karate.gr: 15 - Αθλητικά Θέματα  

Πρώτη δημοσίευση 16/7/2015.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Αθλητικά Θέματα   .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


 (Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!)

 Φτάνει πια η διαφθορά και η διαπλοκή στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού!!!


 Εξιχνίαση του αθλητικού εγκλήματος και εντοπισμός των αθλητικών εγκληματιών στην ΕΛΟΚ και στη ΓΓΑ!!!

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

 Διευθυντής της Πρώτης Σχολής Προπονητών των ΕΛΟΚ/ΓΓΑ!!!

Στην υπηρεσία της εξάρθρωσης του ειδεχθούς και οργανωμένου

αθλητικού και οικονομικού εγκλήματος!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ!!!


Αποστολή του άρθρου στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης

και στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης!


 Αγκαλιά με τη διαφθορά και τη διαπλοκή στον αθλητισμό τα παιδάκια παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις

του πρωθυπουργού τους και ενώ η χώρα έχει ήδη εξοκείλει!

Ο πρωθυπουργός

Αλέξης Τσίπρας

Ο Υπουργός Πολιτισμού & Παιδείας Αριστείδης Μπαλτάς

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού

Σταύρος Κοντονής


Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός


 Η ΓΓΑ και η Πολιτική Ηγεσία της υποθάλπουν συστηματικά και με πλήρη συνείδηση τα αθλητικά εγκλήματα του Γιώργου Γερόλυμπου στην ΕΛΟ Καράτε και στις ομοσπονδίες που κατά καιρούς αρπάζει με συλλόγους καράτε!!! Το τελευταίο αθλητικό τους έγκλημα είναι η Σχολή Προπονητών Καράτε! Με βάση όλα τα κατωτέρω περιμένουμε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή και από το Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό να εφαρμόσουν επιτέλους τον Αθλητικό Νόμο και να πάψουν να κάνουν ... την πάπια Πεκίνου!!! Σε κάθε άλλη περίπτωση αποδεικνύονται αμφότεροι παράνομοι, επίορκοι και πολιτικά λαμόγια!!!


Ακόμα να δούμε την οποιαδήποτε επέμβαση της ΓΓΑ στην ξέφρενα παράνομη πορεία της ΕΛΟΚ!

Υπενθυμίζω και πάλι τα άρθρα του karate.gr:

14/4/2015 - Julius Συναδινέ: είσαι υποχρεωμένος από το νόμο εντός 15 ημερών από την καταγγελία να κηρύξεις έκπτωτο το καραμπινάτα παράνομο ΔΣ/ΕΛΟΚ!!!

27/4/2015 - "Εις το διηνεκές" το αθλητικό έγκλημα στον Οίκο της Μεγάλης Ανοχής!!!

.... αλλά και όλα τα προηγούμενα, που αναφέρονται στην παράνομη λειτουργία της ΕΛΟΚ και στην παράνομη ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε!


Το τελευταίο κατόρθωμα της ΕΛΟΚ είναι η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΑΡΑΤΕ (λεπτομέρειες με κλικ εδώ)


Αγαπητοί Σύντροφοι Σταύρο Κοντονή και Ιούλιε Συναδινέ!

Η αποκατάσταση της νομιμότητας είναι αρμοδιότητα και ευθύνη Δική σας!

 

Θέλετε να σας βγάλω από τη δύσκολη θέση του μπερδέματος της Σχολής Προπονητών Καράτε? Πολύ εύκολο! Θα με διορίσετε "Σύμβουλο παρά τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού"! Πάντα ήθελα να με φωνάζουν "Κύριε Σύμβουλε"! Θα μου δώσετε και μια γραφειάρα με πολυθρόνα με ψηλή πλάτη! Το μαξιλαράκι δικό μου! Και αν το κόμμα σας έριξε τη χώρα στα βράχια, δεν πειράζει! Εγώ το είχα προβλέψει μόλις γνώρισα από κοντά τον ... Γιάννη Δρίβα! Λεφτά δεν θέλω! Θα σας δουλέψω δωρεάν! Εννοώ θα δουλέψω για εσάς δωρεάν! Όχι όπως σας "δουλεύει" ο Γερόλυμπος!

Αν δεν σας λύσω εγώ το πρόβλημα του Καράτε, κάθε μέρα θα χώνεστε και πιο βαθιά ... στην πισίνα!!! Και εγώ θα σας τα χώνω!

 

Πέρα από την πλάκα, που κάνουμε για να καταπολεμάμε την απελπισία που μας έριξε ο ΣΥΡΙΖΑ, η Σχολή Προπονητών Καράτε είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ από τη γένεσή της και πρέπει να ακυρωθεί άμεσα, πράγμα που σας το αποδεικνύω με τα επόμενα αποδεικτικά στοιχεία:

1) Η ΕΛΟΚ είχε 13 χρόνια (από το 2001) να ζητήσει από τη ΓΓΑ την ίδρυση Σχολής Προπονητών.

2) Η ΕΛΟΚ ζήτησε από τον Γιάννη Ανδριανό την ίδρυση και λειτουργία μιας τέτοιας Σχολής!

3) Ο Ανδριανός την ενέκρινε σε πρώτη φάση και οι άχρηστοι υπάλληλοι και διευθυντές της ΓΓΑ ζήτησαν από την ΕΛΟΚ μεταξύ άλλων και τις προϋποθέσεις για τους συμμετέχοντες μαθητές της Σχολής! Είμαι κακοήθης που τους λέω άχρηστους? Δείτε στα επόμενα γιατί!

4) Η ΕΛΟΚ με επιστολή της όρισε τις προϋποθέσεις για τους συμμετέχοντες στη Σχολή και τις έστειλε στη ΓΓΑ, η οποία με τη σειρά της τις ενσωμάτωσε στην απόφαση ίδρυσης της Σχολής ως εξής:

Το (Β) "από το 1964 έως το 1991" μεταφράζεται "από 23 έως 50 ετών".

Σε αυτό το σημείο οι άχρηστοι υπάλληλοι της ΓΓΑ έπρεπε να δικαιολογήσουν το μισθό τους, που τον πληρώνω από τη σύνταξή μου(!), και να ελέγξουν αν αυτά που προτείνει η ΕΛΟΚ ήσαν σε συμφωνία με το Καταστατικό της και τον Εσωτερικό της Κανονισμό, τα οποία έχουν ήδη στα ντουλάπια τους, αλλά και το Σύνταγμα της χώρας, που κατοχυρώνει την ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση, την ισότιμη μεταχείριση των πολιτών, κτλ, ειδάλλως τι σόι "εποπτεύουσα των αθλητικών ομοσπονδιών αρχή" είναι η ΓΓΑ? Αλλά ΔΕΝ το έκαναν!

5) Αφετέρου, το Καταστατικό της ΕΛΟΚ γράφει στο άρθρο του 30 τα εξής:

Η παράγραφος 3 ορίζει ότι ο Εσωτερικός Κανονισμός, ο οποίος ψηφίζεται σε ειδική για αυτό το σκοπό Γενική Συνέλευση με ενισχυμένη πλειοψηφία τα 2/3 της Γενικής Συνέλευσης και ισχύει, αφού πρώτα εγκριθεί από τον Υπουργό Αθλητισμού, υπερισχύει των αποφάσεων του ΔΣ και άρα ΔΕΝ μπορεί να αλλάξει σε τίποτα από το ΔΣ της ΕΛΟΚ!!!

6) Αφε... τρίτου, ο Εσωτερικός Κανονισμός στη σελίδα 10 Κεφάλαιο ΣΤ ορίζει τα επόμενα:

Επομένως, από όλα τα ανωτέρω και επειδή η Υπουργική Απόφαση πρέπει να διορθωθεί, αφού με δόλο διαστρεβλώθηκαν όσα ορίζει ο Εσωτερικός Κανονισμός, προκύπτει ότι:

α) Βάσει του υπερισχύοντος Εσωτερικού Κανονισμού οι υποψήφιοι για δίπλωμα προπονητή Γ΄ κατηγορίας πρέπει να είναι οπωσδήποτε κάτοχοι δεύτερου Νταν και όχι πρώτου, όπως εξαπάτησε η ΕΛΟΚ τη ΓΓΑ και το πέρασε στην Υπουργική Απόφαση!  Αυτό σημαίνει ότι όλα τα πρώτα νταν απορρίπτονται!

β) Βάσει του υπερισχύοντος Εσωτερικού Κανονισμού οι υποψήφιοι για δίπλωμα προπονητή Γ΄ κατηγορίας πρέπει να έχουν γνώσεις βασικής εκπαίδευσης (Γυμνασίου) και όχι παραπάνω, όπως εξαπάτησε η ΕΛΟΚ τη ΓΓΑ και το πέρασε στην Υπουργική Απόφαση!  Αυτό σημαίνει ότι τρώτε στο κεφάλι μηνύσεις και αγωγές από όσους έχουν απολυτήριο γυμνασίου και τους αποκλείσατε!

γ) Βάσει του υπερισχύοντος Εσωτερικού Κανονισμού οι υποψήφιοι για δίπλωμα προπονητή Γ΄ κατηγορίας πρέπει να είναι άνω των 23 ετών ΜΟΝΟ και όχι απαραίτητα και κάτω των 50 ετών, όπως εξαπάτησε η ΕΛΟΚ τη ΓΓΑ και το πέρασε στην Υπουργική Απόφαση!  Αυτό σημαίνει ότι τρώτε στο κεφάλι μηνύσεις και αγωγές από όσους είναι άνω των 50 ετών και τους αποκλείσατε!

 

Επομένως η Σχολή Προπονητών Καράτε υπέπεσε σε ... ωκεανό παρανομιών κατά την ίδρυση και λειτουργία της!!!

Με βάση, λοιπόν, την Αρχή της Νομιμότητας, που έχει εφαρμογή και στις υπουργικές αποφάσεις, όταν εντοπίζεται σφάλμα έλλειψης νομιμότητας σε νόμους ή σε υπουργικές αποφάσεις κτλ. τότε η ίδια ή ανώτερη διοικητική αρχή έχει υποχρέωση να επέμβει και να διορθώσει το παράνομο ή και να ακυρώσει τα αποτελέσματά του!

Συνεπώς, θεωρώ ότι η Σχολή Προπονητών Καράτε, επειδή περιέλαβε κατά την ίδρυση και λειτουργία της πολλαπλώς αντισυνταγματικά στοιχεία και κατευθύνθηκε σε παράνομες διεργασίες από ανθρώπους με δόλο για προσωπικά τους οφέλη, θα πρέπει ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού!!!

 

Εξ όλων των ανωτέρω προκύπτει, επίσης, ότι η Σχολή Προπονητών Καράτε είναι εκ βάθρων ΠΑΡΑΝΟΜΗ και εκτεθειμένη σε μηνύσεις και αγωγές η ίδια και όλοι ανεξαιρέτως οι υπηρεσιακοί και ομοσπονδιακοί οργανωτές της!!! Προβλέπω, λοιπόν, η "υπό την αιγίδα της ΓΓΑ Σχολή της ΕΛΟΚ" να είναι εκτεθειμένη σε "καταιγίδα μηνύσεων και αγωγών" κατά παντός υπευθύνου!!!


Όσον αφορά στον Αρχι-Καραλαμογιόκοτα (!!!) δικτάτορα της ΕΛΟΚ, θυμίζουμε πάντα το:

 Καρατόμηση του διεθνή παράγοντα του Καράτε Γιώργου Γερόλυμπου

 από την Παγκόσμια Ομοσπονδία του Καράτε!!!

English

Version


 Η λειτουργία της ΕΛΟΚ είναι απλή: Διοργανώνουν, Αρμέγουν τη διοργάνωση και Σβήνουν τα ίχνη της!!!

 ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ!!!

  Πρόκειται για την ομοσπονδία της Αρπαχτής και της Αρμεχτής!!!

(Ορολογία: "Αρπαχτή" σημαίνει μπαίνεις μέσα αρπάζεις, φεύγεις και χάνεσαι!

"Αρμεχτή" σημαίνει μπαίνεις μέσα, αράζεις, αρμέγεις τον πρώτο μήνα, αρμέγεις το δεύτερο μήνα, αρμέγεις τον τρίτο μήνα, κ.ο.κ.)

Βρέμη 4-11-2014:... Πίσσα και Πούπουλα επιφύλαξαν 102 εθνικές ομοσπονδίες καράτε 102 χωρών στην Ελληνική υποψηφιότητα του Γιώργου Γερόλυμπου για μια θέση στο ΔΣ της Παγκόσμιας του Καράτε! Τον χαρακτήρισαν "Persona non Grata"!!! Πήγε για... μαλλί και βγήκε όχι κουρεμένος, αλλά με κομμένο το... σκαλπ του!!!

Αιτία η μακροχρόνια υβριστική και συκοφαντική συμπεριφορά του απέναντι στην Παγκόσμια και τους αξιωματούχους της, αλλά και η επί μακρόν άρνησή του να αποδώσει οικονομικό λογαριασμό για τη Βαλκανική Ομοσπονδία Καράτε κατά το υπέρ-δεκαπενταετές διάστημα που ήταν πρόεδρος!!! Κοινώς: άρπαξε το Ταμείο κι έφυγε!!!

Με δυο λόγια ο Γερόλυμπος και τα κάτωθι μέλη-λαμόγια του "ΔΣ/ΕΛΟΚ και Συνεργάτες" κόλλησαν στο Ελληνικό Καράτε και στον Ελληνικό Λαό και για τα μάτια του Παγκόσμιου Καράτε και του Αθλητισμού τη ρετσινιά ότι ήμαστε "κοινοί κλέφτες"!

0-Γερόλυμπος

ΑΦΑΝΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ

1-Μπουλούμπασης

Παράνομος Πρόεδρος διότι προπονητής!

2-Γερολύμπου

Αναπλ. Πρόεδρος

Υπό έλεγχο!

3-Δημητριάδης

Παράνομος Γεν. Γραμ. διότι προπονητής!

5-Βόβλας

Παράνομος Ταμίας διότι προπονητής!

6-Ράλλης Ειδικός

Γραμματέας


7-Γκουβούσης

Παράνομος Έφορος Υλικού, διότι προπονητής!

8-Καρβούνης

Παράνομος Εφ. Εθν. Ομάδων, διότι προπονητής!


9-Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής, διότι προπονητής!

10-Πάσης

Νόμιμη ... Σουπιά! Παράνομος, διότι προπονητής!

12-Γκάζι, Διευθυντής αθλήματος, νόμιμος προπονητής, παράνομα ψηφίζει!!!


13-Σκοπελίτης

Ιδιοκτήτης

"Sportdata", εξωτερικός συνεργάτης!!!


14-Χριστοδούλου

"Η ElpidaTours!"

εξωτερικός συνεργάτης!!!

 


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

  Αρχική      Επικαιρότητα      Αθλητικά Θέματα   .