karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 27/10/2020.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


 Από το "Κινέζικο Μαρτύριο της Σταγόνας" στο "Ελληνικό Μαρτύριο του ... Κουβά" για τον Γερόλυμπο!

 

 ΤΟ ΕΝΑ ΦΙΑΣΚΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ! Απαράδεκτη η Έκθεση της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας για την ΕΛΟΚ! Προτείνω την αλλαγή ονόματος σε "Εθνική Αρχή ... Συγκάλυψης"!!!

 

 Η Γάτα έχει εννιά ζωές και ο Γερόλυμπος δέκα εννιά (!), αλλά ποιοί του τις δίνουν αυτές???

 

Μία λύση υπάρχει:

η ΠΟΠΚ!

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!


"Εγώ καλά σου τάλεγα!"

Γερόλυμπος, Κούβελος, Μητσοτάκης, Αυγενάκης, Μαυρωτάς, ...

 Η Νέα Δημοκρατία χαρακτηρίζεται από το "Σύνδρομο του Γερόλυμπου"!

16/10/2020 - Πέντε μέλη η κάθε παράταξη με πρόεδρο τον Πρόεδρο του ΔΣΑ Δ. Βερβεσό.


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα δύο άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


 Η αυλαία αυτή τη φορά ανοίγει με τις δύο διαδικτυακές μας εκδόσεις ως βάση για τα επόμενα:

 

Ένα Λιοντάρι, Χίλιες Κότες και μια Eurόκοτα!

Η Ιστορία του Καράτε στην Ελλάδα από τον κορυφαίο ειδικό στο Καράτε Θύμιο Περσίδη!

(με κλικ στις εικόνες κατεβάστε τα pdf στον υπολογιστή σας)

Ίδρυση και Πορεία της ΕΟΕΚ. (1977 – 1994)

ΕΟΕΚ/WKF-ΠΟΠΚ/ITKF

(1995-2004)

Δίκες με την ΕΛΟΚ. Επικράτηση στην ΠΟΠΚ. (2004-2012)

Οι Δίκες με τον Γερόλυμπο.

(2004 – 2013)

Η Πορεία του Γερόλυμπου στο Καράτε. (2004 – 2015)

Τραγικές Εξελίξεις στην ΕΛΟΚ.

(2013 – 2016)

ΕΛΟΚ: Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία! ΓΓΑ: Ανίκανη και Άχρηστη! (2014-2016)

ΕΛΟΚ/ΓΓΑ: Απόλυτα Παράνομη η Σχολή Προπονητών 2014–15

Απόλυτα Παράνομες οι Εκλογές ΕΛΟΚ 2012 και 2016. (2014–2018)

 

 

Η Συνέχεια

Ετοιμάζεται

Οι ανωτέρω εκδόσεις αποτελούν το ιστορικό όλων των παρανομιών της ΕΛΟΚ και του Γερόλυμπου από το 1994, όπως γράφηκαν κατά καιρούς στα δύο τελευταία τεύχη του περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (που κυκλοφορούσε επί 17 χρόνια από το Νοέμβριο του 1977 μέχρι το Δεκέμβριο του 1994), στο ενδιάμεσο site webserver/karategreece.com από τον Ιανουάριο του 1995 μέχρι τον Ιούλιο του 2004, το οποίο μεταφέρθηκε εν μέρει στο επόμενο site, και στο ενεργό σήμερα site www.karate.gr από τον Αύγουστο του 2004 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2018!

 Καθώς και το:

 ΕΛΟΚ: Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία

για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος!

Από τον "εμπειρικό νομικό" Θύμιο Περσίδη!

(με κλικ στις εικόνες κατεβάστε τα pdf στον υπολογιστή σας)

Οι εκδόσεις αυτές αποτελούν το ιστορικό όλων των παρανομιών της ΕΛΟΚ και του Γερόλυμπου με δικονομική παρουσίαση και συνακόλουθα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα για να τεκμηριωθεί η πραγματική δομή και λειτουργία της ΕΛΟΚ ως μιας "Εγκληματικής Οργάνωσης με Δομή και Ιεραρχία για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος"!


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα δύο άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


 Εγώ έφτιαξα την ΕΛΟΚ και η πορεία της με ενδιαφέρει απόλυτα!


ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ 1η: Το Πρώτο Φιάσκο ήταν διαχρονικό 25ετές και αναφέρομαι στους παράνομους ΜΗ ελέγχους των οικονομικών της ΕΛΟΚ από τις εκάστοτε Ελεγκτικές Επιτροπές της ΕΛΟΚ, έστω και τις προερχόμενες από τις πάντα νοθευμένες γενικές συνελεύσεις και εκλογές της ΕΛΟΚ, αλλά και από τους ελέγχους μια στα πέντε χρόνια (?) παρανόμως και εκτός αθλητικού νόμου και καταστατικού από δήθεν "Ορκωτούς Λογιστές", οι οποίοι έλεγχαν μόνο τις ... προσθαφαιρέσεις!!!

 

Σε όλα τα άρθρα μου καθώς και στις δύο διαδικτυακές μου εκδόσεις τις "αφιερωμένες" στον Γερόλυμπο και την ΕΛΟΚ αναφέρομαι στις πασίγνωστες νοθευμένες Γενικές Συνελεύσεις της ΕΛΟΚ προϋπολογισμών, απολογισμών και αρχαιρεσιών. Αυτές οι παρανομίες είναι ήδη αναντίρρητα αποδεδειγμένες και τις έχουν διαπιστώσει, τις γνωρίζουν, πιστεύουν και καταγγέλλουν δεκάδες σύλλογοι της αντιπολίτευσης.

Οι καταγγελίες από τα άρθρα μου έχουν γνωστοποιηθεί στη ΓΓΑ, στην Κυβέρνηση και στα Δικαστήρια με καμιά αντίδραση από τους καταγγελλόμενους!!!


 Εγώ έφτιαξα την ΕΛΟΚ και η πορεία της με ενδιαφέρει απόλυτα!


 ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ 2η: Το Δεύτερο Φιάσκο ήταν οι επί 30 χρόνια συστηματικοί ΜΗ Έλεγχοι της ΕΛΟΚ από τη ΓΓΑ (επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας) παρά μόνο ο οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος της ΕΛΟΚ το 2004 από το Ελεγκτικό Συμβούλιο της ΓΓΑ, διευθυντής του οποίου ήταν ο κολλητός του Γερόλυμπου Θωμάς Μεντεσίδης, κολλητός του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Ορφανού, κολλητού και αυτού του Γερόλυμπου! Όλοι αυτοί οι κολλητοί ήταν κολλημένοι κολλητοί με την κόλλα της ... Νέας Δημοκρατίας!!!

 

Το 2004, όταν πρωτοάρχισε τη λειτουργία του και τις αποκαλύψεις του, το www.karate.gr, ο Γερόλυμπος, για να αποδείξει στον περίγυρο του καράτε ότι η ΕΛΟΚ διαχειρίζεται σύννομα τα οικονομικά της έστησε έναν έλεγχο-μαϊμού από τη ΓΓΑ με τη σύμπραξη των δύο κολλητών του: του υφυπουργού Γιώργου Ορφανού και του διευθυντή του ελεγκτικού συμβουλίου της ΓΓΑ Θωμά Μεντεσίδη! Η καραμπινάτη αυτή συμπαιγνία περιγράφηκε στα κατωτέρω άρθρα μου και καμιά "κυρία" δεν έβγαλε τσιμουδιά!!!

 

24/11/04 - ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ:  ΔΙΑΠΛΟΚάαααααΡΑ ΣΤΗ ΓΓΑ

26/11/04 - ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ:  ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΟΚ     

28/11/04 - ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ: ΜΕ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΜΑΪΜΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΥ!!!

29/11/04 - ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ: ΕΠΙΧΟΡΗΓΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ?

30/11/04 - ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ: ΝΑ ΕΛΕΓΘΕΙ Η ΕΛΟΚ ΑΠΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ!

01/12/04 - ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ:  Η ΓΓΑ  ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΥ!!!

05/12/04 - ΟΡΦΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ :  ΚΑΛΥΨΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΟΚ ΜΕ ΔΙΑΤΡΗΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΤΗ ΓΓΑ!

09/12/04 - ΟΡΦΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ :  Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ!

11/12/04 - ΟΡΦΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ :  ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΟΚ ΤΩΝ 2003, 2004!!!


 Εγώ έφτιαξα την ΕΛΟΚ και η πορεία της με ενδιαφέρει απόλυτα!


 ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ 3η: Το Τρίτο Φιάσκο ήταν ο Έλεγχος της ΕΛΟΚ από το Ελεγκτικό Συμβούλιο της ΓΓΑ

 (επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ) αμέσως μετά τις εκλογές της ΕΛΟΚ του Σεπτεμβρίου του 2016!

 

Δεν έχουμε πολλά να πούμε εδώ: Μετά από πληθώρα καταγγελιών στη ΓΓΑ, δύο ελεγκτές από το Ελεγκτικό Συμβούλιο της ΓΓΑ πήγαν άιφνιδιαστικά στην ΕΛΟΚ για διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο και μόλις θρονιάστηκαν στα γραφεία ζήτησαν τα πάντα από τους υπαλλήλους. Ο Γερόλυμπος τους είπε "Ετοιμαζόμαστε για εκλογές, μήπως γίνεται να έρθετε μετά τις εκλογές?" και αυτοί το φρόντισαν αυτό αφήνοντάς του χρόνο ένα μήνα να "οργανώσει την άμυνά του"!

Μετά από ένα μήνα ξαναπήγαν να κάνουν τον υποτιθέμενο έλεγχο και όταν τους έφεραν κάποιες αντιρρήσεις ο Γερόλυμπος και το ΔΣ/ΕΛΟΚ απάντησαν με "τσαμπουκά": "Αφήστε μας να κάνουμε τη δουλειά μας, κύριοι!"

Στη συνέχεια, πέρασαν κάποιες εβδομάδες και ο έλεγχος τελείωσε, οι ελεγκτές έφυγαν από την ΕΛΟΚ και τελικά ... βγήκαν στη σύνταξη ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥΣ στη ΓΓΑ!!! Ποιοί υπόγειοι μηχανισμοί κινήθηκαν άραγε και κουκουλώθηκε η δουλειά???


 Εγώ έφτιαξα την ΕΛΟΚ και η πορεία της με ενδιαφέρει απόλυτα!


 ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ 4η: Το Τέταρτο Φιάσκο ήταν η Δίκη-Παρωδία του Τριάθλου την 17-9-2018 (επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ)!

 (Τα επόμενα πρόσωπα διοικούσαν έμμεσα τότε τη χώρα μας και την διοικούν άμεσα και σήμερα!)

 

Think!

Η Δίκη-Παρωδία του Τριάθλου την 17-9-2018 περιγράφεται στις διαδικτυακές εκδόσεις "Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία κτλ." και στο εφάλαιο Θ – Αρπαγή με Συλλόγους Καράτε και εκμετάλλευση από τον Γερόλυμπο άλλων αθλητικών ομοσπονδιών" (από σελ. 53 και επόμενες).

Το τμήμα που αναφέρεται συγκεκριμένα στη δίκη αυτή το βλέπετε με κλικ εδώ σε pdf!

Ο Πρόλογος κάθε Κεφαλαίου των διαδικτυακών εκδόσεων "Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία κτλ." είναι ο επόμενος χωρίς κανένας να διαμαρτυρηθεί μέχρι σήμερα για αυτό! Φαίνονται καθαρά τα τεράστια ποσά (όπως τα βρήκα σε δημοσιεύματα εφημερίδων), που τσέπωσαν οι δικοικήσεις-μαϊμού του ζεύγους Γερόλυμπου-Ποντίδας καθώς και άλλα ποσά, που είναι άγνωστα! Για όλα αυτά τα ποσά δεν έγινε ποτέ καμιά κίνηση επανάκτησης από την εγκληματική δημόσια υπηρεσία που λέγεται Γενική Γραμματεία Αθλητισμού!!! Με δυό λόγια η εγκληματική ΓΓΑ επιχορηγούσε μέχρι προχθές τις μαϊμούδες ομοσπονδίες του Γερόλυμπου!!!


 Εγώ έφτιαξα την ΕΛΟΚ και η πορεία της με ενδιαφέρει απόλυτα!

Και δεν την έφτιαξα για να την καταστρέφουν υπάνθρωποι σαν τους επόμενους:

 

Οι επόμενοι με την τιμωρία αφαίρεσης της φίλαθλης ιδιότητας από την ΕΦΙΠΗΔ την 30-1-2020 πέτυχαν "ημερομηνία λήξης" στην είσοδό τους σε αθλητικούς χώρους και θα επανέλθουν μετά από 18 μήνες! Sayonara! Auf Wiedersehen! さようなら! Hasta la vista, baby! Καλά Κρασιά!!!

 Η Απόφαση της ΕΦΙΠΗΔ επικυρώθηκε εφετειακά και από το ΑΣΕΑΔ την 2/10/2020!

Ποντίδα-Γερολύμπου

Πρόεδρος στην "οικογενειακή επιχείρηση"!

Μπαλασόπουλος  δικηγόρος, αναπλ πρόεδρος, τέως νομικός σύμβ. ΕΛΟΚ

Μπουλούμπασης

τέως παράνομος Πρόεδρος πάντα παράνομο μέλος

Τσαρτσιταλίδης

Κίμων

Αντιπρόεδρος

Λαζαρίδης Στέφανος

Γενικός Γραμματέας

Καραπλιάγκος

Αθανάσιος

Ταμίας των 300.000 €/έτος


Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής,  διότι προπονητής!

 

Σαγιάς Γεώργιος

Μέλος ΔΣ

 

Ζυμάρη Θέκλα

Μέλος ΔΣ

Επώδυνη

Ανατροπή του "μαγαζάτορα"!


 ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ 5η: Το Πέμπτο Φιάσκο ήταν η Αρχειοθέτηση-Παρωδία της Δίκης της Σχολής Προπονητών την 29-1-2019 (επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ)!

 (Τα επόμενα πρόσωπα διοικούσαν έμμεσα τότε τη χώρα μας και την διοικούν άμεσα σήμερα!)

 

Think!

 

Την 22-2-2015 ο Γιώργος Κοσμίδης είχε υποβάλει μια καταγγελία, με καταγγελόμενους όλο το ΔΣ της ΕΛΟΚ, για την ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε της ΕΛΟΚ προς τη ΓΓΑ, την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και άλλους! Η κα Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου την έστειλε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών για έρευνα τυχόν ποινικών αδικημάτων. Στη μηνυτήρια αυτή αναφορά κατέθεσαν ενόρκως επτά μάρτυρες (και συνεπώς αποκλείεται να κατέθεσαν ψευδώς ή λανθασμένα!) και μετά από αυτούς γνωστοποιήθηκε την 14-6-2016 (16 μήνες μετά τη μήνυση) στους μηνυόμενους, που όρισαν δικηγόρους τους από το γραφείο του Μιχάλη Δημητρακόπουλου και εξέτασαν και αυτοί μάρτυρες. Μην κοιτάζετε πόσο πολύ απέχουν οι ημερομηνίες! Τα έγγραφα τα φορτώνουν σε ... Χελώνες και αυτές κάνουν ότι μπορούν!

Το θέμα αργούσε πολύ και κινήθηκαν διαδικασίες από τους ενδιαφερόμενους, ώστε να γίνει ερώτηση από τον Βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο στον τότε υφυπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο στη Βουλή των Ελλήνων, γιατί αργεί τόσο αυτή η υπόθεση να οδηγηθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων και να δοθεί την 3-7-2017 (29 μήνες μετά τη μήνυση, ... η Χελώνα θα είχε πάει στο Φεγγάρι και θα είχε γυρίσει!) η επόμενη απάντηση!!!

 

Το όλο θέμα καλύφθηκε (και έπεται και συνέχεια) από το www.karate.gr με τα άρθρα του:

 

16/3/2016 - Έλεγχος και Συγκάλυψη από την ΓΓΑ στην Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε!

14/10/2019 - Οι Δίκες του Αιώνα! Οι Κότες στον ... Αχυρώνα!

23/11/2019 - Οι Πειρατές της Καρα(τ)ιβικής: ΕΛΟΚ και ΚΙΜΕ σερφάααρουν στον Ωκεανό της Βλακείας!

 

Τυπικό νομικό τέχνασμα των κατηγορουμένων μελών του ΔΣ/ΕΛΟΚ αυτής της υπόθεσης ήταν (όπως συνηθίζεται) οι Μπουλούμπασης, Γερόλυμπος, Ποντίδα, Βόβλας και Χονδροματίδης (και όχι άλλοι!) να στραφούν με μήνυση για συκοφαντία και ψευδομαρτυρία κατά των μαρτύρων της υπόθεσης!!! Και αυτό έγινε με την από 7-9-2016 μήνυσή τους (3 μήνες μετά τη γνωστοποίηση σε αυτούς της υπόθεσης).

Η συνέχεια ήταν την 29-1-2019 (48 μήνες μετά την πρώτη μήνυση) η υπόθεση να τεθεί στο αρχείο από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών κ. Σωτήρη Μπουγιούκο και όπως απαιτεί ο νόμος η αρχειοθέτηση αυτή να εγκριθεί "ως ορθή" από την Εισαγγελέα Εφετών κα Μαρία Αυγήτα την 22-2-2019 (1 μήνα μετά την εισήγηση του κ. Μπουγιούκου). (Βλέπετε στο τρίτο άρθρο με κλικ εδώ.)

Αυτό για μένα είναι καραμπινάτη "Συγκάλυψη", αλλά δεν θα εκθέσω εδώ τα στοιχεία που την αποκαλύπτουν, διότι τους τα φυλάω για το δικαστήριο, που έρχεται στις 7-12-2020! Θα τα πούμε εκεί! (Όσο για το δικό μου δικαστήριο της 30-11-2020, καλύτερα για εσάς θα είναι να αποσύρετε την έγκληση!)


 Εγώ έφτιαξα την ΕΛΟΚ και η πορεία της με ενδιαφέρει απόλυτα!


 ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ 6η: Και βρισκόμαστε σήμερα στο Έκτο Φιάσκο, που γίνεται στις μέρες μας και είναι η Έκθεση Ελέγχου για την ΕΛΟΚ από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας στο κέντρο της διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία!!!

 

Think!

 

Οι κατηγορούμενοι από τις μηνύσεις της Αρπακτικής Εταιρείας "Γερόλυμπος και Σ(υμμορ)ία Α.Ε.", όπως είναι φυσικό συνεργαζόμαστε σε σκέψεις, στρατηγικές και αποδεικτικά στοιχεία και έγγραφα.

Ένα από τα αποδεικτικά έγγραφα που έπεσε στα χέρια μου είναι και η Έκθεση Ελέγχου της ΕΛΟΚ από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας (ΕΑΔ) λόγω της οποίας ... έπεσαν και τα λίγα μαλλιά που μου είχαν απομείνει!

Παραθέτω στη συνέχεια μερικές παραγράφους αυτής της Έκθεσης με τα απαραίτητα Σχόλιά μου!

Το ανωτέρω είναι το εξώφυλλο της Έκθεσης Ελέγχου της ΕΛΟΚ, όπου η Ομάδα Ελέγχου (των δύο Ελεγκτών!) ενήργησε στα πλαίσια της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας! Άνω δεξιά γράφει "ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ"! Αλλά "εμπιστευτικό" σημαίνει "να το δουν λίγοι και να μην το πουν σε κανένα"!

Αλλά τότε πού είναι η "διαφάνεια", όταν το "εμπιστευτικό" σημαίνει "να το δουν λίγοι και να μην το πουν σε κανένα"??? "Διαφάνεια" σημαίνει "άπλετο φώς και διαθέσιμο σε όλους τους Έλληνες σε κάθε λεπτομέρεια"! Μας δουλεύουνε ψιλό γαζί νομίζω!

Τονίζω ότι ως ανωτέρω "Ελεγχόμενος Φορέας είναι η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε" για την οποια έχουν γραφεί χιλιάδες καταγγελτικά στοιχεία όλων των ειδών σε τρόπο που η εν λόγω Έκθεση να αποτελεί παρονυχίδα της παρονυχίδος!!!

Εδώ μας κρεμάνε πάνω από τα κεφάλια μας την απειλή του νόμου περί προσωπικών δεδομένων! Αλλά για ποιά προσωπικά δεδομένα και ποιών ατόμων από τα ΔΣ της ΕΛΟΚ εννοούν, όταν επί δέκα πέντε χρόνια έχουμε ξελαρυγγιαστεί να βγάζουμε χίλιες φορές λεπτομερέστερα τα άπλυτα της ΕΛΟΚ στο διαδίκτυο για όλα τα μέλη όλων των ΔΣ/ΕΛΟΚ? Από την άλλη μεριά η ΕΛΟΚ είναι ένας δημόσιος οργανισμός, που διαχειρίζεται το δημόσιο αγαθό του αθλήματος του καράτε και επομένως το δημόσιο συμφέρον του Ελληνικού Λαού είναι ισχυρότερο από το προσωπικό συμφέρον ενός εκάστου από τα μέλη των ΔΣ/ΕΛΟΚ!

Άλλωστε σε όλη την Έκθεση δεν αναφέρεται κανένα όνομα κανενός, ενώ τα διοικητικά και τα οικονομικά της ΕΛΟΚ επ' ουδενί λόγω μπορούν να θεωρηθούν "απόρρητα αρχεία" ως προσωπικά δεδομένα ατόμων, διότι πρώτον από το νόμο είναι προσβάσιμα σε όλους τους συλλόγους-μέλη της ΕΛΟΚ και δι' αυτών σε όλα τα μέλη τους και δεύτερον ήδη έχουν δοθεί στους συλλόγους (υποτίθεται) στις κατά καιρούς Γενικές Συνελεύσεις Απολογισμών!!!

Τέλος, από αυτά που προσπαθεί δήθεν να προστατεύσει η Ομάδα Ελέγχου κάποια άτομα έχουν γραφεί επί δέκα πέντε χρόνια χίλιες φορές περισσότερα και ονομαστικά για αυτά τα κάποια άτομα!!!

Με βάση τα ανωτέρω, η Ομάδα Ελέγχου αποδεικνύεται βαθιά νυχτωμένη ακόμα και μετά τον έλεγχο της ΕΛΟΚ!

Βλέπετε ανωτέρω ποιό είναι "Το έργο της Ομάδας Ελέγχου"!!!

Στα προηγούμενα προστίθεται και το ότι οι τακτικοί διαχειριστικοί, λογιστικοί και οικονομικοί έλεγχοι της ΕΛΟΚ ήταν βάσει του καταστατικού της και του αθλητικού νόμου τυπικές εργασίες ρουτίνας των εκλεγμένων Ελεγκτικών Επιτροπών της ΕΛΟΚ και υποτίθεται ότι έπρεπε να γνωστοποιούνται στα μέλη της σε κάθε απολογιστική Γενική Συνέλευση, άλλο αν στην πραγματικότητα οι κλέφτες των ΔΣ της ΕΛΟΚ είχαν στήσει την Εγκληματική Οργάνωση, που την απομυζούσε!!!

Συνεπώς, η Ομάδα Ελέγχου της ΕΑΔ (ΟΕ/ΕΑΔ) μας τα χρώσταγε όλα αυτά (διότι εμείς τα πληρώνουμε και τους πληρώνουμε!!!) από τότε που πήρε η ΕΛΟΚ την ειδική αθλητική αναγνώριση, επιχορηγήσεις, γραφεία, υπαλλήλους, στάδια, διπλώματα προπονητών, προνόμια για τους αθλητές και όλα τα άλλα!!!

Η ΟΕ/ΕΑΔ ζήτησε τα ανωτέρω στοιχεία από την ΕΛΟΚ και η ΕΛΟΚ της τα έδωσε! Είναι σαν να ζητάς απο τον Εγκληματία να σου δώσει τα στοιχεία, που τον ενοχοποιούν και τον αφήνεις να τα παραποιήσει!

Ξυπνήστε! Το Ελεγκτικό Συμβούλιο της ΓΓΑ ήταν ανίκανοι, άχρηστοι και τεμπέληδες, διότι επί 30 χρόνια που τους παρακολουθώ δεν έκαναν ελέγχους ποτέ σε καμιά αθλητική ομοσπονδία παρά μόνο σε όσες έιχαν διοικήσεις πολιτικούς αντίπαλους της εκάστοτε κυβέρνησης για να τους πάρουν την ομοσπονδία! Αυτό σημαίνει ότι ολόκληρη η ΓΓΑ λειτουργούσε με όρους "Τράπεζας της Μαφίας", διότι έδινε τις επιχορηγήσεις κάθε έτους σε κάθε αθλητική ομοσπονδία ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ τι έκαναν τις επιχορηγήσεις του προηγούμενου έτους!

Οι Ορκωτοί Λογιστές δεν είχαν καμιά αρμοδιότητα να υποκαταστήσουν την εκάστοτε εκλεγμένη Ελεγκτική Επιτροπή της ΕΛΟΚ, αλλά αυτό γινόταν διότι ο Γερόλυμπος ζητούσε πάντα από τα μέλη των Ελεγκτικών Επιτροπών να υπογράφουν χωρίς να ελέγχουν και αυτοί δεν έβαζαν την υπογραφή τους με τέτοιες συνθήκες, αλλά και διότι γνώριζαν τις αρπαχτές και τις αρμεχτές του Αθλητικού Εγκληματία!!!

Όσον αφορά το "ουδεμία παράβαση διαπιστώθηκε": Παπάρια! Δώστε μου εμένα να ελέγξω την ΕΛΟΚ και θα δείτε χιλιάδες παραβάσεις!!!

Τελος, δεν γίνονται έλεγχοι αραχτοί από το  γραφείο και με προειδοποίηση!!! Το βασικό στοιχείο του Ελέγχου είναι ο αιφνιδιασμός του ελεγχόμενου, ώστε να μην προλάβει να κρύψει τις απάτες του!

Μα καλά, δεν ντρεπόσαστε λιγάκι? Υπάρχει περίπτωση να μπουν Ελεγκτές της Εφορίας σε επιχείρηση, που έχει τζίρο 250 με 300 χιλιάδες ευρώ το χρόνο και να της βρει μόνο μια παράβαση των 100 €??? Να μη λέμε μαλακίες τώρα!!!

Επαναλαμβάνω: Οι Ορκωτοί Λογιστές δεν είχαν καμιά αρμοδιότητα να υποκαταστήσουν την εκάστοτε εκλεγμένη Ελεγκτική Επιτροπή της ΕΛΟΚ, αλλά αυτό γινόταν διότι ο Γερόλυμπος ζητούσε πάντα τα μέλη των Ελεγκτικών Επιτροπών να υπογράφουν χωρίς να ελέγχουν και αυτοί δεν έβαζαν την υπογραφή τους με τέτοιες συνθήκες, αλλά και διότι γνώριζαν τις αρπαχτές και τις αρμεχτές του Αθλητικού Εγκληματία!!! Επί πλέον, δείξτε μας τις Εκθέσεις των Ορκωτών Λογιστών να τις ξετινάξουμε!

Την καραμέλα των Ορκωτών Λογιστών αφήστε τη στην άκρη, διότι αποτελεί το μοτό του Γερόλυμπου και μας εδραιώνετε την πεποίθηση ότι το πάτε για κουλούλωμα το πράγμα!!!

Για το Ελεγκτικό Συμβούλιο της ΓΓΑ τα είπαμε και πιο πάνω, αλλά εδώ, εσείς η Ομάδα Ελέγχου, ομολογείτε ότι δεν πήρατε την Έκθεσή του! Την ζητήσατε και δεν σας την έδωσαν? Γιατί δεν την πήρατε!

Προφανώς και την ζητήσατε! Προφανώς και δεν σας την έδωσαν, διότι ποτέ δεν υποβλήθηκε! Και προφανώς δεν αναφέρετε ότι γνωρίζετε ότι δεν υποβλήθηκε, αλλά καλύπτετε την ΓΓΑ και τον εαυτό σας και το κουκουλώνετε το πράγμα!

Το χειρότερο απ' όλα είναι να λέτε τον Έλληνα Πολίτη μαλάκα!!!

Αυτού του είδους οι έλεγχοι γίνονται όταν παίζουμε ... "Το Σπίτι της Μπάρμπι"! Τι θα πει "τους ζητήσατε ηλεκτρονικά"? Μας δουλεύετε?

Όπως ξαναείπα, η ΟΕ/ΕΑΔ ζήτησε τα ανωτέρω στοιχεία από την ΕΛΟΚ και η ΕΛΟΚ της τα έδωσε! Είναι σαν να ζητάς απο τον Εγκληματία να σου δώσει τα στοιχεία, που τον ενοχοποιούν και τον αφήνεις να τα παραποιήσει!

Είναι τελείως παιδαριώδες να βασίσατε τους ελέγχους σας στα έγγραφα, που σας έδωσε η ΕΛΟΚ, αφού ακόμα και εσείς γνωρίζατε ότι τα στοιχεία αυτά θα έφταναν στα χέρια σας ελλιπή και παραποιημένα! Και πραγματικά σας έστειλαν ελλιπή, παραποιημένα και άκυρα στοιχεία από εκλογές ΔΣ και αποφάσεις ΓΣ!

Και είναι επίσης παιδαριώδες να προστατεύετε τα λογιστικά στοιχεία της Έκθεσης των προϋπολογισμών και των απολογισμών της ΕΛΟΚ, διότι είναι σε όλους μας ήδη γνωστά εδώ και χρόνια! Είσαστε εκτός πραγματικότητας!

Όταν το Υπουργείο Οικονομικών στέλνει Επιθεωρητές Ελεγκτές σε μεγάλες επιχειρήσεις ύποπτες για φοροδιαφυγή, τότε μπαίνουν οι Ελεγκτές στην επιχείρηση αιφνιδιαστικά και τους λένε "Κάτω τα μολύβια, όρθιοι και έξω από τα γραφεία"! Στη συνέχεια πακετάρουν όλα τα λογιστικά και τα παίρνουν στην έδρα τους για έλεγχο!!!

Παρωδία ελέγχου από την Εφορία! Δεν έκανε μόνο ο Σπύρος Δρακόπουλος καταγγελία στην Εφορία της Νέας Ιωνίας, αλλά έκανα και εγώ μια με 180 σελίδες τυπωμένα τα άρθρα μου με τις παρανομίες της ΕΛΟΚ! Και του Δρακόπουλου και τη δική μου τις έπνιξε η Εφορία κανονικά!!! Έπρεπε να καθίσουν στο σκαμνί αυτοί οι Εφοριακοί!

Ρωτήσατε τους συλλόγους πότε είδαν Έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής μαζί με την πρόσκληση για γενική συνέλευση? Ποτέ!

Πότε την είδαν υπογεγραμμένη έστω και κατά την συνεδρίαση της γενικής συνέλευσης? Ποτέ!

Πόσες καταγγελίες έχουν κάνει σύλλογοι της ΕΛΟΚ για αυτή την παρανομία? Δεκάδες!

Σε πόσα δημοσιεύματα έχουν καταγγελθεί αυτές οι παρανομίες? Σε εκατοντάδες!!!

Αυτήν την στρέβλωση της δικαστικής απόφασης την έκανε μόνον ο Γερόλυμπος και βλέπω ότι την υιοθετείτε απόλυτα!

 

Έτσι ακριβώς έμπαινε ο Γερόλυμπος στο γραφείο του Έξαρχου το 2002, του Ορφανού και του Κουκοδήμου το 2005 και υπαγόρευε τις επιστολές άρνησης της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε ακόμα και όταν τα ανώτατα δικαστήρια της χώρας είχαν αποφανθεί υπέρ της τελευταίας!

 

Έτσι ακριβώς έκαναν πρόσθετη παρέμβαση τα δύο μέλη της Ολυμπιακής Επιτροπής Γιώργος Γερόλυμπος και Ισίδωρος Κούνελος στο ΑΣΕΑΔ για να σώσουν από την τιμωρία της ΕΦΙΠΗΔ τους εννέα τιμωρημένους του ΔΣ της ΕΛΟΚ!

Το ίδιο έγινε και με εσάς! Ήδη θυσιάσατε και χάσατε την αξιοπιστία σας επαναλαμβάνοντας τα λόγια του Γερόλυμπου, που διαστρεβλώνουν την δικαστική απόφαση και που μόνον αυτός έχει διατυπώσει και διαδικτυακά!!!  

Είσαστε ανιστόρητοι! Έπρεπε να μελετήσετε πρώτα ποιοί θα διαβάσουν την έκθεσή σας!

 

Σας δίνω εδώ την πραγματική δικαστική απόφαση της Προέδρου Πρωτοδικών κας Σκάρπου και δείξτε μας εσείς σε ποιό σημείο γράφει ότι το προσωρινό ΔΣ διορίζετε μόνο για τη δίκη του ΑΣΕΑΔ??? Πουθενά δεν αναφέρεται αυτό! Συνεπώς, εκτελείτε εν ψυχρώ "Εντεταλμένη Συγκάλυψη"!

 

Και συνεχίζουμε:

Υιοθετείτε ανερυθρίαστα αποφάσεις γενικών συνελεύσεων, που έχουν καταγγελθεί πολλαπλά ότι κυριάρχησε η νοθεία από την Εγκληματική Οργάνωση και μερικές από αυτές ήδη έχουν ακυρωθεί από τα δικαστήρια!

Δεν σας έστειλαν τους Κανονισμούς τους, διότι είναι άκυροι! Αν γνωρίζατε το χώρο του καράτε (εφόσον ελέγχετε ομοσπονδία του χώρου οφείλατε να διαβάσετε πληροφορίες για αυτήν από το διαδίκτυο), τότε θα γνωρίζατε ότι η ΕΛΟΚ παραβαίνει δικαστικές αποφάσεις εις βάρος των συμφερόντων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε (ΠΟΠΚ), εξαπατά αθλητές, προπονητές, συλλόγους και την ΓΓΑ εισπράττοντας έσοδα από δικαιώματα, που ανήκουν στην ΠΟΠΚ, και υποβάλλοντας ψευδείς Κανονισμούς στην ΓΓΑ.

Εκ των ανωτέρω αποδεικνύεται ότι οι ομοσπονδίες χρηματοδοτούνται ήδη από τη ΓΓΑ από την αρχή του έτους βάσει των προϋπολογισμών τους του Οκτωβρίου του περασμένου έτους, ενώ οι απολογισμοί τους του περασμένου έτους φθάνουν στη ΓΓΑ μετά το τέλος Μαρτίου του επόμενου έτους και ελέγχονται ακόμα αργότερα, δηλαδή όταν ήδη οι πρώτες δόσεις των επιχορηγήσεων έχουν δαπανηθεί: ένα σύστημα ηλίθιο και εγκληματικό!

Όλες αυτές οι γενικές συνελεύσεις έγιναν από παράνομα ΔΣ και παράνομες συμμετοχές συλλόγων-μελών στις γενικές συνελεύσεις και παράνομες αντιπροσωπεύσεις των συλλόγων!!!

Η νοθεία πήγαινε σύννεφο και κανένας δεν μιλούσε, γιατί όλοι συμμετείχαν!

Οι συμμετοχές προπονητών ως αντιπροσώπων συλλόγων ήταν γνωστές σε όλους και κανένας δεν μιλούσε, γιατί όλοι συμμετείχαν!!

Οι λευκές βεβαιώσεις ψευδο-αντιπροσώπων συλλόγων ήταν γνωστές σε όλους και κανένας δεν μιλούσε, γιατί όλοι συμμετείχαν!!

Δεν γίνεται εξιχνίαση ενός εγκλήματος από τηλε-απόσταση! Έπρεπε η ΟΕ/ΕΑΔ να πάει στη "σκηνή του εγκλήματος" (ΕΛΟΚ) για να πάρει επί τόπου αποτυπώματα, φονικά όπλα και πιτσιλιές από αίμα στους τοίχους και στο πάτωμα!

Και να ρωτήσει επίσης την αντιπολίτευση για τις ματσαραγκιές της Διοίκησης στις γενικές συνελεύσεις και στα δικαστήρια! Όλη η περίφημη Έκθεση είναι τιναγμένη στον αέρα!!!

Διαπιστώσεις της Ομάδας Ελέγχου:

Κατά τα έτη 2014 - 2015 - 2016 - 2017 - 2018 η ΕΛΟΚ δεν υπέβαλε προϋπολογισμούς, απολογισμούς και ισολογισμούς στην ΓΓΑ.

Αυτό σημαίνει ότι δεν είχε πάρει την έγκριση της ΓΓΑ για όλες τις δαπάνες όλων αυτών των ετών και βάσει της Παραγρ. 6 του άρθρου 51 του Αθλητικού Νόμου θα διερευνηθεί αν πρέπει να καταλογιστούν όλες οι δαπάνες κατά τα έτη αυτά στα μέλη των ΔΣ!!!

Ο ισχυρισμός της ΕΛΟΚ ότι έχει χαρακτηριστεί άθλημα ιδιωτικής πρωτοβουλίας δεν την απαλλάσσει από την υποχρέωση τήρησης των προβλεπομένων από τον ν. 2725/1999.

Και εδώ δίνω την Παραγρ. 6 του άρθρου 51, που μας λέει ότι:

Άρθρο 51, § 6:

Τροποποίηση προϋπολογισμού αθλητικής ένωσης και ομοσπονδίας κατά τη διάρκεια του έτους επιτρέπεται, ύστερα από απόφαση του διοικητικού τους συμβουλίου και έγκριση του αρμόδιου οργάνου.

Δαπάνες που πραγματοποιούνται πέρα από τις εγκεκριμένες πιστώσεις του προϋπολογισμού καταλογίζονται εις ολόκληρον σε βάρος των υπεύθυνων οργάνων που ενέκριναν την πραγματοποίησή τους.

Ο καταλογισμός γίνεται υπέρ του Ε.Κ.Α.Ε.Τ. από το Διευθυντή Οικονομικού της Γ.Γ.Α., που έχει τις αρμοδιότητες επιθεωρητή δημοσίων υπολόγων του Υπουργείου Οικονομικών.

Η είσπραξη και η απόδοση των καταλογιζόμενων ποσών γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κ.Ε.Δ.Ε..

Αλλά οι προϋπολογισμοί της ΕΛΟΚ ποτέ δεν υποβλήθηκαν στην ΓΓΑ και όπως είναι φυσικό ολόκληρη η υλοποίησή τους θεωρείται εκτός των εγκρίσεων της ΓΓΑ! Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει όλόκληρα τα ποσά των δαπανών της ΕΛΟΚ να καταλογιστούν στα μέλη των εκάστοτε ΔΣ της ΕΛΟΚ, διότι αν δεν καταλογιστούν σε αυτούς θα πρέπει να καταλογιστούν στον υπεύθυνο παρακολούθησης των οικονομικών των ομοσπονδιών της ΓΓΑ κ. Σωτήρη Ζαχαρόπουλο και αν δεν καταλογιστούν σε αυτόν θα πρέπει να καταλογιστούν στην προϊσταμένη του κα Κλουκινιώτη του Υπουργείου Πολιτισμού!!!

 Και κλείνουμε απογοητευμένοι από την Έκθεση Ελέγχου της ΕΛΟΚ από την ΕΑΔ και ευτυχείς που έστω και μετά 25 χρόνια καταγγελιών του www.karate.gr κάποιοι θα χάσουν για τα καλά τον ύπνο τους και ό,τι άλλο!!!


 Εγώ έφτιαξα την ΕΛΟΚ και η πορεία της με ενδιαφέρει απόλυτα!


 Τι είναι, όμως, ένας πραγματικός διαχειριστικός, λογιστικός και οικονομικός έλεγχος της ΕΛΟΚ!

 

Είναι έλεγχος ενός-ενός όλων των εγγράφων της ΕΛΟΚ: διοικητικών, οικονομικών και λογιστικών καθώς και ο συσχετισμός μεταξύ τους όσον αφορά στη νομιμότητά τους και το εύλογο της αναγκαιότητάς τους για το καλό του αθλήματος και των συλλόγων του! Αυτό σημαίνει έλεγχο όλων των Πρακτικών, όλης της Αλληλογραφίας, όλων των αποδείξεων εσόδων και εξόδων κτλ. κτλ., αλλά και όλων των ενστάσεων της αντιπολίτευσης για κακοδιοίκηση! Ένας σωστός έλεγχος ίσοδυναμεί με τεράστια δουλειά! Γι' αυτό το λόγο και ποτέ δεν γίνεται! Εφικτό, όμως, είναι να γίνεται στοχευμένα στα ευάλωτα σημεία για κακοδιοίκηση και εκμετάλλευση της ομοσπονδίας!

Αυτό ΔΕΝ έγινε από την Ομάδα Ελέγχου της ΕΑΔ! Δεν ενδιαφέρθηκαν για πλαστά ή υπερτιμημένα τιμολόγια, νοθευμένες εκλογές, που σημαίνει οργάνωση για το άρμεγμα του ταμείου, αποδείξεις δαπανών προς οικείους, δικαστικές επιτροπές-μαϊμού για εξόντωση των διαμαρτυρομένων και κάθε άλλο, που ήδη έχει τεκμηριωμένα δημοσιευτεί εδώ και χρόνια με αποδεικτικά στοιχεία στους τόμους της δικτυακής έκδοσης:

 ΕΛΟΚ: Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος!

 

Σαν πρόχειρο παράδειγμα του τεράστιου πλήθους παρανομιών, που ξέφυγαν αθέλητα ή ηθελημένα από την Ομάδα Ελέγχου αποτελούν τα επόμενα ευρήματα στην Συγκεντρωτική Κατάσταση Δαπανών της ΕΛΟΚ για τα έτη 2013 έως 2018, όπου με ένα κύκλο σημειώνονται τα περίεργα και με δύο κύκλους τα πολύ περίεργα! Με τρεις κύκλους είναι τα καραμπινάτα περίεργα! Της Κατάστασης αυτής δίνω κατωτέρω ολόκληρες τις σελίδες της με τα απαραίτητα Σχόλιά μου!

Η επόμενες σελίδες δείχνουν τις συγκεντρωτικές δαπάνες της ΕΛΟΚ για τα έξι χρόνια 2013 έως και 2018, όπως δηλώθηκαν στην Εφορία, αλλά ταξινομημένες κατά επάγγελμα και αφού αφαιρέθηκαν τα ονόματα των επιχειρήσεων, που πληρώθηκαν, και τα ΑλφαΦιΜί τους!

Σχόλια μετά από κάθε σελίδα για τα περιεχόμενα της σελίδας:

Σχόλια: Την Sportdata ήταν περιττό να μην την γράψουμε ονομαστικά, αφού ως μονοπωλιακή επιχείρηση θα αναγνωριζόταν αμέσως, όταν διαχειρίζεται την διαδικτυακή πλατφόρμα εγγραφής των αθλητών για τις συμμετοχές τους στους αγώνες της ΕΛΟΚ. Παρατηρούμε ότι στα έξι χρόνια εισέπραξε 78.715 € και εγώ προσωπικά εξακολουθώ να πιστεύω και να τονίζω ότι αυτή η επιχείρηση είναι επιχείρηση προσωπική του Γιώργου Γερόλυμπου! Και αυτό με βάση τους απλούς συλλογισμούς:

1) Ο Γερόλυμπος ήταν ο πρώτος και μόνος, που είχε επαφή με την μητρική εταιρεία του εξωτερικού, που κατασκεύασε την διαδικτυακή πλατφόρμα, και τους ιδιοκτήτες της από τους αγώνες του εξωτερικού και την θέση του ως Γενικός Γραμματέας της Ευρωπαϊκής και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, και

2) Είναι απόλυτα αδύνατο και απίθανο να είναι ο Γερόλυμπος το αφεντικό της ΕΛΟΚ και η ΕΛΟΚ το μαγαζί του και να άφηνε να έπαιρνε άλλος αυτά τα 78 χιλιάρικα ευρώ!!!

Αν έχω δίκιο και η Sportdata είναι επιχείρηση του Γερόλυμπου (κατά 85,4%!!!), τότε μιλάμε για καραμπινάαατη απατάαααρααα!!!

Στη συνέχεια, στα κονδύλια του Αθλητικού Εξοπλισμού, των Γραφικών Τεχνών, της Γραφικής Ύλης και της Διαφήμισης πρέπει οπωσδήποτε να ελεγχθούν ένα-ένα τα τιμολόγιά τους ως προς τη νομιμότητα απόφασης επιλογής και πληρωμής από το ΔΣ καθώς και το εύλογο των τιμολογήσεων!

Τα έλαβε υπόψη της αυτά η Ομάδα Εργασίας της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας? Όχι, διότι ούτε καν τα γνωρίζει και άρα όλη η Έκθεση Ελέγχου είναι για τα μπάζα!

Σχόλια: Πολλά τιμολόγια έχουν καταχωρισθεί με τίτλο επαγγέλματος "ΔΙΑΦΟΡΟΙ"! Σε μερικά από αυτά και οδηγούμενος από το όνομα του επιχειρηματία ή του παρόχου υπηρεσιών αντικατέστησα το "ΔΙΑΦΟΡΟΙ" με το πραγματικό επάγγελμα, ώστε να πάει στην πραγματική του κατηγορία, αλλά δεν το γνώριζα αυτό για όλους! Και αυτό θα πρέπει να ερευνηθεί γιατί πίσω από τα ονόματα και δηλωμένα επαγγέλματα κρύβονται πολλά!

Τα έλαβε υπόψη της αυτά η Ομάδα Εργασίας της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας? Όχι, διότι ούτε καν τα γνωρίζει και άρα όλη η Έκθεση Ελέγχου είναι για τα μπάζα!

Σχόλια: Και εδώ πολλά τιμολόγια έχουν καταχωρισθεί με τίτλο επαγγέλματος "ΔΙΑΦΟΡΟΙ"! Σε μερικά από αυτά και οδηγούμενος από το όνομα του επιχειρηματία ή του παρόχου υπηρεσιών αντικατέστησα το "ΔΙΑΦΟΡΟΙ" με το πραγματικό επάγγελμα, ώστε να πάει στην πραγματική του κατηγορία, αλλά δεν το γνώριζα αυτό για όλους! Και αυτό θα πρέπει να ερευνηθεί γιατί πίσω από τα ονόματα και δηλωμένα επαγγέλματα κρύβονται πολλά! Το ίδιο και με τα επόμενα "ΔΙΑΦΟΡΟΙ".

Τα έλαβε υπόψη της αυτά η Ομάδα Εργασίας της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας? Όχι, διότι ούτε καν τα γνωρίζει και άρα όλη η Έκθεση Ελέγχου είναι για τα μπάζα!

Σχόλια, που σπάνε κόκκαλα:

Ιδιαίτερο έλεγχο θέλουν οι Δικαστικοί Επιμελητές, αλλά αυτοί που πρέπει να ελεγχθούν σε πλάτος και βάθος είναι οι Δικηγόροι, αφού

1) γνωρίζουμε ότι για την στελέχωση των Δικαστικών Επιτροπών της ΕΛΟΚ ο Γερόλυμπος προσλάμβανε επί πληρωμή δικηγόρους (και όχι μέλη των συλλόγων της ΕΛΟΚ με εκλογή) για να εξοντώνει τους πολιτικούς του αντιπάλους μέσα στην ΕΛΟΚ, όπως οι τρεις γνωστοί δικηγόροι κάποιας παλερθούσας Δικαστικής Επιτροπής, που βρίσκονταν στον ίδιο όροφο και το ίδιο γραφείο με τον νομικό σύνβουλο της ΕΛΟΚ και προσωπικό δικηγόρο του Γερόλυμπου,

2) γνωρίζουμε ότι για τις προσωπικές του δικαστικές υποθέσεις ο Γερόλυμπος χρησιμοποιούσε Δικηγόρους, που χρησιμοποιούσε και για τις υποθέσεις της ΕΛΟΚ και οπωσδήποτε, στα σίγουρα και χωρίς καμιά αμφιβολία πλήρωνε τις προσωπικές του δίκες από το Ταμείο της ΕΛΟΚ!

3) Και μιλάμε για χοντρά λεφτά, αφού, εκτός από τις συγκρούσεις του με πολλούς υπό εξόντωση αντιπάλους του στα ελληνικά δικαστήρια, είχε δικαστικές συγκρούσεις με την Παγκόσμια και τον Πρόεδρό της Αντόνιο Εσπίνος στο διεθνές αθλητικό δικαστήριο CAS της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής με ταξίδια στη Λωζάνη και άλλα μεγαλεία!

4) Λέτε να ήταν τόσο μαλάκας, ώστε να πλήρωνε από την τσέπη του τις δίκες του στην Ελλάδα και στο CAS, ενώ είχε τα κορόιδα τους συλλόγους, τους αθλητές και τους προπονητές να πληρώνουν για τις υποθέσεις του? Έ, ΟΟΟΧΙ BEBAIA!!!

Τα έλαβε υπόψη της αυτά η Ομάδα Εργασίας της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας? Όχι, διότι ούτε καν τα γνωρίζει και άρα όλη η Έκθεση Ελέγχου είναι για τα μπάζα!

Σχόλια: Σε αυτή τη σελίδα παρατηρούμε τεράστια ποσά προς τις επιχειρήσεις Επάθλων και γνωρίζουμε ότι έπαθλα με το σήμα της ΕΛΟΚ δίνονταν και στους ιδιωτικούς αγώνες των ψευδο-στιλ των απατεώνων-δασκάλων μελών του ΔΣ και εκτός αυτού για τους οποίους αγώνες έπαιρναν στάδια και άδειες αγώνων στο όνομα της ΕΛΟΚ και έκαναν διοργανώσεις για τις δικές τους εκτός ΕΛΟΚ επιχειρήσεις! Επίσης, πρέπει να ελεγχθούν οι περιπτώσεις "Εστίασης" και "Εταιρειών Ακινήτων"!

Τα έλαβε υπόψη της αυτά η Ομάδα Εργασίας της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας? Όχι, διότι ούτε καν τα γνωρίζει και άρα όλη η Έκθεση Ελέγχου είναι για τα μπάζα!

Σχόλια: Ειδικοί έλεγχοι πρέπει να γίνουν και στα κονδύλια προς τους Γιατρούς και τα Καύσιμα, ενώ από κόσκινο πρέπει να περάσουν τα υπέρογκα τιμολόγια της κάθε Καντίνας του κάθε σταδίου και ιδίως αυτού των Άνω Λιοσίων, που είναι και η έδρα της ΕΛΟΚ! Αποκλείεται να μην υπάρχει υπερτιμολόγηση-μαϊμού!!!

Και ερχόμαστε στα Λογιστικά! Βλέπουμε τιμολόγια από τέσσερεις επιχειρήσεις λογιστικών και γνωρίζουμε ότι από το 1993 ή 1994 ο Γερόλυμπος είχε φέρει στην ΕΛΟΚ τον λογιστή της δικής του επιχείρησης Βουλκανιζατέρ και άλλης αργότερα, που εμπορευόταν αθλητικό υλικό παρά τις απαγορεύσεις του αθλητικού νόμου! Αν δείτε τα ονόματα των λογιστών θα δείτε και την οικογενειακή σχέση μεταξύ τους! Υπενθυμίζω ότι ο Λογιστής πρέπει να συνυπογράφει τους ισολογισμούς της ΕΛΟΚ προς την Εφορία!!! Ποιός υπέγραφε και ποιός εισέπραττε?

Τα έλαβε υπόψη της αυτά η Ομάδα Εργασίας της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας? Όχι, διότι ούτε καν τα γνωρίζει και άρα όλη η Έκθεση Ελέγχου είναι για τα μπάζα!

Σχόλια: Τα ξενοδοχεία είναι μια ακόμα πονεμένη ιστορία και είναι γνωστό σε όλους μας ότι τα "τιμολόγιά τους χορεύουν" στο ρυθμό που θα δώσει ο ξενοδόχος! Ιδιαίτερη, λοιπόν, προσοχή για το εύλογο των χρεώσεων!

Τα έλαβε υπόψη της αυτά η Ομάδα Εργασίας της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας? Όχι, διότι ούτε καν τα γνωρίζει και άρα όλη η Έκθεση Ελέγχου είναι για τα μπάζα!

Σχόλια: Από το 1995 μέχρι την εφαρμογή της πλατφόρμας της SPORTDATA στούς αγώνες, η ΕΛΟΚ είχε αγοράσει και άλλα ικανοποιητικά (και υπερτιμημένα!) προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών για τη διενέργεια των αγώνων με λεφτά, που πήγαν χαμένα! Γιατί αυτά τα προγράμματα πληρώθηκαν και πετάχτηκαν στο καλάθι των αχρήστων και γιατί η ΕΛΟΚ κατέληξε στο πρόγραμμα της Sportdata?

Τα Συστήματα Ασφαλείας περιλαμβάνουν και τις 4-5 μυστικές κάμερες στην ΕΛΟΚ για να παρακολουθεί και να καταγράφει ο Γερόλυμπος τους υπαλλήλους και τους επισκέπτες στην ΕΛΟΚ κατά καραμπινάτη παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων! Και αυτά τα πλήρωναν οι σύλλογοι και οι αθλητές! Και ας ρωτήσω: αυτές τις μυστικές κάμερες παρακολούθησης, που παραβιάζουν το νόμο περί προσωπικών δεδομένων στον μέγιστο βαθμό, τις γνώριζε η Ομάδα Ελέγχου ή σε τέτοιες παρανομίες κάνει το ... παγώνι???

Η ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε του 2014 της ΕΛΟΚ είναι γεμάτη πλαστογραφίες, παρανομίες, απάτες και υπεξαιρέσεις με κορυφαία την παράβαση καθήκοντος από τον Εισαγγελέα κ. Σωτήρη Μπουγιούκο, που την έστειλε στο αρχείο παραβλέποντας επτά ένορκες καταθέσεις των 10 έως είκοσι σελίδων επτά ανθρώπων που ζουν το καράτε και την ΕΛΟΚ πάνω τριάντα χρόνια! Επιτέλους, δεν υπάρχει τσίπα πουθενά σε αυτή τη χώρα???

Τα έλαβε υπόψη της αυτά η Ομάδα Εργασίας της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας? Όχι, διότι ούτε καν τα γνωρίζει και άρα όλη η Έκθεση Ελέγχου είναι για τα μπάζα!

Σχόλια: Ταχυδρομικά στην εποχή του e-mail και Τηλεφωνία, που θα πρέπει να ελεγχθούν πόσα  κινητά και ποίων πληρωνε η ΕΛΟΚ!

Και ερχόμαστε στις Τουριστικές Επιχειρήσεις, που έπαιρναν τα ταξίδια των αθλητών και τις φιλοξενίες των ξένων ομάδων στην Ελλάδα, μεταξύ των οποίων καραμπινάτη η απάτη του Γερόλυμπου με την μαϊμού-Τουριστική Elpida Star Tours στο όνομα κολλητής του κολλητού του λακέ για όλες τις δουλειές Κέιβαν Γκάζι, αλλά στην πραγματικότητα επιχείρησης του ίδιου του Γερόλυμπου!!! Η επιχείρηση αυτή ή έπαιρνε τις δουλειές απευθείας η ίδια ή υπέβαλε μια προσφορά μαϊμού ανάμεσα στις τρεις, που απαιτεί ο νόμος, για να κατευθύνει τη δουλειά όπου ήθελε ο Γερόλυμπος!!!

 

Τα έλαβε υπόψη της αυτά η Ομάδα Εργασίας της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας? Όχι, διότι ούτε καν τα γνωρίζει και άρα όλη η Έκθεση Ελέγχου είναι για τα μπάζα!


 Εγώ έφτιαξα την ΕΛΟΚ και η πορεία της με ενδιαφέρει απόλυτα!


 Επί πλέον των ανωτέρω και πολύ πρόχειρα:

 

Ελέγχξατε τις εισπράξεις της ΕΛΟΚ από Νταν και σεμινάρια εκτός αρμοδιότητάς της, που πουλούσε σε αθλητές και προπονητές και πού πηγαίναν τα λεφτά?

Ελέγξατε αν η ΕΛΟΚ διατηρούσε και ενημέρωνε το εκ του νόμου απαραίτητο Βιβλίο Περιουσιακών Στοιχείων?

Ελέγξατε πόσες φορές και από πού έχουν αγοραστεί οι περίφημοι ΄Πίνακες Αποτελεσμάτων Αγώνων?

Ελέγξατε τις παρανομίες της ΕΛΟΚ από παραβάσεις δικαστικών αποφάσεων σχετικά με τα στιλ καράτε, αρμοδιότητα που είναι αποκλειστικά της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε, της οποίας είμαι ο πρόεδρος από το 2001 μέχδρι σήμερα με μικρή διακοπή τριών ετών?

Ελέγξατε την ΕΛΟΚ για τις διοικητικές παρανομίες να εξοντώνει τα άτομα και τους συλλόγους της αντιπολίτευσης με μαϊμού Δικαστικές Επιτροπές με δικηγόρους, που τους πλήρωνε και όχι μέλη σωματείων-μελών της, όπως ορίζει ο νόμος?

Ελέγξατε την σκοπιμότητα των αγώνων της ΕΛΟΚ και αν αυτοί ήταν "θεσμικοί αγώνες" της ΕΛΟΚ ή γίνονταν για εισπρακτικούς λόγους του "μαγαζάτορα" Γερόλυμπου εξαπατώντας την ΓΓΑ και τις Περιφέρειες για τις απαραίτητες άδειες σε εθνικά στάδια για κέρδη ιδιωτών!

Ρωτήσατε την Αντιπολίτευση αν είχε και έχει υποβάλει Οικονομικές Μελέτες εμπορικής εκμετάλλευσης της ΕΛΟΚ και διασπάθισης του Ταμείου της από τον Γερόλυμπο και τη Συμμορία του σε Οικονομικούς Εισαγγελείς και άλλες Υπηρεσίες!

Τίποτα από όλα αυτά δεν κάνατε με αποτέλεσμα η Έκθεσή σας να είναι για τα ... μπάζαααααααα!!!

(Ένας φτωχός και μόνος ... κάου-μπόι!)


 Οι Ελεγκτές της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας πρωτίστως πρέπει να γνωρίζουν τον χώρο, που θα κινηθούν, και τις ιδιαιτερότητές του και μετά να τολμήσουν ελέγχους, διότι ο Έλληνας Πολίτης δεν είναι ούτε ζώον ούτε ηλίθιος! Το όνομα "ΕΞΟΥΣΙΑ" δεν τον ψαρώνει πλέον από το ... 1821 και νωρίτερα!!!

Με βάσει όλα τα ανωτέρω και όσα προσθέσω στο μέλλον, αφήστε καλύτερα τους ελέγχους για πραγματικούς ελεγκτές, γνώστες του αντικειμένου και εσείς να βρείτε κανένα άλλο παιχνιδάκι να παίξετε!!!


 Εγώ έφτιαξα την ΕΛΟΚ και η πορεία της με ενδιαφέρει απόλυτα!


 Μας πρόλαβε ο ... Βερβεσός πάνω στο ... "πιεστήριο"!!!

Από το Sports & Bet

ΕΛΟΚ: Παραιτήθηκε ο Δημήτρης Βερβεσός, πρόεδρος ΕΛΟΚ, (πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών)

27/10/2020, 6:50 μμ

Ξανά ακέφαλη και ουσιαστικά χωρίς διοίκηση, έμεινε η ελληνική ομοσπονδία καράτε. Σε μία εξέλιξη πέρα για πέρα απρόσμενη, ο Δημήτρης Βερβεσός υπέβαλε την παραίτησή του κατά τη διάρκεια του σημερινού Δ.Σ. 

Ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών είχε αναλάβει την ηγεσία της ΕΛΟΚ μόλις πριν από μία εβδομάδα, ως πρόσωπο κοινής αποδοχής και κατόπιν αποφάσης του Πρωτοδικείου.

Ο κ. Βερβεσός επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους, κυρίως τον φόρτο εργασίας που δεν θα του επέτρεπαν να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του. 

Έτσι οι λύσεις που παρουσιάζονται τώρα είναι λίγες και συγκεκριμένες. Τα 10 μέλη που παραμένουν στο διοικητικό συμβούλιο καλούνται να βρουν νέο πρόσωπο κοινής αποδοχής πού να προχωρήσει τις διαδικασίες και να οδηγήσει την ομοσπονδία σε εκλογές. Εάν κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό τότε θα οριστεί δικάσιμος από το πρωτοδικείο για να προκύψει αντίστοιχα και νέα διοίκηση. 

Θεόδωρος Σιετής, Επιχειρηματίας,

Α΄ Αντιπρόεδρος?

Γιάννης Γιαννέλης, Καθηγητής

Β΄ Αντιπρόεδρος?

Κώστας Μητρόπουλος, Γεωπόνος

Γενικ. Γραμματέας?

Θανάσης Φυλακτός

Οικονομολόγος

Έφορος Υλικού?

Παναγιώτης Περάκης, Δικηγόρος,

Μέλος?

Ιωάννης Κουλουρίδης,

Αναπληρωτής Πρόεδρος?

Δημήτρης Μακρής,

Ειδικός Γραμματέας?

Στυλιανός Σκούφιας

Ταμίας?

Μάριος Σιταράς

Επιχειρηματίας

Πρόεδρος Τεχνικής Επιτροπής?

Μαρία Χαραλάμπους

Μέλος?

 

 Και είναι αμφίβολο αν πρόλαβαν να υλοποιήσουν τη συγκρότηση σε ΔΣ ή είναι ακόμα ... "λίθοι, ... τούβλα, κέραμοι ατάκτως ερρριμένα"!!!

 Η μόνη λύση είναι ο Θύμιος Περσίδης Πρόεδρος! Πείτε το στην κα Πρόεδρο και θα το δεχθεί αμέσως!!! Χάχαχαχαχαχα!!!


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .