karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 10/4/2017. Τελευταία ενημέρωση 20/4/2017.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


 Από σήμερα μέχρι την Έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο την 6-8-2020

 έχουμε ακόμα 1203 ημέρες και το Ελληνικό Καράτε βρίσκεται σε τέλμα

με ευθύνη και της διοίκησής του, αλλά και της αντιπολίτευσης!!!

 

 Παράνομοι και άκυροι οι βαθμοί Νταν, που έδιναν από το 1995 οι μαϊμούδες παρα-ομοσπονδίες καράτε στα Παραδοσιακά Στυλ Καράτε Σότοκαν-ρίου, Γουάντο-ρίου, Σίτο-ρίου και Γκότζου-ρίου και η ΕΛΟΚ προς οποιονδήποτε!

 ΕΛΟΚ: μια καταδικασμένη ομοσπονδία και από την διοίκησή της

και από την αντιπολίτευση και από την ΓΓΑ!

Το άρθρο αυτό διαβάζεται σε συνδυασμό με το αντίστοιχο για την ΠΟΠΚ με κλικ εδώ!


 (Θέλετε να τυπώσετε αυτό το άρθρο σε pdf? Πολύ ευχαρίστως με κλικ εδώ! Είναι 59 σελίδες!)


 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

"Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβούμαι τίποτα, είμαι λέφτερος."

Το karate.gr λειτουργεί ανεξάρτητα και αυτόνομα με βάση και στόχο την αλήθεια και το δίκαιο χωρίς επιρροές, υπαγορεύσεις και μεσάζοντες. Ειδικεύεται στην Έρευνα με Φαντασία, Ανίχνευση των Πληροφοριών, Ενδελεχή Aνάλυση των Πληροφοριών, Επιβεβαίωση των Πληροφοριών με Αποδεικτικά Στοιχεία και, τέλος, με Ορθή Απόδοση της Βαρύτητας σε κάθε Αποδεικτικό Στοιχείο.

Όταν το karate.gr αναδημοσιεύει κάποια ξένη είδηση ή πληροφορία, τότε μνημονεύει και την πηγή της. Αν δεν μνημονεύεται η πηγή κάποιας είδησης ή πληροφορίας, τότε αυτή αποτελεί αποτέλεσμα αποκλειστικής έρευνας και επεξεργασίας του karate.gr.


 Απόλυτη αδιαφορία από τη ΓΓΑ και την Κυβέρνηση για το τι συμβαίνει στις αθλητικές ομοσπονδίες!

Κοντονής

Συναδινός

Βασιλειάδης

Τσίπρας

Κονιόρδου

Δούρου


 Ακόμα ένα "χιουμοριστικό και αληθινό" βιντεάκι παραγωγής της "DYNAMIC KARATE PRODUCTIONS by Tim Pers":

 30-3-2017 - χSMS - Η σκληρή πραγματικότητα για την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε!

 

 "Τυχαίες" ομοιότητες προσώπων της ταινίας με πραγματικά πρόσωπα ... δεν αποτελούν σύμπτωση, αλλά για αυτούς μιλάμε!!!


 Α - Ο δικαστικός αγώνας ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ και οι Αποφάσεις των Δικαστηρίων.

 Το Παραδοσιακό Καράτε είναι αποκλειστικό δικαίωμα της ΠΟΠΚ!

 

Η Ιστορία του Καράτε στην Ελλάδα από τον κορυφαίο ειδικό στο Καράτε και συνεχίζεται!

Με κλικ στις εικόνες κατεβάστε τα pdf στον υπολογιστή σας!

Στο μακροχρόνιο δικαστικό αγώνα της ΕΛΟΚ κατά της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε (ΠΟΠΚ) από το 1995 έως το 2003 και στην προσπάθειά της να πάρει τα δικαιώματα του Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ διευκρινίστηκε και καθορίστηκε τελεσίδικα και αμετάκλητα από τις αποφάσεις των Δικαστηρίων ότι το "Παραδοσιακό Καράτε"  της ΠΟΠΚ είναι άθλημα ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ από το "Μοντέρνο Καράτε" της ΕΛΟΚ και ότι η ΠΟΠΚ δικαιούται βάσει του αθλητικού νόμου να ζητήσει την ειδική αθλητική αναγνώριση για το Παραδοσιακό Καράτε από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Οι αποφάσεις των Δικαστηρίων που διευκρινίζουν και καθορίζουν τα ανωτέρω δίνονται όλα αυτά τα χρόνια από το www.karate.gr και επαναλαμβάνονται στο επόμενο ιστορικό:

1 - Την 9/6/1995 η ΕΛΟΚ (τότε ΕΟΕΚ) κατέθεσε αίτηση τριτανακοπής (ακύρωσης) κατά του καταστατικού της ΠΟΠΚ, η οποία ιδρύθηκε κατά το τέλος του 1994 και εγγράφηκε στα βιβλία των ομοσπονδιών του Πρωτοδικείου Αθηνών την 30/1/1995. Εδώ θα θυμίσω ότι η ΠΟΠΚ ήταν μέλος της παγκόσμιας ITKF (International Traditional Karate Federation) και η ΕΛΟΚ, τότε ΕΟΕΚ, ήταν μέλος της παγκόσμιας WUKO (World Union of Karate Organizations).

2 - Με την Απόφαση 72/11.1.1996 το Πρωτοδικείο Αθηνών δικαίωσε την ΠΟΠΚ κρίνοντας ότι η ΠΟΠΚ καλύπτει αποκλειστικά το Παραδοσιακό Καράτε από το 1995. Μάρτυρας υπέρ της ΠΟΠΚ ήταν ο Θύμιος Περσίδης και υπέρ της ΕΛΟΚ ο Γιώργος Γερόλυμπος, ενώ κατά την διαδικασία υποβλήθηκαν όλα τα μέχρι τότε γνωστά έγγραφα υποστήριξης των θέσεων και των δύο πλευρών!

3 - Η ΕΛΟΚ έκανε έφεση και με την Απόφαση 10383/6.12.1996 το Εφετείο Αθηνών δικαίωσε την ΕΛΟΚ, διότι ο τότε πρόεδρος της ΠΟΠΚ Παναγιώτης Δρακόπουλος είχε δώσει εντολή στο δικηγόρο της ΠΟΠΚ να εγκαταλείψει την υπόθεση και να μην υποβάλει τον φάκελο υποστήριξης της υπόθεσης στο δικαστήριο από την ΠΟΠΚ. Αυτό το έκανε προφανώς για να μην αναπτυχθεί η ΠΟΠΚ ως δημοκρατική ομοσπονδία και να κρατήσει την εκμετάλλευσή της για τον εαυτό του!

4 - Αλλά με τη συνεχή επιμονή και εργασία του Θύμιου Περσίδη, τη σκυτάλη ανέλαβε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε (ΕΟΠΚ), της οποίας τα συμφέροντα θίγονταν με την εξαφάνιση της ΠΟΠΚ από την Ελλάδα και η οποία δεν είχε προσκληθεί στα προηγούμενα δικαστήρια. Η Πανευρωπαϊκή του Παραδοσιακού, λοιπόν, προχώρησε σε ορισμό του πληρεξουσίου δικηγόρου Βασίλη Γιαννόπουλου στην Ελλάδα, ο οποίος με τη συνεργασία του Θύμιου Περσίδη προχώρησαν σε τριτανακοπή της τελευταίας εφετειακής Απόφασης 10383/6.12.1996.

5 - Η νέα Απόφαση 3914/11.5.2000 του Εφετείου Αθηνών ακύρωσε την προηγούμενη 10383/6.12.1996, εξέτασε την υπόθεση από την αρχή σε δεύτερο βαθμό και δικαίωσε την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε (και άρα και την ΠΟΠΚ) και επικύρωσε την αρχική απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών κρίνοντας ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ ότι η ΠΟΠΚ καλύπτει αποκλειστικά το Παραδοσιακό Καράτε από το 1995. Και κατά την διαδικασία αυτή υποβλήθηκαν όλα τα επιπροσθέτως μέχρι τότε γνωστά έγγραφα υποστήριξης των θέσεων και των δύο πλευρών!

6 - Τέλος η ΕΛΟΚ προχώρησε σε αίτηση αναίρεσης στον Άρειο Πάγο, ο οποίος την απέρριψε με την 110/29.1.2003 Απόφασή του, πράγμα που σημαίνει ότι έμεινε ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ και ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ πλέον για πάντα σε ισχύ η Απόφαση 3914/11.5.2000 του Εφετείου Αθηνών ότι η ΠΟΠΚ καλύπτει αποκλειστικά το Παραδοσιακό Καράτε από το 1995.

 

1 - Οι ανίκανοι και άχρηστοι πολιτικοί προϊστάμενοι, διευθυντές και υπάλληλοι της ΓΓΑ, η οποία υποτίθεται ότι εποπτεύει τις αθλητικές ομοσπονδίες της χώρας, επί 20 χρόνια βλέπουν με το βλέμμα της ... "αγελάδας, που βλέπει τα τρένα να περνούν" τον Αθλητικό Εγκληματία Γιώργο Γερόλυμπο να έχει εκτρέψει από το σκοπό της την ΕΛΟΚ αναπτύσσοντας δραστηριότητες εκτός του αθλητικού ΣΚΟΠΟΥ της ΕΛΟΚ και παίζουν το ... πουλί τους επιχορηγώντας επί 20 χρόνια την παράνομη ΕΛΟΚ με τα λεφτά του Έλληνα Πολίτη και τα προνόμια του αθλητικού νόμου!

Καθορίστηκε, λοιπόν, από τις αποφάσεις των Δικαστηρίων ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ και ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ότι το "Παραδοσιακό Καράτε" της ΠΟΠΚ είναι άθλημα ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ από το "Μοντέρνο Καράτε" της ΕΛΟΚ και ότι η ΠΟΠΚ δικαιούται βάσει του αθλητικού νόμου να ζητήσει την ειδική αθλητική αναγνώριση για το Παραδοσιακό Καράτε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Και οι αποφάσεις αυτές αποτελούν πλέον ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ για τη χώρα μας!!!

 

[Η ΠΟΠΚ ζήτησε με πέντε συνολικά αιτήσεις της από το 1995 μέχρι το 2004 την ειδική αθλητική αναγνώριση από τη ΓΓΑ και οι διεφθαρμένοι πολιτικοί της προϊστάμενοι με κατασκευασμένες εισηγήσεις από τους επίσης διεφθαρμένους αρμόδιους διευθυντές της την αρνήθηκαν με παράνομα προσχήματα και δικαιολογίες! Αυτή η διαχρονική συμπεριφορά αυτής της Δημόσιας Υπηρεσίας αποδεικνύει περίτρανα πόσο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ την είχαν καταντήσει οι προηγούμενες κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας με τους διεφθαρμένους πολιτικούς, ώστε να αγνοεί επιδεικτικά ακόμα και τις αποφάσεις των ανωτάτων δικαστηρίων της χώρας μας! Ακριβώς αυτή την παράδοση ακολουθεί και η σημερινή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ! Και αυτή είναι η εξήγηση για την καταστροφή της χώρας μας την οποία ζούμε σήμερα: οι πολιτικοί της χώρας μας και η πλειονότητα των δημοσίων υπαλλήλων της είναι διεφθαρμένοι!]

 

Και ερχόμαστε εδώ να καθορίσουμε τι σημαίνει "Παραδοσιακό Καράτε"!

Είναι προφανές ότι σημαίνει: το καράτε που διαδόθηκε από δάσκαλο σε μαθητή κατά την πάροδο των αιώνων!  Είναι, προφανές και από το όνομά του, ότι σημαίνει: το Καράτε που "παραδόθηκε παραδοσιακά" από δάσκαλο σε μαθητή κατά τη διαχρονική εξέλιξή του, δηλαδή από την γέννησή του πριν από 400 περίπου χρόνια μέχρι σήμερα! Είναι το καράτε που διατηρεί τη δομή, την ουσία και τη φιλοσοφία του, όπως αυτά μελετήθηκαν και διδάχτηκαν από τους ιδρυτές Μάστερ της Τέχνης!

Είναι γνωστή η παραδοσιακή πορεία του καράτε! Περιληπτικά, γεννήθηκε σαν σωματική άσκηση από τον Ινδό βουδιστή μοναχό Μποντιντάρμα (5ο και 6ο αιώνα μ.Χ.), διδάχτηκε από αυτόν σαν φυσική άσκηση και αυτοάμυνα σε μοναχούς Σαολίν στην Κίνα (Ιμαλάια), διαδόθηκε και μεταμορφώθηκε ευρύτερα σε κινέζικο μποξ (πυγμαχία με λακτίσματα, 1400-1800), όπου οι κινέζικοι χαρακτήρες "Κάρα-τε" είχαν την έννοια "κινέζικο χέρι". Έμποροι και ταξιδιώτες μετέφεραν το "Κάρα-τε" στην Οκινάουα περί το 1700-1800  και εκεί άρχισε να μελετάται εκτενέστερα και βαθύτερα σαν σύνολο τεχνικών αυτοάμυνας μετά την πολιτική απαγόρευση των όπλων σε τρόπο που η περίοδος αυτή να θεωρείται και η ουσιαστική του γέννηση στη σημερινή του μορφή! Στην Οκινάουα το "Κάρα-τε" αναπτύχθηκε σε τρεις μορφές που πήραν το όνομα της πόλης που αναπτύχθηκε η κάθε μια: Σούρι-τε, Νάχα-τε και Τομάρι-τε. Οι πρώτοι γνωστοί μάστερ για τη ανάπτυξη και διάδοση αυτών των τεχνικών αυτοάμυνας είναι ο Kanga Sakukawa και ο μαθητής του Sokon Matsumura. Ο Matsumura δίδαξε την τέχνη του στον Anko Itosu, ο οποίος διαδραμάτισε σπουδαίο ρόλο στην εξέλιξη του καράτε στην Οκινάουα. Ο Kanryo Higaonna ήταν ο ιδρυτής του Νάχα-τε.

Kanga Sakukawa

Sokon Matsumura

Anko Itosu

Kanryo Higaonna

Το 1901 ο Itosu βοήθησε να εισαχθεί το καράτε στα δημόσια σχολεία της Οκινάουα. Αυτές οι μορφές φυσικής άσκησης διδάσκονταν σε παιδιά στο επίπεδο του δημοτικού σχολείου. Η επιρροή του Itosu στο καράτε είναι ευρύτατη. Οι φόρμες (κάτα) που δημιούργησε είναι κοινές σε όλες σχεδόν τις μορφές καράτε. Οι μαθητές του έγιναν μερικοί από τους πιο γνωστούς μάστερ, όπως ο Gichin Funakoshi, ο Kenwa Mabuni και ο Chōki Motobu . Ο Itosu μερικές φορές αναφέρεται ως "ο παππούς του σύγχρονου καράτε".

Κατά το 1900-1920 περίπου το "Κάρα-τε" μεταδίδεται και στα κύρια νησιά της Ιαπωνίας, όπου ενσωματώνεται στο γενικότερο πλαίσιο της φιλοσοφίας των Ιαπωνικών Μαχητικών Τεχνών (BU-DO). Για να γίνει αυτό αποδεκτό ο κινέζικος χαρακτήρας του "κάρα", που σήμαινε "κινέζικο" άλλαξε με έναν γιαπωνέζικο, που είχε την ίδια γραφή αλλά την έννοια "άδειο", και με το όνομα πλέον "άδειο χέρι" διαχωρίστηκε σε πολλά "παραδοσιακά στυλ καράτε" με συγκεκριμένους πρώτους μεγάλους δασκάλους.

Ο Gichin Funakoshi, ιδρυτής του Shotokan καράτε, πιστώνεται γενικά με την εισαγωγή και τη διάδοση του καράτε στα κύρια νησιά της Ιαπωνίας. Επιπλέον, πολλοί Οκιναουέζοι δίδαξαν ενεργά στην Ιαπωνία και ως εκ τούτου είναι επίσης υπεύθυνοι για την ανάπτυξη του καράτε στα κύρια νησιά. Ο Funakoshi ήταν μαθητής τόσο του Ankō Asato όσο και του Ankō Itosu (ο οποίος είχε εργαστεί για να εισαγάγει καράτε στο Νομαρχιακό Σχολείο της Οκινάουα το 1902). Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, εξέχοντες δάσκαλοι που επηρέασαν επίσης την εξάπλωση του καράτε στην Ιαπωνία περιλάμβαναν τον Kenwa Mabuni, τον Chōjun Miyagi, τον Motobu Chōki, τον Kanken Tōyama και τον Kanbun Uechi.

Gichin Funakoshi

Ιδρυτής του Σότοκαν-ρίου

Chojun Miyagi

Ιδρυτής του Γκότζου-ρίου

Kenwa Mabuni

Ιδρυτής του Σίτο-ρίου

Hironori Ohtsuka

Ιδρυτής του Γουάντο-ρίου

Στην Ιαπωνία τα διάφορα παραδοσιακά στυλ μελετήθηκαν ακόμα λεπτομερέστερα από διακεκριμένους πλέον Μάστερ-μελετητές και συγκεκριμενοποιήθηκαν οι ομοιότητες και οι διαφορές των διαφόρων διαφορετικών παραδοσιακών στυλ από τους πρώτους δασκάλους και τους μαθητές τους, με την χρονική εξέλιξη των τεσσάρων επικρατέστερων παραδοσιακών στυλ σε αντίστοιχες Εθνικές Ομοσπονδίες στην Ιαπωνία μετά το τέλος του Β'  Παγκοσμίου Πολέμου. Κοινό χαρακτηριστικό όλων των παραδοσιακών στυλ ήταν η ιεραρχία, ο σεβασμός και η επιδίωξη της τελειότητας του χαρακτήρα μέσω της τέχνης του καράτε.

Τέλος, το παραδοσιακό καράτε, δηλαδή τα παραδοσιακά στυλ, διεθνοποιήθηκε με τη διάδοσή του σε όλο τον κόσμο από αυτές τις παραδοσιακές Εθνικές Ιαπωνικές Ομοσπονδίες  με τη διασπορά υψηλόβαθμων δασκάλων σε όλο τον κόσμο διαφυλάσσοντας πάντα ως κόρη οφθαλμού την υψηλή ποιότητα των τεχνικών του και την αυθεντικότητα της φιλοσοφίας του, δηλαδή "τις παραδόσεις", διότι αποτελούσε πλέον πολιτιστική κληρονομιά του Ιαπωνικού Λαού στο πλαίσιο των BUDO, δηλαδή των Μαχητικών Τεχνών!

Από αυτά, τα πιο διαδεδομένα στυλ καράτε, που έφτασαν και στην Ελλάδα από το 1960 και μετά είναι: το Γουάντο-ρίου, το Σότοκαν-ρίου, το Γκότζου-ρίου και το Σίτο-ρίου, όπου κοινή λέξη "ρίου" σημαίνει "σχολή". Και αυτά έφτασαν και αναπτύχθηκαν στην Ελλάδα πολύ πριν δημιουργηθεί η πρόγονος της σημερινής Παγκόσμιας WKF, δηλαδή η World Union of Karate Organizations (WUKO).

Συνεπώς, για την Ελλάδα το "παραδοσιακό καράτε" το αποτελούν τα τέσσερα παραδοσιακά στυλ: Γουάντο-ρίου, Σότοκαν-ρίου, Γκότζου-ρίου και Σίτο-ρίου.

Περισσότερα στο δίδυμο άρθρο με κλικ εδώ!


 Β - Οι άμεσες παρανομίες της ΕΛΟΚ για την διαστρέβλωση του αποτελέσματος των ανωτέρω αποφάσεων των δικαστηρίων.

 

Από την αρχή της ανωτέρω δικαστικής διαμάχης το 1995 ο αθλητικός εγκληματίας Γιώργος Γερόλυμπος που καθόριζε από τότε και καθορίζει ακόμα και σήμερα τις αποφάσεις, τις πράξεις και την πορεία της ΕΛΟΚ, θέλοντας ακόμα διακαώς να αρπάξει και να ελέγχει και το "Παραδοσιακό Καράτε" είχε αρχίσει (από το 1995) να διαστρεβλώνει τις καταστάσεις με την ίδρυση μιας "μαϊμού" ομοσπονδίας ΕΟΠΕΚ (Ελληνική Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Παραδοσιακού Καράτε) με συλλόγους του Γιώργου Τσόγκα και του Μπιλ Ζαχόπουλου, η οποία είχε εγείρει δήθεν δικαιώματα επί του Παραδοσιακού Καράτε, είχε διαστρεβλώσει έγγραφα που κατέθεσε στην ακροαματική διαδικασία και είχε εξασφαλίσει επιστολές υποστήριξης από την Παγκόσμια WUKO της οποίας ήταν μέλος η ΕΛΟΚ, από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και από την ΓΓΑ. Όλα αυτά είχαν αντικρουστεί από την ΠΟΠΚ και την ΕΟΠΚ και είχαν μηδενιστεί ως προς την αλήθεια τους και την αξία τους με τελικό αποτέλεσμα τις ανωτέρω αποφάσεις των δικαστηρίων.

 

Βλέποντας να χάνει τα δικαστήρια ο Γερόλυμπος ακολούθησε έναν παράνομο δρόμο πολύ επικίνδυνο για την ΕΛΟΚ:

Έβαλε "χέρι" και τροποποίησε το Καταστατικό της και τον Εσωτερικό της Κανονισμό βάζοντας μέσα και στα δύο αυτά νομικά έγγραφα εκ του πλαγίου πονηρά άρθρα με στόχο να ελέγχει και το Παραδοσιακό Καράτε. Παραποίησε εκ του πλαγίου τον "Σκοπό" της ίδρυσης της ΕΛΟΚ, πράγμα που έχει σαν συνέπεια τον κίνδυνο ακύρωσης του Καταστατικού της! Πρόσθεσε στον Εσωτερικό Κανονισμό της ΕΛΟΚ την κάλυψη από αυτήν και των παραδοσιακών στυλ καράτε, πράγμα που εκ των αποφάσεων των δικαστηρίων προκύπτει ότι είναι δικαίωμα της ΠΟΠΚ! Το ίδιο έκανε και στο Καταστατικό της ΕΛΟΚ με διάφορες πονηρές τροποποιήσεις και σε τέτοιο βαθμό, ώστε η ΠΟΠΚ, της οποίας είμαι σήμερα πρόεδρος, να σκέπτεται πολύ σοβαρά πλέον να ζητήσει την ακύρωση του Καταστατικού της ΕΛΟΚ με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους συλλόγους και τους αθλητές της!!! Έκανε αγώνες των παράνομων παραδοσιακών στυλ καράτε και έστησε ολόκληρο σύστημα εξετάσεων για Νταν, πράγμα που ΔΕΝ έχει ούτε η ΕΛΟΚ αλλά ούτε και η παγκόσμια WKF, της οποίας είναι μέλος!

Σε όλες αυτές τις πράξεις του βρήκε αρωγούς, λόγω οικονομικού συμφέροντος προφανώς, όλους ανεξαιρέτων τους καραγκιόζηδες υψηλόβαθμους των παραδοσιακών στυλ καράτε, που υπήρχαν στην Ελλάδα! Τους έδωσε τη δυνατότητα ΔΗΘΕΝ να αποκοπούν τα Ελληνικά παραρτήματα των στυλ από τις πραγματικές παραδοσιακές ομοσπονδίες της Ιαπωνίας, ΔΗΘΕΝ να πάρουν μεγαλύτερα Νταν από την ΕΛΟΚ, ΔΗΘΕΝ να μπορούν να δίνουν οι ίδιοι ΝΤΑΝ μέσω ψευδών πλέον "παραδοσιακών στυλ" εισπράττοντας τα αντίστοιχα παράβολα των εξετάσεων ως προσωπικά τους έσοδα, κτλ. κτλ. Και όλοι αυτοί οι καραγκιόζηδες ενέδωσαν στο εκτεταμένο ψεύδος και την εκτεταμένη απάτη κατά των συλλόγων, των αθλητών και των γονέων τους!

 

Και ορίστε η μεγάλη ΑΠΑΤΗ όλων των ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ μεγαλο-δασκάλων και της ΕΛΟΚ με ενδεικτικά αποδεικτικά στοιχεία για όσα ανέφερα και όσα θα αναφέρω. Σας δίνω (με κλικ εδώ) ένα πακέτο με Ανακοινώσεις/ΕΛΟΚ-Αιτήσεις-Εξεταστέα Ύλη-Πίνακες Εξεταστών, όπου:

Στη σελ. 1 φαίνεται η πρόσφατη ανακοίνωση της ΕΛΟΚ για τις παράνομες εξετάσεις Νταν, που διενεργεί.

Στις σελ. 2-5 δίνονται δύο παλαιότερες προσκλήσεις της ΕΛΟΚ για παράνομες εξετάσεις Νταν που διενεργεί με χρεώσεις μάλιστα για τα Νταν-μαϊμού που δίνει.

Στις σελ. 6, 7 δίνονται οι αιτήσεις που συμπληρώνουν τα κορόιδα-θύματα της εκτεταμένης και πολύχρονης απάτης ως υποψήφιοι για τις παράνομες εξετάσεις Νταν-μαϊμού της ΕΛΟΚ!

Στις σελ. 8 έως 14 δίνονται οι παράνομες εξεταστικές ύλες για τα παραδοσιακά στυλ της παράνομης ΕΛΟΚ, πράγμα που αποτελεί ατράνταχτο στοιχείο εκτροπής από τον Σκοπό του αρχικού καταστατικού της με το οποίο πήρε την ειδική αθλητική αναγνώριση από την ΓΓΑ!!!

Τέλος, στις σελ. 15, 16 δίνονται οι καραμπινάτοι απατεώνες-εξεταστές, που εξαπατούν αθλητές και συλλόγους μαζί με τον Γερόλυμπο και την ΕΛΟΚ!

Οι Μεγαλο-Δάσκαλοι-Απατεώνες των Στυλ και Νταν προβάλλονται στους τελευταίους ειδικούς καταλόγους των Εξεταστών της ΕΛΟΚ ως κατωτέρω (από το site της ΕΛΟΚ):

Όλοι οι ανωτέρω απατεώνες δήθεν μεγαλο-δάσκαλοι της ΕΛΟΚ θα πρέπει να αιτιολογήσουν πρώτα όλα και ποιά ΝΟΜΙΜΑ Νταν έχουν πάρει οι ίδιοι, αμέσως μετά από ποιά ΝΟΜΙΜΗ ομοσπονδία τα πήραν, στη συνέχεια όλα και τι είδους ΝΟΜΙΜΑ Νταν δίνουν οι ίδιοι και από ποιά δήθεν ΝΟΜΙΜΗ ομοσπονδία με ΝΟΜΙΜΗ αρμοδιότητα προέρχονται αυτά!

 

Αλλά και πέρα από το εσωτερικό της ΕΛΟΚ, το εξωτερικό της πρόσωπο, δηλαδή οι αγώνες που διοργανώνει στο όνομά της μέσω της Sportdata και των Σταδίων, που της έχει παραχωρήσει το Κράτος ως εθνικής ομοσπονδίας Καράτε, η ΕΛΟΚ αποδεικνύεται να διοργανώνει επί χρόνια αγώνες των παραδοσιακών στυλ καράτε Σότοκαν, Γουάντο-ρίου, Γκότζου-ρίου, Σίτο-ρίου, Κυόκουσιν, Σίντοκαν και άλλων (?) χωρίς αυτό να γράφεται σαφώς στο καταστατικό της, ενώ σαφέστατα αντιβαίνει στις αποφάσεις των δικαστηρίων!!!

Στο σημείο αυτό είναι σκόπιμο να ρίξουμε μια ματιά στο καταστατικό της ΕΛΟΚ και μάλιστα στο Άρθρο 3, που περιγράφει τον "Σκοπό της ίδρυσης και Λειτουργίας της" και μάλιστα με ευρεία αντίληψη και όχι να κάνουμε τα στραβά μάτια. Δίνουμε κατωτέρω το Άρθρο 3 - ΣΚΟΠΟΣ από το ιδρυτικό καταστατικό του 1986 καθώς και από την τελευταία τροποποίηση του καταστατικού, που έγινε το 2008.

Κανονικά στο άρθρο αυτό δεν πρέπει να αλλάζει τίποτα απολύτως, διότι το άρθρο αυτό είναι ακριβώς η ταυτότητα της ομοσπονδίας και αν αλλάξει η ταυτότητα της ομοσπονδίας τότε πρέπει να πάρει καινούρια αναγνώριση από τη ΓΓΑ! Και όμως στο άρθρο αυτό, αλλά και στον Εσωτερικό Κανονισμό της ΕΛΟΚ, έγιναν πολλές πονηρές και δόλιες αλλαγές οι οποίες αποτελούν λόγους να ακυρωθεί το καταστατικό της και να "κλείσει η ΕΛΟΚ"!!! Και κανένας ποτέ δεν μίλησε για αυτές τις παρανομίες ούτε από μέσα από την ΕΛΟΚ (το ηθικό, αντιπολιτευτικό ΚΙΜΕ, ας πούμε!), ούτε από τη ΓΓΑ (οι ευσυνείδητοι υπάλληλοι που εποπτεύουν την ΕΛΟΚ, ας πούμε!)

 

Το Άρθρο 3 από το καταστατικό του 1986:

Το υπογραμμισμένο "αντίστοιχες Ομοσπονδίες των διαφόρων Κρατών", προφανώς εννοεί "αντίστοιχες ομοσπονδίες μοντέρνου καράτε των διαφόρων Κρατών, που είναι μέλη της WKF".

Το σε πλαίσιο (θ) επαναλαμβάνει εμφατικά με το "ομοειδείς" ό,τι εννοεί και η προηγούμενη φράση με το "αντίστοιχες"!

Για αυτόν ακριβώς τον Σκοπό δόθηκε η ειδική αθλητική αναγνώριση από τη ΓΓΑ στην ΕΛΟΚ και τίποτα απολύτως περισσότερο ή λιγότερο!!!

Τέλος, σε ολόκληρο το καταστατικό του 1986 πουθενά δεν γίνεται η οποιαδήποτε αναφορά σε μαύρες ζώνες και Νταν, συνεπώς το άθλημα του καράτε έχει σαν μοναδικό κριτήριο προόδου των αθλητών του τα αποτελέσματα των αγώνων με βάση τους κανονισμούς των αγώνων και μόνον αυτούς, όπως και όλα τα άλλα αθλήματα!!!

 

Το Άρθρο 3 από το καταστατικό της ΕΛΟΚ του 2008:

Εδώ έχουμε και λέμε από παρανομίες του ηλίθιου Γερόλυμπου, διότι εκτός από απατεώνας είναι και ηλίθιος:

Όσες παράγραφοι στο επόμενο έχουν τον ίδιο αριθμό με το προηγούμενο και δεν έχουν επισημάνσεις, τότε είναι ίδιες με τις αντίστοιχες παραγράφους του αρχικού καταστατικού.

Οι παρατηρήσεις των καραμπινάτων παρανομιών αρχίζουν από την (δ), στην οποία έχουν προστεθεί τα υπογραμμισμένα με κόκκινο τα οποία αποτελούν καραμπινάτη εκτροπή από το αρχικό καταστατικό της ΕΛΟΚ και άρα αποτελούν καραμπινάτο λόγο ακύρωσης του καταστατικού της!

Στην παράγραφο (ε) διευκρινίζεται και πάλι εμφατικά ότι "αντίστοιχες ομοσπονδίες των διαφόρων κρατών είναι τα μέλη της WKF", πράγμα που γίνεται και στην παράγραφο (θ)!!!

Επιπρόσθετα ας πούμε ότι η προσθήκη στο (ιδ) έναντι του παλαιού (ν) είναι μπαρούφες και ότι το (ιστ) ΔΕΝ είναι αρμοδιότητα της ΕΛΟΚ, διότι οι Σύνδεσμοι προπονητών και διαιτητών είναι πάντα ανεξάρτητοι από την ομοσπονδία ενός αθλήματος! Από πού κι ως πού ακούστηκε ο σύλλογος των υπαλλήλων να ανήκει στην επιχείρηση?

Τέλος, το (ιζ) αποτελεί μια κατάμουτρα ειρωνεία, διότι η ΕΛΟΚ εφαρμόζει κάθε "παράνομο και πρόσφορο" μέσο για να πηγαίνουν τα λεφτά της στις τσέπες του Γερόλυμπου!

Τονίζω ότι, ακόμα και αν η Παγκόσμια έχει υιοθετήσει από το 1986 μέχρι σήμερα και άλλα αθλήματα, ακόμα και τότε για να εντάξει η ΕΛΟΚ στον Σκοπό της αυτά τα νέα αθλήματα θα πρέπει 1) να κάνει τροποποίηση καταστατικού και 2) να πάρει νέα ειδική αθλητική αναγνώριση από τη ΓΓΑ, διότι πρέπει να ελεγχθεί αν θίγονται τα συμφέροντα άλλων αθλητικών ομοσπονδιών είτε αναγνωρισμένων είτε μη αναγνωρισμένων από τη ΓΓΑ!

Τέλος, σε ολόκληρο το καταστατικό του 2008 πουθενά δεν γίνεται η οποιαδήποτε αναφορά σε μαύρες ζώνες και Νταν, συνεπώς το άθλημα του καράτε έχει σαν μοναδικό κριτήριο προόδου των αθλητών του τα αποτελέσματα των αγώνων με βάση τους κανονισμούς των αγώνων και μόνον αυτούς, όπως και όλα τα άλλα αθλήματα!!!

 

Στα επόμενα θα μελετήσουμε τις παρανομίες 1) της ΕΛΟΚ, 2) των παρα-ομοσπονδιών των ψευδο-στύλ και 3) των απατεώνων δήθεν μεγαλο-δασκάλων!


 Γ - Οι παρανομίες της ΕΛΟΚ σχετικά με τα Νταν!

 ΠΟΤΕ η ΕΛΟΚ δεν είχε νόμιμο, έγκυρο και εγκεκριμένο Εσωτερικό Κανονισμό!

Η ΕΛΟΚ ιδρύθηκε το 1986 από 19 συλλόγους (τότε αρκούσαν πέντε) με το καταστατικό της προσαρμοσμένο στους κανονισμούς της WUKO, έτσι ώστε να γίνει μέλος της παγκόσμιας ομοσπονδίας WUKO (World Union of Karate Organizations), η οποία κάλυπτε παγκοσμίως το "Μοντέρνο Καράτε". Το ιδρυτικό της καταστατικό συντάχθηκε και πληκτρολογήθηκε κάτω από τη δική μου επίβλεψη στο δικό μου γραφείο, επί της οδού Ζαΐμη 38 στα Εξάρχεια, το οποίο γραφείο ήταν και η έδρα της ΕΟΕΚ ΔΩΡΕΑΝ για τα πρώτα πέντε χρόνια που δεν είχε έσοδα! Συνεπώς είμαι σε θέση να λέω ότι γνωρίζω τα πάντα από πρώτο χέρι και τόσο καλά όσο κανένας άλλος!

Η ΕΛΟΚ (τότε ΕΟΕΚ) έγινε αμέσως μέλος της WUKO, διότι μόνον έτσι μπορούσε να ζητήσει την αθλητική αναγνώριση από τη ΓΓΑ, και έκανε αίτηση στη ΓΓΑ το 1987 (?) για αυτή την αναγνώριση υποβάλλοντας τον σχετικό φάκελο. Ο φάκελος έμεινε για τρία χρόνια (!) στο συρτάρι του τότε Διευθυντή Αγωνιστικού Αθλητισμού, ο οποίος κάτι περίμενε αλλά δεν του ήρθε, και η αναγνώριση έγινε τον Φεβρουάριο του 1990.

Η επόμενη κίνηση της ΕΟΕΚ ήταν να διατυπώσει τον Εσωτερικό της Κανονισμό, πράγμα που έγινε σε Γενική Συνέλευση του 1992. Αυτός ο πρώτος Εσωτερικός Κανονισμός της ΕΟΕΚ πήρε έγκριση από τη ΓΓΑ το 1994!

Εκείνα τα χρόνια αντιμετωπίζαμε τον κίνδυνο του ... Κινγκ-Κονγκ στο Καράτε της εποχής, του Βασίλη Ζαχόπουλου με τους  συλλόγους του (έλεγε ότι είχε περί τους 80, αλλά και τους μισούς να είχε ήταν υπέρ-αρκετοί για να μας αλλοιώσει την ΕΟΕΚ), ο οποίος αν έμπαινε στην ΕΟΕΚ θα αλλοίωνε το καράτε, και για αυτό το λόγο στην ΕΟΕΚ αποφασίσαμε (χωρίς να έχουμε δικαίωμα για αυτό διότι οι σύλλογοι του Ζαχόπουλου είχαν ακριβώς τα ίδια δικαιώματα με οποιονδήποτε σύλλογο παραδοσιακού στυλ) να επιτείνουμε τις προσπάθειές μας για εξάπλωση των παραδοσιακών στυλ ακόμα και προς τους συλλόγους του Ζαχόπουλου για να διασωθεί η ποιότητα του καράτε.

 

Και τότε ήταν που άρχισαν οι χοντρές κόντρες για το ποιός θα προσηλύτιζε περισσότερους συλλόγους του Ζαχόπουλου και σαν μαθητές του στο δικό του στυλ, αλλά κυρίως σαν ψήφους συλλόγων για την επικράτηση στην ΕΛΟΚ! Και φυσικά στο ψητό όρμησε πρώτος ο Αθλητικός Απατεώνας Γιώργος Γερόλυμπος με το ψευτο-Σίτο-ρίου των Γιώργου Τσόγκα και Ανδρέα Παπαδημητρόπουλου με την βοήθεια του κολλητού του Γερόλυμπου από την Παγκόσμια του γελοίου Τόμυ Μόρις! Και το μεγάλο μπαμ έγινε τον Ιούνιο του 1994, όταν επιτροπή εξεταστών του Σότοκαν (με Οτάκε, Μπίκα και Κραββαρίτη μέσα) πέρασε σε εξετάσεις μαυροζωνάδες του Ζαχόπουλου και οι Γερόλυμπος-Τσόγκας-Κραββαρίτης σήκωσαν επανάσταση για να ακυρώσουν τις εξετάσεις αυτές, ενώ όλοι οι άλλοι έμειναν αμέτοχοι με ανοιχτό στόμα σαν χάνοι! Και ο Γερόλυμπος κατάφερε να προσηλυτίσει στο ψευδο-Σίτο-ρίου των Τσόγκα και Παπαδημητρόπουλου τη σαβούρα του Ζαχόπουλου και τότε ακριβώς άρχισε η καταστροφή της ΕΟΕΚ! Άντλησε δύναμη συλλόγων από αυτούς και σήμερα διοικεί την ΕΛΟΚ με τη στήριξη των συλλόγων του άχρηστου καράτε του Ζαχόπουλου μαζί βέβαια με τους προδότες των δασκάλων των παραδοσιακών στυλ!

{Για την ιστορία και μόνο θυμίζω, όπως έχω ξαναγράψει, ότι κατά το τέλος του 1994 αρχικά κινήθηκαν δικαστικά 23 σύλλογοι (μαζί τους και εγώ) και ζήτησαν Γενική Συνέλευση με θέμα τις παρανομίες του ΔΣ και όταν αυτό τους την αρνήθηκε έκαναν αίτηση στο δικαστήριο για τον ίδιο λόγο. Στη συνέχεια, αν θυμάμαι καλά, δόθηκε στον δικηγόρο μας από τον δικηγόρο του Γερόλυμπου απόφαση του ΔΣ με καθορισμό ημερομηνίας ΓΣ και ο δικηγόρος μας πρότεινε να μην δικάσουμε, αφού είχε οριστεί ημέρα για την ΓΣ. Μόλις πέρασε η ημέρα της δίκης και δεν πήγαμε, ο Γερόλυμπος ακύρωσε την ΓΣ και εξαπέλυσε τη γνωστή του στρατηγική των απειλών και εκβιασμών κατά των 23 συλλόγων με αποτέλεσμα τελικά να μείνουν πέντε! Αλλά εγώ, που το είχα προβλέψει, με πέντε συλλόγους και άλλον δικηγόρο είχαμε κάνει κρυφά και δεύτερη αίτηση στο δικαστήριο! Όταν δικάστηκε αυτή η δεύτερη αίτησή μας, ο Γερόλυμπος έφερε στο Δικαστήριο απόφαση του ΔΣ με καθορισμένη ημερομηνία για την ΓΣ και ο Πρόεδρος του Δικαστηρίου (με την απέραντη αφέλεια που χαρακτηρίζει τους δικαστές!) απέρριψε την αίτησή μας με το αιτιολογικό ότι είχε ήδη ορισθεί η ημέρα της ΓΣ, παρ’ όλο που του τονίσαμε ότι είχε ξαναγίνει το ίδιο. Φυσικά μόλις πέρασε η δίκη και ο Πρόεδρος απέρριψε και πάλι το αίτημά μας, ο Γερόλυμπος με τα πιόνια του ξανα-ακύρωσε την ημερομηνία της ΓΣ για δεύτερη φορά, δήθεν για να ... περιμένει την απόφαση του Δικαστηρίου!!! Οι πέντε απομείναντες σύλλογοι και οι εκπρόσωποί τους απειλήθηκαν και εκβιάστηκαν με τους ίδιους τρόπους με αποτέλεσμα να μείνω ΜΟΝΟΣ!}

Το αποτέλεσμα τότε ήταν η απόλυτη επικράτηση του Γερόλυμπου στην ΕΟΕΚ, ο Σανιώτης πρόεδρος, ο Μπίκας αντιπρόεδρος, ένας γελοίος Πασόκος και τελείως αγράμματος Νικήτας Οικονομάκης Γενικός Γραμματέας (καμιά σχέση με καράτε και ποτέ μου δεν κατάλαβα πώς κατάφερνε να κάνει ορθογραφικά λάθη ακόμα και στα ... σύμφωνα των λέξεων!), οι Μπουλούμπασης, Κοσμίδης και Πάσης μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Τσόγκας έγινε μάστερ με 5-6 Νταν και ο Παπαδημητρόπουλος, που έβαζε το καρατέγκι σαν ... πυτζάμα και έφερνε βόλτα την κοιλάρα του πάνω στο τατάμι βρέθηκε από το τίποτα στα 5-6 Νταν και αυτός Μάστερ και αρχηγός στυλ!!! Και όλα αυτά με την ανοχή και την συμμετοχή ΟΛΩΝ!!! Αυτή ακριβώς ήταν και η καταστροφή και του καράτε και της ΕΟΕΚ!!!

Τα χρόνια κύλησαν και τα στυλ λειτουργούσαν παράνομα υπό την ΕΟΕΚ, η οποία ως μέλος της WUKO όλοι γνωρίζαμε ότι δεν είχε κανένα δικαίωμα να βάζει στους συλλόγους τον περιορισμό της ένταξης στα στυλ. Παρ' όλα αυτά η ΕΟΕΚ είχε περάσει στον Εσωτερικό Κανονισμό της το 1992 (ο οποίος πήρε την έγκριση των ηλιθίων της ΓΓΑ το 1994, που είχαν μεσάνυχτα από τη λειτουργία του παγκόσμιου καράτε) την κάλυψη των στυλ και εξετάσεις για Νταν με εξεταστές για τα παραδοσιακά στυλ, πράγμα τελείως παράνομο! Αν ο Ζαχόπουλος είχε μυαλό θα τους την είχε κλείσει τότε την ΕΟΕΚ, αλλά τον είχαν παραμυθιάσει και αυτόν! Άλλωστε είναι κανόνας στη ζωή: ο παραμυθάς λόγω αυτο-υπερεκτίμησης της εξυπνάδας του παραμυθιάζεται πιο εύκολα από τον απλό άνθρωπο από έναν άλλο πιο παραμυθά!!!

Ο Πρώτος, λοιπόν, Εσωτερικός Κανονισμός της ΕΟΕΚ πέρασε από ΓΣ την 12-9-1992 και πήρε την έγκριση της ΓΓΑ την 9-2-1994, όπως σαφώς γράφεται στο τελευταίο του άρθρο. Με κλικ εδώ η πρώτη σελίδα του Πρακτικού της ΓΣ. Φυσικά ήταν όλος άκυρος, διότι η ΕΟΕΚ ΔΕΝ είχε στυλ καράτε και ως μέλος της Παγκόσμιας ΧΩΡΙΣ στυλ είχε υποχρέωση να δέχεται ως μέλος της οποιονδήποτε σύλλογο καράτε ό,τι καράτε και αν έκανε χωρίς καμιά ιεραρχία ζωνών. Με δυο λόγια: καρατέκα-άνθρωποι και καρατέκα-μαϊμούδες ήταν ισότιμα πλάσματα! Όλοι οι "μεγαλο-δάσκαλοι" ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ Έλληνες καρατέκα είναι υπεύθυνοι για αυτή την υπερ-εικοσαετή απάτη σε βάρος των μαθητών τους και του καράτε. Όλοι συμμετείχαν ενσυνείδητα με κίνητρο αρχικά την ανάσχεση των συλλόγων του Ζαχόπουλου, αλλά στη συνέχεια με κίνητρο τις μαύρες εισπράξεις από τις εξετάσεις εγχρώμων και μαύρων ζωνών και ό,τι άλλο είχε να κάνει με την εκμετάλλευση της λεγόμενης "ιεραρχίας", η οποία στην ουσία ήταν ανύπαρκτη για το μοντέρνο ή αθλητικό καράτε! Και το ότι η ιεραρχία ήταν ανύπαρκτη για το καράτε της WUKO είναι αυτονόητο, αφού η WUKO ιδρύθηκε το 1975 από κάθε καρυδιάς καρύδι στο καράτε και άρα ΔΕΝ είχε για αυτήν κανένα νόημα καμιά ιεραρχία!!!

Επομένως, ο Πρώτος Εσωτερικός Κανονισμός της ΕΟΕΚ (1994) ήταν άκυρος (μαϊμού !!!) για τα Νταν για τον λόγο ότι η WUKO ΔΕΝ περιλαμβάνει στους κανονισμούς της τίποτα σχετικό με εξετάσεις Νταν, εξεταστέα ύλη για Νταν και για την ιεραρχία των Νταν! Και με την επόμενη παράγραφο κλείνει ο Πρώτος Εσωτερικός Κανονισμός της ΕΟΕΚ, όπου φαίνεται και η έγκριση της ΓΓΑ, η οποία είχε και έχει μαύρα μεσάνυχτα για το είναι τα Νταν:

Και η απάτη των Νταν σε βάρος των αθλητών και των συλλόγων συνεχίστηκε!

Σε αυτό το σημείο παρεμβλήθηκαν χρονικά τα αποτελέσματα των παράλληλων δικαστηρίων ΕΛΟΚ κατά ΠΟΠΚ με την Απόφαση 72/11.1.1996 του Πρωτοδικείου Αθηνών και την Απόφαση 3914/11.5.2000 του Εφετείου Αθηνών

Ο Δεύτερος Εσωτερικός Κανονισμός, από όσα γνωρίζω ψηφίστηκε σε ΓΣ την 10-8-2000 και δεν έχω την ημερομηνία έγκρισής του από τη ΓΓΑ. Μπορεί να πήρε έγκριση, αλλά μπορεί και να μην πήρε! Πιστεύω ότι δεν θα είχε πάρει, διότι ήδη είχε βγει και τεθεί σε ισχύ η τελεσίδικη Απόφαση 3914/11.5.2000 του Εφετείου Αθηνών κατά την οποία το "παραδοσιακό καράτε" και άρα και η ιεραρχία των στυλ και των Νταν ανήκε στην ΠΟΠΚ. Επομένως, πιστεύω ότι η ΓΣ της 10-8-2000 (κατακαλόκαιρο!) ήταν μια σπασμωδική κίνηση του Γερόλυμπου με σκοπό να καταστρατηγήσει την Απόφαση του Εφετείου που δικαίωνε την ΠΟΠΚ με συνέπεια να ανήκουν σε αυτήν τα δικαιώματα του παραδοσιακού καράτε και άρα κάθε παραδοσιακού στυλ καράτε και για τον λόγο των δικαστηρίων δεν την υπέβαλε ποτέ στη ΓΓΑ!!! Αυτό ήταν παράνομο! Η επόμενη τελευταία παράγραφος αυτού του κανονισμού ΔΕΝ αναφέρει έγκριση της ΓΓΑ:

Όπως και να έχει το πράγμα είναι προφανές ότι ο Δεύτερος αυτός Εσωτερικός Κανονισμός της ΕΟΕΚ ήταν ΑΚΥΡΟΣ ως προς τα Νταν για τρεις λόγους:

1) λόγω του ότι η WUKO/WKF ΔΕΝ περιλαμβάνει στους κανονισμούς της τίποτα σχετικό με την ιεραρχία των Νταν,

2) λόγω και της Απόφασης 3914/11.5.2000, που κρίνει τελεσίδικα ότι η ΠΟΠΚ καλύπτει αποκλειστικά το Παραδοσιακό Καράτε από το 1995, και

3) λόγω μη έγκρισής του από τη ΓΓΑ!!!

Αυτός, όμως, ο Δεύτερος Εσωτερικός Κανονισμός μπήκε σε εφαρμογή από την ΕΟΕΚ την 11-8-2000, αφού πρώτα καταργήθηκε ο προηγούμενος Πρώτος! Άρα αν ο Δεύτερος αποδεικνύεται ότι είναι άκυρος, τότε η ΕΟΕΚ λειτουργούσε ΧΩΡΙΣ Εσωτερικό Κανονισμό από την 11-8-2000, διότι ο προηγούμενος είχε ήδη καταργηθεί, αφού κάθε νέος Εσωτερικός Κανονισμός εφαρμοζόταν από την ΕΟΕΚ αμέσως από την επόμενη μέρα από την ψήφισή του από την ΓΣ χωρίς να περιμένει την έγκριση της ΓΓΑ! Απόδειξη για αυτό είναι το ότι περνούσαν από τη ΓΣ νέο Εσωτερικό Κανονισμό χωρίς να έχουν εγκρίσεις για τους προηγούμενους!

Από το 2000 η ΕΟΕΚ άρχισε να προχωράει στα τυφλά χωρίς νόμιμο Εσωτερικό Κανονισμό!

 

Ο Τρίτος Εσωτερικός Κανονισμός της ΕΛΟΚ (κάποτε άλλαξε το όνομά της!) εγκρίθηκε από ΓΣ την 21-9-2009, υποβλήθηκε στη ΓΓΑ για έγκριση, αναπέμφθηκε από τη ΓΓΑ στην ΕΛΟΚ με την παρατήρηση να χωριστούν τα κεφάλαιά του, ώστε να ελεγχθούν και εγκριθούν αυτοτελώς, και ΔΕΝ ξανα-υποβλήθηκε ΠΟΤΕ για έγκριση από την ΕΛΟΚ στη ΓΓΑ, όπως θα δούμε και πιο κάτω!!! Πιθανόν κάποιος εκεί στη ΓΓΑ μπορεί να είδε επίσης ότι και ο προηγούμενος δεν είχε εγκριθεί από την ΓΓΑ! Η επόμενη τελευταία παράγραφος δεν έγραφε ποτέ την έγκρισή του από τη ΓΓΑ:

 

Συνεπώς, και ο Τρίτος Εσωτερικός Κανονισμός ήταν άκυρος για τρεις καραμπινάτους λόγους:

1) λόγω του ότι η WUKO/WKF ΔΕΝ περιλαμβάνει στους κανονισμούς της τίποτα σχετικό με την ιεραρχία των Νταν,  

2) λόγω της τελεσίδικης Απόφασης 3914/11.5.2000 του Εφετείου υπέρ της ΠΟΠΚ, αλλά και λόγω της αμετάκλητης Απόφασης 110/29.1.2003 του Αρείου Πάγου υπέρ της ΠΟΠΚ, και

3) λόγω μη έγκρισής του από τη ΓΓΑ!!!

 

Ο Τέταρτος Εσωτερικός Κανονισμός της ΕΛΟΚ πέρασε πρόσφατα από τη ΓΣ την 6-2-2016 και υποτίθεται ότι είναι αυτός που βρίσκεται σε ισχύ ΣΗΜΕΡΑ! Αλλά αυτός δεν υποβλήθηκε ποτέ στη ΓΓΑ για έγκριση! Συνεπώς και αυτός είναι καραμπινάτα ΑΚΥΡΟΣ, αφού και στην επόμενη τελευταία του παράγραφο δεν γράφει την έγκριση της ΓΓΑ:

2 - Οι ανίκανοι και άχρηστοι πολιτικοί προϊστάμενοι, διευθυντές και υπάλληλοι της ΓΓΑ, η οποία υποτίθεται ότι εποπτεύει τις αθλητικές ομοσπονδίες της χώρας, επί 20 χρόνια βλέπουν με το βλέμμα της ... "αγελάδας, που βλέπει τα τρένα να περνούν" τον Αθλητικό Εγκληματία Γιώργο Γερόλυμπο να λειτουργεί την ΕΛΟΚ με παράνομους ή/και ανύπαρκτους Εσωτερικούς Κανονισμούς αναπτύσσοντας δραστηριότητες εκτός του αθλητικού ΣΚΟΠΟΥ της ΕΛΟΚ και παίζουν το ... πουλί τους επιχορηγώντας επί 20 χρόνια την παράνομη ΕΛΟΚ με τα λεφτά του Έλληνα Πολίτη και τα προνόμια του αθλητικού νόμου!

Συνεπώς, και ο Τέταρτος Εσωτερικός Κανονισμός ήταν άκυρος για τρεις καραμπινάτους λόγους:

1) λόγω του ότι η WUKO/WKF ΔΕΝ περιλαμβάνει στους κανονισμούς της τίποτα σχετικό με την ιεραρχία των Νταν,

2) λόγω της τελεσίδικης Απόφασης 3914/11.5.2000 του Εφετείου υπέρ της ΠΟΠΚ, αλλά και λόγω της αμετάκλητης Απόφασης 110/29.1.2003 του Αρείου Πάγου υπέρ της ΠΟΠΚ, και

3) λόγω μη έγκρισής του από τη ΓΓΑ!!!

 

Απόδειξη του ότι ο Τρίτος και Τέταρτος Εσωτερικός Κανονισμός της ΕΛΟΚ δεν έχουν την έγκριση της ΓΓΑ αποτελούν οι επόμενες δύο επιστολές της ΓΓΑ προς τον σύλλογο του Τάσου Πανουσόπουλου, που έκανε σχετικό ερώτημα:

1) Η από 1-4-2016 επιστολή της ΓΓΑ προς Αναστάσιο Πανουσόπουλο, που λέει ότι ο Εσωτερικός Κανονισμός του 2009 επιστράφηκε στην ΕΛΟΚ για διορθώσεις, ενώ το 2016 δεν υποβλήθηκε κανένας Εσωτερικός Κανονισμός της ΕΛΟΚ για έγκριση από τη ΓΓΑ

2) Η από 21-4-2016 επιστολή της ΓΓΑ προς Αναστάσιο Πανουσόπουλο, που λέει ότι αυτός του 2009 ποτέ δεν επανυποβλήθηκε για έγκριση! (Πράγμα που οι βλάκες απέφυγαν ή ξέχασαν να γράψουν στην πρώτη τους επιστολή!)

 

Εκ των ανωτέρω προκύπτουν δύο τεράστιες παρανομίες για τον Γερόλυμπο, την ΕΛΟΚ και όλα της τα διοικητικά συμβούλια:

Για τον Πρώτο Εσωτερικό Κανονισμό της ΕΛΟΚ και όσον αφορά στα Νταν, την ιεραρχία και ότι προκύπτει από αυτά όλα είναι παράνομα:

1) από την ίδρυσή της ΕΛΟΚ μέχρι σήμερα λόγω αντίφασης με τους κανονισμούς της WUKO/WKF και

2) από το 1995, που ιδρύθηκε η ΠΟΠΚ, μέχρι σήμερα λόγω παράβασης των αποφάσεων των δικαστηρίων της ΕΛΟΚ με την ΠΟΠΚ!

Για όλους τους επόμενους Εσωτερικούς Κανονισμούς της ΕΛΟΚ όλα είναι παράνομα από τον Εσωτερικό Κανονισμό του 2000 μέχρι σήμερα λόγω:

1) αντίφασης με τους κανονισμούς της WUKO/WKF,

2) παράβασης των αποφάσεων των δικαστηρίων της ΕΛΟΚ με την ΠΟΠΚ, και

3) μη έγκρισης του κάθε Εσωτερικού Κανονισμού από τη ΓΓΑ!!!

 

Άμεση συνέπεια της ανυπαρξίας Εσωτερικού Κανονισμού εκτός από τις παράνομες εξετάσεις για Νταν και τις εισπράξεις των σχετικών παραβόλων είναι προφανώς και οι συνθέσεις των Δικαστικών Επιτροπών, οι τιμωρίες συλλόγων και ατόμων από αυτές και κάθε τι άλλο που ορίζεται από τους μη εγκεκριμένους ή/και παράνομους Εσωτερικούς Κανονισμούς της ΕΛΟΚ! Σε όλα αυτά ας προστεθεί και το ότι δεν υπάρχει δημοσιευμένος από την ΕΛΟΚ κατάλογος-μητρώο των Μαύρων Ζωνών Νταν που έχει ή ίδια εκδώσει, πράγμα που αποδεικνύει το ότι πρόκειται για μια βρώμικη δουλειά που γίνεται στα κρυφά και μουλωχτά, ώστε να κρύβονται εύκολα η παρανομία, οι εύνοιες και οι εισπράξεις!!!

Τελικό συμπέρασμα: Τα άκυρα ψευδο-Νταν της ΕΛΟΚ είναι προφανές ότι η ΠΟΠΚ ΔΕΝ τα αναγνωρίζει!


Εδώ θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι είναι πλέον περιττό να υποβάλλει η ΕΛΟΚ οποιονδήποτε Εσωτερικό Κανονισμό με Νταν για έγκριση στη ΓΓΑ, διότι ως Πρόεδρος της ΠΟΠΚ σας δηλώνω ότι η ομοσπονδία μας θα καταθέσει με εξώδικο στη ΓΓΑ τις αποφάσεις των δικαστηρίων, που την δικαιώνουν, ακυρώνοντας όλα τα Νταν που έχει δώσει η ΕΛΟΚ μέχρι σήμερα και μπλοκάροντας έτσι κάθε παρανομία της ΕΛΟΚ να δίνει Νταν, διότι σε ενάντια περίπτωση θα βρεθεί και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός υπόλογος για μη συμμόρφωση της ΓΓΑ με τις αποφάσεις των ανωτάτων δικαστηρίων της χώρας! Συνεπώς, Νταν ... πάπαλα για την ΕΛΟΚ! Ξεχάστε τα!


 Δ - Η συμμετοχή και ευθύνη της εγκληματικής ΓΓΑ!

 

Εξ όλων των ανωτέρω προκύπτει επίσης ότι η εγκληματικά απατεώνισσα ΕΛΟΚ έχει παρασύρει και την εγκληματικά αδιάφορη και ανίδεη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού να δίνει επαγγελματικά διπλώματα εμπειρικών προπονητών με απαραίτητη προϋπόθεση την κτήση Νταν κάθε υποψηφίου από την ΕΛΟΚ! Τέτοιοι καραγκιόζηδες είναι κι αυτοί!!!

 

Η "Πυραμίδα της Απάτης" επιβεβαιώνεται και "βελτιώνεται" στην ακόλουθη μορφή με τις επόμενες επεξηγήσεις:
 

1- Στην κορυφή της Πυραμίδας βρίσκονται οι εκάστοτε υπεύθυνοι της ΓΓΑ μαζί με τους υπαλλήλους της, οι οποίος αδιαφορούν ή/και καλύπτουν και υποστηρίζουν τις παρανομίες του Γερόλυμπου και της ΕΛΟΚ με αντάλλαγμα να έχουν πολιτικό έρεισμα στο επίπεδο των ομοσπονδιών, συλλόγων και απλών ψηφοφόρων.

2- Αποκάτω ο Αθλητικός Εγκληματίας Γιώργος Γερόλυμπος (σαλτιμπάγκος των αθλητικών ομοσπονδιών ΕΛΟΚ, ΕΦΕΟΖ, ΕΟΠΕΚ, ΕΟΧ, ΕΟΤΡΙ, ΕΟΚ, ΕΟΠΚ, ΕΟΣ, BKF, EKF, WKF και άλλων) ο οποίος ελέγχει το ΔΣ και τους Τεχνικούς της ΕΛΟΚ και διαχειρίζεται ανεξέλεγκτα διοικητικά και οικονομικά το ανθρώπινο και το υλικό δυναμικό της.

3- Αποκάτω το ΔΣ της ΕΛΟΚ του οποίου ένα-ένα τα άτομα απολαμβάνουν των προσωπικών τους προνομίων σαν άτομα και σαν σύλλογοι-σχολές έναντι του αποκάτω επιπέδου των αρχιεκπαιδευτών και των τεχνικών, "πληρώνοντας" τον Γερόλυμπο με την ανοχή τους στις εξώφθαλμες οικονομικές και διοικητικές παρανομίες του.

4- Να που επιβεβαιώνεται και η εκμετάλλευση όλων των αθλητών της ΕΛΟΚ δια των παράπλευρων, παράνομων, ψευτο-ομοσπονδίων των δήθεν παραδοσιακών στυλ καράτε από τους Γερόλυμπο, Παπαδημητρόπουλο, Μπίκα, Κραβαρίτη, Οτάκε, Τσόγκα, Σανιώτη, Κέυβαν Γκάζι, Ζαρουχλιώτη, Μπουλούμπαση, Κοσμίδη, Πάση κτλ. Η ΕΛΟΚ δεν έχει να διδάξει τίποτα για το καράτε παρά μόνο κανονισμούς αγώνων. Το καράτε το διδάσκουν οι παρα-ομοσπονδίες παριστάνοντας τα "παραδοσιακά στυλ", ενώ οι εκπαιδευτές και οι σύλλογοι-επιχειρήσεις τους εισπράττουν από αυτό για την εκπαίδευση και τις ζώνες. Αλλά για τις ζώνες ξανα-εισπράττει και η ΕΛΟΚ από όλους τους αθλητές-κορόιδα με τις "ευλογίες" και την επιχορήγηση της ΓΓΑ!!!

5- Οι Αρχιεκπαιδευτές (αρχηγοί στυλ!!!) και οι δήθεν τεχνικές επιτροπές: άνθρωποι με τίτλους από το ΔΣ για προσωπική αυτοπροβολή και οικονομικές απολαβές από εξετάσεις, σεμινάρια και διαιτησίες αγώνων. Πώς να μην στηρίζουν με τους συλλόγους τους ένα τέτοιο ΔΣ που τους δίνει "Φαΐ"???

6- Με την υποστήριξη του προηγουμένου επιπέδου λειτουργούν και κονομάνε οι προπονητές, οι διαιτητές και οι σύλλογοι-σχολές. Ένα πτυχίο εμπειρικού προπονητή είναι σήμερα μια οικονομική λύση για πολλούς που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Πληρώνουν όσο-όσο μια μαϊμού τεχνική κατάρτιση στους αφέντες του πιο πάνω επιπέδου για να μπορέσουν με τη σειρά τους να στήσουν μια σχολή και να εισπράττουν από τα κορόιδα του αποκάτω επιπέδου.

7- Αθλητές, γονείς και φορολογούμενοι που δίνουν με εμπιστοσύνη τα λεφτά τους στους συλλόγους για να γυμναστούν τα παιδιά τους και την εμπιστοσύνη τους στον κάθε Βασιλειάδη και Συναδινό να διοικήσει αξιοκρατικά την ανάπτυξη του αθλητισμού (επιχορηγήσεις ομοσπονδιών, θέσεις αθλητών στο δημόσιο, εισαγωγές αθλητών στα πανεπιστήμια) και εκείνος διευκολύνει τους διάφορους αθλητικούς εγκληματίες τύπου Γερόλυμπου για την εξασφάλιση της επανεκλογής του και ό,τι άλλο!!!


 Δ - Καραμπινάτη φοροδιαφυγή σε πρώτη φάση των παράνομων παρα-ομοσπονδιών

 από τις εισπράξεις των παραβόλων για τις εξετάσεις ψεύτικων ΝΤΑΝ!

 

Και εδώ έρχεται να στοιχειοθετείται η απάτη είκοσι χρόνων του Γερόλυμπου και όλων των μεγαλο-δασκάλων του καράτε της ΕΛΟΚ σε βάρος των αθλητών και των συλλόγων. Έχουν καταντήσει τη δημόσια ομοσπονδία μαγαζί τους τίγκα στα κλεφτρόνια, ενώ επί είκοσι χρόνια οι αρμόδιοι στη ΓΓΑ πολιτικοί προϊστάμενοι και Διευθυντές και υπάλληλοι κοιτάζουν ... σαν αγελάδες τα τρένα να περνούν!!! Όλα καταγγέλλονται χρόνια ολόκληρα και κανένας δεν συγκινείται, βλέπε και το άρθρο:

5/3/2014 -   ΕΛΟΚ-ΓΓΑ:  Η Πυραμίδα της Απάτης! Πώς η ΓΓΑ υποθάλπει μια εκτεταμένη φοροδιαφυγή!

Με βάση το χωρίς Νταν και ιεραρχία καράτε της WKF και τις ανωτέρω αναφερόμενες αποφάσεις των δικαστηρίων στον δικαστικό αγώνα ΕΛΟΚ κατά ΠΟΠΚ, οι οποίες όπως είπαμε αποφαίνονται υπέρ της ΠΟΠΚ και αποτελούν πλέον ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ για τη χώρα μας, η ΠΟΠΚ είναι η μοναδική Ελληνική ομοσπονδία που καλύπτει το Παραδοσιακό Καράτε από το 1995!

3 - Οι ανίκανοι και άχρηστοι πολιτικοί προϊστάμενοι, διευθυντές και υπάλληλοι της ΓΓΑ, η οποία υποτίθεται ότι εποπτεύει τις αθλητικές ομοσπονδίες της χώρας, επί 20 χρόνια βλέπουν με το βλέμμα της ... "αγελάδας, που βλέπει τα τρένα να περνούν" τον Αθλητικό Εγκληματία Γιώργο Γερόλυμπο να λειτουργεί την ΕΛΟΚ και τις παράνομες ψευδο-ομοσπονδίες χωρίς νομική και φορολογική οντότητα παραδίνοντας στην στυγνή εκμετάλλευση του Γερόλυμπου τους αθλητές και τους συλλόγους της ΕΛΟΚ από τις ψευδο-ομοσπονδίες των ψευδο-στύλ και από τους ανήθικους, εκβιαστές και εκμεταλλευτές "μεγαλο-δασκάλους", οι οποίοι απομυζούν από τους αθλητές 100-150 "μαύρα" ευρώ για κάθε Νταν από τις ψευδο-ομοσπονδίες και άλλα τόσα 100-150 ευρώ από την ΕΛΟΚ ... για το ίδιο Νταν, και παίζουν το ... πουλί τους επιχορηγώντας επί 20 χρόνια την παράνομη ΕΛΟΚ με τα λεφτά του Έλληνα Πολίτη και τα προνόμια του αθλητικού νόμου!

Επειδή η ΕΛΟΚ δεν μπορούσε να περιλάβει στο καταστατικό της την κάλυψη των τεσσάρων παραδοσιακών στυλ, αφού τέτοιος όρος δεν υπάρχει στο καταστατικό της Παγκόσμιας WKF, αλλά και επειδή ήδη είχε χάσει στα δικαστήρια με την ΠΟΠΚ το δικαίωμα των παραδοσιακών στυλ, επινοήθηκε η παράλληλη λειτουργία άτυπων παρα-ομοσπονδιών Σότοκαν, Γουάντο-ρίου, Σίτο-ρίου και Γκότζου-ρίου χωρίς νομικές και φορολογικές νομιμοποιήσεις, δηλαδή μιλάμε για τέσσερεις "παραδοσιακές εγκληματικές συμμορίες για ξέπλυμα εσόδων από παράνομες δραστηριότητες", μέσα στην τρέλα της παρανομίας και του μαύρου χρήματος.

Η ΔΟΕ αναγνώρισε το 1993 σε σύνοδό της την ITKF ως την παγκόσμια ομοσπονδία που καλύπτει το "παραδοσιακό καράτε" και την WKF ως την παγκόσμια ομοσπονδία που καλύπτει το "μοντέρνο καράτε"! Η ITKF, όμως, ήταν συνέχεια των παραδοσιακών στυλ καράτε και διατήρησε την αξιολόγηση της τεχνικής κατάρτισης των ασχολουμένων με βάση τα παραδοσιακά στυλ και τους βαθμούς ιεραρχίας τους τα Νταν, ενώ η WKF γεννήθηκε από το μηδέν στην ουσία το 1975 και δεν είχε καμιά παράδοση στυλ καράτε και αξιολόγησης μαύρων ζωνών (Νταν), δηλαδή δεν είχε Νταν, όπως ακριβώς δεν έχει και σήμερα.

1975:

Γέννηση της WKF!

Η παγκόσμια WKF, λοιπόν, ως αρμόδια για το μοντέρνο καράτε ή "σπορ-καράτε" δεν έχει στυλ καράτε και αξιολόγηση μαύρων ζωνών (Νταν), πράγμα που αποδεικνύεται και από τη ανυπαρξία σχετικών κανονισμών διδασκόμενης ύλης και εξετάσεων, και συνεπώς η ελεγχόμενη ΕΛΟΚ ως μέλος της WKF επίσης δεν μπορεί να έχει στυλ καράτε και τεχνική αξιολόγηση μαύρων ζωνών (Νταν)!

Αυτό το γεγονός είχε εντοπιστεί και κατανοηθεί από τα διοικητικά συμβούλια του 1990 (μέλος των οποίων ήμουν και εγώ) και είχαμε αποφασίσει σε βάθος χρόνου 2 ετών να αποσυνδέσουμε το καράτε της ΕΛΟΚ (τότε ΕΟΕΚ) από τα παραδοσιακά στυλ. Με την επικράτηση, όμως, του Γερόλυμπου στην ΕΟΕΚ από το 1994 η προηγούμενή μας απόφαση περί αποσύνδεσης του καράτε της ΕΟΕΚ από τα Νταν αντιστράφηκε και εφαρμόστηκε ακριβώς το αντίθετο, μόνο που, ελλείψει της έννοιας των Νταν στους κανονισμούς της παγκόσμιας, δημιουργήθηκαν "εικονικές ψευδο-ομοσπονδίες" δήθεν "ψευδο-παραδοσιακών στυλ", οι οποίες με δικές τους πλέον ανύπαρκτες νομικά και φορολογικά, και άρα παράνομες, οργανώσεις έβαλαν σε εφαρμογή την αξιολόγηση των καρατέκα με ψευδο-ντάν. Με τα χρόνια η ΕΛΟΚ αποθρασύνθηκε και έχει πλέον εγκαθιδρύσει μηχανισμό ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ εξετάσεων για Νταν και από την ΕΛΟΚ, έχει καθορίσει ακόμα και εξεταστέα ύλη με ταρίφες σε ευρώ για την παράνομη αυτή δραστηριότητά της, ενώ για κάθε εξεταζόμενο για Νταν από την ΕΛΟΚ αποτελεί προϋπόθεση η κτήση του ίδιου Νταν από κάποια ψευδο-ομοσπονδία κάποιου ψευδο-στυλ!!!

Η στυγνή εκμετάλλευση των αθλητών και των συλλόγων από την ΕΛΟΚ, από τις ψευδο-ομοσπονδίες των ψευδο-στύλ και από τους ανήθικους, εκβιαστές και εκμεταλλευτές "μεγαλο-δασκάλους" απομυζά από τους αθλητές 100-150 ευρώ για κάθε Νταν από τις ψευδο-ομοσπονδίες και άλλα τόσα 100-150 ευρώ από την ΕΛΟΚ ... για το ίδιο Νταν!!!

 

Ο Γερόλυμπος, λοιπόν, εγκαθίδρυσε την "Πυραμίδα της Απάτης των Νταν" δια μέσου των επόμενων Ψευδο-ομοσπονδιών (λεπτομέρειες με κλικ εδώ):

1α - Shito-ryu = με επικεφαλής αρχικά τους Γιώργο Τσόγκα και Ανδρέα Παπαδημητρόπουλο

1β - KOI = Kobe Osaka International = Σίτο-ρίου δεύτερης γενιάς με επικεφαλής τον Ανδρέα Παπαδημητρόπουλο.

1γ - ISSO = International Shito-ryu Shotokan Organization = προσωπική ομοσπονδία του Γερόλυμπου με επικεφαλής τον Κέιβαν Γκάζι δήθεν για το Σότοκαν στην Ελλάδα και τον γιό του Ντάριο Γκάζι στην Αγγλία και τον Παναγιώτη Χονδροματίδη για το Σίτο-ρίου.

2 - SKIF-Hellas = Shotokan Karate International - Hellas = με επικεφαλής τους Νικήτα Ζαρουχλιώτη και Κέιβαν Γκάζι.

3 - Wado-ryu = με επικεφαλής τους Χρήστο Μπουλούμπαση και Γρηγόρη Βόβλα.

4 - Goju-ryu = με επικεφαλής τον Πέτρο Πάση.

5 - Shotokan = με επικεφαλής τους Γιώργο Σανιώτη, Γιώργο Μπίκα, Άρη Κραββαρίτη και Κώστα Γκουβούση.

6 - Kyokushinkai - με επικεφαλής τον Γιώργο Κοσμίδη.

 

Παρατήρηση: Από ότι βλέπουμε, κάθε μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ ή Τεχνικής Επιτροπής ήταν αρχηγός και σε μια δική του ψευδο-ομοσπονδία, σήμα κατατεθέν της "Δομής και Ιεραρχίας της Εγκληματικής Οργάνωσης" για την εκμετάλλευση της ΕΛΟΚ και του Καράτε!!!

 

Με αυτό τον τρόπο η ΕΛΟΚ έβαλε σε εφαρμογή και έχει εγκαθιδρύσει ακόμα και σήμερα την "Πυραμίδα της Απάτης των Νταν" δια μέσου των Ψευδο-ομοσπονδιών, δηλαδή της "τεχνικής αξιολόγησης" δια μέσου δήθεν των παραδοσιακών στυλ καράτε, και άρα την ανάγκη για τους αθλητές, τους προπονητές και τους διαιτητές να αξιολογούνται τεχνικά πρώτα από τις ψευδο-ομοσπονδίες, με στόχο την οικονομική τους απομύζηση από αυτούς που διαχειρίζονται την κάθε ψευδο-ομοσπονδία και την ταυτόχρονη χειραγώγηση των τεχνικών, των συλλόγων, της ΕΛΟΚ και του αθλήματος. Αυτό αποτελεί την μακροχρόνια βασική και καραμπινάτη απάτη του Γερόλυμπου και του Συρφετού που διοικεί την ΕΛΟΚ από το 1995, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί αναμφίβολη εκτροπή της ΕΛΟΚ από τον Σκοπό του αρχικού καταστατικού της, με τον οποίο πήρε την ειδική αθλητική αναγνώριση από την ΓΓΑ!

Αυτό σημαίνει ότι η όλη απάτη των δήθεν παραδοσιακών στυλ στήθηκε εν γνώσει όλων και με σκοπό την εξουσία στο χώρο του καράτε και την απολαβή παράνομων κερδών και μαύρου χρήματος από τις εξετάσεις εγχρώμων και μαύρων ζωνών.

Και ο όλος μηχανισμός στήθηκε με τη διπλή απάτη να απαιτεί η ΕΛΟΚ να δίνουν εξετάσεις οι ενδιαφερόμενοι για μαύρες ζώνες Νταν στην ΕΛΟΚ, αφού πρώτα έχουν πάρει με εξετάσεις το ίδιο Νταν από τις παρα-ομοσπονδίες των παράνομων στυλ. Και οι αθλητές και οι γονείς πληρώνουν εκβιαζόμενοι επί είκοσι χρόνια! Και τα Νταν αυτά τα έχουν επιβάλει εκβιαστικά, διότι ζητούνται ως προϋποθέσεις για την παρακολούθηση των σχολών προπονητών!

Το θράσος τους, όμως, έχει ξεπεράσει κάθε όριο , διότι για να "αρμέξουν" ακόμα περισσότερο αθλητές, γονείς και συλλόγους οι συνεργαζόμενοι απατεώνες της ΕΛΟΚ και των παρα-ομοσπονδιών (στο ΔΣ της ΕΛΟΚ ήταν οι αρχηγοί των δήθεν στυλ) θέτουν τους παράνομους αγώνες των στυλ δήθεν "υπό την αιγίδα" της ΕΛΟΚ, ώστε να χρησιμοποιούν τις παρεχόμενες διευκολύνσεις προνομίων, εγκαταστάσεων και σταδίων από το Κράτος στην ΕΛΟΚ υπό την εκμετάλλευση των παρα-ομοσπονδιών (κοινώς παραμάγαζων) και των κρυφών δήθεν "οργανώσεών" τους.

Τα ανωτέρω θα γίνουν εύκολα αντιληπτά αν εξετάσουμε μία-μία τις λειτουργίες των παράνομων στυλ καράτε στα επόμενα:


 Ε - Το παράνομο στυλ του Σίτο-ρίου μιας ανύπαρκτης οργάνωσης Σίτο-ρίου!

 

3 - Οι ανίκανοι και άχρηστοι πολιτικοί προϊστάμενοι, διευθυντές και υπάλληλοι της ΓΓΑ, η οποία υποτίθεται ότι εποπτεύει τις αθλητικές ομοσπονδίες της χώρας, επί 20 χρόνια βλέπουν με το βλέμμα της ... "αγελάδας, που βλέπει τα τρένα να περνούν" τον Αθλητικό Εγκληματία Γιώργο Γερόλυμπο να έχει δημιουργήσει μια συμμορία συλλόγων καράτε και με αυτήν να έχει μετατρέψει σε "μαγαζί του" τις αθλητικές ομοσπονδίες του κέρλινγκ, του τριάθλου και του καράτε και παίζουν το ... πουλί τους επιχορηγώντας επί 15 χρόνια και τις τρεις αυτές ομοσπονδίες με τα λεφτά του Έλληνα Πολίτη και τα προνόμια του αθλητικού νόμου!

Μία αρχική μορφή του μαϊμού-Σίτο-ρίου και δύο επόμενες μεταλλάξεις:

1α - Η πρώτη οργάνωση Shito-ryu εμφανίστηκε ως σύλλογος με επικεφαλής αρχικά τους απατεώνες Γιώργο Τσόγκα (4 νταν αμφιβόλου προέλευσης) και Ανδρέα Παπαδημητρόπουλο (2 νταν από τη .. σημαία!) και έδρα έναν σύλλογό τους! Με κλικ εδώ διαβάζετε την ιστορία του Γιώργου Τσόγκα! Δεξιά οι Μάστερς!!!

- Η προηγούμενη οργάνωση μεταλλάχθηκε σε KOI-Hellas = Kobe Osaka International-Hellas, δηλαδή Σίτο-ρίου δεύτερης γενιάς με επικεφαλής τον Ανδρέα Παπαδημητρόπουλο, ο οποίος ... χειροτονήθηκε σε ... 6ο Νταν από τον απατεώνα Τόμυ Μόρις, που είχε την Kobe Osaka International, και με έδρα ... το σπίτι του Παπαδημητρόπουλου! Με κλικ εδώ διαβάζετε την ιστορία του Ανδρέα Παπαδημητρόπουλου!

- Ένα ... εγκεφαλικό (μούφα εγκεφαλικό!) ήρθε να μας ... στερήσει τον ... μεγάλο αυτό δάσκαλο Ανδρέα Παπαδημητρόπουλο, αλλά ο Αθλητικός Εγκληματίας Γιώργος Γερόλυμπος, που δεν κωλώνει πουθενά, τους αντικατέστησε όλους και ... χειροτόνησε Μάστερ τον Παναγιώτη Χονδροματίδη και ίδρυσε την ISSO = International Shito-ryu Shotokan Organization = προσωπική ομοσπονδία του Γερόλυμπου (με τρεις συλλόγους στην Ελλάδα και έναν στην Αγγλία) με επικεφαλής τον Κέιβαν Γκάζι δήθεν για το Σότοκαν στην Ελλάδα και τον γιό του Ντάριο Γκάζι στην Αγγλία και τον Παναγιώτη Χονδροματίδη για το Σίτο-ρίου. Για την ιστορία του Παναγιώτη Χονδροματίδη δεν χρειάζεστε κανένα κουραστικό κλικ! Περιλαμβάνεται όλη στην δεξιά φωτογραφία! Χάχαχα!!!

Με βάση τις αρχές της απλής λογικής και όχι τα ... πίτουρα που έχουν στο κρανίο τους οι υπεύθυνοι κόπανοι της ΓΓΑ, μια αθλητική ομοσπονδία, που απονέμει διπλώματα μαύρων ζωνών Νταν θα πρέπει να πληροί ορισμένους κανόνες που ορίζει ο αθλητικός νόμος:

Κανόνας πρώτος:

Είναι το Νταν βαθμός τεχνικής κατάρτισης στο άθλημα του καράτε? Αυτό ακριβώς είναι!

Ποιός απονέμει τα Νταν που ζητούνται ως προϋπόθεση για τις Σχολές Προπονητών? Η εθνική ομοσπονδία ΕΛΟΚ!

Έχει η ΕΛΟΚ το δικαίωμα να απονέμει Νταν? ΟΟΟΧΙ, διότι το Νταν αποτελεί στοιχείο αξιολόγησης τεχνικού επιπέδου των παραδοσιακών στυλ, τα οποία προφανώς αποτελούν το παραδοσιακό καράτε, το οποίο ανήκει βάσει ΝΟΜΟΛΟΓΙΑΣ πλέον στην ΠΟΠΚ! Άλλωστε ακόμα και η Παγκόσμια WKF, όπως φαίνεται στο site της www.wkf.net και στο υπομενού Structure με κλικ εδώ, σαφέστατα ΔΕΝ έχει κανονισμούς εξεταστέας ύλης για αξιολογήσεις με απονομές Νταν (με κλικ εδώ) παρά μόνο έχει μια γραφειοκρατική διαδικασία για αναγνώριση Νταν, δηλαδή απλά αναγνωρίζει τα Νταν που απονέμουν οι εθνικές ομοσπονδίες και αυτά μέχρι το 7ο Νταν μετά από αίτηση του ενδιαφερόμενου με επιβεβαίωση της εθνικής του ομοσπονδίας και εκδίδει ένα δίπλωμα με υπογραφές του Προέδρου της Παγκόσμιας και του Προέδρου της Εθνικής Ομοσπονδίας! Δηλαδή τρίχες! Οι εθνικές ομοσπονδίες άλλων χωρών μπορεί να καλύπτουν και το παραδοσιακό καράτε και να μπορούν να απονέμουν Νταν, αλλά για την Ελλάδα έχουν αποφανθεί τα Ελληνικά Δικαστήρια τελεσίδικα και αμετάκλητα για τα παραδοσιακά στυλ υπέρ της ΠΟΠΚ από την ίδρυσή της το 1995 και η ΕΛΟΚ ΔΕΝ έχει δικαίωμα να εκδώσει Νταν παραδοσιακού στυλ! Δείτε και την παράγραφο 1.3 του ανωτέρω σχετικού κανονισμού, ο οποίος τέθηκε σε ισχύ από το 2014:

 

Επομένως οι εξετάσεις για Νταν και τα Νταν της ΕΛΟΚ είναι όλα μαϊμούδες απατεώνων!!!

Κανόνας δεύτερος:

Αν υποθέσουμε προς στιγμή ότι η ΠΟΠΚ δεν υπήρχε και η ΕΛΟΚ κάλυπτε και το παραδοσιακό καράτε και μπορούσε να δίνει Νταν, τότε: έχει νόμιμο τρέχοντα Εσωτερικό Κανονισμό Νταν η ΕΛΟΚ, ώστε να μπορεί να δίνει Νταν? ΟΟΟΧΙ, δεν έχει!!!

Επομένως οι εξετάσεις για Νταν και τα Νταν της ΕΛΟΚ είναι όλα μαϊμούδες απατεώνων!!!

 

Κανόνας τρίτος:

Δίνει Νταν η οποιαδήποτε "οργάνωση Σίτο-ρίου", τα οποία αποτελούν προϋπόθεση για Νταν ΕΛΟΚ? Βέβαια και δίνει!

Τι πρέπει να είναι αυτή η "οργάνωση Σίτο-ρίου", ώστε να μπορεί να δίνει Νταν Σίτο-ρίου? Πρέπει να είναι αθλητική ομοσπονδία!

Ήταν ή είναι αθλητική ομοσπονδία με νομική και φορολογική υπόσταση η οποιαδήποτε από τις ανωτέρω τρεις οργανώσεις Σίτο-ρίου? ΟΟΟΧΙ, καμία και ποτέ!!!

Επομένως οι ανωτέρω τρεις οργανώσεις Σίτο-ρίου καθώς και οι εξετάσεις που οργάνωσαν μέχρι σήμερα είναι όλες μαϊμούδες απατεώνων!!!

 

Κανόνας τέταρτος:

Έχουν Νταν από τις επίσημες Ιαπωνικές Ομοσπονδίες των παραδοσιακών στυλ όλοι όσοι παρίσταναν και παριστάνουν τους μεγαλο-δασκάλους και έδιναν Νταν στην οργάνωση Σίτο-ρίου? ΟΟΟΧΙ, ποτέεε!!!

Επομένως οι ανωτέρω τρεις οργανώσεις Σίτο-ρίου καθώς και οι εξετάσεις που οργάνωσαν μέχρι σήμερα είναι όλες μαϊμούδες απατεώνων!!!

 

Και μια τελευταία απορία:

Από πού έχουν Νταν οι μεγαλο-δάσκαλοι των 4-5-6 Νταν της οργάνωσης του Σίτο-ρίου?

Απάντηση: Πήραν με "ειδική εύνοια Γερολυμπικού συνεργάτη" το κάθε Νταν από την ΕΛΟΚ (πλήρωσαν για αυτό), τους έφερε ο Γερόλυμπος και ένα άχρηστο χαρτί επικύρωσης από την Παγκόσμια (πλήρωσαν και για αυτό), που παίρνει και η γάτα μας, και στη συνέχεια εμφανίζονται ότι έχουν Νταν δήθεν "επικυρωμένα από την Παγκόσμια"!!! Με αυτό τον τρόπο παριστάνουν τους μεγαλο-δασκάλους, ενώ είναι κοινοί απατεώνες!!!

 

Ας μελετήσουμε τώρα ένα δίπλωμα Νταν στο Σίτο-ρίου της ISSO με αριθμό 739 παρακαλώ (επί 100 έως 150 ευρώ οι πρώτες εισπράξεις), όπως αυτό της αριστερής φωτό και ένα δίπλωμα Νταν της ΕΛΟΚ με αριθμό 2663 (επί 100 έως 150 ευρώ οι δεύτερες εισπράξεις)!

Το αριστερό δίπλωμα το υπογράφουν ένας Αρχηγός Εθνικός Εκπαιδευτής, μια μαϊμού στη μέση και ένας Εθνικός Εκπαιδευτής, το έχει εκδώσει δε η ISSO (International Shito-ryu & Shotokan Organization), η οποία είναι νομικά και φορολογικά ανύπαρκτη στην Ελλάδα και ανύπαρκτη ως διεθνής οργανισμός γιατί κανένας δεν την ξέρει! Είναι ένα εικονικό μόρφωμα του απατεώνα Γερόλυμπου για να ελέγχει συλλόγους και να πουλάει Νταν Σίτο-ρίου! Σε αυτό το μόρφωμα συμμετέχουν ο Παναγιώτης Χονδροματίδης ως μαϊμού-Chief Instructor του Σίτο-ρίου και μερικοί σύλλογοί του και o Κέιβαν Γκάζι ως από κούνια απατεώνας και δεξί ... τσιράκι του Γερόλυμπου και μερικοί σύλλογοι της SKIF-Hellas, την οποία θα ελέγξουμε παρακάτω!

Όλα αυτά τα διπλώματα  Σίτο-ρίου είναι για τα μπάζα, διότι είναι διπλώματα ανύπαρκτων ομοσπονδιών, όπως αποδεικνύεται και από αυτούς που τα υπογράφουν! Τα υπογράφουν ο National Chief Instructor Παναγιώτης Χονδροματίδης και ο National Examiner Παναγιώτης Ανδρεσάκης και όχι ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας της υποτιθέμενης ομοσπονδίας, όπως υπογράφουν τα διπλώματα της ΕΛΟΚ (δεξιά)! Επομένως η ομοσπονδία του Σίτο-ρίου ΔΕΝ έχει πρόεδρο και Γραμματέα και άρα ΔΕΝ υπάρχει σαν ομοσπονδία!!! Άσε που τα διπλώματα των απατεώνων είναι γραμμένα στα αγγλικά για εφέ!

Το δεξί δίπλωμα Νταν της ΕΛΟΚ είναι επίσης μαϊμού για τα μπάζα για όλους τους λόγους που περιγράψαμε ανωτέρω!

Βεβαίως, βγάζει μάτι και η αντίφαση ως προς τους αρμόδιους να υπογράφουν τέτοια διπλώματα! Το μαϊμού-Σίτο-ρίου αριστερά το υπογράφουν τεχνικοί εξεταστές, ενώ το μαϊμού-ΕΛΟΚ δεξιά το υπογράφουν πρόεδρος και γραμματέας! Συνεπώς τα Νταν των οργανώσεων Σίτο-ρίου και εξ αυτών τα αντίστοιχα Νταν της ΕΛΟΚ είναι κυριολεκτικά για τα σκουπίδια!!! Μιλάμε για μια Συμμορία από Μακάκες!!!

Αλλά εκτός από τα "μαϊμού" Νταν που εκδίδει η ΕΛΟΚ, εκδίδει και "πλαστά-μαϊμου" Νταν (δεξιά φωτό), δηλαδή χωρίς καμιά εξέταση των υποψηφίων, όπως στην κολλητή του ζεύγους Γερολύμπου κα Αικατερίνη Πριοβόλου, στην οποία "χάρισε" ένα "πλαστό-μαίμού" Νταν για να παρακολουθήσει τη Σχολή Προπονητών 2014 και μάλιστα με ημερομηνία 1/1/2012 (Πρωτοχρονιά!!!) κατά την οποία κατά πληροφορίες η ευνοούμενη δεν έκανε καν καράτε!!!

 

 

Εξ όλων των ανωτέρω προκύπτει ότι ο Αθλητικός Εγκληματίας Γιώργος Γερόλυμπος έχει εξαπατήσει κατά πρώτον σε αφάνταστο στάδιο όλους τους συλλόγους και εκπαιδευτές που τον ακολουθούν πιστοί στις υποσχέσεις του, οι οποίες καταρρέουν πλέον σαν πύργοι από τραπουλόχαρτα και αυτοί χτισμένοι στην άμμο!!!

Όλοι αυτοί, από την εποχή του Ζαχόπουλου και μέχρι σήμερα, βλέπουν τώρα τα υψηλά τους Νταν, που τα πλήρωσαν χρυσά στον Γερόλυμπο, να μηδενίζονται για πολλούς λόγους τυπικούς και ουσιαστικούς!

Και όχι μόνο αυτό, αλλά μηδενίζονται και όλα τα διπλώματα Νταν που έδωσαν σε μαθητές τους και άρα θα πρέπει να τους επιστρέψουν τα λεφτά τους!!!

Και όχι μόνο αυτό, αλλά ΔΕΝ έχουν καμιά δικαιοδοσία να δίνουν Νταν ούτε σε ... κεραμιδόγατο πλέον!!!

Οι μαϊμού-εξεταστές του μαϊμού-Σίτο-ρίου είναι:

Κατηγορίας Α: Χονδροματίδης Παναγιώτης.

Κατηγορίας Β: Ανδρεσάκης Παναγιώτης, Αντωνιάδου Ευθαλία, Καραϊσκάκης Άγγελος, Καρλατήρας Κωνσταντίνος, Μπούρας Ευθύμιος, Νικολούδης Ευστράτιος, Πανετσίδης Νικόλαος, Σιγάλας Γεώργιος, Σουλτάτος Γεώργιος, Σουμπασάκη Μαρία, Σταυρουλαντωνάκης Χαράλαμπος, Τζαφέρος Ιωάννης, Φουρλής Απόστολος.

 

Η ανωτέρω Συμμορία του Σίτο-ρίου καράτε εκτός από τα παράνομα Νταν, που πουλάει "υπό την αιγίδα της ΕΛΟΚ", διοργανώνει και προσοδοφόρα σεμινάρια "υπό την αιγίδα της ΕΛΟΚ", οργανώνει και προσοδοφόρους αγώνες "υπό την αιγίδα της ΕΛΟΚ" διαμορφώνοντας έτσι πραγματικά μια "μαφιόζικη οργάνωση με δομή και ιεραρχία ξεπλύματος μαύρου χρήματος από παράνομες δραστηριότητες" και επιτέλους κάποιος Εισαγγελέας θα πρέπει να τους στριμώξει όλους σε αυτή τη χώρα των Απατεώνων!!!

 

 

Σήμερα, η (1α) Οργάνωση Σίτο-ρίου των Τσόγκα και Παπαδημητρόπουλου ως οργάνωση-μαϊμού του Γερόλυμπου έχει εξαφανιστεί, και άρα τα μαϊμού-διπλώματα, που είχε δώσει δεν έχουν κανένα έρεισμα, η (1β) Kobe-Osaka International-Hellas με πρόεδρο τον Παπαδημητρόπουλο και με έδρα το σπίτι του ως οργάνωση επίσης του Γερόλυμπου έχει επίσης εξαφανιστεί και άρα τα επίσης μαϊμού-διπλώματα, που είχε δώσει δεν έχουν κανένα έρεισμα! Τέλος, η σημερινή οργάνωση-μαϊμού Σίτο-ρίου και Σότοκαν Καράτε του Γερόλυμπου με το όνομα ISSO είναι μια απάτη των Γιώργου Γερόλυμπου - Παναγιώτη Χονδροματίδη - Κέιβαν Γκάζι - Παύλου, Ντάριο Γκάζι και Ελπίδας Χριστοδούλου, η οποία οργάνωση ως αθλητική ομοσπονδία ΔΕΝ έχει καταστατικό, ΔΕΝ έχει έδρα, ΔΕΝ έχει ΔΣ, ΔΕΝ έχει φορολογική οντότητα, με μόνο υπαρκτό στοιχείο το μακρύ χέρι του Αθλητικού Εγκληματία Γιώργου Γερόλυμπου, που αρμέγει συστηματικά όσα ηλίθια κορόιδα πληρώνουν πρόθυμα ... για ένα σκληρό χαρτί τουαλέτας με το όνομά τους επάνω και κάποιο Νταν της ISSO. Τι να πει κανείς! Είναι κι αυτό ένα ... φετίχ!!!

 

Τα άκυρα ψευδο-Νταν και των τριών ανωτέρω (1α), (1β), (1γ) μαϊμούδων-οργανώσεων Σίτο-ρίου είναι προφανές ότι η αποκλειστικά υπεύθυνη για το παραδοσιακό καράτε και τα παραδοσιακά στυλ στην Ελλάδα Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε (ΠΟΠΚ) ΔΕΝ τα αναγνωρίζει και άρα είναι για τα σκουπίδια!


 Παρένθεση: Και κάτι για την τρέχουσα κατάσταση των ημερών στην ΕΛΟΚ!

Στο Facebook του ΚΙΜΕ εμφανίστηκε η επόμενη καταχώρηση:

 

ΚΙΜΕ   7 Απριλίου στις 11:55 π.μ.

Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ - ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ !

Ανακοινώθηκε η σύνθεση της εθνικής ομάδας ανδρών γυναικών για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον... Μάιο στην Τουρκία.

Είναι απορίας άξιο ότι την σύνθεση της Εθνικής ομάδας την αποφάσισε η Εκτελεστική επιτροπή και όχι το Διοικητικό Συμβούλιο. Προφανώς ο ρόλος του Δ.Σ. είναι καθαρά διακοσμητικός.
Την αποστολή αποτελούν δεκαπέντε (15) αθλητές και αθλήτριες με συνολικά είκοσι τέσσερις (24) συμμετοχές σε ατομικά και ομαδικά αθλήματα.

Το 40% των αθλητών που συμμετέχουν ανήκουν σε συλλόγους που δεν έχουν Ειδική αθλητική αναγνώριση στο άθλημα του καράτε.

Η Ομοσπονδία αποφάσισε, και σωστά, γιατί ειδάλλως δεν θα είχε νόημα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, να εκπροσωπήσουν την χώρα μας οι αθλητές και αθλήτριες που κατέλαβαν τις πρώτη θέση στην κατηγορία τους. Σε δύο κατηγορίες όμως προφανώς ξεχάστηκε.

Στην κατηγορία των ανδρών -75 kg δεν υπάρχει εκπροσώπηση. Προφανώς η διοίκηση μέσω του αθλητή που κέρδισε την κατηγορία, εκδικείται τον πατέρα του, που έκανε το λάθος να ανήκει σε σύλλογο της αντιπολίτευσης και σαν μέλος της ελεγκτικής επιτροπής δεν ψήφισε τον οικονομικό απολογισμό της απερχόμενης διοίκησης.

Στην κατηγορία των γυναικών -61 kg δεν υπάρχει εκπροσώπηση. Προφανώς η διοίκηση μέσω της αθλήτριας που κέρδισε την κατηγορία, εκδικείται τον εκπρόσωπο του συλλόγου, που έκανε το λάθος να ανήκει στην αντιπολίτευση και έβαλε και υποψηφιότητα για εκπρόσωπος του καράτε στην Ε.Ο.Ε.

Εδώ σημειώνουμε ότι οι δύο παραπάνω αθλητές έχουν αρκετές διακρίσεις στο εξωτερικό.

Το παράδοξο είναι ότι ενώ στην κατηγορία των ανδρών -75 kg δεν έκριναν κανένα ικανό να εκπροσωπήσει την χώρα μας στο ατομικό αγώνισμα, στο ομαδικό έκριναν ότι ο καταλληλότερος είναι ένας δεκαοκτάχρονος αθλητής που αγωνίστηκε πρώτη φορά στο πρωτάθλημα ανδρών και κατέλαβε την όγδοη θέση, ο οποίος τυγχάνει να είναι μαθητής του εν ενεργεία εθνικού προπονητή!

Τέλος από τη στιγμή που δεν υπάρχει στο Ελληνικό πρωτάθλημα το αγώνισμα του ομαδικού kata με ποια κριτήρια εκπροσωπούν τη χώρα μας οι συγκεκριμένες αθλήτριες;

Η κατάρτιση της Εθνικής ομάδας για άλλη μια φορά αποδεικνύει ότι και η σημερινή διοίκηση της ΕΛ.Ο.Κ. λειτουργεί με αναξιοκρατία και μισαλλοδοξία φροντίζοντας να τιμωρεί αθλητές που οι σύλλογοί τους βρίσκονται στην αντιπολίτευση.

Ενημερώνουμε λοιπόν όλους τους συλλόγους ότι όλα αυτά πολύ σύντομα θα τελειώσουν και όλοι αυτοί που σήμερα εξυπηρετούν αυτές τις λογικές θα καταλήξουν εκεί που τους αρμόζει.

 

Παρατηρήσεις:

 Ο συντάκτης της ανωτέρω ανακοίνωσης ξεχνάει ότι το ΚΙΜΕ ΔΕΝ είναι στο πεζοδρόμιο να φωνάζει με πανό τις διαμαρτυρίες του και να χοροπηδάει από τη χαρά του! Υποτίθεται ότι είναι Αντιπολίτευση" και μπορεί να ακολουθεί νομικές οδούς για να καταγγείλει και να προλάβει παρανομίες. Αλλά όταν αυτό η Αντιπολίτευση ΔΕΝ το κάνει άμεσα, ώστε να διορθωθούν επείγουσες καταστάσεις όπως είναι οι συμμετοχές συγκεκριμένων αθλητών σε επικείμενους διεθνείς αγώνες από τους οποίους αυτά τα παιδιά, που κάνουν τις δικές τους μεγάλες προσπάθειες, παίρνουν μόρια που τα δικαιούνται (αιτία αστικής απαίτησης!), τότε η στάση του ΚΙΜΕ αποδεικνύει αδυναμία να αντιληφθεί ή/και έμμεση διαφήμιση της παντοδυναμίας του Γερόλυμπου!

Συνεπώς, η ανωτέρω ανακοίνωση κατά τη γνώμη μου εξυμνεί ακόμα μια φορά τον Γερόλυμπο ακόμα και αν το ΚΙΜΕ ενδιαφέρεται για τους αθλητές!!! Όσον αφορά στην ύπαρξη της περίφημης Εκτελεστικής Επιτροπής (όπου ποτέ δεν συγκαλείται, αλλά φυσικά αποφασίζει μόνον ο Γερόλυμπος), αυτή είναι μια βλακώδης φάρσα για τους ηλίθιους του ΚΙΜΕ και μπορεί να καταρριφθεί άμεσα ή/και να χρησιμεύσει ως λόγος αιτήματος για προσωρινή διοίκηση, διότι αποτελεί ευθεία παράβαση του καταστατικού, αφού παρακάμπτεται το καταστατικά επίσημο όργανο διοίκησης της ΕΛΟΚ, που είναι το Διοικητικό Συμβούλιο! Τόσο μαλάκες είσαστε!!! Η Αντιπολίτευση πρέπει να ενεργεί με νομικές πράξεις και όχι να στέκεται τιμωρία στη γωνιά με το πρόσωπο στον τοίχο και να κλαψουρίζει!!! Μόνο αν πάνω από το κεφάλι των Γερόλυμπου-Μπουλούμπαση-Ποντίδας κρέμεται και μια μήνυση ή αγωγή για κάθε παρανομία της ΕΛΟΚ, μόνο αυτό θα τους συγκρατήσει!

 

 Εδώ κλείνει η παρένθεση!


 Ζ - Το παράνομο στυλ της ΕΟΠΚ-SKIF-Hellas = Shotokan Karate Do International Federation - Hellas

 

Ερχόμαστε να μελετήσουμε την φερόμενη ως "ομοσπονδία" της οργάνωσης ΕΟΠΚ-SKIF-Hellas, που σημαίνει "Ελληνική Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε - Shotokan Karate Do International Federation - Hellas" όλα αυτά μαζί! Η σημερινή της αρχική σελίδα στο διαδίκτυο δίνεταιστη δεξιά φωτό. Η οργάνωση αυτή αποτελεί κλάδο της SKIF του γνωστού μεγάλου Μάστερ του Σότοκαν της Japan Karate Association (JKA) Χιροκάζου Καναζάβα, ο οποίος αποσχίσθηκε από την JKA και ίδρυσε δική του προσωπική ιδιωτική ομοσπονδία! Συνεπώς η SKIF-HELLAS αποτελεί ιδιωτική επιχείρηση κλάδο στην Ελλάδα μιας ιδιωτικής επιχείρησης Ιάπωνα Μάστερ του καράτε. Επομένως πρέπει να έχει φορολογικό μητρώο, να κόβει αποδείξεις για τις υπηρεσίες που προσφέρει και να αποδίδει ΦΠΑ 24%!!!

Προφανώς κάθε "ιδιωτική ομοσπονδία" λειτουργεί ως προσωπική ή εταιρική επιχείρηση με γνώμονα το μέγιστο κέρδος και όχι με γνώμονα τη φιλοσοφία της αξιοκρατίας! Με βάση αυτό οι κανόνες λειτουργίας της διαφέρουν κατά πολύ από τους κανόνες μιας δημοκρατικά λειτουργούσας αθλητικής ομοσπονδίας. Και οι κανόνες αυτοί καλύπτουν τους αγώνες, τις εξετάσεις Νταν και κάθε τι άλλο με επίκεντρο τον "πελάτη" και όχι τον "αθλητή", το άθλημα και την αξιοκρατία. Δηλαδή, "πληρώνεις, παίρνεις", "δεν πληρώνεις, δεν παίρνεις"! Όλα αυτά δεν είναι κακά, αλλά δεν αποδίδουν την επιδιωκόμενη πρόσβαση και ποιότητα στο άθλημα. Συνεπώς, τα διπλώματα Νταν της SKIF-Hellas δεν ανταποκρίνονται στα στάνταρ των διπλωμάτων Νταν του παραδοσιακού Σότοκαν, όσο και αν ο Αρχηγός της είναι ο Χιροκάζου Καναζάβα, όπως τα διπλώματα Νταν της SKIF δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της ίδιας της JKA και φυσικά δεν αναγνωρίζονται από αυτήν.

Το αποτέλεσμα είναι τα Νταν της SKIF-Hellas να αναγνωρίζονται μόνο μέσα στο εσωτερικό της SKIF!

Η SKIF-Hellas αποτελεί "διαφορετική συνέχεια" της ΕΟΠΚ (Ελληνικής Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε), που ιδρύθηκε με πρωτοβουλία του Γιώργου Παναγιωτίδη από το 1987 και είχε γίνει από τότε μέλος της ITKF (International Traditional Karate Federation) του Χιντετάκα Νισιγιάμα. Ο Γιώργος Παναγιωτίδης, ο οποίος είχε το δεύτερο καλύτερο ντότζο της Αθήνας εκείνα τα χρόνια, έφερνε από το 1987 συχνά τους αδελφούς Ίλια και Βλάντιμιρ Γιόργκα να διδάσκουν στο γυμναστήριό του και τον ίδιο τον Χιντετάκα Νισιγιάμα για σεμινάρια και εξετάσεις. Η ΕΟΠΚ μάλιστα είχε υποβάλει από το 1987 αίτηση για αναγνώριση στη ΓΓΑ παράλληλα με την ΕΟΕΚ και την ομοσπονδία του Ζαχόπουλου, αλλά εκ των τριών αναγνωρίστηκε η ΕΟΕΚ το 1990.

Η ΕΟΠΚ συνέχισε να είναι μέλος της ITKF μέχρι το 1990 ή λίγο μετά, οπότε και αποσχίστηκε για λόγους που εξηγήθηκαν από το 1993 λεπτομερώς σε δημοσίευση της ΕΟΠΚ στο περιοδικό ΔΥΝΑΜΙΚΟ, τεύχος Νο 89, ΣΕΠ-1993, όπως την βλέπετε με κλικ εδώ!

 

Στη συνέχεια η ΕΟΠΚ έγινε μέλος της ομοσπονδίας SKIF του Χιροκάζου Καναζάβα, ενώ την σχέση με την ITKF την συνέχισε ο Παναγιώτης Δρακόπουλος, με πρωτοβουλία του οποίου ιδρύθηκε το 1995 η ΠΟΠΚ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε), της οποίας ο Θύμιος Περσίδης ήταν Γενικός Γραμματέας και πρόεδρος από το 1995 έως το 2004 και είναι πρόεδρος από το 2007 μέχρι σήμερα.

Από την ίδρυση της ΠΟΠΚ το 1995 η ΕΟΠΚ, η οποία είχε ήδη αφήσει αυτό το όνομα προτιμώντας το SKIF-Hellas, έπαψε να καλύπτει το παραδοσιακό καράτε στην Ελλάδα, διότι ποτέ δεν πρόσβαλε το καταστατικό της ΠΟΠΚ, και από το 1999 έπαψε να είναι αθλητική ομοσπονδία με καταστατικό εναρμονισμένο με τον αθλητικό νόμο του 1999. Συνεπώς, όπου γίνεται επίκληση του ονόματός ΕΟΠΚ η επίκληση αυτή είναι ψευδής, διότι αναφέρεται σε μια ανύπαρκτη ομοσπονδία.

Επομένως, το όνομα "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΚΑΡΑΤΕ" δεν έχει καμιά απολύτως θέση στην ιστοσελίδα της SKIF-Hellas και καλά θα κάνουν οι υπεύθυνοι της SKIF-Hellas να αφαιρέσουν από τους τίτλους της ομοσπονδίας τους ή/και των συλλόγων τους το όνομα "ΕΟΠΚ" είτε αυτό υπάρχει με μόνο τα αρχικά είτε με την ολογράφως γραφή του, διότι η ΕΟΠΚ είναι ανύπαρκτη. Αλλά καλά θα κάνουν επίσης η SKIF και οι σύλλογοί της να αφαιρέσουν και τις ονομασίες "παραδοσιακό" ή/και "παραδοσιακό καράτε" από την ομοσπονδία τους και από τους συλλόγους τους, διότι το άθλημα του "παραδοσιακού καράτε" στην Ελλάδα καλύπτεται αποκλειστικά και μόνο από την ΠΟΠΚ και τους συλλόγους-μέλη της βάσει αποφάσεων δικαστηρίων.

Φυσικά, τα προηγούμενα έχουν επέκταση και σε όλους τους αθλητικούς συλλόγους καράτε, που έχουν στο όνομά τους τις λέξεις "παραδοσιακό καράτε" και δεν ανήκουν στη δύναμη της ΠΟΠΚ! Όλοι αυτοί θα πρέπει να βγάλουν από την ονομασία τους τις λέξεις "παραδοσιακό καράτε", διότι το άθλημα του "παραδοσιακού καράτε" στην Ελλάδα καλύπτεται αποκλειστικά και μόνο από την ΠΟΠΚ και τους συλλόγους-μέλη της βάσει αποφάσεων δικαστηρίων.

Προσοχή, η μη συμμόρφωση με τα προηγούμενα αποτελεί αντικείμενο αστικής αποζημίωσης!

Στον προηγούμενο ιστότοπό της (επάνω δεξιά φωτό) η SKIF-Hellas είχε δημοσιευμένη την ιστορία της στο "Ιστορία ΕΟΠΚ" όπως την βλέπετε με κλικ εδώ, με ημερομηνία διαθέσιμης ανάρτησης την 6-6-2015, η οποία ιστορία είναι ολόιδια με τη δημοσίευση του 1993 στο ΔΥΝΑΜΙΚΟ! Θα παρατηρήσω, όμως, ότι από το 1993 μέχρι το 2015 άλλαξαν τόσα πολλά στο παραδοσιακό καράτε στην Ελλάδα, ώστε η ανάρτηση του 1993 να είναι μεν αληθής, αλλά εκείνη του 2015 να είναι απόλυτα ψευδής! Το παραδοσιακό καράτε δεν ανήκει πλέον στην ΕΟΠΚ, η οποία έχει ήδη "ψοφήσει" πριν από το 1995, αλλά ανήκει στην ΠΟΠΚ από το 1995 μέχρι σήμερα με βάση τις αποφάσεις των δικαστηρίων και η οποία ΠΟΠΚ "ζει και βασιλεύει"!

Μετά και από αυτές τις χρήσιμες διευκρινήσεις μπορούμε να προχωρήσουμε στις παρανομίες της SKIF-Hellas και των μελών της!

 

4 - Οι ανίκανοι και άχρηστοι πολιτικοί προϊστάμενοι, διευθυντές και υπάλληλοι της ΓΓΑ, η οποία υποτίθεται ότι εποπτεύει τις αθλητικές ομοσπονδίες της χώρας, επί 20 χρόνια βλέπουν με το βλέμμα της ... "αγελάδας, που βλέπει τα τρένα να περνούν" τον Αθλητικό Εγκληματία Γιώργο Γερόλυμπο να έχει δημιουργήσει μια συμμορία παράνομων παρα-ομοσπονδιών καράτε "υπό την αιγίδα της ΕΛΟΚ" και με αυτήν να έχει μετατρέψει σε "μαγαζί του" τις αθλητικές εγκαταστάσεις, που παραχωρεί η ΓΓΑ στην ΕΛΟΚ, και παίζουν το ... πουλί τους επιχορηγώντας στην ουσία επί 20 χρόνια αυτές τις παράνομες παρα-ομοσπονδίες με τα λεφτά του Έλληνα Πολίτη και τα προνόμια του αθλητικού νόμου!

Αρχίζουμε με την αφίσα για τους πρόσφατους αγώνες της SKIF στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων (δεξιά), που έχει παραχωρήσει η ΓΓΑ για τους αγώνες της ΕΛΟΚ! Δηλαδή, οι αγώνες της ιδιωτικής SKIF-Hellas έγιναν ΤΖΑΜΠΑ σε εθνικό στάδιο χωρίς να πληρώσουν μία "υπό την αιγίδα της ΕΛΟΚ"!

 

Τι να πει κανείς εδώ για την ΓΓΑ?  Η δωρεάν στέγαση και τα δωρεάν έξοδα του σταδίου, που τα πληρώνει ο Ελληνικός Λαός, παραχωρούνται από τον Γερόλυμπο στην SKIF κατά παράβαση του καταστατικού της ΕΛΟΚ, κατά παράβαση κάθε λογικής σκέψης από τη ΓΓΑ και πληρώνονται από εμένα τον συνταξιούχο και τον κάθε συνταξιούχο και μισθωτό και άλλον Έλληνα επειδή ο Γερόλυμπος και ολόκληρη η ΕΛΟΚ και ολόκληρη η SKIF-Hellas είναι απατεώνες και ολόκληρη η ΓΓΑ είναι μαλάκες και αραχτοί όλη μέρα στις καρέκλες τους και δεν ασκούν τα καθήκοντά τους, ώστε να εποπτεύουν πραγματικά τη λειτουργία των αθλητικών ομοσπονδιών! Μου την έχουνε βρει τώρα όλοι την καραμέλα δήθεν του "αυτοδιοίκητου των ομοσπονδιών" και αφήνουνε τους καρεκλοκένταυρους να λυμαίνονται τον αθλητισμό επί 40 χρόνια τώρα!!!

 

Είμαι χυδαίος? Δεν είμαι καθόλου χυδαίος και αντίθετα είμαι πολύ ... ευγενής, αν σκεφθεί κανείς ότι αυτό γίνεται επί είκοσι χρόνια στην ΕΛΟΚ για προπονήσεις, αγώνες και σεμινάρια και για όλες τις παρα-ομοσπονδίες της ΕΛΟΚ, που είναι υποχείρια-μαγαζιά του Γερόλυμπου. Φυσικά οι αθλητές πληρώνουν τις συμμετοχές τους στις προπονήσεις, τους αγώνες και τα σεμινάρια και το παραδάκι μπαίνει στην τσέπη του Γερόλυμπου!

 

Η SKIF-Hellas είναι η πρώτη και καλύτερη στην απόλυτη υπακοή στον Γερόλυμπο!

Η SKIF-Hellas έχει δώσει στον Γερόλυμπο πλήθος εικονικών αντιπροσώπων συλλόγων για να χειραγωγήσει τις Γενικές Συνελεύσεις της ΕΛΟΚ, όπου εγκρίνονται οι ετήσιοι απολογισμοί της ΕΛΟΚ, βγαίνουν στημένες αποφάσεις για καταστατικό και εσωτερικό κανονισμό, εγκρίνονται ακραίες αποφάσεις, διαγράφονται σύλλογοι της αντιπολίτευσης, επικυρώνονται μέτρα με θύματα του Γερόλυμπου, που πρέπει να εξοντωθούν λόγω ανυπακοής, κτλ.

Νικήτας Ζαρουχλιώτης και Κέιβαν Γκάζι

Η SKIF-Hellas έχει δώσει στον Γερόλυμπο αρκετά μέλη του ΔΣ, της Τεχνικής Επιτροπής, της Επιτροπής Διαιτησίας, των Περιφερειακών Επιτροπών, της Δικαστικής Επιτροπής, όλα υποχείρια του Γερόλυμπου που υπηρετούν άμεσα, πρόθυμα και χωρίς καμιά αντίρρηση τις επιθυμίες του.

Η SKIF-Hellas έχει δώσει στον Γερόλυμπο συλλόγους για να ιδρύσει το Κέρλινγκ και να υποτάξει το Τρίαθλο, ομοσπονδίες από τις οποίες "έφαγε με δέκα μασέλες" επιχορηγήσεις των ηλίθιων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, συμβόλαια διαφημίσεων με ιδιωτικές επιχειρήσεις  και τις έχει μετατρέψει (τις ομοσπονδίες) σε προσοδοφόρα "μαγαζιά του"!

Η SKIF-Hellas έχει δώσει στον Γερόλυμπο το "διαμάντι" Νικήτα Ζαρουχλιώτη που έχει σταδιοδρομήσει ως Αρχηγός Διαιτητών, στους οποίους ο Γερόλυμπος βασίζεται για τις κατευθυνόμενες αποφάσεις των αγώνων προς νικητές, που εκείνος θέλει, παίζοντας το πιο αισχρό παιχνίδι με τις τρυφερές και ευάλωτες ψυχές των μικρών και μεγάλων αθλητών!!! Ο ίδιος ο Ζαρουχλιώτης δεν φαίνεται σε καμιά "στραβή" απόφαση διαιτητή, αλλά είναι αυτός που βάζει στους αγώνες διαιτητές κατά παραγγελία Γερόλυμπου, που θα στρεβλώσουν τις αποφάσεις όχι μόνο όταν οι αγώνες είναι αμφίρροποι, αλλά ακόμα και όταν θέλουν εξόφθαλμα να κλέψουν τη νίκη από αθλητή αντιπολιτευόμενου συλλόγου!

 

Η SKIF-Hellas έχει δώσει στον Γερόλυμπο το "διαμάντι" Κέιβαν Γκάζι, έναν ... "υβριδικό προπονητή καράτε" και ιδιοκτήτη συλλόγου, ο οποίος πετάγεται σαν ... πορδή από το καράτε στο χόκεϊ ή στο κέρλινγκ ή στο τρίαθλο ή στην ΕΟΠΚ ή στην SKIF ή στην ISSO ή ακόμα και στην JKA (!!!) ή ψευδομάρτυρας σε δικαστήριο ή ... ή ...ή ..., λειτουργώντας στη γλώσσα των αυτοκινητιστών και ... με βενζίνα και με αέριο (εξ ου και ... Γκάζι!) και με πετρέλαιο και με μπαταρία!!!

Η SKIF-Hellas έχει δώσει στον Γερόλυμπο τον Γιώργο Καρβούνη, αστυνομικό και επαγγελματία προπονητή καράτε, που εισπράττει αμοιβές προπονητή από αθλητές που έβγαλε σε καλές θέσεις, αλλά και μέλος του ΔΣ και μάρτυρα κατασκευασμένων κατηγοριών κατά αντιπάλων του Γερόλυμπου και τσαμπουκά όταν πάνε το ΔΣ στο Αυτόφωρο, κτλ. κτλ.

Η SKIF-Hellas έχει δώσει στον Γερόλυμπο και την Ελπίδα Χριστοδούλου, μαθήτρια, πρωταθλήτρια και φίλη του Κέιβαν Γκάζι, για την οποία ο Γερόλυμπος έφτιαξε μια εικονική τουριστική επιχείρηση, την "Elpida Tours", ώστε μέσω αυτής να εισπράττει ακόμα και τα κερατιάτικα από τα ταξίδια των ομάδων στις ξένες χώρες για διεθνείς αγώνες!!!

Η SKIF-Hellas έχει δώσει στον Γερόλυμπο ακόμα και τον Σωτήρη Τζανάκο, μέλος του ΔΣ επί πολλά έτη, μέλος της Δικαστικής Επιτροπής (που καθάριζε αντιπάλους του Γερόλυμπου) επί πολλά έτη, πρόεδρο της ΕΟΠΚ-SKIF-Hellas, κτλ., κτλ.

 

Αρκεί το επόμενο μικρό εντός του πλαισίου απόκομμα από τα άρθρα του www.karate.gr τα σχετικά με τις εκλογές του τριάθλου με τίτλο:

4/1/2016 - Ενημέρωση 1/9/2016 - Καράτε και Τρίαθλο: Το "Σύνδρομο του Γερόλυμπου" και ο Οίκος της Μεγάλης Ανοχής!

15/1/2016 - Ενημέρωση 1/9/2016 - Εγκληματική Οργάνωση Εκμετάλλευσης Αθλητικών Ομοσπονδιών έχει στήσει η "Συμμορία Γιώργου και Εμμανουέλας Γερολύμπου και Συνεργατών Α.Ε.Α."

 για να πεισθεί κανείς για τον ρόλο όλων των αθλητικών απατεώνων του SKIF-Hellas:

 

6 - Οι υποψήφιοι και τελικά εκλεγόμενοι, όπως αναγράφονται στο Πρακτικό (με κλικ εδώ) είναι

[με (Κ) σημειώνονται της Συμμορίας από το Καράτε]:

Για το ΔΣ Για την ΕΕ
Τακτικοί Αναπληρωματικοί Τακτικοί Αναπληρωματικοί
Γερόλυμπος (SKIF) Χριστοδούλου Θεοφ. (SKIF) Χριστοδούλου Οδυσσέας (SKIF) Γκάζι Παύλος Ντάριο (SKIF)
Γκάζι Κέιβαν (SKIF) Γκούμας Αλέξανδρος (?) Καβακοπούλου Μαρία (SKIF)  
Γαρεφαλάκης Εμ. (SKIF) Κόλια Ιωάννα (?) Παπαδημητρίου Βάιος (Κ)  
Βαξεβάνης Χρήστος (?) Παπαδημητρίου Ελ. (Κ)    
Ξανθόπουλος Ιωσ. (SKIF) Γκάζι Αθηνά-Σοράγια (SKIF)    
Προβατάς Ανδρέας (SKIF)      
Κασάπη Μαρούλα (SKIF)      
Λιακόπουλος Μάρ. (Κ)      
Λιοντή Ιουλία (SKIF)      
Μπαλωμένος Γιώρ. (SKIF)      
Πετρίδης Ιωάννης (?)      

ΠΡΟΣΘΗΚΗ: Μετά από έρευνα πρόκυψε ότι οι Γιώργος Μπαλωμένος, Ανδρέας Προβατάς και Ιουλία Λιοντή (νοσοκόμα) είναι μαθητές του Κέιβαν Γκάζι και άρα το Πρακτικό των Εκλογών του Τριάθλου κατωτέρω παίρνει πλέον και νέες παρατηρήσεις ως ανωτέρω-κατωτέρω!

7 - Παρατηρούμε ότι οι ... οικογένειες Γερόλυμπου-Γκάζι-Χριστοδούλου-Παπαδημητρίου έκαναν ... απόβαση και κατέλαβαν το ... Τρίαθλο!!! Δηλαδή, οι εκλογές αυτές ήταν ... "κλειστές" για τέσσερεις οικογένειες και τους φίλους τους!!! Αναλυτικότερα:

α) Συμμετέχουν οι Αρχι-συμμορίτες Γερόλυμπος και η γυναίκα του Ποντίδα, μαγαζάτορες της ΕΛΟΚ = 2 άτομα!

β) Συμμετέχουν το Αρχι-καραλαμόγιο Κέιβαν Γκάζι ("εργαλείο" του Γερόλυμπου) με τα παιδιά του Γκάζι Παύλο-Ντάριο και Γκάζι Αθηνά-Σοράγια, αλλά και με τους μαθητές του Ξανθόπουλο, Προβατά, Λιοντή, Μπαλωμένο, Χριστοδούλου Ελπ., Χριστοδούλου Οδ., Καβακοπούλου,  = 10 άτομα.

Μιλάμε για μια Συμμορία από Μακάκες!!! Ήδη το "πακέτο" Τρίαθλο πήγε στον Εισαγγελέα και ετοιμάζεται το "μπουκέτο"!

Καμαρώστε μερικά από τα "διαμάντια" του SKIF-Hellas από τις δικές τους δημοσιεύσεις:

Ποιανής ΕΟΠΚ???

Της ... πέτσινης???

 

Τα προσόντα του δίνονται κατωτέρω.

Κέιβαν Γκάζι, προπονητής καράτε, αντιπρόσωπος συλλόγων σε εκλογές, συμμετέχων στα τρίαθλο, ISSO, κτλ., κτλ.

Ελπίδα Χριστοδούλου

ή "Elpida Star Tours!" ή μαϊμού-Πρακτορείο για να μασάνε και από τα ταξίδια

των εθνικών ομάδων!!!

Ο γκαγκστερικός αστυνομικός Γιώργος Καρβούνης με τα προσόντα του, όπως γράφονται στον ιστότοπο της SKIF, ταυτόχρονα επαγγελματίας αμειβόμενος προπονητής και Αντιπρόεδρος του ΔΣ/ΕΛΟΚ κατεύθυνε τις τύχες της ΕΛΟΚ από το ΔΣ, ενώ ταυτόχρονα εισέπραττε αμοιβές από την "ωραία με τα τσαρούχια κοιμωμένη" ΓΓΑ, οι οποίες κόπηκαν όταν αποκαλύφθηκε στη ΓΓΑ η απάτη από το www.karate.gr!!! Μάλλον τον έστειλε στον Εισαγγελέα ο Κοντονής!

Ο Γιώργος Καρβούνης αυτο-διαφημιζόταν σε προβολή της Σχολής του (άνω και κάτω) επί οκτώ χρόνια ως ταυτόχρονα επαγγελματίας προπονητής καράτε και παράνομο μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ!

Ο Σωτήρης Τζανάκος ως δικηγόρος στον Άρειο Πάγο γνωρίζει πολύ καλά ότι η ΕΟΠΚ έχει περιέλθει από το 1993 σε αδράνεια, απραξία, διάλυση και εγκατάλειψη, κοινώς "ψόφησε", ενώ από το 1995 η ΠΟΠΚ έχει αναλάβει το παραδοσιακό καράτε στην Ελλάδα με ήδη από το 2000 τελεσίδικη δικαστική απόφαση για αυτό, η οποία από το 2003 έγινε και αμετάκλητη!

Ποιός ο λόγος να συντηρεί την ψευδεπίγραφη ονομασία ΕΟΠΚ για την SKIF-Hellas αν όχι για εξυπηρέτηση του Γερόλυμπου και διαστρέβλωση των αποφάσεων των δικαστηρίων? Ας σημειώσουμε εδώ ότι ο Σωτήρης Τζανάκος ήταν επί σειρά ετών παράνομος προπονητής του συλλόγου του και ταυτόχρονα παράνομο μέλος του ΔΣ ή/και παράνομο μέλος ή/και παράνομος πρόεδρος της Δικαστικής Επιτροπής της ΕΛΟΚ.

 

 

 

Δεν μπορώ να μην βροντοφωνάξω για άλλη μια φορά σε αυτό το σημείο στα δύο βλήματα αριστερά, που διοικούν τον αθλητισμό της Χώρας μας:

Η επόμενη αφίσα, βλήμα Βασιλειάδη και βλήμα Συναδινέ, αποδεικνύει για χιλιοστή φορά ακόμα και στη διεφθαρμένη ή/και ανύπαρκτη συνείδησή σας ότι ο Γιώργος Γερόλυμπος επί 20 χρόνια έχει κάνει την κρατική ομοσπονδία ΕΛΟΚ δικό του ΜΑΓΑΖΙ, εισπράττει μαύρο χρήμα με τους συνεργάτες του και εσείς του κάνατε εδώ και ένα εξάμηνο έναν έλεγχο-μαϊμού, ο οποίος έπρεπε να τον είχε φακελώσει στον Εισαγγελέα, πράγμα που δεν προχωρήσατε!!!

 

Το ότι κρατάς εφημερίδα δεν σημαίνει ότι την διαβάζεις κιόλας!

Οι μαϊμού-εξεταστές του μαϊμού-Σότοκαν από το SKIF-Hellas εντός των πλαισίων της ΕΛΟΚ είναι:

Κατηγορίας Α: Γκάζι Κέιβαν, Ζαρουχλιώτης Νικήτας, Γκορέζης Παναγιώτης, Στυλιανόπουλος Ιωάννης.

Κατηγορίας Β: Βοντετσιάνος Γεώργιος, Γατίδης Παναγιώτης, Γιαπιτζάκης Ζαχαρίας, Γκόλιας Γεράσιμος, Δερβίσης Θωμάς, Καμπανός Γεώργιος, Καρτσαμπάς Κωνσταντίνος, Κορομπίλης Γεώργιος, Λιβανός Παναγιώτης, Νικηταρής Ευάγγελος, Νικόπουλος Χρήστος, Παραστατίδης Ιωάννης, Τσαρούχας Ιωάννης.

 

Τέλος, στον φροντισμένο ιστότοπο της SKIF-Hellas δεν βρήκαμε κανένα απολύτως καταστατικό βάσει του οποίου λειτουργεί αυτή η μαϊμού-αθλητική ομοσπονδία, πράγμα που σημαίνει ότι η SKIF-Hellas δεν έχει δηλωμένες νομική και φορολογική οντότητες! Σε όλα αυτά ας προστεθεί και το ότι δεν υπάρχει δημοσιευμένος από αυτήν κατάλογος-μητρώο των Μαύρων Ζωνών Νταν που έχει ή ίδια εκδώσει, πράγμα που αποδεικνύει το ότι πρόκειται για μια δουλειά που γίνεται στα κρυφά και μουλωχτά!!!

Και για να μην ξεχνιόμαστε, η SKIF-Hellas ΔΕΝ κάνει το παραδοσιακό καράτε κάποιας παραδοσιακής Ιαπωνικής ομοσπονδίας, αλλά ένα κλάδο Σότοκαν της ιδιωτικής ομοσπονδίας του Καναζάβα (υπάρχουν δεκάδες τέτοιες ιδιωτικές ομοσπονδίες στην Ιαπωνία και διεθνώς κάτω από πολλούς δασκάλους της JKA ή/και άλλους, που αποσχίσθηκαν από κάποια μητρική ομοσπονδία), διότι την αποκλειστικότητα του παραδοσιακού καράτε και στα τέσσερα παραδοσιακά στυλ στην Ελλάδα την έχει μόνον η ΠΟΠΚ!

Οι μαύρες ζώνες Νταν της SKIF-Hellas, ιδιωτικής οργάνωσης και όχι αθλητικής ομοσπονδίας στην Ελλάδα, δεν είναι μεν ψευδο-Νταν, αλλά είναι προφανές ότι ισχύουν και πρέπει να ισχύουν μόνον εντός των πλαισίων της SKIF και ποτέ έξω από αυτά, ούτε καν για την ΕΛΟΚ, ενώ ταυτόχρονα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε (ΠΟΠΚ) ΔΕΝ τις αναγνωρίζει!

 


Η - Το παράνομο στυλ του Γουάντο-ρίου μιας ανύπαρκτης οργάνωσης Γουάντο-ρίου!

 

Ο αχυράνθρωπος του Γερόλυμπου Χρήστος Μπουλούμπασης διαδέχθηκε τον αχυράνθρωπο του Γερόλυμπου Ανδρέα Παπαδημητρόπουλο το 2008 (?) στην προεδρία της ΕΛΟΚ! Αντίθετα, όμως, από τα όσα διδάχθηκε από τον δάσκαλό του Ιάπωνα Τατσούο Σουζούκι (του Γουάντο-ρίου), ο Χρήστος Μπουλούμπασης οδηγεί την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε όλα αυτά τα χρόνια, που ήταν μέλος του ΔΣ από το 1995 μέχρι το 2008 και πρόεδρος από το 2008 μέχρι σήμερα, σε ένα ατελείωτο μακροβούτι στην παρανομία και τη διαφθορά! Μέχρι το 3ο (ή 4ο?) Νταν, που πήρε από τον Σουζούκι και την αυθεντική Ιαπωνική Ομοσπονδία του Γουάντο-ρίου, ο Μπουλούμπασης τα πήγαινε καλά μέχρι που του καρφώθηκε η φαεινή ιδέα "γιατί να μας τα παίρνει ο Σουζούκι και να μην τα κρατάμε για την πάρτυ μας?" με αποτέλεσμα να μεταλλαχθεί σε σύγχρονο ... Μπάμπη Ρούκα (φωτό δεξιά από εφημερίδα του 1978)!

Και ας του χαρίσουμε το 5ο Νταν!

Πήρε, όμως, το 6ο Νταν από την Παγκόσμια και εγώ λέω ότι αυτό το 6ο Νταν είναι Μαϊμού, διότι:

1) Η ΕΛΟΚ δίνει μαϊμού-Νταν μόνο όταν ο υποψήφιος έχει ήδη το ίδιο Νταν από το αντίστοιχο μαϊμού-στυλ!

2) Στο μαϊμού-στυλ του Γουάντο-ρίου ο πλέον υψηλόβαθμος είναι ο Μπουλούμπασης και άρα ο ίδιος έδωσε ως μαϊμού-εξεταστής το 6ο μαϊμού-Νταν στον εαυτό του από την μαϊμού-Γουάντο-ρίου ομοσπονδία, το οποίο 6ο Νταν για αυτό το λόγο είναι δυο φορές μαϊμού!

3) Συνεπώς, η ΕΛΟΚ πιστοποίησε για τον Μπουλούμπαση το μαϊμού-Νταν του μαϊμού-στυλ της μαϊμού-ομοσπονδίας!

4) Τέλος, η Παγκόσμια ΔΕΝ δίνει δικά της Νταν κατόπιν εξετάσεων, αλλά δίνει ένα χαρτί που πιστοποιεί το Νταν που έχει δώσει η ΕΛΟΚ! Συνεπώς η Παγκόσμια πιστοποίησε με δικό της μαϊμού-Νταν το 6ο μαϊμού-Νταν για τον Μπουλούμπαση από την μαϊμού-Γουάντο-ρίου ομοσπονδία, που επικυρώθηκε με το μαϊμού-Νταν της ΕΛΟΚ! Για να κάνουμε και καμιά άσκηση μυαλού! Πόσες φορές μαϊμού είναι το 6ο Νταν του Μπουλούμπαση από την Παγκόσμια???

5) Και ο απατεώνας πρόεδρος της ΕΛΟΚ Χρήστος Μπουλούμπασης κυκλοφορεί περήφανος γι' αυτό και παριστάνει ταυτόχρονα τον αρχηγό στυλ, που συνεχώς "εξελίσσεται"!

Ο απατεώνας Μπουλούμπασης πήρε επίσης και το 7ο Νταν από την Παγκόσμια για το οποίο ισχύουν τα ίδια με το ίδιο σκεπτικό για να μην κουραζόμαστε!

Αλλά ο αχόρταγος απατεώνας Μπουλούμπασης είναι ο καλύτερος αχυράνθρωπος του Γερόλυμπου και γι' αυτό πήρε και το 8ο Νταν από την Παγκόσμια για το οποίο ισχύουν επίσης τα ίδια με επίσης το ίδιο σκεπτικό για να μην κουραζόμαστε!

Πού είσαι ρε Θεέ Ζαχόπουλε με τα ... δώδεκα Νταν σε ... δώδεκα χρόνια!!!

 

Σήμερα, λοιπόν, ο Χρήστος Μπουλούμπασης έχει το λιγότερο ... τρεις πολλαπλές μαϊμούδες-Νταν στο σπίτι του! Λέω το λιγότερο, γιατί κυκλοφορεί η φήμη ότι έχει και ... άλλες.

Αν έχει αντιρρήσεις σε όλα αυτά ο Πρόεδρος της ΕΛΟΚ, τον προκαλώ δημόσια να μας βγάλει στη δημοσιότητα τα διπλώματά του να μας αποδείξει ότι δεν είναι μαϊμούδες!!!

 

Η τελευταία Μαϊμού των 8 Νταν είναι και αυτή της W.K.F., που ... κλέβει και την παράσταση στα παράνομα σεμινάρια, τις παράνομες εξετάσεις για Νταν Γουάντο-ρίου, τους παράνομους αγώνες Γουάντο-ρίου "υπό την αιγίδα της ΕΛΟΚ" και φυσικά "υπό την προμήθεια του Γερόλυμπου"! Γι' αυτό έχει αποδεχθεί ο Μπουλούμπασης και τον κίνδυνο, που διατρέχει, από το πρόβλημα της υγείας του και παραμένει πρόεδρος της ΕΛΟΚ και πιόνι του Γερόλυμπου! Γι' αυτό και τον "παίζει στη ρώσικη ρουλέτα" η γυναίκα του! Άντρα βρίσκεις εύκολα, τίτλο "σύζυγος του προέδρου" δεν βρίσκεις εύκολα! Ούτε ... Μπάρμπι για παρέα!!!

Ακάθεκτος, λοιπόν, ο παράνομος πρόεδρος της ΕΛΟΚ εισπράττει από όλες τις πάντες, οργανώνει αγώνες του "μαγαζιού του" Γουάντο-ρίου στο στάδιο του Δημοσίου, σεμινάρια Γουάντο-ρίου οπουδήποτε στην Ελλάδα, εξετάσεις για μαύρες ζώνες Νταν και του Γουάντο-ρίου και της ΕΛΟΚ, αλλά ταυτόχρονα και διαφημίζεται ασύστολα χωρίς κανένα ενδοιασμό γράφοντας διαφημιζόμενος στα παπάρια του και τον Υφυπουργό Αθλητισμού και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού και τον Αθλητικό Νόμο, διότι όταν γράφει κανείς όλους αυτούς δημοσίως στα παπάρια του τότε καμιά άλλη ... κότα δεν θα του κουνήσει τον πισινό της!!! (Σε αυτό θα συμφωνήσω μαζί του!)

Ά, ρε μεγάλε δάσκαλε Γερόλυμπε, το καλό με σένα είναι ότι από το πολύ το "γράψιμο" τους έχεις μάθει όλους ... ορθογραφία!!!

Και όλα αυτά κάτω από το όνομα της μαϊμούς και ανύπαρκτης International Wado Karate Union χωρίς καταστατικό, χωρίς φορολογική οντότητα, χωρίς έδρα, χωρίς ΔΣ, αλλά "υπό την αιγίδα της ΕΛΟΚ" και "υπό την απάθεια της ΓΓΑ"! Μα, καλά, τι ... κολόνια βάζετε όλοι εκεί μέσα, που σας κρατάει ... μαλάκες 30 χρόνια τώρα???

Μη μου πείτε πάλι ότι είμαι χυδαίος, διότι θα σας απαντήσω και πάλι ότι είμαι πολύ-πολύ ευγενικός, αφού στην πραγματικότητα και κατά την ίδρυση και λειτουργία του ........ (να μην πω!), που ονομάστηκε Σχολή Προπονητών Καράτε του 2014, στην οποία ο Χρήστος Μπουλούμπασης είχε ορισθεί ως Διευθυντής της Σχολής, ο ... βουλιμικός Χρηστάκης μας έβαλε τον εαυτό του στο πρόγραμμα των διδασκόντων, ώστε να εισπράξει και από εκεί, και επί πλέον ο αθεόφοβος για να δώσει στους μαθητές, όπως συνηθίζεται, και το "σύγγραμμά του" μια και δεν πουλιέται με άλλο τρόπο! Καλό το κόλπο αλλά το έμαθα νωρίς και του έκοψα τον βήχα πριν του έρθει με το άρθρο του www.karate.gr "20/9/2014-Το Λαμόγιο Μπουλούμπασης και το βιβλίο του "Karate Way"!!!"

Και λίγο ιστορία για εσάς που κάνετε πολεμικές τέχνες: Αριστερά πολεμιστής της φυλής των "Μασάι με ακόντιο", δεύτερος από αριστερά της φυλής των "Μασάει με Γουάντο" και το ζεύγος δεξιά είναι της φυλής των "Μασάει με Δέκα Μασέλες"!

Μέλος του ΔΣ ο Μπουλούμπασης από το 1986 και πάντα προπονητής στο σύλλογό του, και πάντα διαιτητής σε αγώνες της ΕΛΟΚ, όπως και τα περισσότερα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ και "μεγαλο-δάσκαλοι" των ψευδο-στυλ ταυτόχρονα, πράγμα που τους επέτρεπε να χειραγωγούν τους συλλόγους, διότι οι προαγωγές των προπονητών των συλλόγων στα στυλ και την ΕΛΟΚ καθώς και τα αποτελέσματα των αγώνων εξαρτιόνταν από τους "μεγαλο-δασκάλους", μέχρι που βγήκε ο αθλητικός νόμος 2725/1999, ο οποίος απαγόρευε τη συμμετοχή στο ΔΣ των τεχνικών (διαιτητών και προπονητών) του αθλήματος.

Αλλά ποιά ... Άμστελ και ποιός αθλητικός νόμος να ισχύσει για τους απατεώνες της ΕΛΟΚ υπό το καθεστώς μιας Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, που κοιμάται με τα τσαρούχια και όταν δεν κοιμάται, τότε διαφθείρει τον αθλητισμό πάλι με τα τσαρούχια! Όλα τα μέλη σχεδόν της ΕΛΟΚ από την ισχύ του αθλητικού νόμου τον Ιούνιο του 1999 μέχρι σήμερα είναι ταυτόχρονα και προπονητές και εξεταστές και αρχηγοί στυλ και ... εξοπλισμένοι με το μακρύ χέρι του Καραγκιόζη!!!

 

5 - Οι ανίκανοι και άχρηστοι πολιτικοί προϊστάμενοι, διευθυντές και υπάλληλοι της ΓΓΑ, η οποία υποτίθεται ότι εποπτεύει τις αθλητικές ομοσπονδίες της χώρας, επί 15 χρόνια βλέπουν με το βλέμμα της ... "αγελάδας, που βλέπει τα τρένα να περνούν" τον Αθλητικό Εγκληματία Γιώργο Γερόλυμπο να έχει δημιουργήσει μια συμμορία παράνομων μεγαλο-δασκάλων των ψευδο-παραδοσιακών στυλ καράτε "υπό την αιγίδα της ΕΛΟΚ" μέσα στο ΔΣ της ΕΛΟΚ και με όχημα τα ψευδο-παραδοσιακά στυλ να έχουν όλοι μαζί μετατρέψει σε "μαγαζί τους" την ΕΛΟΚ, και παίζουν το ... πουλί τους επιχορηγώντας στην ουσία επί 15 χρόνια αυτούς τους παράνομους απατεώνες μεγαλο-δασκάλους του ΔΣ/ΕΛΟΚ με τα λεφτά του Έλληνα Πολίτη και τα προνόμια του αθλητικού νόμου!

Όλα αυτά καταγγέλλονται επί χρόνια δημοσίως και εκτεταμένα, τα γνωρίζουν όλοι στο χώρο του καράτε και του αθλητισμού και οι υπεύθυνοι της ΓΓΑ πάνε το πρωί στη δουλειά τους και μέχρι να σχολάσουν παίζουν το πουλί τους αδιαφορώντας εγκληματικά αν οι ομοσπονδίες καίγονται!

Είναι δύσκολο να μου κάνετε μήνυση για αυτά που σας γράφω, διότι θα βρεθείτε κατηγορούμενοι για παράβαση καθήκοντος, διότι θα αποδειχθεί ότι διαβάζετε το www.karate.gr και δεν κάνετε τίποτα για τις παρανομίες της ΕΛΟΚ! Και ορίστε για παράδειγμα μερικά σχετικά άρθρα μου:

Από αγώνες του Γουάντο-ρίου την Κυριακή, 10.06.2012, διακρίνονται, Γρηγόρης Βόβλας (πρόεδρος ομοσπονδίας Wado International), Χρήστος Μπουλούμπασης (πρόεδρος Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε), Στέλιος Σκαρογιάννης (γεν. γραμματέας Wado International).

31/3/2014 - Ο Πόλεμος για το Γάλα στην ΕΛΟΚ! Ποιοι Αρμέγουν τη … «Γελάδα» και Δουλεύουν την Ελλάδα!

1/11/2014 - Αν η Μπουρδ-ΕΛΟΚ σας γράφει εκεί που δεν πιάνει η μελάνη, τότε να σας γράψουμε και εμείς! Για όλους υπάρχει χώρος!!!

 

Από κοντά στον πρόεδρο Μπουλούμπαση και το ίδιο αχυράνθρωπος του Γερόλυμπου είναι και ο Γρηγόρης Βόβλας, ο ελπιδοφόρος Ταμίας της ΕΛΟΚ και ταυτόχρονα προπονητής, διδάσκων σε σεμινάρια και Νο 2 στην ιεραρχία του μαϊμού-Γουάντο-ρίου! Παρά το πρόσφατο πρόβλημα υγείας πριν από 1-2 χρόνια εξακολουθούσε μέχρι τις πρόσφατες εκλογές να κρατάει εθελοντικά το κεφάλι του κάτω από την καρμανιόλα όντας υπεύθυνος του Ταμείου της ΕΛΟΚ, το οποίο Ταμείο καταληστεύει ο Γερόλυμπος! Τι ... χαρτζιλίκι έχει αυτή η δουλειά δεν ξέρω αλλά τα μαϊμού-Νταν ανεβαίνουν και για τον Βόβλα, ενώ ταυτόχρονα είναι και εξεταστής Μαίμού-Νταν για μικρότερους από αυτόν και διδάσκων σε συλλόγους, σεμινάρια και Σχολή Προπονητών!!!

Τι ποιότητα ... πίτουρα έχουν τα κεφάλια των Μπουλούμπαση και Βόβλα, ώστε να παραμένουν σε πόστα από τα οποία άλλος "κονομάει" και αυτοί θα πληρώσουν δεν γνωρίζω, αλλά εκείνο που γνωρίζω, δεδομένου και του εγκεφαλικού του Παπαδημητρόπουλου, είναι ότι ο Γερόλυμπος έχει το ... χάρισμα να πείθει και ... μισο-πεθαμένους!!!

Την ίδια διαδικασία των μαϊμού-Νταν του Μπουλούμπαση έχουν ακολουθήσει και τα μαϊμού-Νταν του Γρηγόρη Βόβλα! Πρώτα μαϊμού-Γουάντο-ρίου και μετά μαϊμού-Παγκόσμιας! Την ίδια ακριβώς διαδικασία και τα μαϊμού-Νταν του Γιάννη Κανέλλη. Και αυτοί μαϊμούδες-δάσκαλοι καράτε δίνουν μαϊμού-Νταν μαϊμού-Γουάντο-ρίου μιας ανύπαρκτης International Wado Karate Union σε μαθητές τους παραμυθιάζοντάς τους σαν καλοί απατεώνες! Και στη συνέχεια δίνουν και μαϊμού-Νταν της ΕΛΟΚ! Και όλα αυτά τα μαϊμού-Νταν τα εισπράττουν 100 με 150 ευρώ το κεφάλι! Τέτοιο μπουρδέλο έχει καταντήσει το καράτε η εγκληματικά αδιάφορη ΓΓΑ!!!

Ας προσθέσουμε εδώ ότι οι μαϊμού-εξεταστές του μαϊμού-Γουάντο-ρίου της ΕΛΟΚ με και υπό τους Μπουλούμπαση και Βόβλα είναι:

Κατηγορίας Α: Μπουλούμπασης Χρήστος, Κανέλλης Ιωάννης, Βόβλας Γρηγόρης, Σκαρογιάννης Στέλιος, Σταθόπουλος Παναγιώτης.

Κατηγορίας Β: Αγάθος Κωνσταντίνος, Αιχμαλωτίδης Γεώργιος, Γκόργκας Άγγελος, Κωνσταντάτος Γεράσιμος.

Αφετέρου, η ανύπαρκτη International Wado Karate Union δεν έχει ιστότοπο, ώστε να την ελέγξουμε, δεν έχει έδρα, δεν έχει καταστατικό και δεν έχει διοικητικό συμβούλιο!

Συμπέρασμα: Όλα τα Νταν Γουάντο-ρίου, που έχουν ληφθεί ή/και έχουν δοθεί στην Ελλάδα από μαϊμούδες εξεταστές, στυλ και ΕΛΟΚ, και δεν έχουν ληφθεί από την Ιαπωνική Ομοσπονδία του παραδοσιακού αυτού στυλ είναι προφανώς μαϊμούδες και άρα για τα σκουπίδια!!!

Τα ψευδο-Νταν του ανωτέρω μαϊμού-Γουάντο-ρίου είναι προφανές ότι είναι άκυρα και η αποκλειστικά υπεύθυνη για το παραδοσιακό καράτε και τα παραδοσιακά στυλ στην Ελλάδα Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε (ΠΟΠΚ) ΔΕΝ τα αναγνωρίζει και άρα είναι για τα σκουπίδια!


 Θ - Το παράνομο στυλ του Γκότζου-ρίου μιας ανύπαρκτης οργάνωσης Γκότζου-ρίου!

 

 

Μιλάμε πλέον για τον μαιτρ της τρέλας! Τον με πόσα (?) Νταν "ετεροθαλή" ανηψιό του ... Γκογκέν Γιαμαγκούτσι, ο οποίος έρχεται κατ' ευθείαν από την ... Οκινάουα!

Ο Πέτρος Πάσης, αρχηγός του στυλ του Γκότζου-ρίου στην Ελλάδα ήταν από το 1986 μέλος του ΔΣ της ΕΛΟΚ και ταυτόχρονα προπονητής στον σύλλογό του και διαιτητής αγώνων! Άρα από το 1999, που βγήκε ο αθλητικός νόμος ήταν παράνομο μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ, διότι όλα αυτά τα χρόνια μέχρι σήμερα παρέμεινε ταυτόχρονα και προπονητής στο σύλλογό του και διαιτητής! Πιστός απόλυτα στον Γερόλυμπο από την πρώτη στιγμή του εξασφάλισε ως υπηκόους του Γερόλυμπου και τους μαθητές του! Ακόμα μια φορά αποδεικνύεται σοφή η στρατηγική του Γερόλυμπου να βάζει όλους να διαπράττουν παρανομίες με δικό τους όφελος, ώστε να τους εγκλωβίζει σε συνενοχή στα δικά του εγκλήματα!

Όπως δηλώνει σε αφίσες αγώνων του ο Πέτρος Πάσης ηγείται της International Karate Do Goju-kai Association και το 2013 η ομοσπονδία αυτή αριθμούσε 12 (ολόκληρα) σωματεία με το λιγότερο 120 αθλητές όλα και όλους υποταγμένα στον Γερόλυμπο και στην ΕΛΟΚ!

Δεν δηλώνεται πουθενά, όμως, το καταστατικό, η έδρα της ομοσπονδίας το ΔΣ αυτής και άλλες δραστηριότητες, όπως θα έπρεπε, αν ήταν υπαρκτή και ενεργή!

Η υποτιθέμενη ομοσπονδία Γκότζου-ρίου του Πέτρου Πάση εμφανίζεται στο διαδίκτυο στο site http://www.goju-ryu.gr/ με την επόμενη εικόνα και ο Πέτρος Πάσης έντεχνα τοποθετεί ο ίδιος τον εαυτό του δίπλα-δίπλα με τους μεγάλους δασκάλους του Γκότζου-ρίου στη μεθεπόμενη εικόνα. Η δήθεν "ομοσπονδία" του είναι μαϊμού, τα μεγάλα Νταν που δηλώνει ότι έχει είναι και αυτά μαϊμού!

Τι συμπέρασμα βγαίνει? Προφανώς έχουμε ένα ακόμα στυλ, αυτό του Γκότζου-ρίο, να παρουσιάζεται ότι καλύπτεται από ομοσπονδία-μαϊμού και δίναι Νταν μαϊμού και το ίδιο και μέσω της ΕΛΟΚ!

Ο Πέτρος Πάσης οπωσδήποτε έχει εφοδιαστεί από τον Γερόλυμπο με διπλώματα της Παγκόσμιας όπως και οι υπόλοιποι πουλώντας την ψυχή του στον Αθλητικό Εγκληματία, όπως και οι υπόλοιποι! Είναι μέλος του ΔΣ της ΕΛΟΚ όλα τα χρόνια από την ίδρυσή της και υπογράφει Πρακτικά ΔΣ, ΓΣ, απολογισμούς, διαγραφές συλλόγων και ότι του βάζει ο Γερόλυμπος κάτω από το χέρι του χωρίς καν να τα βλέπει, χωρίς να ακούει για αυτά παρά μόνο σωπαίνοντας για ότι συμβαίνει στην ΕΛΟΚ. Όλα του τα Νταν από το 3ο και πάνω υπολογίζω ότι είναι μαϊμού και οπωσδήποτε τα 5ο και 6ο! Δεν πιστεύω μεγάλε κα έχεις πάρει και 7ο!!! Θα μας τρελάνεις όλους τότε!

Κάθε φορά που βλέπει τον Γερόλυμπο ο Πάσης του κάνει ... μασαζάκι και το έχει μάθει αυτό να το κάνουν και στους μαθητές του, όπως π.χ. ο Μπάμπης Ευθυμιάδης από τη Λάρισα και ο Γιώργος Κεβίδης από την Αριδαία!!! Αν μάλιστα πάρει και οδοιπορικά για συμμετοχή στο ΔΣ, έ τότε πηδάει από τη χαρά του!

Είναι ο μόνος εξεταστής-μαίμού για το μαϊμού Γκότζου-ρίου κατηγορίας Α, ενώ στην Β κατηγορία εξεταστές-μαϊμού για μαϊμού-Νταν Γκότζου-ρίου είναι οι Ευθυμιάδης Χαράλαμπος, Κεβίδης Γεώργιος και Τσάτσος Αχιλλέας.

Συμπέρασμα: Όλα τα Νταν Γκότζου-ρίου, που έχουν ληφθεί ή/και έχουν δοθεί στην Ελλάδα από μαϊμούδες εξεταστές, στυλ και ΕΛΟΚ, και δεν έχουν ληφθεί από την Ιαπωνική Ομοσπονδία του παραδοσιακού αυτού στυλ είναι προφανώς μαϊμούδες και άρα για τα σκουπίδια!!!

 

Και όλα αυτά, όταν στην Ελλάδα υπάρχει γνήσια σύνδεση του αληθινού Γκότζου-ρίου με την αντίστοιχη Ιαπωνική Ομοσπονδία του παραδοσιακού στυλ και είναι η επόμενη με αρχηγό εκπαιδευτή τον Δημήτρη Τσακατάνη:

 

Τα ψευδο-Νταν του ανωτέρω μαϊμού-Γκότζου-ρίου είναι προφανές ότι είναι άκυρα και η αποκλειστικά υπεύθυνη για το παραδοσιακό καράτε και τα παραδοσιακά στυλ στην Ελλάδα Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε (ΠΟΠΚ) ΔΕΝ τα αναγνωρίζει και άρα είναι για τα σκουπίδια!


 Ι - Το παράνομο στυλ του Σότοκαν-ρίου της ανύπαρκτης οργάνωσης

"Πανελλήνια Ομοσπονδία Σότοκαν Καράτε (ΠΟΣΚ)"!

 

Την περασμένη Κυριακή πήγα στο ... Μοναστηράκι για να πάρω ... σκληρό χαρτί τουαλέτας ... σινιέ! Ρωτώντας βρήκα τον τύπο χαρτιού που με ενδιέφερε, αλλά χωρίς τις υπογραφές που το κάνουν ... σινιέ!

Ρωτάω τον τύπο, που το πούλαγε, πόσο κάνει και μου είπε "2 ευρώ το φύλλο"! "Και τις υπογραφές που το κάνουν ... σινιέ, πού θα τις βρω?" ρώτησα.

"Για αυτές θα πληρώσεις 150 ευρώ το φύλλο, διότι πρόκειται για υπογραφές Προέδρου, Εξεταστή και Γενικού Γραμματέα, αξιοσέβαστων προσώπων της "Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σότοκαν Καράτε" και θα σε γράψουν και στα ... αρχεία τους, επειδή προτιμάς το δικό τους χαρτί και όχι κάτι μπακατέλες που κυκλοφορούν και γράφουν πάνω Σίτο-ρίου, Γκότζου-ρίου, SKIF, Γουάντο-ρίου και άλλες μαλακίες!!!

"Εντάξει", του είπα, "θα το πάρω ανυπόγραφο, γιατί έχω ένα ... γύφτο που περνάει από τη γειτονιά με μια ... μαϊμού, που παίζει το "τι κάνει ο γέρος στη γριά, όταν πέσει η χειμωνιά", και θα βάλω τη μαϊμού να το υπογράψει για να μου έρθει ... τζάμπα"!!!

Και έτσι, έδωσα 14 € και πήρα επτά έντυπα διπλώματα σαν το επόμενο της ΠΟΣΚ και περιμένω να περάσει ο Gipsy με την Monkey να βάλω την Monkey να τα υπογράψει, ώστε να έχω και εγώ μια αξιοπρεπή συλλογή από το 1ο μέχρι και το 7ο Νταν της ΠΟΣΚ στην τουαλέτα μου!!! Έτσι θα ανέβω σε κοινωνικό επίπεδο, γιατί την σήμερον ημέραν χωρίς Νταν είσαι ένα μηδενικό!!!

 

 

Άφησα το Σότοκαν τελευταίο, γιατί αυτό το στυλ καράτε έκανα και εγώ στη σχολή του Γιάννη Βερώνη παράλληλα με το τζούντο και είχα τους περισσότερους φίλους και συναθλητές και τους περισσότερους προδότες αυτής της φιλίας! Λάθος, σβήσε το "περισσότερους προδότες" και γράψε "όλους προδότες"! Αλλά ας το αφήσουμε και αυτό!

Το Σότοκαν ήρθε στην Ελλάδα με τον Γιάννη Βερώνη, μαθητή της Japan Karate Association (JKA), περίπου το 1970 και αναπτύχθηκε αρχικά στη σχολή του και μετέπειτα και στη σχολή του Γιώργου Παναγιωτίδη. Από την αρχή του ο Βερώνης είχε επαφή με την JKA και τον υπεύθυνο δάσκαλό της για την Ευρώπη Κεϊνοσούκε Ενοέντα (φωτό αριστερά). Στα επόμενα χρόνια ο Ενοέντα ερχόταν για σεμινάρια, αγώνες και εξετάσεις στην Ελλάδα και έδινε διπλώματα σε Έλληνες καρατέκα, τα οποία έρχονταν κατ' ευθεία από την JKA. Κάποτε οι Έλληνες ξύπνησαν, δεν ήθελαν την εξάρτηση από την JKA και οι υψηλόβαθμοι σε Νταν έφτιαξαν μια δική τους αυθαίρετη οργάνωση (παράλληλα με την αυθαίρετη οργάνωση του Γουάντο-ρίου) για να δουν και κανένα Νταν ψηλότερο για τους εαυτούς τους. Την εμφάνιση του Γερόλυμπου στα πράγματα της ΕΛΟΚ την είδαν σαν σανίδα σωτηρίας, διότι με την απάτη των Νταν της ΕΛΟΚ έδινε κάλυψη στις δικές τους βλακείες και αληθοφάνεια στην εγκυρότητα των Νταν που έδιναν! Και έτσι δημιουργήθηκε η σύνδεση "οργάνωσης Σότοκαν" και ΕΛΟΚ με τη συμφωνία να πληρώνει ο εξεταζόμενος για Νταν Σότοκαν μια φορά στην "οργάνωση Σότοκαν" και για το ίδιο Νταν από την ΕΛΟΚ να ξαναπληρώνει στην ΕΛΟΚ. Η Απάτη στα καλύτερά της!!!

Το ανωτέρω έντυπο διπλώματος αναφέρει το όνομα της ανύπαρκτης ομοσπονδίας ΠΟΣΚ, διότι δεν βρίσκω πουθενά την έδρα της, το καταστατικό της με βάση το νόμο 2725/1999, το διοικητικό της συμβούλιο, κτλ. κτλ., πράγμα που σημαίνει ότι λειτουργεί στη ζούλα και στα μουλωχτά!

Προφανώς, κορυφαία στελέχη αυτής της ψευδο-ομοσπονδίας είναι οι πιο παλιοί στο Σότοκαν Γιώργος Μπίκας, Άρης Κραββαρίτης και Κώστας Γκουβούσης! Θα έλεγα και Τετσούο Οτάκε, αλλά αυτός είναι ένας άβουλος Ιάπωνας τεχνικός, τον οποίο όπου τον τραβάνε πηγαίνει!

Τα τρία αυτά κορυφαία στελέχη της ΠΟΣΚ και οι συνεργάτες τους, όποιοι και αν είναι αυτοί, λειτουργούν μια ανύπαρκτη αθλητική ομοσπονδία, κρυφή από τα μάτια του κόσμου και ορατή μόνο από τις "εισπρακτικές" εκδηλώσεις της, που είναι οι αγώνες της "υπό την αιγίδα της ΕΛΟΚ", τα σεμινάριά της "υπό την αιγίδα της ΕΛΟΚ" και οι απονομές Νταν "υπό την αιγίδα της ΕΛΟΚ"! Και όλα αυτά επί είκοσι χρόνια από το 1995!

Και τα τρία ανωτέρω κορυφαία στελέχη της ΠΟΣΚ και η ΠΟΣΚ συνεργάζονταν αρμονικότατα και υπό ιδιαίτερα "κολλητο-φιλικές" συνθήκες με τον Αθλητικό Εγκληματία της ΕΛΟΚ Γιώργο Γερόλυμπο όλα αυτά τα 20 χρόνια από το 1995 μέχρι και το 2015, που έληξε η Σχολή Προπονητών Καράτε, διότι ο Γιώργος Μπίκας ήταν μέλος του ΔΣ, πρόεδρος και γραμματέας επί πολλά χρόνια, ο Άρης Κραββαρίτης ήταν εθνικός προπονητής από το 1995 και επί πολλά χρόνια και ο Κώστας Γκουβούσης ήταν εθνικός προπονητής από το 1995 μέχρι πριν ένα χρόνο και μάλιστα χωρίς να έχει δίπλωμα προπονητή από τη ΓΓΑ (φοβερή παρανομία!), αλλά επί πλέον αυτού και για να σκεπαστεί αυτή η παρανομία ο Γερόλυμπος του έβγαλε ένα καραμπινάτα πλαστό δίπλωμα! Και θέτω τη Σχολή Προπονητών ως σημαδιακό ορόσημα, διότι σε αυτή δίδαξαν οι Άρης Κραββαρίτης και Κώστας Γκουβούσης, ενώ από αυτήν πήραν δίπλωμα προπονητή και τα δύο παιδιά του Γιώργου Μπίκα! Τίποτα από αυτά δεν θα γινόταν αν οι προηγούμενοι τρεις ... καμπαλέρο δεν είχαν "φιλικές σχέσεις απόλυτης εμπιστοσύνης" με το καθίκι του καράτε!!!

Ιδιαίτερα για τον Γιώργο Μπίκα βρήκα τον κατωτέρω ιστότοπο του συλλόγου του, ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι ηγείται της Αντιπολίτευσης στην ΕΛΟΚ! Όταν ο Γιώργος Μπίκας διαφημιζόταν ως μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ ήταν ταυτόχρονα και προπονητής του συλλόγου του και έκανε και σεμινάρια σε άλλους συλλόγους και έκανε και τον εξεταστή του Σότοκαν με 150 € το δίπλωμα! Βεβαίως οι δραστηριότητες αυτές κατά το ίδιο χρονικό διάστημα είναι παράνομες, αλλά για τον κολλητό του Γερόλυμπου Γιώργο Μπίκα ήταν αποδεκτές, όπως και για όλους τους άλλους!

Στους αγώνες της International Amateur Karate Federation το 1983 στο Κάιρο, που αναφέρει ο Γιώργος Μπίκας στο ανωτέρω βιογραφικό του, ήταν και ο γράφων εκεί, όπως αποδεικνύεται από την ανωτέρω φωτό που δημοσίευσε το ΔΥΝΑΜΙΚΟ με τον Μασατόσι Νακαγιάμα και την Ελληνική εθνική ομάδα! Αυτό σημαίνει ότι κάθε τι που ισχυρίζεται ο Γιώργος Μπίκας, ο γράφων το γνωρίζει από πρώτο χέρι!!!

 

Ο Γιώργος Μπίκας, όταν ήταν κολλητός του Γερόλυμπου, είχε υπογράψει 3-4 διαγραφές συλλόγων της ΕΛΟΚ τελείως παράνομα και κατά διαταγή του Γερόλυμπου, επειδή ήταν και μέλη της δικής μου ομοσπονδίας ΠΟΠΚ, όπως τον επόμενο σύλλογο του Δημήτρη Μαρτάκη:

 

 

Ο Γιώργος Μπίκας είχε έρθει πρόθυμα στο δικαστήριο Γερόλυμπου κατά Περσίδη ως μάρτυρας υπέρ του Γερόλυμπου και μεταξύ των άλλων είχε ψευδομαρτυρήσει ότι οι αθλητές ΔΕΝ πληρώνουν κατά τις εξετάσεις τους για μαύρες ζώνες Νταν στα στυλ καράτε, αλλά πληρώνουν μόνο για τα Νταν της ΕΛΟΚ! Όλοι όσοι τον πληρώσατε για το Νταν που πήρατε από τον ίδιο ή άλλους στο Σότοκαν, όλοι εσείς το ξέρετε αυτό! Επίσης, όταν ελέχθη ότι ο Περσίδης είναι πρόεδρος της ΠΟΠΚ του παραδοσιακού καράτε, ο Μπίκας δήλωσε ότι "Ένα είναι το Καράτε"! Ήθελα να μας εξηγήσει ποιό είναι αυτό το "Ένα Καράτε" κατά τη γνώμη του!!! Τις αποφάσεις των δικαστηρίων για το παραδοσιακό καράτε τις ήξερε, διότι τότε ήταν μέλος του ΔΣ/ΠΟΠΚ! Την ύπαρξη της ΠΟΣΚ του Σότοκαν την ήξερε, διότι είναι από τους πρωτεργάτες της! Τη μουλωχτή λειτουργία της ΠΟΣΚ του Σότοκαν την ήξερε, διότι ο ίδιος είναι μία από τις ... "γάτες" που την διοικούν και εισπράττουν από αυτήν! Ποιό είναι το "μοναδικό καράτε" κατά τη γνώμη του? Της ΕΛΟΚ, του Σότοκαν, άλλο στυλ? Ποιό???

Ο Γιώργος Μπίκας τελευταία ηγείται της Αντιπολίτευσης "ΚΙΜΕ" στην ΕΛΟΚ κατά του Αθλητικού Εγκληματία Γιώργου Γερόλυμπου! Πήρε μαζί του 37 συλλόγους! Αλλά στις εκλογές της ΕΛΟΚ την 11-9-2016 και παρά την συμπαράσταση και συμμετοχή του επίσης τέως κολλητού του Γερόλυμπου και ειδικού επί των δικαστικών υποθέσεων Σπύρου Δρακόπουλου (δεξιά) απέτυχε παταγωδώς στην εποπτεία 1) της νόμιμης διεξαγωγής  των εκλογών, 2) της νόμιμης αντιπροσώπευσης των συλλόγων, και 3) της νόμιμης σύνταξης του Πρακτικού των Εκλογών! Μαζί με τον Σπύρο Δρακόπουλο, ο Γιώργος Μπίκας άφησαν τα πράγματα να κυλήσουν ακριβώς όπως τα ήθελε ο Γερόλυμπος, πράγμα που έγινε και εξέθεσε σε νέους κινδύνους τους συλλόγους που τους υποστήριξαν! Επί πλέον όλων αυτών το ΚΙΜΕ υπό τον Γιώργο Μπίκα και Σπύρο Δρακόπουλο άφησε να κυλήσει ολόκληρο το εξάμηνο προθεσμίας για προσβολή των εκλογών και έκαναν την αίτηση ακύρωσης την τελευταία ημέρα της εξάμηνης προθεσμίας χαρίζοντας στον Γερόλυμπο ένα ολόκληρο εξάμηνο συν ακόμα ένα με δυο χρόνια για να τελεσιδικήσει η υπόθεση, αν την κερδίσουν (!), ενώ στην ομοσπονδία του Τζούντο και υπό παρόμοιες προϋποθέσεις η Αντιπολίτευση πήρε Προσωρινή Διοίκηση με 15 δικά της μέλη στα 15 του ΔΣ μέσα σε δυο μήνες από τις εκλογές τους!!!

Τι να σκεφθεί κανείς για τους Γιώργο Μπίκα και Σπύρο Δρακόπουλο? Απόλυτη ανικανότητα ή απόλυτη κρυφή υποταγή στον Γερόλυμπο? Ή το ενδιάμεσο που είναι απόλυτη αναγνώριση της μικρότητάς τους και ελπίδα για συμβιβασμό με έστω δυο μέλη στο ΔΣ/ΕΛΟΚ? Πάντα υπάρχει και η πιθανότητα, για μένα βεβαιότητα, ο Σπύρος Δρακόπουλος να δουλεύει για τον Γιώργο Γερόλυμπο "φυτευτός" μέσα στο ΚΙΜΕ! Ισχυρές ενδείξεις για αυτό είναι το ότι απέκρυπτε στοιχεία από εμένα (κατ' εντολή Γερόλυμπου!), έχασε το δικαστήριο ακύρωσης της υποψηφιότητας Γερόλυμπου για την ΕΟΕ (κατ' εντολή Γερόλυμπου!), δεν έκανε άμεσα αίτηση ακύρωσης των εκλογών (κατ' εντολή Γερόλυμπου!), οδηγούσε την αίτηση ακύρωσης των εκλογών εκτός της εξάμηνης προθεσμίας (κατ' εντολή Γερόλυμπου!) και άλλα! Τα κατινίστικα δήθεν προσβολές και εξυβρίσεις μέσω Facebook, έ, αυτά είναι ... κατινο-ξεμαλιάσματα της πλάκας!!!

 

Ο Άρης Κραββαρίτης κέρδισε επάξια τον τίτλο "Βασίλω η Πρώτη", διότι ήταν πάντα ο πρώτος που ενέδιδε στις επιθυμίες του Γερόλυμπου υποστηρίζοντάς τον σε κάθε του κίνηση! Πρώτος στο ΔΣ/ΕΛΟΚ, πρώτος εθνικός διαιτητής, πρώτος εθνικός προπονητής, πρώτος σε σεμινάρια, πρώτος σε διδασκαλίες σε Σχολές Προπονητών, πρώτος που έδινε τον σύλλογό του για όλες τις αθλητικές παρανομίες ίδρυσης και ελέγχου νέων ομοσπονδιών από τον Γερόλυμπο! Παντού Πρώτη η ... Βασίλω!!!

Το 1997 ο Γερόλυμπος με πιστούς του συλλόγους του καράτε άρπαξε την Ομοσπονδία του Χόκεϊ (με κλικ εδώ) και αν θυμάμαι καλά ο σύλλογος "Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Σόκουκαν" του Κραββαρίτη ήταν ανάμεσα σε αυτούς.

Το 2001 ο Γερόλυμπος ίδρυσε το κέρλινγκ με συλλόγους καράτε και ο σύλλογος "Αθλητικός Σύλλογος Σόκουκαν" του Κραββαρίτη ήταν ανάμεσα σε αυτούς (με κλικ εδώ).  Και άλλο αποδεικτικό στοιχείο!   Και τρίτο αποδεικτικό στοιχείο!

Το 2006 ο Γερόλυμπος άρπαξε την ομοσπονδία του Τριάθλου με συλλόγους καράτε και είμαι βέβαιος ότι και ο σύλλογος "Αθλητικός Σύλλογος Σόκουκαν" του "πιστού" Κραββαρίτη ήταν ανάμεσα σε αυτούς, αλλά τα αποδεικτικά στοιχεία έχουν εξαφανιστεί και τα αναζητώ!

 

Ο Κώστας Γκουβούσης έχει απασχολήσει πολλαπλά το www.karate.gr με τις ταρζανιές του για να δικαιολογήσει την αντικειμενική κριτική από τa άρθρa του:

25/5/2015 - Το Super Model που θα ποζάρει για το ... Άγαλμα του Μαλάκα!!!

2/6/2015 - Κώστας Γκουβούσης: Η Σκοτεινή Πλευρά της Σελήνης!

11/6/2015 - Καραμπινάτα Πλαστό το Δίπλωμα του Κώστα Γκουβούση!

 με τον ίδιο να ισχυρίζεται ότι έχει δίπλωμα προπονητή της ΓΓΑ από το 1997 και ήταν νόμιμα εθνικός προπονητής της ΕΛΟΚ για 20 χρόνια και το www.karate.gr να ισχυρίζεται με αποδεικτικά στοιχεία στα παραπάνω άρθρα του ότι μας παραμυθιάσει ασύστολα! Είχε κάνει και την δεξιά ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Facebook, όπου κάτω από το δίπλωμά του που δημοσιεύει ξεχωρίζει το πρώτο σχόλιο, που απευθύνεται στον Θύμιο Περσίδη!

 

Στα ανωτέρω άρθρα του www.karate.gr αποδεικνύεται πολλαπλά ότι:

1) μετά από έγγραφο ερώτημά μου στη ΓΓΑ αν ο Γκουβούσης είχε δίπλωμα προπονητή και για να δικαιολογήσει η αρμόδια Διευθύντρια από το Μπουρδέλο-ΓΓΑ σε "κολλητή" συνεργασία με τον Γερόλυμπο ότι "ήταν προπονητής", παρουσίασαν διαπιστευτήρια "συνοδού αθλητή στους αγώνες" από αγώνες εξωτερικού, όπου ό,τι δηλώσεις είσαι, αντί για δίπλωμα προπονητή και όταν αυτά τα επέρριψα δημοσιεύοντας το αιτιολογικό, τότε ο Γκουβούσης δημοσίευσε την δεξιά Διπλωματάρα-Μαϊμουδάρα, η οποία έπρεπε να στείλει πολλούς στον Εισαγγελέα!

2) το δίπλωμά του είναι κατασκευασμένο πλαστό, διότι ουδέποτε παρακολούθησε τη Σχολή Προπονητών του 1997 αφήνοντας πίσω του υπογεγραμμένες παρουσίες και γραπτά διαγωνίσματα,

3) είτε το είχε είτε δεν το είχε, ποτέ του δεν είχε άδεια άσκησης επαγγέλματος από το 1997, αλλά έβγαλε το 2014, πράγμα που σημαίνει ότι επί 20 χρόνια ήταν εθνικός προπονητής και πληρωνόταν αμοιβές από το δημόσιο χωρίς να έχει άδεια άσκησης επαγγέλματος, ένα αθλητικό έγκλημα που ήθελε να κρύψει και ο Γκουβούσης και η ΕΛΟΚ και η ΓΓΑ, δηλαδή ολόκληρη η Συμμορία των διεφθαρμένων, που καταστρέφει το καράτε.

 

Επειδή το θέμα του πλαστού διπλώματος το έχουμε ήδη καλύψει και μάλιστα "χορταστικά" και απλά το αναφέρω εδώ μόνο και μόνο για να καταδείξω την αξιοπιστία των "κορυφαίων της ΠΟΣΚ", θα ασχοληθούμε εδώ μόνο με το θέμα της συμμετοχής ή όχι του συλλόγου του Κώστα Γκουβούση στην ομοσπονδία του Τριάθλου, πράγμα που πρόκυψε τελευταία μετά τις αποκαλύψεις από κανάλια και εφημερίδες (ξύπνησαν με καθυστέρηση 10 χρόνων!) της "κατάληψης και εκμετάλλευσης" του Τριάθλου από τη Συμμορία του Γερόλυμπου, και πάλι για την εκτίμηση της αξιοπιστίας του!

 

 Ακόμα ένα "χιουμοριστικό και αληθινό" βιντεάκι παραγωγής της "DYNAMIC KARATE PRODUCTIONS by Tim Pers":

 20-4-2017 - Κώστας Γκουβούσης: Ο επί 20 χρόνια απόλυτος συνεργάτης του Γερόλυμπου!

 

 "Τυχαίες" ομοιότητες προσώπων της ταινίας με πραγματικά πρόσωπα ... δεν αποτελούν σύμπτωση, αλλά για αυτούς μιλάμε!!!

Ο Κώστας Γκουβούσης εμφανίστηκε τελευταία, μετά από "περίεργη" πρωτοβουλία του καναλιού του Alpha με γνωστό δημοσιογράφο του στο καράτε, σε ένα βίντεο στις ειδήσεις του Alpha περί "μαϊμούδων ομοσπονδιών" χόκεϋ, κέρλινγκ και τριάθλου! Είναι φανερό από ποιούς κινήθηκε αυτή η διαδικασία την οποία θα δούμε στο επόμενο άρθρο του www.karate.gr , αλλά τέτοιες μαλακίες για κανένα λόγο δεν μπορούν να κρύψουν τους πραγματικούς ενόχους των μαϊμούδων ομοσπονδιών, όσο και αυτοί προσπαθούν να κρυφτούν κάνοντας τον ανήξερο!

 

Ενδεικτικά ο επί είκοσι χρόνια καραμπινάτος συνεργάτης και συνένοχος του Γερόλυμπου, Κώστας Γκουβούσης, παρουσιάζεται ως ο ... καταγγέλλων τις παρανομίες! Βλέπε επόμενη δημοσίευση:

Δεκαπέντε χρόνια ο Κώστας Γκουβούσης είχε τον Γερόλυμπο ως εκπρόσωπο του συλλόγου του, είκοσι χρόνια ο Γερόλυμπος είχε τον Γκουβούση ως εθνικό προπονητή της ΕΛΟΚ χωρίς ο δεύτερος να έχει κανένα απολύτως δίπλωμα προπονητή, τέσσερα χρόνια είχε ο Γκουβούσης τον γιό του Ηλία στο ΔΣ της ΕΛΟΚ χωρίς αυτός βέβαια να συμμετέχει πουθενά παρά μόνο υπήρχε ως "γέμισμα"! Η σχέση είναι τόσο ισχυρή ώστε να είναι πλέον προφανής ότι ο Γκουβούσης είχε δώσει το σύλλογό του στον Γερόλυμπο να τον κάνει ό,τι αυτός θέλει συμπεριλαμβανομένων και των συμμετοχών του στις ομοσπονδίες μαϊμούδες και υπέγραφε ό,τι χαρτί του έβαζε κάτω από το χέρι του ο Γερόλυμπος!

Σήμερα ο Γκουβούσης ισχυρίζεται ότι "ξαφνικά βρήκε τον σύλλογό του μέλος στις ομοσπονδίες χόκεϋ, κέρλινγκ και τριάθλου" χωρίς να το ξέρει! Σε ποιόν πουλάει τρέλα ο Κώστας Γκουβούσης???

Η αλήθεια αποδεικνύεται από πολλά δημοσιεύματα που έχω στα χέρια μου, αλλά και αναντίρρητα από τα επόμενα:

1) την επόμενη ανάρτηση του Γκουβούση στο Facebook ότι ο σύλλογός του είναι μέλος της Ομοσπονδίας Τριάθλου,

και 2) από τους πίνακες της ΓΓΑ για τις ομοσπονδίες που έχει δοθεί αθλητική αναγνώριση στον σύλλογο του Γκουβούση και για την Ομοσπονδία του Τριάθλου μετά φυσικά από έγγραφα του συλλόγου του με υπογραφές προέδρου και γραμματέα του συλλόγου του!

 

Συνεπώς, οι "ευαγγελιστές της κάθαρσης" Γιώργος Μπίκας και Σπύρος Δρακόπουλος αποδεικνύονται "απλοί αντικαταστάτες" του Γερόλυμπου, αφού στο χώρο της ΕΛΟΚ δεν υπάρχει κανένας τα τελευταία είκοσι χρόνια που να μην υπήρξε απόλυτος συνεργάτης του Γερόλυμπου!

Απλά τώρα διαφώνησαν στη μοιρασιά!!!

Επίσης, ακόμα και με ενδεικτική την "ποιότητα και αξιοπιστία" των ανωτέρω κορυφαίων στελεχών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σότοκαν Καράτε αποδεικνύεται ότι η ΠΟΣΚ είναι ανύπαρκτη και είναι φυσικό να είναι ανύπαρκτη, διότι ως αθλητική ομοσπονδία ΔΕΝ μπορεί να υπάρχει, αφού ο αθλητικός νόμος "μόνο μία αθλητική ομοσπονδία επιτρέπει για κάθε άθλημα" και για τα παραδοσιακά στυλ, όπως είναι και το Σότοκαν, τα οποία ανήκουν στο παραδοσιακό καράτε, ήδη αυτή η "ΜΙΑ" υπάρχει και είναι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε (ΠΟΠΚ)!

Δεν μπορεί βέβαια να υπάρχει και καμιά άλλη μορφή εταιρείας (ιδιωτικής ή αστικής), που να δίνει αποδεκτά έγκυρα σε όλη την ελληνική επικράτεια διπλώματα Νταν! Αν υπάρχει ιδιωτική ή αστική τέτοια εταιρεία, η οποία πάντως πουθενά δεν δηλώνεται, τότε τα Νταν που δίνει έχουν ισχύ μόνο στο εσωτερικό αυτής και όχι πανελληνίως, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχουν καμιά ισχύ για την ΕΛΟΚ!

 

Συμπέρασμα: Όλα τα Νταν Σότοκαν-ρίου, που έχουν ληφθεί ή/και έχουν δοθεί στην Ελλάδα από μαϊμούδες εξεταστές, στυλ και ΕΛΟΚ, και δεν έχουν ληφθεί από την Ιαπωνική Ομοσπονδία του παραδοσιακού αυτού στυλ είναι προφανώς μαϊμούδες και άρα για τα σκουπίδια!!! Η ΠΟΣΚ δεν έχει καταστατικό, έδρα, διοικητικό συμβούλιο, πίνακες μαύρων ζωνών Νταν, παρουσία στο διαδίκτυο, κτλ., αποφεύγοντας κάθε δημοσίευση οποιουδήποτε ενοχοποιητικού για αυτήν στοιχείου!

Τα ψευδο-Νταν του ανωτέρω μαϊμού-Σότοκαν-ρίου είναι προφανές ότι είναι άκυρα και η αποκλειστικά υπεύθυνη για το παραδοσιακό καράτε και τα παραδοσιακά στυλ στην Ελλάδα Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε (ΠΟΠΚ) ΔΕΝ τα αναγνωρίζει και άρα είναι για τα σκουπίδια!

 

Τέλος, όπως θα αναφέρουμε εκτενέστερα στο αντίστοιχο άρθρο για τα Νταν της ΠΟΠΚ, στην Ελλάδα υπάρχει και κλάδος Σότοκαν της World Fudokan Federation με ιδρυτή τον Ilija Yorga και αρχηγό εκπαιδευτή στην Ελλάδα τον Σάββα Μαστραππά. Ο Ίλια Γιόργκα με τον αδελφό του Βλάντιμιρ Γιόργκα ήταν μαθητές των Taiji Kase και Hidetaka Nishiyama και είχαν αρχικά από το 1980 (?) ιδρύσει διεθνή ομοσπονδία στο στυλ Fudokan-Shotokan με βαθμούς Νταν αποδεκτούς από την ITKF ως ισότιμους με τους δικούς της. Δεν ξεχνάμε επίσης ότι είχαν διδάξει πολλές φορές και στη σχολή του Γιώργου Παναγιωτίδη από όπου είχαν περάσει πολλοί Έλληνες καρατέκα.

 

Στην αριστερή φωτογραφία βλέπετε στη μέση τον Ίλια Γιόργκα, 10 Νταν, αριστερά τον Σάββα Μαστραππά, 7 Νταν, και δεξιά τον Χάρη Δούρο, 3 Νταν. Σύλλογοι του Ελληνικού Fudokan-Shotokan είναι μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε και ο Χάρης Δούρος είναι αντιπρόεδρός της.

 


 Κ - Είναι παράνομα τα στυλ του Kyokushinkai και του Shidokan - με επικεφαλής τον Γιώργο Κοσμίδη, τον Γιάννη Στεφάνου και τον Λήο Κατσούρα?

 

Σχετικά με τις δύο οργανώσεις του Kyokushinkai των Γιώργου Κοσμίδη και Γιάννη Στεφάνου, αλλά και το Shidokan του Λήο Κατσούρα η αλήθεια και το δίκαιο είναι απόλυτα γνωστά και έρχονται να ενισχύσουν όλα τα ανωτέρω επιχειρήματά μου!

Το Shidokan όλοι ξέρουμε ότι είναι παρακλάδι του Kyokushin και επίσης ξέρουμε όλοι πολύ καλά ότι το Kyokushin είναι στυλ καράτε πλήρους επαφής, παρήχθη από τα παραδοσιακά στυλ από τον Μασουτάτσου Ογιάμα, αλλά δεν έχει καμιά σχέση με αυτά αφού τα χτυπήματα δίνονται και μάλιστα χωρίς προστατευτικά! Άλλωστε και ο ιδρυτής του Shidokan ήταν μαθητής του Ογιάμα, που αποσχίσθηκε από το Kyokushin και έφτιαξε το Shidokan.

Συνεπώς, σαν ιδιαίτερα και ξεχωριστά στυλ το Kyokushin και το Shidokan δεν έχω κανένα λόγο να τα ελέγξω, διότι κατά γενική παραδοχή ΔΕΝ είναι παραδοσιακά και ΔΕΝ βρίσκονται σε αντίθεση με το παραδοσιακό καράτε της δικής μου ομοσπονδίας! Δεν έχω επίσης κανένα λόγο να τα ελέγξω όσον αφορά στη συμμετοχή τους στην ΕΛΟΚ! Αντιθέτως η συμμετοχή τους στην ΕΛΟΚ ενισχύει τα ανωτέρω επιχειρήματά μου σχετικά με το ότι η ΕΛΟΚ, όπως και η Παγκόσμια στην οποία ανήκει, δέχονται ως μέλη τους όλα τα στυλ καράτε ανεξαρτήτως προέλευσης και ποιότητας αρκεί να παίζουν με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας WKF, πράγμα που αυτομάτως και αυτονόητα τις κάνει ομοσπονδίες ΜΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΣΤΥΛ ΚΑΡΑΤΕ!

Και φυσικά το ότι τα στυλ Kyokushin και Shidokan έχουν γίνει αποδεκτά από την ΕΛΟΚ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι αυτόματα "βαπτίστηκαν παραδοσιακά", αλλά αντίθετα σημαίνει ότι η ΕΛΟΚ δέχεται κάθε καρυδιάς καρύδι, όπως έχει υποχρέωση από το καταστατικό της και όπως κάνει και η Παγκόσμια στην οποία ανήκει.

Επομένως, τα δύο αυτά στυλ πολύ καλά κάνουν και δίνουν δικές τους μαύρες ζώνες και Νταν, αλλά πολύ κακώς η ΕΛΟΚ τους δίνει δικά της Νταν και αυτά είναι μαϊμουδένια φυσικά!

Στους πίνακες εξεταστών φιγουράρουν οι επόμενοι για τα εν λόγω στυλ:

Καλά τον Γιώργο Κοσμίδη τον έχει διαγράψει το φασιστόμουτρο, επειδή πέρασε στην Αντιπολίτευση!

Μόνο τον Γιάννη Στεφάνου βλέπω στην κατηγορία Β Εξεταστών, ο οποίος παρέμεινε ... καλογλύφτης του Γερόλυμπου και μάλιστα έβαλε και τον Θανάση Καραπλιάγγο (αριστερά) από το σύλλογό του στο ΔΣ στις πρόσφατες εκλογές.

Ο Κατσούρας ΔΕΝ είναι εξεταστής γι' αυτό και έχει γίνει δεκανίκι του Καραπλιάγκου με τη γυναίκα του να διώχνει (μαζί με τον Καραπλιάγκο) συλλόγους της Αντιπολίτευσης από ανοιχτές προπονήσεις της ΕΛΟΚ σε στάδια!

Τα άκυρα ψευδο-Νταν που δίνει η ΕΛΟΚ σε κατόχους Νταν των δύο ανωτέρω στυλ είναι προφανώς μαϊμουδένια, αφού αποκλειστική υπεύθυνη για το παραδοσιακό καράτε και τα παραδοσιακά στυλ στην Ελλάδα είναι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε (ΠΟΠΚ), και η ΠΟΠΚ ΔΕΝ τα αναγνωρίζει και άρα είναι για τα σκουπίδια!


ΕΠΙΛΟΓΟΣ: Τούβλα - Μαϊμούδες - Κότες - Παράγκα - και Γερόλυμπος!!!

 

Δεν γνωρίζω αν ήμουν αρκετά διαφωτιστικός ώστε να σας κατατόπισα για την πραγματική αλήθεια που επικρατεί στο καράτε της ΕΛΟΚ!

Βεβαίως είναι μοιραίο να υπάρχουν ανάμεσά σας:

 

1) τα Τούβλα του Καράτε, που είναι οι πιστοί του παλιού Ζαχόπουλου και παρομοίων και τα μεγαλύτερα κορόιδα του Γερόλυμπου, τους οποίους ο Γερόλυμπος είχε πάντα ένθερμους υπηκόους, στους οποίους έχει "πουλήσει" με αντάλλαγμα ζεστό χρήμα ανύπαρκτες εξυπηρετήσεις και άχρηστα Νταν-μαϊμού και οι οποίοι από όλα τα ανωτέρω δεν κατάλαβαν τίποτα απολύτως,

 

 

2) οι Μαϊμούδες του Καράτε, που κατέβηκαν από τα δέντρα και μη έχοντας στο ήλιο μοίρα επειδή οι γνώσεις τους είναι ανύπαρκτες, θέλουν να παραμείνει αυτή η κατάσταση για να επιβιώσουν ως "κάτι" μέσα στο σαθρό γενικό πλαίσιο υπό την προστασία του ... Ταρζάν,

3) οι Κότες του Καράτε, που ανήκαν σε παραδοσιακά στυλ, έβλεπαν τα στραβά που συνέβαιναν και δεν τολμούσαν ποτέ να σηκώσουν κεφάλι, αλλά κάθε τόσο σκόνταφταν για να τις προλαβαίνει ο ... Κόκορας,

4) η Παράγκα του Καράτε, Γενικής Γραμματείας και Ολυμπιακής Επιτροπής, που θέλει ακόμα μια χειραγωγούμενη ψήφο στην Ολυμπιακή Επιτροπή από μια ακόμα χειραγωγούμενη ομοσπονδία, 

5) ο Βρικόλακας Γιώργος Γερόλυμπος, ο οποίος πίνει το αίμα του καράτε και της ΕΛΟΚ επί 22 χρόνια τώρα!

Οι δύο τελευταίες κατηγορίες είναι έξω από τις δυνάμεις μας να τις αλλάξουμε, αλλά αν ανήκετε σε μια από τις τρεις πρώτες κατηγορίες, έχετε ελπίδα να αλλάξετε τη μοίρα σας και να ... σώσετε την ψυχή σας αλλάζοντας την καταστροφική πορεία που έχει πάρει η ΕΛΟΚ και το καράτε στη χώρα μας εν όψει πάντα και της Ολυμπιακής συμμετοχής του στο Τόκιο το 2020!!!

6) Και ενώ ο Λύκος της ΕΛΟΚ ... "πηδάει μακριά γαϊδούρα" επί 20 συνεχή χρόνια τα πρόβατα της ΕΛΟΚ, ..., και τέλος ...

 

 

7) ... οι ανίκανοι, άχρηστοι και ηλίθιοι 600 υπάλληλοι και πολιτικοί προϊστάμενοι της ΓΓΑ βλέπουν από το 2000 μέχρι σήμερα να μην έχει υποβάλει για έγκριση Εσωτερικό Κανονισμό η ΕΛΟΚ και ταυτόχρονα βλέπουν στις προϋποθέσεις υποψηφιοτήτων για τις Σχολές Προπονητών να ζητείται κτήση μαύρης ζώνης άλλοτε 2ου Νταν και άλλοτε 1ου Νταν και δεν ασχολούνται να ελέγξουν τι στο διάβολο είναι αυτά τα Νταν (?), αλλά δίνουν αβέρτα διπλώματα εμπειρικών προπονητών γεμίζοντας το άθλημα με μαϊμού-προπονητές!

 

Αυτά συμβαίνουν μαζί με τις αναρίθμητες άλλες παρανομίες της ΕΛΟΚ!

Στην "ειδική διάλεκτο των ανίκανων και άχρηστων" της ΓΓΑ, που "εποπτεύει την ΕΛΟΚ", αυτό λέγεται "το αυτοδιοίκητο των απατεώνων"!

Τι καθόσαστε? Δώστε του παιδιού ακόμα 2-3 ομοσπονδίες να ... στανιάρει!


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .