karate.gr: 124 – ΠΟΠΚ - Δικαστικά Θέματα 

Πρώτη δημοσίευση 24/7/12.  Τελευταία Ενημέρωση --------------.

 Αρχική     Επικαιρότητα     Οι Δίκες του Καράτε  

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Χορηγίες-Δωρεές-Υποστήριξη

Άδειες Λειτουργίας Γυμναστηρίων

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!

 

Η Απόφαση 6760/20-7-12 του Α' Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων.  Ανάλυση και Κριτική της Απόφασης.

 

 

Copyright © 1945-2045, Θύμιος Περσίδης,

Αναλυτής Δικαστικών Αποφάσεων!

 

 

                   

 


 30/5/07 - Το μοιραίο τέλος του κατά φαντασία  "διατροφολόγου" Παναγιώτη Δρακόπουλου στην εκπομπή "Αποδείξεις" του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΑΝΤ1 !!! Ο Καρατέκα-Γκουρού της διατροφής ξεγυμνώνεται !!!. --  ΜΕΡΗ:  ΑΑΑ - ΒΒΒ - ΓΓΓ - Δείτε τα βίντεο!  


Ο Έλληνας Πολίτης παρουσιάζεται να δικαστεί ενώπιον των Εισαγγελέων και των Δικαστών με απόλυτο σεβασμό στη θεσμική τους θέση, με απόλυτη εκτίμηση στην επιστημονική νομική τους κατάρτιση και με απόλυτη εμπιστοσύνη στην αμεροληψία τους! Απομένει στους Εισαγγελείς και τους Δικαστές με τις πλήρως αιτιολογημένες προτάσεις και αποφάσεις τους να επιβεβαιώσουν απόλυτα τις προσδοκίες του Έλληνα Πολίτη!

Οι Ανώτατοι Δικαστές του Αρείου Πάγου απαντούν στις αποφάσεις τους με απλότητα και σαφήνεια σε όλους τους ισχυρισμούς των αντιδίκων. Το ίδιο θα πρέπει να συμβαίνει και στις δύο πρώτες βαθμίδες απόδοσης της Δικαιοσύνης! Μια Δικαστική Απόφαση δεν κρίνεται μόνο από αυτά που γράφει, αλλά κρίνεται και από αυτά που έπρεπε να γράφει και δεν τα γράφει!


 Αντί για πανηγυρική αθώωση βρεθήκαμε με τέσσερις μήνες με αναστολή!


 

Σας θυμίζω εδώ το τέλος της απόφασης 65434/14-11-11 του Ε΄ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών:

 

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ τον κατηγορούμενο σε ποινή φυλάκισης οκτώ (8) μηνών για την 1η πράξη και φυλάκιση τεσσάρων (4) μηνών για κάθε μια από τις λοιπές! Επιβάλλει συνολική ποινή φυλάκισης δέκα τεσσάρων (14) μηνών η οποία αποτελείται από την βαρύτερη ποινή φυλάκισης των οκτώ (8) μηνών, ως ποινή βάσης η οποία επαυξάνεται κατά δύο (2) μήνες από κάθε μία από τις άλλες ποινές (8+2+2+2), καθώς και στα έξοδα της δίκης ευρώ 200, εισπρακτέα και με προσωπική του κράτηση.

ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ την προαναφερόμενη ποινή φυλακίσεως των δέκα τεσσάρων (14) μηνών σε χρηματική ποινή και καθορίζει το ποσό για την κάθε ημέρα φυλακίσεως σε δέκα (10) ευρώ.

Γίνεται μνεία ότι μετά από την εξέταση κάθε μάρτυρα και πριν από την έκδοση κάθε απόφασης, δίδονταν ο λόγος κατά σειρά, σε όλους τους παράγοντες της δίκης, τελευταία δε πάντοτε στον κατηγορούμενο.

 

ΚΡΙΘΗΚΕ, αποφασίστηκε και δημοσιεύτηκε αμέσως στο ακροατήριό του.

Αθήνα 14-11-2011

 

Η Πρόεδρος                  Η Γραμματέας


Το Φεβρουάριο του 2012 ψηφίστηκε ο νόμος 4043/13-2-2012 για την αποσυμφόρηση των φυλακών, το Άρθρο 2 του οποίου ορίζει τα επόμενα:

 

Άρθρο 2 - Νόμου 4043/2012

1. Ποινές διάρκειας μέχρι έξι μηνών που έχουν επιβληθεί με αποφάσεις οι οποίες έχουν εκδοθεί μέχρι τη δημοσίευση του παρόντος νόμου, εφόσον οι αποφάσεις δεν έχουν καταστεί αμετάκλητες και οι ποινές αυτές δεν έχουν εκτιθεί με οποιονδήποτε τρόπο μέχρι τη δημοσίευση του παρόντος νόμου, παραγράφονται και δεν εκτελούνται, υπό τον όρο ότι ο καταδικασθείς δεν θα τελέσει μέσα σε δύο έτη από τη δημοσίευση του νόμου αυτού νέα από δόλο αξιόποινη πράξη, για την οποία θα καταδικαστεί αμετάκλητα οποτεδήποτε σε ποινή στερητική της ελευθερίας ανώτερη των έξι μηνών. Σε περίπτωση νέας καταδίκης ο καταδικασθείς εκτίει αθροιστικά, μετά την έκτιση της νέας ποινής και τη μη εκτιθείσα, και δεν υπολογίζεται στο χρόνο παραγραφής της μη εκτιθείσας ποινής, ο διανυθείς χρόνος από τη δημοσίευση του νόμου αυτού μέχρι την αμετάκλητη καταδίκη για τη νέα πράξη.

2. Οι μη εκτελεσθείσες κατά την παράγραφο 1 αποφάσεις τίθενται στο αρχείο με πράξη του αρμόδιου εισαγγελέα ή δημόσιου κατήγορου.

3. Εξαιρούνται των άνω ρυθμίσεων αποφάσεις που αφορούν παραβάσεις των άρθρων 235, 236, 237, 242, 256, 258, 259 και 390 του Ποινικού Κώδικα.

 

Με βάση, λοιπόν, το νέο νόμο 4043/2012 τα αδικήματα της 65434/2011, που τιμωρήθηκαν με ποινές κάτω των έξι μηνών παραγράφονταικαι μένουν προς εκδίκαση μόνο το αδίκημα της απλής δυσφήμησης με το χαρακτηριστικό (Α1) της απόφασης του Πρωτοδικείου, που τιμωρήθηκε με ποινή 8 μηνών και το οποίο είναι το επόμενο:

 

Α1) Στις 21-5-2006 δημοσίευσε στις ιστοσελίδες www.karate.gr και www.cybergym.gr , που διατηρεί στο διαδίκτυο, άρθρο με τίτλο “Το δεύτερο δικαστήριο ασφαλιστικών μέτρων του κ, Δρακόπουλου κατά του Θύμιου Περσίδη”, στο οποίο ανέφερε για την εγκαλούσα Ελένη Ζέππου του Ανδρέα, μεταξύ άλλων τα εξής:

“… Οι πληρεξούσιοι δικηγόροι του κ. Δρακόπουλου, Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη και Δροσιά Μπάκου… με επιθετική δικηγορική δεοντολογία, ασκώντας αλλεπάλληλες αγωγές και μηνύσεις εναντίον μου και μάλιστα Παρασκευές πρωί στα Αστυνομικά τμήματα και στη Γενική Δ/νση Ασφάλειας Αττικής, ώστε να συλληφθώ Παρασκευή μεσημέρι ή βράδυ και να κρατηθώ στο κρατητήριο τρία-τέσσερα μερόνυχτα μέχρι να δικαστώ στο Αυτόφωρο τη Δευτέρα το πρωί, ως κοινός εγκληματίας, επειδή έθιξα τον πελάτη τους!!!... "

 

Για το ως άνω δημοσίευμα το σκεπτικό της απόφασης ήταν το επόμενο:

Από τα παραπάνω το με στοιχεία Α1 δημοσίευμα αναφέρεται σε αληθή μεν περιστατικά, ήτοι σε υποβολή εις βάρος του κατηγορούμενου μηνύσεων εκ μέρους του πελάτη της εγκαλούσας Δρακόπουλου, πλην όμως ο ισχυρισμός του ότι η εγκαλούσα μεθόδευε τις μηνύσεις αυτές ώστε να υποβάλλονται Παρασκευή μεσημέρι ή βράδυ και ο κατηγορούμενος να κρατείται επί τριήμερο, συνιστά το αδίκημα της απλής δυσφήμισης εις βάρος της εγκαλούσας η οποία στις ενέργειές της αυτές εκτελούσε εντολές του ως άνω πελάτη της, του οποίου τις υποθέσεις χειρίζονταν.

 

Αυτό ήταν ακριβώς και μόνο το αδίκημα για το οποίο θα δικαζόμουν στο Α' Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθηνών.


Όσον αφορά στο κομμάτι (Α1) των δημοσιευμάτων μου λείπει ολόκληρο το άρθρο από το οποίο παίρνει και το νόημά του το επίδικο κομμάτι. Συνεπώς και μόνο η απομόνωσή του αποτελεί αλλοίωση του πραγματικού του νοήματος. Επομένως δεν μπορεί να δικαστεί κανείς με ένα τέτοιο ελλιπές στοιχείο!!!

Τέλος πάντων το παρόν άρθρο ακόμα κατασκευάζεται.

                   


Οφείλω να ομολογήσω ότι η κα Πρόεδρος του δικαστηρίου ήταν ευγενέστατη, ο κ. Εισαγγελέας μου ήταν γνωστός ως αντικειμενικός, δίκαιος στις κρίσεις του και γενικά άψογος, διότι τον είχα παρακολουθήσει τυχαία και σε άλλες δίκες του ένα άλλο πρωινό πριν μήνες, ενώ τους δικαστές τους έβλεπα για πρώτη φορά.

Παρ' όλα αυτά και παρά την εκτίμησή μου στα πρόσωπα που με δίκασαν, δεν μπορέσαμε να αποφύγουμε μια λανθασμένη απόφαση. Θα περιμένω να καθαρογραφεί η απόφαση και μετά θα αποδείξω τα απαράδεκτα λάθη της!

Όταν διαφωνώ με ανθρώπους της αξίας του Εισαγγελέα και των Δικαστών που με δίκασαν, αν τελικά αποδεικνύεται ότι έχουν δίκιο εκείνοι, τότε οπωσδήποτε κάτι διδάσκομαι, ενώ, αν τελικά αποδεικνύεται ότι έχω δίκιο εγώ, τότε οπωσδήποτε έχω ... ανέβει ένα σκαλοπάτι ακόμα!


Πριν αρχίσω την απολογία μου πρόσθεσα στα ήδη υπάρχοντα Σχετικά έγγραφα του φακέλου της δικογραφίας (1 - 7 με το Υπόμνημα και 8 - 36 στο Πρωτοδικείο) και τα υπ' αρ. 37 - 41 μαζί με τον επόμενο ανανεωμένο και βελτιωμένο Πίνακα Σχετικών:

 

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ Α΄ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

Πίνακας Σχετικών Κατηγορουμένου, 20-7-12

Δια την εκδίκαση της έγκλησης

Ελένης Ζέππου-Χαρλαύτη, δικηγόρου, κατοίκου Αθηνών, .......................

ΚΑΤΑ

Ευθυμίου Περσίδη του Κοσμά, κατοίκου Αθηνών, .....................

1 – 36 = Σχετικά εντός του φακέλου

37 – 41 = Σχετικά που κατατίθενται στο ακροατήριο

Τα Σχετικά έγγραφα ομαδοποιούνται κατά κατηγορία στην οποία αφορούν.

 

Α1 : Σχετικά για την απλή δυσφήμηση Α1.

3

Η από 13-4-2006 Αγωγή του Π. Δρακόπουλου κατά Ε. Περσίδη.

10α

 

10β

Μηνύσεις Δρακόπουλου κατά Περσίδη στο Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου και

στην ΓΑΔΑ/Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με τη διαδικασία του αυτόφωρου ημέρες Παρασκευές.

2

Δικονομικό Ιστορικό καταδίωξης του Ε. Περσίδη από τον Π. Δρακόπουλο και την δικηγόρο του Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη.

 

Α2 : Σχετικά για τη συκοφαντική δυσφήμηση Α2.

37

Απόφαση Εφετείου ΠΟΠΚ/ΕΟΕΚ  3914/11-5-2000 (Δίκη 25-11-1999)

11

Χειρόγραφη κατάσταση χρεώσεων της εγκαλούσας προς την ΠΟΠΚ και αποδείξεις προς την ΠΟΠΚ και συλλόγους της. – (21-2-2001)

4

Απόφαση ΑΠ 110/2003 ΠΟΠΚ/ΕΛΟΚ. (Δεν είχε πάρει μέρος)

38

Η από 30-9-2004  Επιστολή ΠΟΠΚ προς Δρακόπουλο.

17

Η Παρέμβαση-Προτάσεις της Ε. Ζέππου κατά τον διορισμό προσωρινής διοίκησης την 9-2-2005, όπου προτείνει ως μέλη ΔΣ τεχνικούς του καράτε πράγμα ασυμβίβαστο προς τον ν. 2725/1999.

13α

13β

13γ

Αίτηση,                Αγωγή        και              Έφεση

της Ε. Ζέππου για ακύρωση της ιδιότητας του μέλους της ΠΟΠΚ των συλλόγων της ομάδας Α, που κέρδισαν την προσωρινή διοίκηση της ΠΟΠΚ κατά την 9-2-2005.

39

Το Πρακτικό των εκλογών της ΠΟΠΚ της 14/8/2005

 

 

 

Απόρριψη της προσωρινής διαταγής της από 3-8-2006 αίτησης ασφαλιστικών μέτρων Δρακόπουλου κατά Περσίδη.

Παραίτηση Π. Δρακόπουλου στην προηγούμενη αίτηση ασφαλιστικών μέτρων με ιδιόχειρη επιστολή της Ε. Ζέππου.

Η ματαίωση αυτής της δίκης σημειώνεται στην προηγούμενη αίτηση.

Αθωωτική απόφαση στην από 3-8-2005 έγκληση του Π. Δρακόπουλου κατά Περσίδη λόγω εκπροθέσμου.

15

19-9-2005 - Από το Βιβλίο Πρακτικών ΔΣ της ΠΟΠΚ μετά τις εκλογές της 14-8-2005. Έδρα ΠΟΠΚ ορίζεται το γραφείο της κας Ζέππου.

6

Η από 12-12-2005 αγωγή του σωματείου Ειρηνικός Πολεμιστής για την ακύρωση των εκλογών της 14-8-2005 της ΠΟΠΚ.

14

Ο αθλητικός νόμος ν. 2725/1999.

1

Το από 25-1-2006 εξώδικο Ε. Ζέππου προς Ε. Περσίδη.

7

Η 3433/24-8-2006 Απόφαση Μον. Πρωτ. Αθηνών  τακτική, που ακύρωσε αυτές τις εκλογές της 14-8-05.

12

Απόφαση 5476/4-8-2008 Πολ. Πρωτ. Αθηνών της αγωγής Δρακόπουλου κατά Περσίδη. Διαπιστώνει το παράνομο διατροφολογικό γραφείο Δρακόπουλου.

40

Έκθεση ΣΕΥΥΠ για το διατροφολογικό γραφείο του Δρακόπουλου.

41

Πρακτικό 2/16-6-07 ΔΣ της ΠΟΠΚ ακυρώνει τα διπλώματα Δρακόπουλου

16

Η από 9-10-2006 Αγωγή της Ε. Ζέππου κατά Ε Περσίδη για τα ίδια με την παρούσα έγκληση δημοσιεύματα.

8

Η απόφαση 5386/3-7-2009 Πολ.Πρωτ Αθηνών. Ζέππου κατά Περσίδη. Τα δημοσιεύματα έγιναν δεκτά ως αληθή. Θεώρησε ότι προκύπτει ειδικός σκοπός εξύβρισης και όχι συκοφαντική δυσφήμηση.

 

Α3 : Σχετικά για τη συκοφαντική δυσφήμηση Α3.

19

2006 - Από εκδόσεις του Φιλοθέη-Press με μοναδική προβολή υποψηφίου δημάρχου για το Π. Ψυχικό την Ε. Ζέππου.

20

Διαφημιστικά email του Φιλοθέη-πρες προς κάθε κατεύθυνση για προβολή της Ε. Ζέππου.

18

Αντίγραφο Σχετ-9 της εγκαλούσας με το σχόλιό μου το οποίο αποτελεί αξιολογική κρίση, όπου φαίνεται η αρχή της εικονικής διαδικτυακής ψηφοφορίας για δήμαρχο Ψυχικού.

21

Η εικονική διαδικτυακή ψηφοφορία του www.philothei-press.com για χειραγώγηση των ψηφοφόρων του Ψυχικού.

22

Σύγκριση ψηφοφόρων Ψυχικού (2504) και Φιλοθέης (368) στη διαδικτυακή ψηφοφορία.

23

Άρθρο «Ρεσιτάλ Κακοήθειας» στο karate.gr σχετικά με την ψηφοφορία του Φιλοθέη-πρες. Ποτέ δεν «ενοχλήθηκε» η κ. Ε. Ζέππου.

24

Το άρθρο 162  του Ποινικού Κώδικα για την εξαπάτηση εκλογέων.

25

2010 - Εκτύπωση ιστοσελίδας του www.olympia.gr με σχόλια της Ε. Ζέππου για τις δημοτικές εκλογές του 2010 και τον αντίπαλό της Π. Ξυριδάκη στον συνενωμένο δήμο Φιλοθέης-Νέου Ψυχικού-Ψυχικού.

26

Σχόλιο στο e-topikanea.gr της Ε. Ζέππου κατά του αντιπάλου της στις δημοτικές εκλογές 2010 Π. Ξυριδάκη

27

Επιστολή διαφοροποίησης της Ε. Ράπτη (επικεφαλής του συνδυασμού της Ε. Ζέππου) από τις δηλώσεις της Ε. Ζέππου.

 

Α4 : Σχετικά για τη φιλανθρωπική δράση της εγκαλούσας. (Αν εξεταστεί!)

28

Η “παγωμένη” ιστοσελίδα του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Ψυχικού (από το 2002).

29

Το από 6-6-2003 κατασχετήριο της Ε. Ζέππου κατά του ανάπηρου Αλβανού Λουάν Ρουκάι.

30

Η 3442/30-5-2007 Απόφαση του Εφετείου Αθηνών που κρίνει άκυρη την προηγούμενη κατάσχεση.

 

 

Β : Εξύβριση.      Β1 = Σάτιρα.      Β2 = Φωτογραφία δημοσίου προσώπου.

 

Γ : Δεν στοιχειοθετείται αδίκημα, διότι το δημοσίευμα ήταν καταγγελτικό και όχι απειλητικό.
Ήταν προβλέψιμη η ακύρωση των εκλογών. Δεν χρειαζόταν απειλή!

6

Η από 12-12-2005 αγωγή του σωματείου Ειρηνικός Πολεμιστής για την ακύρωση των εκλογών της 14-8-2005 της ΠΟΠΚ.

7

Η 3433/24-8-2006 Απόφαση Μον. Πρωτ. Αθηνών  τακτική, που ακύρωσε αυτές τις εκλογές.

 

Γενικά Σχετικά: Τα δημοσιεύματα αποτελούν δημοσιογραφική κριτική δημοσίου προσώπου
στον ειδικό δημοσιογραφικό ιστότοπο
www.karate.gr .

31

Τα εξώφυλλα του περιοδικού “ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ” (1977-1994 = 17 χρόνια) του εκδότη Ε. Περσίδη, ο οποίος έγραφε το 70% της ύλης.

32

Περιεχόμενα του ειδικού δημοσιογραφικού ιστότοπου www.karate.gr του Ε. Περσίδη, ο οποίος σήμερα περιέχει περισσότερες από 20.000 σελίδες Α4.

16

Η από 9-10-2006 Αγωγή της Ε. Ζέππου κατά Ε Περσίδη για τα ίδια με την παρούσα έγκληση δημοσιεύματα. Δια του Τύπου!

8

Η απόφαση 5386/3-7-2009 Πολ.Πρωτ Αθηνών. Ζέππου κατά Περσίδη. Τα δημοσιεύματα έγιναν δεκτά ως αληθή. Δια του Τύπου.

33

Απόφαση του ΕΔΔΑ, υπόθεση Ρίζος / Ντάσκας κατά Ελλάδας από τον ιστότοπο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους. Οι δημοσιογράφοι, ως «σκύλοι-φύλακες της κοινωνίας», έχουν δικαίωμα οξύτερων χαρακτηρισμών και ευρύτερων ορίων κριτικής επί των δημοσίων προσώπων, τα οποία ως εκ των θέσεών τους υπόκεινται εν γνώση τους σε λεπτομερέστερο έλεγχο των πράξεών τους στα πλαίσια των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους.

34

Απόφαση του ΕΔΔΑ, υπόθεση Λιοναράκης κατά Ελλάδας από τον ιστότοπο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους. Ομοίως ως άνω.

35

Απόφαση του ΕΔΔΑ, υπόθεση Κατράμη κατά Ελλάδας από τον ιστότοπο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους. Ομοίως ως άνω.

36

Απόφαση του ΕΔΔΑ, υπόθεση Κυδώνης κατά Ελλάδας από τον ιστότοπο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους. Ομοίως ως άνω.

 

  

 

Έξω τα φαρμάκια! Οοόπαα!!!

 

          

 

 

Για τους ... "φίλαθλους", που δεν κρατιόνται μέχρι την οριστικοποίηση του άρθρου, η τελική ποινή ήταν τέσσερις μήνες με τριετή αναστολή, και για όσους από αυτούς φαντασιώνονται να με στείλουν στον ... δήμιο τους αφιερώνω εξαιρετικά το βιντεάκι δεξιά!!!

 


www.karate.gr    

 

 Αρχική     Επικαιρότητα     Οι Δίκες του Καράτε