karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 7/2/2021.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


 Άσχημες μέρες έρχονται για τον παλιό άρχοντα της ΕΛΟΚ και τους συνεργάτες του!

 Έρευνα σε βάθος χρόνου των οικονομικών και διαχειριστικών ατασθαλιών θα εξοντώσει τον "Δικτάτορα"!

 

Στην ΕΛΟΚ: Τα μέλη της, τα Οικονομικά της, οι Ορκωτοί Λογιστές "τής ΕΛΟΚ"!!! Στον Πλανήτη των Μαϊμούδων: Αθλητισμός-Μαϊμού, Γενική Γραμματεία-Μαϊμού, Υφυπουργός Μαϊμού!

 

 Ο αθλητισμός γκρεμίστηκε από τον Covid-19 και το Μητρώο Μαϊμούδων του ... Πανοραμίξ!!!

 Αλλά ο ... Πανοραμίξ απτόητος δίνει συγχαρητήρια στον εαυτό του από σπόντα μέσω τρίτων!!!

 

Μία λύση υπάρχει:

η ΠΟΠΚ!

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!


Κύριε Πρωθυπουργέ, σε άλλα πάμε καλά, αλλά σε άλλα πάμε ... πολύ κακά!!!

Δεν ξεχνάμε, βέβαια, ότι ο "Δικτάτορας-Απατεώνας" του καράτε είναι γέννημα-θρέμμα της ΝουΔού!!!

 

"Πρόσεχε!"

Γερόλυμπος, Κούβελος, Μητσοτάκης, Αυγενάκης, Μαυρωτάς, Βιδάκης ...

 Νέα Δημο-Μαφία: από το "Σύνδρομο του Γερόλυμπου" στο "Σύνδρομο του Αυγενάκη"!

Κύριε Πρωθυπουργέ! Με πρόφαση την εξόντωση των σωματείων-μαϊμούδων δια του Μητρώου Αθλητικών Σωματείων ήδη έχετε ατυχήσει, διότι η πανδημία του Covid-19 σας μετέτρεψε μοιραία το Μητρώο αυτό των δήθεν Νόμιμων Σωματείων σε Μητρώο Πραγματικών Μαϊμούδων Σωματείων χωρίς αθλητές, χωρίς προπονητές, χωρίς χώρους άθλησης, χωρίς αγώνες τοπικούς, πανελλήνιους και διεθνείς εξωτερικού, που είναι τα θεμελιώδη στοιχεία του αθλητισμού και προφανέστατα η πραγματική φυσική ύπαρξή τους και η απρόσκοπτη λειτουργία τους ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ για ένα σωματείο, ώστε αυτό να μπορεί να θεωρηθεί "αθλητικό"!!!


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα δύο άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


 30/1/2021 - Εγγραφές και επανεγγραφές συλλόγων της ΕΛΟΚ και το σύνολο των μελών της σήμερα!

 

Κατά τις συνεδριάσεις του ΔΣ/ΕΛΟΚ και μεταξύ των άλλων θεμάτων κύριο λόγο έπαιξαν και παίζουν οι εγγραφές νέων και επανεγγραφές παλαιών συλλόγων στην ΕΛΟΚ, διότι με αυτό τον τρόπο κρυφά ή φανερά μπορεί να αλλοιώνεται το εκλογικό σώμα!!!

Τηρώντας την σοβαρή μας σχέση με την αλήθεια και το δίκαιο και υπολογίζοντας σαν συνεργάτες του Γερόλυμπου τις ομάδες συλλόγων του Σίτο-ρίου του Χονδροματίδη και της ISSO (τρομάρα τους!), του Γουάντο-ρίου των Μπουλούμπαση, Κανέλλη και άλλων, του Σότοκαν των Ζαρουχλιώτη-Γκάζι και άλλων, του Κυόκουσιν και παρακλάδια καθώς και διάφορα μαζέματα από εδώ και εκεί, μετράω πολύ περισσότερους ψήφους στην πλευρά του Γερόλυμπου παρά στην πλευρά του ΚΙΜΕ!

Με βάση αυτό το συλλογισμό ας δούμε τις "καλοπροαίρετες εγγραφές" νέων και παλαιών συλλόγων από την "Διοίκηση της Γλάστρας", που κατάφερε και πήρε την προσωρινή διοίκηση της ΕΛΟΚ προς το καλό της βέβαια! Επιμένω να πιστεύω ότι οι εγγραφές συλλόγων και μάλιστα σε εποχή, που ο αθλητισμός έχει "παγώσει" δεν αποτελεί αρμοδιότητα, που έδωσε το δικαστήριο στην προσωρινή διοίκηση (όπως και ο έλεγχος των οικονομικών και άλλων), αφού ΔΕΝ αποτελεί εργασία μη δυνάμενη να αναβληθεί μέχρι τις εκλογές και την εκλεγμένη διοίκηση!

 

1-Νεκτάριος Βιδάκης,

Πρόεδρος-γλάστρα

 φυτευτός του Αυγενάκη

2-Θεόδωρος Σιετής,  

Αναπληρωτής Πρόεδρος

 Εξωγήινος χρηματοδότης

των δικαστηρίων

13-Ο ανατραπείς "μαγαζάτορας"

σε αόρατη επίβλεψη

του "μαγαζιού του"!

(Ώχ, το 13 σου έπεσε?)

 

3-Κώστας Μητρόπουλος,

 Γεωπόνος

Γενικ. Γραμματ.,

Σχετικός

4-Θανάσης Φυλακτός

Οικονομολόγος

 Ταμίας

Σχετικός

5-Γιάννης Γιαννέλης, Καθηγητής

Πρόεδρος Τεχνικής Επιτροπής,

Ημι-Σχετικός

6-Παναγιώτης Περάκης, Δικηγόρος,

Μέλος-γλάστρα

 Εξωγήινος

7-Στυλιαν. Σκούφιας, Α΄ Αντιπρόεδρος

 Εξωγήινος, με την έννοια του ακατάλληλου

για ΔΣ, πιόνι Γερόλυμπου

8-Νικόλαος Λεκάκος, Μέλος

9-Παναγιώτης Βουζέκης, Μέλος

10-Παναγιώτης Λάμιας, Μέλος

11-Αικατερίνη Βαγγελάκου, Μέλος

12-Και πάντα μαζί μας η Εβελίνα Τσαρούχα!

Η Εβελίνα Τσαρούχα, όπως αποδεικνύεται από τα δημοσιεύματά της έχει συνεχή και αδιάληπτη επαφή με όλους τους φακέλους της ΕΛΟΚ! Καλό αυτό για τον ... Γερόλυμπο!

 

Και έχουμε κατά σειρά στις αντίστοιχες συνεδριάσεις:

 

5/12/2020 - Μετά από έλεγχο των δικαιολογητικών, που έχουν αποστείλει τα σωματεία στην ΕΛ.Ο.Κ. εγγράφονται τα κάτωθι σωματεία:

• Α.Σ. Ατραπός- αίτηση από 10/3/17 

• Δύναμη Κορώνειας- αίτηση από 5/9/18

• Α.Π.Σ. - Επιμένων Νικά - αίτηση από 18/2/19 

• Α.Σ. Σότοκαν Καράτε. «Περίανδρος» – αίτηση από 18/3/19   

• Α.Σ.Κ. Κατερίνης – αίτηση από 12/11/19   

• Α.Σ. Γουάντο Καράτε Γλυφάδας – αίτηση από 31/7/20 

• Ακαδημία Σότοκαν Καράτε Ραφήνας- αίτηση από 21/9/20   

 

12/12/2020 - Μετά από έλεγχο των δικαιολογητικών που έχουν αποστείλει τα σωματεία στην ΕΛ.Ο.Κ. εγγράφονται τα κάτωθι σωματεία:

Α.Ε.Κ.

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ

Α.Σ.Γ. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Α.Σ.Κ. ΜΑΧΗΤΕΣ ΗΛΕΙΑΣ

 

22/12/2020 - Έγκριση εγγραφής στα μητρώα της ΕΛ.Ο.Κ. των συλλόγων:

• Α.Γ.Σ. Αττικής «Λακεδαιμόνιοι»

• Α.Σ. Κόκκινος Δράκος 

• Α.Σ. Σότοκαν Καράτε Μεσσαπίων

• Α.Σ. Σότοκαν Καράτε «Διαγόρας» Κορίνθου

• Α.Σ. Σότοκαν Καράτε Ρόδου (επανεγγραφή και έγκριση στο Μητρώο)

• Αχίλλειος Ακαδημία Μαχητ. Αθλημάτων (επανεγγραφή )

 

30/12/2020 - Μετά από αίτηση των συλλόγων και εξέταση όλων των νομιμοποιητικών εγγράφων εγγράφονται οι παρακάτω σύλλογοι:

Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Κω

• Αθηναϊκός Όμιλος Καράτε – Πράξανδρος – 160 - (επανεγγραφή και έγκριση στο Μητρώο)

Αθλητικός Όμιλος Παραδοσιακού Καράτε Χίου - 119 - (επανεγγραφή και έγκριση στο Μητρώο)

 

30/1/2021 - Αποφασίστηκε με ψήφους έξι υπέρ και τρεις κατά η εγγραφή των παρακάτω σωματείων στη δύναμη της Ομοσπονδίας:

Ατρόμητος Μαχητής Περιστερίου

Οι δικαστικές υποθέσεις ΚΙΜΕ - ΕΛΟΚ! Και ακόμα δεν τελείωσαν! Αν με άκουγαν θα είχαν τελειώσει με μισό ντοσιέ!

Σότοκαν Καράτε Βάρδας

Α.Σ. Ρόδου «Ο Μίλων» -221-επανεγγραφή

Α.Σ. Ερασιτεχνικού Καράτε-Μουάι Τάι Γουάντο Αίγινας -227-επανεγγραφή.

 

2/2/2021 - Τέλος, με την απόφασή του της 2/2/2021 το Προσωρινό ΔΣ/ΕΛΟΚ ζητάει από όλα τα μέλη του να στείλουν τα επόμενα δικαιολογητικά σε πρόσφατες εκδόσεις για την "ψηφιοποίηση του αρχείου μελών της"!!!

Προκειμένου να επικαιροποιηθούν και να ψηφιοποιηθούν οι φάκελοι που τηρεί η ΕΛ.Ο.Κ. για κάθε σωματείο και σε εφαρμογή των από 7.11.2016 και 23.11.2020 αποφάσεων, παρακαλούνται τα σωματεία να αποστείλουν σε ηλεκτρονική μορφή τα έγγραφα που ήδη έχουν αποστείλει στη Γ.Γ.Α. για το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων.

1. Επικυρωμένο αντίγραφο του ισχύοντος σήμερα καταστατικού του συλλόγου σας.

2. Πιστοποιητικό από το αρμόδιο Πρωτοδικείο, που να έχει εκδοθεί εντός του τελευταίου τριμήνου από το οποίο θα προκύπτουν οι μεταβολές ή μη του καταστατικού του αιτούντος σωματείου.

3. Αντίγραφο της απόφασης χορήγησης ειδικής αθλητικής αναγνώρισης ή διατήρησης αυτής για το άθλημα του Καράτε.

4. Απόσπασμα πρακτικού αρχαιρεσιών της Γενικής Συνέλευσης που εξέλεξε το Διοικητικό συμβούλιο.

5. Απόσπασμα πρακτικού συγκρότησης σε σώμα του Διοικητικού συμβουλίου.

6. Ονομαστική κατάσταση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου με τηλέφωνο επικοινωνίας και e-mail του Προέδρου.

7. Άδεια λειτουργίας του χώρου προπόνησης ή υπεύθυνη δήλωση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου που αναφέρει την διεύθυνση του συλλόγου, καθώς και ότι το σωματείο διαθέτει κατάλληλο και ασφαλή χώρο εκγύμνασης των αθλητών

8. Το ονοματεπώνυμο του προπονητή του σωματείου σας, κατόχου αδείας που χορηγείται από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και αντίγραφο της σύμβασης απασχόλησης εξαρτημένης εργασίας ή παροχής ανεξάρτητων υπηρεσιών με τον προπονητή που απασχολεί το σωματείο σας η οποία να έχει κατατεθεί στην αρμόδια Δ.Ο.Υ.

9. Το Α.Φ.Μ. του σωματείου.

 

Με τα ανωτέρω δεδομένα και ΧΩΡΙΣ να έχει στα χέρια της τα πρόσφατα έγγραφα, που ζητάει η ΕΛΟΚ, δημοσιοποιεί ως σωστό τον επόμενο Πίνακα των μέχρι σήμερα μελών της στο site της:

Τα 253 μέλη της ΕΛΟΚ, όπως τα δίνει η ίδια κατά σειρά αύξοντα αριθμού του μητρώου της.

Δίνω με κλικ εδώ τον ίδιο Πίνακα, αλλά κατά αλφαβητική σειρά του ονόματος των συλλόγων!

Αλλά από αυτούς τους Πίνακες δεν βγαίνει κανένα συμπέρασμα!

Συμπεράσματα βγαίνουν από λεπτομερή έλεγχο των στοιχείων των συλλόγων, πράγμα που κανένας δεν βλέπει!

Μερικά συμπεράσματα για τους νέους και τους επανεγγραφέντες συλλόγους βγάζει κανείς από τον επόμενο Πίνακα:

Τα 253 μέλη της ΕΛΟΚ πρώτα κατά Εγγραφή στο Μητρώο, στη συνέχεια κατά Έγκριση και τέλος κατά Αλφαβητική Σειρά.

Επεξήγηση του τελευταίου Πίνακα:

Στην πρώτη του σελίδα γράφονται όλα τα νέα και παλιά μέλη, που δεν έχουν αρχίσει ούτε την αίτηση ακόμα! Εξ αυτών τα έντεκα (11) αριθμημένα εγγράφηκαν τώρα στην ΕΛΟΚ χωρίς να έχουν αρχίσει την αίτησή τους στο Μητρώο-Μαϊμούδων ακόμα! Ερώτημα: Πώς γράφηκαν αφού δεν έχουν τίποτα? Τα υπόλοιπα τριάντα τέσσερα (34) είναι παλιά μέλη, τα οποία είναι παγωμένα? Ήταν και είναι σφραγίδες? Και πώς τα 22 από αυτά έχουν πάρει κωδικούς του μπάχαλου, που λέγεται ΓΓΑ? Μήπως έκλεισαν λόγω κορωνοϊού???

Στην δεύτερη σελίδα του Πίνακα, πάνω μέρος, τα έξι (6) αριθμημένα μέλη είναι νέα και τα υπόλοιπα είκοσι (20) είναι παλιά, αλλά δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμα την αίτησή τους!!! Γιατί άργησαν τόσο πολύ??? Υπάρχουν ή έκλεισαν???

Τέλος, τριών επανεγγραφέντων σωματείων (ανωτέρω με κίτρινο) έχουν ήδη εγκριθεί οι αιτήσεις τους στο Μητρώο!

 

Για το πάντα ανοιχτό θέμα των Εξεταστών Νταν της ΕΛΟΚ, οι Α΄ Κατηγορίας σταθερά είναι όπως στον Πίνακα.

Στο μεταξύ δεν βλέπουμε ακόμα στο site της ΕΛΟΚ τους Εξεταστές Β' Κατηγορίας μετά από την εδώ και καιρό πρόσκληση από το προσωρινό ΔΣ/ΕΛΟΚ για ... "αυθόρμητη" προσέλευση και άλλων για να μαζέψει ψήφους το ΚΙΜΕ! Σας ξαναλέω ότι είσαστε ίδιοι απατεώνες με τους προηγούμενους, όταν υπόσχεστε κλεμένα δικαιώματα Νταν και "εξεταστιλίκια", τα οποία είναι αποκλειστικό δικαίωμα της ΠΟΠΚ και το έχετε χάσει αυτό με αποφάσεις των Ανωτάτων Δικαστηρίων της Χώρας μας!

Είδαμε τον ανωτέρω Πίνακα των Εξεταστών Α΄ Κατηγορίας και έχουμε και έναν παλιό Πίνακα για αυτούς της Β΄ Κατηγορίας χωρίς την υποσχόμενη ανανέωσή του!!!

Προειδοποιούμε όλους τους συλλόγους και όλους τους αθλητές ότι και το τωρινό Προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΟΚ τους εξαπατά ακριβώς όπως έκαναν και όλα τα προηγούμενα διοικητικά συμβούλια της ΕΛΟΚ!


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα δύο άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


1/2/2021 - Κάπου εδώ έβγαλε στο site η Προσωρινή της ΕΛΟΚ τις Εκθέσεις του Ορκωτού Λογιστή κ. Ιωάννη Μανώλη για μερικά λογιστικά της ΕΛΟΚ.

 

Πρόκειται για "φιλικούς συμβουλευτικούς ελέγχους" για τα μπάζα, που μόνο έλεγχοι δεν είναι παρά λογιστικές συμβουλές από "τον ίδιο φίλο Γιαννάκη προς τον ίδιο  φίλο Γιωργάκη" χωρίς καμιά βαρύτητα, αυστηρότητα ή τιμωρία, αλλά με μόνη και τεράστια απάτη του Γερόλυμπου να φέρνει αυτές τις εκθέσεις στα δικαστήρια και να τις κουνάει στους Δικαστές λέγοντας "Ορίστε κάνουμε και ελέγχους με ορκωτό λογιστή"!!! Τους βρίσκετε στο site της ΕΛΟΚ, αλλά και με κλικ κατωτέρω:

 

ΕΚΘΕΣΗ ΣΟΛ 2019

01 Φεβρουαρίου 2021

ΕΚΘΕΣΗ ΣΟΛ 2018

01 Φεβρουαρίου 2021

ΕΚΘΕΣΗ ΣΟΛ 2017

01 Φεβρουαρίου 2021

ΕΚΘΕΣΗ ΣΟΛ 2016

Μέρος Α    -    Μέρος Β

01 Φεβρουαρίου 2021

Δεν έχει νόημα να δούμε τις Εκθέσεις αυτές μία-μία, αλλά σας δίνω τό Μέρος Α΄του 2016 και εκείνη του 2019 όπου έχω σημειώσει με αρίθμηση όλα τα λάθη, εσκεμμένα και αθέλητα! Είναι τόσα πολλά (πάνω από σαράντα στην κάθε έκθεση), ώστε όλα τα διοικητικά συμβούλια της ΕΛΟΚ από το 1995 να πηγαίνουν φυλακή και να πληρώνουν όλες τις δαπάνες της ΕΛΟΚ από την τσέπη τους!!!

 

Και το παρελθόν βέβαια δεν διορθώνεται με τίποτα, αλλά απευθυνόμενος στους ηλίθιους, που καλύπτουν τον Γερόλυμπο στις μέρες μας και εκείνους, που οραματίζονται τίτλους στην ομοσπονδία στο μέλλον, τους λέω ότι οι ίδιοι είσαστε ανίκανοι να διοικήσετε μια τόσο μεγάλη ομοσπονδία και αν σας πατρωνάρει ο Γερόλυμπος τότε έχετε βάλει τα κεφάλια σας στο στόμα του Λιονταριού! Λάθος: του πεινασμένου Λιονταριού!!!

Ο ίδιος με το παρελθόν, που έχει αποκλείεται να βάλει υποψηφιότητα, γιατί θα τον πετάξουν έξω με την πρώτη προσωρινή διαταγή!

Αλλά και χωρίς το παρελθόν του, και πάλι αποκλείεται να έβαζε υποψηφιότητα, γιατί απλούστατα γνωρίζει ότι τώρα το ΚΙΜΕ έχει όλα τα στοιχεία για να τον βάλει μέσα, ενώ ταυτόχρονα η κατάσταση του παρρελθόντος δεν διορθώνεται με τίποτα!!!

Το μόνο που του έχει μείνει είναι η ... αστήρευτη πηγή ηλιθίων και άχρηστων, οι οποίοι ΝΟΜΙΖΟΥΝ χωρίς αυτόν δεν μπορούν να σταθούν στο καράτε!!!

Έχω μεγάλη περιέργεια να γνωρίσω ακόμα μερικούς από αυτούς! Με κάνει να αισθάνομαι καλύτερα!!!

 

Λίγες μέρες πριν από την εμφάνιση των ανωτέρω εκθέσεων του "αυστηρού" ορκωτού λογιστή, είχε σκάσει μύτη, πιθανόν μέσα από μια "αφύλακτη διάβαση", ο επόμενος πίνακας του Προϋπολογισμού του 2020 της ΕΛΟΚ με τα αντίστοιχα Σχόλια ως προς τα παραμύθια που έγραφε ο Γερόλυμπος και οι δικοί του για τους Ιθαγενείς ψηφοφόρους του!!!  Διαβάστε με προσοχή τους Σχολιασμούς, τους οποίους βρίσκω πολύ επιεικείς!

Θα μπορούσα να προσθέσω και άλλες παρατηρήσεις, αλλά δεν υπάρχει λόγος! Και μόνο από τις ήδη γραμμένες προκύπτουν δεκάδες απάτες του θρασύτατου και της ομάδας του!!!

Στο 0214 = Λογιστές και Δικηγόροι 20.000 € το χρόνο είναι ένα τεράστιο ποσό!

Στο 0216 = Ο κάθε υπάλληλος να κοστίζει 2.700 το μήνα είναι ένα τεράστιο ποσό!

Στο 0230 - 0240 = Οι λειτουργικές δαπάνες είναι όλες ψευδείς!!!

Στο 0250 = Για τις εθνικές ομάδες είναι όλα ψευδή!

Στο 0270 = Τα Άλλα Έξοδα είναι όλα ψευδή!

Στο 0280 = Συνέχεια στα Άλλα Έξοδα είναι όλα πάλι ψευδή!


Φυσικά μιλάμε για το Τρίαθλο-Μαϊμού με τους αρχικά κολλητούς συλλόγους καράτε, το οποίο πήρε χιλιάδες ευρώ επιχορηγήσεις από την άχρηστη ΓΓΑ!!!

Και κάθε φορά, που μιλάμε για τον Γερόλυμπο και τις αρπαχτές του ΔΕΝ μπορούμε να μη θυμηθούμε το Τρίαθλο με συλλόγους καράτε, του οποίου τη δίκη την έδωσε ο Σπύρος Δρακόπουλος στον Γερόλυμπο και μόλις αυτές τις μέρες έμαθα το γιατί!!!

 

Αλλά το Τρίαθλο το πήρε από τον Γερόλυμπο ο ΣΥΡΙΖΑ και το έδωσε στον κολλητό του στο Πένταθλο! Μουλάρωσε τότε ο Γερόλυμπος, λειτούργησε την Ομοσπονδία του με την υποστήριξη της Παγκόσμιας του Τριάθλου, αλλά προσφυγή στην προσφυγή έφτασε να την χάσει οριστικά με την επόμενη απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου (με κλικ εδώ σε pdf), που μου βρήκε τυχαία ο δικηγόρος μου και η οποία έχει μεγάλο ενδιαφέρον για το ευρύ σκεπτικό της! Πάντως εγώ στη θέση του θα συνέχιζα, διότι βλέπω τρυπούλες στην απόφαση!!!

 

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΑΘΛΟ

ΠολΠρωτΑθηνών 1571/4-5-2020 [Αθλητική ομοσπονδία]

(Α΄ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΝΟΜΟΣ) Αθλητική ομοσπονδία. Ειδική αθλητική αναγνώριση. Σήμα. Τρίαθλο. Αγωγή για προσβολή της προσωπικότητας από προσβολή σήματος και διακριτικού γνωρίσματος και από διεξαγωγή αθλητικών αγώνων από αναρμόδια αθλητική ομοσπονδία. Για τις αθλητικές ομοσπονδίες δεν ισχύει η αρχή της πολλαπλότητας των σωματείων, αλλά η αρχή της σύστασης και αναγνώρισης μίας μόνο υπερκείμενης αθλητικής ομοσπονδίας για κάθε άθλημα ή κλάδο άθλησης, η οποία επιβάλλεται από λόγους δημοσίου συμφέροντος προς αποφυγή ίδρυση πολλών ομοσπονδιών, πράγμα το οποίο θα επέφερε σύγχυση, δυσλειτουργία και δυσχέρεια άσκησης από τα αρμόδια κρατικά όργανα ορθής αθλητικής πολιτικής, αφού η υπάρχουσα ομοσπονδία είναι υπεύθυνη για την καλλιέργεια και ανάπτυξη του αθλήματος της αρμοδιότητάς της. Η ανάκληση της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης αθλητικής ομοσπονδίας και η υπαγωγή του αθλήματος ή κλάδου άθλησης που καλλιεργούσε ως τότε, σε άλλη νομίμως λειτουργούσα αθλητική ομοσπονδία έχει την έννοια ότι η τελευταία διαθέτει πλέον την ειδική αθλητική αναγνώριση, προκειμένου να προβεί στην καλλιέργεια και ανάπτυξη του συγκεκριμένου αθλήματος ή κλάδου άθλησης, ασκώντας π.χ. τις αρμοδιότητες χορήγησης βεβαίωσης σε αθλητικά σωματεία για χορήγηση ειδικής αθλητικής αναγνώρισης, ψήφισης κανονισμών, διοργάνωσης πανελληνίων πρωταθλημάτων, κατανομής κρατικών επιχορηγήσεων σε αθλητικά σωματεία, χορήγησης βεβαίωσης για την καταλληλότητα και ασφάλεια αθλητικών εγκαταστάσεων, διοργάνωσης αθλητικών αγώνων και ανάθεσης ή έγκρισης της διοργάνωσης αθλητικών αγώνων από τρίτο φυσικό ή νομικό πρόσωπο. Απορρίπτει την αγωγή.


Η ύψιστη δημοκρατική σημασία των εκλογών στις αθλητικές ομοσπονδίες έχει γίνει κλωτσοσκούφι στα πόδια του Αυγενάκη!!!

 

Η ομάδα Γερόλυμπου είχε προγραμματίσει εκλογές στην ΕΛΟΚ τον Σεπτέμβριο του 2020! Μάλιστα είχε καταρτίσει και πρόγραμμα αγώνων, το επόμενο:

 

"Δημοσιεύθηκε : 29 Ιουνίου 2020

Ακολουθεί το τροποποιημένο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε για το 2020 προσαρμοσμένο σύμφωνα με τις νέες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία Covid-19. Τα προγραμματισμένα πρωταθλήματα και κύπελλα θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την αποτροπή εξάπλωσης του Covid-19 ώστε να διασφαλιστεί κατά το δυνατόν η μέγιστη ασφάλεια και η υγεία των αθλητών."

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

26-27

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ        

ΧΑΛΚΙΔΑ

 

 

 

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

31-1

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
ΕΦΗΒΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΝΕΩΝ & ΚΥΠΕΛΛΟ U-21

 ΛΟΥΤΡΑΚΙ

 

 

 

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

8

ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΙΟΝΙΩΝ Ν.

ΚΕΡΚΥΡΑ

15

ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ

28-29

ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 

ΒΕΡΟΙΑ

 

 

 

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

6

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 

ΛΑΡΙΣΑ

12-13

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΓΧΡΩΜΩΝ & ΜΑΥΡΩΝ ΖΩΝΩΝ

ΧΑΛΚΙΔΑ

Μετά η ομάδα Γερόλυμπου είχε μεταφέρει τις εκλογές για τις τελευταίες μέρες του Δεκεμβρίου του 2020!

Στη συνέχεια ήρθε η αντιπολίτευση του ΚΙΜΕ και τις ακύρωσε για να τις ορίσει για τις 14 Φεβρουαρίου 2021, "ημέρα των ερωτευμένων", ώστε να είναι όλοι "αγαπημένοι" όπως αρέσκετο να διατυπώνει ο κ. Σιετής στο "Καράτε Live" των πρωταθλητών!!!

Και μετά και αυτό ακυρώθηκε!!!

 

Αλλά το πρόβλημα των μεταθέσεων όλων των λειτουργιών όλων των αθλητικών ομοσπονδιών δεν είναι μόνο της ομοσπονδίας του καράτε, αλλά όλων! Πολλές ομοσπονδίες όρισαν εκλογές υπό την πίεση του Αυγενάκη και της ΓΓΑ και στη συνέχεια τις ακύρωσαν!!!

Παρ' όλα αυτά, αρχίζει από τον Μάιο και δεν τελειώνει ακόμα το περίφημο Μητρώο-Μαϊμούδων του Αυγενάκη! Πρώτη προθεσμία ήταν το τέλος του Ιουνίου 2020, στη συνέχεια έγινε το τέλος του Σεπτεμβρίου 2020, μετά το τέλος Δεκεμβρίου 2020, τέλος Ιανουαρίου 2021 κτλ.

Αντίστοιχα οι εκλογές μετατίθενται συνεχώς κάθε μήνα για δυό μήνες παραπέρα με διατάξεις που ψηφίζονται κάθε τόσο στη Βουλή από σύσσωμη τη Νέα Δημοκρατία! Πρώτα τις είπαν για το τελευταίο δίμηνο του 2020, μετά για μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου 2020, μετά μέχρι 15-2-2021, μετά μέχρι 15-3-2021!

Και τώρα έχουμε φτάσει το Μητρώο-Μαϊμούδων να πηγαίνει για τέλος Αυγούστου 2021 και τα υπάρχοντα ΔΣ των Ομοσπονδιών να παραμένουν μέχρι τέλος Απριλίου 2021!!!

 

Φυσικά, αν οι Ολυμπιακοί γίνουν το καλοκαίρι του 2021 όλοι οι αθλητές μας θα πέσουν ενδιάμεσα λόγω Αυγενάκη σε νέες διοικήσεις με ένα αλαλούμ αποφάσεων και προπονητών, που θα αποδιοργανώσουν απόλυτα το όλο αθλητικό σύστημα! Εγώ βλέπω τους Ολυμπιακούς να ακυρώνονται από την ίδια τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή λόγω μικρής συμμετοχής, λίγων προηγούμενων διεθνών αγώνων και πεσμένων επιδόσεων αθλητών και ομάδων, η οποία (ΔΟΕ) δεν θέλει για κανένα λόγο να δυσφημηστεί το "προϊόν", που μας πουλάει πανάκριβα διεθνώς και παγκοσμίως!!! Προφανώς, πεσμένα θεάματα και πεσμένες αποδόσεις αθλητών και ομάδων θα ρίξουν το ενδιαφέρον των ανά τον κόσμο θεατών και άρα τις τιμές των διαφημίσεων των μεγάλων και μικρών χορηγών της ΔΟΕ!!!

 

Αναρωτιούνται, όμως, οι καινούργιοι:  "Γιατί Μητρώο-Μαϊμούδων?"

Άσχετο: Ένα από τα σκίτσα του ... φιλόσοφου

Αρκά για τον Φεβρουάριο, που πατάμε!

Και ξανα-εξηγώ με τη βοήθεια του Αυγενάκη:

--Γιατί φτιάχνεις Αυγενάκη το Μητρώο Σωματείων?

--Μα φυσικά για να εξαφανίσω τα σωματεία-σφραγίδες ή μαϊμούδες, το ίδιο είναι, με τα οποία αλλοίωναν οι επιτήδιοι τα αποτελέσματα των εκλογών και έμεναν πρόεδροι 25 χρόνια!

--Και τι θα πει Αυγενάκη σωματείο-σφραγίδα?

--Θα πει το σωματείο, που δεν έχει όλες τις προϋποθέσεις για να θεωρείται "αθλητικό"!

--Και ποιές είναι Αυγενάκη "όλες" ή έστω "οι βασικές" προϋποθέσεις για να θεωρείται ένα σωματείο "αθλητικό"?

--Να έχει αθλητές, προπονητή, που να προπονεί τους αθλητές, χώρο άθλησης, όπου ο προπονητής προπονεί τους αθλητές, διοίκηση να το διοικεί και να κρατάει τα λογιστικά του, να ανήκει σε ομοσπονδία για το άθλημα, που καλλιεργεί, και να παίρνει μέρος με τους αθλητές του στους πανελλήνιους αγώνες της ομοσπονδίας του και τους διεθνείς του αθλήματός του!

--Και πότε να τα κάνει όλα αυτά Αυγενάκη αυτό το ιδανικό σωματείο? Τώρα-σήμερα, πέρισυ, πρόπερσι, πριν από δέκα χρόνια, του χρόνου? Πότε?

--Εννοείται τώρα, σήμερα, εφέτος! (απαντάει τραυλίζοντας ο Αυγενάκης!)

--Και πού βλέπεις να έχει εξασφαλίσει, Αυγενάκη, η Πολιτεία συνθήκες να αθλούνται οι αθλητές, να προπονούν οι προπονητές, να γίνονται πανελλήνιοι αγώνες και να γίνονται και διεθνώς παγκόσμιοι, πανευρωπαϊκοί και άλλοι διεθνείς αγώνες εξωτερικού???

--Μα λόγω του Covid-19 και της πανδημίας όλα αυτά έχουν ανασταλεί επ' αόριστον!!!

 

--Και εν μέσω πανδημίας, Αυγενάκη, όπου όλες οι αθλητικές εκδηλώσεις έχουν ανασταλεί λόγω των κινδύνων για τη δημόσια υγεία, εσύ βλέπεις να είναι πρόσφορη η εποχή και η κατάσταση πολιορκίας, στην οποία βρισκόμαστε, ώστε να ρίξεις στα ερασιτεχνικά σωματεία, που κλείνουν λόγω δυσβάσταχτων οικονομικών υποχρεώσεων, όλο το βάρος της οργάνωσης ενός υπερβολικότατα απαιτητικού Μητρώου Σωματείων??? Ποιά σωματεία θα δώσουν πρόσφατα δικαιολογητικά στις αιτήσεις τους για ένα τέτοιο Μητρώο? Όταν δηλώνουν ότι το απόγευα προπονεί ένας προπονητής στο σωματείο δέκα αθλητές, θα πας εσύ το απόγευμα στο σωματείο και θα βρεις πραγματικά τον προπονητή να προπονεί δέκα αθλητές?

(αριστερά το σκίτσο είναι του Αρκά και το "Αυγενάκης" δικό μου!)

--Όλα τα σωματεία όσα δώσουν ηλεκτρονικά έγγραφα, τα οποία προφανώς δεν ελέγχονται 100%, δεν είναι προφανές ότι δεν έκαναν ολόκληρο το 2020 και  όσο διανύουμε από το 2021 ποτέ και με κανένα αθλητή ή προπονητή καμιά απολύτως προπόνηση ή αγώνα είτε εσωτερικού είτε εξωτερικού???

--Τι σημαίνει αυτό? Δεν σημαίνει ότι όλα τα σωματεία του "πετυχημένου" Μητρώου σου ΔΕΝ λειτουργούν ούτε κατ' ελάχιστο για ένα ολόκληρο χρόνο και δεν ξέρουμε για πόσο ακόμα??? Η ίδια η Πολιτεία δεν απάλλαξε όλα αυτά τα σωματεία από μέρος ή όλο το ενοίκιό τους, δεν τα επιχορήγησε έστω και κατ' ελάχιστο για να αντέξουν την οικονομική λαίλαπα?

 

--Και τι σημαίνει, Αυγενάκη, το "κλειστό για ένα χρόνο σωματείο" και κλειστός για ένα ολόκληρο χρόνο αθλητισμός? Δεν σημαίνει ότι είναι σωματείο-σφραγίδα? Δεν σημαίνει ότι είναι σωματείο-μαϊμού? Δεν σημαίνει κατ' επέκταση ότι όλο το Μητρώο σου είναι ένα Μητρώο Σωματείων-Μαϊμούδων? Δεν σημαίνει ότι για ένα ολόκληρο χρόνο έχουμε το αναντίρρητο φαινόμενο του αθλητισμού-μαϊμού?

 

--Δεν σημαίνει ότι εσύ ο ίδιος είσαι ένας υφυπουργός χωρίς κανένα αντικείμενο: ο πρώτος και εύχομαι ο τελευταίος Υφυπουργός-Μαϊμού του Αθλητισμού??? Εύγε που πρωτοτύπησες Αυγενάκη!!!

 

Αλλά ο Αυγενάκης συνεχίζει απτόητος το χαβά του!

Είναι εκατοντάδες τα παράπονα και οι καταγγελίες της πολιτικής του στον αθλητισμό, αλλά ο ίδιος έχει επιλέξει να μας παραπληροφορεί θρασύτατα με δήθεν συγχαρητήριες επιστολές από ενθουσιασμένες ομοσπονδίες και συλλόγους, που φτάνουν στη ΓΓΑ, τρομάρα του!

Ένα τέτοιο ευχαριστήριο μήνυμα στα ΜΜΕ του διαδικτύου προς τους "οπαδούς του" είναι και αυτό με κλικ εδώ, του οποίου μεταφέρω στη συνέχεια την αρχή του, επειδή περιλαμβάνει και την ΕΛΟΚ:

 

Παρατίθενται, ενδεικτικά, αποσπάσματα από επιστολές, ανακοινώσεις και αναρτήσεις αθλητικών φορέων:

 

* ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ

«...να ευχαριστήσουμε τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, για την έκτακτη οικονομική επιχορήγηση προς τα σωματεία που έχουν ενταχθεί στο Μητρώο προς ΓΓΑ. Το μέτρο αυτό προσφέρει μία βαθιά ανάσα προς συλλόγους που έχουν πληγεί από την πανδημία… ευελπιστούμε ότι η στήριξη προς Πολιτείας στον αθλητισμό θα συνεχιστεί».

* ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΛΗΣ

«…εκφράζουμε την εκτίμησή και τις ευχαριστίες μας για τις άμεσες ενέργειές σας, αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση που επιδείξατε στο σύνολο των ερασιτεχνικών σωματείων… αποδεικνύει όχι μόνο την συνέπεια στις εξαγγελίες σας, αλλά και την έμπρακτη στήριξη… σε αυτή την δύσβατη πορεία που διανύει το σύνολο της κοινωνίας και ο αθλητισμός ειδικότερα, δεν είμαστε μόνοι, αλλά έχουμε την άμεση και ειλικρινή στήριξη των αρμόδιων οργάνων της Πολιτείας».

* ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΡΑΤΕ  ***********************************

«… εγκάρδιες ευχαριστίες για την υλοποίηση της απόφασής του Υφυπουργού κ. Αυγενάκη, για την οικονομική ενίσχυση των ερασιτεχνικών σωματείων όλων των αθλημάτων της χώρας μας και, φυσικά, των δεκάδων συλλόγων-μελών μας. Ευχαριστούμε τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και όλη την Κυβέρνηση για την εκπεφρασμένη πολιτική έμπρακτης στήριξης του ελληνικού αθλητισμού, και τον Υφυπουργό κ. Αυγενάκη, όχι μόνο για την οικονομική ενίσχυση αλλά και για τις στοχευμένες ενέργειες υπέρ των αθλητών, των σωματείων και εν γένει της ερασιτεχνικής αθλητικής κοινότητας, μέσω της νομιμότητας, της διαφάνειας και της ισονομίας».

* ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

«…ευχαριστίες για τη συμπαράστασή σας προς τα ερασιτεχνικά σωματεία η οποία εκφράστηκε έμπρακτα με την καταβολή… ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο μια υπόσχεση… και αποτέλεσε την πρώτη μετά από πολλά χρόνια έμπρακτη υποστήριξη προς τον ερασιτεχνικό αθλητισμό».

 

Είναι να τρελαίνεται κανείς! Υπό το κράτος της αυτοπροβολής της αποτυχίας του ως επιτυχίας δεν καταλαβαίνει ο αφελής ότι η παράθεση ευχαριστιών και συγχαρητηρίων τεσσάρων μόνο (αν είχε και άλλες οπωσδήποτε θα τις έβαζε!, αλλά δεν έχει άλλες!) ομοσπονδιών από τις είκοσι οκτώ (ή τριάντα?) αποδεικνύει παταγώδη αποτυχία του και ούτε κατά διάνοια επιτυχία του!!! Και έγραψε συγχαρητήρια από δέκα σωματεία στα 4.000 του Μητρώου-Μαϊμούδων ή των 13.000 πραγματικών!!!

Ακόμα και οι δημοσιογράφοι τον έχουν πάρει στο ψιλό, επειδή παίρνει τηλέφωνα για να του στείλουν ευχαριστήρια!!!

 

Και μάλλον ο άνθρωπος τα έχει πλήρως χαμένα, διότι με φασιστικές μεθόδους θέλει να επιβάλει την εξόντωση σωματείων διά του Μητρώου-Μαϊμούδων, όπως ο ίδιος δηλώνει με την δήλωσή του ΣΟΚ, που διαδόθηκε σαν αστραπή στο διαδίκτυο:

Ο Αυγενάκης επιβεβαίωσε το έγγραφο – σοκ, που «πετάει» δεκάδες σωματεία εκτός γηπέδων!

(SDNA Newsroom 05-02-2021)

«Στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού τηρείται μητρώο ειδικά αναγνωρισμένων αθλητικών σωματείων. Αθλητικό σωματείο που δεν φέρει την κατά το παρόν ειδική αθλητική αναγνώριση και δεν έχει εγγραφεί στο ηλεκτρονικό μητρώο αθλητικών σωματείων του άρθρου 142 του ν. 4714/2020 (Α' 148), δεν μπορεί να χρησιμοποιεί αθλητικές εγκαταστάσεις που ανήκουν σε εποπτευόμενα από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού νομικά πρόσωπα δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου.

Την περασμένη Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, απέστειλα επιστολή προς όλους τους Δήμους, τις Περιφέρειες και τις αθλητικές μας εγκαταστάσεις, όπου υπενθύμιζα, στο πλαίσιο των αρχών της διαφάνειας και της χρηστής διοίκησης, τις παραπάνω υποχρεώσεις. Επισήμανα, μάλιστα, ότι ήδη έχουν εγγραφεί στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ 4.022 ερασιτεχνικά σωματεία και καλούσα την Τοπική Αυτοδιοίκηση να συστρατευτούμε, ενημερώνοντας όσα σωματεία δεν έχουν ακόμα ολοκληρώσει την εγγραφή τους στο Μητρώο, να το πράξουν.»

Αυτός είναι ο Αυγενάκης!        Αυτό το κόμμα σας δεν αλλάζει με τίποτα!!!   (με κλικ εδώ ή στην φωτό!) 


Κλείνοντας θα έλεγα να διαβάσετε το ενδιαφέρον άρθρο της "ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΤΡΙΣ,  Ιαν 4, 2021" με τίτλο:

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Πώς διαμορφώνεται το τοπίο στις εκλογές των Ομοσπονδιών!


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .