karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 20/11/2013

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος!


 Ο Πόλεμος Εσπίνος-Γερόλυμπου
ή αλλιώς: "και κλάμα ... η κυρία!"

The War Espinos vs Yerolimpos!

(Part A,  Part B Part C)
(με κλικ: Μέρος Α΄, Μέρος Β΄, Μέρος Γ΄!)

(7/11/2014 - Beheading of the international karate official George Yerolimpos by the World Karate Federation!!!)

 

 Copyright © 1945-2045, Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι, Αναλυτής Δικαστικών Αποφάσεων! Επαγγελματίας Κατηγορούμενος και "Αθωούμενος", Γκουρού του Παγκόσμιου Καράτε, Καρδινάλιος στο Βατικανό, Καλόγηρος Σαολίν, Φυσιογνωμιστής (Profiler) κατά συρροή Ψευταράδων, και ό,τι άλλο δηλώσω σε αυτή τη χώρα!

 

Στο Facebook γράφει τελευταία κάποια “πικραμένη ... Φατμαγκιούλ” (σατυρικός χαρακτηρισμός εκ της σπαραξικάρδιας ομώνυμης ... οθωμανικής τηλεοπτικής σειράς) με ψευδώνυμο και θέμα το “World Karate Campaign”. Έγινε μέλος του Facebook σημαδιακά από 3 Αυγούστου 2013 και αναδημοσιεύουμε εδώ τα άρθρα της που δεν είναι άλλο από “δακρύβρεχτες ερωτικές επιστολές στη χαμένη εξουσία”. Τώρα, αν μερικοί υψηλόβαθμοι ηλίθιοι ή ζώα της ΕΛΟΚ κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν, τι να πει κανείς: δεν φταίνε αυτοί αλλά η ... κούνια που τους κούνησε στην βρεφική τους ηλικία και τους άφησε το κουσούρι! “Οι δακρύβρεχτες επιστολές” δίνονται στη συνέχεια κατά ημερομηνία αριστερά με τη μετάφρασή τους δεξιά! Η ξεκαρδιστική πλάκα είναι ότι στο αντίστοιχο site "wkf.campaign" ή (https://www.facebook.com/wkf.campaign?hc_location=timeline) του Facebook οι εν λόγω επιστολές μεταφράζονται σε διάφορες γλώσσες, γαλλικά, ισπανικά, ρώσικα, αραβικά, γιαπωνέζικα, μόνο τα αρχαία κινέζικα άφησε απέξω (!), με το μεταφραστικό πρόγραμμα της Google, το οποίο "μεταφράζει" όπως "μιλάει" το τέρας του ... Φρανκενστάιν, που συναρμολογήθηκε από κομμάτια διαφόρων ... πεθαμένων, με αποτέλεσμα κανένας ζωντανός να μην καταλαβαίνει τίποτα! Τέτοια απόγνωση!!!


 Αποδεικτικό αποστολής και λήψης email προς την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού


Αυτή η κότα του καράτε παρουσιάζει τα δημοσιεύματά της αρχικά σαν να τα γράφει κάποιος ανώνυμος και δεν τολμάει να βάλει το όνομά της σε αυτά που δημοσιεύει στο διαδίκτυο, ενώ σε μένα κάνει απανωτές μηνύσεις όταν της τα σούρνω επώνυμα! Τέτοια κότα ήταν από πάντοτε και αυτή ήταν πάντα η διαφορά μας: της κότας με το ... λιοντάρι!!! Μερσί!

 Ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας στο Facebook και το εξώφυλλο της δημοσίευσης:

 

 

 με κλικ: Μέρος Α΄, Μέρος Β΄, Μέρος Γ΄!

3/8/2013 - Επιστολή γραμμένη την 1/8/2013 και σταλμένη από τον Γιώργο Γερόλυμπο προς όλες τις ομοσπονδίες-μέλη της WKF, δημοσιευμένη στο Facebook την 3/8/2013 στα αγγλικά και μεταφρασμένη σε αυτό με απόγνωση σε πολλές γλώσσες (πλην της Ελληνικής!) από τον Γιώργο Γερόλυμπο σχετικά με την World Karate Campaign 2013 για την αναγνώριση του καράτε της WKF ως Ολυμπιακού Αθλήματος (με κλικ στην εικόνα βλέπετε ολόκληρη την επιστολή!).

Η αριστερή επιστολή του Μικρού δόθηκε σε προηγούμενο άρθρο με κλικ εδώ και δεν είναι τίποτα άλλο από μια ευθεία κατηγορία από τον Γερόλυμπο κατά του προέδρου της παγκόσμιας του μοντέρνου καράτε Αντόνιο Εσπίνος Ορτουέτα για προσωπικά του οικονομικά οφέλη από την πανάκριβη καμπάνια, που ανατέθηκε σε ισπανική εταιρεία, για την αναγνώριση του καράτε της WKF ως Ολυμπιακού Αθλήματος από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή! Ας σημειώσουμε εδώ ότι τις δύο προηγούμενες αποτυχημένες καμπάνιες τις είχε αναλάβει, κατά πληροφορίες, ο Γερόλυμπος και τις είχε αναθέσει σε αγγλική εταιρεία υπό την εποπτεία του!

Αναρωτιέται κανείς: Υπάρχει διαφθορά? Βγήκε ... μπαγιόκο? Γι τι ύψος μπαγιόκου μιλάμε? Άδικη μοιρασιά μεταξύ τους? Μονοφαγάς ο Εσπίνος? Φάγανε και οι δύο? Τρώγανε και οι δύο? Δεν χορταίνανε με τίποτα και οι δύο? Ο ένας? Ο κανένας? Τι συμβαίνει πραγματικά? Τα έχω χάσει τελείως!!! Πού είναι τα στοιχεία?

Αν ο Γερόλυμπος δεν αποδεικνύει τα λεγόμενά του με αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία, τότε είναι ένοχος καραμπινάτης παγκόσμιας συκοφαντικής δυσφήμησης κατά του προέδρου της WKF, όλων των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της καθώς και κατά ολόκληρης της WKF!
Με λίγα λόγια: Απρόσεκτος ο Μικρός, ούτε ψύλλος στον κόρφο του!!!

16/9/2013 - Επιστολή δημοσιευμένη στο Facebook στα αγγλικά και μεταφρασμένη με απόγνωση σε πολλές γλώσσες από τον Γιώργο Γερόλυμπο σχετικά με την World Karate Campaign 2013 για την αναγνώριση του καράτε της WKF ως Ολυμπιακού Αθλήματος:

President of WKF had been urged to resign immediately in 2009.

Μετάφραση της αριστερά επιστολής:

  Στον Πρόεδρο της WKF είχε προταθεί να παραιτηθεί αμέσως το 2009.

Στον Antonio Espinos, πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καράτε (WKF), είχε προταθεί να παραιτηθεί αμέσως μετά από την αποτυχία της αποδοχής   του αθλήματος από την Εκτελεστική Επιτροπή της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ) στην τελική λίστα υποψηφιοτήτων για ένταξη στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016.

Ο Joe Ellis, δήλωσε τον Αύγουστο του 2009 ότι η πλήρης αναμόρφωση της διαχείρισης ήταν αναγκαία για την WKF, συμπεριλαμβανομένης της παραίτησης του Espinos, ώστε να επιφέρει νέα ηγεσία που θα βοηθήσει να ανορθωθεί το διεθνές προφίλ του αθλήματος.

Ο Ellis είπε επίσης, "η ΔΟΕ θεωρεί ότι η ανοιχτή αποδοχή και η καλή διακυβέρνηση αποτελούν κριτήρια των Ολυμπιακών προσόντων, αλλά οι κανόνες της WKF επιβάλλουν οι ομοσπονδίες-μέλη της WKF να μην μπορούν να έχουν διασυνδέσεις με μη μέλη, πράγμα που κατά τη γνώμη μου δεν είναι τίποτα άλλο από αποκλεισμός και έρχεται σε αντίθεση με την πολιτική ισότητας που απαιτεί ο αθλητισμός."

(Παρατήρηση: Κανένας δεν υπογράφει την επιστολή!)


Δηλαδή, έξω παριστάνεις τον έντιμο δημοκράτη και μέσα περνάς τους αντιπάλους σου από τα τσιράκια της δικαστικής επιτροπής και διαγράφεις τους συλλόγους τους για να μην ανατρέψουν στις εκλογές τους δικούς σου αχυράνθρωπους!

20/9/2013 - Επιστολή δημοσιευμένη στο Facebook στα αγγλικά και μεταφρασμένη με απόγνωση σε πολλές γλώσσες από τον Γιώργο Γερόλυμπο σχετικά με την World Karate Campaign 2013 για την αναγνώριση του καράτε της WKF ως Ολυμπιακού Αθλήματος:

Mr Espinos, Dinsdal, Esclante, Kassiss, Nordahl today many people suggest it is the right time you leave World Karate Federation forever. They urge you to respect Karate and leave it alone.

Μετάφραση της αριστερά επιστολής:

Κύριοι Espinos, Dinsdal, Esclante, Kassiss, Nordahl σήμερα πολλοί άνθρωποι προτείνουν ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να αφήσετε την Παγκόσμια Ομοσπονδία Καράτε για πάντα. Σας παροτρύνουν να σεβαστείτε το Karate και να το αφήσετε ήσυχο.

(Παρατήρηση: Κανένας δεν υπογράφει την επιστολή!)


Εδώ ο Μικρός έχει εξοκείλει πλήρως και πλέον παρα-ληρεί (καμιά σχέση με ... το λειρί του κόκορα)! Δημοσιεύει και τις φωτογραφίες των αντιπάλων του μαζί με την καραμπινάτη συκοφαντική τους δυσφήμηση!
Μιλάμε για αυτοκτονικό παραλήρημα!

14/9/2013 - Τα ίδια στα Γιαπωνέζικα:

Τα έχει "παίξει" τελείως ο Μικρός!

25/9/2013 - Τα ίδια στα Γαλλικά:
 

Τα έχει "ξαναπαίξει" τελείως ο Μικρός!

9/10/2013 - Τα ίδια στα Ρώσικα:

 

10/10/2013 - Και Αραβικά έμαθε για χάρη του καράτε!!!

Την γλώσσα των Εσκιμώων τώρα την μαθαίνει! Κέυβαν περίμενε να διδαχθείς κι εσύ!

Αλήθεια, στα Περσικά, που τα μιλάτε στο ... τρίαθλο και τα έχει στην κωλότσεπη μαζί με σένα γιατί δεν έγραψε?

12/10/2013 - Επιστολή δημοσιευμένη στο Facebook στα αγγλικά και μεταφρασμένη με απόγνωση σε πολλές γλώσσες από τον Γιώργο Γερόλυμπο σχετικά με την World Karate Campaign 2013 για την αναγνώριση του καράτε της WKF ως Ολυμπιακού Αθλήματος:

 Step down Mr Espinos 
 


Sad days for Karate; despite numerous attempts over many years, Karate didn’t feature in the Olympic Games for the foreseeable future. The question on the lips of many Karateka Worldwide was/is why? The IOC already supported a Karate body, the WKF, but it is our belief that they did not have full confidence in this body. Why was this? 



Research by the IOC established that the WKF is not universally liked or supported; this is demonstrated by the existence of a large number of other World bodies, which operate independently of WKF and some of which have formed in opposition to WKF.

We believe Mr Espinos is largely responsible for this lack of unity and harmony in World Karate. Rather than use its mandate to encourage groups to join, he has sought to bully them to join through the imposition of Rule 21.9. This has created disharmony and resentment in many countries and in a number of cases led to court action against WKF on grounds of violation of human rights, most if not all of them successful.

The WKF does not govern Karate – it merely organizes International Championships for a tiny minority of elite performers.

Μετάφραση της αριστερά επιστολής.
Διαβάζεται με ... πλερέζα, διότι ... πένθος:

Παραιτηθείτε κ. Espinos

Ημέρες πένθους για το καράτε! Παρά τις πολλές προσπάθειες εδώ και πολλά χρόνια, το Karate δεν μπήκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες για το κοντινό μέλλον. Το ερώτημα στα χείλη πολλών Karateka σε όλο τον κόσμο ήταν / είναι «Γιατί»; Η ΔΟΕ υποστηρίζει ήδη ένα σώμα Karate, την WKF, αλλά είναι πεποίθησή μας ότι δεν έχουν πλήρη εμπιστοσύνη σε αυτό το σώμα. Γιατί συμβαίνει αυτό;

Έρευνα από τη ΔΟΕ απέδειξε ότι η WKF
ή δεν είναι αρεστή ή δεν υποστηρίζεται παγκόσμια! Αυτό αποδεικνύεται από την ύπαρξη ενός μεγάλου αριθμού άλλων παγκόσμιων φορέων, που λειτουργούν ανεξάρτητα από WKF και μερικά από τα οποία έχουν σχηματιστεί σε αντίθεση με την WKF.

Πιστεύουμε ότι ο κ. Espinos είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνος για αυτή την έλλειψη ενότητας και αρμονίας στο Παγκόσμιο Καράτε. Αντί να χρησιμοποιήσει την εντολή εκλογής του για να ενθαρρύνει τις διάφορες ομάδες να συμμετάσχουν, επιδίωξε να τους εκφοβίσει να συμμετάσχουν μέσω της επιβολής του Κανόνα 21.9 (Σ.Σ. εννοεί του καταστατικού της
WKF). Αυτό έχει δημιουργήσει δυσαρμονία και δυσαρέσκεια σε πολλές χώρες και σε ορισμένες περιπτώσεις οδήγησε σε προσφυγές στο δικαστήριο κατά της WKF στη βάση της παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, με τις περισσότερες αν όχι όλες επιτυχείς.

Η WKF δεν κυβερνάει το Karate - απλώς διοργανώνει Διεθνή Πρωταθλήματα για μια μικρή μειοψηφία της ελίτ των ασχολουμένων.

(Παρατήρηση: Κανένας δεν υπογράφει την επιστολή!
Δεύτερη Παρατήρηση: Τα ίδια έκανες και κάνεις ακόμα και τώρα και εσύ! Βλέπε εξώδικο δεξιά!)

16/10/2013 - Επιστολή δημοσιευμένη στο Facebook στα αγγλικά, Αναφέρεται σε γεγονότα που είχαν ήδη συμβεί από 13/8/2013, προσπάθησε να τα ανατρέψει, δεν τα κατάφερε και ποιώντας την ανάγκη φιλοτιμία τα δημοσίευσε δήθεν ανωνύμως την 16/10/2013:

Μετάφραση της αριστερά επιστολής, όπως ήδη την έχω δώσει σε προηγούμενο άρθρο μου:

Ένα email από τον γραμματέα της WKF δείχνει την μεγάλης κλίμακας διαφθορά και κακοδιοίκηση από τον Πρόεδρο στην καρδιά της ομοσπονδίας. Ο κ. Εσπίνος και ο κ. Ντίσντεϊλ αντί να απαντήσουν στην τυπική επιστολή αναζήτησης ... "Δείτε περισσότερα"

18/10/2013 - Επιστολή δημοσιευμένη στο Facebook στα αγγλικά και μεταφρασμένη με απόγνωση σε πολλές γλώσσες από τον Γιώργο Γερόλυμπο σχετικά με την World Karate Campaign 2013 για την αναγνώριση του καράτε της WKF ως Ολυμπιακού Αθλήματος:

Μετάφραση της αριστερά επιστολής:

Διεφθαρμένα εκτελεστικά διευθυντικά στελέχη και ανώτεροι διαιτητές.

Λόγω του συνεχούς αυξανόμενου ζητήματος της διαφθοράς και χωρίς τη βοήθεια ενός ελεγκτικού μηχανισμού, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Καράτε θα πρέπει να αντιμετωπίσει το ζήτημα από μόνη της δεδομένου ότι αυτό συμβαίνει μεταξύ του προέδρου της, των εκτελεστικών διευθυντών και των περισσότερων ανώτερων διαιτητών των οποίων καθήκον είναι η προστασία των φορολογουμένων.

Η WKF λαμβάνει μαζικές δημόσιες επιδοτήσεις σε όλα τα επίπεδα, για τους σκοπούς των διοργανώσεων διεθνών εκδηλώσεων (όπως οι Karate 1s και τα Παγκόσμια Πρωτάθληματα) και την εκστρατεία για την εισαγωγή του καράτε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Οι κυβερνήσεις και άλλες δημόσιες αρχές πρέπει να εφαρμόσουν τις απαραίτητες ρυθμίσεις για να διασφαλίσουμε όχι μόνο ότι αυτά τα ποσά θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά προς όφελος του αθλήματος του καράτε, αλλά να επιβάλουν επίσης στους δικαιούχους να λογοδοτούν για τις πράξεις τους και να κάνουν μερικούς να διατηρούν ορισμένες δημοκρατικές και διαφανείς διαδικασίες.


Τι μου θυμίζει? Τι μου θυμίζει?
Από "Εψιλον" αρχίζει!!!

Εδώ χοντραίνει το πράγμα: ο Μικρός ομολογεί και περιγράφει κατά λέξη την WKF, αλλά και την ΕΛΟΚ!!! Τον έχει πατήσει ... ελέφαντας και βγάζει ό,τι κρατούσε μέσα του από όλες τις πάντες!!!

Ταυτόχρονα βάζει και συκοφαντικό σκίτσο! Τι κρίμα που δεν είμαι ο ... Εσπίνος να του άναβα μια μήνυση κι εγώ!

Είναι φανερό ότι είναι τελείως ξοφλημένος από τον Εσπίνος, διότι όλα αυτά γραμμένα σε διεθνή κλίμακα δεν παίρνονται πίσω, και αυτό θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια σε απόλυτα παγκόσμιο ... χέσιμο (σόρυ, αλλά είναι η μόνη λέξη που αποδίδει με ... ευγένεια την πραγματικότητα) από όλους τους συνεργάτες του και στο εξωτερικό, αλλά και στην Ελλάδα τώρα!!!

 

 με κλικ: Μέρος Α΄, Μέρος Β΄, Μέρος Γ΄!


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .