karate.gr:  karate.gr: 14 - ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub,  

 Απρίλιος 2024 /  Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20€/y!

Αρχική,      Επικαιρότητα,      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

Ελευθερία είναι το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτά που δεν θέλουν να ακούσουν! (Τζορτζ Όργουελ)

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


 Ο Πρωθυπουυργός της χώρας έχει την ευθύνη της επιλογής των Υπουργών του και φυσικά όταν αυτοί αποτυγχάνουν στο επίπεδο των επιπτώσεων των αποφάσεών τους στον Ελληνικό Λαό, τότε φέρει και την ευθύνη των αποτυχιών τους, αν δεν τους επιβλέπει και δεν τους αντικαθιστά!

 

 UNA FATSA, UNA RATSA!

ΕΛΟΚ και ΓΓΑ online στις Λαμογιές και τις Παρανομίες!

Συνεχίζουν στην ίδια γραμμή χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!

 

 

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε από το 1995 και ο "Οίκος της Μεγάλης Ανοχής" (ΓΓΑ !!!) κατρακυλάνε σε βάθος χρόνου στην κατηφόρα σφιχταγκαλιασμένοι με τις παρανομίες τους και τις αποτυχίες τους!

 

Η απόλυτη "κάλυψη της αδιαφορίας" προς τις παρανομίες της ΕΛΟΚ χαρακτηρίζει την Κυβέρνηση!


 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

Από την 1/3/2023 καταγγέλθηκαν αναδρομικά από την 29/5/2021 όλες οι παρανομίες του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΟΚ σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες με emails, ώστε να μην λένε ότι δεν ξέρουν!

Οι καταγγγελίες επαναλαμβάνονται μετά την ανάληψη των υπουργείων από τη νέα κυβέρνηση!

Οι Καταγγελίες επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, αλλά ... στου κουφού την πόρτα!!!

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Με κλικ εδώ ανοίγετε το παρόν άρθρο σε PDF, στο οποίο τα Links λειτουργούν με αριστερό κλικ στο ίδιο παράθυρο ή με δεξί κλικ και "Άνοιγμα σε Νέο παράθυρο". Αν κατεβάσετε το PDF στον υπολογιστή, τότε οι «ΕΝΟΤΗΤΕΣ» λειτουργούν με αριστερό κλικ και τα άλλα Links ανοίγουν στο δίκτυο με δεξί κλικ και "Open Weblink in Browser"!


Ε ν ό τ η τ ε ς (με κλικ)

 Α - 28/2/2024 - Το παράνομο Πρακτικό του ΔΣ/ΕΛΟΚ με ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 27/3/2024 και δεύτερη ανάρτηση την 5/4/2024!

 Β - 26/3/2024 - Το παράνομο Πρακτικό του ΔΣ/ΕΛΟΚ με ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 27/3/2024 και δεύτερη ανάρτηση την 5/5/2024!

 Γ - 11/4/2024 - Το παράνομο Πρακτικό του ΔΣ/ΕΛΟΚ με ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 12/4/2024!

 Δ - 30/3/2024 - Το Εισπρακτικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων της ΕΛΟΚ στη Χαλκίδα!

 Ε - 6/4/2024 - Το Εισπρακτικό Κύπελλο της Απάτης Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών της ΕΛΟΚ στην Κρήτη!

 Ζ - 13/4/2024 - Το Εισπρακτικό Κύπελλο της Απάτης Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών Βορείου Ελλάδας της ΕΛΟΚ στον Κολινδρό!

 Η - 21/3/2024 - e-KOUROS Χαϊμαλιά και Καθρεφτάκια από τον Γιάννη Βρούτση στους Ιθαγενείς του Αθλητισμού και για το ... μπαγιόκο (επιχορηγήσεις) κουβέντα!!!

 Θ - Οι καθυστερήσεις των Αποφάσεων των Δικασμένων Υποθέσεων από τους Δικαστές φορτώνουν τρομακτικές ζημιές στην Ελληνική Κοινωνία!!!

 Χ - Έτος εκλογών στην ΕΛΟΚ το 2024 και ακονίζει τα νύχια του ο Κλακαδόρος Δικολάβος Σπύρος Δρακόπουλος ξύνοντας τη ράχη του ... στη γκλίτσα του Τσοπάνη!  (Εμπλουτίζεται με το χρόνο!)

 Ω = Η επιτυχής κατάληξη των δικαστικών υποθέσεων του Θύμιου Περσίδη στο ΕΔΔΑ!

 

 Α - 28/2/2024 - Το παράνομο Πρακτικό του ΔΣ/ΕΛΟΚ με ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 27/3/2024 και δεύτερη ανάρτηση την 5/4/2024!  (Ενότητες)

 

Το Πρακτικό το βλέπετε με κλικ εδώ και με πρώτη σελίδα την επόμενη!

 

Το συμπτύξαμε για οικονομία χώρου και σχολιάζουμε τα μέρη του:

Οι λαμογιές ΕΛΟΚ και ΓΓΑ συνεχίζονται με τις εγκρίσεις των αποφάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής, που δεν φαίνονται πουθενά!

Η Συμμορία καλά το πάει!

 

 

 Τον λαδώσαμε και τον Ορκωτό με τρία χιλιάρικα για να μας ξελασπώσει!.

.

Σημαία μας ήταν εξαρχής ο μη ρεβανσισμός κατά των παλαιών αντιπάλων της παλιάς διοίκησης! Τώρα πώς μας ξέφυγε και κυνηγάμε τον Χονδροματίδη μέχρις εξόντωσης με 5 χρόνια να μην μπορεί να μπει ούτε στο γυμναστήριό του, Έ αυτό είναι στο DNA μας! Και πώς τον ξευτιλίζουμε σε όλους τους συλλόγους της ΕΛΟΚ, Έ και αυτό είναι στα χούγια μας! Και το πώς βάζουμε και τον δικό μας Δικηγόρο και Νομικό Σύμβουλο της ΕΛΟΚ, που τον πληρώνουν όλοι οι ηλίθιοι, να τον ξευτιλίσει, Έ αυτό είναι στα χούγια του χωρίς φραγμούς Δικηγόρου, άλλωστε ο Καλός Δικηγόρος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΡΑΓΜΟΥΣ!!!

 Ρε, δεν ντρεπόσαστε, ρε!!! Φτού να μην σας ... ματιάσω!!!.

 

Και το άλλο: Την οφειλή των 6.900 € από το 2010 δεν την έβλεπαν μέχρι τώρα ούτε η ΕΛΟΚ ούτε η ΓΓΑ ούτε το ΟΑΚΑ επί 14 χρόνια??? Και με ενδιάμεσα δικαστήρια κιόλας? Και με προσωρινό πρόεδρο της ΕΛΟΚ τον πρόεδρο του ΟΑΚΑ Νεκτάριο Βιδάκη! Μα επιτέλους πόσο ηλίθιοι είσαστε???

 

 

 Β - 26/3/2024 - Το παράνομο Πρακτικό του ΔΣ/ΕΛΟΚ με ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 27/3/2024 και δεύτερη ανάρτηση την 5/5/2024!  (Ενότητες)

 

Το Πρακτικό το βλέπετε με κλικ εδώ και με πρώτη σελίδα την επόμενη!

 

Το συμπτύξαμε για οικονομία χώρου και σχολιάζουμε τα μέρη του:

 

Οι λαμογιές ΕΛΟΚ και ΓΓΑ συνεχίζονται με τις εγκρίσεις των αποφάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής, που δεν φαίνονται πουθενά!

 

Η Συμμορία καλά το πάει!

 

 

Δεν είδαμε καμιά προηγούμενη εισήγηση, καμιά προέγκριση του ΔΣ, καμιά προσφορά ούτε για τον Τσαγκάρη ούτε για την Cosmorama! Αλλά στη χώρα των λαμόγιων δεν ζούμε? Η COSMORAMA τα πήρε όλα κι έφυγε!!!

 

 

 Γ - 11/4/2024 - Το παράνομο Πρακτικό του ΔΣ/ΕΛΟΚ με ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 12/4/2024!  (Ενότητες)

 

Το Πρακτικό το βλέπετε με κλικ εδώ και με πρώτη σελίδα την επόμενη!

 

Το συμπτύξαμε για οικονομία χώρου και σχολιάζουμε τα μέρη του:

Βάζουμε όποιους θέλουμε στις αποστολές έξω από τα αποτελέσματα αγώνων, πληρώνουν οι αθλητές και οι γονείς, μπαίνουν σωματειακοί προπονητές με προσωπικά κριτήρια και το βιολί ... βιολάκι!!!

 

Με ποιά κριτήρια επιλέγονται οι συμμετέχοντες??? Με το αν έχουν να πληρώσουν τα εισιτήριά τους? Πληρώνει η ΕΛΟΚ για να συνοδεύσουν η Σουμπασάκη και ο Τζάνος τους αθλητές τους?

 

Μα καλά, γιατί δεν λένε μια φορά ότι όλα τα έξοδα βαραίνουν τον κωδικό 255β να ξεμπερδεύουμε? Και το μούσι της ... διαλογικής συζήτησης!

 

Η "ηρωίδα" κα Καλλιόπη Βασιλείου είναι μέλος του συλλόγου "ΔΟΞΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ" του Δημήτρη Τριανταφύλλη, από τον οποίο προέρχεται και ο πρόεδρος Θοδωράκης Σιετής, που έχει κάνει μπάχαλο την ομοσπονδία! Ενδιαφέρον έχει η ανωτέρω διατύπωση "η μήνυση είναι ψευδής και υποβλήθηκε από την Ποντίδα και το τότε ΔΣ με προφανή εκδικητικό σκοπό για να τιμωρήσουν το αντιπολιτευόμενο σωματείο και την κα Βασιλείου!"

 Σήμερα, εσείς κηνυγάτε τον Χονδροματίδη για να του δώσετε την ευκαιρία ... να κάνει μπάνια στη θάλασσα, σούργελα!!!.

 

 

Στον Τσαγκάρη λεφτά χωρίς να δούμε προέγκριση και προσφορές! Και όλα πληρώνονται από το Ταμείο της ΕΛΟΚ, που κρατάει ο Φυλακτός στο γραφείο του!!! 2.788 € στον Στουραΐτη για διαμονή και φαγητά! Δεν μας γράφει το ποσό που πληρώθηκε στις ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ! Πώς παίρνει έγκριση χωρίς το ποσό? Ο Σκοπελίτης παίρνει τεράστια ποσά το χρόνο! Στο παρελθόν είχε αγοραστεί πρόγραμμα διαχείρησης των αγώνων πολύ πιο φθηνό και ο Γερόλυμπος πήγε στην Sportdata για να βγάζει και ο ίδιος! Το ίδιο γίνεται και τώρα???

 

 

 Δ - 30/3/2024 - Το Εισπρακτικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων της ΕΛΟΚ στη Χαλκίδα!  (Ενότητες)

 

Με κλικ εδώ βλέπετε την Προκήρυξη! Όλα τα ... νηπιαγωγεία της χώρας!

 

Ακολουθεί ο Πίνακας των συμμετοχών των συλλόγων κατά φθίνουσα σειρά:

Και τέλος, ο Πίνακας των μεταλλίων ανά σύλλογο! Φυσικά οι σύλλογοι με τους πιο πολλούς αθλητές πήραν και τα περισσότερα μετάλλια! Άλλωστε ήταν τόσες πολλές οι κατηγορίες, που το πράγμα είχε ξεφύγει κατά πολύ από τη φιλοσοφία της "Ανάπτυξης" του αθλήματος και έγερνε καραμπινάτα προς την "εισπρακτική" φιλοσοφία της διοίκησης!

Μετάλλια σε όλους: Π.χ. ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ με 52 αθλητές πήρε 33 μετάλλια! Μια πανελλήνια Απάτη της ΕΛΟΚ!

 

Η ΕΛΟΚ κατά την εποχή του Γερόλυμπου είχε μετατραπεί σε "Εμπορικό Οργανωτή Αγώνων" (εκτός από "Εμπορική Επιχείρηση Απατεώνων" πώλησης Νταν, διπλωμάτων προπονητών, μορίων για ΑΕΙ και ΤΕΙ, θέσεων στο δημόσιο, συμμετοχών στις εθνικές ομάδες, κτλ. αλλά και "Ευνοιακή Επιχείρηση" για τους συλλόγους των ημετέρων) και κατά την εποχή της σημερινής διοίκησης από τους Τρεις Μαφιόζους έχει ... ξεσκιστεί κυριολεκτικά προς τις ίδιες και χειρότερες κατευθύνσεις!!! Και μόνο ότι πάνε στα στάδια των αγώνων παιδάκια 6-12 χρονών από μακρινές αποστάσεις με τους γονείς τους με τα έξοδα και τους κινδύνους των μετακινήσεων για να παίξουν ένα-δυό αγώνες του ενός-δύο λεπτών, και μόνο αυτό αποδεικνύει την εκμετάλλευση αθλητών και γονιών για τις εισπράξεις των 20 έως 30 χιλιάδων ευρώ το διήμερο!

 

 

 Ε - 6/4/2024 - Το Εισπρακτικό Κύπελλο της Απάτης Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών της ΕΛΟΚ στην Κρήτη!  (Ενότητες)

 

Με κλικ εδώ βλέπετε την Προκήρυξη! Όλα τα ... νηπιαγωγεία της χώρας!

 

Ακολουθεί ο Πίνακας των συμμετοχών των συλλόγων κατά φθίνουσα σειρά:

Και τέλος, ο Πίνακας των μεταλλίων ανά σύλλογο! Φυσικά οι σύλλογοι με τους πιο πολλούς αθλητές πήραν και τα περισσότερα μετάλλια! Άλλωστε ήταν τόσες πολλές οι κατηγορίες, που το πράγμα είχε ξεφύγει κατά πολύ από τη φιλοσοφία της "Ανάπτυξης" του αθλήματος και έγερνε καραμπινάτα προς την "εισπρακτική" φιλοσοφία της διοίκησης!

Μετάλλια σε όλους: Π.χ. ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ με 135 αθλητές πήρε 110 μετάλλια! Μια πανελλήνια Απάτη της ΕΛΟΚ!

 

Η ΕΛΟΚ κατά την εποχή του Γερόλυμπου είχε μετατραπεί σε "Εμπορικό Οργανωτή Αγώνων" (εκτός από "Εμπορική Επιχείρηση Απατεώνων" πώλησης Νταν, διπλωμάτων προπονητών, μορίων για ΑΕΙ και ΤΕΙ, θέσεων στο δημόσιο, συμμετοχών στις εθνικές ομάδες, κτλ. αλλά και "Ευνοιακή Επιχείρηση" για τους συλλόγους των ημετέρων) και κατά την εποχή της σημερινής διοίκησης από τους Τρεις Μαφιόζους έχει ... ξεσκιστεί κυριολεκτικά προς τις ίδιες και χειρότερες κατευθύνσεις!!! Και μόνο ότι πάνε στα στάδια των αγώνων παιδάκια 6-12 χρονών από μακρινές αποστάσεις με τους γονείς τους με τα έξοδα και τους κινδύνους των μετακινήσεων για να παίξουν ένα-δυό αγώνες του ενός-δύο λεπτών, και μόνο αυτό αποδεικνύει την εκμετάλλευση αθλητών και γονιών για τις εισπράξεις των 20 έως 30 χιλιάδων ευρώ το διήμερο!

 

 

 Ζ - 13/4/2024 - Το Εισπρακτικό Κύπελλο της Απάτης Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών Βορείου Ελλάδας της ΕΛΟΚ στον Κολινδρό!  (Ενότητες)

 

Με κλικ εδώ βλέπετε την Προκήρυξη! Όλα τα ... νηπιαγωγεία της χώρας!

 

Ακολουθεί ο Πίνακας των συμμετοχών των συλλόγων κατά φθίνουσα σειρά:

Και τέλος, ο Πίνακας των μεταλλίων ανά σύλλογο! Φυσικά οι σύλλογοι με τους πιο πολλούς αθλητές πήραν και τα περισσότερα μετάλλια! Άλλωστε ήταν τόσες πολλές οι κατηγορίες, που το πράγμα είχε ξεφύγει κατά πολύ από τη φιλοσοφία της "Ανάπτυξης" του αθλήματος και έγερνε καραμπινάτα προς την "εισπρακτική" φιλοσοφία της διοίκησης!

Μετάλλια σε όλους: Π.χ. ο ΠΑΝΗΜΑΘΙΑΚΟΣ με 136 αθλητές πήρε 127 μετάλλια! Μια πανελλήνια Απάτη της ΕΛΟΚ!

