karate.gr:  karate.gr: 14 - ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub,  

Πρώτη Δημοσίευση:  9/3/2023. Τελευταία ενημέρωση 27/3/2023. / Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20€/y!

Αρχική,      Επικαιρότητα,      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


 28/2/2023 - Οι Ανίκανοι και Άχρηστοι Πολιτικοί και η Πολιτική Αναλγησία τους είναι υπεύθυνοι για το Δυστύχημα των Τρένων στα Τέμπη, όπως και για κάθε τραγωδία της χώρας μας!!!

 

 Δύο Πρακτικά ΔΣ με καθυστέρηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ!

 Φασιστική Επικαιροποίηση των Κανονισμών απο τη Συμμορία!

 Η Απολογιστική ΓΣ της ΕΛΟΚ με Μαϊμού Έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής!

 Πανελλήνιοι Παίδων-Κορασίδων. Πανευρωπαϊκοί Ανδρών-Γυναικών!  Οικτρή αποτυχία!

 

 Επί δεκαετίες το τρίπτυχο Πολιτική Σκοπιμότητα, Πολιτική Αδιαφορία και Πολιτική Αναλγησία αποδεικνύονται στην καθημερινότητα από τις διαχρονικές τραγικές αποτυχίες της Διοίκησης! Το ίδιο αποδεικνύουν και οι καταδίκες της Ελλάδας σε πληθώρα υποθέσεων από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την Μη Εφαρμογή των Αποφάσεων των Εθνικών Δικαστηρίων, ακριβώς όπως γίνεται επί 25 χρόνια για την ΠΟΠΚ και το Παραδοσιακό Καράτε από την ΓΓΑ!!!


 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

Από την 1/3/2023 καταγγέλλονται αναδρομικά από την 29/5/2021 όλες οι παρανομίες του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΟΚ σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες με emails!

 Από 30/1/1995 - Η ΠΟΠΚ είναι η αποκλειστικά αρμόδια και υπεύθυνη για τα παραδοσιακά στιλ καράτε στην Ελλάδα με τελεσίδικες και αμετάκλητες αποφάσεις Δικαστηρίων:

1996 - Απόφαση Πρωτοδικείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2000 - Απόφαση Εφετείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2003 - Απόφαση Αρείου Πάγου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε τα επόμενα τέσσερα άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου.

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ!

1/2/22-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ!

12/6/22-Οι Απατεώνες … Φαραώ του Καράτε και οι Πυραμίδες των Ψευτο-Ντάν!

Ε ν ό τ η τ ε ς (με κλικ)

 Α - 29/1/2023 - Ανάλυση του παράνομου Πρακτικού της ΕΛΟΚ με καθυστερημένη ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 1/3/2023!

 Β - 20/2/2023 - Ανάλυση του παράνομου Πρακτικού της ΕΛΟΚ με καθυστερημένη ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 1/3/2023!

 Γ - 12/3/2023 - Η ΓΣ Απολογισμού-Μαϊμού της ΕΛΟΚ! Θέματα, Συμμετέχοντες Ελεγκτική Επιτροπή-Μαϊμού και Ορκωτοί Λογιστές-Μαϊμούδες!

Δ - 18-19/3/2023 - Πανελλήνιοι Παίδων-Κορασίδων στο ΟΑΚΑ!

Ε - 22-26/3/2023 - Πανευρωπαϊκοί Ανδρών-Γυναικών στην Γκουανταλαχάρα!  Οικτρή αποτυχία!

 M A K I W A R A .

 28/2/2023 - Το Δυστύχημα των Τρένων στα Τέμπη και η Πολιτική Αναλγησία!!!

 

 

 Α - 29/1/2023 - Ανάλυση του παράνομου Πρακτικού της ΕΛΟΚ με καθυστερημένη ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 1/3/2023!  (Ενότητες)

 

Το Πρακτικό του ΔΣ/ΕΛΟΚ της 29/1/2023 με κλικ εδώ! Τονίζουμε για ακόμα μια φορά ότι το περιεχόμενο κάθε Πρακτικού ΔΣ ή/και ΓΣ της ΕΛΟΚ νομιμοποιείται άμεσα με την ανάρτησή του στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και ΠΟΤΕ πριν από αυτήν, διότι κάθε εφαρμογή του πριν από την ανάρτησή του στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ είναι παράνομη! Και συνεχίζουμε με την ανάλυση των άρθρων του!

 

Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης ξεχωρίζουν αυτά του καταλόγου των ψηφοφόρων για την ΓΣ, της Έγκρισης των επικαιροποιημένων Κανονισμών και των Εγκρίσεων Πληρωμών.

Αναφέρονται στη Γενική Συνέλευση της 12/3/2023 την οποία αναλύουμε στην Ενότητα Γ πιο κάτω, για την οποία και αφήνουμε τους πίνακες συμμετεχόντων του παρόντος Πρακτικού για μετά την επίκύρωσή τους από τη ΓΓΑ!

 

Μια επικαιροποίηση, που γίνεται αδικαιολόγητα πολύ κοντά στην προηγούμενη! Επομένως, ή έκαναν τα μισά λάθος ή την χρεώνουν διπλά!!!

 

Σύγκρουση Συμφερόντων για τους διαιτττές??? Τώρα το θυμηθήκατε??? Η ΕΛΟΚ λειτουργεί από το 1986 επί 37 χρόνια! Τώρα το θυμηθήκατε??? Και μέχρι σήμερα τι γινόταν??? Έδιναν οι ... Κραββαρίτιδες και οι Κανέλληδες τις νίκες σε όποιον αθλητή ήθελε ο Γερόλυμπος μέχρι πρόπερσι και από πρόπερσι σε όποιον θέλουν οι ίδιοι??? Όλοι οι Διαιτητές? Δηλαδή το αφήνεται όλο στα χέρια της ΚΕΔ???  Το πιο "μαύρο" όνομα το βάλατε Πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας??? Και για όλους τους άλλους εκτός των διαιτητών τι γίνεται??? Ο Α-Σιετής έχει Σύγκρουση Συμφερόντων? Ο Χρήστου? Ο Σταυριανίδης? Ο Φυλακτός? Ο Διεθυντής Αγώνων Κώστας Παπαδόπουλος???

 

Επικαιροποιήθηκε και το αγωνιστικό ημερολόγιο! (πάνω και κάτω)

 

Βλέπω ζεσταματάκι με μια "έγκριση" για να δικαιολογήσουν τα "Πειθαρχικά" που έρχονται για τις "μη εγκρίσεις"! Μαλακίες! Το σωματείο είναι αυτόνομο να διοργανώνει ό,τι θέλει χωρίς την έγκριση της ομοσπονδίας και έξω από τις αρμοδιότητές της με απόλυτα δική του ευθύνη! Μπορεί να κάνει αγώνες μέσα στο γυμναστήριό του? Φυσικά και μπορεί! Αφού μπορεί αυτό, τότε μπορεί να τους κάνει και στο στάδιο της γειτονιάς! Μπορεί να διαφημίζεται ελεύθερα ότι είναι μέλος της ΕΛΟΚ και της WKF? Φυσικά και μπορεί! Πρέπει να διευκρινιστεί από πριν ένα-ένα τι επιτρέπεται και τι όχι!!!

 

Βρε ηλίθιοι, στη Σχολή Προπονητών του 2014 τι έγινε? Δεν κόπηκαν 32 "αντιφρονούντες" από τον Γερόλυμπο, την Ποντίδα, τον Μπουλούμπαση, την ΕΛΟΚ, ενώ ταυτόχρονα εσείς οι ίδιοι περάσατε τα παιδιά σας υποταγμένοι στα τέσσερα στον Γερόλυμπο??? Με τέτοια μαύρη ιστορία για την ΕΛΟΚ με τι μούτρα προσβάλεστε δήθεν???

 Β - 20/2/2023 - Ανάλυση του παράνομου Πρακτικού της ΕΛΟΚ με καθυστερημένη ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 1/3/2023!  (Ενότητες)

 

Το Πρακτικό του ΔΣ/ΕΛΟΚ της 20/2/2023 με κλικ εδώ! Τονίζουμε για ακόμα μια φορά ότι το περιεχόμενο κάθε Πρακτικού ΔΣ ή/και ΓΣ της ΕΛΟΚ νομιμοποιείται άμεσα με την ανάρτησή του στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και ΠΟΤΕ πριν από αυτήν, διότι κάθε εφαρμογή του πριν από την ανάρτησή του στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ είναι παράνομη! Και συνεχίζουμε με την ανάλυση των άρθρων του!

Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης ξεχωρίζουν οι παράνομες εγκρίσεις της παράνομης Εκτελεστικής Επιτροπής από τους μαφιόζους του ΔΣ, Εγκρίσεις Πληρωμών για να κοιμάται ήσυχος ο Φυλακτός καθώς και οι φασιστικές ορέξεις των μαφιόζων για την εξουσία τους επί των συλλόγων!!!

 

 

Και τα όργανα αρχίζουν με ... τους Ντον Κορλεόνε εν δράσει για τις πάντα κρυφές αποφάσεις τους!

Δεν αναφέρονται οι αποφάσεις, δεν αναρτώνται στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, αποκρύπτονται επιμελώς από τους μαφιόζους, κοιμούνται με τα τσαρούχια στη ΓΓΑ!

 

 Η Εκτελεστική Επιτροπή του 2022.

 

 Η πλειοψηφία στο ΔΣ: Τρεις ... Ντον Κορλεόνε και οκτώ ... Γλάστρες! Ξέχασα! Και ο ... Μεσανυχτάκης, που έφερε τη ... Δημοκρατία στον Αθλητισμό! .

 

Οι "εθελοντές", που παρέχουν ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ τις υπηρεσίες τους, τι σόι "εθελοντές" είναι? Πρόκειται για τη μόνιμη απάτη του Προέδρου Θοδωρή Α-Σιετή και του Ταμία Θανάση Φυλακτού: Πληρώνουν δήθεν έξοδα στους συλλόγους για να τα δώσουν εκείνοι στους διαιτητές τους και έτσι κλέβουν όλοι μαζί από το Κράτος τις νόμιμες φορολογίες των διαιτητών και τις νόμιμες ασφαλίσεις τους, οι οποίες τελευταίες έχουν πρόστιμα 10.500 € το κεφάλι!!!

Κάποτε, όταν ήμασταν ακόμα νέοι, ένας κολλητός μου είχε μια γκόμενα 14 χρόνια μικρότερή του από οικονομικά καλή οικογένεια, η οποία ως φοιτήτρια το έπαιζε "κομμουνίστρια δημοκράτις" του ΚΚΕ ατημέλητη, με σχισμένα ρούχα, ψιλοτατουάζ, κρίκους στη μύτη, πορείες και καταλήψεις!!! Κύλησαν 3-4 χρόνια και παντρεύτηκαν! Μετά το γάμο ήρθε και η μεγάλη αλλαγή: το κοριτσάκι έβγαλε τα τατουάζ, φόρεσε "Γκούτσι" και "Πράντα" τελευταία λέξη της μόδας και κρέμασε πάνω της σκουλαρίκια, περιδέραια, δαχτυλίδια και άλλα διάφορα κρεματζούλια χρυσαφικά και διαμαντικά! Ο "κομμουνισμός των φτωχών" ξεχάστηκε!

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με το παλιό "προβεβλημένο" δημοκρατικό ΚΙΜΕ! Πρωτοεμφανίστηκε με έμβλημα την "επανάσταση της Δημοκρατίας" και το κάθε βλήμα τους πίστεψε (κι εγώ μαζί!)! Από τις εκλογές της 29/5/2021, όμως, άλλαξε προς το "φασιστικότερον"! Οι Σιετής-Χρήστου-Φυλακτός-Μητρόπουλος και λοιποί από "δημοκράτες του KARATE" έγιναν "τούρμπο-φασίστες του KERATA"!!! Δεν είναι τίποτα παρά ένας ... απλός αναγραμματισμός! Αυτά που ως διοικούμενοι θεωρούσαν αναφαίρετο δικαίωμα, τώρα ως διοικούντες τα στέλνουν στο Πειθαρχικό!!!

Για του λόγου το αληθές σας θυμίζω τα άρθρα μου για τους δύο Βαλκανικούς, που πήγαν οι τότε "δημοκράτες" (μαζί κι εγώ!) και σήμερα "τούρμπο-φασίστες" χωρίς την έγκριση της ΕΛΟΚ!!! Θυμίζω ότι το "Karate-News" ήταν και είναι του "νεο-φασίστα" Ηλία Χρήστου!

 

9/6/2014 - Βαλκανικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων 2014 στην Κωνσταντινούπολη. Μέρος Α: Η Προκήρυξη.

18/6/2014 - Βαλκανικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων 2014 στην Κωνσταντινούπολη. Μέρος Β: Η Συμμετοχή.

30/6/2014 - Βαλκανικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων 2014 στην Κωνσταντινούπολη. Μέρος Γ: Ο Απόηχος.

9/1/2015 - Η Συμμετοχή Ελλήνων Αθλητών στους Βαλκανικούς χωρίς την Έγκριση της ΕΛΟΚ!   3/1/2015 - Και ένα αντιπροσωπευτικό και ωραίο άρθρο  από το Karate-News στο Facebook!

10/1/2015 - 15o Βαλκανικό Πρωτάθλημα Νέων-Εφήβων 2014 & 4ο Κύπελλο για Κάτω των 21 στη Σόφια!  Βίντεο 4!

 

 Η "τούρμπο-φασίστες" της Εκτελεστικής Επιτροπής και ιδιαίτερα ο Ηλίας Χρήστου για να μην ξεχνάμε και τις φάτσες τους!

 

 Καλά, εσύ εισπράττεις αυτά που έκανες!!! Καλή χώνεψη!!! .

Αλλά δεν παύει να αποτελεί καραμπινάτη παρανομία της Διοίκησης και του Νομικού Συμβούλου μαζί! Έχετε γίνει "Γερόλυμποι"!!! Είτε Α-Σιετή με Κλαδά έχουμε είτε Γερόλυμπο με Μπαλασόπουλο ένα και το αυτό είναι!!! Το ίδιο κάνουν και με την ΠΟΠΚ: "Εμείς θα κλέβουμε τα Νταν και εσύ τράβα στα δικαστήρια να ξαναδικάσεις το δεδικασμένο"!

 Γ - 12/3/2023 - Η ΓΣ Απολογισμού-Μαϊμού της ΕΛΟΚ! Θέματα, Συμμετέχοντες Ελεγκτική Επιτροπή-Μαϊμού και Ορκωτοί Λογιστές-Μαϊμούδες!  (Ενότητες)

 

Εδώ γίνεται της ... ΕΛΟΚ το ... ΖΟΟΜάρισμα!

Ακολουθεί η Ανάλυση της Γενικής Συνέλευσης σε πρώτη φάση και θα την συνεχίσουμε όταν αναρτηθεί στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ το Πρακτικό της από τις Μαϊμούδες του Καράτε!!!

Εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι η διενέργεια της ΓΣ με το σύστημα του διαδικτυακού ΖΟΟΜ αποτελεί παρανομία καραμπινάτη, διότι εφόσον οι αγώνες της ΕΛΟΚ γίνονται με "φυσική παρουσία" (πώς αλλιώς?) έτσι και η κάθε συνεδρίαση δια του διαδικτύου παραβαίνει τις βασικές διατάξεις της "φυσικής παρουσίας και αντικειμενικότητας στα λεγόμενα και ψηφιζόμενα, στη διατύπωση και τις ανταλλαγές απόψεων, στην απόκρυψη βασικών στοιχείων και στον επηρεασμό των αντιλήψεων"!!! Η δικτυακή συνεδρίαση στην πλατφόρμα του ΖΟΟΜ αποτελεί κραυγαλέα χειραγώγηση των αντιπροσώπων των συλλόγων από τη μαφιόζικη διοίκηση!

Στην επερχόμενη ΓΣ δικαίωμα ψήφου έχουν τα επόμενα 91 σωματεία, όπως δημοσιεύτηκαν από την ΕΛΟΚ στον Επικυρωμένο Πίνακα από τη ΓΓΑ!

Στον ηλίθιο αυτόν Πίνακα των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ, όπως παρουσιάζεται στο δυσανάγνωστο PDF με τίτλους στηλών τους επόμενους:

Όπως ήδη έχουμε γράψει και για τον παρόμοιο Πίνακα προηγούμενης ΓΣ χωρίς να έχει διορθωθεί τίποτα:

 

Για τις οκτώ στήλες στο πεδίο του Πϊνακα από την ΕΛΟΚ:

Οι στήλες Α, Β και Γ είναι χρήσιμες και απαραίτητες.

Στη στήλη Δ σημειώνεται η κτήση της Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης (ΕΑΑ) του κάθε σωματείου από τη ΓΓΑ, λες και χρειαζόμαστε την ΓΓΑ να μας αναγνωρίσει ότι μπορούμε να κάνουμε αθλητισμό ή όχι! Πρόκειται για το γνωστό νταβαντζιλίκι του Κράτους με το οποιο μας δίνει ψίχουλα από αυτά που του πληρώνουμε για να μας χειραγωγεί τη ζωή μας! Ακόμα και σε αυτό το νταβαντζιλίκι υπάρχουν τρεις εκδοχές κτήσης της ΕΑΑ: "με βεβαίωση", "με απόφαση" και "λογίζεται"! Οι τρεις αυτές εκδοχές και όχι μία και καλή με άνα απλό  "ΝΑΙ" αποδεικνύουν το πόσο άχρηστη είναι η ΓΓΑ, ώστε να μην έχει ακόμα βάλει σε μια τάξη τα συρτάρια της και τους φακέλους της!

Ηλίθιοι των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ σας το έχουμε ξαναγράψει: ο τίτλος της στήλης Ε πάει στην Ζ και της στήλης Ζ πάει στην Ε! Βγάλτε τα ... τσαρούχια να κοιμηθείτε πιο άνετα!

Οι στήλες Η και Θ είναι απαραίτητες!

Για τις τρεις στήλες στο πεδίο του Πϊνακα από την ΓΓΑ:

Η στήλη Ι με τις επωνυμίες των σωματείων είναι τελείως άχρηστη, αλλά γράφεται από την ΓΓΑ, επειδή δεν ταυτίζονται ακριβώς στο κάθε γράμμα οι επωνυμίες των σωματείων! Δύο χρόνια τώρα οι ΕΛΟΚ και ΓΓΑ δεν έχουν ταιριάξει τους τίτλους των σωματείων παρ' όλο που έχουν τα ίδια καταστατικά τους στα χέρια τους! Μιλάμε για ηλίθιους!

Και η στήλη Κ έρχεται να επιβεβαιώσει αν αυτές οι επωνυμίες των σωματείων ταυτίζονται ή όχι!!! Δηλαδή, προτιμούν να σέρνουν ένα κουτσό Πίνακα σε κάθε ΓΣ παρά να τον διορθώσουν για πάντα!

Τέλος, η στήλη Λ επιβεβαιώνει την Θ και προφανώς είναι άχρηστη!

Συμπέρασμα: Η ΕΑΑ στη στήλη Δ πρέπει να οριστικοποιηθεί σε μία έκφραση και όχι τρεις, οι στήλες Ε και Ζ να αλλάξουν τίτλους και οι στήλες Ι, Κ, Λ πρέπει να φύγουν τελείως! Τότε θα έχουμε έναν σωστό Πίνακα που θα διαβάζεται πιο εύκολα.

 

Εμείς θα δώσουμε ένα πιο εύκολο Πίνακα προσθέτοντας τους προπονητές των συλλόγων, που τους ανήκει η "επιχείρηση-σύλλογος", για να βγάλουμε συμπεράσματα ως κατωτέρω:

Μπορεί να μας έχει ξεφύγει και κανένα λάθος, αλλά αυτό είναι σπάνιο! Εκείνο που μας κάνει εντύπωση είναι ότι γνωστοί, ιστορικοί σύλλογοι με ονόματα παλιών προπονητών ή/και διοικητικών είναι  εκτός καταλόγου  και τους έχουμε συγκεντρώσει στον επόμενο πίνακα!!

Τι γίνεται? Το βαρεθήκαμε το καράτε, κορίτσια, και το γυρίσαμε στο ... πλέξιμο? Αυτή η απουσία γνωστών συλλόγων από τις αποφάσεις των γενικών συνελεύσεων αποδεικνύει ότι η ΕΛΟΚ και το καράτε της φθίνει με το χρόνο! Ξαναλέμε ότι από τα 270 σωματεία, που απεγνωσμένα κρατάει γραμμένα στο μητρώο της η ΕΛΟΚ, μόνο τα 195 είναι γραμμένα πλήρως ή μερικώς στο Μητρώο της ΓΓΑ, από αυτά μόνο τα 150 παίρνουν μέρος στους ετήσιους θεσμικούς αγώνες της ΕΛΟΚ και από αυτά μόνο τα 91 έχουν δικαίωμα ψήφου την 12/3/2023!!! Να δούμε πόσα θα εμφανιστούν!

 

Παράλληλα: Αναρτήθηκαν στο site της ΕΛΟΚ:

1 - Η αλλοπρόσαλλη λίστα Εκπροσώπων για την ΓΣ από τον Γραμματέα Κώστα Μητρόπουλο! (Δεν ασχολούμαστε!)

2 - Οι διάτρητες οικονομικές καταστάσεις και σημειώσεις επ' αυτών από τον Ταμία Θανάση Φυλακτό! (Σημειώνουμε τις "τρύπες" και Ανάλυση από Δευτέρα!)

3 - Η διάτρητη Έκθεση Ευρημάτων από τον Διαχειριστικό Έλεγχο της ΕΛΟΚ από τον "Ορκωτό Λογιστή" Γεώργιο Νίκου! (Σημειώνουμε τις "τρύπες" και Ανάλυση από Δευτέρα!) Εξηγούμε ότι ο κ. Γιώργος Νίκου είναι εδώ ένας κοινός Λογιστής της γειτονιάς, ο οποίος γίνεται "Ορκωτός", όταν ορκίζεται σε υπόθεση δικαστηρίου! Εδώ είναι ένας απλός "φίλος" του Ταμία Θανάση Φυλακτού, που κλήθηκε να τον καλύψει υπό τον ψευδή τίτλο "Ορκωτός" για να μας κάνει εντύπωση και δεν έχει ορκιστεί σε κανένα δικαστήριο!  Καραμπινάτη προσπάθεια του ΔΣ/ΕΛΟΚ να εξαπατήσει τους συλλόγους! .

4 - Ο Επικυρωμένος Κατάλογος των συλλόγων, που έχουν δικαίωμα ψήφου από ΕΛΟΚ και ΓΓΑ, τον οποίο μετατρέψαμε ως ανωτέρω με τους προπονητές των συλλόγων!

5 - ΔΕΝ έχει αναρτηθεί μέχρι σήμερα, Παρασκευή 10/3/2023, η Έκθεση τής Τριμελούς Ελεγκτικής Επιτροπής των κατωτέρω, που έχουν τη θηλειά γύρω από το λαιμό τους!

 

 

Το [4] ήδη το έχουμε δικαιολογήσει με πίνακες ανωτέρω!

Στο "σουρωτήρι" [3] έχουμε σημειώσει τις "τρύπες" και θα τις αναπτύξουμε μετά την ψήφιση των πεπραγμένων του 2022 από τα "πρόβατα"! Οι τελευταίες πέντε σελίδες του [3] εσκεμμένα τυπώθηκαν, ώστε να μην διαβάζονται! Θα τις τροποποιήσουμε, ώστε να διαβάζονται!

Στο "σουρωτήρι" [2] δεν έχουμε σημειώσει τις "τρύπες", γιατί θα χάσει τον ύπνο του ο Φυλακτός! Θα το κάνουμε από Δευτέρα!

Το [5] το περιμένουμε για να γελάσουμε! Ο Φυλακτός παρασύρει στις παρανομίες του και τον φίλο του Σταυροπιερράκο και τον άσχετο Ιπποκράτη για να φάνε τα κεφάλια τους με παράνομη Έκθεση Ελέγχου!

Τέλος, μαθαίνουμε ότι οι νέοι επικαιροποιημένοι κανονισμοί είναι πάνω από 100 σελίδες, πράγμα που σημαίνει ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα τους διαβάσει΄, αλλά όλοι θα τους ψηφίσουν ως ... καλά πρόβατα, που τρώνε το εκλεκτό τους κουτόχορτο!!!

 

Απόγευμα Σαββάτου 11/3/2023, 16 ώρες πριν από την Απολογιστική Γενική Συνέλευση της ΕΛΟΚ!

Από το site της ΕΛΟΚ:

 

Αρχικά η ΕΛΟΚ είχε ανεβάσει τα επόμενα ελλιπή στοιχεία για τους συλλόγους και την ΓΣ της 12/3/2023!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΛΙΣΤΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Οικονομικές Καταστάσεις και Σημειώσεις επί αυτών

ΕΚΘΕΣΗ ΕΥΡΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ «ΕΛΟΚ» ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ 2022 (KSI GREECE)

Παρατηρήσεις – Σχόλια σχετικά με τους κανονισμούς της ΕΛΟΚ (Μόνο για εγγεγραμμένους χρήστες/συλλόγους)

Απόφαση επικύρωσης καταλόγου σωματείων

Επικυρωμένος κατάλογος σωματείων που έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στην
Τακτική Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε

 

Μετά από τα ανωτέρω ελλιπή στοιχεία η ΕΛΟΚ αγκομαχώντας και με καθυστερήσεις, που συνιστούν λόγους ακύρωσης της Γενικής Συνέλευσης ανέβασε το απόγευμα του Σαββάτου, 11/3/2023, και τα επόμενα απαραίτητα έγγραφα μία μέρα πριν από τη ΓΣ, τα οποία είναι φύση αδύνατο να μελετηθούν από τα Διοικητικά Συμβούλια των συλλόγων, να αναλυθούν, να διατυπωθούν απόψεις και να δοθούν εντολές στους αντιπροσώπους να εκφραστούν και να ψηφίσουν αντικειμενικά!!!

Για πολλοστή φορά η ΕΛΟΚ πάει για μια Γενική Συνέλευση-Μαϊμού!!!

ΕΚΘΕΣΗ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΟΚ (1/1/2022 – 31/12/2022)

ΕΛ.Ο.Κ. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ 2023

ΕΛ.Ο.Κ. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 2023

ΕΛ.Ο.Κ. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ 2023

ΕΛ.Ο.Κ. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ 2023

Ένα ακόμα δεδομένο είναι ότι από τα ανωτέρω έγγραφα ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ δεν έχει αναρτηθεί στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και άρα όλα είναι εσκεμμένα στον αέρα από τους απατεώνες της ΕΛΟΚ!

 

Εκείνο, που μας έλλειπε, για τη μελέτη των ελέγχων στην ΕΛΟΚ ήταν η Έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής (με κλικ εδώ!), την οποία δημοσίευσε η ΕΛΟΚ τελείως παράνομα 16 ώρες πριν από τη ΓΣ και σε σημείο του site της απομακρυσμένο από τα τρέχοντα θέματα, ώστε να μην την δουν οι σύλλογοι! Σε μια γρήγορη επεξεργασία σημειώνουμε απλά τα  21 σημεία, που θα διαχωρίσουμε στις παρατηρήσεις μας σε όλη την Έκθεση, σας τα παρουσιάζουμε στη συνέχεια τελείως πρόχειρα και θα τα αναπτύξουμε αναλυτικά από Δευτέρα για να αποδείξουμε ότι την ΕΛΟΚ την λυμαίνονται τέσσερις απατεώνες και αυτούς τους υποθάλπουν δύο εγκληματικά άσχετοι!!!

Δεν έχουμε μόνο στο Υπουργείο Μεταφορών εγκληματικά άσχετους! Έχουμε και στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού!

Η αρίθμηση των 21 σημείων στην Έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής και το "Τι μας λέει ο Ποιητής!"

 

Στην πραγματικότητα: "Τι μας γράφει ο Παραποιητής της Αλήθειας Θανάσης Φυλακτός, Ταμίας της ΕΛΟΚ"!

Με βάση πάντα τους Νόμους των Πιθανοτήτων!

 

01 - Η Έκθεση αυτή της Ελεγκτικής Επιτροπής έχει γραφεί από τον Ταμία της ΕΛΟΚ οικονομολόγο Θανάση Φυλακτό, ένα Γερολυμπίσκο της κακιάς συμφοράς, που με τη γενική του συμπεριφορά μας λέει όλους ηλίθιους και μας αναγκάζει να του επιστρέψουμε τον χαρακτηρισμό! Ο Θανάσης Φυλακτός έχει εξασφαλίσει τον κολλητό του Πέτρο Στευροπιερράκο (40 χρόνια κάνουν δίπλα-δίπλα προπόνηση) και τον τελείως άβουλο και χωρίς γνώσεις να ελέγξει Μάνο Ιπποκράτη (με σαφή σύγκρουση συμφερόντων μια και έχει κόρη αθλήτρια καράτε, που γυμνάζεται σε σύλλογο της ΕΛΟΚ, του Δημήτρη Τσακατάνη!) να του υπογράψουν την Έκθεση, που ο ίδιος έχει συντάξει, αφού οι δύο "ελεγκτές" δεν έχουν ιδέα τι να ελέγξουν και πραγματικά δεν έλεγξαν, όπως θα αποδειχθεί και από τα επόμενα, αλλά υπέγραψαν το χαρτί, που τους έβαλε κάτω από τα χέρια ο Φυλακτός!  Κατά 100%, λοιπόν, ο Φυλακτός έγραψε την Έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής και όχι η Επιτροπή!

02 - Την Παρασκευή 10/2/2023 πήγε ο Σταυροπιερράκος στα γραφεία της ΕΛΟΚ στα Λιόσια για να ενημερωθεί για τη διαδικασία, τον τρόπο, τον χρόνο και τον τόπο του ελέγχου! Πήγε μόνος του και δεν αναγράφεται αν ενημερώθηκαν και συμφώνησαν και οι άλλοι δύο της Επιτροπής για τα ίδια θέματα, πράγμα που σημαίνει ότι οι σκληροπυρηνικοί της ΕΛΟΚ αδιαφορούσαν ή είχαν ήδη προεξοφλημένη τη συμφωνία ή την ασυμφωνία των άλλων δύο!  Κατά 100%, λοιπόν, η χειραγώγηση των Σταυροπιερράκου και Ιπποκράτη είναι βέβαιη, όπως και η διαφοροποίηση του Κώστα Ευσταθόπουλου, όπως αποδεικνύεται και από άλλα σημεία και από τις υπογραφές στο τέλος!

03 - Ως τόπος διεξαγωγής του Οικονομικού-Διαχειριστικού ελέγχου της ΕΛΟΚ ορίστηκε το λογιστικό γραφείο του Ταμία της ΕΛΟΚ Θανάση Φυλακτού και ως διάστημα ελέγχου το από 13 έως 24 Φεβρουαρίου 2023, δηλαδή στην ουσία ο έλεγχος έγινε μέσα σε δέκα εργάσιμες ημέρες! Είναι πασίγνωστο ότι τα βιβλία των διοικητικών θεμάτων και τα βιβλία, στοιχεία και παραστατικά των οικονομικών θεμάτων μιας αθλητικής ομοσπονδίας με τζίρο 500.000 € το χρόνο είναι μια ... ντουλάπα ολόκληρη και απαγορεύεται να είναι έξω από την έδρα της ομοσπονδίας! Άλλωστε αυτά καθ' εαυτά τα βιβλία και στοιχεία και παραστατικά ΟΡΙΖΟΥΝ την έδρα της ομοσπονδίας! Δηλαδή, ΕΔΡΑ μιας ομοσπονδίας είναι ο χώρος που φυλάσσονται τα επίσημα Βιβλία και στοιχεία της! Το ότι όχι μόνο η Ελεγκτική Επιτροπή, αλλά και ο Ορκωτός Λογιστής, καλούνται να ελέγξουν την΅ΕΛΟΚ στο ιδιωτικό γραφείο του Θανάση Φυλακτού αποδεικνύει ότι εκεί ακριβώς βρίσκονται μονίμως όλα τα βιβλία και στοιχεία και παραστατικά της ΕΛΟΚ ΠΑΡΑΝΟΜΑ, διότι δεν μπορεί όλος αυτός ο όγκος της μιας ... ντουλάπας να μεταφέρθηκε εκεί για δύο εβδομάδες και να τον γύρισαν στα Λιόσια μετά από τους ελέγχους!

Κατά 100%, λοιπόν, τα βιβλία Πρακτικών και άλλα της ΕΛΟΚ και όλα τα οικονομικά βιβλία, στοιχεία, αποδείξεις και παραστατικά της ΕΛΟΚ βρίσκονται μονίμως στο φοροτεχνικό γραφείο του Θανάση Φυλακτού!!!

04 - Τα μέλη της Έλεγκτικής Επιτροπής!

05 - Ο Τρίτος ελεγκτής Κώστας Ευσταθόπουλος δεν αποδέχθηκε ως τόπο ελέγχου το γραφείο του Φυλακτού και δεν συμμετείχε στον έλεγχο θεωρώντας παράνομο τον χώρο ως μη δηλωμένο στην Εφορία ως χώρο διοικητικών βιβλίων και λογιστικών βιβλίων και στοιχείων της ΕΛΟΚ! Και είχε απόλυτο δίκιο! Από ότι γνωρίζουμε, μάλιστα, ούτε τα γραφεία της ΕΛΟΚ στα Λιόσια είναι δηλωμένα στην Εφορία ως έδρα της ΕΛΟΚ, αλλά η έδρα αυτής βρίσκεται εδώ και 12-14 χρόνια στο ... ΟΑΚΑ, ενώ η ΕΛΟΚ ανήκει στην Εφορία της Νέας Ιωνίας αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι από τύχη γλυτώνουμε ... τα δυστυχήματα στα τρένα (βλέπε το βίντεο στην αρχή του άρθρου), στα λεωφορεία και ακόμα στο πεζοδρόμιο σε μια χώρα, που οι δημόσιοι υπάλληλοί της και οι πολιτικοί προϊστάμενοί τους είναι για τα μπάζα!!! Κατά 100%, λοιπόν, ο έλεγχος έγινε από δύο απόλυτα φιλικά άτομα προς τον Ταμία Θανάση Φυλακτό και τη διοίκηση της ΕΛΟΚ, ενώ ο τρίτος της Επιτροπής αρνήθηκε να συμμετέχει σε παρανομίες!

06 - Οι Σταυροπιερράκος και Ιπποκράτης, λοιπόν, διενήργησαν οικονομικό και διοικητικό έλεγχο της ΕΛΟΚ για το 2022!!! Δεν μας λένε πουθενά πόσες μέρες τους πήρε αυτή η δουλειά και δεν μας λένε πουθενά ακριβώς ποιά πράγματα ελέγξανε! Αυτό αφήνει ένα περιθώριο 90% να μην ελέγξανε τίποτα, αλλά να έβαλαν τυφλές υπογραφές!!!

Κατά τον ελεγχό τους, μας λέει ο Φυλακτός, τούς βοήθησε και η Έκθεση του Ορκωτού Λογιστή, που υπογράφηκε στις 6/3/2023 από τον Γιώργο Νίκου! Μα αυτοί εργάστηκαν από 13 μέχρι 24/2/2023, δέκα εργάσιμες ημέρες, και ο Νίκου Έδωσε την Έκθεσή του δύο εβδομάδες αργότερα την 6/3/2023! Πώς την είχαν στα χέρια τους νωρίτερα? Κατά 100%, λοιπόν, οι Σταυροπιερράκος και Ιπποκράτης μας παραμυθιάζουν, διότι ένας Ορκωτός Λογιστής ποτέ δεν δίνει τις σημειώσεις του παρά μόνο την τελειωμένη και υπογραμμένη Έκθεσή του!

07 - Στο [07] γράφει ο Φυλακτός ως "Ελεγκτές": Οι γενικές μας παρατηρήσεις που θέτουμε υπόψη του ΔΣ είναι οι κάτωθι:

08 - Εδώ οι Ελεγκτές μας γράφουν ότι τα οικονομικά τηρούνται από τον Ταμία με τη λογιστική παρακολούθηση από Λογιστική Εταιρία! Μια επιχείρηση με τζίρο 500.000 € το χρόνο έχει λογιστή απαραίτητα μέσα στην έδρα της, διότι οι συναλλαγές είναι τεράστιες σε πλήθος και μάλιστα όταν πρόκειται για ομοσπονδία, που αποφασίζουν διοικητικά συμβούλια και επιτροπές και θέλουν όλα τα οικονομικά στοιχεία διασταύρωση από Πρακτικά, ώστε να είναι νομότυπα, ενώ κάθε προμήθεια υπάγεται σε νόμους προϋποθέσεις και περιορισμούς, τότε δεν φτάνει ούτε ένας λογιστής, αλλά χρειάζεται εσωτερικό λογιστικό τμήμα! Έπομένως, αποδεικνύεται ότι ο Ταμίας Θανάσης Φυλακτός έχει μεταφέρει όλο το αρχείο διοικητικών και οικονομικών βιβλίων και στοιχείων στο ιδιωτικό του γραφείο ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ!!!

Αφετέρου οι Ελεγκτές δεν μας εξηγούν πώς ακριβώς και από πού έλεγξαν την ακρίβεια των ανωτέρω ποσών στα Έσοδα της ΕΛΟΚ?

Επιπλέον αυτών δεν αναφέρεται ρητά και η διεύθυνση τής εξωτερικής Λογιστικής Εταιρίας, που κρατάει τα λογιστικά της ΕΛΟΚ, αφήνοντας αναπάντητες υποψίες ότι και αυτά τα κρατάει ο Ταμίας Φυλακτός και τη δουλειά την πληρώνεται φυσικά! Όλα αυτά συμβαίνουν σε γνώση των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής, οι οποίοι συμμετέχουν σε όλες αυτές τις παρανομίες! Το να εμφανίσουν βέβαια τιμολόγια εξωτερικής λογιστικής εταιρίας για τις δουλειές αυτές, "Τί πιο εύκολο για έναν λογιστή"!!! Κατά 100%, όιπόν, ο Ταμίας Φυλακτός κρατάει όλο το χρόνο τα λογιστικά της ΕΛΟΚ στο ιδιωτικό του γραφείο!!!

09 - Ταμειακά Έσοδα ύψους 430.000 ευρώ!!! Πώς τα διαπίστωσαν αυτά οι Σταυροπιερράκος και Ιπποκράτης? Τα έλεγξαν ένα-ένα ή τους τα έδειξε σε ένα χαρτί ο Ταμίας Φυλακτός και τα δέχθηκαν χωρίς καμιά συζήτηση? Διότι το να τα ελέγξουν ένα-ένα είναι μια δουλειά, που θέλει πάνω από δέκα μέρες και είναι αδύνατο να την έκαναν, διότι είχαν να ελέγξουν και όλα τα παραστατικά εξόδων, όλα τα Πρακτικά ΔΣ, ΓΣ και Εκτελεστικής Επιτροπής, όλους τους διαγωνισμούς προμηθειών, όλα τα δελτία αθλητών, όλες τις συνδρομές συλλόγων, όλους τους αγώνες, τις νόμιμες πληρωμές μέσω τραπέζης, όλα τα Νταν, όλα τα Κύου, ΌΛΑ, ΌΛΑ, ΌΛΑΑΑΑΑ!

Ποιούς πάτε να κοροϊδέψετε ρε ... Καραμήτροι??? Κατά 100%, λοιπόν, οι απατεώνες Σταυροπιερράκος και Ιπποκράτης υπέγραψαν στα τυφλά ό,τι χαρτί τους έβαζε κάτω από τα χέρια ο Ταμίας Φυλακτός χωρίς να ελέγξουν τίποτα απολύτως και θα πρέπει να λογοδοτήσουν για αυτή τους την απάτη!!!

10 - Ταμειακά έξοδα της τάξεως των 426.000 ευρώ!!! Είναι προφανώς αδύνατο να ελεγχθούν σε δέκα εργάσιμες ημέρες τόσα παραστατικά εξόδων ως προς το εύλογο του ύψους τους, τις εγκρίσεις από τα Πρακτικά του ΔΣ, τους διαγωνισμούς προμηθειών, τις νόμιμες πληρωμές μέσω τραπέζης, τις εγκρίσεις των προϋπολογισμών και της ΓΓΑ και μάλιστα διασκορπισμένα σε πολύ περισσότερα από τα ανωτέρω τέσσερα κεφάλαια!

Οι Δαπάνες εθνικών ομάδων περιλαμβάνουν όλα τα έξοδα των αποστολών εξωτερικού με τους διαγωνισμούς τους για οικονομικότερες τιμές, εγκρίσεις ΔΣ και ΓΓΑ, ξενοδοχεία και συμμετοχές στους αγώνες και άλλα πολλά! Αυτά τα έξοδα ποτέ δεν έχουν παρουσιαστεί συγκεντρωτικά ανά εκδήλωση στους συλλόγους!

Οι Δαπάνες ανάπτυξης περιλαμβάνουν όλους τους αγώνες εσωτερικού με όλα τα έξοδα κτλ. κτλ. Αλλάαααααα:

Πουθενά δεν ορίζονται αυτές οι δαπάνες για διευκρίνιση στους συλλόγους-μέλη της ΕΛΟΚ, ώστε όλοι να καταλαβαίνουν τα ίδια πράγματα!!!

Αφετέρου οι Ελεγκτές δεν μας εξηγούν πώς ακριβώς και από πού έλεγξαν την ακρίβεια των ανωτέρω ποσών στα Έξοδα της ΕΛΟΚ?

Τελικά, όλη η Έκθεση αποτελεί ένα μπάχαλο χωρίς τις απαραίτητες εξηγήσεις, το οποίο μπάχαλο το έγραψε ο Φυλακτός και το υπέγραψαν οι μπαχαλάκηδες Σταυροπιερράκος και Ιπποκράτης χωρίς να ελέγξουν τίποτα απολύτως!!!

Ποιούς πάτε να κοροϊδέψετε ρε ... Καραμήτροι??? Τίποτα δεν καταλάβατε και τίποτα δεν ελέγξατε!

Κατά 100%, λοιπόν, οι απατεώνες Σταυροπιερράκος και Ιπποκράτης υπέγραψαν στα τυφλά ό,τι χαρτί τους έβαζε κάτω από τα χέρια ο Ταμίας Φυλακτός χωρίς να ελέγξουν τίποτα απολύτως και θα πρέπει να λογοδοτήσουν για αυτή τους την απάτη!!!

 

11 - Τα Περιουσιακά Στοιχεία της ΕΛΟΚ αποτελούν ένα ακόμα μπάχαλο! Όλες οι προηγούμενες διοικήσεις της ΕΛΟΚ ΔΕΝ κρατούσαν τα περιουσιακά στοιχεία της ομοσπονδίας σε Βιβλίο Περιουσιακών Στοιχείων, όπως ορίζει ο νόμος! Με αυτό τον τρόπο αγόραζαν υλικά δυό και τρεις φορές περισσότερα από όσα χρειάζονταν (τατάμι, πίνακες αποτελεσμάτων αγώνων, κτλ.) και υλικά ακόμα χρήσιμα ξαφνικά εξαφανίζονταν (στρώματα, φόρμες, κτλ.)! Ένα περιουσιακό στοιχείο αγοράζεται με απόφαση του ΔΣ και τιμολόγιο και καταστρέφεται με απόφαση του ΔΣ και πρωτόκολλο καταστροφής! Αυτές οι δύο κινήσεις γράφονται ανελλιπώς στο Βιβλίο Περιουσιακών Στοιχείων!

Η σημερινή διοίκηση κόμπαζε ότι για πρώτη φορά θέσπισε το Βιβλίο Περιουσιακών Στοιχείων για την ΕΛΟΚ το 2021, αλλά ποτέ δεν μας είπε πόσα περιουσιακά στοιχεία και ποιά είχαν κλαπεί όλα αυτά τα χρόνια! Με αυτό τον τρόπο ΚΑΛΥΨΑΝ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΑΝ τις πράξεις των προηγούμενων! Και οι τέσσερις Σιετής-Χρήστου-Μητρόπουλος-Φυλακτός αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά!

Η ματσαραγκιά αυτή υλοποιήθηκε με τη δημιουργία του εν λόγω Βιβλίου μετρώντας όλα τα πάγια, που βρήκαν στις αποθήκες της ΕΛΟΚ και ίσως μερικά από τα τιμολόγια αγοράς των 2-3 τελευταίων χρόνων! Αμ, δεν γίνεται έτσι η δουλειά! Έπρεπε να ανοίξουν ΟΛΑ τα τιμολόγια ΟΛΩΝ των ετών λειτουργίας της ΕΛΟΚ και να μετρήσουν τις αγορές ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΓΊΩΝ καθώς και τα πρωτόκολλα καταστροφής όσων από αυτά καταστράφηκαν!!!

Η εικόνα που μας δίνει η Επιτροπή είναι πολύ ξεκάρφωτη και υπερβολικά χονδρική και δεν πείθει κανέναν ότι έγινε έλεγχος! Έπρεπε να δινόταν στους συλλόγους το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων στο Βιβλίο μια χρονιά και κάθε χρόνο να δίνονταν στους συλλόγους οι κινήσεις των περιουσικών στοιχείων του έτους μέσα στην Έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής! Ποτέ δεν μπορεί να γίνεται κάθε χρόνο ένας εξαρχής (από το 1986!!!) έλεγχος των περιουσιακών στοιχείων, αλλά θα πρέπει κάθε χρόνο να προστίθεται και η ελεγχόμενη χρονιά!

Η έλλειψη τέτοιας οργάνωσης αποδεικνύει ότι κατά 100% ποτέ δεν μπορεί να έγινε έλεγχος των περιουσιακών στοιχείων της ΕΛΟΚ!

12 - ΤΑΜΕΙΟ!!! Πόσα θέλετε να μας τρελάνετε? Είναι απόλυτα γνωστό στον Ταμία Φυλακτό και σε όλους τους άλλους της διοίκησης ότι ο έλεγχος του Ταμείου της 31/12/2022 πρέπει να γίνει την ... 31/12/2022 και όχι αργότερα! Πώς η Ελεγκτική Επιτροπή κάνει έλεγχο του Ταμείου της 31/12/2022 την ... 20/2/2023???

13 - ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΕΣ? Από πού αποδεικνύεται αυτό?

14α - Εργαζόμενοι! Δεν ελέγχεται από δύο στους τρεις ελεγκτές! Τονίζουμε ότι και αυτά τα στοιχεία των εργαζομένων βρίσκονται στο ιδιωτικό γραφείο του Ταμία Θανάση Φυλακτού!!!

14β - Δεν αναρωτήθηκαν οι ελεγκτές γιατί με 274 σωματεία στο Μητρώο της η ΕΛΟΚ είναι μόνο 190 γραμμένα ολικά ή μερικά στο Μητρώο της ΓΓΑ? Δηλαδή η ΕΛΟΚ γράφει στο Μητρώο της και σωματεία, που ακόμα δεν έχουν τις προϋποθέσεις, δηλαδή είναι παράνομα??? Και τους παίρνει και συνδρομές?

Επίσης δεν μας λένε οι Ελεγκτές εσκεμμένα πόσες ακριβώς συνδρομές εισέπραξε η ΕΛΟΚ από τα σωματεία αυτά! Κατά 100%, λοιπόν, δεν έγινε έλεγχος!

14γ - Κίνδυνοι και αβεβαιότητες! Τι λέτε ρε Καραμήτροι! Δεν απάντησαν οι νομικοί σύμβουλοι στις ερωτήσεις της Ελεγκτικής Επιτροπής? Ποιοί νομίζουν ότι είναι? Αλλάξτε τους!

Στην πραγματικότητα, όχι "δεν απάντησαν", αλλά "δεν ρωτήθηκαν", διότι θέλετε το θέμα ασαφές αφού εκκρεμεί η αγωγή ακύρωσης των εκλογών της 29/5/2021 και την οποία κατά 80% θα χάσετε και για αυτό τον λόγο έχει μπλοκαριστεί και ο λογαριασμός της ΕΛΟΚ στην Τράπεζα!!!

15 - Στα θέματα Πρακτικών ΔΣ και Εκτελεστικής Επιτροπής οι Ελεγκτές ... πεταλώνουν τζιτζίκια στον ανήφορο!!!

Τα Πρακτικά των συνεδριάσεων των ΔΣ της ΕΛΟΚ είναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ, αφού αναρτώνται μετά από πολλές ημέρες ή και μήνες στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ! Δεν τα είδαν αυτά οι Σταυροπιερράκος και Ιπποκράτης? Έτσι στο ντούκου το περνάνε αυτό? Και κάνουν έλεγχο μόνο στις Εγκρίσεις Πληρωμών? Σε τίποτα άλλο? Πού είναι τα διοικητικά θέματα, που συνδέονται με τα οικονομικά?

Ανωτέρω αναφέρουν επτά Πρακτικά του ΔΣ μέσα στο 2022! Αλλά τα Πρακτικά του ΔΣ στο 2022 είναι δέκα πέντε και αναφέρονται όλα στον επόμενο Πίνακα! Όταν τα δεκαπέντε τα μετράνε επτά αυτό αποδεικνύει ότι ούτε που τα είδανε τα Πρακτικά του ΔΣ και άρα η Έκθεσή τους είναι μια "Μαϊμού"!

Στα Πρακτικά αυτά δεν γράφονται ανελλιπώς 1) οι εγκρίσεις δαπανών, 2) οι απόψεις των συνέδρων για κάθε θέμα, 3) οι αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής, που εγκρίνονται, 4) και άλλα πολλά και απαραίτητα για Πρακτικά ΔΣ! Δεν τα είδαν αυτά οι Σταυροπιερράκος και Ιπποκράτης?

Πώς εσείς, βρε ηλίθιοι τα βρήκατε σε νόμιμη κατάσταση???

Πρόκειται για ηλίθιους, που υπέγραψαν μια 100% Έκθεση-παρωδία για τα μπάζα με συντάκτη τον Φυλακτό!!!

Για την προηγούμενη εικόνα των Πρακτικών ΔΣ του 2022 και την επόμενη των Πρακτικών της Εκτελεστικής Επιτροπής του 2022 έχουμε συντάξει τον επόμενο Πίνακα με τις σχετικές παρατηρήσεις:

 

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΣ/ΕΛΟΚ στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ μέχρι 27/12/2022 (με κλικ βλέπετε το Πρακτικό).

Παρατηρούνται τεράστιες καθυστερήσεις στις αναρτήσεις!

Δεξιά η στήλη των Κρυφών Αποφάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής,

οι οποίες αποκρύπτονται από τα Πρακτικά του ΔΣ, στα οποία αυτές εγκρίνονται,

και άρα με πλάγιο τρόπο αποκρύπτονται συστηματικά ΠΑΡΑΝΟΜΑ από τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ οι Αποφάσεις του ΔΣ!

Και στη ΓΓΑ κοιμούνται με τα τσαρούχια!

 

 

Ημερομηνίες Συνεδριάσεων

 

Ανάρτηση στη Διαύγεια

 

Μετά από ημέρες:

Κρυφές Αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής, που εγκρίνονται χωρίς να αναφέρονται ΠΟΥΘΕΝΆ!

ΔΣ - 19/12/22 27/12/22 8 12/12/22
ΔΣ - 30/11/22 6/12/22 6 28/11/22
ΔΣ - 16/11/22 6/12/22 20 --------
ΔΣ - 9/11/22 6/12/22 27 20/10/22 - 2/11/22
ΔΣ - 22/10/22 4/11/22 11 7/10/22 - 13/10/22

ΔΣ - 5/10/22

19/10/22 14 21/9/22

ΔΣ - 12/9/22

29/9/22

17

23/8/22 - 8/9/22

Τρεις μήνες κενό

 

 

 

ΔΣ-15/6/22

8/7/22

33

3/6/2022

ΔΣ - 28/5/22

8/7/22

41

10/5/22 - 26/5/2022

ΔΣ - 13/5/22

8/7/22

56

9/5/2022

ΔΣ - 30/4/22

23/5/22

24

31/3/2022 - 6/4/2022

ΔΣ - 30/3/22

23/5/22

53

16/3/2022

ΓΣ - 27/2/22

21/4/22

53

 

ΔΣ - 20/2/22

26/2/22

4

---------

ΔΣ - 2/2/22

26/2/22

14

17/1/2022

ΔΣ - 10/1/22

26/2/22

47

---------

ΔΣ - 31/12/21

12/01/22

12

---------

ΔΣ - 16/12/21

29/12/21

13

10/12/2021

ΔΣ - 30/11/21

29/12/21

29

4/10/2021 - 30/10/2021 - 10/11/2021 - 29/11/2021

ΓΣ - 31/10/21

21/12/21 51

 

ΔΣ - 27/10/21

13/1/22

78

---------

ΔΣ - 24/10/21

21/12/21

58

---------

ΔΣ - 15/10/21

22/12/21

68

31/8/2021 - 30/9/2021

2η εκχώρηση αρμοδιοτήτων

ΔΣ - 15/9/21

21/12/21

97

25/6/2021 - 15/7/2021 - 31/7/2021

ΔΣ - 2/9/21

21/12/21

110

---------

ΔΣ - 30/8/21

21/12/21

112

---------

50 ημέρες κενό

     
ΓΣ - 18/7/21 21/12/21 153  

ΔΣ - 9/7/21

21/12/21

165

18/7/2021

ΔΣ - 24/6/21

21/12/21

180

---------

ΔΣ - 7/6/21

21/12/21

197

1η εκχώρηση αρμοδιοτήτων

ΔΣ - 30/5/21

21/12/21

204

 
ΓΣ - 29/5/21 ----------    

Στα ανωτέρω, όλες οι Αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής είναι πάντα κρυφές, εγκρίνονται από το ΔΣ χωρίς να περιγράφονται λεπτομερώς και υλοποιούνται χωρίς ποτέ κανένας να τις μαθαίνει!

Αυτό τον Αθλητισμό είχατε οραματιστεί κύριε Πρωθυπουργέ??? Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να ... διορθώσουμε και τα δικά μας οράματα!!!

 

16 - Στα θέματα Πρακτικών ΔΣ και Εκτελεστικής Επιτροπής οι Ελεγκτές ... πεταλώνουν επίσης τζιτζίκια στον ανήφορο!!! (Δεν έχουν αφήσει ... τζιτζίκι για ... τζιτζίκι!!!)

Ανωτέρω αναφέρουν επτά Πρακτικά της Εκτελεστικής Επιτροπής μέσα στο 2022! Αλλά τα Πρακτικά της Εκτελεστικής Επιτροπής στο 2022 είναι δέκα επτά και αναφέρονται όλα στον προηγούμενο Πίνακα! Όταν τα δεκαεπτά τα μετράνε επτά αυτό αποδεικνύει ότι ούτε που τα είδανε τα Πρακτικά της Εκτελεστικής Επιτροπής και άρα η Έκθεσή τους είναι μια "Μαϊμού"!

Με τις Κρυφές Αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιττροπής, οι οποίες εγκρίνονται στα Πρακτικά του ΔΣ χωρίς να διατυπώνεται λεπτομερώς το περιεχόμενό τους, οι Μαφιόζοι της Εκτελεστικής Επιτροπής, που διοικούν ουσιαστικά την ομοσπονδία, αποκρύπτουν τις ενέργειές τους από τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, από τους υπόλοιπους του ΔΣ, από την αντιπολίτευση, από τους συλλόγους, από την εποπτεύουσα αρχή, που κοιμάται με τα τσαρούχια, από τη δημοσιότητα και από κάθε Έλληνα Πολίτη, που τυχόν ενδιαφέρεται!!!

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι οι Μαφιόζοι της Εκτελεστικής Επιτροπής παραβαίνοντας θρασύτατα το νόμο περί ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ ενεργούν ως Συμμορία και εκμεταλλεύονται την ομοσπονδία και το άθλημα!!!

Αυγενάκη και Μαυρωτά, βγάλτε τα τσαρούχια να ... κοιμάστε πιο άνετα!!!

 

Προς ΕΛΟΚ: Από αυτή την απάτη της Εκτελεστικής Επιτροπής δεν θα γλυτώσετε εύκολα! Όσο και να σας καλύπτει ο Μεσανυχτάκης με τα "αποφασίζω και διατάσσω" του και έχει κάνει ένα μπάχαλο τον αθλητισμό και με δεδομένο ότι με τις διαχρονικές απάτες της Εκτελεστικής Επιτροπής εκμεταλλεύεστε τους συλλόγους, έχετε καταργήσει το ΔΣ, ευνουχίζετε την αντιπολίτευση στο Διοικητικό Συμβούλιο, έχετε κάνει την ΕΛΟΚ δικό σας μαγαζί και παρανομείτε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, το μόνο που κάνετε είναι να τραβάτε στο βούρκο και τα δύο μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής!

 

Βρε βλάκες Σταυροπιερράκο και Ιπποκράτη, πού βρήκατε εσείς βιβλίο με τα Πρακτικά της Εκτελεστικής Επιτροπής, όταν κανένα Πρακτικό της δεν έχει δημοσιοποιηθεί ΠΟΤΕ?

Και αν βρήκατε, που βρήκατε τις αποφάσεις του γραμμένες στο Βιβλίο Πρακτικών του ΔΣ και από εκεί στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ???

Έχετε συναίσθηση ότι βάλατε την υπογραφή σας σε ένα ... κωλόχαρτο, που σας έβαλε ο Φυλακτός κάτω από το χέρι???

 

 Οι Μαφιόζοι της Εκτελεστικής Επιτροπής του 2022.

18 - Εδώ ο ... "Παρα-ποιητής της Αλήθειας" και Ταμίας Θανάσης Φυλακτός μας εξηγεί ως ... "Ελεγκτική Επιτροπή" ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΦΥΛΆΞΕΙΣ και όλα ... βαίνουν καλώς!!!

Ως, μάλιστα, υπέρμετρα θρασύς, που είναι, προτείνει και μεθόδους βελτίωσης, ενώ παριστάνει και την ... "παρθένα, που δεν ξέρει τίποτα για τον ... φόνο" προτείνοντας να γίνονται δια ζώσης οι συνεδριάσεις του ΔΣ και της Εκτελεστικής Επιτροπής λόγω σημαντικής μείωσης των κινδύνων εκ του κορωνοϊού, όταν ο ίδιος με τους άλλους συμμορίτες της Εκτελεστικής Επιτροπής έχουν εγκαθιδρύσει τις συνεδριάσεις στο ΔΣ και στις ΓΣ μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ, ώστε απομονώνονται οι αντιπρόσωποι των συλλόγων και να επικρατεί ο φασισμός του Αυγενάκη! Αλλά ξέχασα, έχει υποστεί διχασμό προσωπικότητας ο Φυλακτός μιλώντας εδώ ως ... Ελεγκτική Επιττροπή!

Και τέτοιου είδους Εκθέσεις Ελεγκτικών Επιτροπών τις δέχεται η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ώστε να αφιονίζει τον Έλληνα Πολίτη ότι δήθεν ο Αθλητισμός διοικείται καλά και αναπτύσσεται με ... εθνικές νίκες στο πάνθεον του παγκόσμιου αθλητισμού!!!

Αυτούς ψηφίζετε, αυτούς τρώτε στη μάπα!!!  (Μην ψάχνετε σε ποιό κόμμα ανήκω!!! Ευτυχώς σε κανένα!!!)

 

19 και 20 = Οι ΔΥΟ Ηλίθιοι της Ελεγκτικής Επιτροπής προτείνουν και υπογράφουν την απαλλαγή του ΔΣ από πάσης ευθύνης!!!

 

Δεν μπορούμε, φυσικά, να μη διαπιστώσουμε τη διαφοροποίηση του τρίτου ελεγκτή Κώστα Ευσταθόπουλου, ο οποίος δήλωσε εξαρχής ότι δεν συναινεί σε έλεγχο των διοικητικών και οικονομικών της ΕΛΟΚ σε χώρο παράνομο και εκτός των γραφείων της ΕΛΟΚ, όπως τόνισε ο ίδιος στην παρατήρησή του στο [05], αλλά και ανωτέρω, που τονίζει ότι πολύ κακώς έχει ο Φυλακτός 33.000 ευρώ μετρητά στο Ταμείο της ΕΛΟΚ (άλλος Γερολιμπίσκος αυτός ο Φυλακτός, διότι κάποτε κατηγορούσε τον Γερόλυμπο, που είχε 80.000 € της ΕΛΟΚ εκτός τραπέζης!) καθώς και στην ιδιόχειρη αναγραφή κάτω από την υπογραφή του των λέξεων "Δεν έλεγξα!"!!!

Προφανώς, η εύλογη στάση του Κώστα Ευσταθόπουλου αποδεικνύει και τις εύλογες δικές μου "πρόχειρες" ανωτέρω παρατηρήσεις ανάλυσης, οι οποίες με την δέουσα προσοχή θα ήταν δέκα φορές περισσότερες!!!

 

ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

1 - Είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να γίνει διαχειριστικός και οικονομικός έλεγχος αθλητικής ομοσπονδίας με 500.000 € τζίρο το χρόνο μέσα σε δέκα εργάσιμες ημέρες!

2 - Η ανωτέρω Έκθεση των Σταυροπιερράκου και Ιπποκράτη γράφηκε από τον Φυλακτό!

3 - Η ανωτέρω Έκθεση δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με μια πραγματική Έκθεση Ελέγχου αθλητικής ομοσπονδίας με τζίρο 500.000 € το χρόνο από την Ελεγκτική της Επιτροπή!

4 - Στην ανωτέρω Έκθεση δεν δίνεται κανένα απολύτως στοιχείο, που να πείθει ότι πρόκειται για σοβαρή Έκθεση Ελέγχου!

5 - Η ανωτέρω Έκθεση, όπως και κάθε παρελθούσα της ίδιας ομοσπονδίας εδώ και είκοσι πέντε χρόνια, είναι κυριολεκτικά για τα σκουπίδια και όλες αυτές οι δήθεν Εκθέσεις γίνονται δεκτές από την ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, τους υπαλλήλους της, τους Διευθυντές της και την Πολιτική της Ηγεσία στα πλαίσια ενός Κράτους-Μπάχαλου, στο οποίο ταξιδεύουμε με τα τρένα επί δεκαετίες με κίνδυνο της ζωής μας και σκοτωνόμαστε εξαιτίας της ανευθυνότητας των αρμοδίων (βλέπε το βίντεο στην αρχή του άρθρου)!!!

6 - Η συγκεκριμένη ανωτέρω Έκθεση Ελέγχου αποτελεί ακόμα μια Μαϊμού του Λευτέρη Μεσανυχτάκη και των ευνοουμένων του της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΛΟΚ ... και αμάν πότε θα έρθουν οι εκλογές για να τον ... ξεφορτωθεί ο Αθλητισμός της χώρας από την πλάτη του!

7 - Τέλος, για την εξαπάτηση των "προβάτων" της ΕΛΟΚ, που ψήφισαν τον Απολογισμό στη Γενική Συνέλευση της 12/3/2023 της ΕΛΟΚ, ... έ, εσείς από την ανίατη ασθένεια των ηλιθίων κορόιδων της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΛΟΚ δεν σώνεστε με τίποτα!!!

8 - Ταυτόχρονα και παράλληλα, εμφανίζεται ως "Έλεγχος" μια Έκθεση-παρωδία ενός "φιλικού" δήθεν Ορκωτού Λογιστή ως υποκατάστατου της θεσμικής Ελεγκτικής Επιτροπής!

9 - Δηλαδή και για όσους είναι από χωριό: εμποδίζεται, αποφεύγεται, χειραγωγείται συστηματικά ο διαχειριστικός και οικονομικός έλεγχος σε μια αθλητική ομοσπονδία που έχει ετήσιο τζίρο το τεράστιο ποσό των 500.000 ευρώ το χρόνο! Πείτε μου εσείς για ποιό λόγο?

 Οι Μαφιόζοι της Εκτελεστικής Επιτροπής του 2022.

 

Το ότι ως τόπος διαχειριστικού και οικονομικού ελέγχου των πεπραγμένων της ΕΛΟΚ, ως ανωτέρω, δεν χρησιμοποιήθηκαν αυτονόητα τα γραφεία της ΕΛΟΚ, αλλά ορίστηκε [03] το ιδιωτικό γραφείο της επιχείρησης του Οικονομολόγου-Φοροτεχνικού και Ταμία της ΕΛΟΚ Θανάση Φυλακτού και για τον Ορκωτό Λογιστή και για την Ελεγκτική Επιτροπή, αλλά και το τελευταίο  "Δεν έλεγξα!"  μαζί με την υπογραφή τού Κώστα Ευσταθόπουλου [21] αποδεικνύουν τη διαπλοκή, τη χειραγώγηση και την προσήλωση των διοικούντων την ΕΛΟΚ Σιετή-Χρήστου-Μητρόπουλου-Φυλακτού στις απάτες της ΕΛΟΚ, αλλά και την ανοχή και αναλγησία των εποπτευόντων την ομοσπονδία από τη μεριά της ΓΓΑ!

 

Κατά τα άλλα ο Θόδωρος Α-Σιετής έχει ... απογειώσει την ΕΛΟΚ!


 Κυριακή, 12/2/2023, τρεις ώρες πριν από τη Γενική Συνέλευση της ΕΛΟΚ!

ΠΑΓΟΒΟΥΝΟ (Θύμιος Περσίδης) εναντίον ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ (ΕΛΟΚ):

 

1 - Μετά από τη δικαίωση τριών προσφυγών του Θύμιου Περσίδη στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο με συνέπεια οι καταγγελίες του να παίρνουν πλέον ιδιαίτερη βαρύτητα!

2 - Μετά από τις επί είκοσι ένα μήνες καταγγελίες του www.karate.gr κατά της ΕΛΟΚ χωρίς καμιά αντίδρασή της, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι σε θέση να τις αντικρούσει!

3 - Μετά από τις επαναλαμβανόμενες εγκληματικές παρανομίες της Διοίκησης της ΕΛΟΚ επί είκοσι ένα μήνες από την εκλογή της!

4 - Μετά από τις πρόσφατες αναδρομικές καταγγελίες στην Αρχική Σελίδα κατά της ΕΛΟΚ προς τους παραλήπτες  του email, που ακολουθεί (!) και των επομένων του,  η συνέχεια των οποίων αναβλήθηκε δύο φορές λόγω εθνικού πένθους και θα συνεχιστεί από αύριο Δευτέρα!

5 - Μετά από την εκμετάλλευση της εμπιστοσύνης του υφυπουργού Λευτέρη Αυγενάκη από το προεδρείο της ΕΛΟΚ και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο!

6 - Μετά από τη Μαϊμού Γενική Συνέλευση με μαϊμούδες διαχειριστικούς και οικονομικούς ελέγχους και τις καραμπινάτα παράνομες υφαρπαγές υπογραφών από την Ελεγκτική Επιτροπή και τους αντιπροσώπους των συλλόγων!

7 - Πιστεύω, οι ηλίθιοι του ΔΣ/ΕΛΟΚ να καταλάβουν τα λάθη τους και να ακυρώσουν τη σημερινή συνέλευση, διότι το να γίνει θα τους έρθει χειρότερο από το να μη γίνει!


Δευτέρα, 13/3/2023 και η Γενική Συνέλευση έγινε με μεγάλες απώλειες σε μια αποθέωση παρανομιών!

Τονίζουμε για άλλη μια φορά ότι μια Γενική Συνέλευση με την πλατφόρμα ΖΟΟΜ, όπου κανένας δεν φαίνεται ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ ότι την παρακολουθεί, είναι παράνομη, διότι δεν μπορεί ποτέ να αντικαταστήσει μια Γενική Συνέλευση με τη φυσική παρουσία των αντιπροσώπων των συλλόγων, όπου όλοι φαίνονται ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ ότι συμμετέχουν!!!

 

Αναλύουμε, λοιπόν, πιο πάνω την :

ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΟΚ (1/1/2022 – 31/12/2022)

 

... και έχουμε ακόμα να αναλύσουμε και εξετάσουμε τα επόμενα κατασκευασμένα κατά τη γνώμη μας έγγραφα:

Τις Οικονομικές Καταστάσεις και Σημειώσεις επί αυτών από τον Ταμία Θανάση Φυλακτό καθώς και

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΕΥΡΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ «ΕΛΟΚ» ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ 2022 (της KSI GREECE)

 

Την Ανάλυση και Μελέτη των παρανομιών των μαφιόζων της ΕΛΟΚ θα την κάνουμε αφού ανεβάσουν το Πρακτικό της ΓΣ στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ώστε να μην διαβάζουν www.karate.gr και διορθώνουν τα λάθη τους!


Από την 1/3/2023 καταγγέλλονται αναδρομικά από την 29/5/2021 όλες οι παρανομίες του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΟΚ σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες!

 Δ - 18-19/3/2023 - Πανελλήνιοι Παίδων-Κορασίδων στο ΟΑΚΑ!  (Ενότητες)

 

Παιδικό πάρτυ με ... πυροτεχνήματα για μικρά και μεγάλα παιδάκια και με την εδώ (κλικ) Προκήρυξη των Αγώνων!

Μια ακόμα εισπρακτική απάτη της ΕΛΟΚ! Από όλα τα μέρη της χώρας ταλαιπωρούνται με ταξίδια και διανυκτερεύσεις γονείς και παιδιά για να παίξουν από μία έως 3-4 φορές έναν αγώνα του ενός λεπτού και να πληρώσουν τη συμμετοχή τους με 20 - 25 ευρώ στην ΕΛΟΚ!

 

Με δεδομένα από την πλατφόρμα της Sportdata:

 Οι Σύλλογοι και οι συμμετοχές των αθλητών τους στον επόμενο πίνακα κατά αλφαβητική σειρά:

71 κατηγορίες - 116 σύλλογοι - 1011 αθλητές από 6 μέχρι 13 ετών - 1264 συμμετοχές σε Κάτα (6 - 13) και Κούμιτε (8 - 13)

Με έσοδα για την ΕΛΟΚ: (1264-1011)Χ25 = 253Χ25 = 6.325 € συν (1011-253)Χ20 = 758Χ20 = 15.160 € μας κάνουν = 21485 € το πανηγύρι απέδωσε 21.485 € σε ένα Σαββατοκύριακο! (μείον τα έξοδα βέβαια!)

 

 Οι Σύλλογοι και οι συμμετοχές των αθλητών τους στον επόμενο πίνακα με φθίνουσες συμμετοχές:

 

Τα μετάλλια σε ποσοστό του πλήθους των αθλητών! 71 κατηγορίες σημαίνει 71Χ4 = 284 μετάλλια για 1264 συμμετοχές! Να φάνε και οι κότες!!!

 

Πίνακες κατανομής των μεταλλίων και κατάταξης των συλλόγων κατά σειρά επιτυχίας!

 

Η πλατφόρμα της Sportdata βάσει των κατευθύνσεων της Παγκόσμιας δίνει τον επόμενο πίνακα κατάταξης των συλλόγων ανάλογα με τα μετάλλια που πήραν:

 

Αλλά όλοι αυτοί οι ηλίθιοι δεν λαμβάνουν υπόψη ότι οι σύλλογοι παίρνουν μέρος στους αγώνες με τεράστιες διαφορές στο πλήθος των αθλητών (και συμμετοχών) και άρα δεν μπορεί να γίνει λογικά δεκτό ένα αναλογικό μέτρο σύγκρισης! Δεν μπορεί, λοιπόν, κανένας να κατατάξει σε σειρά αξιολόγησης δύο συλλόγους (και την απόδοση των προπονητών τους), όταν ο ένας πήρε μέρος στους αγώνες με 60 αθλητές και ο άλλος με 10 αθλητές! Υπάρχουν επίσης πολλά στοιχεία, που εμποδίζουν την ίση πρόσβαση στους αγώνες για τους αθλητές των διαφόρων συλλόγων, όπως: η απόσταση της πόλης τους από το στάδιο των αγώνων, οι οικονομικές δυνατότητες των γονέων, η ανάπτυξη του συλλόγου τους στην τοπική κοινωνία και άλλοι! Άλλο Μαρούσι, δίπλα στο στάδιο των αγώνων, και άλλο ... Κάτω Μακριά Ραχούλα στα Δωδεκάνησα!

 

Με βάση το ανωτέρω σκεπτικό πρόσθεσα τις δικές μου απόψεις στον ανωτέρω πίνακα! Πιστεύω ότι είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα αξιολόγησης μια κατάταξη με βάση την ΑΠΟΔΟΣΗ των αθλητών των συλλόγων! Και η ΑΠΟΔΟΣΗ είναι τα μετάλλια στο σύνολο των συμμετοχών. Πρόσθεσα, λοιπόν, στον ανωτέρω πίνακα των Sportdata/ΕΛΟΚ τις συμμετοχές των συλλόγων δεξιά από το Σύνολο των Μεταλλίων, έβγαλα το Ποσοστό Επιτυχίας ως κλάσμα των Μεταλλίων διά των Συμμετοχών και ταξινόμησα κατά φθίνουσα σερά του Ποσοστού Επιτυχίας, ώστε στον επόμενο Πίνακα πρόκυψε η τελευταία στήλη δεξιά ως Σειρά Κατάταξης των συλλόγων, την οποία μπορείτε να συγκρίνετε με την αριστερή στήλη του αρχικού πίνακα!

Με βάση αυτό το σκεπτικό και μελετώντας τη σειρά καταλαβαίνει κανείς ότι όταν οι συμμετοχές των αθλητών των συλλόγων είναι πολύ λίγες, τότε οδηγούμαστε σε λανθασμένα συμπεράσματα, όπως π.χ. στους τρεις πρώτους της κατάταξης, διότι δεν υπάρχουν τόσο μεγάλα ποσοστά επιτυχίας (100%)! Ο 3ος, όμως, στην κατάταξη με 10 μετάλλια στις 18 συμμετοχές πραγματικά αξιολογείται σωστά και εντυπωσιάζει! Το ΣΠΟΡΤ ΣΕΝΤΕΡ όχι, αλλά οι δύο επόμενοι ΝΑΙ, διότι κατέβασαν 3 αθλητές και πήραν 3 μετάλλια! Γενικά ο κανόνας αυτός των ποσοστών επιτυχίας δίνει καλά αποτελέσματα για πάνω από 10 συμμετοχές αθλητών συλλόγων!

 

Έτσι, παρατηρούμε για τους 16 πρώτους συλλόγους του πρώτου πίνακα με βάση τα μετάλλια την επόμενη εκδοχή του, όπου η πραγματική τους κατάταξη δίνεται από την δεξιά στήλη του πίνακα και όχι από την αριστερή:

Αυτές είναι οι πραγματικές αποδόσεις/αξιολογήσεις των αθλητών, των συλλόγων και των προπονητών τους!

Και πάντα η κατάταξη του συλλόγου δίνει κατά μεγάλο βαθμό και την αποδοτικότητα του προπονητή!!!

 Ε - 22-26/3/2023 - Πανευρωπαϊκοί Ανδρών-Γυναικών στην Γκουανταλαχάρα!  Οικτρή αποτυχία!  (Ενότητες)

 

Σε οικτρή αποτυχία εξελίχθηκαν οι Πανευρωπαϊκοί Ανδρών-Γυναικών της World Karate Federation (WKF) στην Γκοάνταλαχάρα της Ισπανίας! Η Sportdata αποκρύπτει τους συνολικούς αθλητές, τις συνολικές συμμετοχές και όλα τα αγωνιστικά φύλλα των αγώνων φυσικά μετά από εντολή της WKF.

 

Η αρχική ανακοίνωση της ΕΛΟΚ:

Με πλήρη ομάδα η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Ανδρών, Γυναικών

3 Μαρτίου, 2023

Σε όλες τις κατηγορίες σε ΚΑΤΑ και KUMITE, θα εκπροσωπηθεί το ελληνικό καράτε στο 58ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών, Γυναικών που θα διεξαχθεί στις 22-26 Μαρτίου στη Γουαδαλαχάρα της Ισπανίας. Η ΕΛΟΚ ανακοίνωσε την αποστολή των αθλητών και αθλητριών που θα ταξιδέψουν στην Ισπανία για να δώσουν συνέχεια στην εντυπωσιακή παρουσία της προηγούμενης διοργάνωσης, στο Γκαζιαντέπ, όπου η Ελλάδα είχε κατακτήσει πέντε μετάλλια. Έτσι, υπό την καθοδήγηση των προπονητών Σπύρου Μαργαριτόπουλου, Δημήτρη Τριανταφύλλη και Μαρίζας Σουμπασάκη, θα τεθούν οι:

Η εθνική ομάδα στην κάτω φωτό και οι 14 κατηγορίες των αγώνων δίνονται στον άνω δεξί πίνακα.

 

Από τα στοιχεία της Sportdata παίρνουμε τις χώρες, που έβαλαν αθλητές μέχρι και τις ένατες θέσεις και είναι οι επόμενες 37, που υπολείπονται των 49 της Ευρώπης κατά 12 χώρες (!!!):

Η ΕΛΟΚ πανηγύρισε τις επιτυχίες της με την επόμενη ανακοίνωση:

 

Πέντε μετάλλια και 8η θέση στην Ευρώπη!

26 Μαρτίου, 2023

Με πέντε μετάλλια επιστρέφει η ελληνική αποστολή από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε Ανδρών, Γυναικών που φιλοξενήθηκε στη Γουαδαλαχάρα της Ισπανίας. Ο απολογισμός των 3 ασημένιων και 2 χάλκινων, τοποθετεί την Ελλάδα στην 8η θέση της γενικής κατάταξης, ανάμεσα σε 45 χώρες που συμμετείχαν και μόλις 14 που κατόρθωσαν να ανεβάσουν εκπρόσωπό τους στο βάθρο.

Ασημένια μετάλλια κατέκτησαν:

Ο Διονύσης Ξένος (-67κ), που έχασε 4-2 στον τελικό από τον εν ενεργεία Χρυσό Ολυμπιονίκη, Παγκόσμιο Πρωταθλητή και Νο1 της Παγκόσμιας Κατάταξης, Στίβεν Ντα Κόστα. Για τον Δ. Ξένο, ήταν η τρίτη συνεχόμενη παρουσία σε τελικό σε ισάριθμες συμμετοχές σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

Ο Στέφανος Ξένος (-60κ), που έδωσε μεγάλη μάχη απέναντι στον Ιταλό Άντζελο Κρεσέντζο και ηττήθηκε 5-4, κατακτώντας –πάντως- τη μεγαλύτερη διάκριση της καριέρας του σε επίπεδο ανδρών

Ο Γιώργος Τζάνος (+84κ), έχασε 4-0 από τον Γάλλο Μεχντί Φιλαλί. Με τη δεύτερη θέση που κατέκτησε, ο 33χρονος καρατέκα έφτασε τα 13 μετάλλια σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, συμπεριλαμβανομένων και των ομαδικών.

Χάλκινα Μετάλλια:

Ο Κωνσταντίνος Μαστρογιάννης (-84κ.) νίκησε εύκολα 4-0 τον Σλοβάκο Άντι Γκιούρικ και πανηγύρισε το πρώτο του ατομικό μετάλλιο σε επίπεδο Ευρωπαϊκού ανδρών, καθώς ήταν «χάλκινος» με το ομαδικό στην διοργάνωση του 2022

Η Κωνσταντίνα Χρυσοπούλου (-61κ.) επικράτησε 5-0 της Γαλλίδας Λορά Σιβέρ. Η πρωταθλήτρια μας είναι μόλις 18,5 ετών και μετά την κυριαρχία της στις κατηγορίες Νεανίδων και U21, κατέκτησε την πρώτη της μεγάλη διάκριση και σε επίπεδο Γυναικών.

Επίσης, στον ελληνικό απολογισμό προστίθεται και η επιτυχία της  Τζωρτζίνας Ξένου η οποία κατέκτησε την 7η θέση στο ΚΑΤΑ.

Έτσι η Ελλάδα συμπληρώνει μία τριετία απόλυτης συνέπειας σε διεθνές επίπεδο, με συνολικά 15 μετάλλια, πέντε σε κάθε ένα από τα τρία τελευταία Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα. Ο αρχηγός αποστολής και παλιός παγκόσμιος πρωταθλητής, Κώστας Παπαδόπουλος, σχολίασε:

«Ήταν μια εξαιρετική παρουσία. Είναι η τρίτη συνεχόμενη φορά που βρισκόμαστε στα πέντε μετάλλια κι αυτό δείχνει μεγάλη σταθερότητα. Η διοργάνωση αυτή είχε κομβικό χαρακτήρα, αφού για πρώτη φορά απουσίαζαν οι δύο κοπέλες-θρύλοι του ελληνικού καράτε, η Χατζηλιάδου και η Πανετσίδου. Όμως βρήκαμε τον τρόπο να βρεθούμε ξανά στις πρώτες θέσεις της Ευρώπης, μέσα από τη σωστή δουλειά και την προσθήκη νέων παιδιών.  Υπάρχει πλάνο ανάπτυξης το οποίο λειτουργεί και αυτό φαίνεται αυτό από τη συνέπεια που παρουσιάζουμε ως εθνική ομάδα και τις συνεχείς διακρίσεις στις διεθνείς διοργανώσεις. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά»

* Στη φωτογραφία τα πέντε μετάλλια της Ελλάδας, μαζί με τους προπονητές Σπύρο Μαργαριτόπουλο, Δημήτρη Τριανταφύλλη, Μαρίζα Σουμπασάκη και τον αρχηγό αποστολής, Κώστα Παπαδόπουλο.

 

Για πολλοστή (μάλλον συνεχή!) φορά η ΕΛΟΚ μιλάει για τον εαυτό της χωρίς να αναφέρει συγκρίσεις με άλλες χώρες! Το ότι 12 χώρες της Ευρώπης δεν εμφάνισαν αθλητές τους στις εννέα πρώτες θέσεις αποδεικνύει ότι το καράτε της WKF έχει πάψει να έχει το ενδιαφέρον, που είχε παλιότερα! Το ίδιο αποδεικνύει και η απόκρυψη των συμμετοχών όλων των αθλητών όλων των χωρών από την Sportdata.

 

Οι χώρες που πήραν μετάλλια ήταν οι επόμενες 14! Οι άλλες ήταν για τα μπάζα??? Ούτε ένα μετάλλιο κανένας αθλητής τους??? Με πόσους αθλητές πήραν μέρος όλες οι χώρες???  Οικτρή αποτυχία!

Ο ανωτέρω πίνακας προφανώς αναφέρει την Ελλάδα στην 8η θέση με 11 θέσεις καταμετρημένες ή στην ουσία 9η στις 15 χώρες, διότι οι άλλες είναι ανάξιες λόγου για την διοργάνωση, αφού δεν πήραν κανένα μετάλλιο!

 

Αξίζει τον κόπο να αναδημοσιεύσουμε και την επόμενη ανάρτηση της παράταξης του Γερόλυμπου στο FB/karatenews:

 

Karatenews – 28/3/2023 - QUIZ: Ωρες ή μέρες?

Έχετε ταξιδέψει Ισπανία? Πόσες ώρες ήταν η πτήση σας? Με ποιο γραφείο ? Ποιος σας έκλεισε τα εισιτήρια?

Ο κηπουρός ή ο sport director?

Γιατί σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν ακόμα αθλητές της αποστολής στην Ισπανία!, θα πάνε Τουρκία! και μετα Ελλάδα!!!

Cosmo γυρισμένοι.....

Αναρωτιόμαστε ποιος αποφάσισε να σπάσει η αποστολή ? Με πόσες πτήσεις ήρθαν ? Μία? Δύο? Τρεις?

Ποιος αποφάσισε το σπάσιμο της αποστολής?

Ο κηπουρός ή ο αρχηγός της αποστολής και sport director τι κάνουν ? Τους ενδιαφέρει η αποστολή ή μόνο οι φωτογραφίες? Δεν ήξερε τα δρομολόγια ο κηπουρός? Δεν ήξερε τα δρομολόγια ο αρχηγός αποστολής?

Γιατί υπάρχει ο αρχηγός αποστολής? Δεν είναι υπεύθυνος? Είναι σε μία πτήση ή βρίσκεται και στις τρεις πτήσεις? Έφτασε? Λέτε να έρθει να βγει φωτογραφίες με τα μετάλλια? Θα ζητήσουν από τα υπόλοιπά μετάλλια να έρθουν στο αεροδρόμιο όταν θα έρθει και το υπόλοιπο της αποστολής?

Ποιος είναι υπεύθυνος για τη ταλαιπωρία? Μήπως φταίει το σοι στο ταξιδιωτικό? Μήπως ο αρχηγός αποστολής που δεν ασχολήθηκε καθόλου και αναζητούσε ευθύνες?

Τι έκανε ο ΓΓ και ο αρχηγός αποστολής? Τι θα κάνουν? Αναμένουν με ανθοδέσμες στην αίθουσα αναμονής? Γιατί τόσες μέρες θα μαραθούν και τα λουλούδια.... Λέτε τόσες ώρες κάνει κάθε φορά και ο Antonio να έρθει? Μήπως να ανοίξουν ταξιδιωτικό γραφείο ?

Αναρωτιόμαστε τα γνωρίζει η ΓΓΑ? Τα γνωρίζουν τα μέλη του ΔΣ? Ο Πρόεδρος?

Αναμένουμε απαντήσεις....

 

 

   

 Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .