karate.gr: 15 - Αθλητικά Θέματα 

Κουκοδήμος: Ο ... "ιδανικός ... βολευτής"!

Πρώτη δημοσίευση 28/4/08. Τροποποίηση 6/7/08.

  Αρχική      Επικαιρότητα     Αθλητικά Θέματα .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

Ο Κώστας Κουκοδήμος κρινόμενος

υπό την Φιλοσοφία του ... Μπαϊρακτάρη!

Είμαι ένας ζαλισμένος Έλληνας ψηφοφόρος που χρόνια τώρα προσπαθώ να καταλάβω τι συμβαίνει με τους πολιτικούς που μας κυβερνάνε. Ακούω τις δηλώσεις του πρωθυπουργού περί “νταβατζήδων” που χειραγωγούν την πολιτική ζωή του τόπου, τους οποίους “δεν θα αφήσει να εκμεταλλεύονται τη χώρα μας”, αλλά παρατηρώ και τα σκάνδαλα, που οργιάζουν γύρω μας κάθε μέρα, με πρωταγωνιστές κυβερνητικά πρόσωπα ή κολλητούς τους (ακόμα και του πρωθυπουργού !), και δεν μπορώ να καταλάβω σε ποίων “νταβατζήδων” το στρατόπεδο να ενταχθώ και εγώ ... “για να κάνω καριέρα”!

Και ενώ τα σκάνδαλα, οι παρανομίες, τα κουκουλώματα, το αλισβερίσι και το “νταβατζιλίκι” έχουν φθάσει στο απροχώρητο, ως μείζον θέμα έχει αναδειχθεί τελευταία η “πίεση Τατούλη” στο κυβερνών κόμμα λόγω της οριακής πλειοψηφίας του στη Βουλή! Όλα τα ΜΜΕ και όλοι οι πολιτικοί αναμένουν ως φυσικό επόμενο την “επιστροφή Κουκοδήμου”, ώστε να γίνει εφικτή η “αποπομπή Τατούλη”, διότι οι πολιτικοί μας ηγέτες πρέπει να είναι περιμαντρωμένοι στις γραμμές του κόμματος με ποινή τη διαγραφή (ως συμμορία μαφιόζων στις επιταγές της οικογένειας με ποινή το ... "τσιμέντωμα"!) και να μην έχουν τη δική τους προσωπικότητα και τις δικές τους απόψεις για τις οποίες εξαπάτησαν τους ψηφοφόρους τους και πήραν τις ψήφους τους.

Ο ίδιος ο Κουκοδήμος λέει:  «Μέρες τώρα γίνεται μία επίμονη, σκληρή και άδικη επίθεση κατά του προσώπου μου, η οποία προεκτείνεται εναντίον της πολιτικής παράταξης, στην οποία με υπερηφάνεια ανήκω. Όπως και στο παρελθόν διεκδίκησα με θυσίες, ευγένεια και τεράστιες προσωπικές στερήσεις, την επικράτηση στο στίβο του κλασσικού αθλητισμού, έτσι και τώρα θα αγωνιστώ με τους ίδιους όρους για την πλήρη δικαίωση μου, ηθική και πολιτική.

Μέχρις ότου, όμως, η οδυνηρή για μένα αυτή κατάσταση τελειώσει οριστικώς, αισθάνομαι την ανάγκη να ανεξαρτητοποιηθώ ως βουλευτής, ώστε ό,τι εις βάρος μου λέγεται να μην αντανακλά στην παράταξή μου, της οποίας τις πολιτικές επιλογές αταλάντευτα θα εξακολουθήσω να στηρίζω».

 

Σε κάθε άλλη χώρα, ένας βουλευτής που ήρθε σε συναλλαγή με “φίλο” του δημοσιογράφο (τη συζήτηση της οποίας ο “φίλος” δημοσιογράφος ηχογράφησε για να την δημοσιοποιήσει στους "φίλους" του τηλεθεατές και να εκθέσει ανεπανόρθωτα το "φίλο" του βουλευτή !) για να μην κράξει ο δεύτερος έναν "φίλο" τού βουλευτή (και “έμπιστο φίλο” του πρωθυπουργού) και ταυτόχρονα επικεφαλής των “αδιάφθορων” του κορυφαίου σώματος οικονομικών ελέγχων της χώρας, ο βουλευτής αυτός ή θα είχε παραιτηθεί από μόνος του ή θα τον είχε παραιτήσει το κόμμα του ή θα έπεφτε η κυβέρνηση! Διότι καταρρέει αυτόματα η εμπιστοσύνη προς τον πρωθυπουργό της χώρας και το υπουργείο οικονομίας, αφού “συναλλάσσονται” με δημοσιογράφους με αμοιβαία οφέλη και εις βάρος του λαού της χώρας. Μόνο στη χώρα των “νταβατζήδων” μπορεί να συμβαίνει σαν πολύ φυσικό φαινόμενο το να βγάζει και να βάζει στο κόμμα ο πρωθυπουργός τον “συναλλασόμενο” βουλευτή, όπως ο μάγος του τσίρκου βάζει και βγάζει (τζα !) ένα λαγό από το καπέλο του, το μανίκι ή την ... κωλότσεπη!

 

Η κυβέρνηση των ΜΑΖΙ!

Να πάει ΜΑΖΙ τους κανείς ή να μην πάει ΜΑΖΙ τους? Είναι φανερό πώς θέλουν να αλλάξουν την Ελλάδα και τι θέλουν να την κάνουν! Είναι φανερό πώς διαμορφώνουν τις μεγάλες αλλαγές και ποιό είναι το πρόγραμμά τους! Είναι φανερό ποιά εμπιστοσύνη εννοεί και σε ποιούς αγώνες αναλώνονται!


Προσθήκη 6/7/2008: Το "ΜΑΖΙ" είναι ταυτόχρονα το ... χαϊδευτικό του "ΜΑΖΙΜΕΝΣ", απλώς ο "απατημένος λαός" το μαθαίνει τελευταίος! Όλοι "τα παίρνανε" με απόλυτη επίγνωση εδώ και 15 χρόνια από τη Ζίμενς και όλοι κάνανε την πάπια Πεκίνου! Εκτός από έναν που κάνει ακόμα το ... παγώνι ... Ρηγίλλης!

Η φωτό (από το press-gr) είναι από την επίσκεψη της καγκελαρίου της Γερμανίας κας Άγκελα Μέρκελ στην Αθήνα αρχές Ιουνίου 2007, όταν ήδη το σκάνδαλο της Ζίμενς είχε σκάσει στη Γερμανία και τα πρώτα κύματα είχαν χτυπήσει την Αθήνα. Κοιτάξτε τους στις φάτσες, διαβάστε τα βλέμματα και εκφράστε τον θαυμασμό σας:

1) Η Μέρκελ ήξερε! (Θα επανέλθω σε αυτήν στο τέλος.)

2) Ο Χριστοφοράκος, αυτός κι αν ήξερε, αλλά άνετος και ατάραχος κοιτάζει τον φωτογράφο, διότι τους κρατάει όλους από τα ... ούμπαλα (επιστημονικός όρος)! "Η Τσέκου είναι μέσα για να μη μιλήσει και ο Χριστοφοράκος είναι έξω επίσης για να μη μιλήσει" είπε ο Καρατζαφέρης! Απευθύνεται και στην κυβέρνηση και στην δικαιοσύνη!

3) Η Ντόρα Μπακογιάννη ήξερε και το χαμόγελο σύμπλευσης, είναι χαμόγελο σύμπλευσης με τον Χριστοφοράκο συγ-κολλητό εκ δεξιών και μη αποχωριζόμενο, δηλώνουσα δια των πράξεων "ή με αυτόν ή τίποτα!"!

4) Ο "μηδενιστής της διαφθοράς" (μια ζωή τη μηδενίζει και μια ζωή του ... γιγαντώνεται!) κάνει τον ανήξερο, αλλά φυσικά και ήξερε και είναι το ίδιο ένοχος ακόμα και αν δεν ήξερε, αφού όφειλε να ήξερε! Στη Γερμανία κατέθεσαν ότι ο Χριστοφοράκος λάδωνε και τα δυό κόμματα με ταχυδακτυλουργικές διαδρομές μιζών, ο Τσουκάτος ομολόγησε ότι πήρε ένα εκατομμύριο μάρκα για το ΠΑΣΟΚ ως κοινή πρακτική και ο Πρωθυπουργός ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ??? Δεν ντρέπεστε να μας κοροϊδεύετε κατάμουτρα? Για ... μαλάκα παιρνάτε τον Χριστοφοράκο (επαγγελματία άνθρωπο!) να λάδωνε τον Τσουκάτο και όχι τον Καραμανλή??? Όσα πήρε το ΠΑΣΟΚ, άλλα τόσα και περισσότερα πήρε η Ν.Δ. Όσο ένοχος είναι ο Τσουκάτος και το ΠΑΣΟΚ άλλο τόσο είναι και ο Καραμανλής και η Ν.Δ. Άλλωστε είναι σίγουρο ότι ο Καρμανλής συγκατατέθηκε για να κάτσει ο Χριστοφοράκος σε αυτή τη θέση! Τίποτα δεν είναι τυχαίο!

5) Τέλος, ξαναέρχομαι στην Μέρκελ. Κοιτάξτε το βλέμμα της. Είναι φανερό: Δεν την πείραξε ο ... mousaka! Δείχνει έντονα δυσαρεστημένη από τη φωτογράφηση. Αισθάνεται εγκλωβισμένη σε μια φωτογραφία που δεν ήθελε. Η φωτογραφία είναι διαχρονικό τεκμήριο. Δεν είναι για τα εγγόνια μας, αλλά αποτελεί πολιτικό ντοκουμέντο. Και για αυτή τη φωτογραφία δείχνει να μην είναι πολύ ευτυχισμένη! Το βλέμμα της "σκοτώνει" τον φωτογράφο και η σκέψη της (εγώ την διαβάζω !) είναι "μπας και δει τη φωτογραφία η δική μου αντιπολίτευση" (!), κάτι που ούτε περνάει από το μυαλό του δικού μας (αυτό κι αν το διαβάζω)!!! Τι λέτε?

150: ... κι οι εκλογές ξανάρχονται την 28-9-2008,

διότι ο Κουκοδήμος ΔΕΝ πληροί (ως κάτωθι) τις προϋποθέσεις που απαιτεί ο λαός!

Απόλυτα δικαιολογημένος ο Τατούλης, διότι "βιάζεται η αξιοκρατία": "Μέσα ο Λιάπης και έξω εγώ???"


 

 Ιδιαίτερα, όταν στο ανωτέρω σκηνικό τον κεντρικό ρόλο τον παίζει ο Κώστας Κουκοδήμος, τότε μετά συγχωρήσεως αλλά πλέον έχω πεισθεί ότι ζούμε στη χώρα των “νταβατζήδων”! Μην βιαστείτε να με χαρακτηρίσετε ως υβριστή, διότι τη φασιστική ιδεολογία του Κώστα Κουκοδήμου ως Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, όπως και του Γιώργου Ορφανού ως υφυπουργού Αθλητισμού και του Κώστα Καραμανλή ως υπουργού Πολιτισμού, τη νοιώθω στο πετσί μου δεκατρία χρόνια τώρα και απευθείας και δια του κολλητού τους σαλτιμπάγκου του Αθλητισμού Γιώργου Γερόλυμπου (αριστερά) μέσω της “μη αναγνώρισης” της υπέρ-νόμιμης Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε (ΠΟΠΚ), της οποίας είμαι πρόεδρος, για λόγους απόλυτα κομματικούς και κατά παράβαση των σχετικών αποφάσεων Πρωτοδικείου, Εφετείου και Αρείου Πάγου, με μια φασιστική συμπεριφορά που αποτελεί το "απόλυτο νταβατζιλίκι" και ευθεία πλαστογράφηση της αλήθειας και του δικαίου, η οποία αναδεικνύει την ποιότητα των ανθρώπων αυτών!

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ο Γιώργος Γερόλυμπος είναι ένας στυγνός επιχειρηματίας του Αθλητισμού, κυρίαρχος σε δέκα αθλητικές ομοσπονδίες, πράγμα που βρωμάει "επιχείρηση", και ταυτόχρονα ευνοούμενος του Ορφανού, της Μπακογιάννη, του Μεϊμαράκη, του Μητσοτάκη, του Καραμανλή, του Κουκοδήμου, του Ιωαννίδη, του Δουβή και άλλων, κρατώντας ασυμβίβαστες θέσεις στον αθλητισμό και αποτελώντας εξόφθαλμο παράδειγμα της ... Φιλοσοφίας του Μπαϊρακτάρη!

Και αποδεικνύω στη συνέχεια με ντοκουμέντα τους ισχυρισμούς μου σχετικά με τον Κώστα Κουκοδήμο!

Ιδού η επιστολή άρνησης της αναγνώρισης της ΠΟΠΚ από τη ΓΓΑ και τον Κώστα Κουκοδήμο:

 

 

Όπως παρατηρείτε η ανωτέρω επιστολή εστάλη από τη ΓΓΑ προς τον Συνήγορο του Πολίτη την 22-7-2005 μετά από πολλαπλές οχλήσεις της ΠΟΠΚ για την αναγνώρισή της και μετά από πολλές επιστολές του Συνήγορου του Πολίτη προς τη ΓΓΑ με το ερώτημα “γιατί δεν τους αναγνωρίζετε?”.

1 – “Πρώτο Νταβατζιλίκι”: Από την ημερομηνία της απάντησης αποδεικνύεται ότι πονηροί της ΓΓΑ ποτέ δεν απάντησαν έστω και αρνητικά σε αίτηση της ΠΟΠΚ μέσα σε 60 ημέρες, όπως έχουν υποχρέωση βάσει του νόμου, για να μην τους πάμε στα Διοικητικά Δικαστήρια και δικαιωθούμε! Οι αιτήσεις μας υποβλήθηκαν στη ΓΓΑ μέσα στον δεύτερο μήνα που ανέλαβε η Νέα Δημοκρατία τη διακυβέρνηση της χώρας, δηλαδή τον Απρίλιο του 2004! και απάντηση ποτέ δεν πήραμε, αλλά την μάθαμε μέσω τρίτων στο τέλος του 2005!

2 – “Δεύτερο Νταβατζιλίκι”:  Οι τρεις “ΜΑΖΙ” ποτέ δεν εισάκουσαν τις εισηγήσεις του Συνήγορου του Πολίτη και των Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, οι οποίοι συνηγορούσαν για την αναγνώρισή μας και έτσι αποδεικνύονται ασύστολα ψεύδη του πρωθυπουργού οι πολλαπλές “φλυαρίες” περί σεβασμού προς τις δύο ανωτέρω αρχές! Η ανωτέρω επιστολή αποτελεί απόδειξη της ενοχής της ΓΓΑ, διότι απευθύνεται στον Συνήγορο του Πολίτη και όχι στην ΠΟΠΚ (εμείς δεν λάβαμε ποτέ απάντηση !) μετά από πίεση του Συνήγορου του Πολίτη για μη απάντηση και εν ψυχρώ πλαστογραφεί την αλήθεια!

3 - “Τρίτο Νταβατζιλίκι”:  Στην πρώτη παράγραφο της απάντησης της ΓΓΑ αναφέρονται οι τρεις αποφάσεις των δικαστηρίων (Πρωτοδικείου, Εφετείου και Αρείου Πάγου), που μας είχε κάνει ο κολλητός των Ορφανού-Καραμανλή-Κουκοδήμου Γιώργος Γερόλυμπος και η ομοσπονδία του Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε για να μας αρπάξει το Παραδοσιακό Καράτε και τα είχαμε κερδίσει όλα, με αποτέλεσμα την δικαστική νομολογία πλέον για τη χώρα μας ότι το “Παραδοσιακό Καράτε” της ΠΟΠΚ είναι διαφορετικό άθλημα από το “Μοντέρνο Καράτε” της ΕΛΟΚ και η ΠΟΠΚ έχει το δικαίωμα να κάνει ιδιαίτερη αίτηση αναγνώρισης στη ΓΓΑ βάσει του αθλητικού νόμου 2725/1999.

4 - “Τέταρτο Νταβατζιλίκι”:  Επίσης στην πρώτη παράγραφο ισχυρίζονται ότι από τις εν λόγω αποφάσεις “... δεν προκύπτει καμιά υποχρέωση ειδικής αθλητικής αναγνώρισης της ΠΟΠΚ από τη ΓΓΑ”! Αυτό προφανώς μεταφράζεται στο:

“Ακόμα και με την απόφαση του Αρείου Πάγου, που μας φέρατε, ότι είσαστε διαφορετικό άθλημα από το καράτε της ΕΛΟΚ, ακόμα και με την ισχύ του σχεττικού Άρθρου του Συντάγματος περί "ισότητας των πολιτών", ακόμα και με τους άψογους φακέλους της ΠΟΠΚ και των είκοσι συλλόγων που μας υποβάλατε, όπως απαιτεί ο νόμος (διότι αν δεν ήταν άψογοι θα μας το λέγανε, αφού επί έξι μήνες μας ζητούσαν δικαιολογητικά), ακόμα και αν έχουμε αναγνωρίσει 32 ομοσπονδίες ολυμπιακών αθλημάτων και άλλες 15 μη ολυμπιακών, τις οποίες επιχορηγούμε με αξιόλογα ποσά, δίνουμε επαγγελματικά πτυχία στους προπονητές του και βάζουμε τους αθλητές τους στις δημόσιες υπηρεσίες ή στα πανεπιστήμια, ακόμα και μετά από όλα αυτά δε γουστάρουμε ρε να σας αναγνωρίσουμε,  γιατί εμείς είμαστε ΜΑΖΙ και εσείς δεν είσαστε μαζί μας!”

5 – “Πέμπτο Νταβατζιλίκι”:  Στη δεύτερη παράγραφο μας λένε:

“Σύμφωνα με έγγραφο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής την 15/10/2003 στην απάντηση αναφέρεται χαρακτηριστικά: ”

Αυτό είναι το υπ’ αριθμόν 5-Νταβατζιλίκι, διότι ... στα παλιά μας τα παπούτσια τι γνώμη έχει η ΕΟΕ, αφού ο νόμος 2725/1999, Άρθρο 28, ως κάτωθι, πεντακάθαρα διατυπώνει ότι η αναγνώριση μιας νέας ομοσπονδίας ΔΕΝ προϋποθέτει γνωμοδότηση της ΕΟΕ: 

“Νόμος 2725/1999 – Άρθρο 28: Ειδική Αθλητική Αναγνώριση:  1. Η αθλητική ομοσπονδία δικαιούται να ζητήσει την παροχή ειδικής αθλητικής αναγνώρισης, εφόσον για το άθλημα ή τον κλάδο άθλησης που καλλιεργεί υπάρχει αντίστοιχη παγκόσμια ομοσπονδία. Η ειδική αυτή αναγνώριση χορηγείται, ύστερα από αίτηση του Δ.Σ. της ομοσπονδίας, με απόφαση του αρμόδιου για τον αθλητισμό Υπουργού ή άλλου από αυτόν εξουσιοδοτημένου οργάνου της Κεντρικής Διοίκησης.”

Πεντακάθαρα, λοιπόν, ο νόμος 2725/1999  διατυπώνει και εννοεί ότι: "Η αθλητική ομοσπονδία έχει δικαίωμα να ζητήσει και να λάβει την ειδική αυτή αναγνώριση από τη ΓΓΑ ύστερα από μια καθαρά τυπική διαδικασία και χωρίς άλλη καθυστέρηση”! Αλλά είναι σε όλους γνωστό ότι το νταβατζιλίκι της αναγνώρισης ομοσπονδίας είναι νόμος στη ΓΓΑ, διότι "η αναγνώριση ομοσπονδίας αποτελεί πολιτική επιλογή", όπως λένε ακόμα και τα ... πόμολα μέσα στη ΓΓΑ (εννοώ τα πόμολα στις πόρτες και όχι μερικούς και μερικές υπαλλήλους που εργάζονται σαν ... πόμολα)! Ας είναι ό,τι θέλει! Εμείς κατουρημένες ποδιές πολιτικών ΔΕΝ φιλάμε! Η αναγνώρισή μας είναι δικαίωμά μας και έτσι το ζητάμε.

6 – “Έκτο Νταβατζιλίκι”:  Επιπρόσθετα η ειδική αναγνώριση επιβάλλεται να χορηγείται και με την συνταγματική επιταγή της ισότητας! Γιατί δεκαπέντε ομοσπονδίες μη ολυμπιακών αθλημάτων αναγνωρίζονται και η ΠΟΠΚ να μην αναγνωρίζεται? Γιατί η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε αναγνωρίζεται και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε να μην αναγνωρίζεται, αφού με απόφαση Αρείου Πάγου καλύπτει διαφορετικό άθλημα??? Και στην ουσία να δούμε το θέμα, το Παραδοσιακό Καράτε είναι το πραγματικό Καράτε, ενώ το Μοντέρνο Καράτε της ΕΛΟΚ είναι Καράτε-Μαϊμού!

7 – “Έβδομο Νταβατζιλίκι”:  Στη δεύτερη παράγραφο μας λένε επίσης ότι η από 15/10/2003 απάντηση της ΕΟΕ, την οποία δήθεν συμβουλεύθηκαν, στηρίζεται στην από 24-4-1989 γνωμοδότηση του Διεθνούς Αθλητικού Διαιτητικού Δικαστηρίου προς την ΔΟΕ. Αλλά η γνωμοδότηση αυτή υπερκαλύφθηκε με αποφάσεις της ολομέλειας της ΔΟΕ το 1993 και όλα αυτά εξετάσθηκαν διεξοδικά στα ελληνικά δικαστήρια (1996 – 2000 – 2003) και συνυπολογίστηκαν στις αποφάσεις τους, τις οποίες αποφάσεις είναι υποχρεωμένη να εφαρμόσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και δεν τις εφαρμόζει με την άρνηση του Κουκοδήμου, η οποία υπαγορέυτηκε από τον υφυπουργό Γιώργο Ορφανό! Είναι προφανές ότι το περιεχόμενο της επιστολής της ΕΟΕ είναι τελείως άσχετο και αδιάφορο προς την αναγνώριση της ΠΟΠΚ από τη ΓΓΑ. Και όλα αυτά για να ικανοποιήσουν τον σαλτιμπάγκο του αθλητισμού και "κολλητό τους" Γιώργο Γερόλυμπο! Έχει ή όχι δίκιο ο πολίτης να θεωρεί "κατουρημένες ποδιές" μερικούς πολιτικούς???

8 – “Όγδοο Νταβατζιλίκι”:  Δεν θα αναφερθώ εδώ στην ουσία της γνωμοδότησης του ΔΑΔ, όπου θα βλέπαμε ένα άλλο ηλίθιο νταβατζιλίκι, διότι τους δουλεύει ψιλό γαζί ο Γιώργος Γερόλυμπος (ΕΟΕ και ΓΓΑ) με πλαστές μεταφράσεις και είναι τόσο ηλίθιοι που δεν το καταλαβαίνουν! Αλλά φέρουν και αυτοί ακέραιες τις ευθύνες τους, διότι είχαν την υποχρέωση να ερευνήσουν πριν απαντήσουν στον πολίτη! Ας προσθέσω και εδώ ότι τις ακραίες αυτές λεπτομέρειες από τη διαμάχη στο καράτε κανείς τους δεν τις ήξερε παρά μόνο ο Γερόλυμπος, ο οποίος τους έγραφε τις απαντήσεις προς την ΠΟΠΚκαι τις έβαζε κάτω από το χέρι τους να τις υπογράψουν!!!

Περιληπτικά αναφέρω ότι η επιστολή αυτή του ΔΑΔ στα γαλλικά, η οποία είχε ήδη μηδενική αξία μετά από την μετέπειτα (1993) επίσημη απόφαση της ολομέλειας της ΔΟΕ, έφθανε ως έγγραφο στα δικαστήρια από τον Γερόλυμπο, που την επικαλείτο, μουτζουρωμένη και δυσανάγνωστη δήθεν λόγω πολλαπλής αποστολής της από φαξ σε φαξ και ο πονηρός Γερόλυμπος παρουσίαζε μια ελλιπή δήθεν πιστή της μετάφραση τροποποιημένη όπως τον βόλευε, η οποία είναι τελικά και μια ακόμα απάτη του, διότι αποτελεί έντεχνη πλαστογράφηση της αλήθειας για τα δικαστήρια.

 Εμείς αποκαλύψαμε την πλαστογραφία και κερδίσαμε τα δικαστήρια, αλλά οι “νταβατζήδες του αθλητισμού” παραβαίνουν τις αποφάσεις των δικαστηρίων, ξαναεπικαλούνται την άχρηστη πλαστογραφημένη εκδοχή και μας αρνούνται την αναγνώριση που έχουν απόλυτη υποχρέωση να μας δώσουν!

9 - "Έννατο Νταβατζιλίκι": Στην τελευταία παράγραφο μας λένε "Θα πρέπει τέλος να σας επισημάνουμε ότι η παροχή Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης σε Ομοσπονδία που καλλιεργεί μη Ολυμπιακό Άθλημα, δεν είναι μια απλή τυπική διαδικασία, αλλά επιφέρει σειρά υποχρεώσεων από την Πολιτεία."

Εκεί ακριβώς εντοπίζεται το Νταβατζιλίκι σας!

Επιχορηγείτε 32 Ομοσπονδίες Ολυμπιακών Αθλημάτων με τεράστια ποσά οι οποίες ή πατώνουν σε αποτελέσματα ή αναδεικνύονται σε καλές θέσεις και ταυτόχρονα μας διασύρουν παγκόσμια για την χρήση αναβολικών, πράγμα που αποδεικνύει την ανικανότητά σας να διαχειρισθείτε τον Αθλητισμό της χώρας.

Αναγνωρίσατε και επιχορηγείτε 15 ή 17 (?) Ομοσπονδίες ΜΗ Ολυμπιακών Αθλημάτων με τις οποίες η δική μας έχει τα ίδια ακριβώς δικαιώματα και ...

ΔΕΝ αναγνωρίζετε τη δική μας ομοσπονδία ακριβώς για να την καταδικάσετε σε οικονομικό αφανισμό. Είσαστε κοινοί "δολοφόνοι του Αθλητισμόυ", διότι χρησιμοποιείτε τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τα τεράστια οικονομικά κονδύλια από το δημόσιο χρήμα, που αυτή διαχειρίζεται, κυριολεκτικά ως Κομματικό Ρουσφετολογικό Υπουργείο της Νέας Δημοκρατίας!

 

Με δεδομένες, λοιπόν, όλες τις παρόμοιες πράξεις προς κάθε κατεύθυνση της πολιτικής και κοινωνικής μας ζωής των νεοδημοκρατών "ΜΑΖΙ", που κυβερνούν σήμερα τον τόπο, και με δεδομένη την ανωτέρω συμπεριφορά του Κώστα Κουκοδήμου (και του Ορφανού) προς μια τυχούσα αθλητική ομοσπονδία (εδώ την ΠΟΠΚ), γνωρίζουμε πλέον πολύ καλά που παραπέμπει ο Κώστας Κουκοδήμος, όταν δηλώνει: " ... είμαι έτοιμος να επιστρέψω στον φυσικό μου χώρο"! Ο φυσικός του χώρος είναι αυτός της Νέας Δημοκρατίας, όπως περιγράφηκε ... επιστημονικά και οριστικά από τον πρωθυπουργό κατά το ... σεμινάριο φιλοσοφίας στη γνωστή “Φιλοσοφική Σχολή του Μπαϊρακτάρη”!

Από την άλλη μεριά με δεδομένες (και στα χέρια του Κουκοδήμου) τις αποφάσεις των δικαστηρίων σχετικά με την ΠΟΠΚ και με δεδομένη την μετέπειτα των αποφάσεων αυτών ανωτέρω απάντησή του προς την ΠΟΠΚ ο Κώστας Κουκοδήμος με την απλή λογική του απλού πολίτη αποδεικνύεται ... μικροκομματικός κομπιναδόρος δέκατης κατηγορίας και μάλιστα με ... Απόφαση Αρείου Πάγου, εφόσον το Εφετείο και ο Άρειος Πάγος με απόφασή τους είχαν απορρίψει, το 2000 και το 2003 αντίστοιχα, το επιχείρημα που ο Κουκοδήμος επικαλείται το 2005!!! Ούτε από κακοτοπιές που βγάζουν μάτι δεν μπορεί να φυλαχτεί!

 

Συμπερασματικά, κύριε Καραμανλή:

  όταν καταγγέλετε την ύπαρξη "νταβατζήδων που χειραγωγούν την πολιτική ζωή της χώρας" (6-10-2004),

  όταν δημόσια διατυμπανίζετε ότι σέβεστε και εφαρμόζετε τις αποφάσεις των δικαστηρίων,

  όταν δημόσια διατυμπανίζετε ότι σέβεστε τις υποδείξεις του Συνήγορου του Πολίτη και των Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης,

  όταν στο τε-α-τετ με τον πολίτη αρνείστε παράνομα (Μάρτιος 2004 έως σήμερα) να του αποδώσετε το δίκιο που έχει κερδίσει μετά από πολυετείς δικαστικούς αγώνες, όπως αυτό αποτυπώνετε και σε αποφάσεις Πρωτοδικείου, Εφετείου και Αρείου Πάγου,

  όταν αυτό το κάνετε προκλητικά, επιδεικτικά και ασύστολα για να ικανοποιήσετε τις παράνομες απαιτήσεις ευνοούμενου μέλους του κόμματός σας, το οποίο μάλιστα ήταν ο αντίδικος που έχασε τις δίκες, γράφοντας με αυτό τον τρόπο πάλι προκλητικά, επιδεικτικά και ασύστολα στα παλιά σας τα παπούτσια τις αποφάσεις Πρωτοδικείου, Εφετείου και Αρείου Πάγου (1996 - 2000 - 2003),

  τότε, λυπάμαι, αλλά και ο πλέον απλός λογικός συνειρμός οδηγεί σε άλλα προφανή συμπεράσματα και μάλιστα επιβεβαιούμενα με τις ίδιες ... αποφάσεις του Αρείου Πάγου, πράγμα ήδη ... δεδικασμένο!

 

Από την υπερ-40ετή εμπειρία μου στις μαχητικές τέχνες έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το ένστικτο του ανθρώπου, που διψάει για την εξουσία επί άλλων ανθρώπων, τον ωθεί απαρέγκλιτα στο να οπλίζεται με το όπλο που φοβάται περισσότερο ή τον πονάει περισσότερο. Αν φοβάσαι μήπως σε δείρουν, τότε μαθαίνεις να δέρνεις, αν φοβάσαι μήπως σε μαστιγώσουν, τότε μαθαίνεις να μαστιγώνεις, αν φοβάσαι μήπως σε μαχαιρώσουν, τότε γίνεσαι μαχαιροβγάλτης, αν φοβάσαι μήπως σε πυροβολήσουν, τότε γίνεσαι κουμπουροφόρος.

Συνεπώς ο μόνος τρόπος να νικήσεις τους νταβατζήδες είναι να γίνεις πιο νταβατζής από αυτούς! Και γίνεσαι!

Αυτή είναι η κατάρα της χώρας μας!


 

Με βαθιά ιαπωνική υπόκλιση

και δικαιολογημένη οργή, πίκρα και αγανάκτηση

  

Θύμιος Περσίδης

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε

η οποία ΠΑΡΑΝΟΜΑ δεν αναγνωρίζεται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού
www.karate.gr    

  Αρχική      Επικαιρότητα     Αθλητικά Θέματα .