 

Η ΕΛΟΚ κατά την εποχή του Γερόλυμπου είχε μετατραπεί σε "Εμπορικό Οργανωτή Αγώνων" (εκτός από "Εμπορική Επιχείρηση Απατεώνων" πώλησης Νταν, διπλωμάτων προπονητών, μορίων για ΑΕΙ και ΤΕΙ, θέσεων στο δημόσιο, συμμετοχών στις εθνικές ομάδες, κτλ. αλλά και "Ευνοιακή Επιχείρηση" για τους συλλόγους των ημετέρων) και κατά την εποχή της σημερινής διοίκησης από τους Τρεις Μαφιόζους έχει ... ξεσκιστεί κυριολεκτικά προς τις ίδιες και χειρότερες κατευθύνσεις!!! Και μόνο ότι πάνε στα στάδια των αγώνων παιδάκια 6-12 χρονών από μακρινές αποστάσεις με τους γονείς τους με τα έξοδα και τους κινδύνους των μετακινήσεων για να παίξουν ένα-δυό αγώνες του ενός-δύο λεπτών, και μόνο αυτό αποδεικνύει την εκμετάλλευση αθλητών και γονιών για τις εισπράξεις των 20 έως 30 χιλιάδων ευρώ το διήμερο!

 

 

 Η - 21/3/2024 - e-KOUROS: Χαϊμαλιά και Καθρεφτάκια από τον Γιάννη Βρούτση στους Ιθαγενείς του Αθλητισμού και για το ... μπαγιόκο (επιχορηγήσεις) κουβέντα!!!  (Ενότητες)

Ξεκίνησε ο ψηφιακός μετασχηματισμός του Αθλητισμού με την παρουσίαση της πρωτοποριακής ηλεκτρονικής πλατφόρμας, «e-Kouros»

Ανοίξτε με κλικ εδώ το Δελτίο Τύπου της ΓΓΑ της 21/3/2024, που είναι το επόμενο κείμενο: 

(Τονίζουμε μαύρα τα πιο εντυπωσιακά σημεία και προσθέτουμε Σχόλια!)

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΑθήνα, 21 Μαρτίου 2024

 

 Γ. Βρούτσης: «Ιστορική μέρα η σημερινή, ο πολίτης θα έχει πρόσβαση στο σύνολο των στοιχείων του Αθλητισμού της χώρας, μέσα από ένα ολοκληρωμένο πλέγμα χρηστικών ψηφιακών εργαλείων»

 

Το «όραμα» του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, για την πλήρη ψηφιοποίηση του ελληνικού Αθλητισμού, υλοποιήθηκε με την παρουσίαση του «e-Κouros», της πρώτης ολοκληρωμένης ψηφιακής παρέμβασης στον χώρο του ελληνικού Αθλητισμού. 

Με την αποτύπωση πλήθος δεδομένων και μετρήσιμων μεγεθών, για κάθε πτυχή του ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού, το «e-Kouros» θα αποτελέσει, βάσει των συγκρίσιμων μοντέλων, χρήσιμο εργαλείο στρατηγικού σχεδιασμού και χάραξης πολιτικών για την αθλητική ηγεσία (ενδυνάμωση περιοχών που υπολείπονται σε μεγέθη αθλητικής δραστηριότητας, ανάπτυξη υποδομών κλπ). 

Παράλληλα, θα διευκολύνει τους αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίες, Ενώσεις, Σωματεία, Αθλητικό Δυναμικό, Προπονητές) και τους απλούς πολίτες, που θα μπορούν εύκολα και γρήγορα να έχουν πρόσβαση σε κάθε πληροφορία για τον αθλητισμό στην περιοχή τους.

 

Η ολοκλήρωση του Ψηφιακού Μετασχηματισμού, με την αποτύπωση του συνόλου των στοιχείων, που θα είναι ελεύθερα και δωρεάν προσβάσιμα σε όλους, περιλαμβάνει επτά άξονες: 

* Στρατηγική Ανάπτυξη Δεδομένων 

* Ασφαλείς Αθλητικές Εγκαταστάσεις,

* Υπηρεσίες στον πολίτη – «MyKouros App»

* Μείωση Διοικητικού Βάρους για τα Σωματεία, τις Ενώσεις και τις Ομοσπονδίες

* Επαγγελματικός Αθλητισμός και Επιτροπές

* Οργάνωση και Διαφάνεια στη Διαχείριση των Πόρων

* Χρηστή Διακυβέρνηση

 

Σχόλια: Δηλαδή μέχρι σήμερα κάποια από τα ανωτέρω δεν γίνονταν? Ή μάλλον πολλά δεν γίνονταν?

 

«Το e-Kouros, στην τελική του μορφή, θα είναι η «Εργάνη» του Αθλητισμού», όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο κ. Βρούτσης στην ομιλία του, κατά την παρουσίαση της πλατφόρμας, στην κατάμεστη από αθλητικούς φορείς, αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ, παρουσία του Υφυπουργού Ανάπτυξης, Μάξιμου Σενετάκη, βουλευτών κ.α. και επισήμανε: 

«Μέσα από ένα πλέγμα χρηστικών ψηφιακών εργαλείων, ο πολίτης θα έχει πρόσβαση στο σύνολο των στοιχείων του Αθλητισμού (ομοσπονδίες, σωματεία, αθλητές, προπονητές), ενώ θα μειωθεί η γραφειοκρατία, με την απλοποίηση των διαδικασιών πιστοποίησης και αδειοδότησης αθλητικών φορέων και εγκαταστάσεων. 

Οι στόχοι που εξυπηρετούνται είναι η διαφάνεια και η χρηστή διοίκηση στη λειτουργία ολόκληρου του αθλητικού οικοσυστήματος.

Η καινοτομία της παρουσίασης της 1ης Έκθεσης του e-Kouros, είναι η αποτύπωση ενός εντυπωσιακού διαδραστικού χάρτη, όπου θα μπορείτε περιηγούμενοι να εντοπίζετε κάθε στατιστικό στοιχείο για τα αθλήματα που σας ενδιαφέρουν. 

Ταυτόχρονα, γονείς, αθλητές και πολίτες, μέσω του διαδραστικού  χάρτη μπορούν να αναζητούν εύκολα τα πιστοποιημένα αθλητικά σωματεία που βρίσκονται στον Δήμο τους, για τα αθλήματα που ενδιαφέρονται, μαζί με τους αδειοδοτημένους προπονητές τους!

Για όλους αυτούς τους λόγους, τολμώ να πω ότι η 21η  Μαρτίου 2024, ημέρα παρουσίασης της 1ης Έκθεσης του «e-Kouros», είναι μια μέρα ιστορική για τον Ελληνικό Αθλητισμό».

 

Σχόλια: Τα ίδια μας λέγανε και για το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων, ότι θα είναι προσβάσιμες οι πληροφορίες για τα σωματεία στον απλό πολίτη, αλλά αυτό ποτέ δεν έγινε για μην δούμε τις ατέλειες και την τεμπελιά τους! Για παράδειγμα, να μην δούμε ότι οι προπονητές νοίκιαζαν τα πτυχία τους σε διάφορους συλλόγους, ότι σύλλογοι στεγάζονταν σε υπόγεια και άλλα πολλά! Μπορεί π.χ. προπονητής καράτε να είναι ταυτόχρονα προπονητής συλλόγου στο Γαλάτσι, στο Καπανδρίτι και στη ... Μυτιλήνη? Μπορεί σύλλογος καράτε να στεγάζεται σε 100 τ.μ. υπόγειο χωρίς δεύτερη έξοδο?

 

* Το e-book της 1ης Έκθεσης του «e-Kouros», καθώς και τον διαδραστικό χάρτη, μπορείτε να βρείτε στη νέα ιστοσελίδα του Υπουργείου Αθλητισμού https://minsports.gov.gr/e-kouros/  

 

Σχόλιο: Το e-book είναι γνωστό τι περιέχει και θα το δούμε αναλυτικά στα επόμενα, ενώ ο διαδραστικός χάρτης περιέχει ονομαστικά συλλόγους και προπονητές ανά περιφέρεια και άθλημα (πολύ καλό)! Να το δείτε! Όλα αυτά όμως προκύπτουν από τις καταχωρήσεις των στοιχείων των συλλόγων απο τους ίδιους τους συλλόγους, ενώ είναι στην ουσία εικονικά, διότι περιέχουν και τους συλλόγους, στους οποίους δεν έχει αναγνωριστεί η πληρότητα της εγγραφής τους στο Μητρώο των Αθλητικών Σωματείων!!! Δεν μας γράφουν, όμως, ποιόν προπονητή έχει ο κάθε σύλλογος, πράγμα που είναι απαραίτητο! Και φυσικά εκεί στη ΓΓΑ δεν γνωρίζουν οι άσχετοι, τεμπέληδες και αδιάφοροι ότι με δίπλωμα προπονητή στο καράτε της ΕΛΟΚ οι προπονητές διδάσκουν ακόμα και ... Πυρηνική Φυσική!

 

Ειδικότερα, η 1η Έκθεση καταγράφει αναλυτικά δεδομένα για:

* Τα Αθλητικά Σωματεία (ανά Ομοσπονδία και Περιφέρεια)

* Το Αθλητικό δυναμικό Αγωνιστικού Αθλητισμού (για κάθε άθλημα, ανά Ομοσπονδία, Περιφέρεια, ηλικία και φύλο)

* Τον Αθλητισμό Ατόμων με Αναπηρία (δυναμικό και σωματεία ανά Ομοσπονδία, Περιφέρεια, ηλικία και φύλο)

* Τους Προπονητές Αγωνιστικού Αθλητισμού (το πλήθος των αδειοδοτηµένων προπονητών ανά Οµοσπονδία/άθληµα και κατηγορία άδειας)

* Τον ΕΟΚΑΝ (απολογισμό δράσης του 2023)

* Τα ελληνικά Ολυμπιακά Μετάλλια (από την αναβίωση των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα το 1896 έως σήμερα).

 

Τα σημαντικότερα ευρήματα της 1ης Έκθεσης του «e-Kouros»:

* Στην Ελλάδα, σήμερα, δραστηριοποιούνται 63 Ομοσπονδίες, µε 6.533 σωματεία, σε 102 αθλήματα, µε 13.497 προπονητές και 412. 329 αθλητές.

* Η Αττική είναι η περιφέρεια µε το μεγαλύτερο ποσοστό αθλητικού δυναμικού (34,6%) και η Δυτική Μακεδονία µε το μικρότερο ποσοστό (2,1%), ενώ την ίδια στιγμή η περιφέρεια µε μεγαλύτερο ποσοστό αθλητικού δυναμικού ανά πληθυσμό είναι η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων µε 4,59%!

* Το ποσοστό των αθλητριών µε δελτίο στα πιστοποιημένα σωματεία είναι κατά πολύ χαμηλότερο από αυτό των ανδρών, 26,4% έναντι 73,6% αντίστοιχα.

* Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διαθέτει τα περισσότερα σωματεία και το μεγαλύτερο ποσοστό (32%) αθλητικού δυναμικού µε 131.989 αθλητές.

* Το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, µε ποσοστά 40,2% και 20,3% είναι τα αθλήματα που προτιμούν οι άνδρες, ενώ το βόλεϊ µε 19,1% είναι το ελκυστικότερο άθλημα για τις γυναίκες.

* Τα αθλητικά σωματεία στην Ελλάδα που καλλιεργούν αγωνίσματα για Αθλητές και Αθλήτριες µε αναπηρία είναι 80. Με το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών, σχεδόν τα μισά, να βρίσκονται στην Αττική.

* Μόνο το 15% των σωματείων της χώρας καλλιεργεί περισσότερα του ενός αθλήματα.

* Η αλυσίδα της αθλητικής ενασχόλησης διαταράσσεται στις ηλικίες 16-18 ετών, δηλαδή όταν τα παιδιά πηγαίνουν στο Λύκειο, ενόψει της εισαγωγής στα ΑΕΙ. 

Το «e-Κouros» θα εμπλουτίζεται διαρκώς με νέα δεδομένα για τον Αθλητισμό, όπως με την καταγραφή του συνόλου των αθλητικών εγκαταστάσεων ανά περιοχή και ανά άθλημα, καθώς και των στοιχείων για τα Προγράμματα Άθλησης για Όλους, του Σχολικού και Πανεπιστημιακού Αθλητισμού, του Αθλητικού Εθελοντισμού και των πιστοποιημένων ιδιωτικών γυμναστηρίων. 

 

ΕΔΩ η συνοπτική παρουσίαση του «e-Kouros» 

ΕΔΩ ολόκληρη η Ομιλία του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση

 

Σχόλια: Με τη νέα μόδα της ψηφιοποίησης νομίζετε ότι θα αναπτύξετε τον αθλητισμό και θα εξακολουθείτε να αποφεύγετε την πραγματική εποπτεία της λειτουργίας των ομοσπονδιών! Ο Αθλητισμός δεν διοικείται με τηλεκοντρόλ από τα γραφεία! Πρέπει να κατεβείτε από τον θρόνο του τεμπέλη και να μπείτε στα γραφεία των ομοσπονδιών, των συλλόγων και στα στάδια των αγώνων! Αλλά ανίκανοι και τεμπέληδες, όπως είσαστε, δεχόσαστε ό,τι και όπως σας τα σερβίρουν οι ομοσπονδίες και οι σύλλογοι!!!

 

 

Την παρουσίαση προλόγησε ο Γιάννης Βρούτσης:

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

 

Η Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024, είναι μία πολύ σημαντική μέρα για τον Ελληνικό Αθλητισμό και για εμένα προσωπικά, διότι 8 μήνες έπειτα από την ανάληψη των καθηκόντων μου ως Υπουργός Αθλητισμού, μετά την αναβάθμιση του χαρτοφυλακίου από τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε την πλατφόρμα e-Kouros, την πρώτη ολοκληρωμένη παρέμβαση ψηφιακού μετασχηματισμού του Αθλητισμού, που θα θέτει τα πιο σύγχρονα εργαλεία στη διάθεση όλων των πολιτών και των φορέων. Μέσα από ένα πλέγμα χρηστικών ψηφιακών εργαλείων, ο πολίτης θα έχει πρόσβαση στο σύνολο των στοιχείων του αθλητισμού (ομοσπονδίες, σωματεία, αθλητές, προπονητές) ενώ θα διευκολυνθούν με τη μείωση της γραφειοκρατίας οι διαδικασίες πιστοποίησης και αδειοδότησης αθλητικών φορέων και εγκαταστάσεων, με στόχο τη διαφάνεια και τη χρηστή διοίκηση στη λειτουργία ολόκληρου του αθλητικού οικοσυστήματος.

Το e-Kouros, στην τελική μορφή του, θα είναι η «Εργάνη» του Αθλητισμού! Θα αποτυπώνει στο έπακρο κάθε τομέα του, από τον επαγγελματικό έως τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και την ακριβή καταγραφή των αθλουμένων στη χώρα.

Ενδεικτικά σας παρουσιάζω κάποια ενδιαφέροντα νούμερα από την πρώτη αναλυτική παρουσίαση που ακολουθεί!

Στην Ελλάδα, σήμερα, δραστηριοποιούνται 63 Ομοσπονδίες, με 6.533 σωματεία, σε 102 αθλήματα, με 13.497 προπονητές και 412. 329 αθλητές.

Η Αττική είναι η περιφέρεια με το μεγαλύτερο ποσοστό αθλητικού δυναμικού (34,6%) και η Δυτική Μακεδονία με το μικρότερο ποσοστό (2,1%), ενώ την ίδια στιγμή η περιφέρεια με μεγαλύτερο ποσοστό αθλητικού δυναμικού ανά πληθυσμό είναι η περιφέρεια Ιονίων Νήσων με 4,59%! Το ποσοστό των αθλητριών με δελτίο στα πιστοποιημένα σωματεία είναι κατά πολύ χαμηλότερο από αυτό των ανδρών, 26,4% έναντι 73,6% αντίστοιχα.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διαθέτει τα περισσότερα σωματεία και το μεγαλύτερο ποσοστό αθλητικού δυναμικού με 131.989 αθλητές ποσοστό 32%. Το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, με ποσοστά 40,2% και 20,3% είναι τα αθλήματα που προτιμούν οι άνδρες, ενώ το βόλεϊ με 19,1% είναι το ελκυστικότερο άθλημα για τις γυναίκες . Τα αθλητικά σωματεία στην Ελλάδα που καλλιεργούν αγωνίσματα για Αθλητές και Αθλήτριες με αναπηρία είναι 80. Με το μεγαλύτερο ποσοστό u945 αυτών, σχεδόν τα μισά, να βρίσκονται στην Αττική. Ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης του Ντόπινγκ έχει πλέον να δείξει εντυπωσιακά νούμερα για τους Ελέγχους του και την αποτελεσματικότητά του.

3.  Για πρώτη φορά παρουσιάζονται τα πλήρη στοιχεία σχετικά με τα μετάλλια μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, από την αναβίωσή τους το 1896, αλλά και συγκριτικά τους με τις διοργανώσεις έπειτα από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αρχής γενομένης από το πρώτο μεταπολεμικό μας μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Μελβούρνης το 1956! Έχοντας όλοι, δωρεάν και ελεύθερη πρόσβαση, παρέχεται η δυνατότητα να αξιοποιηθούν τα δεδομένα και να χρησιμοποιηθούν προς όφελος της ανάπτυξης του αθλητισμού. Κάθε χρόνο θα εκδίδεται μία τέτοια Έκθεση, όπως αυτή που δημοσιεύεται σήμερα, 21/3/2024, σε μορφή ηλεκτρονικού περιοδικού στον ιστότοπο του Υπουργείου.

Ειδικά για φέτος η 1η Εκθεση την οποία παρουσιάζουμε, θα εμπλουτιστεί τον ερχόμενο Δεκέμβριο και με επιπλέον στοιχεία, όπως το σύνολο των αθλητικών εγκαταστάσεων ανά περιοχή και ανά άθλημα, καθώς και τα στοιχεία των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους, του Σχολικού και Πανεπιστημιακού Αθλητισμού, του Αθλητικού Εθελοντισμού και των πιστοποιημένων ιδιωτικών γυμναστηρίων.

Μέχρι τότε στοχεύουμε να έχει αναπτυχθεί και η αντίστοιχη εφαρμογή για τα κινητά τηλέφωνα, το MyKouros App, όπου πολύ εύκολα θα μπορεί ο κάθε πολίτης σε οποιοδήποτε χρόνο και τόπο να έχει πρόσβαση σε όλον αυτόν τον αθλητικό πλούτο της Ελλάδας. Θα είναι εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για τους γονείς, καθώς θα μπορούν να βρουν αμέσως τα πιστοποιημένα αθλητικά σωματεία της περιοχής τους και να επιλέξουν για το παιδί τους αυτό που τους ενδιαφέρει. Ταυτόχρονα γονείς, αθλητές και πολίτες μέσω του διαδραστικού χάρτη, θα μπορούν να αναζητούν εύκολα τα πιστοποιημένα αθλητικά σωματεία που βρίσκονται στον Δήμο τους, για τα αθλήματα που ενδιαφέρονται, μαζί με τους αδειοδοτημένους προπονητές τους!

Η καινοτομία της παρουσίασης της 1ης Έκθεσης του e-Kouros είναι η αποτύπωση ενός εντυπωσιακού διαδραστικού χάρτη, όπου θα μπορείτε περιηγούμενοι να εντοπίζετε κάθε στατιστικό στοιχείο για τα αθλήματα u960 που σας ενδιαφέρουν.

Για όλους αυτούς τους λόγους, τολμώ να πω ότι η 21 Μαρτίου 2024 είναι μια μέρα ιστορική για τον Ελληνικό Αθλητισμό.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσοι εργάστηκαν για την ολοκλήρωσή του e-Kouros. Ιδιαίτερα ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Χρήστο Χάλαρη, τον άνθρωπο που δώσαμε μάχες μαζί και όταν ήμουν στο Υπουργείο Εργασίας και τώρα παραδίδει όλα αυτά τα πολύτιμα στοιχεία στους ανθρώπους που υπηρετούν τον Αθλητισμό στη χώρα.

Ευχαριστώ τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά, τους υπηρεσιακούς Προϊσταμένους και τους ανθρώπους του γραφείου μου για την νυχθημερόν προσφορά και αφοσίωσή τους στην επίτευξη και υλοποίηση όλων των στόχων μας.

 

Σχόλια: Πρίν, όμως, η ΓΓΑ μάς παρουσίαζε τις ψηφιακές εξελίξεις της μήπως θα έπρεπε να αποδείξει ότι ΔΕΝ στελεχώνεται από ανίκανους, άχρηστους και τεμπέληδες? Υπάρχουν πολλά στοιχεία, που αποδεικνύουν την απόλυτη αδιαφορία υπαλλήλων, διευθυντών και πολιτικών προϊσταμένων της ΓΓΑ για τις εξελίξεις και τα τεκταινόμενα μέσα στις αθλητικές ομοσπονδίες, αλλά το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ... να κυλάει ο καιρός, να πέφτουν οι μισθοί και να μην τους κουνάει κανένας από τις θέσεις τους!  Και ορίστε μερικά πρόχειρα παραδείγματα διαφθοράς, διαπλοκής και αδιαφορίας:

 

1) Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε (ΠΟΠΚ) από το 1995 μέχρι το 2004 είχε κάνει πέντε (και όχι μόνο μία) ΠΛΗΡΕΙΣ αιτήσεις αναγνώρισης από τη ΓΓΑ με τις δύο τελευταίες να φέρουν συνημμένες τις αποφάσεις των δικαστηρίων ότι το παραδοσιακό καράτε της ΠΟΠΚ είναι διαφορετικό άθλημα από το μοντέρνο καράτε της ΕΛΟΚ και όφειλαν να το αναγνωρίσουν! Οι κολλητοί στον Γερόλυμπο υπεύθυνοι της ΓΓΑ και οι πολιτικοί προϊστάμενοι τις απέρριψαν όλες περιδρονόντας ακόμα και τις αποφάσεις των δικαστηρίων!

2) Η ΓΓΑ και οι πολιτικοί της προϊστάμενοι ήταν η αιχμή του δόρατος στην παραπλάνηση του Ελληνικού Λαού ώστε να αναλάβει η Αθήνα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου "ΑΘΗΝΑ 1997" με τα τεράστια έξοδα για τη χώρα μας, αλλά και με τις τεράστιες αρπαχτές! Όταν τελείωσε το πρωτάθλημα, οι Πασόκοι της εποχής επιδόθηκαν στο ιστορικό πλιάτσικο να τραβάνε ακόμα και τους υπολογιστές χωρίς να βγάζουν την μπρίζα, μη τυχόν και τους πάρει άλλος! Το πλιάτσικο ήταν τόσο στο μεδούλι των διοργανωτών, ώστε όταν έγινε έλεγχος (ολοκληρώθηκε το 2008!!!) των δαπανών του "Αθήνα 1997" από τους Δικαστές του Ελεγκτικού Συνεδρίου να καταλογιστούν περί τα 30 εκατ δρχ. στους πλιατσικολόγους!

3) Η ΓΓΑ και οι πολιτικοί της προϊστάμενοι ήταν η αιχμή του δόρατος στην παραπλάνηση του Ελληνικού Λαού ώστε να αναλάβει η Αθήνα τους Ολυμπιακούς "ΑΘΗΝΑ 2004", που μας έβαλαν να δανειστούμε και να χρωστάμε σαν χώρα πάνω από 80 δισεκατ. ευρώ! Οι αρπάξαντες απαλλάχθηκαν με νόμο της Βουλής, τα τεράστια Στάδια των αγώνων τα τρώνε νυχτερίδες, αράχνες και αρουραίοι, ενώ το ΟΑΚΑ κατάντησε να φιλοξενεί θεατές της τάξης των 80.000 με το στέγαστρο Καλατράβα ετοιμόρροπο πάνω από τα κεφάλια τους!

4) Ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης κ. Λέανδρος Ρακιντζής έκανε περί το 2008 εσωτερικό έλεγχο στις απολαβές των υπαλλήλων της ΓΓΑ και βρήκε υπεξαίρεση περί τα 30 εκατ. σε επί χρόνια πληρωμές υπαλλήλων της ΓΓΑ ως μελών αδικαιολόγητων και ανύπαρκτων επιτροπών!

5) Όλοι οι υπάλληλοι και διευθυντές της ΓΓΑ είχαν καραμέλα το ότι η αναγνώριση μιας αθλητικής ομοσπονδίας είναι "πολιτική απόφαση", ενώ ήταν δικαίωμα των ομοσπονδιών! Τι σημαίνει αυτό? Σημαίνει ότι η αναγνώριση μιας αθλητικής ομοσπονδίας γίνεται μόνο όταν η διοίκησή της είναι κομματικά προσκείμενη στο κυβερνών κόμμα! Ξευτιλισμένοι! διαπλεκόμενοι πολιτικοί προϊστάμενοι και υπάλληλοι-διευθυντές! Οι πρώτοι έκαναν ρουσφέτια και οι δεύτεροι πληρώνονταν για ανύπαρκτες επιτροπές! Διαπλοκάρα του κερατά!

6) 25 χρόνια ο Γιώργος Γερόλυμπος απομυζούσε την ΕΛΟΚ και κανένας δεν τον κούναγε παρά τις καταγγελίες στη ΓΓΑ για τις καραμπινάτες λαμογιές του! Γιατί?

7) Σε αυτά τα 25 χρόνια ο Γερόλυμπος άρπαξε το Χόκεϋ επί Χόρτου με συλλόγους καράτε του Τσόγκα, άρπαξε το Τρίαθλο με συλλόγους καράτε, ίδρυσε το Κέρλινγκ με συλλόγους καράτε και από τη ΓΓΑ έδιναν επιχορηγήσεις και για τέσσερα αθλήματα ... παίζοντας το πουλί τους!!!

8) Το 2014 η ΓΓΑ ίδρυσε Σχολή Προπονητών Καράτε και έπηξε στις πλαστογραφημένες βεβαιώσεις από την ΕΛΟΚ, τον Γερόλυμπο, τον τότε Πρόεδρό της Μπουλούμπαση, τον τότε γενικό γραμματέα Μανόλη Δηητριάδη και την τότε αναπληρωτή αντιπρόεδρο Ποντίδα-Γερολύμπου, αλλά και έκοψε μαθητές της Σχολής επειδή ανήκαν σε αντιπολιτευόμενους συλλόγους με εργαλείο τους μαφιόζους Κραββαρίτη, Γκουβούση, Χονδροματίδη και άλλους τεχνικούς-καθηγητές των πρακτικών της Σχολής, που έκοψαν 32 υποψήφιους προπονητές, ενώ είχαν παρακολουθήσει όλη τη Σχολή! Και πάλι στη ΓΓΑ έπαιζαν το πουλί τους αδιαφορώντας να κάνουν οτιδήποτε!

9) Τότε και με αφορμή τις εκατοντάδες παρανομίες, που διέπραττε η ΕΛΟΚ και κατάπινε η ΓΓΑ, βομβάρδιζα τα Υπουργεία και τη Κεντρική Γραμματεία της Κυβέρνησης με τα σχετικά άρθρα μου στο karate.gr καθώς και με τις γενικότερες παρανομίες του Γερόλυμπου και τις άλλες ομοσπονδίες, που άρμεγε! Το αποτέλεσμα ήταν να ρίξει σφαλιάρα (εντολή ελέγχου!) ο τότε πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στον υφυπουργό αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό για το μπάχαλο της ΓΓΑ και των ομοσπονδιών-μαϊμούδων! Ο Ανδριανός μετέφερε τη σφαλιάρα στους διευθυντές της ΓΓΑ και αυτοί έκαναν ελέγχους στις μικρές ομοσπονδίες για τη νομιμότητά τους! Το αποτέλεσμα ήταν να βρεθούν εννέα αθλητικές ομοσπονδίες-μαϊμούδες, δηλαδή χωρίς συλλόγους, οι οποίες έπαιρναν επιχορηγήσεις, μόρια στους αθλητές, στάδια για τους αγώνες τους κτλ. Από τις οκτώ από αυτές ανακλήθηκε άμεσα (τέλη του 2014) η αθλητική τους αναγνώριση και έκλεισαν!  Από την ένατη, που ήταν το Τρίαθλο του Γερόλυμπου,  ο αρμόδιος διαπλεκόμενος αρμόδιος διευθυντής της ΓΓΑ επί δύο χρόνια μας έλεγε ότι δεν εύρισκε τη διεύθυνσή του για να τους ειδοποιήσει και έτσι την καθυστέρησε μέχρι το τέλος του 2016! Τι μας έλεγες βρε ηλίθιε τότε, θυμάσαι?

10) Στη Σχολή προπονητών του 2014 δημιουργήθηκαν παράνομες εξετάσεις των θεωρητικών μαθημάτων από τους Γερόλυμπο-Μπουλούμπαση-Ποντίδα με αποτέλεσμα να κολλήσει προεκλογικά (πριν τις βουλευτικές εκλογές της 25/1/2015) η πορεία της Σχολής και να την ξεκολλήσουν οι διαπλεκόμενοι με τον Γερόλυμπο πολιτικοί Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Βρούτσης!!!

11)  Από το 2015 μέχρι το 2019 επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ να μην πούμε τι μπουρδέλο ήταν η ΓΓΑ!  Ο υφυπουργός αθλητισμού Σταύρος Κοντονής έστειλε έναν ογκώδη φάκελο για το Τρίαθλο στον Εισαγγελέα και δεν έβαλε δικηγόρο να υποστηρίξει την υπόθεση! Γιατί? Ακολούθησε μια παρωδία δίκης κυριολεκτικά στον αέρα με ηλίθιο κατηγορητήριο, ηλίθιους μάρτυρες, ηλίθιους δικηγόρους κτλ. Και ο Γερόλυμπος και η παρέα του τη γλύτωσαν με μια ηλίθια απόφαση!

12) Και ο Γερόλυμπος και όλοι οι άλλοι, που εκμεταλλεύονταν άλλες ομοσπονδίες τις έκλεισαν βέβαια όταν ανακλήθηκαν οι αναγνωρίσεις τους από τη ΓΓΑ, αλλά ποτέ κανένας δεν τους ζήτησε πίσω τις εκατοντάδες χιλιάδων ευρώ με τα οποία τις είχε επιχορηγήσει η ΓΓΑ και είχαν βάλει στις τσέπες! Γιατί η ΓΓΑ δεν προστάτευε το Δημόσιο Συμφέρον?

13) Να μην πιάσουμε και την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή με τα καρεκλοκένταυρα μέλη της των 20, 25, 30 και 35 συνεχών χρόνων θητείας!

14) Ή να πούμε για τον τέως πρόεδρό της κ. Μίνω Κυριακού, που καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλακή χωρίς αναστολή για καταπάτηση αιγιαλού στον Άγιο Αιμιλιανό ή για τις αργότερα συγκρούσεις των δύο "Μεγάλων" Καπράλου και Κούβελου σε μαϊμούδες εκλογές και με ακέφαλη την ΕΟΕ επί δέκα μήνες για το ποιος θα πάρει την καρέκλα του Προέδρου της και το ... μπαγιόκο του νέου μέλους της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής! Διότι για ... μπαγιόκο πρόκειται!

15) Να πιάσουμε και λίγο τα πιο πρόσφατα, που είναι η φασιστική απόφαση του σημερινού Πρωθυπουργού μας για την απαγόρευση των άνω των 70 ετών στις διοικήσεις ομοσπονδιών? Το Μητρώο των Μαϊμούδων Σωματείων, που έκανε τέσσερα χρόνια να υλοποιηθεί και ποτέ δεν έδωσε την εποπτεία από τον απλό πολίτη, που υποσχέθηκε?

16) Ή να πούμε για την ανάμιξη του Αυγενάκη με φωτογραφικές διατάξεις, αλλά και προσωπικές παρεμβάσεις, στα εσωτερικά διοικητικά των ομοσπονδίων, ακόμα και αθλημάτων όπως το καράτε, για να βάζει τους προσωπικούς του φίλους στις διοικήσεις!

17) Ή να πούμε για τις εκατοντάδες παρανομίες εν γνώσει της ΓΓΑ, που διαπράττει ΣΗΜΕΡΑ στην ΕΛΟΚ ο ΝΕΟΣ ΝΟΝΟΣ (!), και η ΓΓΑ όχι μόνο τις υποθάλπει, αλλά τις ευνοεί και τις ενισχύει πετώντας στο καλάθι των αχρήστων κάθε καταγγελία και διατηρώντας στη διοίκηση μαφιόζους του κερατά και νονούς του αθλητισμού!!!

18) Αλλά εσείς δεν θέλετε αθλητισμό! Θέλετε ... οσφυοκάμπτες προέδρους και πειθήνιες ομοσπονδίες, όπως είναι ο πρόεδρος της ευνοουμένης σας ΕΛΟΚ Θοδωρής Σιετής παρά τις παρανομίες, που διαπράττει!

19) Και σε όλα αυτά, και άλλα πολύ περισσότερα, έρχεται τώρα ο Βρούτσης και τα παιδάκια οι τεχνολόγοι προγραμματιστές να μας παραμυθιάσουν με χαϊμαλιά και καθρεφτάκια για το πώς θα δούμε στα κινητά μας το υπερσύγχρονο θαύμα του e-Kouros!

20) Για τη βία δεν έχετε πετύχει τίποτα εδώ και σαράντα χρόνια παρά τα μέτρα, τους νόμους και τους ειδικούς φρουρούς! Οι χούλιγκανς καταστρέφουν, ξυλοφορτώνονται, μαχαιρώνονται και λαμπαδιάζουν τα πάντα! Πού βλέπετε τις επιτυχίες σας?

21) Τέλος, να μην μιλάτε για αναβολικά, όταν η εθνική ομάδα άρσης βαρών φεύγει από παγκόσμιους αγώνες χωρίς να αγωνιστεί, όταν έχετε ένα μισο-αναγνωρισμένο από την ΔΟΕ Εργαστήριο Ελέγχου Αναβολικών και αντί να το αξιοποιήσετε να αναγνωριστεί το χάνετε με συγκρούσεις των πολιτικών σας ευνοουμένων, όταν οι πρωταθλητές σας, που εγώ τους βλέπω με το μάτι βουτηγμένους στην ντόπα, εξαφανίζονται από το "Αθήνα 2004", αλλά τα δικαστήριά μας τους βγάζουν "καθαρούς",  και όταν τα αναβολικά περπατάνε σαν ολόκληρες ομοσπονδίες με αθλητική αναγνώριση μέσα στους διαδρόμους της ΓΓΑ!!! (Στου Παράδεισου την Πόρτα, κάποιος φύτεψε δυο ... χόρτα!)

22) Δώστε στον αθλητισμό χρήματα και όχι στις μισές ομοσπονδίες δίνετε (ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ 2023) και τις άλλες μισές τις βάζετε να απομυζούν τους αθλητές και τους γονείς τους για να παρουσιάζετε δήθεν εσείς έργο! Διότι το έργο σας το γνωρίζουμε ότι ήταν, είναι και θα είναι ΜΗΔΕΝΙΚΟ!!!

23) Γνωρίζετε πολύ καλά ότι το παραδοσιακό καράτε της ΠΟΠΚ είναι διαφορετικό άθλημα από το μοντέρνο καράτε της ΕΛΟΚ και μάλιστα με αποφάσεις των ανωτάτων δικαστηρίων της χώρας μας, αλλά σαν Επίορκα Λαμόγια που είσαστε, όχι μόνο δεν αναγνωρίζετε την ΠΟΠΚ, αλλά και αφήνετε την ΕΛΟΚ να κατακλέβει εν γνώσει σας τα δικαιώματα της ΠΟΠΚ!!!

24) Και άλλα πολλά!!!

 

Τελικά ο Αθλητισμός είναι ένας κόσμος αγγελικά πλασμένος, που τον έχουν καταλάβει ... αρπακτικοί καλικάντζαροι με ... Αρχικαλικάντζαρο τον εκάστοτε Υπουργό Αθλητισμού, διότι αυτό ακριβώς το e-book, μέρη του οποίου θα εξετάσουμε πιο κάτω, αποτελεί την ατράνταχτη απόδειξη του μηδενικού έργου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού από την αντιπολίτευση του 1974 μέχρι σήμερα, δηλαδή επί 50 χρόνια!!!

Στη συνέχεια θα δούμε τα κυριότερα τμήματα της παρουσίασης με Σχόλια στην ουσία και με πρότυπο την ΕΛΟΚ, και θα αξιολογίσουμε τη σκοπιμότητα και τη χρησιμότητα ενός εκάστου!

Το εξώφυλλο του e-book!

Οι δράσεις του εγχειρήματος:

1) Δηλαδή μέχρι τώρα δεν ήταν ασφαλείς! 2) Πώς θα χωρέσει σε ένα κινητό η εποπτεία ενός τόσο μεγάλου αντικειμένου? 3) Τι εννοείτε? Ότι θα συννενοούμαστε με e-mail? 4) Ποιος θα κάνει Ανάλυση Δεδομνένων? 5) Δεν μας αφορά! 6) Βλακείες μας λέτε? Ποιά διαφάνεια, αφού 3,5 χρόινια ΕΛΟΚ και ΓΓΑ δεν τηρείτε ούτε το νόμο περί ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ? 7) Χρηστή Διακυβέρνηση? Εσείς πρώτοι τους διαφθείρετε όλους με την μόνιμη κάληψη και αδιαφορία σας!

 

Αριθμοί χωρίς καμιά ουσία πλην της απλής πληροφορίας! Και δεν ελέγχονται αν είναι σωστοί!

 

Αυτά τα έδινε και το Μητρώο! Ψευδείς πληροφοριακές μετρήσεις εικονικά προς τα πάνω! Αν η ΕΛΟΚ βρίσκεται στη δέκατη θέση με 203 σωματεία (2,5 %), εκ των οποίων μόνο τα 166 (τα 3/4)  έχουν πλήρη αναγνώριση στο Μητρώο, τότε φαντάζομαι τι θα γίνεται στις κατώτερες ομοσπονδίες! Σε κάθε περίπτωση, όμως, το πλήθος των σωματείων δεν δείχνει και τη σοβαρότητα του αθλήματος! Κοροϊδεύετε τον κόσμο! Από χαϊμαλιά και γραφήματα για τους ιθαγενείς καλά τα πάτε!

 

Η εγκατάλειψη από μια άχρηστη και ανίκανη δημόσια υπηρεσία! Εσείς να τα δείτε αυτά! Αυτό χρειαζόσασταν για να μάθετε ότι η επαρχία είναι εγκαταλειμένη από εσάς στον αθλητισμό? Μια εγκατάλειψη 50 χρόνων!  Κλασικά αναγκαίος πίνακας ανάπτυξης και μελέτης από κάθε ομοσπονδία για το άθλημά της!

 

Η εγκατάλειψη από μια άχρηστη και ανίκανη δημόσια υπηρεσία στις λεπτομέρειες! Εικονίζονται τα αθλητικά σωματεία αγωνιστικού αθλητισμού ανά περιφέρεια και ομοσπονδία! Σημειώνουμε την ΕΛΟΚ με ψευδώς 203 σωματεία καταρχήν στο Μητρώο (166 πλήρως στην πραγματικότητα) και τις ομοειδείς ομοσπονδίες!  Κλασικά αναγκαίος πίνακας ανάπτυξης και μελέτης από κάθε ομοσπονδία για το άθλημά της!

 

Από αυτό τον πίνακα βγαίνουν πάρα πολλά συμπεράσματα για στρατηγικές ανάπτυξης, αλλά οι ηλίθιοι δεν καταλαβαίνουν τίποτα! Αθλητές ανά ομοσπονδία, η ΕΛΟΚ σε καλή θέση, αλλά μετράμε πλέον παιδάκια του νηπιαγωγίου και του δημοτικού, δηλαδή μας δουλεύουν ψιλό γαζί, διότι τα παιδάκια δεν είναι ακόμα αθλητές!!!  Κλασικός πίνακας ανάπτυξης και μελέτης από κάθε ομοσπονδία για το άθλημά της!

 

Το ψέμα και η παραποίηση της αλήθειας είναι το επάγγελμά σας! Για κάθε άθλημα υπάρχει κάποια ηλικία από την οποία και κάτω ο/η αθλούμενος/η είναι ακόμα παιδάκι και από την οποία και άνω ο/η αθλούμενος/η θεωρείται αθλητής/τρια! Εσείς τους μετράτε όλους το ίδιο για να δείξετε πλήθος αθλουμένων, αλλά δεν είναι έτσι! Ένας αθλούμενος είναι και πραγματικός αθλητής, όταν παίρνει μέρος σε αγώνες απαιτήσεων με πιθανότητες να διακριθεί! Όταν παίρνει μέρος μόνο για να κουνάει τον ... πισινό του δεν μετράει για αθλητής!

 

Δίνονται και πίνακες με τους αθλητές και αθλήτριες ανά ομοσπονδία ταξινομημένοι κατά φθίνουσα σειρά! Και πάλι παραπλανάτε τον κόσμο για τους ίδιους με τους παραπάνω λόγους! Σημειώνουμε την ΕΛΟΚ και ομοειδείς ομοσπονδίες! Όλοι οι πίνακες δείχνουν την ανικανότητά σας και την εσκεμμένη παραπλάνηση του κοινού!

 

Ακριβώς στον πίνακα, που έπρεπε να δώσετε λεπτομέρειες, ακριβώς σε αυτόν κρύβετε τις λεπτομέρειες! Διαστρεβλώνετε την αλήθεια για να παραπλανήσετε τον κόσμο! Πάλι ισχύει το "Ένας αθλούμενος είναι και πραγματικός αθλητής, όταν παίρνει μέρος σε αγώνες απαιτήσεων με πιθανότητες να διακριθεί!" Επίσης η ηλικιακή κατηγορία 19-35 (ένα τεράστιο εύρος 16 ετών!!!) είναι πονηρή και απαράδεκτη και να την αλλάξετε σε 19-24, 25-29 και 30-35! Αλλά το είδατε, απατεώνες, ότι οι αριθμοί σας εκθέτουν και απογοητεύουν όλους γι' αυτό και τους μαζέψατε όλους στην 19-35 για να δείξετε αύξηση! Η Αλήθεια είναι (και φαίνεται) ότι η πτώση στη συμμετοχή στον αθλητισμό αρχίζει από τις ηλικίες 19-24, όταν τα παιδιά στρέφονται προς τη μόρφωση, τη δουλειά και την καριέρα, ενώ ταυτόχρονα οι προπονητές αποδεικνύονται αδύναμοι να κρατήσουν τους νέους στον αθλητισμό! Και αυτό μεν είναι φυσικό, εσείς δε απατεώνες!  Κλασικά αναγκαίος πίνακας ανάπτυξης και μελέτης από κάθε ομοσπονδία για το άθλημά της!

 

Τα ίδια τα ανωτέρω ισχύουν και για τον ανωτέρω πίνακα με αριθμούς αθλητών στις ηλικιακές κατηγορίες ανά ομοσπονδία! Και για εσάς βέβαια!  Κλασικά αναγκαίος πίνακας ανάπτυξης και μελέτης από κάθε ομοσπονδία για το άθλημά της!

 

Πάνω και κάτω βλέπετε τους/τις αθλητές/τριες ανά περιφέρεια για κάθε ομοσπονδία! Σημειώνουμε την ΕΛΟΚ και τις ομοειδείς ομοσπονδίες!  Κλασικά αναγκαίος πίνακας ανάπτυξης και μελέτης από κάθε ομοσπονδία για το άθλημά της!

Ακόμα ένας πίνακας, που αποδεικνύει την ανικανότητά σας και δείχνει τις εγκαταλειμένες περιφέρειες! Τελικά, ο e-Kouros είναι παραμύθια-τούμπανα, διότι δεν είναι τίποτα άλλο από την ψηφιακή συγκέντρωση και γραφήματα των στοιχείων, που έχουν συμπληρώσει οι ομοσπονδίες στο Μητρώο Σωματείων!!! Ευκολάκι, που μας το πουλάτε για σοφία και προηγμένη τεχνολογία!!!  Και ακόμα μια απάτη της ΓΓΑ: παίρνει όλα τα στοιχεία από τους συλλόγους για να δείξει η ίδια δήθεν ανάπτυξη του αθλητισμού, αλλά δεν τους δίνει την αναγνώριση αν δεν υποβάλουν και το τελευταίο ζητούμενο δικαιολογητικό! Π.χ. για την ΕΛΟΚ δηλώνει ως εγγεγραμμένα 203 σωματεία και τους αθλητές τους, ενώ για τις Γενικές Συνελεύσεις δίνει δικαίωμα ψήφου μόνο στα 166, που υπέβαλαν όλα τους τα δικαιολογητικά! Το ίδιο κάνει και για όλες τις ομοσπονδίες! ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!

 

Έ, από εδώ βγαίνουν τα από πριν γνωστά συμπεράσματα ότι στην Αθήνα με τα πολλά γυμναστήρια ελάχιστοι ασχολούνται με τον αθλητισμό, ενώ στα νησιά, που δεν έχουν τι να κάνουν, τα ποσοστά είναι μεγάλα! Η Δυτική Ελλάδα και η Δυτική Μακεδονία υστερούν πάρα πολύ, διότι τους έχετε εγκαταλείψει! Πίνακας για δική σας γνώση και συμμόρφωση!  Κλασικά αναγκαίος πίνακας ανάπτυξης και μελέτης από κάθε ομοσπονδία για το άθλημά της!

 

Αυτή πάλι τι μπαρούφα είναι? Ποια "ισομερή κατανομή" περιμένετε να πετύχετε? Ποτέ δεν θα γίνει αυτό! Τουλάχιστον δώστε κίνητρα να μετριάσετε τις μεγάλες διαφορές!

 

Και ερχόμαστε στους προπονητές, την κινητήρια δύναμη του αθλητισμού! Για να οργανώσετε τους προπονητές ανά άθλημα, πρέπει να έχετε μέσα στη ΓΓΑ ειδικούς ανθρώπους ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΘΛΗΜΑ! Τέτοιους ΔΕΝ έχετε!

Οι δύο αυτοί πίνακες (άνω και κάτω) ποτέ δεν γράφονται μόνοι τους, αλλά πάντα συνδυάζονται με τους συλλόγους του κάθε αθλήματος, πράγμα που δεν το κάνετε και άρα δεν βγαίνουν άμεσα συμπεράσματα! Δεν πειράζει, πρώτη φορά είναι, θα μάθετε! Σημειώνουμε ΕΛΟΚ και ομοειδείς!

Οι Σχολές για προπονητές της ΓΓΑ είναι για τα μπάζα, αν κρίνω από τις Σχολές προπονητών του καράτε! Το θέμα θέλει άλλη προσέγγιση από τα πανεπιστήμια φυσικής αγωγής! Όλοι στρέφονται προς τα αθλήματα με μεγαλύτερη απήχηση και οικονομικά οφέλη! Από την άλλη μεριά, ένας απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, εφόσον δεν έχει κάνει καράτε στα ΤΕΦΑΑ, ποτέ δεν θα μάθει καράτε και ποτέ δεν θα γίνει προπονητής καράτε, ενώ ένας πολύ καλός αθλητής καράτε μπορεί εύκολα να βγάλει ένα ΤΕΦΑΑ και να γίνει καλός προπονητής καράτε! Βρείτε τη λύση!

 

Χόχοχοοο, περί Ντόπας ο λόγος!

Άγνοια, ανικανότητα, αδιαφορία, συγκάλυψη και παρόμοια σας χαρακτηρίζουν! Το είπαμε η Ντόπα περπατάει ως αναγνωρισμένες ομοσπονδίες στους διαδρόμους της ΓΓΑ! Ο Πίνακας αφορά στα Ολυμπιακά Αθλήματα!

 

Σχετικά με τα Ολυμπιακά Μετάλλια: Πολύ πτωχή η συγκομιδή σε ολυμπιακά μετάλλια (συνολικά ) ακόμα και για μια μικρή χώρα των 10 εκατ. κατοίκων!

Για δείτε το Βέλγιο στο https://en.wikipedia.org/wiki/Belgium_at_the_Olympics με περίπου ίσο με τη χώρα μας πληθυσμό τι έχει πάρει!

 

Τελικό συμπέρασμα για το e-Kouros: Αποτελεί συγκέντρωση στοιχείων από το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων, έχει μικρή εφαρμογή για τις ομοσπονδίες, αποδίδει συμπεράσματα κόλαφο για την απόλυτα ανεπαρκή λειτουργία της ΓΓΑ και οι ηλίθιοι δεν το καταλαβαίνουν αυτό, μερικά στοιχεία αυτού ήδη έπρεπε να συγκεντρώνονται από τις ομοσπονδίες για το δικό τους άθλημα και τη δική τους ανάπτυξη, κτλ. κτλ.

Αλλά όλα αυτά δεν παράγουν αθλητισμό, όταν σε κάθε οικονομική δραστηριότητα (αποστολή εξωτερικού, σχολή προπονητών, κτλ.) των ομοσπονδιών, που ελέγχεται από τη ΓΓΑ, περιλαμβάνεται πάντα και το στερεότυπο «από την ως άνω δραστηριότητα δεν απαιτείται δαπάνη του δημοσίου»!

 

Και για να συμπληρώσουμε δίνουμε την αφή της Ολυμπιακής φλόγας, που είναι και επίκαιρη και ...

... και την Τρώγλη, που στεγάζεται η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή, δηλαδή η πολυεθνική με μετόχους τους αυτοκράτορες, που εκμεταλλεύεται την Ολυμπιακή Ιδέα και όλα τα προϊόντα της παγκοσμίως!

Κάτω τα σκαλιά, που ανεβοκατεβαίνουν ... όσοι δεν παίρνουν το ασανσέρ!

Δεν έχω πάει βέβαια!

Ερώτηση! Ποιο άλλο δημοσιογραφικό μέσο ανέλυσε τόσο πολύ το e-Kouros σας από τους δημοισιογράφους, που καλέσατε???

 

 

 Θ - Οι καθυστερήσεις των Αποφάσεων των Δικασμένων Υποθέσεων από τους Δικαστές φορτώνουν τρομακτικές ζημιές στην Ελληνική Κοινωνία!!!  (Ενότητες)

 

Έχουμε ξεχάσει αυτή την παλιά Αγωγή Ακύρωσης των εκλογών της 29ης/5/2021 από μέλη της παλιάς διοίκησης της ΕΛΟΚ! Τι έγινε άραγε! Υπάρχει αυτή η Αγωγή και περιμένουμε την Απόφαση, την τράβηξαν πίσω μόνοι τους οι ενάγοντες, τους εκβίασαν και την έκαναν γαργάρα, τα συμφώνησαν με τον Γερόλυμπο να μην του ζητήσουν τα λεφτά πίσω??? Τι από όλα αυτά ή άλλα έγινε? Πάντως, η αληθινή κατάσταση είναι αποδεδειγμένα ότι όσο λαμόγια ήταν οι προηγούμενες διοικήσεις της ΕΛΟΚ τόσο και περισσότερο είναι και η σημερινή διοίκηση και πάντα σε βαθύ λήθαργο της ΓΓΑ!!!

Για την περίπτωση, που η καθυστέρηση αυτή δεν οφείλεται σε "συνεννόηση" των δύο αντιδίκων, αλλά σε καθυστερήσεις τόυ συστήματος, θυμίζουμε ότι οι καθορισμένες προθεσμίες με τη Νέα Τακτική Διαδικασία για το Πρωτοδικείο Αθηνών, στο οποίο υπεβλήθει η Αγωγή την 26/11/2021, είναι οι επόμενες ή κοντά σε αυτές:

Δηλαδή, έπρεπε να είχαμε την Απόφαση μέχρι το Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2023 και δεν την έχουμε δει ακόμα!

Συγκάλυψη και από τις δύο πλευρές? Δάκτυλος Κλαδά? Αδιαφορία Δικαστή?

Αυτό μας φέρνει στο νου κάτι τελευταία άρθρα των εφημερίδων, όπως τα επόμενα!

 

Άρειος Πάγος: Εκτός δικαστικού σώματος 20 δικαστές σε 10 μήνες

Άρειος Πάγος: “Πόρτα εξόδου” σε άλλους 4 δικαστές για καθυστερήσεις

Άρειος Πάγος: Απολύθηκαν τρεις δικαστές- Οι λόγοι

Ο Άρειος Πάγος “απέλυσε” 30 δικαστές σε 2 χρόνια

Απολύθηκαν πέντε δικαστές λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων

 

 

 

 Χ - Έτος εκλογών στην ΕΛΟΚ το 2024 και ακονίζει τα νύχια του ο Κλακαδόρος Δικολάβος Σπύρος Δρακόπουλος ξύνοντας τη ράχη του ... στη γκλίτσα του Τσοπάνη!  (Ενότητες)

 (Εμπλουτίζεται με το χρόνο!)

 

Το Βαρύ Ιστορικό του!

Στις 20/1/2024 έγραψα ένα σχόλιο με θέμα τον Σπύρο Δρακόπουλο στο λογαριασμό του Μάριου Σιταρά στο Facebook και αυτοί από το Facebook όχι μόνο μου το κατέβασαν με το αιτιολογικό ότι κάποιον παρενόχλησα (αριστερά), αλλά και με απείλησαν με κλείσιμο του λογαριασμού μου! Μόνον ένας μπορούσε να κάνει τέτοια καταγγελία ως παρενοχλούμενος: ο Σπύρος Δρακόπουλος! Μια τέτοια καταγγελία ειδικά από τον Σπύρο Δρακόπουλο, ο οποίος έχει μετατρέψει το Facebook σε αλητεία αποδεικνύει όχι μόνο το πόσο φασίστας είναι σχετικά με την ελευθερία της έκφρασης και τα δικαιώματα των άλλων, αλλά και πόσο ύπουλα ενεργεί έναντι των συνομιλητών του!

Δεν θυμάμαι τι είχα γράψει ακριβώς σε εκείνο το σχόλιο, αλλά θα προσπαθήσω να το προσεγγίσω στα επόμενα:

 

Είχα γράψει περίπου: { Το 2016 βγήκε ένα έργο με πρωταγωνιστές τον καταπληκτικό Τζέιμς Μάκαβοϊ και την επίσης εξαίρετη Άνια Τέιλορ Τζόι με τίτλο "SPLIT" (Ο Διχασμένος) και με θέμα τις διαφορετικές προσωπικότητες, που μπορεί να κρύβονται στην ψυχολογία ενός ατόμου! Ο πρωταγωνιστής του έργου ήταν ψυχολογικά ένα πολυ-διχασμένο σε 23 προσωπικότητες άτομο κατά τη διάγνωση της ψυχολόγου, που τον παρακολουθούσε, και φυσικά όταν κυριευόταν από κάποια από αυτές ξεχνούσε όλες τις άλλες! Ήσυχος και πειθήνιος σε μερικές από αυτές, ανέπτυσσε παραβατικές έως εγκληματικές δραστηριότητες απαγωγών και ομηρίας έως και φόνου υπό την επήρεια άλλων! Η συμπρωταγωνίστριά του ήταν ένα από τα κορίτσια που είχε απαγάγει και φυλακίσει σε ειδικά διαμορφωμένο υπόγειο σπήλαιο! Τέλος, φυσικά, ένα από τα θύματά του ήταν η ίδια η ... ψυχολόγος του!

Τέτοιες ψυχολογικές καταστάσεις πολυπρόσωπων "Εγώ" ήταν γνωστές από την αρχαιότητα και για όσους τις υποκρίνονται ψευδώς για να εκμεταλλεύονται τυχόν διαφορετικές ελευθερίες ή άλλα, συνηθίζεται το ρητό "Όταν έχεις δύο πρόσωπα, κάποτε ξεχνάς πιο είναι το αληθινό!" }

Και κατέληγα:  { Ο Σπύρος Δρακόπουλος θα ήταν ένας πολύ χρήσιμος παράγοντας στο καράτε, αν κατάφερνε να τιθασεύσει τα ελαττώματά του και αν δεν διαστρέβλωνε την αλήθεια παντού και πάντα κατά το περίεργο προσωπικό του συμφέρον! }

 

Ο Σπύρος Δρακόπουλος κατά τα έτη της ενασχόλησής του με το καράτε, την ΕΛΟΚ και τους ανθρώπους τους δεν υπήρξε ποτέ πραγματικός άνθρωπος του καράτε, ούτε τεχνικός, ούτε διοικητικός, αλλά τι υπήρξε? Υπήρξε και υπάρχει ως μια ιδιόμορφη προσωπικότητα, που παίζει ένα πολύ περίεργο ρόλο! Έχοντας μηδενικό προσωπικό έρεισμα στο καράτε και την ΕΛΟΚ κολλάει συνεχώς σε "κάποιους" (Γιώργος Γερόλυμπος, Θύμιος Περσίδης, Ηλίας Χρήστου, Γιάννης Δρίβας, Τάσος Πανουσόπουλος, Δημήτρης Καραστάθης, Κώστας Μητρόπουλος, Θανάσης Φυλακτός, Δημήτρης Καζακέας, Γιώργος Μπίκας, Γιώργος Κοσμίδης, Θεόδωρος Σιετής, Σπύρος Κλαδάς, και πολλούς άλλους!), που έχουν ουσιαστικό έρεισμα και θέση στην ΕΛΟΚ, αντλεί ύποστήριξη, δύναμη και εξουσία από αυτούς και εμφανίζεται ως ... Βεζύρης στη θέση του Βεζύρη προσπαθώντας σε μόνιμη βάση να συντηρείται ως σημαίνον πρόσωπο της επικαιρότητας στο χώρο του καράτε!!!

Αφενός, κάποτε ήταν κολλητός του Γερόλυμπου μέχρι να του εμπιστεύθηκε ο δεύτερος ακόμα και την Εφορευτική Επιτροπή στις εκλογές της ΕΛΟΚ του 2012, ενώ στη συνέχεια δήθεν τον «πρόδωσε» ως μάρτυρας υπέρ του Περσίδη στα δικαστήρια, όπου όμως αποδείχθηκε κατάσκοπος του Γερόλυμπου εις βάρος του Περσίδη εξυπηρετώντας τον Γερόλυμπο! Όταν, βέβαια, είδε ότι δεν βγάζει τίποτα από τον Περσίδη ξαναγύρισε στον Γερόλυμπο!

Αφετέρου, κάποτε το έπαιζε "αγανακτισμένος γονιός" κατά Γερόλυμπου με δήθεν διογκωμένο γονεϊκό συναίσθημα καταγγέλλοντας τις τότε διοικήσεις σε ΓΓΑ, Εφορίες και αλλού, για να μεταλλαχθεί στη συνέχεια σε "εμπλεκόμενο με όλα δικολάβο" με τις ειδικές του νομικίστικες γνώσεις, που παρέσυραν πολλούς σε άχρηστες δικαστικές περιπέτειες από τις οποίες δήθεν μόνο αυτός θα τους έσωζε ως μόνιμος "επαγγελματίας μάρτυρας"!!!

Χωρίς την ανάλογη «ικανοποίηση» από τον Γερόλυμπο κόλλησε δεξί χέρι στους αντιπάλους τού Γερόλυμπου, το ΚΙΜΕ, από τις εκλογές του 2016 και ως υποστηρικτής-συντονιστής στη συνέχεια των τελικά προέδρου Σιετή και νομικού συμβούλου Κλαδά σε όλες τις δικαστικές συγκρούσεις με τις παρατάξεις του Γερόλυμπου και τους βοήθησε "αποτελεσματικά" κατεβάζοντας όλα τα αποδεικτικά έγγραφα του Περσίδη κατά Γερόλυμπου από το ίντερνετ και παρουσιάζοντάς τα για δικά του!

Βγήκε το ΚΙΜΕ στις εκλογές της 29/5/2021 και δεν τον ικανοποίησε τον Σπύρο Δρακόπουλο, κοινώς τον ... "σούταρε", με αποτέλεσμα να στραφεί εναντίον του μέχρι τώρα, δηλαδή τις επερχόμενες εκλογές του 2024, που ξανακολλάει και πάλι δίπλα στους Σιετή-Μητρόπουλο-Φυλακτό-Κλαδά και λοιπούς ως προικισμένος κλακαδόρος, διότι ακόμα μεμονωμένα έχει τη γνωστή μηδενική αξία!!!

 

Μιλάμε για την ... Θεά της ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ!!! Διότι στην περίπτωσή του Σπύρου Δρακόπουλου δεν πρόκειται για ψυχική νόσο, αλλά για καραμπινάτη και θεϊκή κακοήθεια!!!

 

Θέλοντας να αποκτά έστω και μια εικονική βαρύτητα ως άτομο στο χώρο του καράτε, ενώ στην πραγματικότητα είναι αδιάφορος σε όλους χρησιμοποιεί το Facebook εμφανιζόμενος με πολλές προσωπικότητες (profiles) και παριστάνοντας ότι είναι ... ολόκληρη παράταξη για να ενισχύει τις απόψεις του ή να υποστηρίζει τους κατά καιρούς ... συμπαθείς του! Γι' αυτό το σκοπό έχει δημιουργήσει κατά καιρούς 10-20 δικά του ψεύτικα προφίλ, αλλά και έχει καταφέρει να κουμαντάρει 10-20 προφίλ ηλίθιων και αγράμματων μέσα από το καράτε, που τους έχει πείσει να του δώσουν τους κωδικούς τους, ώστε να γράφει στο Facebook με νομικίστικη γλώσσα δήθεν ως ... πλήθος που τον υποστηρίζει!!! Πιο ηλίθια πράξη από αυτή δεν έχω δει στο διαδίκτυο! Μια Μαϊμού να υποκρίνεται ότι είναι ... πολλές Μαϊμούδες!

Για παράδειγμα, έχει δημιουργήσει κατά καιρούς από το 2012 τα προφίλ:  Σπύρος Χρήστου, Spiros Achristou, Εβελίνα Τσαρούχα (κάτω αριστερά), Kanena Eleos, Lakis Takis, Καράτε Νέα Κίνηση (τώρα) και πολλά άλλα!

Επίσης είχε και έχει πείσει πολλά βούρλα (που γενικά δεν ξέρουν να γράφουν ή κατά καιρούς συμφωνούν με κείμενά του!) να του εμπιστευτούν τους κωδικούς τους στο Facebook, ώστε "να γράφει τα κείμενά του με το δικό τους προφίλ", όπως τους: Bob Oraiopoulos, Kirloglou Tilemachos, Stergios Tzilias, Stavros Stayrianidis, Giannis Parastatidis, George Tzanos, Θεόδωρος Αθανασόπουλος, Κώστας Παπαδόπουλος, Ntinos Dellas, Γιώργος Κοσμίδης, Τάσος Πανουσόπουλος, Γιώργος Μπίκας, Φραντζέσκα Στρατούλη και πολλούς άλλους!

Τέτοιες καταστάσεις οι αρχαίοι ημών πρόγονοι τις είχαν θεοποιήσει στο πρόσωπο του Θεού Ιανού (φωτό δεξιά!)

Τέλος και μοιραία, πάσχει από τη σοβαρή ασθένεια να ... μιλάει πολλές φορές μόνος του με τα διάφορα προφίλ, που έχει στα χέρια του, αλλάζοντας απόψεις, υποστηρίζοντας όποιους κατά καιρούς θέλει, βρίζοντας όσους εκείνος κατά καιρούς δεν χωνεύει και ακόμα χειροκροτώντας με 2-3 προφίλ ... τα δικά του λεγόμενα σε άλλο δικό του προφίλ, κάτι που το βλέπουν όλοι! Έτσι, συντηρεί για τα Πρόβατα την επικαιρότητα στο πρόσωπό του, αφού δεν τον βλέπει σε άλλη διάσταση ή έκφραση του καράτε κανένας!

Τελευταία, 31/1/2024, γράφει τα κείμενά του στο λογαριασμό του και στο λογαριασμό του Γιάννη Παραστατίδη για θέματα της ΕΛΟΚ, προεκλογικά και μη, προβάλλοντας φωτογραφίες του Γιάννη Παραστατίδη από την ... καθημερινή του ζωή!

Σε όλα, όμως, τα fake profile είναι αυταπόδεικτα ο ίδιος ο Σπύρος Δρακόπουλος, διότι ποτέ δεν μπόρεσε να απαλλαγεί από την ιδιόμορφη γλώσσα με την οποία γράφει, τη συγκεκριμένη νοοτροπία, που συνοδεύει τα γραπτά του, αλλά και το ... βρισίδι που ρίχνει σε όσους δεν χωνεύει, ενώ τα κείμενά του είναι διάχυτα στους λογαριασμούς των άλλων!

Παραδείγματα: το κείμενο της άνω αριστερής εικόνας (με κλικ) δεν είναι του Σταυριανίδη, αλλά του Δρακόπουλου, ενώ το χθεσινό του δημοσίευμα της άνω δεξιάς εικόνας (με κλικ) με ψευδώνυμο "Καράτε Νέα Κίνηση" είναι πάλι του Δρακόπουλου και στοχοποιεί ξεδιάντροπα και ύπουλα τον Μάριο Σιταρά!

 

Το ίδιο έκανε και με εμένα με την ύπουλη καταγγελία του στο Facebook! Αλλά εγώ έχω πού να γράψω και γράφω!

Και όχι μόνο γράφω, αλλά θυμίζω στη συνέχεια και όσα είχα γράψει κατά καιρούς στο παρελθόν για το ίδιο άτομο, διότι τέτοιες βρωμιές πρέπει να πάψουν να βρωμίζουν το διαδίκτυο και τον αθλητισμό!

 

2/4/2017 - Οι Παπαριές του Karate News! 30/3/17-Βλέπε το Βίντεο! 20/3/17-Οι Ανίκανοι και Άχρηστοι: Διοίκηση και Αντιπολίτευση της ΕΛΟΚ, Διευθυντικό, Υπαλληλικό και Πολιτικό προσωπικό της ΓΓΑ, Κοντονής, Συναδινός, Βασιλειάδης και παρελθόντες!!! Βίντεο!

9/10/2017 - Οι Οχετοί Δρακόπουλου και Φυλακτού βρήκαν διέξοδο στο κατινίστικο Facebook!  Βίντεο!

19/4/18-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ράδιο Αρβύλα οι Εκλογές της ΕΛΟΚ την 21/4/2018!  ΒΙΝΤΕΟ

5/10/20-Πάλι Σπύρος Δρακόπουλος και στο βάθος ο κλακαδόρος Αναστάσιος Μάνεσης!

31/12/2020 - Η απόλυτη ξεφτίλα του 11μελούς ΔΣ/ΕΛΟΚ: Τρεις Σχετικοί, δύο Γλάστρες, ένας Κατάσκοπος και ο Επίτιμος πάντα μέσα! Η επιστολή Εσπίνος και οι οικονομικές ενισχύσεις των σωματείων!

20/1/2021 - Νέα μέλη ΔΣ/ΕΛΟΚ, Πρωταθλητές και Νταν, Εβελίνα Τσαρούχα, Αυγενάκης και εκλογές ομοσπονδιών, Μπεκατώρου και Covid-19!

 

Και επειδή πάντα μαζί με μια ... φριτέζα δίνουν και ... το καπάκι δώρο, δώρο για τον κύριο Δρακόπουλο θα δίνουμε στο εξής και την κολλητή του στήριξη της σημερινής διοίκησης της ΕΛΟΚ, ώστε να τον σουτάρουν μια κι έξω και από εκεί! Άλλωστε ως δικό τους εργαλείο ενεργούσε και ενεργεί!

 

Από τους Τρεις Κουκουλοφόρους ο Α-Σιετής είναι όλα τα λεφτά, διότι με αυτόν έκλεισε τον κύκλο του το ελληνικό καράτε "Από τον Θεόδωρο Μεγαρίτη στον Θεόδωρο Σιετή"! Ο Μητρόπουλος είναι ο γεωπόνος ... βιολογικής ... κουτοχορτίνης (ειδικό αναβολικό!) για τα εγγεγραμμένα Πρόβατα στο Μητρώο, που ψηφίζουν στις εκλογές! Ακολουθούν ο Μάγος MLM Οικονομολόγος Φυλακτός που τραβάει τους ... Προϋπολογισμούς από το μανίκι την ώρα των Απολογισμών, η ... Κολυμβήθρα του Σιλωάμ Ορκωτός Λογιστής Γεώργιος Νίκου, που ξεπλένει τα άπλυτα, ο Τυφλά Υπογράφων ως Ελεγκτική Επιτροπή Πέτρος Σταυροπιερράκος (ζώον!), ο Legal Bodyguard Σύμβουλος του Προέδρου κ. Σπύρος Κλαδάς (όπως οι special agents των αμερικανών προέδρων, που τρώνε τις σφαίρες για χάρη τους!) και τέλος η ... Χουχού από τον ... Γέρακα Σπύρος Δρακόπουλος! (Μη γελάτε! Είναι και αυτό ένα από τα υπόψη ψευδώνυμα για το Facebook!) Από κοινωνική υποχρέωση, προσθέσαμε και την "Last but not Least" ... Βασίλω την Πρώτη, διότι χωρίς αυτήν, ποιός θα σέρνει το χορό στις λαμογιές της κάθε διοίκησης Γερόλυμπου, Σιετή και άλλων???

Αυτούς τους αθλητικούς εγκληματίες της ΕΛΟΚ υποθάλπει ο Οίκος της Μεγάλης Ανοχής, που λέγεται ΓΓΑ, κύριε Πρωθυπουργέ


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

 

24/2/2024 - Ανάρτηση του Σπύρου Δρακόπουλου στο λογαριασμό του στο Facebook, όπου βρίσκεται με τον ... εαυτό του και τον ... εαυτό του!!!

 

Ο χρήστης Σπύρος Δρακόπουλος είναι με τους Giannis Parastatidis και Θεοδωρος Αθανασοπουλος. - 24/2/2024

 

… ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ

Επειδή πράγματι στο Ελληνικό Καράτε αξίζει ένα καλύτερο μέλλον, χωρίς τους νοσταλγούς της εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσης προηγούμενης διοίκησης, η οποία εξέπεσε συνεπεία των υπ αριθμ. 27/2020, 81/2020, και 808/2022 αποφάσεων ΕΦΙΠΗΔ, ΑΣΕΑΔ και Δ.ΕΦ.ΑΘ. (Διοικητικού Εφετείου Αθηνών) αντίστοιχα, λόγω σωρείας παραβιάσεων του Νόμου, του Καταστατικού, των Κανονισμών εσωτερικών και διεθνών της ΕΛ.Ο.Κ. αλλά και του διεθνούς αθλητικού κινήματος και των αρχών που το διέπουν.

Θα ήταν βέβαια μάταιο να εμπλακεί νοήμων φίλαθλος, δάσκαλος, αθλητής και γονέας σε μια ανούσια αντιπαράθεση με φλύαρους, ανώνυμους και τοξικούς χρήστες του διαδικτύου που σκοπό έχουν την αναβίωση των πάλαι ποτέ πατρώνων του αθλήματος καθώς την παλινόρθωση των εκφραστών της παρελθούσης παθογένειας.

Άνοες, ανώνυμοι, αναρμόδιοι και μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού αμετανόητοι νοσταλγοί του παρελθόντος (κατά κανόνα στερούμενοι ψήφου ή νομίμου Σωματειακής εκπροσώπησης) προκειμένου να ανακτήσουν τα απολεσθέντα παρανόμως ηθικά και υλικά κεκτημένα τους, με αφορμή τις επερχόμενες εκλογές το τελευταίο τετράμηνο του τρέχοντος έτους, έχουν καταστεί πολυμήχανοι, φλύαροι και ανεύθυνοι.

Έ .. λοιπόν τους πληροφορώ πως μάταια κοπιάζουν. Απλά εκτίθενται και εξευτελίζονται..

Είναι ηλίου φαεινότερο πως η ΕΛ.Ο.Κ με την νέα διοίκηση δρα με διαφάνεια και απόλυτο σεβασμό στη νομιμότητα, αν και υπάρχουν περιστάσεις που αυτό καθίσταται δυσχερές, λόγω της ανυπαρξίας, μέχρι την εκλογή της τον Μάϊο του 2021, δημοκρατικής παράδοση διοίκησης.

Το κύρος της ΕΛ.Ο.Κ. αποκαταστάθηκε από την παρούσα διοίκηση. Οι ανώνυμοι αιθεροβάμονες με προσχηματικές αιτιάσεις μάταια προσπαθούν να το πλήξουν, προκαλώντας καχυποψία και ανησυχία στους αθλητές και στους γονείς τους.

Πάρα ταύτα, και παρά το εκτεθέν έλλειμμα, ποτέ δεν υπήρξε περίοδος, που η Ομοσπονδία έδρασε με περισσότερο σεβασμό στο Καταστατικό, στους Κανονισμούς και στο Νόμο, όπως η παρούσα.

Ενδεικτικά,

📌Αυξήθηκαν οι αγωνιστικές εκδηλώσεις,

📌Δημιουργήθηκαν αθλητικές διοργανώσεις διεθνούς επιπέδου στην Ελλάδα,

📌Υπάρχει διοικητική και λειτουργική επάρκεια στην Ομοσπονδία, ενώ

📌Άπαντες σωματεία - μέλη και αθλητές /αθλήτριες αντιμετωπίζονται με καλή προαίρεση και πνεύμα ουδετερότητας, με σεβασμό στις αρχές του διεθνούς αθλητικού κινήματος.

Χαρακτηριστικά επίσης επισημαίνω,

📌ότι τα δημοσιονομικά της τακτοποιήθηκαν σύμφωνα με τον αθλητικό Νόμο.

📌ότι απεγκλωβίστηκε από την παθογένεια όλων των προηγούμενων διοικήσεων.

Αντιθέτως,

💥Το πόρισμα του διενεργηθέντος ελέγχου από την Γ.Γ.Α. και οι πρόσφατες επισημάνσεις του Προέδρου της WKF, περιποιούν τιμή για το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, για τα μέλη της και για τον εν γένει πλέον τρόπο λειτουργίας της.

Εύλογα αναρωτιούνται τα μέλη της κοινότητας του Ελληνικού Καράτε ποιος ο λόγος που οι αόρατοι επικριτές της παρούσης διοίκησης,

• ΔΕΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ;; (Άραγε ποιοι είναι και τι φοβούνται να εμφανιστούν)

• ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ;;

• ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ ;;

Δικαίωμά τους φυσικά, αλλά οι ΑΝΩΝΥΜΟΙ, ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ και ΦΛΥΑΡΟΙ αρθρογράφοι του διαδικτύου οφείλουν να γνωρίζουν πως η ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ απέναντι στην αθλητική οικογένεια του Καράτε είναι υποχρέωση οποιουδήποτε ασχολείται με τα κοινά. Εύχομαι να το καταλάβουν.....

 

Σπύρος Δρακόπουλος (σχόλιο)

💥 Αύριο 25/02/2024 θα εκπροσωπίσω το Σύλλογο του οποίου είμαι μέλος, στην Γενική Συνέλευση της ΕΛΟΚ !! Παρά τις περί του αντιθέτου άκαρπες προσπάθειες και δικολαβίστικες ερμηνείες αναρμόδιου εμποράκου αθλητικών ειδών θα ψηφίσω. Άλλωστε η ΓΓΑ απεφάνθη επ αυτού !! Βλέπετε δεν στερόυμαι δικαιώματος ψήφου, όπως ο εμποράκος που στερείται παντελώς γνώσεων και δικαιώματος ψήφου. Επισης θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αυτά που γράφουν κάποιοι γραφικοί, να είχαν και το θάρρος να τα πουν δημόσια και επώνυμα, παρουσία των μελών της Ομοσπονδίας. Καλό θα είναι όποιος θέλει να έχει άποψη για την λειτουργία της Ομοσπονδία ή φιλοδοξεί να την διοικήσει, να σταματήσει να φλυαρεί ανώνυμα και ανεύθυνα αλλά να μπορεί δημόσια και επώνυμα να αντιπαρατεθεί και να στηρίξει τις απόψεις του αρμοδίως !! Από τζαμπα αθλητικούς σωτήρες και θεωρητικούς πολυλογάδες του ερασιτεχνικού αθλητισμού.... χορτάσαμε !! Τους είδαμε και στις επιτροπές που έλαμψαν με την ανικανότητα και την ανεπάρκεια τους !!

 

 Και τα Σχόλια του karate.gr:

Εσύ προσωπικά στο καράτε αθλητής δεν ήσουν ούτε είσαι, προπονητής δεν ήσουν ούτε είσαι, διαιτητής δεν ήσουν ούτε είσαι, διοικητικός δεν ήσουν ούτε είσαι, μέλος επιτροπής δεν ήσουν ούτε είσαι! Κουνούπι πάνω από τα τατάμι δεν ήσουν ούτε είσαι! Τελικά τι ήσουν και τι είσαι? ΤΙΠΟΤΑ? Λάθος! Γλείφτης ήσουν και είσαι και θα είσαι!!! Αυτό αποδεικνύει και η ανάρτησή σου μια μέρα πριν από τη ΓΣ!

Η σημερινή διοίκηση της ΕΛΟΚ έχει αποδειχθεί περίτρανα αμαρτωλή, φασιστική, πελατειακή, υποκλέπτουσα, αεριτζίδικη, κουκουλοφόρα, αρπαχτική, εισπρακτική, παράνομη, καταστροφική κτλ., όπως αποδεικνύεται ατράνταχτα και στον 10ο Τόμο του "Ένα Λιοντάρι, Χίλιες Κότες και Τρεις Eurόκοτες" ανωτέρω (346 σελίδες πράμα!)!

 

Φεβρουάριος 2024, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών (φωτό) και με τον μέχρι πρότινος "δήθεν απομακρυσμένο δικό τους", ο οποίος τώρα γίνεται και "φανερά δικός τους" πλέον, καλπάζουν ευτυχείς προς τις εκλογές!!!

Θεόδωρος Σιετής (ΕΛΟΚ) - Δημήτρης Καραστάθης (ΓΓΑ) - Σπύρος Δρακόπουλος (... Αέρα Πατέρα!)

 Ο Σπύρος Δρακόπουλος ως τι μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο??? Ως ... χλαπάτσα?


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

 

22/3/2024 και κάπου έγραψε ο Σπύρος Δρακόπουλος μια απάντηση για όσα του καταλογίζω χωρίς όμως να αναφερθεί σε αυτά παρά μόνο με αναφορές στο πρόσωπό μου με απαξιωτικό και υβριστικό ύφος και αυτό τελείως αποτυχημένο! Την ανάρτησή του την βλέπετε αριστερά και μου την έστειλαν! Δεν έχω τίποτα για να του απαντήσω, αλλά η ανάρτησή του έχει κάτι πολύ μεγάλο: την απόλυτη παράλειψη κάθε οποιασδήποτε απάντησης σε όσα του καταλογίζω στην ανωτέρω παρούσα δημοσίευσή μου! Δεν απαντά σε τίποτα από τα ανωτέρω ούτε κατ' ελάχιστο!

Τι σημαίνει αυτό? Προφανώς σημαίνει ότι δεν έχει να αντιπαραθέσει καμιά δικαιολογία για όλα τα ανωτέρω, καμιά άρνηση και άρα τα αποδέχεται ότι συμβαίνουν πλήρως και αναντίρρητα!!!

Συνεπώς, το κάθε τι, που γράφω πιο πάνω για τον Σπύρο Δρακόπουλο αποτελεί την απόλυτη αλήθεια και μάλιστα λίγα γράφω, διότι τα ίδια απαναλαμβάνονται εδώ και δέκα χρόνια!

 

Ο Σπύρος Δρακόπουλος (τέως κολλητός του Γερόλυμπου, νυν κολλητός του Σιετή!) μιλάει δύο γλώσσες και τάσσεται πάντα υπέρ εκείνου από τον οποίο θα έχει κάποιο οικονομικό ή άλλο όφελος, εξού και "Στρατηγός Κωλοτούμπας", αφού κάθε τόσο αλλάζει παράταξη!

Η μία γλώσσα είναι αυθεντική γλώσσα του πεζοδρομίου, απόλυτα και πλατιά υβριστική, την χρησιμοποιεί απαξιωτικά εναντίον κάθε αντιπάλου των συμφερόντων του και την "σπούδασε" στο "Πανεπιστήμιο της Νύχτας" κατά τη διαχείριση των τριών νυχτόβιων μπαρ σε κακόφημες συνοικίες της Αθήνας για τα οποία εκτελούσε χρέη αυτοφωράκια για αρκετά χρόνια!

Η δεύτερη γλώσσα είναι παραφθορά της νομικής γλώσσας, την χρησιμοποιεί ως εργαλείο επιβολής των απόψεών του σε συζητήσεις περί τις δυνατότητες, τις εξελίξεις και τα αποτελέσματα των δικαστικών συγκρούσεων εντός και εκτός της ΕΛΟΚ και την "σπούδασε" κατά την θητεία του ως μόνιμου μάρτυρα σε δίκες της δικηγόρου πρώην συζύγου του, αλλά και στις δεκάδες δίκες που εμπλέκει τους πάντες εντός της ΕΛΟΚ με το αζημίωτο πάντα, εξού και ... "Δικολάβος Στρατηγός Κωλοτούμπας"!!!

 

Σε αυτές τις δύο γλώσσες θα πρέπει να προσθέσουμε και τις 10-20 διαλέκτους, που χρησιμοποιεί στα γραπτά του, κάνοντας δήθεν ορθογραφικά ή συντακτικά λάθη για να γίνει πιστευτός, ανάλογα με ποιανού "Χρήσιμου Ηλίθιου Καραμήτρου" το προφίλ γράφει τις βλακείες που γράφει στο Facebook ή όπου αλλού γράφει!!!

 

 Και ακολούθησε η επόμενη πρόσφατη και σχετική ανάρτηση του Σπύρου Δρακόπουλου για να εκτιμήσετε τις απαράδεκτες βρωμιές του:

Στην ανωτέρω ανάρτησή του εντοπίζουμε τα επόμενα:

1) "Σύμφωνα με πληροφορία που διέρρευσε το περιβάλλον του ίδιου του παραιτηθέντα": Ψέμα, διότι ο Δρακόπουλος δεν έχει καμιά επαφή με το περιβάλλον του Χρήστου, αλλά θέλει να επιδεικνύεται ότι έχει παντού πληροφοριοδότες!

2) "Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές στην επιστολή παραιτήσεως του": το ψέμα συνεχίζεται!

3) "ο κ. Ηλίας Χρήστου, μεταξύ άλλων, φέρεται πως ενοχλήθηκε για την, μέσω email, ενημέρωση των συλλόγων της ΕΛΟΚ αναφορικά με την απόφασης της Ε.ΦΙ.Π.Η.Δ. δια της οποίας επιβλήθηκε στον Παναγιώτη Χονδροματίδη  ποινή πέντε (5) ετών στέρησης φίλαθλης ιδιότητας":

Εδώ ο Δρακόπουλος (τέως κολλητός του Γερόλυμπου, νυν κολλητός του Σιετή!) αναφέρεται σε ενόχληση του Χρήστου εκ του email, που έστειλαν οι Τρεις Μαφιόζοι της ΕΛΟΚ στους συλλόγους ενημερώνοντάς τους για την ποινή του Χονδροματίδη με σκοπό να εκθέσει τον Χονδροματίδη για την ποινή του και τον Χρήστου ότι είναι συνεργάτης του!

Μα τι λέει ο ... Σχιζοκλαμπάνιας? Πρώτον υπεραμύνεται, χωρίς συναίσθηση, της συκοφαντικής δυσφήμισης του Χονδροματίδη μέσω του email των Τριών Μαφιόζων προς τους 200 συλλόγους της ΕΛΟΚ, και δεύτερον συνδέει τους δύο αντιπάλους του Σιετή πλέον φανερά εστιάζοντας στο πολιτικό όφελος του Σιετή!!!

4) (αγαπητού του φίλου.. όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στην επιστολή παραίτησης του ο κ Χρήστου): η πολιτική χροιά των βρώμικων μεθόδων του Σιετή μέσω του email και μέσω του Δρακόπουλου είναι πεντακάθαρη!

5) "Προφανώς το τέως μέλος του ΔΣ (άγνωστο για ποιους λόγους) δεν επιθυμούσε την ενημέρωση των σωματείων – μελών της Ομοσπονδίας !!!":   Είναι προφανές ότι η παραίτηση του Ηλία Χρήστου από μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ (είχε ήδη παραιτηθεί παλαιότερα από Αναπληρωτής Πρόεδρος) έγινε για τις πολλές παρανομίες, που διαπράττει η Διοίκηση Σιετή, με ... κερασάκι στην τούρτα την καραμπινάτη συκοφαντική δυσφήμιση του Χονδροματίδη με το email της αθλητικής του κατάστασής προς τους συλλόγους (κάτι που προφανώς δεν ήταν απαραίτητο να γίνει και άρα αποτελεί συκοφαντική δυσφήμιση με πρόθεση: θα πει ο κάθε Δικαστής!), πράγμα για το οποίο ο Χρήστου δεν θα ήθελε να βρεθεί κατηγορούμενος!!!

6) Και η τελευταία βρωμιά του Δρακόπουλου: "Αναμένουμε από την ΕΛΟΚ την επίσημη επιβεβαίωση ή μη της παραίτησης του κ. Χρήστου δεδομένου πως η παραίτηση του συγκεκριμένου μέλους εθεωρείτο αναμενόμενη καθόσον, όπως ευρέως διαδίδουν αξιόπιστες πηγές ο παραιτηθείς ηγείτο της νεοσυσταθείσας ομάδας των φίλων και νοσταλγών του πρώην επίτιμου."

Η βρωμιά είναι στα μαύρα και είναι καραμπινάτο πολιτικό γλείψιμο στον Σιετή από όλες τις πάντες, διότι συνδέει τον Χρήστου με τον παρελθόντα Γερόλυμπο, ενώ τίποτα δεν τους συνδέει!!!

 

Ενδεικτικά δίνουμε και μια πρόσφατη ανάρτηση του Μάριου Σιταρά σχετική με τον Δρακόπουλο και τις περίεργες παραιτήσεις τεσσάρων μελών του ΔΣ της ΕΛΟΚ στις οποίες πάντα προστίθενται και οι παραιτήσεις όλων των εκλεγμένων μελών της Ελεγκτικής Επιτροπής, που άφησαν τους Τρεις Μαφιόζους απειλητικά ... ξεβράκωτους!!!:


Από όπου και να δούμε το μεγάλο θέμα της Διοίκησης της ΕΛΟΚ, οι Τρεις Μαφιόζοι, αντίθετα με τις προεκλογικές υποσχέσεις τους, δεν ήρθαν για να σώσουν την ΕΛΟΚ και τους συλλόγους της από την εκμετάλλευση αυτής από τον δικτάτορα Γερόλυμπο, αλλά ήρθαν για να αρπάξουν το "μαγαζί" για δική τους εκμετάλλευση!

Και έστησαν μια καλά οργανωμένη επιχείρηση:

1) με δικά τους μέλη του ΔΣ, που τους στηρίζουν γνωρίζοντας πολύ καλά τι κάνουν,

2) με ευνοούμενους προπονητές, που τους στηρίζουν και ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν,

3) με τον δικηγόρο τους, που τους προστατεύει νομικά από τη θέση του νομικού συμβούλου της ΕΛΟΚ να πληρώνεται από το Ταμείο της ΕΛΟΚ γνωρίζοντας και αυτός πολύ καλά τι κάνει,

4) με Ορκωτό Λογιστή, που τους εγκρίνει παράνομα τρία χρόνια τους διαχειριστικούς και οικονομικούς ελέγχους, αφού ήδη έχουν παραιτηθεί όλα τα πέντε μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής, που και αυτός γνωρίζει πολύ καλά τι κάνει, και τέλος

5) με "δικούς τους" ή χειραγωγούμενους συλλόγους το 1/3 της δύναμης της ΕΛΟΚ, οι οποίοι δεν βγάζουν τσιμουδιά σε όλες τις επτά Γενικές Συνελεύσεις μέσω διαδικτύου, που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, διότι επιδιώκουν την εύνοια της διοίκησης!

6) με δικό τους κωλοτούμπα κλακαδόρο τέως κολλητό του Γερόλυμπου, νυν κολλητό του Σιετή!

7) Έχουν, λοιπόν, μετατρέψει την αθλητική ομοσπονδία σε προσωπική τους κερδοσκοπική και κερδοφόρα επιχείρηση με κρυφές και παράνομες αποφάσεις, με κρυφά και παράνομα έσοδα, με κρυφά και παράνομα έξοδα, με κρυφό και παράνομο Ταμείο και με κρυφό και παράνομο μαύρο χρήμα, που κανένας δεν ξέρει πού πάει!

8) Και τέλος, εξοντώνουν με μίσος τους "πολιτικούς τους αντιπάλους" με τη βοήθεια του δικηγόρου τους διορισμένου ως "νομικού συμβούλου" της ΕΛΟΚ και με όπλο την αθλητική και οικονομική εξόντωσή τους μέχρι που να τους κλείνουν τα γυμναστήρια και τα σπίτια!!!

 

 Κλείνουμε εδώ προσωρινά με τελικό συμπέρασμα το ότι οι επόμενοι σημερινοί εκμεταλλευτές της ΕΛΟΚ ήδη έχουν περάσει στις συνειδήσεις των συλλόγων ως οι "Οι Μισητοί Οκτώ" από την ομώνυμη κινηματογραφική ταινία:

 

"Οι Μισητοί Οκτώ": Με την επιδίωξη των 5 ετών στέρησης της φίλαθλης ιδιότητας ποινή στον Παναγιώτη Χονδροματίδη (και τον πρόεδρο του συλλόγου του) από τους Μαφιόζους της ΕΛΟΚ, εν γνώσει τους, όχι μόνο τον εξόντωσαν, αλλά του έκλεισαν το γυμναστήριο και το σπίτι!!!  Χρησιμοποιούν πλέον όλα τα μέσα εξόντωσης των αντιπάλων τους, απομυζώντας πάντα την ομοσπονδία, με δικηγόρο που πληρώνουν οι σύλλογοι, χωρίς κανένα ενδοιασμό εναντίον κάθε συλλόγου και κάθε μέλους συλλόγου μέλους της ΕΛΟΚ! Όπου νάναι θα χτυπήσουν την πόρτα σας!

Η Βία δεν έχει θέση στον Αθλητισμό! Το μίσος, η συνωμοσία και η πλεκτάνη αποτελούν μορφές "σιωπηλής βίας", διότι εξοντώνουν τον έναν αντίπαλο και εκβιάζουν απειλητικά όλους τους άλλους! Γι' αυτό οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν καμιά θέση στον Αθλητισμό και πρέπει να απομονώνονται!


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

 

8/4/24 - Η Πολιτική του «Βρωμιάρη» ως «πολιτικός πολιτισμός» των Θεόδωρου Σιετή και της Συμμορίας του Θεάτρου των Σκιών: Ο Καραγκιόζης και τα Κολλητήρια!

Ως Καραγκιόζης γράφει με πολλά δικά του προφίλ και ως "Κολλητήρια" γράφει με τα προφίλ των άλλων!

Ως δήθεν μη μετέχων ο Σούπερ-Καραγκιόζης Θεόδωρος Σιετής!!!

 

Από το Σπύρος Δρακόπουλος/ Facebook ως Καραγκιόζης

Ο χρήστης Σπύρος Δρακόπουλος είναι με το χρήστη Giannis Parastatidis στην τοποθεσία Δικαστήρια πρώην Σχολής Ευελπίδων.

 

💥ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 💥

✅Αναβλήθηκε στο β' Μονομελές Πρωτ. Αθηνών, για την 11η Νοεμβρίου 2024, η εκδίκαση της μήνυσης που είχε υποβάλει πρώην μεγαλοπαράγοντας του Καράτε κατά γνωστού Δασκάλου Καράτε και διεθνώς διακεκριμένου πρώην αθλητή Καράτε.

✅Η μήνυση, σύμφωνα με τον πρώην μεγαλοπαράγοντα και χαρακτηρισμένου από την Παγκόσμια Ομοσπονδία ως persona non grata, αφορούσε την περιβόητη "σφαλιάρα" που δέχτηκε (σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του μηνυτή) στα γραφεία της Ομοσπονδίας από τον μηνυόμενο Δάσκαλο !!

✅Το γεγονός όταν έγινε γνωστό είχε απασχολήσει την κοινότητα του Ελληνικού Καράτε, η οποία με χιούμορ αλλά και ικανοποίηση είχε σχολιάσει την "υπόθεση", που ο ίδιος ο μηνυτής είχε δημοσιοποιήσει μέσω φίλιων σε αυτόν ανώνυμων ιστοσελίδων !! Ιδιαίτερα σχολιάστηκε η συμπεριφορά, του φερόμενου ως αποδέκτη της περιβόητης "σφαλιάρας" ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω, κατά πολλούς ήταν ο απόλυτα υπεύθυνος της παρελθούσης παθογένειας.

📌Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες ως μάρτυρας για την υποστήριξη του μηνυτή (πρώην μεγάλο - παράγοντα) είχε ζητήσει να καταθέσει στην Δίκη το άτομο που σήμερα φέρεται (σύμφωνα με αναρτήσεις στο διαδίκτυο) ως υποψήφιος του ΔΣ της ΕΛΟΚ στις επερχόμενες εκλογές, με την παράταξη των κκ #Χρήστου, #Δρίβα κλπ νοσταλγών του μηνυτή !!

📌Επισημαίνεται επίσης πως ο περί ου ο λόγος μάρτυρας υπήρξε:

- πρώην υπάλληλος της Ομοσπονδίας,

- πρώην έκπτωτο μέλος του ΔΣ,

- επι σειρά ετών στενός συνεργάτης και υποστηρικτής του μηνυτή.

🤔Ως εκ των ανωτέρω και ανεξάρτητα με την οποιαδήποτε έκβαση (τον Νοέμβριο) της εξ αναβολής εκδίκαση της συγκεκριμένης υπόθεσης ΘΕΩΡΩ πως :

💥Οι Σύλλογοι με δικαίωμα ψήφου πρέπει να σκεφτούν πολύ σοβαρά τις επιλογές τους, αναφορικά με τους ανθρώπους που θα επιλέξουν να τους διοικήσουν...

💥Όσοι νοσταλγούν την παλινόρθωση της παρελθούσης παθογένειας και την επάνοδο του κύριου εκφραστή της, δεν αξίζουν οποιαδήποτε επιλογής μας...

 

Σπύρος Δρακόπουλος ως Καραγκιόζης

😂 Αλήθεια θυμάστε βρε παιδιά πόσα DAN είχε ο πρώην επίτιμος ;;; Έμαθα πως πήρε και βεβαίωση γιατρού πως η "σφαλιάρα" που έφαγε του δημιούργησε τεράστια προβλήματα υγείας !! Μάλλον για ψυχολογικά προβλήματα θα πρόκειται επειδή τσαλακώθηκε ανεπανόρθωτα τόσο η εγωπάθεια του όσο και ο αρρωστημένος εγωισμός του !! Κατά τα άλλα ατρόμητος "μαχητής" του καράτε ο μηνυτής !!

 

Θεοδωρος Αθανασοπουλος ως Κολλητήρι-1

Σπύρος Δρακόπουλος δεν παίζουν ρόλο τα Dan, αλλά πόσο έχεις δουλέψει για αυτά....

 

Σπύρος Δρακόπουλος ως Καραγκιόζης

Θεοδωρος Αθανασοπουλος ο συγκεκριμένος φυσικά μέσω ISSO τα πούλαγε και κονόμαγε !! Να τα λέμε και αυτά...

 

Θεοδωρος Αθανασοπουλος ως Κολλητήρι-1

Σπύρος Δρακόπουλος ακριβώς....

 

Σπύρος Δρακόπουλος ως Καραγκιόζης

👉 Τι να πει κανείς για τον μάρτυρα του μηνυτή ;; Απλά ο άνθρωπος επιβεβαιώνει τον ρόλο του κωλομποτσίου και του βαστάζου του Γιώργου στα δικαστήρια, που του έχουν χαρίσει !!😂😂😂

 

Σπύρος Δρακόπουλος ως Καραγκιόζης (και λαμπάδα για ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!)

Δεν είναι απλές φημολογίες Giannis Parastatidis !! Οι ελάχιστοι νοσταλγοί του persona non grata (#Χρήστου,  #Μίλτος,  #Δρίβας#Ευθυμιάδης,   #Πανουσόπουλος,  #Σταθόπουλος  και κάποιοι ελάχιστοι και αδαείς τριτοκλασάτοι έχουν πλήρως δραστηριοποιηθεί και εμφανώς αποκαλυφθεί. Τα ανόητα μανιφέστα τους εκφράζονται με αναρτήσεις από τις ανώνυμες λασποσελίδες  AnexartitoKarate  και  #karatenews  και ενίοτε από την ιστοσελίδα του Χρήστου Hellenic Karate news 🤔🤔🤔 Ευτυχώς όμως που οι Σύλλογοι (πλην ελαχίστων) τους πήρανε χαμπάρι και θα τους στείλουν να κλαίνε την μοίρα τους μαζί με το πρώην επίτιμο ίνδαλμα τους !!

 

Dimosthenis Gallis ως Κολλητήρι-3

Τα εχει πει παλιότερα ο Πανουσης.

"Δεν μας χεζεις ρε Νταλάρα ".

 

Θεοδωρος Αθανασοπουλος ως Κολλητήρι-1

 

Dimosthenis Gallis ως Κολητήρι-3

αξέχαστος ο Τζιμαρας

 

Θεοδωρος Αθανασοπουλος ως Κολλητήρι-1

Τελικά οι νοσταλγοί του πρώην τι ζητούν ;; Την επάνοδο του πρώην επίτιμου ή το καλό της Ομοσπονδίας ;;; Το λέω γιατί και τα δύο δεν συνάδουν......

 

Giannis Parastatidis ως Κολλητήρι-2

Τελικά έχουν βάση οι φημολογίες για δραστηριοποίηση μια "ομάδας στήριξης" που νοσταλγεί την επάνοδο του πρώην επίτιμου στην Ομοσπονδία !!!!!

 

Θεοδωρος Αθανασοπουλος ως Κολλητήρι-1

Giannis Parastatidis με Τίποτα Δεν θα γίνει αυτό.

 

Antidrastikos Antidrastikos ως Καραγκιόζης

Τι δεν καταλαβαίνετε ;;;;;;;; Ο πρωην επίτιμος, με την βοήθεια του Χρήστου και τις ευλογίες αποτυχημένων φίλων του, ευρίσκεται προ των πυλών της Ομοσπονδίας και αγωνίζεται να εισέλθει σε αυτήν !!!!! Θα του επιτρέψετε την είσοδο ;;;;;;;

 

Θεοδωρος Αθανασοπουλος ως Κολλητήρι 1

Τελικά οι νοσταλγοί του πρώην τι ζητούν ;; Την επάνοδο του πρώην επίτιμου ή το καλό της Ομοσπονδίας ;;; Το λέω γιατί και τα δύο δεν συνάδουν......

 

Dimosthenis Gallis ως Κολλητήρι-3

Τα εχει πει παλιότερα ο Πανουσης.

"Δεν μας χεζεις ρε Νταλάρα ".

 

Θεοδωρος Αθανασοπουλος ως Κολλητήρι-1

Dimosthenis Gallis αξέχαστος ο Τζιμαρας

 

Kostas Gouvousis { ως επί 20 χρόνια ευεργετηθείς ομοσπονδιακός προπονητής από τον Γερόλυμπο }

Νά αγιασει το χεράκι του

 

Σχόλιο: Ο Γκουβούσης ήταν ομοσπονδίακός προπονητής της ΕΛΟΚ επί 20 χρόνια χωρίς να έχει δίπλωμα προπονητή, είχε τον Γερόλυμπο αντιπρόσωπο του συλλόγου του και είχε γράψει το σύλλογό του και στο κέρλινγκ του Γερόλυμπου και στο τρίαθλο του Γερόλυμπου, όπως αποδεικνύεται από την δεξιά εικόνα από τους πίνακες σωματείων της ΓΓΑ!

Μιλάμε για καραγλείψιμο του κερατά και τώρα μας κάνει τον ... Σχετικό του Σιετή!!!

 

Σπύρος Δρακόπουλος ως Καραγκιόζης

Kostas Gouvousis και να σκεφτείς Κώστα πως εμφανίστηκαν νοσταλγοί αυτού του απολιθώματος που προσδοκούν την παλινόρθωση του και ζητάνε την ψήφο μας...

 

Giannis Parastatidis ως Κολλητήρι-2

Τελικά έχουν βάση οι φημολογίες για δραστηριοποίηση μια "ομάδας στήριξης" που νοσταλγεί την επάνοδο του πρώην επίτιμου στην Ομοσπονδία !!!!!

 

Θεοδωρος Αθανασοπουλος ως Κολλητήρι-1

Giannis Parastatidis με Τίποτα Δεν θα γίνει αυτό.

 

Σπύρος Δρακόπουλος ως Καραγκιόζης

Θεοδωρος Αθανασοπουλος αυτό να λέγεται...

 

Από το λογαριασμό «Χριστίνα Φραγκούλη/Facebook

Σε κάθε ανάρτηση και  μια φωτογραφία του Γιάννη Παραστατίδη

 

Χριστίνα Φραγκούλη ως Κολλητήρι-4

1 Φεβρουαρίου  · 

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙΚΤΟ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗΣ (ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ) ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΤΑΛΑΝΙΖΕ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΤΑΝ ΔΙΑ ΙΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ !!!!!!!! ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟ-ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ, ΣΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟ-ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ !!!!!!!!

 

Giannis Parastatidis ως Κολλητήρι-2

Ο χρήστης Giannis Parastatidis είναι με το χρήστη Σπύρος Δρακόπουλος 1 Φεβρουαρίου  · 

ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ……

Αγαπητοί φίλοι και φίλες υποψήφιοι Προπονητές,

Η ανεπάρκειας μιας μικρής “ομάδας” νοσταλγών της παρελθούσης νοσηρής παθογένειας, να συνθέσει ένα νέο αφήγημα, με το οποίο θα επιχειρήσει να εξασφαλίσει την παλινόρθωση της, είναι και η απόλυτη αδυναμία της !!

Στόχος της αυτή την φορά είναι οι αβάσιμες ερμηνείες που επιχειρούν να διατυπώσουν τα μέλη συγκεκριμένης ομάδα, αναφορικά με την λειτουργία της Σχολής Προπονητών, μέσω ΑΝΩΝΥΜΩΝ στερούμενων σοβαρότητας και εγκυρότητας ιστοσελίδων του FB.

Θεωρούμε πως δεν υπάρχει λόγος να απαντηθούν αιτιάσεις που στερούνται νομικής βάσης και αλήθειας και που σκοπό έχουν αφενός την δημιουργία σύγχυση και ανασφάλεια στους σπουδαστές της Σχολής Προπονητών Καράτε και αφετέρου να πλήξουν το κύρος των μελών του ΔΣ της Ομοσπονδίας μας.

Είναι προφανές πως οι ανώνυμοι ή επώνυμοι συντάκτες τέτοιου είδους αιτιάσεων, είτε λόγω βλακεία, είτε λόγω άγνοιας-αμορφωσιάς, είτε λόγω σκοπιμότητας αδυνατούν να κατανοήσουν νομικές έννοιες όπως …«ΠΡΑΚΤΙΚΗ» ή …«ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ» και να διακρίνουν τις διαφορές τους με αποτέλεσμα το διαδικτυακό τους παραλήρημα.

"Πολιτικό λόγο" δεν έχει μόνο ο Δρακόπουλος! Έχει και ο Φυλακτός, όπως αποδεικνύει η ανωτέρω ανάρτησή του! Πώς βρωμάει ότι το ανωτέρω κείμενο το έγραψε φοροτεχνικός, που βάζει το γάιδαρο να λέει τον πετεινό κεφάλα!!! Και μάλιστα φασίστας γάιδαρος, διότι απειλεί!

Οι Καραγκιόζηδες πληρώνουν ΦΠΑ και φόρους για τα ΝΤΑΝ, που πουλάει η ΕΛΟΚ???

• ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ συνιστούμε στους υποψήφιους προπονητές-τριες, να ΚΩΦΕΥΣΟΥΝ στις προτροπές αναρμόδιων και ανεύθυνων παραγοντίσκων και να ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ και να ΠΕΙΘΑΡΧΟΥΝ μόνο στις οδηγίες - αποφάσεις της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής Προπονητών της ΓΓΑ που δημοσιεύονται στην ειδική πλατφόρμας, που έχει δημιουργηθεί προς τούτο, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΛ.Ο.Κ.

Τα αντανακλαστικά της ΓΓΑ και της ΕΛ.Ο.Κ έχουν ήδη ενεργοποιηθεί..

Είναι δε, θέμα χρόνου να ενεργοποιηθούν και τα δικά σας..

Καλό μήνα..

 

Χριστίνα Φραγκούλη ως Κολλητήρι-4,  29 Μαρτίου στις 8:13 μ.μ.  · (έγραψε το επόμενο κείμενο)

 

Antidrastikos Antidrastikos ως Καραγκιόζης,  29 Μαρτίου στις 7:47 μ.μ.  · 

...... ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΝΕΑ !!

Ανώνυμοι συνάδελφοι/συντάκτες

#Anexartitokarate και #Karatenews

ΚΟΥΛΑΡΕΤΕ.. σας έχω νέα!!

Τον Μάιο του 2021 οι Σύλλογοι της ΕΛΟΚ, ελευθέρωσαν την Ομοσπονδία από τον εκπρόσωπο της παθογένειας και τους φίλους σας... υποστηρικτές του !!

Τώρα η ΕΛΟΚ διοικείται από ικανότατο πρόεδρο και έντιμο επιτελείο !! Άπαντες μορφωμένοι, ανιδιοτελείς και επιτυχημένοι επαγγελματίες !!

Ούτε αφισοκολλητές υπήρξαν οι άνθρωποι, ούτε σφουγγοκωλάριοι αλλά ούτε και πωλητές αθλητικών φορμών..🤔🤔🤔

Όπως όλα δείχνουν η διοίκηση Σιετή θα ειναι στο τιμόνι της ΕΛΟΚ και την επόμενη τετραετία.... Αντίθετα με όσα λέτε, τους θέλει η WKF, η ΓΓΑ και ΚΥΡΙΩΣ οι Σύλλογοι της ΕΛΟΚ που δεν σας γουστάρουν ούτε γουστάρουν να γυρίσουν στα παλιά........

 

Χριστίνα Φραγκούλη ως Κολλητήρι-4,  9/4/24

ΔΑΣΚΑΛΕ ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ 😍😍😍😍😍😍

 

Antidrastikos Antidrastikos ως Καραγκιόζης,  9/4/24  · 

Υπόθεση "σφαλιάρα"

Αλήθεια βρε παιδιά ο μάρτυρας του μηνυτή δεν είναι :

✍️... ο γνωστός βαστάζος (αχθοφόρος) του Γιώργου ;;;;;

✍️... ο βασικός συνοδοιπόρος της ομάδας #Χρήστου, #Δρίβα, #Χονδροματίδη και λοιπών φίλων και νοσταλγών του μηνυτή ;;;;

✍️... αυτός που αντικαθιστούσε (ελέω Γερόλυμπου) την προηγούμενη διοίκηση και ειρωνευόταν τους πάντες ;;;;;

✍️... εκείνος που "παρακολουθούσε", για λογαριασμό του Γεωργίου, τον υπολογιστή του συναδέλφου του και έκανε τις εισπράξεις των παραβολών ζύγισης στους αγώνες ;;;;

🌶Ρε πάτε καλά ;;;;;;

Θα ανεχθείτε τα σούργελα που σας διέλυσαν ;;;;;

 

 Σχόλιο: Και με όλα αυτά ο ηλίθιος υποτίθεται ότι κάνει πολιτική στο καράτε!

 

Από ανάρτηση του διαστρεβλωτή της αλήθειας Σπύρου Δρακόπουλου/Facebook την 12/4/24 αναφερόμενος στον Γιώργο Γερόλυμπο:

 

«……. Γιατί βέβαια πως να προσέλθεις όταν η ΕΛ.Ο.Κ. υποστηρίζει πλέον την αλήθεια, έχει δημοκρατική ηγεσία, δεν καταδιώκει τα μέλη της, σέβεται την προσφορά όλων – ακόμη και του Μάριου – και παρουσιάζεται στις δικαστικές αίθουσες γιατί σέβεται θεσμούς και υπολείπτεται τα Δικαστήρια….»

 

Και η ανάρτηση-απάντηση από τον Μάριο Σιταρά την ίδια μέρα:

Marios Sitaras,   12/4/24

Καλησπέρα Σπύρος Δρακόπουλος

Το στιγμιότυπο που παραθέτω παρακάτω είναι από την σημερινή σου ΑΝΑΡΤΗΣΗ…

Θα σε παρακαλέσω λοιπόν να διορθώσεις μια ανακρίβειά σου, άμεσα αναφερόμενος στο όνομα μου…αλλά και σε αλλά…που αφορά αυτό που αναγράφεις «ότι η Διοίκηση Σιετή έχει δημοκρατική ηγεσία και δεν καταδιώκει τα μέλη της». Λέγοντας σου, εδώ κυνηγάει Γονείς και αθλητές…στα μέλη της θα κολλήσει…

Λοιπόν η Διοίκηση Σιετή:

1. Το 2021 υποχρέωσε σε παραίτηση εμένα διότι ασκούσα τα νόμιμα δικαιώματα μου, ως μέλος του Δ.Σ χωρίς να υφίσταται η αντίστοιχη ανταπόκριση από τα εκτελεστικά μέλη του Δ.Σ! Οι 2 από τους 13 λόγους παραίτησης μου ήταν: α) Ουδέποτε μου παραχωρήθηκαν από τον κ. Φυλακτό κατόπιν αιτήματος μου, τα έξοδα 2 εθνικών αποστολών του 2021 (τι ήθελε να κρύψει, ρωτήστε τον;) β) Κωλυσιεργούσε εσκεμμένα (για να μην συμμετάσχω και μην αναφέρω στους συλλόγους τις ενστάσεις μου για οικονομικά και διοικητικά θέματα προκειμένου να έχουν γνώση τι ψηφίζουν;) ο Γ.Γ κ. Μητρόπουλος προκειμένου να μου αποστείλει το link συμμετοχής μου στην Γ.Σ κατόπιν υποτιθέμενης εντολής του Προέδρου Σιετή, (μου είπε ότι του είπε να μου το δώσει) ως μέλος του Δ.Σ με συνέπεια να μην παρευρίσκομαι στην Γ.Σ και εκφράσω όλα αυτά που δεν ήθελαν να ακουστούν!

2. Το 2022 πέρασε αβάσιμα πειθαρχικό και τιμώρησε αθλητή και τον Γονέα του

3. Το 2022 πραγματοποίησε αβάσιμη έκπτωση σύμφωνα με την γνωμάτευση της Γ.Γ.Α (δεξιά κείμενο) κατα του μέλους του Δ.Σ της, κ. Παπαδημητρίου διότι θεώρησε ότι τους ασκεί αντιπολίτευση

4.Το 2023 πέρασε αβάσιμα πειθαρχικό και τιμώρησε 2 Γονείς Αθλήτριας

5. Το 2024 κίνησε επαναφορά καταγγελίας στην ΕΦΙΠΗΔ την οποία είχε πραγματοποιήσει το 2021, ο νομικός σύμβουλος της ΕΛΟΚ σήμερα, η οποία ήταν στα «συρτάρια της ΕΦΙΠΗΔ» προκειμένου να τιμωρηθεί ο κ. Χονδροματίδης (δάσκαλος) και ένας πρόεδρος συλλόγου…Οπως και τιμωρήθηκε μετά την αδράνεια που επέδειξε η ΕΦΙΠΗΔ από το 2021 έως και σήμερα με 5 χρόνια ο πρώτος και 16 μήνες ο δεύτερος (πως να το κρίνουμε αυτό…ειλικρινά δεν ξέρω). Διότι ο κ. Χονδροματίδης εξέφρασε την πρόθεση του να ασκήσει αντιπολίτευση και να κατέβει στις εκλογές απέναντι στην διοίκηση Σιετή!

6. Από το 2021 και ένθεν η παρούσα διοίκηση της ΕΛ.Ο.Κ και μέλη αυτής έχουν προβεί στην υποβολή 4 μηνύσεων και 11 αγωγών κατα εμού και της συζύγου μου και στην σκύλευση του ονόματος μου, της Οικογένειας μου και της Εταιρίας της συζύγου μου μέσω παραπληροφόρησης (αποστολή ψεύδους περιεχομένου mail προς τους συλλόγους στο οποίο αναγράφουν και αναφέρουν εμένα ως καταγγέλοντα κατά των προπονητών των συλλόγων που αφορά το καθεστώς ασφάλισης του). Καθώς και δημοσιοποίησαν στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ κείμενο μήνυσής τους κατά ημών με τα προσωπικά δεδομένα μας! Και όλα αυτά γιατί θεωρούν ότι ασκώ «αντιπολίτευση»… Σημειωτέον η σύζυγος μου μέσω της εταιρίας της στην οποία είμαι Διευθύνων Σύμβουλος έχει χορηγήσει χρηματικό ποσό στις Εθνικές Ομάδες το 2022 και το παιδί μας ως αθλήτρια του Καράτε, έχει τιμήσει επανειλλημένα τα ελληνικά χρώματα και την ΕΛ.Ο.Κ με διακρίσεις που έχει λάβει στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!!!

7. Έχει απειλήσει επανειλλημένα συλλόγους με την λήψη πειθαρχικών ή νομικών συνεπειών οι οποίοι έχουν πραγματοποιήσει αναρτήσεις ή κείμενα καταγγελιών προκειμένου να τις αποσύρουν

8. Απαγόρευσε σε σύλλογο την διεξαγωγή διασυλλογικών αγώνων!

 

Συμπληρώνοντας εδώ…όπως λες και δίνω συγχαρητήρια στην παρούσα Διοίκηση που εκπροσώπησε μέλος της σε Δικαστήριο σήμερα, αλλά στον αντίποδα δεν εκπροσώπησε τα μέλη της σε δικαστικές περιπέτειες που εκκίνησε η ίδια εναντίον τους με τον νομικό σύμβουλο που πληρώνουν τα μέλη της!

Σχήμα οξύμωρο δεν νομίζεις παρατηρώντας ιδιαίτερες προτιμήσεις … ειδικά στο σύλλογο που είναι μέλος ο Πρόεδρος και αλλά 3 μέλη του Δ.Σ … Εν κατακλείδι η ΕΛ.Ο.Κ μέσω της Διοίκησης Σιετή χωρίς να έχει νομιμοποίηση από την Γ.Σ, αποφασίζει κατα προτίμηση ποια μέλη της θα εκπροσωπήσει και ποια θα κυνηγήσει ο νομικός της σύμβουλος που τον πληρώνουν όλοι οι σύλλογοι …για τέτοιο σεβασμό μιλάμε…θεωρώντας ότι υφίσταται ασυμβίβαστο και σύγκρουση συμφερόντων και δεν τηρείται η αρχή της ισότητας από την Διοίκηση προς τα μέλη της…αλλά τι να λέμε τώρα…

***Όλα αυτά Σπύρο είναι πραγματικά και επιβεβαιωμένα γεγονότα και θα σε παρακαλέσω να διορθώσεις την παρούσα ανάρτηση σου…πλην αυτού σε ευχαριστώ γιατί μου υπενθύμισες για ακόμη μια φορά γιατί πρέπει να φύγει η Παθογένεια Σιετή από την διοίκηση της ΕΛ.Ο.Κ καλώντας τους μια ακόμη φορά να ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ!!!

 

 

 Ρε, δεν ντρεπόσαστε, ρε!!! Φτού να μην σας ... ματιάσω!!!.

 

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Ω = Η επιτυχής κατάληξη των δικαστικών υποθέσεων του Θύμιου Περσίδη στο ΕΔΔΑ! . (Ενότητες)

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονταν τότε στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτετο το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

 Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .