karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 18/4/2021. Τελευταία ενημέρωση 20/4/2021.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


 Καταιγισμός αντιφατικών ανακοινώσεων από τις ταυτόχρονα ομού μαζί υπάρχουσες Δύο Διοικήσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καραλαμόγιων (ΕΛΟΚ) υπό την εποπτεία της ανίκανης και άχρηστης ΓΓΑ του Αυγενάκη!!!

 

Καραμπινάτο και Ατελείωτο Αυτοσέξ (!!!) στο Μπουρδέλο που λέγεται Ελληνική Ομοσπονδία Καραλαμόγιων (ΕΛΟΚ), επιχορηγούμενο δημιούργημα μιας διεφθαρμένης ΓΓΑ!!!

 

 Τέτοιο μπλέξιμο μόνο μια ανίκανη και άχρηστη δημόσια υπηρεσία θα μπορούσε να γεννήσει, αναγνωρίσει, επιχορηγήσει και αναθρέψει από τα σπάργανα μέχρι την ενηλικίωση και την αυτοκαταστροφή!

 

Μία λύση υπάρχει:

η ΠΟΠΚ!

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!


Κύριε Πρωθυπουργέ, με τις επεμβάσεις σας στα εσωτερικά των αυτόνομων αθλητικών ομοσπονδιών κάτι κάνατε στο Σύνταγμα της Ελλάδας! Ξέρετε τι λέει ο Λαός ότι του κάνατε???

 

"Πρόσεχε!"

Γερόλυμπος, Κούβελος, Μητσοτάκης, Αυγενάκης, Μαυρωτάς, Βιδάκης,

 Νέα Δημο-Μαφία: από το "Σύνδρομο του Γερόλυμπου" στο "Σύνδρομο του Αυγενάκη"!

Κύριε Πρωθυπουργέ! Με πρόφαση την εξόντωση των σωματείων-μαϊμούδων δια του Μητρώου Αθλητικών Σωματείων ήδη έχετε ατυχήσει, διότι η πανδημία του Covid-19 σας μετέτρεψε μοιραία το Μητρώο αυτό των δήθεν Νόμιμων Σωματείων σε Μητρώο Πραγματικών Μαϊμούδων Σωματείων χωρίς αθλητές, χωρίς προπονητές, χωρίς χώρους άθλησης, χωρίς αγώνες τοπικούς, πανελλήνιους και διεθνείς εξωτερικού, που είναι τα θεμελιώδη στοιχεία του αθλητισμού και προφανέστατα η πραγματική φυσική ύπαρξή τους και η απρόσκοπτη λειτουργία τους ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ για ένα σωματείο, ώστε αυτό να μπορεί να ονομαστεί ετυμολογικά "αθλητικό"!!!

 Ψηφιακή λύση στο απόλυτο αδιέξοδο των εκλογών στις ομοσπονδίες! (με κλικ)

ή "Ή Κατίγκω από το Κατωχώρι και τα e-κουκιά του Αυγενάκη!"


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα τρία άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

1/3/21-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


Σύνδεση με τα προηγούμενα και συνέχεια στα επόμενα:

 

 1/4/2021 - Με την προηγούμενη της τελευταίας προσωρινή διαταγή Δικαστή το ΚΙΜΕ ( η Αντιπολίτευση στην ΕΛΟΚ) είχε βάλει 6 μέλη στο ΔΣ και ο Γερόλυμπος (η παλιά διοίκηση) 5, τους οποίους και απέσυρε. Έτσι διοικούσαν τα 6 μέλη του ΚΙΜΕ.

 

Με 1) την μέσω Διοικητικού Εφετείου αναστολή της εφαρμογής της τιμωρίας των 9 του Γερόλυμπου από την ΕΦΙΠΗΔ και 2) την τελευταία ρύθμιση Δικαστή βγήκε η επόμενη προσωρινή διαταγή της 1/4/2021, η οποοία δημοσιεύτηκε στο Facebook περί την 11η πρωινή ώρα Ελλάδος:

 

Την ίδια μέρα μετά από αυτή την Απόφαση του Δικαστή το ΚΙΜΕ παραδίδει τα κλειδιά των γραφείων της ΕΛΟΚ και τους κωδικούς των ιστότοπων στη παλιά διοίκηση Γερόλυμπου!

Τι σημαίνει αυτό? Σημαίνει ότι ο Γερόλυμπος ερμηνεύει την απόφαση ότι στη διοίκηση της ΕΛΟΚ παραμένει η δική του παλιά εκλεγμένη διοίκηση της ΕΛΟΚ από τους τέως τιμωρημένους (και άλλους), εφόσον η τιμωρία τους μπήκε σε αναστολή, και το ΚΙΜΕ συμφωνεί με την ερμηνεία αυτή του Γερόλυμπου και άρα του δίνει τα κλειδιά!!!

Τεράστια μαλακία του ΚΙΜΕ!!!


 1/4/2021 στις 20:54 μ.μ. Την ίδια μέρα και μετά από ώρες έρχεται το ΚΙΜΕ να αναθεωρήσει τις πράξεις του με τα επόμενα από το ΚΙΜΕ/FB, 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΠΟΦΑΣΗ 01.04.2021 Πρόεδρου Πρωτοδικών Πρωτοδικείου Αθηνών.

Προς αποφυγή παρερμηνειών και παραπληροφόρησης, αναλύουμε όσο απλά γίνεται την απόφαση που έλαβε σήμερα 01.04.2021 ο Πρόεδρος Πρωτοδικών κ. Ευάγγελος Χατζίκος αναφορικά με την κατατεθείσα στις 29.03.2021 αίτηση που υπογράφει ο Δικηγόρος Αθηνών κ. Γεώργιος Παναγόπουλος (περιβάλλον κ. Γερόλυμπου) και που εκδικάστηκε χθες 31.03.2021

ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Το περιβάλλον του κ. Γερόλυμπου στις 29.03.2021 δια του πληρεξουσίου Δικηγόρου κ. Παναγόπουλου ζήτησε από τον πρόεδρο Πρωτοδικών του Πρωτοδικείου Αθηνών :

1ον) Να διοριστεί προσωρινή διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε η οποία να αποτελείται από τους κ.κ. ΠΟΝΤΙΔΑ, ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟ,ΛΑΖΑΡΙΔΗ, ΚΑΡΑΠΛΙΑΓΓΟ, ΧΟΝΔΡΟΜΑΤΙΔΗ, ΖΥΜΑΡΗ, ΤΣΑΡΤΣΙΤΑΛΙΔΗ, ΣΙΑΨΑΛΗ, ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗ, ΓΚΟΥΡΛΙΑ και ΓΙΑΚΟΥΜΙΔΗ, με εντολή - αρμοδιότητα όλων των πράξεων διοίκησης και εκπροσώπησης της Ομοσπονδίας μέχρι την ημερομηνία διεξαγωγής αρχαιρεσιών

2ον) Να χορηγηθεί προσωρινή διαταγή με ισχύ μέχρι να συζητηθεί η παρούσα αίτηση (24.05.2021) για τον διορισμό Προσωρινής διοίκησης αποτελούμενη από τους ως άνω αναφερομένους !!

ΑΠΟΦΑΣΗ

Ο Πρόεδρος Πρωτοδικών κ. Ευάγγελος Χατζίκος με την από 01.04.2021 απόφαση του ΑΠΕΡΡΙΨΕ την αίτηση χορήγησης προσωρινής διαταγής, στους αιτούντες (περιβάλλον Γερόλυμπου) ως ΝΟΜΩ ΑΒΑΣΙΜΗ καθώς επίσης και τις κύριες παρεμβάσεις ως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ελλείψει έννομου συμφέροντος καθώς οι παρεμβαίνοντες επικαλούνται εφαρμογή του άρθρου πέμπτου του ν. 4431/2016 σε συνδυασμό με την από 04.11.2020 απόφαση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καράτε περί ορισμού ειδικού οργάνου διοίκησης στην Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε, το οποίο όμως υποκαθιστά ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΩΣ και ΑΜΕΣΩΣ και χωρίς την παρεμβολή δικαστικής κρίσης το καταστατικό όργανο (ΔΣ) της Εθνικής αθλητικής Ομοσπονδίας στο πλαίσιο που ορίζει η άνω απόφαση (WKF) ως προς τον χρόνο και τις αρμοδιότητες και μάλιστα ΚΑΤΑ ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΗ των διατάξεων του ν. 2725/1999 και των καταστατικών διατάξεων της Εθνικής Ομοσπονδίας

 ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Με απλά λόγια ο Δικαστής απορρίπτει την αίτηση για ορισμό προσωρινής διοίκησης αποτελούμενη από τους σε αναστολή τιμωρημένους και διατυπώνει την νομική σκέψη πως η απόφαση της WKF, περί ορισμού ειδικού οργάνου διοίκησης (ΔΣ) στην Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε, δεν επιδέχεται δικαστικής κρίσεως, υποκαθιστά ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΩΣ και ΑΜΕΣΩΣ το καταστατικό όργανο (ΔΣ) της Εθνικής αθλητικής Ομοσπονδίας και ΚΥΡΙΩΣ υπερισχύει των διατάξεων του ν. 2725/1999 και των καταστατικών διατάξεων της Εθνικής Ομοσπονδίας

Απλά λόγια αληθινά και σταράτα !! Κατανοητά για κάθε μη έχοντα νομικές γνώσεις, αλλά μόνο στοιχειώδη λογική !! Αφήνουμε δε, τους μαθητευόμενους νομικούς αναλυτές του περιβάλλοντος Γερόλυμπου να αυτοπαραμυθιάζονται και να παραπληροφορούν !!

 

Σχόλια:

Αλλά ή Απόφαση δεν λέει τίποτα από όλα αυτά! Σε προηγούμενη ερμηνεία, που έδωσα στο προηγούμενο άρθρο μου, παρασύρθηκα από λάθος στις ανωτέρω απόψεις του ΚΙΜΕ! Ας μελετήσουμε, όμως τώρα, καλύτερα και τις απόψεις του Γερόλυμπου για να δούμε τι βγαίνει! Ο Πρόεδρος γράφει:

"Απορρίπτει αίτηση προσωρινής διαταγής (παρένθεση: νόμω αβάσιμη αφού το άρθρο τάδε παρατείνει τη θητεία των μελών της διοίκησης μέχρι την 30/6/2021 και άρα δεν υπάρχει κενό διοίκησης)"

Με την πρώτη αυτή παράγραφο και με την έκφραση "των μελών της διοίκησης" ο Πρόεδρος εννοεί προφανώς "των μελών της εκλεγμένης διοίκησης"!

Και συνεχίζει ο Πρόεδρος με τη δεύτερη παράγραφο:

"Απορρίπτει κύριες παρεμβάσεις (παρένθεση: λόγω έλλειψης έννομου συμφέροντος ...... και όλα τα επόμενα, που πάνε πακέτο!)"

Με αυτή την παράγραφο ο Πρόεδρος πετάει στα σκουπίδια την επέμβαση της Παγκόσμιας στα εσωτερικά της ΕΛΟΚ λόγω έλλειψης έννομου συμφέροντος!!!

Με την ερμηνεία αυτή ο Γερόλυμπος σωστά ζήτησε τα κλειδιά και τους κωδικούς και το ΚΙΜΕ σωστά τα έδωσε!!! Και όλα έγιναν κατά την Προσωρινή Διαταγή!


1/4/2021 στις 23:04 μ.μ. και ίσως και νωρίτερα! Η Ερμηνεία της ίδιας Απόφασης από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε υπό την παράταξη του Γερόλυμπου, που είχε ήδη πάρει τα κλειδιά και είχε εγκατασταθεί στα γραφεία της Ομοσπονδίας!

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΣ ΕΛΟΚ

Το ΔΣ της ΕΛΟΚ μετά και την τελευταία απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (ΜΠΑ) επισημαίνει τα εξής :

Με την από 1.4.2021 απόφαση του ο Πρόεδρος κ. Ευάγγελος Χατζίκος:

 

1. Απέρριψε την αίτηση των σωματείων της πλειοψηφίας που στηρίζουν την εκλεγείσα διοίκηση της ΕΛΟΚ και δεν χορήγησε προσωρινή διαταγή για διορισμό προσωρινής διοίκησης, γιατί έκρινε ότι ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΕΝΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑ που εξαφάνισαν όλες τις προηγούμενες προσωρινές διαταγές κι αντικατέστησαν τις προσωρινές διοικήσεις με την τελευταία νόμιμα εκλεγείσα διοίκηση,

2. Συγχρόνως διέταξε ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΝΟΜΙΜΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΟΚ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2021, σύμφωνα με τις τελευταίες εκλογές που έλαβαν χώρα τον Απρίλιο του 2018 και τις δικαστικές αποφάσεις που επανέφεραν την προτέρα νόμιμη διοικητική κατάσταση ,

3. Τέλος ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΕΝΝΟΜΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ (πρόσθετες κι όχι κύριες, όπως εκ παραδρομής αναφέρονται στην απόφαση!) των σωματείων της μειοψηφίας που στήριζαν την προσωρινή διοίκηση Βιδάκη, επειδή επικαλούνται απαραδέκτως την αυτοδίκαιη εφαρμογή της απόφασης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καράτε, βάσει του ούτως ή άλλως ανεφάρμοστου Νόμου Κοντονή.

4. Όσον αφορά την θλιβερή ανακοίνωση των "βυζαντινολόγων νομομαθών" της αυτοανακηρυχθείσας προσωρινής διοικούσας των 6, είναι προφανές ότι δολίως παρερμηνεύουν ακόμα μία δικαστική απόφαση που τους αποβάλλει από την διοίκηση του αθλήματος, αφού... "παίζουν ξύλο με τις λέξεις" στην απέλπιδα προσπάθεια τους να επιβάλλουν με... αυτοδικία μία δήθεν αυτοδίκαιη εφαρμογή ενός φωτογραφικού για το ποδόσφαιρο νόμου από το χρονοντούλαπο της ιστορίας που μεταξύ άλλων αφορά αποκλειστικά περιπτώσεις διοικητικού κενού και προσωρινής διοίκησης!

5. Συμπερασματικά :

Το ΔΣ της κ. ΠΟΝΤΙΔΑ, του κ. ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ κλπ, το οποίο μετά την αναστολή των αποφάσεων της ΕΦΙΠ και του ΑΣΕΑΔ με την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών και τις δύο νικηφόρες για την νομιμότητα προσωρινές διαταγές του Προέδρου κ. ΚΑΣΙΜΗ, παρά την λήξη της θητείας του στις 31.3.2021, ΑΝΑΒΑΠΤΙΣΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ που έκρινε ότι δεν χρειάζεται πλέον προσωρινή διοίκηση ή προσωρινή διοικούσα στην ΕΛΟΚ και παρέτεινε, βάσει ρητής καταστατικής πρόβλεψης, την θητεία του εκλεγμένου ΔΣ μέχρι το τέλος Ιουνίου 2021.

Επισυνάπτεται το διατακτικό της σημερινής απόφασης για την αποκατάσταση της Αλήθειας!

 

Σχόλιο:

Με μια δεύτερη, λοιπόν, ματιά συντάσσομαι με την ερμηνεία της Προσωρινής Διαταγής όπως την δίνει η πλευρά Γερόλυμπου!!!

Κατά την άποψή μου, η τυχόν αντίθετη ερμηνεία της εν λόγω προσωρινής διαταγής οφείλεται σε εσκεμμένη παρερμηνεία του συντακτικού της ελληνικής γλώσσας στην δεύτερη παράγραφο της εν λόγω διαταγής! Η έννοια της είναι σαφής: απορρίπτει ό,τι υπάρχει μέσα στην παρένθεση!

Συνεπώς, η παράταξη των ΚΙΜΕ, Σιετή, Βιδάκη, Αυγενάκη διαστρεβλώνουν και παραβαίνουν την προσωρινή διαταγή και όχι ο Γερόλυμπος!


 2/4/2021 – 18:00 από το Hellenic Karate News - ΕΞΩΔΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ του Προέδρου της ΕΛ.Ο.Κ κ. Βιδάκη Νεκτάριου προς την κ. Εμμανουέλλα Γερολύμπου Ποντίδα.

 

Με επίκληση του νόμου:

Ν. 4431/2016: Κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης της Κυπριακής Δημοκρατίας για τη συνεργασία στους τομείς Έρευνας/Διάσωσης και άλλες διατάξεις.

(Φ.Ε.Κ. Α’ 207 / 04.11.2016 - Διόρθωση σφαλμάτων: Φ.Ε.Κ. Α’ 207 / 04.11.2016)

Αφήστε τα μίση, η ΠΟΠΚ είναι η λύση!

 Άρθρο πέμπτο: Σε περίπτωση που σε αθλητική ομοσπονδία του άρθρου 19 του Ν. 2725/1999 (Α` 121), όπως ισχύει, οριστούν από την οικεία διεθνή ομοσπονδία, σύμφωνα με τους κανόνες που διέπουν τη λειτουργία της, ειδικά όργανα διοίκησης, για περιορισμένο χρονικό διάστημα και με συγκεκριμένη εντολή για την αντιμετώπιση εκτάκτων και εξαιρετικών καταστάσεων, τα εν λόγω ειδικά όργανα αναλαμβάνουν άμεσα, με μόνη την πράξη ορισμού τους από τη διεθνή ομοσπονδία, όλες τις αναγκαίες για την εκτέλεση της εντολής τους αρμοδιότητες και υποκαθιστούν τα καταστατικά όργανα της ομοσπονδίας, κατά παρέκκλιση των διατάξεων του Ν. 2725/1999 και των καταστατικών διατάξεων της ομοσπονδίας.

  

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ

Εξώδικη Απάντηση – Πρόσκληση

Νεκτάριου Βιδάκη, Προέδρου της ορισθείσας την 4.11.2020 από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Καράτε Προσωρινής Διοίκησης της αθλητικής ομοσπονδίας με την επωνυμία «Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε», η οποία, σύμφωνα με το άρθρο πέμπτο του ν.4431/2016, υποκαθιστά κάθε καταστατικό όργανο διοίκησής της

ΠΡΟΣ  Εμμανουέλλα Ποντίδα

Σε απάντηση της εξωδίκου που μας αποστείλατε σήμερα μέσω e-mail, σας επισημαίνουμε ότι, όπως ρητώς αναφέρεται και στην από 1.4.2021 Προσωρινή Διαταγή του Προέδρου Πρωτοδικών κ. Χατζίκου, την οποία επισυνάπτω στο παρόν, η ορισθείσα την 4.11.2020 από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Καράτε Προσωρινή Διοίκηση, της οποίας είμαι Πρόεδρος, «ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ» (ήτοι από την 4.11.2020) το καταστατικό όργανο διοίκησης της ΕΛΟΚ (ΔΣ), στο οποίο είχατε εκλεγεί και στο οποίο (μόνο) αφορούσε η επιστροφή σας δια της από 24.3.2021 Προσ. Διαταγής του κ. Κασίμη.

Μάλιστα, η άμεση και αυτοδίκαιη υποκατάσταση αυτή του καταστατικού οργάνου (ΔΣ) από τη διοίκησή μας, όπως επίσης ρητώς αναφέρεται στην προαναφερόμενη από 1.4.2021 Προσωρινή Διαταγή, λαμβάνει χώρα κατά παρέκκλιση των διατάξεων του ν. 2725/199 και των καταστατικών διατάξεων της ομοσπονδίας, «ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΟΛΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ».

Συνεπώς, η επιστροφή σας ή μη στο καταστατικό όργανο διοίκησης της ΕΛΟΚ (ΔΣ) την οποία επικαλείσθε είναι νομικώς αδιάφορη, αφού το όργανο αυτό ρητώς, σύμφωνα με τον νόμο, υποκαθίσταται από το ορισθέν εκ μέρους της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καράτε.

Επιπλέον δε τούτου, σας γνωρίζω ότι δυνάμει της διάταξης της παρ. 1 του άρθρου 117 του ν. 4790/2021, ακριβώς για περιπτώσεις όπως η δική μας (στην οποία μάλιστα έκανε ρητή αναφορά ο αρμόδιος Υπουργός Αθλητισμού που την πρότεινε, αλλά και η επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά την ψήφισή της), η θητεία της διοίκησής μας παρατάθηκε έως την 31.5.2021.

Συνεπώς, επιφυλασσόμενοι κάθε δικαιώματός μας, σας παρακαλώ όπως απέχετε από οποιαδήποτε πράξη διοίκησης και διαχείρισης της ΕΛΟΚ, η οποία φυσικά θα είναι άκυρη και ανυπόστατη και όπως μας παραδώσετε άμεσα ό,τι έχετε στα χέρια σας και αφορά την Ομοσπονδία μας (κλειδιά, κωδικούς κλπ).

Σας παρακαλώ, επίσης, να αντιληφθείτε επιτέλους ότι το άθλημα του καράτε και η παρουσία του στην διεθνή αθλητική οικογένεια είναι υπεράνω του προσωπικού συμφέροντος του οιουδήποτε. Σταματείστε λοιπόν να το θέτετε σε διακινδύνευση, χωρίς να αναλογίζεστε τους χιλιάδες αθλητές, γονείς, παράγοντες, που πονάνε το άθλημα και ανησυχούν για το μέλλον του.

Κατά τα λοιπά, σας διαβεβαιώ ότι δεν υπάρχει κανείς λόγος εσείς να ανησυχείτε για το μέλλον της ΕΛΟΚ: όπως έχουμε ήδη επανειλημμένα καταστήσει σαφές αλλά κάποιοι αρνούνται να αποδεχθούν, από την 4.11.2020 η ΕΛΟΚ έχει εισέλθει αμετακλήτως, υπό την διοίκησή μας, στην οδό της εξυγίανσης, της νομιμότητας και της διαφάνειας, σε αγαστή συνεργασία με την Ελληνική Πολιτεία και την Παγκόσμια Ομοσπονδία Καράτε, η οποία άλλωστε αυτήν την εντολή μας έδωσε.

Στο πλαίσιο αυτό, είναι αυτονόητο φυσικά ότι και οι εκλογές θα διεξαχθούν νόμιμα, εμπρόθεσμα και δημοκρατικά, χωρίς αποκλεισμούς και νοθεύσεις, σαν κι αυτές που πριν από λίγες μέρες επιχειρήσατε. Όσο κι αν κάποιοι τις απεύχονται και κάνουν ο,τι μπορούν για να τις αποφύγουν ή έστω να τις καθυστερήσουν (υπενθυμίζουμε ότι μετά από δικές σας ενέργειες δεν πραγματοποιήθηκαν την 28.3.2021, όπως είχαν νομίμως προκηρυχθεί), να είστε βέβαιοι ότι οι εκλογές θα γίνουν το συντομότερο δυνατόν και, πάντως, πριν από το τέλος Μαίου, και θα δώσουν τη δυνατότητα στα σωματεία καράτε της χώρας μας να καθορίσουν εκείνα, ελεύθερα και κυριαρχικά, το μέλλον του αθλήματος στην Ελλάδα.

Αθήνα 2.4.2021

Καθηγητής Νεκτάριος Βιδάκης

Πρόεδρος ΕΛΟΚ

 

Σχόλια:

Εάν, λοιπόν, δεχθούμε ότι η ερμηνεία της προσωρινής διαταγής είναι όπως την ανέλυσα, δηλαδή κατά δικαίωση της παράταξης Γεόλυμπου, τότε ο Βιδάκης και η παρέα του στο ΚΙΜΕ μας παραμυθιάζουν έσκεμμένα με δικές τους αβάσιμες παρερμηνείες!

Επίσης, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αμέσως μετά την Προσωρινή Διαταγή το ΚΙΜΕ αποδεχόμενο την ερμηνεία Γερόλυμπου παρέδωσε τα κλειδιά και τους κωδικούς της ΕΛΟΚ στην παράταξη Γερόλυμπου, όπως παραδέχεται ανωτέρω στις κίτρινες γραμμές, και αντίθετα μετά από 7-8 ώρες τους αποκαλούσε "καταληψίες"!

Αλλά τι είναι αυτό που έκανε το ΚΙΜΕ να αλλάξει στάση και να λέει άλλα τώρα? Μα προφανώς ο ... Ταρζάν Αυγενάκης, ο ιδρυτής του Μητρώου των Μαϊμούδων, ο οποίος δεν μπορούσε να χωνέψει ότι το ... πουλέν του ο Βιδάκης έφαγε πόρτα από τον Δικαστή! Και με τον Αυγενάκη στο πλευρό του, αλλά και τον Εσπίνος μαζί, το ΚΙΜΕ άλλαξε συμπεριφορά και είναι εκείνο που πουλάει τρέλα και όχι ο Γερόλυμπος, ο οποίος δικαιώθηκε!!!

Και όλα αυτά έγιναν επειδή ο Δικαστής δεν έγραψε την απόφασή του με τρόπο που να μην παρερμηνεύεται!!!

Στα επόμενα θα γίνουμε μάρτυρες μιας κυβερνητικής προσπάθειας του ... Ταρζάν Αυγενάκη, του ιδρυτή του Μητρώου των Μαϊμούδων, και μιας εξωθεσμικής του Εσπίνος να ανατρέψουν τις αποφάσεις των Ελληνικών Δικαστηρίων!!! Μιλάμε για φασιστικές ενέργειες!!!


 4/4/2021 στις 15:52 μ.μ.  Από το FB/Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε υπό τον Γερόλυμπο!

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΣ ΕΛΟΚ - ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΣ 3-4-2021 ​

​​Το νόμιμο ΔΣ της ΕΛΟΚ όπως αυτό προήλθε από τις εκλογές της 21/4/2018 και το οποίο επανήλθε με την από 24/3/2021 απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών και του οποίου Εκλεγμένου ΔΣ η θητεία παρατάθηκε έως τις 30/6/2021, με νεότερη απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών που εξεδόθη την 1/4/2021, συνεδρίασε χθες 3/4/2021 μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας zoom και αποφάσισε τα ακόλουθα:​

Αφήστε τα μίση, η ΠΟΠΚ είναι η λύση!

1. Να προχωρήσει άμεσα στην δήλωση της Εθνικής ομάδας στον Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μαΐου. Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι η καταργηθείσα δια αποφάσεων του Πρωτοδικείου Αθηνών Προσωρινή Διοίκηση δεν έχει προβεί σε καμία δήλωση των αθλητών με αποτέλεσμα να υπάρχει θέμα προθεσμιών.​

2. Να προχωρήσει άμεσα στις υπό του νόμου προβλεπόμενες ενέργειες για την μη συμμόρφωση με τις δικαστικές αποφάσεις της καταργηθείσας Προσωρινής Διοίκησης, δεδομένου ότι αρνούνται παρανόμως και κατά παράβαση της ρητής διαταγής του Πρωτοδικείου Αθηνών να παραδώσουν την διοίκηση (βιβλία, κλειδιά, κωδικούς, ταμείο κλπ.), βάζοντας σε πρόβλημα την ομαλή λειτουργία της ΕΛΟΚ και σε περιπέτειες την αποστολή της εθνικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, των οποίων Αθλητών δήθεν για το καλό εκόπτοντο! ​

3. Να προχωρήσει στην υποβολή μηνυτήριας αναφοράς στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές σχετικά με τα emails και το περιεχόμενο τους που βρέθηκαν στον server της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της ομοσπονδίας και τα οποία αφορούν την κατασκευή της δήθεν έκθεσης διαχειριστικού ελέγχου που έγινε από την εταιρεία KSi με ευθεία παρέμβαση και συγγραφή από τον πρώην Ταμία της καταργηθείσας Προσωρινής Διοίκησης (ΠΔ) της ΕΛΟΚ, ενέργειες οι οποίες έγιναν με γνώση και συνέργεια όλων των υπολοίπων μελών της ΠΔ, όπως προκύπτει από την σωρεία emails και επισυναπτόμενων που βρέθηκαν. ​ ​

4. Να ενημερώσει με στοιχεία εκτός από τις εισαγγελικές αρχές και τα μέλη μας για τα ευρήματα της «κατασκευασμένης έκθεσης» αλλά και των emails που ανταλλάχθηκαν μεταξύ των 6 μελών της ΠΔ και της ανωτέρω ελεγκτικής εταιρείας KSi. ​

5. Να ενημερώσει για τις δικές τους νόμιμες ενέργειες, τα φυσικά πρόσωπα των οποίων τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα έχουν προωθηθεί στα emails μελών της ΠΔ και ιδιώτη δικηγόρου οι οποίοι τα κατέχουν και πιθανόν τα επεξεργάζονται παρανόμως!​

​Επειδή αυτά τα οποία διαπιστώθηκαν από τον έλεγχο στην ΕΛΟΚ από την νόμιμα εκλεγμένη διοίκηση είναι πολύ σοβαρά, αφορούν όλους μας και τα προσωπικά μας δεδομένα, η ΕΛΟΚ προχωράει και στην ενημέρωση της Ανεξάρτητης Αρχής Προσωπικών Δεδομένων για τις δικές της κατά νόμον ενέργειες.

 

Σχόλια: Ουδέν!


6/4/2021 στις 15:25 μ.μ. από το FB/Ελοκ karate, που γράφει το ΚΙΜΕ:

Αντιγραφή της από 2/4/2021 στις 17:39 μ.μ. ανάρτησης του Hellenic Karate News

 

Στο FB/Ελοκ Karate επαναλαμβάνεται με καθυστέρηση τεσσάρων ημερών, ως είδηση από το ΚΙΜΕ, η ΕΞΩΔΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ΠΡΌΣΚΛΗΣΗ του Προέδρου της ΕΛ.Ο.Κ κ. Βιδάκη Νεκτάριου προς την κ. Εμμανουέλλα Γερολύμπου Ποντίδα της 2-4-2021, που αναρτήθηκε στο Hellenic Karate News την 2/4/2021!

 


6/4/2021 στις 17:39 μ.μ. και στο ίδιο σάιτ FB/Ελοκ karate του ΚΙΜΕ

αναρτάται το επόμενο γράμμα από το Ισπανικό Σωματείο!

 

Αλλά δεν μας λένε τι λέει! Θα περιμένουμε να πάρει το προφίσιενσι ο Δικολάβος!


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα τρία άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

1/3/21-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


 7/4/2021 στις 15:37 μ.μ. από το FB/Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε υπό τον Γερόλυμπο

 

(Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα!)

 

Για την ενημέρωση των συλλόγων μας και για λόγους διαφάνειας κοινοποιούμε το εξώδικο που εστάλη σήμερα στον πρώην πρόεδρο της καταργηθείσας προσωρινής διοίκησης .

-------------------------------------------------------

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ

Εξώδικη Δήλωση - Πρόσκληση - Διαμαρτυρία - Όχληση

Της αθλητικής ομοσπονδίας με την επωνυμία «Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε», η οποία εδρεύει στα Άνω Λιόσια Αττικής, όπως εκπροσωπείται νομίμως, με Α.Φ.Μ. ..........

ΠΡΟΣ  Καθηγητή Νεκτάριο Βιδάκη

Παρά το από 2-4-2021 εξώδικο (δεύτερο στη σειρά) που σας έχει αποσταλεί από την Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΟΚ Ε. Ποντίδα με το οποίο σας ζητεί να παραδώσετε κρίσιμα στοιχεία της διοίκησης και ειδικότερα τα επίσημα βιβλία που τηρεί η ΕΛΟΚ, τα υλικά και τα πάγια της Ομοσπονδίας, την σφραγίδα, τα πρακτικά ΓΣ, ΔΣ και ΕΕ, το ταμείο (μετρητά και το ημερολόγιο κινήσεων) καθώς και τους κωδικούς πρόσβασης του e-banking και το κινητό τηλέφωνο που λαμβάνει τους κωδικούς επιβεβαίωσης συναλλαγών, το κλειδί του χρηματοκιβωτίου και τα κλειδιά γραφείων και αποθηκών, τις συμβάσεις που έχουν υπογραφεί από την διοίκησή σας με κάθε τρίτο για την παροχή υπηρεσιών, τους κωδικούς e-mail και τους κωδικούς διαχείρισης του domain name elok.gr και της επίσημης ιστοσελίδας της ΕΛΟΚ και όλων των καναλιών επικοινωνίας (social media) που διαθέτει, τα δικόγραφα και κάθε άλλο έγγραφο της Ομοσπονδίας που αφορά τις σχέσεις της με αρχές της ημεδαπής και της αλλοδαπής και δεν έχουν κατατεθεί στο πρωτόκολλο ή/και έχετε στην κατοχή σας, εσείς εξακολουθείτε να αρνείστε να πράττετε τα νόμιμα και είστε εξαφανισμένος.

Παράλληλα εξακολουθείτε να προβάλλετε ισχυρισμούς, που δεν έχουν καμία νομική βάση, ότι δηλ. Εσείς δήθεν είστε νόμιμη διοίκηση, επικαλούμενος μέρος δικαστικών αποφάσεων και διατάξεις νόμων, που όμως δεν μπορεί να τύχουν εφαρμογής στην προκείμενη περίπτωση.

Το να πιστεύει κάποιος το οτιδήποτε είναι φυσικά δικαίωμά του, με μόνη προϋπόθεση αυτές οι απόψεις και οι επιγενόμενες επιπτώσεις να μην επενεργούν εις βάρος των άλλων.

Το γεγονός όμως ότι εξακολουθείτε να εμμένετε σε αυτές μας δημιουργεί την βάσιμη υποψία, ότι συνειδητά χρησιμοποιείτε μερικότερα τμήματα των δικαστικών αποφάσεων για να πραγματοποιήσετε προσαρμογή στις απόψεις σας.

Έτσι είμαστε αναγκασμένοι να σας γνωστοποιήσουμε για τελευταία φορά τα σκεπτικά των τριών (3) τελευταίων προσωρινών διαταγών, για να κατανοήσετε ποια είναι η νομική κατάσταση στην ΕΛΟΚ.

Αφήστε τα μίση, η ΠΟΠΚ είναι η λύση!

α) Στην με ΓΑΚ 13312/2021 και ΕΑΚ 1640/2021 Αίτηση Ανάκλησης Προσωρινής Διαταγής με Προσωρινή Διαταγή, των νόμιμα εκλεγμένων μελών της Διοίκησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε:

• Συνεκδικάζει αίτηση και προφορική ασκηθείσα πρόσθετη παρέμβαση

• Δέχεται αίτηση και απορρίπτει πρόσθετη παρέμβαση

• Ανακαλεί την από 12/1/2021 απόφαση προσωρινής διαταγής της προέδρου Μόρφη καθώς και κάθε άλλη προσωρινή διαταγή μεταγενέστερη η προγενέστερη που αφορά την προσωρινή διοίκηση της καθ’ ης, εφόσον με μεταγενέστερη απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών (89/2021) ανεστάλη η εκτέλεση της υπ΄ αριθμόν 81/2021 απόφασης του ΑΣΕΑΔ και 27/2020 απόφασης της ΕΦΙΠΗΔ, ώστε να μην δύναται να επέλθουν συνέπειες δια της αποφάσεως αυτής όπως ρητώς αναφέρει η εν λόγω απόφαση στην παράγραφο 5.

Έτσι η αναστολή της εκτέλεσης συνεπάγεται τη δυνατότητα των αιτούντων συμμετοχής στα όργανα διοίκησης δια της αποφάσεως.

Διατάσσει την παρούσα διοίκηση να παραδώσει άμεσα την διοίκηση στους αιτούντες και στα υπόλοιπα εκλεγμένα μέλη που εκλέχθηκαν στις εκλογές, της 21/4/2018.

Από το κείμενο της συγκεκριμένης απόφασης δεν νομίζουμε να υπάρχει αμφιβολία, στο ότι εμείς επανήλθαμε στην διοίκηση και εσείς σαν μέλος της προσωρινής υποχρεούσθε να αποχωρήσετε άμεσα, όπως επίσης και υποχρεούσθε να κάνετε άμεση παράδοση αυτής.

β) Στην με ΓΑΚ 14511/2021 και ΕΑΚ 1745/2021 ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ και της απόφασης προκήρυξης εκλογών:

• Συνεκδικάζει αίτηση και προφορική ασκηθείσα πρόσθετη παρέμβαση

• Απορρίπτει πρόσθετη παρέμβαση

• Δέχεται αίτηση

Αναστέλλει την εκτέλεση και ισχύ της από 9/2/2021 αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου της καθ΄ης ήτοι την από 9/2/2021 απόφασης προκήρυξης εκλογών και 10/2/2021 απόφασης με σκοπό της σύγκληση ΓΣ και αρχαιρεσιών την 28/3/2021 μέχρι την συζήτηση της υπό κρίση αίτησης κατά την δικάσιμο της 2/6/2021 και υπό τον όρο συζήτησης της.

Από την απόφαση αυτή, την οποία εσείς σκοπίμως αποσιωπείτε, προκύπτει ότι το Δικαστήριο και μόνο αυτό, αποφάσισε την αναστολή των εκλογών της 28-3-2021, για το λόγο ότι εσείς προσωπικά και τα άλλα πέντε (5) της τότε προσωρινής διοίκησης, παραβιάσατε το νόμο και προκηρύξετε εκλογές για 11-μελές Διοικητικό Συμβούλιο και όχι για 15-μελές Διοικητικό Συμβούλιο. Συνεπώς για το ποιος τηρεί το νόμο και ποιος όχι καλό είναι να μην εκφράζετε άποψη.

Επιπλέον από την στιγμή που στο συγκεκριμένο δικόγραφο υπήρχε και το αίτημα να δικαιωθούν οι 7 σύλλογοι, που είχαν παρανόμως αποκλεισθεί από την υπό την Προεδρία σας προσωρινή διοίκηση και η αίτηση αναστολής έγινε πλήρως δεκτή, καταλαβαίνετε ότι και οι 7 σύλλογοι απέκτησαν το δικαίωμα να ψηφίσουν.

γ) Η τρίτη προσωρινή διαταγή, που εκδόθηκε στις 1-4-2021, της οποίας εσείς κάνετε αποσπασματική χρήση και αυτή λανθασμένη, επί λέξει αναφέρει τα εξής:

“Απορρίπτει αίτηση χορήγησης προσωρινής διαταγής (νόμω αβάσιμη) αφού το άρθρο 45 παρ. 5 Ν. 4778/2021 παρατείνει τη θητεία των μελών της διοίκησης έως και 30-6-2021 και συνεπώς δεν υπάρχει - κατά τα εκτιθέμενα στην αίτηση - έλλειψη διοίκησης βλ. και συνοδευτικά της οικείας τροπολογίας έγγραφα κλπ).

Απορρίπτει κύριες παρεμβάσεις (απαράδεκτες ελλείψει εννόμου συμφέροντος καθώς οι παρεμβαίνοντες επικαλούνται εφαρμογή του άρθρου πέμπτου του Ν. 4431/2016 σε συνδυασμό με την από 4-11-2020 απόφαση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καράτε περί ορισμού ειδικού οργάνου διοίκησης στην Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε, το οποίο όμως υποκαθιστά αυτοδικαίως και αμέσως- και χωρίς την παρεμβολή δικαστικής κρίσης - το καταστατικό όργανο της εθνικής αθλητικής ομοσπονδίας στο πλαίσιο που καθορίζει η άνω απόφαση ως προς τον χρόνο και τις αρμοδιότητες και μάλιστα κατά παρέκκλιση των διατάξεων του Ν. 2725/1999 και των καταστατικών διατάξεων της εθνικής ομοσπονδίας).

Έτσι στην πρώτη παράγραφο της παραπάνω απόφασης ρητά ορίζεται ότι όχι μόνο δεν υπάρχει έλλειψη διοίκησης αλλά το διοικητικό συμβούλιο, που εκλέχθηκε στις εκλογές της 21-4-2018, αποτελεί την νόμιμη διοίκηση. Επ’ αυτού δεν νομίζουμε ότι μπορεί να υπάρχει οποιαδήποτε αντίρρηση αφού η διατύπωση της είναι καθαρή και απόλυτα κατανοητή.

Στην δεύτερη παράγραφο, ρητά ορίζεται ότι απορρίπτεται το αίτημα, που υποβάλατε εσείς προσωπικά και τα άλλα 5 μέλη της τελευταίας προσωρινής διοίκησης, με το οποίο ζητούσατε να ορισθείτε εσείς προσωρινή διοίκηση για το διάστημα από 1-4-2021 έως 22-5-2021, με συνέπεια να προκύπτει το θεμελιώδες ερώτημα, για το πώς είναι δυνατόν μια δικαστική προσωρινή διαταγή να ορίζει εμάς σαν νόμιμη διοίκηση, να απορρίπτει το δικό σας αίτημα να διοριστείτε διοίκηση και εσείς να ισχυρίζεστε ότι είστε νόμιμη διοίκηση. Για να αρθεί ή υποβολιμαία άποψή σας ότι δήθεν είστε νόμιμη διοίκηση, οφείλουμε να σας εξηγήσουμε και το παρακάτω:

Η αναφορά της δικαστικής διαταγής για το άρθρο πέμπτο του Ν.4431/2016 και το έγγραφο της παγκόσμιας ομοσπονδίας έχει τεθεί εντός παρενθέσεως και είναι επεξηγηματική πρόταση γιατί απορρίπτεται το αίτημα σας. Έχει δηλαδή ακριβώς το αντίθετο νόημα από αυτό, που ισχυρίζεσθε εσείς γιατί δεν είναι δυνατόν να απορρίπτεται το αίτημα σας και ταυτόχρονα να θεωρείται ότι διοριστήκατε και προσωρινή διοίκηση.

Επίσης σε σχέση με τους ισχυρισμούς που προβάλλατε, ότι εσείς είστε ο εξυγιαντής του καράτε και εμείς είμαστε τα άτομα που μόνο που κάναμε ήταν δήθεν παρανομίες θέλουμε να σας τονίσουμε τα εξής: Εσείς ήσασταν παντελώς ανύπαρκτος στο χώρο του καράτε και η μόνη σχέση σας με τον αθλητισμό, ήταν η προσωπική σας σχέση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, από τα υπόλοιπα 5 μέλη της πρώην προσωρινής διοίκησης, ο ένας είναι δικηγόρος επίσης άσχετος με το καράτε. Ο δεύτερος είναι γονέας αθλητή, χωρίς κανένα παρελθόν στα κοινά της ομοσπονδίας και γνώση του αθλήματος, οι δε υπόλοιποι τρεις, είναι μέλη από δύο (2) μόνο συλλόγους σε σύνολο 253 σωματείων.

Επιπροσθέτως σας υπενθυμίζουμε ότι ο Κος Περάκης, μέλος της καταργηθείσας προσωρινής διοίκησης σε απάντηση της πρόσκλησης για παράδοση/παραλαβή υλικών σύμφωνα με την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών δήλωσε αυτολεξεί τα παρακάτω:

 

“Κυρία Ποντίδα,

Ήμουν σε σοβαρή επαγγελματική απασχόληση από το πρωί και τώρα είδα το μήνυμά σας.

Παρότι δεν μου έχει επιδοθεί καμία απόφαση και παρόλο που αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα δεν αποτελεί τον προσήκοντα τρόπο, σας λέω ότι πράγματι ενημερώθηκα για την έκδοση των δύο προσωρινών διαταγών, οι οποίες φυσικά, ανεξάρτητα της ορθότητάς τους ή μη, για μένα είναι σεβαστές, όπως κάθε δικαστική απόφαση.

Προσωπικά δεν έχω στην κατοχή μου κάτι για να σας παραδώσω, είμαι όμως βέβαιος ότι ο απερχόμενος Πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης κ. Βιδάκης θα μεριμνήσει για τα νόμιμα, με τον ίδιο σεβασμό.

Την θέση μου στην προσωρινή διοίκηση της ΕΛΟΚ ως διορισμένο από τις προηγηθείσες προσωρινές διαταγές μέλος αυτής, αυτονοήτως σήμερα την παραδίδω.

Καλή συνέχεια

Παναγιώτης Περάκης”

(επισυνάπτεται η ηλεκτρονική αλληλογραφία του Κου Περάκη)

 

Οπότε καλό είναι να σταματήσετε τα περί εξυγίανσης, και να δώσετε εξηγήσεις για το πώς συντάχθηκε το πόρισμα ελεγκτικής εταιρείας (αφού έχουμε στην κατοχή μας πληθώρα emails και αντίστοιχα επισυναπτόμενα αρχεία που αποδεικνύουν το πως έγινε η κατασκευή αυτού) και για το πώς τα προσωπικά δεδομένα μελών του σημερινού διοικητικού Συμβουλίου και άλλων υποψηφίων διαβιβάστηκαν όχι μόνο στο προσωπικό σας mail αλλά και σε mail τρίτων προσώπων, άσχετων με την ομοσπονδία.

Τέλος σε σχέση με την αναφορά σας σχετικά με την ισχύ της παρ.1 του άρθρου 117 του Ν.4790/2021, η οποία όλως τυχαίως ψηφίστηκε την ημέρα που συζητείτο το αίτημά σας και το οποίο απορρίφθηκε, στα θέματα της ΕΛΟΚ, θέλουμε να εξηγήσουμε τα παρακάτω:

Αφήστε τα μίση, η ΠΟΠΚ είναι η λύση!

Η συγκεκριμένη διάταξη ορίζει επί λέξει τα εξής:

“Αθλητική ομοσπονδία στην οποία, πριν από την έναρξη ισχύος του παρόντος, έχει διοριστεί προσωρινό διοικητικό συμβούλιο δυνάμει απόφασης δικαστηρίου, συμπεριλαμβανομένης προσωρινής διαταγής ή της οικείας διεθνούς ομοσπονδίας, διεξάγει υποχρεωτικά αρχαιρεσίες για την ανάδειξη καταστατικών οργάνων το αργότερο έως τις 31-5-2021. Η θητεία της προσωρινής διοίκησης παρατείνεται έως την ημερομηνία του πρώτου εδαφίου...”

Η ΕΛΟΚ με τις προσωρινές διαταγές της 26-3-2021 και 1-4-2021 έχει νόμιμη διοίκηση, αυτή που εκλέχθηκε στις εκλογές της 21-4-2018 και όχι προσωρινή διοίκηση με συνέπεια η προαναφερόμενη διάταξη να μην έχει εφαρμογή στην προκείμενη περίπτωση.

Επίσης σας είναι γνωστό όχι την πρώτη ημέρα αλλά τις πέντε πρώτες ώρες, που παραλάβαμε την διοίκηση, το Διοικητικό Συμβούλιο προκήρυξε εκλογές για τις 22-5-2021, τηρώντας απόλυτα το νόμο σε αντίθεση με τις δικές σας αποφάσεις.

Όπως καταλαβαίνετε, κάθε περαιτέρω συζήτηση για το θέμα αυτό περιττεύει.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ έντονα για την αδικαιολόγητη συμπεριφορά σας.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΔΕ, εντός 24 ωρών από την παραλαβή της παρούσας να συμμορφωθείτε με τις αποφάσεις του Πρωτοδικείου Αθηνών και τις εντολές των δικαστών και να παραδώσετε κρίσιμα στοιχεία της διοίκησης καθώς και να απέχετε από οποιαδήποτε δήλωση και εμφάνισή σας ως πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης της ΕΛΟΚ η οποία δεν υφίσταται.

Επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματός μας,

Αθήνα, 7-4-2021

Η νόμιμη εκπρόσωπος της ΕΛΟΚ και εξουσιοδοτημένη από το ΔΣ

Ποντίδα Εμμανουέλα

Πρόεδρος ΕΛΟΚ

 

Σχόλια: Ο εχθρός μου Γερόλυμπος εδώ έχει δίκιο!

Διότι η Απόφαση της 1/4/2021 χωρισμένη στα κομμάτια της γράφεται:

 

Απορρίπτει αίτηση χορήγησης προσωρινής διαταγής

(νόμω αβάσιμη) αφού το άρθρο 45 παρ. 5 Ν. 4778/2021 παρατείνει τη θητεία των μελών της διοίκησης έως και 30-6-2021 και συνεπώς δεν υπάρχει - κατά τα εκτιθέμενα στην αίτηση - έλλειψη διοίκησης βλ. και συνοδευτικά της οικείας τροπολογίας έγγραφα κλπ).

Απορρίπτει κύριες παρεμβάσεις

(απαράδεκτες ελλείψει εννόμου συμφέροντος καθώς οι παρεμβαίνοντες επικαλούνται εφαρμογή του άρθρου πέμπτου του Ν. 4431/2016 σε συνδυασμό με την από 4-11-2020 απόφαση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καράτε περί ορισμού ειδικού οργάνου διοίκησης στην Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε, το οποίο όμως υποκαθιστά αυτοδικαίως και αμέσως- και χωρίς την παρεμβολή δικαστικής κρίσης - το καταστατικό όργανο της εθνικής αθλητικής ομοσπονδίας στο πλαίσιο που καθορίζει η άνω απόφαση ως προς τον χρόνο και τις αρμοδιότητες και μάλιστα κατά παρέκκλιση των διατάξεων του Ν. 2725/1999 και των καταστατικών διατάξεων της εθνικής ομοσπονδίας).

 

όπου τα κείμενα της δεύτερης στήλης είναι επεξηγηματικά του κάθε "Απορρίπτει ..." της πρώτης στήλης!

Συνεπώς, ή ΕΛΟΚ έχει διοίκηση την εκλεγμένη απο την παράταξη του Γερόλυμπου και οι απατεώνες, που διαστρέβλωσαν την Απόφαση του Δικαστή είναι ολόκληρο το ΚΙΜΕ από τον εραστή της Καρέκλας ... Γιώργο Μπίκα! μέχρι τον εραστή ... των e-μαγειρευμένων εκλογών Λευτέρη Αυγενάκη και τα ενδιάμεσα ... πουλέν του!

Μπορεί και εγώ να παρασύρθηκα και να έπεσα έξω στην ερμηνεία της Απόφασης του Δικαστή, αλλά έπεσα μέσα στο ότι ποτέ δεν θα μπορούσε να γίνει δεκτή η χωρίς συζήτηση παρέμβαση της Παγκόσμιας στο αυτόνομο του εθνικού αθλητισμού και στην εθνική κυριαρχία μιας οποιασδήποτε χώρας και άρα να βρίσκεται υπεράνω των αποφάσεων των Ελληνικών Δικαστηρίων!!!

Μετά από αυτά γίνεται εμφανής η πραγματική αξία του Δικολάβου του ΚΙΜΕ ... κυρίας Εβελίνας Τσαρούχα!!!


 20/4/2021 - Μαύρη Προσθήκη:

 Όλα αυτά είχαν ήδη επεξηγηθεί λεπτομερώς από την 1/4/2021 στο κλεμμένο karate.gr/FB του Γερόλυμπου από τον ανώνυμο Νίκο Νικόπουλο (προφανώς δικηγόρο του) ως κατωτέρω:

 

Νικος Νικολοπουλος

Τα αποτελέσματα που μπορεί να παράγει η βλακεία για την δημοκρατία πολλές φορές είναι καταστροφικά. Η βλακεία σε συνδυασμό με τα ηλιθιοδέστερα επιχειρήματα πολλές φορές μπορούν να δημιουργήσουν μια αυταπάτη και μια σύγχυση για τον ορισμό της καλώς ή κακώς προσδιοριζόμενης έννοιας του περί δικαίου αισθήματος και πως μπορεί αυτό, να το κατανοήσει ένας απλός άνθρωπος. Αν τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούνται αποσκοπούν στην χειραγώγηση του πλήθους είναι δις χειρότερα. Τα παραδείγματα πολλά στην νεότερη ιστορία.

Ο πρόλογος είναι για να εξηγήσω τα επιχειρήματα της Ομάδας Σιετή σε συνδυασμό με την χειραγώγηση που προσπαθούν να επιτύχουν έναντι των μελών της ΕΛ.Ο.Κ με τον αποπροσανατολισμό και την σύγχυση που δημιουργούν. Απώτερος τους στόχος είναι να μας αποδείξουν χρησιμοποιώντας τα ηλιθιοδέστερα επιχειρήματα άνευ νομικής βάσης ότι έχουν δίκιο και ότι αυτό είναι με το μέρος τους. Αποσκοπούν στο να μπορέσουν να κρατηθούν στο προσκήνιο με νύχια και με δόντια γιατί πλέον κατάλαβαν ότι τους κατάλαβαν όλοι!!!

Τις τελευταίες 3 βδομάδες είδαμε να ξεδιπλώνεται ένα σενάριο βασιζόμενο στα ηλιθιοδέστερα επιχειρήματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ποτέ. Μάλιστα θα μπορούσαν να γίνουν αντικείμενο έρευνας περί ηλιθιότητας και τα αποτελέσματα που αυτή παράγει κατά του κοινωνικού συνόλου.

Τα νομικά επιχειρήματα που ακούστηκαν από την πλευρά ΚΙΜΕ και απορρίφθηκαν από τους δικαστές στο Πρωτοδικείο Αθηνών σε 2 δικαστήρια ήταν περί :

1) «Αναστολή» ; Τι σημαίνει ; Εννοιολογικά, σημειολογικά, κυριολεκτικά, νομικά.

Αντιπαρέρχομαι αν πεις ανακοπή π.χ άλλο σημαίνει στην ιατρική άλλο στην νομική επιστήμη.

Σε όλες τις επιστήμες η λέξη αναστολή έχει συγκεκριμένη έννοια και δεν δύναται να παρερμηνευθεί. Εξυπακούεται ότι στην νομική επιστήμη για να υπάρχει αναστολή πρέπει να υπάρχει και τιμωρία.

Το βλακώδες επιχείρημα που προσπάθησαν να μας πείσουν ότι ισχύει περί αναστολής τους το ξεκαθάρισε ο Δικαστής.

Λογική εναντίον βλακείας: 1-0

2) Το 1ο Δικαστήριο με την από 24/3 απόφαση του αποφάσισε να επαναφέρει στα καθήκοντα της την εκλεγμένη διοίκηση παύοντας από τα καθήκοντα της την προσωρινή διοίκηση!!! «Προσέξτε σας παρακαλώ την ημερομηνία, παίζει μεγάλο ρόλο» . Επίσης όλοι γνωρίζουμε τα νομικά αποτελέσματα της απόφασης του Δικαστή Κου Χατζίκου στις 1/4 κατά της πλευράς Σιετή τα οποία ήταν καταπέλτης πέραν κάθε αμφιβολίας. Ο Δικαστής επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την νομιμότητα της εκλεγμένης διοίκησης ρίχνοντας στον κάλαθο των αχρήστων τους ισχυρισμούς της πλευράς Σιετή με κύριο επιχείρημα τους ότι η απόφαση διορισμού τους από την WKF υπερισχύει των αποφάσεων των Ελληνικών Δικαστηρίων!!!

Λογική εναντίον βλακείας: 2-0

Σήμερα μάθαμε μέσω του HELLENIC KARATE NEWS ότι επιδόθηκε εξώδικο στην ΕΛ.Ο.Κ από την πλευρά Σιετή ζητώντας να της παραδοθεί η διοίκηση από την εκλεγμένη διοίκηση διότι εκ του νόμου ορμώμενη και συγκεκριμένα από την τροποποίηση Αυγενάκη στις 31/3 που αφορά προσωρινές διοικήσεις ή διορισμένες από την παγκόσμια Ομοσπονδία συνάδουν ότι ως η τελευταία προσωρινή διοίκηση έχουν έννομο συμφέρον.....

Δεν θέλω να προκαταβάλω για άλλη μια φορά το αποτέλεσμα του επιχειρήματος που χρησιμοποιούν προκειμένου η εκλεγμένη διοίκηση να αποποιηθεί των δικαιωμάτων της και να παραιτηθεί υπέρ τους.

α) Ο υφυπουργός έλαβε μια απόφαση στις 31/3 . Όποιος θέλει μπορεί να την διαβάσει. Επίσης όποιος θέλει μπορεί να διαβάσει ότι υφίσταται άλλη μια απόφασή του νομοθετικά ρυθμισμένη στις 15/2 που αφορά τις εκλεγμένες διοικήσεις και την παράταση αυτών ως όργανα διοίκησης εώς τις 30/6.

β) Η προηγούμενη Π.Δ Παύθηκε ή δεν Παύθηκε των καθηκόντων της στις 24/3 από το Πρωτοδικείο Αθηνών; Παύθηκε !!! Στο εξώδικο που απεστάλη στην ΕΛ.Ο.Κ πόθεν προκύπτει το έννομο συμφέρον που επικαλούνται ότι αυτή είναι η μόνη και νόμιμη διοίκηση αφού αυτή παύθηκαν στις 24/3 και η τροπολογία Αυγενάκη ψηφίσθηκε στις 31/3. Υπάρχει ένα σοβαρό θέμα με τις ημερομηνίες και πως τις μπερδεύουν εσκεμμένα.

γ) Όσο για το τι είναι διορισμένη Π.Δ από την WKF έχει απαντηθεί κατηγορηματικά από 2 Δικαστές οι οποίοι απέρριψαν δις αυτό το επιχείρημα ως μη έχον βάση σύμφωνα με τους νόμους και το Σύνταγμα της Χώρας.

Λογικά επιχειρήματα έναντι τί άραγε....

Αλλά όπως τις προηγούμενες φορές εγώ τους τα έλεγα και αυτοί δεν άκουγαν. Εγώ να βοηθήσω θέλω......Αν θέλεις κε Σιετή να κάνουν ένα καλό τα χρήματα που πληρώνεις στους δικηγόρους δώστα καλύτερα σε παιδάκια που πεινάνε. Να είσαι σίγουρος ότι εκεί θα πιάσουν τόπο !!!

 

Νικος Νικολοπουλος

Σύμφωνα με την τελευταία δικαστική απόφαση υπέρ της εκλεγμένης διοίκησης καθώς και την δημοσίευση στο «Hellenic Karate News» στο Facebook την 30/03/2021 έχω να επισημάνω τα κάτωθι με κύριο αποδέκτη τον υποψήφιο Πρόεδρο κο Σιετή καθώς και την ομάδα που τον υποστηρίζει.

Διαβάζοντας την τελευταία δημοσίευση της κοινότητας «Hellenic Karate News» στο Facebook και συγκεκριμένα, η δημοσίευση αρχίζει με την πρόταση…….

“«Βόμβα» για το Ελληνικό Καράτε αποτελεί η επιστολή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας του αθλήματος.”

Ας αναλογιστούμε τί σημαίνει η λέξη «βόμβα» μεταφορικά. Η πραγματική βόμβα!!!, μεταφορικά κε Σιετή, είστε ΕΣΕΙΣ και για άλλη μια φορά έχετε την «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΗ».

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΜΕ, κος Σιετής, προσπαθώντας να αποποιηθεί της ευθύνης του, αποφάσισε να κατηγορήσει την εκλεγμένη διοίκηση ότι αυτή θα είναι η υπαίτια σε περίπτωση που διαγραφεί η Ομοσπονδία μας από την WKF, διότι δεν λαμβάνει υπόψη της την επιστολή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Η «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΗ» για δεύτερη φορά του κου Σιετή είναι ότι ουσιαστικά ζητάει από μια εκλεγμένη διοίκηση να αποποιηθεί των δικαιωμάτων της, τα οποία είναι κατοχυρωμένα από το Ελληνικό Σύνταγμα και τους Νόμους (το επιβεβαίωσε άλλωστε και η τελευταία δικαστική απόφαση) και να παραιτηθεί υπέρ μιας διοίκησης διορισμένης από την WKF.

Τα ερωτήματα που δημιουργούνται πολλά και βασανιστικά:

 

1) ποιος-οι είναι Ο-ΟΙ ΑΜΕΣΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ-ΟΙ!!! για το ότι έχουν προσκομιστεί «ΚΟΛΟΒΑ», «ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΑ», «ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ» στοιχεία στην WKF, με αποτέλεσμα την εσφαλμένη ενημέρωση της;

Απάντηση: καταρχήν, δεν υπήρχε περίπτωση η εκλεγμένη διοίκηση να πραγματοποιήσει κάτι τέτοιο. Οι λόγοι εύλογοι, δεν χρειάζεται να τους εξηγήσω.

Συμπέρασμα:

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΣ ΣΙΕΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΟΛΗΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΡΟΕΒΗΣΑΝ ΣΕ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΧΑΛΚΕΥΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

ΥΠΟΨΗ: Ο ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΟΛΗΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΙΜΕ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΕΙ ΞΑΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟ 2016 ΣΤΗΝ WKF ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ Η ΕΛ.Ο.Κ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΧΑΛΚΕΥΜΕΝΕΣ ΑΙΤΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

Προφανώς, οι αμνήμονες φίλοι μας ξεχνάνε να μας το πουν αυτό. Γιατί άραγε; ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.

ΕΠΙΣΗΣ, ΞΕΧΝΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η WKF ΤΟΤΕ.

 

2) Η ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ του κου Σιετή σχετικά με την επαπειλούμενη διαγραφή της ΕΛ.Ο.Κ. από την WKF ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΕ ΔΙΤΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ με απώτερο σκοπό

α) να υποχρεωθεί η εκλεγμένη διοίκηση σε παραίτηση υπό το βάρος της επαπειλούμενης διαγραφής υπέρ τους, δείχνοντας σε όλους ότι πλέον αυτοί είναι οι κουμανταδόροι. Εάν δεν παραιτηθούν και στην περίπτωση που διαγραφούμε από την WKF (που δεν ισχύει) να αποποιηθούν των ευθυνών τους για την ζημία που θα προκαλέσουν έναντι της ΕΛ.Ο.Κ. και των ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ρίχνοντας την αποκλειστική ευθύνη στην εκλεγμένη διοίκηση

β) να ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ!!! τους εν δυνάμει ψηφοφόρους ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ για να υφαρπάξει την ψήφο τους, με το πρόσχημα ότι είναι οι εκλεκτοί της WKF.

 

Σχόλιο Περσίδη:

"Εντιμότητα" σημαίνει να αγωνίζεσαι για το δίκιο σου, αλλά να αναγνωρίζεις και το δίκιο του αντίπαλου!

Ποιός είναι ο Νίκος Νικολόπουλος, που μας τα εξηγεί τόσο ωραία! Με γνώση των αθλητικών θεμάτων και σεβασμό στους Δικαστές?


Παρ' όλα αυτά η Προσωρινή του ΚΙΜΕ εξακολουθεί να παίρνει αποφάσεις!

 8/4/2021 στις 14:21 μ.μ. από το FB/Ελοκ karate, που γράφει το ΚΙΜΕ.

 

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ. ΤΗΣ 06.04.2021

1. Μετά την αναβολή των εκλογών της 28.3.2021 λόγω της από 24.3.2021 Προσωρινής Διαταγής του κ. Κασίμη που δημοσιεύθηκε την 26.3.2021, λαμβάνοντας υπ΄ όψιν τις προθεσμίες που προβλέπονται από τον νόμο και σε συνεννόηση με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Καράτε, αποφασίστηκε να προκηρυχθούν οι εκλογές της Ομοσπονδίας το Σάββατο 29 Μαΐου 2021.

Η σχετική προκήρυξη θα αναρτηθεί στη (νέα) ιστοσελίδα της ΕΛ.Ο.Κ. τον προβλεπόμενο χρόνο, αλλά θα αποσταλεί και στα σωματεία με e-mail.

Σε σχέση με τα σωματεία που συγκεντρώνουν τις προϋποθέσεις συμμετοχής και δικαιώματος ψήφου, αποφασίστηκε μετά από νέο έλεγχο ότι συνεχίζει να ισχύει ο κατάλογος των σωματείων που είχε εγκριθεί στη συνεδρίαση της 14.02.2021, ο οποίος έχει γνωστοποιηθεί και αναρτηθεί στα γραφεία της ΕΛΟΚ και ο οποίος αποφασίστηκε να σταλεί εκ νέου στη Γ.Γ.Α.

Ειδικότερα όσον αφορά στα επτά σωματεία (Αθλητικός Σύλλογος Κέντρο Καράτε ΣΟΤΟΚΑΝ Αμπελοκήπων κλπ) που είχαν ασκήσει κατά της Ομοσπονδίας την από 22.3.2021 Αίτησή τους, επί της οποίας εκδόθηκε η έτερη από 24.3.2021 Προσωρινή Διαταγή του κ. Κασίμη, διευκρινίζεται, όπως άλλωστε προκύπτει και από το γράμμα της εν λόγω Προσωρινής Διαταγής, ότι με αυτήν ουδέποτε κρίθηκε ότι δικαιούνται να συμμετάσχουν στις εκλογές, αλλά μόνο διετάχθη η αναστολή των εκλογών. Τα σωματεία αυτά υπενθυμίζεται ότι δεν πληρούν το κριτήριο συμμετοχής με 8 τουλάχιστον αθλητές το 2018 και το 2019 σε επίσημες αθλητικές διοργανώσεις, όπως αποδεικνύεται τόσο από τα αναρτημένα αγωνιστικά ημερολόγια όσο και από τα αντίστοιχα επίσημα πρακτικά του Διοικητικού Συμβουλίου. Υπενθυμίζεται ακόμη σχετικώς ότι υπήρξε απόπειρα νόθευσης των εν λόγω αναρτημένων αγωνιστικών ημερολογίων με εντολή της προηγούμενης προσωρινής διοίκησης (η οποία είχε λάβει χώρα την 23.10.2020), προκειμένου ακριβώς να προστεθούν εκ των υστέρων διοργανώσεις που δεν περιλαμβάνονταν. Κατά τα λοιπά, αναφερόμαστε στην από 14.2.2021 ανακοίνωση που είχε εκδοθεί, με λεπτομέρειες για το θέμα.

2. Επειδή ακόμη τα μέλη της τελευταίας εκλεγμένης διοίκησης της ΕΛΟΚ συνεχίζουν να κάνουν κατάληψη των γραφείων της και να μην παραδίδουν τους κωδικούς των παρακάτω, αποφασίστηκε να αλλαχθεί η επίσημη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, η ιστοσελίδα και η σελίδα της ΕΛ.Ο.Κ. στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως ακολούθως, καθώς και να ενημερωθούν σχετικώς η Παγκόσμια Ομοσπονδία Καράτε, η ΓΓΑ και τα σωματεία:

Νέο e-mail : karate.elok@gmail.com

Νέα ιστοσελίδα : elok-karate.com

Νέα σελίδα facebook : Ελοκ karate

Νέο προσωρινό τηλέφωνο : 6944 262573

Το ίδιο (να αλλαχθούν) αποφασίστηκε και για τους κωδικούς πρόσβασης στην πλατφόρμα της Sportdata για την Ευρωπαϊκή και την Παγκόσμια Ομοσπονδία.

3. Αποφασίστηκε να ανανεωθεί η σύμβαση του Ομοσπονδιακού προπονητή κ. Ιωάννη Κανέλλη μέχρι της 31.05.2021. Η θητεία της Τεχνικής Επιτροπής και της Επιτροπής Διαιτησίας συνεχίζεται κανονικά. Τέλος αποφασίστηκε αρχηγός της Ελληνικής αποστολής στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε ανδρών γυναικών στο Porec να οριστεί ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος.

4. Έγινε αναλυτική ενημέρωση για τις τελευταίες δικαστικές εξελίξεις, οι οποίες έχουν ως εξής:

Μετά την έκδοση της απόφασης 27/2020 της ΕΦΙΠΗΔ, η οποία επικυρώθηκε από την απόφαση 81/2020 του ΑΣΕΑΔ, τα τιμωρηθέντα με αυτές μέλη της τελευταίας εκλεγμένης διοίκησης της ΕΛΟΚ (Εμμ. Ποντίδα κλπ) άσκησαν αίτηση ακυρώσεως κατά των ανωτέρω αποφάσεων, αλλά και αίτηση αναστολής της εκτέλεσής τους. Η τελευταία εκδικάσθηκε ερήμην τόσο της ΕΛΟΚ (που δεν κλητεύθηκε καθόλου στη δίκη ούτε έλαβε γνώση) όσο και του Δημοσίου (στην εκδοθείσα απόφαση αναγράφεται εκ παραδρομής ότι το Δημόσιο υπέβαλε απόψεις, αυτό όμως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, όπως ήδη προκύπτει από σχετική βεβαίωση του Δικαστηρίου) και εκδόθηκε η από 89/2021 απόφαση του Διοικ. Εφετείου Αθηνών που έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής.

Με βάση την παραπάνω απόφαση αναστολής (την οποία οι αιτούντες κράτησαν κρυφή και δεν γνωστοποίησαν στην ΕΛΟΚ ούτε καν όταν η παρούσα διοίκηση αποφάσιζε νόμιμα, αγνοώντας την εν λόγω απόφαση, για τους έχοντες δικαίωμα συμμετοχής ως υποψήφιοι στις επικείμενες εκλογές) ασκήθηκε από τους Εμμ. Ποντίδα κλπ αίτηση Προσωρινής Διαταγής στο Πρωτοδικείο, ζητώντας την επιστροφή τους ως μέλη του τελευταίου εκλεγμένου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΟΚ. Η αίτηση αυτή έγινε δεκτή με την από 24.3.2021 Προσωρινή Διαταγή του κ. Κασίμη (που δημοσιεύθηκε την 26.3.2021). Ταυτόχρονα, επί της αιτήσεως των 7 σωματείων κατά της ΕΛΟΚ, εκδόθηκε έτερη Προσωρινή Διαταγή του ίδιου Δικαστή, με την οποία διέτασσε την αναβολή των εκλογών που επρόκειτο να διεξαχθούν την 28.3.2021.

Λίγες ημέρες μετά, εκδόθηκε η από 1.4.2021 Προσωρινή Διαταγή του κ. Χατζίκου, με την οποία η μεν αίτηση των μελών του τελευταίου ΔΣ για παράταση της θητείας των απορρίφθηκε ως μη νόμιμη (θεωρώντας ότι είχε παραταθεί εκ του νόμου), το πιο σημαντικό όμως είναι ότι με την ίδια Προσωρινή Διαταγή η Παρέμβαση που είχε ασκήσει στην παραπάνω δίκη η παρούσα διοίκηση απορρίφθηκε λόγω έλλειψης εννόμου συμφέροντος. Και τούτο διότι, όπως εξηγείται και στην ίδια την Προσωρινή Διαταγή, η προσωρινή διοίκηση που ορίζεται από την Παγκόσμια Ομοσπονδία του αθλήματος υποκαθιστά εκ του νόμου (άρθρο 5 του ν. 4431/2016) κάθε καταστατικό όργανο διοίκησης (εν προκειμένω το ΔΣ της ΕΛΟΚ), χωρίς να χρειάζεται να μεσολαβήσει καμιά δικαστική απόφαση.

Επομένως, επειδή ακριβώς δεν απαιτείται η έκδοση δικαστικής απόφασης αφού ούτως ή άλλως εμείς είμαστε εκ του νόμου η νόμιμη διοίκηση της ΕΛΟΚ, ως όργανο διοίκησης ορισθέν από την WKF, την 4.11.2020, υποκαθιστώντας αυτοδικαίως το καταστατικό όργανο διοίκησης (ΔΣ), ανεξαρτήτως του αν έχει παραταθεί η θητεία του, γι αυτό δεν έχουμε κανέναν λόγο (:έννομο συμφέρον) να ζητάμε την έκδοση δικαστικής απόφασης.

Για τα ανωτέρω ενημερώσαμε σχετικώς την Παγκόσμια Ομοσπονδία αλλά και την Ελληνική Πολιτεία (ΓΓΑ), με τις οποίες πλέον είμαστε σε διαρκή συνεργασία και οι οποίες αναγνωρίζουν τη διοίκησή μας και μόνον αυτή.

Αφήστε τα μίση, η ΠΟΠΚ είναι η λύση!

Δυστυχώς, τα τιμωρηθέντα μέλη του τελευταίου ΔΣ, παριστάνοντας ότι δεν γνωρίζουν την ρητή επιταγή του νόμου και παραβλέποντας την Προσωρινή Διαταγή του κ. Χατζίκου, εξακολουθούν να παραμένουν στα γραφεία της ΕΛΟΚ, έχοντας πρακτικά κάνει κατάληψη σε αυτά, χρησιμοποιούν τους διάφορους κωδικούς της ΕΛΟΚ και εξακολουθούν να αποστέλλουν επιστολές φερόμενοι ως διοίκηση της ΕΛΟΚ, παρότι έχουν λάβει απάντηση στους ισχυρισμούς των κι ενώ τους έχει γνωστοποιηθεί η Προσωρινή Διαταγή του κ. Χατζίκου.

Ως νόμιμη διοίκηση έχουμε ήδη προβεί και θα προβούμε και σε κάθε άλλη αναγκαία νόμιμη ενέργεια για τη λήξη της κατάληψης των γραφείων μας και την παράδοση σε μας όσων κρατούν στα χέρια τους οι αντιποιούμενοι την ΕΛΟΚ γνωστοί καταληψίες. Έως τότε όμως, λειτουργούμε και θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε και να λαμβάνουμε τις δέουσες αποφάσεις για το συμφέρον της Ομοσπονδίας και του αθλήματος, προς κάθε κατεύθυνση. Στο πλαίσιο αυτό υπάρχει πλέον καθημερινή διαρκής επικοινωνία και συνεργασία τόσο με τις Υπηρεσίες της ΓΓΑ (κυρίως για την νόμιμη και εμπρόθεσμη προετοιμασία των εκλογών) όσο και με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Καράτε, η οποία επανέλαβε τη στήριξή της και την εμπιστοσύνη της στην παρούσα διοίκηση, δίδοντας και νέους κωδικούς για τη συμμετοχή των αθλητών μας στις επικείμενες αθλητικές διοργανώσεις, μη επιτρέποντας σε κανέναν άλλον να εμφανίζεται ότι εκπροσωπεί το ελληνικό καράτε.

Στο πλαίσιο αυτό, ακόμη, ο κ. Βιδάκης απέστειλε επιστολή στην ΕΟΕ εφιστώντας την προσοχή για την εμπρόθεσμη δήλωση των αθλητών μας στους επικείμενους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η παρούσα προσωρινή διοίκηση θα κάνει οτιδήποτε είναι απαραίτητο ώστε, κατά το δυνατόν χωρίς οξύτητες, να προχωρήσουμε ομαλά σε όλα τα ανοικτά θέματα και να δώσουμε επιτέλους στα ίδια τα σωματεία να πάρουν δημοκρατικά στα χέρια τους το αύριο του αθλήματος στην Ελλάδα, αφήνοντας στην άκρη τα γνωστά πρόσωπα του παρελθόντος.

 

Σχόλια: Ωποπόπ, μας πιάσανε?

Η άποψή μου είναι ότι όλοι οι ανωτέρω ισχυρισμοί του ΚΙΜΕ (στο κίτρινο) είναι λανθασμένοι!

Στην δεύτερη παράγραφο αυτής της προσωρινής διαταγής ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ η αίτηση για προσωρινή διοίκηση λόγω [ολόκληρου ενιαίως του περιεχομένου της παρένθεσης]!

Συνεπώς, σωστά ο Γερόλυμπος είναι μέσα και σωστά το ΚΙΜΕ είναι στην απέξω!

Ταυτόχρονα και μετά την τελευταία Προσωρινή Διαταγή το ΚΙΜΕ δεν έχει δικαίωμα να δημιουργήσει παράλληλη διοίκηση!!!


 8/4/2021 στις 16:33 μ.μ. στο FB/Ελοκ karate, που γράφει το ΚΙΜΕ, δίνεται επιστολή του Αρχι-μάγειρα Αυγενάκη:

 

Για τους άπιστους Θωμάδες!!

 

Σχόλια:

Όπως αναλύσαμε ανωτέρω η προσωρινή διαταγή του Προέδρου Πρωτοδικων κ. Χατζίκου είναι υπέρ της παράταξης Γερόλυμπου!

Η ανωτέρω επιστολή του ασήμαντου αναπληρωτή προϊστάμενου της Γενικής Διεύθυνσης Οργάνωσης Αθλητισμού προς τον Νεκτάριο Βιδάκη μας λέει τα αντίθετα και είναι υπέρ του Βιδάκη και του ΚΙΜΕ!

Φυσικά η ανωτέρω επιστολή γράφηκε με εντολή Αυγενάκη! Δηλαδή, αυτός ο άνθρωπος δεν σέβεται τίποτα απολύτως! Αφού ξέσκισε το Σύνταγμα της Ελλάδας με τις μέσω της πλειοψηφίας της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή των Ελλήνων επί δύο χρόνια παρεμβάσεις του στο αυτοδιοίκητο των αθλητικών ομοσπονδιών, αφού ξέσκισε τον αθλητισμό αφήνοντας από τα 13.000 σωματεία μόνο τα 4.000 να είναι ενεργά, αφού διοικεί μια ανίκανη και άχρηστη δημόσια υπηρεσία, την ΓΓΑ, έρχεται τώρα να επεμβαίνει και να στρεβλώνει και τις αποφάσεις των Δικαστών, όταν αυτές δεν συμβαδίζουν με το δικό του κέφι!

Αν χάσουμε και την υπακοή μας στις αποφάσεις των Δικαστών, τότε τα έχουμε χάσει όλα!!!

Ο μεγάλος ψεύτης και απατεώνας, λοιπόν, είναι ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ιδρυτής του Μητρώου των Μαϊμούδων, κρίνεται επικίνδυνος και θα πρέπει να απομακρυνθεί από μια θέση, που κατ' εξοχή προβάλλεται ως προπύργιο της ηθικής και του εύ αγωνίζεσθαι!!!

Τέτοιες μαλακίες ο Ελληνικός Λαός τις θεωρεί ασυγχώρητες και στον ίδιο και στον πρωθυπουργό του!!!

Ταυτόχρονα, όμως, γίνεται και εξαπάτηση του προέδρου της Παγκόσμιας Αντόνιο Εσπίνος, ο οποίος δεν μπορεί να αντιληφθεί την πραγματική έννοια της Απόφασης της Προσωρινής Διαταγής του προέδρου Πρωτοδικών κ. Χατζίκου, και έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους Σιετή, Βιδάκη και Αυγενάκη!

Αν αυτό το τελευταίο γίνει αντιληπτό από τον Εσπίνος, τότε αυτός θα διαγράψει όχι την ΕΛΟΚ σαν ομοσπονδία, αλλά την Ελλάδα σαν χώρα από την World Karate Federation και καλά θα κάνει!


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα τρία άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

1/3/21-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


 9/4/2021 - 13:41 - από το FB/Ελοκ karate του ΚΙΜΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η διοίκηση της ΕΛ.Ο.Κ. παρακολουθεί με ιδιαίτερη ευαισθησία την δράση ορισμένων «παραγόντων» της κοινότητας του καράτε, οι οποίοι αφού απέτυχαν να επιβάλλουν την άνομη πρακτική τους στην ΕΛ.Ο.Κ. τώρα στέλνουν πρόσωπο, το οποίο αντιποιείται την ιδιότητα του ομοσπονδιακού προπονητή και αιτείται χρήματα από γονείς αθλητών και αθλητές για την κάλυψη των εξόδων της Εθνικής ομάδας διαβεβαιώνοντας αυτούς, ότι δεν πρέπει να ανησυχούν, αφού η νέα διοίκηση θα τους τα επιστρέψει.

Καλούμε όλους τους αθλητές να μην ενδίδουν σε τέτοιες πρακτικές. Πρόκειται για απάτη, την οποία πρέπει να καταγγέλλουν στα μέλη του Δ.Σ. της ΕΛ.Ο.Κ. και φυσικά στον υπογράφοντα την ανακοίνωση. Οι αθλητές μας που θα εκπροσωπήσουν την χώρα στο 56ο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το Μάιο θα δηλωθούν στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έγκαιρα από το Γραμματέα κο Μητρόπουλο και θα είναι μέλη της επίσημης αποστολής όπως απαιτείται.

Οι δαπάνες βαρύνουν την ομοσπονδία, τους αθλητές βαρύνει μόνον η αθλητική προσπάθεια.

Η ΕΛ.Ο.Κ. παρακολουθεί τις αξιόποινες ενέργειες, έχει ήδη καταγράψει περιστατικά και θα παρέμβει όπως οφείλει.

Ο Πρόεδρος

Νεκτάριος Βιδάκης

 

Σχόλια:

Εσείς οι δύο να πάτε ο πρώτος στα θρανία του και ο δεύτερος στην επιχείρησή του, γιατί στο καράτε έχει πολύ υγρασία και χτυπάει στα ... αρθριτικά!!!

Το καράτε ανήκει σε εκείνους που έχουν αναδειχθεί μέσα από τον χώρο του καράτε και όχι σε εξωγήινους ούτε σε γλάστρες!!!


 11/4/2021 – 16:23 - Από το FB/Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε υπό τον Γερόλυμπο!

 

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΣ ΕΛΟΚ 10/4/2021

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛ.Ο.Κ με την νόμιμη σύνθεσή του μετά από πρόσκληση της Προέδρου του Κας Ε. Ποντίδα συνεδρίασε με τηλεδιάσκεψη, χθες 10/4/2021, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας zoom και ευρισκόμενο σε νόμιμη απαρτία αποφάσισε τα εξής:

1. Εγκρίθηκαν οι πράξεις διοίκησης κατ’ εφαρμογή των αποφάσεων που ελήφθησαν στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. της 26.3.2021 και 3.4.2021. Αυτονοήτως, καμία απόφαση και διοικητική – οικονομική πράξη από την καταργηθείσα προσωρινή διοίκηση Βιδάκη δεν αναγνωρίζεται και δεν δεσμεύει την ΕΛ.Ο.Κ από τις 24.3.2021 και εντεύθεν τουλάχιστον και όχι μόνον.

2. Διόρισε πληρεξούσιο δικηγόρο με εντολή να προχωρήσει σε όλες τις νόμιμες ενέργειες κατά των υπευθύνων ως εξής: α) αναφορικά με την μη συμμόρφωση στην από 24.03.2021 απόφαση - προσωρινή διαταγή του Προέδρου Πρωτοδικών κ. Κασίμη για την άμεση παράδοση της διοίκησης, β) για την αναζήτηση ευθυνών σχετικά με την «κατασκευασμένη» έκθεση διαχειριστικού ελέγχου εταιρείας ορκωτών λογιστών σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν στο αρχείο της Ομοσπονδίας, και γ) για την αναζήτηση ευθυνών από υπηρεσιακούς παράγοντες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την άρνησή τους να συμμορφωθούν με τις δικαστικές αποφάσεις οι οποίες ρητά ορίζουν νόμιμη διοίκηση στην ΕΛ.Ο.Κ και το δικαίωμα σωματείων μελών να συμπεριληφθούν στους εκλογικούς καταλόγους.

3. Ενέκρινε την πρόσληψη των ομοσπονδιακών προπονητών κ. Φώτη Λεκάκου και κ. Νεκτάριου Ξένου, μέχρι την 31.5.2021, για την προετοιμασία και την συμμετοχή της αποστολής Εθνικής Ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών στο Porec.

Ο μέχρι πρότινος ομοσπονδιακός προπονητής κος Ιωάννης Κανέλλης δεν επέδειξε ενδιαφέρον να συνεχίσει και η σύμβασή του ολοκληρώθηκε στις 31/3/2021.

4. Ενέκρινε την συγκρότηση της Εθνικής Ομάδας Ανδρών-Γυναικών για το προσεχές Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και την επιλογή των αθλητών-τριών που θα στελεχώσουν την αποστολή σύμφωνα με την απόφαση της Τεχνικής Επιτροπής που ελήφθη σε συνεργασία με τους 2 ομοσπονδιακούς προπονητές.

5. Ενέκρινε την δαπάνη για την κάλυψη όλων των εξόδων μετακίνησης/διαμονής των αθλητών-τριών της Εθνικής Ομάδας, τριών προπονητών (Φ. Λεκάκος, Ν. Ξένος, Μ. Χατζηλιάδης) και του αρχηγού της αποστολής.

6. Ενέκρινε την δαπάνη για την διενέργεια ανεξάρτητου, αξιόπιστου, αντικειμενικού και διαφανούς διαχειριστικού ελέγχου για τις οικονομικές χρήσεις των ετών 2019 & 2020. Ειδικά για το 2019 το εκλεγμένο ΔΣ της ΕΛΟΚ δεν αποδέχεται το κατασκευασμένο πόρισμα της εταιρείας KSi και ήδη προχωράει στα νόμιμα κατά παντός εμπλεκομένου με βάση τα ευρήματα στους λογαριασμούς emails της ΕΛΟΚ και αφορά αλληλογραφία της εταιρείας με μέλη της τότε προσωρινής Διοίκησης.

7. Ενέκρινε τον απολογισμό του 2019 σύμφωνα με τα επίσημα οικονομικά στοιχεία που παρέδωσε το Λογιστήριο της ΕΛΟΚ και την από 6/10/2020 προϋπάρχουσα έκθεση ελέγχου του ΣΟΛ.

8. Ενημερώνει τα μέλη ότι ολοκληρώθηκαν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες σε συνεργασία με τον εκπρόσωπο της ΕΛΟΚ στην ΕΟΕ κο Γιώργο Γερόλυμπο για την άμεση κατάθεση 3.000 ευρώ απευθείας στους λογαριασμούς των αθλητών της Προ-ολυμπιακής ομάδας για την κάλυψη των εξόδων ολυμπιακής προετοιμασίας.

Είναι προφανές ότι η καταργηθείσα προσωρινή διοίκηση του καθηγητή Βιδάκη, εδώ και πέντε (5) μήνες δεν ασχολήθηκε σοβαρά με τα ζητήματα των αθλητών και της ολυμπιακής προετοιμασίας τους και αν κρίνουμε ότι χρειάστηκαν δέκα (10) μόνο μέρες για να διευθετηθούν αυτά, είναι σίγουρο ότι η μοναδική τους ενασχόληση στη διοίκηση της ομοσπονδίας αφορούσε την κατασκευή πορισμάτων για την δημιουργία εντυπώσεων και τις εκλογές η διεξαγωγή των οποίων λόγων των παράνομων πράξεων της διοίκησης Βιδάκη ακυρώθηκαν με απόφαση του Πρωτοδικείου.

Καλούμε τα μέλη μας να επιδείξουν ψυχραιμία και να ενημερώνονται μόνο από τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας της Ομοσπονδίας και την ιστοσελίδα της www.elok.gr. Για τα υπόλοιπα το λόγο έχει η δικαιοσύνη η οποία έχει ήδη επιληφθεί προς γνώση και συμμόρφωση των ενδιαφερομένων.

 

Σχόλια: Ουδέν!


 11/4/2021 στις 19:04 μ.μ. από το FB/Ελοκ karate του ΚΙΜΕ

 

Προς αποκατάσταση της αλήθειας!!

 

 

Σχόλια:

Εδώ πλέον είναι προφανές ότι οι Βιδάκης, Σιετής και Αυγενάκης παραβαίνουν την απόφαση προσωρινής διαταγής του Δικαστηρίου και αυτό ΔΕΝ το έχουν πει στον Εσπίνος! Με αυτό τον τρόπο παίρνουν νέους κωδικούς από την παγκόσμια για τις συμμετοχές της Ελλάδας!

Αυτή είναι πλέον μια κατάσταση, που δεν αντέχει σε δικαστική έρευνα και θα καταρριφθεί, αν ο Γερόλυμπος τους ξετινάξει στα δικαστήρια!


14/4/2021 στις 10:44 π.μ. από το FB/Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε υπό τον Γερόλυμπο.

 

ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Το Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛΟΚ) στην συνεδρίαση του της 10/4/2021 αποφάσισε την μετάβαση της Εθνικής Ομάδας Καράτε Ανδρών - Γυναικών, τριών ομοσπονδιακών εθνικών προπονητών και ενός διεθνούς διαιτητή στο Πόρετς της Κροατίας προκειμένου να συμμετάσχουν στο 56ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε (EKF) για τις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών που θα διεξαχθεί από 19/5/2021 έως 23/5/2021.

Η συγκρότηση της Εθνικής Ομάδας Ανδρών-Γυναικών για το προσεχές Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανακοινώνεται σήμερα και η επιλογή των αθλητών-τριών που θα στελεχώσουν την αποστολή έγινε σύμφωνα με την απόφαση της Τεχνικής Επιτροπής που ελήφθη σε συνεργασία με τους 2 ομοσπονδιακούς προπονητές κκ Ν.Ξένο και Φ. Λεκκάκο.

Οι κατωτέρω επιλεγέντες καλούνται να επικοινωνήσουν με τους ομοσπονδιακούς προπονητές για τις λεπτομέρειες της αποστολής.

ΞΕΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΡΧΟΝΤΙΑ Female Kata (Γ)

ΚΑΒΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Female Kumite (Γ) -55κ.

ΣΤΟΛΗ ΜΑΡΙΑ Female Kumite (Γ) -61κ.

ΠΑΝΕΤΣΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ Female Kumite (Γ) -68κ.

ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ Female Kumite (Γ) +68κ.

ΚΑΨΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Male Kata (A)

ΞΕΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ Male Kumite (A) -60κ.

ΞΕΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Male Kumite (A) -67κ.

ΛΙΤΟΣ ΚΛΕΑΡΧΟΣ Male Kumite (A) -75κ.

ΤΖΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Male Kumite (A) -84κ.

ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Male Kumite (A) +84κ.

ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Team Kumite Male

ΣΕΡΕΜΕΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ Team Kumite Male

ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Team Kumite Male

ΚΥΔΩΝΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ Team Kumite Female

Την αποστολή της Εθνικής Ομάδας στο 56ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε(Α / Γ) (ΕKF) στο Πόρετς της Κροατίας θα συνοδεύουν οι κάτωθι:

Ομοσπονδιακοί Εθνικοί Προπονητές: ΞΕΝΟΣ Νεκτάριος, ΛΕΚΚΑΚΟΣ Νεόφυτος, ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ Μάξιμος

Διεθνείς Διαιτητές: ΓΚΟΡΕΖΗΣ Παναγιώτης

Αρχηγός αποστολής θα είναι ο κος Νικόλαος Σαψάλης, μέλος ΔΣ ΕΛΟΚ.

Τα έξοδα μετάβασης, διαμονής και σίτισης όλων των αθλητών -τριών, των προπονητών του διαιτητή και του Αρχηγού αποστολής θα καλυφθούν εξ’ολοκλήρου από τα ίδια έσοδα της ΕΛΟΚ, από το ταμείο που έχει συγκεντρώσει η ΕΛΟΚ με τόσες οικονομίες που έχει κάνει τα τελευταία 4 χρόνια, και συνεπώς η μετάβαση και η διαμονή τους θα γίνει αδαπάνως για το ελληνικό δημόσιο.

Σχόλια:

Η ως άνω ανακοίνωση συνοδεύεται και από την εικόνα αναγγελίας των αγώνων, αλλά η υποβολή της ανωτέρω αποστολής δεν έγινε δεκτή από την Παγκόσμια, διότι η παράταξη Γερόλυμπου δεν έχει τους κωδικούς για να την εισάγει στην πλατφόρμα της Sportdata για τους αγώνες!!!

Μας βλέπω στο δικαστήριο της ΔΟΕ, το CAS!!!


 15/4/2021 – 01:00 από το FB/Ελοκ karate του ΚΙΜΕ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΡΑΤΕ

Η Τεχνική Επιτροπή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε, με παρόντα τα 7 από τα 9 μέλη της, συνεδρίασε στις 14.2.2021 με τη συμμετοχή του Ομοσπονδιακού προπονητή κυρίου Ι. Κανέλλη και ΟΜΟΦΩΝΑ αποφάσισε την συγκρότηση της Εθνικής Ομάδας Ανδρών-Γυναικών για το 56ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Porec της Κροατίας από 19.5.2021 έως 23.5.2021.

Το Δ.Σ. έκανε αποδεκτή την αιτιολογημένη εισήγηση της Τ.Ε. και ΟΜΟΦΩΝΑ αποφάσισε την κατωτέρω σύνθεση της Εθνικής Ομάδας:

ΞΕΝΟΥ Γεωργία Αρχοντία Female Kata

ΚΑΒΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Ειρήνη Χριστίνα Female Kumite -55κ.

ΣΤΟΛΗ Μαρία Female Kumite -61κ.

ΠΑΝΕΤΣΙΔΟΥ Βασιλική Female Kumite -68κ.

ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΟΥ Ελένη Female Kumite +68κ.

ΚΥΔΩΝΑΚΗ Κυριακή Team Kumite Female

ΚΑΨΑΛΗΣ Παναγιώτης Male Kata

ΞΕΝΟΣ Χρήστος Στέφανος Male Kumite -60κ.

ΞΕΝΟΣ Διονύσιος Male Kumite -67κ.

ΛΙΤΟΣ Κλέαρχος Male Kumite -75κ.

ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Κωνσταντίνος -84κ.

ΤΖΑΝΟΣ Γεώργιος Male Kumite +84κ.

ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Αθανάσιος Team Kumite Male

ΚΟΥΚΟΥΡΙΤΑΚΗΣ Αθανάσιος Team Kumite Male

Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος κ. Θ. Σιετής θα συμμετάσχει στο συμβούλιο των Προέδρων των Εθνικών Αντιπροσωπειών.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί Αρχηγός της αποστολής θα είναι ο κ. Κ. Παπαδόπουλος.

Την αποστολή της Εθνικής Ομάδας στο 56ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε θα συνοδεύουν ο Ομοσπονδιακός προπονητής κ. Ι. Κανέλλης, ο προπονητής κ. Μ. Χατζηλιάδης και ο διαιτητής κ. Π. Γκορέζης.

Όλες οι δαπάνες βαρύνουν την ομοσπονδία, τους αθλητές βαρύνει μόνον η αθλητική προσπάθεια!!

 Σχόλια:

Η ως άνω ανακοίνωση συνοδεύεται και από την εικόνα αναγγελίας των αγώνων μαζί με την υποβολή και την αποδοχή της ανωτέρω αποστολής στην πλατφόρμα της Sportdata για τους αγώνες!!!

Μας βλέπω στο δικαστήριο της ΔΟΕ, το CAS!!!


 16/4/2021 - 15:25 από το FB/Ελοκ karate του ΚΙΜΕ!

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Γ.Γ.Α. επικύρωσε, σήμερα 16/04/2021, τον κατάλογο των 110 σωματείων με δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της ΕΛ.Ο.Κ. που θα διεξαχθούν με ηλεκτρονική κάλπη στις 29/05/2021.

Τον κατάλογο είχε αποστείλει στη Γ.Γ.Α. η μοναδική Νόμιμη διοίκηση της ΕΛ.Ο.Κ. υπό τον καθηγητή Νεκτάριο Βιδάκη!!

Ενημερώνουμε για άλλη μια φορά τα σωματεία μέλη μας και τους αθλητές τους ότι τα επίσημα στοιχεία επικοινωνίας της ΕΛ.Ο.Κ. είναι τα κάτωθι:

Νέο e-mail : karate.elok@gmail.com

Νέα ιστοσελίδα : https://elok-karate.com/

Νέα σελίδα facebook : Ελοκ karate

Νέο προσωρινό τηλέφωνο : 6944 262573

Οποιαδήποτε πληροφορία προέρχεται από άλλες πηγές επικοινωνίας που χειρίζονται πρόσωπα που αντιποιούνται την αρχή είναι απλά παραπληροφόρηση!!

 

Σχόλια:

Ακολουθούν και 2-3 άλλες επιστολές της ΓΓΑ προς την διοίκηση Βιδάκη, απόδειξη της επικινδυνότητας του δικτάτορα Αυγενάκη, ο οποίος περιφρονεί τις αποφάσεις των δικαστηρίων!!!


17/4/2021 - Από σήμερα κυκλοφορεί και η ανακοίνωση της διοίκησης του ΚΙΜΕ για τις εκλογές σε ένα αξιολύπητο σάιτ με αρχική σελίδα:

Σχόλιο:

Τρομάρα σας! Δεν μου λέγατε να σας φτιάξω κάτι πολύ καλύτερο μέσα σε μισή ώρα!!!

Αν, όμως, μετρήσουμε τις μέρες που ανακοινώθηκαν οι εκλογές από το ΚΙΜΕ θα τις βρούμε 43 και άρα κατά δύο λιγότερες από τις 45, που ορίζει ο νόμος (αν θυμάμαι έτσι είναι) και αυτό αποτελεί πρώτο λόγο ακύρωσης των εκλογών συν το ότι ανακοινώθηκαν σε ένα σάιτ, που δεν το ξέρει κανένας μέσα στα δισεκατομμύρια που υπάρχουν, δεύτερος λόγος ακύρωσης των εκλογών!!!


18/4/2021 - Και από σήμερα βομβαρδίζεται το δίκτυο με το επόμενο πινακάκι με τα στοιχεία της υποτιθέμενης "μοναδικής" διοίκησης της ΕΛΟΚ!

Όσο πιο γρήγορα φύγει ο Αυγενάκης από τη θέση του τόσο καλύτερα για τον Ελληνικό Αθλητισμό!!!

 

Σχόλιο:

Πάλι τρομάρα σας! Με αυτή την ανακοίνωση δεν θεραπεύεται τίποτα!!!

Εκλογές τον ... Οκτώβριο αρχιμάγειρα Αυγενάκη, που κατέστρεψες τον αθλητισμό!!!


Τελικά, την 21/4/2021 όλα ανατράπηκαν και πάλι! Η Συνέχεια στο επόμενο άρθρο μας! 

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα τρία άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

1/3/21-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .