karate.gr:  karate.gr: 14 - ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub,  

 31/1/2024. /  Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20€/y!

Αρχική,      Επικαιρότητα,      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


 Μας δουλεύει ψιλό γαζί η ΓΓΑ με δήθεν Εκθέσεις Ελέγχου σε ομοσπονδίες για τη σύννομη λειτουργία τους, ενώ οι καταγγελίες για τις παρανομίες τους πάνε σύννεφο!   

 

 Έκθεση Ελέγχου για τα μπάζα της ΓΓΑ για την ΕΛΟΚ,

 Πρακτικά του ΔΣ/ΕΛΟΚ και νέα Αναθεώρηση προϋπολογισμού,

 Αγώνες Κ1 της WKF στα Άνω Λιόσια με μηδενικούς θεατές!
 Βγήκαν τα μαχαίρια για τις εκλογές του 2024!

 

 Ενθουσιώδης Γιάννης Βρούτσης στο Παγκόσμιο Τσίρκουλο του Κ1 στην Αθήνα με μηδενικούς θεατές και πολύ χαμηλό επίπεδο στο καράτε!


Η ΓΓΑ υποθάλπει τους αθλητικούς εγκληματίες της ΕΛΟΚ!

 
Οι Τρεις Μαφιόζοι Κουκουλοφόροι, που εκμεταλλεύονται την ΕΛΟΚ!


 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

Από την 1/3/2023 καταγγέλθηκαν αναδρομικά από την 29/5/2021 όλες οι παρανομίες του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΟΚ σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες με emails, ώστε να μην λένε ότι δεν ξέρουν!

Οι καταγγγελίες επαναλαμβάνονται μετά την ανάληψη των υπουργείων από τη νέα κυβέρνηση!

 

 

Θέλετε να τυπώσετε αυτό το άρθρο σε PDF (43 σελ., 5,5 ΜΒ)? Πολύ ευχαρίστως, με κλικ ΕΔΩ! Με κατεβασμένο αυτό το pdf στον υπολογιστή σας και συνδεδεμένοι στο ίντερνετ μπορείτε να ανοίγετε όλα τα ΕΚΤΟΣ του pdf Links, που περιέχει, με δεξί κλικ και "Open Weblink in Browser"!

 

 Από 30/1/1995 - Η ΠΟΠΚ είναι η αποκλειστικά αρμόδια και υπεύθυνη για τα παραδοσιακά στιλ καράτε στην Ελλάδα με τελεσίδικες και αμετάκλητες αποφάσεις Δικαστηρίων:

1996 - Απόφαση Πρωτοδικείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2000 - Απόφαση Εφετείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2003 - Απόφαση Αρείου Πάγου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε τα επόμενα τέσσερα άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότο-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου.

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ!

1/2/22-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ!

12/6/22-Οι Απατεώνες … Φαραώ του Καράτε και οι Πυραμίδες των Ψευτο-Ντάν!

30/8/23-Διπλώματα ... Νοητικής Υστέρησης τα σαβουρο-Ντάν/ΕΛΟΚ με αμαρτωλές εισπράξεις και παράνομες αποδείξεις! Υποθάλπει τους αθλητικούς εγκληματίες ο Γιάννης Βρούτσης στην εκτός Σκοπού ΕΛΟΚ!  ΜΕΡΟΣ Β.

Ταυτόχρονα η "ΠΩΛΗΣΗ ΝΤΑΝ" από την ΕΛΟΚ σε αθλητές και προπονητές ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, πράγμα που οδηγεί την ΕΛΟΚ απαρέγκλητα σε καθεστώς υπαγωγής σε ΦΠΑ και επομένως σε πολυετή παράβαση φορολογικών νόμων και επιβολή υπέρογκων προστίμων, τα οποία θα πληρώσουν τα μέλη των Διοικητικών της Συμβουλίων!!!

Παράλληλα, η νομιμοποίηση αυτών των εσόδων ως νομίμων εσόδων της ΕΛΟΚ, ενώ είναι απόλυτα παράνομα, αποτελεί το λεγόμενο "ξέπλυμα βρώμικου χρήματος" με ενόχους όλα τα ΔΣ της ΕΛΟΚ!

 

Τα βιογραφικά Εκπαιδευτών και Διοικητικών του Καράτε!

Αν κατεβάσετε τον ανωτέρω τόμο σε pdf στον υπολογιστή σας (35 ΜΒ σε 346 σελίδες), τότε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο θα μπορείτε να ανοίγετε κάθε εσωτερικό Link τού pdf!

(2η εικόνα)  M A K I W A R A .

Ε ν ό τ η τ ε ς (με κλικ)

Α - 11/1/2024 - Έκθεση Ελέγχου για τα Μπάζα από τη ΓΓΑ στην ΕΛΟΚ την 18/12/2023 για τη σύννομη διεξαγωγή των αγώνων της!

Β - 9/1/2024 - Το παράνομο Πρακτικό της ΓΣ της ΕΛΟΚ ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 10/1/2024!

Γ - 12-14/1/2024 - Μας ζάλισαν τον έρωτα με το Εισπρακτικό Τσίρκουλο του Κ1 του Εσπίνος και της Παγκόσμιας!

Δ - 16/1/2024 - Το παράνομο Πρακτικό του ΔΣ/ΕΛΟΚ με ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 18/12/2024!

Ε - 24/1/2024 - Ακόμα μία ματσαραγκιά του Θανάση Φυλακτού μέσω της αναθεώρησης του Προϋπολογισμού του 2023 ... στο τέλος του 2023!  ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗ!.

Ζ - Έτος εκλογών στην ΕΛΟΚ το 2024 και ακονίζει τα νύχια του ο Κλακαδόρος Δικολάβος Σπύρος Δρακόπουλος ξύνοντας τη ράχη του ... στη γκλίτσα του Τσοπάνη!

Η - 29/1/2024 - Το παράνομο Πρακτικό του ΔΣ/ΕΛΟΚ με ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ ... κανείς δεν ξέρει!

 

 Α - 11/1/2024 - Έκθεση Ελέγχου για τα Μπάζα από τη ΓΓΑ στην ΕΛΟΚ την 18/12/2023 για τη σύννομη διεξαγωγή των αγώνων της!  (Ενότητες)

 

Την 22/1/2024 η ΕΛΟΚ μοστράρησε στο λογαριασμό της στο Facebook περιληπτικά τα φύλλα ελέγχου μιας τριμελούς επιτροπής υπαλλήλων της ΓΓΑ, οι οποίοι δήθεν της έκαναν έλεγχο για το σύννομο της διαξαγωγής των διοργανώσεών της και τα βρήκαν όλα περίφημα!!! Έφεραν, λοιπόν, τρεις ανεγκέφαλους, ανίδεους και άσχετους με το καράτε να ελέγξουν το καράτε! Βρε Βούρλα της ΓΓΑ, πότε επιτέλους θα καταλάβετε ότι το καράτε είναι απόλυτα ειδικό άθλημα με ειδική νοοτροπία, ειδικούς ανθρώπους, ειδικές έννοιες, ειδικούς κανόνες, ειδικές συνθήκες αγώνων, ειδικούς κανονισμούς αγώνων και ειδικό ... αέρα που αναπνέουν όσοι ασχολούνται με αυτό!

Είσαστε τόσο βλήματα, ώστε ενώ γνωρίζετε ότι από τους Κανονισμούς των Αγώνων του, τους οποίους έχετε εγκρίνει χωρίς να έχετε καταλάβει ούτε μία τους γραμμή, ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ σε θέση να τους ελέγξετε, ούτε τα φύλλα διοργανώσεων, ούτε τους διατητές, ούτε τους προπονητές, ούτε τους αθλητές, ούτε τους συλλόγους! Έχετε μαύρα μεσάνυχτα και όμως έρχεστε σε μια ομοσπονδία, που είναι ένα κλειστό κουτί για εσάς με άγνωστο περιεχόμενο, και δίνετε ένα συγχωροχάρτι στους διοικούντες μόνο και μόνο για να τους ξελασπώσετε από τις λαμογιές τους κατ' εντολή του Αναπληρωτή Υπουργού Γιάννη Βρούτση, που θέλει να επιδείξει ότι παράγει αθλητισμό έχοντας μαύρα μεσάνυχτα από καράτε!

Αν έχετε τα κότσια, δώστε μου εμένα να κάνω με μια δική μου επιτροπή έλεγχο στα ίδια που κάνατε και εσείς και θα δείτε τι μαργαριτάρια θα βγάλω! Εμείς που παρακολουθούμε τη λειτουργία της ΕΛΟΚ θεωρούμε ότι και αυτός ο Έλεγχος ήταν ακόμα μια ... Μαϊμού του Ταρζάν της Ζούγκλας!!!

Ακόμα και αν το αντικείμενο ελέγχου είναι και αυτό με τις λιγότερες αμαρτίες, διότι στους αγώνες είναι πιο ενεργές οι διαμαρτυρίες των συλλόγων, ακόμα και εδώ ας δούμε, όμως, και μερικά σχόλια στους δύο επόμενους πίνακες τής Έκθεσης Ελέγχου, που δημοσίευσε η ΕΛΟΚ!

 

1.5 - Βλέπετε τα ονόματα των τριών Άσχετων Ελεγκτών! Πουθενά δεν θα δείτε τα λεπτομερή σημεία και στοιχεία του Ελέγχου και γι' αυτό το λόγο θεωρώ ότι πρόκειται για Έλεγχο-Μαϊμού!

1.6 - Μας γράφουν ότι ελέγξανε τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ανδρών-Γυναικών και Εφήβων-Νεανίδων, ότι η ημερομηνία ελέγχου ήταν η 18/12/2023, η ώρα ελέγχου ήταν η 9:30 και ότι η ελεγχόμενη περίοδος ήταν από 1/1/2023 μέχρι 31/12/2023! Πότε προλάβετε, βρε θηρία, να βγάλετε τόση δουλειά μέσα σε ένα πρωινό???

1.7 - Δεν μας γράφουν από ποιά έγγραφα έλεγξαν ό,τι έλεγξαν, δεν γράφουν τα ονόματα των συλλόγων, των προπονητών και των διαιτητών!

Από το 1.7 μας οι Μαφιόζοι της ΕΛΟΚ μας πετάνε στο 3.10 και τα ενδιάμεσα τα μασάνε!

3.10 - Είναι αδύνατο στους ανωτέρω αγώνες να πήραν μέρος μόνο 28 σύλλογοι και 7 προπονητές και άρα οι ελεγκτές δούλεψαν δειγματοληπτικά, πράγμα που σημάινει ... τεμπελίκι! Δεν μας γράφουν ότι από τους διαιτητές κανένας δεν είναι ταυτόχρονα και προπονητής! Δεν είχαν μαζί τους καμιά καταγγελία να την ελέγξουν και άρα πήγαν τυφλοσούρτης σε αυτά που τους έδειξε ο Γραμματέας Μητρόπουλος!

3.12 - Διαπιστώθηκε ότι όλα ήταν νόμιμα βάσει του αθλητικού νόμου, ότι υπήρχαν σωστές Προκηρύξεις, άδειες τέλεσης αγώνων και γιατρός! Μα είναι δυνατόν να μην υπήρχαν αυτά? Διαπιστώθηκε ότι τα εγγεγραμμένα σωματεία στο Μητρώο της ΕΛΟΚ ήταν 254!  Ούτε καν πήραν χαμπάρι ότι τα 57 από αυτά τα σωματεία είχαν ήδη διαγραφεί με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της 29/10/2023, που αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 15/12/2023, δηλαδή μετά από το Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών, αλλά πριν από αυτό των Εφήβων-Νεανίδων πράγμα που σημαίνει ότι δεν είδαν κανένα Πρακτικό της ΕΛΟΚ, όπως όφειλαν!

Και μας ρίξανε ως σκόνη στα μάτια, λες και εμείς μασάμε, το Πόρισμα-Μαϊμού του Ελέγχου σε απόλυτα επουσιώδη σημεία και στοιχεία για να κλείσει η συνομωσία της συγκάλυψης των ευθυνών κακοδιοίκησης των Τριών ευνοουμένων Μαφιόζων της ΓΓΑ!

Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται από τα Συνημμένα στο Πόρισμα Αρχεία από την ΕΛΟΚ:

1 - Έντυπα ελέγχου αθλητικών διοργανώσεων ==> από όπου δεν κατάλαβαν τίποτα!

2 - και 3 - Τρίχες

Χωρίς αμφιβολία ο Γιάννης Βρούτσης γνωρίζει πολύ καλά το άθλημα του καράτε!!!

 

4 - Φάκελος αγώνων με 4.1 και 4.2 με τραγικά ανακατεμένες τις ημερομηνίες, αφού ως γνωστόν το Πανελλήνιο Ανδρών-Γυναικών έγινε 11-12/2/2023 ενώ των Έφήβων-Νέων έγινε 4-5/11/2023, 4.3 Κανονισμό Αγώνων από τον οποίο δεν καταλαβαίνουν τίποτα, 4.4 άδειες των Σταδίων, 4.5 Πρακτικά της ΚΕΔ από τα οποία πάλι δεν καταλαβαίνουν τίποτα, διότι οι έννοιες είναι τελείως προσωπικές και οι ελεγκτές δεν γνωρίζουν τα πρόσωπα, και τέλος έντυπα συμμετοχής "ανά άθλημα και αποτελέσματα Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καράτε 2023"!

Η τελευταία ειδικά έκφραση στο 4.6 αποδεικνύει ότι οι τυχάρπαστοι Ελεγκτές-Μαϊμούδες δεν κατάλαβαν τίποτα από ό,τι έκαναν, διότι επρόκειτο για δύο και όχι ένα ξεχωριστά και μακρινά πρωταθλήματα και επί πλέον τα έντυπα συμμετοχών των αθλητών ΔΕΝ ήταν "ανά άθλημα", αλλά ήταν "ανά αγώνισμα"! Άιντε σαΐνια, το άθλημα είναι ένα, τα αγωνίσματα είναι πολλά! Πηγαίνετε στο ... κυλικείο να περάσει η μέρα σας, άχρηστοι, που σας πληρώνω από τη ... σύνταξή μου!!!

 

Μια διαχρονικά αμαρτωλή δημόσια υπηρεσία (1) δίνει με επιτροπές των υπαλλήλων της (2) αβέρτα-κουβέρτα συγχωροχάρτια σε απατεώνες ομοσπονδιακούς, που εκμεταλλεύονται αθλητικές ομοσπονδίες!


Ζητώ συγνώμη, που κάθε τόσο προσθέτω και κάποιες πινελιές στα κείμενά μου, αλλά κανένας καλλιτέχνης δεν έβγαλε σε μια νύχτα κανένα έργο της τέχνης του! Ποιά είναι η τέχνη μου? Δεν είναι η γλώσσα, η σύνταξη ή οι λέξεις! Είναι  η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

 Β - 9/1/2024 - Το παράνομο Πρακτικό της ΓΣ της ΕΛΟΚ ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 10/1/2024!  (Ενότητες)

 

Με κλικ εδώ βλέπετε το αυθεντικό Πρακτικό της 10/1/2024.

Με κλικ εδώ βλέπετε τη "συμπυκνωμένη" του μορφή και στη συνέχεια το σχολιάζουμε στα μέρη του:

Παρατηρούμε πάντα τις απάτες των εγκρίσεων των αποφάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής χωρίς ποτέ αυτές οι αποφάσεις να αναγράφονται λεπτομερώς όπως οφείλεται!

 

Όπαααα, άρχισαν τα όργανα! Ο Ανδρεανίδης διαμαρτυρήθηκε για θέματα της Σχολής Προπονητών και ο Πρόεδρος Α-Σιετής, καβάλα στο καλάμι, του έκλεισε το μικρόφωνο, διότι ήθελε να κλείσει το θέμα των εγκρίσεων των αποφάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής για να ξελασπώσει όσους ήδη είχαν υλοποιήσει αποφάσεις που δεν είχαν ληφθεί από το ΔΣ!!!

 

Η Αιώνια Απάτη των Απατεώνων της Απατηλής Εκτελεστικής Επιτροπής είναι εδώ και χρόνια το σήμα κατατεθέν της διοίκησης του "Αγνού και Αμόλυντου" Α-Σιετή! Οι Τρεις Μαφιόζοι Σιετής-Μητρόπουλος-Φυλακτός το έχουν μάθει ακόμα και τα ... τριζόνια εκμεταλλεύονται την ΕΛΟΚ σε κάθε σημείο έκφρασής της! Έχει μπει πλέον τόσο βαθιά στο πετσί τους η απάτη, που δεν τους συγκινεί τίποτα! Αν φωνάξει κανείς στο δρόμο ... "Απατεώναααα" θα γυρίσουν και οι Τρεις τους να δουν ποιός τους φωνάζει! Οι Παράνομες εγκρίσεις των αποφάσεων της Παράνομης Επιτροπής (με μια Γενική Γραμματεία μπουρδέλο) έγιναν και ακολούθησε η διατύπωση της Πρόσκλησης για τη Γενική Συνέλευση!

 
Οι Τρεις Μαφιόζοι Κουκουλοφόροι, που εκμεταλλεύονται την ΕΛΟΚ!

 

Η Πρόσκληση είναι γεμάτη από παρανομίες και όμως η Γενική Γραμματεία-Μπουρδέλο υποθάλπει τους αθλητικούς εγκληματίες, όπως ήδη είδαμε στην Ενότητα Α!

 

Η Απάτη της διαλογικής συζήτησης χωρίς να αναφέρεται καμιά γνώμη κανενός από τους συνομιλητές-πρόβατα!

 

Εγκρίνεται ένας κατάλογος 160 σωματείων με δικαίωμα ψήφου (με κλικ εδώ) και πάει στη Γραμματεία για επικύρωση! Στην προηγούμενη ΓΣ ο κατάλογος περιλάμβανε 130 Πρόβατα από τα οποία στη ΓΣ εμφανίστηκαν μόνο τα 48, τα οποία δεν ... εξέπεμψαν ούτε το παραμικρό "μπέεεε" απασχολημένα να τρώνε το ... κουτόχορτό τους!!!

 

Στον κατάλογο αυτόν τα 38 Πρόβατα εξαπατούν τον κόσμο θρασύτατα, διότι λένε στις επωνυμίες τους ότι κάνουν παραδοσιακό καράτε ή κάποιου συγκεκριμένου στιλ καράτε, ενώ κάνουν το καράτε της ΕΛΟΚ που δεν είναι παραδοσιακό! Αλλά και όλα τα υπόλοιπα Πρόβατα αυτοδιαφημίζονται ως δήθεν "παραδοσιακό καράτε" για να φέρουν πελάτες στα γυμναστήριά τους! Ψεύτες, κλέφτες και απατεώνες σαβουρο-Ντάνηδες εξαπατούν τους ίδιους τους μαθητές τους, ενώ ταυτόχρονα αποδεικνύουν ότι χωρίς τη λέξη "παραδοσιακό" ή κάποιου συγκεκριμένου στιλ δεν μπορούν να κερδίσουν ούτε την ελάχιστη εμπιστοσύνη για την πραγματική τους αξία!

 

Εγκρίσεις πληρωμών του Ταμία με διαλογική συζήτηση!

 

Παρατηρείστε στα επόμενα ότι δεν γίνεται καμιά απολύτως συζήτηση για "τα πρόσωπα της ομάδας σε σχέση με τα ποσά του κόστους", αλλά εγκρίνουν στα τυφλά ό,τι έχει αποφασίσει η Εκτελεστική Επιτροπή? Είναι προφανέστατο στα Πρακτικά κάθε συνεδρίασης του ΔΣ επί δυόμισι χρόνια τώρα ότι για ολόκληρη την ΕΛΟΚ αποφασίζουν οι Τρεις Μαφιόζοι, που έχουν στήσει την Απάτη με τη βοήθεια 2-3 ανθρώπων-κλειδιών και 5-6 τεχνικών! Η Παθογένεια, που όλοι επικαλούνται ως κίνδυνο από τους δήθεν αντιφρονούντες είναι από την πρώτη μέρα της εγκατάστασης των Τριών Μαφιόζων στη Διοίκηση παρούσα και βασιλεύουσα!!! Η Φραγκοπαναγιά Θεόδωρος-Μαργαρίτης Σιετής με τα δύο Αρπαχτικά Κώστα Μητρόπουλο και Θανάση Φυλακτό διοικούν σαν απόλυτοι δικτάτορες την ΕΛΟΚ και δεν δίνουν σε κανένα λογαριασμό!!!

 
Οι Τρεις Μαφιόζοι Κουκουλοφόροι, που εκμεταλλεύονται την ΕΛΟΚ, και μερικοί συνεργάτες που τους καλύπτουν!!!

 

Οι αθλητές και οι αθλήτριες για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων, Νέων και U21 στην Τυφλίδα της Γεωργίας!

Πραγματικά δεν υπάρχουν συγκεκριμένα ποσά για το κόστος, δεν υπάρχουν συγκεκριμένα ποσά για τα άτομα-συνοδούς και ποιοί θα πληρώσουν το δικό τους κόστος! 38 αθλητές και 12 συνοδοί και διαιτητές, σύνολο 50 άτομα με κόστος 55.000 € μας έρχονται προς 1.100 € χονδρικά το άτομο! Δεν υπάρχει καμιά προσφορά γραφείου ταξιδίων και καμιά ξενοδοχείων! Κανένας απολύτως καταγραμμένος στο Πρακτικό προϋπολογισμός! Παίρνουν 560 € από κάθε αθλητή? Τεράστιο ψέμα ότι οι σύλλογοι θα πληρώσουν το κόστος των αθλητών, ενώ το πληρώνουν οι γονείς των αθλητών για να πάρουν μόρια για τα ΑΕΙ τα παιδιά τους και η πληρωμή γίνεται με απάτες μέσω των συλλόγων! Ρατσιστικός διαχωρισμός των αθλητών δια μέσου της οικονομικής δυνατότητας των γονιών τους! Και αυτό το μπουρδέλο η Γενική Γραμματεία αθλητισμού τα βλέπει όλα αυτά και δεν βγάζει τσιμουδιά γιατί δείχνει αθλητισμό με τους γονείς να πληρώνουν ένα άχρηστο κράτος!!! Και εμφανίζονται και ως ευεργέτες των αθλητών δίνοντάς τους 50 € από τα λεφτά ... των γονιών τους για να τρώνε ένα σάντουιτς τα μεσημέρια!!!

Και φυσικά εγκρίθηκαν όλα με μια ανύπαρκτη διαλογική συζήτηση!!!

 

 Γ - 12-14/1/2024 - Μας ζάλισαν τον έρωτα με το Εισπρακτικό Τσίρκουλο του Κ1 του Εσπίνος και της Παγκόσμιας!  (Ενότητες)

 

Διεξήχθη το περίφημο K1-Series A Καράτε Τούρναμεντ του παγκόσμιου διοργανωτή Αντόνιο Εσπίνος και της παγκόσμιας εισπρακτικής WKF με τα κορόιδα τους Έλληνες διοργανωτές της ΕΛΟΚ να πληρώνουν εισπρακτικά δικαιώματα 30.000  από τον διοργανωτή προς την WKF, 150 € για κάθε συμμετοχή για τους αθλητές και άλλα για τους φιλάθλους ακόμα και για τα Links των βίντεο και των φωτογραφιών να πηγαίνουν στις τσέπες του Εσπίνος, ο οποίος πουλάει σε όλες τις χώρες 28 διοργανώσεις το χρόνο και κονομάει χοντρά! Γι΄αυτό και δεν βάζει η ΔΟΕ το καράτε της WKF στους Ολυμπιακούς και ας σας κοροϊδεύουν όλοι ότι δήθεν όπου νάναι μπαίνει!

Κανένα στοιχείο των αγώνων (ή πολύ φτωχά από αυτά) δεν έδωσε η ΕΛΟΚ στο site της ή το Αθηναϊκό-Πρακτορείο Ειδήσεων, όπου ψάξαμε! Κανένα στοιχείο στην Sportdata, παρά μόνο τα τελικά αποτελέσματα! Κανένα σχόλιο στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης! Μέσα στο σκοτάδι κύλησαν και αυτοί οι αγώνες και αν αυτό το θεωρούν επιτυχία, τι να τους πει κανείς!

 

Το μόνο που βρήκαμε είναι ένα Results Book και σας το δίνουμε με κλικ εδώ και ό,τι καταλάβετε! Αλλά αυτό τα έχει όλα αν το μελετήσετε! Σας δίνουμε κατωτέρω τον Πίνακα Περιεχομένων του Results Book και τις συμμετοχές των χωρών:

Θα σας δίναμε τις Συμμετοχές των Χωρών και κατά φθίνουσα σειρά, όπως το δίνουμε πάντα, αλλά το έγγραφο PDF του Results Book το έφτιαξαν αλμπάνηδες και δεν μετατρέπεται εύκολα! Σημειώνουμε ανωτέρω μόνο τις τρεις χώρες, που έφεραν στους αγώνες περισσότερους από τους 54 αθλητές, που έβαλε η Ελλάδα!

 

(μετά από 2-3 ημέρες:) Παρ' όλα αυτά ξαναγράψαμε τον άνω Πίνακα, κάτι που η ΕΛΟΚ ποτέ δεν έκανε, και σας τον δίνουμε κάτω: 1) κατά αλφαβητική σειρά και 2) κατά αριθμητική φθίνουσα σειρά για να βγάλουμε συμπεράσματα:

Δεδομένων των 14 κατηγοριών στους αγώνες αυτούς και αν βγάλουμε ως δύσκολες τις δύο κατηγορίες των ομαδικών Κάτα μας μένουν 12 κατηγορίες ατομικών αγωνισμάτων, οπότε παρατηρούμε τις συμμετοχές των χωρών: Από τους πολλούς αθλητές μέχρι τους 20 αθλητές (11 χώρες) μπορούμε να πούμε ότι έχουμε αρκετούς αθλητές ανά κατηγορία κατά μέσο όρο! Από τους 20 μέχρι τους 10 αθλητές (14 χώρες) μπορούμε να πούμε ότι έχουμε 2-1 αθλητές ανά κατηγορία κατά μέσο όρο! Από τους 9 αθλητές μέχρι τους 7 αθλητές (11 χώρες) η εκπροσώπηση των χωρών είναι ελλιπής, από 6 έως 4 αθλητές (13 χώρες) είναι ελλιπέστατη πράγμα που αποδεικνύει ότι δεν υπάρχουν υπολογίσιμες εθνικές ομοσπονδίες, και από 3 και κάτω (24 χώρες) η συμμετοχή των χωρών είναι σχεδόν μηδενική πράγμα που αποδεικνύει ότι οι αθλητές έρχονται από clubs και όχι από εθνικές ομοσπονδίες!

 

Ο επόμενος Πίνακας Μεταλλίων από το Results Book βγάζει ψεύτες για ακόμα μια φορά τους διοικούντες την ΕΛΟΚ, διότι μας παραμυθιάζουν ότι βγήκαμε 5οι στις 81 χώρες, ενώ οι χώρες ήταν 73-24=49 και με μεγάλο πλήθος αθλητών μόνο 10-12 πήραν μέρος! Έπρεπε να βγούμε 2οι ή 3οι και αναλογικά βγήκαμε πέρα από τη 10η θέση!!! Στη μέση του επόμενου Πίνακα Μεταλλίων βάλαμε τις συμμετοχές των χωρών!

Λέτε να καταλαβαίνουν οι δύο κύριοι ότι η ελληνική ομάδα έπιασε πάτο παρά τις δικές τους φανφάρες? Δεν νομίζω! Μάλλον είναι ψεύτες και οι δύο! Ας τους εξηγήσει κάποιος πως το βλέπουμε όλοι ότι ουσιαστικά οι συμμετέχουσες χώρες δεν ήταν 81, ούτε 73, αλλά 73-24=κάτω από 50, ενώ η Ιαπωνία με πέντε αθλητές πήρε πέντε μετάλλια! Γιατί? Διότι στην Ιαπωνία κάνουν όλοι παραδοσιακό καράτε και το καράτε της WKF το έχουν για ... στραγάλια!!!

 

Η ΕΛΟΚ έγραψε στο site της τα επόμενα απαράδεκτα λίγα (δημοσιογραφικά είναι για τα μπάζα): 

K1 Athens 2024-Αρχίζει η γιορτή!  11 Ιανουαρίου, 2024

Με το Karate 1 Series A Athens 2024 εγκαινιάζεται η σεζόν από την Παγκόσμια Ομοσπονδία

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Αθήνα αποτελεί την αφετηρία της αγωνιστικής σεζόν του παγκόσμιου καράτε. Το πρώτο τουρνουά Karate 1 Series A της χρονιάς, θα φιλοξενηθεί στο κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο των Άνω Λιοσίων από την Παρασκευή 12/1 έως και την Κυριακή 14/1.

Μετά την επιτυχία της αντίστοιχης διοργάνωσης του 2023, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Καράτε (WKF) εμπιστεύεται ξανά την ΕΛΟΚ για την άρτια διοργάνωση ενός τουρνουά της σειράς K1. Αυτό σημαίνει ότι στην πρωτεύουσα αναμένονται περισσότεροι από 1.100 αθλητές, μεταξύ των οποίων 57 Έλληνες, ενώ μαζί τους προπονητές, τους συνοδούς και τους διαιτητές ο συνολικός αριθμός ξένων επισκεπτών στην Αθήνα θα ξεπεράσει τους 3.000 από 81 χώρες.

Από σήμερα βρίσκεται στην Αθήνα ο πρόεδρος της WKF, Αντόνιο Εσπίνος, ενώ παρόντες θα είναι όλοι οι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι, τόσο από την παγκόσμια όσο και από την ευρωπαϊκή (EKF) ομοσπονδία.

«Είναι μεγάλη τιμή για την ΕΛΟΚ να διοργανώνει για δεύτερη φορά ένα τουρνουά Karate 1 – Series A. Το ελληνικό καράτε έχει κάνει πολύ μεγάλα βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι η Παγκόσμια Ομοσπονδία έδειξε ξανά την εμπιστοσύνη της αναθέτοντάς μας αυτό το τόσο σημαντικό τουρνουά» δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΛΟΚ, Θοδωρής Σιετής και συμπλήρωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που φιλοξενούμε την πρώτη μεγάλη διεθνή διοργάνωση του 2024 στην Αθήνα, δηλαδή 20 χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να ανταποκριθούμε στις υψηλές προδιαγραφές που θέτει η Παγκόσμια Ομοσπονδία και να ευχαριστήσουμε στην πράξη τον πρόεδρο Αντόνιο Εσπίνος, για την εμπιστοσύνη του».

Η είσοδος για το κοινό στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων θα είναι ελεύθερη.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της WKF που θα μεταδώσει τους τελικούς της Κυριακής μέσω Live Streaming από το επίσημο κανάλι της στο YouTube. To Athens K1 Series A διεξάγεται με την υποστήριξη του Υφυπουργείου Αθλητισμού και χορηγός επικοινωνίας είναι το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

 

Δεν βρήκαμε κανένα σχόλιο στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ούτε η ΕΛΟΚ παραπέμπει με Link σε κάποιο τέτοιο!

Σε όσες φωτογραφίες είδαμε οι κερκίδες ήταν ΑΔΕΙΕΣ και αυτό να θεωρηθεί "επιτυχία" της ΕΛΟΚ και της ΓΓΑ!!! Ποιος θα πάει στην άκρη του κόσμου, στα Άνω Λιόσια, να δει καράτε???

 

Σε όσες φωτογραφίες είδαμε οι κερκίδες ήταν άδειες και αυτό να θεωρηθεί επιτυχία της ΕΛΟΚ και της ΓΓΑ!!! Ποιος θα πάει στην άκρη του κόσμου, στα Άνω Λιόσια, να δει καράτε??? Το καράτε της ΕΛΟΚ δεν έχει φιλάθλους!

 

Από μια φτωχή ανακοίνωση της ΕΛΟΚ μάθαμε και για τα μετάλλια! Το Πρακτορείο Ειδήσεων και τα άλλα ΜΜΕ ... μούγκα!

 

«Χρυσή» η Στόλη. Τέσσερα μετάλλια η Ελλάδα στο Κ1 της Αθήνας,  15 Ιανουαρίου, 2024

 Καραλής, Στόλη, Τζίλια, Πέππα

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Παγκόσμιο Κύπελλο Karate 1 Series A Athens 2024, που φιλοξενήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στο κλειστό των Άνω Λιοσίων. Τα αστέρια του ελληνικού καράτε έλαμψαν ξανά καθώς κατέκτησαν –όπως και πέρσι- τέσσερα μετάλλια. Η συγκομιδή αυτή φέρνει την Ελλάδα στην 5η θέση μεταξύ 81 χωρών που εκπροσωπήθηκαν στη διοργάνωση και ανάμεσα σε 23 που κατέκτησαν τουλάχιστον ένα μετάλλιο.

Η Μαρία Στόλη του συλλόγου MFT Brotherhood κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στα -55κ. πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση στον τελικό όπου νίκησε 3-0 την Τζένιφερ Ουάρλινγκ (Λουξεμβούργο).

Το ασημένιο μετάλλιο κρέμασε στο στήθος ο Γιώργος Καραλής (-60κ.) του Οδυσσέα Πετρούπολης καθώς ο Τούρκος Μερτ Χαλίτσι αποδείχθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο στον τελικό.

Η χθεσινή (14/1) ημέρα ξεκίνησε με τους «μικρούς» τελικούς σε όλες τις κατηγορίες, όπου δύο Ελληνίδες κατέκτησαν χάλκινα μετάλλια:

Η Στελίνα Τζίλια (-50κ.) του ΑΣ Καράτε Λακκώματος επικράτησε 2-1 της Σεντέν Μπουγκούρ (Γερμανία), ενώ η Κωνσταντίνα Πέππα (-68κ.) νίκησε την Ουϊσάλ Εζάρ (Τυνισία) σε έναν συναρπαστικό αγώνα που κρίθηκε στην απόφαση των κριτών.

Ηττήθηκαν στους «μικρούς» τελικούς της κατηγορίας -75κ. ανδρών και μοιράστηκαν την 5η θέση, ο Νίκος Δρίβας του MFT Brotherhood και ο Βαγγέλης Σερεμετάκης του συλλόγου ΑΓΣ Περικλής.

Τους τελικούς παρακολούθησε ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στους Έλληνες αθλητές για τις επιτυχίες του, αλλά και στους ανθρώπους της ΕΛΟΚ για την άρτια διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Σε ανάρτησή του στα Social Media, ο κ. Βρούτσης χαιρέτισε την επιτυχία της διοργάνωσης αναφέροντας:

«Με το άθλημα του Καράτε, λόγω της ενασχόλησης των παιδιών μου, είχα και εξακολουθώ να έχω ιδιαίτερους δεσμούς και αγάπη!

Χαίρομαι να το παρακολουθώ, να το βλέπω να ενισχύεται και πλέον εκ της θέσης μου, να συζητώ και να συνεργάζομαι για την εγχώρια και τη διεθνή ανάπτυξή του.

Και σήμερα, στο κλειστό Ολυμπιακό γυμναστήριο των Άνω Λιοσίων, παρακολούθησα μαζί με τον πρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καράτε, Αντόνιο Εσπίνος και τον πρόεδρο της ΕΛΟΚ, Θεόδωρο Σιετή, τους τελικούς του Παγκόσμιου Κυπέλλου Κ1 Series A, με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 1.000 αθλητριών και αθλητών από 81 χώρες

Παγκόσμιο επίκεντρο του αθλήματος η χώρα μας αυτές τις ημέρες και με μεγάλη μου χαρά διαπίστωσα τη σπουδαία πρόοδό μας.

Μπράβο σε όλους για την εξαιρετική διοργάνωση!»

 

Επίσης, το «παρών» στο κλειστό των Άνω Λιοσίων έδωσε ο Τούρκος πρέσβης στην Ελλάδα, Cagatay Erciyes, ο πρόεδρος της WKF Αντόνιο Εσπίνος και ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της WKF, Χαβιέρ Εσκαλάντε και ο διευθυντής αθλήματος της ΕΛΟΚ, Κώστας Παπαδόπουλος για πρώτη φορά με τη νέα του ιδιότητα, ως πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και μέλος της Παγκόσμιας.

To Athens K1 Series A διεξήχθη με την υποστήριξη του Υφυπουργείου Αθλητισμού και χορηγός επικοινωνίας ήταν το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

 

Σχόλια:

Μπράβο στα παιδιά για ό,τι κατέκτησαν με την αξία τους!

Αν στις 81 χώρες μόνο οι 23 πήραν μετάλλια, τότε είσαστε για τα μπάζα, διότι το επίπεδο ήταν πολύ χαμηλό!!!

Ο κύριος Βρούτσης καλά θα κάνει να εξυγιάνει αυτή την αμαρτωλή αθλητική ομοσπονδία στην οποία μέχρι σήμερα η ΓΓΑ υποθάλπει τους απατεώνες, που την διοικούν, αλλά δεν τον βλέπω και αυτόν να ενδιαφέρεται παρά μόνο για την εικόνα του!

Ο Αντόνιο Εσπίνος ξέρουμε γιατί σας δίνει συγχαρητήρια! Έδωσε? Πάντως έφυγε με ... δεύτερο πορτοφόλι!!!

Ο Πρακτορείο Ειδήσεων ήταν απόν από τέτοια διοργάνωση! Οι άνθρωποι αυτοί ενδιαφέρονται μόνο για το ποδόσφαιρο!!!

Τέλος, η ΕΛΟΚ, αν έχει δημοσιογράφο, τότε αυτός είναι για τα μπάζα!

 

 Δ - 16/1/2024 - Το παράνομο Πρακτικό του ΔΣ/ΕΛΟΚ με ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 18/1/2024!  (Ενότητες)

 

Με κλικ εδώ βλέπετε το αυθεντικό Πρακτικό του ΔΣ/ΕΛΟΚ και με κλικ εδώ το "συμπυκνωμένο" και το σχολιάζουμε στις επόμενες εικόνες:

Χωρίς Σχόλια!

 

Γιατί, αφού το Καταστατικό είναι σαφές?

 

Έρχεται ο Εσπίνος με το επιτελείο του, που οργανώνει κάθε εκδήλωση (όχι θα την άφηνε στην ΕΛΟΚ), παίρνουνε το παραδάκι, ξενοδοχείο πληρωμένο, φαγητό πληρωμένο και φεύγουν ευτυχείς!!!

 

Αλλά και κάποιες διαφωνίες:

Δηλαδή μας λέει ο Απατεώνας Γραμματέας Μητρόπουλος: σου έστειλα πριν δύο ημέρες το email με τις πληροφορίες για τους διαγωνισμούς της επιτροπής προμηθειών για να έρθεις στα Άνω Λιόσια και να δεις τους μόνος σου στο Βιβλίο Προμηθειών! Πρώτο και κύριο, η ενημέρωση σε δύο ημέρες πριν από τη συνεδρίαση του ΔΣ δεν είναι αρκετή για να ενημερωθεί ο κάθε σύμβουλος, αλλά και είναι ταυτόχρονα εκβιαστική, ώστε να μην φέρει αντιρρήσεις στις αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής! Δεύτερον, το "έλα στα Άνω Λιόσια να ενημερωθείς" εκφεύγει από τη λογική, γιατί κανένας δεν έρχεται στα Άνω Λιόσια για οτιδήποτε! Η τελευταία παράγραφος είναι "δικηγορίστικα"! Από τις διαμαρτυρίες γίνεται σαφές πλέον το κλίμα μέσα στο ΔΣ/ΕΛΟΚ! Στο ίδιο αυτό κλίμα συντονίζεται προεκλογικά και ο Κλακαδόρος Δικολάβος του Α-Σιετή εν όψει των εκλογών! Την Αντιπολίτευση στηρίζουν πολλοί σύλλογοι από ότι έχω μάθει!

 

 Ε - 24/1/2024 - Ακόμα μία ματσαραγκιά του Θανάση Φυλακτού μέσω της αναθεώρησης του Προϋπολογισμού του 2023 ... στο τέλος του 2023!  (Ενότητες)

 

Δημοσίευση της ΕΛΟΚ/Hellenic Karate Federation στο Facebook - 24/1/2024,   17:00

ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΛ.Ο.Κ.

Η Γ.Γ.Α. στις 14.12.2023 ενημέρωσε την Ομοσπονδία μας με ηλεκτρονικό της μήνυμα για την απόφαση της έκτακτης επιχορήγησης του φορέα μας με το ποσό των 35.000 Ευρώ, με την οδηγία να αποτυπωθεί σε διακεκριμένο κωδικό Εσόδου του Π/Υ μέσω σχετικής αναμόρφωσης.

Σύμφωνα με τον Ν2725/1999, άρθρο 51, παρ. 6, επιτρέπεται η τροποποίηση προϋπολογισμού ομοσπονδίας κατά τη διάρκεια του έτους, ύστερα από απόφαση του διοικητικού της συμβουλίου και έγκριση του αρμόδιου οργάνου(Γ.Γ.Α.).

Σύμφωνα με τον ΑΔΑ: Ψ6ΡΨ469ΗΦΑ-ΡΔ3 στις 17.12.2024 συνεδρίασε το Δ.Σ. και αποφάσισε την τροποποίηση του προϋπολογισμού της ΕΛ.Ο.Κ. με συντριπτική πλειοψηφία καθώς τα μέλη κ.κ. Ανδρεανίδης και Χρήστου ψήφισαν λευκό.

Την επόμενη ημέρα η γραμματεία της ΕΛ.Ο.Κ. απέστειλε τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα που αφορούσαν την τροποποίηση του προϋπολογισμού της Ομοσπονδίας και η Γ.Γ.Α. στις 18.12.2023 σύμφωνα με τον ΑΔΑ: 6ΥΤΒ46ΝΚΠΔ-10Μ ενέκρινε το ποσόν των τριάντα πέντε χιλιάδων ευρώ (35.000,00€) ως έκτακτη επιχορήγηση για την ΕΛ.Ο.Κ.

Ο Υπουργός Ιωάννης Βρούτσης ενέκρινε την 1η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του έτους 2023 του φορέα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΡΑΤΕ στις 09.01.2024 σύμφωνα με τον ΑΔΑ : ΨΥΜΜ46ΝΚΠΔ-ΔΛ6, καθώς τόσο ο αρχικός προϋπολογισμός όσο και η αναμόρφωση αυτού έχουν συνταχθεί σε συμμόρφωση με τις οδηγίες της Διεύθυνσης Οικονομικής Υποστήριξης Του Τομέα Αθλητισμού της Γ.Γ.Α.

 

Μπράβο στα παιδιά, που κατάφεραν να ... προϋπολογίσουν με επιτυχία το 2023 ... στο τέλος του! Και εις ανώτερα!

 Είμαστε όλοι περήφανοι για την απόλυτη συνεργασία μεταξύ ΕΛΟΚ και ΓΓΑ σε ένα ευνομούμενο κράτος!

 

Και το ανεκδοτάκι μας σε  ΒΙΝΤΕΟ  σε μια πρόχειρη-γρήγορη απάντηση των "περήφανων δημοσιεύσεων" της ΕΛΟΚ για την "ΝΟΜΙΜΗ" Τροποποίηση του Προϋπολογισμού του 2023 στο ΤΕΛΟΣ του 2023 και την ΕΓΚΡΙΣΗ της από την εποπτεύουσα ΓΓΑ!!!

 

Το ανήρτησα σε Σχόλιο στο λογαριασμό τού Facebook της ΕΛΟΚ (κάτω) για να γελάσετε και εσείς και ο Κλακαδόρος Δικολάβος, όπως γελάμε και εμείς!

Αλλά μου το κατεβάσανε! (Κλάμαααα!)

 

Παράλληλα με τα ανωτέρω έχουμε ήδη μπει στην προεκλογική περίοδο για τις εκλογές του τέλους του 2024 για την ΕΛΟΚ, όπως φαίνεται και από το "ξαμόλυμα" του "Τίγρη των Εκλογών" Σπύρου Δρακόπουλου με τα 10-20 δικά του ψεύτικα προφίλ και τα 10-20 μαϊμού-προφίλ ηλίθιων και αγράμματων, που τους έχει πείσει να του δώσουν τους κωδικούς τους, ώστε να γράφει στο Facebook ως ... πλήθος που τον υποστηρίζει!!! (Η φωτό δεν έχει σχέση με τον Δρακόπουλο, αλλά είναι από το λογαριασμό στο Facebook του Φυλακτού στο πιο κάτω προεκλογικό θέμα!)

Δεν ξεχνάμε ότι ο "Τίγρης των Εκλογών της ΕΛΟΚ" στις εκλογές του 2012 ήταν Εφορευτική Επιτροπή ως κολλητός του Γερόλυμπου, στη συνέχεια δήθεν τον «πρόδωσε» ως μάρτυρας υπέρ του Περσίδη στα δικαστήρια, όπου όμως αποδείχθηκε κατάσκοπος του Γερόλυμπου εις βάρος του Περσίδη!

Χωρίς την ανάλογη «ικανοποίηση» από τον Γερόλυμπο κόλλησε δεξί χέρι στους αντιπάλους τού Γερόλυμπου, το ΚΙΜΕ, από τις εκλογές του 2016 και ως υποστηρικτής-συντονιστής στη συνέχεια των Σιετή-Κλαδά σε όλες τις δικαστικές συγκρούσεις με τις παρατάξεις του Γερόλυμπου και τους βοήθησε "αποτελεσματικά" κατεβάζοντας όλα τα αποδεικτικά έγγραφα του Περσίδη κατά Γερόλυμπου από το ίντερνετ και παρουσιάζοντάς τα για δικά του!

Βγήκε το ΚΙΜΕ στις εκλογές της 29/5/2021 και δεν τον ικανοποίησε, κοινώς τον ... "σούταρε" (διότι τον κατάλαβε!), με αποτέλεσμα να στραφεί εναντίον του μέχρι τώρα (αρχές 2024), δηλαδή τις επερχόμενες εκλογές του 2024 που ξανακολλάει δίπλα στους Σιετή-Μητρόπουλο-Φυλακτό-Κλαδά και λοιπούς ως προικισμένος κλακαδόρος!!! Μιλάμε για την ... Θεά της ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ!!!

 

Η Ομάδα συνεπώς Κρούσης στις επερχόμενες εκλογές διευρύνεται στους:

 

Ο Α-Σιετής είναι όλα τα λεφτά, διότι με αυτόν έκλεισε τον κύκλο του το ελληνικό καράτε "Από τον Θεόδωρο Μεγαρίτη στον Θεόδωρο Σιετή"! Ο Μητρόπουλος είναι ο παρασκευαστής ... βιολογικής ... κουτοχορτίνης (ειδικό αναβολικό!) για τα εγγεγραμμένα Πρόβατα στο Μητρώο, που ψηφίζουν στις εκλογές! Ακολουθούν ο Μάγος MLM Φυλακτός, που τραβάει τους ... Προϋπολογισμούς από το μανίκι, ο Τυφλά Υπογράφων ως Ελεγκτική Επιτροπή Σταυροπιερράκος, ο Legal Bodyguard του Προέδρου (όπως οι special agents των αμερικανών προέδρων, που τρώνε τις σφαίρες για χάρη τους!) και τέλος η Χουχού από τον ... Γέρακα! (Μη γελάτε! Είναι και αυτό ένα από τα υπόψη ψευδώνυμα για το Facebook!)
 

Για τις επερχόμενες εκλογές του 2024... ξέθαψε "σεμνά-σεμνά" το ... "τόμαχοουκ του πολέμου" και ... ως Τζιοκόντα ο Θανάσης Φυλακτός (με κλικ στις φωτό) στο λογαριασμό του στο Facebook με ψευδώνυμο  "Ορός της αλήθειας"  (το αντίθετο του ... "Αρχιψεύτης"!) με την επόμενη ανάρτηση:

Μήπως είσαι και τρελός, διότι οι ερωταπαντήσεις Α, Β, Γ, Δ, Ε αφορούν ακόμα και το δικό σας σύλλογο???

Έχεις το θράσος να μιλάς και από πάνω? Εσύ που ως μαθητής αρχικά του Κραββαρίτη και πρόεδρος αργότερα του συλλόγου του ακόμα και σήμερα ήσουν από το 1995 μέχρι το 2015 επί 20 χρόνια ο κύριος υποστηρικτής του Γερόλυμπου και μάλιστα με τον ασυνείδητο Κραββαρίτη:

1) να ενισχύει τον Γερόλυμπο κατά του ίδιου του δασκάλου του (τού Κραββαρίτη) Τετσούο Οτάκε το 1994-1998,

2) να σφαγιάζει επί 20 χρόνια τα μικρά παιδάκια στη διαιτησία με εντολές Γερόλυμπου (και εσύ να ήσουν πρόεδρος του συλλόγου του),

3) να ενισχύει τον Γερόλυμπο στις ομοσπονδίες μαϊμούδες και κυρίως του κέρλινγκ, με πάντα εσένα πρόεδρο του συλλόγου του,

4) να σφαγιάζει 32 υποψήφιους προπονητές αντιφρονούντων συλλόγων στη Σχολή Προπονητών του 2014 με εντολή Γερόλυμπου, με πάντα εσένα πρόεδρο του συλλόγου του,

5) να πουλάει ως κοινός απατεώνας σαβουρο-Νταν μηδενικής αξίας ανύπαρκτων οργανώσεων στους ίδιους τους μαθητές του από το 1995 μέχρι σήμερα, με πάντα εσένα πρόεδρο του συλλόγου του,

6) όπου τώρα και οι δυό σας κάνετε τις ίδιες ακριβώς δουλειές μέσα στην ΕΛΟΚ και μπροστά στα μάτια όλων???

7) αλλά όχι μόνο συμμετείχες ενεργά σε όλες αυτές τις απάτες του Κραββαρίτη, αλλά και συνέλαβες και το μεγάλο ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ δίνοντας μέσα από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΟΚ όλα τα πληρωμένα και χωρίς εξετάσεις σαβουρο-Νταν/ΕΛΟΚ, τα οποία γέμισαν μεν με άχρηστους το καράτε, το οποίο και καταστρέψατε, αχρήστεψαν μεν όλα τα γνήσια Νταν που είχαν πάρει όσοι τα είχαν πάρει, ικανοποίησαν μεν την ψηφοθηρία σας στον κόσμο των άχρηστων, αλλά κανένας δεν είδε το κρυμμένο κόλπο!!! Το ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ, που τώρα αναφαίνεται, ήταν και είναι το ότι μπροστά στο τερατούργημα της ΕΛΟΚ να δίνει πληρωμένα και χωρίς εξετάσεις σαβουρο-Νταν χάθηκε το ενδιαφέρον για όλους του ιδιώτες-απατεώνες που έδιναν στο παρελθόν και δίνουν στο παρόν σαβουρο-Νταν στα παιδάκια εξαπατώντας τους αθλητές και τους γονείς τους, μεταξύ των οποίων και ο δάσκαλός σου Άρης Κραββαρίτης, του οποίου πρόεδρος του συλλόγου του είσαι εσύ κύριε Θανάση Φυλακτέ!!!

Δεν ντρέπεστε ρε ασυνείδητοι χαμένοι???

 

Η Ομάδα, συνεπώς, κρούσης στις επερχόμενες εκλογές διευρύνεται ακόμα περισσότερο στους:

 

Και η στρατηγική θα είναι η ίδια με αυτή των τελευταίων 30 χρόνων: πρώτα ξεκαθάρισμα αντιπάλων και μετά επίθεση ... αγάπης με ρουσφέτια τίτλους χωρίς αντίκρυσμα, διπλώματα σαβουρο-Νταν και πτυχία προπονητών στα Πρόβατα Μπέεε! (Το Μπέεε είναι ... μάρκα Προβάτων, που κάνουν καράτε!)

 

 Μ Α Υ Ρ Η  Π Ρ Ο Σ Θ Η Κ Η.

Ο  "Ορός της Αλήθειας"  συνέχισε τις χυδαίες αναρτήσεις του στο Facebook τις συνδεδεμένες απόλυτα με λεπτομέρειες από το τελευταίο Πρακτικό του ΔΣ της ΕΛΟΚ, και άρα γραμμένες από άτομο ΜΕΣΑ από το ΔΣ/ΕΛΟΚ, και εμπεριέχουσες έντονες πολιτικές αιχμές ως κατωτέρω! Ένα αξιόπιστο δείγμα των χαρακτήρων των ανθρώπων είναι να έκφράζονται ελεύθερα πιστεύοντας ότι δεν θα τιμωρηθούν για αυτά που λένε! Έτσι διακρίνει κανείς την Αλητεία από την Αξιοπρέπεια! Δίνουμε κατωτέρω δείγμα Αλητείας του Θανάση Φυλακτού στο λογαριασμό "Ορός Αλήθειας Καράτε" και δείγμα Αξιοπρέπειας του Πάρη Ανδρεανίδη στον λογαριασμό "Hellenic Karate News":

 

Από τον εκφραστή της Αλητείας στο "Ορός Αλήθειας Καράτε" Θανάση Φυλακτό:

... όπου ως "Kirloglou Tilemachos" γράφει πάντα ο Σπύρος Δρακόπουλος, που ξέρει πρόσωπα και πράγματα!

 

 Και η τεράστια διαφορά Ήθους και Αξιών του Πάρη Ανδρεανίδη στο "Hellenic Karate News":


Ζητώ συγνώμη, που κάθε τόσο προσθέτω και κάποιες πινελιές στα κείμενά μου, αλλά κανένας καλλιτέχνης δεν έβγαλε σε μια νύχτα κανένα έργο της τέχνης του! Ποιά είναι η τέχνη μου? Δεν είναι η γλώσσα, η σύνταξη ή οι λέξεις! Είναι  η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!


 

 Ζ - Έτος εκλογών στην ΕΛΟΚ το 2024 και ακονίζει τα νύχια του ο Κλακαδόρος Δικολάβος Σπύρος Δρακόπουλος ξύνοντας τη ράχη του ... στη γκλίτσα του Τσοπάνη!  (Ενότητες)

 

Στις 20/1/2024 έγραψα ένα σχόλιο με θέμα τον Σπύρο Δρακόπουλο στο λογαριασμό του Μάριου Σιταρά στο Facebook και αυτοί από το Facebook όχι μόνο μου το κατέβασαν με το αιτιολογικό ότι κάποιον παρενόχλησα (αριστερά), αλλά και με απείλησαν με κλείσιμο του λογαριασμού μου! Μόνον ένας μπορούσε να κάνει τέτοια καταγγελία ως παρενοχλούμενος: ο Σπύρος Δρακόπουλος! Μια τέτοια καταγγελία ειδικά από τον Σπύρο Δρακόπουλο, ο οποίος έχει μετατρέψει το Facebook σε αλητεία αποδεικνύει όχι μόνο το πόσο φασίστας είναι σχετικά με την ελευθερία της έκφρασης και τα δικαιώματα των άλλων, αλλά και πόσο ύπουλα ενεργεί έναντι των συνομιλητών του!

Δεν θυμάμαι τι είχα γράψει ακριβώς σε εκείνο το σχόλιο, αλλά θα προσπαθήσω να το προσεγγίσω στα επόμενα:

 

Είχα γράψει περίπου: { Το 2016 βγήκε ένα έργο με πρωταγωνιστές τον καταπληκτικό Τζέιμς Μάκαβοϊ και την επίσης εξαίρετη Άνια Τέιλορ Τζόι με τίτλο "SPLIT" (Ο Διχασμένος) και με θέμα τις διαφορετικές προσωπικότητες, που μπορεί να κρύβονται στην ψυχολογία ενός ατόμου! Ο πρωταγωνιστής του έργου ήταν ψυχολογικά ένα πολυ-διχασμένο σε 23 προσωπικότητες άτομο κατά τη διάγνωση της ψυχολόγου, που τον παρακολουθούσε, και φυσικά όταν κυριευόταν από κάποια από αυτές ξεχνούσε όλες τις άλλες! Ήσυχος και πειθήνιος σε μερικές από αυτές, ανέπτυσσε παραβατικές έως εγκληματικές δραστηριότητες απαγωγών και ομηρίας έως και φόνου υπό την επήρεια άλλων! Η συμπρωταγωνίστριά του ήταν ένα από τα κορίτσια που είχε απαγάγει και φυλακίσει σε ειδικά διαμορφωμένο υπόγειο σπήλαιο! Τέλος, φυσικά ένα από τα θύματά του ήταν η ίδια η ... ψυχολόγος του!

Τέτοιες ψυχολογικές καταστάσεις πολυπρόσωπων "Εγώ" ήταν γνωστές από την αρχαιότητα και για όσους τις υποκρίνονται ψευδώς για να εκμεταλλεύονται τυχόν διαφορετικές ελευθερίες ή άλλα, συνηθίζεται το ρητό "Όταν έχεις δύο πρόσωπα, κάποτε ξεχνάς πιο είναι το αληθινό!" }

Και κατέληγα:  { Ο Σπύρος Δρακόπουλος θα ήταν ένας πολύ χρήσιμος παράγοντας στο καράτε, αν κατάφερνε να τιθασεύσει τα ελαττώματά του και αν δεν διαστρέβλωνε την αλήθεια πάντα κατά το περίεργο προσωπικό του συμφέρον! }

 

Ο Σπύρος Δρακόπουλος κατά τα έτη της ενασχόλησής του με το καράτε, την ΕΛΟΚ και τους ανθρώπους τους δεν υπήρξε ποτέ πραγματικός άνθρωπος του καράτε, ούτε τεχνικός, ούτε διοικητικός, αλλά τι υπήρξε? Υπήρξε και υπάρχει ως μια ιδιόμορφη προσωπικότητα, που παίζει ένα πολύ περίεργο ρόλο! Έχοντας μηδενικό προσωπικό έρεισμα στο καράτε και την ΕΛΟΚ κολλάει συνεχώς σε "κάποιους" (Γιώργος Γερόλυμπος, Θύμιος Περσίδης, Ηλίας Χρήστου, Γιάννης Δρίβας, Τάσος Πανουσόπουλος, Δημήτρης Καραστάθης, Κώστας Μητρόπουλος, Θανάσης Φυλακτός, Δημήτρης Καζακέας, Γιώργος Μπίκας, Γιώργος Κοσμίδης, Θεόδωρος Σιετής, Σπύρος Κλαδάς, και πολλούς άλλους!), που έχουν ουσιαστικό έρεισμα και θέση στην ΕΛΟΚ, αντλεί ύποστήριξη, δύναμη και εξουσία από αυτούς και εμφανίζεται ως ... Βεζύρης στη θέση του Βεζύρη προσπαθώντας σε μόνιμη βάση να συντηρείται ως σημαίνον πρόσωπο της επικαιρότητας στο χώρο του καράτε!!!

Αφενός, κάποτε ήταν κολλητός του Γερόλυμπου μέχρι να του εμπιστεύθηκε ο δεύτερος ακόμα και την Εφορευτική Επιτροπή στις εκλογές της ΕΛΟΚ του 2012, ενώ στη συνέχεια δήθεν τον «πρόδωσε» ως μάρτυρας υπέρ του Περσίδη στα δικαστήρια, όπου όμως αποδείχθηκε κατάσκοπος του Γερόλυμπου εις βάρος του Περσίδη εξυπηρετώντας τον Γερόλυμπο! Όταν, βέβαια, είδε ότι δεν βγάζει τίποτα από τον Περσίδη ξαναγύρισε στον Γερόλυμπο!

Αφετέρου, κάποτε το έπαιζε "αγανακτισμένος γονιός" κατά Γερόλυμπου με δήθεν διογκωμένο γονεϊκό συναίσθημα καταγγέλλοντας τις τότε διοικήσεις σε ΓΓΑ, Εφορίες και αλλού, καγια να μεταλλαχθεί στη συνέχεια "εμπλεκόμενο με όλα δικολάβο" με τις ειδικές του νομικίστικες γνώσεις, που παρέσυραν πολλούς σε άχρηστες δικαστικές περιιπέτειες από τις οποίες δήθεν μόνο αυτός θα τους έσωζε ως μόνιμος "επαγγελματίας μάρτυρας"!!!

Χωρίς την ανάλογη «ικανοποίηση» από τον Γερόλυμπο κόλλησε δεξί χέρι στους αντιπάλους τού Γερόλυμπου, το ΚΙΜΕ, από τις εκλογές του 2016 και ως υποστηρικτής-συντονιστής στη συνέχεια των τελικά προέδρου Σιετή και νομικού συμβούλου Κλαδά σε όλες τις δικαστικές συγκρούσεις με τις παρατάξεις του Γερόλυμπου και τους βοήθησε "αποτελεσματικά" κατεβάζοντας όλα τα αποδεικτικά έγγραφα του Περσίδη κατά Γερόλυμπου από το ίντερνετ και παρουσιάζοντάς τα για δικά του!

Βγήκε το ΚΙΜΕ στις εκλογές της 29/5/2021 και δεν τον ικανοποίησε τον Σπύρο Δρακόπουλο, κοινώς τον ... "σούταρε", με αποτέλεσμα να στραφεί εναντίον του μέχρι τώρα, δηλαδή τις επερχόμενες εκλογές του 2024, που ξανακολλάει και πάλι δίπλα στους Σιετή-Μητρόπουλο-Φυλακτό-Κλαδά και λοιπούς ως προικισμένος κλακαδόρος, διότι ακόμα μεμονωμένα έχει τη γνωστή μηδενική αξία!!!

 

Μιλάμε για την ... Θεά της ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ!!! Διότι στην περίπτωσή του Σπύρου Δρακόπουλου δεν πρόκειται για ψυχική νόσο, αλλά για καραμπινάτη και θεϊκή κακοήθεια!!!

 

Θέλοντας να αποκτά έστω και μια εικονική βαρύτητα ως άτομο, ενώ στην πραγματικότητα είναι μόνος του, χρησιμοποιεί το Facebook εμφανιζόμενος με πολλές προσωπικότητες και παριστάνοντας ότι είναι ... ολόκληρη παράταξη για να ενισχύει τις απόψεις του ή να υποστηρίζει τους κατά καιρούς ... συμπαθείς του! Γι αυτό το σκοπό έχει δημιουργήσει κατά καιρούς 10-20 δικά του ψεύτικα προφίλ, αλλά και έχει καταφέρει να κουμαντάρει 10-20 προφίλ ηλίθιων και αγράμματων μέσα από το καράτε, που τους έχει πείσει να του δώσουν τους κωδικούς τους, ώστε να γράφει στο Facebook με νομικίστικη γλώσσα δήθεν ως ... πλήθος που τον υποστηρίζει!!! Πιο ηλίθια πράξη από αυτή δεν έχω δει στο διαδίκτυο! Μια Μαϊμού να υποκρίνεται ότι είναι ... πολλές Μαϊμούδες!

Για παράδειγμα, έχει δημιουργήσει κατά καιρούς από το 2012 τα προφίλ:  Σπύρος Χρήστου, Spiros Achristou, Εβελίνα Τσαρούχα (κάτω αριστερά), Kanena Eleos, Lakis Takis, Καράτε Νέα Κίνηση (τώρα) και πολλά άλλα!

Επίσης είχε και έχει πείσει πολλά βούρλα (που γενικά δεν ξέρουν να γράφουν ή κατά καιρούς συμφωνούν με κείμενά του!) να του εμπιστευτούν τους κωδικούς τους στο Facebook, ώστε "να γράφει τα κείμενά του με το δικό τους προφίλ", όπως τους: Bob Oraiopoulos, Kirloglou Tilemachos, Stergios Tzilias, Stavros Stayrianidis, Giannis Parastatidis, George Tzanos, Θεόδωρος Αθανασόπουλος, Κώστας Παπαδόπουλος, Ntinos Dellas, Γιώργος Κοσμίδης, Τάσος Πανουσόπουλος, Γιώργος Μπίκας, Φραντζέσκα Στρατούλη και πολλούς άλλους!

Τέτοιες καταστάσεις οι αρχαίοι ημών πρόγονοι τις είχαν θεοποιήσει στο πρόσωπο του Θεού Ιανού (φωτό δεξιά!)

Τέλος και μοιραία, πάσχει από τη σοβαρή ασθένεια να ... μιλάει πολλές φορές μόνος του με τα διάφορα προφίλ, που έχει στα χέρια του, αλλάζοντας απόψεις, υποστηρίζοντας όποιους κατά καιρούς θέλει, βρίζοντας όσους εκείνος κατά καιρούς δεν χωνεύει και ακόμα χειροκροτώντας με 2-3 προφίλ ... τα δικά του λεγόμενα σε άλλο δικό του προφίλ, κάτι που το βλέπουν όλοι! Έτσι, συντηρεί για τα Πρόβατα την επικαιρότητα στο πρόσωπό του, αφού δεν τον βλέπει σε άλλη διάσταση ή έκφραση του καράτε κανένας!

Τελευταία, 31/1/2024, γράφει τα κείμενά του στο λογαριασμό του και στο λογαριασμό του Γιάννη Παραστατίδη για θέματα της ΕΛΟΚ προεκλογικά και μη προβάλλοντας φωτογραφίες του Γιάννη Παραστατίδη από την ... καθημερινή του ζωή!

Σε όλα, όμως, τα fake profile είναι αυταπόδεικτα ο ίδιος ο Σπύρος Δρακόπουλος, διότι ποτέ δεν μπόρεσε να απαλλαγεί από την ιδιόμορφη γλώσσα με την οποία γράφει, τη συγκεκριμένη νοοτροπία, που συνοδεύει τα γραπτά του, αλλά και το ... βρισίδι που ρίχνει σε όσους δεν χωνεύει, ενώ τα κείμενά του είναι διάχυτα στους λογαριασμούς των άλλων!

Παραδείγματα: το κείμενο της άνω αριστερής εικόνας (με κλικ) δεν είναι του Σταυριανίδη, αλλά του Δρακόπουλου, ενώ το χθεσινό του δημοσίευμα της άνω δεξιάς εικόνας (με κλικ) με ψευδώνυμο "Καράτε Νέα Κίνηση" είναι πάλι του Δρακόπουλου και στοχοποιεί ξεδιάντροπα και ύπουλα τον Μάριο Σιταρά!

 

Το ίδιο έκανε και με εμένα με την ύπουλη καταγγελία του στο Facebook! Αλλά εγώ έχω πού να γράψω και γράφω!

Και όχι μόνο γράφω, αλλά θυμίζω στη συνέχεια και όσα είχα γράψει κατά καιρούς στο παρελθόν για το ίδιο άτομο, διότι τέτοιες βρωμιές πρέπει να πάψουν να βρωμίζουν το διαδίκτυο και τον αθλητισμό!

 

2/4/2017 - Οι Παπαριές του Karate News! 30/3/17-Βλέπε το Βίντεο! 20/3/17-Οι Ανίκανοι και Άχρηστοι: Διοίκηση και Αντιπολίτευση της ΕΛΟΚ, Διευθυντικό, Υπαλληλικό και Πολιτικό προσωπικό της ΓΓΑ, Κοντονής, Συναδινός, Βασιλειάδης και παρελθόντες!!! Βίντεο!

9/10/2017 - Οι Οχετοί Δρακόπουλου και Φυλακτού βρήκαν διέξοδο στο κατινίστικο Facebook!  Βίντεο!

19/4/18-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ράδιο Αρβύλα οι Εκλογές της ΕΛΟΚ την 21/4/2018!  ΒΙΝΤΕΟ

5/10/20-Πάλι Σπύρος Δρακόπουλος και στο βάθος ο κλακαδόρος Αναστάσιος Μάνεσης!

31/12/2020 - Η απόλυτη ξεφτίλα του 11μελούς ΔΣ/ΕΛΟΚ: Τρεις Σχετικοί, δύο Γλάστρες, ένας Κατάσκοπος και ο Επίτιμος πάντα μέσα! Η επιστολή Εσπίνος και οι οικονομικές ενισχύσεις των σωματείων!

20/1/2021 - Νέα μέλη ΔΣ/ΕΛΟΚ, Πρωταθλητές και Νταν, Εβελίνα Τσαρούχα, Αυγενάκης και εκλογές ομοσπονδιών, Μπεκατώρου και Covid-19!

 

Και επειδή πάντα μαζί με μια ... φριτέζα δίνουν και ... το καπάκι δώρο, δώρο για τον κύριο Δρακόπουλο θα δίνουμε στο εξής και την κολλητή στήριξη της σημερινής διοίκησης της ΕΛΟΚ, ώστε να τον σουτάρουν μια κι έξω και από εκεί! Άλλωστε ως δικό τους εργαλείο ενεργούσε και ενεργεί!

 

Από τους Τρεις Κουκουλοφόρους ο Α-Σιετής είναι όλα τα λεφτά, διότι με αυτόν έκλεισε τον κύκλο του το ελληνικό καράτε "Από τον Θεόδωρο Μεγαρίτη στον Θεόδωρο Σιετή"! Ο Μητρόπουλος είναι ο γεωπόνος ... βιολογικής ... κουτοχορτίνης (ειδικό αναβολικό!) για τα εγγεγραμμένα Πρόβατα στο Μητρώο, που ψηφίζουν στις εκλογές! Ακολουθούν ο Μάγος MLM Οικονομολόγος Φυλακτός που τραβάει τους ... Προϋπολογισμούς από το μανίκι, ο Τυφλά Υπογράφων ως Ελεγκτική Επιτροπή Σταυροπιερράκος, ο Legal Bodyguard Σύμβουλος του Προέδρου κ. Κλαδάς (όπως οι special agents των αμερικανών προέδρων, που τρώνε τις σφαίρες για χάρη τους!) και τέλος η Χουχού από τον ... Γέρακα Σπύρος Δρακόπουλος! (Μη γελάτε! Είναι και αυτό ένα από τα υπόψη ψευδώνυμα για το Facebook!) Από κοινωνική υποχρέωση, προσθέσαμε και την ... Βασίλω την Πρώτη, διότι χωρίς αυτήν, ποιός θα σέρνει το χορό στις λαμογιές της κάθε διοίκησης Γερόλυμπου, Σιετή και άλλων???

Αυτούς τους αθλητικούς εγκληματίες της ΕΛΟΚ υποθάλπει η ΓΓΑ!

 

Ζητώ συγνώμη, που κάθε τόσο προσθέτω και κάποιες πινελιές στα κείμενά μου, αλλά κανένας καλλιτέχνης δεν έβγαλε σε μια νύχτα κανένα έργο της τέχνης του! Ποιά είναι η τέχνη μου? Δεν είναι η γλώσσα, η σύνταξη ή οι λέξεις! Είναι  η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

 

 Η - 29/1/2024 - Το παράνομο Πρακτικό του ΔΣ/ΕΛΟΚ με ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ ... κανείς δεν ξέρει πότε!  (Ενότητες)

 

Το παράνομο Πρακτικό του ΔΣ/ΕΛΟΚ της 29/1/24 με ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ ???????????

 

Το ίδιο Πρακτικό σε συμπυκνωμένη μορφή και το αναλύουμε σε εικόνες στη συνέχεια:

 

Βγήκαν τα μαχαίρια στην ΕΛΟΚ και φουλάρουνε τις μηχανές για τις εκλογές!

Επάνω τα τυπικά με φανερές ψυχρότητες μεταξύ των μελών του ΔΣ!

 

Μα πού πάτε κυρία Καραμήτρου χωρίς να γνωρίζετε το καταστατικό? Δεν βρέθηκε κάποιος να σας μιλήσει γι' αυτό?

Θα μου πείτε ότι και όλοι οι άλλοι γνώριζαν για την προπονητική ιδιότητα του Περικλή Κανέλλη και έκαναν το παγώνι δυόμισι χρόνια! Θα σας έλεγα ότι όλοι οι άλλοι είναι Καραλαμόγια, ιδιότητα η οποία αν δεν σε χαρακτηρίζει, τότε δεν κάνεις για το ΔΣ της ΕΛΟΚ!

 

Και μερικοί από αυτούς είναι Αρχί-Καρά-Λαμόγια και με την ... φίρμα στην ... ούγια!

 

7.600€  στον Γαβριήλ Σκοπελίτη !!!   48.000 € στην Cosmorama ???? Όλα πληρώνονται χωρίς ποτέ να γίνεται κανένας έλεγχος!!!

 

Το τέρας της ψηφοθηρίας σρο προσκήνιο: Βγήκαν τα μαχαίρια και ξεφορτώνονται τους ανεπιθύμητους, ενώ δίνουν κενούς τίτλους στους ψηφοφόρους τους και κρατούν ομήρους τους προπονητές της Σχολής Προπονητών! Παλιές τεχνικές!!!

 

Το ότι ζητήσατε από τους κ. Σιταρά και κα Θεοδώρου και σας πλήρωσαν 720 € δικαστικά έξοδα δείχνει για ακόμα μια φορά τη τόσο μεγάλη μικρότητά σας, ώστε να το περνάτε και στα Πρακτικά! Από εμένα κανένας από τους αντιδίκους μου δεν μου ζήτησε να του πληρώσω τα δικαστικά έξοδα, όταν έχανα, πράγμα που σημαίνει ότι η ηθική δικαίωση τού έφτανε! Όσον αφορά στις αποφάσεις των δικαστών, θυμίζω ότι το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο με δικαίωσε και τις ανέτρεψα!

Ο Νομικός Σύμβουλος στρίμωξε τοπικά και χρονικά τον νομικά αδύναμο Σιαψάλη, που δεν ήξερε από πού να ξεφύγει και έφαγε τη γλώσσα του! Απαράδεκτα πράγματα!!!

 

Τελικά, όλα αυτά τα χρόνια αγωνιζόμουν εναντίον του Γερόλυμπου επειδή πίστευα ότι για κάποιους αγωνιζόμουν! Έπρεπε να τους δω κι αυτούς να διοικούν για να καταλάβω ότι έχασα τα χρόνια μου! Οι χειρότεροι χαρακτήρες έχετε μαζευτεί στο καράτε της ΕΛΟΚ!!! Τι δουλειά έχω εγώ εδώ???

 

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Η επιτυχής κατάληξη των δικαστικών υποθέσεων του Θύμιου Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονταν τότε στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτετο το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

 Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .