karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 11/3/2021.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


 Και μόνο από τον Δρακόπουλο το ΚΙΜΕ έχει χάσει 30 ψήφους!

 Η αναξιόπιστη συμπεριφορά του Κωλοτούμπα απωθεί και τον πιο εύπιστο σύλλογο!

 

 Τηλε-πατάτες Α-Σιετή προς άγραν ψηφοφόρων! e-εκλογές με ... μπαταρία e-Λιθίου στην ΕΛΟΚ! e-Μαϊμούδες, e-εκλογές, e-Αυγενάκης για τα μπάζα!

 

 Πολλοστή κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος στο χώρο του αθλητισμού από τον Αυγενάκη!

 Όλες οι e-εκλογές όλων των ομοσπονδιών είναι άμεσα ευάλωτες στα δικαστήρια για πληθώρα παραβάσεων!

 

Μία λύση υπάρχει:

η ΠΟΠΚ!

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!


Κύριε Πρωθυπουργέ, σε άλλα πάμε καλά, αλλά σε άλλα πάμε ... πολύ κακά!!!

Δεν ξεχνάμε, βέβαια, ότι ο "Δικτάτορας-Απατεώνας" του καράτε είναι γέννημα-θρέμμα της ΝουΔού!!!

 

"Πρόσεχε!"

Γερόλυμπος, Κούβελος, Μητσοτάκης, Αυγενάκης, Μαυρωτάς, Βιδάκης, ...

 Νέα Δημο-Μαφία: από το "Σύνδρομο του Γερόλυμπου" στο "Σύνδρομο του Αυγενάκη"!

Κύριε Πρωθυπουργέ! Με πρόφαση την εξόντωση των σωματείων-μαϊμούδων δια του Μητρώου Αθλητικών Σωματείων ήδη έχετε ατυχήσει, διότι η πανδημία του Covid-19 σας μετέτρεψε μοιραία το Μητρώο αυτό των δήθεν Νόμιμων Σωματείων σε Μητρώο Πραγματικών Μαϊμούδων Σωματείων χωρίς αθλητές, χωρίς προπονητές, χωρίς χώρους άθλησης, χωρίς αγώνες τοπικούς, πανελλήνιους και διεθνείς εξωτερικού, που είναι τα θεμελιώδη στοιχεία του αθλητισμού και προφανέστατα η πραγματική φυσική ύπαρξή τους και η απρόσκοπτη λειτουργία τους ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ για ένα σωματείο, ώστε αυτό να μπορεί να ονομαστεί ετυμολογικά "αθλητικό"!!!

 Και η ... Κόττα το γέννησε το ... Χρυσό Αυγό:

 Ψηφιακή λύση στο απόλυτο αδιέξοδο των εκλογών στις ομοσπονδίες! (με κλικ)

ή "Ή Κατίγκω από το Κατωχώρι και τα e-κουκιά του Αυγενάκη!"


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα τρια άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

1/3/21-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


 5/3/2021 - Από το FB/Hellenic Karate News ...

 

... καθώς και από όλους τους λογαριασμούς FB όλων των Κιμέριων ανακοινώνεται η φοβερή τηλεδιάσκεψη του "εν δυνάμει" προέδρου της ΕΛΟΚ Θ. Σιετή για "ενημέρωση" των συλλόγων, αθλητών, γονέων αθλητών και προπονητών καράτε! Προφανής προεκλογική εκστρατεία και προπαγάνδα του ΚΙΜΕ.

Η συμμετοχή με την πλατφόρμα του Zoom μηδαμινή, οι υποσχέσεις πολλές και άσχετες, οι συμμετέχοντες "μαζέματα", καμιά προβολή του βίντεο της τηλεδιάσκεψης στο δίκτυο για τυχόν κριτικές, επικέντρωση σε οικονομικά θέματα, που είναι και το τρωτό σημείο του Γερόλυμπου, και υποσχέσεις για αλλαγές στο Καταστατικό και τον Εσωτερικό Κανονισμό προς όφελος των προπονητών! (Οι προπονητές κατέχουν τους συλλόγους!)

Από ότι μου είπαν ο Σιετής μίλησε για ίση μεταχείρηση και τα κρυμμένα λεφτά που είχε η ομοσπονδία, ενώ ο Ζαγγελίδης μίλησε για τα Νταν και να δοθεί η αρμοδιότητα μόνο στους προπονητές να τα δίνουν. Τις πραγματικές συζητήσεις δεν τις έχω, ώστε να κάνω κριτική.

Ο Δρακόπουλος σε επόμενες αναρτήσεις του απαξίωσε, ως συνήθως, τους οπαδούς των αντίθετων παρατάξεων χωρίς καμιά αναφορά του αυταπόδεικτου ότι οι αντίθετοι τους έχουν "γραμμένους"! (Οι αντίθετοι του ΚΙΜΕ εννοώ!) Οι Κιμέριοι δεν αναφέρθηκαν εκ των υστέρων πουθενά πόση ώρα διήρκεσε, πόσοι μπήκαν να την παρακολουθήσουν, πόσοι συμμετείχαν στην συζήτηση, ποιά θέματα συζητήθηκαν, τι συμπεράσματα βγήκαν! Δεν είδα κανένα ενθουσιασμό του τύπου "πέτυχε και θα το ξανακάνουμε"! Σιγή ιχθύος!

Συνεπώς και επιγραμματικά: παπάρια τηλεδιάσκεψη κάνατε!!!

Τελείως ανοργάνωτη η όλη υπόθεση, διότι δεν είχαν προσδιοριστεί εκ των προτέρων θέματα, προβλήματα, συμμετέχοντες, προοπτικές, ούτε καν προεκλογικός λόγος δεν αρθρώθηκε!!! Συνεπώς, ο "εν δυνάμει" πρόεδρος κ. Σιετής αποδεικνύεται απόλυτος ... Α-Σιετής για το καράτε, διότι δεν άγγιξε τα ευαίσθητα θέματα!!! Το μόνο που έκανε ήταν να υπόσχεται λεφτά (εμμέσως!) στους προπονητές, οι οποίοι κρατάνε τις ψήφους στα χέρια τους!

Είναι απόλυτα γνωστό ότι οι σύλλογοι στην ουσία διοικούνται από τους προπονητές, διότι είναι δικές τους προσωπικές επιχειρήσεις. Επομένως, στις επερχόμενες εκλογές θα ψηφίσουν οι προπονητές με το χέρι των αντιπροσώπων σε μια απόλυτα ενορχηστρωμένη εδώ και χρόνια στρεβλή υποκρισία και εξαπάτηση όλου του αθλητικού συστήματος! Από την άλλη μεριά, αν δεν ήταν αυτοί οι προπονητές σε μερικά αθλήματα (και στο καράτε), τότε η Ελλάδα δεν θα είχε αθλητισμό, πράγμα που αποκαλύπτει την απόλυτη γύμνια της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της Πολιτείας γενικότερα!

Και το ωραίο είναι ότι αυτοί οι γυμνοί πολιτικοί έρχονται να βάλουν τα δυό πόδια του κάθε προπονητή-συλλόγου σε ένα παπούτσι με το Μητρώο-Μαϊμούδων με αποτέλεσμα ο Αθλητικός Εγκληματίας Αυγενάκης να εξοντώσει 9.000 σωματεία, αφού από 13.000 τα κατέβασε στις 4.000 με το Μητρώο-Μαϊμούδων του!!! Να μας πει, ο άχρηστος, πού θα πάνε να γυμναστούν, μόλις ανοίξει ο αθλητισμός, τα χιλιάδες παιδιά, που ήταν γραμμένα στους συλλόγους που έκλεισαν λόγω του Μητρώου-Μαϊμούδων!


 7/3/2021 - Η φαιδρή ανάρτηση του Σταύρου Σταυριανίδη δια χειρός Σπύρου Δρακόπουλου!

Η επόμενη ανάρτηση βγήκε στις 1:17 π.μ. της 7/3/2021 στο λογαριασμό του Σταυριανίδη και αναδημοσιεύτηκε στις 6:59 π.μ. στο Hellenic Karate News από τον Σπύρο Δρακόπουλο.

Stavros Stavrianidis7 Μάρτιος στις 1:17 π.μ.  · 

(Κανένα σχόλιο από τους κολλητούς του Σταυριανίδη και επομένως δεν έγραψε αυτός το κείμενο της ανάρτησης, αλλά ο Σπύρος Δρακόπουλος, πράγμα που αποδεικνύεται και από το ύφος και από τη γλώσσα, που χρησιμοποιείται στο κείμενο! Συνεχίζεται, λοιπόν, η φαιδρή κατάσταση να δίνουν πολλοί ανεγκέφαλοι το όνομά τους στον Δρακόπουλο για να γράφει κείμενα προπαγάνδας, αποδεικνύοντας ότι οι ίδιοι αυτοί δεν έχουν καμιά προσωπικότητα!)

 Το ίδιο κείμενο στο Hellenic Karate News7 Μάρτιος στις 6:59 π.μ.  · 

Με την επισήμανση: Άρθρο του Σταύρου Σταυριανίδη:

Δεν είναι στις προθέσεις μου να γράψω ένα δελτίο τύπου για την τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα, στην οποίαν συμμετείχε η πλειοψηφία των μελών της "οικογένειας' του καράτε.

Θέλω περισσότερο να μοιραστώ μαζί σας, όλα αυτά τα θετικά μηνύματα που αποκόμισα και την αισιοδοξία, ότι μπορούμε πλέον να κουβεντιάζουμε ήσυχα κι απλά.

Παρόντες ήταν πάρα πολλοί και πολλές, (προπονητές, πρώην αθλητές, διοικητικά στελέχη συλλόγων και γονείς) που ενδιαφέρονται για την εξυγίανση της ομοσπονδίας και το "σφράγισμα" της πόρτας για όσους ονειρεύονται παρελθούσες εποχές διοικητικής αδιαφάνειας και χειραγώγησης των σωματείων.

Απόντες ήταν, κυρίως μέλη συλλόγων που κατείχαν διοικητικές θέσεις, στην πρώην τιμωρημένη και εκπεσούσα διοίκηση και κάποιοι λίγοι για τους δικούς τους λόγους.

Την τηλεδιάσκεψη οργάνωσε ο εκλογικός συνδυασμός ΚΙΜΕ, με σκοπό να γνωρίσουν όλοι τον υποψήφιο και εν δυνάμει πρόεδρο της ΕΛΟΚ Θεόδωρο Σιετή.

Ο κ. Σιετής, με το ορθολογικό και επιχειρηματικό πνεύμα που τον διακρίνει, είπε "τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη".

Είπε δλδ χωρίς κομπασμούς, ότι για να αλλάξουν τα πράγματα, πρέπει πρώτα να αλλάξουμε εμείς.

Είπε επίσης ότι στις ανθρώπινες, σχέσεις, συμφωνίες, συνεργασίες, κλπ. σημαντικό ρόλο παίζει η "νοοτροπία" αλλά κυρίως η τήρηση των κανόνων, των κανονισμών και του καταστατικού λειτουργίας όταν πρόκειται για κάποιον οργανισμό.

Υποσχέθηκε ότι, ο ίδιος σαν πρόεδρος, δεν θα κάνει κανένα "ρουσφέτι" σε κανέναν, γιατί απλά κανείς δεν θα έχει τέτοια ανάγκη.

Υποσχέθηκε ότι θα εισηγηθεί την αλλαγή του καταστατικού και θα φέρει προς ψήφιση, (μετά από διαβούλευση) έναν εσωτερικό κανονισμό, που θα προστατεύει πρωτίστως τους αθλητές και τα συμφέροντα των συλλόγων.

Ζήτησε απ' όλους να αφήσουν πίσω τους ότι "βάρος" κουβαλάνε στην πλάτη τους απ' το παρελθόν και να κοιτάξουν μόνο μπροστά, με στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος επί τη βάση της ισονομίας, για όλους ανεξαιρέτως.

Τέθηκαν θέματα και ερωτήματα από αρκετούς, εκ των οποίων κάποια απαντήθηκαν άμεσα και κάποια άλλα καταγράφηκαν προς εξέταση και διερεύνηση.

Τέλος, άφησε να εννοηθεί, ότι τίποτα δεν θα 'λιμνάζει" αναπάντητο και κυρίως τίποτα δεν θα κρύβεται κάτω απ' το χαλί, γιατί όλα θα γίνονται με καθαρότητα και διαφάνεια.

Για όσα είπε, καταμαρτυρούν θετικά τα όσα η προσωρινή διοίκηση έπραξε και συνεχίζει να πράττει, (κατ ουσίαν υπό την προεδρία του.)

Προσωπικά, παροτρύνω όσους για τους δικούς τους λόγους δεν συμμετείχαν σ' αυτή την ιστορική τηλεδιάσκεψη, να την αναζητήσουν στο διαδίκτυο και να ακούσουν τις θέσεις του υποψηφίου προέδρου μας, Θεόδωρου Σιετή.

Εκτιμώ ότι θα συμφωνήσουν μαζί του σε όλα!!!

 

Σχόλια:

Πρώτη παρατήρηση είναι ότι το να σου γράφει λογίδρια ο Δρακόπουλος είναι κατάντια και όχι εξέλιξη!

Δεύτερη παρατήρηση είναι ότι ο Σταύρος Σταυριανίδης ασχολείται με το καράτε σαν προπονητής τουλάχιστον από το 1980-84 (ή κοντά σε αυτό!). Συνεπώς, σήμερα σαν "ηλικία του στο καράτε" είναι περίπου σαραντάρης θα λέγαμε! Ο κ. Σιετής ασχολείται περιφερειακά ως "φιλοτίμως προσπαθών" περί τα δύο-τρία χρόνια και άρα είναι 2-3 χρονών!!! Αναρωτιέμαι τι ακριβώς θαυμάζει ο δάσκαλος των 40 ετών στο νιάνιαρο των 2-3 ετών και το κάνει αντικείμενο ιδιαίτερου θαυμασμού, ανάρτησης και συζήτησης? Για μένα ο κ. Σιετής είναι ένας τελείως αδιάφορος πλούσιος, που αγόρασε το ΚΙΜΕ, όταν αυτό χρεωκόπησε στον δικαστικό του πόλεμο με τον Γερόλυμπο, και τίποτα άλλο! (Αδιάφορος για μένα, όχι αδιάφορος για το καράτε!)

Αποτελεί τεράστια αποτυχία και απόλυτη απόδειξη της μηδαμινής ποιότητας των ανθρώπων, που ασχολούνται με το καράτε, το ότι μια ομοσπονδία με ιστορία 40 ετών (από το 1980 στην ουσία), με 250 συλλόγους-μέλη και 25.000 αθλητές δεν έχει τη δυνατότητα να αναδείξει ούτε έναν έντιμο και ικανό άνθρωπο να πάρει στα χέρια του τα ηνία της διοίκησής της!!! Θα πρέπει να αυτοκτονήσετε όλοι μαζί!!!

Αυτά, που έχει ζήσει ο A-Σιετής στο καράτε ήδη τα έχουμε ζήσει όλοι οι παλαιοί εδώ και σαράντα χρόνια! Και άρα ο λόγος του δεν έφερε τίποτα καινούριο! Αντίθετα αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια, που συζητάμε σαράντα χρόνια, αποδεικνύει ότι στην ουσία είναι Α-Σιετής περί το καράτε!

 "Την τηλεδιάσκεψη οργάνωσε ο εκλογικός συνδιασμός ΚΙΜΕ":

Αυτό πάλι τι παραμύθι είναι? Σε κανένα λογαριασμό του ΚΙΜΕ δεν είδαμε καμιά προαναγγελία με θέματα της τηλεδιάσκεψης, ούτε απολογισμό των πεπραγμένων της! Αντίθετα, εγώ μπήκα για 10 δευτερόλεπτα στο Zoom και είδα ότι η τηλεδιάσκεψη ήταν δραστηριότητα του Τριανταφύλλη και τίποτα άλλο! Συνεπώς, επρόκειτο για προεκλογικό φιάσκο μικρής εμβέλειας! Τώρα, μερικοί συγκινήθηκαν που μίλησαν με τον Α-Σιετή, αλλά τι να κάνουμε! Υπάρχουν και οι ... ευαίσθητες υπάρξεις!

"Ο κ. Σιετής, με το ορθολογικό και επιχειρηματικό πνεύμα που τον διακρίνει, είπε "τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη".

Αν και πληρώνει τα δικαστήρια εδώ και 2-3 χρόνια ο κ. Α-Σιετής, ακόμα δεν έχει καταφέρει να απαλλαγεί από τον Γερόλυμπο και τους οπαδούς του! Μην ξεχνάτε ότι έρχονται οι εκλογές και οι σπασμωδικές κινήσεις των εγγραφών συλλόγων, των απονομών Νταν, των ελέγχων των οικονομικών, των αναρτήσεων φτηνής προπαγάνδας, των δήθεν τηλεδιασκέψεων και άλλων σπασμωδικών ενεργειών μαρτυρούν την απόλυτη ανασφάλεια των κυρίου Α-Σιετή και της Προσωρινής Διοίκησης! Υποσχέθηκε αλλαγή του κατστατικού και του εσωτερικού κανονισμού ο κ. Α-Σιετής! Σε τι αποσκοπούσε αυτή η ανακοίνωση? Ποιοί τα ζήτησαν αυτά? Είναι κάτι τέτοιο της παρούσης στιγμής?

"Για όσα είπε, καταμαρτυρούν θετικά τα όσα η προσωρινή διοίκηση έπραξε και συνεχίζει να πράττει, (κατ ουσίαν υπό την προεδρία του."

Καθίστε ρε παιδιά! Ακόμα πρόεδρος είναι ο Νεκτάριος Βιδάκης! Το ξέρουμε ότι είναι η ... γλάστρα στο παράθυρο για να παίρνει λίγο ήλιο, αλλά μην το βροντοφωνάζετε κιόλας!!! Σε κάτι βοήθησε και ο Βιδάκης, διότι αν δεν σας τον έδινε ο Αυγενάκης, δεν θα παίρνατε την Προσωρινή Διοίκηση! Αλλά η Αχαριστία είναι το σήμα κατατεθέν του καράτε και των ανθρώπων του!!!

Τέλος, ψάχνουμε στη ... Λατινική Αμερική να βρούμε στο διαδίκτυο την ιστορική τηλεδιάσκεψη και δεν την βρίσκουμε!!!

Ούτε στο "έγκυρο και έγκαιρο Hellenic Karate News", που εδώ και καιρό έχει πάψει να είναι τέτοιο!!!


 8 Μάρτιος στις 12:30 μ.μ.  Hellenic Karate News.

Προηγήθηκε η "Τρεις κι ο Κούκος" τηλεδιάσκεψη Α-Σιετή σε πλατφόρμα του Τριανταφύλλη την 6/3/2021 

 

Άρθρο του Σπύρου Δρακόπουλου:

ΕΛΑΜΨΑΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ !!

Όχι, ότι μας έλειψαν..

Διερωτώμαι όμως αν η διατεταγμένη "ΦΙΜΩΣΗ" και "ΑΡΝΗΣΗ" συμμετοχής σε μια πολιτισμένη, ευπρεπή και δημοκρατική συζήτηση είναι τελικά εργαλεία χειραφέτησης ή χειραγώγησης και μέσον ενίσχυσης αυταρχικών ηγετών !!

Γιατί άραγε οι υποψήφιοι, όπως ευρέως φημολογείται, για την διοίκηση της ΕΛΟΚ στις επερχόμενες αρχαιρεσίες, λαλίστατοι (κρυφίως και εκ του ασφαλούς κατά το παρελθόν) κκ Αρβανίτης, Παπαδημητρίου, Κουλουρίδης, Σιταράς, Μακρής, Σερεμετάκης, Παναγιωτόπουλος κ.λπ. (συμπτωματικά όλοι από το περιβάλλον Γερόλυμπου) δεν συμμετείχαν στην διεξαχθείσα, για πρώτη φορά, ΔΗΜΟΣΙΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΗ τηλεδιάσκεψη το Σάββατο 06.03.2021 ;;

Θεώρησαν άραγε περιττό να εκθέσουν ΔΗΜΟΣΙΑ τις οποίες απόψεις τους και να αντιπαραθέσουν τα οποία επιχειρήματα τους αναφορικά με την επόμενη ημέρα της Ομοσπονδίας και τον τρόπο που φιλοδοξούν να την διοικήσουν ;;

Δικαίωμα τους φυσικά η εσωστρέφεια και η αποφυγή ΔΗΜΟΣΙΑΣ έκθεσης θέσεων ή διεξαγωγής ευπρεπούς διαλόγου !!

Ενδεικτικό όμως της νοοτροπίας τους και της ενδεχόμενης απέχθειας τους για ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και ΔΗΜΟΣΙΟ διάλογο..

Έτσι λοιπόν φιλοδοξούν να μας διοικήσουν ;;

.. να μας λείπει !!

 

Σχόλιο:

Προφανώς σας είχαν γραμμένους και δεν μπήκαν στο τρυπάκι που στήσατε!!!


 10/3/2021 - Προβλέψεις που σπάνε κόκκαλα για τις εκλογές της ΕΛΟΚ!

 

Με γνώμονα τις ... απέραντες γνώσεις μου στο καράτε, την ΕΛΟΚ, τους υπολογιστές και το διαδίκτυο και σχετικά με τα αναμενόμενα αποτελέσματα των εκλογών, αλλά και από τις ... μαντεψιές της κυρα-Ζαφείρας (δεξιά) σας δίνω κατωτέρω τις Προβλέψεις μου για τις εκλογές της ΕΛΟΚ στον επόμενο Πίνακα (με κλικ εδώ σε pdf και κάτω στις εικόνες) των εχόντων δικαίωμα ψήφου της ΕΛΟΚ!

Με πράσινο οι ψήφοι που θα πάρει το ΚΙΜΕ και με κίτρινο οι ψήφοι που θα πάρει το ... Αντι-ΚΙΜΕ! Δεν λέω "ο Γερόλυμπος", γιατί αυτός είναι καμμένο χαρτί! Μιλάω για το Τρίτο Κόμμα! Εγώ τους βγάζω περίπου 31 - 79!

Όπως είπαμε ψηφίζουν οι προπονητές των συλλόγων, δηλαδή αυτοί ακριβώς που δεν έχουν κανένα δικαίωμα ψήφου!

 Πιθανά βέβαια και μικρά λάθη! Συνεπώς το "σκληρό σενάριο" είναι να κερδίσει ο Γερόλυμπος με 75-35 και να πάρει την ΕΛΟΚ, να διαγράψει ο Εσπίνος την ΕΛΟΚ από την Παγκόσμια, να φτιάξουν οι 35 μια "Νέα ΕΛΟΚ", να εγγράψει ο Εσπίνος τη Νέα ΕΛΟΚ στην Παγκόσμια, να αφαιρέσει ο Αυγενάκης την αναγνώριση απο την ΕΛΟΚ και να την δώσει στη "Νέα ΕΛΟΚ" και να μείνει ο Γερόλυμπος με το ... "ΕΛΟΚ" στο χέρι!!! Αλλά αυτό το σενάριο δεν παίχτηκε για 7 χρόνια από το 2013, που τον εκπαραθύρωσε ο Εσπίνος από την Παγκόσμια, θα παιχτεί τώρα?

Από την άλλη, ο Γερόλυμπος δεν είναι κανένας χαζός να δώσει λαβές για τέτοιες ενέργειες και άρα για πολλοστή φορά ΔΕΝ θα φαίνεται ο ίδιος πουθενά, και αυτό είναι το "μαλακό σενάριο"!!!

Δηλαδή, καλά δικαστήρια μέχρι το 2025 και μέχρι τότε διαβάστε τα pdf στο επόμενο πινακάκι!

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα τρια άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

1/3/21-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


 12/2/2021 - Τι μας έμεινε στο Προσωρινό ΔΣ μετά τις παραιτήσεις των 5 του Γερόλυμπου!

 

Μετά τις παραιτήσεις των πέντε του Γερόλυμπου από το Προσωρινό ΔΣ της ΕΛΟΚ και την απορριψη της αίτησης του Γερόλυμπου για αντικατάσταση των υπολοίπων με έντεκα δικούς του, μας έμειναν οι επόμενοι:

 (Νεκτάριος Βιδάκης, Θεόδωρος Σιετής, Σπύρος Δρακόπουλος, Κώστας Μητρόπουλος, Θανάσης Φυλακτός, Γιάννης Γιαννέλης, Παναγιώτης Περράκης)

Κατά τη γνώμη τους "άνοιξαν" τη διοίκηση της ΕΛΟΚ σε δημοκρατικές διαδικασίες γράφοντας τους συλλόγους, που εκκρεμούσαν, δίνοντας τα Νταν σε αθλητές, που τα δικαιούνταν, ενεργοποιώντας οικονομικό έλεγχο με ορκωτό λογιστή, για να στριμώξουν τις παλιές διοικήσεις, και γενικά βάζοντας σε εφαρμογή ενέργειες, που κατά τη δική μου άποψη για κανένα λόγο δεν εμπίπτουν στις αρμοδιότητες, που έδωσε το δικαστήριο στην Προσωρινή Διοίκηση για μη δυνάμενες να αναβληθούν ενέργειες! Μάλιστα έχουν και μερικούς κλακαδόρους, που "χειροκροτούν" κάθε ενέργειά τους όποια και αν είναι αυτή ότι δήθεν "σώζει" το καράτε! Κλακαδόροι e-λίθιοι!!!

Μάλιστα η απόδοση Νταν σε αθλητές τους αποδεικνύει ότι είναι έτοιμοι να συνεχίσουν την αρπαγή των δικαιωμάτων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε επί των παραδοσιακών στιλ, τα οποία και μόνο έχουν Νταν αξιολόγησης της τεχνικής κατάρτισης! Συνεπώς, ήδη προσβάλουν τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της ΠΟΠΚ, αλλά και τα δικά μου ως προέδρου της!

Από την άλλη μεριά σε δημοσιεύσεις του Δρακόπουλου στο Hellenic Karate News (και σε άλλα) εμφανίζονται κλεμένες φωτογραφίες, όπως η επόμενη, που τράβηξα εγώ σε Βαλκανικούς Αγώνες και αλλού, χωρίς να αναφέρεται το όνομά μου, πράγμα που αποδεικνύει κακοήθεια και αχαριστία!!!

Μετά από τις τόσες προσβολές δεν θα ταχθώ βέβαια υπέρ του Γερόλυμπου, αλλά ούτε και υπέρ του ΚΙΜΕ! Τάσσομαι υπέρ μιας Τρίτης Δύναμης, η οποία θα πρέπει να μην έχει τα ελαττώματα των άλλων δύο και να αναγνωρίζει την ΠΟΠΚ!

 

Η ΕΛΟΚ δημοσίευσε τα κατωτέρω απαραίτητα δικαιολογητικά για την ΓΣ/Εκλογών, ενώ η Πρόσκληση είχε ήδη δημοσιευτεί (εδώ).

 

Γενική συνέλευση ΕΛΟΚ (ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ)   28/3/2021

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ (Έως την Δευτέρα 15/3/2021)

1. ΕΝΤΥΠΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ (ΝΕΟ) 
Προσοχή: κατεβάστε το έντυπο διορισμού αντιπροσώπου (word) και συμπληρώστε το ηλεκτρονικά για να μην υπάρξουν λάθη στην μεταφορά των στοιχείων στην εφορευτική επιτροπή

2. Απόσπασμα πρακτικού αρχαιρεσιών της Γενικής Συνέλευσης που εξέλεξε το Δ.Σ.

3. Απόσπασμα πρακτικού συγκρότησης σε σώμα του Δ.Σ. και από το οποίο να προκύπτει η λήξη της θητείας του.

4. Απόσπασμα πρακτικού Δ.Σ. που ορίζει τον εκπρόσωπο και τον αναπληρωτή αυτού.

5. Υπεύθυνες δηλώσεις των εκπροσώπων (Άρθρο 8 Ν.1599/1986) ότι δεν εμπίπτουν στα κωλύματα του Ν. 2725/199 όπως ισχύει σήμερα καθώς και των άρθρων 9 και 10 του καταστατικού της ΕΛΟΚ. Οι υπεύθυνες δηλώσεις θα πρέπει να συνοδεύονται από φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΟ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ (Έως την Τετάρτη 17/3/2021)

1. EΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ
2. 
ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ

3. Υπεύθυνες δηλώσεις των υποψηφίων ότι δεν εμπίπτουν στα κωλύματα του Ν. 2725/199 όπως ισχύει σήμερα καθώς και των άρθρων 9 και 10 του καταστατικού της ΕΛΟΚ. Οι υπεύθυνες δηλώσεις θα πρέπει να συνοδεύονται από φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ

Οι σύλλογοι πρέπει, σύμφωνα με το καταστατικό της ΕΛΟΚ, να είναι ταμειακά τακτοποιημένοι μέχρι και την Δευτέρα 15/3/2021

 * Κατεβάστε την πρόσκληση σε Γενική συνέλευση
* ΦΕΚ 719Β - Διαδικασία διεξαγωγής Γενικών Συνελεύσεων με ψηφιακά μέσα και διενέργειας ηλεκτρονικών ψηφοφοριών για τη λήψη αποφάσεων και την εκλογή των μελών των καταστατικών οργάνων των αθλητικών ομοσπονδιών και ενώσεων.

* ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ (1/3/2021)

* ΛΙΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ

* ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ-ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ (Δημοσίευση σε ΔΙΑΥΓΕΙΑ)

 

Από πρόσφατη προσωπική εμπειρία στο σύλλογο συνταξιούχων μηχανικών του ΤΣΜΕΔΕ, όπου είμαι μέλος και αυτές τις μέρες γίνεται ΓΣ με την πλατφόρμα του ZOOM (πρώτη διαδικασία) και Εκλογές με την πλατφόρμα του ΖΕΥΣ (δεύτερη διαδικασία), έμαθα και εφάρμοσα και τις δύο διαδικτυακές διαδικασίες! Και οι δύο είναι πολύ εύκολες φτάνει να έχεις τον εξοπλισμό και τις γνώσεις, αλλά κυρίως φτάνει να αποδέχεσαι και την αξιοπιστία τους! (Ενήργησα σαν εκλογέας και όχι σαν Εφορευτική Επιτροπή, όπου τα πράγματα είναι πιο δύσκολα!)

Η πλατφόρμα ZOOM δεν είναι τίποτα άλλο από ένα πρόγραμμα τηλεδιάσκεψης πολλών συμμετεχόντων. Μπορεί κανείς να παίρνει μέρος από desktop, laptop, tablet ή κινητό φτάνει όλα αυτά να έχουν σύγχρονα συστήματα ήχου και εικόνας. Συνεπώς, για να γίνει μια ΓΣ 200 ατόμων (αντιπρόσωποι και αναπληρωματικοί!) θα πρέπει όλοι να έχουν κατάλληλες συσκευές με γρήγορους επεξεργαστές, ώστε όλοι να βλέπουν και να ακούν όλους. Ας σημειωθεί ότι ένας παλιός τετραπύρηνος ΗΥ βλέπει μόνο 25 συμμετέχοντες! Προκύπτει φυσικά ότι ΔΕΝ μπορείς να εξαναγκάσεις όλους τους συμμετέχοντες στο έξοδο να αναβαθμίσουν τους εξοπλισμούς τους σε σύγχρονη μορφή, πράγμα που είναι λόγος ακύρωσης της ΓΣ λόγω αντισυνταγματικότητας!

Στην τηλεδιάσκεψη του Διαχειριστή μπαίνει κανείς με σύνδεσμο, που του κοινοποιείται με μέιλ, ενώ μια εικόνα της οθόνης του Zoom είναι η επόμενη, όπου φαίνονται οι συμμετέχοντες και μια κάτω μπάρα, όπου επιλέγει ο χρήστης τις λειτουργίες. Τα υπόλοιπα είναι απλά και διαβάστε τα.

Όταν εξασφαλιστεί ο κατάλληλος εξοπλισμός για όλους τους συλλόγους και αντιπροσώπους τους, θα πρέπει όλοι να εξοικειωθούν με το ZOOM και τις δυνατότητές του (με ένα φίλο τους) και όχι να διακόπτουν τις ομιλίες για να ρωτήσουν πώς ανοίγουν το βίντεο ή τον ήχο ή πώς γράφουν το όνομά τους ή παίρνουν μέρος σε κάποιο Chat!

Από εκεί και πέρα θα πρέπει να γίνουν δοκιμές, ώστε να εξοικειωθούν όλοι με την οργάνωση και τους ρόλους τους! Εγώ πιστεύω ότι οι δικηγόροι της Εφορευτικής Επιτροπής ... θα ψάχνονται την τελευταία στιγμή και πόσο μάλλον όλοι οι υπόλοιποι! Η μη εξοικείωση και οι καθυστερήσεις με τους εκνευρισμούς και τις αντιδικίες αποτελούν έναν ακόμα λόγο ακύρωσης της ΓΣ!

Ας υποθέσουμε ότι ξεπερνάμε το σκόπελο του απλούστατου ZOOM και φθάνουμε στην e-ψηφοφορία! Εδώ αρχίζει το πραγματικό χάος!

Η e-ψηφοφορία είναι πανεύκολη, τσεκάρεις κουτάκια και επιλογές, αλλά τα πάντα γύρω της, πριν και μετά, είναι στον αέρα!!! Δεν θα επεκταθώ, γιατί θα πρέπει να ... με πληρώσετε για να σας εξηγήσω, αλλά θα παραθέσω το μόνιμο σλογκανάκι της εταιρείας που χειρίζεται το ΖΕΥΣ, που είναι το επόμενο:

 

Γνωστοποίηση / Αποποίηση Ευθύνης

H «Ψηφιακή Κάλπη Ζευς» είναι ένα πληροφοριακό σύστημα για την αδιάβλητη διεξαγωγή απόρρητων ψηφοφοριών με αμιγώς ηλεκτρονικό τρόπο.Τόσο η προετοιμασία για τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας όσο και η υποβολή της ψήφου από τους ψηφοφόρους και το σύνολο της διεξαγωγής και της εξαγωγής των αποτελεσμάτων πραγματοποιείται και τελεί υπό την ευθύνη της εκάστοτε Διεξάγουσας Αρχής. 

Η υπηρεσία Ζευς αναλαμβάνει μόνο τη διαχείριση του συστήματος και δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τον τρόπο οργάνωσης, τη χρήση των αποτελεσμάτων, και τον σκοπό της κάθε ψηφοφορίας, ούτε για την οποιαδήποτε μορφή επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από την πλευρά της διεξάγουσας αρχής. Για όλα τα παραπάνω αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η εν λόγω "Διεξάγουσα Αρχή" και ο "Διαχειριστής της Ψηφοφορίας".

Για οποιοδήποτε ερώτημά/αίτημά σας σχετικά με ζητήματα προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, απευθύνεστε στην εκάστοτε διεξάγουσα αρχή. Για θέματα σχετικά με τη λειτουργία της «Ψηφιακής Κάλπης Ζευς», επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της υπηρεσίας:

 Ηλεκτρονικές Ψηφοφορίες «Ζευς»

 

Συνεπώς οι μάγκες δεν αναμιγνύονται σε καμιά πιθανή λοβιτούρα της "Διεξάγουσας Αρχής" και του "Διαχειριστή της Ψηφοφορίας" πράγμα που σημαίνει ότι λοβιτούρες μπορούν να γίνουν!!! "Διεξάγουσα Αρχή" είναι το ΔΣ/ΕΛΟΚ και "Διαχειριστής της Ψηφοφορίας" είναι οι δικηγόροι της Εφορευτικής Επιτροπής! Καλά ξεμπερδέματα!

 

Και ας υποθέσουμε ότι κάνει ΓΣ και εκλογές η ΕΛΟΚ με ZOOM και ΖΕΥΣ! Με ποιούς τρόπους μπορεί να γίνει νοθεία?

Ας μην ξεχνάμε τις νοθείες του παρελθόντος και ας δούμε το τότε σε σύγκριση με το τώρα!

Στο παρελθόν ο Γερόλυμπος έβαζε μέσα συλλόγους του, που δεν είχαν δικαίωμα ψήφου και έκοβε από τις εκλογές συλλόγους των αντιπάλων του.

Σήμερα το Προσωρινό ΔΣ έκανε ό,τι έκανε, που δεν ξέρω τι έκανε και κανένας δεν ξέρει, γιατί κανένας δεν είδε! Εγινε ανάποδη νοθεία ή όχι?

Στο παρελθόν ψήφιζαν παράνομα προπονητές και άλλοι αεριτζήδες του Γερόλυμπου για συλλόγους, που είχαν δώσει λευκές βεβαιώσεις, με σκοπό να ψηφίσουν όλοι τους αυτό που ήθελε ο Γερόλυμπος. Ας θυμηθούμε ότι, παρ' όλο που ήταν προπονητές, ψήφιζαν και ο Γκάζη και άλλοι του Γερόλυμπου, αλλά και ο Μπίκας και άλλοι του σημερινού ΚΙΜΕ! (Σήμερα τα σούργελα παριστάνουν τη ... "διαφάνεια!")

Σήμερα με το νόμο ο αντιπρόσωπος να είναι μέλος του ΔΣ του συλλόγου οι προπονητές και οι αεριτζήδες αποκλείστηκαν!

Στο παρελθόν ο Γερόλυμπος είχε απόλυτο έλεγχο στο τι θα ψήφιζε ο κάθε δικός του!

Σήμερα τον έχει αυτό τον έλεγχο? Φυσικά και τον έχει, διότι δίπλα στον τυπικό "αντιπρόσωπο" θα κάθεται οπωσδήποτε ο εξαρτημένος από τον Γερόλυμπο προπονητής, τον οποίο θα παίρνει στο κινητό ο Γερόλυμπος, θα του λέει τι να τσεκάρει και τι όχι, θα κρατάει σημειώσεις για τον καθένα και αφαιρώντας τους απόλυτα έμπιστους θα ξέρει ποιοί "κλώτσησαν" για να τους περιποιηθεί αργότερα! Αλλά και οι έμπιστοι είναι αρκετοί!

Οι υποτελείς προπονητές θα τσεκάρουν στο ΖΕΥΣ κατά διαταγή Γερόλυμπου και θα κλείνουν το κινητό ευτυχείς, αφού υποβάλουν τα σέβη τους με ένα "Yes Master!".

Αλλά πάλι γιατί είναι υποτελείς οι άνθρωποι, αν τα συμφέροντά τους τούς συσπειρώνουν γύρω από τον Γερόλυμπο??? Αν αυτό τους συμφέρει, αυτό λογικά πρέπει να κάνουν!

Συνεπώς, το φοβερό ΖΕΥΣ δεν μας προφυλάσσει από τίποτα και στο κάτω-κάτω και οι δύο (ή τρεις) παρατάξεις γούστο τους και καπέλο τους να ψηφίζουν μονοκούκι τον δικό τους!!!

Υπάρχουν και μερικά άλλα βασικότατα, που τα αφήνω για μετά τις εκλογές, αν και θα τα ανακαλύψουν οι δικηγόροι των χαμένων παρατάξεων σε όλες τις άλλες ομοσπονδίες και θα τα δούμε στα δικαστήρια ακυρώσεων αρχαιρεσιών μετά τις εκλογές στις αθλητικές ομοσπονδίες! Εκεί θα γίνει το μακελειό!


Γενικά είναι διάτρητες οι e-εκλογές, που φαντασιώνεται ο Αυγενάκης,

 του οποίου παίζεται το κεφάλι αν δεν λειτουργήσει ο αθλητισμός, όπως τον κατάντησε!

 

Αναξιόπιστο και εξ αυτού διάτρητο σε δικαστικές ακυρώσεις είναι το σύστημα των e-εκλογών, που επέβαλε ο Αυγενάκης στα αθλητικά σωματεία και ομοσπονδίες!

Η Ελλάδα κοκκινίζει στον κορωνοϊό και ο Αυγενάκης το χαβά του!

Ο αθλητικός και ο συνδικαλιστικός κόσμος έχει ήδη απορρίψει τις e-εκλογές, όπως θα δείτε στα επόμενα μαζί με τις ανακοινώσεις της ΓΓΑ:

8/11/2020 - Πανωλεθρία Κεραμέως στις εκλογές των εκπαιδευτικών

9/11/2020 - Απέτυχαν οι εκλογές εκπαιδευτικών

10/11/2020 - ΜΕ ΑΠΟΧΗ 90-95% ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ (φοβερό προηγούμενο για τις αθλητικές ομοσπονδίες)

«Ο μόνος δρόμος για την Υπουργό είναι να παραιτηθεί, διότι αποτελεί κόλαφο το αποτέλεσμα για αυτήν και μια ήττα για τις αντιεκπαιδευτικές αντιλήψεις και τους αντιεκπαιδευτικούς νόμους που προωθεί» ανέφερε ο κ. Βασιλειάδης, που θεωρεί πως οι κομματικές ντιρεκτίβες και οι κυβερνητικοί σχεδιασμοί απέτυχαν στη συγκεκριμένη περίπτωση παταγωδώς.»

24/2/2021 - Απόφαση ΓΓΑ για Ηλεκτρονικές Εκλογές

Από την ανακοίνωση για το νόμο των e-εκλογών της ΓΓΑ!

Προσέξτε τις εκφράσεις:

"Εφόσον οι αθλητικοί φορείς την επιλέξουν ως εναλλακτική λύση για τις αρχαιρεσίες τους."

"αν επιλεγεί ο ηλεκτρονικός τρόπος αρχαιρεσίας."

Αυτά προφανώς σημαίνουν: "Αν την ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ να την ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ όλοι ως ΝΟΜΙΜΗ"!!!

 

26/2/2021α - Από τη ΓΓΑ: ΟΔΗΓΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ

28/2/2021 - Κριτικές για ηλεκτρονικές ψηφοφορίες (πολιτικο-παραταξιακό μεν, πολύ καλό δε)

Υπενθυμίζουμε εδώ και τον σχετικό νόμο ΦΕΚ 719/24-2-2021 για τις ψηφιακές ΓΣ και εκλογές για σωματεία και ομοσπονδίες, ο οποίος είναι αδύνατο να εφαρμοστεί ως εξαιρετικά πολύπλοκος για τα σωματεία και αρκετά πολύπλοκος για τις ομοσπονδίες!

Πολύ γρήγορα θα δούμε αν επαληθευτούν οι εκτιμήσεις μας! Μέχρι τότε ξαναδιαβάστε τον ΟΔΗΓΟ:

26/2/2021β - Οδηγός Ηλεκτρονικών Αρχαιρεσιών Με Παρατράγουδα, Άυτό να το τυπώσετε και να το διαβάσετε πάση θυσία, διότι περιλαμβάνει 100 παραβιάσεις συνταγματικών δικαιωμάτων! (πάντα κατά τη γνώμη μου!)

Ίδιος με τον παραπάνω 28/2/2021α, αλλά αφού έχουν αφαιρεθεί τυπικά κείμενα και έχουν τονιστεί τα Αναμενόμενα Παρατράγουδα!

 Και όλα αυτά γίνονται για έναν "πεθαμένο" αθλητισμό!!!


 Μόλις μου ήρθε το επόμενο μέιλ από την ... Πυθία στο Μαντείο των Δελφών (και η φωτό):

"Παπάρια εκλογές θα γίνουν!!!"


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα τρια άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

1/3/21-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .