14  karate.gr: 14 - ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub,  

 Οκτώβριος 2023. / Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20€/y!

Αρχική,      Επικαιρότητα,      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


 Προϋπολογισμός  του 2024, που θα ... αλλάζει συνεχώς μέχρι το τέλος του 2024! Διαγραφές χωρίς αιτιολογικά! Νέο Άθλημα χωρίς αιτιολογική έκθεση και άλλες ματσαραγκιές των απατεώνων της ΕΛΟΚ και της ΓΓΑ! Οι Επίορκοι της ΓΓΑ βγάζουν ... ΨΕΥΤΗ τον Πρωθυπουργό!!!

 

Νέες Απάτες στη ΓΣ/ΕΛΟΚ:.Προϋπολογισμός, Διαγραφές 57 Συλλόγων και Νέο Άθλημα!

 Οι Επίορκοι της ΓΓΑ: βλέπε, άκου, σώπα! Μήνυση ΕΛΟΚ κατά γονέων αθλήτριας!
 Σχολή Προπονητών Β΄, Προπονητές-Διαιτητές και άλλα άπλυτα της ΕΛΟΚ!
.
 Παγκόσμιοι Βουδαπέστης!.

 

 Μήνυση της ΕΛΟΚ κατά γονέων αθλήτριας δια του Νομικού Συμβούλου της ΕΛΟΚ, που πληρώνουν οι ... γονείς της αθλήτριας!!! Έρχεστε σε αντιπαράθεση με τους Τρεις Μαφιόζους, που διοικούν την ΕΛΟΚ? Θα "φάτε" μήνυση από το Νομικό Σύμβουλο της ΕΛΟΚ, που εσείς πληρώνετε!

 

Μέμνησο των Λαμογαίων!

 
Οι Τρεις Μαφιόζοι Κουκουλοφόροι,
που εκμεταλλεύονται την ΕΛΟΚ!

 

 Νέο Κλάδο Άθλησης προωθούν οι Τρεις Κουκουλοφόροι στην ΕΛΟΚ χωρίς καμιά απολύτως αιτιολογική έκθεση καταστρέφοντας την ομοσπονδία και το άθλημα, αλλά με προφανή στόχο να ενισχύσουν με νέες ψήφους τις θέσεις τους από τους νέους συλλόγους, που θα εγγραφούν και θα τους ευγνωμονούν για τη νομιμοποίησή τους!


 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

Από την 1/3/2023 καταγγέλθηκαν αναδρομικά από την 29/5/2021 όλες οι παρανομίες του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΟΚ σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες με emails, ώστε να μην λένε ότι δεν ξέρουν!

Οι καταγγγελίες επαναλαμβάνονται μετά την ανάληψη των υπουργείων από τη νέα κυβέρνηση!

 

 Από 30/1/1995 - Η ΠΟΠΚ είναι η αποκλειστικά αρμόδια και υπεύθυνη για τα παραδοσιακά στιλ καράτε στην Ελλάδα με τελεσίδικες και αμετάκλητες αποφάσεις Δικαστηρίων:

1996 - Απόφαση Πρωτοδικείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2000 - Απόφαση Εφετείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2003 - Απόφαση Αρείου Πάγου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε τα επόμενα τέσσερα άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότο-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου.

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ!

1/2/22-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ!

12/6/22-Οι Απατεώνες … Φαραώ του Καράτε και οι Πυραμίδες των Ψευτο-Ντάν!

30/8/23-Διπλώματα ... Νοητικής Υστέρησης τα σαβουρο-Ντάν/ΕΛΟΚ με αμαρτωλές εισπράξεις και παράνομες αποδείξεις! Υποθάλπει τους αθλητικούς εγκληματίες ο Γιάννης Βρούτσης στην εκτός Σκοπού ΕΛΟΚ!  ΜΕΡΟΣ Β.

Ταυτόχρονα η "ΠΩΛΗΣΗ ΝΤΑΝ" από την ΕΛΟΚ σε αθλητές και προπονητές ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, πράγμα που οδηγεί την ΕΛΟΚ απαρέγκλητα σε καθεστώς υπαγωγής σε ΦΠΑ και επομένως σε πολυετή παράβαση φορολογικών νόμων και επιβολή υπέρογκων προστίμων, τα οποία θα πληρώσουν τα μέλη των Διοικητικών της Συμβουλίων!!!

Παράλληλα, η νομιμοποίηση αυτών των εσόδων ως νομίμων εσόδων της ΕΛΟΚ, ενώ είναι απόλυτα παράνομα, αποτελεί το λεγόμενο "ξέπλυμα βρώμικου χρήματος" με ενόχους όλα τα ΔΣ της ΕΛΟΚ!

 

Τα βιογραφικά Εκπαιδευτών και Διοικητικών του Καράτε!

 M A K I W A R A .

Ε ν ό τ η τ ε ς (με κλικ)

Α - 29/10/2023 - Γενική Συνέλευση της ΕΛΟΚ με το γνωστό αντιδημοκρατικό διαδικτυακό τρόπο για τεμπέληδες και Πρόβατα! Προϋπολογισμός 2024 της πλάκας, Διαγραφές Συλλόγων και Νέος Κλάδος Άθλησης χωρίς αιτιολογικές εκθέσεις!

Β - Οι Επίορκοι αρμόδιοι υπάλληλοι και διευθυντές της ΓΓΑ συντηρούν τις παρανομίες της ΕΛΟΚ βγάζοντας ΨΕΥΤΗ τον Πρωθυπουργό, που υπόσχεται διαφάνεια στη δημόσια διοίκηση!!!

Γ - Ανήθικη και Απελπισμένη Έγκληση της ΕΛΟΚ και του Προέδρου της κατά γονέων αθλήτριας με δικηγόρο το Νομικό Σύμβουλο της ΕΛΟΚ!

Δ - Σχολή Προπονητών Β΄: Τι γίνεται εκεί? Την ξεχάσαμε?

Ε - Οι Παγκόσμιοι στη Βουδαπέστη και τα "ψάρια", που πιάσαμε!

Ζ - Και άλλα άπλυτα της ΕΛΟΚ στη φόρα από τον Μάριο Σιταρά!!!

 

 

 Α - 29/10/2023 - Γενική Συνέλευση της ΕΛΟΚ με το γνωστό αντιδημοκρατικό διαδικτυακό τρόπο για τεμπέληδες και Πρόβατα! Προϋπολογισμός 2024 της πλάκας, Διαγραφές Συλλόγων και Νέος Κλάδος Άθλησης χωρίς αιτιολογικές εκθέσεις!  (Ενότητες)

 

Με κλικ εδώ βλέπετε την από 13/9/2023 Πρόσκληση για τη ΓΣ της 29/10/2023!

Χονδρικά παρατηρούμε ότι:

Επαναλαμβάνεται η παρανομία να γίνεται διαδικτυακή διαβλητή ΓΣ χωρίς με βεβαιότητα και χωρίς το αδιάβλητο πιστοποιημένων συμμετοχών! Επαναλαμβάνεται για πολλοστή φορά η παρανομία να γίνεται η επαναληπτική ΓΣ την ίδια ημέρα και μια ώρα αργότερα από την Πρώτη ΓΣ, πράγμα παράνομο διότι η επαναληπτική ΓΣ πρέπει από το νόμο να γίνεται "ΑΛΛΗ ΗΜΕΡΑ", ώστε να μπορούν να συμμετέχουν και αυτοί, που δεν μπόρεσαν την πρώτη ημέρα! Η πρακτική αυτή αποδεικνύει ότι στη ΓΣ δεν συμμετέχουν άνθρωποι, αλλά Πρόβατα χωρίς βούληση και μιλιά, πράγμα που αποδεικνύεται και από τις "διαλογικές συζητήσεις" των αντιπροσώπων των συλλόγων, οι οποίες είναι συζητήσεις ... μουγκών!!!

 

Πρώτο Θέμα ο Προϋπολογισμός του 2024 γραμμένος από τον Μαφιόζο Ταμία Θανάση Φυλακτό, του οποίου τα οικονομικά δεν ελέγχθηκαν ποτέ επί 2,5 χρόνια από καμιά νόμιμη ελεγκτική επιτροπή!!!

Δεύτερο Θέμα η Διαγραφή Σωματείων της ΕΛΟΚ που επί δύο χρόνια δεν κατάφεραν (1) να πάρουν την ειδική αθλητική αναγνώριση ΚΑΙ (2) να εγγραφούν στο Μητρώο Σωματείων της ΓΓΑ! Δηλαδή επί ΟΛΑ τα προηγούμενα χρόνια λειτουργίας τους αυτά τα σωματεία λειτουργούσαν παράνομα! Και αναρωτιόμαστε: τι σόι Νόμος είναι αυτός???

Με κλικ εδώ βλέπετε την πρόταση διαγραφής και τα διαγραφόμενα σωματεία!

Επίσης, δεν δίνεται σαφώς ποιά από τις δύο προϋπόοθέσεις δεν κατάφεραν να ικανοποιήσουν τα διαγραφόμενα σωματεία ή μήπως και τις δύο?

Τρίτο Θέμα είναι η "Ίδρυση κλάδου άθλησης Σωματικής πλήρους επαφής"! Νέο φρούτο αυτό!

Το θέμα αυτό θίγεται με απόλυτα αόριστο, ύπουλο και παράνομο τρόπο!  Δεν δίνεται καμιά έκθεση  στην οποία να αποδεικνύεται η σκοπιμότητα ή αναγκαιότητα της ίδρυσης του νέου κλάδου άθλησης, τα συναφή αθλήματα άλλων ομοσπονδιών, η γνώμη της ΓΓΑ, η γνώμη της παγκόσμιας και ΚΥΡΙΩΣ δεν αποδεικνύεται η μη αλλοίωση του υφιστάμενου καράτε της ΕΛΟΚ και των συλλόγων της από την είσοδο του νέου κλάδου άθλησης!!!  Δεν δίνεται καμιά έκθεση!.

Βρισκόμαστε μπροστά στο φαινόμενο, οι ηλίθιοι της ΕΛΟΚ να ορίζουν μια "παραφυάδα" του καράτε με νέους κανονισμούς-παραμύθια και να το λένε "καράτε πλήρους σωματικής επαφής" για να πάρουν 10-20 ψήφους συλλόγων απέξω από την ΕΛΟΚ και να καταστρέφουν όλη την ΕΛΟΚ για μια ακόμα δική τους αρπαχτή, αλλά και να σέρνουν την ΕΛΟΚ στα δικαστήρια με συγκρούσεις με άλλες ομοσπονδίες μαχητικών αθλημάτων πλήρους επαφής!

Βρισκόμαστε μπροστά στο φαινόμενο, οι ηλίθιοι της ΓΓΑ να μην επεμβαίνουν σε τέτοια θέματα λόγω πλήρους άγνοιας και ακόμα και εκ των υστέρων να μην γνωρίζουν πώς να τα αντιμετωπίσουν!!!

 

 Αλλά ας δούμε ένα-ένα τα τρία θέματα της επερχόμενης ΓΣ:

 

 Πρώτα-πρώτα με κλικ εδώ βλέπετε τους έχοντες δικαίωμα ψήφου 130 συλλόγους! 

 

Και με κλικ εδώ βλέπετε τους 64 συλλόγους, που δήλωσαν αντιπροσώπους για τη ΓΣ της 29/10/2023! Σημειώνουμε τα σωματεία-κλειδιά στην άλωση της ΕΛΟΚ καθώς και τους Λύκους ανάμεσα στα Πρόβατα!!! Μιλάμε ότι σε πρώτη φάση δήλωσαν ενδιαφέρον για την "ενδιαφέρουσα" ΓΣ μόνο 64 στους 130 και τελικά θα συμμετέχουν λιγότερα από τα μισά ... ΠΡΟΒΑΤΑ!!! (Το Πρόβατο είναι ένα πολύ εξυπηρετικό Ζώον: και το αρμέγεις και δεν μιλάει! Τι λες ... Φυλακτέ? Τι είπες? Τι άλλο του κάνεις?)

Κάτω δίνουμε εποπτικά τους 64 συλλόγους με μόνο τους πρώτους αντιπροσώπους τους:

 

 Θέμα Πρώτο:  Έγκριση του Προϋπολογισμού του 2024, που δίνεται εδώ και κάτω:

 
Οι Τρεις Μαφιόζοι Κουκουλοφόροι,

που εκμεταλλεύονται την ΕΛΟΚ!

 ΣΧΟΛΙΑ κατά Κωδικό για τα Έσοδα:  

0106 = Αν η εγγραφή είναι 200 € περιμένουν 5 νέους συλλόγους για το 2024?

0108 = Αν η συνδρομή είναι 100 € περιμένουν 100 συνδρομές για το 2024?

0114 =  Τεράστια Τρύπα Αρπαχτής! Πού είναι η "Ανάλυση ανά κατηγορία" των 356.500.000 ευρώ, που αναφέρει ο Φυλακτός?  Φυσικά και την αποκρύπτει! Αυτή η προφανής και θρασύτατη απόκρυψη αποτελεί και ικανό αιτιολογικό απόρριψης του Προϋπολογισμού!!!

0114στ = Θα έχει 30.000 € έσοδα το Ταμείο της ΕΛΟΚ από τη Σχολή Προπονητών και αναφέρονται και 30.000 € ως έξοδα στον προϋπολογισμό των εξόδων πιο κάτω. Θυμίζουμε ότι οι μαθητές των Σχολών Προπονητών πληρώνουν βάσει των αποφάσεων ίδρυσης πάντα "ανταποδοτικά", που σημαίνει "μόνο για τα έξοδα της εκάστοτε σχολής και τίποτα άλλο", που σημαίνει ότι αυτές τις 30.000 € θα πρέπει να τις παίρνουν πίσω οι μαθητές και όχι να πηγαίνουν στο Ταμείο της ΕΛΟΚ! Φυσικά τα ανωτέρω ποσά στην αναμπουμπούλα μπορούν να γίνουν για το 2023 ==>> 140Χ300 = 42.000 € για τα έσοδα και 25.000 € για ατα έξοδα = 17.000 € όφελος για το Ταμείο της ... τσέπης!!!

0115 = Τεράστιο Ταμειακό Υπόλοιπο της 1.1.2024, και

Τελικά, η ΕΛΟΚ διακινεί ένα τεράστιο ποσό τζίρου 500.000 ευρώ κάθε χρόνο χωρίς κανέναν απολύτως έλεγχο από τη ΓΓΑ ή και άλλον φορέα, ενώ σε πολλούς κωδικούς τα ποσά είναι τόσο μεγάλα, ώστε να χρειάζεται λεπτομερέστερη ανάλυση, η οποία δεν παρέχεται!

 

Συμπερασματικά πάντα, για όλες τις παρανομίες της ΕΛΟΚ ευθύνεται και ο Νομικός Σύμβουλος της ΕΛΟΚ Σπύρος Κλαδάς, διότι κάθε μέρα και ώρα αυτόν συμβουλεύονται αν η κάθε πράξη τους είναι νόμιμη και τους δίνει το πράσινο φως με αμοιβή 1240 € το μήνα γι' αυτό!


 
Οι Τρεις Μαφιόζοι Κουκουλοφόροι, που εκμεταλλεύονται την ΕΛΟΚ! Δυόμισι χρόνια πέρασαν και ακόμα περιμένουμε την υπόσχεσή σας να δημοσιεύσετε Πίνακα με τους "Μαλάκες", που έχουν Νταν/ΕΛΟΚ για τα οποία εισπράξατε "ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ"!!!

Ταυτόχρονα η "ΠΩΛΗΣΗ ΝΤΑΝ" από την ΕΛΟΚ σε αθλητές και προπονητές ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, πράγμα που οδηγεί την ΕΛΟΚ απαρέγκλητα σε καθεστώς υπαγωγής σε ΦΠΑ και επομένως σε πολυετή παράβαση φορολογικών νόμων και επιβολή υπέρογκων προστίμων, τα οποία θα πληρώσουν τα μέλη των Διοικητικών της Συμβουλίων!!! Παράλληλα, η νομιμοποίηση αυτών των εσόδων ως νομίμων εσόδων της ΕΛΟΚ, ενώ είναι απόλυτα παράνομα, αποτελεί το λεγόμενο "ξέπλυμα βρώμικου χρήματος" με ενόχους όλα τα ΔΣ της ΕΛΟΚ! Ένοχοι είναι τα μέλη του ΔΣ, της Ελεγκτικής Επιτροπής, αλλά και ο νομικός σύμβουλος της ΕΛΟΚ!!!


 ΣΧΟΛΙΑ κατά Κωδικό για τα Έξοδα:  

0213 = Δικαστικά έξοδα - νομικές υπηρεσιες = 30.000 € στο ίδιο νομικό γραφείο, που εξυπηρετεί ως νομικός σύμβουλος την ΕΛΟΚ και ταυτόχρονα προσωπικός δικηγόρος των Τριών Μαφιόζων, που διοικούν την ΕΛΟΚ!  Αυτό σημαίνει "πιθανή τρύπα Αρπαχτής"!.

0214 = Με 15.000 € πληρώνουν οι σύλλογοι και τον λογιστή, που δεν ξέρουμε ποιος είναι (αλλά ξέρουμε ότι όλα τα λογιστικά έγγραφα της ΕΛΟΚ καθώς και τα μετρητά του Ταμείου της βρίσκονται στο επαγγελματικό γραφείο του Ταμία της Θανάση Φυλακτού!) και τον ελεγκτή του λογιστή, που είναι πάντα ο ίδιος "φιλικός ορκωτός λογιστής" κολλητός φίλος του Φυλακτού! ΔΕΝ βλέπουμε να βγαίνει χαρτζιλίκι για τον "φίλο νονό" του ξεπλύματος του Φυλακτού κύριο Πέτρο Σταυροπιερράκο, ο οποίος ξέπλυνε τον φίλο του παράνομα μόνος του για το 2021 και παράνομα με τον άσχετο Μάνο Ιπποκράτη για το 2022, όταν ταυτόχρονα το τρίτο μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής Κώστας Ευσταθόπουλος απείχε από τον έλεγχο, επειδή τα βιβλία, τα στοιχεία και τα μετρητά του Ταμείου της ΕΛΟΚ βρίσκονταν παράνομα στο γραφείο του Φυλακτού και όχι στην έδρα της ΕΛΟΚ, στα Νέα Λιόσια!

Συμπερασματικά πάντα, για όλες τις παρανομίες της ΕΛΟΚ ευθύνεται και ο Νομικός Σύμβουλος της ΕΛΟΚ Σπύρος Κλαδάς, διότι κάθε μέρα και ώρα αυτόν συμβουλεύονται αν η κάθε πράξη τους είναι νόμιμη και τους δίνει το πράσινο φως με αμοιβή 1240 € το μήνα γι' αυτό!

0240 = Μηχανοργάνωση, εξοπλισμός, πρόγραμμα = 15.000 €? Μα αυτά είναι ήδη αγορασμένα και το κόστος της Sportdata περιέχεται στους επί μέρους αγώνες!

Οι επίορκοι της ΓΓΑ αρκούνται στους επιφανειακούς ελέγχους ενός παράνομου ορκωτού λογιστή και μιας παράνομης έκθεσης παράνομης Ελεγκτικής Επιτροπής, που εγκρίνεται από μια παράνομη Γενική Συνέλευση και ποτέ δεν κάνουν ουσιαστικό έλεγχο του 500.000 ευρώ ετήσιου τζίρου της ΕΛΟΚ!

 

0253 = Λογικό ποσό, αλλά πάει στα γυμναστήρια κολλητών φίλων της διοίκησης, όπως ανακοινώνονται για τις προπονήσεις!!!

0255β = Επίσημες Εκδηλώσεις Εξωτερικού = 120.000 €!  Ακόμα μια μαγική τρύπα ΑΡΠΑΧΤΗΣ του προϋπολογισμού!  Κανένας δεν ξέρει το ακριβές κόστος, διότι το πληρώνουν οι γονείς των αθλητών μέσω των συνεργών στην απάτη συλλόγων και ποτέ δεν φαίνεται στην απόδοση λογαριασμού, ενώ κανείς δεν ξέρει σε ποιο όνομα κόβονται οι αποδείξεις δαπανών!!! Και το Ταμείο είναι: βάζεις απόδειξη, παίρνεις χρήμα!

0271 = Αμοιβές προπονητών - Τεχνικών Συνβούλων = ΜΗΔΕΝ ευρώ = Καραμπινάτη ομολογία της εκτεταμένης φορολογικής και εισφορολογικής απάτης όλων των περασμένων ετών καθώς και ομολογία ενοχής στα δικαστήρια με τον Μάριο Σιταρά μετά από τις κααταγγελίες του!

0272 = Περιφερειακά πρωταθλήματα = η απάτη των αγώνων χωρίς καμιά βαρύτητα και μόνο για την εισπρακτική εκμετάλλευση των αθλητών και των γονιών τους = 100.000 €!  Ακόμα μια αρπαχτή χωρίς να παρέχεται καμιά ανάλυση και χωρίς να γίνεται τελικά κανένας έλεγχος!.

0273 - 0275 - 0276 = Αοριστίες με κόστος και χωρίς κανένα έλεγχο!

0277 = Σχολές προπονητών = 30.000 €! Εμφανίζονται και 30.000 € ως έσοδα στον προϋπολογισμό των εσόδων! Θυμίζουμε ότι οι μαθητές των Σχολών Προπονητών πληρώνουν βάσει των αποφάσεων ίδρυσης πάντα "ανταποδοτικά", που σημαίνει "μόνο για τα έξοδα της εκάστοτε σχολής και τίποτα άλλο", που σημαίνει ότι αυτές τις 30.000 € θα πρέπει να τις παίρνουν πίσω οι μαθητές και όχι να πηγαίνουν στο Ταμείο της ΕΛΟΚ! Φυσικά τα ανωτέρω ποσά στην αναμπουμπούλα μπορούν να γίνουν για το 2023 ==>> 140Χ300 = 42.000 € για τα έσοδα και 25.000 € για ατα έξοδα = 17.000 € όφελος για το Ταμείο της ... τσέπης!!!

0279 = Δαπάνες διεθνών διοργανώσεων στο εξωτερικό = 100.000 €!  Ακόμα μια τρύπα αρπαχτής, που ποτέ δεν ελέγχεται!.

Τελικά, η ΕΛΟΚ διακινεί ένα τεράστιο ποσό τζίρου 500.000 ευρώ κάθε χρόνο χωρίς κανέναν απολύτως έλεγχο από τη ΓΓΑ ή και άλλον φορέα, ενώ σε πολλούς κωδικούς τα ποσά είναι τόσο μεγάλα, ώστε να χρειάζεται λεπτομερέστερη ανάλυση, η οποία δεν παρέχεται!

 

Συμπερασματικά πάντα, για όλες τις παρανομίες της ΕΛΟΚ ευθύνεται και ο Νομικός Σύμβουλος της ΕΛΟΚ Σπύρος Κλαδάς, διότι κάθε μέρα και ώρα αυτόν συμβουλεύονται αν η κάθε πράξη τους είναι νόμιμη και τους δίνει το πράσινο φως με αμοιβή 1240 € το μήνα γι' αυτό!

 

 Θέμα Δεύτερο:  Διαγραφή των κατωτέρω 57 σωματείων:

 

 

 Θέμα Τρίτο:  Ίδρυση κλάδου άθλησης Σωματικής πλήρους επαφής!

ΣΧΟΛΙΑ:  

Το καράτε ποτέ δεν επέτρεπε την σωματική επαφή στα χτυπήματα για τον απλούστατο λόγο ότι τα χτυπήματά του θεωρητικά ήταν σαν τα χτυπήματα του σπαθιού, δηλαδή με στόχο την άμεση εξουδετέρωση του αντιπάλου και οι μαχητές επεδίωκαν αγώνες του ενός χτυπήματος!

Αλλά αυτά ήταν για το παραδοσιακό καράτε, όταν οι κανονισμοί έδιναν τη νίκη στο ένα Ιπόν ή δύο Βαζαάρι! Όταν η παγκόσμια των Ντελκούρ και Εσπίνος και όλων των άλλων χαλβάδων ανέλαβαν το ερασιτεχνικό μοντέρνο καράτε παγκοσμίως, οπότε και οι κανονισμοί άλλαξαν και η νίκη δινόταν στα τρία Ιπόν ή έξι Βαζαάρι, τότε όλα έγιναν ελαφρότερα!

Τώρα με το "Νέο Μοντέρνο Καράτε" τι θα ισχύει? Ότι και στο Τάεκβοντό? Δηλαδή, σε απόσταση χεριού με τον αντίπαλο θα απαγορεύονται τα χτυπήμτα χεριών και θα επιτρέπονται μόνο ... "τα πόδια της μπαλαρίνας"?

Όπως και να είναι το πράγμα, οι Τρεις Μαφιόζοι, που διοικούν την ΕΛΟΚ, μόνο εκ του πονηρού δημιουργούν τη νέα τάση για βάλουν νέους συλλόγους στην ΕΛΟΚ σαν δήθεν "ευεργέτες τους" ή για να επανεγγράψουν μερικούς από αυτούς, που διαγράφουν σε αυτή τη ΓΣ στοχεύοντας πάντα στην πονηρή στρατηγική τους της επανεκλογής τους στις εκλογές του 2024!

Γεγονός, πάντως, είναι ότι οι σύλλογοι-μέλη της ΕΛΟΚ, αλλά και η ΓΓΑ, έπρεπε να ενημερωθούν για τις ανάγκες, τους στόχους και τη διαδικασία της αποδοχής και εξέλιξης του Νέου Κλάδου Άθλησης με  απαραίτητη-κατάλληλη Ειδική Έκθεση,  διότι αυτό αποτελεί αντικείμενο πολυμερούς συμφωνίας!

Από την άλλη μεριά οι ηλίθιοι και άσχετοι της ΓΓΑ έπρεπε να είχαν ερωτηθεί επισήμως για τέτοια προοπτική από μέρους της ΕΛΟΚ και να ετοιμάσουν δική τους αντίστοιχη Έκθεση αν και κατά πόσον μια τέτοια προσθήκη νέου κλάδου άθλησης μέσα στην ΕΛΟΚ 1) μπορεί να σταθεί από άποψη ομοιότητας αθλημάτων, 2) μήπως και θίγει τα συμφέροντα άλλων ήδη αναγνωρισμένων ομοσπονδιών, και υπάρχουν 5-7 τέτοιες!

Δεν πιστεύω, και όμως αυτό μου μυρίζεται, ο αδηφάγος εμποράκλας Αντόνιο Εσπίνος, πρόεδρος της παγκόσμιας ξευτίλας του καράτε, να θέλει να αρμέγει και από όσους ασχολούνται με το καράτε πλήρους επαφής, αλλά ακόμα και να πάρει διεθνώς κόσμο από το Τάεκβοντό, και για αυτό το λόγο σέρνει το ... καράβι όλων των εθνικών ομοσπονδιών σε ξένα προς το καράτε χωράφια!!!

Τέτοια Έκθεση Σκοπιμότητας από την ΕΛΟΚ και αποδοχής από τη ΓΓΑ δεν συνοδεύει την Πρόσκληση της ΓΣ και άρα ολόκληρο  το Τρίτο Θέμα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ!.

Γιατί δεν ρωτούσατε το Νομικό Σύμβουλο να σας φωτίσει! Αλλά θα μου πεις, δουλειά θα προκύψει!!!

 

 Β - Οι Επίορκοι αρμόδιοι υπάλληλοι και διευθυντές της ΓΓΑ συντηρούν τις παρανομίες της ΕΛΟΚ βγάζοντας ΨΕΥΤΗ τον Πρωθυπουργό, που υπόσχεται διαφάνεια στη δημόσια διοίκηση!!!  (Ενότητες)

 

Αιτία της αναδημοσίευσης σε αυτή την Ενότητα ενός θέματος, που είχαμε δημοσιεύσει και στο προηγούμενο άρθρο μας, είναι ο επόμενος ισχυρισμός της ΕΛΟΚ, του Προέδρου της Θεόδωρου Α-Σιετή και του νομικού συμβούλου της ΕΛΟΚ Σπύρου Κλαδά και δικηγόρου και των δύο κατά τη μήνυση κατά των γονέων αθλητριας, που θα δούμε αναλυτικά στην επόμενη Eνότητα:

Από τους ανωτέρω ισχυρισμούς των μηνυτών, για τους άλλους πλην του (δ) θα πρέπει να δούμε τους αντίστοιχους νόμους, αλλά ο υπό το στοιχείο (δ) ισχυρισμός αποτελεί εξόφθαλμο τεράστιο ΨΕΜΑ και ευθεία προσβολή της νοημοσύνης μας, για ένα θέμα που έχει αποδειχθεί πλειστάκις ως εις τα επόμενα!

(Πού πάτε ρε ... Καραμήτροι???)

 

Σχετικά τώρα με τα Πρακτικά της ΕΛΟΚ στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, από το πρόσφατο άρθρο μας:

Αύγουστος 2023-ΕΛΟΚ: Διαχρονική Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία για Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος! Διαπιστώνεται απόλυτη διαπλοκή και διαφθορά μεταξύ πολιτικών και διοικήσεων αθλητικών ομοσπονδιών!  ΜΕΡΟΣ Α.

... παίρνουμε τον αντίστοιχο Πίνακα Πρακτικών του ΔΣ/ΕΛΟΚ και του προσθέτουμε τα πέντε νέα τελευταία Πρακτικά με ημερομηνία ανάρτησης την 22/9/2023 ως κατωτέρω:

 

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΣ/ΕΛΟΚ στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ μέχρι 13/9/2023 (με κλικ βλέπετε το Πρακτικό).

Παρατηρήστε τις τεράστιες καθυστερήσεις στις αναρτήσεις καθώς και τις κρυφές αποφάσεις του ΔΣ ως δήθεν αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής, οι αποφάσεις της οποίας εγκρίνονται από το ΔΣ χωρίς ποτέ να αναφέρονται στα Πρακτικά του ΔΣ!

Δηλαδή, στην ουσία η Εκτελεστική Επιτροπή διοικεί αυθαίρετα την ΕΛΟΚ και μάλιστα τα τρία συγκεκριμένα μέλη αυτής, οι Μαφιόζοι:

 

Με την καθυστέρηση ανάρτησης κάθε Πρακτικού στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, οι αλητήριοι, εμποδίζουν κάθε νόμιμη ενέργεια ακύρωσης κάθε απόφασής τους!!!

Δεξιά η στήλη των Κρυφών Αποφάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής, οι οποίες αποκρύπτονται από τα Πρακτικά του ΔΣ, στα οποία αυτές εγκρίνονται,

και άρα με πλάγιο τρόπο αποκρύπτονται συστηματικά ΠΑΡΑΝΟΜΑ από τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ οι Αποφάσεις του ΔΣ!

 Και στη ΓΓΑ κοιμούνται με τα τσαρούχια

γι' αυτό τους έχει γραμμένους η ΕΛΟΚ!

 

 

Ημερομηνίες Συνεδριάσεων

 

Ανάρτηση στη Διαύγεια

 

Μετά από ημέρες:

Κρυφές Αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτρο-πής, που εγκρίνονται χωρίς να αναφέρονται ΠΟΤΕ & ΠΟΥΘΕΝΆ!

ΔΣ - 13/9/23 22/9/23 9 10/8/23 - 24/8/23
ΔΣ - 9/8/23 22/9/23 44  
ΔΣ - 25/7/23 22/9/23 59 3/7/23 - 11/7/23
ΔΣ - 10/7/23 22/9/23 74 28/6/23
ΔΣ - 14/6/23 22/9/23 100 3/5/23 - 8/5/23 - 23/5/23
ΔΣ - 3/5/23 8/9/23 117 13/4/23 - 20/4/23 - 25/4/23
ΔΣ - 7/4/23 8/9/23 123 20/3/23 - 24/3/23 - 29/3/23
ΓΣ-Απολογισμός 2/5/23 122  
ΓΣ - 12/3/23 29/3/23

17

 
ΔΣ - 17/3/23 29/3/23 12 9/3/23 - 15/3/23
ΔΣ - 5/3/23 29/3/23 24 21/2/23 - 28/2/23
ΔΣ - 20/2/23 1/3/23 9 31/1/23 - 17/2/23
ΔΣ - 29/1/23 1/3/23 31 --------
ΔΣ - 19/1/23 13/2/23 25 12/1/23
ΔΣ - 8/1/23 13/2/23 27 --------
ΔΣ - 19/12/22 27/12/22 8 12/12/22
ΔΣ - 30/11/22 6/12/22 6 28/11/22
ΔΣ - 16/11/22 6/12/22 20 --------
ΔΣ - 9/11/22 6/12/22 27 20/10/22 - 2/11/22

ΓΣ - 30/10/22

Δεν αναρτήθηκε ποτέ στο site/ΕΛΟΚ ή στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΔΣ - 22/10/22 4/11/22 11 7/10/22 - 13/10/22

ΔΣ - 5/10/22

19/10/22 14 21/9/22

ΔΣ - 12/9/22

29/9/22

17

23/8/22 - 8/9/22

Τρεις μήνες κενό

 

 

 

ΔΣ-15/6/22

8/7/22

33

3/6/2022

ΔΣ - 28/5/22

8/7/22

41

10/5/22 - 26/5/2022

ΔΣ - 13/5/22

8/7/22

56

9/5/2022

ΔΣ - 30/4/22

23/5/22

24

31/3/2022 - 6/4/2022

ΔΣ - 30/3/22

23/5/22

53

16/3/2022

ΓΣ - 27/2/22

21/4/22

53

 

ΔΣ - 20/2/22

26/2/22

4

---------

ΔΣ - 2/2/22

26/2/22

14

17/1/2022

ΔΣ - 10/1/22

26/2/22

47

---------

ΔΣ - 31/12/21

12/01/22

12

---------

ΔΣ - 16/12/21

29/12/21

13

10/12/2021

ΔΣ - 30/11/21

29/12/21

29

4/10/2021 - 30/10/2021 - 10/11/2021 - 29/11/2021

ΓΣ - 31/10/21

21/12/21 51

 

ΔΣ - 27/10/21

13/1/22

78

---------

ΔΣ - 24/10/21

21/12/21

58

---------

ΔΣ - 15/10/21

22/12/21

68

31/8/2021 - 30/9/2021

2η εκχώρηση αρμοδιοτήτων

ΔΣ - 15/9/21

21/12/21

97

25/6/2021 - 15/7/2021 - 31/7/2021

ΔΣ - 2/9/21

21/12/21

110

---------

ΔΣ - 30/8/21

21/12/21

112

---------

50 ημέρες κενό

     
ΓΣ - 18/7/21 21/12/21 153  

ΔΣ - 9/7/21

21/12/21

165

18/7/2021

ΔΣ - 24/6/21

21/12/21

180

---------

ΔΣ - 7/6/21

21/12/21

197

1η εκχώρηση αρμοδιοτήτων

ΔΣ - 30/5/21

21/12/21

204

 
ΓΣ - 29/5/21 ----------    

Σε όλα τα ανωτέρω Πρακτικά του ΔΣ, που αναρτώνται στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, εκτός από τις τεράστιες χρονικές καθυστερήσεις για τις αναρτήσεις των Πρακτικών, που καθιστούν παράνομες τις εφαρμογές των αποφάσεων του ΔΣ, εγκρίνονται οι αντίστοιχες (κατά τον πίνακα) αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής χωρίς αυτές να περιγράφονται αναλυτικά στα Πρακτικά, δηλαδή με την εσκεμμένη πρόθεση και οργανωμένη στρατηγική να παραμένουν κρυφές! Με αυτό τον τρόπο οι αποφάσεις του ΔΣ παραμένουν κρυφές, ενώ η ΕΛΟΚ, ο Πρόεδρός της, οι Τρεις Μαφιόζοι που διοικούν την ΕΛΟΚ (Σιετής-Μητρόπουλος-Φυλακτός), αλλά και ο Νομικός Σύμβουλος της ΕΛΟΚ δικηγόρος Σπύρος Κλαδάς να αποδεικνύονται απόλυτοι ΨΕΥΤΕΣ και συμμέτοχοι μιας "Εγκληματικής Οργάνωσης με Δομή και Ιεραρχία για Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος", όταν ισχυρίζονται ανωτέρω ότι:  Η ΕΛΟΚ ως εποπτευόμενος φορέας υπόκειται στη διάταξη: (δ) Του Νόμου 3861/2010 "Υποχρέωση δημοσίευσης αποφάσεων στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ.",  ενώ αυτό ΠΟΤΕ δεν γίνεται!.

 

 ΝΕΟ:   ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ

Όλες οι αναρτήσεις Πρακτικών ΓΣ της ΕΛΟΚ είναι επίσης παράνομες, διότι οι συμμετέχοντες με την διαδικτυακή πλατφόρμα ΖΟΟΜ αναφέρονται απολύτως αυθαίρετα και όχι με αποδεικτικό τρόπο, ενώ οι ψηφοφορίες δεν αποδεικνύονται με την πλατφόρμα ΖΕΥΣ! Πραγματικά, στις αναρτήσεις των Πρακτικών των ΓΣ δεν συν-αναρτώνται και τα φωτογραφικά στιγμιότυπα των οθονών με το σύνολο των αναφερομένων συμμετεχόντων, ενώ δεν αναρτώνται ούτε τα στιγμιότυπα των ψηφοφοριών με το σύστημα ΖΕΥΣ. Συνεπώς, οι Τρεις Μαφιόζοι οργανωτές των συνελεύσεων ενεργούν πάντα αυθαίρετα και τα Πρόβατα οι αντιπρόσωποι τρώνε αιωνίως το ... σανό τους!!!

 

Όπως βλέπετε στον ανωτέρω Πίνακα, το ΔΣ/ΕΛΟΚ εγκρίνει κατά τον γνωστό μαφιόζικο τρόπο ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΠΤΑ (47) μετρημένες ΚΡΥΦΕΣ Αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής, οι οποίες από τη στιγμή που γίνονται Αποφάσεις του ΔΣ απαραίτητα θα πρέπει να γράφονται ολόκληρες και στα Πρακτικά του ΔΣ, που αναρτώνται στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, πράγμα που δεν γίνεται! Οι Μαφιόζοι το εφαρμόζουν, οι επίορκοι Βασίλης Κάκκος και Δημήτρης Καραστάθης της ΓΓΑ το αποκρύπτουν και οι ηλίθιοι υφυπουργός Γιάννης Βρούτσης και Γενικός Γραμματέας Γιώργος Μαυρωτάς δεν παίρνουν χαμπάρι τι γίνεται! Η ΓΓΑ υποθάλπει τους Μαφιόζους της ΕΛΟΚ με παρανομίες στις αναρτήσεις στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, στους μαϊμούδες διαχειριστικούς και οικονομικούς ελέγχους από τυχάρπαστους "ορκωτούς λογιστές" και από ελλιπείς Ελεγκτικές Επιτροπές και σε πολλές άλλες νομικές, διοικητικές, οικονομικές, αγωνιστικές και τεχνικές παρανομίες, όπως εκθέτονται αναλυτικά στο άρθρο μας με κλικ εδώ! Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ΕΛΟΚ δημιουργεί συστηματικά εστίες ΠΑΡΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ προς ζημία του Κράτους και οι υπεύθυνοι να την ελέγξουν κωφεύουν στις καταγγελίες κατά της ΕΛΟΚ!

 

Όλοι οι ανωτέρω δημόσιοι υπάλληλοι βγάζουν ΨΕΥΤΗ τον Πρωθυπουργό της Χώρας, ο οποίος υπόσχεται διαφάνεια στη δημόσια διοίκηση στον Ελληνικό Λαό!!!

Διαφθορά δεν είναι μόνο η στενή έννοια του να χρηματιστεί δημόσιος υπάλληλος για να πράξει το καθήκον του ή να κάνει τα στραβά μάτια σε μια παρανομία! Διαφθορά με την ευρεία έννοια είναι η κατά συνήθεια παράβαση καθήκοντος, που προκύπτει ακόμα και από το να μην εργαστεί όπως οφείλει για να πράξει το καθήκον του, που είναι η εφαρμογή των νόμων!

Διαπλοκή δεν είναι μόνον η στενή έννοια της οικονομικής ωφέλειας Δημοσίου Υπαλλήλου και αντίστοιχου Πολίτη από μια ενέργεια ή μη ενέργεια του ενός σε συνεργασία με τον άλλο, αλλά είναι ακόμα και η συνεργασία τους για λιγότερη αυστηρότητα και ίσως και ελαστικότερη εφαρμογή των νόμων ή/και λιγότερη εργασία και για τους δύο ή/και μόνο για την απλή τεμπελιά και για τους δύο!

 

 Και όλα αυτά συμβαίνουν με μια άχρηστη και ανίκανη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού να κοιμάται με τα τσαρούχια!!!.

 

 Γ - Ανήθικη και Απελπισμένη Έγκληση της ΕΛΟΚ και του Προέδρου της κατά γονέων αθλήτριας με δικηγόρο το Νομικό Σύμβουλο της ΕΛΟΚ!  (Ενότητες)

 

Μερικά προκαταρκτικά για τη μήνυση ΕΛΟΚ κατά γονέων αθλήτριας για εξώδικη διαμαρτυρία, που κατέθεσαν στη ΓΓΑ, τα είδαμε στο προηγούμενο άρθρο μας και εδώ θα δούμε τη μήνυση αναλυτικά! Σας δίνουμε με κλικ εδώ το Νόμο περί ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ και κατωτέρω τα άρθρα του, που μας ενδιαφέρουν εδώ:

 

Συνεπώς, η ΕΛΟΚ έχει υποχρέωση ΠΡΩΤΑ να ανεβάζει τις αναλυτικές αποφάσεις της στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και ΜΕΤΑ να τις εφαρμόζει! Όπως είναι γνωστό σε ολους αυτό ΠΟΤΕ δεν έγινε από τότε, που βγήκε ο νόμος περί ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ μέχρι σήμερα, ούτε από τις προηγούμενες διοικήσεις της ΕΛΟΚ ούτε από τη Διοίκηση του Άσχετου Σιετή!!! Κρατάμε την παρατήρηση για τα επόμενα!

 

Σας δίνουμε με κλικ εδώ την Εξώδικη Δήλωση-Διαμαρτυρία και Πρόσκληση των Μάριου Σιταρά και Δήμητρας Θεοδώρου (γονέων αθλήτριας του καράτε της ΕΛΟΚ) προς τη ΓΓΑ, ένεκα της οποίας υποβλήθηκε η μήνυση-έγκληση Σιετή-ΕΛΟΚ κατά Σιταρά και Θεοδώρου! Για τις ανάγκες της ανάλυσής μας τη Δήλωση αυτή την παρουσιάζουμε ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΗ στο μονό διάστημα για να μην πιάνουν μεγάλο χώρο τα τμήματά της στην ιστοσελίδα μας! Και αρχίζουμε με το πρώτο τμήμα της:

 

Νομική εισαγωγή της Δήλωσης!

 

Εισαγωγή στο ειδικό θέμα!

 

Πρώτο παράπονο και καταγγελία ειδικής μεταχείρισης! Πραγματικά η ιδιότητα του "ομοσπονδιακού προπονητή" χρησιμοποιείται κατά κόρον από τους προπονητές του συλλόγου "Οδυσσέας" ως διαφημιστικό μέσο, και αποτελεί αθέμιτο ανταγωνισμό όταν δεν χρησιμοποιείται με αλήθεια του τίτλου και ακρίβεια σε χρονικό διάστημα! Από την ανωτέρω αναφορά, η ΕΛΟΚ είναι άμεσα υπεύθυνη, που χρησιμοποιεί προπονητές με Γ΄πτυχίο ως ομοσπονδιακούς προπονητές, ενώ παρανομεί ασύστολα, όταν τους βαφτίζει "εθελοντές χωρίς σύμβαση", πράγμα που απαγορεύεται! Ή μεροληπτεί, ως θρασύτατη που είναι, ή τα πτυχία της ΓΓΑ είναι για τα μπάζα!

 

Δίνεται το νομικό πλαίσιο, που καθορίζει τις παραμέτρους εφαρμογής του νόμου! Εδώ έχουμε να κάνουμε τις εξής παρατηρήσεις

1 - Όταν λέμε "προπονητής καράτε με πτυχίο Γ, Β ή Α" εννοούμε τον προπονητή, που έχει πτυχίο άσκησης επαγγέλματος προπονητή από τη ΓΓΑ.

2 - Όταν λέμε ότι ο "προπονητής αυτός είναι ενεργός" εννοούμε ότι έχει σύμβαση με σύλλογο ή την ΕΛΟΚ να προπονεί τους αθλητές τους.

3 - Όταν ένας προπονητής με άδεια άσκησης επαγγέλματος από τη ΓΓΑ θέλει να ασχοληθεί με τα διοικητικά, τότε θα πρέπει να καταθέσει το πτυχίο του (ώστε να μην μπορεί να εργαστεί ως προπονητής) στην ΕΛΟΚ με διαδικασία, που να εγγυάται την βέβαιη ημερομηνία κατάθεσης.

4 - Όταν σε αγώνες της παγκόσμιας λένε "προπονητής" και χρησιμοποιούν την λέξη "Coach" εννοούν τον άνθρωπο, που έχει δηλωθεί ως προπονητής από την εθνική ομοσπονδία, αναλαμβάνει την "υποστήριξη τών αθλητών της αποστολής του κατά τους αγώνες τους" καθήμενος πίσω από τους αθλητές για να βοηθάει τον κάθε αθλητή στην αποφυγή των δικών του λαθών και την εκμετάλλευση των λαθών του αντιπάλου του!

Ο Coach αυτός ΔΕΝ ελέγχεται από την παγκόσμια αν έχει πτυχίο της ΓΓΑ (στα παλιά της τα παπούτσια της παγκόσμιας!) παρά μόνο ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ από την κάθε εθνική ομοσπονδία, περνάει ένα σεμινάριο 3-4 ωρών πριν από τους αγώνες (ίσως κάθε 2-3 χρόνια) πληρώνοντας 400 € χαράτσι στον Αντόνιο Εσπίνος και παίρνει πτυχίο Coach για τους αγώνες 1-2 ή 3 ετών!

5 - Στην Ελλάδα (στους αγώνες της ΕΛΟΚ), δεν υπάρχει η έννοια του Coach χωρίς πτυχίο από τη ΓΓΑ και άρα αυτή τη δουλειά την κάνει ο σωματειακός προπονητής ή κάποιος βοηθός του με πτυχίο ΓΓΑ και σύμβαση με το σωματείο.

6 - Αναγκαστικά, λοιπόν, ο κάθε Έλληνας Coach σε αγώνες του εξωτερικού θα πρέπει να είναι πιστοποιημένος Έλληνας προπονητής με σύμβαση με την ΕΛΟΚ, δηλαδή "ομοσπονδιακός προπονητής" με σύμβαση με την ΕΛΟΚ!

7 - Τέλος, από την εργασιακή νομοθεσία ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ η έννοια του "εθελοντή ομοσπονδιακού προπονητή"! Όλοι με σύμβαση!

 

Διαχωρίζουμε, λοιπόν, τις έννοιες που προκύπτουν:

8 - Ομοσπονδιακός Προπονητής, όπως προκύπτει και από το περιεχόμενο της ανωτέρω εικόνας, είναι αυτός, που προπονεί τις εθνικές ομάδες της ομοσπονδίας και συνοδεύει τις αποστολές του εξωτερικού, ενώ κατά το "Άρθρο 18: Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής επί συμβάσει και τα μέλη του της Επιτροπής Αγώνων απαγορεύεται να ασκούν τα καθήκοντα του προπονητή-COACH κατά τη διάρκεια των ελληνικών αγώνων".

9 - Στη συνέχεια, από τον Κανονισμό Συγκρότησης Εθνικών Ομάδων ορίζονται τα 1, 2, 3,... 8 ανωτέρω!

 

Συνεπώς, έχετε μπλέξει πολύ άσχημα χωρίς να το έχετε καταλάβει, ηλίθιοι, διότι οι Κανονισμοί, που έχετε βγάλει, είναι για χώρα 100 εκ. κατοίκων!!!

 

Εδώ, στο "ως προπονητές" εννοείται προφανώς "ως προπονητές-Coach" των αθλητών!

 

Χωρίς Σχόλιο!

 

Στα ανωτέρω ορίζεται ένα κανονιστικό πλαίσιο για τη Σύγκρουση Συμφερόντων!

 

Αυτά είναι τα πραγματικά περιστατικά, που ισχυρίζονται οι καταγγέλλοντες ....

 

... και επικουρικά αναφέρονται και οι ως άνω διατάξεις!

 

Όταν εδώ η Καταγγελία λέει "σωματειακού προπονητή" εννοεί φυσικά "Coach των αθλητών του συλλόγου της"!

Οι καταγγέλλοντες καταγγέλλουν ότι οι επόμενοι διαιτητές του εν λόγω πρωταθλήματος είναι ταυτόχρονα και προπονητές εν ενεργεία με σύμβαση των συλλόγων με αρ. μητρώου ΕΛΟΚ σε παρένθεση: Καμπανός (του 21), Δήμου (του 470), Σιδηρόπουλος (του 180), Καραβίνος (του 274), Γρηγορέλης (του 269), Αρνάρη (του 178), Κολοβού (του 521)!

Οι καταγγέλλοντες καταγγέλλουν, επίσης, παράνομη συμμετοχή των διαιτητών Αναστασιάδη και Αρσενιάδη!

 

Επί πλέον των ανωτέρω, οι καταγγέλλοντες καταγγέλλουν ότι η ΕΛΟΚ δεν παρέλαβε στο Στάδιο των αγώνων τις ανωτέρω καταγγελίες, ως είχε υποχρέωση!

 

Και η Εξώδικη Δήλωση καταλήγει με τα επόμενα:

Σημειώνουμε εδώ ότι ο δικηγόρος Γιώργος Καλούδης υπηρέτησε για 3-4 χρόνια στη ΓΓΑ ως νομικός σύμβουλος του πρώην Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιου Συνοδινού!


 
Οι Τρεις Μαφιόζοι Κουκουλοφόροι, που εκμεταλλεύονται την ΕΛΟΚ! Δυόμισι χρόνια πέρασαν και ακόμα περιμένουμε την υπόσχεσή σας να δημοσιεύσετε Πίνακα με τους "Μαλάκες", που έχουν Νταν/ΕΛΟΚ για τα οποία εισπράξατε "ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ"!!!


Στη συνέχεια παρουσιάζουμε τη μήνυση-έγκληση των Θεόδωρου Σιετή και ΕΛΟΚ κατά Σιταρά και Θεοδώρου και πάλι ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΗ στο μονό διάστημα, ώστε να μην πιάνει πολύ χώρο στην ιστοσελίδα μας!

 

Η Αρχή της Έγκλησης, όπως κατατέθηκε στην Εισαγγελία Αθηνών την 12/7/2023 από το νομικό σύμβουλο της ΕΛΟΚ και δικηγόρο και των δύο εγκαλούντων (Σιετή και ΕΛΟΚ)!

Η Αρχή της Έγκλησης, όπως παρουσιάστηκε στο Πρακτικό του ΔΣ!

Το κείμενο της έγκλησης έπρεπε να πάρει έγκριση από το ΔΣ/ΕΛΟΚ, όπως και πήρε με το Πρακτικό της 10/7/2023, ώστε να μπορεί να γίνει δεκτό για την ΕΛΟΚ από το δικαστήριο. Από ότι βλέπετε το δικόγραφο είχε πληκτρολογηθεί να υποβληθεί μόνο για την ΕΛΟΚ και εκ των υστέρων συμπληρώθηκαν τα στοιχεία του Α-Σιετή χειρόγραφα στην αρχή του εγγράφου! Δεν μου γεμίζει, όμως, το μάτι η έκφραση "& ως προέδρου" αν είναι νομικά αποδεκτή, ώστε να εκπροσωπείται νομικά και η ΕΛΟΚ! Θα το δούμε αυτό!

 

Ωραία εισαγωγή για την οποία νε είστε βέβαιοι ότι κάποιοι θα πληρώσουν! Πρώτα θα πληρώσουν οι σύλλογοι τον Νομικό Σύμβουλο ως δικηγόρο της ΕΛΟΚ και του Προέδρου της και υπάρχει και η πιθανότητα να πληρώνουν οι σύλλογοι για τον Πρόεδρο, την ΕΛΟΚ και τα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ για να αντιμετωπίσουν μηνύσεις και αγωγές των εδώ εγκαλουμένων Σιταρά και Θεοδώρου! Καλά ξεμπερδέματα!!! Βέβαια ο Νομικός Σύμβουλος της ΕΛΟΚ πάντα θα εισπράττει!!!

 

Στο ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΑ ΣΙΕΤΗ, ΕΛΟΚ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ στο (δ) των ανωτέρω περί "ορθών και έγκαιρων" αναρτήσεων στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ απαντήσαμε στην προηγούμενη Ενότητα και τα υπόλοιπα τα αφήνουμε στους δικηγόρους!

 

Ψέμα τεράστιο: η ΔΟΕ δεν έχει καμιά ανάμιξη στην WKF του καράτε και ούτε θέλει να έχει! Γι' αυτό της έχει απορρίψει και τις τρεις αιτήσεις της να ενταχθεί στα Ολυμπιακά Αθλήματα και γι' αυτό την δέχθηκε μόνο μια φορά τιμητικά στους Ολυμπιακούς του Τόκιο για χάρη των Γιαπωνέζων και μετά την έβγαλε έξω πάλι για πάντα!

 

Η σημαδεμένη παράγραφος υπό την αίρεση των ανύπαρκτων οικονομικών ελέγχων, η οποία αίρεση δεν αποκλείει το μαύρο χρήμα σε τσέπες!!!

 

(α) Ισχυρίζονται εδώ οι εγκαλούντες ότι ο ΔΗΜΟΥ ήταν διαιτητής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων, ενώ είναι και μέλος συλλόγου, που κατέβασε αθλητές στους αγώνες! Απλά δεν είναι προπονητής συλλόγου της ΕΛΟΚ και δεν διετήτευε στην κατηγορία, που αγωνίζονταν οι αθλητές του συλλόγου του.

(β) Ισχυρίζονται επίσης, οι εγκαλούντες τα ίδια και για τον ΚΑΜΠΑΝΟ!

Οι ισχυρισμοί για τους Δήμου και Καμπανό μένει να αποδειχθούν στο Δικαστήριο!

Κατηγορούν στη συνέχεια οι εγκαλούντες τους εγκαλούμενους ότι με δόλο ισχυρίζονται ψευδώς και συκοφαντικώς κτλ.

Γεγονός, όμως, είναι ότι οι διαιτητές ΔΕΝ πρέπει να είναι μέλη συλλόγων και να δημιουργούνται καταστάσεις υποψιών μεροληπτικής συμπεριφοράς, αλλά έπρεπε για μια ομοσπονδία με 35 χρόνια ζωής να έχει δημιουργηθεί Σύνδεσμος Διαιτητών με αξιοπιστία αμεροληψίας! Αλλά αυτό ποτέ δεν το ήθελαν οι ένοχες διοικήσεις της ΕΛΟΚ και οι προπονητές της, διότι όλοι αυτοί οι απατεώνες πάντα ήθελαν να "βάζουν χέρι" πλαγιοτρόπως στα αποτελέσματα των αγώνων!

 

(γ) Ισχυρίζονται εδώ οι εγκαλούντες ότι ο διαιτητής ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ έχει σύμβαση προπονητή με σωματείο της ΕΛΟΚ, αλλά αυτό το σωματείο δεν κατέβασε αθλητές στους αγώνες.

(δ) Ισχυρίζονται εδώ οι εγκαλούντες ότι ο διαιτητής ΚΑΡΑΒΙΝΟΣ έχει σύμβαση προπονητή με σωματείο της ΕΛΟΚ, αλλά αυτό το σωματείο δεν κατέβασε αθλητές στους αγώνες.

(ε) Ισχυρίζονται εδώ οι εγκαλούντες ότι η διαιτητής ΚΟΛΟΒΟΥ έχει σύμβαση προπονήτριας με σωματείο της ΕΛΟΚ, αλλά αυτό το σωματείο δεν κατέβασε αθλητές στους αγώνες.

Κατηγορούν στη συνέχεια οι εγκαλούντες τους εγκαλούμενους ότι με δόλο ισχυρίζονται ψευδώς και συκοφαντικώς κτλ.

Αλλά είναι πασίγνωστο ότι οι προπονητές ως διαιτητές στο μακρύ και αμαρτωλό παρελθόν της ΕΛΟΚ "βοηθούσαν" ο ένας τον άλλο στους αγώνες των αθλητών τους κατά την λεγόμενη "συνεννοητική μεροληψία" ή λαϊκά "εσύ τον δικό μου και εγώ τον δικό σου"!!!

 

Επι πλέον των όσων αναφέρονται εδώ, η Τρεις Μαφιόζοι της ΕΛΟΚ έχουν δώσει εντολή στο τσιράκι της Sportdata να εξαφανίσει τους Πίνακες Προπονητών και Διαιτητών, που καταχωρίζει αυτόματα η πλατφόρμα στα Στατιστικά Στοιχεία των Αγώνων!

(στ) Ισχυρίζονται εδώ οι εγκαλούντες ότι η διαιτητής ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ δεν έχει σύμβαση προπονήτριας με σωματείο της ΕΛΟΚ, είναι μέλος σωματείου της ΕΛΟΚ, αλλά αυτό σωματείο δεν κατέβασε αθλητές στους αγώνες.

(ζ) Ισχυρίζονται εδώ οι εγκαλούντες ότι ο διαιτητής ΓΡΗΓΟΡΕΛΗΣ έχει σύμβαση προπονητή με ένα σωματείο της ΕΛΟΚ, που κατέβασε αθλητές στους αγώνες, αλλά δεν διαιτήτευσε στις κατηγορίες τους, ενώ ταυτόχρονα έχει σύμβαση προπονητή και με άλλο σωματείο, αλλά αυτό το σωματείο δεν κατέβασε αθλητές στους αγώνες.

Κατηγορούν στη συνέχεια οι εγκαλούντες τους εγκαλούμενους ότι με δόλο ισχυρίζονται ψευδώς και συκοφαντικώς κτλ.

 

(η) Ισχυρίζονται εδώ οι εγκαλούντες ότι η διαιτητής ΑΡΝΑΡΗ έχει σύμβαση προπονήτριας με σωματείο της ΕΛΟΚ, που κατέβασε αθλητές στους αγώνες, αλλά δεν διαιτήτευσε στις κατηγορίες τους.

(θ) Ισχυρίζονται εδώ οι εγκαλούντες ότι ο διαιτητής ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ δεν είναι προπονητής, αλλά είναι μέλος συλλόγου με προπονήτρια τη σύζυγό του! Ομολογούν ότι συμμετείχε ως διαιτητής σε αγώνες αθλητών του συλλόγου, που προπονεί η σύζυγός του, κατά παράβαση των Κανονισμών! Κλήθηκε σε απολογία και ισχυρίστηκε ότι "το έκανε για να διευκολυνθεί η ροή των αγώνων"!

Και επικαλούνται οι εγκαλούντες στο δικόγραφο κάτι πασαλείμματα ότι δήθεν ο Αναστασιάδης δεν το κατάλαβε και ότι η ΚΕΔ και η ΕΛΟΚ είναι αθώα περιστέρια! Σε ποιούς τα λέτε αυτά ρε Καραμήτροι? Αφού με τα παιδάκια του συλλόγου τα οποία διαιτήτευσε κάνει κάθε μέρα προπόνηση!

 

Επι πλέον των όσων αναφέρονται εδώ, η Τρεις Μαφιόζοι της ΕΛΟΚ έχουν δώσει εντολή στο τσιράκι της Sportdata να εξαφανίσει τους Πίνακες Προπονητών και Διαιτητών, που καταχωρίζει αυτόματα η πλατφόρμα στα Στατιστικά Στοιχεία των Αγώνων!

Στο (ι) με συγχωρείτε, αλλά εδώ διαβάζουμε πολλές συμπυκνωμένες μαλακίες, στις οποίες θα αντιπαραθέσουμε τα πιο κάτω έγγραφα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, που ενισχύουν καραμπινάτα τις απόψεις των εγκαλουμένων!

Το (ια) μένει να αποδειχθεί στο Δικαστήριο!

 

Παραμύθια της Χαλιμάς!!! Το χάσατε το Δικαστήριο!

 

Έχετε πολύ μέλλον ακόμα!!!

 

Τα ανωτέρω είναι τα τυπικά, που καθορίζουν τη νομιμότητα της υποβολής της Έγκλησης, και οι επόμενες παρουσίες στο Πρακτικό καθορίζουν τους υπαίτιοιυς για την αντίθετη μήνυση για Ψευδή Καταμήνυση στο εγγύς μέλλον!

Και οι 12 "παρόντες" ήταν Υπέροχοι! Ετοιμαστείτε κι έρχεται!!! Τι συνέβη, όμως, στην πραγματικότητα στη συνεδρίαση με το ΖΟΟΜ?

Ποιοί από τους παρόντες θεώρησαν απαραίτητη την έγκληση? Μα προφανώς οι Τρεις Μαφιόζοι Σιετής-Μητρόπουλος-Φυλακτός, διότι αυτοί στην ουσία εκτίθενται στη ΓΓΑ, ενώ οι άλλοι ακολουθούν ως αχυράνθρωποι!

Ποιος τους έπεισε ότι πρέπει να υποβληθεί η έγκληση? Μα προφανώς ο Νομικός Σύμβουλος για να ξελασπώσουν στα μάτια της ΓΓΑ!

Ποιοι είναι υπόλογοι για την έγκληση? Μα προφανώς "και οι 12 παρόντες"!

Ποιοι θα κατηγορηθούν για ψευδή καταμήνυση? Μα προφανώς "και οι 12 παρόντες Υπέροχοι"!

Δεν ντρεπόσαστε λιγάκι, ρε χαμένοι μαντραχαλάδες, να εμπλέκετε σε δικαστήρια και το κοριτσάκι, που δεν καταλαβαίνει τι του γίνεται???

 

Ας πάμε να δούμε και τις καταθέσεις των μαρτύρων, που πρότειναν οι εγκαλούντες κατά την έγκληση, δηλαδή του Κώστα Μητρόπουλου, του Άρη Κραββαρίτη και του Θανάση Φυλακτού!

 

Κατά πρώτον ο Κώστας Μητρόπουλος ΔΕΝ πήγε να καταθέσει στον Πταισματοδίκη, πράγμα που αποδεικνύει ηττοπάθεια!

 

Με κλικ εδώ βλέπετε την κατάθεση του Άρη Κραββαρίτη την 5/10/2023!

 

Με κλικ εδώ βλέπετε την ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΣΤΑΤΗ κατάθεση του ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΥ Θανάση Φυλακτού την 5/10/2023! Αλλά λέει πράγματα, που είναι αρμοδιότητα του Κραββαρίτη! Θα μου πεις καλύτερα να μη μιλάει αυτός! Πάσο!

 

Ο Κραββαρίτης τα λέει πολύ χονδρικά, αλλά ο Φυλακτός μπαίνει σε λεπτομέρειες! Έχει εξελιχθεί στην ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ μέσα στην ΕΛΟΚ!

Εκείνο που παρατήρησα, όμως, είναι ότι και οι δύο καταθέτουν "Ο εγκαλών είναι Πρόεδρος της κτλ.", δηλαδή και οι δύο καταθέσεις δεν αναφέρονται στην ΔΙΠΛΗ έγκληση και από τον Α-Σιετή ατομικά και από την ΕΛΟΚ ως ΝΠΙΔ με εκπρόσωπο τον Πρόεδρό της! Οπότε με βάση:

α) Τη χειρόγραφη τσόντα του εγκαλούντα Σιετή "ατομικώς" στις 12/7/2023 στην αρχή της ήδη πληκτρολογημένης Έγκλησης, που πληκτρολογήθηκε πριν την 10/7/2023 του Πρακτικού,

β) Τη χειρόγραφη διατύπωση-τσόντα "& ως πρόεδρος της ΕΛΟΚ" στην αρχή της έγκλησης, που αποτελεί τίτλο του ατόμου και όχι το όνομα του ΝΠΙΔ,

γ) Τη δήλωση του Μητρόπουλου ως μάρτυρα από τον Κλαδά, ΑΛΛΑ την μη προσέλευσή του να καταθέσει στον Πταισματοδίκη, (μυρίζει ... μέντα!)

δ) Την αναφορά στις καταθέσεις και των δύο μαρτύρων "Ο εγκαλών είναι Πρόεδρος της κτλ." και την απόκρυψη της ύπαρξης και της ΕΛΟΚ στην έγκληση!

ε) Την μη συγκεκριμένη οριοθέτηση της ζημίας, που υπέστη η ΕΛΟΚ και στις δύο καταθέσεις!

Θεωρώ ότι οι εγκαλούντες νομικίστικα θέλουν να αποφύγουν την εμπλοκή της ΕΛΟΚ και έχουν αφήσει την έγκληση μόνο για τον "Σιετή ατομικά" πράγμα που θα το δούμε πλέον στο ακροατήριο!

 

Και τα δύο σχετικά έγγραφα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, που υποσχέθηκα ότι ενισχύουν τις απόψεις των εγκαλουμένων, με τα συμπεράσματα δικά σας:

Βεβαίως σε όλες αυτές τις περιπτώσεις η "αναμάρτητη" ΓΓΑ φέρει βαριές ευθύνες, διότι όλες οι εγκρίσεις των εθνικών αποστολών περνάνε πάντα από τα χέρια των ... "Αγίων" Κάκκου και Καραστάθη!  Καλά ξεμπερδέματα!!!.

 

Επι πλέον των όσων αναφέρονται εδώ, η Τρεις Μαφιόζοι της ΕΛΟΚ έχουν δώσει εντολή στο τσιράκι της Sportdata να εξαφανίσει τους Πίνακες Προπονητών και Διαιτητών, που καταχωρίζει αυτόματα η πλατφόρμα στα Στατιστικά Στοιχεία των Αγώνων!

Από τα Στατιστικά των Επισήμων παίρνουμε τον επόμενο Πίνακα χωρίς να ξέρει κανένας τι μπορεί να σημαίνει η λέξη "Συνοδός":

 

Και τέλος, οι σύλλογοι της ΕΛΟΚ και τα μέλη τους μην πολυ-κουνιόσαστε, γιατί μπορεί να φάτε καμιά μήνυση από το Νομικό Σύμβουλο της ΕΛΟΚ, που εσείς πληρώνετε! Ντρίλι, ντρίλι, ντρίλι, που έφεγγε και κένταγε η κόρη στο καντήλι!!! (Αυτό σημαίνει ότι η Ιστορία επαναλαμβάνεται!)

 Δ - Σχολή Προπονητών Β΄: Τι γίνεται εκεί? Την ξεχάσαμε?  (Ενότητες)

 

Αλλά ας γυρίσουμε στη λειτουργία της Σχολής Β΄ Προπονητών από το προηγούμενο άρθρο μας, που αναφερθήκαμε σε αυτήν!

 

Με κλικ στην κάθε σειρά θυμίζουμε:

 

την από 17/5/2022 Απόφαση Ίδρυσής της,

το προηγούμενο σχετικό άρθρο μας (Ενότητα Θ)

τον Τελικό Πίνακα με τους 114 Οριστικούς Υποψήφιους Προπονητές Β΄ με όλα τα στοιχεία τους,

την από 2/11/2022 μέχρι σήμερα ανανεούμενη Ανακοίνωση της ΕΛΟΚ,

καθώς και τον Οδηγό Σπουδών 2023 της ΓΓΑ,

το από 18/8/2023 Γενικό Πρόγραμμα Μαθημάτων

 

Μέχρι σήμερα 30/10/2023 έχει εξαντληθεί το διαγραμμένο Πρόγραμμα Μαθημάτων στο PDF με κλικ εδώ, και μένει το Υπόλοιπο, που είναι η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ μέχρι την 18/12/2023!

Από το Γενικό Πρόγραμμα Μαθημάτων συγκεντρώνουμε τους Διδάσκοντες και τις ώρες διδασκαλίας των μαθημάτων τους:

 

 

 Ε - Οι Παγκόσμιοι στη Βουδαπέστη και τα "ψάρια", που πιάσαμε!  (Ενότητες)

 

Ανάλυση της επιτυχίας του Στέφανου Ξένου να κατακτήσει το ΧΡΥΣΟ στα -60 κιλ. και να αναδειχθεί πρωταθλητής κόσμου για την κατηγορία το 2023!

Ολόκληρο το βίντεο του αγώνα του με τον Kaisar Alpysbay από το Καζακστάν με κεντρικό διαιτητή τον Jan Christoffersen από τη Δανία.
Ο Ξένος νίκησε τον Αλπισμπάι με επτά γιούκο έναντι ενός του αντιπάλου του.

 

 

 

Από τo ανωτέρω ολόκληρο βίντεο του αγώνα απομονώσαμε το επόμενο μικρότερο βίντεο με τους πόντους του Ξένου κατά του Αλπισμπάι ...

 

 

... και δίνουμε τους πόντους αυτούς στις επόμενες φωτογραφίες με έμφαση στους χρόνους των τεχνικών από το μικρότερο βίντεο, ωστε να φαίνονται τα μικροδιαστήματα της εξέλιξης κάθε τεχνικής από το ξεκίνημα μέχρι το χτύπημα!

(Ερώτημα: Ποιος από τα βλήματα της ΕΛΟΚ έχει κάνει ποτέ τέτοια ανάλυση στα 35 χρόνια λειτουργίας της? ΚΑΝΕΝΑΣ!!!)

Ο διαιτητής, η αρχή του αγώνα και ο υποστηρικτής του Έλληνα αθλητή και προπονητής του Δημήτρης Τριανταφύλλης.

 

Το Πρώτο γιούκο του Ξένου: Επίθεση του Αλπισμπάι στο 20ο sec, αντεπίθεση του Ξένου στο 20,2 sec και πόντος-γιούκο του Ξένου στο 20,4 sec με δεξί κιζάμι-ζούκι, αλλά ο αντίπαλος είχε το χέρι μπροστά στο πρόσωπο! Οι Κριτές το έδωσαν 2+1+1+Δ ο διαιτητής τελευταίος! Αυτό μας βάζει σε σκέψεις ότι η διαιτησία είναι μπάχαλο! Στην καταγραφή του γιούκο δίνουν και σχηματική επεξήγηση της τεχνικής! Ό,τι τεχνική και να κάνουν οι αθλητές, το κομπιούτερ δίνει πάντα δεξί γκιάκου-ζούκι! Τα βλέπετε στο βίντεο και άρα μιλάμε για ομοσπονδία μπάχαλο, όπου κανένας δεν καταλαβαίνει τι κάνει!!!

(Στρογγυλοποιούμε το χρόνο της επεξεργασίας του βίντεο σε λεπτά/δευτερόλεπτα/δέκατα δευτερολέπτων.)

 

Το Δεύτερο γιούκο: Στις φωτό βλέπετε επίθεση Ξένου στο 1:17,2, που δεν βρίσκει στόχο, ενώ στο 1:17,4 βρίσκει στόχο, επίθεση Αλπισμπάι στο1:17,54 βρίσκει στόχο, και επίθεση Ξένου στο 1:17,9 βρίσκει στόχο (?). Βαθμό δίνουν 2Κ και ο Δ τελευταίος αφού πρώτα τον έχει γράψει ο πίνακας τον βαθμό!

 

Το Τρίτο γιούκο: Η τεχνική φαίνεται πεντακάθαρα. Βαθμό δίνουν 2Κ+1Κ και ο Δ τελευταίος, αφού τον έχει γράψει ο πίνακας τον βαθμό! Παρατήρηση: στο χρόνο 2:23.487 το χέρι του Ξένου "χτυπάει" το μέτωπο του Αλσιμπάι και στο χρόνο 2:23.525, δηλαδή 525-487=38 χιλιοστά του δευτερολέπτου αργότερα ο καρπός του Ξένου φαίνεται λυγισμένος, πράγμα που σημαίνει ότι το χτύπημα δεν έχει δύναμη!

 

Το Τέταρτο γιούκο: Ήταν ένα ταχύτατο αριστερό κιζάμι-ζούκι του Ξένου, όπως το βλέπετε. Βαθμό έδωσαν 4Κ+1Δ άμεσα.

 

Το Πέμπτο γιούκο: Ήταν ταχύτατη επανάληψη του προηγούμενου χωρίς να βρει στόχο, κατά τη γνώμη μου, γιατί το κόκκινο γάντι αποκρούει το μπλε! Βαθμούς έδωσαν 2Κ+Δ+1Κ+1Κ! Μπάχαλο!

 

Το Έκτο γιούκο του Ξένου: Ταχύτατη επίθεση Ξένου στο 3:38,4 με κιζάμι-ζούκι στο 3:38,6, το οποίο φανερά δεν βρίσκει στόχο και φεύγει κάτω στο 3:38,7! Συνέχεια της συμπλοκής και τίποτα άλλο! Δύο+Ένας μπαχαλο-κριτές και μετά ο Διαιτητής και μετά ο τέταρτος κριτής το δίνουν πόντο στο 3:41,6!!!

 

Το Έβδομο γιούκο του Ξένου: Με ταχύτατο κιζάμι-ζούκι στο 3:55,1 μέχρι 3:55,4 και με βαθμολογία από 3 κριτές και τον διαιτητή μετά! Το πρόσωπο του Αλπισμπάι δεν κουνήθηκε, πράγμα που σημαίνει ότι δεν δέχθηκε το χτύπημα!
Γενικά, όλες οι τεχνικές και των δύο αντιπάλων εστίαζαν στην ταχύτητα, δεν είχαν καθόλου δύναμη και το Κίμε ήταν ανύπαρκτο!

Τέλος καλό, όλα καλά και το ευτύχημα να είσαι πρωταθυλητής κόσμου στην κατηγορία σου φέρνει ευτυχία σε σένα, στην οικογένεια, στον προπονητή και ... σε μερικές χλαπάτσες, που κολάνε από δίπλα και θέλουν να φωτογραφίζονται μαζί σου απολαμβάνοντας τον ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ με πρώτο τον Άσχετο πρόεδρο της ΕΛΟΚ Θοδωρή Σιετή!!! Έρε πατριωτιλίκι που πέφτειειει!!!

 

Και συνεχίζουμε την κορυφαία επιστημονική μας ανάλυση με τα αναντίρρητα στοιχεία των παγκόσμιων αγώνων της WKF!

Σας δίνουμε κατωτέρω τις συμμετοχές των χωρών να συγκρίνετε:

Σας δίνουμε, επίσης κατωτέρω, τα μετάλλια και τη σειρά βαθμολογίας των χωρών κατά τον τρόπο που την μετράει η Παγκόσμια:

ΌΓΔΟΗ η χώρα μας στον κόσμο και οι Σιετήδες με τους Υφυπουργούς δείχνουν έργο αξιοθαύμαστο, που αφήνει το πανελλήνιο με ανοιχτό το στόμα! Αλλά το Ελληνικό καράτε δεν είναι μόνο ο Στέφανος Ξένος, αφού το κορυφαίο αποτέλεσμα του ενός και μόνο αθλητή οφείλεται εξ ολοκλήρου στον αθλητή και μερικώς στον προπονητή του! Είναι ολόκληρη η ομάδα, την οποία θα δούμε αν και όταν βγάλουμε τον πρωταθλητή από την μαθηματική εξίσωση!!! !

Τότε θα δούμε και τον Βασιλιά γυμνό και τις ... Βασίλισσες!!!

Βγάζουμε, λοιπόν, το χρυσό από τον πίνακα και βρίσκουμε το ... ΧΑΟΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΟΚ του επόμενου πίνακα ...

... ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ!

 

 ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ!!!.

 

 Ζ - Και άλλα άπλυτα της ΕΛΟΚ στη φόρα από τον Μάριο Σιταρά!!!  (Ενότητες)

 

Marios Sitaras,  Κυριακή,  22/10/2023, Facebook

Κατόπιν του ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ που διεξήχθη στην Βέροια στις 20/10/2023 από τον Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ και τους Συμβούλους της Κ.Ε.Δ της ΕΛ.Ο.Κ και συγκεκριμένα στο θέμα που αναφέρθηκε περί «ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ» και αναλύθηκε διεξοδικά κατόπιν ερωτήσεων ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ προς τους ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ επαναλαμβάνω αυτά που είναι ήδη γνωστά από ανάρτηση μου στις 14/9/2023 καθώς και άλλων τοποθετήσεων μου διερωτώμενος ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα τελικά; ΕΓΩ Ή ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ Κ.Ε.Δ;

Σύμφωνα πάντα με:

Με το από 13/9/2023 έγγραφο της Γ.Γ.Α προς την ΕΛ.Ο.Κ ώστε αυτοί που όρισαν το σχήμα διαιτησίας στο Πανελλήνιο Παίδων - Κορασίδων 2023 να περάσουν Πειθαρχικό από την ΕΛ.Ο.Κ διότι κατά τον ορισμό συγκεκριμένων διαιτητών παραβίασαν τον εσωτερικό κανονισμό διαιτησίας σχετικά με την ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ!!!

Προφανώς:

1. Οι εν λόγω Διδάσκοντες του ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ, Πρόεδρος και Σύμβουλοι της Κ.Ε.Δ αγνοούν την ύπαρξη του εν λόγω εγγράφου ή δεν γνωρίζουν τις υφιστάμενες καταγγελίες που ήταν και ο λόγος δημιουργίας αυτού του εγγράφου από την Γ.Γ.Α προς την ΕΛ.Ο.Κ….

2. Επειδή η αλήθεια κρύβεται στις λεπτομέρειες ξέχασαν να σας πουν ότι το εν λόγω έγγραφο το γνωρίζουν, γιατί οι ίδιοι πρωταγωνιστούν εντός αυτού για διαφορετικούς λόγους!!! Γιατί ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Κ.Ε.Δ ήταν αυτός που αιτιολόγησε προς την Γ.Γ.Α ότι δεν υφίσταται σύγκρουση συμφερόντων των συμμετεχόντων καταγγελλομένων διαιτητών και ο ένας εκ των συμβούλων της Κ.Ε.Δ ήταν ένας από αυτούς που συμμετείχε ως ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ στο εν λόγω πανελλήνιο και ξεκάθαρα παραβίασε τον κανονισμό διαιτησίας σε ότι αφορά την ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ!!!

Κατόπιν του Υπομνήματος του η Γ.Γ.Α αποφάνθηκε στις 13/9/2023 ότι υφίσταται ξεκάθαρη παραβίαση του κανονισμού διαιτησίας σχετικά με την σύγκρουση συμφερόντων ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛ.Ο.Κ ΟΠΩΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΡΙΣΑΝ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ διερωτώμενος 1ον ποιοι ήταν αυτοί οι Κύριοι; Και 2ον Γιατί η ΕΛ.Ο.Κ δεν έχει πράξει τίποτα εναντίον τους;

Κατόπιν των ανωτέρω συνιστώ στον πρόεδρο της Κ.Ε.Δ και τους συμβούλους της:  να διαβάσουν ενδελεχώς τι είναι και τι σημαίνει ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ πριν λάβουν πρωτοβουλία να την διδάξουν!! 
 

Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ δεν επιδέχεται αόριστων ερμηνειών και το κατά πως μας βολεύει!! Είναι συγκεκριμένη.

Να μην παραπλανούν τους διδασκόμενους ως διδάσκοντες με ανακρίβειες και πράγματα που δεν ισχύουν!!

Να ασχοληθούν ποιο εμπεριστατωμένα με το αντικείμενο τους γιατί ως διδάσκοντες το οφείλουν προς τους διδασκόμενους!!

Να μην εμπλέκουν για ιδία συμφέροντα σύμφωνα με τις πρωτοβουλίες τους και τις πράξεις τους, ανθρώπους που απλώς αποφάσισαν να γίνουν ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ!!

Να ενημερωθούν ότι οι chief tatami είναι Διαιτητές οι οποίοι συμμετέχουν στα πρωταθλήματα και ισχύει και για αυτούς η σύγκρουση συμφερόντων!!

Ουδείς εσωτερικός κανονισμός διαιτησίας καθώς και το περιεχόμενο του είναι υπεράνω του νόμου!! Ισχύει για όλους τους ισχύοντες κανονισμούς της ΕΛ.Ο.Κ!! Το Δ.Σ, η Τ.Ε, η Κ.Ε.Δ, οι Εθελοντές Εθνικοί Προπονητές νυν Τεχνικοί Σύμβουλοι …

…. και μιας και ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ….. κ. Ταμία ερώτηση; Τι τέλος Πάντων είναι ο Τριανταφύλλης, ο Τζάνος, η Σουμπασάκη, ο Λεκάκος, ο Γιδάκος….. Εθνικοί Προπονητές, Εθελοντές Εθνικοί Προπονητές, Τεχνικοί Σύμβουλοι….ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ…. Για να ξέρουν και αυτοί και εμείς …

… συμβουλεύω το ΔΣ της ΕΛ.Ο.Κ για όλα τα ανωτέρω να συμβουλευτεί το Νομικό Σύμβουλο της ΕΛ.Ο.Κ …. 1240 ευρώ τον μήνα τον πληρώνουμε ……Τώρα γιατί οι εσωτερικοί κανονισμοί σε κάποια θέματα που αναγράφουν είναι παρά τον νόμο επαφίεται στις γνώσεις του συντάκτη τους καθώς και τα συμφέροντα που εξυπηρετούν!! Να είστε σίγουροι ΟΤΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ και ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Τ.Ε δεν μπορούν να είναι προπονητές των συλλόγων τους κατά την διάρκεια των ΑΓΩΝΩΝ!!  Όλα τα ανωτέρω είναι υπεράνω του νόμου και πραγματοποιούνται γιατί κάποιοι δολίως τα παραβιάζουν και παραπλανούν τις αρχές κατά εξακολούθηση!!!

Κλείνοντας αυτό που θα επαναλάβω για ακόμη μια φορά προς όλους τους ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ & ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ είναι ότι εφόσον αποδεδειγμένα αμείβονται για τις υπηρεσίες που παρέχουν προς την ΕΛ.Ο.Κ δεν μπορούν να είναι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ!!! Τους προτρέπω ακόμη μια φορά να ρωτήσουν ΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ!!!

Το Δ.Σ της ΕΛ.Ο.Κ και ο Ταμίας της για δικούς τους λόγους - δεν ξέρω που οφείλονται, μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω… - σας έχουν εμπλέξει σε μια πολύ άσχημη περιπέτεια!!!

Ευχαριστώ πολύ,

Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε.

 

Marios Sitaras,  Τρίτη,  24/10/2023,  Facebook

Είναι στενάχωρο για ακόμη μια φορά να επιβεβαιώνομαι ….Δεν συμφωνώ σε πολλά, αλλά ο νομικός σύμβουλος είναι προσωπικός δικηγόρος!!!

Δυστυχώς η Διοίκηση Σιετή και ο Νομικός της Σύμβουλος δεν κράτησαν τον λόγο τους για ακόμη μια φορά….

Μια πολύ αυστηρή τιμωρία 18 μηνών που επιβλήθηκε στο Δ.Σ της ΕΛ.Ο.Κ επί διοίκησης Ποντιδά που στηρίχθηκε αμιγώς σε μια αβλεψία της ως Γραμματέα τότε.

Ποια ήταν η ΑΒΛΕΨΙΑ ΑΥΤΗ …. Η ΑΒΛΕΨΙΑ ήταν ότι κατόπιν αιτήματος 2 συλλόγων να παραλάβουν έγγραφα Δελτίων Αθλητών και Κάρτες Υγείας προκειμένου οι σύλλογοι αυτοί να δηλώσουν καινούργιους αθλητές ώστε να έχουν την δυνατότητα οι ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΥΤΟΙ να συμμετέχουν σε αγώνες της ΕΛ.Ο.Κ!!! Η ΕΛ.Ο.Κ δεν παρέδωσε τα ανωτέρω έγγραφα στους ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ!!!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Κ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Κ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΙΠΗΔ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ 18 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΝΑ ΕΚΠΕΣΕΙ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ!!!

Την ευθύνη βάση καθηκόντων στο ΔΣ σαφώς την φέρουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ Ο ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ κ. Μπουλούμπασης ως νομικός εκπρόσωπος ΚΑΙ Η ΤΟΤΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Κ κα Ποντιδά γιατί με δίκη της ευθύνη (βάση καθηκόντων στο ΔΣ) δεν αγωνίστηκαν οι συγκεκριμένοι αθλητές τότε… και όχι όλο το ΔΣ ΤΗΣ ΕΛΟΚ.

Δυστυχώς η ευθύνη της νομικής εκπροσώπηση του ΔΣ τότε…. ανατέθηκε στα χέρια του ισχυρού ανδρός της ΕΛΟΚ και συζύγου της κ. Ποντιδά k. Γερόλυμποy, ο οποίος με τα γνωστά του νομικά τερτίπια τους πήρε όλους στον ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ!!!

 

Διαφοροποίηση του karate.gr:  Η αλήθεια είναι ότι ακόμα και οι αχυράνθρωποι έχουν την ευθύνη του ότι είναι αχυράνθρωποι! Συνεπώς, πολύ καλά τους χτύπησε η ΕΦΙΠΗΔ!

 

Συνέχεια: ΠΟΙΟΙ ΕΠΩΦΕΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΣ και όχι των κύριων υπαιτίων ΠΟΝΤΙΔΑ (ως γραμματέα και υπεύθυνης αποκλειστικά βάση καθηκόντων) & ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗ (ως νομικού εκπροσώπου)….

ΚΡΑΒΑΡΙΤΗΣ, ΦΥΛΑΚΤΟΣ, ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΥ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ εκ Β.Ε, ΣΤΑΥΡΙΑΝΙΔΗΣ, Μπαμπάς κ Υιός ΚΑΝΕΛΛΗΣ οι παρατρεχάμενοι αυτών (γνωστοί και μη εξαιρετέοι), ο κ. Κλαδάς με την σύναψη ενός παχυλού συμβολαίου με μπροστινό αυτών τον Πρόεδρο Σιετή…

Όλοι αυτοί ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ότι αν δεν υπήρχε αυτή η ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΤΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΣ της ΕΛΟΚ ας όψεται ο ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΣ…..δεν θα υπήρχε περίπτωση να διεκδικήσουν ή να δουν με το κυάλι….την ΔΙΟΙΚΗΣΗ της ΕΛΟΚ(!) είχαν κάνει απίστευτες προσπάθειες αλλά δεν τους έβγαινε γιατί τους ήξερε ο κόσμος… εν συνεχεία πραγματοποίησαν την γνωστή σε όλους πολιτική εκστρατεία λάσπης, ψεμάτων, προπαγάνδας, απειλών, οικονομικών ευκολιών και για 13 ψήφους κέρδισαν την Διοίκηση της ΕΛ.Ο.Κ με τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα τους….

Ενορχηστρωτής αυτής της ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ Ή ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΟΚ ….απλώς είχε προσωπικούς λόγους κατά του ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΥ…..δεν ήξερε ο Γερολυμπος όμως ….ότι το γινάτι βγάζει μάτι και του το βγάλε τελικά…. γιατί αν ο ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΣ ΗΤΑΝ ΕΞΥΠΝΟΣ ΘΑ ΕΡΙΧΝΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΩΝ 2 ΜΕΛΩΝ και όχι όλου του ΔΣ.

ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΒΑΡΙΤΟΠΑΡΕΑ …. γιατί και αυτός πίστεψε το προφίλ που είχε δημιουργήσει ο ίδιος για τον ΣΙΕΤΗ και τους υπόλοιπους…. Καμία φορά από το πολύ πες, πες και από την αγωνία σου να τιμωρήσεις προσωπικά αυτόν που σε έχει βλάψει πιστεύεις και εσυ ο ίδιος αυτά που ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ!

Αφορμή που την ΠΑΤΗΣΕ…. ΟΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΩΘΗΚΕ ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΡΣΕΝΙΑΔΗ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ & ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Κ.Ε.Δ πραγμα που είχε δίκιο γιατί απαγορευόταν…

Εκεί βαπτίστηκε αυτόματα εχθρός των κύριων αυτών με την γνωστή προπαγάνδα και λάσπη που εκτόξευσαν εναντίων του ξεχνώντας ότι αν δεν ήταν ΑΥΤΟΣ … ακόμη με το μονόκυαλο θα έβλεπαν την ΕΛΟΚ!!!

 

Διαφοροποίηση του karate.gr:  Ο Δρακόπουλος είναι ο μόνος που γνωρίζει κάθε στιγμή τι κάνει και γιατί το κάνει! Ποτέ δεν υπήρξε θύμα κανενός!

 

Anyway γιατί τα θυμάμαι αυτά τώρα….

Γιατί η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΙΕΤΗ ΜΕΤΑ ΤΟΥ κ. Κλαδά αναμόχλευσε πάλι μια υπόθεση εναντίων ενός ανθρώπου στην ΕΦΙΠΗΔ μετά από 2,5 χρόνια με αφορμή να προσπαθήσει να τον τιμωρήσει εκ νέου !!! Ελεώ εκλογικής διαδικασίας το 2024….βλέπετε ο συγκεκριμένος στηρίζει ΧΡΗΣΤΟΥ….πονεμένη ΙΣΤΟΡΙΑ διηγώντας την να κλαίς….

Τον συγκεκριμένο, Παναγιώτη Χονδροματίδη, τον οποίο η Διοίκηση Σιετή τον χρύσωσε τάζοντάς του λαγούς και πετραχήλια γνωρίζοντας το ειδικό του βάρος εντός της ΕΛΟΚ για να πάει μαζί τους αλλά αυτός δεν δέχθηκε …τον έπεισε όμως να αποσυρθεί από ένδικα μέσα εναντίον τους στον βωμό μιας δήθεν ενότητας και μιας συμφωνίας κυρίων να αποσυρθούν και αυτοί το ίδιο….

Εγώ προσωπικά είμαι ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ και τον ΤΙΜΩ! Γιατι τιμά τα παντελόνια που φορά ασχέτως αν διαφωνώ και έχω τσακωθεί μαζί του για τις λάθος επιλογές του!!!  Ήξερα ότι θα συμβεί αυτό και του το είχα πει. Στα είχα πει…ΦΙΛΕ…

Την Διοίκηση Σιετή την γνωρίζω πολύ ΚΑΛΑ ανέκαθεν!!! 4 μηνύσεις μου έχουν κάνει για όλες τις αλήθειες που τους λέω και τις συνέπειες αυτών που επωμίζονται …. 1 προσπάθεια να με περάσουν πειθαρχικό, 1 πειθαρχικό που με τιμωρήσανε 2 μήνες με κατασκευασμένα ψέματα, μια ακόμη προσπάθεια τώρα να με ξαναπεράσουν πειθαρχικό επειδή άσκησα ένδικα μέσα εναντίον των 2 διαιτητών κ. Αρσενιάδη και Αναστασιάδη για δική μας ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!!! ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΜΟΥ, ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΙΚΑ ΚΑΙ ΕΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ για κάτι που αφορά το Καράτε…

Αυτοί είσαστε…. το ήξερα και το ξέρω …. Και όμως είμαι ακόμα εδώ αν αυτό σας λέει κάτι…. Και σε κάθε ανάποδη στροφή που θα παίρνετε εγώ θα είμαι μπροστά σας ΚΥΡΙΟΙ….

Αυτό που θα ΠΩ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΙΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝ ΑΥΤΟ ….. Δεν φαντάζεστε τι σας περιμένει γιατί τα όρια της Νομιμότητας και της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑΣ, ΤΙΜΙΟΤΗΤΑΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ, ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ…. Ήδη έχετε πάρει μια ιδέα…

Καλά να είσαστε και εις αλλά με υγεία…

Καλό σας βράδυ.

 

Marios Sitaras,  Παρασκευή,  27 Οκτωβρίου στις 12:32 μ.μ.,  Facebook

Προς ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ της ΕΛ.Ο.Κ για τα δικαιώματα τους.

1. Νόμος περί ευθύνης μελών ΔΣ κατά την εξάσκηση των καθηκόντων τους.

2. Νόμος περί Απιστίας των μελών του ΔΣ κατά του φορέα που εκπροσωπούν.

Στην προκειμένη στην ΕΛ.Ο.Κ επιβλήθηκε ήδη ένα πρόστιμο από το Σ.ΕΠ.Ε (Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας) κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της, σχετικά με την απασχόληση των εθελοντών εθνικών της Προπονητών για μη παροχή εγγράφων εξηγήσεων!

Κατόπιν της πράξης επιβολής προστίμου προς την ΕΛ.Ο.Κ από το Σ.ΕΠ.Ε είναι στην διακριτική ευχέρεια των συλλόγων -μελών της ΕΛ.Ο.Κ να ασκήσουν ένδικα μέσα κατά της Διοίκησης της ΕΛΟΚ απαιτώντας να καταβάλλουν το επιβληθέν πρόστιμο τα μέλη του ΔΣ διότι με δική τους ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΕΠΕΒΛΗΘΗ και βάση των ανωτέρω νόμων είναι υπόχρεοι να το πράξουν όντας υπαίτιοι, μη επωμιζόμενη η ΕΛΟΚ, και κατά συνέπεια οι ΣΥΛΛΟΓΟΙ - ΜΕΛΗ της, την οικονομική ζημία που προήλθε από την επιβολή του ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ!!!

Τα ανωτέρω δίνουν το ΔΙΚΑΙΩΜΑ και στην ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ που θα προκύψει από τις εκλογές του 2024 να πράξει τα δέοντα κατά των υπαιτίων!!!

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

1. Η διοικητική ανεπάρκεια της Διοίκησης Σιετή οδηγεί σε περιπέτειες την ΕΛΟΚ, διότι δεν τηρεί την νομιμότητα και την διαφάνεια με έργα και αποφάσεις της.

2. Η επιλογή Νομικού Συμβούλου με την υπερβολική αμοιβή των 1240 ευρώ τον μήνα για τα δεδομένα της ΕΛΟΚ ήταν κενού περιεχομένου διότι ως όφειλε έπρεπε να προστατέψει την ΕΛΟΚ και όχι να την εμπλέξει σε περιπέτειες.

3. Σύμφωνα με τα ΚΑΘΕΚΑΣΤΑ…. Εντός του 2024 προμηνύονται πολλές και δυσάρεστες εκπλήξεις για τα μέλη του ΔΣ της ΕΛΟΚ διότι δεν τηρούν την Νομιμότητα.

4. ΟΛΟΙ οι ΣΥΛΛΟΓΟΙ που συμμετέχουν στις δραστηριότητες της ΕΛΟΚ πρέπει να ενημερωθούν άμεσα από Δικηγόρο και Λογιστή ώστε να μην βρεθούν υπόλογοι για φορολογικές και εργατικές παραβάσεις για αποφάσεις και έργα της Διοίκησης της ΕΛΟΚ που τους κάνουν συμμέτοχους στην μη τήρηση της ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ.

5. Παρατηρώντας την ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ και τα ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ στην ΕΛΟΚ εύκολα καταλαβαίνουμε την πολιτικάντικη πρεμούρα της ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΙΕΤΗ να αναβιώσει μια καταγγελία στην ΕΦΙΠΗΔ μετά από 31 μήνες κατά του κ. Π. Χονδροματίδη. Διότι πολύ απλά φοβάται ότι αν χάσει την Εξουσία και τις ΕΚΛΟΓΕΣ του 24 θα βρεθεί υπόλογη για τα έργα της έναντι του νόμου από την ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ!

Αυτό που μεταφέρω στην διοίκηση Σιετή ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ…

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ δικά σας….

Ευχόμενος προς το ΔΣ της ΕΛΟΚ τα καλύτερα που έρχονται….

 

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Η επιτυχής κατάληξη των δικαστικών υποθέσεων του Θύμιου Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονταν τότε στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτετο το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

 Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .