karate.gr:

 karate.gr: 15 - Αθλητικά Θέματα 

Πρώτη δημοσίευση 30/7/2004.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Αθλητικά Θέματα .

Αλλαγή Πολιτικής Ηγεσίας στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού

(Σχόλια αναδρομής γραμμένα την 30/7/04)

Μετά τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις βουλευτικές εκλογές της 7/3/2004 άλλαξε και η πολιτική ηγεσία στη ΓΓΑ. Η παραλαβή-παράδοση έγινε στις 10/3/04.

Έφυγαν ο υφυπουργός Γιώργος Λιάνης και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Νίκος Έξαρχος και ανέλαβε ως υφυπουργός ο Γιώργος Ορφανός, υπεύθυνος επί πολλά χρόνια του Τομέα Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας και ως Γενικός Γραμματέας ... βλέπουμε.

Το "βλέπουμε" αποδεικνύει ότι η Νέα Δημοκρατία δεν έχει στελέχη ικανά και διαθέσιμα για τη θέση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού και θέλει να το σκεφθεί ακόμα λίγο! Άλλωστε εκ πείρας γνωρίζουμε ότι ο ΓΓΑ είναι ο ... αποδιοπομπαίος τράγος στη ΓΓΑ και τον έχουν για να τρώει το βρισίδι (ίσως και το ... γρασίδι!) που προορίζεται για τον υφυπουργό! Αυτά αν πάρουμε για παράδειγμα το Νίκο 'Έξαρχο!

Για να τα έχω πάντως καλά και με το Θεό πήγα και άναψα δύο κεράκια: ένα για τη Γιάννα Αγγελοπούλου και ένα για τον Νίκο Καραγιαννίδη, οι οποίοι μας γλύτωσαν από τον ... Γιώργο Γερόλυμπο στη θέση του νέου ... Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού!!!

Τι λέτε κ. Καραμανλή?

Μεταξύ των άλλων που είπε ο κ. Ορφανός προς τους υπαλλήλους της ΓΓΑ ήταν και τα εξής:

"....  Θέλω ανοικτή σκέψη και ανοικτές απόψεις και σ' αυτές θα με βρείτε σύμμαχο. Δεν θα ανεχθώ υποκρυπτόμενες σκέψεις και απόψεις, οι οποίες κατευθύνονται από αλλού. Όπως δεν θα το κάνω και ο ίδιος, δεν το θέλω και από εσάς. Η αξιοκρατία είναι η βασική αρχή μου, με την οποία θα πολιτευθώ εδώ. .... "

Σήμερα, 30/7/04, τα λόγια του υφυπουργού ακούγονται τελείως κούφια και χωρίς νόημα, διότι στο θέμα της αναγνώρισης του Παραδοσιακού Καράτε και της ομοσπονδίας μας, που περιμένουμε πέντε μήνες χωρίς καμιά απολύτως απάντηση έξω από τη ΓΓΑ, ο Γιώργος Ορφανός αποδεικνύεται χωρίς ίχνος πολιτικής ευαισθησίας προς τον πολίτη και αθλητικής ευαισθησίας προς τον αθλητισμό! Η συμπεριφορά του μάλιστα αποδεικνύει το αντίθετο! Σαφώς και επιδεικνύει "αποκρυπτόμενες σκέψεις και απόψεις οι οποίες κατευθύνονται από αλλού!"


Με βαθιά ιαπωνική υπόκλιση
www.karate.gr    

  Αρχική      Επικαιρότητα      Αθλητικά Θέματα .