karate.gr:  karate.gr: 14 - ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub,  

 Ιούνιος 2024 /  Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20€/y!

Αρχική,      Επικαιρότητα,      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

Ελευθερία είναι το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτά που δεν θέλουν να ακούσουν! (Τζορτζ Όργουελ)

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


 Ο Πρωθυπουυργός της χώρας έχει την ευθύνη της επιλογής των Υπουργών του και φυσικά όταν αυτοί αποτυγχάνουν στο επίπεδο των επιπτώσεων των αποφάσεών τους στον Ελληνικό Λαό, τότε φέρει και την ευθύνη των αποτυχιών τους, αν δεν τους επιβλέπει και δεν τους αντικαθιστά!

 

Ευροεκλογές - Μητσοτάκης - Αυγενάκης - Πολιτικές εξελίξεις!

 Ο Χάρι Πότερ (Ζαγγελίδης) και η Κάμαρα με τα Μυστικά (ΕΛΟΚ)!

ΕΛΟΚ: Τα Βιογραφικά των "Αγνών και Εντίμων" Υποψηφίων!

 

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε από το 1995 και ο "Οίκος της Μεγάλης Ανοχής" (ΓΓΑ !!!) κατρακυλάνε σε βάθος χρόνου στην κατηφόρα σφιχταγκαλιασμένοι με τις παρανομίες τους και τις αποτυχίες τους!

 

Η απόλυτη "κάλυψη της αδιαφορίας" προς τις παρανομίες της ΕΛΟΚ χαρακτηρίζει την Κυβέρνηση!


 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

Από την 1/3/2023 καταγγέλθηκαν αναδρομικά από την 29/5/2021 όλες οι παρανομίες του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΟΚ σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες με emails, ώστε να μην λένε ότι δεν ξέρουν!

Οι καταγγγελίες επαναλαμβάνονται μετά την ανάληψη των υπουργείων από τη νέα κυβέρνηση!

Οι Καταγγελίες επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, αλλά ... στου κουφού την πόρτα!!!

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Με κλικ εδώ ανοίγετε το παρόν άρθρο σε PDF, στο οποίο τα Links λειτουργούν με αριστερό κλικ στο ίδιο παράθυρο ή με δεξί κλικ και "Άνοιγμα σε Νέο παράθυρο". Αν κατεβάσετε το PDF στον υπολογιστή, τότε οι «ΕΝΟΤΗΤΕΣ» λειτουργούν με αριστερό κλικ και τα άλλα Links ανοίγουν στο δίκτυο με δεξί κλικ και "Open Weblink in Browser"!

 

Ε ν ό τ η τ ε ς (με κλικ)

 Α - Ιούνιος 2024 - Απανωτά χτυπήματα δέχεται ο Πρωθυπουργός και οι Πολιτικές του και μυαλό δεν βάζει!!!

 B - Η Σχολή Προπονητών Β΄ Καράτε και η παραίτηση του Διευθυντή της Γιώργου Ζαγγελίδη!

 Γ - Οι Εκλογές στην ΕΛΟΚ τον Σεπτέμβριο και τα Βιογραφικά των υποψηφίων!

 Δ - Δάσκαλοι και Μαθητές στο ίδιο καζάνι βράζουν με προσάναμα τα σαβουρο-Ντάν της Συμφοράς!

 Φ - Έτος εκλογών στην ΕΛΟΚ το 2024 και ακονίζει τα νύχια του ο Κλακαδόρος Δικολάβος Σπύρος Δρακόπουλος ξύνοντας τη ράχη του ... στη γκλίτσα του Τσοπάνη!  (Εμπλουτίζεται με το χρόνο!)

 Χ - ΕΛΟΚ: Διαχρονική Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία για Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος!
 Διαπιστώνεται απόλυτη διαπλοκή και διαφθορά μεταξύ πολιτικών και διοικήσεων αθλητικών ομοσπονδιών!

 Ψ - Τα Ψόφια και τα Ζόμπι σαβουρο-Νταν και οι Δάσκαλοι της Συμφοράς! (pdf)

 Ω = Η επιτυχής κατάληξη των δικαστικών υποθέσεων του Θύμιου Περσίδη στο ΕΔΔΑ!

 

 Α - Ιούνιος 2024 - Απανωτά χτυπήματα δέχονται ο Πρωθυπουργός και οι Πολιτικές του και μυαλό δεν βάζει!!!  (Ενότητες)

 

Κύριε Πρωθυπουργέ, το αριστερό πολιτικό σλογκανάκι σας για τις Ευρωεκλογές μάς λέει "ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ", αλλά η εφαρμοσμένη πολιτική σας της υπόθαλψης των Αθλητικών Εγκληματιών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε, οι οποίοι γράφουν εκεί που δεν πιάνει η μελάνη το νόμο περί ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ, όπως αποδεικνύει η δεξιά φωτό, μάς πείθει ότι πάντα εννοείτε "ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ... ΑΠΑΤΗ!"

 

Τι να σας πρωτοθυμίσω! Ας μείνω στον βιασμό του Ελληνικού Συντάγματος, που αφαιρέσατε από τους 70άρηδες το δικαίωμα να διοικούν αθλητικές ομοσπονδίες, όταν 80άρηδες διοικούν τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής με 300 εκατομμύρια κατοίκους! Πώς το σκεφθήκατε αυτό?

 

Το ράπισμα, που δεχθήκατε στα ποσοστά της Ν.Δ. από τις Ευροεκλογές ήταν ηχηρότατο και ελαφρώς σας ... "κούφανε" με τάσεις ουσιαστικού ανασχηματισμού της κυβέρνησης!

 

Το 59% της αποχής των Ελλήνων Ψηφοφόρων από τις Ευρωεκλογές, παρά την εντατική προσπάθειά σας συσπείρωσης των ψηφοφόρων σας καθόλη την προεκλογική περίοδο, ακόμα και τώρα δεν το έχετε καταλάβει ότι οφείλεται στις λανθασμένες και κυριολεκτικά  δικτατορικές πολιτικές, που εφαρμόσατε προς όλες τις κατευθύνσεις, κατά το πρόσφατο παρελθόν!

Είχατε καβαλήσει το καλάμι εσείς της Νέας Δημοκρατίας χωρίς να υπολογίζετε ότι ο κόσμος (όπως και εγώ!) σας ψήφισε επειδή οι άλλοι είναι ανίκανοι και άχρηστοι και όχι επειδή εσείς είχατε τα προσόντα για τη διοίκηση της χώρας!

 

Είσαστε τα απόλυτα παχύδερμα αφού έχετε οδηγήσει τους Έλληνες Πολίτες στην κατάσταση, όπου εκατοντάδες χιλιάδες νέων (και μεγαλύτερων) έχουν καταντήσει σκλάβοι του μηνιάτικου των 700 ευρώ, το οποίο, αν έχουν νοίκι και λογαριασμούς, τότε ΔΕΝ τους φτάνει για τη διατροφή τους, ενώ για γάμο και παιδιά ας μη μιλάμε καλύτερα! Και οι μαλακίες που μας λέτε ότι θα "ρίξετε με έξυπνο τρόπο φθηνά ενοίκια στην αγορά" ήδη έχουν αποδειχθεί ... μαλακίες! Με απόλυτη γνώση της κατάστασης, διότι ψάχνω να μετακομίσω και το νέο ενοίκιο θα μου πάρει πάνω από το μισό μιας καλής σύνταξης!

 

Μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για τις απόψεις των Συνταξιούχων Μηχανικών του ΤΜΕΔΕ από την επόμενη μετριοπαθή επιστολή του Προέδρου τους Κώστα Δούκα προς τα μέλη του Συλλόγου μας:

 

Οι δικές μου παρατηρήσεις αφορούν στον αθλητικό τομέα και ιδιαίτερα στην εγκληματική λειτουργία της ΕΛΟΚ και της ΓΓΑ, που την υποθάλπει! Ιδιαίτερα το μεγαλεπήβολο σχέδιο της ΓΓΑ για την ψηφιοποίηση του Αθλητισμού με την ψηφιακή πλατφόρμα e-Kouros ...

... ουδόλως έχει διευκολύνει τους Έλληνες Φίλαθλους Πολίτες μέχρι σήμερα για τον απλούστατο λόγο, διότι ως απλοί Πολίτες δεν έχουν καμιά απολύτως πρόσβαση σε αυτήν την πλατφόρμα!!! Και είναι φανερή η εγκληματική στρατηγική σας: να μην εχουν πρόσβαση οι Πολίτες στο e-Kouros, ώστε να μην βρουν τα ψεγάδια του και να μην υποστείτε την αυστηρή κριτική τους για την αποτυχία του! Τελικά πείτε μας ειλικρινά: σκοπός ήταν και μόνο τα φακέλωμα των συλλόγων? Τους ετοιμάζετε κάποια έκπληξη?


Τα γράφω αυτά, διότι είμαι υποψιασμένος ότι κάτι ετοιμάζετε για τους συλλόγους και θα τους έρθει απότομα μια και πλέον θεωρείστε ως Ένας Μεγάλος Φορομπήχτης για τους Έλληνες Πολίτες!


Στο ευαίσθητο αυτό χρονικά σημείο της καριέρας σας ως Πρωθυπουργού της Χώρας και Αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας έρχεται να σας τραντάξει και ......

Καλή χώνεψη!


Για το επόμενό σας κελεπούρι το φώναζα χρόνια ότι είναι μαλάκας και δεν με ακούγατε!

Καλά να πάθετε και εσείς και αυτός και τα ... κωλομπότσια του σαν τον Πρόεδρο της ΕΛΟΚ Θεόδωρο Σιετή!!!

 

Ακολουθεί το Πόθεν Έσχες του Λευτέρη Αυγενάκη για το 2018 με οφειλές στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 720.000 ευρώ από το 2010 (!!!) (τότε ήταν 900.000 ευρώ αν θυμάμαι καλά!)! Πώς και πότε θα βγάλει αυτό το χρέος? Μήπως και το χάσιμο του αεροπλάνου του χάλαγε κάποια οικονομική δουλειά και πήρε ανάποδες και συμπεριφέρθηκε ανάρμοστα ως Βουλευτής???

Τα Πόθεν Έσχες του 2021 με κλικ εδώ!

Γενικές λεπτομέρειες στις

Δηλώσεις Περιουσιακής Κατάστασης Βουλευτών 2022 (χρήση 2021)

 

Και τα φώναζα αυτά όταν ο άνθρωπος αυτός άπλωνε το μακρύ του χέρι του Καραγκιόζη και έβαζε φίλους του επίσης Καραγκιόζηδες σε υψηλές θέσεις στο ΟΑΚΑ, στις μέσω δικαστηρίων προσωρινές διοικήσεις της ΕΛΟΚ, όταν αδιαφορούσε για τις καταγγελίες για τις εκτεταμένες παρανομίες των διοικήσεων της ΕΛΟΚ και άλλα πολλά, ενώ ταυτόχρονα φωτογραφιζόταν υπερήφανος για το ότι έκανε ό,τι ήθελε με το ... κωλομπότσι του Θεόδωρο Σιετή, πρόεδρο της ΕΛΟΚ και καραμπινάτο αθλητικό εγκληματία!

("Κωλομπότσι" = "παρατρεχάμενος", είναι η αγαπημένη έκφραση του "παρατρεχάμενου" του Θεόδωρου Σιετή κυρίου Σπύρου Δρακόπουλου!)

 

Εγώ όλα αυτά τα χρόνια, κύριε Πρωθυπουργέ, είχα χτυπήσει πολλαπλά "κέντρο" στις εκτιμήσεις μου για τον Αυγενάκη, ενώ εσείς και το επιτελείο σας κοιμόσασταν!!!

 

Η Αλήθεια για την ποιότητα του χαρακτήρα των ανθρώπων κάποτε έρχεται στην επιφάνεια και αμαυρώνει όλες τις προηγούμενες πράξεις τους! Υπομονή να έχουμε και όλα βγαίνουν στο φως του ήλιου! Η συμπεριφορά του δικτατορίσκου Αυγενάκη μοιραία χαρακτηρίζει το κόμμα σας και εσάς τον ίδιο, όσο και αν προσπαθείτε να την αποποιείστε, και λειτουργεί σαν στάμπα ακόμα και στις πράξεις και τακτικές του διαδόχου του Γιάννη Βρούτση ...

 

... και αυτό διότι ακόμα και σήμερα 4/7/2024 ο νόμος περί ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ στη δημόσια διοίκηση την ίδια περιφρόνηση δέχεται και από την ίδια Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία για Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος της ΕΛΟΚ και από τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση!

 

 

 

Προσφορά 40 € με τα ταχυδρομικά και την αντικαταβολή! (κλικ στις εικόνες)
Τηλέφωνο 210-3639403, ΕΣΠΙ ΕΚΔΟΤΙΚΗ.

Προσφορά 20 € με τα ταχυδρομικά και την αντικαταβολή!

Προσφορά 20 € με τα ταχυδρο-μικά και την αντικαταβολή!

 

 

 B - Η Σχολή Προπονητών Β΄ Καράτε και η παραίτηση του Διευθυντή της Γιώργου Ζαγγελίδη!  (Ενότητες)

 

Από το λογαριασμό του karatenews στο Facebook, που γράφει ο δημοσιογράφος Γιάννης Κουλουρίδης, πληροφορήθηκα την επόμενη επιστολή του Διευθυντή της Σχολής Προπονητών Β΄ του Καράτε κ. Γιώργου Ζαγγελίδη, στην οποία υπογραμμίζονται με κόκκινο επισημάνσεις από τον διαχειριστή του karatenews. Στην αρχή της επιστολής δεν φαίνεται σε ποιούς αυτή απευθύνεται, αλλά είναι προφανές ότι απευθύνεται στην Επιτροπή Διοίκησης της Σχολής της ΓΓΑ και στην ΕΛΟΚ! Από ότι έμαθα εκ των υστέρων η επιστολή εστάλει και προς όλους τους μαθητές της Σχολής!

Οι εικόνες των δύο σελίδων της επιστολής Ζαγγελίδη συνοδεύονταν στην σχετική ανάρτηση και από το επόμενο κείμενο γραμμένο από τον Γιάννη Κουλουρίδη:

 

Karatenews,  28/6/24, QUIZ: Σκάνδαλο και πρόβλημα στη σχολή προπονητών Β?

 

Τη παραίτηση του από Διευθυντή της σχολής προπονητών Καράτε Β της ΓΓΑ ανακοίνωσε ο καθηγητής ΤΕΦΑΑ Γ. Ζαγγελίδης.

Διαβάζοντας την επιστολή μιλάει για: Πλήθος προβλημάτων, για πράγματα που δεν έχουν ξαναγίνει, δεν έχει λάβει απαντήσεις, δεν έχει ενημέρωση, δεν έχει πρακτικά της επιτροπής διοίκησης, δεν έχει γνώση αλλαγών, δεν έχουν πιστοποιηθεί οι αλλαγές!

Ο ορισμός της ημερομηνίας και του τρόπου εξέτασης ανακοινώθηκε από την ΕΛΟΚ χωρίς να έχει προηγηθεί σχετική ενημέρωση από την επιτροπή διοίκησης, δεν έχει λάβει απαντήσεις από την ΕΛΟΚ, δεν διασφαλίζεται το αδιάβλητο, υπάρχουν καθυστερήσεις και ελλείψεις!

Επίσης αναφέρει ότι πρώτη φορά οδηγείται σε παραίτηση από σχολή προπονητών της ΓΓΑ και με όλα αυτά δεν δύναται να συμμετέχει σε μια τέτοια διαδικασία.

Ευτυχώς που μας ενημερώνει και ο κος Ζαγγελίδης για να έχουμε μια πλήρη εικόνα της κατάστασης που επικρατεί.

Αναρωτιόμαστε:

Τι λέει ο νησιώτης πρόεδρος? Τι λέει ο γγ που είναι και μέλος της επιτροπής διοίκησης? Τι λέει ο υιος του αγκαλίτσα που κόβει και αρπάζει αθλητές? Τι λέει η εποπτεύουσα? Τι λέει ο φίλος υπάλληλος του γέροντα σώγαμπρου?

Έκαναν λάθος στο copy paste? Έβαλαν καθηγητές που δεν είχαν πιστοποίηση να κάνουν μάθημα? Υιούς που είναι προπονητές και ο γονέας τους μέλος δσ του ίδιου συλλόγου? Πώς θα γίνουν οι εξετάσεις? Ποτε θα ανακοινωθεί ο νέος πρόεδρος? Ο μαντεψαίος γιατί δεν ενημερώνει? Ποιος κάνει τις ανακοινώσεις? Πού είναι τα πρακτικά? Θα υπάρξει πρόβλημα με τη σχολή μετά τις καταγγελίες? Γιατί ταλαιπωρούνται οι προπονητές?

Τα γνωρίζουν αυτά τα μέλη του ΔΣ? Υπάρχει διαφάνεια? Υπάρχει νομιμότητα? Πρόεδρε θα ασχοληθείς? Θα μεριμνήσεις? Παθογένειες της παρούσης? Αγνοια? Ή μήπως εμπιστευόμαστε το δράκουλα?

Κωστα ασε τη γουρουνοπούλα και τα φυτά και ασχολήσου με τα διοικητικά.

Θέλουμε άτομα να γνωρίζουν και να αγαπούν το άθλημα, όχι τις καρέκλες, τις θέσεις και τις φωτογραφίες. Άτομα με ήθος και αξιοπρέπεια. Ιδέες και όραμα. Σχεδιασμό και προοπτική.

Αναμένουμε απαντήσεις ...

Τα καλλίτερα ήρθαν και τα ακόμα καλλίτερα από το Σεπτέμβριο..

Καλή επιτυχία στους εξεταζόμενους και υπομονή... καιρός γαρ εγγύς

ΑΠΟΦΑΣΗ ΙΔΡΥΣΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΑΡΑΤΕ Β΄ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ https://drive.google.com/.../1_AKD.../view

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ Β https://drive.google.com/.../1qhG4oV6IxtTwwigB8z9fNu.../view

 

Σχόλιο karate.gr:  Ευχαριστούμε για την πληροφορία κ. Κουλουρίδη, αλλά τα σχόλιά σου είναι για τα μπάζα! Είσαι και δημοσιογράφος!!!

 

Η ανωτέρω επιστολή του Γιώργου Ζαγγελίδη  και μόνο από το περιεχόμενό της τον δικαιώνει απόλυτα αποδεικνύοντας ατράνταχτα την εγκληματική χειραγώγηση των υποψηφίων προπονητών από τη διοίκηση της ΕΛΟΚ, αλλά και την εγκληματική αδιαφορία των ανίκανων και άχρηστων υπολλήλων της ΓΓΑ, που στελεχώνουν την Επιτροπή Διοίκησης της Σχολής! Αν ο Γιώργος Ζαγγελίδης αντιμετωπίσει δικαστική εξέλιξη στην παραίτησή του, το karate.gr και ο διαχειριστής του Θύμιος Περσίδης θα τον συνδράμουν ανεπιφύλακτα!

Σχόλια του karate.gr πέρα από τις επισημάνσεις του karatenews: Ο Γιώργος Ζαγγελίδης αποκαλύπτει με ευγένεια (παραίτηση λόγω φόρτου εργασίας!) τις εξόφθαλμες παραβιάσεις της Απόφασης Ίδρυσης της Σχολής, αλλά και της στοιχειώδους λογικής, υπέρ του εγκληματικού ελέγχου των υποψήφιων προπονητών από το ΔΣ της ΕΛΟΚ!

1) Η διάρκεια της Σχολής ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη και λόγω άλλων καθηκόντων του δεν θα μπορούσε να έχει υπό τον έλεγχό του τη διεξαγωγή των εξετάσεων, που ανήκει στις δικές του ευθύνες και κατά το συμφέρον τωφν υποψηφίων προπονητών!  Ας μην κρυβόμαστε, αυτό ήθελαν οι Μαφιόζοι της ΕΛΟΚ!

2) Είναι η πρώτη φορά, που οδηγείται σε παραίτηση από Σχολή Προπονητών της ΓΓΑ λόγω των πολλών προβλημάτων, που δημιουργήθηκαν!  Ας μην κρυβόμαστε, τα προβλήματα δημιουργήθηκαν από τους Τρεις Μαφιόζους με συγκεκριμένους στόχους!

3) Ενώ η παρακολούθηση των θεωρητικών και πρακτικών μαθημάτων της Σχολής ολοκληρώθηκε κανονικά το Δεκέμβριο του 2023, η ΕΛΟΚ ζήτησε από την Επιτροπή Διοίκησης παράταση της Σχολής κατά ένα εξάμηνο για πιστοποίηση 100 ωρών πρακτικής εργασίας των υποψηφίων προπονητών σε συλλόγους της ΕΛΟΚ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ και δεν είχε καν προβλεφθεί στην Απόφαση Ίδρυσης της Σχολής!  Αυτό κι αν είναι καραμπινάτη επέμβαση και εκμετάλλευση των Τριών Μαφιόζων της ΕΛΟΚ μαζί με τον Απατεώνα Δημήτρη Καραστάθη για να χειραγωγήσουν και να εντάξουν υπό τον έλεγχό τους τούς υποψήφιους προπονητές!

4) Διαμαρτύρεται, στη συνέχεια, ο Διεθυντής της Σχολής ότι από την 31 Ιανουαρίου δεν έχει πάρει καμιά ενημέρωση ή Πρακτικό της Επιτροπής Διοίκησης για 4 περιπτώσεις μαθητών με απουσίες πάνω από το όριο αποδοχής τους στις εξετάσεις!  Ας μην κρυβόμαστε, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης Δημήτρης Καραστάθης, οι Τρεις Μαφιόζοι Σιετής - Μητρόπουλος - Φυλακτός και ο "Αόρατος Σε Όλα Μέσα" Σπύρος Δρακόπουλος έχουν πλέον γίνει ... κωλομπότσι (παρατρεχάμενος) ο ένας του άλλου!

5) Σε όλες τις συνεδριάσεις της Επιτροπής Διοίκησης, καταγγέλλει ο Γιώργος Ζαγγελίδης, ήταν παρών κατεβαίνοντας ειδικά για αυτές από τη Θεσσαλονίκη, όπου είναι η έδρα του, χωρίς ποτέ να του πληρώσουν τα έξοδά του οι έχοντες την οικονομική διαχείρηση της Σχολής από την ΕΛΟΚ!  Ας μην κρυβόμαστε, είναι και αυτό ένας μοχλός άσκησης πίεσης προς την παραίτηση, αλλά ταυτόχρονα ο φαρμακόγλωσσας Περσίδης θεωρεί ότι αυτά τα έξοδα τα θέλει το αρπακτικό ο Ταμίας Φυλακτός να τα βάλει στην τσέπη του, όπως και τόσα άλλα!

6) Καταγγέλλει, επίσης, ο Ζαγγελίδης ότι άλλα αποφασίζει η Επιτροπή και άλλα ανακοινώνει η ΕΛΟΚ!  Ας μην κρυβόμαστε, το ότι καβαλήσανε τον Δημήτρη Καραστάθη το γνωρίζουμε από τη μέρα, που αυτός δέχθηκε τον άσχετο με το καράτε γιό του Δρακόπουλο σαν καθηγητή της Σχολής!

7) Καταγγέλλει ο Ζαγγελίδης ότι δεν ενημερώνεται εγγράφως από τη Γραμματεία της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής για κάθε λεπτό θέμα κάθε διαδικασίας!  Ας μην κρυβόμαστε, το ότι καβαλήσανε τον Δημήτρη Καραστάθη το γνωρίζουμε από τη μέρα, που αυτός δέχθηκε τον άσχετο με το καράτε γιό του Δρακόπουλο σαν καθηγητή της Σχολής!

8) Καταγγέλλει ο Ζαγγελίδης ότι μαθητές της Σχολής αναπλήρωσαν μαθήματα που έχασαν, χωρίς αυτός να ενημερωθεί!  Ας μην κρυβόμαστε, το διέταξε η ... Μαφία κατά κόσμον Σιετής-Μητρόπουλος-Φυλακτός να περάσουν τους δικούς τους και ρίξανε και μια καρπαζιά στον Καραστάθη να μην φέρνει αντιρρήσεις!

9) Καταγγέλει ο Ζαγγελίδης ότι έγινε η αναγγελία των εξετάσεων χωρίς να προηγηθεί, όπως έπρεπε, η ανακοίνωση του πίνακα των επιτυχόντων!  Ας μην κρυβόμαστε, οι Τρεις Μαφιόζοι προετοιμάζουν το στρατό των ψηφοφόρων τους για τις εκλογές!

10) Καταγγέλει ο Ζαγγελίδης: "Ο ορισμός της ημερομηνίας και του τρόπου εξέτασης των θεωρητικών και πρακτικών μαθημάτων ανακοινώθηκε από την Ομοσπονδία, ενώ δεν είχε προηγηθεί σχετική ενημέρωση από την Επιτροπή Διοίκησης σε ότι αφορά την έγκριση του κανονισμού διεξαγωγής τους, αλλά και όπως ήδη έχω ενημερώσει δεν έχω εισηγηθεί το συγκεκριμένο τρόπο διεξαγωγής των εξετάσεων που ανακοινώθηκε από την ΕΛΟΚ. Έχω αποστείλει και σχετικό email (7 Ιουν 2024, 12:20 μ.μ.). Στις απαραίτητες διευκρινίσεις που ζήτησα (Πέμ 13 Ιουν, 10:25 μ.μ.) για 2η φορά και αφού μου κοινοποίησε η ΕΛΟΚ το πρόγραμμα, δεν έχω λάβει απαντήσεις."  Ας μην κρυβόμαστε, στην Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία για Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος έχει δώσει ... όρκο αίματος πλέον και ο Δημήτρης Καραστάθης!!!

 

Στην ανωτέρω Συμμορία ανήκουν και τα μέλη της επόμενης Επιτροπής, διότι βλέπουν τα αθλητικά εγκλήματα, που διαπράττουν οι ανωτέρω και κάνουν το ... παγώνι!!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΗΘΙΚΗΣ & ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ: Πρόεδρος: Περάκης Παναγιώτης (Νομικός),  Τακτικό Μέλος: Μπουμπούρης Δημήτριος (Νομικός),  Τακτικό Μέλος: Πλιάτσικας Χρήστος (Νομικός),  Αναπληρωματικός Πρόεδρος: Μουριανάκης Ιωάννης (Νομικός),  Αναπληρωματικό Μέλος: Βρακατσέλη Σοφία (Νομικός),  Αναπληρωματικό Μέλος: Δουρουκλάκης Αθανάσιος (Νομικός)

 

11) Καταγγέλει ο Ζαγγελίδης: "Στο εν λόγω πρόγραμμα προτείνονται αυθημερόν εξετάσεις. Ο συγκεκριμένος τρόπος με εναλλαγή των ομάδων, θεωρητικές εξετάσεις πριν από τις πρακτικές και αντίστροφα. Είναι προφανές ότι δεν διασφαλίζεται το αδιάβλητο των εξετάσεων κάτι για το οποίο είναι υπεύθυνος ο διευθυντής Σχολής σύμφωνα με το ΦΕΚ λειτουργίας της Σχολής Προπονητών Καράτε Β' Επιπέδου."   Ας μην κρυβόμαστε, στην Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία για Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος έχει δώσει ... όρκο αίματος πλέον και ο Δημήτρης Καραστάθης!!!

12) Καταγγέλει ο Ζαγγελίδης: "Στα παραπάνω θα προσθέσω πως με την ανακοίνωση της ΕΛΟΚ, έχει δημιουργηθεί ένα «τετελεσμένο» για τους υποψηφίους τόσο για τον τρόπο όσο και τις ώρες διεξαγωγής των εξετάσεων (τον οποίο ουδέποτε εισηγήθηκα γιατί επαναλαμβάνω θεωρώ ότι δεν διασφαλίζεται το αδιάβλητο)."  Ας μην κρυβόμαστε, όλα αυτά τα ήξερε ο Περσίδης ένα χρόνο πριν αρχίσουν να γυρίζουν μέσα στο μυαλό των Τριών Αρχι-Μαφιόζων!

13) Καταγγέλει ο Ζαγγελίδης: "Καταλήγοντας διαπιστώνεται ότι έχουν προκύψει αφενός καθυστερήσεις που δεν οφείλονται σε μένα και ελλείψεις σε επίσημες γραπτές απαντήσεις από την Επιτροπή Διοίκησης στα ερωτήματα που έχω υποβάλλει. Ως εκ τούτου δεν δύναμαι να συμμετέχω σε μια τέτοια διαδικασία. Και επειδή, κατά την άποψή μου, οι υποψήφιοι δεν ευθύνονται για όλα τα παραπάνω, σας καλώ να κάνετε αποδεκτή την παραίτησή μου και να ορίσετε αντικαταστάτη με γνώμονα την εύρυθμη και σύμφωνη με το ΦΕΚ λειτουργία της Σχολής. Μόλις τον ορίσετε, παρακαλώ να επικοινωνήσουμε ώστε να τον ενημερώσω για οτιδήποτε θελήσει."   Ας μην κρυβόμαστε, όλα αυτά τα ήξερε ο Περσίδης ένα χρόνο πριν αρχίσουν να γυρίζουν μέσα στο μυαλό των Τριών Αρχι-Μαφιόζων!

 

14) Τον κύριο Γιώργο Ζαγγελίδη δεν τον γνωρίζω προσωπικά, αλλά με το που είδα να αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Διευθυντή της Σχολής Προπονητών Καράτε ήμουν βέβαιος ότι, αν ήταν ηθικός και έντιμος άνθρωπος, σε κάποια φάση, όταν καταλάβαινε τι γίνεται στην ΕΛΟΚ, θα υπέβαλλε την παραίτησή του!, πράγμα που τελικά και έγινε!

 

Στη συνέχεια δίνουμε σε pdf την ιστοσελίδα από το site της ΕΛΟΚ ενημέρωσης των μαθητών της Σχολής!

25/6/2024 – Οι Ανακοινώσεις της ΕΛΟΚ για τη Σχολή Προπονητών Καράτε Β΄ ανεύθυνες, εκτός νόμιμης αρμοδιότητας και χωρίς καμιά ημερομηνία με κλικ εδώ!

ΣΧΟΛΙΑ:  1) Η σελίδα αυτή ανοίχτηκε στο site της ΕΛΟΚ την 2 Νοεμβρίου, 2022, και έκτοτε δεν αναγράφηκε καμιά νέα ημερομηνία καμιάς νέας ανακοίνωσης! 2) Οι Ανακοινώσεις εγγράφονται από την ΕΛΟΚ από το τέλος προς την αρχή!  3) Η ΕΛΟΚ υποκαθιστά ΧΕΙΡΙΣΤΙΚΑ και ανεπίτρεπτα την Επιτροπή Διοίκησης στην ενημέρωση, ενώ έπρεπε η Επιτροπή να ενημερώνει απευθείας τους μαθητές της Σχολής ή έστω η ΕΛΟΚ να μεταφέρει άμεσα τις ανακοινώσεις της Επιτροπής Διοίκησης με τις ακριβείς ημερομηνίες τους!

Με τον τρόπο αυτό λειτουργίας οι μαθητές της Σχολής ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ από τη Συμμορία, που διοικεί την ΕΛΟΚ!

 

Στην ανωτέρω Συμμορία ανήκουν και τα μέλη της επόμενης Επιτροπής, διότι βλέπουν τα αθλητικά εγκλήματα, που διαπράττουν οι ανωτέρω και κάνουν το ... παγώνι!!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΗΘΙΚΗΣ & ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ: Πρόεδρος: Περάκης Παναγιώτης (Νομικός),  Τακτικό Μέλος: Μπουμπούρης Δημήτριος (Νομικός),  Τακτικό Μέλος: Πλιάτσικας Χρήστος (Νομικός),  Αναπληρωματικός Πρόεδρος: Μουριανάκης Ιωάννης (Νομικός),  Αναπληρωματικό Μέλος: Βρακατσέλη Σοφία (Νομικός),  Αναπληρωματικό Μέλος: Δουρουκλάκης Αθανάσιος (Νομικός)

 

Αμέσως μετά την παραίτηση Ζαγγελίδη ανέλαβε ο "Βρωμιάρης της Συμμορίας" να αμαυρώσει την προσωπικότητα του παραιτηθέντα με την επόμενη ανάρτησή του:

Η ανάρτηση αυτή του Σπύρου Δρακόπουλου, στην οποία αναλύει αρρωστημένες σκέψεις του για τα αίτια της παραίτησης Ζαγγελίδη, οι οποίες αμαυρώνουν την προσωπικότητα του κ. Ζαγγελίδη, αποτελεί ντοκουμέντο ακλόνητης συκοφαντικής δυσφήμισης της προσωπικότητας του κ. Ζαγγελίδη και πραγματικά εύχομαι να του τραβήξει μια μήνυση ο κ. Ζαγγελίδης για να δει ο αιώνιος ψευδομάρτυρας και συκοφάντης επιτέλους μια φορά την καμπάνα να χτυπάει στ' αυτιά του!

 

Το παράδειγμα του Βρωμιάρη της Συμμορίας Σπύρου Δρακόπουλου ακολούθησε και ο Μακρυχέρης Ταμίας της Συμμορίας Θανάσης Φυλακτός με τη επόμενη θρασύτατη ανάρτησή του στο λογαριασμό του Βρωμιάρη της Συμμορίας ...

 

... όπου αν πατήσουμε το ποντικάκι στο μπλεδάκι της ανάρτησης του Φυλακτού θα δούμε δεξιά ποιά ... Κωλομπότσια ταυτίζονται και επικροτούν τις απόψεις του, τα οποία είναι 1) ο "Antidrastikos Antidrastikos", ψευδώνυμο του Βρωμιάρη, 2) ο "Καράτε Νέα Κίνηση" επίσης ψευδώνυμο του Βρωμιάρη, 3) ο Σπύρος Δρακόπουλος, ο αυθεντικός Βρωμιάρης, 4) ο Θεόδωρος Αθανασόπουλος, υποχείριο του Βρωμιάρη, που του έχει δώσει τον κωδικό του να γράφει αντ' αυτού, και 5) ο Giannis Parastatidis, επίσης υποχείριο του Βρωμιάρη, που του έχει δώσει επίσης τον κωδικό του να γράφει αντ' αυτού!

 

Δηλαδή τα γραφόμενα του Φυλακτού τα επικροτεί και ταυτίζεται με αυτά ο Αιώνιος Βρωμιάρης με το όνομά του και τέσσερα ψευδώνυμα και κανένας άλλος, πράγμα που καθιστά Βρωμιάρη και τον ίδιο τον Θανάση Φυλακτό!!!

 

Όπως ήταν φυσικό η Αντιπολίτευση ανάρτησε δύο ενστάσεις της με παρατηρήσεις και αποκαλύψεις σχετικά με τη λειτουργία των εξετάσεων στη Σχολή:

 

Ανεξάρτητο Καράτε,  26 Ιουνίου στις 10:49 μ.μ.  · 

Η Βόμβα Φυλακτού…που αφορά την παραίτηση Ζαγγελίδη

 

Καλό θα ήταν κ. Φυλακτέ ως Ταμίας της ΕΛ.Ο.Κ πριν πραγματοποιήσετε την οιανδήποτε δημόσια δήλωση σας, σχετικά με την παραίτηση του κ. Ζαγγελίδη, να μας προσκομίσετε τα κάτωθι:

1. Ημερομηνία που υπογράφτηκε η σύμβαση μεταξύ των 2 μερών (ΕΛ.Ο.Κ - Ζαγγελίδη) καθώς και τους όρους και τις ρήτρες που συμπεριλαμβάνονται εντός αυτής!

2. Την επιστολή παραίτησης του κ. Ζαγγελίδη!

 

Καταλαβαίνετε βέβαια ότι η αξιοπιστία των ισχυρισμών σας είναι μηδενική, αυθαίρετη και ανόητη διότι:

Α. Συνομιλείτε και πλέον ξανά συνεργάζεστε με άτομα τα οποία έχετε χαρακτηρίσει δημόσια σκατατζήδες, φασίστες κλπ…όταν οι συγκεκριμένοι, σας είχαν ασκήσει σφόδρα κριτική για την σκανδαλώδη επιλογή Βόκα ως διευθυντή της σχολής από την Διοίκηση σας (ξέρετε του Μηχανολόγου συνεργάτη του Σιετή) και εσείς τους καθυβρίζατε αλλά στο τέλος υποχρεωθήκατε βάσει του νόμου να τον αντικαταστήσετε με τον Ζαγγελίδη!

Β. Η πρόβλεψη αντικατάστασης σε περίπτωση αποχώρησης (καταγγελία σύμβασης, παραίτηση, θάνατος, ασθένεια) ενός μέλους της Επιτροπής Διοίκησης είναι αυτονόητη και πραγματοποιείται άμεσα! Όπως και έγινε! Στον αντίποδα μας λέτε βαυκαλιζόμενος…ότι επειδή πράξατε το αυτονόητο πρέπει να σας συγχαρούμε…τόσο ανόητος είστε;

Γ. Είναι δυνατόν να λέτε …”ότι όσοι από τους λόγους που επικαλείται (σχετικά με την παραίτηση του) «δεν» αντιφάσκουν με τους υπόλοιπους, απλώς είναι προσχήματα“!

***Σημειωτέον οι λόγοι παραίτησης του κ. Ζαγγελίδη είναι συγκεκριμένοι, καθόλου προσχηματικοί και πουθενά «δεν» αντιφάσκει! Κατηγορεί συγκεκριμένα την ΕΛ.Ο.Κ και την Γ.Γ.Α για πληθώρα θεμάτων! Και εσείς τον επιβεβαιώνετε με τα λεγόμενα σας!

Απλώς εσείς ως αυτόχειρας παραδέχεστε την ενοχή σας χρησιμοποιώντας «γλώσσα λανθάνουσα»…Δεν είναι και η 1η φορά που θαυμάζουμε την οξύνοια του νου σας και την διαύγεια της σκέψης σας…να σας θυμίσουμε πως; Είστε υπόδικος για απάτη - 386 Β…

Δ. Είστε κατηγορούμενος από τον Εισαγγελέα για απάτη - 386 Β

 

Συμπερασματικά τόσο εσείς όσο και ο Πρόεδρος Σιετής και η διοίκησή του, μαζί με τα επώνυμα τρολ - χρήσιμους πολιτικούς προβοκάτορες και τραμπούκους φίλους σας, «πετάτε χαρταετό» αποποιούμενοι όπως πάντα των βαριών ευθυνών σας! Μην απαντώντας σε τίποτα από όσα σας καταλογίζει ο Ζαγγελίδης!

Καταδεικνύοντας τον εμφανή πανικό και τον φόβο σας για το «μαύρισμα σας» στις επερχόμενες εκλογές!

Συνέπεια των επαναλαμβανόμενων σκανδάλων που συνοδεύουν τον τρόπο διοίκησης του Σιετή και εσάς ως στενού του συνεργάτη - εκτελεστικού μέλους της διοίκησης του στα 3.5 χρόνια που διοικείτε την Ομοσπονδία μας! Καλώντας σας για ακόμη μια φορά να παραιτηθείτε!

Επειδή όμως στου «κουφού την πόρτα πάρε την πόρτα και φύγε»…Και δεν ευελπιστούμε να παραιτηθείτε…

Αναμένουμε τις εκλογές προκειμένου να σας στείλουμε στα σπίτια σας.

 

Marios Sitaras,  1/7/24

Εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλους τους εξεταζόμενους υποψήφιους προπονητές Β Καράτε!  Και,

 

Ταυτόχρονα διαμαρτύρομαι εκ μέρους τους για τις συνθήκες που βίωσαν κατα την διάρκεια των εξετάσεων τους, από εξεταστές της ΕΛ.Ο.Κ και εκπροσώπους-υπαλλήλους της Γ.Γ.Α εκφράζοντας την δικαιολογημένη αγανάκτηση τους σύμφωνα με τα κάτωθι :

1. Οι υπάλληλοι της Γ.Γ.Α που παρευρισκόντουσαν στις εξετάσεις εκπροσωπώντας την, απευθυνόντουσαν υποτιμητικά προς τους εξεταζόμενους επαγγελματίες προπονητές απαξιώνοντας τους με τον χείριστο τρόπο χωρίς ίχνος σεβασμού και ενσυναίσθησης απέναντι τους!

*** Έφτασαν ακόμη και στο σημείο να ομιλήσουν υποτιμητικά απαξιώνοντας πρώην Αθλητή και νυν εθνικό προπονητή ο οποιος ως αθλητής ήταν εγνωσμένης αξίας κατέχοντας Πανευρωπαικούς και Παγκόσμιους τίτλους δοξάζοντας την Ελλάδα στο εξωτερικό!

2. Δεν είναι δυνατόν ο Πρόεδρος της ΕΛ.Ο.Κ πριν την έναρξη των εξετάσεων και στον λόγο του προς τους εξεταζόμενους αντί να εύχεται καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα στους υποψήφιους επαγγελματίες προπονητές, να διεξαγάγει προεκλογική εκστρατεία και να προτρέπει τους προπονητές να μην δημιουργούν προβλήματα στην Ομοσπονδία! Διερωτώμενοι όλοι, τι σχέση μπορεί να έχει η σχολή προπονητών και οι εξετάσεις της κ. Πρόεδρε με τις εκλογές και με διαδικαστικά θέματα της ΕΛ.Ο.Κ με τους συλλόγους της;

3. Κατά την εξέταση των υποψηφίων στα πρακτικά από τους εξεταστές αντί να αξιολογηθεί η τεχνική αρτιότητα των εξεταζόμενων, αξιολογήθηκε η γνώση τους με προφορικές ερωτήσεις και ενόσω αυτό δεν προβλεπόταν από την ύλη εξετάσεων των πρακτικών μαθημάτων!

4. Κατα την διάρκεια των πρακτικών εξετάσεων δεν παρευρισκόταν εκπρόσωπος της Γ.Γ.Α παρόντας σε εξεταζόμενους προπονητές. Αναφέρθηκαν συγκεκριμένες περιπτώσεις από εξεταζόμενους προπονητές!

 

Ο συνδυασμός των ανωτέρω δυστυχώς έχει δημιουργήσει ένα βαρύ κλίμα σε όλους τους υποψήφιους προπονητές Β, επιβαρύνοντας το ήδη βεβαρυμένο κλίμα σύμφωνα με τα όσα έχουν συμβεί στον ένα χρόνο λειτουργίας της σχολής με αμιγώς ευθύνη της ΕΛ.Ο.Κ, της Γ.Γ.Α και εξωθεσμικά άσχετων!

Προσωπικά θλίβομαι για αυτά που συμβαίνουν στο άθλημα που όλοι αγαπάμε, ζητώντας την στήριξη σας στις επερχόμενες εκλογές.

Προκειμένου όλα αυτά να αποτελέσουν μια δυσάρεστη ανάμνηση και το Καράτε να ξεφύγει από την απαξίωση και την οπισθοδρόμηση προχωρώντας μπροστά με τους ανθρώπους του Καράτε μπροστά!

Με εκτίμηση, αγωνιστικούς και φιλικούς χαιρετισμούς

Μάριος Σιταράς

 

 

 Γ - Οι Εκλογές στην ΕΛΟΚ τον Σεπτέμβριο και τα Βιογραφικά των υποψηφίων!  (Ενότητες)

 

Πριν παρουσιάσουμε τα Βιογραφικά των υποψηφίων για τις θέσεις του Προέδρου της ΕΛΟΚ, των μελών του ΔΣ και της Ελεγκτικής Επιτροπής κρίνουμε σκόπιμο να παρουσιάσουμε ακόμα μερικά ευτράπελα από τις δραστηριότητες των Μαφιόζων, που διοικούν την ΕΛΟΚ! Τα λέω "ευτράπελα", διότι αυτοί οι ηλίθιοι ούτε μια απάτη χαμηλών απαιτήσεων δεν μπορούν να σχεδιάσουν, ενώ όλος ο κόσμος του καράτε τους μουτζώνει με χέρια και πόδια για τις αποτυχίες τους!!!

 

Από ανάρτηση του Θανάση Φυλακτού στο Facebook με αυθόρμητες σφήνες δικές μου το PDF με κλικ εδώ!

 

Την με κλικ εδώ ανάρτηση του Σπύρου Δρακόπουλου στον λογαριασμό του "Antidrastikos Antidrastikos" θα την δώσω ολόκληρη σε εικόνες, διότι ο δημόσιος αυνανισμός, που ενδεχομένως ... πεταλώνει και τζιτζίκια στον ανήφορο (!), αποτελεί προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και για τον δημοσίως αυνανιζόμενο και για τα άλλα μέλη της Συμμορίας, στην οποία ανήκει! Έτσι θα πάτε για εκλογές?

 

Στην ανωτέρω Συμμορία ανήκουν και τα μέλη της επόμενης Επιτροπής, διότι βλέπουν τα αθλητικά εγκλήματα, που διαπράττουν οι ανωτέρω και κάνουν το ... παγώνι!!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΗΘΙΚΗΣ & ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ: Πρόεδρος: Περάκης Παναγιώτης (Νομικός),  Τακτικό Μέλος: Μπουμπούρης Δημήτριος (Νομικός),  Τακτικό Μέλος: Πλιάτσικας Χρήστος (Νομικός),  Αναπληρωματικός Πρόεδρος: Μουριανάκης Ιωάννης (Νομικός),  Αναπληρωματικό Μέλος: Βρακατσέλη Σοφία (Νομικός),  Αναπληρωματικό Μέλος: Δουρουκλάκης Αθανάσιος (Νομικός)

 

 

Από την ανωτέρω ανάρτηση του Σπύρου Δρακόπουλου, με τις δικές του προσωπικές νοσηρές προσεγγίσεις στην πρώτη ενότητα με την λασπολογική έπαρση, που τον χαρακτηρίζει, πληροφορούμαστε την παραίτηση από μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ της κυρίας Αικατερίνης Βαγγελάκου πράγμα που αναφέρεται και από τον Θανάση Φυλακτό, που ακολουθεί τη γραμμή Δρακόπουλου! Στην παραίτηση αυτή αναφέρεται και η επόμενη ανάρτηση του Μάριου Σιταρά!!!

 

Την ανωτέρω ανάρτηση του Μάριου Σιταρά τη συνοδεύει και η εικόνα του κειμένου του Θανάση Φυλακτού, που είναι σε κόκκινο πλαίσιο στην άνω ανάρτηση του Antidrastikou, του τελευταίου όντος αιχμή του δόρατος της προεκλογικής περιόδου της παράταξης Θεόδωρου Σιετή!

 

Και το τελικό συμπλήρωμα της ενότητας "Παραίτηση της κας Βαγγελάκου":

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία για την αλήθεια των επισημάνσεων του Μάριου Σιταρά! Υπάρχει μια καραμπινάτη εύνοια σε θέσεις τεχνικών και σε διαδικασίες αγώνων των Τριών Μαφιόζων της Διοίκησης της ΕΛΟΚ Σιετή-Μητρόπουλου-Φυλακτού προς τους προπονητές των δικών τους και φιλικών συλλόγων Κραββαρίτη-Τριανταφύλλη-Μαργαριτόπουλου-Παπαδόπουλου-Σουμπασάκη κτλ. με αποτέλεσμα οι αθλητές και οι γονείς τους να διαβλέπουν ευνοϊκότερη μεταχείριση των αθλητών στους αγώνες και στις συμμετοχές στους αγώνες και στις εθνικές ομάδες, όταν αυτοί είναι αθλητές των συγκεκριμένων προπονητών!

Η ανέντιμη, διεφθαρμένη και εγκληματική αυτή εκμετάλλευση των αθλητών οδηγεί απαρέγκλητα σε μεταγραφές αθλητών από άλλους συλλόγoυς στους συγκεκριμένους συλλόγους των ευνοούμενων από τη Διοίκηση προπονητών και άρα οδηγεί στο κλείσιμο πολλών συλλόγων και στον παράνομο πλουτισμό των συγκεκριμένων ανωτέρω προπονητών και άρα στο μαρασμό του αθλήματος!

 

 

Στην ανωτέρω Συμμορία ανήκουν και τα μέλη της επόμενης Επιτροπής, διότι βλέπουν τα αθλητικά εγκλήματα, που διαπράττουν οι ανωτέρω και κάνουν το ... παγώνι!!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΗΘΙΚΗΣ & ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ: Πρόεδρος: Περάκης Παναγιώτης (Νομικός),  Τακτικό Μέλος: Μπουμπούρης Δημήτριος (Νομικός),  Τακτικό Μέλος: Πλιάτσικας Χρήστος (Νομικός),  Αναπληρωματικός Πρόεδρος: Μουριανάκης Ιωάννης (Νομικός),  Αναπληρωματικό Μέλος: Βρακατσέλη Σοφία (Νομικός),  Αναπληρωματικό Μέλος: Δουρουκλάκης Αθανάσιος (Νομικός)

 

 Η τεράστια αυτή Απάτη αποδεικνύεται πανεύκολα σε δικαστήριο 1) από τις τεχνικές θέσεις των ανωτέρω προπονητών εντός της ΕΛΟΚ και 2) από τους πίνακες μεταγραφών των τελευταίων τεσσάρων ετών! Τα συμπεράσματα δικά σας: Αν θέλετε να κλείσετε το σύλλογό σας, ψηφίστε Σιετή, Μητρόπουλο και Φυλακτό!.

Αλλά ήδη αυτή η Απάτη αποδεικνύεται 3) από τις συμμετοχές των συλλόγων στους εθνικούς αγώνες, όταν από τους ευνοούμενους συλλόγους λαμβάνουν μέρος 30-40 αθλητές ενώ από τους αδικούμενους συλλόγους 3-5 αθλητές και 4) από τις αποστολές του ςξωτερικού, όταν σχεδόν όλοι οι αθλητές είναι από τους ευνοούμενους συλλόγους!!!

 

 Θα ψηφίσετε Σιετή - Μητρόπουλο - Φυλακτό - Κραββαρίτη ???.

 

Υπό αυτές τις συνθήκες, δηλώνω σε αυτό το σημείο ότι είμαι πρόθυμος να συνεργαστώ με τον Γιώργο Γερόλυμπο, αν θελήσει να επιστρέψει στην ΕΛΟΚ, για να ανατρέψουμε αυτό το τσουνάμι της αλητείας, που την έχει καθηλώσει στη χειρότερη θέση της ιστορίας της!


Τα Βιογραφικά των υποψηφίων στις εκλογές της ΕΛΟΚ στο τέλος του χρόνου γραμμένα από τους ίδιους!

 

Θεόδωρος Μαργαρίτης Σιετής!

Το βιογραφικό του όπως δημοσιεύεται από τον ίδιο στο site της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής ως εκπρόσωπος του ανύπαρκτου στους Ολυμπιακούς Αγώνες αθλήματος του καράτε! Τώρα τι αντιπροσωπεύει ο Σιετής μέσα στο λόμπυ των "αθανάτων ηλιθίων" χωρίς το άθλημά του να ανήκει στα Ολυμπιακά Αθλήματα, ο Θεός και η ψυχή τους!!!

Θεόδωρος - Μαργαρίτης Σιετής

Άθλημα: Καράτε

Μέλος της Ολομέλειας:  2022 –

Συμμετοχή σε Αθλητική Διοίκηση:  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΡΑΤΕ

Ιδιότητα στην ΕΟΕ: Εκπρόσωπος της Ελληνική Ομοσπονδίας Καράτε

 

Σπουδές: Τεχνικό Πολυτεχνείο Βιέννης. Διπλωματούχος Ανώτατης Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών

Επαγγελματική καριέρα:  

ENECO SPLtd. Μοναδικός εταίρος – Διαχειριστής (1999 – έως σήμερα).

ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε. Μέτοχος – Γενικός Διευθυντής (2019 – 2022).

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε. Μέτοχος – Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος (2000 – 2019).

Κ/Ξ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ Α.Ε. – ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ. Δ/ντής έργων (1998 – ).

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ Α.Ε. Εμπορικός διευθυντής (1997-).

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ – ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Ο.Ε. (1996-) Διεύθυνση Έργου «Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή».

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ Α.Ε. Δ/ντής Τμήματος προμηθειών (1990 -).

ΑΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ Α.Ε. Οικιστικό συγκρότημα «ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ» (1989-).

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ Α.Ε. Επίβλεψη H/M εγκαταστάσεων Εμπορικό Κέντρο «SPLENDID»(1988- ).

TECHNOM GmbH Σχεδιασμός Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων (1985-).

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΠΟ Α.Π.Ε., Αντιπρόεδρος.  

Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Ηλεκτρισμού Ελλάδος (ΣΕΗΕ), Αντιπρόεδρος.  

Μέλος Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος & Πανελληνίου Συλλόγου διπλωματούχων Μηχανολόγων – Μηχανικών

 

 

Το καράτε φιλοξενήθηκε ως άθλημα επίδειξης στους Ολυμπιακούς του Τόκιο το 2021 και έκτοτε απεπέμφθει από το Ολυμπιακό Πρόγραμμα ακόμα και από τους φετεινούς Ολυμπιακούς του Παρισιού, διότι η εμπορική παγκόσμια ομοσπονδία καράτε "World Karate Federation", που έχει στήσει από το 1995 ο εμποράκλας πρόεδρός της Αντόνιο Εσπίνος Ορτουέτα πρώτον είναι μια απόλυτα εμπορική οργάνωση που εκμεταλλεύεται το άθλημα και 2) ΕΠ' ΟΥΔΕΝΙ ΛΟΓΟ δεν αντιπροσωπεύει το παγκόαμιο καράτε!!!

 

Θεόδωρος Μαργαρίτης Σιετής, για τη θέση του Προέδρου! (Ο Καραγκιόζης!)

Το βιογραφικό του, όπως το έγραψε ο ίδιος με τις πράξεις του στις σελίδες της ιστορίας του καράτε τα τελευταία 5-6 χρόνια!

 

Με τα παιδιά μου και τη γυναίκα μου πήγαμε για καράτε στο γυμναστήριο του Δημήτρη Τιανταφύλλη περίπου το 2019 (?).

Εκεί διαπίστωσα ότι η ομοσπονδία καράτε υπέφερε από τον δικτάτορα Γιώργο Γερόλυμπο με τις "υγιείς δυνάμεις της" να βρίσκονται σε διαρκή δικαστήρια μαζί του! Τα παιδάκια μείνανε από λεφτά για τους δικηγόρους και ανέλαβα να τους βοηθήσω. Γνωρίστηκα με τους Μπίκα, Κραββαρίτη, Φυλακτό, Μητρόπουλο, Χρήστου, Δρακόπουλο, δικηγόρο Κλαδά και άλλους. Εκτός την οικονομική αδυναμία διαπίστωσα και τη ... νοητική αδυναμία ορισμένων καθώς και τις τάσεις αρπακτικού από άλλους! Ο καθένας έπαιζε το παιχνίδι του και αποφάσισα να παίξω κι εγώ το δικό μου. Τα δικαστήρια έχουν ένα δίκαιο πόλεμο αλλά και ένα βρώμικο πόλεμο και κερδίζει αυτός, που παίζει και στα δύο ταμπλό! Το να πληρώσω κάτι παραπάνω, δεν πειράζει, θα το πάρω αργότερα! Κι αν χρωστάμε στο δικηγόρο μερικές αμοιβές, πάλι δεν πειράζει, θα τον βάλουμε δικηγόρο της ΕΛΟΚ και θα τα πάρει και από εκεί και από αλλού, αφού το Ταμείο θα το έχουμε στα χέρια μας!!!

Να μην τα πολυλογώ, με τρίπλες, λαμογιές, ψεύτικες υποστηρίξεις και μαφιόζικες παρεμβάσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού  κερδίσαμε τα δικαστήρια και οριστήκαμε Προσωρινή Διοίκηση! Αυτό έφτανε: θα φτιάχναμε τις εκλογές για τα Πρόβατα των Συλλόγων και θα βγαίναμε τελικά Εκλεγμένη Διοίκηση! Και πραγματικά αυτό έγινε την 29/5/2021!

Σαν Εκλεγμένη, όμως, Διοίκηση όλα αλλάζουν και για την ΕΛΟΚ και για τα Πρόβατα των Συλλόγων! Οι συμμαχίες αλλάζουν, οι σκοποί αλλάζουν, οι διαδικασίες αλλάζουν, τα πρόσωπα αλλάζουν!

Τώρα πλέον:

1) θέλουμε συμμαχίες με δύναμη, που να μας διατηρούν στη διοίκηση,

2) θέλουμε γραμματειακή υποστήριξη από Γραμματέα-Λαμόγιο με διδακτορικό στη Συνομωσία,

3) θέλουμε χρηματοδότηση χωρίς ελέγχους (δηλαδή λεφτά στην τσέπη μας για τα χρέη μας και για ... χαρτζιλίκι!) από Ταμία επίσης Λαμόγιο με διδακτορικό στη λοβιτούρα και με χρήσιμες επαφές,

4) θέλουμε Ορκωτό Λογιστή να αντικαθιστά τα υπό διωγμό ζώα των Ελεγκτικών Επιτροπών, που να καλύπτει τον Ταμία-Λαμόγιο,

5) θέλουμε "πνιχτές" Συνεδριάσεις ΔΣ και ΓΣ χωρίς αντιρρήσεις,

6) θέλουμε Τεχνικούς να μας υποστηρίζουν, έναντι χαρτζιλικίου φυσικά, διαιτητές να δίνουν τους αγώνες στους αθλητές μας, προπονητές να παίρνουν τους αθλητές άλλων συλλόγων στο δικό τους σύλλογο και Τεχνική Επιτροπή να βάζει στις ομάδες των αποστολών εξωτερικού τα δικά μας παιδιά,

7) θέλουμε αθλητές-πρωταθλητές και το σύλλογό τους για βιτρίνα στη ΓΓΑ, ά το ξέχασα, θέλουμε και

8) και την ίδια τη ΓΓΑ να κάνει τα στραβά μάτια στις καταγγελίες κάθε αντιρρησία,

9) θέλουμε έναν ασύδοτο βρωμιάρη συκοφάντη και ψευδομάρτυρα για τη βρώμικη δουλειά της αμαύρωσης προσωπικοτήτων,

10) θέλουμε τους ίδιους τους προπονητές των συλλόγων και σαν άτομα και σαν ύλλογο Προπονητών" να εξαρτώνται από εμάς και άρα θέλουμε να ελέγχουμε τις Σχολές Προπονητών με κάποιον μέσα από τη ΓΓΑ (τον έχουμε και αυτόν!), αλλά και το ΔΣ του Συλλόγου των Προπονητών,

11) θέλουμε ... το βρακί της μαμής, που θα ξεγεννήσει τον κάθε αντιδραστικό στις όποιες ορέξεις μάς έρθουν στο μέλλον,

12) θέλουμε μια Επιτροπή Ηθικής και Δεοντολογίας από ... Σπαζοκλαμπάνιες δικηγόρους της κακιάς συμφοράς, και τέλος

13) θέλουμε τον κάθε μαλάκα υπουργό Αθλητισμού, να μην καταλαβαίνει τι του γίνεται και αν καταλαβαίνει να μην βγάζει τσιμουδιά για ό,τι καταλαβαίνει!!!

 

Όλα αυτά τα μάθαμε και τα κάναμε 4-5 χρόνια τώρα με μαϊμούδες συνεδριάσεις μέσω ΖΟΟΜ για το ΔΣ και τις ΓΣ χωρίς να ακουστούν από τη μαλακισμένη ΓΓΑ οι καταγγελίες του karate.gr για νοθείες στις συνεδριάσεις, για Πρακτικά-Μαϊμούδες και για μεγάλες καθυστερήσεις στις αναρτήσεις των Πρακτικών στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, αλλά όταν έχεις τον Υφυπουργό Αθλητισμού δικό σου δίνοντάς του πέντε φωτογραφίες με πρωταθλητές να κάνει και αυτός το κομμάτι του, τότε δεν φοβάσαι τίποτα!

Και τέλος, το μυστικό της επιτυχίας μας είναι το μικρό σχήμα των αρχι-καρα-λαμόγιων, που βασίζεται στη θεωρία της Εκτελεστικής Επιτροπής "Τρεις κι ο Κούκος", όπου οι "Τρεις"΄είμαστε εμείς και ο "Κούκος" είναι όλοι οι άλλοι που είναι πάντα αναλώσιμοι σε αυτό το μπουρδέλο, που λέγετε ΕΛΟΚ!

 

Τι πιο απλό να στήσεις μια Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία για Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος, όταν όλα αυτά που θέλουμε υπάρχουν απλόχερα στην ... Φύση του Έλληνα Προπονητή, Διαιτητή, Παράγοντα και Φίλαθλου του Καράτε!!!

 

Στην ανωτέρω Συμμορία ανήκουν και τα μέλη της επόμενης Επιτροπής, διότι βλέπουν τα αθλητικά εγκλήματα, που διαπράττουν οι ανωτέρω και κάνουν το ... παγώνι!!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΗΘΙΚΗΣ & ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ: Πρόεδρος: Περάκης Παναγιώτης (Νομικός),  Τακτικό Μέλος: Μπουμπούρης Δημήτριος (Νομικός),  Τακτικό Μέλος: Πλιάτσικας Χρήστος (Νομικός),  Αναπληρωματικός Πρόεδρος: Μουριανάκης Ιωάννης (Νομικός),  Αναπληρωματικό Μέλος: Βρακατσέλη Σοφία (Νομικός),  Αναπληρωματικό Μέλος: Δουρουκλάκης Αθανάσιος (Νομικός)

Είσαστε τόσο μαλάκες όλοι σας και τέσσερα χρόνια τώρα δεν τολμάτε να με πάτε στα δικαστήρια, διότι όλοι σας είσαστε υπόλογοι για τις κομπίνες και αρπαχτές τις προσωπικά δικές σας, αλλά ταυτόχρονα και όλων των άλλων της Συμμορίας από τις οποίες δεν μπορείτε να φυλαχτήτε, ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΟΛΑ!

 

Στο παρόν άρθρο οι κρινόμενοι της διοίκησης της ΕΛΟΚ και οι Συνεργάτες τους κρίνονται αξιολογικά ως δημόσια πρόσωπα και υποψήφιοι για τις επόμενες εκλογές της ΕΛΟΚ με βάση τις πράξεις τους καθ' όλα τα προηγούμενα 5-6 χρόνια και στο παρόν άρθρο συνυπολογίζονται όλα τα αναρτημένα άρθρα μας ανεξαιρέτως, τα οποία γράψαμε για τις παρανομίες, που διέπραξαν σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα σε κάθε περίπτωση υποβολής από μέρους αυτών ή άλλων οποιασδήποτε αγωγής ή μήνυσης!

 

Κώστας Μητρόπουλος για τη θέση του Γενικού Γραμματέα! (Ο Χατζηαβάτης!)

Το βιογραφικό του, όπως το έγραψε ο ίδιος με τις πράξεις του στις σελίδες της ιστορίας του καράτε τα τελευταία 5-6 χρόνια!

 

Προικισμένος από τη ... φύση αποδείχτηκα ιδανικός για τη θέση του Γενικού Γραμματέα για την οποία θα ξαναβάλω υποψηφιότητα! Ήταν ένα κουστούμι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα μου! Έπαιξα το ρόλο του συνεργάσιμου πολύ καλά κατά την εποχή των προσωρινών διοικήσεων για να το γυρίσω όπου και όπως θέλω κατά την μετά την εκλογή μας περίοδο!

Ως Γεωπόνος κατά το επάγγελμα, γνωρίζω πολύ καλά όλες τις οικογένειες των ... "κουτόχορτων", τις εποχές τους, τον τρόπο και χρόνο "φυτεύματος" και "ποτίσματος", την κατάλληλη εποχή της συγκομιδής τους και ως ... Μάστερ Σεφ στις σαλάτες και στις σούπες με κουτόχορτα γνωρίζω τη στρατηγική ώστε να προκύπτει το μέγιστο δυνατό όφελος απόδοσης της παραγωγής!

Για μένα η ΕΛΟΚ αποτελείται από Πρόβατα, που πρέπει να τα κατευθύνεις στο κατάλληλο βοσκοτόπι να βρουν το κατάλληλο κουτόχορτο για να χορτάσουν! Αν δεν το τρώνε αυθεντικό από τη Φύση, τότε τους το κάνεις ... σαλάτα, τους το ... βράζεις σούπα ή τέλος τους το ... κάνεις ακόμα και ένεση στον πισινό, όταν φέρνουν αντιρρήσεις! Άλλα Πρόβατα θέλουν κάλυψη παρανομιών του συλλόγου τους, άλλα θέλουν συμπλήρωση των εγγράφων τους, άλλα θέλουν μαϊμού-προπονητή, άλλα θέλουν μαϊμού-Νταν, άλλα μεταγραφές αθλητών από συλλόγους άλλων προπονητών, άλλα να βάλουν τους αθλητές τους στις εθνικές ομάδες, άλλα θέλουν μόρια για τους αθλητές τους και άλλα θέλουν χαρτζιλίκι για προπονητές, διαιτητές και το σύλλογό τους! Όλα πρέπει να τα προλαβαίνει κανείς και η δουλειά είναι πολλή και δεν φαίνεται, αλλά στο τέλος με ... αποζημιώνει καλά και αχόρταγα!!!

Υπάρχει βέβαια και κάποιος κίνδυνος να με πιάσουν στα πράσα, που υπογράφω Πρακτικά-Μαϊμούδες για τα ΔΣ και τις ΓΣ, αλλά έχω εμπιστοσύνη στον Πρόεδρο και τις δικηγορικές και πολιτικές του διασυνδέσεις! Όλα τα Πρακτικά της ΕΛΟΚ τα γράφει το δικηγορικό γραφείο του Σπύρου Κλαδά με την διαβεβαίωση της υποστήριξής μας αν τύχει καμιά στραβή!

Άλλωστε το έχουμε συμφωνήσει με Όρκο Αιώνιας Φιλίας και Υποστήριξης και θα περάσουμε στην Ιστορία του καράτε ως οι στηλοβάτες της  Εγκληματικής Οργάνωσης: Σιετής - Μητρόπουλος - Φυλακτός!  Δεν είναι κρυφό δε ότι και έχουμε την αμέριστη υποστήριξη της ΓΓΑ: αν πάμε εμείς στο ... Πουλί, θα έρθουν και αυτοί μαζί μας!

Το να με ξαναψηφίσετε είναι γραφτό της μοίρας σας! Μην αντιστέκεστε στην παρόρμηση! Δεν φαίνεται άλλη λύση για αυτό το μπουρδέλο, που λέγεται ΕΛΟΚ!

 

Θανάσης Φυλακτός, Οικονομολόγος του Οικονομικού Πανεπιστημίου και Ταμίας της ΕΛΟΚ! (Το ... Μακρύ Χέρι του Καραγκιόζη!)

Με σχιζοφρενικές τάσεις από την έλλειψη των βαθμών Νταν και ως παλιός καλός αθλητής του δασκάλου μου Άρη Κραββαρίτη, πιστός διαχρονικός οπαδός του, με διασχιστική ποροσωπικότητα όσον αφορά στο παραδοσιακό καράτε, ούτε που κατάλαβα ποτέ τι είναι αυτό ή μάλλον κατάλαβα ακριβώς αυτά που μου δίδαξε ο ανεγκέφαλος δάσκαλός μου και Λαμόγιο των σαβουρο-Νταν με μαύρο χρήμα της ΠΕΦΣΚ!

Δεν χρειάζεται, όμως, να καταλάβει κανένας τι είναι το καράτε, αφού επί 40 χρόνια κανένας υπάλληλος της ΓΓΑ δεν έχει καταλάβει και όμως το καράτε είναι αναγνωρισμένο από τη ΓΓΑ! Ακόμα και τον πιο ειδικό να ρωτήσει κανείς εκεί μέσα (τον ... Δημήτρη Καραστάθη!) θα σου πει ότι το καράτε είναι ... κινέζικο πατίνι με μπαταρία και ... κόκκινο φωτάκι, που παραπέμπει σε άλλες σκέψεις! Συμμετείχα στην προσπάθεια κατά του Γερόλυμπου, και όταν είδα ... φως (χρήμα!) στο τούνελ της ΕΛΟΚ σκέφτηκα: Γιατί να τα παίρνει ο Γερόλυμπος επί 25 χρόνια και να μην τα πάρουμε και εμείς δηλαδή?

Επαγγελματίας με εκτεταμένη πελατεία στα φοροτεχνικά έχω κάθε εμπειρία να κατευθύνω όπου θέλω εγώ τα οικονομικά μιας αθλητικής ομοσπονδίας, η οποία δεν ελέγχεται από κανέναν!

Το πρώτο και κύριο είναι να εξασφαλίσω η ΕΛΟΚ πραγματικά να μην ελέγχεται από κανέναν! Απλούν:

1) Αναδιαμορφώνω τους συστηματικά μπερδεμένους Προϋπολογισμούς της ΕΛΟΚ, που συντάσσω, 3-4 φορές το χρόνο με τη βοήθεια της ΓΓΑ, γιατί και αυτοί έχουν να κρύψουν τις δικές τους μαλακίες, ακόμα και στο ... τέλος του χρόνου, όταν φυσιολογικά συντάσσεται ο Απολογισμός της ΕΛΟΚ!

2) Επιλέγω ως μέλη Ελεγκτικής Επιτροπής άτομα με απόλυτη άγνοια επί του θέματος ή κολλητούς μου! Οι έχοντες απόλυτη άγνοια θα λακίσουν μπροστά στις ευθύνες και οι κολλητοί μου θα υπογράψουν για τη φιλία του κολλητού τους! Έτσι κι έγινε! Όλοι της Ελεγκτικής Επιτροπής λάκισαν και έμεινε μόνο ο κολλητός μου, το βούρλο, Πέτρος Σταυροπιερράκος, ο οποίος υπέγραφε ό,τι κι αν του έδινα! Μας έκραξε βέβαια το karate.gr, αλλά και για αυτό προνόησα!

3) Επιστράτευσα, έναν ακόμα κολλητό μου, τον Ορκωτό Λογιστή Γιώργο Νίκου, ο οποίος μας ξελασπώνει για 3000 ευρώ κάθε χρόνο υπογράφοντας μια Έκθεση Οικονομικού Ελέγχου της ΕΛΟΚ, που στην ουσία του την γράφω εγώ! Πολλά τα 3 χιλιάρικα για δουλειά, που ΔΕΝ κάνει, αλλά φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά!

4) Μοιραία, βέβαια, για να επιβλέπω το κάθε ευρώ της κομπίνας μας θα έπρεπε όλα τα φοροτεχνικά της ομοσπονδίας να είναι κάθε στιγμή στα χέρια μου και άρα ήταν αναπόφευκτο να πάρω το Λογιστήριό της (παραστατικά και Ταμείο!) από την Έδρα της στα Άνω Λιόσια στο δικό μου φοροτεχνικό γραφείο στο Παγκράτι, που έχω με τον Γιώργο Κοκκινάκη (ο οποίος και αυτός είναι υπόλογος!), και να το χρεώσω να το δουλεύει μια υπάλληλος του γραφείου μου με το αζημίωτο για την εταιρία μας φυσικά!

5) Πληρώνω διαιτητές και εθνικούς προπονητές μέσω των συλλόγων τους παράνομα, αλλά έτσι γουστάρω και το κράτος κοιμάται!

6) Εισπράττω μαύρο χρήμα για τα σαβουρο-Ντάν παράνομα, αλλά έτσι γουστάρω και το κράτος κοιμάται!

7) Εισπράττω συμμετοχές των αθλητών των έθνικών ομάδων για τις αποστολές του εξωτερικού παράνομα, αλλά έτσι γουστάρω και το κράτος κοιμάται!

8) Εισπράττω τις συμμετοχές των υποψηφίων προπονητών στις αντίστοιχες Σχολές Προπονητών παράνομα, αλλά έτσι γουστάρω και το κράτος κοιμάται!

9) Και άλλα πολλά παράνομα, αλλά έτσι γουστάρω και το κράτος κοιμάται τον βαθύ ύπνο των Αυγενάκη και Βρούτση!

10) Τέλος, τις ταρζανιές, που έχω κάνει, θα τις ζήλευε και ... ο ίδιος ο Ταρζάν και η ... Τσίτα του μαζί!!! Αν δεν μπω φυλακή με το μπουρδέλο, που λέγεται ΕΛΟΚ για το "πλυντήριο μαύρου χρήματος" που έχω στήσει, θα πάω φοροτεχνικός σύμβουλος στην ... Κολομβία! Τον Εσκομπάρ τον φάγανε, αλλά πάντα ξεφυτρώνουν νέα Εσκομπαράκια, που έχουν ανάγκη να ... ξεπλένουν τα ... ρούχα τους!!!

 

 Η απόλυτη "κάλυψη της αδιαφορίας" προς τις παρανομίες της ΕΛΟΚ χαρακτηρίζει την Κυβέρνηση!

 

 Παρεμπιπτόντως κύριε ... Φορομπήχτη Μητσοτάκη για εξηγήστε μας αυτό ...

... αλλά και αυτό ...

... όταν η ΔΕΗ ήταν στα πρόθυρα της χρεοκοπίας πριν από 5-6 χρόνια? Ποιος πληρώνει το μαλλί??? Τώρα η ΔΕΗ έχει εκατομμύρια στην καβάτζα και αγοράζει και δεσπόζουσες εμπορικές επιχειρήσεις! Από ποιούς εισέπραξε η ΔΕΗ και με ποίων τις πλάτες???

 

 Η επόμενη έικόνα προστέθηκε την 16/7/2024 και αποδεικνύει ότι στις εκτιμήσεις μου συνήθως δικαιώνομαι!

 

Αλλά ας γυρίσουμε στα δικά μας!

Στο ΔΣ της ΕΛΟΚ έπεφτε κατά καιρούς ... περονόσπορος και αποδεκάτιζε τα μέλη του με αποτέλεσμα να παραιτηθούν για διάφορους λόγους ΠΕΝΤΕ  μέλη του κατά το συμφέρον των Τριών Μαφιόζων και να κηρυχθούν έκπτωτα ΔΥΟ επίσης κατά το συμφέρον των Τριών Μαφιόζων εκ των οποίων το ένα παράνομα και μάλιστα με τη συμβουλή και συμβολή του νομικού συμβούλου της ΕΛΟΚ κ. Σπύρου Κλαδά! Μας έμειναν, λοιπόν οι επόμενοι μετά τις παραιτήσεις και των Ηλία Χρήστου τον Μάρτιο και Κατερίνας Βαγγελάκου 3/7/2024.

Οι πέντε πρώτοι αποτελούν την Εκτελεστική Επιτροπή, αλλά στην πραγματικότητα οι Τρεις Πρώτοι αποφασίζουν για όλα και οι άλλοι δύο ... κρατάνε τα μπόσικα! Ο Σταυριανίδης ειδικά είναι ανύπαρκτος! Οι Κελάλης και Σαλιάρης (όπως και ο Ζάχος) είναι ... κωλομπότσια (παρατρεχάμενοι!) του Προέδρου! Ο Γιαννέλης είναι ... κωλομπότσι του Φυλακτού από το σύλλογο του Κραββαρίτη! Ραπτάκης, Θεοδωρακοπούλου, Λάμιας και Μακρής ... αντιπολίτευση άχρωμη και άοσμη! Σιαψάλης το ίδιο!

Κυδωνάκη και Μαστρογιάννης αθλητές με τα ... πάμπερς ακόμα παριστάνουν τα μέλη του ΔΣ χειραγωγούμενοι από τον Γραμματέα να παριστάνουν μέλη του ΔΣ του Συλλόγου των αθλητών, που κάνει εκλογές μέσα στα γραφεία της ΕΛΟΚ και υπό απόλυτο έλεγχο από αυτήν παρά τη σύγκρουση συμφερόντων!

Και τέλος ο Κώστας Παπαδόπουλος, αν είναι αυτός και όχι ο συνονόματος (το ίδιο θα ίσχυε!), που είναι ο προπονητής στο σύλογο του Μητρόπουλου, βαμμένος σε χρώμα ... "σιετή" ως μόνο τρόπο να επιδεικνύεται, επίσης μέλος του Συλλόγου Προπονητών, ο οποίος Σύλλογος επίσης χειραγωγείται από τους Τρεις Μαφιόζους, αφού κα΄νει εκλογές μέσα στα γραφεία της ΕΛΟΚ κατά παράβαση της αρχής περί σύγκρουσης συμφερόντων!

Συνεπώς, δεν υπάρχει λόγος να γράφουμε βιογραφικά, αλλά με μια λέξη μπορούμε να τους χαρακτηρίσουμε όλους ως ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ, πράγμα που αποδεικνύεται και από όλα τα Πρακτικά του ΔΣ, στα οποία κανένας τους δεν βγάζει τσιμουδιά επί 3-4 χρόνια!!!

Τέλος, για όλες τις παρανομίες της ΕΛΟΚ και των Τριών Μαφιόζων Σιετή-Μητρόπουλου-Φυλακτού τις ευθύνες φέρει και ο Νομικός Σύμβουλος της ΕΛΟΚ κ. Σπύρος Κλαδάς, διότι απλούστατα είναι αυτός που είχαν επί τέσσερα χρόνια προσωπικό τους δικηγόρο στις δίκες τους με τις παρατάξεις του Γεόλυμπου, είναι αυτός που συμβουλεύονται είτε πριν είτε αφού τις διαπράξουν, αλλά και είναι αυτός, που ήδη έχει στραφεί ως προσωπικός τους δικηγόρος εναντίον πολιτικών τους αντιπάλων εντός και εκτός ΕΛΟΚ κατά τα τέσσερα τελευταία χρόνια της διοίκησής τους στην ΕΛΟΚ!

Θα ήταν μεγάλη παράληψη να μην υπογραμμίσουμε την αμέριστη υποστήριξη του Δημήτρη Καραστάθη της ΓΓΑ προς την ΕΛΟΚ ως κυβερνητικό στήριγμα των παρανομιών τους, αλλά και την έντονη παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα και δια ζώσης του βρωμιάρη της παρέας με δέρμα Προβάτου και ορέξεις Λύκου, ο οποίος δεν αφήνει κανένα αντίπαλο της παράταξης Σιετή, που να μην τον συκοφαντήσει με ψευδείς και κατασκευασμένες κατηγορίες!!!

 

 Με λίγα λόγια σας δείξαμε τι να ψηφίσετε στις εκλογές της ΕΛΟΚ σε 2-3 μήνες!

 

Μια άλλη σύγχρονη Εγκληματική Οργάνωση από το διαδικτυακό Πρώτο Θέμα 12/7/2024

Κύκλωμα εκβιαστών: Σε περιοδικά, εφημερίδες και… τάπερ έκρυβαν τα λεφτά η Νάνσυ και οι συνεργοί της

Η ομάδα της οποίας ηγούνταν η Νάνσυ είχε «δομή» εγκληματικής οργάνωσης, με «εγκεφάλους», «ταμία», «εισπράκτορα», αλλά και οδηγό, παρέχοντας με το... αζημίωτο, προστασία σε καταστηματάρχες της πρωτεύουσας, εκβιάζοντάς τους

Μέσα σε περιοδικά, εφημερίδες, χαρτοπετσέτες και τάπερ έκρυβαν τα μέλη του κυκλώματος εκβιαστών τα χρήματα που εισέπρατταν από τη δράση τους.    

Ειδικότερα, το Open έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου οι αδιάφθοροι της ΕΛΑΣ εντοπίζουν τα χρήματα που εισέπραττε η σπείρα από εκβιασμούς. Τα χρήματα βρίσκονταν μέσα σε τάπερ τα οποία τυλίγονταν με εφημερίδες και περιοδικά μέσα σε σακούλες. 

Η ομάδα της οποίας ηγούνταν η Νάνσυ είχε «δομή» εγκληματικής οργάνωσης, με «εγκεφάλους», «ταμία», «εισπράκτορα», αλλά και οδηγό, παρέχοντας με το... αζημίωτο, προστασία σε καταστηματάρχες της πρωτεύουσας, εκβιάζοντάς τους. Η πολύμηνη έρευνα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων οδήγησε στην εξάρθρωση του εγκληματικού κυκλώματος και σε 14 συλλήψεις.

Υπενθυμίζεται ότι το δρόμο για τις φυλακές πήραν αργά την Πέμπτη (11/7) η 43χρονη Νάνσυ, ο αδελφός της όπως και ένας συγκατηγορούμενός της, συγγενικό πρόσωπο υψηλόβαθμου στελέχους της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ακόμη στη φυλακή οδηγήθηκαν, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, και ακόμη δύο υπάλληλοι δημοσίων υπηρεσιών. Αντίθετα, ελεύθερος με όρους αφέθηκε ένας κατηγορούμενος.       

Συνολικά χθες το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου πέρασαν για να απολογηθούν έξι κατηγορούμενοι, εκ των οποίων προφυλακίστηκαν οι πέντε. Οι απολογίες των κατηγορουμένων ήταν μαραθώνιες. Την Τετάρτη, στον ανακριτή είχαν απολογηθεί ακόμη οκτώ κατηγορούμενοι και είχαν προφυλακιστεί οι δυο εξ αυτών.

 

 

 Δ - Δάσκαλοι και Μαθητές στο ίδιο καζάνι βράζουν με προσάναμα τα σαβουρο-Ντάν της Συμφοράς!  (Ενότητες)

 

Η Απάτη των σαβουρο-Ντάν στο καράτε διαιωνίζεται ανελέητα από δάσκαλο σε μαθητή!

Το επόμενο κείμενο και η φωτογραφία είναι από το site του γνωστού παλαιού πρωταθλητή και πλέον "ομοσπονδιακού προπονητή" Δημήτρη Τριανταφύλλη:

Παραδοσιακό Καράτε: Ιστορία, Τεχνικές & Αξίες | Δημήτρης Τριανταφύλλης | Triantafyllis Team

Το παραδοσιακό καράτε είναι μια πολεμική τέχνη που προέρχεται από την Ιαπωνία και έχει βαθιές ρίζες στον αρχαίο πολεμικό πολιτισμό της χώρας. Ο όρος "καράτε" αντιπροσωπεύει τη συνδυαστική λέξη των χαρακτήρων "καρα" (κενό) και "τέ" (χέρι), που συμβολίζει την τέχνη του χειρισμού και την αυτοάμυνα.

Το παραδοσιακό καράτε διακρίνεται από την έμφαση στην αρμονία, την τεχνική ακρίβεια και την πνευματική ανάπτυξη του ασκούμενου. Οι αθλητές εκπαιδεύονται σε διάφορες κινήσεις, καταλήγοντας στην εκτέλεση καταλυτικών καράτε κατάταξεων, γνωστών ως "κατάταξη Dan". Οι εκπαιδευτές ή "Sensei" διαδραματίζουν καίριο ρόλο στην εκπαίδευση των μαθητών, μεταδίδοντας γνώσεις και αξίες όπως η σεβασμιότητα, η αυτοπειθαρχία και η αυτοεκτίμηση.

Το παραδοσιακό καράτε συχνά πρακτικάται σε "Dojo" ή αίθουσες εκγύμνασης, όπου οι μαθητές εκπαιδεύονται με σεβασμό στους κανόνες και τις τελετουργίες της πολεμικής τέχνης. Ενώ αυτό το είδος του καράτε αρχικά αναπτύχθηκε ως μέσο αυτοάμυνας και πολεμικής τέχνης, σήμερα έχει εξελιχθεί σε έναν δραστήριο άθλημα ,με αγώνες και διαγωνισμούς.

Συνολικά, το παραδοσιακό καράτε διακρίνεται από την ανάπτυξη του ψυχικού και σωματικού εαυτού, τον σεβασμό προς τους άλλους και την αναζήτηση της αρμονίας και της εξέλιξης μέσα από την πολεμική τέχνη.

Το αγωνιστικό καράτε αντιπροσωπεύει την πιο ανταγωνιστική και απαιτητική πτυχή της πολεμικής τέχνης. Στον αγώνα καράτε, οι αθλητές τελειοποιούν τις τεχνικές τους και ανταγωνίζονται για τη νίκη. Οι αγώνες μπορεί να είναι σε στυλ "κουμίτε", όπου ο στόχος είναι να πετύχετε την τεχνική με τη μέγιστη ακρίβεια και ισχύ, ή σε αγώνες "κατατάξεων" όπου οι αθλητές αντιμετωπίζονται με βάση τη βαθμολογία τους.

Ο αγώνας καράτε απαιτεί σωματική δύναμη, ευελιξία, τακτική σκέψη και ψυχολογική αντοχή. Είναι μια ευκαιρία για αθλητές να δοκιμάσουν τις δεξιότητές τους και να ανταγωνιστούν σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον. Το αγωνιστικό καράτε είναι επίσης μια ευκαιρία για ανάπτυξη της αυτοπειθαρχίας, της πνευματικής δύναμης και της αυτοπεποίθησης. Οι αγώνες καράτε είναι μια συναρπαστική εμπειρία που συμβάλλει στην εξέλιξη του αθλητή και την ενίσχυση της αγωνιστικής του πνευματικότητας.

 

 Τι μας λέει το "παιδάκι" στα ανωτέρω?

 

Μας λέει ότι στο σύλλογό του κάνει παραδοσιακό καράτε! Είναι ψεύτης και απατεώνας, διότι στο σύλλογό του καθώς και στις προπονήσεις των αθλητών των εθνικών ομάδων κάνουν και μόνο το καράτε της ΕΛΟΚ, που είναι το "μοντέρνο ή αγωνιστικό καράτε" και καθόλου παραδοσιακό καράτε!

 

Μας λέει ότι:

"Οι αθλητές εκπαιδεύονται σε διάφορες κινήσεις, καταλήγοντας στην εκτέλεση καταλυτικών καράτε κατάταξεων, γνωστών ως "κατάταξη Dan". Οι εκπαιδευτές ή "Sensei" διαδραματίζουν καίριο ρόλο στην εκπαίδευση των μαθητών, μεταδίδοντας γνώσεις και αξίες όπως η σεβασμιότητα, η αυτοπειθαρχία και η αυτοεκτίμηση."

Είναι φανερό ότι δεν έχει καταλάβει τίποτα απολύτως από το καράτε ή έχει καταλάβει και ακολουθεί τη γραμμή του δασκάλου (ή Sensei!) του Άρη Κραββαρίτη να εξαπατά τους μαθητές του πουλώντας τους σαβουρο-Κύου και σαβουρο-Ντάν χωρίς καμιά αξία για να τους πιάνει κορόιδα και να τους παίρνει τα λεφτά και μάλιστα με ... αυτοεκτίμηση!

Μας λέει ότι:

Το παραδοσιακό καράτε συχνά πρακτικάται σε "Dojo" ή αίθουσες εκγύμνασης,

Τι μπαρούφα είναι πάλι αυτή? Πήρε το κείμενο από αγγλικό site και τους ξέφυγε στη μετάφραση?

Μας λέει ότι:

Συνολικά, το παραδοσιακό καράτε διακρίνεται από την ανάπτυξη του ψυχικού και σωματικού εαυτού, τον σεβασμό προς τους άλλους και την αναζήτηση της αρμονίας και της εξέλιξης μέσα από την πολεμική τέχνη.

Εδώ μάλλον έχει μπερδέψει το ... σώβρακο με τη γραβάτα!

Μας λέει ότι:

Το αγωνιστικό καράτε αντιπροσωπεύει την πιο ανταγωνιστική και απαιτητική πτυχή της πολεμικής τέχνης. Στον αγώνα καράτε, οι αθλητές τελειοποιούν τις τεχνικές τους και ανταγωνίζονται για τη νίκη. Οι αγώνες μπορεί να είναι σε στυλ "κουμίτε", όπου ο στόχος είναι να πετύχετε την τεχνική με τη μέγιστη ακρίβεια και ισχύ, ή σε αγώνες "κατατάξεων" όπου οι αθλητές αντιμετωπίζονται με βάση τη βαθμολογία τους.

Νάτονε και στο αγωνιστικό καράτε, το οποίο το βγάζει σαν απάνθισμα και τελικό σκοπό του παραδοσιακού καράτε!

Πού πας ρε Καραμήτρο? Για πάρε καλύτερα τον δάσκαλό σου και πάτε από την αρχή στο δημοτικό!!!


 

Από την άλλη μεριά των "ελεύθερων σκοπευτών" με τα σαβουρο-Ντάν της συμφοράς δειγματοληπτικά αναφέρουμε τους επόμενους αδιόρθωτους, που εξακολουθούν να δίνουν σαβουρο-Ντάν, τα οποία η μοναδική επίσημη ομοσπονδία παραδοσιακού καράτε στην Ελλάδα ΠΟΠΚ ποτέ δεν θα αναγνωρίσει!

 

Από έξετάσεις του Γκένζο Ιβάτα στο γυμναστήριο του Γιώργου Πελέκη, ο οποίος δεν έχει ούτε δίπλωμα προπονητή από τη ΓΓΑ!

 

Διπλώματα Κύου και Νταν από εξετάσεις του Δημήτρη Ζεύκη (δεξιά) στο γυμναστήριο του Αλέξη Ζαϊμάκη (αριστερά)! Και οι δύο δεν έχουν ούτε δίπλωμα προπονητή από τη ΓΓΑ!

 

Διπλώματα Κύου και Νταν από εξετάσεις του Γιώργου Πελέκη στο γυμναστήριό του, ο οποίος δεν έχει ούτε δίπλωμα προπονητή από τη ΓΓΑ!

 

Διπλώματα Κύου και Νταν από εξετάσεις του Γκένζο Ιβάτα στο γυμναστήριο του Γιάννη Μοσχόβα, ο οποίος έχει δίπλωμα προπονητή από τη ΓΓΑ!

Θυμίζουμε και εδώ το άρθρο μας:

 Ψ - Τα Ψόφια και τα Ζόμπι σαβουρο-Νταν και οι Δάσκαλοι της Συμφοράς! (pdf)

 

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Ω = Η επιτυχής κατάληξη των δικαστικών υποθέσεων του Θύμιου Περσίδη στο ΕΔΔΑ! . (Ενότητες)

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονταν τότε στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτετο το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

 Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .