεσης της Γ.Γ.Α η οποία ζητήθηκε με εισαγγελική παραγγελία, είναι «κατηγορούμενοι & υπόδικοι» αυτεπάγγελτα από τον Εισαγγελέα, για Απάτη κατά του Ελληνικού Δημοσίου- Άρθρο 386 Β" του Π.Κ, διότι χάλκευσαν τα στοιχεία του προϋπολογισμού του 2021 εις γνώση τους, προκειμένου να λάβουν κρατική επιχορήγηση 65.000 ευρώ το 2022,  με ημερομηνία εκδίκασης στις 11/3/2024, όπως βλέπετε και στο κατωτέρω σχετικό Πινάκιο του Δικαστηρίου.

➡️ Διαψεύδοντας τις φήμες που διέδιδαν οι κατηγορούμενοι-υπόδικοι, «ότι η υπόθεση τους θα πάει στο Αρχείο». Όχι μόνο δεν πήγε στο «Αρχείο» αλλά η Ελληνική Δικαιοσύνη επέδειξε ισχυρά αντανακλαστικά σε χρόνο ρεκόρ για τα δεδομένα της, στέλνοντας την «πλειοψηφία των μελών του Δ.Σ κατηγορούμενους για απάτη σχετικά με λήψη κρατικής επιχορήγησης»!

➡️ Πιστεύουμε ότι η δίκη αυτή θα τελεσφορήσει μετά τις εκλογές της Ομοσπονδίας μας (το φθινόπωρο του 2024) και θα πηγαίνει από αναβολή σε αναβολή και σε βάθος χρόνου. Βέβαια με τον νέο ποινικό κώδικα θα μειωθούν τα χρονικά περιθώρια τέλεσης της δίκης, αλλά ένεκα ότι είναι πολλοί οι κατηγορούμενοι έχουν την δυνατότητα να την τραβήξουν σε μάκρος.

➡️ Σύμφωνα με πληροφορίες, η αυριανή δίκη δεν θα πραγματοποιηθεί ζητώντας αναβολή οι κατηγορούμενοι, προσπαθώντας να αποφύγουν το βάρος των ποινικών ευθυνών τους και αυτήν την τακτική θα την ακολουθήσουν πιστά μέχρι τις επερχόμενες εκλογές, προκειμένου να είναι υποψήφιοι χωρίς να έχουν καταδικασθεί «πρωτόδικα».

➡️ Επειδή, τα αποδεικτικά στοιχεία του κατηγορητηρίου είναι αδιάσειστα, πιθανολογούμε ότι η καταδίκη των μελών του Δ.Σ της ΕΛ.Ο.Κ είναι δύσκολο να αποφευχθεί.

Είναι εύκολα κατανοητό ότι είναι συνειδητή «Επιλογή τους», με κάθε κόστος να αποφύ­γουν την εκδίκαση της υπόθεσης θεωρώντας ότι «πολιτικά αυτό τους συμφέρει», προτιμώντας να είναι υποψήφιοι στις επερχόμενες εκλογές, «ως κατηγορούμενοι & υπόδικοι» παρά «καταδικασμένοι».

 

Το σχετικό Πινάκιο του Δικαστηρίου. 

Σχόλιο από το karate.gr:

 Οι άνθρωποι αυτοί, σε μια ομοσπονδία αθλήματος με υψηλότατες ηθικές προδιαγραφές, χρησιμοποίησαν την πειθώ τους και τις υποσχέσεις τους για απόλυτα δημοκρατική και απόλυτα διάφανη διοίκηση της ομοσπονδίας χωρίς ρεβανσισμούς και αντεκδικήσεις για να πετύχουν την εκλογή τους, αλλά από την υποψηφιότητά τους ακόμα ήδη είχαν παραβεί τις υποσχέσεις τους, όταν ο Πρόεδρος Σιετής είχε βάλει ακόμα τρεις υποψήφιους από τον σύλλογό του παραβαίνοντας το νόμο, ενώ στη συνέχεια όλοι τους μαζί διενήργησαν αμέτρητες ανηθικότητες και παρανομίες!

Αλλά και στις ανθρώπινες σχέσεις τους αποδείχθηκαν γεμάτοι μίσος μέχρι σημείου να επιδιώκουν να εξοντώσουν τους αντιπάλους τους, ώστε να μην φτάσουν στις εκλογές του τέλους του 2024, χρησιμοποιώντας το Νομικό Σύμβουλο της ΕΛΟΚ με πληρωμές από την ΕΛΟΚ!!! Δυστυχώς η Δικαιοσύνη αργεί, κινούμενη στα όρια της αρνησιδικίας, προκαλώντας τεράστιες ζημίες στην κοινωνία, αφού ακόμα και η Αίτηση Ακύρωσης των εκλογών της 29/5/2021, που θα έβγαινε βάσει νόμου σε ένα χρόνο, έχουν περάσει τρία χρόνια κι ακόμα να φανεί!

 

(συνέχεια)

Εδώ θέλουμε να τονίσουμε τα εξής:

1. Η Διοίκηση της ΕΛ.Ο.Κ εις γνώση της και κατόπιν δίκης της επιλογής και χωρίς ουδεμία νομιμοποίηση από την Γενική της Συνέλευση αποφάσισε να χαλκεύσει τον προϋπολογισμό του 2021!

2. Το ίδιο παρατηρούμε να πραγματοποιεί πολλάκις και για άλλες δικαστικές περιπέτειες που έχει εμπλέξει την Ομοσπονδία μας για «προσωπικές τους υποθέσεις» που δεν αφορούν την ΕΛ.Ο.Κ, αλλά «τις χρεώνουν οι ίδιοι στην ομοσπονδία μας» χωρίς να έχουν λάβει ουδεμία νομιμο­ποίηση από τη Γενική Συνέλευση!

3. Η Διοίκηση της ΕΛ.Ο.Κ σύμφωνα με τον αναμορφωμένο προϋπολογισμό του 2023 στο τέλος του 2023, τις νομικές υπηρεσίες και τα δικαστικά έξοδα τα εκτόξευσε στις 25.000 ευρώ και για το 2024 στις 25.000 ευρώ με ορίζοντα τις 35.000 ευρώ και βλέπουμε…σύμφωνα πάντα με το πλήθος των υποθέσεων που την απασχολούν και θα την απασχολήσουν!

4. Μιλάμε για ένα ποσό 60.000 ευρώ περίπου χωρίς να υπάρχει νομιμοποίηση από την Γενική Συνέλευση, αλλά απόφαση μόνο της Εκτελεστικής Επιτροπής και του Δ.Σ της ΕΛ.Ο.Κ στις οποίες προεδρεύει ο κατηγορούμενος & υπόδικος Πρόεδρος και αντίστοιχα, τα εκτελεστικά μέλη του Δ.Σ τα οποία είναι υπαίτια των νομικών περιπετειών της ΕΛ.Ο.Κ.

5. Αναλογιζόμενοι ότι τα χρήματα αυτά θα μπορούσαν εύκολα να χρηματοδοτήσουν ΔΥΟ αποστολές εθνικών ομάδων και οι αθλητές και οι γονείς τους να μην επιβαρύνονται με τα κόστη αυτά!

6. Παρατηρώντας ότι τα «60.000 ευρώ περίπου» κατευθύνονται αποκλειστικά στον Νομικό σύμβουλο της ΕΛ.Ο.Κ, συνεργάτη και πληρεξούσιο δικηγόρο του κατηγορουμένου & υπόδικου Προέδρου μας και όχι στις Εθνικές Ομάδες και στον σκοπό της ανάπτυξης και της καλλιέργειας του αθλήματος!

7. Σκεπτόμενοι ότι το ποσό των «65.000 ευρώ που λάβαμε ως κρατική επιχορήγηση το 2022» με χαλκευμένα στοιχεία σύμφωνα με το κατηγορητήριο, εκ του αποτελέσματος τώρα, κατέληξαν στον Νομικό Σύμβουλο, συνεργάτη και πληρεξούσιο δικηγόρο του Προέδρου μας και όχι στις Εθνικές Ομάδες και στην ανάπτυξη και καλλιέργεια του Αθλήματος!

8. Συμπερασματικά σύμφωνα με τους «υμνητές της», η Ομοσπονδία μας διάγει την καλύτερη περίοδο της Διοικητικά και Οικονομικά. Εννοώντας ότι είναι «Κατηγορούμενοι & Υπόδικοι για Διοικητικό και Οικονομικό Σκάνδαλο» και η πρώτη διοίκηση ομοσπονδίας στα αθλητικά δρώμενα της χώρας, που είναι «κατηγορούμενη για απάτη σχετικά με λήψη κρατικής επιχορήγησης».

9. Προσθετικά συμπληρώνοντας τις άριστες διαπιστώσεις των «υμνητών» της διοίκησης της Ομοσπονδία μας, θεωρούμε ότι «ο νομικός σύμβουλος της ΕΛ.Ο.Κ, συνεργάτης και πληρεξούσιος δικηγόρος του κατηγορουμένου & υπόδικου Προέδρου μας» , διανύει μια οικονομική άνθιση και ευμάρεια σύμφωνα το πλήθος υποθέσεων που έχει αναλάβει για λογαριασμό της ΕΛ.Ο.Κ, με αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής και του Δ.Σ της, στις οποίες «προεδρεύει ο κατηγορούμενος & υπόδικος Πρόεδρος και ψηφίζουν οι συγκατηγορούμενοι του και υπόδικοι ως μέλη αυτών»!

 

Ως Ανεξάρτητο Καράτε καταδικάζουμε αναφανδόν τις ως άνω «αδιαφανείς διοικητικές - οικονομικές πρακτικές που μεταχειρίζεται» η Διοίκηση της ΕΛ.Ο.Κ προεξέχοντος του κατηγορούμενου & υπόδικου Προέδρου και των συνκατηγορούμενων & υπόδικων Μελών του Δ.Σ της Ομοσπονδίας μας, εις βάρος των 160 συλλόγων, του Αθλήματος και των μελών της Ομοσπονδίας μας ζητώντας την άμεση «ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ» τους προκειμένου το Καράτε να αναπνεύσει ΕΛΕΥΘΕΡΑ!


Το Πρακτικό του ΔΣ/ΕΛΟΚ, στο οποίο έγινε η παρανομία το βλέπετε με κλικ εδώ και στην εικόνα κάτω δίνουμε τους παρόντες, που το υπέγραψαν καθώς και το σχετικό κείμενο στο οποίο φυσικά επισυνάπτεται και η παράνομη αναθεώρηση του προϋπολογισμού, που υποβλήθηκε στη ΓΓΑ!

Σχόλιο από το karate.gr:

Η παράβαση του Άρθρου 386Β΄ και η αυτεπάγγελτη δίωξή τους από τον Εισαγγελέα έγινε για παράνομη αναθεώρηση του προϋπολογισμού του 2021 στο τέλος του 2021, οπότε ο "προϋπολογισμός" ως έννοια δεν υφίσταται καν, διότι το έτος έχει ουσιαστικά τελειώσει και μάλιστα με αποθεματικό 64.664,46 ευρώ.

Αλλά οι Τρεις Μαφιόζοι έκαναν την ίδια παράβαση και για τον προϋπολογισμό του 2022 στο τέλος του 2022 και με μεγαλύτερο αποθεματικό από εκείνο του τέλους του 2021, και συνέχισαν απτόητοι κάνοντας την ίδια παράβαση και για τον προϋπολογισμό του 2023 στο τέλος του 2023 με αποθεματικό μεγαλύτερο από εκείνο του τέλους του 2022!

Είναι φανεροί οι λόγοι που οι ομοσπονδίες (διότι αυτό γίνεται και σε άλλες ομοσπονδίες) κάνουν αναθεωρήσεις στους προϋπολογισμούς τους στο τέλος του έτους που αυτοί αναφέρονται: αυτό γίνεται για να καλύπτονται οι διοικούντες με τις ευλογίες της ΓΓΑ από τις παραβάσεις των αποκλίσεων πάνω από 10%, που απαγορεύει ο αθλητικός νόμος!

Οι απατεώνες, λοιπόν, είναι δύο και όχι ένας! Ο ένας είναι η ΕΛΟΚ, που κάνει τις αναθεωρήσεις των προϋπολογισμών στο τέλος των ετών τους και ο άλλος είναι η ΓΓΑ, που τις αποδέχεται!!!

Δηλαδή έχουμε και πάλι το γνωστό ανέκδοτο με τους Πρόεδρο Μπους, Πρωθυπουργό Μπλερ και Πρωθυπουργό Καραμανλή, που έπεσε το αεροπλάνο τους στη ζούγκλας κτλ.

 

Ανεξάρτητο Καράτε, 13/3/2024,  Νέα Προσθήκη

Στο πλαίσιο της εκδίκασης στις 11/3/2024 του πρωτάκουστου διοικητικού - οικονομικού σκανδάλου για απάτη κατά του Ελληνικού Δημοσίου, άρθρο 386 Β" του Π.Κ για Αθλητική Ομοσπονδία της χώρας με κατηγορούμενους τον Πρόεδρο και την πλειοψηφία των μελών του Δ.Σ της ΕΛ.Ο.Κ, ως Ανεξάρτητο Καράτε σας ενημερώνουμε τα εξής:

1. Όπως προβλέψαμε πήρε αναβολή και ως τις επερχόμενες εκλογές αυτή η τακτική θα ακολουθηθεί από τους κατηγορούμενους - υπόδικους εκπροσώπους της παθογένειας Σιετή!

2. Προτιμώντας να είναι κατηγορούμενοι - υπόδικοι παρά «καταδικασμένοι» ως υποψήφιοι στις εκλογές!

3. Προβλέποντας - πιθανολογώντας μια ενδεχόμενη καταδίκη τους σύμφωνα με το κατηγορητήριο και τα αποδεικτικά στοιχεία που έχει στην διάθεση του, ο Εισαγγελέας που άσκησε την ποινική δίωξη εναντίον τους!

4. Με το χθεσινό μας «άρθρο» σύμφωνα με τα ανωτέρω, ζητήσαμε την παραίτηση του κατηγορουμένου - υπόδικου Προέδρου και των συγκατηγορούμενων του - υπόδικων μελών του Δ.Σ της ΕΛ.Ο.Κ, διότι είναι 1η φορά που διώκεται Διοίκηση Αθλητικής Ομοσπονδίας σχεδόν στο σύνολο της (όλα τα εκτελεστικά μέλη του Δ.Σ της και η πλειοψηφία των μελών της) για απάτη κατά του Ελληνικού Δημοσίου!

5. Το λογικό ζητήσαμε, που είναι «η παραίτηση τους» αν είχαν την στοιχειώδη ευθιξία έναντι των συλλόγων, του Καράτε και του Αθλήματος που υπηρετούν!

6. Αυτό ήταν «αιτία πολέμου» για τους υποστηρικτές της «Παθογένειας Σιετή»!

7. Επιτιθέμενοι κατά του Ανεξάρτητου Καράτε και αυτών που πρεσβεύει δημοκρατικά επ’ ωφελεία των 160 συλλόγων!

8. Ο γνωστός συνταξιούχος γραφικός ασκούμενος, προβοκάτορας, υμνητής και ένθερμος υποστηρικτής του Προέδρου και της Διοίκησης του (τώρα μην ξεχνιόμαστε γιατί πριν μερικούς μήνες ήταν σφοδρός πολέμιος του), με την συμμετοχή του Πόντιου Δασκάλου με ταχυδρομείο από την Κατερίνη και του προβοκατόρικου οργάνου ενημέρωσης του κατηγορουμένου - υπόδικου Προέδρου μας όρος της αλήθειας καράτε, εξαπέλυσαν μια «αισχρή επίθεση» μέσω ενός παραληρήματος κατά πιθανών και απίθανων εχθρών «της ζωηρής φαντασίας τους» (την οποία οφείλουμε να τους την αναγνωρίσουμε), στοχοποιώντας το Ανεξάρτητο Καράτε, διότι η «αλήθεια που εκφράζουμε ενοχλεί αυτούς που υπηρετούν την παθογένεια Σιετή»!

9. Έσπευσαν μάλιστα ως «υπερηχητικά βλήματα τύπου Κρουζ» και να τους «αθωώσουν»! Προκαταβάλλοντας την απόφαση του Δικαστηρίου! Όπως τότε που διαλαλούσαν ως «χορωδία» μαζί με τον όρο της αλήθειας καράτε και τους κατηγορούμενους, «ότι δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα και η υπόθεση θα μπει στο αρχείο»!

10. Από που πηγάζει αυτή η «σιγουριά» αθώωσης τους είναι κάτι αδιανόητο για την Ελληνική Δικαιοσύνη που τους «κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου» και τον κοινό νου, θεωρώντας ότι ο αντίλογος μαζί τους στα μηδενικά τους επιχειρήματα κινείται σε αλλά «νοητικά επίπεδα»! Βέβαια ο κατηγορούμενος, κατηγορούμενος είναι! Και στο πλαίσιο υπεράσπισης του προκειμένου να πείσει ότι είναι «αθώος» μπορεί να πει ότι είναι και ο «Πάπας της Ρώμης»! Το θέμα είναι, είναι;

11. Αυτό που δεν θέλουν επ’ ουδενί να κατανοήσουν εντός της παραληρηματικής παρά­κρουσης τους, είναι ότι έχουμε 2024! Διοικεί η «παθογένεια Σιετή» εδώ και 3.5 χρόνια! Υφίσταται ποινική δίωξη από τον Εισαγγελέα κατά του Προέδρου και της πλειοψηφίας του Δ.Σ! Αυτοί είναι κατηγορούμενοι και υπόδικοι για απάτη κατά του Ελληνικού Δημοσίου και αυτοί πρέπει να «παραιτηθούν» σύμφωνα με το κατηγορητήριο και τα αποδεικτικά στοιχεία εναντίον τους. Εκτός και αν αμφισβητούν την Έκθεση της Γ.Γ.Α και τα συμπεράσματα αυτής, σύμφωνα με την αναφορά των γεγονότων που έλαβε γνώση ο Εισαγγελέας και ήταν η αιτία που τους έστειλε «απευθείας» κατηγορούμενους σε σύντομο χρονικό διάστημα για τα δεδομένα της Ελληνικής Δικαιοσύνης!

12. Πλην αυτού, Ο κόσμος του Καράτε είναι υποψιασμένος πλέον, δεν τους εμπιστεύεται σύμφωνα με τα έργα τους ως Διοίκηση, τους θεωρεί υπαίτιους για αυτό το διοικητικό - οικονομικό σκάνδαλο που εκθέτει τον χώρο του Καράτε και το Άθλημα, όπως και για πολλά αλλά δεινά που έχουν προκαλέσει, καλώντας τους να παραιτηθούν γιατί «δυσφημούν» ως Διοίκηση το Καράτε και το Άθλημα που υπηρετούν.

13. Πιο ακράδαντο πολιτικό μήνυμα από την συντονισμένη αποχή των συλλόγων στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση εκφράζοντας την δυσαρέσκεια και την έντονη τους δυσφορία κατά της «παθογένειας Σιετή», δεν θα μπορούσε να λάβει η Διοίκηση Σιετή, δείχνοντας οι σύλλογοι την απέχθεια τους σε αυτά που αντιπροσωπεύουν και την «πόρτα της εξόδου» στις επερχόμενες εκλογές!

Αλλά ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του, πολιτικά «αγρόν αγοράζουν, είναι αόμματοι και κωφεύουν» στα κελεύσματα των συλλόγων και σε αυτά που συμβαίνουν με αμιγώς δική τους ευθύνη, ως «πολιτικοί κηφήνες και καρεκλοκένταυροι της εξουσίας που είναι»!

Ως Ανεξάρτητο Καράτε προκειμένου ο χώρος του Καράτε να εξυγιανθεί και να αναπτυχθεί ελεύθερα επ’ ωφελεία των 160 συλλόγων που το συνθέτουν, καλούμαι την Διοίκηση να παραιτηθεί ως υπαίτια της «δυσφήμησης» και της έτι περαιτέρω απαξίωσης του Καράτε και του αθλήματος που υπηρετεί!

Αιθεροβάμονες δεν είμαστε, πιστεύοντας ότι δεν θα το πράξουν διότι η «καρέκλα της εξουσίας» είναι πιο ισχυρή από το καλό των 160 συλλόγων και την αγάπη για το Καράτε και το άθλημα!

Θεωρούμε μονόδρομο την παραίτηση τους προκειμένου να αφήσουν το Καράτε & το Άθλημα να αναπνεύσει ελεύθερα μακριά από την «παθογένεια» που εκφράζει η Διοίκηση Σιετή!

 

 

 Γ - 11/3/2024 - Οι επιχορηγήσεις της ΓΓΑ σε 6.533 αθλητικά σωματεία και ο αδύνατον να διαβαστεί Πίνακας!  (Ενότητες)

 

Το Δελτίο Τύπου της ΓΓΑ της 11/3/2024 με κλικ εδώ!

Δείτε εδώ στο karate.gr αναλυτικά τα 6.533 σωματεία και τη φετινή χρηματοδότησή τους, βάσει των παραπάνω κατηγοριών και κριτηρίων, αντιγραφή από το επόμενο Link της ΓΓΑ:

 

https://gga.gov.gr/images/GRAFEIO_TYPOU/Martios_23/funding_list_6533_sport_clubs_for_2024.pdf

 

Αν ανοίξετε τον Πίνακα των 6.533 σωματείων και των επιχορηγήσεών τους στο παραπάνω Link, θα δείτε ότι είναι μια βλακεία γραμμένη από ηλίθιους, διότι απλούστατα δεν διαβάζεται επειδή δίνεται με πολύ ψιλά γράμματα ακόμα και σε οριζόντιο χαρτί Α4 και διότι αφορά βλακωδώς όλα μα όλα μαζί ανακατεμένα τα αθλητικά σωματεία όλων των ομοσπονδιών και αθλημάτων!

Για να είναι κατανοητός ένας τέτοιος Πίνακας από τους ενδιαφερόμενους φιλάθλους κάθε αθλήματος θα έπρεπε να είναι χωρισμένος κατά ομοσπονδία!

Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε στον επόμενο Πίνακα για το καράτε (με κλικ εδώ σε PDF, με κίτρινο διαγράφηκαν πρόσφατα), { αλλά επειδή είναι πολύ δύσκολο και χρονοβόρο θα το κάνουμε σιγά-σιγά } λαμβάνοντας υπόψη τα σωματεία, που είχαν δικαίωμα ψήφου στην τελευταία ΓΣ της 25-2-24 (2), καθώς και εκείνα που διαγράφηκαν στη ΓΣ της 29-10-2023 (3), αντιγράφοντας τις καταχωρήσεις από τον πρωτότυπο τεράστιο Πίνακα της ΓΓΑ (1) απλά για ενδιαφέρουσες συγκρίσεις, αλλά και για το μυστικό προς τις μεγαλύτερες επιχορηγήσεις!

 

ΤΕΛΙΚΑ ο εν λόγω πίνακας συμπληρώθηκε (με κίτρινο τα πρόσφατα διαγραμμένα από το Μητρώο της ΕΛΟΚ, διότι δεν ενεγράφησαν στο Μητρώο της ΓΓΑ)!

 

 

 Δ - Απόφαση στο Πρακτικό ΔΣ/ΕΛΟΚ/10-7-23 περί υποβολής Έγκλησης κατά μελών συλλόγου και γονέων αθλήτριας!  (Ενότητες)

 

Στο ως άνω Πρακτικό του ΔΣ/ΕΛΟΚ αποφασίστηκε η Έγκληση ΕΛΟΚ κατά Μάριου Σιταρά και Δήμητρας Θεοδώρου, (PDF με κλικ εδώ)!
Η Έγκληση υπεβλήθει ηθικά απαράδεκτα από το Νομικό Σύμβουλο της ΕΛΟΚ Σπύρο Κλαδά, ενώ στο PDF τονίζονται με μαύρα γράμματα ή/και σε πλαίσια οι ανεδαφικοί ισχυρισμοί της εγκαλούσας ΕΛΟΚ! Πρόκειται για μια γελοία έγκληση, που μοναδικός της σκοπός είναι η απειλή και τρομοκράτηση των εγκαλουμένων, αλλά και κάθε αντιπολιτευόμενου τους Τρεις Μαφιόζους, που διοικούν την ΕΛΟΚ!

.... Παρεμβάλλεται το κείμενο της Έγκλησης (με κλικ εδώ) ....

Το κείμενο της Έγκλησης περιλήφθηκε στο Πρακτικό του ΔΣ/10-7-23 με πλήρη τα ονόματα και τα στοιχεία των εγκαλουμένων, μοιράστηκε στα μέλη του ΔΣ, δημοσιεύτηκε στο site της ΕΛΟΚ και αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ στο διαδίκτυο! Δηλαδή πήρε απόλυτη δημοσιότητα, πράγμα που αποτελεί ποινικό αδίκημα, απαγορεύεται από το νόμο και άρα όλοι όσοι υπέγραψαν αυτό το Πρακτικό με τις αποφάσεις του πάνε ... σούμπιτοι Εισαγγελέα!!! Και αυτό έρχεται ως φυσική συνέπεια αντίδρασης των εγκαλουμένων μαζί και με άλλα, που το συνοδεύουν!

Ο γελοίος-κουβαρντάς Πρόεδρος απειλεί και με αγωγές αποζημιώσεων και δηλώνει "μεγαλόψυχα" ότι θα δώσει τα λεφτά των αγωγών, που θα κερδίσει, στις εθνικές ομάδες της ΕΛΟΚ για καλύτερη προετοιμασία τους χωρίς να ρωτάει αν οι εθνικές ομάδες θέλουν τέτοια λεφτά!!! Τέτοιον Πρόεδρο έχετε!

 

Με κλικ εδώ βλέπετε μια σχετική απόφαση της Αρχής Προστασίας ∆εδοµένων Προσωπικού Χαρακτήρα!

 

 

 Ε - 10/3/2024 - Εξετάσεις με τα πρόσφατα σαβουρο-Ντάν της ΕΛΟΚ και ... Τα Λεφτά στην Κάλτσα!  (Ενότητες)

 

Από προηγούμενο άρθρο μας (με κλικ εδώ!) δημοσιεύσαμε την τεράστια παρανομία της ΕΛΟΚ με τις εξετάσεις των σαβουρο-Ντάν, που πουλάει στους ηλίθιους με την ανοχή και συγκάλυψη της ΓΓΑ και της Κυβέρνησης γενικότερα!

 

 Το Αθλητικό Έγκλημα σε όλο του το Μεγαλείο με δεδομένη τη συγκάλυψη από τους ηλίθιους της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και την Κυβέρνηση γενικότερα!

 

 Ο Πρωθυπουργός επέλεξε τους υπουργούς του και ...

(Σε πόσο διεφθαρμένη χώρα ζούμε κύριε Πρωθυπουργέ υπό τη δική σας Πρωθυπουργία???)

... και αυτοί διοικούν με τους Διευθυντές τους τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, που υπάγεται πλέον στο Υπουργείο Παιδείας, ενώ ταυτόχρονα ...

 ... η ΓΓΑ με μίγμα βούλησης και ανικανότητας υποθάλπει επί τρεισήμισι χρόνια τους Αθλητικούς Εγκληματίες της ΕΛΟΚ, όπου ...

 

 

... την ΕΛΟΚ εκμεταλλεύονται επί τρεισήμισι χρόνια οι ανωτέρω Τρεις Μαφιόζοι Κουκουλοφόροι: Σιετής-Μητρόπουλος-Φυλακτός, οι οποίοι

αποκρύπτοντας τις Αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου από τα Πρακτικά του, τους ετήσιους και ενδιάμεσους διοικητικούς και οικονομικούς ελέγχους της ομοσπονδίας καθώς και κάθε πράξη ελέγχου διοίκησης, οικονομίας, τεχνικής και αγωνιστικής εξέλιξης της ΕΛΟΚ ... 

 

 ... ασκούν ως Συμμορία πλέον ακόμα και με τρομοκρατία μηνύσεων και αγωγών κατά κάθε καταγγέλλοντος με δικηγόρο τον ίδιο τον Νομικό Σύμβουλο της Ομοσπονδίας, που πληρώνεται από τα λεφτά των σωματείων, ...

... προσβλέποντας στην επανεκλογή των ίδιων αθλητικών εγκληματιών στη διοίκηση της επόμενης τετραετίας με τη συνοδεία της ... ορχήστρας του μαέστρου των πολλών προφίλ γνωστού δικολάβου-κλακαδόρου ...

... ενώ χρησιμοποιούν καραμπινάτες κρυφές και φανερές παρανομίες, ΟΠΩΣ ΟΙ  Κ Ρ Υ Φ Ε Σ  ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΕΣΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΥΡΩΝ ΖΩΝΩΝ σαβουρο-ΝΤΑΝ, ως "Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία για Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος", που συνιστά το παράνομο ΔΣ/ΕΛΟΚ με τους Τρεις Μαφιόζους και τους Αχυρανθρώπους τους, εξαπατώντας όλους τους αθλητές του καράτε και τους γονείς τους!!!

 

Η διαχρονική Απάτη σε όλο της το μέγεθος με κλικ σε προηγούμενα άρθρα μας:

 

 31/8/2023 - Διπλώματα Νοητικής Υστέρησης τα σαβουρο-Ντάν/ΕΛΟΚ, με αμαρτωλές εισπράξεις και παράνομες αποδείξεις! Υποθάλπει τους αθλητικούς εγκληματίες ο Γιάννης Βρούτσης στην εκτός Σκοπού ΕΛΟΚ!

31/12/2023 - Μια πολυετής και εκτεταμένη απάτη: Οι Προδότες των Παραδοσιακών Στιλ, οι Αεριτζήδες του Καράτε και τα σαβουρο-Ντάν-Μαϊμού για τα σκουπίδια!!!

 

 

 Ζ - Αρπαχτές-Αρμεχτές και η Έκθεση του Ορκωτού Λογιστή της Εγκληματικής Οργάνωσης με Δομή και Ιεραρχία για Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος!  (Ενότητες)

 

ΕΙΣΑΓΩΓΗ:

Όπως έχουμε αναλύσει και σε προηγούμενα άρθρα μας:

"Αρπαχτή"  είναι όταν μπαίνεις από το παράθυρο σε ένα σπίτι, βουτάς την plasma TV, το Apple Laptopaki, τη σκούπα-ρομποτάκι, τα μπιζουδικά από το συρτάρι με τα στριγκάκια και τα δύο χιλιάρικα από το κουτί του καφέ στο ράφι και την κάνεις σαν κύριος από την πόρτα! Η "Αρπαχτή" γίνεται μία φορά στο ίδιο σπίτι: τα άρπαξες και έφυγες να μη σε πιάσουν!

"Αρμεχτή"  είναι όταν πείθεις 60 κορόιδα να σε ψηφίσουν με ψεύτικες υποσχέσεις για διοίκηση ομοσπονδίας, βάζεις άλλους τρεις από το σύλλογό σου στο ΔΣ της ομοσπονδίας, βρίσκεις και άλλα δύο συντρόφια "ηθικούς ομοϊδεάτες" με τον έναν λογιστή, βάζεις το δικηγόρο σου σαν Νομικό Σύμβουλο, ώστε να στον πληρώνει το Ταμείο της ομοσπονδίας, ο Ταμίας-λογιστής σου βρίσκει και δυό φίλους να παίξουν την Ελεγκτική Επιτροπή, σου βρίσκει και έναν άλλο Λογιστή να το παίξει "Ορκωτός" και έχεις και δυό-τρεις τεχνικούς του αθλήματος για υποστήριξη! Σε αυτή την περίπτωση παίρνεις και έναν Κλακαδόρο ... Δώρο!

Αυτή η στημένη δουλειά, που σου επιτρέπει να διοικείς στο σκοτάδι των άλλων, να αποκρύπτεις έντεχνα τα οικονομικά, να πουλάς και να αγοράζεις ό,τι και όποτε θέλεις, να διαχειρίζεσαι ένα κεφάλαιο 600.000 €  κάθε χρόνο,  να έχεις κρατικά στάδια δωρεάν, να έχεις σκλάβους τους γονείς των αθλητών για να δώσεις μόρια στα παιδιά τους, να δημιουργείς έσοδα από ανύπαρκτες πηγές έξω από το Σκοπό της ομοσπονδίας, να παίρνεις στο σπίτι σου ό,τι θέλεις από την περιουσία της ομοσπονδίας και άλλα πολλά, ενώ ταυτόχρονα δεν έχεις κανένα απολύτως έλεγχο από τη μαλακισμένη Εποπτεύουσα τον Αθλητισμό Αρχή της Κυβέρνησης, ακριβώς αυτή η στημένη δουλειά λέγεται πλέον  "Αρμεχτή",  διότι αρμέγεις συστηματικά και διαχρονικά μια αγελάδα, που έχει μάλιστα και ... τρίτο μαστάρι, κάθε μέρα, κάθε μήνα, κάθε χρόνο και μάλιστα μια αγελάδα, που την ταΐζουν ΑΛΛΑ ΚΟΡΟΪΔΑ, οι γονείς των αθλητών!!!

 


 Ο Πρωθυπουργός επέλεξε τους υπουργούς του και ...

(Σε πόσο διεφθαρμένη χώρα ζούμε κύριε Πρωθυπουργέ υπό τη δική σας Πρωθυπουργία???)

... και αυτοί διοικούν με τους Διευθυντές τους τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, που υπάγεται πλέον στο Υπουργείο Παιδείας, ενώ ταυτόχρονα ...

 ... η ΓΓΑ με μίγμα βούλησης και ανικανότητας υποθάλπει επί τρεισήμισι χρόνια τους Αθλητικούς Εγκληματίες της ΕΛΟΚ, της οποίας αποδέχεται ως νόμιμους τους ετήσιους απολογισμούς χωρίς κανέναν έλεγχο από τη νόμιμη Ελεγκτική Επιτροπή, ...

... αφού όλα τα εκλεγμένα μέλη αυτής του ανωτέρω Πίνακα κατά τις εκλογές της 29/5/2021 έχουν ήδη παραιτηθεί για να αποφύγουν να νομιμοποιήσουν με τις υπογραφές τους τις Αρμεχτές των Τριών Μαφιόζων Σιετή-Μητρόπουλου-Φυλακτού και των υπόλοιπων "Χρήσιμων Ηλιθίων" του ΔΣ/ΕΛΟΚ!

 

Η Ανάλυση της Έκθεσης του Ορκωτού Λογιστή (με κλικ εδώ) της Δεύτερης Εγκληματικής Οργάνωσης με Δομή και Ιεραρχία για Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος (ΕΟΔΙΞεΒΧ)! (Η Πρώτη ΕΟΔΙΞεΒΧ ήταν του Γερόλυμπου!)

 

Αναλυτικά σε Εικόνες και με τα δικά μας Σχόλια η προσπάθεια να βαφτίσει "Αγνούς και Άσπιλους" ο Ορκωτός τους Απατεώνες στην ... Κολυμβήθρα του Σιλωάμ, ώστε να εξαγνιστούν από τις αμαρτίες τους (σβήνονται δύο λέξεις) ... Αρμεχτές τους!!!

 

Στο εξώφυλλο της Έκθεσης εμφανίζονται δύο λογότυπα! Το λογότυπο του Λογιστή είναι φυσικό, διότι αυτός έγραψε την Έκθεση!

Το λογότυπο της ΕΛΟΚ γιατί υπάρχει στην Έκθεση? Μήπως επειδή αυτή τον πλήρωσε? Μήπως επειδή την έγραψε ο Φυλακτός? Ή μήπως επειδή ο Ορκωτός της ... ανήκει!

 

Σαφώς ο Ορκωτός μας λέει ότι οι διαδικασία ελέγχου δεν έγινε βάσει κάποιου αυστηρού ελεγκτικού νόμου, αλλά ήταν "προσυμφωνημένη"! Θα προσθέσουμε ... "και καταλήγει ... ξεφωνημένη, διότι ακόμα και σαν  ΑΠΑΤΗ  είναι για τα μπάζα!

Εδώ ο Ορκωτός μας τονίζει ότι είναι "ανεξάρτητος" από την ΕΛΟΚ! Σε ποιούς τα λέει αυτά τα παραμύθια? Εφόσον πληρώνεται από την ΕΛΟΚ, είναι απόλυτα εξαρτώμενος από την ΕΛΟΚ και εκτελεί την παραγγελιά της να βγάλει λάδι το Διοικητικό της Συμβούλιο! Επίσης την Έκθεση αυτή την ανέλαβε την 7η/2/2024 και την παρέδωσε στην ΕΛΟΚ την 20η/2/2024, πράγμα που αποδεικνύει ότι:

1) μείον πρώτη και τελευταία μέρα και μείον το ΣΚ ο άνθρωπος εργάστηκε οκτώ εργάσιμες ημέρες (και πήρε 3.000 €?), ένα χρονικό διάστημα που είναι ανθρωπίνως αδύνατο να διεκπεραιωθεί μια τόσο μεγάλη δουλειά! Πότε πρόλαβε να διαβάσει όλα τα Πρακτικά της Εκτελεστικής Επιτροπής, του ΔΣ και των ΓΣ και πότε πρόλαβε να ελέγξει όλα τα παραστατικά αγώνων, λειτουργικών και άλλων δαπανών της ΕΛΟΚ? Πού πας ρε Καραμήτρο να μας παραμυθιάσεις! Και συνέχεια ...

 

2) με την  ΑΠΑΤΗ  γνωστοποίησης της Έκθεσης αυτής τρεις ημέρες πριν από τη ΓΣ στους συλλόγους, οι σύλλογοι-μέλη της ΕΛΟΚ ΠΟΤΈ δεν είχαν το χρόνο να την μελετήσουν και δώσουν την κατάλληλη εντολή στους αντιπροσώπους τους τι να ψηφίσουν και τι όχι!

3) Στα ανωτέρω προστίθεται και η  ΑΠΑΤΗ  του ότι κάθε χρόνο ο ίδιος Ορκωτός Λογιστής Γιώργος Νίκου παραλαμβάνει τα βιβλία και στοιχεία της ΕΛΟΚ για έλεγχο από το επαγγελματικό γραφείο του Ταμία της ΕΛΟΚ Θανάση Φυλακτού στο Παγκράτι, διότι εκεί κρατιώνται τα λογιστικά της ΕΛΟΚ, και όχι από την έδρα της ΕΛΟΚ στα Νέα Λιόσια και δεν βγάζει άχνα για την παρανομία αυτή!

4) Όλα αυτά και άλλα αποτελούν απόδειξη ότι η Δεύτερη Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία για Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος (ΕΟΔΙΞεΒΧ) (Η Πρώτη ΕΟΔΙΞεΒΧ ήταν του Γερόλυμπου!) συστηματικά και κατά συρροή κατασκευάζει την  ΑΠΑΤΗ  των Ετήσιων Εκθέσεων του Ορκωτού Λογιστή με τον ίδιο Ορκωτό Λογιστή Γιώργο Νίκου και ταυτόχρονα εκβιάζει χρονικά τους συλλόγους με μηδενικό χρόνο ελέγχου, ώστε να υπερψηφίζουν τα πεπραγμένα της εδώ και τρεισήμισι χρόνια!

 

Ο Ορκωτός πήρε ως ανάθεση έργου τον έλεγχο για το 2023 με τις καταστάσεις όπως του τις έδωσε η ΕΛΟΚ στο γραφείο του Ταμία Φυλακτού,  ΑΠΑΤΗ  που ομολογείται από το ότι ο Ορκωτός δεν μας λέει από Πού πήρε τα βιβλία και στοιχεία του ελέγχου, αλλά αναφέρει ότι "μας προσκομίστηκαν" για να καλύψει ότι τα πήρε από το Γραφείο του Φυλακτού?

Επομένως, δεν μπήκε στα γραφεία της ΕΛΟΚ και τους έβγαλε όλους έξω και πήρε όλα τα έγγραφα για έλεγχο, όπως κάνουν οι Ελεγκτές του Υπουργείου Οικονομικών στις επιχειρήσεις, αλλά έλεγξε ό,τι του έδωσαν και δεν έλεγξε ό,τι δεν του έδωσαν! Τι περιμένουμε να βρει ο άνθρωπος! Τίποτα δεν θα βρει και η δουλειά είναι στημένη!!!

 

Συνεπώς, μάπα το καρπούζι από την αρχή της δουλειάς! Βάλτε και τον έλεγχο με "στατιστική δειγματοληψία" μην τυχόν και κουραστεί! Άρα για τα μπάζα το αποτέλεσμα της Έκθεσης!!! Άλλωστε το λέει και ο ίδιος, διότι ξέρει ότι όλοι κρύβουν τις  ΑΡΠΑΧΤΕΣ  τους σε τέτοιες περιπτώσεις: Δεν αναλαμβάνει ευθύνη για κάθε τι που του έκρυψαν! Αλλά ξέρει και συμμετέχει και ο ίδιος στο ότι η έκφραση και μόνο "Ορκωτός Λογιστής" δίνει βαρύτητα στην Έκθεσή του για τους αγράμματους πείθοντάς τους ότι δήθεν πρόκειται για αυστηρό και πλήρη έλεγχο, κάτι που δεν είναι!!!

 

Τελικά, ακόμα και από όσα είδε ο Ορκωτός ... Κολυμβήθρας (!) ακόμα και από αυτά τίποτα δεν κατάλαβε ή μας τα κρύβει συμμετέχοντας στις  ΑΠΑΤΕΣ  της Συμμορίας των Σιετή-Μητρόπουλου-Φυλακτού, διότι οι αποδείξεις είσπραξης είναι γεμάτες παρανομίες και τα γραμμάτια είσπραξης επίσης! Όσον αφορά στα Πρακτικά του ΔΣ, των ΓΣ και της Εκτελεστικής Επιτροπής, έ αυτά τα καταγγέλλουμε για  ΑΠΑΤΕΣ  επί τρεισήμισι χρόνια, τους λέμε δέκα φορές το μήνα απατεώνες, τους έχουμε καταξευτιλίσει και δεν έχει κουνηθεί κανένας εναντίον μας δικαστικά, πράγμα που αποδεικνύει την ακρίβεια των χαρακτηρισμών μας! Αλλά και η παραπάνω ενότητα της Έκθεσης αποδεικνύει ότι και ο Ορκωτός είναι μέλος της Συμμορίας, αφού από τις εκατοντάδες των παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ αυτός δεν είδε τίποτα!!!

 

Ακόμα, όμως, και στην περίπτωση συμμετοχής του στη Συμμορία, ο Ορκωτός φυλάγεται (νομίζει!) από τις κακοτοπιές εντοπίζοντας δήθεν ότι το εσωτερικό λογιστικό σύστημα ελέγχου της ΕΛΟΚ δεν έχει ακόμα φθάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο και θέλει περαιτέρω διορθώσεις!

 

Κάθε χρόνο αντιγράφει από τη μια Έκθεση στην άλλη το ίδιο λάθος: Η ΕΛΟΚ δεν ιδρύθηκε από 15 συλλόγους, αλλά από 19 και να και το πρώτο της καταστατικό, που γράφηκε στο γραφείο του Θύμιου Περσίδη την 11/9/1986! Όσον αφορά στην έδρα της ΕΛΟΚ σήμερα αν εξακολουθεί να είναι στο ΟΑΚΑ και στην Εφορία Αμαρουσίου, τότε αυτό αποτελεί φορολογική παράβαση και  ΑΠΑΤΗ , που δεν έχει γραφεί στην Έκθεση!

 

Στη συνέχεια ο Ορκωτός μας δίνει το σημερινό ΔΣ της ΕΛΟΚ και αντιγράφει περί τις δέκα σελίδες από το καταστατικό στην Έκθεσή του για να γεμίζει σελίδες και να δικαιολογεί μεροκάματο!!!

Μέσα σε αυτές τις δέκα σελίδες μας μιλάει και για την βάσει του καταστατικού ύπαρξη της  ΑΠΑΤΗΣ  της Εκτελεστικής Επιτροπής χωρίς να μας λέει ότι είναι παράνομη, ότι λειτουργεί παράνομα, ότι κρύβει τις αποφάσεις της, ότι κρύβει και τις αποφάσεις του ΔΣ από τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ότι στην ουσία δεν αποτελείται από πέντε άτομα, αλλά από τους Τρεις Μαφιόζους Κουκουλοφόρους Σιετή-Μητρόπουλο-Φυλακτό και δύο Χρήσιμους Ηλίθιους, ότι, ότι, ότι ... κτλ. Αυτό αποδεικνύει ότι ο ίδιος ο κύριος Γιώργος Νίκου  πληρώνεται για συμφωνημένη Έκθεση-ΑΠΑΤΗ  και άρα είναι μέλος της Συμμορίας!!!

 

Αλλά ο ... Καραμήτρος Ορκωτός Λογιστής κάνει το παγώνι για την παντελή έλλειψη της Ελεγκτικής Επιτροπής στην οποία και πρέπει να υποβάλει την Έκθεσή του! Λέτε να μην ξέρει ότι βάσει του αθλητικού νόμου η Ελεγκτική Επιτροπή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ μαζί με το ΔΣ και είναι επιφορτισμένη με τον ετήσιο διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο της ομοσπονδίας! Το ξέρει και το παραξέρει! Αφού το ξέρει, γιατί δεν την αναζήτησε και γιατί δεν κατέγραψε τις παραιτήσεις των μελών της! Απλούστατα, διότι ως κολλητό λαμόγιο του Ταμία Θανάση Φυλακτού έχει αναλάβει να συγκαλύψει τις όποιες παρανομίες των Τριών Μαφιόζων Σιετή-Μητρόπουλου-Φυλακτού τρία χρόνια τώρα!!! Και αυτό κάνει!!!

 

Κομπάζει ο Ταμίας Θανάσης Φυλακτός ότι η παρούσα διοίκηση δημιούργησε από το μηδέν το Μητρώο Παγίων ή Περιουσιακών Στοιχείων της ΕΛΟΚ, που δεν είχαν ποτέ φτιάξει οι προηγούμενες διοικήσεις του Γερόλυμπου. Μας δουλεύει ψιλό γαζί ο Φυλακτός, διότι το Βιβλίο που έφτιαξαν αποτελεί  ΑΠΑΤΗ  και δεν αντιστοιχεί ούτε κατ' ελάχιστον στην πραγματικότητα. Προφανώς δεν θα κατέγραφε κάτι, που δεν βρήκε! Στο βιβλίο αυτό καταγράφηκαν μόνο όλα τα αντικείμενα, που βρέθηκαν στα γραφεία και στις αποθήκες της ΕΛΟΚ, τα οποία δεν είναι όλα όσα αγοράστηκαν από την ΕΛΟΚ στα 36 χρόνια λειτουργίας της! Η πραγματικότητα είναι ότι η ΕΛΟΚ έχει αγοράσει πολύ περισσότερα πράγματα αξίας, που βρίσκονται στα παραστατικά αγοράς της (υπολογιστές, προγράμματα, στρώματα κτλ.), τα οποία δεν έχουν ποτέ καταγραφεί και έχουν εξαφανιστεί!

 

Άξιο παρατήρησης είναι εδώ και η ταυτόχρονη εξαφάνιση του Γιώργου Γερόλυμπου από το καράτε αυτά τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια της διοίκησης Σιετή! Έχει εξαφανιστεί και ως υποψήφιος επανερχόμενος στη διοίκηση, αλλά και ως κατηγορούμενος για τις παράνομες ελλείψεις-εξαφανίσεις πραγμάτων από την περιουσία της ΕΛΟΚ με μοναδικό υπεύθυνο τον ίδιο κατά τη διοίκηση στα προηγούμενα χρόνια! Είναι υπέρ το δέον φανερή η απειλή, που του έχει κρεμάσει η νέα διοίκηση πάνω από το κεφάλι του:  ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ! Ο,ΤΙ ΕΦΑΓΕΣ, ΕΦΑΓΕΣ! ΤΩΡΑ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ!

Το Βιβλίο Περιουσιακών Στοιχείων της ΕΛΟΚ ή Μητρώο Παγίων θα το δούμε πάλι πιο κάτω στην εκτύπωσή του.

 

Τα υπόλοιπα στα βιβλία της ΕΛΟΚ δεν τα είδε ο Ορκωτός την 31/12/2023, αλλά στις 15/2/2024 και οι συμψηφισμοί έχουν γίνει με συναλλαγές του 2024, που δεν τις έλεγξε! Σημειώνουμε ότι το Ταμείο της ΕΛΟΚ των 30.200 € βρισκόταν στα χέρια του Φυλακτού στο Γραφείο του στο Παγκράτι, όπως και πέρυσι έγινε με το υπόλοιπο των 32.000 €, που κάλεσαν τον Ευσταθόπουλο να το μετρήσει στο γραφείο του Φυλακτού (!), πράγμα παράνομο διότι έπρεπε να βρίσκεται στην έδρα της ΕΛΟΚ! Δηλαδή ο Φυλακτός μπορεί να κινεί όλες τις δουλειές του με λεφτά της ΕΛΟΚ!

Από την άλλη μεριά ο Ορκωτός μας λέει οτι ρώτησε την Εθνική Τράπεζα (που δεν τον πιστεύω) για το υπόλοιπο του λογαριασμού της ΕΛΟΚ και εκείνη δεν απάντησε! Κάτι άλλο γίνεται με τον μπλοκαρισμένο από την Εθνική λογαριασμό της ΕΛΟΚ! Το πιθανότερο είναι ότι η Εθνική Τράπεζα δεν τους αναγνωρίζει ως νόμιμο Διοικητικό Συμβούλιο!

Τέλος, γιατί να υπάρχει ένα τεράστιο υπόλοιπο 242.528 € στο λογαριασμό τραπέζης και οι γονείς να πληρώνουν όλα τα έξοδα αγώνων εσωτερικού και αποστολών εξωτερικού των παιδιών τους, αλλά και η ΓΓΑ να δίνει επιχορηγήσεις σε μια ομοσπονδία, που είναι τίγκα στο χρήμα και μάλιστα οι υπάλληλοί της να παρανομούν για αυτό!

 

Το Τμήμα Προμηθειών και Υλικού με αρχικό Έφορο Υλικού τον απατεώνα Περικλή Κανέλλη, που δυό χρόνια ήταν μέλος στο ΔΣ ενώ ταυτόχρονα ήταν και προπονητής μέχρι να τον ... εκπέσουν μετά από καταγγελίες (δύο χρόνια έκαναν πως δεν το ήξεραν αυτό οι αγύρτες!), και μετά τον διαδέχθηκε ο Γιάννης Γιαννέλης με ταυτόχρονη ενασχόλησή του και ως Ειδικός Γραμματέας, είναι σκέτο μπουρδέλο και ας προσπαθεί ο συμμετέχων στη Συμμορία Ορκωτός να μας πείσει για το αντίθετο (αυτός πάλι δεν είδε γιατί εξέπεσε ο Κανέλλης? Όλα ρόδινα τα έβλεπε?)! Για το λαμόγιο Περικλή Κανέλλη, όπως θα δούμε στην Ενότητα για τη Σχολή Προπονητών Γ΄, οι Τρεις Μαφιόζοι του επιφύλαξαν ειδική θέση στην Επιτροπή Διοίκησης της Σχολής για να του κλείσουν το στόμα παρά την  ΑΠΑΤΗ  όλων τους να τον έχουν μέλος στο ΔΣ παρ' όλο που ήταν ενεργός προπονητής! Ρε τι μπουρδέλο είσαστε εσείς ρε!!! Τον απατεώνα προπονητή και ταυτόχρονα μέλος του ΔΣ, δηλαδή ΔΙΠΛΟ-ΑΠΑΤΕΩΝΑ (!), που οι ίδιοι αναγκαστήκατε να εκδιώξετε, τον βάλατε πρώτα Έφορο Υλικού και μετά διοίκηση στη Σχολή Προπονητών ρε ηλίθιοι??? Και αυτός, μας λέτε, ότι κρατούσε το Μητρώο των Παγίων της ΕΛΟΚ ρε ηλίθιοι???

Ποτέ δεν είδαμε τίποτα σχετικό με διαγωνισμούς, προσφορές και προσφέροντες σε κανένα Πρακτικό της ΕΛΟΚ εδώ και τρεισήμισι χρόνια! Πού τα είδε όλα αυτά ο απόλυτα χειραγωγούμενος Ορκωτός? Κρατούσαν το τεράστιο Μητρώο Παγίων ο αγράμματος Κανέλλης και μετά ο καθηγητής Λυκείου Γιαννέλης? Μη μας κουφάνεις ρε Ορκωτέ! Έλεος! Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όλες αυτές οι δουλειές γίνονταν πάντα από υπαλλήλους του Φυλακτού από το επαγγελματικό του Γραφείο και πληρώνονταν πάντα αδρά για όλα αυτά από το Ταμείο της ΕΛΟΚ! Θα το αποδείξουμε και πιο κάτω!!!

Στις ενότητες των δύο ανωτέρω εικόνων ο Ορκωτός μας γράφει το τι γίνεται ιδανικά και όχι το τι γινόταν πραγματικά! Και νομίζει ότι όλα όσα γράφει αυτός εμείς τα χάβουμε! Αν η ΕΛΟΚ τηρούσε τέτοιες διαδικασίες δεν θα της έφταναν δέκα υπάλληλοι! Και έχει μόνο τρεις με τους δύο με ημιαπασχόληση! Μας γράφει επίσης ότι "η ΕΛΟΚ αναρτά στον διαδικτυακό ιστότοπο ΔΙΑΥΓΕΙΑ τις πληρωμές που απορρέουν από διοικητικές πράξεις, κτλ." στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο τις  ΑΠΑΤΕΣ  των Τριών Μαφιόζων! Τι μαλακίες είναι αυτές, που μας γράφει? Εδώ η ΕΛΟΚ δεν αναρτά σωστά συμπληρωμένα όλα της τα Πρακτικά ΔΣ και ΓΣ και μας παραμυθιάζει για πληρωμές και άλλες βλακείες!!!

Πραγματικά, δεν σου είπαν ότι υπάρχει σκληρή και οξεία κριτική για τις πράξεις και τις παραλήψεις των διοικούντων την ΕΛΟΚ από το www.karate.gr και νομίζεις ότι κάθε τι που γράφεις θα το καταπιούμε αμάσητα! Διάβασες τα Πρακτικά του ΔΣ? Δεν είδες σε αυτά ότι εγκρίνονται όλες οι αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής ΧΩΡΙΣ αυτές να αναφέρονται στα Πρακτικά και ότι τα Πρακτικά αναρτώνται στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ με καθυστέρηση πολλών ημερών ή και μηνών ακόμα?

 

"Μέχρι την ημερομηνία χορήγησης της Έκθεσης δεν λήφθηκε απαντητική επιστολή από τους αντισυμβαλλόμενους συλλόγους" για τις 52.467 €!!! Ρε τρελός είσαι ρε! Αυτοί δεν ξέρουν γράμματα! Μόνο να γρυλίζουν ξέρουν! Τους έχεις δει ή ακούσει να μιλάει κανένας τους στις μέχρι τώρα επτά Γενικές Συνελεύσεις! Πες τους "Μπέεε" και συνεννοηθήκατε! Είναι πολύ φυσικό να μην έχουν συμπληρώσει σωστά τα στοιχεία με το κονδύλι των 28.220 €, που δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί!!!

Και προσθέτω εδώ στο ενεργητικό για τις ψευτιές του Ορκωτού και την ... "προσυμφωνημένη" κάλυψη των Απατεώνων της ΕΛΟΚ για τις εισπράξεις για τα ΝΤΑΝ και τα ΚΥΟΥ, που είναι εκτός Σκοπού της ΕΛΟΚ, εκτός δικαιοδοσίας και αρμοδιότητας της ΕΛΟΚ, δίνονται παράνομα προς άτομα αθλητές και προπονητές, τα ΝΤΑΝ αποτελούν διπλώματα τεχνικής κατάρτισης και δίνονται χωρίς εξετάσεις  χωρίς να υπάρχει επίσημα ανακοινωμένη Λίστα Νταν της ΕΛΟΚ ενώ πληρώνονται μαύρα και παράνομα από τους συλλόγους,  και τα ΚΥΟΥ δίνονται με μαύρο χρήμα από τους προπονητές των συλλόγων στους αθλητές τους!!!

 

 Καλώς το νέο μέλος στο κλαμπ των απατεώνων!!!

 

 

Μπροστά στα άλλα αυτά είναι ψιλολόγια!!! Παρατηρούμε πάντως ότι κανένας δεν του έστειλε απαντητική επιστολή! Μάλλον μας λέει μαλακίες και δεν έστειλε σε κανέναν ερωτηματική επιστολή!!!

 

Πού είναι οι μηνύσεις και οι αγωγές του Φουσκωμένου Διάνου Θεόδωρου Σιετή κατά του Μάριου Σιτσαρά? Εδώ παρατηρώ και απαράδεκτη απόκρυψη των αγωγών που θα χάσουν από το Μάριο Σιταρά! Ίσως να υπολογίζουν ότι τα δικαστήρια θα αργήσουν, τότε θα βρίσκονται εκτός ΕΛΟΚ με το ... σημαιάκι στο χέρι και μάλιστα θα πληρώνουν ως άτομα!

 

Βλακείες, και αυτό που κρατώ είναι το ότι απαράδεκτα έγινε η  ΑΠΑΤΗ  της δειγματοληπτικής εξέτασης των εσόδων της ΕΛΟΚ, πράγμα που δεν δείχνει τίποτα, ενώ είναι η απόλυτη στρατηγική της απόκρυψης! Παρατηρώ επίσης ότι ο ... Κολυμβήθρας της 2ης ΕΟΔΙΞεΒΧ θεωρεί ότι όλα τα έσοδα της ΕΛΟΚ είναι νόμιμα, ενώ αντίθετα τα 3/5 των εσόδων της ΕΛΟΚ είναι αποδεδειγμένα παράνομα!!!

 

Όλα  ΑΠΑΤΕΣ  και παράνομα! Στα Έσοδα της ΕΛΟΚ παρατηρούμε αλλοπρόσαλλες εγγραφές στον Πίνακα, ώστε αυτός ο ακραία περιεκτικός Πίνακας να μην είναι επαληθεύσιμος! Κάθε κονδύλι έχει παράνομες εισπράξεις μέσα του! Αν πλήρωναν οι σύλλογοι τόσα λεφτά στην ΕΛΟΚ θα είχαν κλείσει όλοι! Δεν είδε ο Ορκωτός ότι οι σύλλογοι πληρώνουν αδικαιολόγητα έσοδα της ΕΛΟΚ από τις αποδείξεις? Δεν είδε ότι όλες οι αποδείξεις είναι κομμένες με το αιτιολογικό "Οικονομική Ενίσχυση της Ομοσπονδίας"? Πουλάει ΝΤΑΝ η ΕΛΟΚ σε αθλητή ή προπονητή, που προφανώς τα πληρώνει ό ίδιος και κόβει απόδειξη είσπραξης "οικονομικής ενίσχυσης" από το σύλλογό του? Για ηλίθιους μας πέρασες ρε Ορκωτέ? Τρέλα μας πουλάς?

Δεν είδε ο Ορκωτός την  ΑΠΑΤΗ  ότι οι πληρωμές των διδάκτρων στις Σχολές Προπονητών είναι βάσει νόμου "ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ", που σημαίνει ότι όσα δεν ξοδευτούν στη "λειτουργία της Σχολής και μόνο" επιστρέφονται στους φοιτητές, ενώ η ΕΛΟΚ τις περνάει στο Ταμείο της??? Τρέλα μας πουλάει?

 

Πρώτη σελίδα ελέγχου δαπανών: Μισθοδοσία προσωπικού 52.000 € για έναν υπάλληλο πλήρους απασχόλησης και δύο υπαλλήλους μερικής απασχόλησης? Καλά πόσο παίρνουν αυτοί? 25.000 € το μήνα καθαρά? Μήπως από το Ταμείο της ΕΛΟΚ πληρώνονται όλοι οι υπάλληλοι του Γραφείου του Φυλακτού? Παράνομες ρεμούλες των χρημάτων της ΕΛΟΚ στις Νομικές Υπηρεσίες (γιατί 25.000 € ο Κλαδάς?), στις Αμοιβές του Λογιστηρίου του Ταμία Θανάση Φυλακτού  (γιατί ιδιαίτερα 11.904 € η λογίστρια του Φυλακτού?), όπως θα αποδείξω πιο κάτω,  και ξερά ποσά χωρίς αναλυτικά δικαιολογητικά για όλους τους αγώνες εσωτερικού και εξωτερικού!!! Αρμεχτές και των ... γονέων!!!

 Ξέρεις να κλέψεις? ΝΑΙ! Ξέρεις να κρύψεις? ΟΧΙ! Τότε μην κλέβεις καθόλου!!!

 

Δεύτερη σελίδα ελέγχου δαπανών: Για πρώτη φορά αναγράφονται οι δαπάνες των αγώνων εξωτερικού (1) και εσωτερικού (2) ανά διοργάνωση, αλλά η  ΑΠΑΤΗ  είναι στο ότι δεν υπάρχει ανάλυση ούτε υπάρχουν προγενέστερες παρόμοιες αναφορές, ώστε να γίνονται συγκρίσεις! Συνεπώς, οι παρατηρήσεις μας για τις προγενέστερες Εκθέσεις και Απολογισμούς ήταν ολόσωστες, αφού τώρα τις ακολουθούν οι διοικούντες! Και πάλι, όμως, οι απόδοση λογαριασμών είναι πολύ χονδρική για τους συλλόγους, διότι δεν υπάρχουν κατανοητές έννοιες δαπανών! Ένα συνολικό ποσό για κάθε διοργάνωση δεν μας λέει τίποτα!

 

Τρίτη σελίδα ελέγχου δαπανών: Αγώνες και δαπάνες ... ατάκτως ερριμμένα! Δηλαδή ο Ορκωτός δεν έκανε τίποτα άλλο παρά μόνο τη ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΠΤΙΚΗ αντιπαραβολή αν μια δαπάνη σε παραστατικό ήταν πιστά γραμμένη αριθμητικά από το αποδεικτικό της στο Ταμείο! Αυτό δεν αποτελεί "διαχειριστικό και ταμειακό έλεγχο", αλλά  ΑΠΑΤΗ  και για κανένα λόγο δεν μπορεί να λογιστεί ότι αντικαθιστά έναν υπεύθυνο και ολοκληρωμένο έλεγχο μιας Σωστής και Νόμιμης Ελεγκτικής Επιτροπής!!!

 

Τέταρτη σελίδα ελέγχου δαπανών: Τελικά δεν περιγράφεται ακριβώς τι κάνει ο Ορκωτός, αλλά παραθέτει λογαριασμούς, αιτιολογικά και ποσά χωρίς σύνδεση σε ίδιους λογαριασμούς! Επίσης φαίνονται ποσά πληρωμής διαιτητών σε συλλόγους χωρίς να φαίνονται πληρωμές των ασφαλιστικών τους εισφορών! Για παράδειγμα η εγγραφή "ΟΙΚ.ΕΝ.Σ172 ΔΑΠ. ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ" σημαίνει "Οικονομική Ενίσχυση του Συλλόγου 172 για διαιτητές του που έστειλε σε αγώνες"!  Δηλαδή, η ΕΛΟΚ πληρώνει το σύλλογο και αυτός δίνει τα λεφτά στους διαιτητές του για να μην πληρώσουν ασφαλιστικά και φορολογία οι διαιτητές!  Αυτό, όμως, είναι καραμπινάτη  ΑΠΑΤΗ , διότι ένας διαιτητής δεν μπορεί να "ανήκει" σε σύλλογο, αλλά πρέπει να είναι μέλος του Σώματος των Διαιτητών συγκροτούμενου σε ιδιαίτερο "Σύνδεσμο"! Επιμένει, λοιπόν, η διοίκηση στην  ΑΠΑΤΗ  να πληρώνει τους διαιτητές μέσω των συλλόγων τους για να γλυτώνει τα ασφαλιστικά τους και τη φορολογία τους!!! ΑΠΑΤΕΩΝΕΕΕΕΣ!!!

 Τι κάνουμε κύριε Πρωθυπουργέ? Έχουμε κάνει την ΑΠΑΤΗ Ολυμπιακό Άθλημα???

 

Εδώ είναι που μας κουφαίνει ο Ορκωτός! Διάβασε τα Πρακτικά της Εκτελεστικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου και δεν είδε τις  ΑΠΑΤΕΣ  ότι 1) καμιά απόφαση του ΔΣ δεν περιλαμβάνει τις απόψεις ενός εκάστου των συνέδρων, 2) καμιά απόφαση του ΔΣ δεν περιλαμβάνει όλες τις εντολές πληρωμής ή είσπραξης, 3) καμιά απόφαση του ΔΣ δεν περιλαμβάνει καμιά πληροφορία σχετικά με τις προμήθειες, και τέλος 4) καμιά απόφαση του ΔΣ, που αναρτάται στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ δεν περιλαμβάνει αναλυτικά τις αποφάσεις αυτής της καριόλας της ... Εκτελεστικής Επιτροπής, που διοικεί την ΕΛΟΚ χωρίς να φαίνεται πουθενά!!!

Και για να μην παρεξηγιέμαστε για το ... "καριόλα":

 

Και συνεχίζουμε:

Δηλαδή μέχρι σήμερα δεν είναι "Σύννομη"???

 

Εδώ ο Ορκωτός Λογιστής κύριος Γιώργος Νίκου διατυπώνει σαφέστατα ότι διατηρεί επιφυλάξεις για την ισχύ της Έκθεσής του και "δεν εκφράζει καμιά απολύτως γνώμη ελέγχου ή επισκόπησης πέραν των όσων αναφέρονται"! Αυτό σημαίνει ότι κρατάει μια αντικειμενική επιφύλαξη για κάθε περίπτωση, που η Έκθεσή του χρησιμοποιηθεί για ... τι άλλο (?) ... ξέπλυμα αμαρτιών!!!

 

Την Έκθεση συνοδεύουν τα Παραρτήματα: 1) Οικονομικές Καταστάσεις ...

... με πάγια αξίας 44.088 € μετά τις αποσβέσεις για την Εφορία, αλλά για τους συλλόγους με πραγματική αξία πολύ μεγαλύτερη, με ταμειακά διαθέσιμα 272.700 € πράγμα τελείως απαράδεκτο να έχει ένα τόσο μεγάλο ποσό στο Ταμείο της η ΕΛΟΚ και να βάζει τους αθλητές να πληρώνουν για τους αγώνες και τις αποστολές εξωτερικού, και άλλα!

 

Όπααααα! Και τα Αποτελέσματα Χρήσης 2023 είναι ...

... όπου εκτός από τον Πρόεδρο κύριο Α-Σιετή και τον Ταμία κύριο Φυλακτό, υπογράφει και η μέχρι σήμερα άγνωστη, αλλά μη εξαιρετέα (!), Λογίστρια κυρία Δέσποινα Καραντάνη (με αμοιβές πιο πάνω 11.904 € για το 2023 μόνο!), ...!!! Θυμίζω από πιο πάνω την επόμενη εικόνα με τις Αμοιβές Λογιστηρίου:

...για το οποίο "Λογιστήριο" το site της φοροτεχνικής εταιρίας "MLGK ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ" των Γιώργου Κοκκινάκη και Θανάση Φυλακτού στο "Ποιοί είμαστε" https://mlgk.gr/sitemap/pii-eimaste.html μας δίνει:

... με την Λογίστρια της ΕΛΟΚ κυρία Δέσποινα Καραντάνη (με αμοιβές πιο πάνω 11.904 € για το 2023 μόνο!),  να αποδεικνύεται καραμπινάτη υπάλληλος της εταιρίας "MLGK" του Ταμία της ΕΛΟΚ Θανάση Φυλακτού!!!  (Ποιανού ηλίθιου του ξέφυγε αυτό?)

 

Κατά απαίτηση όλων των συλλόγων της ΕΛΟΚ, γατάκι Φυλακτέ, τώρα θα πρέπει να παραιτηθείς αν δεν είσαι ... γαϊδούρι όρθιο!!!

Συνεπώς, για να μην ξεχνάμε, είχε δίκιο ο Κώστας Ευσταθόπουλος, που όχι μόνο παραιτήθηκε από μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής το Φεβρουάριο του 2022, μόλις διαπίστωσε ότι όλα τα λογιστικά της ΕΛΟΚ και το Ταμείο της σε μετρητά βρίσκονταν στο γραφείο του Ταμία της Θανάση Φυλακτού, αλλά είχε καταγγείλει και την επικρατούσα παράνομη κατάσταση με τα λογιστικά και φοροτεχνικά της ΕΛΟΚ στο γραφείο του τελευταίου εκείνο τον καιρό  με την καταγγελία του  (που βλέπετε με κλικ εδώ) στη χονδρόπετση ΓΓΑ,  η οποία συγκαλύπτει εν ψυχρώ όλες τις παρανομίες των ομοσπονδιών για να κρατιέται η ίδια σε μια ψευδή κορυφή ενός ψευδούς αθλητισμού!!!

 

Και όχι μόνο ο Κώστας Ευσταθόπουλος είχε δίκιο, αλλά και όλοι όσοι εκλέχθηκαν μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής και παραιτήθηκαν για μην συμμετέχουν στις  ΑΠΑΤΕΣ  των Τριών Μαφιόζων, εκτός του Πέτρου Σταυροπιερράκου, ο οποίος ως μέλος της Συμμορίας { στήριζε και ξέπλενε το χρήμα κάθε ... μίλι (εκατομύριο), που έβλεπε και κένταγε η κόρη (ο Φυλακτός) το ...μαντήλι (της απάτης) } κατά το δυνατόν με την υπογραφή του ακόμα και ως μοναδικό μέλος μιας μαϊμούς-Εκτελεστικής Επιτροπής τον κολλητό του Ταμία της ΕΛΟΚ Θανάση Φυλακτό μέχρι που δεν άντεξε το κράξιμο που του πάτησε το karate.gr και παραιτήθηκε και αυτός!!! Και αυτά είναι μόνο αυτά που βλέπουμε! Πόσο μάλλον αν τα ψάξουμε εμείς οι ίδιοι, τι θα βρούμε!!!

 


Η Δεύτερη Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία για Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος (ΕΟΔΙΞεΒΧ)! (Η Πρώτη ΕΟΔΙΞεΒΧ ήταν του Γερόλυμπου!)

 

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

 

Το ροζάκι είναι το χρώμα τους!

 

Κάθε φορά που αποκαλύπτεται και ένα ακόμα συνταρακτικό στοιχείο στην ιστορία της ΕΛΟΚ, κάθε φορά αναδιαρθρώνεται και η ιστορία της! Με την παρούσα ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΗ από την κλήση της Ελεγκτικής Επιτροπής και του Ορκωτού Λογιστή τον Φεβρουάριο του 2022 στο γραφείο του Ταμία Θανάση Φυλακτού για τους διαχειριστικούς και οικονομικούς ελέγχους του έτους 2022, αλλά και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΠΛΕΟΝ εφέτος (από την ανωτέρω μαλακία να τους ξεφύγει το όνομα της λογίστριας-υπαλλήλου του Φυλακτού στις υπογραφές του Απολογισμού στην Έκθεση του Ορκωτού Λογιστή, ενώ όλα τα άλλα χρόνια φρόντιζαν να το κρύβουν) την ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΠΛΕΟΝ, λέμε, συστηματική παρακολούθηση των φοροτεχνικών θεμάτων της ΕΛΟΚ από το φοροτεχνικό γραφείο του Ταμία Θανάση Φυλακτού και η πληρωμή της ΕΛΟΚ προς τον ίδιο τον Ταμία της για αυτή την καραμπινάτη παρανομία με 11.904 € μόνο για το 2023, ανατρέχουμε στο παρελθόν για να ανασυντάξουμε την  κρυφή ιστορία της κρυφής Διοίκησης ΣΙΕΤΗ!

 

Το 2016 περί τους 36 συλλόγους, η παράταξη ΚΙΜΕ (με Μπίκα, Κραββαρίτη, τον δικολάβο Δρακόπουλο και άλλων), πάνε στις εκλογές της 11/9/2016 για να αντιπολιτευθούν τον Δικτάτορα Απατεώνα Γιώργο Γερόλυμπο και τρώνε τα μούτρα τους! Έξω από το ξενοδοχείο President των εκλογών το ΚΙΜΕ συσκέπτεται με τον δικηγόρο του, γιατί ο Γερόλυμπος δεν του είχε επιτρέψει να μπει μέσα (!), και βλέπουν να χάνουν τα πάντα!

Ακριβώς έτσι έγινε εκείνη τη βραδιά, διότι ήμουν παρών και εγώ εκεί!

Τελειώνουν οι εκλογές (από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 5-6 το απόγευμα) και ο δικολάβος Δρακόπουλος τους μαζεύει να πληρώσουν τον δικηγόρο! Τι χρωστάμε, ρωτάνε! "Βάλτε από ένα πενηντάρι", λέει ο δικολάβος Δρακόπουλος, και το βάζουν! Εγώ κάνω τον πολλαπλασιασμό 50Χ36 και βρίσκω 1.800 €! Κάτσε ρε μεγάλε! "Σαν μεγάλη αμοιβή", λέω μέσα μου, "δεν είναι για μια ημέρα?" Ο δικολάβος Δρακόπουλος παίρνει τα λεφτά και πάει παραπέρα να τα δώσει στον δικηγόρο, ο οποίος δεν ήταν παρών στη συγκέντρωση των χρημάτων! Πόσα πήρε πραγματικά ο δικηγόρος και πόσα έμειναν στον Δρακόπουλο κανένας δεν έμαθε ποτέ!!!

Αρχίζουν συγκρούσεις στα δικαστήρια μεταξύ Γερόλυμπου και ΚΙΜΕ με ρεφενέ στα έξοδα από τους 36 συλλόγους, αλλά μετά από 5-6 δίκες τα οικονομικά των 36 συλλόγων κλατάρανε! Όχι μόνο δεν είχαν λεφτά, αλλά είναι και στην ιδιοσυγκρασία τους να τη βγάζουν στο τσάμπα!

Ήδη ο Θεόδωρος Σιετής, μηχανολόγος με εταιρία που εγκαθιστά-εμπορεύεται (?) ανεμογεννήτριες, έχει αρχίσει καράτε με τα δύο παιδιά του στο γυμναστήριο του Δημήτρη Τριανταφυλλίδη, μαθητή του Άρη Κραββαρίτη, και ως έχων περισσότερα λεφτά από τους ψωμόλυσσες προσφέρεται να βοηθήσει οικονομικά προσβλέποντας σιωπηρά και αυτός, όπως όλοι οι γονείς σε τί άλλο από τα ... μόρια για τα παιδιά του, που δίνει το καράτε στους εισαγόμενους σε ανώτερες σχολές!

Έτσι και γίνεται!

Αλλά οι δικαστικές συγκρούσεις των δύο παρατάξεων Γερόλυμπου και ΚΙΜΕ των 36 συλλόγων διογκώνονται, τραβάνε 3-4 χρόνια, χρηματοδοτεί πάντα πλέον ο "αγνός πλούσιος" Σιετής, διοργανώνει πάντα πλέον ο δικολάβος Δρακόπουλος και από τους αρχικούς 4-5 δικηγόρους ήδη έχουν καταλήξει στον τελικό και μοναδικό πλέον δικηγόρο Σπύρο Κλαδά και τους συνεργάτες του με κολλητό πλέον τον Δρακόπουλο στους Σιετή και Κλαδά! Περί τις 25 δίκες έγιναν στον δικαστικό αυτό πόλεμο από το 2017 μέχρι το 2021 και για να νικηθεί ο Γερόλυμπος είχαν επιστρατευθεί όλα τα "πολεμικά" μέσα της εποχής: όλα τα δημοσιευμένα στο ίντερνετ έγγραφα του www.karate.gr, που κατέβαζε το γραφείο Κλαδά και 5-6 συνεργάτες του με υποδείξεις του δικολάβου Δρακόπουλου ως μόνιμου μέλους πλέον πλήρους ωραρίου του γραφείου Κλαδά (πάντα με το αζημίωτο), σύγχρονα παράλληλα άρθρα του www.karate.gr, νέες ιδέες και αποτελέσματα των ενδιάμεσων δικών, καταγγελίες στην ΕΦΙΠΗΔ και η φονική για το ΔΣ του Γερόλυμπου απόφασή της, που τιμώρησε 9 μέλη του ΔΣ με 18 μήνες αφαίρεση της φίλαθλης ιδιότητας και έριξε το ΔΣ, επιστολές του Αντόνιο Εσπίνος ότι αποδέχεται μόνο διοίκηση μελών του ΚΙΜΕ, το χέρι του ... καραγκιόζη Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, που δεν δίσταζε να εμπλέκεται στις εκλογές της ομοσπονδίας ακόμα και με φυτευτούς δικούς του ανθρώπους στις προσωρινές διοικήσεις της ΕΛΟΚ, και άλλα πολλά!

Σκληρό καρύδι ο Γερόλυμπος??? Το πιο σκληρό στον Διεφθαρμένο Ελληνικό Αθλητισμό!

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΙΚΑΕΙ ΤΟ ΚΙΜΕ, το οποίο μόνο ΚΙΜΕ δεν είναι πλέον!

Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΥ ΞΕΤΙΝΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΗΣ ΕΛΟΚ!

 

Σε συνέντευξή του σε δικτυακό βίντεο αθλητών, ο Σπύρος Κλαδάς υπολογίζει με την υπεύθυνη άποψή του ότι ο Γερόλυμπος θα ξόδεψε σε αυτές τις 25 δίκες πάνω από 150.000 €! Τον ευχαριστούμε, επειδή με αυτή την υπεύθυνη άποψή του γνωρίζουμε ότι τόσα λεφτά πήρε και αυτός, διότι γιατί να έπαιρνε λιγότερα! Το αν τα έπαιρνε επί τόπου και μετρητά ή του τα χρωστούσαν για να τα πληρώσουν, όταν έπαιρναν το Ταμείο της ΕΛΟΚ στα χέρια τους αργότερα οι από κοντά ασχολούμενοι, δεν το ξέρουμε, αλλά η ομάδα ήδη είχε δημιουργηθεί από Σιετή-Κλαδά-Φυλακτό-Μητρόπουλο-Δρακόπουλο και κάτι "λίγους" ακόμα!

Αναλαμβάνει προσωρινή διοίκηση η παράταξη του ΚΙΜΕ και ετοιμάζει εκλογές για την 29/5/2021! Αλλά οι μακροχρόνιοι δικαστικοί αγώνες του ΚΙΜΕ κατά Γερόλυμπου έχουν διδάξει στο ΚΙΜΕ τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας της "Πρώτης Εγκληματικής Οργάνωσης με Δομή και Ιεραρχία για Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος" (ΕΟΔΙΞεΒΧ) του Γερόλυμπου, η οποία "δούλεψε" ανενόχλητη από την ανίκανη και άχρηστη ΓΓΑ και τους συλλόγους της ΕΛΟΚ επί 25 χρόνια!

 

Και το παρελθόν του Γερόλυμπου γίνεται αυτόματα ΙΔΑΝΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ για το ΚΙΜΕ και από ΟΝΕΙΡΟ γίνεται ΣΘΕΝΑΡΗ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ!

Και το ... "σύμφωνο συμβίωσης" μεταξύ Σιετή-Μητρόπουλου-Φυλακτού-Κλαδά-Δρακόπουλου υπογράφεται πολύ πριν από τον ερχομό του ... Κασελάκη!!!

 

Από τις εκλογές της 29/5/2021 μάς προκύπτουν 4 μέλη του ΔΣ από το σύλλογο του Σιετή (στημένη δουλειά για να έχει την πλειοψηφία μέσα στο ΔΣ ο πονηρός), 2 μέλη από το σύλλογο του Ηλία Χρήστου (και Ανδρεανίδης), οι μεμονωμένοι-κολλητοί Μητρόπουλος και Φυλακτός και 2-3 "χρήσιμοι ηλίθιοι", που αποτέλεσαν και την πλειψηφία στο πρώτο "μεταπολιτευτικό" ΔΣ της ΕΛΟΚ. Το ΚΙΜΕ, που μόνο ΚΙΜΕ δεν είναι πλέον, αλλά έχει αντικατασταθεί από την Συμμορία Σιετή-Μητρόπουλου-Φυλακτού συν 6-7 "χρήσιμους ηλίθιους", αναλαμβάνει τη διοίκηση της ΕΛΟΚ!

Μπαίνει, λοιπόν, η Συμμορία μέσα στην ΕΛΟΚ και βλέπει 400.000 € τζίρο να κυκλοφορούν την πρώτη χρονιά με προοπτική να γίνουν 500.000 € την δεύτερη και 600,000 € την τρίτη και η Συμμορία ανασκουμπώνεται!

 

"Κάτσε ρε φίλε", λένε μέσα τουςς "εδώ κυκλοφορεί χρήμα"! "Ο Γερόλυμπος κονόμησε και εμείς θα βλέπουμε άπραγοι το χρήμα να περνάει?"

 

Άμεσα η Συμμορία δημιουργεί Εκτελεστική Επιτροπή (1) από τους Τρεις Μαφιόζους, ("καθαρό πρόσωπο" πρόεδρο Σιετή, ραδιούργο γραμματέα Μητρόπουλο και παπατζή οικονομολόγο Φυλακτό!) και δύο Χρήσιμους Ηλίθιους (αρχικά φιλόδοξο Χρήστου και ανεγκέφαλο Σταυριανίδη!, από τέτοιους γεμάτος ο τόπος!), ώστε να αποφασίζει για όλα χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν, και προσλαμβάνει χωρίς καμιά σκέψη ως Νομικό Σύμβουλο της ΕΛΟΚ τον μέχρι τότε δικηγόρο τους Σπύρο Κλαδά (2), ώστε να έχει νομική κάλυψη από τον δικό τους άνθρωπο, και αμέσως παίρνει και τα λογιστικά στο φοροτεχνικό γραφείο του Ταμία Θανάση Φυλακτού (3) για κάθε οικονομική αρμεχτή!

Οι καιροί του κορονωϊού τους ευνοούν και οι συνεδριάσεις του ΔΣ γίνονται μέσω διαδικτύου (4) και κάνουν ότι θέλουν τους υπόλοιπους Χρήσιμους Ηλίθιους! Η Συμμορία θέλει ακόμα τις εγκρίσεις των Γενικών Συνελεύσεων για τις πράξεις της και δημιουργεί τις Γενικές Συνελεύσεις και αυτές μέσω διαδικτύου (5) χωρίς κανένα πρόβλημα, διότι οι σύλλογοι είναι πρόβατα με ... σεξουαλικές ανάγκες και την γλώσσα της μιας λέξης, του "Μπέεε"!!! Η Συμμορία έχει ανάγκη και κάποιων εγγράφων δήθεν ελέγχου των οικονομικών και οργανώνει την Ελεγκτική Επιτροπή των κολλητών (6), αλλά αυτοί παραιτούνται και τους χάνει μετά από λίγο χρόνο, αλλά κρατάει πάντα τη βοήθεια του Ορκωτού Λογιστή (7) για να την ξελασπώνει! Άλλος ηλίθιος αυτός, που δεν ξέρει πού έχει μπλέξει! Λόγω των διοικητικών ατασθαλιών παραιτείται ο Ανδρεανίδης από το ΔΣ και ο Χρήστου από τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου!

Πάντα από κοντά και ο δικολάβος, κλακαδόρος, μηδενιστής, κωλοτούμπας με την διασχιστική προσωπικότητα, τa 30 προφίλ στο Facebook και ό,τι αρπάξει Σπύρος Δρακόπουλος! Κάπου ενδιάμεσα ο αρχικά δικός τους Ηλίας Χρήστου βλέπει από τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου τη διαστρέβλωση του αρχικού σκοπού της ανατροπής του Γερόλυμπου και διαχωρίζει τη θέση του (λόγω παρανομιών) αφήνοντας τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου και μένοντας απλό μέλος του ΔΣ! Αυτές ακριβώς τις ημέρες ακούγεται ότι παραιτήθηκε και από μέλος του ΔΣ λόγω της πράξης μίσους, εκδίκησης και πολιτικής εξόντωσης από τους Τρεις Μαφιόζους κατά του Παναγιώτη Χονδροματίδη την οποία και απορρίπτει!

 

Εδώ αξίζει να τονίσουμε την "πράξη μίσους, εκδίκησης και πολιτικής εξόντωσης" των Τριών Μαφιόζων Σιετή-Μητρόπουλου-Φυλακτού μαζί με τον δικηγόρο τους και νομικό σύμβουλο της ΕΛΟΚ Σπύρο ΚΛαδά,  ΚΑΤΑ  του Παναγιώτη Χονδροματίδη, οι οποίοι κατά τη γνώμη μου διέπραξαν ένα αθλητικό έγκλημα προκαλώντας την τιμωρία του τελευταίου από την ΕΦΙΠΗΔ με πέντε χρόνια στέρησης της φίλαθλης ιδιότητας για αδίκημα, που είχε ήδη τιμωρηθεί, και με ποινή έξω και πάνω από κάθε αναλογικότητα προς την παράβαση, στην οποία είχε υποπέσει, αλλά και με συνομωτική εξαπάτηση και εκμετάλλευση της ΕΦΙΠΗΔ από τους καταγγέλοντες! Η απόφαση αυτή ήταν τελείως υπερβολική και εκτός κάθε έννοιας προορισμού, αρμοδιότητας και λειτουργίας της ΕΦΙΠΗΔ, η οποία εν αγνοία της έγινε προεκλογικό όργανο των Τριών Μαφιόζων! Η δε πράξη εξόντωσης του πολιτικού τους αντιπάλου αποτελεί αντιγραφή των πράξεων εξόντωσης των πολιτικών αντιπάλων του Γερόλυμπου από τον Γερόλυμπο σε όλα τα προηγούμενα χρόνια! Παρατηρούμε, λοιπόν, διαχρονικά το Τέρας της Απομύζυσης του Ταμείου της ΕΛΟΚ να παίρνει κάθε φορά το πρόσωπο εκείνων, που την διοικούν, και σήμερα να έχει το πρόσωπο των Τριών Μαφιόζων Σιετή-Μητρόπουλου-Φυλακτού!

Η στρατηγική εξόντωσης της αντιπολίτευσης ήταν εξαρχής θρονιασμένη στα αρρωστημένα μυαλά των Τριών Μαφιόζων και του Νομικού Συμβούλου τους και είχε ήδη αποδειχθεί από την αποπομπή του Μίλτου Παπαδημητρίου από το ΔΣ της ΕΛΟΚ για παράνομους λόγους  και παρά την αντίθετη γνώμη της ΓΓΑ!  Ο Νομικός Σύμβουλος είχε πει τότε "ας διεκδικήσει το δίκιο του δικαστικά" και είναι γνωστό πλέον ότι τέτοιες συμβουλές αποτελούν νομικά τερτίπια ασύμβατα με την αθλητική ηθική!  Ο νομικός Σύμβουλος της ΕΛΟΚ θα πρέπει να εκδιωχθεί άμεσα από αυτή τη θέση, που πληρώνουν οι σύλλογοι, διότι πληρώνεται για να είναι δικηγόρος ολόκληρης της ενιαίας ΕΛΟΚ και όχι μόνο των Τριών Μαφιόζων!!!

 

Με στάχτη στα μάτια των συλλόγων τους θεσμικούς (1) και τους άχρηστους (2) αγώνες, αλλά και τις αποστολές εξωτερικού (3), που απασχολούσαν τα γυμναστήρια, με χειραγώγηση των σχολών προπονητών (4) και των άχρηστων βαθμών ΝΤΑΝ (5) οι Τρεις Μαφιόζοι περνούσαν όλες τις παρανομίες τους χωρίς οι σύλλογοι-πρόβατα να βγάζουν ούτε ένα ... "Μπέεε"!!!

 

Και καταλήγουμε στις μέρες μας, η Συμμορία των Τριών Μαφιόζων Σιετή-Μητρόπουλου-Φυλακτού

1) με νομικό σύμβουλο τον καλοπληρωμένο δικηγόρο τους Σπύρο Κλαδά,

2) με λογιστικά και Ταμείο Μετρητών στο επαγγελματικό γραφείο των φοροτεχνών Γιώργου Κοκκινάκη και Θανάση Φυλακτού, και

3) χωρίς την ύπαρξη της εκ του νόμου Ελεγκτικής Εποτροπής, και

4) με "ξέπλυμα των οικονομικών" της ΕΛΟΚ παράνομα από τον Ορκωτό Λογιστή Γιώργο Νίκου,

να έχουν κολλήσει σαν βδέλλες στην ΕΛΟΚ και να την απομυζούν μαζί με τους αθλητές και τους γονείς τους με γνωστούς και άγνωστους τρόπους χειραγωγώντας το ΔΣ, τις ΓΣ, τους συλλόγους, τους προπονητές και τους διαιτητές (!) και τη ΓΓΑ με τη βοήθεια και των επίορκων υπαλλήλων και διευθυντών της, αλλά και των πολιτικών τους προϊσταμένων!

 

Σημειώνω εδώ ότι ο φοροτέχνης Γιώργος Κοκκινάκης ήταν κάποτε (1991) συνεταίρος του Άρη Κραββαρίτη στο πρώτο του γυμναστήριο (αν θυμάμαι καλά) και μέλος του ΔΣ της ΕΟΕΚ/ΕΛΟΚ (αυτό το θυμάμαι πολύ καλά), όταν εγώ, ο Θύμιος Περσίδης, είχα εκλεγεί Πρόεδρος της ΕΟΕΚ το 1992! Τότε πήρα και μια άδικη ποινή σε δικαστήριο 4 μηνών για συκοφαντική δυσφήμιση σε δίκη για δημοσιεύματά μου για το μπόντυ-μπίλντινγκ, αδίκημα για το οποίο ο τότε αθλητικός νόμος απέκλειε τη συμμετοχή σε ΔΣ σωματείων! Τα μέλη του τότε ΔΣ Σανιώτης-Κραββαρίτης-Κοκκινάκης είχαν σηκώσει επανάσταση να παραιτηθώ για να γίνει πρόεδρος ο Γιώργος Σανιώτης, που είχε πάρει 3 ψήφους έναντι 7 ψήφων που είχα πάρει εγώ για τη θέση του Προέδρου της ΕΟΕΚ, και τελικά παραιτήθηκα για να μην δημιουργήσω πρόβλημα στην ομοσπονδία!

Ήταν ακριβώς η χρονική στιγμή που η άκρατη φιλοδοξία του Γιώργου Σανιώτη να γίνει πρόεδρος της ΕΟΕΚ (χωρίς να έχει τα προσόντα για αυτή τη θέση) και η αβυσσαλέα συνομωσιακή προσωπικότητα του Άρη Κραββαρίτη άλλαξαν για πάντα την ιστορία του ελληνικού καράτε και το έριξαν για 25 χρόνια στα νύχια του δικτάτορα της ΕΟΕΚ/ΕΛΟΚ Γιώργου Γερόλυμπου ενισχύοντάς τον συστηματικά και παραμένοντας οι ίδιοι πειθήνια υποταγμένα όργανά του στα 20 από τα 25 αυτά χρόνια!

Για την ιστορία και μόνο, 1) σε ένα χρόνο με αίτησή μου είχα πάρει χάρη από τον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κώστα Καραμανλή, ώστε να μπορώ να ασχολούμαι με τα αθλητικά, 2) ο επόμενος αθλητικός νόμος δεν περιλάμβανε την καταδίκη για συκοφαντική δυσφήμιση στα κωλύματα για μέλη ΔΣ σωματείων και 3) στη σύγχρονη εποχή (2021-2023) έχω δικαιωθεί ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ελευθερίας της Έκφρασης και έχω αποζημιωθεί ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ από το Ελληνικό Κράτος για άδικες ποινές, που καταδικάστηκα για συκοφαντική δυσφήμιση από τα Ελληνικά Δικαστήρια για δημοσιεύματά μου στο διαδίκτυο!!!

 

Σήμερα, οι Γιώργος Κοκκινάκης και Θανάσης Φυλακτός διατηρούν ΠΑΡΑΝΟΜΑ 1) τα βιβλία και 2) στοιχεία και 3) ταμείο και 4) μετρητά της ΕΛΟΚ εκτός της έδρας της ΕΛΟΚ και στο φοροτεχνικό τους γραφείο και κάνουν τις δικές τους δουλειές άνετα και παράνομα με αυτά, ενώ τίποτα δεν διασφαλίζει και την μερική λειτουργία της ΕΛΟΚ από υπαλλήλους του ίδιου γραφείου και με τις πληρωμές τους φυσικά για αυτό!!!

 

Τη Διαφθορά, το Χάλι και τις Παρανομίες της ΕΛΟΚ γνωρίζουν οι επίορκοι υπάλληλοι και διευθυντές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού Βασίλης Κάκκος και Δημήτρης Καραστάθης και κάνουν συστηματικά το ... Παγώνι (με κεφαλαίο!) ενισχύοντας και διευκολύνοντας τους Αθλητικούς Εγκληματίες της ΕΛΟΚ! Και μαζί με αυτούς και οι πολιτικοί προϊστάμενοί τους! Κάποιος Έλληνας πρωθυπουργός είχε πει στην Ευρώπη κάποτε ότι "Είμαι πρωθυπουργός σε μια διεφθαρμένη χώρα!" ή θυμάμαι λάθος?

 

Κάτι "βρωμάει" στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού! Με μια τέτοια αθλητική ομοσπονδία να λειτουργεί τίγκα στη διαφθορά, την αρπαχτή και την αρμεχτή, κρυμμένη σε δημόσια θέα, θα ήταν αφύσικο να μην διερωτηθούμε:

 Τι κάνουμε κύριε Πρωθυπουργέ? Έχουμε κάνει την ΑΠΑΤΗ Ολυμπιακό Άθλημα???

 Σε πόσο διεφθαρμένη χώρα ζούμε κύριε Πρωθυπουργέ υπό την δική σας Πρωθυπουργία???


 

Στο Παράρτημα της Έκθεσης του Ορκωτού Λογιστή ακολουθεί ο μαϊμουδένιος Ταμειακός Απολογισμός του 2023!

Και το Μητρώο Παγίων μετά τις αποσβέσεις με τόσο ψιλά γράμματα που είναι αδύνατον να διαβαστούν (αλλά τα μεγαλώσαμε), όπου στην πρώτη σελίδα (με κλικ μεγαλώνει):

... βλέπετε τις ονομασίες των στηλών, με την τελευταία να αναγράφει τις υπόλοιπες αξίες των αντικειμένων της περιουσίας της ΕΛΟΚ μετά τις αποσβέσεις, που αναγνωρίζει η Εφορία, αλλά χωρίς αυτά να έχουν χάσει και την πραγματική τους αξία χρήσης! Για παράδειγμα, στρώματα τατάμι TROCELLEN, που έχουν ήδη αποσβεστεί και εμφανίζονται στον πίνακα με μηδενική αξία, μπορούν καλλιστα να εξοπλίσουν ένα νέο γυμναστήριο  και δεν γνωρίζει κανένας πού πάνε!!!  Στη δεύτερη σελίδα (με κλικ μεγαλώνει) ...

... έχουμε αφαιρέσει τις δύο πρώτες στήλες για να μεγαλώσει ο πίνακας, όπου αναφέρονται ενδεικτικά παρατράγουδα σε ποσότητες και αρχικές-τελικές αξίες, και στην τρίτη σελίδα (με κλικ μεγαλώνει) ...

... όπου έχουμε πολλές παρατηρήσεις, όπως το σύστημα παρακολουθήσεων εσωτερικών χώρων του Γερόλυμπου (4/3/2026), κενό αγορών από 30/5/2029 μέχρι 20/7/2021 που άλλαξε η διοίκηση, και από εκεί και κάτω αναπόσβεστα ποσά κυρίως σε στρώματα και υπολογιστές από δεξιά προς τα αριστερά, που έχουν ακόμα μεγάλες αξίες!

Εδώ σημειώνω ότι εγώ προσωπικά πάντα παίρνω μεταχειρισμένους υπολογιστές περισσότερο από 5-6 χρόνων και κυριολεκτικά πετάνε, πράγμα που σημαίνει ότι παρά το μεγάλο ποσοστό απόσβεσής τους 20% (σε πέντε χρόνια) η αξία τους δεν πέφτει τόσο γρήγορα, αλλά είναι χρησιμότατοι για ακόμα πέντε χρόνια!

Συνεπώς, διαπιστώνουμε ακόμα μια  ΑΠΑΤΗ :  η ΕΛΟΚ έχει μια τεράστια περιουσία στις αποθήκες της όλα αυτά τα 36 χρόνια λειτουργίας της, η οποία δεν καταγράφεται πουθενά ή καταγράφεται με μηδενική αξία, και μάλιστα πολλοί έχουν στο παρελθόν (ή και σήμερα!) αρπάξει στρώματα και υπολογιστές από αυτή την περιουσία χωρίς να πληρώσουν μία!

 

Και εδώ τελειώνει η σεμνή τελετή της αξιολόγησης της Έκθεσης του Ορκωτού Λογιστή, που επιχειρεί να μας βγάλει λάδι το αμαρτωλό ΔΣ της ΕΛΟΚ των Τριών Μαφιόζων και των Χρήσιμων Ηλίθιων παρατρεχάμενών τους!!!

 

 

 Η - 9/6/2023 - Σχολή Προπονητών Καράτε Γ΄ Κατηγορίας 2024 σε σύγκριση με εκείνη του 2014!  (Ενότητες)

 

Κατά πρώτον η Απόφαση Ίδρυσής της με κλικ εδώ!

Κατά δεύτερον η Τροποποίηση της ανωτέρω Απόφασης με κλικ εδώ, όπου βγάζουν τον Απατεώνα Γραμματέα της ΕΛΟΚ Κώστα Μητρόπουλο και βάζουν τον Απατεώνα Χαϊδεμένο της ΕΛΟΚ Περικλή Κανέλλη! (Τα δικά μας Σχόλια στα επόμενα!)

Κατά τρίτον οι Προσωρινοί Εισακτέοι και οι Προσωρινοί Απορριπτόμενοι με κλικ εδώ.

 


Κατά τέταρτον η αντίδραση του "Ανεξάρτητου Καράτε" στο Facebook!

 

Ανεξάρτητο Καράτε, 19/3/24

· 

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, 

Μετά το σύντομο διάλειμμα ως μια ευχάριστη νότα διασκέδασης λόγω «Αποκριάς» και «Καρνάβαλων», επανερχόμαστε στα σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν την Ομοσπονδία μας διερωτώμενοι πόσο «ελεγχόμενο» είναι το άθλημα μας από την παρούσα Διοίκηση;

Τα 3 θέματα που θα μας απασχολήσουν τις επόμενες ημέρες αφορούν τον σύλλογο αθλητών και προπονητών με εκπρόσωπο στο Δ.Σ και δικαίωμα ψήφου καθώς και τις σχολές προπονητών. Την έναρξη λειτουργίας της σχολής προπονητών Γ” και την υπό λειτουργία σχολή προπονητών Β”!

Τα ανωτέρω θέματα έχουν ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών και ένα έντονο κλίμα δυσφορίας μεταξύ των αθλητών, των εν δυνάμει επαγγελματιών και των ήδη επαγγελματιών προπονητών στον χώρο του Αθλήματος του Καράτε κατά της Παρούσας Διοίκησης!

Θεωρώντας την επεμβατικότητα της εκλεγμένης μας διοίκησης στον τρόπο δημιουργίας-λειτουργίας των συλλόγων αθλητών - προπονητών και των σχολών προπονητών απαράδεκτη, αντιδημοκρατική και αντιαναπτυξιακή με σκοπό της, την χειραγώγηση της ψήφου των 2 αυτών εκπροσώπων στα Διοικητικά Συμβούλια αλλά και την εν γένει χειραγώγηση της ψήφου των προπονητών στις επερχόμενες εκλογές της Ομοσπονδίας μας επισημαίνουμε ότι:

1. Η επιλογή της εν κρυπτώ λειτουργίας των 2 αυτών συλλόγων διότι ουδείς από την πλειοψηφία των αθλητών και των προπονητών έχει γνώση για τα στοιχεία των συλλόγων αυτών!

2. Η επιλεκτική τοποθέτηση προσώπων στα Διοικητικά Συμβούλια των συλλόγων αυτών τα οποία ανήκουν στον στενό κύκλο εμπιστοσύνης της Διοίκησης Σιετή!

3. Η προτροπή και η ανοχή στον αδιαφανή τρόπο που λειτουργούν αυτοί οι σύλλογοι από την Διοίκηση Σιετή!

 

... αποκαλύπτουν το πως αυτοί οι 2 σύλλογοι τα τελευταία 3.5 χρόνια είναι υποχείρια της παρούσας διοίκησης, καθώς και το καταστροφικό έργο, την απαξίωση και την άλωση των δημοκρατικών θεσμών και λειτουργιών της Ομοσπονδίας μας από την παρούσα διοίκηση με κύριο σκοπό της, τον πλήρη έλεγχο των πάντων, δημιουργώντας ασφυκτικές συνθήκες οι οποίες δεν προωθούν τα αμιγώς συμφέροντα όλων των αθλητών και των προπονητών του χώρου του Αθλήματος του Καράτε, αλλά αποκλειστικά και μόνο της Διοίκησης και των «δικών της ανθρώπων»!

Με απώτερο σκοπό και στόχευση της, την λαθροχειρία των ψηφοφοριών των Διοικητικών της Συμβουλίων υπέρ της, δημιουργώντας δύο ακόμη πειθήνια και άβουλα όργανα της που ουσιαστικά δεν αντιπροσωπεύουν τα συμφέροντα και τον σκοπό δημιουργίας τους αλλά αποκλειστικά την βούληση της Διοίκησης Σιετή!

 

Για τις σχολές προπονητών πλην συγκεκριμένων θεμάτων που έχουμε αναδείξει θα κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά στον τρόπο επιλογής των υποψηφίων μέσω των αιτούμενων δικαιολογητικών προκειμένου να φοιτήσουν στις σχολές αυτές!

Με έκπληξη διαπιστώνουμε στα 3.5 χρόνια της Διοίκησης Σιετή την ιδιαίτερη προτίμηση της σε μοντέλα μη δημοκρατικής φιλοσοφίας που ασπάζονται τον ολοκληρωτισμό! Με απόλυτο έλεγχο, εξαφάνιση της ελευθερίας έκφρασης, μη σεβασμό στους θεσμούς και τις δημοκρατικές διαδικασίες, τιμωρητική διάθεση σε κλίμα εκφοβισμού και τρομοκρατίας και επιλεκτικούς αποκλεισμούς σε άτομα που δεν συνάδουν με την φιλοσοφία της, που τείνει να μας θυμίζει «ιδιωτική οργάνωση εξυπηρέτησης των συμφερόντων μιας φατρίας ανθρώπων» και όχι έναν κρατικό φορέα εκπροσώπησης του Αθλήματος που σκοπός του είναι η ανάπτυξη και η καλλιέργεια του αθλήματος επ ωφελεία όλων των συμμετεχόντων σε αυτό !

Προάγοντας αποκλειστικά και μόνο τα συμφέροντα των υμέτερων και των παροικούντων στην Ιερουσαλήμ κατα των 160 συλλόγων, των αθλητών και των επαγγελματιών που το συνθέτουν.

Ως Ανεξάρτητο Καράτε θα τοποθετήσουμε στο «χρονοντούλαπο της ιστορίας» τις παθογένειες που εκπροσωπεί η Διοίκηση Σιετή ως μια δυσάρεστη παρένθεση που πρέπει να εκλείψει άπαξ δια παντός από το Καράτε αλλά και από κάθε χώρο άθλησης. Επιδιώκοντας στις επερχόμενες εκλογές την Δημοκρατική Λειτουργία της Ομοσπονδίας μας σε όλες της εκφάνσεις της με σεβασμό, ισότητα και την δημιουργία ίσων ευκαιριών για όλους τους συλλόγους, τους αθλητές και τους επαγγελματίες προπονητές με σκοπό μας την ολιστική προσέγγιση ανάπτυξης του Καράτε και του Αθλήματος επ ωφελεία όλων και όχι 3-4 συλλόγων, 5-6 ανθρώπων και των υποστηρικτών τους!


 Και με το μάτι του www.karate.gr αναλύουμε τα επί μέρους θέματα :

 

Οι ενδιαφέρουσες ενότητες από την Απόφαση Ίδρυσης της Σχολής και Σχόλια επ' αυτών:

Εδώ βλέπουμε τον Απατεώνα Ταμία της ΕΛΟΚ Θανάση Φυλακτό να χώνεται στην Επιτροπή Διοίκησης με προφανές σχέδιο να χειραγωγήσει τα αποτελέσματα!

 

Η Πρακτική Άσκηση για τους μαθητές της Σχολής περιλαμβάνει:

1) Παρακολούθηση αγώνων της ΕΛΟΚ με βεβαίωση της ΕΛΟΚ των ωρών παρκολούθησης!  ΑΠΟΡΙΑ:  Τι θα μάθουν παρακολουθώντας αγώνες καράτε οι μαθητές της Σχολής?

2) Παρακολούθηση ή συμμετοχή κτλ.:  ΑΠΟΡΙΑ:  Μα καλά, ποιος ηλίθιος τα έγραψε αυτά? Για την "παρακολούθηση" αρκεί ένα σακουλάκι ... ποπ-κόρν, ενώ για τη συμμετοχή σε αγώνες χρειάζονται τρία χρόνια προπόνησης και μάλιστα εντατικής τους τελευταίους έξι μήνες!!! Το ίδιο είναι?

3) Δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης του 60% των ωρών διδασκαλίας εκ του μακρόθεν μέσω διαδικτύου για τα θεωρητικά μαθήματα!

4) Πρέπει να εξασφαλίζεται η υποχρεωτική παρουσία των μαθητών στη διαδικτυακή παρακολούθηση των μαθημάτων!  ΑΠΟΡΙΑ:  Η ΓΓΑ θέλει να ελέγχει πραγματικά αν εξασφαλίζεται η παρουσία όλων των παρόντων σε όλη τη διάρκεια των συνεδριάσεων των ΔΣ της ΕΛΟΚ και στις ΓΣ της ΕΛΟΚ ή θα αδιαφορεί παρά τις καταγγελίες του karate.gr, όπως έκανε και για τη Σχιολή Προπονητών του 2014???

 

Εδώ η ΓΓΑ μας περνάει πονηρά στην Απόφαση Ίδρυσης το ότι οι δαπάνες της Σχολής βαρύνουν τον προϋπολογισμό της ΕΛΟΚ και δίνει έτσι το πρόσχημα στους Μαφιόζους της ΕΛΟΚ να παρακρατήσουν τα "ρέστα" από το "ανταποδοτικό" των διδάκτρων στην τσέπη τους, ενώ ακριβώς από κάτω αναφέρει ότι τα δίδακτρα θα είναι 250 € και πληρώνονται  ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ  ενώ τα προηγούμενα "ανταποδοτικά" του 2014 τα άφησε στην τσέπη του Γερόλυμπου??? Το ίδιο θα κάνει και τώρα?

 

Στις Προϋποθέσεις Συμμετοχής αναφέρεται και το να είναι το λιγότερο τρία χρόνια ανεργός αθλητής ο υποψήφιος προπονητής!!! Ακριβώς γι' αυτό είναι κόπανοι οι Υπάλληλοι και οι Διευθυντές και οι Πολιτικοί Προϊστάμενοι της ΓΓΑ! Διότι με τρία χρόνια εκπαίδευσης ένας καρατέκα δεν έχει μάθει ακόμα τίποτα, πόσο μάλλον να γίνει προπονητής! Είσαστε η Κορυφή των Ηλιθίων αν νομίζετε ότι αναπτύσσετε και προάγεται ένα άθλημα, όταν με τρία χρόνια προπόνηση τον αθλητή τον κάνετε προπονητή!!! Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανένας την τεράστια βλακεία σας!!! Προσομοιάζει με το ... ΧΑΟΣ!!!

Ταυτόχρονα με αυτό, δίνετε απλόχερα όλα τα εφόδια στους Μαφιόζους της ΕΛΟΚ, οι οποίοι και θα υπέβαλαν ως αίτημα αυτή την προϋπόθεση, να χειραγωγήσουν τα αποτελέσματα της Σχολής! Και μάλιστα αυτό το εργαλείο το δίνει ο Δημήτρης Καραστάθης, που υπογράφει την Απόφαση Ίδρυσης της Σχολής, όταν ο ίδιος ήταν Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης της ίδιας προηγούμενης Σχολής το 2014 και είδε με τα μάτια του τις πλαστογραφίες ... σαν το χαλάζι που είχε διαπράξει η ΕΛΟΚ, αλλά και τις καταστροφικές για πολλούς μαθητές της τότε Σχολής μεροληψίες των καθαρμάτων "καθηγητών" των Πρακτικών κατά διαταγή Γερόλυμπου, ώστε να κόψουν τους αθλητές των αντιπολιτευόμενων συλλόγων! ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΕΛΟΚ!!!  Αυτό θα το ξαναθυμηθούμε πιο κάτω!.

 

Θυμίζω με κλικ εδώ τη Σχολή Προπονητών του 2014!

16/10/2014 - Καραμπινάτες Παρανομίες στη Σχολή Προπονητών Καράτε:  Άγριο Όργιο Παρανομιών από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού! Νέα Στοιχεία!     Μέρος Α,      Μέρος Β,      Μέρος Γ!

 

Στα δικαιολογητικά γιατί ζητάτε δίπλωμα Σχολής μετά το 2016! Αυτό τι είναι πάλι? Αφού δεν φτιάξατε καμιά άλλη Σχολή μετά το 2014!

 

Ο Δημήτρης Καραστάθης από το 2014, που διαφωνούσε με τις παρανομίες του Γερόλυμπου, της Ποντίδα και του Μπουλούμπαση, τώρα έχει προσαρμοστεί στον χαβαλέδικο τρόπο λειτουργίας της ΓΓΑ και με το χαρακτηριστικό του ότι από τότε είχε γίνει και κολλητός του Σπύρου Δρακόπουλου, όπως αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες στην Ενότητα Θ περί Δρακόπουλου!!!

 

Μετά την Απόφαση Ίδρυσης ήρθε και μια ενδιαφέρουσα Απόφαση Τροποποίησης, με την οποία αλλάζει ο Απατεώνας Μαφιόζος Θανάσης Φυλακτός ως μέλος της Επιτροπής με τον Απατεώνα Χρήσιμο Ηλίθιο Περικλή Κανέλλη, το επί δύο χρόνια μέλος του ΔΣ της ΕΛΟΚ, που ταυτόχρονα ήταν και προπονητής σε σύλλογο και όλα τα άλλα μέλη του ΔΣ και όλης της ΕΛΟΚ δεν το είχαν πάρει χαμπάρι!!! Και αυτόν τον Απατεώνα τον βάζει η ΕΛΟΚ εκπρόσωπό της στην Επιτροπή Διοίκησης της Σχολής Προπονητών! Μιλάμε για τους βρωμιάρηδες στον λάκκο με τα φίδια!!!

 

Και σε αυτό το σημείο θυμίζουμε τους κομμένους μαθητές της Σχολής του 2014 στα Πρακτικά μαθήματα, όταν ήδη είχαν παρακολουθήσει ολόκληρη τη διάρκεια της Σχολής τότε και σήμερα κανένας δεν τους έλαβε υπόψη του! Έτσι έχασαν για πάντα τη δυνατότητα να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα με ευθύνη της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής και του προέδρου της Δημήτρη Καραστάθη!

Εδώ θα θυμίσουμε, επίσης, ποιοί ήταν οι 9 ξευτιλισμένοι εξεταστές στα Πρακτικά, που κόψανε 32 υποψήφιους προπονητές κατά παραγγελία Γερόλυμπου: Χρήστος Μπουλούμπασης, Γρηγόρης Βόβλας, Παναγιώτης Χονδροματίδης, Πέτρος Πάσης, Άρης Κραββαρίτης (ή ... Βασίλω η Πρώτη!), Κώστας Γκουβούσης, Νικήτας Ζαρουχλιώτης, Κέιβαν Γκάζι και Στέλιος Σκαρόγιαννης!!!

 

Τέλος, δείτε τους Προσωρινούς 146 Εισακτέους και οι Προσωρινούς 47 Απορριπτόμενους με κλικ εδώ. και στις κάτω εικόνες:

Οι περισσότεροι των απορριπτομένων δεν έχουν απολυτήριο λυκείου, πράγμα απαράδεκτα απαιτούμενη προϋπόθεση για μένα, διότι (1) απολυτήριο λυκείου δεν έχουν ήδη χιλιάδες προπονητές αθλημάτων, ενώ (2) το δίπλωμα προπονητή Γ΄ Κατηγορίας δίνεται σε "βοηθό προπονητή" συλλόγου και επίσης (3) πολλοί που δεν τα πάνε καλά με τα γράμματα είναι εμπειρικοί αθλητές πολύ καλύτεροι από πολλούς γραμματιζούμενους!!! Για παράδειγμα, πολλοί απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ έχουν μεσάνυχτα από καράτε, αφού ποτέ δεν προπονήθηκαν σε αυτό, ενώ πολλοί με βασική εκπαίδευση και δέκα χρόνια προπόνησης με αγάπη στο καράτε έχουν βγει πρωταθλητές καράτε!

 

 

 Θ - Έτος εκλογών στην ΕΛΟΚ το 2024 και ακονίζει τα νύχια του ο Κλακαδόρος Δικολάβος Σπύρος Δρακόπουλος ξύνοντας τη ράχη του ... στη γκλίτσα του Τσοπάνη!  (Ενότητες)

 (Εμπλουτίζεται με το χρόνο!)

 

Το Βαρύ Ιστορικό του!

Στις 20/1/2024 έγραψα ένα σχόλιο με θέμα τον Σπύρο Δρακόπουλο στο λογαριασμό του Μάριου Σιταρά στο Facebook και αυτοί από το Facebook όχι μόνο μου το κατέβασαν με το αιτιολογικό ότι κάποιον παρενόχλησα (αριστερά), αλλά και με απείλησαν με κλείσιμο του λογαριασμού μου! Μόνον ένας μπορούσε να κάνει τέτοια καταγγελία ως παρενοχλούμενος: ο Σπύρος Δρακόπουλος! Μια τέτοια καταγγελία ειδικά από τον Σπύρο Δρακόπουλο, ο οποίος έχει μετατρέψει το Facebook σε αλητεία αποδεικνύει όχι μόνο το πόσο φασίστας είναι σχετικά με την ελευθερία της έκφρασης και τα δικαιώματα των άλλων, αλλά και πόσο ύπουλα ενεργεί έναντι των συνομιλητών του!

Δεν θυμάμαι τι είχα γράψει ακριβώς σε εκείνο το σχόλιο, αλλά θα προσπαθήσω να το προσεγγίσω στα επόμενα:

 

Είχα γράψει περίπου: { Το 2016 βγήκε ένα έργο με πρωταγωνιστές τον καταπληκτικό Τζέιμς Μάκαβοϊ και την επίσης εξαίρετη Άνια Τέιλορ Τζόι με τίτλο "SPLIT" (Ο Διχασμένος) και με θέμα τις διαφορετικές προσωπικότητες, που μπορεί να κρύβονται στην ψυχολογία ενός ατόμου! Ο πρωταγωνιστής του έργου ήταν ψυχολογικά ένα πολυ-διχασμένο σε 23 προσωπικότητες άτομο κατά τη διάγνωση της ψυχολόγου, που τον παρακολουθούσε, και φυσικά όταν κυριευόταν από κάποια από αυτές ξεχνούσε όλες τις άλλες! Ήσυχος και πειθήνιος σε μερικές από αυτές, ανέπτυσσε παραβατικές έως εγκληματικές δραστηριότητες απαγωγών και ομηρίας έως και φόνου υπό την επήρεια άλλων! Η συμπρωταγωνίστριά του ήταν ένα από τα κορίτσια που είχε απαγάγει και φυλακίσει σε ειδικά διαμορφωμένο υπόγειο σπήλαιο! Τέλος, φυσικά, ένα από τα θύματά του ήταν η ίδια η ... ψυχολόγος του!

Τέτοιες ψυχολογικές καταστάσεις πολυπρόσωπων "Εγώ" ήταν γνωστές από την αρχαιότητα και για όσους τις υποκρίνονται ψευδώς για να εκμεταλλεύονται τυχόν διαφορετικές ελευθερίες ή άλλα, συνηθίζεται το ρητό "Όταν έχεις δύο πρόσωπα, κάποτε ξεχνάς πιο είναι το αληθινό!" }

Και κατέληγα:  { Ο Σπύρος Δρακόπουλος θα ήταν ένας πολύ χρήσιμος παράγοντας στο καράτε, αν κατάφερνε να τιθασεύσει τα ελαττώματά του και αν δεν διαστρέβλωνε την αλήθεια παντού και πάντα κατά το περίεργο προσωπικό του συμφέρον! }

 

Ο Σπύρος Δρακόπουλος κατά τα έτη της ενασχόλησής του με το καράτε, την ΕΛΟΚ και τους ανθρώπους τους δεν υπήρξε ποτέ πραγματικός άνθρωπος του καράτε, ούτε τεχνικός, ούτε διοικητικός, αλλά τι υπήρξε? Υπήρξε και υπάρχει ως μια ιδιόμορφη προσωπικότητα, που παίζει ένα πολύ περίεργο ρόλο! Έχοντας μηδενικό προσωπικό έρεισμα στο καράτε και την ΕΛΟΚ κολλάει συνεχώς σε "κάποιους" (Γιώργος Γερόλυμπος, Θύμιος Περσίδης, Ηλίας Χρήστου, Γιάννης Δρίβας, Τάσος Πανουσόπουλος, Δημήτρης Καραστάθης, Κώστας Μητρόπουλος, Θανάσης Φυλακτός, Δημήτρης Καζακέας, Γιώργος Μπίκας, Γιώργος Κοσμίδης, Θεόδωρος Σιετής, Σπύρος Κλαδάς, και πολλούς άλλους!), που έχουν ουσιαστικό έρεισμα και θέση στην ΕΛΟΚ, αντλεί ύποστήριξη, δύναμη και εξουσία από αυτούς και εμφανίζεται ως ... Βεζύρης στη θέση του Βεζύρη προσπαθώντας σε μόνιμη βάση να συντηρείται ως σημαίνον πρόσωπο της επικαιρότητας στο χώρο του καράτε!!!

Αφενός, κάποτε ήταν κολλητός του Γερόλυμπου μέχρι να του εμπιστεύθηκε ο δεύτερος ακόμα και την Εφορευτική Επιτροπή στις εκλογές της ΕΛΟΚ του 2012, ενώ στη συνέχεια δήθεν τον «πρόδωσε» ως μάρτυρας υπέρ του Περσίδη στα δικαστήρια, όπου όμως αποδείχθηκε κατάσκοπος του Γερόλυμπου εις βάρος του Περσίδη εξυπηρετώντας τον Γερόλυμπο! Όταν, βέβαια, είδε ότι δεν βγάζει τίποτα από τον Περσίδη ξαναγύρισε στον Γερόλυμπο!

Αφετέρου, κάποτε το έπαιζε "αγανακτισμένος γονιός" κατά Γερόλυμπου με δήθεν διογκωμένο γονεϊκό συναίσθημα καταγγέλλοντας τις τότε διοικήσεις σε ΓΓΑ, Εφορίες και αλλού, για να μεταλλαχθεί στη συνέχεια σε "εμπλεκόμενο με όλα δικολάβο" με τις ειδικές του νομικίστικες γνώσεις, που παρέσυραν πολλούς σε άχρηστες δικαστικές περιπέτειες από τις οποίες δήθεν μόνο αυτός θα τους έσωζε ως μόνιμος "επαγγελματίας μάρτυρας"!!!

Χωρίς την ανάλογη «ικανοποίηση» από τον Γερόλυμπο κόλλησε δεξί χέρι στους αντιπάλους τού Γερόλυμπου, το ΚΙΜΕ, από τις εκλογές του 2016 και ως υποστηρικτής-συντονιστής στη συνέχεια των τελικά προέδρου Σιετή και νομικού συμβούλου Κλαδά σε όλες τις δικαστικές συγκρούσεις με τις παρατάξεις του Γερόλυμπου και τους βοήθησε "αποτελεσματικά" κατεβάζοντας όλα τα αποδεικτικά έγγραφα του Περσίδη κατά Γερόλυμπου από το ίντερνετ και παρουσιάζοντάς τα για δικά του!

Βγήκε το ΚΙΜΕ στις εκλογές της 29/5/2021 και δεν τον ικανοποίησε τον Σπύρο Δρακόπουλο, κοινώς τον ... "σούταρε", με αποτέλεσμα να στραφεί εναντίον του μέχρι τώρα, δηλαδή τις επερχόμενες εκλογές του 2024, που ξανακολλάει και πάλι δίπλα στους Σιετή-Μητρόπουλο-Φυλακτό-Κλαδά και λοιπούς ως προικισμένος κλακαδόρος, διότι ακόμα μεμονωμένα έχει τη γνωστή μηδενική αξία!!!

 

Μιλάμε για την ... Θεά της ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ!!! Διότι στην περίπτωσή του Σπύρου Δρακόπουλου δεν πρόκειται για ψυχική νόσο, αλλά για καραμπινάτη και θεϊκή κακοήθεια!!!

 

Θέλοντας να αποκτά έστω και μια εικονική βαρύτητα ως άτομο στο χώρο του καράτε, ενώ στην πραγματικότητα είναι αδιάφορος σε όλους χρησιμοποιεί το Facebook εμφανιζόμενος με πολλές προσωπικότητες (profiles) και παριστάνοντας ότι είναι ... ολόκληρη παράταξη για να ενισχύει τις απόψεις του ή να υποστηρίζει τους κατά καιρούς ... συμπαθείς του! Γι' αυτό το σκοπό έχει δημιουργήσει κατά καιρούς 10-20 δικά του ψεύτικα προφίλ, αλλά και έχει καταφέρει να κουμαντάρει 10-20 προφίλ ηλίθιων και αγράμματων μέσα από το καράτε, που τους έχει πείσει να του δώσουν τους κωδικούς τους, ώστε να γράφει στο Facebook με νομικίστικη γλώσσα δήθεν ως ... πλήθος που τον υποστηρίζει!!! Πιο ηλίθια πράξη από αυτή δεν έχω δει στο διαδίκτυο! Μια Μαϊμού να υποκρίνεται ότι είναι ... πολλές Μαϊμούδες!

Για παράδειγμα, έχει δημιουργήσει κατά καιρούς από το 2012 τα προφίλ:  Σπύρος Χρήστου, Spiros Achristou, Εβελίνα Τσαρούχα (κάτω αριστερά), Kanena Eleos, Lakis Takis, Καράτε Νέα Κίνηση (τώρα) και πολλά άλλα!

Επίσης είχε και έχει πείσει πολλά βούρλα (που γενικά δεν ξέρουν να γράφουν ή κατά καιρούς συμφωνούν με κείμενά του!) να του εμπιστευτούν τους κωδικούς τους στο Facebook, ώστε "να γράφει τα κείμενά του με το δικό τους προφίλ", όπως τους: Bob Oraiopoulos, Kirloglou Tilemachos, Stergios Tzilias, Stavros Stayrianidis, Giannis Parastatidis, George Tzanos, Θεόδωρος Αθανασόπουλος, Κώστας Παπαδόπουλος, Ntinos Dellas, Γιώργος Κοσμίδης, Τάσος Πανουσόπουλος, Γιώργος Μπίκας, Φραντζέσκα Στρατούλη και πολλούς άλλους!

Τέτοιες καταστάσεις οι αρχαίοι ημών πρόγονοι τις είχαν θεοποιήσει στο πρόσωπο του Θεού Ιανού (φωτό δεξιά!)

Τέλος και μοιραία, πάσχει από τη σοβαρή ασθένεια να ... μιλάει πολλές φορές μόνος του με τα διάφορα προφίλ, που έχει στα χέρια του, αλλάζοντας απόψεις, υποστηρίζοντας όποιους κατά καιρούς θέλει, βρίζοντας όσους εκείνος κατά καιρούς δεν χωνεύει και ακόμα χειροκροτώντας με 2-3 προφίλ ... τα δικά του λεγόμενα σε άλλο δικό του προφίλ, κάτι που το βλέπουν όλοι! Έτσι, συντηρεί για τα Πρόβατα την επικαιρότητα στο πρόσωπό του, αφού δεν τον βλέπει σε άλλη διάσταση ή έκφραση του καράτε κανένας!

Τελευταία, 31/1/2024, γράφει τα κείμενά του στο λογαριασμό του και στο λογαριασμό του Γιάννη Παραστατίδη για θέματα της ΕΛΟΚ, προεκλογικά και μη, προβάλλοντας φωτογραφίες του Γιάννη Παραστατίδη από την ... καθημερινή του ζωή!

Σε όλα, όμως, τα fake profile είναι αυταπόδεικτα ο ίδιος ο Σπύρος Δρακόπουλος, διότι ποτέ δεν μπόρεσε να απαλλαγεί από την ιδιόμορφη γλώσσα με την οποία γράφει, τη συγκεκριμένη νοοτροπία, που συνοδεύει τα γραπτά του, αλλά και το ... βρισίδι που ρίχνει σε όσους δεν χωνεύει, ενώ τα κείμενά του είναι διάχυτα στους λογαριασμούς των άλλων!

Παραδείγματα: το κείμενο της άνω αριστερής εικόνας (με κλικ) δεν είναι του Σταυριανίδη, αλλά του Δρακόπουλου, ενώ το χθεσινό του δημοσίευμα της άνω δεξιάς εικόνας (με κλικ) με ψευδώνυμο "Καράτε Νέα Κίνηση" είναι πάλι του Δρακόπουλου και στοχοποιεί ξεδιάντροπα και ύπουλα τον Μάριο Σιταρά!

 

Το ίδιο έκανε και με εμένα με την ύπουλη καταγγελία του στο Facebook! Αλλά εγώ έχω πού να γράψω και γράφω!

Και όχι μόνο γράφω, αλλά θυμίζω στη συνέχεια και όσα είχα γράψει κατά καιρούς στο παρελθόν για το ίδιο άτομο, διότι τέτοιες βρωμιές πρέπει να πάψουν να βρωμίζουν το διαδίκτυο και τον αθλητισμό!

 

2/4/2017 - Οι Παπαριές του Karate News! 30/3/17-Βλέπε το Βίντεο! 20/3/17-Οι Ανίκανοι και Άχρηστοι: Διοίκηση και Αντιπολίτευση της ΕΛΟΚ, Διευθυντικό, Υπαλληλικό και Πολιτικό προσωπικό της ΓΓΑ, Κοντονής, Συναδινός, Βασιλειάδης και παρελθόντες!!! Βίντεο!

9/10/2017 - Οι Οχετοί Δρακόπουλου και Φυλακτού βρήκαν διέξοδο στο κατινίστικο Facebook!  Βίντεο!

19/4/18-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ράδιο Αρβύλα οι Εκλογές της ΕΛΟΚ την 21/4/2018!  ΒΙΝΤΕΟ

5/10/20-Πάλι Σπύρος Δρακόπουλος και στο βάθος ο κλακαδόρος Αναστάσιος Μάνεσης!

31/12/2020 - Η απόλυτη ξεφτίλα του 11μελούς ΔΣ/ΕΛΟΚ: Τρεις Σχετικοί, δύο Γλάστρες, ένας Κατάσκοπος και ο Επίτιμος πάντα μέσα! Η επιστολή Εσπίνος και οι οικονομικές ενισχύσεις των σωματείων!

20/1/2021 - Νέα μέλη ΔΣ/ΕΛΟΚ, Πρωταθλητές και Νταν, Εβελίνα Τσαρούχα, Αυγενάκης και εκλογές ομοσπονδιών, Μπεκατώρου και Covid-19!

 

Και επειδή πάντα μαζί με μια ... φριτέζα δίνουν και ... το καπάκι δώρο, δώρο για τον κύριο Δρακόπουλο θα δίνουμε στο εξής και την κολλητή του στήριξη της σημερινής διοίκησης της ΕΛΟΚ, ώστε να τον σουτάρουν μια κι έξω και από εκεί! Άλλωστε ως δικό τους εργαλείο ενεργούσε και ενεργεί!

 

Από τους Τρεις Κουκουλοφόρους ο Α-Σιετής είναι όλα τα λεφτά, διότι με αυτόν έκλεισε τον κύκλο του το ελληνικό καράτε "Από τον Θεόδωρο Μεγαρίτη στον Θεόδωρο Σιετή"! Ο Μητρόπουλος είναι ο γεωπόνος ... βιολογικής ... κουτοχορτίνης (ειδικό αναβολικό!) για τα εγγεγραμμένα Πρόβατα στο Μητρώο, που ψηφίζουν στις εκλογές! Ακολουθούν ο Μάγος MLM Οικονομολόγος Φυλακτός που τραβάει τους ... Προϋπολογισμούς από το μανίκι την ώρα των Απολογισμών, η ... Κολυμβήθρα του Σιλωάμ Ορκωτός Λογιστής Γεώργιος Νίκου, που ξεπλένει τα άπλυτα, ο Τυφλά Υπογράφων ως Ελεγκτική Επιτροπή Πέτρος Σταυροπιερράκος (ζώον!), ο Legal Bodyguard Σύμβουλος του Προέδρου κ. Σπύρος Κλαδάς (όπως οι special agents των αμερικανών προέδρων, που τρώνε τις σφαίρες για χάρη τους!) και τέλος η ... Χουχού από τον ... Γέρακα Σπύρος Δρακόπουλος! (Μη γελάτε! Είναι και αυτό ένα από τα υπόψη ψευδώνυμα για το Facebook!) Από κοινωνική υποχρέωση, προσθέσαμε και την "Last but not Least" ... Βασίλω την Πρώτη, διότι χωρίς αυτήν, ποιός θα σέρνει το χορό στις λαμογιές της κάθε διοίκησης Γερόλυμπου, Σιετή και άλλων???

Αυτούς τους αθλητικούς εγκληματίες της ΕΛΟΚ υποθάλπει ο Οίκος της Μεγάλης Ανοχής, που λέγεται ΓΓΑ, κύριε Πρωθυπουργέ


24/2/2024 - Ανάρτηση του Σπύρου Δρακόπουλου στο λογαριασμό του στο Facebook, όπου βρίσκεται με τον ... εαυτό του και τον ... εαυτό του!!!

 

Ο χρήστης Σπύρος Δρακόπουλος είναι με τους Giannis Parastatidis και Θεοδωρος Αθανασοπουλος. - 24/2/2024

 

… ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ

Επειδή πράγματι στο Ελληνικό Καράτε αξίζει ένα καλύτερο μέλλον, χωρίς τους νοσταλγούς της εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσης προηγούμενης διοίκησης, η οποία εξέπεσε συνεπεία των υπ αριθμ. 27/2020, 81/2020, και 808/2022 αποφάσεων ΕΦΙΠΗΔ, ΑΣΕΑΔ και Δ.ΕΦ.ΑΘ. (Διοικητικού Εφετείου Αθηνών) αντίστοιχα, λόγω σωρείας παραβιάσεων του Νόμου, του Καταστατικού, των Κανονισμών εσωτερικών και διεθνών της ΕΛ.Ο.Κ. αλλά και του διεθνούς αθλητικού κινήματος και των αρχών που το διέπουν.

Θα ήταν βέβαια μάταιο να εμπλακεί νοήμων φίλαθλος, δάσκαλος, αθλητής και γονέας σε μια ανούσια αντιπαράθεση με φλύαρους, ανώνυμους και τοξικούς χρήστες του διαδικτύου που σκοπό έχουν την αναβίωση των πάλαι ποτέ πατρώνων του αθλήματος καθώς την παλινόρθωση των εκφραστών της παρελθούσης παθογένειας.

Άνοες, ανώνυμοι, αναρμόδιοι και μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού αμετανόητοι νοσταλγοί του παρελθόντος (κατά κανόνα στερούμενοι ψήφου ή νομίμου Σωματειακής εκπροσώπησης) προκειμένου να ανακτήσουν τα απολεσθέντα παρανόμως ηθικά και υλικά κεκτημένα τους, με αφορμή τις επερχόμενες εκλογές το τελευταίο τετράμηνο του τρέχοντος έτους, έχουν καταστεί πολυμήχανοι, φλύαροι και ανεύθυνοι.

Έ .. λοιπόν τους πληροφορώ πως μάταια κοπιάζουν. Απλά εκτίθενται και εξευτελίζονται..

Είναι ηλίου φαεινότερο πως η ΕΛ.Ο.Κ με την νέα διοίκηση δρα με διαφάνεια και απόλυτο σεβασμό στη νομιμότητα, αν και υπάρχουν περιστάσεις που αυτό καθίσταται δυσχερές, λόγω της ανυπαρξίας, μέχρι την εκλογή της τον Μάϊο του 2021, δημοκρατικής παράδοση διοίκησης.

Το κύρος της ΕΛ.Ο.Κ. αποκαταστάθηκε από την παρούσα διοίκηση. Οι ανώνυμοι αιθεροβάμονες με προσχηματικές αιτιάσεις μάταια προσπαθούν να το πλήξουν, προκαλώντας καχυποψία και ανησυχία στους αθλητές και στους γονείς τους.

Πάρα ταύτα, και παρά το εκτεθέν έλλειμμα, ποτέ δεν υπήρξε περίοδος, που η Ομοσπονδία έδρασε με περισσότερο σεβασμό στο Καταστατικό, στους Κανονισμούς και στο Νόμο, όπως η παρούσα.

Ενδεικτικά,

📌Αυξήθηκαν οι αγωνιστικές εκδηλώσεις,

📌Δημιουργήθηκαν αθλητικές διοργανώσεις διεθνούς επιπέδου στην Ελλάδα,

📌Υπάρχει διοικητική και λειτουργική επάρκεια στην Ομοσπονδία, ενώ

📌Άπαντες σωματεία - μέλη και αθλητές /αθλήτριες αντιμετωπίζονται με καλή προαίρεση και πνεύμα ουδετερότητας, με σεβασμό στις αρχές του διεθνούς αθλητικού κινήματος.

Χαρακτηριστικά επίσης επισημαίνω,

📌ότι τα δημοσιονομικά της τακτοποιήθηκαν σύμφωνα με τον αθλητικό Νόμο.

📌ότι απεγκλωβίστηκε από την παθογένεια όλων των προηγούμενων διοικήσεων.

Αντιθέτως,

💥Το πόρισμα του διενεργηθέντος ελέγχου από την Γ.Γ.Α. και οι πρόσφατες επισημάνσεις του Προέδρου της WKF, περιποιούν τιμή για το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, για τα μέλη της και για τον εν γένει πλέον τρόπο λειτουργίας της.

Εύλογα αναρωτιούνται τα μέλη της κοινότητας του Ελληνικού Καράτε ποιος ο λόγος που οι αόρατοι επικριτές της παρούσης διοίκησης,

• ΔΕΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ;; (Άραγε ποιοι είναι και τι φοβούνται να εμφανιστούν)

• ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ;;

• ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ ;;

Δικαίωμά τους φυσικά, αλλά οι ΑΝΩΝΥΜΟΙ, ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ και ΦΛΥΑΡΟΙ αρθρογράφοι του διαδικτύου οφείλουν να γνωρίζουν πως η ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ απέναντι στην αθλητική οικογένεια του Καράτε είναι υποχρέωση οποιουδήποτε ασχολείται με τα κοινά. Εύχομαι να το καταλάβουν.....

 

Σπύρος Δρακόπουλος (σχόλιο)

💥 Αύριο 25/02/2024 θα εκπροσωπίσω το Σύλλογο του οποίου είμαι μέλος, στην Γενική Συνέλευση της ΕΛΟΚ !! Παρά τις περί του αντιθέτου άκαρπες προσπάθειες και δικολαβίστικες ερμηνείες αναρμόδιου εμποράκου αθλητικών ειδών θα ψηφίσω. Άλλωστε η ΓΓΑ απεφάνθη επ αυτού !! Βλέπετε δεν στερόυμαι δικαιώματος ψήφου, όπως ο εμποράκος που στερείται παντελώς γνώσεων και δικαιώματος ψήφου. Επισης θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αυτά που γράφουν κάποιοι γραφικοί, να είχαν και το θάρρος να τα πουν δημόσια και επώνυμα, παρουσία των μελών της Ομοσπονδίας. Καλό θα είναι όποιος θέλει να έχει άποψη για την λειτουργία της Ομοσπονδία ή φιλοδοξεί να την διοικήσει, να σταματήσει να φλυαρεί ανώνυμα και ανεύθυνα αλλά να μπορεί δημόσια και επώνυμα να αντιπαρατεθεί και να στηρίξει τις απόψεις του αρμοδίως !! Από τζαμπα αθλητικούς σωτήρες και θεωρητικούς πολυλογάδες του ερασιτεχνικού αθλητισμού.... χορτάσαμε !! Τους είδαμε και στις επιτροπές που έλαμψαν με την ανικανότητα και την ανεπάρκεια τους !!

 

 Και τα Σχόλια του karate.gr:

Εσύ προσωπικά στο καράτε αθλητής δεν ήσουν ούτε είσαι, προπονητής δεν ήσουν ούτε είσαι, διαιτητής δεν ήσουν ούτε είσαι, διοικητικός δεν ήσουν ούτε είσαι, μέλος επιτροπής δεν ήσουν ούτε είσαι! Κουνούπι πάνω από τα τατάμι δεν ήσουν ούτε είσαι! Τελικά τι ήσουν και τι είσαι? ΤΙΠΟΤΑ? Λάθος! Γλείφτης ήσουν και είσαι και θα είσαι!!! Αυτό αποδεικνύει και η ανάρτησή σου μια μέρα πριν από τη ΓΣ!

Η σημερινή διοίκηση της ΕΛΟΚ έχει αποδειχθεί περίτρανα αμαρτωλή, φασιστική, πελατειακή, υποκλέπτουσα, αεριτζίδικη, κουκουλοφόρα, αρπαχτική, εισπρακτική, παράνομη, καταστροφική κτλ., όπως αποδεικνύεται ατράνταχτα και στον 10ο Τόμο του "Ένα Λιοντάρι, Χίλιες Κότες και Τρεις Eurόκοτες" ανωτέρω (346 σελίδες πράμα!)!

 

Φεβρουάριος 2024, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών (φωτό) και με τον μέχρι πρότινος "δήθεν απομακρυσμένο δικό τους", ο οποίος τώρα γίνεται και "φανερά δικός τους" πλέον, καλπάζουν ευτυχείς προς τις εκλογές!!!

Θεόδωρος Σιετής (ΕΛΟΚ) - Δημήτρης Καραστάθης (ΓΓΑ) - Σπύρος Δρακόπουλος (... Αέρα Πατέρα!)

 Ο Σπύρος Δρακόπουλος ως τι μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο??? Ως ... χλαπάτσα?


 

22/3/2024 και κάπου έγραψε ο Σπύρος Δρακόπουλος μια απάντηση για όσα του καταλογίζω χωρίς όμως να αναφερθεί σε αυτά παρά μόνο με αναφορές στο πρόσωπό μου με απαξιωτικό και υβριστικό ύφος και αυτό τελείως αποτυχημένο! Την ανάρτησή του την βλέπετε αριστερά και μου την έστειλαν! Δεν έχω τίποτα για να του απαντήσω, αλλά η ανάρτησή του έχει κάτι πολύ μεγάλο: την απόλυτη παράλειψη κάθε οποιασδήποτε απάντησης σε όσα του καταλογίζω στην ανωτέρω παρούσα δημοσίευσή μου! Δεν απαντά σε τίποτα από τα ανωτέρω ούτε κατ' ελάχιστο!

Τι σημαίνει αυτό? Προφανώς σημαίνει ότι δεν έχει να αντιπαραθέσει καμιά δικαιολογία για όλα τα ανωτέρω, καμιά άρνηση και άρα τα αποδέχεται ότι συμβαίνουν πλήρως και αναντίρρητα!!!

Συνεπώς, το κάθε τι, που γράφω πιο πάνω για τον Σπύρο Δρακόπουλο αποτελεί την απόλυτη αλήθεια και μάλιστα λίγα γράφω, διότι τα ίδια απαναλαμβάνονται εδώ και δέκα χρόνια!

 

Ο Σπύρος Δρακόπουλος (τέως κολλητός του Γερόλυμπου, νυν κολλητός του Σιετή!) μιλάει δύο γλώσσες και τάσσεται πάντα υπέρ εκείνου από τον οποίο θα έχει κάποιο οικονομικό ή άλλο όφελος, εξού και "Στρατηγός Κωλοτούμπας", αφού κάθε τόσο αλλάζει παράταξη!

Η μία γλώσσα είναι αυθεντική γλώσσα του πεζοδρομίου, απόλυτα και πλατιά υβριστική, την χρησιμοποιεί απαξιωτικά εναντίον κάθε αντιπάλου των συμφερόντων του και την "σπούδασε" στο "Πανεπιστήμιο της Νύχτας" κατά τη διαχείριση των τριών νυχτόβιων μπαρ σε κακόφημες συνοικίες της Αθήνας για τα οποία εκτελούσε χρέη αυτοφωράκια για αρκετά χρόνια!

Η δεύτερη γλώσσα είναι παραφθορά της νομικής γλώσσας, την χρησιμοποιεί ως εργαλείο επιβολής των απόψεών του σε συζητήσεις περί τις δυνατότητες, τις εξελίξεις και τα αποτελέσματα των δικαστικών συγκρούσεων εντός και εκτός της ΕΛΟΚ και την "σπούδασε" κατά την θητεία του ως μόνιμου μάρτυρα σε δίκες της δικηγόρου πρώην συζύγου του, αλλά και στις δεκάδες δίκες που εμπλέκει τους πάντες εντός της ΕΛΟΚ με το αζημίωτο πάντα, εξού και ... "Δικολάβος Στρατηγός Κωλοτούμπας"!!!

 

Σε αυτές τις δύο γλώσσες θα πρέπει να προσθέσουμε και τις 10-20 διαλέκτους, που χρησιμοποιεί στα γραπτά του, κάνοντας δήθεν ορθογραφικά ή συντακτικά λάθη για να γίνει πιστευτός, ανάλογα με ποιανού "Χρήσιμου Ηλίθιου Καραμήτρου" το προφίλ γράφει τις μαλακίες που γράφει στο Facebook ή όπου αλλού γράφει!!!

 

 Και ακολούθησε η επόμενη πρόσφατη και σχετική ανάρτηση του Σπύρου Δρακόπουλου για να εκτιμήσετε τις απαράδεκτες βρωμιές του:

Στην ανωτέρω ανάρτησή του εντοπίζουμε τα επόμενα:

1) "Σύμφωνα με πληροφορία που διέρρευσε το περιβάλλον του ίδιου του παραιτηθέντα": Ψέμα, διότι ο Δρακόπουλος δεν έχει καμιά επαφή με το περιβάλλον του Χρήστου, αλλά θέλει να επιδεικνύεται ότι έχει παντού πληροφοριοδότες!

2) "Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές στην επιστολή παραιτήσεως του": το ψέμα συνεχίζεται!

3) "ο κ. Ηλίας Χρήστου, μεταξύ άλλων, φέρεται πως ενοχλήθηκε για την, μέσω email, ενημέρωση των συλλόγων της ΕΛΟΚ αναφορικά με την απόφασης της Ε.ΦΙ.Π.Η.Δ. δια της οποίας επιβλήθηκε στον Παναγιώτη Χονδροματίδη  ποινή πέντε (5) ετών στέρησης φίλαθλης ιδιότητας":

Εδώ ο Δρακόπουλος (τέως κολλητός του Γερόλυμπου, νυν κολλητός του Σιετή!) αναφέρεται σε ενόχληση του Χρήστου εκ του email, που έστειλαν οι Τρεις Μαφιόζοι της ΕΛΟΚ στους συλλόγους ενημερώνοντάς τους για την ποινή του Χονδροματίδη με σκοπό να εκθέσει τον Χονδροματίδη για την ποινή του και τον Χρήστου ότι είναι συνεργάτης του!

Μα τι λέει ο ... Σχιζοκλαμπάνιας? Πρώτον υπεραμύνεται, χωρίς συναίσθηση, της συκοφαντικής δυσφήμισης του Χονδροματίδη μέσω του email των Τριών Μαφιόζων προς τους 200 συλλόγους της ΕΛΟΚ, και δεύτερον συνδέει τους δύο αντιπάλους του Σιετή πλέον φανερά εστιάζοντας στο πολιτικό όφελος του Σιετή!!!

4) (αγαπητού του φίλου.. όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στην επιστολή παραίτησης του ο κ Χρήστου): η πολιτική χροιά των βρώμικων μεθόδων του Σιετή μέσω του email και μέσω του Δρακόπουλου είναι πεντακάθαρη!

5) "Προφανώς το τέως μέλος του ΔΣ (άγνωστο για ποιους λόγους) δεν επιθυμούσε την ενημέρωση των σωματείων – μελών της Ομοσπονδίας !!!":   Είναι προφανές ότι η παραίτηση του Ηλία Χρήστου από μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ (είχε ήδη παραιτηθεί παλαιότερα από Αναπληρωτής Πρόεδρος) έγινε για τις πολλές παρανομίες, που διαπράττει η Διοίκηση Σιετή, με ... κερασάκι στην τούρτα την καραμπινάτη συκοφαντική δυσφήμιση του Χονδροματίδη με το email της αθλητικής του κατάστασής προς τους συλλόγους (κάτι που προφανώς δεν ήταν απαραίτητο να γίνει και άρα αποτελεί συκοφαντική δυσφήμιση με πρόθεση: θα πει ο κάθε Δικαστής!), πράγμα για το οποίο ο Χρήστου δεν θα ήθελε να βρεθεί κατηγορούμενος!!!

6) Και η τελευταία βρωμιά του Δρακόπουλου: "Αναμένουμε από την ΕΛΟΚ την επίσημη επιβεβαίωση ή μη της παραίτησης του κ. Χρήστου δεδομένου πως η παραίτηση του συγκεκριμένου μέλους εθεωρείτο αναμενόμενη καθόσον, όπως ευρέως διαδίδουν αξιόπιστες πηγές ο παραιτηθείς ηγείτο της νεοσυσταθείσας ομάδας των φίλων και νοσταλγών του πρώην επίτιμου."

Η βρωμιά είναι στα μαύρα και είναι καραμπινάτο πολιτικό γλείψιμο στον Σιετή από όλες τις πάντες, διότι συνδέει τον Χρήστου με τον παρελθόντα Γερόλυμπο, ενώ τίποτα δεν τους συνδέει!!!

 

Ενδεικτικά δίνουμε και μια πρόσφατη ανάρτηση του Μάριου Σιταρά σχετική με τον Δρακόπουλο και τις περίεργες παραιτήσεις τεσσάρων μελών του ΔΣ της ΕΛΟΚ στις οποίες πάντα προστίθενται και οι παραιτήσεις όλων των εκλεγμένων μελών της Ελεγκτικής Επιτροπής, που άφησαν τους Τρεις Μαφιόζους απειλητικά ... ξεβράκωτους!!!:


Από όπου και να δούμε το μεγάλο θέμα της Διοίκησης της ΕΛΟΚ, οι Τρεις Μαφιόζοι, αντίθετα με τις προεκλογικές υποσχέσεις τους, δεν ήρθαν για να σώσουν την ΕΛΟΚ και τους συλλόγους της από την εκμετάλλευση αυτής από τον δικτάτορα Γερόλυμπο, αλλά ήρθαν για να αρπάξουν το "μαγαζί" για δική τους εκμετάλλευση!

Και έστησαν μια καλά οργανωμένη επιχείρηση:

1) με δικά τους μέλη του ΔΣ, που τους στηρίζουν γνωρίζοντας πολύ καλά τι κάνουν,

2) με ευνοούμενους προπονητές, που τους στηρίζουν και ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν,

3) με τον δικηγόρο τους, που τους προστατεύει νομικά από τη θέση του νομικού συμβούλου της ΕΛΟΚ να πληρώνεται από το Ταμείο της ΕΛΟΚ γνωρίζοντας και αυτός πολύ καλά τι κάνει,

4) με Ορκωτό Λογιστή, που τους εγκρίνει παράνομα τρία χρόνια τους διαχειριστικούς και οικονομικούς ελέγχους, αφού ήδη έχουν παραιτηθεί όλα τα πέντε μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής, που και αυτός γνωρίζει πολύ καλά τι κάνει, και τέλος

5) με "δικούς τους" ή χειραγωγούμενους συλλόγους το 1/3 της δύναμης της ΕΛΟΚ, οι οποίοι δεν βγάζουν τσιμουδιά σε όλες τις επτά Γενικές Συνελεύσεις μέσω διαδικτύου, που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, διότι επιδιώκουν την εύνοια της διοίκησης!

6) με δικό τους κωλοτούμπα κλακαδόρο τέως κολλητό του Γερόλυμπου, νυν κολλητό του Σιετή!

7) Έχουν, λοιπόν, μετατρέψει την αθλητική ομοσπονδία σε προσωπική τους κερδοσκοπική και κερδοφόρα επιχείρηση με κρυφές και παράνομες αποφάσεις, με κρυφά και παράνομα έσοδα, με κρυφά και παράνομα έξοδα, με κρυφό και παράνομο Ταμείο και με κρυφό και παράνομο μαύρο χρήμα, που κανένας δεν ξέρει πού πάει!

8) Και τέλος, εξοντώνουν με μίσος τους "πολιτικούς τους αντιπάλους" με τη βοήθεια του δικηγόρου τους διορισμένου ως "νομικού συμβούλου" της ΕΛΟΚ και με όπλο την αθλητική και οικονομική εξόντωσή τους μέχρι που να τους κλείνουν τα γυμναστήρια και τα σπίτια!!!

 

 Κλείνουμε εδώ προσωρινά με τελικό συμπέρασμα το ότι οι επόμενοι σημερινοί εκμεταλλευτές της ΕΛΟΚ ήδη έχουν περάσει στις συνειδήσεις των συλλόγων ως οι "Οι Μισητοί Οκτώ" από την ομώνυμη κινηματογραφική ταινία:

 

"Οι Μισητοί Οκτώ": Με την επιδίωξη των 5 ετών στέρησης της φίλαθλης ιδιότητας ποινή στον Παναγιώτη Χονδροματίδη (και τον πρόεδρο του συλλόγου του) από τους Μαφιόζους της ΕΛΟΚ, εν γνώσει τους, όχι μόνο τον εξόντωσαν, αλλά του έκλεισαν το γυμναστήριο και το σπίτι!!!  Χρησιμοποιούν πλέον όλα τα μέσα εξόντωσης των αντιπάλων τους, απομυζώντας πάντα την ομοσπονδία, με δικηγόρο που πληρώνουν οι σύλλογοι, χωρίς κανένα ενδοιασμό εναντίον κάθε συλλόγου και κάθε μέλους συλλόγου μέλους της ΕΛΟΚ! Όπου νάναι θα χτυπήσουν την πόρτα σας!

Η Βία δεν έχει θέση στον Αθλητισμό! Το μίσος, η συνωμοσία και η πλεκτάνη αποτελούν μορφές "σιωπηλής βίας", διότι εξοντώνουν τον έναν αντίπαλο και εκβιάζουν απειλητικά όλους τους άλλους! Γι' αυτό οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν καμιά θέση στον Αθλητισμό και πρέπει να απομονώνονται!

 

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Ω = Η επιτυχής κατάληξη των δικαστικών υποθέσεων του Θύμιου Περσίδη στο ΕΔΔΑ! . (Ενότητες)

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονταν τότε στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτετο το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

 Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .