14  karate.gr: 14 - ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub,  

Αύγουστος 2023. / Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20€/y!

Αρχική,      Επικαιρότητα,      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


Επαναλαμβάνονται αναδρομικά όλες οι καταγγελίες για την ΕΛΟΚ προς την ΓΓΑ, άλλα αρμόδια υπουργεία και την Κεντρική Γραμματεία της Κυβέρνησης:

Τα emails των Καταγγελιών (με κλικ εδώ)!

Τα άρθρα που περιλαμβάνονται στα emails των καταγγελειών (με κλικ εδώ)!

Κορυφαία αποδεικτική παρανομία των τριών Μαφιόζων, που διοικούν την ΕΛΟΚ, ήταν η διακοπή των αναρτήσεων των Πρακτικών του ΔΣ στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ! Η εποπτεύουσα ΓΓΑ κοιμάται με τα τσαρούχια, το Υφυπουργείο Αθλητισμού το ίδιο, το Υπουργείο Παιδείας το ίδιο και ο Πρωθυπουργός αποδεικνύεται ... εξωγήινος!

 

Τραγική η κατάσταση στην ΕΛΟ Κου-Κλουξ-Κλαν του Θόδωρου Σιετή!

 

Μετά την καταγγελία μας για την μη ανάρτηση των Πρακτικών της ΕΛΟΚ στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, με ταχύτητα αστραπής, δηλαδή καθυστέρησης ΜΟΝΟ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΜΗΝΩΝ ο ... Θεόσταλτος Πρόεδρος της ΕΛΟΚΚΚ ανήρτησε δύο Πρακτικά στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ!!!

............ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ... ΠΡΟΕΔΡΟΙ!!!


 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

Από την 1/3/2023 καταγγέλθηκαν αναδρομικά από την 29/5/2021 όλες οι παρανομίες του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΟΚ σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες με emails, ώστε να μην λένε ότι δεν ξέρουν!

Οι καταγγγελίες επαναλαμβάνονται μετά την ανάληψη των υπουργείων από τη νέα κυβέρνηση!

31/8/2023 - Θέλετε να τυπώσετε αυτό το άρθρο σε PDF? Πολύ ευχαρίστως, με κλικ ΕΔΩ! Με κατεβασμένο αυτό το pdf στον υπολογιστή σας και συνδεδεμένοι στο ίντερνετ, ανοίγετε όλα τα Links, που περιέχει, με δεξί κλικ και "Open Weblink in Browser"!

Τα βιογραφικά Εκπαιδευτών και Διοικητικών του Καράτε!

 M A K I W A R A .

Ε ν ό τ η τ ε ς (με κλικ)

 Α - Σφίξανε οι ... ρόλοι στην ΕΛΟΚΚΚ και βούλιαξε το Πειρατικό, που δεν ανέβαζε τα Πρακτικά στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ! (Μαύρη Προσθήκη 1)

 Β - 9/8/2023 - Στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ το Πρακτικό του ΔΣ/ΕΛΟΚ της 7/4/2023 με 4 μήνες καθυστέρηση!

 Γ - 9/8/2023 - Στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ το Πρακτικό του ΔΣ/ΕΛΟΚ της 3/5/2023 με 3 μήνες καθυστέρηση!

 Δ - 2/5/2023 - Ο Ταμειακός Απολογισμός της ΕΛΟΚΚΚ της 31/12/2022 από τον Ταμία Θανάση Φυλακτό!

 Ε - 14/8/2023 - Διαιτητές για τα Μπάζα, Διοίκηση για τα Μπάζα, Γενική Γραμματεία για τα Μπάζα! (Μαύρη Προσθήκη 2)

 Ζ - Από χρόνο σε χρόνο η παράταση για την Επικαιροποίηση των Προπονητών! Σχολή Προπονητών Β΄ Κατηγορίας!

 Α - Σφίξανε οι ... ρόλοι στην ΕΛΟΚΚΚ και βούλιαξε το Πειρατικό, που δεν ανέβαζε τα Πρακτικά στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ!  (Ενότητες)

 

Την 21/8/2023 η ΔΙΑΥΓΕΙΑ έδωσε τις επόμενες τελευταίες αναρτήσεις της ΕΛΟΚΚΚ:

 

Διαβάζοντας στον πίνακα από κάτω προς τα επάνω:

Τα Πρακτικά της ΓΣ της 12/3/2023 (ανάρτηση την 29/3/2023) τα έχουμε αναλύσει!

Ο ΨΕΥΔΗΣ Ταμειακός Απολογισμός της 31/12/2022 με τροποποίηση της ανάρτησής του την 2/5/2023 είναι απόλυτα απαράδεκτος και μόνο από τις ημερομηνίες! Το Λαμόγιο ο Ταμίας τους Προϋπολογισμούς και τους Απολογισμούς τους έχει ξεσκίσει!

Τα επόμενα δύο Πρακτικά του ΔΣ των 7/4/2023 και 3/5/2023, που αναρτήθηκαν με καθυστέρηση στις 9/8/2023, αμέσως μετά από το άρθρο μας με τίτλο:

 Ιούλιος 2023 - Το Χάλι του Ελληνικού Αθλητισμού!

 ΕΛΟΚΚΚ:  Ελληνική Ομοσπονδία Κου-Κλουξ-Κλαν:

 Ποιά ΔΙΑΥΓΕΙΑ? Όλα κάτω απ' το Χαλί κύριε Μητσοτάκη!

 

 .......   αποδεικνύουν ότι οι Πειρατές της Διοίκησης της ΕΛΟΚΚΚ έληξαν την ανταρσία της μη ενημέρωσης στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ!

... και αυτό ΜΕΡΙΚΩΣ βέβαια, διότι συνεχίζουν πάντα την εγκληματική τους συμπεριφορά της ... απόκρυψης των αποφάσεων και των πράξεών τους με την ΑΠΑΤΗ της Εκτελεστικής Επιτροπής, τις αποφάσεις της οποίας εγκρίνει πάντα το ΔΣ χωρίς αυτές να αναφέρονται πουθενά!!!

 

Οι Τρεις ... Πειρατές, που άρπαξαν τη διοίκηση, Ψεύτες και Μαφιόζοι, που διοικούν την ΕΛΟΚΚΚ, Σιετής-Μητρόπουλος-Φυλακτός! Για την έγκριση των οικονομικών επιστρατεύεται ο Πέτρος Σταυροπιερράκος (προπονητής καράτε) στις Ελεγκτικές Επιτροπές και για τη νομική υποστήριξη ο Σπύρος Κλαδάς!

 

Αλλά δεν είναι μόνοι τους! Προστίθενται όλα τα μέλη του ΔΣ, που υπογράφουν τα Πρακτικά, ο κολλητός τού Ταμία Πέτρος Σταυροπιερράκος, μέλος και αυτός της "Εγκληματικής Οργάνωσης με Δομή και Ιεραρχία για Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος" που συστηματικά έχει αναλάβει να υπογράφει τις γελοίες Εκθέσεις της ανύπαρκτης Ελεγκτικής Επιτροπής για να ξελασπώνει το φίλο του Θανάση Φυλακτό, αλλά και ο νομικός σύμβουλος της ΕΛΟΚΚΚ, Σπύρος Κλαδάς, που υποτίθεται ότι "συμβουλεύει και υποστηρίζει νομικά" ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ, αλλά στην πραγματικότητα εργάζεται για την τριάδα των Μαφιόζων, ως επί χρόνια δικηγόρος τους, καλύπτοντας τις αποφάσεις του ΔΣ/ΕΛΟΚΚΚ αφήνοντας πάντα να διαπράττονται εξόφθαλμες παρανομίες!!!

Τα μέλη του ΔΣ της άρχουσας παράταξης:

Και ακολουθούν βέβαια οι αρμόδιοι Βασίλης Κάκκος και Δημήτρης Καραστάθης της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, που τα βλέπουν όλα, τα γνωρίζουν όλα και κάνουν τα στραβά μάτια, υπεύθυνοι για κραυγαλέα παράβαση καθήκοντος!!!


 ΜΑΥΡΗ  ΠΡΟΣΘΗΚΗ  1.

 

Από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Αθλητών Καράτε1 Αυγούστου  · 

 

Καράτε & Συγχρονισμένη Κολύμβηση....Βίοι Παράλληλοι

Η ευκαιρία να γράψω αυτό το άρθρο – παρέμβαση, μου δόθηκε από το παράδειγμα των 3 Ελληνίδων αθλητριών της συγχρονισμένης κολύμβησης, των αδελφών Αλεξανδρή καθώς και των όσων κατάγγειλαν κατά των «ΕΙΔΗΜΟΝΩΝ» του αθλήματος τους (!) Συνέπεια αυτού, ένα χρυσό μετάλλιο με τα χρώματα ξένης χώρας, σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, ως απάντηση στους ειδήμονες που μαστίζουν τον ελληνικό ερασιτεχνικό αθλητισμό....

Παρατηρώντας «βίους παράλληλους» στην Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε με την Συγχρονισμένη Κολύμβηση και την περίπτωση των αδελφών Αλεξανδρή, αναδεικνύονται τα συγκοινωνούντα δοχεία της διαπλοκής-ειδημόνων που καταδυναστεύουν το άθλημα του Καράτε (!)

 

Συγκεκριμένα,

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε εξέδωσε διαπιστωτική πράξη «έκπτωσης» την Τρίτη 25/7/2023 κατά του εκλεγμένου μέλους της, κ. Περικλή Κανέλλη, Έφορου Υλικού & Υπεύθυνου Εθνικών Ομάδων της ΕΛ.Ο.Κ, κατόπιν καταγγελίας. Ο λόγος της «έκπτωσης του» ήταν διότι εργάζεται ως Προπονητής Καράτε, ασκώντας την προπονητική του ιδιότητα ανελλιπώς, όντας παράλληλα εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ, ενόσω αυτό απαγορεύεται από την κείμενη αθλητική νομοθεσία.

 

Σύμφωνα με «τους παροικούντες στην Ιερουσαλήμ», υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις έκπτωσης μέσω υφιστάμενης καταγγελίας και για δεύτερο προβεβλημένο εκλεγμένο μέλος της (!) το οποίο ομοιάζει με την περίπτωση του κ. Περικλή Κανέλλη. Η ΕΛ.Ο.Κ γιατί (δεν πραγματοποίησε ως οφείλει θεσμικό και εσωτερικό έλεγχο στα εκλεγμένα μέλη της; Γιατί ( δεν ελέγχει τα βασικά κωλύματα του Αθλητικού Νόμου 2725/1999 για τα πρόσωπα που έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι στο Διοικητικό της Συμβούλιο (Μήπως υπάρχει διαφαινόμενη διαπλοκή (στην ΕΛ.Ο.Κ, συνεχίζοντας να αναλύουμε την δομή της και σε άλλες δραστηριότητες της (Πλην των διοικητικών πεπραγμένων της για τα οποία διερευνάται από τις αρμόδιες Διοικητικές και Δικαστικές Αρχές (!)

Επίσης, υπάρχει και το Κεφάλαιο της Διαιτησίας στο οποίο, εξ όσων γνωρίζουμε, η ΕΛ.Ο.Κ δεν ασκεί ουδέν θεσμικό και εσωτερικό έλεγχο, σύμφωνα με τις ήδη διαπιστωμένες παραβατικές συμπεριφορές της από την Γ.Γ.Α καθώς και ότι απασχολεί και για άλλους λόγους την Ποινική και Αθλητική Δικαιοσύνη. Ας καταπιαστούμε λοιπόν και με το κεφάλαιο “Ομοσπονδιακοί Προπονητές” και το αν ασκεί ως οφείλει θεσμικό και εσωτερικό έλεγχο της λειτουργίας τους....

 

Διερωτώμενοι, πως η ΕΛ.Ο.Κ επιτρέπει θεσμικά στους Ομοσπονδιακούς της Προπονητές :

1. Να πραγματοποιούν ιδιωτικά σεμινάρια, αγώνες, εκδηλώσεις με χρηματικό αντίτιμο των συμμετεχόντων αθλητών σε αυτές, αποκομίζοντας οι ίδιοι οφέλη  (😉 

2. Να κάνουν μεταγραφές στους συλλόγους τους  (😉

3. Να παρευρίσκονται ως Προπονητές κατά την διάρκεια των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων σε αθλητές των συλλόγων τους  (😉

4. Να στελεχώνουν την Εθνική Ομάδα κατά το «δοκούν» με την διαδικασία παράτυπων προκρίσεων με αθλητές των συλλόγων τους  (😉

5. Να αλλάζουν ημερομηνίες διεξαγωγής Πανελληνίων Πρωταθλημάτων κατόπιν εισήγησης τους, για δικούς τους λόγους.... τελευταία στιγμή, «άνευ ουσιαστικής αιτιολόγησης»  (😉

6. Να απασχολούνται ως εθελοντές  (😉 στις Εθνικές της Ομάδες, κάτι που απαγορεύεται από την κείμενη εργατική και αθλητική νομοθεσία(!)

 

Καταλήγοντας ότι υφίσταται εκατέρωθεν μια αμοιβαία επωφελής σχέση (!)

 

Πιστεύοντας ότι η ΕΛ.Ο.Κ «χειραγωγείται» από ένα σύστημα «ΕΙΔΗΜΟΝΩΝ» σε όλες τις βαθμίδες εξουσίας της, έχοντας αφεθεί να κυβερνάται από ένα αόρατο σύμπλεγμα διαπλεκόμενων συμφερόντων με «δομή και οργάνωση» ..... Τα οποία ατύπως διοικούν τις τύχες του αθλήματος, «καθορίζοντας το μέλλον αθλητών» σύμφωνα με την δική τους ιδιοτέλεια (!) καταδεικνύοντας μια συνεχόμενη και διαφαινόμενη διαπλοκή εντός της ΕΛ.Ο.Κ και ότι τελικά κάτι «σάπιο συμβαίνει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας».....

Τα συμπεράσματα δικά σας, διότι «τίποτα δεν είναι τυχαίο» και όπως αποδεικνύεται, υπάρχουν βίοι παράλληλοι εντός όλων των αθλημάτων..... με θύματα τους αθλητές-παιδιά μας.

 

Μάριος Σιταράς

Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Αθλητών Καράτε

 

Σχόλιο karate.gr:

Παιδάκια, αυτό το είχαμε γράψει ακόμα και πριν τις εκλογές της 29/5/2021! Το ίδιο και για αυτό που έρχεται για τον Σταυριανίδη!


Η ΕΛΟΚΚΚ είναι μια Αθλητική Ομοσπονδία Καταραμένη να λειτουργεί μέσα στην Απάτη, τη Διαφθορά, τη Διαπλοκή και την Παρανομία! Μια τεράστια μηχανή, που τα γρανάζια της αρπάζουν όλα τα μέλη της σε όλες τις θέσεις και ακόμα και τους αρμόδιους για την εποπτεία της από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού!

Η ΕΛΟΚΚΚ έτσι γεννήθηκε, έτσι εξελίχθηκε και έτσι θα μείνει αποδεικνύοντας ότι ζούμε σε μια Διεφθαρμένη Χώρα κάτω από μια Διεφθαρμένη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και μια Διεφθαρμένη Κυβέρνηση, που δεν αλλάζει με τίποτα υιοθετώντας κάθε παρανομία σαν δήθεν νόμιμο στόχο επιτυχιών της!

Μιλάμε για τόνους ανικανότητας και από τη διοίκηση της ΕΛΟΚΚΚ, αλλά και από την εποπτεύουσα αρχή ΓΓΑ καθ΄ όλη την επεξεργασία του αθλητικού νόμου, την εφαρμογή του στο Μητρώο Σωματείων, τις άστοχες προϋποθέσεις, που ήταν αδύνατο να τηρούνται, τις επαναλαμβανόμενες εξάμηνες και ετήσιες παρατάσεις των προθεσμιών για να προσαρμοστούν τα σωματεία στις διατάξεις του νόμου, αλλά και στην ηλίθια και άχρηστη εποπτεία  από τη ΓΓΑ της τήρησης αυτών των διατάξεων από τα σωματεία! Κορυφαία βλακεία της ΓΓΑ είναι οι προπονητές των σωματείων, όπου προπονητής προφανώς εννοείται ο έχων τα απαιτούμενα προσόντα να προπονεί ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ τους αθλούμενους και άρα ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ καθ' όλο το χρόνο της εκγύμνασης των αθλητών του σωματείου με το οποίο έχει σύμβαση! Αλλά τότε να μας εξηγήσουν τα σαΐνια Βασίλης Κάκκος και Δημήτρης Καραστάθης της ΓΓΑ, πώς είναι δυνατόν ένας προπονητής να έχει σύμβαση με δύο, τρεις και τέσσερεις συλλόγους, όπως ο εκπρόσωπος του συλλόγου των προπονητών στο ΔΣ Κώστας Παπαδόπουλος, αφού οι ώρες προπόνησης είναι περίπου οι ίδιες στους συλλόγους, αλλά και πώς μπορεί ένας προπονητής να είναι ταυτόχρονα προπονητής σε σύλλογο της Αττικής και σε σύλλογο της ... Μυτιλήνης???

Συνεπώς, είναι φανερό ότι τα λεπτομερή στοιχεία των συλλόγων αποκρύπτονται από το ευρύ κοινό για να καλύπτονται οι ΛΑΜΟΓΙΕΣ της ΕΛΟΚΚΚ και της ΓΓΑΑΑ (Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού Ανίκανων και Άχρηστων!)

Αφήστε ελεύθερα τα σοιχεία των εργασιών σας για να σας λέμε τι μαλακίες κάνετε!!! Διαβάζουμε μια τυχαία ανακοίνωση της ΕΛΟΚΚΚ:

... και αναρωτιόμαστε ποιός μαλάκας (από τη ΓΓΑΑΑ ή/και από την ΕΛΟΚΚΚ) την έχει συντάξει, διότι:

1) Μιλάει για την προθεσμία οριστικής αίτησης στο Μητρώο της ΓΓΑΑΑ για  το 2023,

2) Λέει, λοιπόν, ότι για το 2023 δεν ισχύουν οι διαδικασίες εγγραφής του 2022 και θα πρέπει να υποβληθούν νέα δικαιολογητικά,

3) Αλλά δημοσιεύεται την 24η/7/2023 και η προθεσμία λήγει την 31η/7/2023,

4) Αλλά επίσης, η νομιμότητα ενός σωματείου για όλη τη διάρκεια μιας αθλητικής χρονιάς θα πρέπει να εξασφαλίζεται από την 1η Ιανουαρίου αυτής της αθλητικής χρονιάς, ειδάλλως λόγω της παράνομης συμμετοχής του δημιουργούνται θέματα νομιμότητας των αγώνων της χρονιάς, των εθνικών αποστολών στο εξωτερικό και των Γενικών Συνελεύσεων της χρονιάς!

5) Διότι, όπως είναι φυσικό δεν μπορεί ένα παράνομο σωματείο να παίρνει μέρος στη Γενική Συνέλευση Απολογισμού του Μαρτίου και να ψηφίζει, να κατεβάζει αθλητές στους αγώνες μέχρι τον Ιούνιο και αυτοί να παίρνουν μόρια για τις ανώτατες σχολές, και ΤΕΛΙΚΑ το σωματείο αυτό, όντας παράνομο για αυτές του τις συμμετοχές, να μην καταφέρνει να υποβάλει τα δικαιολογητικά του για την εγγραφή του στο Μητρώο μέσα στην προθεσμία για την ίδια χρονιά!

6) ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ και ΕΚΤΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ!!!

7) Με δυό λόγια, ο Κουρελονόμος Μητσοτάκη-Αυγενάκη για τον Αθλητισμό στην ουσία μαζί με τους νόμιμους "συντηρεί" ως ενεργούς και όλους τους παράνομους συλλόγους μέχρι και οι παράνομοι να γίνουν πρώτα ψευδο-νόμιμοι και μετά νόμιμοι στα επόμενα ... δέκα χρόνια, αφού τέσσερα χρόνια μέχρι σήμερα ΔΕΝ έχουν γίνει!!! Τι "Νόμος" είναι αυτός και τι "Κυβέρνηση" είναι αυτή ποιός καταλαβαίνει???

 Β - 9/8/2023 - Στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ το Πρακτικό του ΔΣ/ΕΛΟΚ της 7/4/2023 με 4 μήνες καθυστέρηση!  (Ενότητες)

 

Δια του Βασίλη Κάκκου και του Δημήτρη Καραστάθη της ΓΓΑ οι κυβερνητικοί υποθάλπουν τους Απατεώνες της ΕΛΟΚ:

Γιάννης Βρούτσης

Αναπληρωτής Υπουργός για τον Αθλητισμό

 

Στα επόμενα αναλύουμε το Πρακτικό:

 

Με 4 μήνες καθυστέρηση η ανάρτησή του στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ!

 

Προαναγγέλλουν στα προς συζήτηση θέματα τις καραμπινάτες απάτες τους!

 

Κλασικό πλέον εργαλείο των Τριών Μαφιόζων, που διοικούν την ΕΛΟΚΚΚ η Εκτελεστική Επιτροπή, της οποίας οι αποφάσεις ποτέ και πουθενά δεν φαίνονται, ακόμα και όταν τις εγκρίνει το ΔΣ! Δεν είναι Κυβέρνηση αυτή, που αφήνει να λειτουργούν με αυτό τον τρόπο οι αθλητικές ομοσπονδίες! Είναι ... Μπουρδέλο!!!

 

Οι Τρεις ... Πειρατές, που άρπαξαν τη διοίκηση, Ψεύτες και Μαφιόζοι, που διοικούν την ΕΛΟΚΚΚ, Σιετής-Μητρόπουλος-Φυλακτός! Για την έγκριση των οικονομικών επιστρατεύεται ο Πέτρος Σταυροπιερράκος και για τη νομική υποστήριξη ο Σπύρος Κλαδάς!

 

Δηλαδή για τις ομοσπονδίες αποφασίζει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού! Κλασικό μοντέλο Μητσοτακικού δικτατορισμού!!!

 

ΔΙΑΠΛΟΚΑΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!! Καραμπινάτη κορυφαία επαγγελματική εύνοια για τον υπάλληλο της ΓΓΑ (1) και προπονητή (2) και γυμναστηριούχο (3) Σπύρο Μαργαριτόπουλο! Ευννοείται επαγγελματικά έναντι όλων των άλλων προπονητών του καράτε! Αν είναι υπάλληλος της ΓΓΑ δεν πρέπει να έχει καμιά άλλη απασχόληση! Αν είναι ομοσπονδιακός προπονητής, δεν πρέπει να έχει δικό του γυμναστήριο, αλλά να γυμνάζει ΜΟΝΟ εθνικές ομάδες! Αν έχει δικό του γυμναστήριο, δεν πρέπει να έχει τις άλλες δύο δουλειές! Αποδεικνύεται, λοιπόν, ότι ο Μαργαριτόπουλος δουλεύει στη ΓΓΑ για τα συμφέροντα της Τριάδας των Μαφιόζων της ΕΛΟΚΚΚ, οι οποίοι τον συντηρούν και στις τριες δουλειές!!!

 

 Γ - 9/8/2023 - Στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ το Πρακτικό του ΔΣ/ΕΛΟΚ της 3/5/2023 με 3 μήνες καθυστέρηση!  (Ενότητες)

 

Δια του Βασίλη Κάκκου και του Δημήτρη Καραστάθη της ΓΓΑ οι κυβερνητικοί υποθάλπουν τους Απατεώνες της ΕΛΟΚ:

Γιάννης Βρούτσης

Αναπληρωτής Υπουργός για τον Αθλητισμό

 

Στα επόμενα αναλύουμε το Πρακτικό:

Κλασικό πλέον εργαλείο των Τριών Μαφιόζων, που διοικούν την ΕΛΟΚΚΚ η Εκτελεστική Επιτροπή, της οποίας οι αποφάσεις ποτέ και πουθενά δεν φαίνονται, ακόμα και όταν τις εγκρίνει το ΔΣ! Δεν είναι Κυβέρνηση αυτή, που αφήνει να λειτουργούν με αυτό τον τρόπο οι αθλητικές ομοσπονδίες! Είναι ... Μπουρδέλο!!!

 

Οι Τρεις ... Πειρατές, που άρπαξαν τη διοίκηση, Ψεύτες και Μαφιόζοι, που διοικούν την ΕΛΟΚΚΚ, Σιετής-Μητρόπουλος-Φυλακτός! Για την έγκριση των οικονομικών επιστρατεύεται ο Πέτρος Σταυροπιερράκος και για τη νομική υποστήριξη ο Σπύρος Κλαδάς!

 

Η Επιτροπή Ηθικής και Δεοντολογίας αποτελείται από τους:

 {karate.gr:  Μάλλον θα πρέπει να ... αυτοκαταγγελθεί λόγω Ηθικής και Δεοντολογίας!}.

 Δ - 2/5/2023 - Ο Ταμειακός Απολογισμός της ΕΛΟΚΚΚ της 31/12/2022 από τον Ταμία Θανάση Φυλακτό!  (Ενότητες)

 

Πέντε Προϋπολογισμούς και Πέντε Απολογισμούς τη χρονιά δημοσιεύει ο Ταμίας της ΕΛΟΚΚΚ Θανάσης Φυλακτός! Μεγαλύτερη τρικυμία στο μυαλό του δεν γίνεται και αν δεν τον σταματήσουν οι άσχετοι της ΓΓΑ, δεν μπορεί να τον παρακολουθήσει κανένας!!! Κάθε οικονομική κατάσταση, που δημοσιεύει, διαφέρει από την προηγούμενη όμοιά της και με τους συνεργάτες-ηλίθιους, ορκωτούς και "καρατέκα", που έχει εξασφαλίσει ο Φυλακτός, μόνο δικαστήριο τον σταματάει! Βάλε και τους ηλίθιους της ΓΓΑ, που εποπτεύουν την ΕΛΟΚΚΚ: φέξε μου και γλίστρησα!!!

Ο Ταμειακός Απολογισμός της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ την 2/5/2023 και

οι Οικονομικές Καταστάσεις, που εμφανίστηκαν στη Γενική Συνέλευση για τις ψηφίσουν τα Πρόβατα, που δεν πήραν ούτε τη μυρωδιά του!!!

 

Οι Τρεις ... Πειρατές, που άρπαξαν τη διοίκηση, Ψεύτες και Μαφιόζοι, που διοικούν την ΕΛΟΚΚΚ, Σιετής-Μητρόπουλος-Φυλακτός! Για την έγκριση των οικονομικών επιστρατεύεται ο Πέτρος Σταυροπιερράκος και για τη νομική υποστήριξη ο Σπύρος Κλαδάς!

 Ε - 14/8/2023 - Διαιτητές για τα Μπάζα, Διοίκηση για τα Μπάζα, Γενική Γραμματεία για τα Μπάζα!  (Ενότητες)

 

31/8/23,  9:00,  Μια ανάρτηση στο Facebook του Μάριου Σιταρά

 

Με αφορμή το κείμενο υπεύθυνης δήλωσης 29 Διαιτητών της ΕΛ.Ο.Κ που εμφανίστηκε σε Δικαστήριο, που αφορούσε αποκλειστικά 2 Διαιτητές ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΥΣ όχι τους 29 εμπλεκόμενους στην υπεύθυνη δήλωση, έχω να υποβάλλω κάποια ερωτήματα ειδικά προς τους 29 αλλά και γενικά προς τη λειτουργία της ΕΛ.ΟΚ προσπαθώντας να απαντήσω σε αυτά με τον ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΥ και της ΛΟΓΙΚΗΣ:

 

Η Δήλωση των 29

Απευθυνόμενος προς τους 29 αυτούς διαιτητές ερωτώ:

 

1. Ποια ήταν η αιτία που προκλήθηκε η υπεύθυνη δήλωση αυτή;

Απ: ΟΥΔΕΜΙΑ! Διότι, αφού ουδεμία σχέση είχαν ή μπορούσαν να έχουν ούτε σχετίζονταν με το εν λόγω γεγονός που αφορούσε τους συγκεκριμένους 2 Διαιτητές και τον Γονέα, αφού και οι 29 στο περιεχόμενο της δήλωσης αυτής ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ «μεταξύ 2 Διαιτητών και ενός Γονέα», πράγμα που δεν σχετίζεται με την άσκηση Διαιτητικού Έργου τόσο των 2 αυτών Διαιτητών αλλά και όλων των 29!!!

2. Από ποιους ζητήθηκε η εν λόγω δήλωση;

Απ: Προφανώς από τους 2 Διαιτητές που τυγχάνει να είναι αμειβόμενοι σύμβουλοι της Κ.Ε.Δ και Πρώην Μέλη της.

3. Για ποιο λόγο ζητήθηκε…

Απ: Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω….. αλλά στο πλαίσιο μιας λανθάνουσας συναδελφικότητας που βέβαια ουδεμία σχέση έχει με το ΕΡΓΟ ΑΣΚΗΣΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ καθώς και των θεμιτών ή αθέμιτων εξαρτήσεων που αναπτύσσονται μεταξύ προϊσταμένων και υφιστάμενων μπορώ να ΦΑΝΤΑΣΤΩ!

4. Σαφώς και γνώριζαν οι 29 ότι η εν λόγω δήλωση θα χρησιμοποιηθεί σε δικαστήριο γιατί αναγράφεται ξεκάθαρα!!! Το θέμα είναι σε ποιο δικαστήριο;

Απ: Η εν λόγω δήλωση αφορά ένα δικαστήριο που δεν συζητήθηκε τον Μάρτιο του 2023 λίγες μέρες πριν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων τον Μάρτιο του 2023! Και δεν συζητήθηκε διότι, οι 2 αυτοί Διαιτητές με δικό τους αίτημα ΑΥΤΟΕΞΑΙΡΕΘΗΚΑΝ από τους αγώνες του παιδιού λόγω της προσωπικής και δικαστικής διαμάχης που είχαν με τον Γονέα του παιδιού «πράγμα που ουδεμία σχέση έχει με την ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΤΩΝ 2 ΑΥΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ και της ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!».

Όσο δε για την προσωπική τους εκτίμηση ότι «δημιούργησε πρόβλημα με την συμπεριφορά του ο Γονέας προς τους 2 αυτούς άξιους Διαιτητές» γνωρίζοντας αντικειμενικά όχι υποκειμενικά εκ των έσω ως πρωταγωνιστής… συγχωρέστε με αλλά ουδένα έβρισα, ουδένα συκοφάντησα, ουδενός έκρινα το διαιτητικό του έργο ή αμφισβήτησα την αξιοσύνη τους ως διαιτητή! Εν αντιθέσει έθιξα συμπεριφορές που ουδεμία σχέση έχουν με ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ και δέχθηκα μια αναίτια ψευδή και συκοφαντική επίθεση!!! Αυτά για την ΙΣΤΟΡΙΑ….

5. Πως αυτή η δήλωση εμφανίστηκε σε δικαστήριο τον Ιούνιο του 2023 το οποίο δεν αφορούσε τους αγώνες του Μαρτίου του 2023 αλλά άλλο θέμα; Το γνώριζαν αυτό οι 29; Τους ρώτησαν;

Απ: Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω… αυτό ας το απαντήσουν οι ίδιοι….

6. Ενημερώθηκαν οι 29 διαιτητές από τους 2 εμπλεκόμενους Διαιτητές, που ζήτησαν την εν λόγω δήλωση, ότι αυτό μπορεί να παράξει ποινικές συνέπειες εναντίον τους; Γιατί είναι ξεκάθαρη απόπειρα επηρεασμού απόφασης δικαστηρίου θέτοντας εκβιαστικά διλλήματα προς τον Δικαστή ώστε να μεροληπτήσει υπέρ των 2 αυτών Διαιτητών.

Απ: ΟΧΙ

7. Η ΚΕΔ είχε υποχρέωση να επιληφθεί του εν λόγω θέματος;

Απ: Σαφώς και είναι υποχρέωση της ΚΕΔ να επιληφθεί του θέματος της προσωπικής διαμάχης μεταξύ των 2 Διαιτητών και του Γονέα όπως τονίζουν στην δήλωση τους. Όπως και επιλήφθηκε τιμωρώντας τον ένα εκ των 2 Διαιτητών με αυστηρή επίπληξη.

 

Απευθυνόμενος προς την ΕΛ.Ο.Κ

1. Είναι δυνατόν η ΕΛ.Ο.Κ να εξαρτάται από τις διαθέσεις Διαιτητών για θέματα που δεν τους ΑΦΟΡΟΥΝ!!! Διότι όταν οι 29 δηλώνουν ξεκάθαρα ότι «αν τιμωρηθούν οι 2 αυτοί Διαιτητές τότε αυτοί θα ΑΠΕΧΟΥΝ των διαιτητικών τους ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ;»

Απ: Ένας ανεξάρτητος κρατικός φορέας δεν λειτουργεί εκβιαζόμενος και σύμφωνα με τις ορέξεις μερίδας ατόμων γιατί τότε δεν είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ!!!

2. Είναι δυνατόν η ΕΛ.Ο.Κ να ανέχεται ένα μέρος που ανήκει στο ανεξάρτητο σώμα διαιτησίας να λειτουργεί με εξαρτήσεις και να θέτει εκβιαστικά διλλήματα τόσο προς την ΚΕΔ ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

Απ: ΟΧΙ

3. Γιατί το επιτρέπουν;

Απ: Ρωτήστε τους γιατί δεν μπορώ να σας δώσω μια λογική απάντηση…. Όπως και γιατί οι 2 αυτοί διαιτητές είναι ταυτόχρονα αμειβόμενοι σύμβουλοι της ΚΕΔ, ενώ παλαιότερα ήταν στην ΚΕΔ!!!

4. Γιατί επί του όλου εν λόγω θέματος δεν έχει επιληφθεί η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΛ.Ο.Κ ακόμη και δεν έχει παραπεμφθεί το Θέμα από τη Διοίκηση στην αρμόδια επιτροπή;;;;

Απ: Σύμφωνα με αυτά που έχω θέσει σε γνώση σας, στην ΕΛ.Ο.Κ, αποδεδειγμένα τα συγκοινωνούντα δοχεία, μέρους μελών της Διαιτησίας με τους Διοικούντες ειναι πολυδιάστατα δυστυχώς…..

 

Όλα αυτά δίνονται ως τροφή για σκέψη….. για το πόσο ανεξάρτητο είναι το άθλημα…. ΤΕΛΙΚΑ!!!

Τα συμπεράσματα δικά σας.


31/8/23 – 19:00,  Η ανάρτηση-απάντηση στο Facebook της ΕΛΟΚ/Hellenic Karate Federation, 

 

ΑΛΗΘΕΙΕΣ & ΨΕΜΑΤΑ!

... όλοι είναι μουσικοί!!!

Με την 4720/2023 Απόφαση που δημοσιεύθηκε την 14.8.2023 το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας απέρριψε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων των Μάριου Σιταρά και Δήμητρας Θεοδώρου κατά της ΕΛ.Ο.Κ., με την οποία οι αιτούντες ζητούσαν

1. Tην αναστολή του διαιτητικού έργου των διαιτητών κ.κ. Αναστασιάδη και Αρσενιάδη μέχρι την διερεύνηση της από 16.2.2023 αναφοράς του Μάριου Σιταρά από την Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας,

2. Nα υποχρεωθεί η ΕΛΟΚ να εξαιρέσει τους διαιτητές Αρσενιάδη και Αναστασιάδη από την άσκηση διαιτητικού έργου στους επίσημους και ανεπίσημους αγώνες στους οποίους θα συμμετέχει η ανήλικη θυγατέρα τους,

3. Nα καταβάλει η ΕΛ.Ο.Κ. την δικαστική τους δαπάνη.

Υπέρ των αιτούντων Μάριου Σιταρά και Δήμητρας Θεοδώρου, κατέθεσε ο Σπυρίδων Δρακόπουλος του Χρήστου, επικαλούμενος την ιδιότητα του ως γενικού αρχηγού του Α.Σ.Ε. Δούκα.

 

Το Δικαστήριο έκρινε ότι οι ενέργειες που έλαβαν χώρα με υπαιτιότητα του Μάριου Σιταρά δεν δύνανται να αποδώσουν βασιμότητα στο αίτημα του, το οποίο κρίνεται αβάσιμο και απορριπτέο στο σύνολο του.

Το Δικαστήριο δεν έλαβε υπόψη του τις Δηλώσεις - Διαμαρτυρίες των 29 Διαιτητών, καθώς δεν προσκομίσθηκαν σε αυτό, ώστε να συντρέχει λόγος διαβίβασης αυτών στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών, όπως ψευδώς και παραπλανητικώς επιχειρούν να διαδώσουν από σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, οι γνωστοί άνθρωποι που επιβουλεύονται την ανάπτυξη του αθλήματος.

Καταδικάζονται οι Μάριος Σιταράς και Δήμητρα Θεοδώρου στην καταβολή δικαστικών εξόδων προς την ΕΛΟΚ ποσού 300 Ευρώ.

 

Απορίες του karate.gr;

Αν "δεν προσκομίσθηκαν" σε αυτό το δικαστήριο, τότε πού τις βρήκε ο Δικαστής (παρακάτω!), βρε Ζώον και ΨΕΥΤΗ ΣΙΕΤΗ με κεφαλαία??? Προφανώς και προσκομίστηκαν οι δηλώσεις σε αυτό το δικαστήριο, αλλά νομικά δεν απευθύνονταν σε αυτό, αλλά στο προηγούμενο!

Η μεγάλη πλάκα είναι ότι οι Τρεις Μαφιόζοι αυτοαποκαλούνται "... ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ"!!!

 

Ενδιάμεσα, η Γνωστική Εξέλιξη του Καράτε πέρασε και από άλλα στάδια βέβαια!


 31/8/23,   19:00 - Η ανταπάντηση στο Facebook του Μάριου Σιταρά

 

Κατόπιν αίτησης ασφαλιστικών μου μέτρων - ΔΙΚΩΝ ΜΟΥ - τα οποία συζητήθηκαν στις 12/6/2023 κατά των Διαιτητών κ.κ Αναστασιάδη και Αρσενιάδη αιτούμενος να εξαιρεθούν εξ ολοκλήρου «ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ» από τους Αγώνες ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΑΠΟΦΑΝΘΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ!!!

Αυτά απορρίφτηκαν ως νόμω αβάσιμα με την επόμενη Απόφαση 4720/23 του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών:

 

(περιέχονται διευκρινήσεις του karate.gr καθώς και διαχωρισμός των νοημάτων της δικαστικής απόφασης για γίνουν πλέον ευνόητα)

 

 Η Απόφαση 4720/23 του Διοικητικού Πρωτοδικείου :

«Εκ των ανωτέρω συνάγεται ότι οι ανωτέρω ενέργειες (Σημείωση karate.gr: δηλαδή οι καταγγελίες στην ΕΠΑΘΛΑ?) που έλαβαν χώρα με υπαιτιότητα του πρώτου αιτούντος, δεν δύναται να αποδώσουν βασιμότητα στο αίτημά του για εξαίρεση των διαιτητών από τους αγώνες και επομένως δεν συντρέχει λόγος για την αναστολή της διαιτητικής ιδιότητας των διαιτητών κ.κ. Αναστασιάδη και Αρσενιάδη! Ως εκ τούτου η αίτηση τυγχάνει κατ’ ουσία αβάσιμη και απορριπτέα.

 

(τα επόμενα τμήματα της Απόφασης χωρίζονται εννοιολογικά από το karate.gr:)

 

Στο σημείο αυτό πρέπει να γίνει μνεία ότι δεν λαμβάνονται υπόψη από το Δικαστήριο οι παρανόμου περιεχομένου προσκομισθείσες Δηλώσεις - Διαμαρτυρίες είκοσι εννέα φερόμενων διαιτητών του καράτε,

[ δια των οποίων έλαβε χώρα προσπάθεια από τους υπογράφοντες τις δηλώσεις διαιτητές, επηρεασμού του περιεχομένου της εκδοθησομένης δικαστικής απόφασης,

δια της ανακοίνωσής τους στις εν λόγω προσκομιζόμενες δηλώσεις ότι θα απέχουν από το πρωτάθλημα του Σαββάτου και της Κυριακής αν εκδοθεί απόφαση που εξαιρεί τους δύο διαιτητές, η οποία προσβάλλει κατά την άποψή τους και περιθωριοποιεί,  ]

{ ώστε να λάβει χώρα διαβίβαση των εν λόγω δηλώσεων - διαμαρτυριών προς τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών κατ’ άρθρο 39 παρ. 1 ΚΠΔ για το αδίκημα της εκ μέρους τους από κοινού ηθικής αυτουργίας σε απόπειρα παράβασης καθήκοντος από το Δικαστήριο (42 παρ. 1,45,46,259 παρ. 1ΠΚ),

του οποίου επιχείρησαν να επηρεάσουν, προς βλάβη των αιτούντων, την κρίση δια εκδόσεως συγκεκριμένης απόφασης που τους ικανοποιεί,  }

καθόσον από το περιεχόμενο τους προκύπτει ότι αφορούν στο Δικαστήριο της συζήτησης της Προσωρινής Διαταγής, ενώπιον του οποίου δεν συζητήθηκε εν τέλει η αίτηση και επομένως δεν προσκομίσθηκαν

και όχι στο παρόν Δικαστήριο.

Τούτο κρίνεται από την αναφορά σε όλες τις δηλώσεις τους ότι «είμαι υποχρεωμένος να απέχω από το πρωτάθλημα του Σαββάτου και της Κυριακής», εκ της οποίας συνάγεται ότι εννοούν την παρελθούσα ημερομηνία 18 και 19 Μαρτίου 2023 και όχι αγώνες που ακολουθούν τη συζήτηση της παρούσας απόφασης.

 

Τα δικαστικά έξοδα του καθ’ ου η αίτηση πρέπει να επιβληθούν σε βάρος των αιτούντων (άρθρ. 176 ΚΠολΔ), όπως ορίζεται ειδικότερα στο διατακτικό.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

ΔΙΚΑΖΕΙ κατ’ αντιμωλία των διαδίκων.

ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την αίτηση.

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ τους αιτούντες σε καταβολή των δικαστικών εξόδων του καθ’ ου η αίτηση, τα οποία ορίζει σε τριακόσια (300) ευρώ.

ΚΡΙΘΗΚΕ, αποφασίστηκε και δημοσιεύτηκε στην Αθήνα, σε έκτακτη δημόσια συνεδρίαση του Δικαστηρίου αυτού, χωρίς την παρουσία των διαδίκων και των πληρεξούσιων δικηγόρων τους την….»

 

Ερμηνεία του karate.gr:

1 - Η Απόφαση λέει σαφώς ότι το περιεχόμενο των δηλώσεων των 29 διαιτητών θα ήταν παράνομο, διότι δι' αυτών οι 29 προσπαθούσαν να επηρεάσουν την απόφαση εκείνου του δικαστηρίου, αν αυτές κατατίθεντο στην εκδίκαση της Προσωρινής Διαταγής το Μάρτιο. Σε αυτή την περίπτωση θα πήγαιναν όλοι πακέτο στον Εισαγγελέα!

2 - Αλλά οι Δηλώσεις των 29 διαιτητών κατατέθηκαν μεν στο δικαστήριο των ασφαλιστικών μέτρων τον Ιούνιο, αλλά το δικαστήριο δεν τις έκανε δεκτές ως έγγραφα, διότι αναφέρονταν στο προηγούμενο διικαστήριο του Μαρτίου.

3 - Είσαστε πολύ τυχεροί, διότι πέσατε σε μεγαλόψυχο δικαστή μια και θα μπορούσε κάλλιστα να είχε δεχθεί τις δηλώσεις ως έγγραφα, αφού τα υποβάλλατε στη δίκη!!!

 

Απορίες του karate.gr;

1 - Ποιος μαλάκας έγραψε μια τέτοια δήλωση, η οποία επιχειρεί να εκβιάσει τον Δικαστή, για να την υπογράψουν οι διαιτητές? Ο Σιετής? Ο Μητρόπουλος? Ο Φυλακτός? Η ΚΕΔ? Η Βασίλω η Πρώτη? Οι Δύο Διαιτητές? Ο Νομικός Σύμβουλος Σπύρος Κλαδάς, ο οποίος παράνομα ήταν και ο δικηγόρος υπέρ της ΕΛΟΚ στις δύο δίκες??? Ποιοί?

Εδώ τονίζουμε για πολλοστή φορά ότι ο Σπύρος Κλαδάς παράνομα είναι ταυτόχρονα "νομικός σύμβουλος της ΕΛΟΚ" και "δικηγόρος της ΕΛΟΚ" διότι οι δύο αυτές ιδιότητες στο ίδιο άτομο αποτελούν  καραμπινάτη σύγκρουση συμφερόντων,  αφού οι Τρεις Μαφιόζοι, που διοικούν την ΕΛΟΚ είναι  "εδώ και χρόνια καραμπινάτοι προσωπικοί του πελάτες" , ενώ από την εκλογή τους του δίνουν όλες τις υποθέσεις της ΕΛΟΚ, και άρα η ΕΛΟΚ πληρώνει τον Κλαδά για να προστατεύει τους Τρεις Μαφιόζους νομικά από όλους τους συλλόγους της και τα μέλη τους, πράγμα που σημαίνει ότι ο Σπύρος Κλαδάς πληρώνεται από τα μέλη της ΕΛΟΚ για να ενεργεί εναντίον αυτών των ίδιων των μελών της ΕΛΟΚ!

2 - Ποιοι απατεώνες-μαλάκες την προετοίμασαν για την πρώτη δίκη ζητώντας από 29 διαιτητές να την υπογράψουν? Ο Σιετής? Ο Μητρόπουλος? Ο Φυλακτός? Η ΚΕΔ? Η Βασίλω η Πρώτη? Οι Δύο Διαιτητές? Ο Νομικός Σύμβουλος Σπύρος Κλαδάς, ο οποίος παράνομα ήταν και ο δικηγόρος υπέρ της ΕΛΟΚ στις δύο δίκες??? Ποιοί?

3 - Ποιοί μαλάκες διαιτητές την υπέγραψαν τον Μάρτιο? Θα τους βρω, πού θα μου πάνε! Ποιοί?

4 - Οι δηλώσεις των διαιτητών μπήκαν στο φάκελο της δίκης του Ιουνίου ή δεν μπήκαν! Ποιος μαλάκας την χρησιμοποίησε στη δεύτερη δίκη τον Ιούνιο? Όλοι ξέρουμε!!!

5 - Ποιος μαλάκας δεν πιστεύει πλέον ότι υφίσταται ΑΠΟΛΥΤΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ μέσω της Βασίλως της Πρώτης? Δεν θα κατέβει ο πρόεδρος να ζητήσει από τον διαιτητή να του υπογράψει μια τέτοια γελοία δήλωση! Η Βασίλω η Πρώτη, όμως, θα το κάνει γιατί αυτή είναι η δουλειά της!

6 - Ποιός μαλάκας δεν πιστεύει πλέον ότι ποτέ οι 29 σύλλογοι των διαιτητών, μέσω των οποίων πληρώνονται οι διαιτητές, δεν πείθονται να βάλουν τους διαιτητές να υπογράψουν? Μόνον ένα-δυό άτομα μπορούν να φέρουν σε πέρας μια τέτοια δουλειά και αυτά τα δυό άτομα θα πρέπει να επιβάλονται στους διαιτητές και άρα είναι τα δύο άτομα, που τους πληρώνουν Κώστας Μητρόπουλος και Θανάσης Φυλακτός! Εξ αυτού συμπεραίνεται ότι ο δήθεν "εθελοντισμός" των διαιτητών σε συνδυασμό με τις δήθεν ενισχύσεις των συλλόγων τους είναι η καραμπινάτη απάτη φοροδιαφυγής και εισφοροδιαφυγής ΕΛΟΚ και Διαιτητών, που καταγγέλεται!

7 - Ποιος μαλάκας δεν πιστεύει πλέον ότι αυτή η χειραγώγηση υφίσταται και για αλλοίωση των αποτελεσμάτων αγώνων (για κατευθυνόμενη απόκτηση μορίων) μέσω της Βασίλως της Πρώτης???

7 - Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού τι κάνει επ' αυτού? Μήπως το παίζει: ... "Βασίλω η Δεύτερη"?

8 - Ποιος μαλάκας δεν πιστεύει πλέον ότι το Σύστημα ΕΛΟΚ-ΓΓΑ είναι ... Τούβλα για τα Μπάζα?

{ Παρένθεση για τον Χοντρόπετσο Έλληνα: δύο χρόνια σας γράφω ότι είσαστε Λαμόγια, Απατεώνες, Κλέφτες, Ηλίθιοι, Υποκριτές και ένα σωρό άλλους χαρακτηρισμούς, που σας διακρίνουν, και ποτέ δεν μου κάνατε καμιά μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, διότι όλα αυτά τα ξέρετε και τα αποδέχεστε!!! Κοιτάξτε τώρα, που σας αποδεικνύω και Μαλάκες, κοιτάξτε τώρα να μου κάνετε μήνυση για όλα τα άλλα φυσικά εκτός από το τελευταίο, παρ' όλο που και αυτό το ξέρετε!!! }

 

 

Διευκρίνηση του Μάριου Σιταρά:

Η ανωτέρω δημοσίευση λαμβάνει χώρα από πλευράς μου ώστε να ειπωθεί η ΑΛΗΘΕΙΑ για ακόμη μια φορά για το παράκεντρο ΕΞΟΥΣΙΑΣ και ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ που έχει στηθεί από τους ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ εντός της ΕΛ.Ο.Κ. διερωτώμενος προς τον ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Κ :

….. αφού δεν έλαβε υπόψιν του ο Δικαστής όπως ισχυρίζεστε τις 29 δηλώσεις των φερόμενων διαιτητών γιατί τις διαβιβάζει προς τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών κατ’ άρθρο 39 παρ. 1 ΚΠΔ για το αδίκημα της εκ μέρους τους από κοινού ηθικής αυτουργίας σε απόπειρα παράβασης καθήκοντος από το Δικαστήριο (42 παρ. 1,45,46,259 παρ. 1ΠΚ), του οποίου επιχείρησαν να επηρεάσουν, προς βλάβη των αιτούντων, την κρίση δια εκδόσεως συγκεκριμένης απόφασης που τους ικανοποιεί……

Απλό ερώτημα που για άλλη μια φορά δεν θα απαντήσετε!

 

Διευκρίνηση από το karate.gr:

Άστοχη η ανωτέρω παρατήρηση του Σιταρά, διότι η Απόφαση σαφώς λέει ότι η Δήλωση-Διαμαρτυρία των 29 ΔΕΝ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΘΕΝ ΕΓΓΡΑΦΟ στην παρούσα δίκη (αφού είχε προορισμό την Προσωρινή Διαταγή του Μαρτίου, που δεν δικάστηκε), ώστε να θεωρηθεί προσπάθεια από τους 29 διαιτητές επηρεασμού της απόφασης και να σταλεί για αυτό το λόγο στον Εισαγγελέα.

Το ότι οι 29 διαιτητές υπέγραψαν την δήλωσή τους με σκοπό την υποβολή της στην Προσωρινή Διαταγή, το είδε ο Δικαστής με την πρώτη και δεν τους χρέωσε την υποβολή της στην παρούσα δίκη, παρ’ όλο που οι αγύρτες της ΕΛΟΚ την προσκόμισαν σαν έγγραφο στη δεύτερη δίκη εν αγνοία των 29 Διαιατητών και τους έβαλαν στον κίνδυνο να πάνε πακέτο στον Εισαγγελέα για εκβιασμό του Δικαστηρίου!

Άλλωστε ήδη ο Δικαστής το έγραψε παράνω ότι:

«Στο σημείο αυτό πρέπει να γίνει μνεία ότι δεν λαμβάνονται υπόψη από το Δικαστήριο οι παρανόμου περιεχομένου προσκομισθείσες Δηλώσεις - Διαμαρτυρίες είκοσι εννέα φερόμενων διαιτητών του καράτε, …»

 

Και με όλα αυτά αποδεικνύεται ακόμα μια φορά η αισχρή συμπεριφορά των Τριών Μαφιόζων, που διοικούν την ΕΛΟΚ!

 

 ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗ 2:   ΟΙ  29  ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ .

Σε επόμενες αναρτήσεις του ο Μάριος Σιταράς έδωσε τα ακόλουθα ονόματα των 29 διαιτητών, που αποπειράθηκαν να εκβιάσουν την Απόφαση του Δικαστηρίου. Είναι προφανές ότι όλοι αυτοί δεν παρακολουθούν τις δίκες της ΕΛΟΚ με τον Σιταρά και επομένως είτε πιέστηκαν από την Διοίκηση απευθείας, είτε μέσω της ... Βασίλως της Πρώτης (κατά κόσμον ... Άρη Κραββαρίτη!), είτε από τον σύλλογό τους! Εμείς αρχικά γράψαμε τα ονόματα μόνα τους, αλλά αυτό δεν έδειχνε τους ηλίθιους, που σκέφτηκαν την κομπίνα της απόπειρας εκβιασμού του Δικαστή! Στη συνέχεια βρήκαμε τους συλλόγους, που ανήκουν οι 29 δαιτητές, και από εκεί τα άτομα, που χειραγωγούν αυτούς τους συλλόγους! Και έτσι καταλήξαμε στους επόμενους ηλίθιους με τα αρρωστημένα μυαλά, που υπέγραψαν το εκβιαστικό έγγραφο για να αθωωθούν οι Δημήτρης Αναστασιάδης (ΑΣ ο Πολυδεύκης) και Δημήτρης Αρσενιάδης (ΑΣ Σότοκαν Γλυφάδας):

 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Μητρώο - ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ

Αθανασός Ευάγγελος

275 – ΑΣ Καράτε Καρδίτσας

Αθανασός Ευάγγελος

Αμαργιωτάκης Μανόλης

249 – ΑΣ Ίκαρος

Αμαργιωτάκης Μανόλης

Αρνάρη Ρέα

178 – ΑΣ Περιοχής Ψαχνών

Τζαφέρος Ιωάννης

Βουράκη Μαρία

395 - ΑΣ Κορίνθου Σότοκαν Καράτε

(Γκουβούσης)

Δαμάσκος Χρήστος

236 - ΑΣΚ Άνω Νέας Σμύρνης

Μπίκας Γιώργος

Δάφνης-Πιπίνης Νεκτάριος

531 – Κορινθιακός ΑΣ Παλαίστρα

Δάφνης-Πιπινής Νεκτάριος

Δεληγιάννης Νικόλαος

011 – ΑΣΑ Υπέρτατης Αλήθειας Συνεργασίας

Κοσμίδης Γιώργος

Δήμου Ευάγγελος, Παναγοπούλου Ευθυμία

470 - ΑΓΣ Διαγόρας Ευβοίας

Δήμου Ευαγγελος

Δόβας Αριστογένης

064 – ΑΣ Καλλιθέας Ανατολικών Πολεμικών Τεχνών

Γιδάκος Γιώργος

Καμπανός Γιώργος

021 - ΑΣ Σότοκαν Καράτε Γλυφάδας

Καμπανός Γιώργος

Καπουλέας Παναγιώτης

218 - ΑΠΣ Αιχμή Ιλίου

Σιγάλας Γιώργος και Κώστας

Καρλιαμάτας Ευάγγελος, Κούκης Φοίβος,
Χειράκη Αναστασία

468 - ΑΣ Σότοκαν Καράτε Σαλαμίνας

Κουρούπης Θοδωρής

Κολοβού Αγάθη

521 – ΑΣ Μεταμόρφωσης Ο Δρόμος του Καράτε

Κολοβού Αγάθη

Κόντου Αρετή

488 – ΑΣ ΑΘΛΟΣ Περιστερίου

Τσιακμάκης Βασίλης

Λιάσκου Παναγιώτα

307 – Κρόνος Νικαίας

Χονδροματίδης Παναγιώτης

Μαραντίδης Ανέστης, Μαραντίδου Χριστίνα

345 - ΓΑΣ Καράτε Ερμής

Τσιλιγγερίδου Μαρία

Μαρκεσίνης Δημήτρης

001 – Σύλλογος Τζούντο-Καράτε Αθηνών

Σταυροπιερράκος Πέτρος (Οοτάκε)

Μπούκης Γιώργος

366 – ΑΣ Σότοκαν Καράτε Ξυλοκάστρου ΟΛΥΜΠΙΟΣ

Κόττας Κώστας (Γκουβούσης)

Νταμκαρέλου Δέσποινα

 ????????????

 ????????????

Ουανής Αντώνης

 448 - ΑΠΣ Πρωτοπόροι

Μοσχόβας Ιωάννης

Παπαδόπουλος Γιώργος,

036 - Λέοντες Νέας Σμύρνης

Μητρόπουλος Κώστας

Παπαδόπουλος Ιωάννης

185 – ΑΣ Αριστοτέλης Ασπροβάλτας

Λαζαρίδης Γιώργος

Παπαχρήστου Ευθύμιος, Ποταμιάνος Κώστας

010 – Φιλαθλητικός Σύλλογος Σκάλας

Γκουβούσης Κώστας

Τσιριγώτη Φρανζέσκα

490 - ΑΣ Γουάντο Καράτε Ελληνικού

Σύλλας Ιωάννης

Με βέλη σημειώνονται 1) οι συνωμότες με τη Διοίκηση και 2) όσοι διαιτητές στην αριστερή στήλη συμπίπτουν με τον προπονητή στη δεξιά στήλη, οι οποίοι είναι και ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ!!!

 

 ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:

Οι Ανωτέρω Διαιτητές, εφόσον υπέγραψαν υπεύθυνη δήλωση προς χάρη της Διοίκησης (δηλαδή κατασκευασμένο δικαστικό έγγραφο!) θέτοντας τους εαυτούς τους στον κίνδυνο δίωξης λόγω ποινικού αδικήματος (πάντα προς χάρη της Διοίκησης), η οποία δήλωση είχε σκοπό ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΕΙ Απόφαση Δικαστηρίου, και μόνο από αυτή την πράξη, αποδεικνύονται υποχείρια της Διοίκησης και επομένως ανάξιοι και αναξιόπιστοι να διαιτητεύουν αγώνες της ΕΛΟΚ, διότι απλούστατα οποτεδήποτε θα υπακούουν στις εντολές της Διοίκησης για να κατευθύνουν τη νίκη οποιουδήποτε αγώνα στον ευννοούμενο από την Διοίκηση αθλητή, πράγμα που χωρίς αμφιβολία θα το έχουν κάνει ήδη πολλές φορές!!!

 

Αυτό πέτυχαν οι Τρεις Ηλίθιοι Μαφιόζοι, που διοικούν την ΕΛΟΚ των υπολοίπων Ηλιθίων, με το κατασκευασμένο τους έγγραφο!!!

 

Αλήθεια, τι έχει να μας πει για όλα αυτά η επόμενη Επιτροπή Ηθικής και Δεοντολογίας της ΕΛΟΚ, αλλά και για τις απάτες της Διοίκησης της ΕΛΟΚ?

Μήπως είναι καλύτερα για αυτούς να την "κάνουνε" με ελαφρά πηδηματάκια πριν αγριέψει η κατάσταση?

 Ζ - Από χρόνο σε χρόνο η παράταση για την Επικαιροποίηση των Προπονητών! Σχολή Προπονητών Β΄ Κατηγορίας!  (Ενότητες)

 

Ας αρχίσουμε με την πρώτη σχετική ανακοίνωση της ΕΛΟΚ της 7/12/2022:

Η λήξη της προθεσμίας ποτέ δεν εφαρμόστηκε με υπαιτιότητα ανικανότητας της ΓΓΑ, αλλά μεταφέρθηκε στην 31/12/2023 από τον ... Θεό Αυγενάκη!


Εδώ, και με βάση τον κανόνα ότι "το παρελθόν το κουβαλάμε στην πλάτη μας", καλό θα ήταν να θυμίσουμε την αμέσως προηγούμενη Σχολή Προπονητών Καράτε Γ΄ Κατηγορίας του 2014, η οποία διενεργήθηκε από τους Μαφιόζους Γερόλυμπο - Μπουλούμπαση - Ποντίδα σαν διοίκηση της ΕΛΟΚ και τους συνεργάτες τους:

Μεταξύ των άλλων τότε είχαμε γράψει:

 

 Η λειτουργία της ΕΛΟΚ είναι απλή: Διοργανώνουν, Αρμέγουν τη διοργάνωση και Σβήνουν τα ίχνη της!!!

 ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ!!!

  Πρόκειται για την ομοσπονδία της Αρπαχτής και της Αρμεχτής!!!

(Ορολογία: "Αρπαχτή" σημαίνει μπαίνεις μέσα αρπάζεις, φεύγεις και χάνεσαι!

"Αρμεχτή" σημαίνει μπαίνεις μέσα, αράζεις, αρμέγεις τον πρώτο μήνα, αρμέγεις το δεύτερο μήνα, αρμέγεις τον τρίτο μήνα, κ.ο.κ.)

Κλικ στην εικόνα! Βρέμη 4-11-2014:... Πίσσα και Πούπουλα επιφύλαξαν 102 εθνικές ομοσπονδίες καράτε 102 χωρών στην Ελληνική υποψηφιότητα του Γιώργου Γερόλυμπου για μια θέση στο ΔΣ της Παγκόσμιας του Καράτε! Τον χαρακτήρισαν "Persona non Grata"!!! Πήγε για... μαλλί και βγήκε όχι κουρεμένος, αλλά με κομμένο το... σκαλπ του!!!

Αιτία η μακροχρόνια υβριστική και συκοφαντική συμπεριφορά του απέναντι στην Παγκόσμια και τους αξιωματούχους της, αλλά και η επί μακρόν άρνησή του να αποδώσει οικονομικό λογαριασμό για τη Βαλκανική Ομοσπονδία Καράτε κατά το υπέρ-δεκαπενταετές διάστημα που ήταν πρόεδρος!!! Κοινώς: άρπαξε το Ταμείο κι έφυγε!!!

Με δυο λόγια ο Γερόλυμπος και τα κάτωθι μέλη-λαμόγια του "ΔΣ/ΕΛΟΚ και Συνεργάτες" κόλλησαν στο Ελληνικό Καράτε και στον Ελληνικό Λαό και για τα μάτια του Παγκόσμιου Καράτε και του Αθλητισμού τη ρετσινιά ότι ήμαστε "κοινοί κλέφτες"!

0-Γερόλυμπος

ΑΦΑΝΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ

1-Μπουλούμπασης

Παράνομος Πρόεδρος διότι προπονητής!

2-Γερολύμπου

Αναπλ. Πρόεδρος

Υπό έλεγχο!

3-Δημητριάδης

Παράνομος Γεν. Γραμ. διότι προπονητής!

5-Βόβλας

Παράνομος Ταμίας διότι προπονητής!

6-Ράλλης Ειδικός

Γραμματέας


7-Γκουβούσης

Παράνομος Έφορος Υλικού, διότι προπονητής!

8-Καρβούνης

Παράνομος Εφ. Εθν. Ομάδων, διότι προπονητής!


9-Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής, ==> προπονητής!

10-Πάσης

Νόμιμη ... Σουπιά! Παράνομος, διότι προπονητής!

12-Γκάζι, Διευθυντής αθλήματος, νόμιμος προπονητής, παράνομα ψηφίζει!!!


13-Σκοπελίτης

Ιδιοκτήτης

"Sportdata", εξωτερικός συνεργάτης!!!


14-Χριστοδούλου

"Η ElpidaTours!"

εξωτερικός συνεργάτης!!!

Η Σχολή Γ΄ Προπονητών του 2014 ήταν μια μαύρη σελίδα και για την ΕΛΟΚ και για τη ΓΓΑ!.

1 - Είχε 240 υποψήφιους και αποφοίτησαν αν θυμάμαι καλά 170 (?)!

2 - Όλοι πλήρωσαν 250 € για την φοίτηση, των οποίων η διαχείριση ήταν μαύρη και από την ΕΛΟΚ και από την ΓΓΑ!

3 - Σχεδόν όλοι οι υποψήφιοι πήραν πλαστά πιστοποιητικά πρώτου Νταν (προϋπόθεση) και πλαστά πιστοποιητικά πενταετούς ενασχόλησης με το άθλημα (προϋπόθεση) από την ΕΛΟΚ με την Επιτροπή Διοίκησης να κόβει για τα μάτια καμιά δεκαριά από αυτούς!

4 - Τα θέματα των εξετάσεων δόθηκαν με μέιλ από τους διδάσκοντες στην ΕΛΟΚ, δηλαδή στον πρόεδρο Μπουλούμπαση, που είχε τον γιό του μαθητή της Σχολής, και στον γραμματέα Δημητριάδη, που ήταν ο ίδιος μαθητής της Σχολής μαζί με τον Ηλία Γκουβούση (μέλος του ΔΣ), και φυσικά στον Γερόλυμπο και την Ποντίδα, που τα έδωσαν στους γνωστούς τους!

5 - Οι διδάσκοντες τα Πρακτικά  (Κραββαρίτης, Βόβλας, Χονδροματίδης κτλ.)  ΕΚΟΨΑΝ 32 μαθητές της Σχολής, μέλη αντιφρονούντων συλλόγων, κατά διαταγή Γερόλυμπου, ενώ οι μαθητές αυτοί είχαν ήδη παρακολουθήσει όλα τα μαθήματα της Σχολής!

6 - Οι εξετάσεις έγιναν πραξιποπηματικά από την Ποντίδα και τον Μπουλούμπαση παρά την αντίθετη απόφαση της Επιτροπής Διοίκησης!

7 - Ο κόπανος ο υφυπουργός Γιάννης Ανδριανός υπέγραψε το έγκυρο των εξετάσεων τρεις μήνες μετά την διενέργειά τους και δύο ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 25/1/2015!

8 - Ο κύριος ύποπτος για το ρουσφέτι αυτό προς τον Γερόλυμπο και την Ποντίδα είναι ο σημερινός υφυπουργός αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, κολλητός των Γερόλυμπου και Ποντίδας!!!

9 - Με τον τελευταίο νόμο περί προπονητών, όλοι οι Γ΄ "προπονητές" υποβαθμίζονται σε "βοηθούς προπονητών" και δεν είναι πλέον αρκετοί για κάλυψη των αναγκών ενός συλλόγου!

10 - Ενδιάμεσα μέχρι σήμερα, η ΕΛΟΚ ξεφτίλισε τα Νταν στο καράτε της μετατρέποντάς τα σε σαβουρο-Ντάν/ΕΛΟΚ, αφού άρχισε να τα πουλάει σαν τα στραγάλια σε όλους ακόμα και μαζεμένα σε "πακέτα" από το πρώτο μέχρι όποιο πληρώσει κανείς χωρίς καμιά εκπαίδευση στο πραγματικό καράτε!

11 - Περιέργως, την τέλεια απαξίωση των σαβουρο-Ντάν/ΕΛΟΚ την πήρε είδηση η ΓΓΑ και (α) απέρριψε τον Κανονισμό Νταν της ΕΛΟΚ, ενώ (β) απεξάρτησε μονίμως όλες τις Σχολές Προπονητών από τα σαβουρο-Ντάν της ΕΛΟΚ!

12 - Από τότε μέχρι σήμερα δεν έχει ληφθεί καμιά πρόνοια για όσους μαθητές έκοψαν στα Πρακτικά στη Σχολή του 2014 τα γαϊδούρια οι διδάσκοντες-τσιράκια του Γερόλυμπου, ενώ οι μαθητές αυτοί είχαν ήδη παρακολουθήσει όλα τα μαθήματα της Σχολής!

13 - Σε αυτή τη φάση βρισκόμαστε σήμερα με τη σοβαρή παρατήρηση ότι τη Σχολή Β΄ Προπονητών έχουν δικαίωμα να παρακολουθήσουν μόνο οι έχοντες δίπλωμα Γ΄ Προπονητή, όσο σαβουρο-δίπλωμα και αν είναι αυτό!

14 - Στην τωρινή Σχολή Β΄ Προπονητών κυριαρχεί η μαφία των τεχνικών του Σιετή και της ΕΛΟΚ: Κραββαρίτης, Τριανταφύλλης, Μαργαριτόπουλος, Τζάνος, πράγμα που σημαίνει ότι και αυτές οι εξετάσεις μπορεί να παρουσιάσουν θύματα των διδασκόντων τα Πρακτικά!!!

 


Το θέμα της τωρινής Σχολής Β΄ Κατηγορίας ανακινήθηκε από τον Ιούνιο του 2023, ενώ στο Facebook αναρτήθηκε πρόσφατα η επόμενη συζήτηση:

 

Marios Sitaras,  26/8/2023,  Ο στρουθοκαμηλισμός σε ώρα Ελλάδας….

Η διαφύλαξη:

1ον Των επαγγελματικών δικαιωμάτων τους

2ον Της αξιοπρεπούς διαβίωσης μέσω της άσκησης του επαγγέλματος τους

3ον Της επιστημονικής κατάρτισης και επάρκειας τους

Των προπονητών Καράτε, είναι αποκλειστικά κρατική ευθύνη μέσω των αρμοδίων υπηρεσιών του, του φορέα εκπροσώπησης του Αθλήματος όπως και του συλλόγου Προπονητών ώστε να τηρείται και να εφαρμόζεται απαρέγκλιτα η νομοθεσία.

Μην ξεχνάμε ότι ο Προπονητής είναι το Α και το Ω της σωματικής και ψυχικής ασφάλειας των αθλούμενων έχοντας την ΕΥΘΥΝΗ ΑΥΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΤΟΥΣ στους συλλόγους που είναι απόρροια των παραπάνω!!!

Δυστυχώς στην ΕΛΟΚ ….. υπάρχουν φαινόμενα που όχι μόνο εξασφαλίζουν τα παραπάνω αλλά εντός των Συλλόγων και των Προπονητών δημιουργούνται συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού και σύγκρουσης συμφερόντων γιατί εμφανίζονται προπονητές ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ να έχουν σύμβαση σε 3 σε 4 σε 5 συλλόγους οι οποίοι μπορεί να απέχουν μεταξύ τους και 200 και 300 χλμ…. Ακόμη ακόμη και ναυτικά μίλια (νησιά)…..

Βέβαια αυτό δεν απαγορεύεται…. αλλά είναι αντί επαγγελματικό καθώς και είναι τεράστια ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ όταν συμμετέχουν σωματεία σε αγώνες που έχουν τον ίδιο προπονητή!!!

Δυστυχώς αυτά ο Νομοθέτης δεν τα προνόησε όταν θέσπισε την υποχρεωτικότητα σύμβασης απασχόλησης προπονητή κατά ελάχιστο 250 ευρώ διότι δεν γνώριζε τις ιδιαιτερότητες ενός Αθλήματος. Π.χ. ότι η ΕΛΟΚ μια ομοσπονδία 40 χρόνων δεν έχει προπονητές….αυτό δεν μπορεί να το γνώριζε ο νομοθέτης….

Όπως καταλαβαίνουμε βάση αυτών που ανάφερα τα προβλήματα είναι πολλά δημιουργώντας ακόμη περισσότερα ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ στους υγιείς ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ…

Εγώ αυτό που θα πω είναι ότι την Παρούσα Στιγμή

Ο εκπρόσωπος του συλλόγου προπονητών με δικαίωμα ψήφου στο ΔΣ της ΕΛΟΚ έχει σύμβαση με πάνω από 3 συλλόγους….. δεν απαγορεύεται….

Ότι ο σύλλογος προπονητών είναι αγνώστων λοιπών στοιχείων για τους επαγγελματίες προπονητές

 

Giannis Parastatidis Ο σύλλογος προπονητών είναι μόνο για τα 20 ιδρυτικά μέλη του!!! κανένας άλλος προπονητής δε ξέρει τίποτε για το σύλλογο!!

Marios Sitaras  Αγνώστων λοιπών στοιχείων

Σπύρος Δρακόπουλος  Αυτά και άλλα πολλά θα συμβούν Marios Sitaras όσο ο Σύλλογος προπονητών θα είναι μια μικρή ομάδα σε διατεταγμένη υπηρεσία που αποτελείται από 20 περίπου άτομα, οι οποίοι ορίζουν τον εκπρόσωπο τους, ο οποίος έχει ως ΜΟΝΑΔΙΚΗ "αποστολή" να ψηφίζει ΝΑΙ στις οποίες αποφάσεις της διοίκησης, αδιαφορώντας για τα πραγματικά προβλήματα του κλάδου, όπως αναλυτικά περιγράφεις !! Νομίζω πως είναι ένα θέμα που πρέπει ΑΜΕΣΑ να απασχολήσει το σύνολο των προπονητών καράτε καθώς και την ΓΓΑ γενικότερα !!

Σπύρος Δρακόπουλος γελάω γιατί αναφέρθηκες στη ΓΓΑ..

Randori Efstathopoulos να μην γελάς.. Όταν ο αθλητικός νόμος δίνει δικαίωμα ψήφου στον εκπρόσωπο των προπονητών είναι φυσικό να έχει και την ευθύνη για την ορθή εφαρμογή του. Σε αντίθετη περίπτωση ο υπάλληλος που αδιαφορεί, αν καταγγελθεί, πιθανό να κατηγορηθεί για παράβαση καθήκοντος..

Stavropierrakos Petros Το μόνο κριτήριο για να γίνεις Β στη πρώτη σχολή που έγινε ήταν να έχεις 4ο νταν όλα τα υπόλοιπα ειναι φιλοσοφίες.

Marios Sitaras Και πριν 40 χρόνια άνοιγες σύλλογο με άδεια καφενείου Πέτρο…

Randori Efstathopoulos Αυτό το έλεγε το ΦΕΚ;  Γιατί το ΦΕΚ το βρήκαμε κ ουδεμία αναφορά γίνεται για Β.

Randori Efstathopoulos  Προφανώς ήταν μια παπαριά του Δον Εσκομπάρ που ότι γουσταρε έκανε..

Randori Efstathopoulos Η ΓΓΑ λοιπόν έβαλε κριτήριο τα 4 Νταν? Ρε συ πρέπει να μας θεωρείς πολύ μαλάκες.. Είπαμε είμαστε αλλά όχι κ τόσο..

 

Stavropierrakos Petros  Όχι τότε δε είχε ανακατευτεί πολύ, αλλά ρωτήστε τον πρόεδρο της τότε σχολής να σας πει γιατί τώρα έχει ντυθεί αθώα περιστερά όπως και πολλοί άλλοι άλλωστε.

Randori Efstathopoulos  Όταν κοινός μας φίλος ρώτησε το γιατί, πήρε την απάντηση ότι αυτοί που έγιναν β, έγραψαν καλά. Και γελάσαμε όλοι μαζί..

Randori Efstathopoulos  Επειδή αναφέρθηκες στον Περσίδη θα σου πω αν κ έχω να τον δω πάνω από τριάντα χρόνια ότι υιοθετώ πλήρως ότι γράφει.. Έχει απόλυτο δίκιο. Και όποιος νέος θέλει να μάθει την αλήθεια μπορεί να ανατρέξει στην ιστοσελίδα του..

Marios Sitaras Ο στρουθοκαμηλισμός στην Ελλάδα …. Έχει πολλές αναγνώσεις … κοιτάξτε το

Marios Sitaras  Το δικαίωμα στην εργασία είναι συνταγματικό δικαίωμα…. Όταν βέβαια το δικαίωμα αυτό παραβαίνει βασικές αρχές του Συντάγματος…. Τότε υπάρχει πρόβλημα….

Randori Efstathopoulos  Πάντως ότι προέκυψαν β από μια σχολή γ είναι γεγονός... Έγινε θαύμα..

Σπύρος Δρακόπουλος  Είναι τυχαίο πως Β βγήκαν από μια σχολή Γ όλοι οι "κολλητοί" του Γιώργου ;;;;;;;

Marios Sitaras Ο νόμος δεν προβλεπει σε πόσους συλλόγους μπορεί να εργάζεται κάποιος ούτε αν είναι στον ίδιο νομό ή ή ή…. Αυτό όμως που θα μπορούσαν να κάνουν οι αρμόδιες υπηρεσίες ήταν να ελέγξουν στο κατά πόσο αυτές οι συμβάσεις ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα!!!!

Πραγματικότητα είπα…. Ας κάνουμε μια πραγματική υπόθεση…. Υπάρχει ένας σοβαρός τραυματισμός ή ακόμη χειρότερα…. ενός αθλητή εντός ενός συλλόγου ο οποίος έχει δηλωμένο εικονικά έναν προπονητή!

Έχει σκεφτεί κανείς τις συνέπειες αυτού που παράγει αυτό άραγε…. Δεν θα τους ξεπλένει ούτε ο Ιορδάνης ποταμός όλους…..

Randori Efstathopoulos  Δεν μπλέκω σε τέτοια θέματα.. Καλημέρα σας.

Σπύρος Δρακόπουλος Φυσικά στα δύσκολα την κάνεις με ελαφρά.. πηδηματάκια

 

Ευθύμιος Περσίδης  Καθίστε γιατί εδώ κάνετε πολλά λάθη!

Η πρώτη Σχολή Προπονητών έγινε το 1992 με διευθυντή τον Περσίδη. Με πρωτοβουλία δική του και με την άδεια του αρμόδιου τμήματος της ΓΓΑ έγινε για Β και Γ προπονητές, διότι τότε υπήρχε πολύ μεγάλη διαφορά μεταξύ των γνωστών δασκάλων και των μαθητών τους. (Ακολουθεί πιο κάτω η Απόφαση Ίδρυσης σε γνωστό άρθρο του karate.gr)

Σαν κριτήριο διαχωρισμού πραγματικά χρησιμοποιήθηκαν τα Νταν, διότι τότε πραγματικά ήταν αποδεικτικά της πραγματικής τεχνικής κατάρτισης των καρατέκα και όχι όπως σήμερα στριγκάκια και ζαρτιέρες με υπογραφές Σιετή και Μητρόπουλου!!!

Με δική μου προσωπική πρωτοβουλία διαχώρισα σε Β και Γ εκείνους που ήταν πολλά χρόνια δάσκαλοι από εκείνους που ήταν μαθητές τους βάζοντας σε μια τάξη το χάος της ΓΓΑ.

Ο Γερόλυμπος ήταν ένας απλός μαθητής και δεν έπαιξε κανένα ρόλο στην απονομή των διπλωμάτων Β και Γ.

Τέλος, ο μαλάκας που λέει ότι κάνω την αθώα περιστερά, να μας πει σε τι και γιατί, διότι άλλως αποδεικνύεται μαλάκας!

Άσε που είναι χωμένος μέχρι το λαιμό για το εγκληματικό ξελάσπωμα του Ταμία Θανάση Φυλακτού και αυτό δεν έχει τελειώσει ακόμα!!!

 

Stavropierrakos Petros προς Ευθύμιος Περσίδης 

Ήσουν και παραμένεις βλακας με πατέντα. Σε έτσουξε δε το περίμενες βλακουμεντα

Marios Sitaras προς Stavropierrakos Petros  Παρακαλώ κοσμίως

Stavropierrakos Petros προς Marios Sitaras Χάχαχα!

Stavropierrakos Petros προς Marios Sitaras έχει λέει ομοσπονδία καράτε χωρίς να έχει μυρωδιά από καράτε.  Έγινε πρόεδρος στη σχολή τότε χωρίς να ξέρει καράτε.

Marios Sitaras προς Stavropierrakos Petros Το τότε είναι τότε… το τώρα είναι τώρα… από εκεί και πέρα ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει αν δεν ενοχλεί…

Όσο για το αν γνωρίζει Καράτε… είδα και αυτούς που γνωρίζουν Πέτρο!!!

Stavropierrakos Petros προς Marios Sitaras   Συμφωνώ αλλά τον βουλώνης. Εξάλλου εγώ δεν είπα κάτι διαφορετικό το μόνο κριτήριο για Β ήταν να έχεις 4ο νταν. Ούτε γραπτά ούτε αν είσαι πρωταθλητής Ελλάδος ή αν είσαι μέλος της εθνικής τίποτα.

Βάλε λοιπόν με το μυαλό σου τι μπορεί να έγινε. Κάθε εποχή έχει τα δικά της.

Όπως η σημερινή σχολή που άφησε έξω καταξιωμένους προπονητές.

 

Marios Sitaras προς Stavropierrakos Petros  Το κυριότερο δεν πήρε Dan από το Παράθυρο, δεν είναι ιδρυτής συστήματος, δεν έχει βγάλει δικά του Κάτα, δεν είναι πρόεδρος επιτροπής…. Δεν δεν δεν όπως και πολλοί άλλοι «καρατέκα» του γλυκού νερού… Και αν τον ρωτήσεις ξέρει να σου πει ποια είναι τα 4 βασικά στυλ του Καρατε…ενώ ο Πρόεδρος με το μαγιό δεν ξέρει ποια είναι και τι είναι το Kizami…και από όσο τον θυμάμαι στους αγώνες ήταν από το πρωί ως το βράδυ με κοστούμι….

Μαζί του διαφωνώ σε πολλά…. Θεωρώ ότι έχει κάνει τα λάθη του, ότι είναι υπερβολικά επικριτικός (δικαίωμα του) και έχει δίκιο σε κάποια πράγματα…. Αλλά δεν έχω να χωρίσω τίποτα μαζί του και μην ξεχνάς ότι έχω δεχθεί σφοδρή κριτική από τον ίδιο χωρίς να με ενοχλεί γιατί ξέρω την αλήθεια και τι ισχύει….Του πιστώνω απίστευτα το χιούμορ που έχει …..ειδικά στα παρατσούκλια…. Όταν με είπε ΕΛΕΝΙΤΣΑ ακόμη γελάω…. Προσωπικά έχω διαφωνήσει δημόσια μαζί του …… επιχειρηματολογεί…. επιχειρηματολογώ… Αυτό το προτιμώ ….. όχι σαν μερικούς μερικούς πουθεναδες ΑΝΤΡΟΥΑ ΚΑΡΑΤΕΓΚΑ που φοβούνται τον ΙΣΚΙΟ ΤΟΥΣ…..που την γάτα την έχουν σκίσει αλλά κάθονται σαν κύριες….

Άκου προτιμώ 100 Περσιδηδες και άλλους 100 Δρακοπουλους για αντίλογο και συζήτηση παρά μερικούς μερικούς υποτακτικούς που το μόνο που έμαθαν στην ζωη τους είναι ΟSS…..

Stavropierrakos Petros  Τα έκανες αχταρμά τώρα.

Marios Sitaras  Γιατί λέω σε κάτι ψέμματα και δεν το ξέρω…. Πέτρο γνωρίζεις ότι σε συμπαθώ αλλά οι αλήθειες να λέγονται…

Σπύρος Δρακόπουλος  Η σημερινή σχολή Πέτρο ΔΙΚΑΙΩΣ άφησε ΕΚΤΟΣ όσους δεν διέθεταν τις υπό του Νόμου προβλεπόμενες προϋποθέσεις !!


Ευθύμιος Περσίδης
  προς  Stavropierrakos Petros   Όλοι μπορούν να βρίσουν, αλλά ...

1) Δεν μας είπες το "σε τι και γιατί" και επομένως αυτοαποδεικνύεσαι αυτό που είπα πιο πάνω!

2) Και για τους νέους χαρακτηρισμούς σου, όταν ο χαρακτηρισμός δεν τεκμηριώνεται παραμένει βρισιά στο πρόσωπο αυτού που τον διατύπωσε!

3) Δεν είσαι τυχαία υποστηρικτής του Φυλακτού και φυτευτός στην Ελεγκτική Επιτροπή! Σε επέλεξε για την εγγυημένη ευστροφία σου να καταλαβαίνεις τα οικονομικά του!

4) Η απάντηση δεν είναι μία, αλλά πολλές και θα δοθούν από το karate.gr! Άρχισες να έχεις ενδιαφέρον!

( 5) Με συγχωρείτε, εκτός θέματος: Ήρθε ο Θοδωράκης με μαγιό σε χώρο καράτε? Πού πας ρε Καραμήτρο?)

 

karate.gr:  Στα προηγούμενα ας προσθέσουμε και το γεγονός ότι πέρυσι ο Σταυροπιερράκος πλήρωσε την ΕΛΟΚ και αγόρασε το ... 6ο σαβουρο-Ντάν/ΕΛΟΚ (δεξιά) και είναι πλέον περήφανος γι' αυτό!

 

Ευθύμιος Περσίδης  Για την πρώτη Σχολή Προπονητών δείτε στο:

http://www.karate.gr/14elok/144140715.htm

KARATE.GR,   Σχολή Προπονητών Καράτε: Οι Ηλίθιοι, οι Πανηλίθιοι και η Tελευταία Αρπαχτή!!!

 

Marios Sitaras προς Ευθύμιος Περσίδης  παρακαλώ όχι προσωπικούς χαρακτηρισμούς.

Το δικαίωμα άκριτα στην κρίση το έχουν όλοι….χωρίς να εξετάζουν τα δικά τους πεπραγμένα…. 

(karate.gr: από προκύπτει αυτό το τρελό?????????????????)

Αυτό που δεν μπορώ και δεν θέλω να καταλάβω είναι γιατί κάποιοι αρέσκονται στον Στρουθοκαμηλισμό αναφερόμενοι στο 1994……και το τι ίσχυε τότε…. 2023 έχουμε…

Στο 2023 ζούμε, του χρόνου στο 24 κλπ κλπ κλπ…. Οκ καταλαβαίνω ότι ως μια σταγόνα Ιστορίας ή για την Ιστορία οφείλουμε να γνωρίζουμε και να παίρνουμε τις ανάλογες διδαχές από αυτήν!!!

*** Πριν 1.5 χρόνο περίπου ο κ. Χρήστου μου είπε ότι την Ιστορία την γράφουν οι νικητές (Σιετής κλπ) !!! Αποκαλώντας με εμμονικό ….. και ότι αυτά που θίγω δεν ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ …. Μιλώντας για το παρόν!!! Πριν 1.5 χρόνο ο Χρήστου ανήκε στους Νικητές….σήμερα που είναι…

Ή με το τι έλεγε ο Χρήστου σε εμένα τότε…. και ποιος επιβεβαιώθηκε ότι είχε δίκιο για την Ιστορία…. Όπως Ιστορική θα μείνει και η Εμφάνιση με το Μαγιό του Προέδρου… στους συμμετέχοντες της Σχολής Προπονητών….

Αλλά τα προβλήματα του Χώρου ….. ΣΗΜΕΡΑ ειδικά για τους επαγγελματίες προπονητές είναι πολλά….. και τι σχέση έχουν με το 1994 και το τι γινόταν τότε ή με το Μαγιό του Προέδρου…. Τα προβλήματα Κώστα και Πέτρο αναζητούν λύσεις και όχι ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ…. ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ….. για πολλούς και διάφορους λόγους ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ οι συνθήκες οι ΤΟΤΕ ουδεμία σχέση με το ΤΩΡΑ!!!

Randori Efstathopoulos   Γιατί αν δεν γνωρίζεις το παρελθόν, δεν μπορείς να προχωρήσεις στο μέλλον.. Πολιτικά μιλώντας θα έλεγα ότι αυτοί που στήριζαν εγκληματικές οργανώσεις με δομή κ ιεραρχία δεν μπορούν να ισχυριστούν ότι προέρχονται από παρθενογένεση.. Αν εγώ ζητήσω την ψήφο σας μέσω ενός κόμματος για παράδειγμα, δεν θα παίξει ρόλο το αν ήμουν μέλος σε μια τέτοια οργάνωση; ή με συμφέρει το να μην αναφέρεται κάποιος στο παρελθόν μου; Αν είσαι έντιμος, το παρελθόν σου δεν το κρύβεις, ούτε τα λάθη σου...Το να μην αναφέρεσαι σε αυτά σαν να μην υπήρχαν δεν μου αρέσει.. Φυσικά η πιο πάνω τοποθέτηση είναι καθαρά πολιτική κ δεν περιμένω να συμφωνήσει κανένας..Δεν με νοιάζει άλλωστε..Επί της ουσίας επειδή το 1995 ήμουν στη σαδαφρικα κ δεν ήμουν εδώ, θα δεχθώ το ότι λέει ο Περσίδης..Δεν έχω εμπιστοσύνη στα λεγόμενα κανενός άλλου αγάπες μου..

Marios Sitaras  Δεν είπα αυτό λέω κάτι πολύ διαφορετικό!!!

Με αυτό που λες ΣΥΜΦΩΝΩ!!!

Αλλά άλλο η ιστορική αναδρομή γεγονότων καθώς και η καταδίκη πράξεων και άλλο ο Στρουθοκαμηλισμός επικαλούμενος την Ιστορία….

{ Και η συζήτηση συνεχίστηκε ............  }


Αλλά ας γυρίσουμε στη λειτουργία της Σχολής Β΄ Προπονητών

 

Με κλικ στην κάθε σειρά θυμίζουμε:

 

την από 17/5/2022 Απόφαση Ίδρυσής της,

το προηγούμενο σχετικό άρθρο μας (Ενότητα Θ)

τον Τελικό Πίνακα με τους 114 Οριστικούς Υποψήφιους Προπονητές Β΄ με όλα τα στοιχεία τους,

την από 2/11/2022 μέχρι σήμερα ανανεούμενη Ανακοίνωση της ΕΛΟΚ,

καθώς και τον Οδηγό Σπουδών 2023 της ΓΓΑ,

το από 18/8/2023 Γενικό Πρόγραμμα Μαθημάτων

 

αλλά και την επόμενη αλλαγή προγράμματος:

Από το Γενικό Πρόγραμμα Μαθημάτων συγκεντρώνουμε τους Διδάσκοντες και τις ώρες διδασκαλίας των μαθημάτων τους:

Περίεργο! Ο Διευθυντής της Σχολής Γιώργος Ζαγγελίδης είναι ταυτόχρονα και "διδάσκων" και διδάσκει (με συνεργάτες του) 148 ώρες, αλλά διδάσκει και στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης εδώ και χρόνια την ειδικότητα στο καράτε και πιθανότατα έχει την ανάλογη εμπειρία στην επιδιωκόμενη ποιότητα και κατάρτηση των προπονητών καράτε!

Το μέλος της Επιτροπής Διοίκησης Ανάργυρος Κραββαρίτης είναι ταυτόχρονα και διδάσκων?

Αυτά δεν αποτελούν "σύγκρουση συμφερόντων" με ελοχεύουσα δικαστική ακύρωση της Σχολής???

Από την άλλη μεριά, πληροφορίες μας λένε ότι η δουλειά του Ζαγγελίδη σαμποτάρεται από τους Τρεις Μαφιόζους, οι οποίοι δεν του έχουν καταβάλει ούτε τα μέχρι τώρα έξοδά του για τα ταξιδια του στην Αθήνα προς χάρη της Σχολής Προπονητών! Με κριτήριο την κακοήθεια που χαρακτηρίζει τους Τρεις Μαφιόζους είμαι βέβαιος ότι τον ωθούν "οικονομικά" σε παραίτηση, αλλά μάλλον δεν ξέρουν με ποιόν έχουν να κάνουν! Ούτε εγώ τον ξέρω, αλλά τον θυμάμαι από τότε που έκανε ως επίμονος νέος πρωταθλητισμό στο τζούντο!!!

Ας μην ξεχνάμε ότι ο Ζαγγελίδης (αριστερά) αντικατέστησε τον κολλητό τού Σιετή κύριο Άσχετο Γιώργο Βόκα (δεξιά) και πιθανόν δεν έχει καμιά όρεξη να γίνει υποχείριο των Τριών Μαφιόζων!!!

Πάντως, οπωσδήποτε, περιμένουμε από τους Μαφιόζους της Διοίκησης της ΕΛΟΚ αναλυτικό λογαριασμό για το πού θα πάνε τα "ανταποδοτικά" τρακοσάρια των μαθητών της Σχολής! Πού αλλού? Στο Ταμείο της ΕΛΟΚ και από εκεί κανείς δεν ξέρει!

 

 

Τέλος, θα ήθελα να παρατηρήσω ότι τα επόμενα τέσσερα βιβλία "Το Καλύτερο Καράτε" από τον Masatoshi Nakayama, που έχουν μεταφραστεί σε όλες τις γλώσσες του κόσμου, είναι τα καλύτερα στην ελληνική γλώσσα και ήδη δίνονται στους φοιτητές του κ. Ζαγγελίδη στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ποτέ και σε καμιά Σχολή Προπονητών Καράτε δεν προτάθηκαν στους μαθητές, ενώ θα ήταν τα καλύτερα βιβλία αναφοράς τους για το καράτε!!! Γιατί???

Μία είναι δυστυχώς η απάντηση: Διότι απλά τα βιβλία αυτά ήταν εκδόσεις του Θύμιου Περσίδη, που ασκεί δριμήτατη κριτική στη λειτουργία της ΕΛΟΚ, και εσείς είσαστε όλοι σας μίζεροι, εκδικητικοί, αναξιοπρεπείς και υποκείμενα κατωτάτης υποστάθμης!!!.

Μεταφραστές κατά σειρά: (1) Γιώργος Σανιώτης και Θύμιος Περσίδης, (2) Γιώργος Σανιώτης και Νίκος Ραφτάκης, (3) Νίκος Ραφτάκης, (4) Νίκος Ραφτάκης,

oι οποίοι έκαναν μια δουλειά-προσφορά για το καράτε, που δεν έχει κάνει κανένας άλλος μέχρι σήμερα στην Ελλάδα!

(Λεπτομέρειες με κλικ στις εικόνες!)

 

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Η επιτυχής κατάληξη των δικαστικών υποθέσεων του Θύμιου Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονταν τότε στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτετο το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

 Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .