karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 13/3/2015.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr , σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!


 (Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 2000 περίπου σελίδων!)

 (Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!)

 Στο χείλος του γκρεμού το ΔΣ/ΕΛΟΚ!

 Ποιούς θα συμπαρασύρει!

 Φωτογραφίες και ηχητικά εφέ από το karate.gr!

 

Επίτιμος Πρόεδρος: Ελέγχει τους πάντες και τα πάντα. Με την ΕΛΟΚ να λειτουργεί σαν δική του επιχείρηση παίρνει τις εισπράξεις ...

 

... και αρμέγει την ομοσπονδία επί είκοσι χρόνια τώρα ...

... εν γνώσει της Λέιντι ΓΓΑ-ΓΓΑ (δεξιά) και των διαπλεκόμενων υπαλλήλων της και πολιτικών προϊσταμένων ...

 

... και παρ' όλο που έχει χαρακτηριστεί ως Persona non Grata στο Παγκόσμιο Καράτε!

Μπουλούμπασης, Πρόεδρος Ανδρείκελο!

Γερολύμπου, Αναπληρώτρια Προέδρου, Σαλονάτη Σύζυγος Επίτιμου!

Δημητριάδης, Γενικός Γραμματέας,

Εκμεταλλευτής Καναπέκα!


Χανικιάν, Β'  Αντιπρόεδρος

Πού βόσκει αυτός???

Βόβλας, Ταμίας,

Παράνομο Καραλαμόγιο!

Ράλλης, Ειδικός Γραμματέας

Παράνομος Βλάκας!


Γκουβούσης, Έφορος Υλικού

Παράνομος Βλάκας!

Καρβούνης, Εφορος

 Εθν. Ομάδων

Αρχι-Καραλαμόγιο

Αστυνομικός!


Χονδροματίδης, Πρόεδρος

Τεχν. Επιτροπής,

Εκπαιδευτής- Μαϊμού!

Πάσης, Γάιδαρος ... Σουπιά!

Ειδική ράτσα

Γκότζου-ρύου!

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

 Διευθυντής της Πρώτης Σχολής Προπονητών των ΕΛΟΚ/ΓΓΑ!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ!!!

 (Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!)


 ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ Karate News (προ 2 ημερών)

Μετά από απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες ο κ. Υφυπουργός Αθλητισμού παρέπεμψε στο ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ υπόθεση που αφορά αθλητή του Καράτε, ύστερα από καταγγελίες των γονέων του.

Το Karate news επικοινώνησε με τους γονείς του αθλητή οι οποίοι αφού επιβεβαίωσαν την ως άνω πληροφορία, δήλωσαν:

«Επιτέλους μετά από πολύμηνη αναμονή, έφθασε η ώρα να λάμψει η αλήθεια σχετικά με την «περιπέτεια» του γιου μας και να αποδειχτεί η επικίνδυνη, για τα όλα τα παιδιά-αθλητές, ανεπάρκεια ορισμένων αλλά συγκεκριμένων ανθρώπων. Πιστεύουμε ότι, αφ ενός το Ελεγκτικό Συμβούλιο και αφ ετέρου οι Εισαγγελικές αρχές, στις οποίες προσφύγαμε παράλληλα, θα ρίξουν άπλετο φως στα κακώς τεκταινόμενα στον χώρο του Καράτε και θα καταλογίσουν τυχούσες ποινικές και αστικές ευθύνες εναντίον παντός υπευθύνου, που είτε με πράξεις ή παραλήψεις παρανόμως ενήργησαν, είτε με ανοχή, τους συνέδραμαν.

Δηλώνουμε ότι θα συνδράμουμε τις Αρχές στο έργο τους με όλες μας τις δυνάμεις, παρέχοντας κάθε στοιχείο και πληροφορία που έχουμε στην διάθεση μας και θα συνεχίσουμε τον νομικό αγώνα προκειμένου το παιδί μας (και κάθε παιδί) να συνεχίσει να ασχολείται με τον αθλητισμό (Καράτε) απαλλαγμένο από πάσης φύσεως «επαγγελματίες αθλητικοπατέρες», «καιροσκόπους», «κερδοσκόπους» και «παράσιτα» που δια ίδιον όφελος δεν διστάζουν, εκβιάζοντας και απειλώντας, να «καρατομούν» αθλητές , δασκάλους και συλλόγους. Πιστεύουμε ότι ήλθε η ώρα για την επιβολή της νομιμότητας, της διαφάνειας και της αξιοκρατίας (που άλλωστε αποτελεί και δέσμευση του κ. Υφυπουργού) από τα πραγματικά θεσμοθετημένα και νόμιμα όργανα της πολιτείας και όχι από τις χειραγωγούμενες και παράνομες δικαστικές επιτροπές, διοικητικά συμβούλια και συνελεύσεις»

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Karate news σχετικά με το τι είναι το ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ:

 

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών και Πολιτισμού συγκροτείται και λειτουργεί στη Γ.Γ.Α. είκοσι δυο (22) μελές Ελεγκτικό Συμβούλιο με διετή θητεία. Στη σύνθεση του οργάνου μετέχουν δεκαέξι (16) μόνιμοι υπάλληλοι της Γ.Γ.Α. συμπληρουμένης της συνθέσεως από μονίμους υπαλλήλους του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών.
Έργο του Ελεγκτικού Συμβουλίου είναι κυρίως:

α) η διενέργεια λογιστικού και διαχειριστικού ελέγχου, καθώς και ελέγχου κάθε άλλου στοιχείου που αποτελεί αντικείμενο του νόμου ή των καταστατικών των αθλητικών σωματείων, των ενώσεων και των ομοσπονδιών, καθώς και των άλλων επιχορηγούμενων φορέων.

β) η διαπίστωση της τήρησης από τα σωματεία , τις ενώσεις και τις ομοσπονδίες των διατάξεων των νόμων ,των διαταγμάτων, των υπουργικών αποφάσεων, των κανονισμών που αφορούν, διαχειριστικούς και λογιστικούς κανόνες, οι οποίοι επιβάλλονται από το νόμο και από άλλες διατάξεις,

γ) η γνωμοδότηση για περικοπή της επιχορήγησης , εφόσον διαπιστώνονται σοβαρές παραβάσεις.

Ο έλεγχος διενεργείται τακτικά, μια φορά το χρόνο και έκτακτα, οποτεδήποτε , με εντολή του Υπουργού Πολιτισμού.


 Η κοινοποίηση της Απόφασης παραπομπής της ΕΛΟΚ στο Ελεγκτικό Συμβούλιο:

 Με κλικ εδώ: Η καταγγελία των Σπύρου Δρακόπουλου και Μαρίνας Τσανγκαλίδου, όπως είχε υποβληθεί στη ΓΓΑ!


 Επιστολή της κ. Μαρίνας Τσανγκαλίδου

"Αγαπητοί γονείς που παρακολουθείται το Karate news απευθύνομαι σε εσάς.

Αναρωτιέμαι πόσο επικίνδυνα γελοίος μπορεί να γίνει ένας κομπλεξικός, αδίσταχτος, δίχως αρχές, ηθικές αξίες και φιλίες άνθρωπος !!!    

Αναρωτιέμαι που μπορεί αυτός να οδηγήσει φοβισμένους και αδύναμους ανθρώπους !!!
Έχω πειστεί ότι το θράσος και η αρρωστημένη εγωπάθεια ενός τέτοιου ανθρώπου δεν έχουν όρια !!!

Αυτός ο «άνθρωπος» έχει λυσσάξει, μαζί με τους «υποτακτικούς του», να απειλεί, να τάζει, να εκβιάζει και να εκφοβίζει τους πάντες (τηλεφωνικά και προσωπικά) προκειμένου να «επιτύχει» την διαγραφή συλλόγων, αδιαφορώντας (κατά την προσφιλή τακτική του) για τις όποιες συνέπειες διαγραφέντων και συναινούντων στις διαγραφές συλλόγων !!!  

Πληροφορούμαι ότι διαδίδει μέσω των «εργαλείων - συνεργατών του» ότι θα καταγγείλει και θα πάει στα δικαστήρια τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας και της Βαλκανική, γιατί δέχτηκαν να αγωνιστούν Έλληνες αθλητές στα Βαλκανικά πρωταθλήματα!!!

Θέλει λέει να τιμωρήσει παραδειγματικά (με διαγραφές) τους συλλόγους των οποίων οι αθλητές αγωνίστηκαν, παρά την απαγορευτική εντολή του, στα Βαλκανικά πρωταθλήματα γιατί έτσι λέει το καταστατικό της Βαλκανικής !!! Μέγα παράπτωμα !!! Τεράστιο λάθος αθλητών γονέων και συλλόγων !!! Ποινή ;;; ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ !!!

Τι λες βρέ απίθανε τύπε ;;; Τι δουλειά έχεις εσύ με την Βαλκανική Ομοσπονδία και το καταστατικό τους ;;; Με ποια ιδιότητα παριστάνεις τον «κριτή» της ;;; Δεν σε απέπεμψαν ;;; Ποιος είσαι και τι είσαι εσύ που θα απαγορεύσεις στο παιδί μου να αγωνιστεί σε επίσημα αναγνωρισμένο από την WKF πρωτάθλημα επειδή εσύ προκειμένου να καλύψεις δικές σου «επιδιώξεις» αποφάσισες την μη συμμετοχή της Ελλάδας στην Βαλκανική οικογένεια ;;; Εσύ πλήρωσες τα έξοδα του ή σε έτσουξε που σαν γονείς σε αμφισβητήσαμε και μας έχασες από πελάτες σου ;;; Ποιος είσαι και τι είσαι εσύ που θα διαγράψεις συλλόγους με ιστορία και πολύχρονη προσφορά στο άθλημα ;;; Είσαι τόσο τυφλωμένος που δεν καταλαβαίνεις ότι εμείς οι γονείς, τα παιδιά μας και οι δάσκαλοι τους είμαστε οι σύλλογοι που πληρώνουν ακόμα και το κινητό σου !!! Από πού θα μας διαγράψεις ;;; Από που θα διαγράψεις καταξιωμένους συλλόγους ;;; Από την οικογενειακή σου μερίδα ή από το Βουλκανιζατέρ σου ;;;

Ποιος είσαι εσύ που θα κοιτάξεις στα μάτια τους Παγκόσμιους και Βαλκανικούς παράγοντες που σε έδιωξαν κλοτσηδόν από τους κόλπους τους και που ακόμα ψάχνουν οι άνθρωποι για το ταμείο της πρώην Βαλκανικής ;;;

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΣ ΑΝΟΗΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ !!! ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕΣ ΤΗΝ ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!! ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ !!! ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΗΣΥΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΝΗΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ!!! ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΟΥ !!! ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ «ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΟΥ»!!! ΜΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΣΑΙ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΣ!!!

Φυσικά εσύ «παραμυθιάζεις» τους ιθαγενείς και επαγγέλλεσαι μελλοντική «ενθρόνιση σου»! Φυσικά εγώ σου λέω κατάμουτρα «όνειρα θερινής νυκτός».

Ξέρω ότι το Σάββατο στην Γενική Συνέλευση θα βρεις εξαρτημένους και φοβισμένους συμμάχους και θα σε συνδράμουν στα σαθρά περί διαγραφής συλλόγων σχέδια σου!!! Προσωπικά θα «χαρώ» αν κάποιοι σε βοηθήσουν με την ανοχή τους να το επιτύχεις !!! Έτσι θα έχω από την Δευτέρα το ηθικό κίνητρο για να αγωνιστώ εναντίον τους και εναντίον των παρανόμων «επιχειρήσεων» τους σύμφωνα με το Π.Δ. 219 !!! Ίσως έτσι καταλάβουν που τους οδήγησες !!!

Ξέρεις ότι αν και γυναίκα κρατάω τον λόγο μου !!! Μην ξεχνάς είμαι μάνα !!! Εσύ ξέρεις πολύ καλά ότι σήμερα υλοποίησα αυτό που «υποσχέθηκα» τηλεφωνικά, πριν από δύο χρόνια στα δύο πρωτοπαλίκαρα σου, όταν αντίκρισα τα δακρυσμένα μάτια του παιδιού μου και έμαθα για τον αισχρό τρόπο που του φέρθηκαν !!!
Εσύ ξέρεις πολύ καλά, ότι έβγαλαν τα απωθημένα τους εναντίον εμού και της οικογένειας μου όπως επίσης και ότι έκρυψαν τις ανομίες τους, που εσύ καλύπτεις για να σε υπηρετούν, συνθλίβοντας το παιδί μου !!!

ΗΛΘΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!
Φυσικά για να έλθει αυτή η ώρα χρειάστηκε υπομονή, αγώνα, πίστη στο δίκαιο, χρόνο και αντοχή στις δυσκολίες που καθημερινά μου μεθόδευες. Ελάχιστο κόστος όμως προκειμένου να κερδίσω τον σεβασμό του παιδιού μου και να αποκαταστήσω την τιμή, την υπόληψη και την αξιοπρέπεια του, που εσύ και οι υποτακτικοί σου λυσσαλέα και μεθοδικά αποπειραθήκατε να στιγματίσετε !!! Το χειρότερο για σας είναι ότι συνεχίζετε την άνανδρη προσπάθεια σας !!! Δεν σας έφτανε η ζημιά που προκαλέσατε στο παιδί μου, τώρα επιτίθεστε και στον Σύλλογο, μέσω του οποίου το παιδί μου γαλουχήθηκε και αγάπησε τον αθλητισμό και το Καράτε!!! Φτάνει πια !!! Να θυμάστε ότι εσείς και οι όμοιοι σας ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΤΕ τελικά !!!

Φίλοι γονείς,

Σας διαβεβαιώνω ότι με την βοήθεια του Θεού, του Νόμου και της οικογένειας μου θα συνεχίσω τον από διετίας νομικό αγώνα μου προκειμένου να πετύχω εκεί που άβουλοι και άτολμοι «άνδρες» απέτυχαν. Η σημερινή ημέρα που μου κοινοποιήθηκε η απόφαση του κ. Υπουργού για την παραπομπή του φακέλου του γιού μου στο ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ( έστω και μετά από αγώνα δύο χρόνων) με γέμισε ελπίδα και μου έδωσε κουράγιο για να συνεχίσω. Πιστεύω απόλυτα ότι η νομιμότητα επιτέλους θα επικρατήσει. Πιστεύω απόλυτα ότι το παιδί μου θα αποκαταστηθεί και κανένα άλλο παιδί δεν θα βρεθεί στην θέση του. Θα συνδράμω όπως ο Νόμος μου επιτρέπει και θα καταθέσω ότι γνωρίζω !!! Δεν με φοβίζουν ούτε οι διαγραφές ούτε οι απειλές τους !!! Δηλώνω παρούσα και εγώ και η οικογένεια μου !!!"

 

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

Μαρίνα Τσανγκαλίδου


 Επιστολή του κ. Ηλία Χρήστου

"Αγαπητοί φίλοι το Σάββατο, 14 Μαρτίου γίνεται όπως ξέρετε η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΛ.Ο.Κ. Θέλω να επισημάνω ότι η παρουσία όλων των Συλλόγων που είναι μέλη της Ομοσπονδίας είναι απαραίτητη και ως ένα σημείο επιβεβλημένη. Να ξεκαθαρίσω ότι η στάση που θα κρατήσει ένα σωματείο είναι πάντα καθοριστική για τις όποιες αποφάσεις λαμβάνει το ανώτατο σώμα εκπροσώπησης μας που είναι η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

Λέμε τα αυτονόητα, όμως σας είναι γνωστό ότι γίνεται μία συστηματική προσπάθεια απαξίωσης της παρουσίας των εκπροσώπων των Συλλόγων με ένα περίεργο σκεπτικό που πλανάται στην ατμόσφαιρα, ότι όλα θα πάρουν τον δρόμο τους όπως προβλέπεται. Να επισημάνω ότι τίποτε δεν πρέπει να παίρνει τον δρόμο του χωρίς τη δική μας παρουσία που ενημερώνεται για όλες τις απόψεις, παίρνει θέση ψηφίζει ή καταψηφίζει κατά βούληση ασφαλώς, αλλά αφού πρώτα ενημερωθεί για όλες τις απόψεις. Την πρόοδο, τις λύσεις, τις ιδέες, την κρίση και την ανάπτυξη του αθλήματος την εξασφαλίζει η συμμετοχή μας στα δρώμενα του αθλήματος και ο χώρος όπου μπορεί να εκφραστεί η φωνή των Συλλόγων είναι κυρίως η Γενική Συνέλευση. Τίποτε δεν προχωράει με την αποχή ή με την εξ αποστάσεως παθητική συμμετοχή.

Κάνω έκκληση εφέτος που υπάρχει στα ημερησίας διατάξεως προς συζήτηση θέματα και το θέμα διαγραφής συλλόγων η παρουσίας σας να είναι η μαζικότερη και ενεργητικότερη. Ένα τόσο φλέγον και σημαντικό από κάθε άποψη ζήτημα δεν πρέπει να κριθεί ερήμην σας και χωρίς εσείς οι ίδιοι να φροντίσετε για την ενημέρωση σας ακούγοντας πρωτίστως ΚΑΙ τους εγκαλούμενους προς διαγραφή συλλόγους – οι οποίοι όπως προβλέπεται ξεκινάνε πάντα με το τεκμήριο της ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ δηλαδή είναι ΑΘΩΟΙ μέχρι αποδείξεως του εναντίον. Εσείς είστε αυτοί που θα τους κρίνεται και θα αποφασίσετε και για να είναι δίκαιη και αμερόληπτη η κρίση σας πρέπει καταρχήν να είστε παρόντες και να τους ακούσετε όπως βέβαια και κάθε αντίλογο, κλείνοντας τα αυτιά σε κάθε λογής καλοθελητές που ίσως βολεύονται με οποιαδήποτε από μέρους σας παθητική στάση.

Ενδιαφέρον, εγρήγορση, διάθεση για έρευνα, ενεργητική συμμετοχή, προτάσεις από μέρους των Συλλόγων θα δημιουργήσουν το κατάλληλο κλίμα όπου όλοι μαζί ΜΠΟΡΟΥΜΕ, να αλλάξουμε τα πράγμα συζητώντας τις όποιες διαφορές μας και όχι αφηνόμενοι μοιρολατρικά σε έναν αόρατο καθοδηγητή που μας ψιθυρίζει ότι τα γεγονότα είναι δρομολογημένα ως μία αυτοεκπληρούμενη προφητεία… Τίποτε δεν είναι δεδομένο, όλοι και όλα κρίνονται από τη βάση και η βάση είσαστε εσείς οι Σύλλογοι, εσείς είσαστε το Ελληνικό Καράτε… Καλή αντάμωση. "

Με τιμή,

Ηλίας Χρήστου


Και οι Απόψεις του karate.gr

 (Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!)

 

Η διαφθορά του ΔΣ/ΕΛΟΚ έχει φτάσει στο ζενίθ! Η εκμετάλλευση αθλητών και συλλόγων χωρίς να δίνεται κανένας λογαριασμός για τίποτα έχει φτάσει στο απροχώρητο! Η στυγνή εκμετάλλευση της αθλητικής αναγνώρισης, την οποία έχει εμπιστευθεί στην ΕΛΟΚ η Πολιτεία, είναι μοναδική! Τα μόρια για τις ανώτατες και ανώτερες σχολές των πρωταθλητών έχουν γίνει αντικείμενο εμπορίου! Το ίδιο και οι αγώνες, το ίδιο και οι σχολές διαιτητών, εκπαιδευτών και προπονητών!

Και χωρίς να φθάνουν όλα αυτά, το ΔΣ/ΕΛΟΚ κατηγορεί άδικα, δικάζει ανελέητα και καρατομεί σαν δήμιος άτομα και συλλόγους! Σήμερα είναι οι "σημερινοί εχθροί" του, αύριο θα είναι οι "σημερινοί φίλοι" του!

 Σύλλογοι ξυπνήστε και βγάλτε το κεφάλι από την άμμο!!!

 Το καπέλο δεν βγάζει άλλους λαγούς!!!

Η στρέβλωση του αθλήματος με την εισαγωγή, λειτουργία και εκμετάλλευση των 5-7 παρα-ομοσπονδιών των στυλ καράτε με εισπράξεις χωρίς αποδείξεις αποτελεί κατάφωρη παραβίαση της αθλητικής και της φορολογικής νομοθεσίας! Η δημιουργία, λειτουργία για 10-12 χρόνια των υπό την ΕΛΟΚ παράνομων "ενώσεων" Κεντρικής, Βορείου, Νοτίου κτλ. Ελλάδας χωρίς καταστατικά, αναγνωρίσεις από τη Γραμματεία και χωρίς φορολογικές δηλώσεις στην Εφορία, με συμμετοχή όλων των καραλαμόγιων των συνεργατών του ΔΣ/ΕΛΟΚ και στη συνέχεια το πρόσφατο αθόρυβο "κλείσιμο" αυτών πριν αποκαλυφθούν και πάνε φυλακή οι απατεώνες υπεύθυνοι, αποτελεί καραμπινάτο αθλητικό έγκλημα!!!

Τα παράνομα μέλη στα Διοικητικά Συμβούλια, οι μαϊμούδες Δικαστικές Επιτροπές, οι μαϊμούδες "μαστερ", διαιτητές και προπονητές, οι νοθευμένες βεβαιώσεις αντιπροσώπων συλλόγων για εγκρίσεις εικονικών αποφάσεων γενικών συνελεύσεων και ανύπαρκτων απολογισμών και οι κατάφορα νοθευμένες εκλογές αποτελούν χρόνιο αθλητικό έγκλημα του Γερόλυμπου και των μελών του ΔΣ/ΕΛΟΚ!

Οι παράνομες διαγραφές των συλλόγων σε ήδη παράνομη Γενική Συνέλευση έφθασαν στον κόμπο το χτένι! Αν το θέμα φθάσει σε ψηφοφορία, αυτή πρέπει να είναι ονομαστική! Αν δεν είναι, τότε συμμετέχετε όλοι στην παρανομία και θα βρεθείτε αντιμέτωποι με το κλείσιμο της ΕΛΟΚ!

Αν ζητήσετε όλοι ονομαστική ψηφοφορία, τότε θα δείτε ότι το θέμα της διαγραφής θα το κάνουν γαργάρα και θα το βγάλουν από τα προς συζήτηση θέματα!!! Αυτή είναι και η λιγότερο χειρότερη λύση!!!

 

 Όλα αυτά τα χρόνια διαπράττετε το κακούργημα του " ξεπλύματος εσόδων από παράνομες δραστηριότητες" καραμπινάτα!!!

 Ήρθε η ώρα να πληρώσετε πίσω όσα αρπάξατε!!!


Όσον αφορά στον Αρχι-Καραλαμογιόκοτα (!!!) δικτάτορα της ΕΛΟΚ, θυμίζουμε πάντα το:

 Καρατόμηση του διεθνή παράγοντα του Καράτε Γιώργου Γερόλυμπου

 από την Παγκόσμια Ομοσπονδία του Καράτε!!!

English

Version


 Η λειτουργία της ΕΛΟΚ είναι απλή: Διοργανώνουν, Αρμέγουν τη διοργάνωση και Σβήνουν τα ίχνη της!!!

 ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ!!!

  Πρόκειται για την ομοσπονδία της Αρπαχτής και της Αρμεχτής!!!

(Ορολογία: "Αρπαχτή" σημαίνει μπαίνεις μέσα αρπάζεις, φεύγεις και χάνεσαι!

"Αρμεχτή" σημαίνει μπαίνεις μέσα, αράζεις, αρμέγεις τον πρώτο μήνα, αρμέγεις το δεύτερο μήνα, αρμέγεις τον τρίτο μήνα, κ.ο.κ.)

Βρέμη 4-11-2014:... Πίσσα και Πούπουλα επιφύλαξαν 102 εθνικές ομοσπονδίες καράτε 102 χωρών στην Ελληνική υποψηφιότητα του Γιώργου Γερόλυμπου για μια θέση στο ΔΣ της Παγκόσμιας του Καράτε! Τον χαρακτήρισαν "Persona non Grata"!!! Πήγε για... μαλλί και βγήκε όχι κουρεμένος, αλλά με κομμένο το... σκαλπ του!!!

Αιτία η μακροχρόνια υβριστική και συκοφαντική συμπεριφορά του απέναντι στην Παγκόσμια και τους αξιωματούχους της, αλλά και η επί μακρόν άρνησή του να αποδώσει οικονομικό λογαριασμό για τη Βαλκανική Ομοσπονδία Καράτε κατά το υπέρ-δεκαπενταετές διάστημα που ήταν πρόεδρος!!! Κοινώς: άρπαξε το Ταμείο κι έφυγε!!!

Με δυο λόγια ο Γερόλυμπος και τα κάτωθι μέλη-λαμόγια του "ΔΣ/ΕΛΟΚ και Συνεργάτες" κόλλησαν στο Ελληνικό Καράτε και στον Ελληνικό Λαό και για τα μάτια του Παγκόσμιου Καράτε και του Αθλητισμού τη ρετσινιά ότι ήμαστε "κοινοί κλέφτες"!

0-Γερόλυμπος

ΑΦΑΝΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ

1-Μπουλούμπασης

Παράνομος Πρόεδρος διότι προπονητής!

2-Γερολύμπου

Αναπλ. Πρόεδρος

Υπό έλεγχο!

3-Δημητριάδης

Παράνομος Γεν. Γραμ. διότι προπονητής!

5-Βόβλας

Παράνομος Ταμίας διότι προπονητής!

6-Ράλλης Ειδικός

Γραμματέας


7-Γκουβούσης

Παράνομος Έφορος Υλικού, διότι προπονητής!

8-Καρβούνης

Παράνομος Εφ. Εθν. Ομάδων, διότι προπονητής!


9-Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής, διότι προπονητής!

10-Πάσης

Νόμιμη ... Σουπιά! Παράνομος, διότι προπονητής!

12-Γκάζι, Διευθυντής αθλήματος, νόμιμος προπονητής, παράνομα ψηφίζει!!!


13-Σκοπελίτης

Ιδιοκτήτης

"Sportdata", εξωτερικός συνεργάτης!!!


14-Χριστοδούλου

"Η ElpidaTours!"

εξωτερικός συνεργάτης!!!

 


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .