karate.gr: 11 - Οι Μεγάλες Δίκες του Καράτε

Πρώτη δημοσίευση 15/8/2012. Ενημέρωση 20/6/2013.

 

 Αρχική     Επικαιρότητα     Οι Δίκες του Καράτε  

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr , σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου αθλητικού μηνιαίου περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977 - 1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος" για τον ειδικό χώρο του καράτε και όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους.

 

ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ με τον 4043/13-2-2012:

Από τον Sun Tzu της «Τέχνης του Πολέμου»
στον Πίου «Το Μαύρο το Πιστόλι»!

Απόλυτα συνεργαζόμενοι οι Γερόλυμπος-Δρακόπουλος-Ζέππου!

 

Copyright © 1945-2045, Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι, Αναλυτής Δικαστικών Αποφάσεων! Μάστερ του Καράτε, Καρδινάλιος στο Βατικανό, Καλόγηρος Σαολίν, Επαγγελματίας Κατηγορούμενος και "Αθωούμενος", Γκουρού του Παγκόσμιου Καράτε, Φυσιογνωμιστής κατά συρροή Ψευταράδων, και ό,τι άλλο δηλώσω σε αυτή τη χώρα!

 


 30/5/07 - Το μοιραίο τέλος του κατά φαντασία  "διατροφολόγου" Παναγιώτη Δρακόπουλου στην εκπομπή "Αποδείξεις" του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΑΝΤ1 !!! Ο Καρατέκα-Γκουρού της διατροφής ξεγυμνώνεται !!!. --  ΜΕΡΗ:  ΑΑΑ - ΒΒΒ - ΓΓΓ - Δείτε τα βίντεο!  


 

"Το να πολεμάς και να νικάς σε όλες σου τις μάχες δεν είναι η ύψιστη τελειότητα.

Η ύψιστη τελειότητα συνίσταται στην εξουδετέρωση της εχθρικής αντίστασης χωρίς μάχη."

Sun Tzu: "Η Τέχνη του Πολέμου"

Όλοι γνωρίζουν, και όσοι δεν το γνωρίζουν το μαθαίνουν τώρα, ότι ο Σουν Τζου ήταν ένας αρχαίος (πριν 2500 χρόνια) κινέζος πολέμαρχος, ο οποίος μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας ως αρχιστράτηγος του αυτοκρατορικού στρατού της Κίνας άφησε ένα περιεκτικότατο στρατιωτικό σύγγραμμα με τίτλο «Η Τέχνη του Πολέμου» ή «Τα Δέκα Τρία Κεφάλαια». Αυτό το σύγγραμμα πραγματεύεται τις θεμελιώδεις αρχές, ώστε ένας πόλεμος να είναι νικηφόρος και διδάσκεται στις στρατιωτικές σχολές όλων των χωρών ακόμα και σήμερα, διότι οι θεμελιώδεις αυτές αρχές εφαρμόζονται ανεξάρτητα από την εποχή και τα τεχνικά πολεμικά μέσα.

Όλοι γνωρίζουν, και όσοι δεν το γνωρίζουν το μαθαίνουν τώρα, ότι η επιτυχία του Πίου, «Το Μαύρο το Πιστόλι», της τελευταίας διαφήμισης της WIND, δεν οφείλεται μόνο στις εναλλαγές ατάκας και εικόνας των έμπειρων διαφημιστών, αλλά και στο ταλέντο, το ένστικτο και την πολυετή εμπειρία τους. Τα τρία αυτά στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον αφοσιωμένο στη δουλειά του επαγγελματία αποτελούν αυτό που οι Κινέζοι λένε «κουνγκ φου», δηλαδή «τέχνη στη δουλειά»! Το «κουνγκ φου» των διαφημιστών εκμεταλλεύτηκε ένα θεμελιώδες στοιχείο σε αυτή τη διαφήμιση, που ίσως δεν το κατάλαβαν ούτε οι ίδιοι: Ο Πίου είναι «ο από μηχανής Θεός» που έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι (οι οποίοι θα ντρέπονται βέβαια για τους σημερινούς απογόνους τους!), που περιμένει ο κάθε απελπισμένος! Και όχι μόνο της ποδοσφαιρικής ομάδας της διαφήμησης!

«Ήρθε ο Πίου! Πήραμε τον Πίου από την ποδοσφαιρομάνα Βιλιανάμπε» και ο από μηχανής αυτός Θεός ήρθε να σώσει την χρεοκοπημένη ηθικά και οικονομικά ποδοσφαιρική ομάδα από την καταστροφή.

«Σας έφερα το μαύρο το πιστόλι! Διαρκείας πάρτε όοολοι!»

Η αντίστοιχη εικόνα δείχνει έναν Πίου που όχι δεν ξέρει μπάλα, αλλά δεν ξέρει τι είναι η μπάλα! Και όμως η ατάκα είναι η ίδια η Ελπίδα που αναπτερώνει ένα πεθαμένο ηθικό και γεννάει μια νέα αγωνιστική διάθεση!

Το μυστικό της επιτυχίας της διαφήμισης είναι η γενική οικονομική συγκυρία, η γενική άσχημη και πολύ δύσκολα αναστρέψιμη οικονομική κατάσταση της χώρας μας και του καθενός από εμάς σήμερα! Όλοι έχουμε ανάγκη από έναν από μηχανής Θεό «να καθαρίσει» για εμάς! Όλοι είμαστε στριμωγμένοι άσχημα και ταυτόχρονα ανήμποροι να αντιδράσουμε, ώστε έχουμε χάσει ψυχολογικά ακόμα και την αγωνιστικότητά μας να αντιδράσουμε!

Είναι, θεωρώ, αυτονόητα προφανές ότι η ίδια διαφήμιση στη Γερμανία και στους Γερμανούς θα είχε μηδενική ανταπόκριση! Δεν θα καταλάβαιναν τίποτα!

Τώρα, τι σχέση έχει ο Σουν Τζου με τον Πίου και «Η Τέχνη του Πολέμου» με «Το Μαύρο το Πιστόλι»? Είναι φανερό ότι η ακριβέστατη φιλοσοφία του Σουν Τζου δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του Πίου, αλλά και «Το Μαύρο το Πιστόλι» είναι αψυχολόγητο, αυτόνομο, αναπάντεχο και, όταν θέλει να έρθει, έρχεται χωρίς να δίνει λογαριασμό σε καμιά τέχνη πολέμου!


Κάπου εκεί ανάμεσα χώνομαι και εγώ!

Ακολουθώντας πιστά τις θεμελιώδεις αρχές της Τέχνης του Πολέμου στην προσπάθειά μου να αντιμετωπίσω ηθικά, χρονικά, νομικά και οικονομικά δύο μηνύσεις του Γερόλυμπου, τρείς αγωγές (με ασφαλιστικά μέτρα) και πέντε μηνύσεις του Δρακόπουλου και μια αγωγή (με ασφαλιστικά μέτρα) και μια μήνυση της πληρεξούσιας δικηγόρου του τελευταίου Ελένης Ζέππου-Χαρλαύτη εφάρμοζα το απόφθεγμα:

"Ο Καλός Στρατηγός επιλέγει ο ίδιος τον τόπο, το χρόνο και τον τρόπο
που θα δώσει την κάθε μάχη με τις ... ορδές των βαρβάρων!"
Sun Tzu: "Η Τέχνη του Πολέμου"

 

 

 

 Αναγκάστηκα να πουλήσω ακόμα και τη ... Ferrari για να βγάλω πέρα τα δικαστήρια!

Έχω, λοιπόν, τρεις αντίδικους που έχουνε λυσσάξει να με βάλουν φυλακή, διότι λέει "τους ΄πρόσβαλα στην τιμή και την υπόληψή τους"! Ο πρώτος είναι ο γνωστός στο χώρο του καράτε Γιώργος Γερόλυμπος, τέως πρόεδρος της ΕΛΟΚ, και από το 1994 γραμματέας της WKF που επί χρόνια προσπαθούσε ανεπιτυχώς και προσπαθεί ανεπιτυχέστερα να αρπάξει το παραδοσιακό καράτε της ΠΟΠΚ και της ITKF! Ο δεύτερος είναι ο γνωστός στο χώρο του καράτε Παναγιώτης Δρακόπουλος, από το 1995 μέχρι το 2001 πρόεδρος της ΠΟΠΚ, από το 2002 μέχρι το 2004 τεχνικός υπεύθυνος της ΠΟΠΚ και από το 2005 μέχρι το ... άπειρο ... τίποτα της ΠΟΠΚ, ο οποίος υποτίθεται ότι υπερασπιζόταν το παραδοσιακό καράτε της ΠΟΠΚ! Τέλος, η τρίτη είναι η πληρεξούσια δικηγόρος του Δρακόπουλου κα Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη, η οποία μη έχουσα καμιά σχέση με το καράτε ξαφνικά βρέθηκε το 2005 στη θέση του προέδρου της ΠΟΠΚ για να καλύψει τα συμφέροντα του Δρακόπουλου,  οποίος ως τεχνικός δεν μπορούσε να κατέχει θέση στο ΔΣ της ΠΟΠΚ, και η οποία υποτίθεται ότι θα υπερασπιζόταν και αυτή τα συμφέροντα της ΠΟΠΚ.

Δυό μηνύσεις ο Γερόλυμπος, πέντε μηνύσεις ο Δρακόπουλος και τρεις αγωγές με ασφαλιστικά μέτρα, και μια μήνυση και μια αγωγή με ασφαλιστικά μέτρα η κα Ζέππου, αναγκάστηκα να πουλήσω ακόμα και τη ... Ferrari δεξιά για να βγάλω πέρα τα δικαστήρια!!! Σε όλες τις δίκες που είχα με τους τρεις ανωτέρω αντιπάλους, και παρά τα υποτιθέμενα συμφέροντα της ΠΟΠΚ που θα έπρεπε να αποτελούν ένα τεράστιο χάσμα στις σχέσεις τους, εύρισκα στις δικογραφίες να επικαλούνται με αποδεικτικά δικόγραφα ο καθένας τις ήττες που είχα στις δίκες μου με κάθε άλλον. Δηλαδή και οι τρεις βρίσκονταν σε συνεχή συνεργασία παρέχοντας ο ένας στον άλλο κάθε στοιχείο και έγγραφο, που είχε στη διάθεσή του εναντίον μου! ON LINE που λένε!!!

Αυτό σημαίνει ότι η καταδίκη του Περσίδη αποτελούσε πάντα για αυτούς έναν προσωπικό εγωιστικό στόχο κατά πολύ υπέρτερο από την αποκατάσταση της αλήθειας για το παραδοσιακό καράτε και τη λειτουργία της ΠΟΠΚ!!!


Από τα προηγούμενα ένδικα μέσα των αντιδίκων μου:

1) Στην πρώτη μήνυση του Γερόλυμπου βρέθηκα με επτά μήνες φυλακή με τριετή αναστολή (Σουν Τζου), ενώ η δεύτερη βρισκόταν σε εξέλιξη, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε ο Πίου!

2) Τη μια αγωγή και τις τρείς μηνύσεις του Δρακόπουλου τις κέρδισα (Σουν Τζου), ενώ έμειναν σε εξέλιξη δύο αγωγές του και δύο μηνύσεις του, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε ο Πίου!

3) Σε εξέλιξη βρίσκονταν και η αγωγή και η μήνυση της κας Ζέππου, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε, ποιος άλλος, ο Πίου!

 

Ποιος είναι, όμως αυτός ο Πίου για μένα? Ποιος είναι αυτός «ο από μηχανής Θεός» που έσωσε (και θα ξανασώσει) την ομάδα από την καταστροφή?

Δεν είναι άλλος από το νόμο 4043/13-2-12 (ΦΕΚ Α25) για την αποσυμφόρηση των φυλακών, ο οποίος στο Άρθρο 2 ορίζει:


«Άρθρο 2:  Παραγραφή και μη εκτέλεση ποινών υπό όρο


νόμος 4043/13.2.12
Άλλοι κλαίνε, άλλοι γελάνε!

1. Ποινές διάρκειας μέχρι έξι μηνών που έχουν επιβληθεί με αποφάσεις, οι οποίες έχουν εκδοθεί μέχρι τη δημοσίευση του παρόντος νόμου, εφόσον οι αποφάσεις δεν έχουν καταστεί αμετάκλητες και οι ποινές αυτές δεν έχουν εκτιθεί με οποιονδήποτε τρόπο μέχρι τη δημοσίευση του παρόντος νόμου, παραγράφονται και δεν εκτελούνται, υπό τον όρο ότι ο καταδικασθείς δεν θα τελέσει μέσα σε δύο έτη από τη δημοσίευση του νόμου αυτού νέα από δόλο αξιόποινη πράξη, για την οποία θα καταδικαστεί αμετάκλητα οποτεδήποτε σε ποινή στερητική της ελευθερίας ανώτερη των έξι μηνών. Σε περίπτωση νέας καταδίκης ο καταδικασθείς εκτίει αθροιστικά, μετά την έκτιση της νέας ποινής και τη μη εκτιθείσα, και δεν υπολογίζεται στο χρόνο παραγραφής της μη εκτιθείσας ποινής, ο διανυθείς χρόνος από τη δημοσίευση του νόμου αυτού μέχρι την αμετάκλητη καταδίκη για τη νέα πράξη.

2. Οι μη εκτελεσθείσες κατά την παράγραφο 1 αποφάσεις τίθενται στο αρχείο με πράξη του αρμόδιου εισαγγελέα ή δημόσιου κατηγόρου.

3. Εξαιρούνται των άνω ρυθμίσεων αποφάσεις που αφορούν παραβάσεις των άρθρων 235, 236, 237, 242, 256, 258, 259 και 390 του Ποινικού Κώδικα.


 Η εφαρμογή του νόμου 4043/13-2-2012 στις ποινές μου έδωσε τα επόμενα αποτελέσματα:

1) Στην πρώτη μήνυση του Γερόλυμπου είχα τιμωρηθεί με απόφαση Εφετείου με επτά μήνες φυλακή με τριετή αναστολή, εκ των οποίων έξι για συκοφαντική δυσφήμηση και ένα για εξύβριση. Εφόσον για κάθε αδίκημα η ποινή ήταν από 6 μήνες και κάτω, με βάση τον 4043/12 τα αδικήματα αυτά ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ και οι ποινές ΔΕΝ εκτελούνται.

Σημειωτέον ότι στο Εφετείο είχα δικαστεί ερήμην, ο Γερόλυμπος «είδε» ότι θα καταδικαζόμουν και τηλεφώνησε στην Ζέππου, και εκείνη άφησε κάθε άλλη δουλειά, που τυχόν είχε,  και ήρθε την ίδια ώρα στην αίθουσα του δικαστηρίου πριν τελειώσει η δίκη για να απολαύσει την καταδίκη μου και να τον συγχαρεί με εναγκαλισμούς και σταυρωτό φιλί, παρακαλώ (!), που καταδίκασε τον Περσίδη!!!

Φιλάκια και στους δύου και από μένα και από τον Πίου!

Μένει η δεύτερη μήνυση του Γερόλυμπου σε εξέλιξη με ποινή έξι μηνών με τριετή αναστολή στο Πρωτοδικείο!

Κάτι μου λέει ότι ο Πίου, Το Μαύρο το Πιστόλι θα καθαρίσει πάλι!

Κρίμα που η "συνειδητοποιημένη παρ' ολίγον επ' ολίγον πρόεδρος" της ΠΟΠΚ κα Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη είχε συνειδητά εξοπλίσει τον υπ' αριθμόν ΕΝΑ εχθρό της ΠΟΠΚ Γιώργο Γερόλυμπο με όλες τις δικές της και του πελάτη της Δρακόπουλου αποφάσεις των δικαστηρίων εναντίον μου!

2) Στη μια μήνυση του Δρακόπουλου, με δικηγόρο την κα Δροσιά Μπάκου, είχα τιμωρηθεί με πέντε μήνες φυλακή με τριετή αναστολή.

Τώρα το μάθατε το μυστικό: καθάρισε ο Πίου με αποτέλεσμα: και αυτό το αδίκημα ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ και η ποινή ΔΕΝ εκτελείται!

Φιλάκια και στους δύου και από μένα και από τον Πίου!

Μένουν δύο αγωγές του Δρακόπουλου σε εξέλιξη και μια μήνυση, από την οποία έχω φάει στο κεφάλι (άδικα) δέκα μήνες πρωτόδικα με τριετή αναστολή!

Κρίμα που ο Δρακόπουλος απεγνωσμένα γράφει στις ιστοσελίδες του: "μαζί με τις καταδίκες από μένα έρχονται και εκείνες από ... τον Γερόλυμπο και την Χαρλαύτη"! Πρώτοι φίλοι γίνατε Δρακόπουλε με τον Γερόλυμπο!!! Θυμάσαι πώς τον αποκαλούσες κάποτε???

3) Σε εξέλιξη βρίσκεται και η μήνυση Ζέππου κατά Περσίδη, στην οποία πρωτόδικα είχα τιμωρηθεί με οκτώ μήνες για απλή δυσφήμηση, τέσσερις μήνες για συκοφαντική δυσφήμηση, τέσσερις μήνες για εξύβριση και τέσσερις μήνες για παράνομη βία σε απόπειρα (αυτό ποτέ δεν κατάλαβα από πού το βγάλανε?), δηλαδή (8+4+4+4=20 μήνες) και κατά συγχώνευση (8+2+2+2) = 14 μήνες μετατρεπόμενους με 10 ευρώ την ημέρα (πράγμα που δίνει περί τα 8.500 ευρώ, δηλαδή ποινή-θάνατος για έναν χαμηλοσυνταξιούχο)!!!

Έλα όμως που πήραμε από την ... ποδοσφαιρομάνα Βιλιανάμπε τον Πίου, τον από μηχανής Θεό ... 4043/2012!!!


Φιλάκια !!!

Το αποτέλεσμα στην εκδίκαση της ανωτέρω μήνυσης στο Εφετείο (20-7-12) ήταν να ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΝ τα 2ο, 3ο και 4ο αδικήματα με ποινές κάτω των έξι μηνών και να μείνει μόνο το πρώτο της απλής δυσφήμησης, του οποίου η ποινή μετά την εκδίκαση στο Εφετείο από οκτώ μήνες έπεσε στους τέσσερις!

Δηλαδή ένας ακόμα Πίου και καθαρίσαμε!!!

Δεν γνωρίζω αν ο Γερόλυμπος είχε φιλήσει σταυρωτά την κα Ζέππου, όταν εκείνη πέτυχε τους δέκα τέσσερις μήνες επί της κεφαλής του Περσίδη, αλλά το πιθανολογώ ως ... πιθανολογούμενο! Πάντως, ... φιλάκια και στους δύου και από εμένα και από τον Πίου!

Κρίμα που η "συνειδητοποιημένη παρ' ολίγον επ' ολίγον πρόεδρος" της ΠΟΠΚ κα Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη είχε συνειδητά εξοπλίσει τον υπ' αριθμόν ΕΝΑ εχθρό της ΠΟΠΚ Γιώργο Γερόλυμπο με όλες τις δικές της και του πελάτη της Δρακόπουλου (σε συνεργασία με τον Δρακόπουλο βέβαια) αποφάσεις των δικαστηρίων εναντίον μου!

Δυστυχώς, όμως, είναι πλέον "προβλέψιμη", πράγμα που σημαίνει ότι γνώριζα ότι θα το κάνει αυτό ακόμα πριν το σκεφθεί η ίδια, διότι τα ίδια έκανε και στις εκλογές του δήμου Ψυχικού-Φιλοθέης-Νέου Ψυχικού, όπου, όταν δεν βγήκε, παρότρυνε τους ψηφοφόρους της: "ψηφίστε τον αντίπαλο Χαροκόπο αντί του δικού μας Ξυριδάκη"!!! Δηλαδή, συμμαχεί χωρίς ενδοιασμούς ακόμα και με εχθρούς των συμμάχων της προς εξόντωση του προσωπικού της εχθρού! Αυτό πώς λέγεται?


 Και ιδού οι Διατάξεις παραγραφής (Γερόλυμπου, Ζέππου, Δρακόπουλου):

 


Είναι φανερό ότι όλοι μας έχουμε ανάγκη από έναν Πίου! Πείτε τον «από μηχανής Θεό», πείτε τον «δεύτερη ευκαιρία», πείτε τον «εύνοια της τύχης», πείτε τον «Τζόκερ», ή ό,τι άλλο θέλετε, απαραίτητο είναι να σου αναπτερώνει μέσα σου την αγωνιστικότητα για ακόμα είκοσι χρόνια πολέμους με σύμβουλο τον ... Σουν Τζου!!!
Σουν Τζου και Πίου, λοιπόν, πάνε μαζί! Η Στρατηγική Αγωνιστικότητα και η Αστείρευτη Ελπίδα πάνε μαζί!


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

 Αρχική     Επικαιρότητα     Οι Δίκες του Καράτε